DÄNEMARK ERWACHE!

Op til magtovertagelsen i 1933 var det mest populære kampråb for nationalsocialisterne: DEUTSCHLAND ERWACHE! (TYSKLAND VÅGN OP!)  Hensigten var at bevidstgøre masserne til en fælles identitet og fælles værdier. Når man først er vågen og har været det i nogen tid, så er man blevet opvakt, som på moderne amerikansk hedder: WOKE.  Opvakt-bevægelsen i vore tider er naturligvis ikke nazistisk, men den har klare fællesværdier med tredivernes ERWACHE strategi. Begge bevægelser består af ligesindede, der bekender sig til identiske holdninger og meninger. Og begge bevægelser bekæmper skånselsløst alle, der ikke deler det opvakte evangelium. Opvakt-strømningen tog form gennem de seneste tyve år, først som en noget diffus anti-borgerlig orientering hen imod mindre frihed og mere formyndersamfund. Men efter at Donald Trump blev præsidentkandidat for Republikanerne, blev opvakt- bevægelsen bevidst om klare mål og strategier. I USA kom den hurtigt til at omfatte Demokraterne, hovedmedierne, lærerkræfter i skoler og den højere uddannelse, dommerstanden, store dele af embedsværket og kulturlivet.

 Nazisterne beviste igen og igen, at en løgn bliver til den oplevede sandhed, når tilstrækkeligt mange tror på den. Det samme gør den moderne opvakt-bølge. Hensigten helliger midlet. Uden betænkeligheder eller filter. Under Trumps præsidentperiode benægtede de opvakte, at han havde skabt en forrygende vækstøkonomi for alle lønmodtagere, gjort USA selvforsynende med energi og til verdens største olie- og gasproducent. Det blev mørkelagt, at han skabte fred mellem Israel og De Arabiske Emirater, at han fik stoppet den illegale indvandring og fik en Covid-vaccine på markedet i lyntempo. Til gengæld lykkedes det opvakt-bevægelsen at overbevise et flertal af amerikanere om, at Trump var landsforræder, international pengeafpresser og bestikker og ansvarlig for de mange Covid dødsfald. De opvakte beskylder nu Trump for at have forsøgt et statskup den 6. januar 2021, hvad der skal forhindre et genvalg af ham i 2024. Endelig er det lykkedes AMERIKA ERWACHE!-folket at feje Biden familiens korrupte pengecirkus ind under gulvtæppet, hvor det atter kan hentes frem, hvis den talentløse Biden/Harris- kombination skulle planlægge at stille op igen i 2024, hvad opvakt-bevægelsen aldrig vil tillade. Nok er nok.

Politiske modebølger rejser hurtigt i moderne tider, og vi er også blevet opvakte i Danmark. Vi deler os ikke mere efter anskuelser, men forsøger at samle os om konsensus. Og mobbe dem, der ikke vil være med i fællestænkningen. Venstre og Konservative har kastet det borgerlige håndklæde i ringen og bekender sig som Socialdemokratiet til formyndersamfundet, der arbejder for ’fælleskabets’ interesser. Det blev tydeligt demonstreret under Covid-pandemien, hvor alle borgerlige stemmer forstummede af angst for at blive mobbet af den offentlige mening.  Ligesom DR, TV2 og Politiken er de eks-borgerlige medier blevet opvakte og er filialer af den amerikanske woke-bevægelse. Berlingske har således stadigt travlt med at skrive smædeartikler om Trump og hyldestkvad til den formørkede Biden. Ikke et ord om den korrupte Hunter Biden. Regnbuebevægelsen har kronede dage. Heteroseksuelle er perverse og fodboldspillere tvinges til at løbe på banen iført bøssereklamer. Ingen karnevaller med negerkonger, arabiske sheiker, mexicanske røverbaroner og Hawaiipiger. Etnisk imitation er racisme. Også for sjov.

Der er ved at samle sig en nationalt opvakt konsensus om afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Stemmer man nej, er man reaktionær og gammelchauvinist og sikkert også nazist, som alle modstandere af de opvaktes synspunkter. Medier og politikere i forening velsigner gasimporten fra Rusland og forbander Rockwool og Ecco som landsforrædere for at fastholde deres markeder i Rusland. Kristne værdier taler vi ikke mere om. De er simpelthen for pinlige, hvis man er den mindste smule opvakt. Kritik af islams totalitære samfundssystem er islamofobi og fører til social landsforvisning. Joh, Danmark er blevet vågen, opvakt og klar til opgøret med sine kættere.

58 Thoughts to “DÄNEMARK ERWACHE!”

 1. Skjoldungen

  Man kan vel næppe bruge ordet ‘opvakt’ om den offentlige menings disciple. De er jo netop alt andet end opvakte i den almindelige mening og Den Danske Ordbog – Jævnføre eksemplet: Da han gik i Søborg Skole, syntes lærerne nok, at han var en opvakt dreng, en glad gut, som nok skulle “blive til noget”.

  Rettere kan man bruge ordet ‘vakt’ – som de indremissionske gjorde, når man blev spurgt om man havde mødt Jesus. Som f.eks. Hans Kirk beskriver det i romanen ‘Fiskerne’. Ordet forlener den ‘vakte’ med et latterlighedens skær, og er derfor særdeles anvendeligt i den omtalte, moderne sammenhæng.

  1. Jette

   Det er helt på sin plads, eftersom det betyder religiøs vækkelse…..

   ” som har oplevet en religiøs vækkelse
   grammatik almindelig som substantiv
   en ung præst sammenlignede forholdet mellem de ikke-hellige og de opvakte med de gamle hedningers forhold til de første kristne præster biogr1988″

   Men uhyggeligt – det er det!

  2. Ordbogen giver dig ret, men nu er det jo ikke Aamund, der har fundet på woke/opvakt
   https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=vakt

   1. Skjoldungen

    Næh, men at kalde woke-segmentet for ‘opvakt’ skurrer i mine øren. Det svarer til at kalde f.eks. Politiken for ‘organet for den højeste oplysning’. Ligeledes kan Løgnepressen® vel betegnes som vækkelsesprædikanter, men næppe ‘opvækkelsesprædikanter (findes det ord?).

  3. Finn A. Skov

   Rigtigt!

 2. Stig Nielsen

  Der er stor forskel på hovedstaden og provinsen.

  Vi bonderøve lefler ikke for bøsser og fede negerkvinder, vi brækker os stadig over ammende mænd og hjemmegående afrikanske sanfundssnyltere og telte.

  Vi har ikke gidet sætte os ind i, hvad Hunter Biden begår af idioti indimellem sine problemer med misbruget, og vi er jheller ikke tyngede af at blive kaldt islamofober. Foregår den slags overhovedet andre steder end på de sociale medier og blandt Tordenskjolds soldater i pressens spalter?

  Desuden ved vi godt, at Trump ikke var ene om succeserne, så der er håb om, at en anden god og yngre republikaner kan tage over.

  Faktisk er det sådan med vækkelser, at der er skrevet alenlange afhandlinger om, at de rammer der, hvor usikkerheden er størst, hvad enten den skyldes store samfundforandringer eller hårde livsvikår som Hans Kirks fiskere, der havde døden mere present end de fleste bønder.

  Danmark har ikke været nær så hærget af vækkelser som naboerne i Sverige Norge og Tyskland, og vi må heller ikke glemme Færøerne, hvor de har floreret voldsomt. Dog kan meget gamle mennesker fortælle, at på Nørrebro gik man før i tiden fra vækkelse til vækkelse, og Moses nåede da også over til Herningkanten en gang imellem, men det var nu nærmest hans underholdsningværdi, der gjorde lykke. De er jo tovlige derover i Køvenhavn.

  Mange af os har såmænd også set videoen med Bidens tale i Warszawa, hvor han ikke står og ser ned i en telprompter men med et fast blik og stramt træk ved munden ud over en forsamlig, som han formåede at begejstre. Men det er hårdt i hans alder at leve op til at beklæde præsidentembedet, så han får nok kun én runde.

  Forresten er der masser af eksempler på både demokratiske og republikanske amerikanske præsidenter af langt yngre årgange der også kom til at snuble og udtale noget idiotisk. George W. Bush var en af de seneste topscorere.

  Her i provinsen er vi heldigvis så langsomme i optrækket, at vi sjældent når med på det seneste vanvid, før end det er for sent, og vi er håbløst bagefter og lige så godt kan lade være.

  Men der er nu ret bred enighed om, at det var ganske godt, at de fleste af os tacklede coronaen i takt, når det ikke kunne være anderledes, og ingen bedre alternativer var i sigte. Det er ikke det samme som at sige, at vi ikke tænkte men blot lod os behandle som kvæg. Selvfølgelig tænkte vi og vurderede hver især så godt, vi kunne, og hvis folk ikke ville vaccineres, kunne de jo bare lade være. Verden er ikke gået under af den grund.

  Jeg mindes ikke, at Trump var hurtigt ude med vaccine, tværtimod, og mon ikke de fleste europæiske læger gøs da de så hvilken kur han selv gennemgik mod coronavirus.

 3. P. Skov

  Denne “os og dem” tænkning er netop forklaringen på, at Aamunds blog fungerer som et ekkokammer for den nationalkonservative fløj. For hvis man nu drister sig herinde til at anfægte blot ét af de synspunkter (eller fejlagtige fakta), Aamund nævner, vil man straks blive lagt i skoene, at man per definition tilhører “den forkerte fløj” og er enig i alle dens synspunkter. Og så får man hurtigt at føle, at man er uvelkommen her.

  Er det en god ting, at befolkningen polariseres efter firkantede anskuelser? (kombineret med en masse fordomme om, hvad de andre mener og ikke mener) Er det ikke bedre at debattere sobert, få nuanceret sine synspunkter og finde fælles fodslag om det, man kan blive enige om?

  Jeg vil her anfægte blot et enkelt, væsentligt punkt i denne blog: Hvordan kan man stadig ikke have indset, at Trump og hans allierede med alle (lovlige som ulovlige) midler forsøgte at sikre Trump fortsættelse i præsidentembedet trods 2020-valgets officielle udfald? Peter Navarro har fx for åbent kamera for nylig beskrevet strategien “Green Bay Sweep”. https://www.youtube.com/watch?v=x6FzlcOqHko. Vel var det da et forsøg på et kup! Hvad var det ellers?

  Trump ved og udnytter helt afgjort også, at hvis man gentager en løgn tilstrækkelig mange gange, ender det med at folk tror på den … det kan man da heller ikke være blind for.

  1. Stig Nielsen

   Hørt, jeg kunne ikke være mere enig!

  2. Bastardo

   Ikke “…lagt i skoene…”.
   Enten “…skudt i skoene…” eller “…lagt i munden…”
   TAK.

   1. P. Skov

    @Bastardo: Du har helt ret. Jeg så det, lige da jeg havde sendt indlægget og kunne ikke rette det. Beklager.

    @ino:
    Du vælger at tro på en historie i en avis. Men det står fast, at Bill Barr (højst usædvanligt) satte FBI til at undersøge alle påstande om valgsvindel i samtlige stater, og at han ikke kunne finde noget, der var i en skala, så det kunne have ændret valgets udfald. Og derpå fratrådte Bill Barr, for det kunne Trump ikke acceptere. Det står fast, at selv republikanske (og Trump-udpegede) myndighedspersoner og dommere afviste påstande om valgsvindel og underkendte mere end 60 sagsanlæg. Det står fast, at valgresultatet blev certificeret af samtlige stater.

    Det er også en kendt sag, at Trump lejren koordinerede en indsats i de republikanske svingstater, hvor Biden havde vundet. Republikanerne indsendte forfalskede erklæringer om, at de var de retmæssige valgmænd. Og som Navarro så venligt har forklaret os alle, var formålet at skabe så meget tvivl om valgets resultat, at afstemningen ville gå til Huset, hvor Trump kunne opnå et flertal. Hvis altså bare Pence havde medvirket i denne ulovlige plan … stormen på kongressen havde til formål at presse Pence og at stoppe certificeringen af Bidens sejr. Det var et regulært kupforsøg, hvor skuffede vælgere blev brugt som frontsoldater.

    1. ino

     Du bliver klogere. Det er jeg sikker på. Swingstaten Wisconsin er begyndt at rydde op efter fupnumrene i valget. Så der kommer helt sikkert nyt, men næppe i MSM.

 4. JC. Holland

  De opvakte er netop marcheret ind i Ukraine. De opvakte har marcheret rundt i Kina i 73 år. De opvakte har råbt og skreget i Vesten siden 1968.
  De opvakte hader de borgerlige som bliver behandlet på samme måde som de sorte i Sydafrika. Disse bænke, disse mikrofoner, disse skrå brædder, disse privilegier er kun for de opvakte.
  De opvakte vil gerne boykotte Rusland men ikke Kina. De opvakte vil gerne kreere øst-ukrainske tilstande i Europa.
  De opvakte var kugleskøre i 30.erne.
  De opvakte/Woke er kugleskøre idag.
  PUNKTUM.

 5. Piotr

  @ P. Skov:
  At hævde, at DNC ikke udførte et statskup mod Trump i November 2020, taler mod bedre vidende! Det er direkte udtryk for underinformation!

  Der findes masser af information des angående, men ikke på MSM, disse lakajer tør kun skrive, hvad deres herre bestemmer.

  JA, tanten kører mindst 2 Trump-bashing artikler ugentligt, med tilfældige påstande uden mindste evidens. Rent “fakenews”.

  At et filmklip af Peter Navarro ligger på Youtube, beviser kun at det er “fake news”!
  Yoytube er ejet af Google, der driver politisk censur!

  Hvad er det for en løgn du hentyder til, at Trump har gentaget tilstrækkelig mange gange, at folk tror på den?

  Evidens? Du må da have mindst et link?

  Stig Nielsen ditto.

  Stem NB! SIAD!
  P.

  1. P. Skov

   Medmindre du mener, at filmklippet er en direkte forfalskning, er det ret ligegyldigt, hvem der har publiceret det. Du kan på klippet se Navarro udtale sig om, hvad planen var. Der findes mange eksempler på gentagne Trump løgne, som fik fodfæste, startende med at Obama skulle være født i Kenya.

   Det mest prominente eksempel er selvfølgelig løgnen om, at der var udbredt valgsvindel i 2020 – en påstand uden beviser, som kunne overbevise myndigheder og domstole. Selv Bill Barr konkluderede, at det ikke var tilfældet. Det er mig ubegribeligt, at så mange mennesker – inklusive dig – har slugt den løgn råt og åbenbart stadig tror på den.

 6. Michael Andersen

  Ideer til en vinderstrategi for fremtiden

  Først lidt om socialisternes ide
  Socialisternes ide med mærkesager som f.eks. menneskerettigheder, LGBT+, indvandring og lignende, er at det ikke handler om mærkesagen, men handler om kontrol med mennesker gennem et ideologisk samspil. Mærkesagen er omdrejningspunkt. Ideologien puttes på konteksten og gennem ideologien i konteksten opnås der kontrol med mennesker.

  Hvad er synergieffekter?
  Hvis en gruppe arbejder sammen om at nå et fælles gode, får de mere, end hvis de arbejdede hver for sig.

  Socialisternes synergieffekt
  Socialisterne opnår betydelig kontrol, fordi summen af det ideologiske samspil mellem mennesker involveret i og på tværs af mærkesager er større, end summen af det ideologiske samspil, der isoleres til det enkelte menneske, i den enkelte mærkesag.

  Ideer til en vinderstrategi
  Det er vigtigt at forstå hvordan socialisternes ideologiske samspil i og på tværs af mærkesager fører til synergieffekter. Det hjælper til at definere en vinderstrategi. Vinderstrategien kunne starte med en erkendelse af at mennesket rummer savnet over det som det ikke fik og utilfredsheden med det som det har fået, samt en ambition efter en slags erstatning for både savnet og utilfredsheden. Altså indeholder en vinderstrategi svar på både savn, utilfredshed og ambitioner.

  Friheden blev givet til os ved fødslen og vi er født til at stræbe efter nærhed. Friheden og nærheden er der mange der savner. Derfor står en vinderstrategi for det frihedssøgende og for det selvstændigt tænkende, der river fjerne idealer op med roden. Vi har brug for at plante nyt, det skal udvikles til det nære og for de nærmeste.

  Frie mennesker er kun frie så længe der eksisterer et fuldt personligt ansvar. Når staten overtager ansvaret, så forsvinder dele af friheden. Vi skal have ambitioner efter selv at tage ansvar for vores liv og selv tage ansvar for vores fremtid. Lykkes det, får mange også tilfredsheden tilbage. Menneskers ambitioner skal ikke begrænses, derfor skal staten ambitiøst sørge for at mennesker kommer i arbejde og den skal uddanne til jobs indenfor reelle erhverv.

  Hvis ideerne kunne omsættes til handling, der foregår i samspil, så ligner det måske starten på begyndelsen til en vinderstrategi.

 7. Thomas Poulsen

  Glimrende artikel, helt i tråd med dette har Paul Josep Watson netop lagt en ny video op på YouTube som har titlen “I support the current thing”.

  Hvad angår mobning så har landets statsminister ved flere lejligheder ageret “overmobber” og udskammet danske borgere, blandt andet ved i november 21 at udtale:

  “Stigningen i smitten skyldes en ”lille gruppe”, der ikke spiller efter de regler man bliver nødt til at følge under en under epidemi, siger Mette Frederiksen med henvisning til de uvaccinerede.

  – De bærer ansvaret for hele det danske samfund lige nu.

  Vi er et godt samfund, der har fået meget af det liv tilbage, som mange andre lande ikke har.

  – Regeringen står side om side med de knap 90 procent, som gør, som man skal. Den sidste gruppe skal ikke ødelægge det for resten, siger Mette Frederiksen på et pressemøde i Statsministeriet på Christiansborg.”.

  At indholdet end ikke er korrekt er så blot en yderligere kritisabel ting.

  Bliver spændende at se hvordan den uvoren gruppe af skal udskammes op til folkeafstemningen.

  1. Thomas Poulsen

   Irriterende at man ikke kan rette i indlæg, men det menes: den uvorne gruppe af nej-sigere.

   God weekend

  2. Michael Andersen

   Skarpt:-)

   Det officielle Danmark kaldte aktive modstandsfolk for ”ansvarsløse chauvinister og kommunister”, mens den socialdemokratiske statsminister Buhl i 1942 direkte opfordrede befolkningen til at angive sabotører.

   ”Jeg har ledt inden for modstandsbevægelsen efter nogen, der er radikale. Der er ikke mange”

   Modstandsmanden Jørgen Kieler

   ”Før jeg siger farvel”
   trykkefrihed dot dk

 8. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  Nu har fejlen gentaget sig, fejlen med at sidste nye artikel
  ikke kommer op når man tjekker ind for at se om der er
  en ny artikel. Så er det den en uge gamle artikel der kommer
  op. Der må være noget teknisk galt med systemet.

  Bortset fra det, så er det rigtigt at det er lidt tricky med ordene
  opvakt og vågn op, for nu om dage er de “opvakte” og “woke”
  netop dem som ikke er vågne men sløve og åndsformørkede.
  De er så naive og indoktrinerede at virkeligheden og sandheden
  ikke betyder noget for dem, for de lever fint med deres fantasier.

  Så er der de danskere som endnu ikke har tilsluttet sig de woke
  partier og kliker, men som på den anden side heller ikke har
  forstået hvilken alvorlig trussel de woke, feministiske og neo-
  marxistiske bevægelser er mod dem selv, deres børn, deres land,
  deres frihed, sundhed, velbefindende og hele fremtid.

  Der er tale om trusler der snart kan ende i vold og mord, sygdom
  og død. Plus en katastrofal nedbrydning af Danmarks og Europas
  fred og sikkerhed.

  USA, Sverige og EU er på vej ned i hver sin totalitære
  afgrund, afgrunde hvor der på bunden hverken er plads til demokrati, civilisation eller menneskelige værdier.

  Alene det at USA pt. har en woke politisk ledelse, er dødsens-
  farligt. Og at alle danske medier fylder lyttere, seere og læsere
  med halve sandheder året rundt, er også dødsensfarligt. For det kan føre til at alt med Danmarks kultur, sprog, økonomi, velfærd og
  retssikkerhed bliver udslettet indenfor et ret kort åremål.

  Ingen som følger med i de mange indslag på nettet og de sociale
  medier m.m. kan være i tvivl om at vi lever i en tidsalder hvor alle
  normer og værdier er under angreb fra den radikale og rabiate
  venstrefløj.

  Det er på tide eller snart i sidste øjeblik at flertallet af danskere
  vågner op på den klassiske måde, hvor man prøver at finde ud af
  hvad virkeligheden er og hvad der er op eller ned i MSMs historier.
  Så man ikke sluger deres løgne råt. Hvis man forstår hvad jeg mener, efter at erwache/woke/vågn op ligesom har fået
  flere betydninger.

  1. Allan Frederiksen

   “Nu har fejlen gentaget sig, fejlen med at sidste nye artikel
   ikke kommer op når man tjekker ind for at se om der er
   en ny artikel. Så er det den en uge gamle artikel der kommer
   op. Der må være noget teknisk galt med systemet.”

   Eksisterer problemet i flere forskellige browsere (jeg har ikke observeret det i Firefox, Vivaldi eller Opera)?
   Fikser en hård genindlæsning (hard refresh) problemet?
   https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Bypass_your_cache#Bypass_browser_cache.2C_instructions_for_various_browsers

 9. Michael Andersen

  @ Stig Nielsen @ P. Skov

  De samme der sagde at historien om Hunter Bidens laptop var fake, sagde også at valget af Præsident Biden ikke var fake.
  Det er bevist at historien om Hunters laptop, er sand. Dermed er det også bevist at det er de samme der lyver.

  ”mon ikke de fleste europæiske læger gøs da de så hvilken kur han selv gennemgik mod coronavirus”
  Trumps læger havde pligt til at oplyse og anbefale behandlingsmuligheder inklusive de mest effektive.
  Hvad skulle der være galt i det?

  ”Jeg mindes ikke, at Trump var hurtigt ude med vaccine, tværtimod”
  Hvad forstår du ikke ved ”Operation Warp speed”?

  ”It is the most remarkable achievement
  in modern medicine, made possible by
  following the model of the World War II
  mobilization effort”
  -WSJ-

  ”Men der er nu ret bred enighed om, at det var ganske godt, at de fleste af os tacklede coronaen i takt, når det ikke kunne være anderledes, og ingen bedre alternativer var i sigte.”
  Var videns grundlaget bredt, dybt og dokumenteret og hvad undersøgte du selv for at kunne konkludere, at der ingen bedre alternativer var?
  Målt i kroner, uforklarlige dødsårsager, fysiske og psykiske eftervirkninger så var tacklingen temmelig skidt.

  Bidens tale i Polen, Warszawa er blevet kort og præcist modtaget
  ” He came, he saw, he confused.”
  NYP

  På bloggen beskæftiger vi os med argumenter der udspringer af erfaringer, der bygger på viden. Når flere bidrager med forskellige erfaringer, der bygger på flere slags viden, så styrkes argumenterne.
  Hvad er dokumentationen og videns grundlaget for at bloggen er et ekkokammer og for ”fejlagtige data.”?

  NB: Tveskæg og Emmertsen er to der opholder sig meget i husets mindste rum.

  Stig Nielsen og P. skov, bor I ligeså småt?

  Venligst

  1. P. Skov

   @Michael Andersen

   Det er bevist, at Obama ikke var født i Kenya, ergo lyver Trump om alt. Nej, vel … sådan kan man ikke argumentere. Intet er sort eller hvidt. Alle kan tage fejl og begge fløje lyver nu og da. Vi kan kun diskutere konkrete synspunkter og tage stilling fra sag til sag. At bekende sig blindt til den ene fløj og afvise alt, hvad den anden fløj siger, er temmelig enøjet.

   At Hunter Biden har udvist dårlig dømmekraft og sikkert også det, der er værre, er indlysende, og det skal naturligvis retsforfølges. Men det er i sig selv også irrelevant i og med, at Biden (i modsætning til Trump) ikke har praktiseret nepotisme ved at ansætte sine ukvalificerede børn i WH. Skyld “oparves” ikke automatisk fra børn til forældre. Det relevante er, om Biden har spillet nogen aktiv rolle i Hunter Bidens eventyr. Det vil jeg til gengæld også gerne vide.

   Trump fortjener ros for Operation Warpspeed. Det er blot ærgerligt, at han OGSÅ begik mange fejltrin i forbindelse med corona, såsom at påvirke folk til ikke at lade sig vaccinere, at tromme folk sammen til store, indendørs rallies (som kostede dødsfald) og at forsøge at nedtone alvorligheden af pandemien og modvirke de tiltag, som kunne være gjort for at begrænse den. Aamund skrev for nylig, at økonomien var kommet hurtigt igen i USA. Ja, men det var så sandelig på bekostning af sygdom og dødsfald.

   Dokumentationen for, at denne blog er et ekkokammer, finder du ved at læse kommentarerne under bloggene. Hovedparten af dem er enige med Aamund og klapper hinanden på ryggen. Eventuelle dissenter nedgøres med personangreb og perfide kommentarer, såsom at de opholder sig i husets mindste rum.

   Fejlagtige data? Alene i denne blog: At der ikke var tale om et statskup. At “Til gengæld lykkedes det opvakt-bevægelsen at overbevise et flertal af amerikanere om, at Trump var … osv.”. Men kan ikke påstå samtidig, at et flertal fik afsky for Trump og samtidig påstå, at Trump vandt valget. At “alle borgerlige stemmer forstummede” vedr. corona herhjemme … jeg synes faktisk, at de fyldte ganske meget i debatten. At “Medier og politikere velsigner gasimporten” … det er der ikke nogen, der gør (at man ikke stopper den, er en anden diskussion). Alt sammen overdrivelser, som bevæger sig ud over kanten for sandfærdige, sobre data.

 10. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  PS: Selvom man skriver
  ca. lige lange linjer, har pc’en
  tilbøjelighed til at gøre nogle
  linjer meget længere
  end de er skrevet.

 11. Vimmerby

  Og Brian fra DI vimser rundt som en anden ladyboy med stiletter og læbestift – der røg enhver respekt for DI.
  Og der er forholdsvis fredeligt i det vestlige Ukraine – kunne man ikke have knaldet et par hyttebyer op sådan lidt hurtigt ? Når det er sagt – lad ukrainerne blive ! Det vil være en kærkommen modvægt til feminiserede danske mænd, når deres mænd senere følger med.
  Og ja, jeg skal heller ikke have noget klinket mht, at lægge navn til kommentarer, der for voldsomt træder de sensitive over tæerne.
  Intellektuelt at forstå propagandaen og hvordan den virkede i 30érnes Tyskland kan man godt – også reelt at forstå det emotionelle pres man som individ er under i en sådan situation dæmrer lidt mere efter coronagalskaben og ditto ukrainegalskaben.

  Tak for denne perfekte kommentar Stig ;
  “Her i provinsen er vi heldigvis så langsomme i optrækket, at vi sjældent når med på det seneste vanvid, før end det er for sent, og vi er håbløst bagefter og lige så godt kan lade være. “

 12. Ursula Overgaard

  Der bruges – som altid – folkefordummelse og vælgerbestikkelse. Fortøjningerne til ansvarlighed og politisk anstændighed skæres over. Formålet er at tilfredsstille et umætteligt begær efter magt og personlig rigdom. Ingen politiske salgsargumenter er for billige, ingen løgne så fede, ingen forklaringer så ynkelige, at de ikke kan præsenteres for Danmarks borgerne. Men – borgerne er efterhånden vandt til at blive – ”som Strasbourgergæs – tvangsfodret med oratorisk fattigkost.” – Historien vil gentage sig. Er vi blevet klogerere???

  ‎”En løgn kan nå halvejs rundt om jorden, mens sandheden tager sine sko på.” (Mark Twain 1835 – 1910 amerikansk forfatter)

 13. Hvor er vi på vej hen?

  Der er en del
  politikere og journalister som går
  ind for en eskalering af krigen i Ukraine. Er de
  så tanketomme at de slet ikke er bevidste om
  at krigen risikerer at komme ud af kontrol så
  den vokser videre til at blive en atomkrig?
  Samme art af tåber mener tilsyneladende at
  man roligt kan tillade at Iran anskaffer sig
  atombomber og langtrækkende missiler.
  Og Nordkorea er nu begyndt på at bygge
  missiler der kan nå USA og Europa med
  atomladninger om bord.

  Under alle omstændigheder burde krigen
  have været undgået, og den kunne antagelig
  have været undgået med mere vilje til
  forhandling fra Velenskijs, Natos og USAs
  side. Alene sanktionerne vil få en meget
  skadelig indvirkning på Europas situation.
  For ikke at tale om hvis krigen udvikler sig
  til en tredje verdenskrig.

  Tænk på at to skud i Sarajevo førte til
  både 1. og 2. verdenskrig. En storkrig
  pr. skud.

  Hvad Biden angår har han nok sine lyse
  øjeblikke, og på nogle dage er han i bedre
  form end andre dage. Men meget tyder på
  at han er en flittig bruger af telepromtere
  og øresnegle der fortæller ham hvad han
  skal sige.

  Det er foreslået at Asger opretter åbne
  “tråde” ind i mellem sine artikler. Under
  samme overskrift hver gang. Det er
  bestemt en god idé. For det første
  undgås lange pauser, og for det andet er
  det ret uoverkommeligt at læse op til 70,
  80 eller 100 kommentarer, hvorfor det
  måske er spild af tid at skrive indlæg efter
  de første 10 eller 15 kommentarer.

  Den demokratiske debat vil blive bedre
  hvis den fordeles over hele ugen, og vil
  sikkert tiltrække flere læsere og skrivere.

  …..

  (når man skriver svar til andre, bør man
  nok huske at skrive hvem svaret er til)

 14. Peter Winther

  IGEN 10-4 til Asger!

 15. Prins Valiant fra Thule

  URSULA O.

  Du spørger om vi er blevet klogere.
  Og svaret er helt klart at vi er blevet
  dummere.

  Efter at rødradikale og falske
  borgerlige har infiltreret folkeskolen,
  folkekirken, universiteterne og MSM,
  er flertallet af vi danskere blevet så
  fordummede, at det er tvivlsomt om
  de kan overleve den dumhed og
  især uvidenhed de er blevet påført.
  Man har afskaffet historie og har i
  den grad forringet dansk, regning,
  sprog, matematik og andet, at en
  studentereksamen nu svarer til noget
  med en en afgangsprøve fra 10. klasse
  eller mellemskolen. Unge politikere i
  dag véd nærmest ingenting. Se hvor
  utrolig let det er gået med at få dem
  til at tro på usandhederne om co2,
  multi-kulti berigelsen, EU-, WHO-,
  WEF- og FN-propagandaen,
  “vaccinerne”, den “grønne” om-stilling
  osv.

  Og “elitens” vrangforestillinger og
  mange misforståelser siver nedad
  til almindelige danskere via MSM.

  Danmark hærges allerede af utallige
  skandaler, økonomiske ulykker,
  familie-ragedier, forbrydelser og
  politiske udskejelser. Bananstaten
  med lovløshed, sygdom, fattigdom,
  kaos og sammenbrud er ikke
  langt væk.

  Folkeudskiftningen er i gang, og det
  kan ikke udelukkes at om få år
  begynder en systematisk
  masseudryddelse af danskerne.
  Nogle tusinder er allerede omkommet.

  Hodja og Snaphanen fortæller mere.

 16. “Vågn op af jeres søvn” (Giordano Bruno)

  Nogle gange gælder det om “at pille ved det essentielle”… at spille med giver ikke point i det sande regnskab.

  Ny dokumentar “SATANS AGENTER – en forbrydelse mod menneskeheden”:
  https://www.bitchute.com/video/judchWycKJ8Y/

  Se gerne tidligere dokumentar “DE GRØNNE MONSTRE” (sep. 2020):
  https://www.bitchute.com/video/4eDU9TeS8vjr/

 17. Michael Andersen

  @ P. Skov

  Med ref. til det hvide hus udgave af Barack Obamas attest, så følger nogle kommentarer:

  Når der i USA fødes børn, hjemme eller på hospitalet, udstedes der to attester, først en ”live birth” attest og senere et ”birth certificate”. Attesterne udstedes tidsmæssigt forskelligt og tjener forskellige formål.

  1. Det hvide hus, udgave af Barrack Obamas attest, er en ”live birth” attest. ”Live birth” attesten er uofficiel og til data brug. Data herfra, overføres senere til fødselsattesten, det er bare ikke fødselsattesten som det hvide hus fremviser.

  2. På ”live birth” attesten står der i rubrik 9, for faderens race: ”African”. I 1961 blev amerikanske sorte, også på Hawaii, racekategoriseret under ”Negroes”. ”African” muligheden kom meget senere. Det korrekte for den tid var altså ”Negro”.

  Læger og sygeplejersker følger normen og laver normalt ikke fejl. Fejl koster liv. Derfor skriver man i formularer de præcise betegnelser.

  Spørgsmål:

  A. Hvorfor viser det hvide hus kun en kopi af ”live birth” attesten, den er ikke
  underskrevet af Director of health og heller ikke af Registrar General?
  B. Hvorfor fremvises der ikke i stedet den originale fødselsattest?
  C. Hvordan kan man bruge en racekategori der ikke findes?

  Konklusion:
  Det er muligt at originalerne er gået tabt. Den gang tog man back-up på mikrofilm. Derfor hvis der fandtes en original fødselsattest, så burde man af hensyn til Nationen og dens tillid til Præsidenten have fremvist den.
  Fejl sker, det kender man, det er bare påfaldende at der fremvises et predokument, der er en kopi, med fejl. Det er ikke entydigt ud fra det hvide hus, bevist at Barack Obama er født på Hawaii. Der er nogle spørgsmål der får tvivlen til at nage.

  Venligst

  https://obamawhitehouse.archives.gov/sites/default/files/rss_viewer/birth-certificate-long-form.pdf

 18. Den Nervøse

  Nu er der intet nyt i at danske medier hylder en demokratisk præsident og hader en republikansk! Hvem husker ikke Svend Aukens tordentale om den skydegale cowboy Ronald Regan? Præsidenten, der sammen med den britiske premierminister Margret Thatcher afsluttede den kolde krig! Eller mediernes udskamning af George W Bush. Derimod har vi set en naiv helgenkåring af Barack Obama, nok den svageste præsident siden Carter, han er i dag hovedansvarlig for Ukraine krigen, fordi han agerede så ubegribeligt svagt på Putins annektering af Krim og Putins marionet Assad brug af gas mod civile i Syrien. Sammen med Biden’s katastrofale exit fra Afghanistan har det fået Putin til at tro at han kunne slippe afsted med alt!

 19. Piotr

  Michael Andersen/MA er formidabel til research. TAK!

  Hvordan kan man blive 100% faktaresistens? OG, samtidig sprede(fejlagtige data) U-beviste påstande omkring sig.
  Det må have noget at gøre med at opholde sig i små rum med lavt oxygen-indhold.

  @ P.Skov: “Dokumentationen for, at denne blog er et ekkokammer, finder du ved at læse kommentarerne under blogene. Hovedparten af dem er enige med Aamund og klapper hinanden på ryggen.
  Eventuelle dissenter nedgøres med personangreb og perfide kommentarer, såsom at de opholder sig i husets mindste rum”. (det er hurtigt du spiller offer!).

  Heldigvis findes der her på bloggen, en del skribenter der klart kan se, at der er noget helt vanvittigt galt med de Regimer der har magten over os.
  Selvfølgelig finder den slags oplyste mennesker vej til Aamunds blog, fordi her deles viden og argumenter på et oplyst grundlag. Jeg ser det som en styrke og bekræftelse i, at andre deler, er enige i mine synspunkter.

  Dine fordrejninger& påstande er uden evidens. At Trump har sagt at Obama er født i Kenya, blev sikkert sagt ifm. at han omtalte de fleste afrikanske lande som “shitholes”.
  Men, nu påstår du så, at Obama ikke er født i Kenya!
  Hvor ved du det fra? hvor er han så født?
  (obs! Iøvrigt totalt ligegyldigt emne at trække frem).

  Lige som du er i din gode ret til at have dine synpunkter, må du accepterer de hug du får, når du frembringer fordrejninger og påstande uden mindste evidens.
  Når jeg læser dit skriv, kommer jeg til at tænke på Regimets propaganda-kanal DDR, og deres lakaj Steffen Krebs.
  At danske borgere tvinges til at betale for den slags “fake news” er direkte et overgreb på borgerne.

  Som Vimmerby så rigtigt skriver om Stig Nielsen´s Kommentar om provinsen;
  “Her i provinsen er vi heldigvis så langsomme i optrækket, at vi sjældent når med på det seneste vanvid, før end det er for sent, og vi er håbløst bagefter og lige så godt kan lade være. “
  Det er da en indrømmelse der vil noget!

  Stem NB! SIAD!
  P.

  1. P. Skov

   “Jeg ser det som en styrke og bekræftelse i, at andre deler, er enige i mine synspunkter.”. Det er netop sådan, et ekkokammer virker. Man sørger for at skræmme alle væk, der mener noget andet, og så kan man bilde sig ind at alle er enige med en.

   “At Trump har sagt at Obama er født i Kenya, blev sikkert sagt ifm. at han omtalte de fleste afrikanske lande som “shitholes””. Dette udsagn viser, at du ikke aner, hvad du taler om.

   1. Piotr

    @ P.Skov; Det er da muligt at jeg ikke aner hvad jeg taler om.
    Men gør du? Nej, for du kan ikke komme med et bevis. Fjols!

    Stem NB! SIAD!
    P.

 20. Stig Nielsen

  Obama har selv udtalt, at han aldrig tror, at de ondskabsfulde rygter om hans fødsel vil forstumme, og det er forståeligt, at han hellere vil bruge sin tid på noget andet i stedet for at kæmpe mod de såkaldte “birthere”, der har brugt millioner af dollars på projektet.

  Michael Andersen føler sig kaldet til at skrive:

  “På ”live birth” attesten står der i rubrik 9, for faderens race: ”African”. I 1961 blev amerikanske sorte, også på Hawaii, racekategoriseret under ”Negroes”. ”African” muligheden kom meget senere. Det korrekte for den tid var altså ”Negro”.

  Læger og sygeplejersker følger normen og laver normalt ikke fejl. Fejl koster liv. Derfor skriver man i formularer de præcise betegnelser.”

  Attesten blev korrekt udfyldt, for Barack Obamas far var ikke en amerikansk sort men en kenyaner, altså en afrikaner, der blot arbejdede for et tidsbegrænset projekt i USA.

  Næste gang du poster noget, som du mener befkræfter din tese, kommer jeg ikke til at svare dig, for jeg har det ligesom Obama, selv om jeg ikke synes, at han var en dygtig præsident.

  Læs i stedet Obamas egen bog, hvor han fortæller om sit vanskelige forhold til den biologiske far. Obamas mor var af europæisk oprindelse, så vidt jeg husker hollandsk, engelsk og tysk, i hvert fald hvid.

  Jeg ved godt, at Lars Hedegaard til sin øvrige tarvelige smædeindustri og skammelige “historieskrivning” engang skrev en artikel eller bog med en af “birtherne”, hvor de udråbte Obama til at være muslim.

  Det er Obama kun, hvis man ser på det med muslimske øjne, og det er der ikke grund til, da han er troende kristen.

  1. Michael Andersen

   ”Attesten blev korrekt udfyldt, for Barack Obamas far var ikke en amerikansk sort men en kenyaner, altså en afrikaner, der blot arbejdede for et tidsbegrænset projekt i USA”

   Kære Stig,

   Jf. attestens rubrik 9, står der race. Du forveksler nok race med nationalitet.
   Nationalitet altså forældrenes fødselssted og land er i rubrik 11 og 16.
   Flere universiteter skriver bekræftende om det + Vital Statistics 1961.

   Det er muligt du har ret, men så må du sende et link, der forklarer logikken.

   Vital Statistics 1961

   ”Births in the United States in 1961 are classified for vital statistics into white, Negro, American Indian, Chinese, Japanese, Aleut, Eskimo, Hawaiian and Part-Hawaiian (combined), and “other nonwhite.”
   VITAL STATISTICS OF THE UNITED STATES 1961
   U.S. DEPARTMENT OF HEALTH, EDUCATION, AND WELFARE ANTHONY I. CELEBREZZE, SECRETARY PUBLIC HEALTH SERVICE LUTHER L. TERRY, SURGEON GENERAL

   Venligst

 21. Piotr

  Åh Stig Nilesen, er ham Michael Andersen ikke bare SÅ irriterende!

  Læs Obamas bog. Ja, godaw do! der er godt smurt tykt på, for at dække over alt l… han nåede at slippe af sted.

  Stem NB! SIAD!
  P.

  1. Træt

   “Stig Nielsen” = “P Skov” = “Michael Emmertsen” = Notarius Umulius, en notorisk falsk flag kriger, hvise seneste formål er at skabe strid i kommentarsporet.

   Sandsynligvis er han finansieret af Suicidaldemokratiet eller (D)DR

 22. Wiens redning skete 1683

  Hvis en forfatter skriver en bog hvor han vil
  oplyse om kommunisternes og nazisternes
  massemord, kan man ikke fortænke ham i
  at han ikke vil have benægtere af disse
  folkemord til at skrive hvert andet kapitel.

  Eller hvis et parti vil skrive et parti-program,
  ønsker de ikke at nogle fra den modsatte
  fløj skal skrive hver anden linje.

  Asger Aamund forsvarer dygtigt det danske
  folks interesser, men er måske lidt for flink
  når han tillader røde betonhoveder at udvande,
  betvivle og modsige alle hans pointer.

  På den måde bliver debatten ikke en støtte
  for dem som vil at Danmark ikke skal gå
  rabundus, men bliver mere et flimrende,
  forvirret og tvetydigt billede af hvad
  der er danskernes situation og nutid.

  Et demokrati kan blive så blødagtigt, at det
  hjælper totalitære med at afskaffe demokratiet.
  At lade frie netavisers debatter være steder hvor
  demokratiets fjender rigtig kan boltre sig, er
  måske ret farligt. Omend det er svært at
  definere hvor langt eller kort man skal lade
  5. kolonnen udbrede sig. Men hvis de negative
  agenter ikke skal rende afsted med næsten al
  debatten, må der være en grænse for
  hvad man vil finde sig i. Emmertsens 53
  indlæg i een tråd er et eksempel.

 23. De tre musketerer

  Politikernes OPHØRSUDSALG
  af Danmark fortsætter.

  De beslaglægger, konfiskerer og stjæler
  vores landskaber, byer, boliger, tid, børn,
  penge, skoler, kvinder, arbejdspladser,
  borgerrettigheder og meget, meget mere,
  og giver det hele til fremmede fra Afrika
  og Arabien. Der bliver ved og ved med
  at strømme ind. Nu blandet sammen
  med Ukrainere.

  ALLE de gamle partier medvirker til at
  fratage danskernes deres land, kultur,
  og fremtid.

  Og nu hvor hvor vi snart skal stemme
  om forsvarsforbeholdet overfor EU,
  vil man forsøge sig med en falsk
  formulering på stemmesedlen.

  (Bliver der neutrale observatører
  til at se om optællingen af stemmer
  foregår korrekt?)

  Større trusler mod danskernes liv,
  økonomi og tryghed end Christiansborg
  og MSM findes ikke.

  Det begynder virkelig at se sort ud.

 24. Ole B Jensen

  Der er nu en video om
  Ruslands atom-raketter, herunder Satan 1, som
  alene kan udslette lande på størrelse med Frankrig og Ukraine.
  Derudover er der tusinder af andre helvedesmaskiner i andre
  raket-typer som kan affyres fra siloer, U-både og bombemaskiner.

  En anden video: Nato and Russia Nearly Went to War
  – Kosovo 1999. Begge videoer ses hos youtube.

 25. Ole B Jensen

  Sidste uges artikel skygger for den nyeste artikel

 26. P o m Petersen

  Debatten synes allerede
  at være gået i stå.
  Kan det være medvirkende at en ældre
  artikel er i front, mens Dänemark Erwache
  er puttet ud til siden. Der må være en
  elektronic fejl.

  Er det ikke ved at være ligegyldigt med
  om Obama Hussein kom fra Hawaii eller
  et andet land. Hvorfor bruge så mange
  ord på det. Løbet er jo kørt forlængst.
  Vi kan ikke ændre fortiden.

  De ting der omtales i Aamunds artikel
  er langt mere aktuelle og relevante.
  Og endnu ikke forhistoriske begivenheder.

  1. P. Skov

   Ja, Obamas fødselsattest er i sig selv ret ligegyldig nu. Den kom kun op, fordi det var det første eksempel på en gentagen Trump-løgn, jeg lige kom i tanker om. For Trump gør jo også netop det, som Aamund beskylder woke-bevægelsen for – netop at gentage en løgn så mange gange, at folk tror på ham. Trump har oven i købet formuleret princippet for åben skærm.

   Men ligegyldigt, hvilken af Trumps mange tusinde, gentagne løgne, jeg havde taget som eksempel, ville flokken herinde benægte, at Trump nogensinde kunne have løjet om noget som helst, og så kunne vi have diskuteret det eksempel i stedet. Så vi kommer vist ikke videre.

   Nu skal jeg lade jer i fred for denne gang. God weekend til alle.

   PS til @Træt: Jeg kender ikke noget til de andre nævnte profiler. Overstiger det din fantasi, at der kan findes flere personer, der er uenige med dig?

   1. Michael Andersen

    Du går for at være intelligent og kan helt sikkert også sige noget klogt. Hvis ikke det er for svært for dig, så kan du måske besvare spørgsmålene?

    Hvem i Danmark bliver tabere pga. WOKE og hvordan?

    Hvordan forenes danskere der ikke har gavn af WOKE og hvad skal de forenes om?

    Venligst

 27. Michael Andersen

  @ P o m Petersen

  WOKE accelererede under Præsident Obama. WOKE under Præsident Biden er i fart og udbredes yderligere.
  Mange ser overfladen og de rørende fortællinger. Nogle ser under overfladen og bag om facaden.

  Hvem i Danmark bliver tabere pga. WOKE og hvordan?

  Hvordan forenes danskere der ikke har gavn af WOKE og hvad skal de forenes om?

 28. P o m Petersen

  Noget tyder på at Emmertsen har skiftet
  navn til P. Skov. Han bør ignoreres og
  ikke svares. For svar til ham får debatten
  til at køre af sporet. Som her hvor der
  er brugt 1000 ord på en i dag komplet
  ligegyldig attest. P. Skov er som et ekko
  af DR, Politiken og Enhedslisten, det er
  bedst at springe ham over. Hans mål
  er kun at sabotere debatten.

  1. Stig Nielsen

   Jeg kender ingen af deltagerne, og da jeg også holder weekend, er der i hvert fald fra min side grønt lys for at køre videre med “ligvognen” og skrive det, I altid skriver. Ingen kan jo beskylde jer for at variere temaet.

  2. Stig Nielsen

   Jeg kender ingen af deltagerne, og da jeg også holder weekend, er der i hvert fald fra min side grønt lys for at køre videre med “ligvognen” og skrive det, I altid skriver. Ingen kan jo beskylde jer for at variere temaet.

   1. Michael Andersen

    Du går for at være intelligent og kan helt sikkert også sige noget klogt. Hvis ikke det er for svært for dig, så kan du måske besvare spørgsmålene?

    Hvem i Danmark bliver tabere pga. WOKE og hvordan?

    Hvordan forenes danskere der ikke har gavn af WOKE og hvad skal de forenes om?

    Venligst

 29. Michael Andersen

  Hvem i Danmark bliver tabere pga. WOKE og hvordan?
  Hvordan forenes danskere der ikke har gavn af WOKE og hvad skal de forenes om?

  Prognose
  Katolikker og muslimer har værdifælleskaber der er forankret i religiøse traditioner. De har overbevisninger og livsførelser der er i modsætning til WOKE. Andre religiøse trosretninger med stærke overbevisninger er også i modsætning til WOKE.

  Udenfor det stærkt religiøse findes der konservative der stiler efter at leve i en verden der er formet af logik, rationalitet og orden. Der findes også konservative der er domineret af stærke videnskabelige overbevisninger, f.eks. i matematik, sprog og biologi. Forskellige konservative har overbevisninger og livsførelser der er i modsætning til WOKE.

  Modstanden kommer og formentlig også samarbejdet, fordi det er en tradition, at fjendens fjende bliver til kampfælle. Det kan næppe undgås at der i nær fremtid opstår nye alliancer af fremadstræbende bevægelser ledet af intelligente politikere. Katolikker, muslimer, konservative og andre modstandere af WOKE, organiserer sig til modstandskamp. Hvordan kan det være anderledes?

  Ps. Forhåbentligt kommer der også bud fra de mere engagerede.

  Venligst

 30. Gitte Bendixen

  Ville ønske vi havde muligheden for, at se dig stå i folketinget, fremfor coronamette ig hendes tamme opposition

 31. Michael Andersen

  HURRA HURRA HURRA
  Det er tid til et jubilæum. Jeg har nu været på bloggen i en del sandheders tid. Her er nogle pudsigheder som kan siges at være interessante. Sorry, hvis det fylder lidt, men der er drysset så mange guldkorn.

  Mikael Emmertsen, prøvede at sælge valgsvindlen i USA som legal og demokratisk. Her vandt de bedre argumenter.

  Lise Pedersen, prøvede at sælge J6 protestaktionen som et statskup. Her vandt de bedre argumenter.

  Mikael Emmertsen, prøvede at sælge Bidens marxistiske politik som liberal. Her vandt de bedre argumenter.

  Stig Nielsen og P. Skov, prøvede at sælge en afrikansk præsident, der ikke er kenyaner men amerikaner. Her vandt de bedre argumenter.

  Udfordrerne skal have tak for at udfordre. Med tiden akkumulerer virkningen af de bedre argumenter. Med tiden skifter man fra ”the dark side” og kommer ud i lyset. Alle fortjener at komme ud i lyset.

  Sorry, det næste bliver også lidt længere, fordi der er drysset flere guldkorn. Der er naturligvis mange flere og meget mere der fortjener at blive fremhævet.

  J. Luechau, bemærkede klogt, at ”krisen handler om naturgas.”

  Henrik Wegmann, bemærkede klogt, at ”Danmark de facto har et et-parti system.”

  Magga, bemærkede klogt, at ”hvis Sovjetunionen ikke havde vundet på Østfronten, så havde vi været et andet sted.”

  PRINS VALIANT FRA THULE, bemærkede klogt, at ”de politiserende kvinder har undergravet økonomien, friheden og sikkerheden både i USA og Europa.”

  Sebastian, bemærkede klogt at man kan fælde domme på to måder. På basis af fakta. Eller på basis af hensigter og moral. Moral og hensigter er det lettest at rette falske anklager imod.

  Ursula Overgaard, spørger klogt ”om ikke den ”rige onkel med den 9halede pisk” er ved at være tilstrækkelig rig, til at kunne sørge for sit eget land?” (Jo og onklen er rigere end man tror)

  Piotr, bemærkede klogt, ”Det er dig der er den nyttige Idiot, men du nægter at se skoven for bar træer.”

  Bent A, bemærkede klogt, at ”Emmertsen øser af sin uvidenheds bundløse kar.”

  Sebastian, bemærkede klogt, at ”Russiagate afslørede mainstream-medierne, efterretningstjenesterne og flere senatorer i et fordækt samarbejde med flere udenlandske agenter, et samarbejde om – med ulovlige midler – at forhindre Trump i at blive – og siden forblive – USAs præsident.”

  Skjoldungen, bemærkede klogt om Polen, at ”EU’s kritik er – efter min mening – et skud i egen fod med svært kaliber. Selverkendelse endsige selvkritik er ikke just EU’s spidskompetence.”

  Tak for guldkornene og mere til. Det er rigeligt bevist at der er brug for selvstændig tænkning og selvstændige analyser. Bloggen skærer gennem røgslør, løgne og fordrejelser. Tak til Chefen for det.

  Til alle derude, giv jer selv et kæmpe skulderklap, I fortjener det.

  De varmeste hilsner

 32. Politikerbyrden er Danmarks tungeste byrde
 33. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  GITTE BENDIXEN.

  Ja, det ville være fint med Asger i FT. Det bedste
  ville nok være hvis han stiftede sit eget parti. For
  alene vil NB ikke kunne udrette ret meget. De vil
  have et overvældende flertal imod sig i Folkemordstinget,
  selv hvis partiet får stor fremgang.

  MICHAEL ANDERSEN.

  God oversigt du der har sat op, 16.08. Og du har ret på alle punkter.

  xxx

  PS: Lidt synd at læsere nemt kan overse at der
  er kommet en ny artikel på. Det nævnes ikke når
  man ser efter på første side hvis man går ind på
  google. Kun den gamle artikel er på.

 34. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  PS: Der har været en del omtale af en grov
  sag hvor en mor brutalt blev kastet til jorden
  af tre politifolk, fik en “beroligende” sprøjte i
  armen, og derefter blev hun fragtet til et fly
  der skulle til Iran. “Overfaldet” er ret specielt
  dels ved at det skete for øjnene af hendes små
  børn, som man skræmte og gjorde
  ulykkelige, dels ved at hendes mand og børnene
  gerne måtte blive i Danmark. Man splitter altså
  uden betænkning en familie ad. Siger det noget
  om dansk familiepolitik, at systemet overfalder
  en mor på brutal vis, bedøver hende og ikke tager
  hensyn til hverken damens, børnenes eller
  familiens menneskerettigheder og familieforhold.
  Godt nok var damen indvandrer, og åbenbart
  udvist, men hvad har hun dog gjort?
  Sagen bliver endnu mere mystisk af at næste
  dag kom hun tilbage til Danmark.

  Var hele familien udvist, ville det være lettere
  at forstå, men hvorfor i alverden skulle familien
  splittes på den voldsomme måde? Var kvinden
  dømt for børnemishandling? Var hun ikke sammen
  med børnene i ugevis/månedsvis inden dramaet?
  Har manden tilladt kvinden at mishandle børnene?
  Eller er det bare den sædvanlige historie om
  bureaukrater som er komplet uduelige og
  topmålt arrogante. Hele udsendelsen var
  spild af kræfter, tid og penge. Politiet er blevet
  misbrugt, ser det ud til.

 35. Michael Andersen

  Er du WOKE? Er du rød? Er du Grøn? Er du bare helt almindelig?

  Har du viden om, hvem der har investeret i Grøn energi? Hvem betaler og hvem får udbyttet? Det er på tide at stille kritiske spørgsmål. Pinkerton på Breitbart og Tucker Carlson på Fox news, forklarer hvordan det hænger det sammen.

  Demokratiske politikere redder ikke verden med Grøn politik. De redder deres egen pengepung. Almindelige mennesker er blevet narret. Klimaet er blevet narret. Befolkningerne i USA og Europa er blevet narret.

  Krisen er kunstigt skabt og du betaler. Demokraterne i USA har længe planlagt at lukke for Ruslands energi til Europa. Nu bliver gjort. I Europa beskæres brugen af fossile brændstoffer, olie, benzin, gas og kul. En mindre mængde, betyder højere pris.

  Prisen stiger. Almindelige mennesker har ikke råd til at betale. Almindelige mennesker bliver nødt til at skifte til Grøn energi. De der har forårsaget krisen, har allerede investeret i grøn energi. Grøn energi gør demokratiske politikere rigere. Du betaler.

  USA’s energi levering kommer til at forurene som mindst 1 milliard biler i et helt år. Fordi energien skal transporteres med skibe. Hvis det er Grøn politik, så er de Grønne blevet narret? Hvis det er klimavenligt, er klimaet blevet narret? Vi er blevet narret til at tro der var nødvendigt. Det var det ikke. Er det i orden?

  Har du ikke investeret i grøn energi? Har du en lille billig bil? Har du opvarmning? Vil du flyve på ferie? Bruger du elektricitet? Vil du have råd til mad?

  Måske bør du vælge en fremtid, hvor det er dig der bliver rigere og ikke fattigere? Stem på nogen der vil en politik der gavner dig. Næste afstemning er sidste chance. Næste gang, stem klogt.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *