LIVET OG DØDEN I MORS MAVE

I 1973 afsagde USA’s Højesteret en opsigtsvækkende dom, der forhindrede delstaterne og deres vælgere i at lovgive om kvinders ret til at afbryde et uønsket svangerskab. Ifølge dommen var det forfatningsstridigt at forhindre kvinder i at få fostret fjernet i de første tre måneder af et svangerskab. Dommerne har nok været påvirket af tidsånden. 1973 var få år efter den vilde Woodstock festival. Det var midt i ungdomsoprøret, flower power, hippie-bevægelsen, sjov tobak, trompetbukser, bakkenbarter og klidmostre. Højesterets opgave er at påse, at al lovgivning i USA udspiller sig inden for rammerne af  Forfatningen, der trådte i kraft i 1789 og i overensstemmelse med de efterfølgende ændringer vedtaget af USA’s Kongres. Forfatningen siger ikke noget om provokerede aborter, som i øvrigt indtil moderne tid var anset som en forbrydelse og forbudt i samtlige delstater. I Øvrigt ligesom i Danmark, hvor fosterfordrivelse, som det hed i gamle dage, blev takseret til lang tid i tugthuset. Så Højesteret var her på forfatningsmæssig tynd is, idet delstaterne juridisk er suveræne stater, hvad angår alle forhold, der kun angår delstaten. Det er derfor, at USA’s præsident ikke kan iværksætte en national, samlet indsats mod covid-bekæmpelsen. I Californien lukkede guvernøren hele samfundet ned. Skoler, erhvervslivet, sportsarrangementer og restauranter. I Miami holdt man samfundet åbent næsten uden restriktioner. Det er også derfor, at nogle stater har dødsstraf, andre ikke.

Siden dommen i 1973 har der i USA været en hed debat mellem forskellige interessegrupper. På den ene side står Pro Life bevægelsen, der er mod abort i det hele taget og især, hvis den foretages sent i graviditeten. På den anden side optræder Planned Parenthood organisationen, der ligesom Demokraterne  går ind for, at abort er en sag mellem den gravide kvinde og hendes læge, hvilket betyder, at man tillader abort helt frem til fødselstidspunktet. USA’s transportminister Pete Buttigieg mener endda, at post-natal ’abort’ skal være lovlig, idet man først er et levende menneske, når man har draget sit første åndedrag. Det vil sige, at det efter hans opfattelse er i orden at myrde barnet i det korte tidsrum efter fødslen, hvor vejrtrækningen ikke er begyndt. Nu er Buttigieg måske ikke den, der er tættest på moderskabet, da han er til herrer og tilmed gift med en.

Nu er den evigt ulmende diskussion eksploderet i åben krig, fordi en emsig medarbejder i USA’s Højesteret har lækket et fortroligt aftaleudkast forfattet af højesteretsdommer Samuel Alito. Dokumentet antyder, at der nu er flertal i retten for at omgøre den oprindelige dom fra 1973 og i stedet lægge afgørelsen om abortpolitikken ud til de enkelte delstater. Det er således i USA’s forfatningsmæssige tradition, at borgerne i delstaterne debatterer og stemmer om de sager der regulerer samfundets liv i netop deres stat. Der er ingen tvivl om, at lækagen har til formål at rejse en folkestorm mod Højesteret, der skal skræmmes til at opretholde dommen fra 1973. Opinionsundersøgelse viser, at 26 af de 50 amerikanske delstater vil forbyde eller stærkt begrænse adgangen til abort, hvis 1973-dommen ophæves. De store folkerige stater ved Atlanter- og Stillehavet vil vælge fri abort til hver en tid, hvorimod delstaterne i midten af USA og de sydlige stater ønsker at lægge markante begrænsninger på adgangen til abort. En dugfrisk national opinionsundersøgelse fra primo maj foretaget for FOX NEWS viser, at godt 60 procent af USA’s vælgere ønsker at opretholde dommen fra 1973, men også at forbyde abort efter 15 ugers graviditet.

I november i år er der midtvejsvalg til Kongressen. Som det tegner sig nu, står Demokraterne til at miste deres jerngreb om USA’s politiske liv, hvad der er en naturlig konsekvens af tårnhøj inflation, militær ydmygelse i Afghanistan, ukontrolleret indvandring af migranter og et voksende centralstyre af de demokratiske processer. Demokraterne håber nu på, at de folkelige protester mod ophævelsen af dommen fra 1973 vil bringe især de lavtlønnede kvinder tilbage i folden hos Demokraterne. Især de sorte kvinder. Ifølge en rapport fra Center for Urban Renewal and Education udgør sorte kvinder 14 procent af USA’s kvinder, men de står for 36 procent af aborterne, der siden 1973 har kostet 19 millioner sorte fostre livet. Det høje aborttal skyldes, at 67 procent af afroamerikanske børn må vokse op i en familie, der består af mor og børn. Far er væk. Ikke desto mindre fastslår undersøgelsen fra FOX NEWS, at de mest abortfjendtlige vælgere er borgerlige, katolikker, latinoer og sorte. Som dommer Alito skriver i sit lækkede notat: “Fostret har en interesse i at få et liv”. Noget tyder på, at i fremtiden vil flere fostre slippe helskindet igennem og vil kunne opleve at se dagens lys for enden af tunnelen.

32 Thoughts to “LIVET OG DØDEN I MORS MAVE”

 1. tavsen

  Nu bliver der en råben og skrigen. Demokrater er de mest udemokratiske. De kan kun acceptere sine egne love.

  Mon partiet vil lokke med gratis p-piller?

 2. Hans Peter Rousing

  Så godt! Rart at der er nogle der kan forsvare et fosters ret til liv!

 3. Michael Andersen

  Ville du have været en abort, hvis du havde valget?

  Hvis du ikke ville, er der nok heller ingen andre der ville. Alligevel hviler demokraternes tilslutning på støtten til fri abort. Faktisk betyder støtten så meget at demokraterne truer højesteret med at øge antallet af dommere.

  Principielt bliver mennesker uden en stemme, påtvunget en dødsdom, hvor humant er det?

  Det mindste man kan gøre, er at vente til mennesker kan høres. Med 63 millioner aborter siden 1973, er det sikkert, at de stemmer ikke ville have stemt demokratisk.
  Selvfølgelig ville de stemme for livet.

  Højesteret har muligheden for at afveje en dom der gavner flertallet af amerikanere. Stemningen tilsiger at dommen bliver til mere demokratisk nedsmeltning.

  Flertallet har indset at en stemme til demokraterne er selvmord, både fysisk, kulturelt og økonomisk.

  1. Mikael Emmertsen

   En humanistisk holdning må være. Fri abort? Nej. Abort under visse betingelser? Ja. Spørgsmålet må være, hvor grænsen mellem disse betingelser skal ligge. Det er ikke så let at afgøre. Her må alle forhold tages i betragtning. Men naturligvis skal et barn ikke fjernes, fordi kvinden enten fortryder eller ikke har taget de nødvendige forholdsregler.

  2. Mikael Emmertsen

   Jeg er ikke vild med ensidige angreb på den ene eller den anden fløj. Der er god og dårlig politik på begge sider. Det bør anføres sideløbende med eventuel kritik. Ellers virker kritikken utroværdig.

 4. De tre musketerer

  Marxisternes blodtørst er
  uudslukkelig. Det har de
  bevist i Sovjet-unionen,
  nazi-tyskland, Kina, Cambodia
  og 25 andre lande.

  Vi har kurs mod verdenshistoriens største blodbad.
  Hvad enten det bliver i form af en atomkrig eller
  Europas islamisering. Vestens politikere, ligemeget
  det handler om Merkel, Ursula, Ylva, Macron, Lars
  Ulykke, Pernille Skipper, Ida Auken, Mai Villadsen,
  Sofie Carsten, Thulesen Dahl, Pernille Weiss,
  Nancy Pelosi, Joe Biden eller kamela Harris. De
  er ikke på civilisationens, fredens og sandhedens
  side. De er udelukkende på deres egen side, og
  de lever i ideologiske fantasibobler.

  FN, WHO, WEF, EU og MSM foretrækker også diktatur,
  undertrykkelse, ensretning og barbari. Ligesom
  democrats i USA og ligesom marxisterne i Nordkorea.

  Snart kan Europa og Danmark være en mellemting
  mellem Afghanistan, Afrika og “1984-staten”.
  Eller en mellemting mellem DDR, Sverige og Venezuela.

  De sovende danskere vil 1, 10 eller 100 ad gangen vågne
  op til et samfundsmareridt inden længe. Læs “Kan Vesten
  repareres” af Douglas Murray hos Document og Hodja.

  Det med at dræbe børn som er ubekvemme, ønsker
  kommunister og democrats udvidet til at gælde næsten
  nårsomhelst og hvorsomhelst. Og det passer som hånd
  i handske med deres planer om at udrydde millioner af
  europæere og skandinaver, via migrant- og
  stedfortræder krige. Og via smadring af retssikkerhed,
  velfærd og sundhed.

  Vestens regeringer er gået fra forstanden. Vi kan se det
  i håndteringen af Ukraine-krigen, Afghanistan-krigen,
  co2, covid, “vacciner”, Ivermectin, indvandringen,
  retssikkerheden, familieværdierne, demokratierne,
  normerne, traditionerne og folkesundheden m.m.m.

  Er det ved at være de sidste tider som beskrevet i
  bibelen? I Israel-Iran området kan en atom-krig være
  på vej som forudsagt i åbenbaringerne om Apokalypsen.
  Og det er nu det samme i Europa.

  Overalt vrimler det frem med ondskab, vanvid, løgn,
  tåbeligheder og forbrydelser. Det smukke, det gode
  og det sande hetzes og bagtales som aldrig før. Intet
  er helligt for de woke og totalitære.

  Selv uskyldige og forsvarsløse børn angribes med
  brutale midler. Selv familiernes sammenhold og
  hjemmets fred undergraves flittigt. Selv humanisme,
  næstekærlighed, klima-og verdensredning bruges
  af hyklere som værktøjer til at ødelægge egne lande
  og landsmænd.

  Det er på tide at lægge naivitet og godtroenhed til
  side. Politikerne og journalisterne flest er ikke
  velmenende, men skøre eller direkte ondsindede.
  De er fulde af ord, men ikke af gode hensigter. Og
  de har ingen medfølelse med egne borgere, dem
  ønsker de byttet ud med migranter, asylanter og
  krasbørstige besættere og fanatikere.

  En kæmpeinvasion er i gang, men det bekymrer
  ikke hverken R, EL, K, V eller S/SF.

  Trods alt er der måske håb endnu. Det rumler i
  USA, Frankrig, England, Polen, Ungarn og et par
  lande mere. Det er ved at gå op for millioner
  af europæere at rød og radikal politik kun bringer
  død og ødelæggelse.

  1. Kurt Torben Lund

   Joe Biden Er En Kurupt Svindler Derfor Har Han
   Brug for en Kold Krig Mod RUSLAND
    
   US-Præsident Joe Bidens regeringsførelse har været en stor og uafbrudt fiasko, en meget lang serie af katastrofer og nederlag lige siden han tiltrådte for godt og vel et år siden. Biden er en farlig mand for verdensfreden og så længe Biden sidder ved magten i USA er der er ingen udsigt til forbedring, og det vigtige midtvejsvalg til Kongressen i november tegner til at blive en katastrofe form det Demokratiske parti. ” Hvad indad tabes, må han så udad vindes”, nok således tænker Joe Biden. En farlig international krise, der gør amerikanerne bange, kan fjerne deres opmærksomhed fra USA’s store problemer med dårlig økonomi og forrygende inflation, en grænseløs illegal indvandring og tomme hylder i supermarkedet. Hertil kommer, at våbenprodukcenterne, smt skrivebordsgeneralerne i Washington og det militærindustrielle kompleks kræver en storkonflikt, der kan øge bevillingerne og fylde deres ordrebøger. Og få amerikanerne til at glemme den militære ydmygelse i Afghanistan som var en stor udmygelse af den amerikanske hær.
   USA’s regering har derfor mobiliseret sine spytslikkende medier og sine nyttige venner i EU og NATO, der nu alle som med én mund løber skrigende rundt med budskabet om, at Putin angriber Ukraine i morgen. Ukraines præsident Zelensky og hans halv fascistiske regering opfordrer dagligt de ophidsede vestlige regeringer til at dæmpe sig, da deres krigshysteri absolut ikke løser hans og Ukraines reelle problemer. Men alle vestlige regeringer har nu købt den amerikanske version af sandheden, nemlig at den russiske invasion er uafvendelig og kun et spørgsmål om tid.
   Det er ren propaganda fra NATO’s side for at skjule at NATO er blevet en angrebspagt og ikke en forsvarspagt. Nato har overhovedet intet at gøre så langt mod øst og Putin er nød til at reagere. Det gjorde USA jo også mod Sovjet Union, da de prøvede at opstille Raketter op på Cuba.
   De seneste fem års dæmonisering af præsident Putin har haft effekt. Ikke kun i USA, men også i Europa, hvor han anses for en lunefuld tyran i familie med Hitler, Stalin og fanden selv. Også i Danmark tror folk på, at Putin hjalp Donald Trump med at svindle sig til valgsejren i 2016, og at Trump som præsident blev afpresset til at virke for russiske interesser. Denne skrøne, der blev bragt til torvs af Hillary Clinton og gentaget i uendelighed af Demokraterne og de amerikanske hovedmedier, er for længst afsløret som en fed løgn, men dementierne er udeblevet. Og der går vel næppe røg af en brand uden, at der er ild, tænker alt for mange.
   Putin og hans udenrigsminister har samstemmende erklæret, at krisen vil være forbi og problemerne løst, hvis Rusland kan få et bindende tilsagn om, at Ukraine ikke optages i NATO. Det er et rimeligt forlangende, da NATO intet har at gøre så langt mod øst. Men det løfte nægter USA, NATO og også Ukraine at afgive. Præsident Zelensky gemmer sig bag skørterne på vestmagterne og håber på en løsning, der indebærer en russisk tilbagetrækning, et ukrainsk medlemskab af NATO og af EU, der så kan finansiere landets sammenbrudte og korrupte økonomi. Dermed er Putin nød til at have nogle kort til at forhandle med. Derfor har russerne også forlangt, at alle amerikanske styrker i Østeuropa trækkes hjem, og at man vil have garanti for at hverken Sverige eller Finland optages som medlemmer af NATO. Man skal jo have noget at forhandle med, så mon ikke at russerne vil være tilfredse med at Ukraine holdes ude af alliancen. Det er jo ikke sandsynligt, at Rusland invaderer Ukraine, hvis Sverige bliver optaget i NATO.
   Franske diplomater har foreslået en løsning, hvor Ukraine af principielle grunde fastholder sin frihed til at søge om optagelse i NATO, men samtidig forpligter sig til ikke at gøre det. Denne aftale ville opløse konflikten, men er foreløbigt blevet afvist af både USA og EU, der hellere vil fortsætte krigsspillet en tid endnu. Nøgterne militære iagttagere afviser tanken om en krig mellem Rusland og Ukraine, som kan blive en dyrekøbt sejr for Rusland, da Ukraine har omkring 100 000 mand under våben. Men hvorfor skulle Rusland starte en krig mod Ukraine, når de kan knække Ukraine ved at lukke for naturgassen og ved at lamme landets elektroniske styrings-og kommunikationssystemer og ved at isolere Ukraine fra tre sider, så kun grænsen til Polen er åben.
   Nøglen til løsningen på krisen ligger altså hos os i vesten. USA har nok frasagt sig en militær intervention i Ukraine, men vil gerne have en langvarig kold krig rettet mod Rusland, som kan bære Bidens Korrupte Demokrater frelst gennem midtvejsvalget til november. Hvis krisen i mellemtiden bliver løst fredeligt, kan vi være sikre på, at præsident Biden af medier og EU-politikere skamløst vil blive markedsført som vor tids John Kennedy, hvis mod og handlekraft under Cuba-krisen førte verden tilbage fra atomkrigens afgrund. Det bliver ikke til at bære.
   Joe Biden når ikke John F Kennedy til sokkerholderne, Biden blev kun præsident ved valgsvindel og nu er Idioten ved at sætte en hel vernden i brand, derfor opfordre jeg til at verdens befolkning boykotter USA og deres produkter og lave demostrationer mod EU og NATO samt USA.

 5. De tre musketerer

  Danskerne tyranniseres og terroriseres.

  Det foregår på snesevis og hundredvis af måder. Men altid
  camoufleres ondskaben som velfærd, retfærdighed, godhed
  og humanisme.

  Skriver mere herom lidt senere, da der ikke er mere tid tilovers
  lige nu.

 6. Sæbekassebiler kører uden co2

  Dansk politik og public service er en farce.
  Budskaberne bliver mere og mere latterlige.

  Nu vil regeringen planlægge årtier, 55 år og 80 år
  frem, mht. pensioner, energi, velfærd og andet.
  Om to eller seks år er regeringen måske fortid.
  Og om fem-ti-tyve år er Danmark og demokratiet måske
  eller sandsynligvis også fortid.

  Lige nu lægger regeringen op til at pensionsalderen
  ikke skal være Europas højeste, men kun den næsthøjeste.
  Det skal være valgflæsk til nystartede håndværkere.

  Enhedslisten og R ønsker dog den højest mulige p-alder. Gerne
  75 eller 78 år. Betonhovederne begrunder det med at ellers
  bliver fremtidens velfærd ikke god nok. De glemmer at fortælle
  at uden migrant-byrden var der råd til både rigelig velfærd til
  danskerne og en pensionsalder på 65-68 år. EL og R arbejder
  stadig for den størst mulige indvandring. De blå ønsker dog
  også fri indvandring og en høj p-alder.

  DR har i dag også forsikret os om at håndteringen af corona-influenzaen var forbilledlig og eksemplarisk. Det var den
  absolut ikke iflg. Thomas Soltau, Kim Warming, dr. Malone,
  M. Yeadon og en lang række virologer, nobelprismodtagere,
  læger, sygeplejersker, pårørende og eksperter.

  DRs udsendelser er ofte snedige og fiffige. Ofte puttes
  propaganda og usandheder ind i bisætninger, eller man
  bruger holdningsmassage fremfor åbenlys agitation.

  Iøvrigt har DR nu en politik med at så mange kvinder som
  muligt skal være med, og de skal optræde som eksperter.
  Selvom de ofte ikke er det. Og igen og igen er DR mikrofon-
  holder for EL og R.

  Hele, halve og kvarte sandheder, følelsesporno, pjat, fnis,
  manipulation……… eller woke, vulgær, tarvelig, hetzende og
  ret pervers journalistik, fylder størstedelen af programfladen.

  Og for det betaler vi over fire MILLIARDER kroner om året.

 7. Sæbekassebiler kører uden co2

  PS: Lad os huske på
  at hvis der er nogen der har medvirket til at
  ødelægge landet, økonomien, velfærden og
  tusinder af familiers, børns og mænds liv,
  så er det kommunisterne og de radikale.
  Som nu er med i alle partier og
  “godheds”-grupper.

 8. Vimmerby

  Biden delte corona velfærdschecks ud og straks følte man, at det var noget man havde ret til også i morgen(entitled). At repuplikanere anser Biden for en være en være Brandon skyldes sikkert tungt vejende de nævnte årsager.
  DR ansætter bøsser og lebber i hobetal og programfladen bliver derefter. Orker efterhånden ikke længere vestlige film, da de efterhånden alle klaskes til med ulidelige mængder af regnbuesjov i lysthuset – samt den obligatoriske sorte raketforsker. I asiatiske film slipper man for skabagtighederne og kan derfor nyde en film uden, at skulle irriteres over at instruktøren åbenbart opfatter seerne som lettere enfoldige.
  Vi fortsætter nok med, at brokke os over antallet af beduiner og deres fyldte barnevogne. Motionere kalorius med henblik på anskaffelse af en barnevogn bliver det oftest ikke til – Her tænker jeg naturligvis på de særdeles lave fødselstal i vestlige lande, samt Japan.
  Og amerikansk abort lovgivning ? Jeg føler ikke, jeg har forudsætninger for, at mene ret meget om det. Tage til Canada eller nabostaten, når man finder lovgivningen forkert – tja.

 9. Der var et yndigt land

  Frankrig har en pensionsalder på 62 år.
  Italien ligger på 60 år.

  Danmark er på vej mod en verdensrekord
  eller europæisk rekord i høj pensionsalder.
  Det viser at Enhedslisten og de Radikale er
  parate til at presse citronen til sidste dråbe,
  for at kunne sikre migranters og asylanters
  og voldsdømte ikke-udviste kriminelles
  levestandard. Danskerne skal arbejde til
  de er slidt op, for at sikre den bedst
  mulige forsørgelse af evighedsturisterne.

  Luksus, favorisering og lediggang til de
  kulturfremmede, slid og slæb og
  skatteplyndring og FORRINGET
  sundhed og velfærd til danskerne,
  det er EL og R i en nøddeskal.

 10. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste

  EU er domineret af
  marxister og pladderhumanister. Det betyder
  bl.a. at EU går ind for fosterdrab, feminisme,
  familiefjendsk politik, rabiat wokeness, gratis
  p-piller, indskrænkning af europæernes frihed
  og tryghed, bortfald af nationernes grænser
  og suverænitet.

  Og først og sidst arbejder EU
  for en udskiftning af Europas befolkninger.
  Hele EU projektet… og de medfølgende regler,
  love, direktiver og bureaukratier… vil med ret
  stor sandsynlighed ende som en ny Sovjet-union.

  Hvis man har sat sig ind i hvad der foregik af
  statsterror, tortur og massemord i Lenins
  og Stalins tid, og af brutalitet og uretfærdighed
  1953 til 1991, vil man vide at der er grund til at
  frygte hvad EU kan udvikle sig til.

  Derfor, STEM NEJ den 1. juni. Og kræv en
  åben optælling af stemmerne.

  Ligesom der grund til at frygte hvilken fremtid
  til danskerne R, EL, S, SF, V og K er ved at
  forberede. De er alle blinde tilhængere af
  EU, og intet tyder på at de ønsker at beskytte
  danskerne mod folkeudskiftning, islamisme,
  afrikanisering, kæmpekriminalitet, svenske
  tilstande og undergang.

  Læs om Lenins, Stalins og partiets forbrydelser
  og politiske paranoia. Se Douglas Murrays
  video “Kan Vesten repareres” hos Hodja
  eller Document/24nyt)

  Og se lige hvad Snaphanen fortæller om
  “vaccine”-død.

 11. Henrik Wegmann

  I Danmark har den amerikanske abortdebat traditionelt været fremstillet som en debat for eller imod fri abort. Aamund skal have en stor tak for at nuancere debatten, som i al væsentlighed hele tiden har drejet sig om, hvor grænsen skal gå – altså fra nogle få uger til samtlige ni måneder af en graviditet.

  Også tak for at skære den kommende domsafsigelse ned til, hvad den egentlig drejer sig om. Nemlig er det et federalt anliggende, eller bestemmer enkeltstaterne selv på demokratisk vis, hvor grænsen skal være.

 12. Hvor er vi på vej hen?

  Nu er der kun tre
  uger til vi skal stemme om forsvarsforbeholdet.
  I folkemordstinget er der selvfølgelig flertal for
  at at vi skal stemme ja til en afskaffelse. Fordi
  flertallet i forvejen, via masseindvandring og
  islamisering mv., går ind for en afskaffelse
  af danskerne, deres kultur og rettigheder samt
  Danmarks suverænitet og selvbestemmelse.
  Den typiske uvidende, historieløse og illoyale
  politiker har det fint med fjernstyring udefra,
  fra politbureauerne og kommisær-klikerne i
  Berlin, Bruxelles og Strassbourg.

  I forvejen er danskerne temmelig afmægtige
  overfor det politiske system. Hvis man ønsker
  at blive endnu mere magtesløs og retsløs, ved
  at det lokale nationale demokrati svækkes og
  udvandes endnu mere, skal man naturligvis
  stemme ja.

  Men hvor mange læser netaviserne og når
  frem til de mange gode argumenter for et nej?
  Det ser ikke ud til at det er mere end få procent.
  Hvorfor er DF, NB og G.I. ikke i gang med en
  stor kampagne for at få flere til at læse
  netaviserne? Som generelt oplyser langt bedre
  om mange samfundsforhold, end de MSM
  som fortier, fordrejer og forvrænger mangt
  og meget.

  Ni minus ni = 0, men det godkendes ikke?

 13. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  Valgkampen er begyndt.
  Regeringen og støttepartierne strør om sig med gaver
  og løfter om en bedre og klogere politik. Bl.a. lover
  man at spare 3 milliarder kr. og 10.000 årsværk ved at
  digitalisere mere. “Så vil danskerne og virksomheder
  få det meget lettere”, påstår S. Men IT-skandaler har
  der været over 100 af, og på syvende år fungerer
  sundhedsplatformen og nemID m.m. helt ad H til.

  Man lover erstatninger for inflationen til mange. Når
  de at blive udbetalt før valget? Mink-branchen venter
  stadig på de penge de den skulle have haft for 1½ år
  siden. Og mange andre danskere har stadig ikke
  fået hvad de blev lovet for 2, 5, 10, 15 og 20 år siden.

  V, K, LA, DF, LA, S, SF, R og EL har lovet en masse de
  aldrig har holdt. Hvorfor skal vi tro på dem nu?? De
  har svigtet, snydt, narret og bedraget os en million
  gange siden 1983.

  Kampagnen for et ja til at afskaffe forsvarsforbeholdet
  er pivfalsk. EU er absolut ikke en demokratisk klub,
  og det vil være dumt at give mere magt til fjerne
  bureaukrater, så at de kan hundse endnu mere
  rundt med danske soldater og borgere.

  DR-kvinderne er rødradikale, og de propaganderer
  naturligvis for et ja. Og de ønsker flere unge
  kvinder ind i politik og firmaer ved brug af negativ
  særbehandling af mænd.

  Derudover ønsker de Danmark afrikaniseret og
  islamiseret. DR er woke og danskernes fjende.

 14. P. Skov

  Aamund skriver: “Der er ingen tvivl om, at lækagen har til formål at rejse en folkestorm mod Højesteret, der skal skræmmes til at opretholde dommen fra 1973”. Jo, der er tvivl. Hvis det var aborttilhængere, der lækkede, hvorfor skete lækket så ikke allerede i februar? En fremsat, alternativ teori er, at lækket er sket fra den modsatte side, fordi en af de 5 dommere undervejs i processen måske var ved at skifte synspunkt og skulle skræmmes til at stå fast. Så længe vi ikke ved, hvor lækket kommer fra, er der rent faktisk tvivl.

  En af de øvrige højesteretsdommerne går ind for at fastholde abortretten, men kun indtil 15. uge, hvilket ligner den lovgivning, vi har i Danmark. Det kunne blive kompromiset, hvis han kan overtale blot en af de 5 dommere, notatet nævner. Og det er måske det, der er ved at ske på de indre linjer i højesteret.

  Nogle af staterne er rabiate. De ønsker totalt forbud mod abort også i tilfælde af voldtægt og incest. Forestil dig, at din 13-14-årige datter bliver udsat for voldtægt. Ikke alene er hun traumatiseret, men hun skal nu også tvinges til at gennemføre en graviditet, som er hende påført med vold. Det er et endnu større traume, hvad enten hun giver barnet fra sig eller beholder det. At beholde barnet vil betyde, at hun kan sige farvel til uddannelse og sandsynligvis må leve et liv i stor fattigdom som enlig teenagemor. For de samme stater støtter naturligvis ikke hende og barnet socialt, som de ville gøre i Danmark.

  Hvordan kan et foster, der endnu kun er noget væv, der ikke har bevidsthed og under ingen omstændigheder kan overleve uden for livmoderen, have forrang for din uskyldige datters fremtid?

  1. Opinionsundersøgelsen fra FOX NEWS, der omfatter mere end 1000 respondenter, viser klart, at der i den amerikanske befolkning ser ud til at være konsensus om at fastholde abortloven fra 1973, men med en abortbegrænsning på 15 uger. Hvis den stakkels voldtagne pige på 14 år fra Utah ikke kan få abort der, kan hun bevæge sig til Californien, hvor der vil være frit slag for abort helt op til fødselstidspunktet.

   1. P. Skov

    Det kræver, at den 14-årige pige har penge til billetten og nogen til at hjælpe hende med at få det arrangeret. Mange unge piger ville fortie, hvad der var sket og ikke opsøge hjælp i tide … med mindre der er planned parenthood klinikker eller lignende, hun kan opsøge på egen hånd.

    Vi ved i øvrigt endnu ikke, hvordan stater med abortforbud vil strikke deres lovgivning sammen i forhold til borgere, der opsøger abort i andre stater.

    Men når nu hovedparten af befolkningen går ind for abort indtil 15 ugers grænsen, er det så rimeligt, hvis Højesteret træffer en beslutning, som går imod befolkningens ønsker? Er det ikke netop justice Roberts, der har fat i den lange ende? Jeg vil håbe på, at han får talt mindst en af de fem andre dommere til fornuft, så der findes et balanceret kompromis.

    1. Hvis dommer Alitos rapport er autentisk, tyder alt på, at der er flertal i USA’s Højesteret for at ophæve Roe vs Wade -dommen fra 1973. Det ville være uhørt og utænkeligt, hvis folkestemningen i den anti-borgerlige del af befolkningen kan ændre dette gennem demonstrationer og optøjer støttet af medier og Demokraterne. Selv om Alitos notat var et foreløbigt responsum, som kunne ændres hen ad vejen, kommer det efter lækagen nok til at fastfryse Højesteret i den nuværende position. Den skyldige i lækagen har derfor skudt sig selv i foden.

     1. P. Skov

      Du skriver jo selv, at ifølge FOX NEWS opinionsundersøgelse er der klart flertal for at bevare 1973 dommen (men at sætte grænsen ved 15 uger). Synes du, at Højesteret skal tage en beslutning, som går imod hovedparten af dem, FOX NEWS har spurgt? Eller tror du, at FOX NEWS kun har spurgt den anti-borgerlige del af befolkningen?

      Næ, sagen er, at det har vist sig, at folkestemningen er imod at afskaffe 1973 dommen helt. Har det strejfet dig, at nogen netop kunne være ude på at fastfryse posititionerne fra, da udkastet blev skrevet? Og at lækket dermed ikke “uden tvivl” kommer fra venstrefløjen?

  2. Michael Andersen

   Hvad tyder tidligere lækkede forseglede dokumenter på?

   En måned før det demokratiske primærvalg i det amerikanske senat i 2004 var Obama nede i meningsmålingerne og var ved at tabe til Blair Hull. Men så lækkede Chicago Tribune påstanden om, at Hulls anden ekskone, havde søgt en beskyttelsesordre mod ham under deres skilsmissesag i 1998.

   Obamas anden modstander ved valget var også blevet skilt. Jack Ryan, der ville have bænket Obama i senatskapløbet. Men på foranledning af – igen – Chicago Tribune, ophævede Californiens dommer Robert Schnider forældremyndighedspapirerne i Ryans skilsmisse fem år tidligere.

   Obama ødelagde både sin demokratiske primære modstander og sin republikanske valgmodstander med slibrige beskyldninger om deres personlige liv taget fra “forseglede” retsprotokoller.
   Det var lækkede dokumenter der gjorde Obama til senator. Det er et lækket dokument der bruges til at støtte op om Biden og demokraternes politik.

   Demokraterne er pressede op til primærvalget, alle kneb gælder og lækkede dokumenter er småting i forhold til valgfusk. De fleste på Bidens team har tidligere arbejdet for Obama.

   Der kan søges på forhistorie og metoder. Hvorfor så fravælge det beskidte og fremhæve det naive?

 15. Alle de gamle partier er utroværdige

  Det er klart at der er
  ekstremister i begge lejre. Men i bred almindelighed
  er kommunisters og radikales indstilling til mennesker,
  kultur, moral, normer og traditioner så sygelig, pervers
  og menneskefjendsk, at der er tale om ondskab af
  værste slags. Den røde ideologi er hyklerisk og fuld
  af selvmodsigelser, den er en djævelsk opskrift på
  at ødelægge samfund indefra. Og ovenfra når først
  kommunister er kommet ovenpå i politik.

 16. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik.

  Hej, Asger.

  Hvad med hver anden eller tredje
  dag at have en åben tråd kaldet
  “Danmarks aktuelle situation” eller
  lignende. Der ville så hele tiden
  være noget nyt at finde for folk
  som opsøger din blog. Det kunne
  måske få flere til regelmæssigt at
  gå ind her for at følge med. Jo
  flere læsere, jo bedre. Bare et
  forslag. Mvh.

  1. Hej, ideen er god nok, men denne side er indrettet til de indlæg og artikler, som jeg tidligere skrev til aviser og tidsskrifter. Men som man kan se, handler kommentarerne jo ikke bare om det, jeg har skrevet, men om alt muligt mellem himmel og jord. Hvis man vil have en åben tråd, kan man jo frit oprette en på en ny side.

   1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

    Hej Asger, igen.

    Tak for svar.

    Mener du at man frit kan oprette sin egen blog?
    Men kræver det ikke at man er IT-kyndig. Skal man
    ikke have en masse links sat på for at folk kan
    opdage ens blog. Og er der ikke meget andet der
    skal til, for at en blog ikke drukner i de millioner
    og atter millioner af andre hjemmesider eller blogs?
    Det jeg forestillede mig var at du satte åbne tråde
    på ind i mellem dine artikler. Hvor man så kunne
    tage emner op som man finder aktuelle mv. Vi
    kan jo ikke forlange at du skal skrive en artikel
    hver dag eller hver anden, men med åbne tråde
    kunne folk tage emner op, som der ellers ikke
    er tid eller plads til. Der er jo hver dag mindst 50
    forskellige emner som er i medierne, eller som
    netop ikke er i medierne. Mvh.

    1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik.

     PS:
     Det går jo hurtigt med det hele
     efterhånden. Og alt for mange ting,
     skandaler og politiske svinestreger
     får offentligheden ikke kendskab til,
     fordi MSM fortier dem, og fordi der
     mangler plads og tid på nogle blogs,
     andre er på hos Face-book der
     censurerer, mv. Der kunne det
     være godt, tror jeg, hvis der var
     nogle åbne tråde, hvor emnet
     var “Danmarks situation” eller
     “Kan danskerne overleve tidens
     vanvid”, eller noget i den stil.

  2. Henrik Wegmann

   Træt, etc. 08:07

   Hvad med blot at prøve at holde sig til emnet? Og fatte sig i korthed.

 17. Hvor er vi på vej hen?

  OT: Der er en skræmmende
  udvikling i gang henimod en 3. verdenskrig mellem
  Rusland, Hvide Rusland og Kina m.v. på den ene side,
  og EU, NATO og USA på den anden side. Hvis man
  kan tro youtube, gravitas og document.

  Set fra Ruslands side er Nato en angrebspagt som
  angriber kristne lande som Serbien (som i krigen
  i 1991-92 hvor Clinton og Nato bombede Serbien
  til fordel for Bosnien og Kroatien) og Rusland. Set
  fra Joe Bidens og hans dukkeføreres side har Rusland
  ingen ret til at forlange at Ukraine afstår fra at være
  med i Nato. I stedet for at nedtrappe krigen, ønsker
  man nu at optrappe den. Derved ignorerer man at
  Rusland er verdens stærkeste atommagt, og man
  spiller hasard med Vestens og hele verdens fremtid.

  Det var helt i orden at USA ikke ville finde sig i
  atomraketter på Cuba i 1961. Men er det så ikke
  forståeligt at Rusland ikke vil finde sig i atomraketter
  fem minutters flyvetid fra Moskva?

  Optrapningen af krigen er til fare for Europa og USA.
  Misforståelser, tekniske fejl og panik kan føre til total
  katastrofe, særlig nemt i en højspændt situation.

  Følger man med på nettet, er det hele slet, slet ikke
  så enkelt og sort-hvidt som DR og aviserne påstår.
  Bl.a. fortæller Gravitas m.fl. at der er foregået visse
  former for undergravning af Ukraines tidligere styre,
  der medførte et regimeskifte til Zelensky og co.

  Ved at optrappe krigen, bliver antallet af dræbte og
  sårede mangedoblet. Det skader både Ukraine,
  Rusland og Europa. Og i værste fald får vi en
  atomkrig der lægger Europa og måske hele kloden øde.

 18. Fra rig velfærdsstat til terrorstat

  P. Skov

  Er det ikke mærkeligt at
  dem som tilsyneladende er mest optaget
  af at kvinder skal have det godt, nemlig de røde,
  socialistiske og radikale politikere, samtidig er
  dem som er mest ivrige efter at afrikanisere og
  islamisere Danmark og Europa. Noget som
  erfaringsmæssigt fører til utallige overfald,
  voldtægter, kvindemishandling og andre
  overgreb og forbrydelser. Er det ikke meget
  ejendommeligt og meget selvmodsigende?

  Iflg. Document osv. er masseindvandring,
  feminisme og woke kultur ved at ruinere
  og destruere EU-landene.

 19. Skjoldungen

  Det kræver ikke mere end alm. læse- og skrivefærdighed (og begge dele har du jo) at oprette og administrere en blog. Det er faktisk pærelet og skriver man noget interessant, kommer læserne af sig selv.

  Du kan jo f.eks. bruge WordPress. Gå ind på https://wordpress.com og du er i gang på under et minut. Det er tilmed gratis, og vil du have alle bells and whistles med, er det kr. 120 årligt!

  Her kan du så udbrede dig af hjertens lyst og behøver ikke længere at opfinde alle dine aliaser ( Bent A, De tre Musketerer, Sæbekassebiler kører uden co2, Der var et yndigt land, Fra rig velfærdsstat til terrorstat, Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden, De syv små dværge, Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste, Gud bevare Danmark, Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik, Alle de gamle partier er utroværdige, Hvor er vi på vej hen? ) o.s..v. for at belære os andre om verdens tilstand.

  Ment i al venlighed.

 20. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  Passer det
  hvad Skjoldungen skriver? Andre fortæller at man
  bør bruge mange dage/penge på links, og derudover
  bør tage mange andre finesser i anvendelse. Og at
  de gratis eller billige hjemmesider drukner i mængden,
  eller tager op til flere år at indarbejde, så læsertallet
  får betydning for samfunds udviklingen. Og hvorfor har
  Skjoldungen ikke fantasi til at forestille sig at der kan
  være flere som samarbejder om at sende oplysninger
  ud til borgerne. Og “Hvor er vi på vej hen?” er da mere
  et spørgsmål end et alias.

  Kan nogen belyse emnet yderligere? På forhånd tak.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *