SÅ BLEV VALGKAMPEN SKUDT I GANG. MED LØST KRUDT

Søren Pape Poulsen skaffede sig en dags plads i mediesolen, da han mandag den 15. august annoncerede sig som statsministerkandidat. Alle partichefer er statsministerkandidater, så det var ingen nyhed, men ville have været det, hvis Pape i stedet havde meddelt, at han under ingen omstændigheder ville være statsminister. Men, på den anden side, det er sommer i medierne, og er der ingen nyheder, må man jo lave dem selv. Og sådan endte de Konservatives partiformand på alle landets forsider, hvor han lancerede partiets valgtemaer, der må kandidere som sommerens bedste vits. I helsidesannoncer dagen efter præsenterede de Konservative de mærkesager, partiet går til valg på: Vi vil forenkle og lette skatterne, især skatterne på dit arbejde. Dernæst: Vi vil sikre omsorg og frit valg i velfærden. Men vi siger nej til en markant større offentlig sektor. Og endelig: Vi vil sikre en stram og fornuftig udlændingepolitik.

Hvad så med klimakampen må man spørge? Søren Pape har som alle andre partier kastet sig i støvet for Greta Thunberg og FN’s klimakaliffer, så hvorfor er klimakampen ikke med i de konservative slagnumre op til det forventede efterårsvalg? Pape har nok ræsonneret, at man ikke skal konkurrere med en vare, som alle har på hylderne. I stedet har han trukket de traditionelle konservative arbejdsheste ud af stalden i håbet på, at de kan bugsere ham ind i statsministeriet. Hvis det skal lykkes, må Pape satse på, at vælgernes erindringsformåen også denne gang er kort helst grænsende til fuldkomment hukommelsestab. De konservative har nemlig så langt tilbage hukommelsen rækker, krævet lavere skatter, slankning af den offentlige sektor, flere varme hænder og skarp kontrol med indvandringen. Virkeligheden blev en anden med ivrig bistand af de Konservative. Skattetrykket er fordoblet siden 1960, den offentlige sektor befinder sig i ukontrollabel vækst, der bliver færre varme hænder og importen af klienter fra især islamiske kultursamfund fortsætter støt og roligt.

Fra 2001 til 2010, hvor de Konservative sad i regering, steg de offentlige udgifter med 80 milliarder kroner nemlig fra 440 til 520 milliarder alt sammen med venlig opbakning fra de Konservative, der også tog initiativet til den berygtede iværksætterskat, som resulterede i en voldsom opbremsning af tilgangen af nye kapitalkrævende højteknologiske virksomheder i Danmark. Den store vækst i det offentlige forbrug, skal jo finansieres, så derfor er skattetrykket i 2022 steget til omkring 50 procent. I USA er skattetrykket 25 procent, som det var i 1960 (CEPOS). Nu siger de Konservative ikke mere stop for væksten i den offentlige sektor, som de selv har pustet op. Nu vil Pape såmænd bare kræve stop for ’ en markant større stigning i den offentlige sektor’. Klog af skade helgarderer han tipskuponen. Også Enhedslisten vil være med på at forhindre en ’markant’ stigning i de offentlige udgifter. ’Markant’ er imidlertid et elastisk begreb. Når de Konservative endnu engang har bevilliget en større vækst i det offentlige forbrug, vil man i harmoni med Enhedslisten betegne merforbruget som ’nødvendigt’ og ikke ’markant’. Det hedder realpolitik.

Og så er det de varme hænder, som er blevet besejret af de kolde. Ifølge Regionernes Løndatakontor er der i de sidste 15 år sket en forskydning i personalegrupperne i omsorgssektoren. Ansatte i administration og IT er steget med 8300 og sosu’erne i ældreplejen er svundet med 2700 medarbejdere. I samme periode er det administrative personale – altså djøfferne – på landets sygehuse vokset med hele 38 procent. De Konservative har været en integreret del af denne udvikling, selv om de har krævet det modsatte. Og gør det nu igen. De Konservative og andre skin-borgerlige partier taler meget om den stramme indvandringspolitik. Sandheden er imidlertid, at indvandring og integration administreres ikke af politikerne, som har givet op, men af den dybe stat, der er embedsværket i stat og kommune, Dansk Flygtningehjælp, hovedmedierne og en armé af konsulenter, rådgivere og bisiddere.  Ingen politisk konstellation har kunnet bremse op for migrantstrømmen, der nu koster skatteyderne 90 milliarder kroner hvert år til finansiering af migranter, der ikke vil eller kan være en del af arbejdsmarkedet. De Konservative har i årtier siddet på plankeværket og passivt betragtet denne sørgelige udvikling, mens de mumlede noget om en stram udlændingepolitik.

Facit er således, at de borgerlige partier intet har udrettet på netop de områder, de Konservative har udråbt som valgets mærkesager for partiet.  Søren Pape har nok fornemmet, at vælgerne ikke bliver så nemme at narre denne gang. For til sidst i tirsdagens store valgannonce siger han: ” Har du hørt os sige det før? Ja, det er nok så kedeligt og forudsigeligt, som det kan være. Til gengæld ved du, hvor du har os”

Ja mon ikke:  I fuld fart på glidebanen hen imod midten af dansk politik der, hvor konstruktive planer og reformer falder visne og døde til jorden.

17. august 2022.

90 Thoughts to “SÅ BLEV VALGKAMPEN SKUDT I GANG. MED LØST KRUDT”

 1. Niels O

  Ingen artikel uden de trivielle 90 mia. kr vedrørende et perifert problem. Et tal, der åbenbart ikke ændrer sig i denne blog. Og aldrig noget specifikt tal om andre og større udgifter i dette land.

  Doven indsats.

  1. tavsen

   Mon berigelsen betaler sig? Og sådan har det har det været siden starten på vanviddet.

   I midten af firserne blev danskerne beskyldt for at være pyromaner, fordi indvandrerbutikker var let antændelige. Der gik et par år, inden “journalisterne” kom ud i virkelighedens verden, og fandt ud af, hvad alle andre vidste.

   DET VAR FORSIKRINGSSVINDEL

   At det kostede menneskeliv var uden betydning. Vantro har ingen betydning i islam. Et ældre ægtepar i Holbæk brændte inde, boede oven på et pizzeria. Politiet kunne ikke finde ejeren. Han dukkede op på hospitalet, voldsomt forbrændt.

   En 33 årig dansk kvinde med muslimsk efternavn, brændte også ihjel oven på et pizzeria i Bramming.

   Her i byen på Vestegnen var der et, som var møgbeskidt. Stillede mig op og beundrede muslimsk hygiejne. Blev der så gjort rent??? Næ nej, vinduet blev blændet af.
   HURRA FOR BERIGELSEN – GOD APPETIT

   Endnu mere muslimsk berigelse.
   HVOR LÆNGE ENDNU????
   HVOR MANGE FLERE MENNESKELIV KAN DER ACCEPTERES??

   https://ekstrabladet.dk/krimi/storsvindler-idoemt-faengsel-for-millionsvindel/9362929
   Den 45-årige storsvindler Hassan Ahmed – tidligere Hasnat Siddique Ahmed – er onsdag idømt fem års fængsel, da han erkendte sig skyldig i hvidvask for 128 millioner kroner.

   ekstrabladet.dk/krimi/mand-anholdt-for-hvidvask-af-74-millioner/9384233

   1. tavsen

    Mon deres butikkers momssvindel er stoppet?

    De fandt hurtigt ud af sælge butikken inden januar, så bortfaldt statens momskrav. Og der kunne køres 1 år mere inden proceduren gentoges.

    Illoyal konkurrence er helt i orden, når bare det er nye magthavere, der udøver den

   2. tavsen

    GOOD LUCK NYDANMARK

    https://ekstrabladet.dk/krimi/stor-brand-butikker-i-flammer/9385454
    23.15 skriver Hovedstadens Beredskab, at branden er blevet slukket. Den opstod i et pizzeria og spredte sig til lejligheder på 1. sal. Tre opgange er blevet efterset, og de kommer til at arbejde på stedet nogle timer endnu.”

   3. Niels O

    Hvorfor sender du alle disse indlæg til mig? Lav dem som selvstændige indlæg.

    1. tavsen

     he he

     Dårlig samvittighed over at se, hvad du er medskyldig i.

     Og du stemmer igen for mere af samme slags.

     GOOD LUCK

     “Definitionen på sindssyge: At gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat”

     – Albert Einstein

     1. Niels O

      Stop dig selv og dit vrøvl.

     2. tavsen

      SIKKE EN BERIGELSE
      dejligt at sidde med god samvittighed og betragte udviklingen, som fortsætter og fortsætter, som forudset

      MUCH MORE TO COME

      ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vanvidsbiler-skal-saelges-regner-med-indtaegt-paa-16-millioner/9385798

      https://ekstrabladet.dk/krimi/operation-greed-byret-giver-syv-aars-faengsel-til-hovedmand/9386680
      Kæmpe sag om økonomisk kriminalitet er torsdag afgjort af byretten. Hovedmand idømmes syv års fængsel

      Efter 153 retsmøder siden december 2018 har Københavns Byret torsdag afgjort den hidtil mest omfattende straffesag om økonomisk kriminalitet.”

     3. tavsen

      Niels O

      Stop dig selv med at stemme for mere af set samme

      https://www.lokalavisen.dk/112/ECE14348659/uforklarlig-brand-har-fuldstaendig-svedet-pizzeria-af/
      Kl. 21.39 fredag aften måtte Østjyllands Brandvæsen rykke ud til en brand hos pizzeriaet Delicious Foods på Lystrup Centervej i Lystrup i det nordlige Aarhus.

      »Da vi kom der ud, var der helt sort af røg. Så butikken er blevet svedet helt af,« siger operationschef hos Østjyllands Brandvæsen, Johnny Damgård til Lokalavisen Aarhus.”

  2. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

   Niels O

   Som du kan se nederst i dag er vi nogle
   som er klar over at udgifterne er langt,
   langt over de 90 milliarder.

   1. Niels O

    Se mit svar til Morten Dreyer.

 2. Morten Dreyer DF

  C burde annoncerer deres tiltag omvendt.

  Meld ud hvad man vil vil spare på.
  Herunder de 90 mia.
  Og når så pengene er sparet, så kan man sætte skatter ned.

  1. Niels O

   Nå, du har endnu ikke forladt den synkende skude.

  2. Niels O

   De fleste i politisk debat bruger nettotallet 33 mia. Nogle nationalister siger, at man skal bruge bruttotallet, som på et tidspunkt åbenbart var 90 mia. Mens socialister siger, man kun skal bruge tallet 6 mia. kroner:
   https://www.information.dk/indland/2020/10/koster-ikkevestlig-indvandring-danmark-svaret-ligger-sted-mellem-6-33-milliarder

   Sådan er der så meget, ud fra den politiske holdning man har.

   1. Michael Andersen

    Hvorfor skal flygtninge og immigranter altid til Danmark?

    Demokratiet går i stykker, kulturen bliver ødelagt og der skabes polarisering blandt befolkningen. Alle bliver tabere i det lange løb.

    Det er på tide at løse problemerne fra bunden!

    1. Niels O

     I en verden, der er blevet så meget mindre med teknologiens udvikling, vil et åbent land med en kæmpe velfærdsstat selvfølgelig blive en mega magnet for andre mennesker i verden.

     Så hvis man synes, det er problem, må man vælge enten at lukke landet eller skrue hårdt ned for velfærden, så magnet-effekten svækkes.

     Men det vil have så voldsom betydning for alt mulig andet, som jeg personligt mener er langt vigtigere: Frihed, åbenhed og økonomisk fremgang.

     Men fortidens Danmark kunne jo ikke dengang se, hvilke konsekvenser en velfærdsstat ville få. Dengang verden stadig var uendelig stor.

     Bliver jeg en dag blive tvunget til at vælge, stemmer jeg for en hård neddrosling af velfærdssamfundet end et lukket land.

     Det er alligevel også for længst på tide at (gen)lære de nyere generationer om personlig og familiemæssig ansvarlighed. De gamle generationer, der havde lært disse dyder, er nærmest uddøde nu.

  3. Når skuden synker. Og det gør den, hvis man skal tage Niels Os ord til troende. Skel man før det bliver for sent lave det eneste agtværdige forbud: FORBYD SKAT ! Ja og hvid du vil have det hele med, forbyd forbud.

 3. Jc Holland

  Demokratiet i Danmark sluttede 2. juni 1992. Selvom danskerne stemte nej til EU, fik folket ikke deres vilje. Siden er danskerne blevet regeret af journalister og meningsdannere som tæppebomber lyttere og seere med de “rigtige” holdninger og meninger.!! De gamle dinosaur-partier følger trop, nu skal babyer beslutte hurtigst muligt….om de er dreng eller pige eller en af de 37 mellemting…
  Pape, Ellemann eller Mette.???
  ALLE GABER KÆBERNE AF LED.!!!
  Gaaabbbbbbb

 4. Michael Andersen

  VIVE forskerne er udkommet med rapporten ” Polarisering og tilslutning til demokratiske normer” med undertitlen ”Danskernes syn på politiske modstandere og demokratiet.”

  Rapporten bør kritiseres for at tegne et bekvemt billede af polariseringen og den undgår at gå i dybden med flere af de reelle årsager.
  Man kan sige at det der ikke må være problemet, heller ikke bliver det.

  ”Systematiske indholdsanalyser af politisk journalistik fra DR og TV2 viser således, at medierne har tendens til at være balancerede i deres dækning.” (1)

  Fjern mediestøtten!

  ”Ytringsfrihedskommissionen har fx fundet, at det kun er lige over halvdelen af den danske befolkning, der erklærer sig enig i, at almindelige borgere skal kunne udtale sig, som de vil, også selvom det kan såre eller krænke andre mennesker” (1)

  Forsvar ytringsfriheden!

  ”Desuden er der 62 % af befolkningen, der mener, at det ”bør være ulovligt at argumentere for indførelse af sharia-lovgivning i Danmark” (1)

  Bevar demokratiet!

  Polarisering og tilslutning til demokratiske normer
  Danskernes syn på politiske modstandere og demokratiet (1)

  https://www.vive.dk/media/pure/17930/7023038

  Finansiering:
  Indenrigs-og Boligministeriets årlige trækningsret på
  analyse-og forskningsopgaver fra VIVE.

 5. Henrik Wegmann

  Mit gæt er, at 80% af danskerne tror, at der er en de rød og en blå blok i det danske Folketing. De samme 80% tror, at de Konservative er konservative.

  Hvis medierne gav tandfeen samme opmærksomhed, så ville 80% også tro på den røverhistorie.

 6. Gunnar Johansen

  Konservative er godt nok blevet “Socialdemokratiet Light”. Deres begejstring for globalismen har medvirket til Danmarks ødelæggelse. Min stemme får de ikke længere.

 7. DANMARKS TUNGESTE BYRDE ER POLITIKERBYRDEN

  De danske vælgere er til grin,
  året rundt, men over halvdelen opdager af dem opdager
  det aldrig. Fordi de er tankeløse, glemsomme og blinde
  Selvom gaderne vrimler med arabere og negre, selv om
  vinteren, har det ikke givet de langsomt opfattende
  noget at tænke over. Sådan har det været længe.
  At en folkeudskiftning er i fuld gang overstiger deres
  fatteevne.

  En dag vil de sløve ikke længere kun være til grin. For
  de vil blive undertrykt, udplyndret, tyranniseret, pint og
  plaget, og derefter terroriseret eller myrdet. Staten vil
  svigte dem, udnytte dem, være efter dem, og tilstandene
  vil blive som i Uganda, Somalia, Nordkorea, Libanon
  eller Kina. Dernæst vil de blive ofre for en stedfor-
  træder krig som den i Frankrig, England eller Sverige.

  Disse tåbelige vælgere tror at alt ender godt, hvis bare
  de bliver ved med at stemme på de samme partier og
  politikere som har snydt dem dag ud og dag ind i årevis.
  De tror fuldt og fast på at de søde ord og valgløfter
  som nu strømmer ud til dem fra V, K, S og SF osv.
  betyder at partierne har fattet kærlighed til dem, og
  fra nu af vil gøre meget for at hjælpe dem. Men
  fortids-øgle partierne foragter dem og betragter dem
  som stemmekvæg og malkekvæg. Og de agter at pisse
  på dem og fortsætte udskiftningen af dem så snart
  valget er overstået. De tilsyneladende flinke og søde
  politikere er nemlig “religiøse” marxister og woke
  tosser som mener at Danmark skal afskaffes og
  nedlægges, og danskerne udleveres til samme
  behandling som vi kan se foregå i Afrika og Østen,
  hvor millioner af kristne og mange andre fredelige
  civile er blevet myrdet af ISIS/ISIL, BOKO HARAM og
  lignende primitive og fanatiske grupperinger.

  Chrborgs store flertal, ca. 90%, er radikale og røde
  ekstremister forklædt som “humanister”, “borgerlige”,
  “liberale”, “folkets venner” og “de svages venner” mv.
  De bruger nu langt over 300 milliarder om året på
  indvandring, “integration”, bureaukrati og luksus-
  projekter, og derfor er alt med sundhed og velfærd
  osv. udsat for en syndflod af besparelser og forringelser.

  Og værre bliver det. Og nu har Mette & co. indledt et
  samarbejde med WEF og WHO. En ildevarslende
  udvikling som bør få det til at løbe koldt ned ad ryggen
  på alle tænkende danskere.

  Se også Hodjas blog, Snaphanen og Youtube.

 8. Peter Winther

  BINGO ASGER
  – du har vundet en halv gris (plus en dåse rødkål)
  Pape ER = Gammel Vin på fortsat GAMLE FLASKER 🙂

 9. Niels O

  Nu skal der ikke beregnes fra 2001, men fra 2003, da tallene indtil da er Nyrups ansvar.

  Fra 2003 faldt udgiftstrykket, som er det relevante tal, jævnt hen frem til finanskrisen.
  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiqobXExM75AhWsQPEDHSF-C9sQFnoECDEQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.ft.dk%2Fsamling%2F20171%2Falmdel%2FFIU%2Fbilag%2F116%2F1891908.pdf&usg=AOvVaw2NIekaIokmZVD0PbtT-Urq

  fig. 1 side 5

  1. Gunnar Johansen

   Og hvad er det du vil vise/fortælle os andre? Jeg er lost.

   1. Niels O

    Jeg skulle selvfølgelig have henvist til denne sætning fra artiklen:

    “Fra 2001 til 2010, hvor de Konservative sad i regering, steg de offentlige udgifter med 80 milliarder kroner nemlig fra 440 til 520 milliarder alt sammen med venlig opbakning fra de Konservative”.

    Beklager.

 10. Bjørn

  Så har den ene af ”Duponterne” talt, og snart vil den anden melde lige så forudsigeligt ud. En af dukkeførerne, Berlingskes Tom Jensen, har meddelt nationen, at selv om mindst hver tiende vælger agter at sætte kryds ved Inger Støjberg, er hun ikke værdig til at sidde i Folketinget så kort tid efter sin dom. Støjberg selv har røbet, at hendes parti har mange tidligere og kendte DF’ere i fremtrædende roller, mens man spejder forgæves efter Venstre profiler.

  I kommentarerne her på sitet mener Niels O ikke, at 90 mia. er noget at hefte sig ved, skønt det immervæk er mange mennesker, der skal arbejde meget for at forsørge hans darlings, der ofte har forladt deres lande, fordi det var det letteste. Som Aamund så rigtigt er inde på, skal der også arbejdes meget for at fylde de offentlige kontorer op med overskudsproduktionen af akademikere.

  De seneste dage har jeg haft en ufrivillig time out og brugt den til at se anderledes film. ”Sherwood” er en britisk serie om nogle af sporene efter Maggie Thatcher, men mest om hvad livet gør ved mennesker og behovet for forsoning. Den slags serier plejer at slutte, når mordene er opklaret, men ikke denne gang. Hvad filmen ”Dommerens valg” kan lære os, funderer jeg stadig over, men Emma Thompson er fremragende som den perfekte jurist med den tjekkede, moderne kvindetilværelse, hvor Yeats og en teeenagedreng slår benene væk under hende, mens omgivelserne ser undrende til men også føler dramaet langt ind under huden.

  Der er et stort behov for anderledes tænkning. Måske er der noget nyt på vej. Behovet er der i hvert fald og bliver mere og mere åbenbart.

  1. Niels O

   For det første mener jeg, at tallet ikke er 90, men omkring de 30.

   For det andet er de samlede offentlige udgifter på mere end 1.100 mia kr. Så hvad med, at jordhulenationalisterne tog nogle briller på og begyndte at interessere sig for andre dele af udgiftsøkonomien? Er der ikke andre steder, hvor der kunne spares og effektiviseres?

   Jeg har også set Sherwood. Glimrende serie som sådan, men at minearbejderne kom op og ud i den friske luft, kan jeg ikke se noget galt i. Deres interne slagsmål var nok sket alligevel, og drabene blev udført af en nutcake.

   1. Ethvert regnskab -offentligt som privat – består af en adskilt redegørelse for udgifter og indtægter. I finansministeriets økonomiske redegørelser præsenteres imidlertid kun et nettotal for finansieringen af migranter, der ikke er på arbejdsmarkedet. Det tal er senest på omkring 38 milliarder, men man har i redegørelsen fratrukket migranternes anslåede indbetalte skatter og afgifter. I redegørelsens bilagssamling står det reelle tal, som er omkring 90 milliarder kroner. Det er regnskabsfusk, som vildleder læserne, og som er et brud med normen i offentlig regnskabsaflæggelse. Finansloven er jo også inddelt i en udgiftsdel og en indtægtsdel. Forsvaret koster således omkring 20 milliarder kroner om året, men hvis man fratrækker personalets skønnede pålignede skatter og afgifter, kommer vi ned på et tal omkring 12 milliarder kroner. De 90 milliarder kroner er immervæk næsten 5 gange så stort som forsvarsbudgettet uden at skatteyderne får noget for disse store årlige udskrivninger.

    1. Bjørn

     Admin-

     Det sætter jo mildt sag forholdene i et nyt perspektiv.
     Kan du ikke skrive en kronik om det?

     Jeg er rystet.

     1. Jeg nævner de nu 90 milliarder kroner ofte, når jeg skriver om indvandring og manglende integration. Faktisk så ofte, at nogle læsere her på siden beklager sig og ikke kan holde ud at se på de 90 milliarder. Men tallet skal frem i lyset, fordi selv borgerlige politikere er blevet forført til kun at se på de 31-38 milliarder kroner og ikke det reelle beløb på 90 milliarder. Selv om man kun ser de 31 milliarder kroner, er det jo samfundskriminelt, at vi har tilladt en løbende import af klienter fra ikke-vestlige lande, der selv og deres efterkommere suger enorme beløb ud af lommerne på det arbejdende Danmark.

   2. Bjørn

    Niels O.
    Tak for svar.

    ”Så hvad med, at jordhulenationalisterne tog nogle briller på og begyndte at interessere sig for andre dele af udgiftsøkonomien?”

    God idé,

    ”Er der ikke andre steder, hvor der kunne spares og effektiviseres?”

    Masser, og overordnet har vi behov for et opgør med lighedsmageriet, dyrkelsen af det middelmådige og den gennemgående overbærenhed med sjusk, ansvarsløshed og uduelighed. Man kunne begynde med at formindske DR og mediestøtten betragteligt og gå kunst- og kulturområdet efter for meningsløst fråseri.

    Derefter kunne man se socialrådgiverne efter i sømmene og give dem en opskoling i, at de ikke skal være advokater for dovne Roberts, Valiants og fattig Karinas interesserer. Så kan man gå kommunerne igennem med tættekam og gøre noget ved den store fraværsprocent og konstante selvmedlidenhed. Desuden skære ned i frynsegoder og forbruget af konsulenter og reklamebureauer, der fortæller borgerne, hvor fantastisk deres kommune fungerer. Kurser, rejser og møder kan i stor stil skrottes, og det gælder også politikerne på Christiansborg.
    Der er nok at tage fat på, hvis viljen er til stede, det er bare svært at få øje på den for klynk om tryghed.

    I Herlufsholmrapporten er der fx beklagelser over, at lærere får elever til at føle sig dumme og utrygge, når de svarer forkert på spørgsmål. Hvem har ikke prøvet det! Forventer man i dag at lærerne og samfundet i det hele taget skal opføre sig som børnehavepædagoger?

    Ang. Sherwood serien havde jeg som ung i mange år en god ven, hvis farfar havde været formand for minearbejdere i Clipstone, der ganske rigtigt havde godt af at komme op i frisk luft. Men noget gik tabt. Store dele af den britiske arbejderstand er i dag proletariseret og har mistet stoltheden over at forsørge sig selv. Den forstyrrede unge fyr, der sætter handlingen i gang, ser jeg som et af talrige eksempler på en generel rodløshed og afmagt, der søger memng i vores del af verden. Vi går mod mere voldelige tider, i dag kan en almindelig fodboldkamp jo få tilskuere til at opføre sig sig som krigere.

    1. Michael Andersen

     Kære Bjørn og Niels O,

     Irlands venstreorienterede præsident har forsøgt at kæde den nylige massakre på mindst 50 katolske kirkegængere i Nigeria sammen med klimaforandringer og ignoreret spørgsmålet om udbredt islamisme i landet.

     Klimabevægelsen har det problem, at “grøn energi” -alternativer gør verden afhængig af den mest ondsindede fascistiske magt i den moderne verden, Folkerepublikken Kina. Som kineserne er glade for at påpege, har de et næsten ubrydeligt monopol på mange af de vitale komponenter, der er nødvendige for solenergi og elektriske køretøjsbatterier.

     Klimafantaster tror at mere CO2 drejer jorden hurtigere rundt.

     Vi har lige bestilt en ny fryser til oksekød og en ferie til Ægypten for at se resterne af kristendommen. Vi skiftede bilen ud til en SUV og har købt en diesel camper. Vi gør vores til en grøn indsats fordi mere CO2 hjælper til at gøre verden mere grøn og får planter til at gro hurtigere og gør dem tørkebestandige.

     Rød nedsmeltning eller en mørkeblå fremtid?

     Med venlig respekt

    2. Bjørn

     Admin.
     Man skulle tro, at det er et oplagt emne i valgkampen, at så mange af Danmarks ressourcer ufrivillgt er bundet i indvandringsindustrien. Jeg er stadig chokeret, regnede med, at tallet var 36 mia, og det var mildt sagt slemt nok.

     Men efter at have set Lars Løkke Rasmussens hovmodige optræden i Deadline i aftes, er det åbenbart, at for ham er emnet aldeles uinteressant. Det eneste væsentlige punkt på Moderaternes dagsorden synes at være, at Lars Løkke Rasmussen skal bestemme, hvad alle andre skal gøre.

 11. PRINS VALIANT FRA THULE

  Nogen skriver: stop indvandringen.
  Andre skriver: stop mediestøtten. Andre igen mener at
  skatterne skal ned osv. Men ingen af de gammelkendte
  partier kunne drømme om at foretage sig noget i den
  retning.

  Det drejer sig om at en folkeudskiftning og et folkemord
  er påbegyndt, efter svensk forbillede. Danskerne tror at
  de kan komme sovende til at redde sig, eller at de kan
  overleve ved at 8-12% stemmer på NB, DD og DF. Men
  så let går det IKKE. Uden mirakler vil Danmarks skæbne
  være beseglet inden tre-fem-syv år. Der er ikke meget
  sand tilbage i timeglasset.

  1. Ivan Dybdal

   Enig. Demografi er skæbne.
   Befolkningsudskiftningen er i gang. Danske kvinder føder gns ½ barn for lidt 🙁
   “Nettoreproduktionen viser, at det nuværende fertilitetsniveau kombineret med de aktuelle dødelighedsforhold i sig selv ikke er tilstrækkeligt til at
   opretholde befolkningen på lang sigt. Denne tilstand har varet siden 1969.”
   Kilde. Danmarks Statistik. Befolkningen i 150 år.

 12. Niels O

  Du er den eneste, jeg kan se, der tolker på den måde. Og laver sammenligninger mellem æbler og pærer.

  Hvad er de tilsvarende bruttotal for etniske danskere og vestlige indvandrere? Som opgøres på samme vis?

  For etniske danskere er bruttoudgiften 938 mia. Anført nedenfor.

  Se disse links, hvor eksperterne er uenige i den måde, du opgør det på:

  https://www.tjekdet.dk/faktatjek/blogger-ser-stort-paa-ikke-vestlige-indvandreres-bidrag-til-statskassen

  https://www.tjekdet.dk/faktatjek/hele-storebaeltsbroer-politisk-blog-overdriver-udgifterne-til-ikke-vestlige-indvandrere

  1. Jeg tolker ikke noget som helst, men citerer fra finansministeriets økonomiske redegørelses hovedrapport og bilagssamlingen. Og hvad er der så i vejen med det?

   1. Niels O

    Det er din blog, så du kan skrive, hvad du ønsker.

    Men du citerer ikke etniske danskeres samt vestlige indvandreres BRUTTO-udgifter i samme åndedrag.

    Det synes jeg bare, at dine læsere skal vide.

    Jeg er vel ikke den eneste herinde nogensinde, der har anført, at alle andre i politik og debat benytter netto-tallet.

   2. Jette

    Jeg synes ikke – at du skal lade dig trække rundt i manegen af Niels O. …..

    1. Niels O

     Hej Jette

     Tusind tak for interessen. Har du gode spørgsmål eller bemærkninger, er du naturligvis velkommen.

  2. Michael Andersen

   Et minus på 2706 milliarder er tabt velfærd

   Et tabt land betales af børn og børnebørn i al evighed

   Indvandringens pris skjules for danskerne
   29. okt. 2020
   24nyt

 13. Peter Krogsten

  Naturligvis betyder de 90 mia årligt noget. Uden dem, kunne hver dansk skatteyder slippe 30,000 kroner billiger i skat om året.
  Jeg er ligeglad med hvem eller hvad Pape elsker og hvornår. Jeg er lidt mindre ligeglad med at han var en elendig justitsminister, der lod imamerne om at styre bandekonflikten på Nørrebro, mens “Politiet er massivt til stede”, hvilket betyder passivt til stede. Jeg accepterer også at han har flået flotte målinger, fordi han ikke har haft en mening om noget som helst, har støtter Fru Frederiksen i et og alt, og nu skriver i valgannoncerne at “I har hørt det her før” – han er da i det mindste ærlig på 1 punkt.

  Derimod er jeg slet ikke ligeglad med, at han som Justitsminister fik styret sin kæreste fri af anklager om uønsket og flere gange frabedt sex-chikane. Den krænkede, en turist fra Slovenien?, blev varetægtsfængslet meget længe, og blev til sidst udvist med 6 års indrejseforbud. Sådan en mand kan vi ikke have som statsminister.
  Normalt er bare en antydning nok til at smadre folks liv og karrierer, ofte uden skygge af bevis. Sagen er fjernet fra internettet – min søgemaskine kan ikke finde den.

 14. Allan Frederiksen

  Det er useriøst at henvise til USAs skattetryk, når det er almindelig kendt at det føderale budget konstant kører med underskud, så de er nødt til med korte mellemrum at vedtage nyt højere gældsloft.

  Det svarer til at rose Grækenland, Italien og Spanien for at holde skatterne nede i tiden inden EU måtte hjælpe dem, så de ikke gik bankerot.

 15. tavsen

  GALOPPERENDE STORHEDSVANVID

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/minister-danmark-skal-vaere-maritim-stormagt-og-bygge-krigsskibe/9386484

  I de kommende lidt over 20 år skal store dele af den danske flåde skiftes ud for op mod 40 milliarder kroner”

  Det er på tide med et valg, inden de tømmer pengekassen helt. Forleden fik Ukraine 8 eller 900.000.000 oven i alt det andet. Når rød fløj sætter sig på pengekassen, starter inflationen ALTID. Og den vender ALTID den tunge ende ned.

  ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/check-chok-borgmester-uden-gasfyr-faar-varmehjaelp/9386362

  Koldings borgmester får varmehjælp trods millionløn og lav fjernvarmeregning, mens almindelige danskere må undvære”

  Har Mettes ministre egentlig styr på noget som helst ????? Eller har de ubegrænsede lånemuligheder?

 16. PRIVATDETEKTIVEN

  Danskerne betalte ca. 1100 milliarder kr. i skat i 2021.
  Hvor meget gik så til indvandring og hvad deraf følger?
  Hvis vi går ud fra at der nu er 2 millioner migranter i
  landet, og at de i g.snit koster 100.000 kr. pr. år , er den
  samlede udgift 200 mia. om året. Det er kun et slag på
  tasken. Der er migranter som ikke koster noget, og der
  er tilfælde hvor 1 migrant har kostet flere millioner.
  Tager man i betragtning at der er udgifter til både
  forsørgelse, husleje, undervisning, transport, hospi-
  talsbehandling, politi, fængsler, advokater, pensioner,
  administration osv., kan det tænkes at den samlede
  udgift er væsentligt over 200 mia. To millioner migranter
  /asylanter er knap en tredjedel af befolkningen, og så
  lyder det jo ikke usandsynligt at udgiften nærmer sig
  en tredjedel af statsbudgettet.

  Det kan tænkes at der er lidt færre end to millioner,
  og måske er der 2,5 millioner. Har andre bedre bud
  på hvad indvandringen koster? Hvis det er mellem
  200 og 300 mia. er det jo let at forstå at sundhed,
  velfærd og infrstruktur m.m. er hårdt ramt af ned-
  skæringer, besparelser, lukninger og forringelser.
  De sidste 15-20 års indvandring har nok tilsammen
  kostet op mod 3000 milliarder kr., evt. mere.

  1. Ivan Dybdal

   Enig med PRIVATDETEKTIVEN. Dine beregninger er fornuftige estimater.
   På minus-siden er selvfølgeligt svært at sætte tal på og medtage mange omskostninger.
   Vi mangler en alt-andet-lige sammenligning med samfundsforholdene og do- økonomien, hvis masseindvandringen IKKE var sket! 🙂
   Ved hovedregning er resultatet nok en
   samlede udgift 200 mia. om året, som du skriver, plus 10 mord, 100 voldtægter, 200 voldelige røverier, 200 voldelige overfald, 200 trafikkvæstede, 200 indbrud og 200 tilfælde af hærværk om året.
   Fortsæt selv listen? 🙂
   Andre kan måske supplere med plusserne, der kan opveje alle minusserne?

  2. Henrik Wegmann

   Privatdetektiv, jeg vil da gerne komme med et bud. Et groft regnestykke.

   I 1980 var vi ca. fem millioner mennesker i Danmark, og danskerne har ikke reproduceret sig selv siden. I dag er vi ca, seks millioner. Ergo må der være kommet minimum en million til udefra i mellemtiden, og det er næppe tyskere og amerikanere.

   Resten af dit regnestykke er et udmærket bud på omkostningerne – måske i underkanten. Men således når jeg frem til en udgift på ca. 300 milliarder kroner versus dit bud på 400 milliarder. Men begge bud ligger jo tårnhøjt over de officielle tal – ganske som man kan forvente.

   Men der er jo andre aspekter end blot de pekuniære. Hele vores infrastruktur er beregnet på en befolkning på en befolkning på omkring fem millioner. Den sidste million udgør i sammenligning med danskerne en stor ekstrabelastning af infrastrukturen (hospitaler, undervisning, retssystem, etc., etc.) på måske det dobbelte af deres antal. Så vi taler ikke blot om en økonomisk belastning, der er logisk nok også tale om et kapacitetsproblem, jævnfør eksempelvis ventelister på hospitalerne og tvangsfordeling af elever til gymnasierne. For slet ikke at tale om den udbredte hverdagsterror, som så mange efterhånden har stiftet bekendtskab med.

   Alt i alt måske Danmarks allerstørste problem, men et problem som alle partier vil sky som pesten i den kommende valgkamp.

   1. Bjørn

    Det er vi helt enige i.

    Danmark er allerede overbefolket.

 17. VIROLOGER ADVARER MOD PFIZER OG MODERNA

  På nettet er der nu
  artikler som advarer meget kraftigt mod
  WEF, WHO og Pfizer mv. En militærlæge fortæller om
  mystiske og uhyggelige bivirkninger hos unge piloter.
  Der er beretninger om sportsfolk som falder om med
  hjertestop. Der er bedemænd som fortæller om en
  ti-dobling af dødsfald blandt børn/yngre mennesker.
  Der er fotos taget med elektron-mikroskoper, fotos
  som viser sære og mystiske bestanddele i Pfizers
  “vacciner”. Se Snaphanen og Hodjas blog.

  Mette F og Heunicke har skrevet under på at
  samarbejde med WEF og WHO. Det kan være
  aftaler der truer folkesundheden. MSM fortier
  hvad det nærmere handler om.

  1. Bjørn

   Ja, det er helt utroligt, hvor meget ubegavet, man kan finde på nettet, og hvor mange dumme mennesker, der sluger det hele råt.

   1. VIROLOGER ADVARER MOD PFIZER OG MODERNA

    BJØRN

    Er det militærlægens oplysninger om mystiske og
    katastrofale bivirkninger hos unge, ellers sunde
    jet-piloter du finder ubegavede? Mener du at
    man er dum, hvis man bliver bekymret over de
    mange, mange artikler og vidneudsagn om
    skandaløse forhold i WEF, WHO, FN og talrige
    andre steder? Har du selv set hvad Snaphanen
    og Hodjas blog bringer af oplysninger?

    Hvad med de fakta-resistente? Kan det tænkes
    at det er dem som ikke er alt for kvikke?

 18. tavsen

  Mon Trafikforsker Harry Lahrmann kan følge med i, hvor mange uden kørekort?

  ekstrabladet.dk/krimi/bil-beslaglagt-lavede-hjulspin-ved-politistationen/9387854
  En 22-årig mand har fået sin bil beslaglagt, efter han lavede hjulspin ved politistationen i Slagelse uden kørekort.”

  Mon Trafikforsker Harry Lahrmann kan følge med i, hvor mange vanvidsbilister vi har importeret i troen på, trafikkultur er ens over hele verden?

  https://ekstrabladet.dk/krimi/vanvidsbilist-snuppet-stak-af-fra-politiet/9388040
  For politiet bemærkede en Audi med 140 km/t., der kørte overfor rødt og overhalede to andre biler over spærrelinjerne.”

  1. Gunnar Johansen

   Fortså det nu:
   Færdselsregler er rendyrket strukturel racisme!
   Sådan er det bare.

   1. tavsen

    ;-
    Ingen tvivl om det. Fodgængere er også udsat for racisme

    https://valbyliv.dk/artikel/par-blev-omringet-af-maskekl%C3%A6dte-unge-s%C3%A5-tr%C3%A6kker-han-en-kniv-og-peger-p%C3%A5-mig-med-den
    Par blev omringet af maskeklædte unge: – Så trækker han en kniv og peger på mig med den”

    GOOD LUCK til alle, dem der har stemt for det multietniske paradis. Kig til USA, og du vil se samme scenarie. Hvis danskerne ønsker det multietniske, får vi amerikanske film på danske gader. SIMPLE AS THAT

    Men de politisk korrekte tror selvfølgelig, de kan gøre det bedre end USA har formået på 200 år

 19. Ingrid Vest

  Der er jo nogen, der har fortalt dem, at Danmark er landet, der flyder med mælk og honning.

 20. Michael Andersen

  Søren Krarup fortalte om hvordan han blev jaget vildt, jagtet af radikale kræfter der etablerede flygtningehjælpen og tog magten i godhedsindustrien.

  Indvandring er virkning, problemet er flygtningeindustrien.

  Danske politikeres beslutninger mærkes på velfærden, på kriminaliteten, på folkeskolen, på overførselsindkomsterne, på trosretningerne, på kulturen og på sproget.

  Det er et kæmpe fremtidigt underskud for fællesskabet.

  Problemerne skal løses fra bunden.

  Kun de mørkeblå er dygtige nok.

  1. Jette

   Ja – det har du så evig ret i!!

 21. Arne Lago von Kappelgaard

  Liste C er som alle andre af de politiske partier, kun interesseret i at bevare deres sæder på tinge. Iøvrigt burde liste C slæbes i retten for falsk varebetegnelse, da de hverken er konservative eller er et folkeparti.
  De konservatives kandidat til EU valget i 2019 Pernille Weiss, sagde følgende:

  ”Vi er allerstærkest, når vi tillader, at vi er forskellige. Derfor er jeg heller ikke bange for migration og 10 millioner ekstra borgere fra et andet sted i verden, f. eks. Afrika. Migranter skal ikke ses som en trussel. For det er sket før, og alt andet lige har det kun beriget os. Afrikanere og andre som vil arbejde i EU, skal modtages på en langt mere positiv måde end i dag. Det har givet os udfordringer, men vi er blevet et rigere folk, vi er blevet dygtigere og mere omstillingsparate af at håndtere de udfordringer.”
  (Pernille Weiss, spidskandidat for liste C til EP-valget 26.05.2019 i Berlingske Tidende 26.04.2019 .
  I november 2019 stemte hun i EU-parlamentet for, at hvert land skulle hjemtage børn af IS-krigere!

  Og hendes partiformand Søren Pape Poulsen udtalte følgende i 2014:
  ”Det store flertal af muslimer i Danmark og religionen islam bliver taget som gidsler af terrororganisationen IS. Jeg føler med det store flertal af muslimer herhjemme, som er velintegrerede, og som loyalt arbejder for Danmark.”
  (Søren Pape Poulsen, (C), konservativ formand på de konservatives landsmøde 27.9.2014 i Tivoli Congress Center/uriasposten 27.9.2014).

  Mit indtryk er, at de fleste politikere ikke aner, hvad der foregår af ulovligheder (mord, vold, hærværk, tyveri, bedrageri) udført af islams lystige svende.
  Og iøvrigt, stram udlændingepolitik fra liste C, glem det. Vi modtager ca.15.000 personer om året, fortrinsvis af muslimsk herkomst, og har man lært lidt regning i folkeskolen, så kan man godt blive nervøs, for med så mange nye forsørgelskrævende mennesker, så er Danmark om ganske få år ikke mere danskernes land.
  Men tilsyneladende er de fleste danskere ligeglade over befolkudskiftningen, bare de kan få deres tåbelige TV-serier.

 22. Frihed er det bedste guld

  Politik-kvinder som Pernille Weiss, Sofie Carsten, Pernille Skipper,
  Mai Villadsen, Laura Rosenvinge, Mette F, Jelved, Trine Bramsen,
  Astrid Krag og Ida Auken er alle behændige ordjonglører. Deres
  sætninger hænger sammen, fonetikken og fonologien er ok, de
  taler flydende, går aldrig i stå, er velformulerede, taler klart og
  kan speedsnakke længe, og umiddelbart lyder de ret fornuftige.

  Men tag f.eks. Pernille Weiss og hør hvad hun egentlig siger eller
  påstår. Så går hun fra dygtig ordkunstner til komplet landsbytosse.
  Det er det samme med Sofie Carsten og Pernille Skipper osv. De
  skal forestille at være det danske folks repræsentanter og tillids-
  folk, men de er jo totalt ligeglade med danskernes behov og in-
  teresser, og deres smarte snak kan ikke skjule at de lever i fan-
  tasibobler, at de er tåbelige gæs, at de er hjernevasket med rød
  ideologi, og at deres infantile politik vil føre til total smadring
  af det danske folks økonomi, kultur, fred og sikkerhed. Pernille
  Weiss fra K pludrer som et udviklingshæmmet barn på 7 år, når
  hun snakker om berigelse og plads til ti millioner kulturfremmede.
  Hendes politik vil føre til udryddelse af danskerne, og det er
  det samme med Sofie Carsten og Pernille Skipper. De tre er
  faktaresistente og blinde og døve når det drejer sig om masse-
  indvandringens konsekvenser. De er også veltalende, men
  samtidig dybt stupide og indskrænkede, når de taler om co2
  og “klima-krisen” m.m.

 23. Piotr

  Hvorfor skal vi vælge mellem kolbøtter, der gennem de sidste 10-20 år har kørt fædrelandet i sænk, forringet samfundet på alle punkter?
  Uha, der ingen grænser for hvor godt de vil gøre for alle i DK.
  MEN, det sagde de også for 10-20 år siden! Er det blevet bedre at være dansker?

  Jeg tror ikke en kæft på noget af al det de lover.
  Aamund har pindet ud hvad vi kan for vente far Pape & K. Pape er importeret til K som professionel-karriere politiker.
  Som Justitsministre var han totalt elimineret af Barbara, ibland fik han lov til, at nynne med på admiralens vise!

  OG, den bette Jakop, jamen hvad kan og vil Jakop?
  Han høre bedst hjemme i den radiGale sekt af Oikofober(RV), dem han stemmer sammen med hver dag.

  Er RV troværdige? Nej for H……! Hvem ville nogensinde købe noget af KarstenSofie på et loppemarked.

  Socialisterne er her kun for at udplyndre almindeligt godtfolk med motivation til at yde, så de kan købe sig stemmer blandt dem der ikke er motiveret til at arbejde.

  LA med Alex virker som vindbøjteler, jaja han skælder lidt ud på MetteFUSK, men LA arbejder ikke for danskerne, de arbejder kun for sig selv. Levebrødspolitikere!

  Vi har stadig til gode, at se om NB kun blæser sig op eller de også kan handle hvis de får lidt mere magt.
  Om vælgerne mener, at de kolbøtter der har forsøgt at skubbe vort fædreland ud kanten og ned i afgrunden, rent faktisk gør det rigtig-rigtig godt, skal de selvfølgelig ikke stemme på NB!
  Men, hvis man syntes, at nu skal det ikke blive ret meget værre, end det vi oplever med MetteFUSK ved magten, så skal man stemme på NB.
  Jo-vist, NB lider lidt af “gummiarm” i visse sager, men de er ikke fulde af løgn, som flertallet på hoPPeBorgen.

  DD & Støjberg er “dark horse” når valget kommer, det er dog skræmmende at hun tager så mange udbrændte DF´er ind i sit nye parti.

  Messersmitten må selv lukke og slukke. DF udraderede sig selv, takket være Tullemannen og Pianisten, der fik sin hedeste drøm opfyldt, at blive forkvinde for alle kolbøtterne, Uha, det er skam meget fint!

  Men, S, Mette Fusk & hendes klonede får har sindsygt travlt med at sætte varmluftballoner op, for at dække over alt det L… matronen har lykkedes med de første 3 år. Og det er jo ikke småting, der er materiale til adskillige retssager når hun checker ud.
  Ingen kan fortælle denne Matrone noget, derfor dømte de hende “Skrigeskinken” da hun besad taburetten for Justitsministre.

  Så derfor skal vi nu have kønsskifte for nyfødte, fåret RåbjergMadsen bræer, at det skam er vigtig! Der er mange babyer der behov for kønsskifte.
  NEJ, Madsen vi har brug for et regerings skifte!

  OG, Bødsgård vil nu bygge krigsskibe for 40 Mdr kroner, til han skal i krig med Putin.
  Er det Dubvad der idag forkynder, at han vil åbne et kontor for asylansøgere i Rwanda. Hvordan gik det med NIck ´s fængsel i Bosnien?
  Jeg venter spændt på at Magnus H skal sende sin ballon op, med løfte om kæmpe forbedringer for Psykiatrien.

  Jamen, der er ikke nogen grænser for hvor godt disse kolbøtter vil det for DK & danskerne. OG, det har de villet de sidste 20 år, det er bare gået lige stik modsat, de har fejlet 100% alle sammen og alligevel stiller de op igen.

  De er populister, uden visioner, ideologi og kender slet ikke til rettidig omhu.
  På.gr.a partistøtten og politiserende DJØF´er “er politikudviklingen, overtaget af professionelle spinddoktorer og kommunikations-eksperter, som udformer designerpolitik løsrevet fra politiske principper og ideologi”(citat).

  Når der blæses til valgkamp er der ingen grænser for hvor godt det hele kan blive. Lige indtil de har fået deres taburet, så er de igen 100% ude af trit med danskerne!

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

  1. Michael Andersen

   Klima, Tørke og Mørke, hvis DK skal bestå må de røde gå.
   Slatten eller slap, de lyseblå forstår ikke et klap.
   Stram eller hård, de mørkeblå er ikke født igår.

  2. tavsen

   Mon de blå kan se skriften på væggen? DR er et stort reklamecenter for Rødgardister. Radioavisen har i dag fortalt flere gange om danske politikere, der vil til Taiwan. Hvem tik talertid igen igen. EL og SF. DR skal nok få blå fløj udraderet inden FV. Normalt har det været sådan, at oppositionen kom mest til orde. Men Rødgardister er ikke demokratiske.

   https://journalisten.dk/nyhedsoverblik/?news_band_id=138608
   ”Vi vil helt klart lave et nyt medieforlig, for vi er ikke enige i store dele af den nuværende aftale. Danmarks Radio har fået yderligere millioner, og det skævvrider markedet for de private medier. Derudover vil streamingafgiften betyde, at danskerne kommer til at betale mere for deres kulturforbrug, og det er vi også uenige i,” siger Konservatives medieordfører, Birgitte Bergman.”

   Piotr “Messersmitten må selv lukke og slukke”

   Du skulle følge med her. Det er stadig DF, der kommer med de væsentlige forslag.

   DF vil lukke for statsstøtten til venstreorienterede NGO’er
   https://ditoverblik.dk/df-vil-droppe-statsstoetten-til-venstreorienterede-ngoer/

   1. Piotr

    @ Tavsen:
    “Du skulle følge med her. Det er stadig DF, der kommer med de væsentlige forslag”.

    Væsentlige forslag! Undskyld mig, men DF er stadig socialdemokrater der går ind for højere skatter og større offentlig sektor.
    DF havde deres chance for gennemgribende at begrænse indvandringen, men undlod, fordi nu sad de lige så godt.
    Derfor er det skræmmende at Støjberg tager dem ind i DD.

    HVis man vil Væsentlige forandringer, så er der kun NB tilbage, resten er feministiske-radiGale socialdemokrater, der ikke er i stand til at sætte Danmark før dem selv.

    StilleUlla kvidre, at hun ikke genopstiller! Fedt man! endelig en med lidt rettidig omhu, bare 20 år for sent. Hvad har hun opnået efter 28 år i politik? en fed pension! Det er squda 20 år for meget.
    Hun endte i som levebrøds politiker, fordi hendes far var en brovten fisker i Esbjerg. NUL kvalifikationer, kun et navn! Præcis som Jakop!

    Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

   1. Niels O

    “Overall, we rate BitChute extreme right and Questionable based on the promotion of conspiracy theories, propaganda, hate speech, poor sourcing, fake news, and a lack of transparency. This source is not credible for accurate information and may be offensive to some (most).”

    https://mediabiasfactcheck.com/bitchute/

  3. Der var et yndigt land

   PIOTR

   Ja, danskerne stemmer gladeligt
   igen og igen på deres fjender, på deres
   bødler, på dem som udnytter dem, snyder
   dem, tyranniserer dem, på kommunister,
   rødfascister, pladderhumanister og usle
   pampere og femi-fascister.

   Som udleverer
   dem til elendighed, vold og mord og et
   sygt sundhedsvæsen. På 30 år er vælgerne
   ikke blevet klogere. Danmark vil ligesom
   England og Sverige dø af dumhed, historie-
   løshed og uvidenhed samt MSMs hjernevask.

 24. tavsen

  ØV

  Glemte det med kun et link

  https://valbyliv.dk/artikel/politikere-fra-seks-partier-melder-sig-klar-til-taiwan-tur

  Ordførere fra Venstre, Dansk Folkeparti, De Konservative, Enhedslisten, De Radikale og Danmarksdemokraterne melder sig således klar til at støtte en rejsedelegation med danske politikere til øen.”

  KØBENHAVNS BYRET: I dag er der sat yderligere et punktum i en spektakulær kidnapningssag. Ved dagens retsmøde blev 26-årige Sharmaarke Ahmed idømt tre års fængsel.”

  Var pjækkeriet blevet for stort??

  dr.dk/nyheder/politik/aendrer-reglerne-nu-skal-folketingsmedlemmer-aflevere-laegeerklaeringer-ved
  Folketingspolitikere skal fremover dokumentere deres sygdom til deres egen partifælle. DF mener, det er at lade ræven vogte gæs.”

 25. DER VAR ET YNDIGT LAND

  Gør man ikke Taiwan en dårlig tjeneste ved at besøge øen
  nu hvor Kina truer med at invadere? Vil det ikke være skørt
  at besøge den netop nu? Er de ivrige fra de seks partier
  ikke temmelig åndssvage? Ligesom Pelosi. Det kan også
  skade Danmark. Har vi ikke nok bøvl ved at Mette har
  skaffet os et fjendskab med Rusland. Noget som kan
  blive farligt hvis krigen udvides. Er der kun idioter
  tilbage på Chrborg? 4500 millioner til Ukraine mv., og
  tre milliarder til Afrika og endnu flere milliarder til co2,
  men nul ekstra kroner til sundhed og velfærd.

  1. Michael Andersen

   Det er absurd spil for galleriet med Taiwan. Landet vil helst holde lav profil og ikke presses til at mærke hvor alvorligt Kina mener det med tilhørsforholdet. Taiwan må ikke få eller købe den nødvendige mængde våben der skal til, for holde Kina væk og har således kun garantierne om støtte.

   Demokraterne misbruger Taiwan og risikerer at provokere kineserne ind i en krig som beregningerne viser, vil resultere i at USA mister halvdelen af sin flåde og 1000 fly. Det er foruroligende som USA har udviklet sig under Bidens præsidentskab i samarbejdet med vestens rødgrønne demokratier med destabilisering overalt.

   Det er ikke i den sunde fornufts interesse sådan som der gås til værks. Dermed burde også danske såkaldte borgerlige politikere vide bedre og ikke gå i Pelosis fodspor.

 26. tavsen

  Mediestøtten er bindeleddet mellem medier og politikerne. At de 2 altid har været sammenspist er tydeligt bevist med Fødevareminister Rasmus Prehn

  Hvor mange fiaskoer kan Mette klare?

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/saa-er-den-gal-igen-gourmet-minister-afsloeret-syv-gange/9307894
  Svingede kortet: Fødevareminister Rasmus Prehn har – som den eneste af regeringens ministre – misbrugt statens kreditkort og betalt tilbage for endnu flere restaurantbesøg end hidtil kendt. Gav gourmetmad til journalister for tusindvis af kroner”

  ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/b.t.-redaktoer-fik-betalt-endnu-en-ministermiddag/9328991

 27. Michael Andersen

  Undskyld – jeg spørger?

  Tilsyneladende er der få eller næsten ingen kristne kirker i de islamiske lande vi handler med eller som vi giver hjælp til.

  Tilsyneladende er det svært for borgere med en kristen overbevisning at udøve deres tro i mange af de islamiske lande som vores regering er i dialog med.

  Er det ligestilling hvis et vestligt land forholder sig til moskeer som et islamisk land forholder sig til kristne kirker?

 28. Ursula Marta Ilse Overgaard

  OVERBUDSVALGKAMP – Politikerne overgår hinanden i løfter, visioner og forsikringer, sådan som det forventes af medierne og godtroende folk. Men Partiernes positive programmer og smukke ønsker/løfter betyder ikke mere end hvad EU-kommissionen og EU-domstolen tillader. – Over 80 % af dansk lovgivning dikteres direkte via EU-kommissionen. – Regeringen og de fleste partier falder til føje og skriver under på hvad som helst af EU-kommissionens direktiver.

  En ting er, hvad politikerne siger og lover at de vil gøre, en anden ting er realiteterne, som oftest er modsat af alt, hvad de har lovet.

  Og husk: Ved valget mellem sandheden og den ”politiske korrekthed” vælger de fleste politikere den ”politiske korrekthed”.

  1. Michael Andersen

   EUs fremtid er tilsyneladende både queer og muslimsk.

   1. Michael Andersen

    Kilder:

    European Union Commission Declares ‘Future is Queer’ (4 Jun 2022)

    EU Commission Promotes Islamic Youth Org with Alleged Ties to Muslim Brotherhood (20 Aug 2022)

    Surge In Germans Migrating to South America to Escape Muslim Migrants at Home: BBC (23 Apr 2022)

    Breitbart

    1. Niels O

     “Overall, we rate Breitbart Questionable based on extreme right-wing bias, the publication of conspiracy theories and propaganda, as well as numerous false claims. (M. Huitsing 6/18/2016) Updated (01/29/2022)”

     https://mediabiasfactcheck.com/breitbart/

     1. Michael Andersen

      “Overall, we rate Mr. Niels O. as priceless”

      https://russian-collusion.hoax/anytimesoon/

  2. Nielsen

   Godtroende folk og medier(ne) skal du ikke slå i hartkorn. Venligst

 29. tavsen

  Hvor jeg dog ser uhyggelig mange af denne slags. Indvandringens berigelser er mangfoldige og godt skjulte

  Det må være på tide cyklister får monteret sidespejle, så de kan blive advaret om bagholdsangreb. Muslimers krigsmanual indeholder et afsnit om BAGHOLD.

  “En 45-årig mand er fortsat i kritisk tilstand, efter han blev påkørt af en bilist mandag. Politiet formoder, det var en bevidst handling”

  1. tavsen

   Ligegyldig, hvor den muslimske berigelse trænger frem, er mønsteret det samme. 1400 år gamle leveregler fortsætter uanfægtet

   https://ekstrabladet.dk/krimi/teenagere-paakoert-med-vilje-ved-gymnasium/9393896

 30. tavsen

  Apropos koleriske tilfælde i Norge

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/vidste-du-det-her-er-mettes-liv/9384494

  Som 12-årig kæmpede hun mod apartheid. I voksenlivet har ansatte i to ministerier haft problemer med hendes hårde facon, og almindelige ansatte blev skærmet mod Mette Frederiksens ‘overfusninger'”

  ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/ministre-i-flyverskjul-vil-ikke-kalde-mink-sag-en-skandale/9400149

 31. tavsen

  Hvad sker der for de pæne mennesker på rød stue?? Kan de ikke tale pænt til hinanden? Og i Kbh. blev een anklaget for voldtægt.

  Det har efterhånden cirkuleret et par uger, så det burde være sevet indenfor de beskyttende mure på landets store TV-stationer. Men EL skal beskyttes. Modsat DF.

  https://www.lokalavisen.dk/politik/ECE14357466/byraadsgruppe-paa-tre-skal-have-hjaelp-det-stikker-meget-dybere/

  Magtkampe og stridigheder skal præge arbejdsmiljøet i Enhedslisten i Aarhus. Nu får byrådsgruppe professionel hjælp, men det er bestyrelsen, den er gal med, mener tidligere byrådsmedlem.

  Er det ikke en politisk falliterklæring, at tre mennesker ikke kan blive enige?

  »Det spørgsmål kan jeg ikke gå i dybden med, for det er ikke det, det handler om. Jeg kan ikke sige mere.«”

  “Nu får byrådsgruppe professionel hjælp” BETALT af skatteyderne? Kun 3 personer. Det var blevet dyrt, hvis DF også skulle have professionel hjælp.

  Som Carl Emil Petersen synger

  “Og alle sammen tror, at deres TV taler sandt”

  1. Bjørn

   Det er en god sang,

   Men det er Anne Linnets nye om Danmark også, må jeg indrømme, selv om jeg ikke kan lide hende. Findes på youtube,

  2. Bjørn

   Det er en god sang,

   Men det er Anne Linnets nye om Danmark også, må jeg indrømme, selv om jeg ikke kan lide hende. Findes på youtube,

   1. tavsen

    Han har en fantastisk sangstemme, der går rent ind

    Men jeg har svært ved at se, sangene egner sig til fællessang i Højskolesangbogen

 32. tavsen

  Hege Storhaug bliver aldrig MSM ansat. Længe siden vi har fået oplysninger om de “fattige” indvandrere, der har skabt behov for vekselbureauer, og hvor mange kroner, der udføres af DK? Mon der stadig foretages commando-raids i lufthavne for at finde alle de illegale kroner, der forsvinder ud af landet?

  Sidst jeg gik Nørrebrogade igennem talte jeg 8. Indvandrere foran og bag ved disken. Sorte penge vaskes bedst sådanne steder.

  https://www.rights.no/2022/08/somaliere-har-sendt-25-milliarder-kroner-til-somalia/
  Somaliere og andre grupper i Norge ser ikke ut til å høre til gruppen «vanlige folk». Totalt ble det i første halvår i år sendt ut 1,350 milliarder kroner via private foretak til 10 land (Somalia, Pakistan, Afghanistan, Romania, Eritrea, Tyrkia, Fillipinene, Kenya, Thailand og Sri Lanka). Det tilsvarer like i underkant av 7,4 millioner kroner per dag.”

 33. tavsen

  Det var pinedød hurtigt sosserne fik smadret Frederiksberg kommune. Der mangler 100 millioner i kommunekassen.

  TIL LYKKE til vælgerne på Frederiksberg.

 34. tavsen

  Et sted skal der ikke spares. Investering i fremtiden?

  https://denkorteavis.dk/2022/staten-mangler-penge-men-paa-udlaendingeomraadet-ruller-milliarderne-til-naeste-aar-naesten-tre-milliarder-ekstra-til-flygtninge-og-indvandrere-foreslaar-regeringen/

  Alt i alt kalkulerer regeringen med et nettobudget på udlændingeområdet på i alt 5,9 milliarder kroner i 2023

  Ministeriets samlede personaleudgifter er for 2023 budgetteret til 989,2 millioner kroner. Det er lidt over 70 millioner kroner mere end i år, hvor der er afsat 833, millioner.”

  Hvad med tolkebistand, hvor mange milliarder på landsbasis? Det hører vi aldrig om.

  Slappe blå politikere er mere interesseret i ministerbiler, og så gør man sig ikke upopulær i statsstøttede medier. Mastodonten DR giver kun taletid til Rød fløj. Som regel udvælges nyhederne sådan, SF og EL kan komme til orde.

  Normalt plejer det at være oppositionen, der kommer mest til orde, men det har aktivistiske statsstøttede “journalister” ændret på

 35. tavsen

  PALADSREVOLUTION på Rådhuset. Overborgmesteren og hendes trofaste følgesvende SF sat uden for døren, og så kom budgettet i hus.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/skrottet-af-el-vi-er-dybt-rystede/9419853
  Enhedslisten er gået uden om de to røde partier og har i stedet sikret et alternativt flertal med Konservative, Radikale Venstre, Venstre, Alternativet, Liberal Alliance, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti.

  – Jeg går ud fra, der stadig ligger skattelettelser i forliget, og derfor er vi selvfølgelig meget overraskede over, at Enhedslisten vil bruge et borgerligt og meget konservativt flertal i stedet for et rød-grønt-flertal, siger Klaus Mygind.”

  Mon ikke sosserne skulle have beholdt den dygtige Lars Weiss? Altid saglig, men det egner sig ikke i den moderne verden.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *