FRÆNDE ER FRÆNDE VÆRST

De amerikanske medier og Demokratiske politikere kastede sig for nyligt over mordene på fire muslimer i Albuqerque i New Mexico, der rummer en muslimsk befolkning på 5000 ud af byens 565 000 indbyggere. Den 7. november sidste år blev Mohammed Ahmadi skuddræbt, men han stod og røg en cigaret foran sin butik. Den 1. juli i år blev den næste muslim likvideret ved et lignende skudattentat, og to muslimer mere blev dræbt den 1.august og den 5. august. Tilsyneladende var mordene uden motiv, og medier i parløb med Demokratiske politikere var hurtigt ude med en fordømmelse af de racistiske, hvide gerningsmænd, der utvivlsomt stod bag ugerningerne. Den islamiske interesseorganisation CAIR, der altid befinder sig i det røde felt i sin kamp mod den ’systemiske islamofobi’ i USA var hurtigt ude med sin formodning om, at forbrydelserne klart var rettet mod uskyldige muslimer, der i øvrigt har samme rettigheder og retsbeskyttelse som alle andre borgere i USA. Præsident Biden, der er overbevist om, at nationen er gennemsyret af racisme og islamofobi udsendte en erklæring, der fordømte disse hadforbrydelser og erklærede sin urokkelige støtte til det muslimske samfund.

Jagten på de formodede hvide, islamofobiske mordere blev dog indstillet, da politiet meddelte, at man havde anholdt gerningsmanden, som hedder Muhammed Syed. Han er nu sigtet for to af mordene, og vil blive sigtet for de to øvrige. Det viser sig nu, at morderen er sunni-muslim og ofrene er shia-muslimer. Motivet til drabene var, at Syeds datter mod fars vilje havde giftet sig med en shia-muslim, som sunnier anser for kættere, der jo i islamisk retspraksis straffes med døden. Normalt ville den krænkede far myrde datteren og svigersønnen, hvorefter familiens ære er genoprettet, men Syed valgte at hævne sig bredt på Shia-islam, hvad der også er regelmæssig praksis i islamisk kultur. Disse oplysninger fik den amerikanske offentlighed til at gå i chok. Debatten om de hvide racistiske mordere forstummede brat, da hverken medier eller politikere ejer tankesættet eller begrebsapparatet, der kan rumme en erkendelse af muslimers systemiske had til andre muslimer.  I stedet anses mordene for motiveret af en mands personlige hævnakt uden, at islam har noget med sagen at gøre.

I den vestlige verden har vi vedtaget en falsk, men smuk fortælling om, at islam er kærlighedens og fredens religion. Lars Løkke docerer, at Islam er blevet ’hijacket’ af terrorister og mørkets kræfter. Søren Pape fastholder, at islam er taget som gidsel af terrororganisationer som ISIL. Sandheden er imidlertid en anden. Ifølge monitoreringsmediet TROP blev der i 2021 udført 2272 Allahu-Akbar attentater, altså terrorhandlinger viet til den islamiske gud, Allah. Attentaterne omfattede 54 lande og kostede 1120dødsofre og 9591 sårede. Næsten samtlige ofre er muslimer, som ikke er ombragt hverken af israelske MOSSAD eller af kristne korsfarere, men af sunni-muslimer, der dræber shia-muslimer og omvendt. Senest var der et attentat på shia-moskéen Siddiquiya i Afghanistan med 60 dræbte og sårede udført af sunni-muslimske ISIL. Siden profetens død i 632 har der været ondt blod mellem islams to hovedfraktioner, idet sunni-muslimerne ønsker en kalif, der er valgt på sine kvalifikationer, mens shia-muslimerne kræver en kalif af Muhameds slægt.

Islams førende tænker, Ayatollah Khomeini forpligtede Irans nuværende ledelse til sit politiske testamente, som rummer tre mål: udslettelse af den jødiske stat Israel, nedkæmpelse af sunni-islam og etableringen af shia-islam som verdens førende politiske og religiøse bevægelse. Præstestyret arbejder kompromisløst og utrætteligt på at fuldføre de pålagte hverv. Nok hader islam jøder, kristne og hinduer, men endnu mere kætterne i egne rækker. 85 procent af verdens muslimer er sunni-muslimer, men shia-religionen dominerer i Iran, Irak, Libanon og Yemen, som i dag udgør Irans trædesten på vejen til Israels udslettelse. Der går ikke en uge, uden at en moské bliver sprængt i luften, eller at der sker et selvmordsangreb på en markedsplads eller i et hotel. Muslimers sanseløse massedrab på andre muslimer. Hvis vi fortsat nægter at erkende, at massemord er en integreret del af islam, vil vi heller ikke acceptere at islam har noget at gøre med de 40 kristne, der netop blev brændt inde i en koptisk kirke i Egypten antageligt i en påsat brand eller de tusinder af kristne, der årligt bliver myrdet af islams krigere i Nigeria. Det er muligt, at islam er kærlighedens og fredens religion. Men islam er også hadets og krigens politik. Hvis ikke vi lærer at forstå denne sammenhæng og reagerer i tide, kommer vi til at sande Ayatollah Khomeinis ord, da han i 1979 greb magten i Iran: ” Islam er blodets religion for dem, som ikke tror!”

21.august 2022

90 Thoughts to “FRÆNDE ER FRÆNDE VÆRST”

 1. tavsen

  Ja, ukendskabet til 1400 års krig om arvefølgen indenfor islam er den uendelige historie. Michael Endes bog er meget bedre læsning

 2. Niels O

  Ja, det minder mig om, når muslimer straks bliver mistænkt af jordhulenationalister, som f.eks. ved Fields-sagen.

  1. Jette

   Århh – lad nu være…
   Det er ved at være rimelig træls, at høre på de kvalmende beskrivelser – om folk der er kritiske overfor Islam!!
   Der er en grund til at en af de første indskydelser, går på Islamisk, relateret kriminalitet!!
   Der er immervæk en overvægt af muslimske kriminelle!!
   Viser det sig, at gerningsmanden, mændene er hvide – så er du sikkert også hurtig ude med en nazistkommentar!!

   1. Niels O

    Det er ved at være rimelig træls, at høre på de kvalmende beskrivelser. Punktum.

    Man har aldrig nogensinde ret til at klynge folk op uden beviser.

    1. Jette

     Hvad giver så dig ret, til at kalde folk jordhulenationalister?!!

     1. Niels O

      Og så blev der skiftet emne…

    2. Michael Andersen

     Kære Niels O,

     Hvilket islamisk land skal Danmark blive som i fremtiden? Tyrkiet? Libanon? Iran? Gaza?

     Hvorfor?

     Med venlig respekt

    3. p.ras

     dumheden marcherer.

  2. tavsen

   Niels O
   21/08/2022 at 14:23

   Har du bemærket, når der er muslimer involveret, bliver det til noget MYSTISK

   ekstrabladet.dk/krimi/mystisk-politiaktion-i-koebenhavn-massivt-til-stede/9390812
   Mystisk politiaktion i København: Massivt til stede
   En tankstation er spærret i indre København af ukendte årsager”

   Lyt til. Den tekst var aldrig gået i dag. “De bor i huler og slås hele dagen”
   Danmark / Shu-bi-dua (live)
   https://www.youtube.com/watch?v=-h6nQofL3j0

  3. Hans Jensen

   NO’s kommentar er misvisende i forhold til de faktiske spekulationer, der fandt sted på SoMe+DKmedier:
   Fantasierne gik straks på, at da gerningsmanden jo var etnisk dansk, måtte angrebene være racistisk motiveret – og at han “sikkert” havde foretaget etnisk udvælgelse af sine ofre.
   Teorierne blev fremsat både af danske “journalister”, og menigmand på SoMe – primært af ikke etnisk herkomst forstås…

 3. Bjørn

  ”Det er muligt, at islam er kærlighedens og fredens religion. Men islam er også hadets og krigens politik. Hvis ikke vi lærer at forstå denne sammenhæng og reagerer i tide, kommer vi til at sande Ayatollah Khomeinis ord, da han i 1979 greb magten i Iran: ” Islam er blodets religion for dem, som ikke tror!”

  Islam er underkastelse. Nogen kan lide det, nogen har store fordele af det (især mænd), og det ender tit med død.

  Hvad Lars Løkke mener, bliver mere og mere trættende at få kendskab til, og forhåbentlig får han højest ét valg med sit egoparti, hvor det er ham selv, og ham selv og ham selv, det hele handler om.

  Men ellers føler jeg mig overbevist om, at størstedelen af politikerne fra højre og langt ind i børnhavepartiet SF er fuldstændig klar over, at når det gælder islam er der kun én vej, og det er stålsat agtpågivenhed og modstand. De ved ikke, hvad de skal gøre og har svært ved fortsat at lade, som om de tror, at islam vil reformere sig til en religion, der kun tager sig af åndslivet og hylder demokratiet og menneskerettighederne. De ved allerede, at islam er bygget op på jura og politisk herskerideologi og savner ikke dårlige erfaringer.

  Vores utroværdige statsminister har nu barslet med planer om at skærpe straffene for at få kriminelle muslimer på ret spor, men det hjælper intet, og det ved vi også og har længe vidst det. Det er kun yderst få af dem, der lader sig overebevise om, at de har gjort noget galt, og at vore værdier er værd at tilslutte sig. Jeg tror, at det er mindst 15 år siden, at socialrådgivere stod frem og forklarede, at de metoder, der virker på etniske danskere, som oftest preller af på muslimer. Fordi vores metoder bygger på en samvittighedsfølelse, der kan stimuleres hos mange kriminelle i vor egen kultur, hvorimod den som oftest ikke er til stede hos muslimer, der jo betragter os som underhundene.

  Det her handler ikke om ”jordhuleracister” men om en kamp mellem civilisationer, hvor de mange beklagelser og pladdernational nonsens gør mere skade end gavn.

  Mit største håb knytter sig til, at det snart går ad helvede til i Frankrig, hvorefter denne hovedaktør forhåbentlig får sat skub i forandringer indenfor EU. Jeg ser ingen fredelige løsninger. At acceptere islam på islams betingelser er underkastelse.

  1. Gunnar Johansen

   Vel talt.

  2. Jette

   Jeg for min del – håber på, at Lars Løkke ikke kommer ind!!
   Det er helt indlysende, at det projekt – kun går ud på at promovere Lars løkke!!
   Han kan gøre meget mere skade end gavn!!

   1. E. Frederiksen

    Hej Jette
    Jeg håber også inderligt, at det ikke lykkes
    Løkke at blive valgt, han er dødsens farlig
    for danskerne. Glem ikke, han styrtede ned
    og underskrev Marrakech-aftalen om at
    der er stort set fri indrejse for afrikanere m.fl.
    Hvem i alverden ønsker dog at få ham valgt?

    1. Annette Riis

     Marrakech- aftalen er helt hen i vejret, jeg fatter ikke hvis folk har glemt Løkkes underskrift, det er en skandale.

  3. Michael Andersen

   Yderst informativt, tak.

 4. Michael Andersen

  De der forsvarer troen, har altid ment at løsningen er mere godhed og flere midler.

  Berlingske skrev om en rapport der tidligere har konkluderet at ulandsbistanden indirekte har medvirket til at støtte udplyndringskrige ved at frigøre midler, således at regeringer havde råd til at føre krig.

  De skrev også at ulandsbistanden er blevet gjort til et karrieresystem, hvor europæisk middelklasse kan tilrane sig nogle skattefrie indtægter, som er langt større end et lignende arbejde kan indbringe i Europa.

  24nyt skrev om lobbyisterne fra flygtningeindustrien der vil have flere kunder i butikken og flere flygtninge til Danmark.

  Ulands og flygtningeindustrien har kontakterne, dygtigheden og godheden fejler ikke noget, derfor bør industrien straks aflønnes efter hvor hurtigt de vender strømmen.

  Frivillige indenfor det sociale arbejde giver vattede politikere skylden. Det må være slut med vattede løsninger.

  Problemerne skal løses fra bunden. Vend strømmen.

  1. Michael Andersen

   Med parlamentsvalget i Italien i september kan landet få den første askepot ind som premierminister fra partiet Fratelli d’Italia, der er allieret med Ungarns Fidesz. Giorgia Meloni, kompetent og sympatisk.

   I videoen får tilhængerne af Global Compact læst og påskrevet.

   Extraordinary speech by Giorgia Meloni on UN Global
   Compact in Italian parliament, English subtitles 4.30
   youtu dot be/o-3-lN3bA9w

 5. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste

  Det er politikere fra R, EL,
  S, SF, K og V der har været førende, i at skubbe os
  hen mod den dybe og blodige afgrund som tusinder
  af danskere allerede er styrtet ned i. Og som næsten
  ALLE danskere vil havne i , hvis tossernes og pladder-
  humanisternes politik får lov til at fortsætte.

  Noget er 100% sikkert: Pape, Ellemann og Mette er
  ikke dem som kan redde os fra Danmarks undergang.
  For det er dem og politikere som ligner dem, som har
  undergravet vores samfund i årevis. Og det er også
  100% sikkert at politik-kvinder som Rosa Lund, Trine
  Bramsen, Ida Auken, Sofie Carsten, Pernille Skipper,
  Stine Bosse og Pernille Weiss heller ikke vil få os
  væk fra det helvedesdyb vi står på kanten af. For
  disse syv woke kvinder er alle tilhængere af masse-
  indvandring, EU, WEF og WHO.

  De gammelkendte partier hører til på historiens
  losseplads. Bliver vælgerne ved med at støtte dem,
  er det Danmark der ender derude. Selv de største
  mængder af valgflæsk redder ingenting.

 6. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste
  1. E. Frederiksen

   Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste.

   Enig, fortvivlende, helt ny statsminister ønskes, ingen af de “gamle”.
   Der er dygtige folk i kulissen, advokat Klaus Ewald m.fl.

 7. Der var et yndigt land

  I løbet af de sidste
  10-20 år har Kolbøtte-Borgen smadret store
  dele af sundhedsvæsnet, velfærden, forsvaret,
  retssystemet og postvæsnet m.m. Man har ned-
  lagt 35-40 hospitaler og skadestuer og 600 skoler.
  Og i denne og næste uge vil talrige små og mellem-
  store provinsbyer blive tvunget til hver især at spare
  mellem 20 og 65 millioner kr. på de sociale budget-
  ter. Dvs. massevis af væresteder, sports-faciliteter,
  lægeklinikker, skoleordninger, eller tilbud til syge,
  kvæstede, overfaldsramte, fraskilte, ensomme,
  hjemløse, gadebørn og andre svage grupper kan
  blive lukket. Eller åbningstider bliver kraftigt reduceret

  I forvejen er infrastrukturen sparet ned til sokkeholderne
  mange steder. Inflationen hærger også. Danmark er ved
  at blive til et lidet fattigt land. Dog fosser milliarderne
  stadig afsted til Indvandring, Afrika, EU, CO2 og
  Ukraine-krigen mv. Der bruges også et par milliarder
  på nedrivning af tusindvis af gode boliger i rækkehuse
  og boligblokke.

 8. Der var et yndigt land

  Det anbefales at man læser en super-artikel af
  Klaus Ewald. ´”Roms og Vestens undergang”.
  Den kan læses hos 24nyt.dk eller Hodja.
  Der er også artikler af Rossmann og andre.

  1. E. frederiksen

   Der var et yndigt land
   Enig, henvisningen til Klaus Ewald og Rossmann
   m.fl. i 24nyt er super.
   Alle burde følge det medie.

 9. Arne Lago von Kappelgaard

  Efter ethvert muslimsk terrorangreb, kommer omkvædet fra såkaldte politikere: ”Det har intet med islam at gøre” eller ”Islam er blevet voldtaget.” Må jeg foreslå, at politikerne går til kilden, altså koranen, og læser følgende passager: 2:120, 2:191-192, 3:28, 3:62, 3:110, 3:131, 3:152, 4:89-90, 4:101, 4:161, 5:51, 5:53 9:5, 9:30, 9:123, 9:73, 12:29, 22:19-22, 33:27, 33:64, 47:36, 48:13, 48:17, 76:4, 98:6.
  De militante bruger terror og krig, men begge dele har samme formål, at gøre europæerne til mindretal i deres egne lande. Her er det værd at bide mærke i, at Koranen har en ca.80-90 ord hvor de vantro bliver truet med døden og alskens andre lidelser. I hele koranen bliver betegnelsen ”vantro” brugt 348 gange .
  Islam er en bogreligion og undertrykkelsesreligion, og det første ord i Muhammeds såkaldte åbenbaring lyder således: ”LÆS !”
  Lige fra starten til slutning kommanderes der lydighed og underkastelse. Det giver en glimrende grobund for fanatisme, hvor det at tænke selv, bliver sat ud af kraft. Koranen dikterer, at islam skal udbredes gennem troskrig. Intet i Koranen kan diskuteres, alt skal tages bogstaveligt, i og med at det er dikteret af gud (Allah) til hans udvalgte profet (Muhammed). Mange muslimer kan uden videre skære halsen over på anderledes tænkende, uden at gøre sig de store overvejelser. Men bliver den såkaldte profet Muhammed karrikeret, så går de totalt amok, som om verdens undergang er nær!
  Islam er ikke roden til alt ondt her på jorden. Men det er rimelig tæt på.

  Siden 2001:
  2002: 667 muslimske angreb i 23 lande, 3.149 dræbt + 6.055 sårede.
  2003: 870 muslimske angreb i 33 lande, 3.279 dræbt + 6.706 sårede.
  2004: 1.115 muslimske angreb i 37 lande, 7.109 dræbt + 14.558 sårede.
  2005: 1.863 muslimske angreb i 38 lande, 7.648 dræbt + 12.864 sårede.
  2006: 2.778 muslimske angreb i 42 lande, 15.225 dræbte + 19.484 sårede.
  2007: 3.096 muslimske angreb i 45 lande, 20.495 dræbt + 27.317 sårede.
  2008: 2.207 muslimske angreb i 42 lande, 10.717 dræbt + 17.803 sårede.
  2009: 2.131 muslimske angreb i 40 lande, 9.172 dræbte + 18.612 sårede.
  2010: 2.034 muslimske angreb i 48 lande, 9.258 dræbte + 17.462 sårede.
  2011: 1.997 muslimske angreb i 57 lande, 9.097 dræbte + 16.926 sårede.
  2012: 2.484 muslimske angreb i 58 lande, 11.557 dræbte + 20.272 sårede.
  2013: 2.833 muslimske angreb i 48 lande, 16.797 dræbte + 29.596 sårede.
  2014: 3.008 muslimske angreb i 55 lande, 32.845 dræbte + 27.530 sårede.
  2015: 2.890 muslimske angreb i 53 lande, 27.641 dræbte + 26.169 sårede.
  2016: 2.498 muslimske angreb i 59 lande, 21.413 dræbte + 26.730 sårede.
  2017: 2.045 muslimske angreb i 61 lande, 16.387 dræbte + 14.362 sårede.
  2018: 1.980 muslimske angreb i 55 lande, 11.777 dræbte + 11.483 sårede.
  2019: 1.761 muslimske angreb i 54 lande, 10.519 dræbte + 10.725 sårede.
  2020: 2.133 muslimske angreb i 52 lande, 10.126 dræbte + 7.725 sårede.
  2021: 2.255 muslimske angreb i 53 lande, 11.182 dræbte + 9.581 sårede.
  I alt: 42.645 angreb, 265.393 dræbte + 324.157 sårede).

  Kilde for årene 2002-2021:
  https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=2020

  Ved en optælling foretaget af den tyske avis Welt am Sonntag, at »angrebene i de sidste 18 (siden 2001) år ikke bare har været hyppige, men også drabelige. Opgørelsen viser, at der siden al-Qaedas angreb den 11. september 2001 mod blandt andet World Trade Center er blevet gennemført 31.221 islamistiske angreb, og at disse sammenlagt har kostet minimum 146.811 mennesker livet.

  University of Marylands Global Terroism Databas oplyser i øvrigt, at fra 1970-2015 er 344.823
  mennesker dræbt i terrorangreb.
  En rapport udgivet af Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blairs tænketank Institut for global forandring viser, at der alene i 2017 blev begået 7.841 islamiske terrorangreb i 48 forskellige lande. Det svarer til 21 om dagen.
  84.000 mennesker blev ifølge tænketanken dræbt i de mange religiøst motiverede angreb dét år. Se endvidere Europol´s årlige EU Terrorism Situation and Trend report (Te-Sat).
  Ifølge den afganske præsident Ashraf Ghani, har mindst 45.000 medlemmer af de afghanske sikkerhedsstyrker mistet livet siden 2014!
  Myndighederne har siden 2017 hemmeligholdt, hvor mange soldater og politibetjente der bliver dræbt. Men antallet er steget med 5 pct. i forhold til sidste år (2018), ifølge en ny rapport fra SIGAR, så monitorerer krigen for den amerikanske kongres. (Weekendavisen nr.45, 1.sek.s.12/08. nov. 2019).
  Hvis man vil se de uhyrligheder som muslimer har udøvet i Israel, så gå ind på: 1948-1967: Major Terror Attacks (mfa.gov.il) og Major Palestinian Terror Attacks Sinche Oslo (jewishvirtuallibrary.org).

  1. Niels O

   “Overall, we rate The Religion of Peace as Questionable for having an extreme right-wing bias, promotion of conspiracy/propaganda, lack of transparency, and anti-Islam tendencies.”

   https://mediabiasfactcheck.com/the-religion-of-peace/

   1. Allan Frederiksen

    Du henviser igen til et meningssite.

    https://www.quora.com/How-trustworthy-is-the-site-called-Media-Bias-Fact-Check

    Selvom et site kalder sig fact checkere, kan de altså godt være totalt upålidelige. Det er faktisk gældende for hovedparten af de såkaldte fact checkere, at de reelt er politiske aktivister, fremfor neutrale operatører.

   2. Michael Andersen

    # Niels O.

    MediaBIasFactCheck.com er et stort svindelnummer for at lukke munden på højrefløjen

    MediaBIasFactCheck.com ejes af Dave Van Zandt fra North Carolina, der tilbyder meget lidt biografisk information om sig selv: Dave har været freelancing i 25+ år for en række trykte og webmedier….

    WND kunne ikke finde en eneste artikel med Van Zandts byline. Ironisk nok undlader “faktatjekkeren” at etablere sin egen troværdighed ved ikke at afsløre sine kvalifikationer og træning i at evaluere nyhedskilder.

    FALSK AFSTEMNING

    Alle og enhver kan stemme på MediaBiasFactCheck-webstedet i afstemningen og gøre det så mange gange, de vil.

    Independentsentinel

    1. Niels O

     Du afgør selv, om du vil bruge MBFC. Ligesom alle andre.

     Det er bare min indirekte opfordring til alle om lige at få bekræftet historier andre steder og ikke bare blindt tro på en højreekstrem hjemmeside.

     Eller venstreekstrem, for den sags skyld, som også vurderes af MBFC. Jeg har bare ikke set dem endnu herinde.

   3. Nielsen

    Er du så enfoldig, som du giver udtryk for i det du skriver? Eller er du livslangt medlem af Socialdemokratiet?

 10. Steen A Jensen

  Alt for få forstår, hvad der egentlig foregår bag kulisserne.
  En fordrivelse af muslimerne ud af Europa lignende den i 1614 vil være på sin plads, HVIS Europa skal overleve.

  1. Nielsen

   Just præcis Steen A. Jensen.

 11. Arne Lago von Kappelgaard

  @ Steen A Jensen

  Bare for god ordens skyld, sidste gang muslimen blev jaget ud af Europa var 1683 (Wien).
  år 741 ved Poitiers/Tours af Karl Martel “Hammeren.”
  år 1529 ved Wiens porte

  Det er årstal som ethvert barn burde lære i skolen, men viden er jo i dag ringeagtet, hvor alt står i LGBTs tegn eller hvad det nu hedder i den kludebutik.

 12. Knud Madsen

  I det mindste kan man da glæde sig over, at de decimerer hinanden.

 13. Lisbeth Haugaard

  Lars Hedegaard: ISLAMOFOBISK SAMMENBRUD
  Det gik strygende med fordømmelsen af islam-hadere, da fire muslimer blev myrdet i Albuqerque i New Mexico.

  Selv præsident Biden var ude med beklagelser over de grusomheder, der overgår de Allah-troende.

  Men så fandt politiet ud af, at gerningsmanden var muslim, og det kommer ikke bag på Asger Aamund, som i sin seneste artikel påpeger, at muslimer har det med at myrde hinanden i stor stil. Dertil behøver de slet ikke hjælp udefra.

  https://www.facebook.com/lars.hedegaard.31/posts/pfbid02u1VZQKvkkX2pC9veCbyzu1nWN1mSWQg2rgMfbYe7bw7e4RRUDu6NPUvCZAL32Qtdl

  1. Bjørn

   Såfremt du skulle være i tvivl, kan jeg oplyse dig om, at man udmærket kan være en illusionsløs islamkritiker og samtidig en arg kritiker af den strøm af angst vrøvl, der konstant flyder fra Lars Hedegaards gylletank for at opfylde hans opmærksomhedsbehov.

   ,

 14. HVOR ER VI PÅ VEJ HEN?

  VISER Aamunds, Kappelgårds, Snaphanens, Hodjas og
  24nyts og hundredvis af andres oplysninger ikke

  at Merkels, Ursulas, Ylvas, EUs, DF-Tullesens og Lars Fadøls
  radikale pladder-humanisme er den rene massemorderiske
  galskab? Er det ikke soleklart at en fortsættelse af den slappe
  og kyniske politik vil føre til kaos, fattigdom, terror,
  bankerot og massemord på europæerne?

  Mange politiske pampere er mere fjender end venner.

 15. Den Nervøse

  På et eller andet tidspunkt bliver muslimerne vel enige om ikke længere at slå hinanden ihjel. Den dag bliver det rigtigt farligt for os!
  For som Glistrup sagde, når de bliver mange nok, begynder de at slå os ihjel. Vi behøver bare at se på Sverige og Frankrig, det er sådan det starter og hvad vi ser nu er bare præludiet til hvad der kommer!
  I virkeligheden er det bund naivt, at tror at folk fra MENAPT landene kan integreres, endsige assimileres. Historien har vist at det ikke kan lade sig gøre, og den vil dømme dem som åbner og åbnede dørene for muslimsk indvandring meget hårdt!

 16. Niels O

  Har vi nogen navne på de demokratiske politikere, der mente, at det var hvide, der stod bag?

  Så vi kan tjekke, om disse politikere har beklaget fejltagelsen f.eks. på sociale medier.

  1. Michael Andersen

   Det handler om at vise

   Resultaterne af venstrefløjens politik
   Virkningerne af en fremmed trosretning
   Problemer med korruption
   og
   Løgne der fortælles i medierne

   Fordi det eneste alternativ er en nationalkonservativ fremtid.

   1. Niels O

    Hvorfor skriver du det her, da det jo ikke er et svar på mit spørgsmål?

    1. Michael Andersen

     Pr. definition: Det er jordhulenationalistisk at hænge islam/muslimer ud.

     Derfor er det jordhulenationalistisk at hænge demokrater ud.

     1. Niels O

      Det er ikke forkert at hænge nogen ud, der har gjort noget slemt.

      Det er forkert at hænge nogen ud, som man TROR har gjort noget, men hvor man ikke ved det, eller kan bevise noget.

      Det er “klyngen op i træet” og kan nemt blive justitsmord.

      Men der er nok forskel på mig og jordhulenationalister – også hvad det angår.

   2. Bjørn

    Et samfund, der lukker sig om sig selv og fryser fast i fortiden, er svagt og kan ikke overleve. Det har begge vore nationale damer og partiledere forhåbentlig indset, og ingen af dem er så konservative, at det dominerer, begge giver heldigvis udtryk for liberale holdninger.

    Muslimer eller ej, i fremtiden kommer vi til at kæmpe for og om ressourcerne på en ny måde. Bare vent, om føje år kommer klimaindvandrerne, de søger mod nord, og dem er der ikke plads til. Vi har med stor sandsynlighed et grusomt scenario foran os.

    1. Michael Andersen

     Kære Bjørn,

     Ungarn og Polens sammenhold er forankret i budskabet fra Johannes Paul II, “patriotpaven”, der sagde at uden kristendom er der intet Europa.
     Statslederne fra Ungarn og Polen arbejder sammen med den kommende statsleder fra Italien om et nationalkonservativt forbund.

     Et rødt islam eller en blå kristendom for fremtiden?

     Med venlig respekt

     1. Bjøtn

      Polen er takket være EU’s liberale muligheder og polakkernes flid og vilje til at arbejde i udlandet ved at have rejst sig fra fattigdom. Med Ungarn går det langsomt men dog ved hjælp af EU’s generøse liberale håndsrækning.

      I Italien balancerer man i nærheden af afgrunden, og den katolske kirke er hærget af pædofilisager, der ikke lader Muhammed noget efter. Her er fascismen ved at genopfinde sig selv.

      Den danske folkekirke er en arbejdsplads hærget af stærkt udbredt mobning og endeløse stridigheder om ledelse og emner som indvandring og seksuelle minoriteter. Folkekirken er skrumpet betragteligt, få føler et kald, og mandlige præster er en mangelvare, formodentlig fordi det halter med troen, og fordi jobbet ikke mere er forbundet med fortidens prestige. Folk søger et nyt åndeligt liv og udbuddet er stort og ofte tvivlsomt.

      Kristeendommen er ved at blive et kulturelt grundlag mere end en religion for de fleste. Personligt finder jeg det værdifuldt at beholde ritualer. men folk som flest lægger nok noget andet i det, end man tidligere gjorde.
      ¨

   3. Niels O

    “Fordi det eneste alternativ er en nationalkonservativ fremtid.”

    Hvad går den ud på?

 17. Sæbekassebiler kører uden co2

  Hørte NB i radioen. De havde mange idéer til hvordan man
  kunne få styr på situationen. Men for det første vil de øvrige
  partier, S, SF, R, EL, V og K ikke være med til reelle stramninger,
  og for det andet vil migranterne lave ballade i enormt omfang.

  Machiavelli får nok ret igen. Politikere venter så længe, at
  problemerne bliver uløselige.

  Og så er der ikke et eneste parti som kritiserer den familie-
  politik som terroriserer tusinder af børn og forældre. Og man
  går heller ikke til stålet når det gælder den skandaløse sund-
  heds-politik der har påført tusinder af patienter unødvendige
  lidelser eller tidlig død. Man er også meget spage i mælet
  mht. kriminalitet og hverdagsterror, asocial bolig-politik,
  DRs løgnepropaganda og brugen af mange milliarder
  på idiotisk co2 bekæmpelse.

  I Holland har de muligvis gang i noget som vil føre til
  positive forandringer, men vores egne MSM har mørkelagt
  hvad der sker, selvom der har været dramatiske protest-
  aktioner over hele landet.

 18. Michael Andersen

  Den skøre idé om centrum venstre

  Midt og venstrepolitikere i Europa er sure på Giorgia Meloni, der formentlig bliver Italiens statsleder efter valget, fordi hun vil sidestille det kommunistiske regime med det forbudte fascistiske.

  I Italien blev fascismen forbudt i 2019 i en resolution godkendt af Europa Parlamentet. De regimer der ønskes forbudt er de sovjetiske, de cubanske og de venezuelanske totalitære modeller.

  Lovforslaget – som er inspireret af grundlovens principper om at bevare menneskerettighederne – har til formål at indføre en række bestemmelser til bekæmpelse af grupper, organisationer, bevægelser, foreninger og partier, som forfølger udemokratiske formål, der er typiske for totalitære kommunistiske ideologier eller ekstremistisk islamisk religiøs oprindelse.

  Forbuddet har bla. rod i de stadig mere ukontrollerede migrationspolitikker som nærer faren for bosættelser i Italien af mennesker og foreninger inspireret af islamisk ekstremistisk ideologi.

  Man kan næsten høre de politisk korrekte: How dare you!

  Undskyld, men hvad havde man forventet der kom ud af åbne grænser og multikultur?

  www ilgiornale it
  FdI- offensiven : ” Kommunisme forbudt ved lov”
  Giorgia Melonis parti fremlagde et lovforslag:
  “Tiden er inde til at sidestille det kommunistiske regime med det fascistiske”
  7. juni 2021 – kl. 14.00

  1. Niels O

   “Overall, we rate Il Giornale Right-Center Biased based on story selection and editorial positions that moderately favor the right. We also rate them Mostly Factual in reporting due to poor sourcing of information.”

   https://mediabiasfactcheck.com/il-giornale/

 19. larsenpil@yahoo.dk

  SKU Co2:
  Skrot de gamle partier og giv de nye partier en chance!
  Havde du tænkt dig, at vente på at politikerne skulle ændre mening!
  Det overlever du ikke!
  “Politikere venter så længe, at problemerne bliver uløselige”.
  Kolbøtterne venter ikke på noget som helst, de ønsker ikke at andre på en linje eller noget, de er vældigt tilfredse som det går, for de har deres på det tørre.
  Des mindre demokrati jo bedre!
  JA, NB har mange gode forslag til fordel for danskerne, de er de eneste der vil vort fædreland det godt, resten på hoPPeborgen har solgt os til FN, WEF, WHO, BIlderbergerne og EU.

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU!. P.

  1. Piotr

   UPS! venligst slet min e-mail. P.

 20. Wiens redning skete 1683

  Bjørn skriver om at folkekirken er præget af
  indre stridigheder. Mit gæt er at Bjørn har
  hørt DR kritisere folkekirken. Det skal nok
  passe at der er noget at kritisere, f.eks.
  feminiseringen af kirken. Men når DR er
  ude med riven, kan man roligt gå ud fra
  at det ikke er for at gavne kirken, men for
  at nedgøre den. Kommunister er jo mod-
  standere af enhver form for kristen kultur.
  Det følger af deres gudløse nihilistiske
  ideologi.

  1. Bjørn

   Wiens redning skete 1683

   Min viden om Folkekirkens store interne problemer har jeg især fra mine desillusionerede præstevenner, hvoraf en efterhånden føler sig som slet og ret bestyrer af ritualer, hvis indhold kun han kerer sig om.

   Desuden er det almindlelig kendt, at menighedsrådene meget tit er rene giftblandere, og at de samme mennesker går igen, fordi kun de opstiller til valgene, hvor kun få gider at stemme. At benægte disse velkndte forhold er ikke at gavne Folkekirken.

   Hvad den katolske kirke angår trænger også den til en revolution, hvor man afskaffer cølibatet. Tusinder og attere tusinder af smådrenge er blevet misbrugt af pædofile, homoseksuelle præster, og kirken bør ikke være et sikkert skjul for deres perverse tilbøjeligheder.

   1. Bjørn

    P.S. Jeg kender også flere præster samt en politiker, der føler sig tvunget til at vi homoseksuelle, skønt de er inderligt imod det. Der er meget, der murrer derude-

    Hvis I har set DR serien om Kunstnerkolonien i Faaborg, har I måske lagt mærke til, at den uhyre opmærksomhedssøgende transperson oplyser, at sådan er han blevet, fordi han er opvokst med to lesbiske mødre. Og så spiller han et par akkorder på sin harmonika og sætter i med et primalskrig.

    1. Michael Andersen

     # Bjørn

     Henrik Dahl skriver at det er nødvendigt, at vi genopliver debatten om indoktrinering.

     “Fordi den venstreorienterede magtovertagelse af dannelsesinstitutionerne er tæt på at være perfekt, og stort set intet borgerligt lys er i stand til at slippe ud fra de sorte huller af venstreorienteret dominans og ideologi, der er opstået.”

     LA-Blog.

     1. Bjørn

      Ja, sådan er det.

 21. Michael Andersen

  Statsministeren siger at udlændingepolitik og kriminalitet hænger sammen. Det er Danmark der ikke hænger sammen. Fordi der mangler en hjemsendelsespolitik.

  En meningsmåling udgivet af firmaet Ifop på vegne af Sud Radio har afsløret, at 66 procent af franskmændene støtter masse-remigration af illegale, udenlandske kriminelle og udlændinge på terrorovervågningslister.

  ”Le positionnement des Français sur diverses affirmations à l’égard de le remigration -C’est un objectif (expulser les clandestins, les fichés S étrangers, les délinquants étrangers) que vous soutenez” SR, Side 11, 66%.

  Frankrig har opbakning til en hjemsendelsespolitik, fordi Frankrig ikke hænger sammen. I DK mangler der pædagoger, lærere, sygeplejersker og socialrådgivere. Der mangler ikke DJØFere og akademikere.

  Løs problemerne fra bunden.

  119017-SR-Rapport.pdf
  Ifop com
  Mars 2022

  1. tavsen

   “Det er Danmark der ikke hænger sammen. Fordi der mangler en hjemsendelsespolitik.”

   https://ditoverblik.dk/stort-flertal-i-folketinget-afviser-df-forslag-om-udvisninger/
   Et forslag fra Dansk Folkeparti til en “Lov om udvandring” skulle have banet vejen for at udvise 70 procent uintegrerede udlændinge inden 2030. Men forslaget blev onsdag banket i jorden af et stort flertal i Folketinget

   Kun Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige stemte ja. Resten af Folketinget afviste forslaget, der går ud på, at uintegrerede udlændinge skal reduceres med 70 procent inden 2030.”

 22. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt.

  Har Aamund eller andre hørt om hvad der er
  sket i Holland i den seneste tid? Fortsætter
  protesterne mod klima-tyranniet? Der er
  intet nyt hos Youtube og Gravitas.

 23. Ivan Dybdal

  Man kan lide det eller ej. Muslimerne og islam er kommet til DK for at blive. Vi kan kun begrænse den kulturelle og sociale samfundsændring, der er konsekvensen. Derudover kan vi begrænse eller stoppe indvandringen i fremtiden. Det har vi ret til ifølge vores nationale selvbestemmelsesret, som aldrig kan tages fra os! 🙂

  1. Bjørn

   Ivan Dybdahl.

   Danmark har ikke selvbestemmelsesret, et flertal af danskerne har underkastet os andre konventioner og EU.

   Michael Andersen,

   Som jeg skrev forleden, sætter jeg mit håb til Frankrig.

   1. Ivan Dybdal

    Bjørn, alle nationer har selvbestemmelsesret. Det er en ret, der gælder for alle nationer.
    Den kan ikke tages fra os uanset hvad tilfældige politikere gør eller at “et flertal af danskerne har underkastet os andre konventioner og EU.”

    “Den nationale selvbestemmelsesret er et retsprincip, der betegner de forskellige nationers ret til at bestemme selv over deres egne anliggender. Historisk går princippet tilbage til den amerikanske uafhængighedserklæring fra 1776 og den franske menneskeretsdeklaration fra 1793” (wiki)

    1. Bjørn

     Ivan Dybdahl

     Du har vel som alle andre erfaret, at national dansk lovgivning underkendes gang på gang af EU?

     Den amerikanske uafhængighedserklæring fra 1776 byggede på antikkens filosofi om en kontrakt mellem konge og folk. Den kunne englænderne med al mulig ret blæse på, og derfor fulgte Den amerikanske frihedskrig og også en senere krig, hvor Frankrig blandede sig på amerikanernes side.

     Men dette var ikke nok, for da revolutionen brød ud i Frankrig, krævede de revolutionære deres lån tilbage, og det kunne amerikanerne ikke betale, hvorefter hollænderne kom ind i billedet.

     De amerikanske kolonier kunne imidlertid ikke klare sig uden handlen med Enland, da handel med Frankrig kun kunne omfatte luksusvarer, andet havde Frankrig stort set ikke at byde på.

     Vedtagelsen af Jay’s Treaty lagde i praksis grundstenen til et selvstændigt USA, hvor de stærke handelsforbindelser mellem kolonierne og England fortsatte til gavn for begge parter. Det var dette, der talte, og ikke luftig filosofi om en kontrakt, som ikke fandtes.

     Thomas Jefferson var i -øvrigt den første til at pakke sit ambassadørhjem sammen og sende sine ejendele til USA. Han oplevede Bastillens fald og flygtede over hals og hoved fra “folket”, fej som han alle dage var. Men stor på skrift og afstand.

     Også aktiv i korrespondance med Danmark om det utålelige piraeri i Middelhavet, hvor især Magreblandene levede højt på at erobre andre landes fredelig handelsskibe og holdes deres mandskaber som gidsler.

     1. Ivan Dybdal

      Bjørn 25/08/2022 at 11:22. Du skriver:
      “Du har vel som alle andre erfaret, at national dansk lovgivning underkendes gang på gang af EU?”
      Ja, der er mange der ‘underkender’ danskernes selvbestemmelsesret. Sågar mange – måske flertallet? 🙂 af politikerne? Især såvidt jeg ved ‘de røde’, der vil have DK nedlagt som nation.
      Men det ændrer ikke ved at DK har national selvbestemmelsesret og uindskrænket ret til at bruge den. Vi skal bare ‘turde’ gøre det! Længere er den ikke! 🙂

     2. Bjørn

      Ivan Dybdal

      Så du mener altså, at lille bitte Danmark blot kan blæse på de konventioner og kontrakter af enhve art, som vi har indgået fx efter en afstemning, hvor et stort flertal af befolkningen stemte for dem.

      For Thomas Jefferson var det meget belejligt, at kvitte England, for han havde en enorm gæld hos sin grossist i England., som han løb fra.

      Du har sikkert som de fleste kun læst preamblen til Uafhængighedserklæringen, men jeg kan fortælle dig, at historikere er enige om, at resten af teksten gennemgående er hysterisk og urimelig i sine anklager mod den engelske konge. Den er mege ubehagelig at læse. Preamblen er skrevet i et helt andet sprogleje.

      I øvrigt kan jeg anbefale Dumas Malones Jefferson biografi i seks bind, hvor han mener at kunne godtgøre, at Jefferson begik landsforræderi. Et er filosofi og noget helt andet er den barske virkelighed. I det øjeblik vi undlader at overholde vore indgåede aftaler og forpligtelser, bliver det den stærkestes magt, der tæller og intet andet.

 24. Michael Andersen

  Franskmændene er blevet bevidste om at demografisk udvikling bliver deres børn og børnebørns skæbne. For 10 år siden diskuterede man hjemsendelsespolitik på de yderste fløje, nu er emnet rykket ind i centrum af franske præsidentkandidaters valgprogrammer.

  Såfremt man i DK ikke handler fornuftigt, ser vi ind i en fremtid hvor statsministre og andre ledere kappes om flest forbud, de højeste straffe og endnu mere sindrig overvågning.

  Hvordan undgår vi at Danmark bliver til et land man flygter fra?

 25. Michael Andersen

  En fortvivlet sag får stor opmærksomhed i Italien

  En sag om en afrikaner der voldtager en ukrainsk kvinde midt på gaden, får stor opmærksomhed i Italien. En 55-årig ukrainsk kvinde gik alene ved daggry denne weekend, rundt i det historiske centrum af Piacenza. Så blev hun overfaldet, smidt ned på gaden og voldtaget af en afrikaner.

  Giorgia Meloni og Matteo Salvini får kritik for ifølge tg24-sky-it, at have delt en tilsløret video med et hørbart lydspor.

  Flere medier skriver, at man i klippet kan høre kvinden hulke i et forsøg på at appellere til voldtægtsmanden. En 27-årig mand fra Guinea, der kom til Italien som asylansøger, blev anholdt efter voldtægten.

  Kvinden blev kørt på hospitalet i choktilstand.

  Både venstrefløjen og højrefløjen er på offerets side og begge fløje forsvarer deres mærkesager.

  Venstresiden kalder det delte for en video. Meloni siger det er en tilsløret video, således offeret ikke genkendes.

  1. “Det er uanstændigt og en uanstændig video”, angreb sekretæren for Pd, Enrico Letta.

  2. “Giorgia Meloni skammer sig”, tweetede lederen af Action, Carlo Calenda i stedet.

  3. “Personen har allerede været udsat for vold, med denne video lider hun endnu et overfald”, sagde borgmesteren i Piacenza, Katia Tarasconi.

  Melonis svar var:

  “Jeg skammer mig ærligt talt over politiske ledere, der bruger voldtægt til at angribe mig”

  Bør man have sandheden, selv når den er fortvivlet eller bør man nøjes med halve sandheder?

  Meloni posta sui social il video dello stupro di Piacenza, è polemica. Letta: “Indecente”
  tg24 dot sky dot it
  22 ago 2022

  Giorgia Meloni: Far-right leader criticised for posting video of woman’s rape (Tilsløret video iflg. tg24-sky-it)
  euronews dot com
  23/08/2022

  Video med afrikan som våldtar ukrainsk kvinna väcker ilska (Tilsløret video iflg. tg24-sky-it)
  friatider dot se
  23 augusti 2022

  Islam is the main religion in Guinea, followed by an estimated 90% of the population as of 2022.[1][2] “Most are Sunnis who follow the Maliki legal tradition and Qadiri and Tijani Sufi orders.”[1]
  wikipedia dot org

 26. Thomas Poulsen

  Islam, afrikanere og arabere er en del af os selv og vores fælles kultur og ikke mindst fremtid.

  Dette faktum kan vel ikke komme bagpå nogen, som bevæger sig rundt i samfundet.

  Uanset om man bryder sig om det eller ej er dette et resultat af indvandring, familiesammenføring, fødselstal, asyl mv.

  Det har været nemt at forudse, da det jo blot er resultatet af den politik som vælgerne gang på gang har blåstemplet ved folketingsvalgene.

  Ved næste valg gør vælgerne det igen, processen vil fortsætte, sådan er det bare og hvis ikke tempoet er højt nok så hjælper EU gerne.

 27. Nielsen

  Uden at kende noget til sammenhængen, vil jeg mene, at man ikke kan spille fjender ud mod hinanden, med mindre man er stærkere end i mindste fald én af dem. For at det skal kunne lykkes, skal man være stærkere end dem begge.

 28. Ivan Dybdal

  Som tidligere nævnt, kan man kan lide det eller ej. Muslimerne og islam er kommet til DK for at blive. Vi kan kun begrænse den kulturelle og sociale samfundsændring, der er konsekvensen. Derudover kan vi begrænse eller stoppe indvandringen i fremtiden.
  Hvor galt kan det gå? Her er Indien et skræmmeeksempel:

  “Indiens deling refererer til opdelingen af Britisk Indien til to selvstændige stater, Pakistan og Indien, den 14. – 15. august 1947 i forbindelse med, at Storbritannien trak sig ud af deres tidligere koloni.

  Grænserne for de to nye lande blev fastsat af Storbritannien (..) Delingen (..) søgte at tage hensyn til de kulturelle og religiøse forskelle blandt Indiens befolkning. Op til delingen blev udløst betydelige spændinger mellem hinduer og muslimer, og delingen medførte udbredte uroligheder og store strømme af flygtninge mellem de nye stater.

  Det anslås, at op i mod en halv million mennesker døde i forbindelse med urolighederne og at omkring 15 millioner mennesker enten flyttede eller flygtede.
  Flertallet af de dræbte omkom i Punjab, hvor begivenhederne er blevet sammenlignet med folkedrab”

  1. Niels Poulsen

   Ivan Dybdal

   Det er svært at forstå, hvad hensigten er med din analogi om den tidligere britiske kolonis opdeling i det muslimske Pakistan og det hinduistiske Indien.

   Forestiller du dig, at Danmark en gang i fremtiden vil afgive territorium til muslimerne, således at f.eks. Nørrebro og andre ghetto-lignende områder kommer til at blive regeret af imamer med sharialovgivning? Da jeg foreslog det i en debat, bekendte de venstreorienterede multikulturelle islamapologeter trods alt deres nationale sindelag. Danmarks enhed er ikke til debat.

   Jeg tror, at man skal passe på med udsagn som, at demografi er skæbne. Det er fatalisme og hører ikke en moderne verden til.

   Af og til møder jeg muslimske mænd med barnevogn, eller som pludrer med deres små døtre på dansk. Da tænker jeg: Hvilket nederlag for islam! Hvilken sejr for danske værdier og den danske velfærdsstat. Stop dit sortsyn.

   Og endelig synes jeg, at der er en stor inkonsistens i denne debat. Aamund påpeger, at Vestens fjende er delt. I dette tilfælde i sunni og shia. Der findes andre opdelinger f.eks. i moderate og radikaliserede. Alligevel omtales muslimer og islam som en enhed i kommenarsporet. Det hænger ikke sammen.

   1. Nielsen

    Du behøver at se på muhammedaneres adfærd i Indien, for at forstå hvad Ivan skriver. Se også gerne på muhammedaneres adfærd i vest Indien også kaldet Pakistan, hvis du har den slags lyster. Du bør under alle omstændigheder ophøre med at forsvare barbarerne.

   2. Ivan Dybdal

    ->Niels Poulsen 25/08/2022 at 08:39
    Du skriver: “man skal passe på med udsagn som, at demografi er skæbne. Det er fatalisme og hører ikke en moderne verden til”.
    Hvorfor? Demografien beskriver befolkningsudviklingen som den hidtil har fundet sted. Det er en eksakt videnskab.
    Forventningen er at dens forudsigelser stadig vil være gældene.
    Indiens opdeling efter borgerkrigen mellem hinduer og muslimer er et godt eksempel på hvordan religioner medfører borgerkrig. Hvorfor feje det in under gulvtæppet?
    ‘op i mod en halv million mennesker døde i forbindelse med urolighederne og at omkring 15 millioner mennesker enten flyttede eller flygtede’ taler deres tydelige sprog om ‘at demografi er skæbne’! 🙂

    1. Niels Poulsen

     Ivan Dybdal skriver:

     “Demografien beskriver befolkningsudviklingen som den hidtil har fundet sted. Det er en eksakt videnskab.”

     Nej, det er det faktisk ikke. Demografen Thomas Malthus er et almindeligt accepteret eksempel på, at videnskaben kan tage grueligt fejl. Han mente, at befolkningsantallet ville udvikle sig eksponentielt, mens fødevareproduktionen kun ville udvikle sig lineært. Det ville derfor ende med en katastrofe for menneskeheden. Han anså i ramme alvor krige som en positiv faktor, da de begrænser befolkningsantallet!

     Hvad han ikke tog med i beregning, var opfindelsen af prævention og teknologiske opfindelser, som har forøget fødevareproduktionen markant.

     “Indiens opdeling efter borgerkrigen mellem hinduer og muslimer er et godt eksempel på hvordan religioner medfører borgerkrig. Hvorfor feje det in under gulvtæppet?”

     Det gør jeg heller ikke. Men før området blev en britisk koloni, bestod det af små kongeriger og fyrstedømmer, som lå i evig krig med hinanden. At det område, som senere blev til Pakistan efter britisk ønske, er muslimsk, skyldes arabiske købmænd, som udbredte islam.

     I Vesten har vi indført religionsfrihed, og det har sat en stopper for religionskrige.

     Borgerkrig mellem kristne og muslimer i Danmark er ikke et realistisk scenario. Lever man i Danmark, bombarderes man dagligt med danske værdier, på jobbet og i skolen. Man skal leve i en osteklokke for at undgå det.

     Indvandrerne i Danmark ændrer dokumenterbart adfærd og tilpasser sig majoritetskulturen. De får færre børn end i deres oprindelseslande, og som jeg illustrerede med min kommentar om de muslimske mænd og deres døtre, så er det blevet et statussymbol for de veluddannede muslimske mænd at vise overskud med kvalitetstid med deres døtre.

     Det er en fuckfinger til islam og de sorte imamer. Hvem gider dog at leve i et åndeligt fængsel i en moderne velfærdsstat som Danmark?

     Men jeg er enig med dig i, at Danmark kan ikke modtage flere migranter fra menap-landene. Der er en grænse, og den er for længst nået.

     1. Ivan Dybdal

      Uenig i at Demografien som videnskab er forblevet på Thomas Malthus (1766-1834) niveau. TM var en genial videnskabelig pioner.
      Men demografi er udviklet siden til en højt udviklet og meget anvendelig eksakt videnskab, har jeg selv erfaret.
      Læs til en start den førende danske og internationalt anerkendte
      demograf Poul Christian Matthiessen. F.eks “Befolkningens vækst. årsager og konsekvenser”
      Eller andre bøger af samme.
      Et stort pensum 🙂

     2. Ivan Dybdal

      PS. Der er nu 8 mia mennesker i verden. Jeg lader lige tallet stå et øjeblik ! 🙂

 29. Piotr

  @ Niels Poulsen!
  “Af og til møder jeg muslimske mænd med barnevogn, eller som pludrer med deres små døtre på dansk.”
  Er det en joke?
  Hvis det er en påstand må du definerer “af og til” på en tidslinie?

  Demografien viser med al tydelighed hvilken vej det går for den vestlige civilisation, med de regimer der kontrollere os pt. At ignorere dette er dybt naivt, debilt.

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

  1. Frisk

   Niels Poulsen foregiver enigheden i præmissen “muslimer er skidt for samfundet, lad os begrænse antallet mest muligt”. Derefter går han igang med whataboutery og bagatelisering af de alvorlige reelle problemer.

 30. Niels Poulsen

  Jeg ville nok anbefale Ivan Dybdal at forholde sig en lille smule mere kritisk til demografiske forudsigelser og den politiske brug af dem.

  Den demografiske analyse er, at vi i Vesten herunder Danmark består af en aldrende befolkning og får for få børn. Udviklingen vil kun forstærkes. Arbejdsstyrken er for lille. Der er ikke nok erhvervsaktive til at holde samfundshjulene i gang. Der er ikke nok til at passe vores ældre. Det vil betyde en lavere levestandard for alle.

  Derfor er det nødvendigt med stor indvandring fra ikke-vestlige lande. Det er ræsonnementet, og det fremføres af både politikere, økonomer og erhvervsorganisationer.

  Den udvikling ønsker jeg bestemt ikke. Jeg mener, at der er nogle faktorer, demograferne overser. Lige så lidt Malthus kendte til prævention, lige så lidt kender nutidens demografer til f.eks. fremtidens udbredelse og udvikling af robotarbejdskraft.

  Så nej, demografi er ikke skæbne.

  1. Michael Andersen

   Kære Hr. Niels Poulsen,

   Der opstilles en falsk præmis om: ”Derfor er det nødvendigt med stor indvandring fra ikke-vestlige lande”

   Det er kun i radikal selvforståelse at det er “nødvendigt med stor indvandring fra ikke-vestlige lande”

   Kan Hr. Niels Poulsen prøve at gøre sig umage og tænke konservativt ud af boksen?

   Med venlig respekt

   1. Niels Poulsen

    Det er da ikke mig, du skal skyde på. Det har i årevis – med baggrund i demografiske forudsigelser – været danske erhvervsorganisationers ønske, at den udenlandske arbejdskraft øges i Danmark. Ellers kan vi ikke bevare vores velfærdssamfund, lyder det fra direktørerne.

    Der er for nylig indgået forlig om, at der kan komme endnu flere udlændinge til Danmark for at arbejde.

    De kalder det på politikersprog for udenlandsk/international arbejdskraft, men der vil i realiteten være tale om pakistanere, indere og sydasiater. De er i mine common sense øjne ikke-vestlige. (Det er ikke realistisk at rekruttere arbejdskraft i andre europæiske lande eller USA).

    I det vedhæftede link jubler den tidligere konservative minister og nuværende leder af Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, over aftalen, som blandt andet er indgået med Venstre, konservative og Nye Borgerlige.

    Ja, Nye Borgerlige. Den er god nok. Pernille Vermund kan ikke få nok af ikke-vestlige udlændinge i Danmark.

    Er Nye Borgerlige også radikale, hr. Michael Andersen?

    https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/2022/juni/dansk-erhverv-oploftende-aftale-om-international-arbejdskraft/

    Og dermed er “demografi er skæbne”-diskussionen for mit vedkommende afsluttet.

    1. Michael Andersen

     Kære blå politikere,

     Der er brug for jeres hjælp til at vinde valget.

     Den nuværende regering har åbenbart forsømt nogle danskere på arbejdsmarkedet.

     Der er et stemmepotentiale til de blå, fra de der kan opkvalificeres, de der gerne vil opkvalificeres og de der gerne vil noget andet. Derfor er der brug for ambitioner, vilje til samarbejde og innovation.

     Analyser virksomhedernes behov og forbered lovgivning således uddannelsesinstitutionerne kan klare at opkvalificere dansk arbejdskraft.

     Opkvalificering giver bonus fordi de fleste ønsker at være i bevægelse og til gavn. Det er vælgerne der bestemmer men det er fællesskabet der stemmer. Giv fællesskabet flere muligheder som danskerne kan stemme for.

     Der er stemmer i dygtigere dansk arbejdskraft og det er det rigtige at gøre for fremtiden. Der er blå gevinster ved at gøre kagen større.

     Vi har brug for at vinde valget. Der er ikke råd til at lade være.

     Venligst

  2. Ivan Dybdal

   ->Niels Poulsen. 27/08/2022 at 15:09
   Aldringen af befolkningerne i DK og i det øvrige vesten skyldes at kvinderne f.eks i DK gns føder ½ barn for lidt. Forsørgerbyrden reduceres dog samtidig, fordi der i dag er langt færre børn, der skal forsørges.

   Det hænger nok sammen med ‘kvindernes frigørelse’ (+fri abort+p-piller+fortrydelsespiller) der som politisk mål er slået igennem, så kvinderne i DK i de sidste 65 år(siden 1969*) har født for få børn, hvilket vil medføre befolknings -tilbagegang og -aldring.

   Da hele verdens befolkningstal nu har nået i alt 8 mia, er det nok en global reduktion af fødselstallene, der er nødvendig. Vækste i berden befolkningstal skal jo stoppe på et tidspunkt. Kinas befolkningstal på ca 1½ mia mennesker venstes at blive halveret frem til udgangen af vort århundrede! Det er jo helt fint?! 🙂

   *Nettoreproduktionen viser, at det nuværende fertilitetsniveau kombineret med de aktuelle dødelighedsforhold i sig selv ikke er tilstrækkeligt til at
   opretholde befolkningen på lang sigt. Denne tilstand har varet siden 1969. Det fremgår på side 24 øverst i Befolkningeni 150 år. Udgivet af Danmarks Statistik Maj 2000.

   https://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=4576&sid=bef150

   1. Ivan Dybdal

    PS. Der er i dag ca 4½ mio etniske danskere tilbage i kongeriget. Hvis vi havde undgået indvandring måtte vi indrette samfundet på det. Fødsler er jo kvindernes/danskernes egen beslutning. Mere demokratisk kan det vel ikke blive?
    Tænk på hvor mange jobs, boliger, veje uden trafik køer, der ville have været til de etniske danskere at deles om. 🙂

    1. Ivan Dybdal

     PPS. Korrektion. I de sidste 53 år (siden 1969) har danske kvinder født for få børn, til at vi kan undgå tilbagegang i antallet af etniske danskere som nævnt ifølge Danmarks Statistik Maj 2000.

 31. Ivan Dybdal

  ->Bjørn 27/08/2022 at 16:10.
  Ja “et lille bitte Danmark blot kan blæse på de konventioner og kontrakter af enhve art, som vi har indgået fx efter en afstemning, hvor et stort flertal af befolkningen stemte for dem”
  Ja, det kan vi, hvis et flertal i folketinget beslutter det. Vi behøver blot at henvise til vores nationale selvbestemmelsesret. Så simpelt er det! 🙂

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *