STØJBERGDEMOKRATERNE KOMMER POLITISK I KLEMME

Inger Støjberg er en praktisk kvinde der, krydser sine broer, når hun kommer til dem. Der er således ingen grund til at præsentere offentligheden for Danmarksdemokraternes politiske program, når man kan opvise 40 000 vælgererklæringer på sit glatte ansigt. Partiet vil om kort tid være opstillingsberettiget, og der kommer ikke valg, før røgen fra minkkommissionens betænkning er drevet over. Der bliver nu en hel del jammer, skrig og skrål samt moralprædikener fra støttepartierne, som vil opføre dobbeltmoralske politiske tableauer. Vi får formaninger, moralske skideballer og forargelse i metermål rettet mod Mette Frederiksen, men som også udgør det skjold, der skal beskytte hende mod den rigsretssag, der vil koste regeringen livet. Det hele ender således med en ’næse ’i den tunge ende, som statsministeren ifølge den planlagte koreografi vil tage til efterretning. Og så er tavlen visket ren,og et valg kan udskrives af den genfødte Frederiksen.

Der går nogle hektiske måneder, indtil denne gøglerforestilling er afsluttet, og til den tid vil Inger Støjberg stå klar med sit partiprogram. Allerede nu har de fleste kommentatorer travlt med at belære os om, at Danmarksdemokraterne i virkeligheden er et moderne Dansk Folkeparti, som nok ikke overlever åreladningen af vælgere til Støjberg. Denne antagelse er imidlertid helt i hegnet. Titusinder af Venstrevælgere uden for København var voldsomt forargede og vrede over, at Venstre kastede Støjberg under bussen og stemte for den rigsretssag, der sendte hende i fængsel. Nok overtrådte hun ministeransvarsloven, men i en god sags tjeneste, mener mange Venstrevælgere, som ville foretrække, at sagen var afsluttet med en påtale fra Folketinget, en såkaldt næse. Når Danmarksdemokraterne som lyn og torden kunne opvise mere end 40 000 vælgererklæringer, er det jo ikke skuffede DF-tilhængere, der søger mod udgangen, men rasende Venstrevælgere, der siger tak for sidst til Jakob Ellemann og Co. Meget tyder på, at Danmarksdemokraterne kan sejle ind i Folketinget med 6-8 mandater, som ikke er tappet fra DF, men fra Venstre, Konservative og sikkert også Socialdemokratiet, som alle deltog i attentatet på Støjberg.

Til trods for den stride medvind kan det blive svært for Danmarksdemokraterne at placere sig markant i det politiske spektrum. Inger Støjberg er rundet af den liberale, jyske Højskolemuld, og det vil hun fortsat bekende sig til med sit nye parti. Hun vil gå ind for en liberal, internationalt orienteret vækstøkonomi, som letter skattetrykket og tilmed en slankere offentlig sektor som vejen til vækst og folkelig velstand. Hun vil gøre en indsats for produktions- og landbrugs -Danmark og vil distancere sig fra det værste klimahysteri. Støjberg vil være 100 procent for NATO, men kun 50 procent for EU, hvis politiske omklamring af det danske folkestyre, hun vil bekæmpe. Danmarksdemokraterne er ikke et protestparti, men ønsker at indgå i det parlamentariske samarbejde med andre partier, dog med en noget skarpere kant end de gammelborgerlige partier, der som bekendt er villige til hvad som helst for at være med i et kompromis ’hen over midten’. Og midten i dagens Folketing er lige præcist der, hvor Mette Frederiksen har stillet sig.

Støjbergs forventede politiske bastioner er dog i høj grad allerede indtaget af Nye Borgerlige, der står for en liberal vækstøkonomi, et stærkt NATO- engagement og en konsekvent integrationspolitik, der bliver svær at konkurrere med: kun ophold for migranter, hvis de er selvforsørgende og ud af vagten efter fængselsstraf. Hvad angår barnebrude, muslimsk familieundertrykkelse og islamiske krav om særbehandling i skoler, svømmehaller og på arbejdspladser er Vermund og Støjberg helt på linje. Eneste forskel i Støjbergs favør er hendes politik om fortsat medlemskab af EU, som Nye Borgerlige ønsker at forlade nok i modstrid med holdningen hos mange af partiets vælgere. I de sidste 20 år har Dansk Folkeparti ført en økonomisk politik, der lå meget tæt på Socialdemokratiet, altså ikke en vækstpolitik, men en fordelingspolitik, der skulle sikre fællesskabet, og at få fik for meget og færre for lidt. DF’s kernevælgere bekender sig både til den sociale fordelingspolitik og til den stramme udlændingepolitik og vil ikke lade sig forføre af Danmarksdemokraternes liberale vækstprogrammer. Hvis vælgerne forlader DF, bliver de snarere at finde i Socialdemokratiet, som nu i hvert fald formelt har strammet op på sin udlændingepolitik.

Selv om Danmarksdemokraterne er i klemme politisk, stryger partiet i Folketinget båret frem af Støjberg-effekten, som er stærk og omfattende. Men på længere sigt skal partiet kunne opvise solide politiske resultater især på udlændingeområdet, hvis Danmarksdemokraterne skal være langtidsholdbare. Og når Inger Støjberg atter kan indtage talerstolen i Folketinget, bør hun huske på den ligeledes rigsretsdømte Erik Ninn Hansens kloge ord: ” Man skal ikke bære nag. Men man skal huske navnene”.

28. juni 2022

34 Thoughts to “STØJBERGDEMOKRATERNE KOMMER POLITISK I KLEMME”

 1. Bent A

  Danmark vakler på
  afgrundens rand, ligesom flere andre lande
  der ledes af radikale, marxister, falske borgerlige
  og woke politik-kvinder.

  Tilsyneladende, overfladisk set, umiddelbart, kan
  vores samfund stadig give indtryk af at være vel-
  fungerende, rigt og idyllisk. Og det er det jo også
  på nogle punkter og i sammenligning med Libanon,
  Venezuela, England og Sverige mv. Men under den
  pæne og glitrende overflade er en enorm og næsten
  ubegrænset ondskab og råddenskab vokset frem,
  og den breder sig mere og mere. Hvis der ikke
  bliver gjort noget ved det, er danskerne færdige
  som gårdsangere i en ikke fjern fremtid. Danmark
  som danskernes hjemstavn og folkehjem vil forsvinde
  fra landkortet. Vi vil få samme skæbne som svenskerne.

  Man kan håbe at en alliance af NB, DD og DF vil kunne
  ændre undergangskursen. Men det kræver at vælgerne
  slutter op om dem, og at optællingen af stemmer
  foregår uden snyd og fup.

  Alle tre partier fortjener stor opbakning. NB er bedre end
  de gamle partier, og det er Støjbergs parti også. Og DF
  fortjener også en chance, nu hvor vælgerbedrageren
  Tullesen er ude, og Messer er ny formand.

  Det er dog ulækkert at tænke på at Tulle og Skårup nok
  med glæde vil smide ham under EU-bussen i den skue-
  proces der snart finder sted. Men partiet kan også komme
  til at gøre gavn med en Kofoed eller Vistisen som formand,
  og med Messer som ordfører. Selvom Messer evt. bliver
  smidt ud af Folkemordstinget, behøver han ikke være
  færdig i politik.

  De tre partier kan umuligt være ringere end de kendte
  partier. Det er ihvertfald afsindigt vigtigt at der kommer
  nye og bedre politikere på banen.

  Sverige er dødsdømt og i frit fald. Det er Danmark endnu
  ikke. Men på en lang række områder er Chr.borgs politik
  så pervers, vanvittig og svigefuld, at den totale katastrofe
  hænger lige over hovedet på os.

  Tusinder og atter tusinder af danskere har allerede fået
  deres liv ødelagt helt eller næsten helt, pga. Borgens
  talrige dumheder og udskejelser. I næste omgang kan
  næsten fem millioner danskere blive tabere. Som vil
  miste alt, virkelig ALT!!

  1. E. frederiksen

   Hej Bent A.
   Er 100% enig med dig i dit indlæg, simpelthen.
   Håber også, befolkningen vil vågne, før det er
   for sent.
   Denne forfærdelige regering kører danskerne
   helt i sænk.

  2. Finn Jensen

   Bent A
   Helt enig.

  3. Birgit Lund

   👍🏻👍🏻😱😱

  4. Kirsten Brocks

   Du har desværre ret.
   Mette slette Mink Forræderiksen har været landet et grufuldt bekendtskab.
   Jeg har ikke ord for, hvor lidet vellidt det menneske er. Og jeg orker ikke at liste alle hendes ugerninger op her.
   I det hele taget så jeg meget gerne hendes hæl meget snart. Jeg mener uden slinger i valsen at hun pt. sidder i et sæde hun hurtigst muligt burde forlade. Herraus med dig.
   Jeg har mindre end ingen tillid til hende efter det minkmareridt hun forårsagede. Samt FE sagen der helt sikkert er blevet håndteret så elendigt som hun kunne.
   Jeg har ikke overblikket over hvem af de blå, der kunne ha’ formatet til at sidde for bordenden i en regering? Men det har i andre måske?

 2. Henrik Wegmann

  Mon ikke Danmarksdemokraterne ret hurtigt efter et valg vil vise sig at være endnu et mainstreamparti. Endnu et parti som brænder for EU, ytrer passende kritik af muslimsk indvandring men ikke løfter en finger for at bremse den , sikrer fortsat brandbeskatning af befolkningen for at forhindre at vi ikke falder i Mette Frederiksens “sociale massegrav” og helhjertet støtter den grønne omstilling (læs: røde omstilling).

  Altså et parti som alle de andre – befolket af levebrødspolitikere, der blot følger strømmen og altid siger, hvad de mener situationen kræver for at overleve næste valg.

  Også når man hedder Inger, skal man jo have smør på brødet.

 3. JC holland

  Spændende om nogle har kræfterne og muligheden for at stoppe den rødbrune omstilling mod fattigdom og kolonisering af de hvides hjemlande.!!
  Støjberg lægger sig helt sikkert ikke ned uden kamp.!!
  RESPEKT!!

 4. Michael Andersen

  De fleste ved hvad der slider på danskernes folkesjæl. De ærligste taler lige ud af posen. Hvis det giver god mening får man succes.

  Folkesjælen har tørstet efter en personlighed med mod og modet til at adressere ikke mindst naive holdninger. Den svigtede folkesjæl vil også have håb, ægte håb.

  Mange er betaget af den ubetingede loyalitet, i stedet for følelsen når der sælges ud. Loyalitet og vedholdenhed er sjældent på Christiansborg.

  Man kan kun have respekt for en personlighed der i en ung alder går på rektors kontor og beder om lov til at lave en alternativ indsamling til operation dagsværk. En indsamling til noget andet, der bedre passede til personligheden og holdningerne.

  Samt respekt for en opvækst hvor det var lov at man spiser sammen. Og så meget mere…

  Selvfølgelig bør unge mænd af anden etnisk herkomst tage sig en uddannelse. Selvfølgelig skal aktiveringskursister ikke bygge med lego eller finde fugle der matcher deres personlighed.

  Der er meget der er selvfølgeligt. Bare ikke barnebrude.

 5. Privatdetektiven

  For danskernes skyld må
  man håbe at Støjberg får nogle gode medarbejdere.
  Og man må håbe at hun ikke lader den fallerede top
  fra DF overtage sit parti.

  De ødelagde DF, og vil også kunne
  ødelægge hendes. Tulle er en snakkemaskine, men
  hvis det lykkes ham at kuppe Ingers parti, vil det visne
  bort på kort tid, for Tulle aner ikke hvad loyalitet og
  pligtfølelse overfor Danmark er. Støjberg må regne
  med at mange marxister, radikale og falske venner
  vil forsøge at infiltrere DD, så hun bør ikke give
  poster væk til DF ‘ ere eller andre bare fordi de
  tilbyder at hjælpe. Der er brug for sund skepsis
  og stor forsigtighed.

 6. Magga

  Indtil videre synes jeg, at det er mere nærliggende at plædere for, at det er Nye Borgerlige, der er i ideologisk klemme. Partiet blev markedsført som nationalkonservativt og tiltrak dermed de sædvanlige islamkritiske partihoppere.

  Disse kan med deres ukritiske forhold til Donald Trump, Fox News og vaccinemodstand hurtigt vise sig at skade partiet mere, end de gavner. De nærer tilsyneladende pr. definition et ofte omtalt og indædt had til ”de liberale”, der i deres definition er islamelskende og samfundsdestruerende globalister. Og samtidig mener de at kæmpe for demokrati og ytringsfrihed, mens de i debatten kræver kæft, trit og retning og ytrer sig i en tone, som hører til i den meget røde del af debatspektret.

  Af erfaring ved jeg, at det er umuligt at overbevise disse vælgere om, at demokrati og ytringsfrihed netop er kerneværdier i liberalisme og altid har været det. For så at sige alle i dette seggment gælder det, at deres sprog og metoder ikke er borgerlige, de har ingen fornemmelse for det borgerlige og fx ikke erkendt, at DF altid var et socialdemokrati, samt at man ikke bliver borgerlig af at være islamkritiker.

  Efterhånden har det imidlertid vist sig, at NB også forsøger at fiske vælgere blandt de meget liberale og dermed konkurrerer med Liberal Alliance. Og hvorfor ikke, det er jo nærliggende. LA er voldsomt i klemme, selv om vi her – efter min mening – finder både landets mest talentfulde partiformand og den fantastisk velskrivende Henrik Dahl.

  Pernille Vermund har siden sidste valg kunne favne bredt, og det har hun gjort og gjort det godt. Hun har uden tvivl været et forfriskende nyt bekendtskab, der har vist sig at være en dygtig debattør og dermed et plus for hele debatten. Her er der så grund til at spørge, om hendes ”favntag” fortsat kan forblive så bredt, når Danmarksdemokraterne træder endeligt i karakter med et partiprogram og givetvis vil satse stort på et jysk bagland, som Jacob Ellemann-Jensen ikke appellerer til. Set med mine øjne har DF udspillet sin rolle.

  1. Michael Andersen

   Det er både interessant og relevant. Super! Der er dog noget jeg ikke helt forstår. Så måske det fortjener en kommentar?

   Lad os sige at man vurderer Donald Trump statistisk, efter nytteværdi for befolkningen af de førte politikker. Målt i dollar, fredsdividende, stabilitet og frihedsrettigheder, så er de førte politikker nogle af USA’s mest sucessfulde, nogensinde.

   Vurderer man Fox News efter sandhedsværdi er nyhederne i sin helhed præcise og velunderbyggede.

   Vurderer man Covid vaccinerne statistisk, efter effektivitet, bivirkninger og følgeskader så er hele forløbet særdeles kritisabelt.

   Skal man vælge DT fra pga. resultater, fremgang og velstand?
   Skal man vælge Fox fra fordi de gør et respektabelt og hæderligt arbejde?
   Skal man se bort fra velunderbyggede statistiske resultater, der ikke forskningsmæssigt kan drages i tvivl?

   Vælger man at svare ja til alle tre spørgsmål gavner man fjerne politiske interesser. Vælger man at svare nej gavner min egne nære interesser.

   Hvilket valg skal man træffe og hvorfor?

   Venligst

   1. Magga

    Michael Andersen.

    Hvis man tror på dine påstande og tillægger Donald Trump æren for alt, der gik godt under hans administration, er det såre enkelt at besvare dine spørgsmål. Så er størstedelen af den vestlige verden desuden vaccineret ihjel af ”eliten”, hvis motiver til folkemordet dog er dunkle, medmindre ens livsopfattelse cirkler manisk om andre folks penge. Det kan du sikkert få dig en god snak med Lars Hedegaard om.

    Jeg håber, at amerikanerne finder et godt republikansk alternativ til den ligesom Biden aldrendeTrump, og at Biden indser, at USA ikke er tjent med, at han stiller op til endnu fire år som præsident. Det er en for stor belastning i hans alder. Desuden er jeg ikke tilhænger af Bidens og andres woke–hudfarve–transvanvid, men det kan jo være ligegyldigt, hvis jeg allerede er vaccineret til døde.

    1. Michael Andersen

     Tak for svar:-)

 7. Niels O

  Endnu et varmlufts populistisk nationalistparti til jordhulesegmentet, der elsker en ægte førertype.

  God fornøjelse

  1. Michael Andersen

   Hvad er alternativet?

   Kaospiloternes globale co2elitære multikulti fantasiparadis

 8. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  I dagens Danmark er det
  nu sådan, at hvis man bliver syg… eller lemlæstet
  pga. overfald eller trafikulykke… så er det slet ikke
  sikkert at man vil få en hurtig og effektiv hjælp fra
  samfundet. Tværtimod er det meget muligt at
  man kommer til at vente længe, eller hjælpen,
  når den endelig kommer, er af så ringe kvalitet,
  at du ikke overlever. Eller du bliver aldrig rask
  igen.

  Mange danskere er store optimister mht. hospitalerne.
  Og heldigvis er der mange steder endnu, hvor tingene
  fungerer fint eller hæderligt. Men man kunne fremlægge
  en 5000-sider tyk rapport om hvordan patienter er døde
  pga. nedskæringer, centraliseringer, sygehuslukninger,
  manglende sengepladser, nedslidt udstyr, 30 år gamle
  systemer med forældet hardware, telefoner der ikke
  svarede på opkald osv.

  Eksemplerne omfatter drenge som døde af
  meningitis fordi lægevagten svigtede…. unge og ældre
  kræftpatienter som måtte vente og vente til det
  var for sent at behandle, livsfarligt syge yngre som
  ventede i en ambulance 10 meter fra hospitalets
  indgang, men ventede forgæves, fordi der ingen
  sengepladser var, eller af andre grunde. Utallige
  andre eksempler kunne gives på at sundhedsvæsnet
  slet ikke hvad det har været.

  Eller se på mink-sagen, Lars Findsen sagen, co2
  galskaben, “vaccine”-skandalen, masseindvandringen.
  Se hvordan Trine Bramsen og et tilsyn angreb FET, og
  se hvad der er foregået af ulovligheder og grundlovs-
  overtrædelser. Se sagen med slagtningen af
  mink-branchen, sagen med den kafkaske eller
  stalinistiske behandling FE chef Lars Findsen,
  sagerne med danskere der tyranniseres af
  jobcentre og diverse bureaukratier osv.

  Hvordan kan man være tilhænger af EU… den
  udemokratiske overbygning på EF…som er et
  kæmpebureaukrati som arbejder på at flytte
  det halve Afrika til Europa, og som vil nedlægge
  nationalstaterne…??

  Eller hvad med at Mette F og Heunicke har underskrevet
  aftaler med WEF og WHO…..men det hemmeligholdes
  hvad aftalerne går ud på. Inden da var der den luskede
  Marokko-aftale som Lars Ulykke skrev under på.

  Hertil kommer at forsvaret, postvæsnet og meget mere
  til ligger i ruiner. 600 skoler er blevet nedlagt, mange
  hospitaler, skadestuer, politi- og brandstationer er
  lukket, og gode boliger rives ned i tusindvis.

  Mens hundredvis af milliarder af kroner
  bruges på co2, indvandring og pengepakker til 85
  forskellige fremmede lande. (Kina, Indien, Afrika,
  Sydamerika osv)

  Chr.borg er et åndeligt og moralsk fallitbo. Den er ved at
  afskaffe vores land, frihed, tryghed, privatliv og kultur.
  Den vil udskifte os og lægge alt øde.

  Se de chokerende videoer hos Gravitas, Youtube,
  Snaphanen, Hodjas blog og 24nyt.

  1. E. Fredriksen

   Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden.

   Indlægger rammer desværre plet.
   Jeg kunne ikke have udtrykt det bedre.
   Sørgelig udvikling.

 9. 47

  Bent A. Jeg er meget enig i det meste af dine skriverier, men jeg ville bare ønske du kun skrev med 1 profil. Men al respekt for dit store arbejde. Vh

 10. K Dandanell

  Damage control fra morgenstunden. Mette F bør for en rigsret. Det er så absurd det hun har lavet, og lovbrud af den kaliber skal Venstrefløjen ikke kunne bagatellisere.
  Vælgererklæringer til Danmarksdemokraterne er netop protester imod den behandling Inger fik, af de selvsamme der måske kun kan se splinten i de andres øjne, men ikke pælen i deres egne. Vi får se nu rapporten frigives. Er de seriøse politikere eller simple taburetklæbere

  1. Michael Andersen

   Der synes i nyere tid at være en skævhed i danskernes rettigheder, til ugunst for erhverv og befolkning.

   En centralmagt der administrer til ugunst for erhverv og befolkning er en uretsmagt.

   Minksagen burde føres som en principsag om danskernes rettigheder.

   Danskerne har ret til deres erhverv, ret til deres kultur og ret til deres land.

 11. Konspirations Detektiv Brorkalle

  Hvordan kan du Asger Aamund den 28. Juni 2022 offentligt meddele/skrive, at Danmarksdemokraterne ved Inger Støjberg kan opvise 40.000 vælgererklæringer?
  Partiet blev registreret som nyt parti og indsamler af vælgererklæringer den 22. Juni 2022.
  Den 29. Juni viste tallet for indsamlet, godkendte og registreret vælgererklæringer: 769
  I dag den 30. Juni viser tallet: 868 .
  Så hvorfra har du dine informationer om 40.000 vælgererklæringer???

  1. Der er til dato afgivet 50 000 vælgererklæringer, men systemet indeholder en karenstid på en uge, således at de afgivne erklæringer skal bekræftes af indsenderen, inden de tæller officielt med. Nu er de første vælgererklæringer blevet bekræftet og er oppe på tusind stykker. Det er således ikke forkert at skrive, at der er afgivet 40 000 vælgererklæringer -for det var der-, men det er altså først nu, at de kan bekræftes.

   1. Konspirations Detktiv Brorkalle

    Der er tale om betænkningstid, ikke karenstid.
    Igangsæt vælgererklæring, er første fase. Som er en støtteerklæring
    Efter 7 dages betænkningstid, bekræftelsen – afgivelse af vælgererklæring.
    D.D. er tallet 7222, og så får vi se om det så bliver 40.000 7 dage efter den 28. Juni, altså den 5. Juli.
    Der er ikke afgivet nogen vælgererklæring, før den er bekræftet!! Og det er fakta.

    1. Det er jo noget pernittengryneri. En vælgererklæring er en vælgeerklæring, idet man jo kan erklære hvad som helst, som man vil. Det er så kun den bekræftede vælgererklæring, der tæller i opstillingsproceduren. Der er historisk en del, der falder af i svinget, men det er usandsynligt, at Danmarksdemokraterne ud af de afgivne 50 000 vælgererklæringer ikke skal kunne indhøste de nødvendige.

 12. Lars Henneberg

  Det er utrolig som alt udenlandsk skal slæbes til Danmark med udgifter for danske skatteborgers penge. Tour de Franc betyder tur i Frankrig. Hvad pokker har det med Danmark at gøre? De millioner der er brugt til det kunne være brugt på at forbedre forholdene for pensionister og syge, men nej prestige projekter er mere værd end Danskere. Man lukker byer af så de ikke er fremkommelig, man beslaglægger læge helikopter, man sender politiet ud på ligegyldig opgave i stedet for at de kan få tiden til at gå med at opklarer forbrydelser. Men i dette tilfælde er det jo nok fordi de fleste forbrydelser begåes af kernevælgere til regeringspartiet og dens støtter. Så de skal ikke opklares. Igen et bevis på at den Danske regering er total ligeglade med den danske befolkning lige som at hente endnu flere løntrykkere til Danmark. Der er i øjeblikket ca. 70.000 uden arbejde i Danmark, men de skal kun jagtes med endnu lavere ydelser til livets opretholdelse imens man smider om sig med millioner til ligegyldige ting. Det er på tide der kommer et parti til som vil Danskernes bedste, i stedet for at nedpriotere den befolknings gruppe der har slidt og slæbt og ødelagt deres helbred på at oparbejde et land med en høj social status. Det er blevet ødelagt af de sidste år regeringsstyre.

 13. Ursula Marta Ilse Overgaard

  ET NEDERLAG FOR RETSSTATEN! – Inger Støjberg kæmpede for barnebrudene, men blev kørt over af menneskerettigheds-konventionen artikel 8. – Her må vi huske, at de Internationale konventioner ALTID vil stå over den danske lovgivning.

  Artikel 8 i Menneskerettighedskonventionen lyder: 1. Enhver har ret til respekt for sit privatliv og familieliv, sit hjem og sin korrespondance. Ingen offentlig myndighed kan gøre indgreb i udøvelsen af denne ret, undtagen for så vidt det sker i overensstemmelse med loven og er nødvendigt i et demokratisk samfund af hensyn til den nationale sikkerhed, den offentlige tryghed eller landets økonomiske velfærd, for at forebygge uro eller forbrydelse, for at beskytte sundheden eller sædeligheden eller for at beskytte andres ret og frihed.

  Men Inger Støjberg har administreret ifl. den DANSKE ÆGTESKABSLOVGIVNING, hvor man skal være fyldt 18 år for indgå et ægteskab i Danmark. ET ÆGTESKAB ER IKKE GYLDIGT, HVIS DET ER INDGÅET I STRID MED DANSKE RETSPRINCIPPER!!!

  For hvilken dansk lov tillader ægteskaber med mindreårige????…..- DET KUN SHARIALOVEN, DER TILLADER ÆGTESKABER MED MINDREÅRIGE!!!

  Igen én af de dage, hvor Danmark tabte danske værdier – og hvor alene Menneskerettigheds-konventionens bestemmelser er gældende.

 14. Piotr

  Haha Ursula! du er s.. lidt sent ude. Jeg er enig med dig.
  Vent til GranskningUdvalget under Minkkommisionen frikender Mette Falsk 100%, så kan du tale om “ET NEDERLAG FOR RETSSTATEN!”

  OG, det samme vil ske i FE sagen, kommunisterne beskytter Mette Falsk 100%, fordi det er kommunisterne selv der har startet dette hævntogt, da den svage Trine, sad som forsvarschef. (Ja, man tror kr…….. det er løgn!)

  Medierne taler om hvilke konsekvenser det skal have, hvem der skal stilles til ansvar.
  OH hadada, det er skam en meget alvorlig sag politikere og embedsmænd
  (Djøferne), det skal befolkningen sandelig vide.

  Politikerne, med Mette Falsk i spidsen, er ophøjede totalt ligeglade, fordi de andre kommunister på hopPeBorgen beskytter dem.
  Den kække NIckDick fik tynd mave, kunne ikke klare presset om en evt. rigsret, så han skred i tide og er dermed fredet for en evt. retssag.

  Djøferne/Embedsmændene (eller damerne) kan ikke stilles til ansvar for noget som helst! Den værste konsekvens/straf for en Djøfer, er at blive flyttet til et andet kontor til samme løn.
  DJØF ved hvordan man beskytter sine medlemmer.

  Regimet, (de var alle til stede ved Uffes afgang,) de har sørget for at uanset hvad de skulle begå af lovovertrædelser, sker der dem intet.
  OG, Djøferne har været stærkt medvirkende til dette faktum. Som betaling har de selvfølgelig fået/tilegnet sig samme rettighed.

  Det er vores, danskernes, din & min frihed dette går ud over, fordi Regimets magt udvides konstant, uden at borgerne kan gøre noget ved.
  Stem NB! Støt SIAD!
  P.

 15. Piotr

  PS: DE sager der evt. kunne komme mod evt. Embedsmænd foregår for lukkede døre.
  Offentligheden kan ikke få aktindsigt i disse sager. Det er stemplet “Classified”
  Er det en demokratisk retsstat værdig?

  Stem NB! SIAD! P.

 16. Wiens redning skete 1683

  Kommunister i en lang række lande endte hver
  gang med at udplyndre, undertrykke og terrorisere
  deres egne befolkninger. Millioner af uskyldige,
  fredelige bønder og byboere blev ofre for skøre
  og talentløse politikeres projekter og “reformer”.

  Hvorfor skulle nordiske kommunister være bedre?
  I Sverige er de ihvertfald ikke anderledes. Landet er
  nu en terror-stat. De røde “humanister” er i gang
  med et folkemord.

  Og her i Danmark går Borgens flertal ind for
  at forære landet og dets værdier væk til migranter.

  I realiteten lægger man op til danskernes udryddelse.

  Se Youtube om Caracas, se Snaphanen, Hodja og
  Mikael Jalving om hvad der sker i samfundet.

 17. Michael Andersen

  @ P. Skov

  Hvis en retsstats (eksempelvis) øverste departementschef (i teorien) tildeles den hårdest mulige kritik, hvilket spin kan så tænkes at formildne omstændighederne for (eksempelvis) retsstatens øverste demokratisk valgte ansvarlige?

  Ideer?

 18. Ole Madsen

  Ninn Hansen citatet: ” Man skal ikke bære nag. Men man skal huske navnene”, er gudeskønt.

 19. Mikael Emmertsen

  Pøbeleffekten fornægter sig ikke. Ifølge den første meningsmåling efter partiets dannelse – læg mærke til sammenligningen med et svensk parti – vil Danmarksdemokraterne storme ind i tinget med 20 mandater. Et parti uden et partiprogram og uden politiske ordførere.

  Trods socialdemokratisk tilbagegang ser det ikke ud til, at blå blok kan vinde alene. Det Radikale Venstre’s geniale udmelding om ikke at støtte en advokatundersøgelse, men stille krav om hurtigt valg, vil sandsynligvis give partiet en fortjent fremgang. Det kan som set før spille på flere heste. Hvis rød blok vinder, kan partiet kræve indflydelse, fordi det har fredet statsministeren. Hvis blå blok vinder, kan Det Radikale Venstre ligeledes kræve indflydelse, da det var partiets krav om et hurtigt valg, der væltede hende.

 20. Morten Dreyer

  Støjbergs parti vil ikke tage mange stemmer fra DF. Men Venstre og NB vil blive åreladt.
  Det skyldes bl a EU politikken, hvor Støjberg bare er mere af det samme, hvorimod DF vil ud af unionen. Og ikke mindst fordelingspolitikken.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *