ALT DET VI IKKE TALER OM

Det siges, at hvis man anbringer en kamæleon på et spraglet tæppe, eksploderer den. Dette gælder dog ikke super-kamæleonen Lars Løkke Rasmussen, der ser ud til at stortrives lige midt på et politisk tæppe med alle regnbuens farver. Da de større politiske partier er ret enige om, at Danmark fortsat skal være et socialdemokratisk velfærdssamfund, er det jo ikke de større politiske mærkesager, der optager vælgere og medier i denne valgkamp. Aviserne flyder derfor over af troværdigheds-målinger, en daglig meningsbørs, hvor partiledernes offentlige værdi på vælgermarkedet suser op og ned i takt med deres tv- præstationer gennem det seneste døgn. Derfor handler valget ikke om politik, men om politikere. Lars Løkke har således møvet sig hen over midten helt ind i centrum af debatten, der hvor en kommende statsminister helst vil være. Og hvis der skulle være enkelte danskere, der tror, at Løkke ikke arbejder på at blive statsminister igen, bør de fratages statsborgerskab og stemmeret.

 Så lille Lars fra Græsted har atter erobret dagsordenen, da alle medier nu diskuterer hans chancer for atter at blive regeringschef. På den borgerlige side var der en bleg diskussion om skattepolitikken, men den døde hurtigt til fordel for en debat, om muslimske sosu-assistenter må bære tørklæde på arbejdet. Islams politiske bevægelse er lige så vigtig som den religiøse. Danske politikere og medier anerkender kun islam som en religion og ikke som et totalitært samfundssystem, hvad tørklædet i høj grad symboliserer. Derfor endte debatten som sædvanlig i et rodet meningskaos. Så dukker Lars Findsen heldigvis op som trold af en æske med sin nye bog, der igen giver os mulighed for at stemme om troværdighed og ikke om politik. Der er ingen tvivl om at Findsen er blevet sjofelt behandlet af regeringen, men det får ingen indflydelse på valgresultatet. Mette Frederiksen er beklædt med politisk teflon og kommer uberørt igennem Corona-diktaturet, minkskandalen og likvideringen af Lars Findsen. Lev med det.

I alle landets større aviser kunne vi læse en helsides annonce fra Venstre med et prægtigt foto af Jakob Ellemann, der erklærer: ” Mine børn må aldrig spørge mig, hvorfor jeg ikke tog den grønne omstilling alvorligt”. Det kommer Ellemann heller ikke til at opleve. Han må imidlertid græmme sig over, at hans børn vil spørge ham: ”Hvorfor tog du ikke Danmarks energiforsyning alvorligt?” Det er jo ufatteligt, at Venstres formand midt i en akut energikrise, som vores politikere selv har skabt, stadig kan få sig selv til at fable om den grønne omstilling. En næsten enig politikerfront er nu fanget i den fælde, de selv har opstillet for vælgerbefolkningen. I 20 år har politikere og medier prædiket om Jordens snarlige undergang, hvis ikke vi omgående afskaffer fossile energikilder og erstatter dem med sol og vind. Vi har stranguleret olie- og gasudvinding og sat hele energiforsyningen på sol- og vindrouletten, som er fuldstændig uden chance for at dække det danske energibehov. Fossile brændstoffer leverer 83 procent af klodens energi, og sådan vil det være i mange årtier frem, da der er flere end 600 kulkraftværker under opførelse globalt. Vælgerne er imidlertid blevet hjernevasket til at tro på FN’s undergangsfantasier, og fælden er klappet i omkring danske politikere, der nu er tvunget til at støtte klimaminister Dan Jørgensens kække påstand, at vejen ud af energikrisen er at sætte mere fart på den grønne omstilling. Politikernes ansvar for energikatastrofen er ikke noget tema i valgkampen. Tavshed er guld. For de har alle et ansvar for den kommende mørke og kolde vinter.

Flere borgmestre har været fremme med krav til familier til de gamle på plejehjemmene om at deltage i pleje og omsorg, da det offentlige ikke kan løfte opgaven. Den diskussion bliver fejet ind under gulvtæppet, fordi den viser, at politikerne har tabt kontrollen med væksten i omsorgssektoren, der frejdigt ansætter tre sagsbehandlere for hver sygeplejerske eller sosu-assistent. Dagens politiske mode-ord hedder ’ bred regering hen over midten’. Brede forlig hen over midten har kostet os den politiske kontrol med den offentlige sektor, afvæbning af forsvaret, styringen af indvandring og inddæmningen af EU’s voksende formynderi. Moderne vælgere har mistet deres sunde fornuft og labber i sig, hvad de dominerende centrum-venstre medier serverer for dem. Og dagens ret hedder ikke politik, men troværdighed. Så det stemmer vi om den 1. november. I Danmark arbejder to tredjedele af befolkningen i den offentlige sektor eller er på overførselsindkomst. Disse vælgermasser ønsker en stærk stat, og det får de også efter dette valg. Mette Frederiksen står til at vinde på sin genopstandne troværdighed. Måske endda med det hun helst vil have: en socialdemokratisk mindretalsregering, som naturligvis vil arbejde ’hen over midten’. Hvis miraklet skulle indtræffe, at den pseudo-borgerlige blok kan danne regering med Moderaterne, vil Lars Løkke -heftigt presset – nok kunne overtales til at tage endnu en tørn i statsministeriet i ’bredt samarbejde hen over midten’.

15. oktober 2022

65 Thoughts to “ALT DET VI IKKE TALER OM”

 1. Jette

  Ja – det ser håbløst ud ……😵🥴

  1. E. Frederiksen

   Kære Jette
   Det ser virkelig håbløst ud.
   Asgers beskrivelse af situationen er desværre så
   forfærdelig sand og klog.

   1. Finn Jensen

    E. Frederiksen
    Enig

   2. Jette

    Man fristes, overmådigt – til at sige:
    “Die dummen Dänen”…….

    1. Kirsten

     Det er uhyggeligt🎃

 2. tavsen

  Alt det timenyhederne i DR taler om. Konstant promovering af SF og EL. Utroligt blå politikere finder sig i at blive tilsidesat.

  AFSKAF MEDIESTØTTEN

  Den korrumperer medierne, og er valgstøtte til aktivistiske mediehuse

  1. Bo

   Helt enig, undtagen det om LL. Jeg tror også han bliver tungen på vægtskålen. Han kommer til at vælge om en statsministerpost hos V og K ? Eller en mindre ministerpost hos S . Jeg tror S vinder. Hvis han vælget højre, sidder han konstant med risikoen at blive smidt ud af V igen. Jeg tror han vælger sikkerheden hos S og fryder sig over hævnen på V. Men du har helt ret , energikrisen er næsten blevet et tabu. Partierne er slet ikke fokuseret på landets problemer.

   1. tavsen

    Bo

    DR har bestemt Lars Løkkes fremtid.

    https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg22/dr-afviser-loekke-vi-har-lagt-linjen/9471212

    DR afviser Løkke: – Vi har lagt linjen
    Selvom Moderaternes formand spås større chance for at blive statsminister end Søren Pape Poulsen, kommer han ikke til at deltage i statsministerdebat, melder DR”

  2. E. Frederiksen

   Enig Tavsen

 3. tavsen

  Lars Løkke var den store vinder ved valget i 2019, ved at foreslå en regering hen over midten

  Nu prøver Mette at kopiere det samme. Den, der træder i andres fodspor, kommer aldrig foran

 4. Michael Andersen

  FE-chefens bog er et udtryk for modstanden mod systemet og en advarsel imod fører-princippet.

  Fører-princippet er formuleret som modsætning til enhver form for demokratisk beslutning og medbestemmelse og finder sit højeste udtryk i en personkult.

  Nødvendighedens personkult har sammen med systemet, taget magten ud af folkets hænder med undskyldninger om flygtningekrise, klimakrise, sundhedskrise og energikrise.

  Politiske fænomener behøver et modspil fra et neutralt embedsværk med demokratiske rødder, der ikke behøver at frygte for deres stilling.

  Hvem bliver de næste der udgiver fortællinger bag lås og slå?

  Vaccinekritikere, klimamodstandere, overvågningsmodstandere eller demokratitilhængere?

 5. Niels O

  Så er partierne på den såkaldte blå side enten socialdemokratiske og/eller eet-punkts-nationalpopulistiske.

  Derfor: vote blank.

  1. Michael Andersen

   100 borgerlige mærkesager, nogen der kæmper for danskerne som de er flest eller et værdigt menneskeliv, hvor alle tager ansvar, i stedet for at skubbe ansvaret over på andre.

   Hvis der bliver blåt flertal efter valget, så vil danskernes frie valg blive styrket. Det var meldingen fra de seks borgerlige partiledere, som tirsdag var samlet til et fælles pressemøde på Christiansborg.

   Det er både fantastisk og fornyende at blå blok endelig går sammen. Danskerne fortjener friheden og sejrsglæden ved selv at komme i mål med egne projekter og ideer.

   Frihed, ansvar og sejrsglæde, Hr. Niels O. Er det fantastisk eller hvad?

   1. Niels O

    Inden jeg tjekkede ind her igen, vidste jeg, at Michael Andersen ville kommentere, da han mener, at han altid skal reagere på alle andres indlæg.

    Jeg kan oplyse, at jeg aldrig læser hans “svar”, da jeg ikke forstår, hvad han siger.

    1. Træt

     Du behøver ikke at grave hullet dybere, Niels Nul

 6. Ole Mejlstrøm

  De 2/3 af befolkningen, som i realiteten intet tjener, men er udgifter for 1/3, beskæftigede i den private sektor, skal nok sørge for at stemme DERES statsmedister ind også 1/11-22!
  Vi andre er henviste til civil ulydighed og egocentrisk fokuseren på egen, nære families og meningsfællers tilværelse!
  I min verden er jeg nu, fra at være en national-social-samfundsorienteret borger, overgået til denne status!
  Bevares: jeg stemmer hver gang, der blæses til valg og folkeafstemninger, men jeg ved så udmærket, at det intet, absolut intet nytter!

  1. Peter J

   Enig Ole, det er desværre sådan det er og sådan flertallet vil det. Landet vil fortsætte sin deroute, vi må hver især beskytte os selv og vores familie så godt som muligt.

 7. E. Frederiksen

  Asger igen et forrygende sandt indlæg med en masse af problemerne.
  Ellemann må imidlertid græmme sig over, at hans børn vil spørge ham: ”Hvorfor tog du ikke Danmarks energiforsyning alvorligt?” Det er jo ufatteligt,
  det tror jeg er resultatet.
  Modbydelig grim sag med Finsen.
  Vi har da fået noget, der ligner en bananstat
  Frygter for, når/hvis Marrakech-underskriveren kommer til at lede landet.
  Det går jo helt, helt galt.
  Uhyggeligt.

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Ja, det er virkelig uhyggeligt. Og
   tragi-komisk at bananstaten vil være forbillede for hele verden.

   Regeringen samt K og V fralægger sig naturligvis ethvert
   ansvar for energi-krisen, selvom den meningsløse krig mod
   co2 bærer en stor del af skylden for inflationen og strøm-
   og varme krisen.

   Det er heller ikke regeringens skyld at de 100 millioner kr.
   som den bevilgede som hjælp til folk der er ved at miste
   hus og hjem, blot samler støv fordi reglerne er så stramme
   og besværlige, at folk opgiver på forhånd. Næsten ingen
   penge er kommet hen til dem der er på vej til at blive hjem-
   løse, så de risikerer at skulle bo på gaden i vinter.

   Regeringen er altid uskyldig når det drejer sig om skandaler.

 8. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste

  DANSKE VÆLGERE ØNSKER SLAVERIET
  GENINDFØRT… MED DEM SELV SOM TRÆLLE OG RETSLØSE
  SLAVEARBEJDERE. OG DE ØNSKER AT FORÆRE DERES LAND,
  BYER, BOLIGER, KVINDER, PENGE, JOBS, SKOLER, SYGEHUSE,
  RETTIGHEDER OG KULTUR VÆK TIL FOLK FRA AFRIKA OG OMEGN.

  De typiske danske vælgere er så hjernevaskede af DRs og andre massemediers fortielser og marxistiske propaganda, at de
  er blevet selvmorderiske. For de stemmer på partier som har
  snydt og svigtet dem i årtier, og som nu er i gang med at udskifte
  dem med fremmede, noget som iflg. FN og andre som regel ender
  med folkemord/folkedrab. Vælgerne flest er glemsomme, naive
  og interesserer sig ikke så meget for politik, at de véd hvad
  der foregår i partierne og medierne.

  Derfor er det næsten sikkert at Danmark om få år er i samme
  situation som Frankrig, England og Sverige. Tre lande hvor ind-
  vandringen og kriminaliteten er gået helt over gevind.

  Flertallet af danskerne sluger de officielle påstande råt, hvad
  enten det drejer sig om co2, indvandring, “grøn” omstilling,
  “faldende” kriminalitet, sundhed, velfærd, krigen, EU, WEF
  eller covid og “vacciner”.

  Man tror også at de gamle partiers valgløfter betyder en masse,
  selvom de næsten intet betyder. F.eks. lovede Mette Fupsen i
  2018/19 at sundhedsvæsnet/psykiatrien skulle have et stort
  og flot “løft”. Siden er intet sket. Men S, SF, R og EL har dog
  udrettet noget: 42 nye afgifter og krav om at kommunerne
  hver især skal spare 25 – 250 millioner kr. på den sociale
  velfærd. Til skade for syge, voldsramte, de ældre, børn og
  unge, handicappede og hjemløse mv. Det er de mest om-
  fattende nedskæringer og forringelser i flere år.

  Husk så at ALLE de gamle partier går ind for islamisering,
  folkeudskiftning og EU fjernstyring samt kommunistisk
  familiepolitik.

  Hvis man kun bruger MSM, og ikke læser de frie netaviser,
  aner man ikke hvad der sker i samfundet bag kulisserne.
  Begynd med Hodjas blog og Snaphanen.

  1. E. Frederiksen

   Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste.
   Enig i alt, bortset fra at DF er et parti, der kæmper for danskerne.
   Men typisk, så griber ALLE røde medier og journalister
   chancen for at nedsable partiet, som er det eneste parti, der kan hjælpe danskerne.
   Fortvivlende. Borgerne vil opdage det for sent Det er som de senere fandt ud af, at Glistrup havde ret.
   Se blot vanviddet i dag.

   1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    E. Frederiksen

    Ja, du har ret. DF er et andet og bedre parti efter at
    Messerschmidt er kommet i spidsen. Da Thulesen
    var formand, var partiet intet værd. Men med Messer
    som formand er der kommet andre boller på suppen.
    Og DF bør absolut have en chance mere. Lad os
    håbe at både NB, DD og DF kommer ind, for alle de
    andre partier er uduelige.

 9. Thomas Poulsen

  Ja når det stilles så systematisk op, så mister man håbet, desværre.

  Lars har ingen chancer for at blive statsminister, den post beklæder Mette også efter valget, men forskellen er ikke stor.

  Når de snotdumme danskere har talt så blåstempler de:

  Grundlovsbrud,
  Vaccineskandale,
  Ødelæggelsen af FE,
  Energimangel.

  Mette har været en elendig statsminister, fortsæt selv listen.

  Det bliver en kold og dyr vinter, men som Johnny Madsen siger, uanset hvor sort det hele ser ud er der altid lys i køleskabet.

  Lad os håbe strømudfaldene ikke bliver for lange.

 10. Karsten Lund

  Tak for endnu en god og relevant artikel, Asger Aamund.

  Det er et velkendt princip, at amerikanerne ikke forhandler med terrorister.

  Med bl.a. Lars Løkke Rasmussen in mente, så kunne jeg godt ønske mig, at det var sådan i Danmark, at ingen folketingspartier vil have noget at gøre med andre partier, der ikke melder klart og tydeligt ud, hvem de peger på som evt. statsminister efter et folketingsvalg.

  1. Nielsen

   Somblev sagt: Christiansborg er en galeanstalt. Og: snylternes antal skal nedbringes til fyrre!

 11. Arne Lago von Kappelgaard

  Her lidt om Venstre, og især om lille Lars fra Græsted:

  Venstre:
  ”Venstre ved du hvor du har!
  ”hver en krone skal vendes”
  ”Venstre gør Danmark rigere og stærkere”
  (Overskrift i Frederiksborg Amts Avis, 6. juni 2017)

  I 1982 ville den unge (umyndige, f.15.5.1964) Lars Løkke rejse nogle penge ved en koncert i Gribskovhallen (Sct.Hansaften), og underskrev en kontrakt med orkesteret ”Blast”, og det endte med et underskud på 30.000 kr, men den nu myndige Lars Løkke kunne nu henvise til, at kontrakten blev skrevet under da han var umyndig!
  I politiske kredse hedder det da også, at man skal tælle sine fingre, når man har givet håndslag til Lars Løkke.
  I 1988 var VU-formand Lars Løkke Rasmussen, Kimmo Pedersen (bror til Abdul Wahid Pedersen), KU-formand Martin König og journalist Helle Maj draget til Pakistan, hvor de ville overdrage 600.000 kr fra ”Operation Dagsværk” til de muslimske ”frihedskæmpere” (talebanere/mujahideen). Pengene blev overdraget til Osama bin –Laden og hans håndgangne mænd. På et billede ser man Lars Løkke i taleban mundering og en AK-47 sammmen med tre lokale. Se bogen ”Den såkaldte krig mod terror” af Karsten Mathiasen.
  I 1989 vælges Klaus Riskær til Europarlamentet for venstre. Han blev siden dømt for : underslæb/skyldnersvig/bedrageri og mandatsvig.
  I 1992 (18.11.) bliver Anders Fogh fyret som skatteminister, grundet kreativ bogføring (svindel med ministeriets midler).
  I 1999 mens han (Løkke) er medlem af Frederiksborg Amt og medlem af Folketinget, får han af sidstnævnte 50.000 kr. til at dække en tur til New York. Men beder om at få refunderet udgifter for 3.140 kr af amtet, for bl.a. hotelfilm og telefonopkald.
  I 2000 er amtets sundhedsudvalg på studietur til Rom, og Løkke er med. Han indlogerer sig på et 4-stjernet hotel, og ikke et 2-stjernet som de andre politikere af udvalget. Desuden deltager han kun fredag til mandag og er således rejst hjem, da studieturens faglige program begynder.
  Da venstre og De Konservative overtog regeringsmagten i 2001, var det offentlige forbrugs andel af bruttonationalproduktet (bnp) 25.9 pct. Da de forlod kontorene i 2011 var det offentlige forbrugs andel steget til 28.6 pct.
  I 2002 indlogerer Løkke (nu sundheds-og indenrigsminister) sig på First Hotel på Vesterbrogade i Kbh. under navnet Jensen, efter en fest hos Venstres reklamebureau Publicist.
  I 2002 (6.2.) artikel i B.T om Farums borgmester Peter Brixtofte, der startede den senere så bekendte Brixtofte-Skandalen/Farumsagen.
  I 2002 (11.2.) vedtager Folketinget enstemmigt, at danske styrker stilles til rådighed for en international sikkerhedsstyrke i Afghanistan.
  I 2003 (20.3.) indtræder danske styrker i den amerikansk ledede invasion i Irak. Begrundelsen for invasionen var, at Irak besad masseødelæggelsesvåben, hvad der senere ikke viste sig at være tilfældet. Anders Fogh fik DK med på falske og plantede beviser, da han sagde:-”det er ikke noget vi tror, det er noget vi ved”.
  Venstres Frihedspris 2005 blev givet til en kurdisk-irakiske kvinde, der sammen med andre irakiske parlamentarikere af EB blev taget i socialt bedrageri.
  Så moral og LL, det er som dag og nat, som Dr. Jekyl og Mr.Heyde.
  For at få finansieret sine skattelettelser fra 2009 brød Lars Løkke for eksempel Venstres skattestop 131 gange. Heraf var der tale om 101 nye afgifter, hvilende direkte på erhvervslivet, svarende til 24 milliarder ifølge Skatteministeriet. Blandt afgifterne var fedt-, iværksætter-, spildevands-lønsums- og multimedie-afgifterne.
  I 2004 efter en koncert (i Horsens) med eks-beatlen Paul McCartney overnatter Løkke på Hotel for skatteydernes regning. På bilag er skrevet ”overnatning ifm./overarbejde/natarbejde.”
  I 2008 er Løkke indblandet i tre forskellige bilagssager. Den gang udtalte Kristian Jensen: ”grundlæggende skal man stille sig to spørgsmål. Hvis det var dine egne penge, ville du så betale for det? Og kan det her holde til at komme på forsiden af Ekstra Bladet? Så er man på den sikre side.”
  I 2009 (7.-19.12.) blev der afholdt et FN klimatopmøde i København (Bella Center), hvor Lars Løkke ikke gjorde den bedste figur.Som vært og mødeleder var han træt, svedende og hamrede i bordet med følgende svada: ”Sorry, I made this banging, but perhaps it´s because it´s too late and I´m a bit tired.”
  I 2009 fjernede de omkostningsdækningen i skattesager for erhvervsdrivende selskaber og fonde.
  Og hvem husker ikke indførelsen af den såkaldte fedtafgift, alle tre sager betegnet ”som det var en fejl.”
  I 2010 blev det afsløret, at skatteminister Troels Lund Poulsen (V) havde fået et Rolex-ur til 70.000 af en arabisk oliesheik.
  Den 21.8.2012 offentliggjorde statsrevisoerne en sønderlemmende kritik af SKAT´s ejendomsvurderinger, der nærmest var et tag-selv-bord for myndighederne. Det indvolverer 4 skatteministre fra partiet Venstre: Svend Erik Hovmand, Kristian Jensen, Troels Lund Poulsen, Peter Christiansen.
  I dec. 2012 og januar 2013 Fredericias Venstre- borgmester Thomas Bankes svindel med Dankort og kørselsregnskab plus misbrug af smertestillende medicin.

  Venstre er ikke de fremmedes parti.(se Henning Tjørnehøj, Weekend-Avisen nr.25, 21.juni 2013).

  I august 2013 bliver det afsløret, at SKAT i mange år under skatteminister Kristian Jensen (V) har brugt bølle-og mafiametoder mod borgere, afdækket i højtprofilerede sager (”Kasi” Jesper Nielsen/Camilla Vest) i dagspressen, og at SKATs ejendomsvurderinger i tre ud af fire tilfælde er misvisende.
  TOLD og SKATs utallige skandaler, både med ejendoms vurderinger, men ikke mindst med milliard udbetalinger af uberettiget moms til udenlandske svindlere, 2016/2017.
  April 2017 oplyser SKAT at der er 98 mia. i udestående restancer, og man kun forventer at få inddraget 18 mia.!

  I 2013 (oktober) bliver det afsløret (EB), at Lars Løkke under dække af GGGI (Global Green Growth Institute) har rejst 11 gange på første klasse First Class (11 flyrejser á 64.000kr), brændt for 775.000 kr af på 15 flyrejser, med dertil udsøgte champagner, de bedste cry-vine og Michelin-mad. Bruger i gennemsnit 24.000 om dagen, fået udbetalt 23.844 i lommepenge på flyrejserne, og i lufthavn hentes han i limousine (sammenlagt 91.000 kr). Har sammenlagt rejst, spist og drukket for 190.722 dollars siden juni 2012, hvor han blev formand.
  (Ekstra Bladet, 5.10. og11.10.2013).
  Folketinget åbnes 1. oktober 2013. Den 8.9. mente han ikke, at 2000 kr var særlig mange penge, det kan man ikke engang få et par sko for!
  I 2014 (maj) bliver det afsløret, at partiet venstre har ekviperet LLR fra inderst til yderst for 152.000 kr, samt givet ham og sønnen en rejse til Mallorca. Endvidere lader han partiet betale, når han ryger på ikke ryger værelser.

  Søren Pind udtaler, at Lars Løkke er landets moralske statsminister. Han blev ikke valgt som statsminister af folket. At bruge ordet moral i forbindelse med LL nærmer sig blasfemi. I hans amtsborgmestertid (Hillerød) brugte han over 200.000 kr af amtets penge til taxa-kørsel. Da han forlod amtsborgmesterposten, stod amtet tilbage med en gæld på over 100 mio.kr. Hvem husker ham ikke for alle hans bilagssager, hvor den lille tykke mand fra Græsted var involveret i. Og hvad med opsættelse af privat rygekabine i Statsministeriet, hvor regningen først efter lang tid blev betalt af partiet Venstre.
  Se bøgerne ”Projekt Løkke” af Tanja Frederiksen/Sigge Winther Nielsen, og ”Lars Løkke” af Niels Krause-Kjær, samt Week-End Avisen nr.42/2013, forside og s.4, artikel ”Den moralske statsminister” af Arne Hardis.

  DET ER BESKÆMMENDE, AT FORDI MAN ER POLITIKER, SÅ KAN MAN MISBRUGE SYSTEMET, OG IKKE KENDE FORSKEL PÅ DIT OG MIT.

  1. E. Frederiksen

   Arne Lago von Kappelgaard
   Skrækkeligt, hvis dette totalt skruppelløse menneske måske snart bliver en del af regeringen, fordi nogle
   politikere ønsker at beholde deres taburetter.
   De kan ikke undgå at vide, hvor beregnende og
   egoistisk han er.
   Stakkels Danmark i guder, hvor ligger der en truende
   fremtid.

  2. Dorthe

   Tak for det der skriv,-svesken på disken, sådan! Men magten frem for alt, uanset partifarve. Alle meler jo deres egen kage, i stedet for at bage for befolkningen…

  3. Henrik Wegmann

   Der er dog en vis retfærdighed i denne verden.

   Med sin tåkrummende optræden som mødeleder ved det stort anlagte klimatopmøde i Bellacenteret i 2009 – formentlig i en ordentlig bagskid – afskar Lars Løkke sig for evigt fra enhver international topstilling. Og han ved det. Og det er grunden til, at han nu prøver at åle sig tilbage til en taburet – og en milliongage – i Folketinget.

   For hvem ellers skulle kunne bruge ham til noget?

 12. Niels Poulsen

  “I Danmark arbejder to tredjedele af befolkningen i den offentlige sektor eller er på overførselsindkomst. Disse vælgermasser ønsker en stærk stat …”

  Det er en myte, at borgere, som er ansat i den offentlige sektor, stemmer rødt.

  Her er de kolde facts fra en undersøgelse i 2015:

  54,6 pct. af de offentlige ansatte stemmer rødt. 45 pct. af de offentlige ansatte stemmer blåt.

  https://www.berlingske.dk/politik/dagens-tal-offentligt-ansatte-stemmer-i-hoejere-grad-paa-roed-blok

  Ja, der er et flertal, som stemmer rødt, men der er sandelig også et stort mindretal, som stemmer blåt.

  Hvis man tænker sig om et øjeblik, giver det mening.

  Mange veldrevne kommuner er ledet af Konservative eller Venstre og nyder derfor opbakning fra de kommunalt ansatte. Hvorfor skulle de stemme anderledes til folketingsvalg?

  Ansatte i politi, militær, brandvæsen er offentligt ansatte. Mon ikke de stemmer på “lov og orden”-partier som Venstre og Konservative frem for SF og Enhedslisten?

  Sjove facts om offentlige ansatte og deres politiske ståsted:

  1. Lederen af det konservative folkeparti og statsministerkandidat er folkeskolelærer.
  2. Den mest indflydelsesrige højreorienterede folketingspolitiker nogensinde er hjemmehjælper.
  3. Halvdelen af Nye Borgerliges folketingsgruppe er folkeskolelærere.

  Hermed burde myten være skudt ned. Og dermed også fatalismen om, at Danmark – med en stor offentlig sektor – ikke kan blive borgerligt ledet igen. Senest har Sverige fået en borgerlig regering, believe or not.

  1. Niels O

   Ad 2.: Hvis det er Pia K fra DF, du mener, så har hun engang kaldt sig selv for en ægte socialdemokrat. Så er man vel ikke højreorienteret.

   https://www.bt.dk/politik/pia-jeg-er-en-aegte-socialdemokrat

   Dette passer også på partiets såkaldte politiske punkter. Punkter, der alle dog så nemt som ingenting til hver en tid kunne slagtes, hvis partiet kunne score lidt nationalistiske kødlunser. Som var nok til at få deres nu daværende vælgere til at juble.

   I 2019 stjal S en hel del S-vælgere tilbage fra DF ved at love hård indvandringspolitik. Spørgsmålet er så nu, om S ikke har holdt disse enfoldige vælgere for nar. Men det ser disse vælgere derfor af samme årsag ikke til det kommende valg. Så kan man spørge, om man overhovedet kan bruge udtrykket “holde for nar”, når den ramte befolkningsgruppe ikke har intelligensen til selv at se det.

   I 2019 vandt denne vandring valget for rød blok. Meget meget smart af S – desværre. Den rødeste del af rød blok var magtesløse.

   1. Niels Poulsen

    Ja, og John F. Kennedy har sagt, at han var et stykke friturestegt dej med hindbærsyltetøj rullet i strøsukker, og det uden at have tysk pas, selv om de i hans familie var en store Hitler-fans (humor). Det skal man lægge så meget i. Hjemmehjælperen var på stemmerov blandt de blå socialdemokrater. Den gængse opfattelse er, at DF er nationalkonservative. Og tro det eller lade være, deres hjerte brænder også for pensionister og socialt udsatte, hvis de har den rigtige hudfarve og religion.

    Det er rigtigt, at Socialdemokratiet har lukket en flanke ved at kopiere DF’s position på udlændingepolitikken, og bliver flygtninge-modtagelsescentrene i Rwanda til noget, har de langt overgået DF’s indsats. Flygtningestrømmen til Danmark vil stoppe øjeblikkeligt, og det er også det, der er meningen fra Socialdemokratiets side.

    Men jeg er uenig i, at Socialdemokratiet vandt 2019-valget på grund af udlændingepolitikken. De vandt på grund af Arne-pensionen. Folk i fysisk arbejdskrævende erhverv kan ikke arbejde, til de er over halvfjerds. De skal kunne trække sig tilbage efter et langt arbejdsliv. Det har Venstre også erkendt.

    1. Niels O

     Du glemmer DF ‘s socialdemokratiske kamp mod LA (den med LA oppe i trætoppen) mht. offentlige udgifter.

     Så DF = S.

     Rød fløj vandt i 19 pga. DF-vælgere fra DF retur til S, som jeg har beskrevet. De småborgerlige S-nationalister var og er kun interesseret i muslimernes tilstedeværelse. Derfor gik de i sin tid fra S til DF, fordi de var ligeglade med den blå økonomiske politik.

     1. Træt

      Kan I to anti-danske globalister ikke bare tage på weekendopholdet sammen?

  2. Ifølge Danmarks Statistik er der i 2022 godt 1 million folkepensionister og omkring 750 000 andre borgere, der er på offentlig forsørgelse ekskl. SU- modtagere. Der er ikke mange borgerlige stemmer i denne gruppe, som i høj grad er afhængig af andre menneskers arbejde og skattebetaling. Også de såkaldt borgerlige partier har orienteret sig mod denne vælgergruppe og fører dermed socialdemokratisk velfærdspolitik.
   Jakob Ellemann ved valget i 2019: “Venstre er også et socialt bevidst parti, og vi bruger gerne hele det beregnede råderum på 70 milliarder kroner på velfærd”

   1. Niels Poulsen

    Hvis man har været købmand eller håndværker hele sit liv, bliver man naturligvis socialdemokrat den ene dag fra den anden, når man går på pension, også selv om folkepensionen er peanuts i forhold til ens personlige formue.

    Men hvis Venstre skal tælles med som et rødt parti, så giver jeg dig ret 🙂

 13. Niels Poulsen

  Der skulle have stået:

  “45,4 pct. af de offentlige ansatte stemmer blåt.”

  54,6 + 45, 4 = 100

 14. Niels Poulsen

  En anden ting: De politiske kommentatorer er gået fuldkommen i selvsving omkring Løkke og forestillingen om en regering hen over midten. Han, som har lagt hele sit liv i det borgerlig liberale ståsted, kan da ikke støtte en socialdemokratisk regering med kommunisterne (Enhedslisten) som parlamentarisk grundlag.

  Hans grundlæggende tanke er jo, at yderfløjene skal holdes uden for indflydelse. Går han med til en regeringen støttet af kommunisterne, begår han moralsk selvmord.

 15. Niels Poulsen

  En tredje ting, som det er dybt gådefuldt, at ingen taler om: Venstre står til en stor tilbagegang, måske en halvering. Hvordan kan erhvervslivets og landbrugets organisationer leve med, at deres stemme i folketinget bliver decimeret?

  Folketingsvalget bliver en afsked med det historisk indflydelsesrige parti, Venstre, som vi kendte det, et farvel til den førende liberale stemme. For nej, de personbårne partier, Moderaterne og Danmarksdemokraterne, tager ikke over, de er ikke liberale i klassisk forstand.

  Det må da blive et chok for liberalister i Danmark efter 1. november. Hvorfor er der ingen i medierne, der taler om det? Holder de vejret?

  1. Niels Poulsen

   Venstres store tilbagegang må da også få en betydning for Berlingske Tidende, som ensidigt har kørt en linje med liberale redaktører og meningsdannere. Efter valget kan avisen se frem til at repræsentere en minoritet blandt borgerlige vælgere. Det må betyde, at avisen fremover må repræsentere et mere broget borgerligt Danmark i ledere og opinion. Hvis avisen vil overleve.

   Tom Jensens resterende dage i Pilestræde må være talte.

   1. Henrik Pedersen

    Det berlingske officin – sorry Berlingske Media – må selv tage konsekvensen af, at de mht. Tom Jensen har ansat den uden sammenligning sløveste og mest ubegavede kniv i skuffen.

    Er avisens snarlige undergang pga. TJ snart forestående?

 16. Michael Andersen

  Venstrefløjens socialisme forklædt som demokrati er vejen til et fattigere samfund.

  Thorning og Frederiksen regeringerne med et lille parti som De Radikale, der tvinger deres mindretalspolitik igennem.
  Scholz regeringen i Tyskland med et lille parti som Die Grünen, der tvinger deres mindretalspolitik igennem.
  Stefan Löfven regeringen i Sverige med et lille parti som Miljøpartiet, der tvinger deres mindretalspolitik igennem.

  Parlamentariske spilleregler lægger socialdemokratierne i benlås. Det koster at give indflydelse til ekstremister.

  Folketingsvalget er et tryghedsvalg.

  Er du tryggere i dag end for fire år siden?

 17. Piotr

  Om det bli´r Søren, Mette eller Jakob….”Same shit, different name”!
  Jeg så nogle bider af DDR´s valgdebat, eller hvad man nu skal kalde det.
  Hvor forstemmende, at det er DDR, Thomas Falbe, der bestemmer hvad valgkampen skal handle om og hvad vælgerne skal høre på og stemme.

  Hvorfor må vi ikke diskuterer indvandrings importen? Til dato, sandsynligvis den største enkelt udgift på statens budgetter. Hvorfor er det dømt ude?

  Hvorfor bliver over dødeligheden, efter Covid-pandemien ikke taget op?

  Hvorfor bliver Grundlovsbruddet i Minkskandalen, OG, hvordan vi kan bevare Retsstaten samt undgå lignende sager i fremtiden ikke diskuteret?

  Sosserne(ved Idioten Dan J.) fremsatte idag et forslag til at lukke landbruget.
  Så kom det!
  Co2 udslippet skal halveres inden 7 år og inden år 2050 skal udslippet være NUL (0)!!
  Hatten af for Idioten Dan, jeg indrømmer, det var modigt.

  Fordi, hvis ikke alla bønder i kongeriget, har fattet hvor de IKKE skal sætte deres kryds, kan de umuligt længere være i tvivl.

  Disse “klimatosser” minder om, at man engang kunne købe nogle fluefangere. En lille “grøn” cylinder, man kunne trække en klistret-slimet strimmel ud af og hænge op der hvor fluerne holdt til.
  Inden ret længe havde de første fluer fundet vej og sad uhjælpeligt fast, hvorefter der kom endnu flere fluer og satte sig på strimlen.

  Det er sådan borgen ser ud idag, alle kolbøtterne derinde, er hoppet på denne “grøne limpind”, fordi MSM har bestemt at klimaet skal være det største emne ved dette valg.

  Har FT afholdt en hemmelig afstemning, hvor medlemmerne/partierne har fremlagt hvilke emner valget skal handle om?
  Hvorefter FUSKen har givet ordre til Barabar, at skrive til Falbe, med ny ordre om hvilke emner DDR skal bringe op. (Intet bliver overladt til tilfældighederne!).

  Yderligere, så virker det påfaldende hvordan alle partierne “hygger” sig med gættekonkurrencer på TV2 (Altså, hvordan Søren P kan accepterer, at sidde næsten på skødet af Mai V??) og ikke mindst hos Sara&Partilederne på det røde P1.
  Det virker som aftalt spil, uden følelser og engagement.
  Der er ingen udbrud, der er ingen der virkelig brænder for deres sag, alt er så civiliseret og afmålt, til trods at vores fædre land er borte on 15-20 år.
  Tænk på jeres efterkommere d. 1. November 2022. Det er tid til noget nyt.
  Der er noget råddent med “ALT DET VI IKKE TALER OM”!

  Stem NB! “Start to Resist or Cease to Exist!” P.

 18. Ivan Dybdal

  Ja hvad med ALT DET VI IKKE TALER OM? Der er meget som de altdominerede statsejede tv-medier, DR og Tv2, ikke taler om. Eller som de ikke må tale om. Derfor er den såkaldt ‘valgkamp’ hen til kommoden og tilbage igen. Et medieshow a la ‘Vild med dans’ hvor politikernes optræden bedømmes af de statsansatte journalister. Ikke alle politikere formår lige godt at danse efter journalisternes pibe. De får så verbale hug af journalistene, som afspejler sig i de følgende dages politiske
  meningsmålinger. Statens DR og Tv2 og de delvis statsbetalte aviser bestemmer i hvert fald til en vis grad hvem mange vælgere tør overveje at stemme på.
  Donald Trump skal alle hade, mener statens DR og Tv2. De er kloner af amerikanske medier som f.eks CNN og Washington Post, der også hader Donald Trump.
  Men “hvor anderledes ville Amerika være i dag, hvis Trump stadig var præsident?”
  Det er “den nemmeste klumme, jeg nogensinde har skrevet. ” Det skriver Wayne Allyn Root 13. oktober 2022 i Frontpage magazine. (klip oversat af overtegnede)

  “Det er så nemt at forestille sig, hvordan Amerika ville være i dag, hvis tidligere præsident Donald Trump stadig var præsident. Hvilken tragedie, at vi tillod én (..) med demens (..) at ødelægge verdenshistoriens største land – på kun 22 måneder.

  Lad os starte med det åbenlyse. Hvordan skete dette? Der er beviser, der tyder på, at valget i 2020 blev stjålet. Det var sådan, de fjernede Trump fra embedet og indsatte en mand, der ikke ved, hvem han er, hvor han er (..) En mand, der ikke kan sætte to sætninger sammen, og som ikke kan tiltrække mere end 20 mennesker til sine taler – alligevel vil de have os til tro (..) at han fik 81 millioner stemmer – flest i historien. Bizart.

  Og se, hvad de gjorde ved os efter at have snydt og stjålet valget. De lagde hurtigt en plan for at skille Amerika ad: ødelægge økonomien, gøre Amerika fattigt, ødelægge middelklassen, gøre Amerika usikkert og åbne grænserne, hvilket gør Amerika fremmed for amerikanerne (..)

  Nu er tredje verdenskrig over os. Ikke en hvilken som helst verdenskrig, men en atomkrig, der truer med at ende verden, som vi kender den. Jeg har advaret om dette i flere måneder. For nogle dage siden indvilligede præsident Joe Biden. Han meddelte, at vi er tættere på “nuklear Armageddon” (hans ord) end på noget tidspunkt siden den cubanske missilkrise. Sikke et godt stykke arbejde du har gjort, Joe. Og det på rekordtid!

  Lad os nu se på præcis, hvor vi ville være, hvis Trump stadig var præsident i USA. (Ja, jeg er en temmelig skarp og succesrig forretningsmand – og jeg tror med hver eneste knogle i min krop, at Trump er den retmæssige, 100 % legitime præsident).

  Hvis Trump stadig var præsident, ville vi have energiuafhængighed. Vi ville sælge vores olie og gas til andre lande over hele verden. Benzin ville koste $3 per gallon, og middelklasseamerikanere ville nyde lave priser og rekordhøj velstand.

  OPEC ville ikke længere have magten over vores liv, og vi ville bestemt ikke tigge vores socialistiske fjende Venezuela om en olieaftale.

  Vi ville have lav til nul inflation. Dagligvarer ville koste dramatisk mindre, end de gør nu. Middelklasseforbrugere ville danse i gangene i supermarkederne.

  Aktiemarkedet ville være tusindvis af point højere. Billioner af dollars er gået tabt, siden Biden blev præsident. Alle disse billioner ville være tilbage i hænderne på forbrugere, virksomhedsejere og amerikanernes pensionskonti.
  Rusland ville aldrig have invaderet Ukraine – så alene af den grund ville der ikke være nogen trussel om 3. verdenskrig eller “atomarmageddon.”

  Nordkorea ville ikke skyde raketter over Japan. Iran ville være knust – udsultet på af Trump regeringens økonomisk boycott.

  Taliban ville ikke have 80 milliarder dollars af vores militærudstyr. (..)

  Vores byer ville ikke være ødelagt af den værste kriminalitetsbølge i historien – simpelthen fordi Trump ikke tillader voldelige kriminelle at gå fri (..) og politiet ville ikke have været økonomisk nedskåret og demoraliseret (..)

  Jeg gemte det vigtigste til sidst: åbne grænser. Med Trump i Det Hvide Hus ville vi have en sikker grænse. Det betyder, at de fem millioner nye migranter, der er kommet, siden Biden blev præsident, ikke ville være i vores land. (..)Hvor mange milliarder af dollars ville det ikke have sparet?(..)

  Hvis Trump stadig var præsident, ville Amerika være et meget bedre, rigere, sundere og sikrere sted. Der ville være velstand i stedet for inflation. Vi ville stadig være dominerende i verden i stedet for at stå over for tredje verdenskrig. Amerika ville være stort igen. Hvilken forskel. Som nat og dag. Liv og død.”

 19. Michael Andersen

  Når en embedsmand med 32 års tjeneste fængsles, og som den eneste både har været chef for FE og PET, er der noget helt galt. Når embedsmanden udstilles som doven og ikke har lagt et tilstrækkeligt antal timer og kvalitet i arbejdet, er den helt gal.

  Når vesten nærmer sig 3 verdenskrig for at beskytte demokratiet i et land hvor oppositionen suspenderes, deres TV-kanaler lukkes og der er tradition for at oppositionsledere fængsles, er den helt gal.

  Når grøn ensretning står til at koste op mod 93 Trillion USD eller tre gange USA’s gæld og ingen ved hvor eller hvordan ensretningen ender, er den helt gal. (americanactionforum)

  Folketingsvalget er et tryghedsvalg.

  Er du tryggere i dag end for fire år siden?

 20. Henrik Pedersen

  Jeg må skuffe Aamund med, at jeg som folkepensionist, der bor langt ude på heden, finder tilværelsen både vidunderlig og forunderlig og stemmer på LA, stik imod mine snævre økonomiske interesser.

  Jeg må indrømme, at jeg seriøst har overvejet at stemme på Støjberg, bare for at sætte fut i bolledejen. Det blev skrinlagt, at jeg så navnene på de mange opportunistiske overløbere fra DF.

  Mht. vor fælles velstand er det pt. det vigtigste at bekæmpe inflationen. Derfor bør der stemmes på det parti, der lover færrest tilskud. Da alle tilskud kun kan komme fra os selv, fodrer politikerne os med vores egne penge.

  Summen af de mange løfter fra de politiske partier overstiger sikkert snart brutto nationalproduktet.

  Jeg har intet at udsætte på vores udskældte sundhedsvæsen, som i min optil fungerer forbilledligt. Min ventetid på CT-scanning: 2 dage. Min ventetid på MR-scanning: 3 dage. Dertil super service. Min eneste anke er, at afstanden fra min bolig ude på heden til Gødstrup sygehus er 65 km. For de værst stillede her i kommunen er afstanden 90 km. For småskader fungerer det lokale sundhedsvæsen super duper!

  Niels Poulsen, du omtaler Løkke. De eneste interesser Løkke varetager er Løkkes og intet andet.

  1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

   Her ser HP vist væk fra de tusinder af danskere der har været på
   venteliste så længe, at deres sygdom er blevet stærkt forværret.
   Og ignorerer også at psykiatrien flere steder fungerer elendigt.

   Det er rigtigt at Lars Ulykkes parti blot er til for at tjene Lars
   Ulykkes private økonomiske interesser. Da han var statsminister
   løj han om sin indvandringspolitik, og han rejste til Marokko
   for at skrive under på at Danmark skulle modtage mange flere
   kulturfremmede. Han er en vælgerbedrager.

   De bedste partier pt. er NB, DD og DF. Alle de andre partier
   er uduelige og går ind for masseindvandring og folkeudskiftning,
   samt co2 humbug og kommunistisk familie- og landbrugspolitik.

  2. Jeg er bestemt ikke skuffet over, at du stemmer LA, som absolut ikke er i modstrid med dine økonomiske interesser. LA går ind for en vækstøkonomi, mindre offentlig bureaukrati og mere målrettet velfærd. Det skal du kun være glad for.

 21. Vimmerby

  LLR er farce af en charlatan. En stor procentdel af vælgerne foretrækker klovnepersonligheder. LLR dog er trods alt at foretrække fremfor alternative Uffe og klovnerierne på den ekstreme venstrefløj. Danskerne flest synes det trods alt går fint i lille Dk. Valgresultatet må formodes at blive derefter. Så forventer jeg således at kunne sukke løs de næste 4 år. Suk suk.

 22. Michael Andersen

  Inflationen skyldes regeringens satsning på grøn energi uden forsyningssikkerhed. Inflationen skyldes regeringens låntagning til forskellige hjælpepakker.

  Regeringen har misligholdt forsyningssikkerheden, således andre i fremtiden må bøde.
  Regeringen har lånt, således andre i fremtiden må betale.

  Danmarks energi-selvforsyning er nede på 55 % og Danmark skylder 40 % af BNP.

  De mørkeblå nedbringer inflationen ved at forøge forsyningssikkerheden og de nedbringer inflationen ved at give bedre betingelser til erhvervslivet.
  De mørkeblå reducerer også fremtidens inflation, ved at være imod EU’s fælles gældsunion.

  Folketingsvalget er et tryghedsvalg.

  Er du tryggere i dag end for fire år siden?

 23. Ursula Marta Ilse Overgaard

  VALG – LØGN + LØFTER – Marcus Ciceros råd til sin storebror for mere en to tusinde år siden: ”Lov alt til alle. Det er ligegyldigt, at du slynger løfter ud, du ikke kan holde bagefter. Vær sikker på, at du hele tiden lover vælgerne noget, for den, der ingenting lover, er ude af stand til at inspirere.

  Kend din modstanders svagheder og bor ubarmhjertigt i dem. Tal kun negativt om dem. Helst sig, at de er korrupte. Allerbedst påpeg seksuelle skandaler.

  Du bør sige lige akkurat, hvad den forsamling, du taler til, ønsker at høre.

  Efter valget kan du sige til alle, at du gerne ville hjælpe dem, men at begivenheder, som du ingen indflydelse har på, desværre gør det svært. “

 24. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Regeringen bestående af Mette Mink, Trine Bramsen, Barbara
  Bertelsen, Sofie Carsten, Astrid Krag, Ida Auken osv., er så om-
  bølget af skandaler, at det ser ud som om der ikke er meget for-
  nuft eller dømmekraft til stede i de fire partier.

  Lars Findsen sagen er den nyeste skandale. Inden da har der været
  en hel stribe af skandaler, fra Mettes ødelæggelse af en lang række
  virksomheder, til hendes totale svigt af sundhedsvæsnet og landets patienter. Den hysteriske og meningsløse kasten mange
  milliarder af kroner efter co2, den fortsatte indvandring og den
  dårlige håndtering af en influenza, af “vaccinerne” og restriktio-
  nerne trækker også nedad.

  Regeringen fremstår som dilettanter der knap aner hvad de har
  med at gøre. Ønskerne om at alle danskere skal angive og stikke
  hinanden , om at DR skal fylde lytterne og seerne med propa-
  ganda, om at øge antallet af afgifter og gebyrer, taler heller ikke
  til de fire partier fordel. Oveni er der energi-krisen og inflatio-
  nen som æder af danskerne opsparede formuer. Flere andre
  skandaler kunne oplistes.

  Hovedet på sømmet rammes med Mettes tilslutning til WEF
  og kommunisten Klaus Schwab. Her er sømmet banket helt i
  bund. Det er endnu et søm i Danmarks ligkiste.

  En fortsættelse af regeringens kommunistiske og folkefjendske
  politik vil være katastrofal.

 25. Spørgejørgen

  Undskyld, men til hvem er 15.30 et svar?

 26. tavsen

  “Det taler vi om lige nu. Modtag vores nyhedsbrev for at få tophistorier fra hele landet.”

  Og det, der ikke må tales om, koster mange piger og kvinder livet. Man camperer altså ikke i et regnbuetelt i et muslimsk land.

  https://ekstrabladet.dk/krimi/uhyggeligt-drab-i-paris-mystiske-tal-fundet/9473008

  ekstrabladet.dk/krimi/voldtaegt-med-halsgreb-gymnasiepige-graed-og-sagde-klart-nej/9469374
  ——————–

  lokalavisen.dk/112/ECE14499656/samme-vej-to-bilbrande-paa-to-naetter/

  lokalavisen.dk/112/ECE14501270/23-indbrud-paa-en-nat-her-var-bilerne-parkeret/
  “Politiet undersøger nu, om der kan være en sammenhæng mellem de mange indbrud.”

  Og nu stemmer danskerne for trettende gang efter Danmarks gravskrift (Udlændingeloven i 1983) for mere af samme slags. Forhåbentlig har forsikringsselskaberne penge i kassen

 27. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

  INDEN DU STEMMER PÅ ET PARTI
  ELLER EN POLITIKER, så spørg dig selv:
  Vil dette snakkehovede eller dette sammenrend
  forsvare mig mod afrikanisering og islamisering,
  og den hverdags-terror der følger med?

  Og spørg dig selv om: Vil vedkommende beskytte
  mig mod at blive smidt på gaden? Pga. vilde pris-
  stigninger, eller fordi man angriber dit erhverv eller
  landbrug med tosset co2 politik.

  Spørg dig selv om sundhedsvæsnet er blevet svigtet
  af politikeren eller partiet?

  Støtter man kommunistisk politik, WEF eller EUs totalitære fjernstyring?

  Er partiet modstander af folkeudskiftning?

  Er man parat til at bruge hundredvis af milliarder kroner
  på den skøre krig mod co2?

  Har politikeren tidligere vist sig at være upålidelig? (Brudte
  valgløfter)

 28. Piotr

  @ “Massemedierne skjuler og fortier alt muligt” 17/10

  175 af kolbøtterne på hoPPeborgen, går ind for alt det du nævner i større eller mindre grad. I min verden virker de på samme tid dybt upålidelige. De er levebrødspolitikere.
  Jeg savner rigtige politiker på borgen, der brænder for vort fædreland og danskerne!

  Om vi skal have en chance for at bevare fædre landet, til vores efterkommere, udi nær fremtid (se Demografien), så er der kun NB at stemme på.
  Desværre er NB blevet lidt for pæne, de burde gå langt mere til stålet og ikke finde sig i, at DDR/Kåre Q. konstant afbryder og tager ordet.
  NB kan være med til at bremse den skæbnesvangre udvikling(afvikling) der foregår pt i Danmark. Desværre er ingen fuldkomne!

  Stem NB! “Start to Resisit or Cease to Exist”! P.

 29. Michael Andersen

  Tyskland og USA’s woke er gået i selvsving.

  April 2023 lukkes og slukkes de sidste atomkraftværker i Tyskland, det har Kansleren bestemt. De Grønne ville have lukket og slukket lang tid før.

  De Grønne er hundrede procent antifascistiske, derfor behøver de ikke forholde sig kritisk til i hvilket omfang deres ideologi ligner monsteret fra fortiden. Nemlig i selvretfærdighed, selvforherligelse, intolerance, ulærerlighed, autoritær fremtræden, foragt og skruppelløs udelukkelse af anderledes tænkende.

  De Grønne mener at man skal gøre sig uafhængig af Kina. Præsident Joe Biden mener at Pakistan er en af de farligste nationer i verden og satte spørgsmålstegn ved dets sikkerhedsprotokoller for atomvåben.

  Det woke og grønne vesten er ved at rage sig uklar med Kina, Pakistan og Rusland, alt sammen på grund af værdier som man er modstandere af. Konservative nationalstater med atomvåben og grænser, er fremtidens fjender, ligesom fossil energi.

  Er politikken ekstraregningen værd?

  Skandaler, korruption og nepotisme er ekstraregningen som befolkningen betaler oveni politikkernes løn.

  De dygtige og hæderlige ønsker ansvar og konsekvens, hver dag. De mindre dygtige og anløbne, hader konkrete mål og ansvar, og trives med 4 års uansvarlighed. Derfor bør man høre vælgerne. Enten før et forslag vedtages eller efter et forslag er vedtaget.

  Hvorfor tør politikkerne ikke prøve noget nyt? Det kræver kun en app og modet til at stå til ansvar.

 30. Den Nervøse

  Såre rigtigt, men ingen, eller kun ganske få, lytter. Man er i dag en paria hvis man ytre dig, som du nu gør. Du har alderen og pondus til at være ligeglad og bare skrive det du mener! Men læg mærke til at du ikke længere inviteres til debatten!
  Der er i dag politisk og hvad vigtigere er også journalistisk konsensus, om at jorden går under og det er vores skyld.

 31. tavsen

  DET, som vi absolut ikke taler om i valgperioden. Kan det holde frem til den første?

  https://presse-fotos.dk/post/omraade-afspaerret-muligt-knivstik-i-avedoere/
  18. OKT. 2022 – 22:39
  OMRÅDE AFSPÆRRET: KNIVSTIK I AVEDØRE

  for 6 dage siden — Masseslagsmål på Svebølle Station · sn.dk

  for 4 dage siden — Fængselsstraffe til 12 unge mænd: Ville løse strid med masseslagsmål på station · Brøndby|112 · “

 32. Michael Andersen

  Gammelpartiernes kaos eller en ny borgerlighed?

  Aviserne prøver at vinde stemmer til gammelpartiernes lappeløsninger.
  Avisforsiderne består af gammelpartiernes mudderkastning.
  Avisoverskrifter med kriser og kaos, kommer af tidligere års kompromiser hen over midten.

  Indvandring er dyrt, inflation koster og energikriser kradser.

  Problemer skal løses af dem der siger tingene som de er.
  Problemer skal løses af nogen der ikke har skabt dem.
  Problemer skal løses fra bunden.

  Gammelpartiernes kaos eller en ny borgerlighed?

  1. Michael Andersen

   Forskningen og videnskaben slår til mod mavefornemmelser og overtro.

   Et hold forskningsingeniører fra UNSW Sydney i Australien har taget patent på et nyt system til at ombygge dieselmotorer til at køre på 90 procent brint.

 33. H. D. Vind

  Se Danmarks Radio (DR) statsfinansieret propaganda!

  meningsmåling -> google

  Læg mærke til billedkulissen!

 34. tavsen

  ALT DET VI IKKE TALER OM, bestemmes af statsstøttede medier

  SF formand som boligspekulant vil ALDRIG blive omtalt i MSM

  journalista.dk/olsen-dyhr-opkoeber-herskabsejendomme-og-vil-stoppe-andres-boligspekulation/

  https://www.bjoerknaes.dk/pia-olsen-dyhr-opkoeber-ejendomme-for-tosifret-millionbeloeb-og-kraever-opgoer-med-andres-boligspekulation/

  Samtidig med at Pia Olsen Dyhr igen og igen har tordnet mod boligspekulanter, har hun ikke kun selv tjent millioner på netop ejendomshandler – men også geninvesteret dem i meget eksklusive ejendomme”

  1. Træt

   Bag betalingsmur. Tror han virkelig at nogen vil betale for det?

   1. tavsen

    Det er abonnementer, der er bag betalingsmur
    bjoerknaes.dk/vare-kategori/abonnementer

    Selve artiklen har den fulde ordlyd. Men det er næppe noget, der interesserer propagandacenteret DR. Der markedsfører SF til valgsejr

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *