EU IVÆRKSÆTTER SANKTIONER. IKKE MOD PUTIN MEN MOD POLEN OG UNGARN.

De polske og ungarske velfærdssystemer knager og brager i fugerne under byrden af de 1,5 millioner ukrainske flygtninge, der er væltet ind over grænserne efter den russiske invasion. Begge lande har hjælpsomt og barmhjertigt slået portene op for de krigsramte skarer og forsøger nu efter bedste evne at hjælpe flygtningene til en ny tilværelse. Polen har indtil nu modtaget godt en million flygtninge og Ungarn mere end 400 000. Begge lande har levet op til kristne værdier om næstekærlighed og omsorg for mennesker i nød, sådan som Jesus så rammende beskrev det i lignelsen om den barmhjertige samaritaner. Polen og Ungarn var i 50 år besat og tyranniseret af nazistiske og russiske fascister. Kristendommens tro, kultur og tradition var den redningsplanke, der bragte polakkerne og ungarerne gennem en menneskealders brutal undertrykkelse, og der er således ikke noget at sige til, at de to landes styreformer bygger på netop et kristent livsgrundlag. Altså det, moderne europæere betragter som reaktionært og primitivt.

Dette har givet en del rivninger med EU-kommissionen, som mener, at hverken Polen eller Ungarn lever op til EU’s værdier, hvad disse så end kan være. Hverken Polen eller Ungarn ønsker masseindvandring af migranter fra islamiske kultursamfund, fordi de har indset, at netop denne gruppe pure nægter at integrere sig i de europæiske demokratiske retsstater. Islam vil gerne have velfærden, men ikke folkestyret. Japan har sat et totalt stop for islamisk indvandring med den åbenhjertige begrundelse, at islam ligger så langt fra japansk kultur og livsstil, at en sameksistens er umulig. Det er også holdningen i Ungarn, som til EU’s forbitrelse har rejst et hegn om nationen, der sikrer kontrol med grænserne. I virkeligheden er europæerne taknemmelige over, at Viktor Orban har sikret os mod folkevandringerne fra islamiske lande, men det er jo ikke noget, man kan tale om i dannede kredse.

Næste raserianfald fra EU-kommissionen blev udløst af en ungarsk lov fra juli 2021, der forbyder promovering og indoktrinering af kønsalternative identiteter over for børn og unge under 18 år. Regnbuebevægelsens stormtropper gik totalt bananas, og fordømmelserne haglede ned over Orban og hans konservative Fidesz-parti. Orban blev skældt heftigt ud i stereo med Von Leyen i det ene øre og Mette Frederiksen i det andet. Bedre blev det jo ikke, da Ungarn ikke tillader bøsseægteskaber eller at homoseksuelle par adopterer børn. Det er naturligvis en kollision mellem moderne, anti-borgerlige strømninger og konservative, kristelige værdier. Men så er det vel heller ikke værre. Vi må lære at acceptere, at Polen og Ungarn lever efter et andet værdisæt end det moderne og politisk korrekte EU-univers. I 2010 kunne bøsser hverken blive gift eller adoptere i det avancerede danske velfærdssamfund. Det var der ingen, der havde ondt af, men tiderne skifter og vi med dem.

Ungarn har til gengæld rendyrket sin kærlighed til kernefamilien.  Landet bruger 6,2 procent af sit BNP på familievelfærd, hvilket er det dobbelte af OECD-gennemsnittet. Gravide hustruer kan få udbetalt et lavtforrentet ’babylån’, der bortfalder, når hun får sit tredje barn. Der udbetales særlig boligstøtte til familier med mindst tre børn. Men nu har EU fået nok og har valgt at svinge flodhestepisken netop, hvor Polen og Ungarn er presset af flygtningestrømmen. For få dage siden vedtog EU-parlamentet efter årelang Ungarn-mobning og efter indstilling fra Kommissionen sanktioner mod Polen og Ungarn, der nu spærres ude fra at modtage lån som kompensation for Covid-pandemiens skader. De to landes ubegrænsede hjælpsomhed og omsorg til de ukrainske flygtninge straffes med sanktioner, som om de var allierede med Putin. Oven i købet mens de er økonomisk i knæ på grund af flygtningestrømmen. Og så ligger der en klar besked fra EU til den ungarske befolkning, der skal til valg om tre uger:  ”Genvælger i Orban, er pengekassen smækket i!”.

I årtier har danske regeringer knaldet hælene sammen og holdt kæft trit og retning over for magthaverne i Bruxelles. Polen og Ungarn har nu vist os konsekvenserne af at vige ud af sporet. Vi andre skal nok huske det den 1. juni.

54 Thoughts to “EU IVÆRKSÆTTER SANKTIONER. IKKE MOD PUTIN MEN MOD POLEN OG UNGARN.”

 1. j.c.holland

  Sørgeligt men sandt.
  Europa-Unionen rimer mere og mere på Sovjet-Unionen.

  1. Ivan Dybdal

   Enig j.c.holland. Er der nogen af de mange offentligt ansatte videnskabsfolk, der dyrker politisk samfunds videnskab, som holder øje med EU’s totalitære udvikling? Ytringsfriheden indskrænkes og Ungarn er kommet i ‘bad standing’ i EU, fordi de selv vil bestemme, hvem der får lov at indvandre i deres eget land. UK besejrede både den franske Napoleon og både den tyske kejser og den tyske diktator A. Hitler. Og UK fik nok af EU. Det er en tanke værd!? 🙂
   Måske er der én af de mere end 100 ansatte på DIIS (Dansk Institut for Internationale Studier), der forsker i EU’s totalitære udvikling? DIIS påstår, at det er et selvstændigt, offentligt forskningsinstitut, der driver uafhængig forskning og formidler viden osv? Måske noget derfra om EU’s totalitære udvikling sammenlignet med Sovjetunionens do?

   1. Knud Madsen

    Lad mig komme med et vildt gæt: Ikke en eneste interesserer sig for den totalitære udvikling i det fordømte EU. EU kan som bekendt slet ikke gøre noget, der blot antydningsvist er forkert.
    Lad os komme ud af det lort, som ellers startede så fornuftigt med EF, men udviklede sig så djævelsk.

    1. Finn Jensen

     Knud Madsen
     Ja, lad os komme ud , jo før jo bedre.

 2. Gud bevare Danmark

  Det har længe været klart for danskere som er bare
  nogenlunde oplyste og selvtænkende, at EU er ved at
  udvikle sig til et rødt og mangehovedet uhyre. Et
  udemokratisk foretagende som har decideret fjendtlige
  holdninger overfor almindelige europæiske borgere,
  overfor nationalstater, overfor lokale demokratier.
  EU = Europas Undergang er ingen vits, men en profeti.

 3. Gud bevare Danmark

  Den radikale og kommunistiske familiepolitik som er
  udpræget mandsfjendsk og fuldstændig pervers overfor
  børnene, er nu udbredt store dele af Vesteuropa, USA
  og Canada, men det bliver den ikke mere rigtig af.

  Udbredelsen er sket via skoler og medier behersket
  af rødfascister der tror at marxisme er vejen til gode
  og menneskevenlige samfund. Selvom alle erfaringer
  viser at den røde ideologi med sikkerhed fører til
  fattige, perverse, uretfærdige og galehusagtige
  samfund. Hvor stats-tyranni og stats-terror er den
  frygtelige hverdag for millioner af mennesker.

  Marxisme og woke feminisme er en slags politiske
  religioner der nedbryder og ødelægger al kultur, al
  frihed, al tryghed. Løgn, død og katastrofe, det er alt
  hvad rødfascismen i længden har at tilbyde.

  At Polen og Ungarn forsvarer de kristne og nationale
  værdier, er smukt og godt. At EU vil straffe dem for
  det er uhyrligt.

  1. E. Frederiksen

   “At Polen og Ungarn forsvarer de kristne og nationale
   værdier, er smukt og godt. At EU vil straffe dem for
   det er uhyrligt.”
   EU = Europas Undergang er ingen vits, men en profeti. ——–desværre.

   Asger, er så enig med dig i din klumme, hvad i alverden skal vi dog stille op med den galskab, der er kommet i gang i EU og Danmark???
   Mette beskytter os ikke, hun venter nok bare på et job i EU, så skidt med, at Danmark og landene i EU ødelægges af eliten.

 4. Piotr

  “I årtier har danske regeringer knaldet hælene sammen og holdt kæft trit og retning over for magthaverne i Bruxelles. Polen og Ungarn har nu vist os konsekvenserne af at vige ud af sporet”.

  Ja-vist, og skulle et eller andet EU-medlemsland formaste sig til, at ikke holde takten, er EU(Lars L, Uffe E, m.f.) straks klar med sin EU-hær, til at sætte den slags rebel-stater på plads, med magt om det gælder.

  Som Mutti sagde: “wie schäffen das!”

  Stem for h…… NEJ til mere EU d. 1. JUNI 2022.

  Stem NB! SIAD!
  P.

 5. Michael Andersen

  Man kender det onde på de endelige løsninger

  I bogen ”The Lost Literature of Socialism” skriver George Watson om socialisme i flere farver. Han beskriver socialisme som et jetfly, det ser godt ud på tegnebrættet og det klarer de første testflyvninger. Når det endeligt er fyldt op med passagerer og kommer i luften, så styrter det ned og bliver til et kæmpe bål.
  I havarirapporten står der bagefter, vi troede det virkede og vi mente det godt.

  Han skriver endvidere at det vil være i strid med beviserne at se bort fra de reaktionære kræfter der driver socialismen. Hertil kommer at østeuropæerne så rigeligt er i stand til at genkende socialisme i flere farver. Polen og Ungarn fortjener om nogen opbakning og støtte til at fortsætte deres frihedsprojekt på deres præmisser.

  Desværre kan historien gentage sig, hvis ingen læser den eller hvis det kun er den omskrevne der læses. Socialismen er farligst når den får lov til at rose sig selv.
  Det begynder med høje idealer, det fortsætter med endelige løsninger og det slutter i et kæmpe bål.

 6. Peter Winther

  10-4 Godt indlæg! EU har sovet 🙁 – – og gør det fortsat mest i ævle-bævle tomme ord.
  NEJ 1. juni 🙂

 7. Skjoldungen

  Det hører vel med til historien om EU’s chikane mod Polen, at man vil straffe landet for at reformere sit retssystem. De gamle dommere, som ofte er levninger fra kommunisttiden, skal erstattes med nye, som ganske vist udnævnes af regeringen eller parlamentet.

  EU’s kritik er – efter min mening – et skud i egen fod med svært kaliber. Selverkendelse endsige selvkritik er ikke just EU’s spidskompetence. Og de så smukt omtalte ‘værdier’ består jo først og fremmest i totalitære censurlove, overvågning og kontrol af borgerne helt ind i soveværelset og en ensretning af at fra børnehave, over skole og universiteter, til en presse der ikke på nogen måde kan kaldes andet end et propagandaapparat.

  At så danske dommere oven i købet tillader sig at tilslutte sig kritikken af Polen er nok topmålet af frækhed. Danske dommere, som til enhver tid er til salg for højestbydende – de kalder det for ‘bijobs’ (sic.) – er altså til fals. Måske med undtagelse af de sager, som involverer muslimer – her kommer ideologien i første prioritet.

 8. DER VAR ET YNDIGT LAND

  TYRANNI ER DER NOK AF

  Danskerne bliver i forvejen tyranniseret på flere måder.
  Vi har ikke brug for også at blive herset med af EUs bureaukrater,
  teknokrater og kommissærer.

  Her eksempler på hvordan Christiansborg skalter og valter med
  danskerne på måder som har sendt tusinder ud i elendighed,
  uretfærdighed eller tidlig død.

  1: Vi danskere terroriseres med en invasions- og besættelsespolitik
  som forærer vores land, byer, boliger, kvinder, penge, velfærd, jobs,
  sundhed, indfødsret, menneskerettigheder og meget mere væk til
  kulturfremmede fra Afrika og Mellemøsten.

  Vores frihed, tryghed og sikkerhed tages fra os. Vi er reduceret til 3. og
  5. klasses borgere i vores eget land. Har vi og vores børn og unge
  overhovedet en fremtid, hvis indvandringen og islamiseringen fortsættes?

  2: Med kommunistisk og feministisk politik terroriseres mænd, familier
  og børn. De woke kvinder snakker om ligestilling og positiv særbehandling
  op ad stolper og ned ad vægge, men så snart de har magten på et område,
  i dette tilfælde familie-, skilsmisse- og børneværnsområdet, misbruger de
  deres magt til grov og afstumpet negativ særbehandling af mænd, til at
  mangedoble antallet af skilsmisser, til splitte familierne mest muligt, til
  at udøve åndelig og fysisk grusomhed overfor børn. Deres snak om lige
  stilling og retfærdighed til kvinder, er tommetykt hykleri og et iskoldt
  skuespil. Og familiehusets og systemets opførsel er en kæmpeskandale
  som i årtier er blevet skjult og bagatelliseret af MSM.

  3: Vi terroriseres med en rets- og kriminalpolitik som i konstant stigende
  omfang håner og svigter ofrene, og skåner forbryderne. Overalt i Danmark
  er de “svenske” tilstande ved at snige sig ind på os. Tilstande der er kende-
  tegnet ved at være hverdagsterror med overfald, røverier, vold og mord,
  påsatte brande og dødbringende vanvidskørsel.

  4: Vi er også blevet tyranniseret med corona-influenzaen som påskud. Vi er
  blevet påført tab på snesevis af milliarder af kroner. Og mange har fået
  store bøder for helt harmløst at opholde sig i fri luft.

  5: De syge, de gamle, voldsofrene og deres pårørende tyranniseres og svigtes
  med et utal af forringelser og besparelser på sygehus- og sundheds-området.
  Styrelserne for sundhed, for patientsikkerhed og for patientklager
  er alle tre endt som syltekrukker og potemkin-kulisser.

  Også forsvaret er en potemkin-kulisse.

  6: Vi tyranniseres også med verdens højeste skattetryk, med boligmangel,
  med hetzkampagner, med løgnepropaganda, med millioner af regler,
  cirkulærer, påbud, forbud, besværligheder og bøder for ingenting. Og
  en mand blev straffet for at rense sin tagrende på samme måde som han
  havde gjort gennem 40 år. En landmand fik en kæmpebøde for at spilde
  en smule roesaft på en mark.

  7: Mange er også blevet tyranniseret af identitets-tyverier der skyldes
  kommuners sløseri, af skoleregler, af grådige parkerings-firmaer, af
  nidkære beton-bureaukrater, af strikse EU krav til landbruget, af skranke-
  paver, af kommuner der opkræver 250 kr. for at sende et brev med
  overflødige oplysninger. Og enorme retsafgifter spærrer ofte for
  retfærdighed, mens usle småbeløb for frygtelige tab og lidelser gør grin
  med ofrene.

  Borgen vil ikke danskerne noget godt.

  1. Jeanette Estdahl

   Tusind tak.
   Simpelthen godt formuleret og desværre så sandt.

 9. Michael Andersen

  EU er valgt lige så demokratisk som Joe Biden

  1. P. Skov

   Så er jeg mere rolig 😉

   1. Michael Andersen

    Det er RINOerne og socialisterne også

 10. Prins Valiant fra Thule

  Nu skal der jo være en folkeafstemning den 1. juni
  om retsforbeholdet. Hvordan sikrer vi os mod at
  der fifles med stemmetallene? Med det eet-parti
  system vi har (bortset fra NB) kan partierne vel
  nemt blive enige om at “flytte” nogle stemmer
  så valgresultatet bliver politisk korrekt.

  Ærlige valg er måske allerede historie?

  Se også nederst under foregående blog “Det er svært at spå”

  1. Piotr

   Retsforbeholdet?

   Stem NEJ d. 2. Juni, til mere EU, hvad enten det Forsvarsforbehold eller Retsforbehold!

   Stem NB! SIAD!
   P.

 11. Prins Valiant fra Thule

  Det er om at Mette Fupsen bliver et meget,
  meget dyrt bekendtskab for skatteyderne,
  de almindelige danskere.

 12. De tre musketerer

  Med til billedet af Danmark som et sygt samfund hører at
  man bruger falsk videnskab til at presse co2 afgifter ud af
  borgerne og virksomhederne. Befolkningen bombarderes
  med co2 propaganda som giver et aldeles forvrænget
  billede af hvad co2 betyder for klimaet. Og den grønne
  omstilling har nærmest intet med bæredygtighed og
  grønhed at gøre, men er et rødradikalt projekt der
  går ud på at gøre Danmark til en kommunist-styret
  filial af EU, Afrika og Afghanistan.

  MSM er stoppet med at være befolkningens forsvarshund
  der forsvarer borgerne mod statslige overgreb. Nu er MSM
  stort set ikke andet end Borgens og EUs forlængede arm.

  Når MSM og især DR og Politike kværner løs i tusindvis af
  artikler og udsendelser om 117 forskellige køn,
  om danske mænds frygtelige undertrykkelse af
  kvinderne, om at de krænker kvinderne på utallige
  måder, om at der endnu er lang, lang, lang vej til
  ligestilling, om at staten er meget bedre til at
  opdrage børnene end forældrene, om at det
  går åh så fint med berigelsen og “integrationen”,
  osv., osv., er det jo ikke sært at befolkningens
  flertal er så bedøvet og fortumlet, at den har opgivet
  at forstå partiernes politik.

  Men der er ikke meget at forstå, udover at deres politik er
  ALTØDELÆGGENDE, og inden længe vil få katastrofale konsekvenser.

  Millioner af danskere vil blive frarøvet alt der betyder noget, og
  derefter vil de blive UDSKIFTET. Se selv efter i gaderne, butikkerne,
  skolerne, bankerne og virksomhederne. Folkeudskiftningen er i
  fuld gang, og snart vil det få yderst alvorlige økonomiske, sociale
  og menneskelige følger for alle almindelige danskere.

  Danmark er ved at blive oversvømmet med manipulerende
  løgnekampagner, og erfaringer fra mange lande viser at den
  slags plejer at ende i død, ondskab og terror.

 13. Thomas Poulsen

  Hvad Asger ikke ved er at Polen har faktisk taget mange “flygtninge” fra muslimske lande, men sagen er den at de forsvinder til andre EU-lande primært Tyskland og Skandinavien efter kort tid.

  I Polen fungerer det ikke som i Danmark mv. hvor man kan ligge på sofaen og lade sig forsørge af det nye sponsorland.

  Alle lande i EU med lave sociale ydelser har lav muslimsk/afrikansk indvandring.

  Hvad angår EU så viser dette blot igen at der er tale om en politisk union, som blot er på vej til at gå full woke.

  Også derfor stem NEJ.

  1. Både Polen og Ungarn tager kun mod migranter fra islamiske kultursamfund, hvis de kan ekspederer dem videre til andre EU-lande. Både Ungarn og Polen sørger ligesom Japan for at Islam ikke får nogen indflydelse på samfundsudviklingen.

   1. E. Frederiksen

    Kære Asger.
    Gid vores regering ville lære , at islam ikke burde have indflydelse i Danmark. Vi er på vej til at blive udskiftet.
    End ikke i en aftale om at hjælpe ukrainere, ville de røde undlade at få lempet flere muslimer ind.
    Det er fortvivlende.

 14. Peter F.

  Igen en fantastisk god artikel af Aamund. Som virkelig véd hvad
  han taler om. Dem som kritiserer hans artikler, når ham ikke
  til sokkeholderne.

  Der er et par indlæg om familiepolitikken ovenfor.

  Hvad skilsmisse-systemet angår, har jeg selv prøvet det. Mødte en
  række sagsbehandlere, kvinder som alle virkede meget forudindtagede.
  Sagen var afgjort på forhånd. Min ex-kone var psykisk ustabil og begge
  børn ville helst være hos mig, og mine boligforhold var bedre. Men
  som mand er man dømt ude på forhånd. Tog også sagen i retten, det
  kostede en masse penge, men retssagen var en total parodi. Der er
  absolut ingen ligestilling i den slags sager. Vi mænd diskrimineres
  som om vi er fra en anden planet. Og en sag kan strække sig over
  meget lang tid, noget som medvirker til at man taber sagen.

  At mændene finder sig i det, forstår jeg ikke. I fællesskab kan man
  udrette meget, men enkeltvis står vi svagt. Min advokat var en af de
  helt dyre, men på forhånd sagde han til mig at det var næsten håbløst,
  for i den slags sager er der normalt ingen retfærdighed, selv ikke hvis
  moren er mentalt syg. Og børnene lytter man ikke til. Det er mere
  politik end jura det handler om. Har hørt om sager der var endnu
  værre end min, helt groteske sager.

 15. Ursula Overgaard

  Det egentlige problem er, at EU-kommissionen har bevæget sig i en socialistisk/kommunistisk og totalitær retning, der tager mindre og mindre hensyn til nationale værdier som demokrati, frihed, suverænitet, selvbestemmelsesret, selvstyre og uafhængighed m.m.

 16. Ursula Overgaard

  Europa-parlamentet fordømmer bl.a. Ungarns lgbt-lov, som forbyder formidling af indhold, der vurderes AT FREMME HOMOSEKSUALITET TIL BØRN UNDER 18 ÅR. (Ritzau). – Europa-Parlamentet kræver, at EU-landene og EU-Kommissionen bruger enhver beføjelse til at få Ungarns omstridte LGBT-lov stoppet.

  EU kommissionen straffer nogle af de medlemslande, som har en anden holdning end magtens EU-elites officielle politiske linje i Bruxelles. – EU kommissionen forsøger – ved magt – at banke Ungarn (og Polen) på plads ved bl.a. tvungne flygtningekvoter.

  Europa-Parlamentet fordømmer Ungarns LGBT-lov, som forbyder formidling af indhold, der vurderes at fremme homoseksualitet TIL BØRN UNDER 18 ÅR. (Ritzau). Europa-Parlamentet kræver, at EU-landene og EU-Kommissionen bruger enhver beføjelse til at få det omstridte LGBT-lov stoppet.

  Det er naturligt, at Ungarn tager afstand fra pres og trusler mod landes suverænitet, fra enhver form for diktat og sanktioner. EU-ledelsens politik og politisk korrekthed har skabt store problemer bl.a. med indvandring. Ved EU’s magtfremfærd svigter EU-eliten de værdier, hele unionen har hvilet på fra sin begyndelse, og erstatter dem med magt.

  Den politisk korrekte EU-elite bør måske lære at acceptere, at Polen og Ungarn lever efter et andet værdisæt end selve eliten og at tiderne har skiftet.

 17. Bent A

  Et fint og godt indlæg af Ursula Overgaard. Men
  måske er UO lidt for skeptisk overfor EU. Eller hvad?

  Nogle danske politikere taler meget om EUs værdier.
  Men hvad disse “værdier” går ud på, er uklart og
  temmelig mystisk. EU toppen bryder sig ihvertfald
  ikke om frie, suveræne og demokratiske nationalstater.
  Og landegrænserne skal naturligvis afskaffes.

  Og familie-værdier, traditioner, normer og ytringsfrihed
  er den heller ikke tilhænger af. Forældre mistænker EU-
  toppen for alt muligt, hvorfor den foretrækker at børnene
  gøres til statens ejendom. Og den vil ikke nøjes med
  to køn, men vil have mindst 25 forskellige køn anerkendt.
  Den er heller ikke tilfreds med ejendomsretten.

  Vind og vejr, sol og regn vil man ikke overlade til naturen
  eller Vor Herre, for man vil selv styre skyerne og blæsten.
  Hjemmets fred og privatlivets fred har man også kig på.
  Og så er der det med de oprindelige befolkninger. Men
  det “problem” vil man løse ved at udskifte europæerne
  med arabere og afrikanere.

  Man kan selvfølgelig komme i tvivl om EU-toppens idéer
  nu er de helt rigtige. Men iflg. MSM, Merkel og ALLE de
  gamle partier samt Jeppe Kofod, Mette Fup og Sofierne
  og Pernillerne er der ikke noget i vejen med EU-toppens visdom.
  Den véd bedst. Dens bedrevidenhed tillader den at anvise
  kloge løsninger hvergang den møder en “udfordring”.
  Derfor bør vi støtte EU, så vi kan slippe af med alt det
  som er gammeldags. Det er jo kun det nyeste og mest
  progressive, bæredygtige og klimakorrekte som dur
  til noget.

  Og lige nu er det mest supermoderne altså at udskifte
  atmosfæren, at udskifte befolkningerne, at udskifte
  kultur og civilisation, lov og orden med nihilisme,
  anarki og barbari. Det må vi hellere sige jatak til,
  for man skal jo følge med tiden. Ellers er man bagstræberisk
  og slet ikke omstillingsparat.

  ——–
  ————

  Ved nærmere eftertanke er UO vist ikke spor for skeptisk.
  For der er vist alligevel et eller andet uldent ved EUs værdier.

 18. Piotr

  @ Bent A.:
  “Ved nærmere eftertanke er UO vist ikke spor for skeptisk.
  For der er vist alligevel et eller andet uldent ved EUs værdier”.

  Åh-tak, Så fik jeg lige pulsen ned igen!

  Et overstatsligt dybt udemokratisk organ med klare diktatoriske tendenser, der klart går ind for udryddelse af den vesteuropæiske befolkning, begrænser vores frihed& rettigheder, ændre lovgivningen og værdier så disse passer til deres overordnede mål.
  Et sådant monster kan man aldrig være for skeptisk overfor!

  Stem NEJ 1. JUNI! Stem NB! SIAD!
  P.

 19. Bent A

  PIOTR

  Ja, det var et forsøg på ironi og satire, for du har helt ret.
  Man kan slet ikke være skeptisk nok. EU er et uhyggeligt
  og livsfarligt foretagende, og hvis forsvarsforbeholdet
  afskaffes, er det helt slut med Danmark. Eller hvis
  politikerne lusker udenom og snyder og ignorerer
  et valgresultat som ikke passer dem, kan det også
  gå ad helvede til for danskerne.

  Allerede den i gang værende folkeudskiftning lægger jo
  op til statsbankerot, blodbade og udryddelse.

  Men tak for svar og vh.

  1. E. Frederiksen

   Bravo for dine indlæg
   Bent A. Enig som sædvanlig.

 20. Michael Andersen

  ” La mafia colpisce per sempre”

  Selvom pengene fra Coronafonden endnu ikke er brugt, er Frankrigs stat og Italiens premierministre klar til at kræve ind til den næste fond.

  Danmark skal vænne sig til at være de hårde i forhandlingerne. Det betød vist at Danmark ikke nedlagde veto. Sidst fik vi rabat, men den var nok lagt til og så trukket fra. Sidst kostede det ekstra, sådan rundt regnet 31,5 mia. kr. om året. Altså ekstra.

  Hvad betaler Storbritannien? De betaler skilsmissepenge frem til 2064.

  ”Unionen er et dyrt tvangsægteskab og en dyr skilsmisse koster i 50 år”

  Coronafonds 2.0 – Wie Macron und Draghi Brüssels Schuldenherrschaft verstetigen
  Die Welt 15/3

  2021_nov_eu_sidestep
  facts4eu.org

 21. Hvor er vi på vej hen?

  Værd at se hos you tube:

  MODERN LEFTIST FEMINISM IS MAKING EVERYONE MISERABLE

  En video hvor to anti-feminister påviser at at den modern venstresnoede
  feminisme er forrykt og katastrofal og kun skaber elendighed til alle

 22. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste

  Den moderne venstresnoede feminisme er kommunisme
  camoufleret som kvindesag og ligestilling.

  Kommunismen er en djævelsk ideologi som fylder sine naive
  tilhængere med søde ord og gyldne løfter, men til syvende
  og sidst ikke er andet end hjernespind, bedrag og ondskab.

 23. anno

  “Japan har sat et totalt stop for islamisk indvandring …” Det har jeg ikke læst/hørt?

  Der er ca. 230.000 muslimer i Japan. En fordobling på kun 10 år. I 80’erne var der 4 moskeer, nu er der 110. Japanske arbejdsgivere og universiteter (og turistindustrien) er lige så pengebegærlige som vestlige.

  1. Min pointe er, at der er nogenlunde det samme antal muslimer i Japan med 125 millioner indbyggere som I Danmark. Der har været en lille muslimsk indvandring fra 1700-tallet og til idag, hovedsageligt indonesere og tyrkere fra Rusland efter 1917. Meningsmålinger i Japan viser at over 60 procent anser islam for ekstremistisk, og Regeringen er særdeles tilbageholdende med at give varig opholdstilladelse til muslimer. De mange moskéer er mini-moskéer, der typisk ligger på en første sal, hvor der i stueetagen er en butik, der forhandler halal-produkter, der skal finansiere driften af moskéen. Det er den japanske regerings faste politik, at islam ikke skal have indflydelse på den japanske samfundsudvikling.

   1. anno

    https://www.middleeasteye.net/discover/japan-muslims-tokyo-home-islam-growing man kan bare google’ Japan muslim’, der er mange artikler om muslimer i Japan.

 24. anno

  “Japan har sat et totalt stop for islamisk indvandring ..

  ” Nej, det har Japan ikke.. det er tværtimod blevet lettere at indvandre.

 25. Wiens redning skete 1683

  Hvorfra har Anno at det er blevet lettere for islamister at
  indvandre til Japan?

  Tror at det er en tvivlsom påstand. Men under alle
  omstændigheder fortæller nettet om at der er opstået
  hverdags-terror i Frankrig, England, Tyskland, Sverige,
  Belgien og Holland som følge af indvandring fra
  Afrika og Arabien. Og iflg. den korte avis ser det
  heller ikke godt ud herhjemme. Mængden af vold og
  mord og andre forbrydelser og ulykker er flerdoblet
  siden 1983, og stiger fortsat. Og udgifterne er på
  langt over 100 milliarder kroner.

  1. anno

   De japanske arbejdsgivere, universiteter og turistindustrien – er ligeså pengebegærlige som de vestlige https://www.reuters.com/world/china/major-shift-japan-looking-accept-more-foreigners-indefinitely-2021-11-18/

 26. Michael Andersen

  Macron mener at retten til fri abort bør indskrives i EU’s charter

  Macron fører valgkamp. I flere artikler i Le Monde, udtaler Macron sig om fremtiden. F.eks. at retten til fri abort bør indskrives i EU’s charter. Det skal fremgå tydeligt siger han. Det er bare sådan at det er medlemslandene der bestemmer det. Malta har forbud mod abort. Polen har et delvist forbud. Europas katolske biskopper protesterer. Mange ungarere er katolikker. Macrons ideer peger i en retning.

  Jaroslaw Kaczynski siger det ligeud: Det 4 rige. Polakkerne ved hvad det handler om: ”Gleichschaltung und Gleichmacherei”

 27. Bent A

  Det tager vist lang tid at indarbejde en blog eller netavis.
  Kan se at mange af de allerbedste bloggere nok endnu ikke har
  opdaget at Aamunds blog er kommet til. De holder sig til
  kun at skrive på de blogs hvor de plejer at skrive. Det er
  lidt ærgerligt, men vanens magt er jo stor. Det kunne ellers
  være godt hvis de hjalp til med at gøre debatterne her hos
  Aamund så livlige og interessante som muligt.

  1. E. Frederiksen

   Hej Bent A
   Kunne du ikke komme med et af dine fantastiske indlæg de steder,
   hvor de bedste bloggere er og så samtidig anbefale vores pragtfulde Aamund
   KH

 28. De tre musketerer

  Michal Andersen

  Rødfascisternes blodtørst er umættelig. Når de ikke
  bygger KZ-lejre og myrder løs på borgere og familier,
  går de efter børnene. De danske kommunister (der
  kalder sig humanister og de svages beskyttere) har
  fået aflivet over en million danske børn. Det har de
  så gjort bod for ved at importere over en million
  arabere og afrikanere.

  På verdensplan har de røde og brune myrdet over
  100 millioner mennesker med sult, kulde, hængning,
  giftgas og maskingeværer m.m. I alle lande hvor
  “humanisterne” nåede frem til enemagt, endte det
  i fattigdom, statsterror, tyranni og massedød.

 29. Viden modvirker hjernevask og fordummelse

  Oplysende video: Why Russia is invading Ukraine. Hos youtube.

 30. Gud bevare Danmark

  Der er nu rygter om at 33% af flygtningene fra Ukraine ikke er
  ukrainere, men arabere og afrikanere? Passer det mon?

  Børn mellem 6 og 16 skal i skole med det samme, mener regeringen.
  Men de taler jo ikke dansk. Ville det ikke være bedre at give dem ro
  og fred et par måneder, så de kan lære en smule dansk inden de
  skal i skole.

  Og hvad med undervisningen af de danske børn, når folkeskolen og
  universiteterne mv. i forvejen er i problemer?

  Hvordan kan det være at de radikale m.fl. altid taler om at nødstedte
  fremmede hurtigst muligt skal have et normalt og værdigt liv, under
  hensyntagen til deres menneskerettigheder m.v., samtidig med at
  hjemløse og syge og andre danskere må hutle sig igennem som
  retsløse mennesker.

  Og hvad med danskernes velfærd og sundhed, når indvandringen
  bare fortsætter, samtidig med at statens indtægter svinder, og nye
  astronomiske udgifter tårner sig op.

  Der mangler nu ca. 5000 sygeplejersker og læger, og der er stor
  mangel på skadestuer, sengepladser og ambulancer m.m. Sundheds-
  platformen virker dårligt pga. af 30 år gammelt forældet hardware.
  Og bureaukrati og regeltyranni beslaglægger over 65% af
  personalets arbejdstid, så der knap nok er tid til patienterne.

 31. Gud bevare Danmark

  Kan enhver der melder sig ved grænsen bare påstå at
  være fra Ukraine, og dermed få ret til særlige privilegier?

  Det muslimske parti protesterer mod diskrimination
  af forskellige landes asylanter. Men hvad med
  diskriminationen af danskerne?

 32. Michael Andersen

  Der er nogle få som vi kan ”takke” for så meget.

  Mest ”takker” vi ideologen Karl Marx. Han viser nogle få, hvordan man fastholder magten ved at uddele privilegier. Efter hver runde i det 20. århundrede ville flertallet helst have været fri. Men alt for få i det 21. århundrede lærer hvordan man bliver fri.

  Flere fortjener friheden, det bliver et nej til Karl.

 33. Peter Winther

  Tjah…. GAMLE idiotiske aftaler fornægter sig ikke 🙁
  https://www.youtube.com/watch?v=6QydOVjec5A

  1. tavsen

   Peter Winther

   Tak for den video. Der findes endda en fuld version på 80 minutter, som jeg skal have set.

   Gertrud Galster var en klar stemme i debatten i 70’erne. Hun kunne skære al flommen væk.

   At Nielsons klokkeklare aftale havde den betydning, blev vi ikke oplyst om, men hans udtryk blev gængs tale.

 34. Wiens redning skete 1683

  Der er nu dokumentation for ca. 33% og for
  at tusindvis af migranter fra afrikanske og arabiske lande
  kommer ind i Vesteuropa ved at blande sig med flygtninge
  fra Ukraine. Dvs. at hvis der kommer 60.000 fra Ukraine
  til Danmark vil der være 20.000 absolut kulturfremmede
  iblandt dem. Deraf mange islamister, jihadister og
  talibanere. Det finder de radikale og enhedslisten
  godt og fint. Det vil jo være med til at fremme folke –
  udskiftningen, så de to partier kan slippe af med
  danskerne. (de 20.000 kan via familiesammenføring
  hurtigt blive til 100.000 eller 200.000 flere)

  Snaphanen har mere om det. Og om at Klaus Schwab
  har erhvervet Ida Auken som nyttig idio, øh, mener
  nyttig medarbejder.

 35. Michael Andersen

  Hvis Jordan Peterson taler fornuft, så gør Professor John Mearsheimer det også.

  Professor John Mearsheimer kommer med en dyb indsigt om forholdene i bl.a. EU og østlandene og forklarer årsager der hjælper til en forståelse af flere landes forhold og ageren.
  Professor John Mearsheimer er på tidspunktet tilknyttet University of Chicago. Videoen er fra 2015 og er derfor ikke påvirket af tiden.

  Se den eller gense den. Det er ”Bang for the buck” på kun 1 time og 14 minutter.

  https://youtu.be/JrMiSQAGOS4

  Venligst

 36. Der var et yndigt land

  I denne uge er endnu flere danskere blevet myrdet eller overfaldet.
  I ugen før var der også adskellige overfald og mord. Og i næste
  uge kan vi se frem til yderligere nogle mord og overfald.

  I denne uge blev en 21-årig dansk mand skudt og dræbt i Viby i
  Århus, mens han i sin bil holdt for grønt lys. Han var et tilfældigt
  og uskyldigt offer for en skudveksling mellem bander, eller hans
  bil blev forvekslet med en anden bil. En anden dansker blev
  knivstukket. Og en tredje blev sparket ned. En fjerde blev ramt
  af en vanvidsbilist. Osv.

  Overfald og mord er blevet en del af folkeudskiftningen.

  Og hykleri plus iskold ligegladhed med danskernes tab og
  lidelser, er blevet en fast del af Borgens politik.

  Vigtige videoer hvis man vil forstå verden af i dag:

  “Why Russia invaded Ukraine” hos Youtube. Om hvordan Klaus
  Schwab fik Ida Auken i sit net. “Ukraine on Fire”, begge hos
  Snaphanen. “Modern leftist feminism is making everyone miserable”,
  hos Youtube og Hodja. (Om hvordan woke feminisme gør alle til
  tabere) (som i Sverige) Soltau: Otte corona-løgne. Kim Warming:
  “Folket misinformeres”. Hodja.

 37. Der var et yndigt land

  Vores egne velfærds- og sundheds-systemer knager
  og brager også i fugerne under byrden af de knap
  1.5 millioner asylanter som EU og vores godheds –
  industri har importeret indtil nu. De koster os tæt
  på 200 milliarder om året til indkvartering, forsørgelse,
  skoler, transport, pleje og meget mere.

  Og regeringen fortsætter med at sende milliarder afsted
  til fjerne lande. Sidste år mindst 18 milliarder kr. plus
  det løse i form af ekstra bevillinger på hundredsvis af
  millioner af kroner til bl.a. Afghanistan og Afrika mv.

  Danskere som bliver syge, rammes af vold eller kvæstes i
  trafikken, må i stigende omfang se langt efter ordentlig
  behandling. Flere og flere invalideres eller omkommer som
  følge af besparelser eller skandaler i sundhedsvæsnet.
  Og danske hjemløse kan få en sovepose, hvor indvandrere
  får en gratis lejlighed eller villa.

  En sundhedss-kommission er nedsat med selveste Brostrøm
  som formand. Man må tage sig til hovedet. Og “Styrelsen for
  patientsikkerhed” og “Styrelsen for patientklager” har tilsyne –
  ladende nedlagt arbejdet. Begge foretagender fungerer kun
  som syltekrukker og potemkin-kulisser. Patienter og pårørende
  holdes for nar. Og tilfælde med skræklæger, fejlmedicinering og
  grov forsømmelighed ligger stille. Klagesager behandles ikke
  i årevis ad gangen. Og MSM tier eller bortforklarer.

  All danskere må arbejde mange ekstra timer hver uge for at
  finansiere velfærden i 35-45 fremmede lande, plus at vi har
  Europas højeste pensionsalder, som yderligere vil blive
  sat op.

  Ang. Brostrøm mv. er der Soltaus “Otte løgne om corona”
  hos Hodja. Og Kim Warmings “Folket misinformeres”

 38. Michael Andersen

  Videomødet mellem Præsident Xi Jinping og Præsident Joe Biden

  Joe Biden siger at USA ikke støtter Taiwans uafhængighed. Xi Jinping siger at personer i USA har sendt forkerte signaler til Taiwan. Xi Jinping råder Joe Biden fra en koldkrigs mentalitet og til at afholde sig fra en blokkonfrontation.

  Xi Jinping siger endvidere ”He who tied the bell to the tiger must take it off”

  Mange ville mene at det er tid til oprydning, men den amerikanske præsident er måske på vej med mere kaos.

  China: Xi Jinping Tells Biden to Clean Up His Own Mess in Ukraine
  Breitbart 18 Mar 2022

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *