METTE FREDERIKSEN SPINNER OS IND I 2022

Vi er alle klar over, at Danmark befinder sig i en tiltagende tilstand af lammelse. Tynget af en evigt svulmende offentlig sektor og et voksende papirvælde, hvis direktiver, cirkulærer, påbud og forbud kvæler et borgervenligt servicesamfund. Politikere og medier taler meget om regelforenkling, varme hænder og mere effektive forretningsgange, men til ingen nytte. Bureaukratiet bare vokser og vokser. Administrationen af danskernes liv og færden bliver stadig mere omfattende. Omsorgen for borgerne bliver stadig mindre. Vi ringer forgæves efter politi og ambulance. Uendelige ventetider i telefonen, hvis man vil bestille tid til en blodprøve. Hvis de gamle på plejehjemmene ikke har pårørende, der kan give en hjælpende hånd med i den daglige pleje, ender de begravet i deres eget skidt og møg.

Men nytårsaften lovede statsministeren, at hun kommer med en god løsning i morgen: ” Jeg foreslår, at vi afskaffer den omfangsrige regulering og lovgivning på ældreområdet og starter forfra,” sagde hun og fortsatte: ” En ny kort og præcis ældrelov. Med klare værdier. Valgfrihed. Værdighed. Selvbestemmelse. Og få dokumentationskrav” Mette Frederiksen var godt klar over, at med den udmelding var hun kommet ud at svømme, så hun fik skyndsomst helgarderet tipskuponen: ”Jeg er den sjette statsminister, der problematiserer bureaukratiet” og underforstået: ” så I skal ikke blive sure på mig, hvis jeg heller ikke kan levere varen”.

Hvad er konsekvensen af Mette Frederiksens omsorgsreform? Det er et tab af tusinder af arbejdspladser i stat og kommune og flytning af andre tusinder. Vi skal således fjerne et hav af funktioner, der i dag udvikler og producerer ældreplejens gigantiske papirvælde. Det er behandlingsdirektiver for pleje, rengøring, kost og administration af medicin. Det er arbejdssedler, dagrapporter, indberetninger. Det er skemaer til analyse af den daglige administration i omsorgssektoren, det er universitetsstudier i ældreplejen med tilhørende ph.d afhandlinger og ministerielle analyser som baggrund for mere lovgivning og administration på området. Det betyder, at det nu bliver lederen af plejehjemmet, der suverænt leder og fordeler arbejdet, som bestrides af ansvarsbevidste medarbejdere, der selv tilrettelægger deres daglige arbejde og kun afrapporterer afvigelser fra de normale arbejdsrutiner.

Og hvorfor kan alt dette ikke lade sig gøre? Fordi den dybe stat siger nej. Det er embedsværket, det er fagforeninger med arbejdspladser i stat og kommune, og det er de utallige konsulentfirmaer, der lever af at rådgive og produktudvikle nye direktiver og forretningsgange på ældreområdet. Og det er venstrefløjen på Christiansborg med de eftersnakkende medier. Reformer er således velkomne, men ikke hvis de koster arbejdspladser i den offentlige sektor. Og det kan jeg bevise:

I 2013 var jeg vært på otte TV- dokumentarudsendelser om de langtidsledige og deres kamp for at komme tilbage i arbejde. Fagforeningen Min A-Kasse havde i frustration over det dræbende papirvælde samlet alle gyldige direktiver og cirkulærer, der styrer arbejdsformidlingen i Danmark. De 23 000 stykker papir havde man bundet ind i en tre meter lang bog med læderomslag. Vi fik fat i 3X34, som kørte papirbjerget ind på Christiansborg, hvor jeg interviewede en række politikere fra alle partier om sagen. Nogle ville godt udtale sig til kameraet, andre ikke. Men alle var enige om, at man her stod med en strukturel skandale, som krævede øjeblikkelig handling og reformer. Der var således ikke bare flertal, men total politisk enighed om, at dybtgående reformer var påkrævet og krævede øjeblikkelig og solidarisk politisk handling.

Det er nu otte år siden, og der er intet sket i den sag. Tværtimod er nye bureaukratiske lag blevet lagt oven på de gamle. Politikerne er magtesløse over for embedsværket i stat og kommune og den samarbejdende hær af rådgivere og konsulenter. Mette Frederiksen har heller ikke en kinamands chance for at ændre systemet. Og det ved hun. Men nytårstalen var vist også bare et forsøg på at skabe god stemning i de små hjem, især plejehjemmene. Statsministerens virkelige budskab var: ”Lev med det!”

52 Thoughts to “METTE FREDERIKSEN SPINNER OS IND I 2022”

 1. tavsen

  “Det er nu otte år siden, og der er intet sket i den sag. ”

  Nej, Parkinsons Lov kan ikke annulleres. Glistrup udtalte en gang, at stemmeretten skulle fratages offentlige ansatte. Dengang syntes jeg, det var forkert, men eftertiden har vist, at det ville være den eneste måde at stoppe ham Parkinson

  1. De love kendte jeg ikke. Tak for informationen. Hvem ved, måske Glistrup var forud for sin tid?

  2. Helle Rigmor Petersen

   Ja, så kunne det være, at der blev lidt færre af dem (de offentligt ansatte).

 2. Gunnar Johansen

  Jeg bryder mig ikke om denne løsning, men den er måske alligevel værd at tænke over:
  Udstyr samtlige offentlige medarbejdere med et aktionkamera.
  Er der klager over noget, kan fakta hurtigt findes frem. Er der ingen klager, er alt godt.

 3. H Andersen

  Er der overhovet nogen form for sympati og ægte omsorg for danskerne tilbage i folketinget? Hvis der var et flertal for det, kunne man vel skære igennem meget af modstanden?

  ot: Der er nu nogle fotos og film optaget gennem mikroskoper, som viser at der er urenheder og andet som ikke hører hjemme i Pfizers vacciner: metalstykker, nanopartikler, klumper og små dyr, orme og mikrochips mv. Det virker så fantastisk at man næsten ikke kan tro det.

  Men se selv billederne. Under dagens høst af videoer. Hos “Tyske læger har opdaget urenheder”. Er “vaccinerne” tilsat giftige stoffer af sindssyge fabrikanter eller underleverandører?

  Hvad mon danske virologer mener om disse optagelser som tyske forskere kalder meget foruroligende?

  1. Elizabeth

   Men se selv billederne. Under dagens høst af videoer. Hos “Tyske læger har opdaget urenheder”.

   H Andersen – kunne du sende et link til “billederne”?

  2. Thomas M.H.Staal

   Har du et link, thi jeg er meget interesseret?
   På forhånd tak fra en uvaccineret!

 4. H Andersen

  “Vaccine”-billederne kan ses hos Hodja. Men hvad viser de egentlig? Det er vel kun virologer der kan sige noget nærmere om hvad billederne viser

  1. Elizabeth

   Hodja – virker som et vidt begreb.
   Kunne du ikke sende et brugbart link?

    1. Elizabeth

     1000 tak Sebastian. Super!

 5. De syv små dværge

  Er det største problem ikke at vi regeres af politikere som helt har mister VILJEN til at gøre det rigtige. De er da vældig hurtige og beslutsomme når det gælder om at skaffe fordele og privillegier til sig selv, og forkælelse, penge, boliger og luksusgoder til asylanter og evighedsturister. Det er jo ikke de syge, udsatte eller hjemløse danskere som har første prioritet. Til dem er der ikke nybyggede gratis boliger eller opvarmede telte.

  Vi har et længere indlæg om hvor skralt det står til med Danmark, nederst i debatten under foregående blog: Amerikanerne forkaster myten…

 6. De syv små dværge

  En demokratisk stat styret af dårlige politikere kan udvikle sig til et fallitbo eller et sindssygt bloddryppende monster, på forbløffende kort tid. Og borgere i tusindvis kan berøves livet via dårligt gennemtænkt politik. Se nederst under foregående blog.

 7. Nicolai E

  Det lader til at der i menneskets og naturens verden er (minimum) to abstrakte fysiske/psykiske love der dikterer tingenes gang… Parkinsons lov og 80/20 reglen. Begge lader til at ligge udenfor menneskets formåen at modgå. Sammenkogt forståelse kan ligge i det grundliggende spørgsmål om centralisme kontra decentralisme, eller nærmere betegnet den “optimale størrelse på ting”.
  Nogle iagttagere har nok lagt mærke til at debat om denne “optimale størrelse” er fuldstændig fraværende her i tidernes globalræs. En talemåde siger “småt er godt, stort er lort”… de i denne ende tilhører nok national konservative folk som flest, i den anden ende findes nok en globalistisk minoritet der bestemmer det meste. Således er vi hvor vi er og havner hvor vi gør…
  Ikke for at lege bedrevidende klogeåge, men jeg har grublet over dette i årevis… og stor tak til den gode Asger for at bringe emnet op.
  Hvad synes I ??

 8. Er det en dybdegående dokumentarserie vi mangler? En der uddyber og dokumenterer den problemstillingen. Eksempelvis en DOKU i tre dele:

  DEL 1 – Statsministerens gode hensigter
  “…Jeg foreslår, at vi afskaffer den omfangsrige regulering og lovgivning på ældreområdet og starter forfra”. Første del bringer seeren ind i den politiske verden, hvor de forskellige intentioner, ambitioner og kompromisser, ender ud i politiske forslag om at forenkle og reducerer.

  DEL 2 – Når systemet modarbejder
  “…Det er embedsværket, det er fagforeninger med arbejdspladser i stat og kommune, og det er de utallige konsulentfirmaer, der lever af at rådgive og produktudvikle nye direktiver og forretningsgange på ældreområdet.” Anden del præsenterer seeren for de årsager, der skaber administrativ modstand til de politiske forslag. Måske gennem den optik som Parkinsons Første lov tilskriver?

  DEL 3 – Når systemet medvirker til at forenkle og reducerer
  Tredje del bringer seeren tæt på de processer, hvor det faktisk er lykkedes at forenkle og reducerer. Vi ser hvordan forskellige systemer, har medvirket til at forenkle og reducerer sig selv.

  Ja, jeg ved godt at ovenstående kun er en ide, men der var ikke andre der forslog den, så hvorfor ikke mig.

  1. Michael Nielsen

   Lige et spørgsmål: er der nogen der ved om et relevant brætspil, til hele familien, nogensinde har funder vej til forbrugeren?

   Et spil der har minimum to sider:
   1. Det offentlige system
   2. Det politiske system

   Begge sider har til formål at udvide deres indflydelse. Det offentlige system skal udvide sig selv, mens det politiske system, skal reducerer og forenkle det offentlige.

   Og vel og mærket et spil, der er sjovt, fængende og underholdende. Hvor man skal løse opgaver, manipulerer modstanderens side og samtidig vinde vælgernes gunst.

   Gad vide om man kan bruge sådan et spil, til at formidle holdninger, om reduktion og decentralisering?

 9. S. Hansen

  Det er et meget, meget interessant emne. Også rent filosofisk. Hvorfor er Parkinsons lov ikke til at komme udenom?

  Jeg har en ingeniørmæssig baggrund, og gennem min uddannelse stødte jeg på en lige så forunderlig naturlov, termodynamikkens 2. hovedsætning. Loven om entropiens vækst. Ellers oversat til almindeligt dansk: loven om den konstante vækst af uorden.

  Det er desværre en naturlov, at graden af uorden vokser med tiden i hele universet. Umiddelbart tror jeg, at Parkinsons lov blot er en følge af loven om væksten af uorden.

  Hvor mange havde en computer før internettet, og før der opstod computervirus? I dag bruger vores computere en større og større del af deres kapacitet på at beskytte os mod computervirus. Og den er jo menneskeskabt. En større og større del af virksomhedernes og militærets udgifter går til at beskytte os mod cyberangreb, som jo også er menneskeskabte.

  Hvis vi alle kunne have tillid til hinanden, og alle altid gjorde det rigtige, ville disse problemer og Parkinsons lov ikke eksistere. Men der er altid nogen, som vil forsøge at omgå eller bryde reglerne. Derfor skal vi have kontrol. Så bliver snyderne mere smarte. Så skal vi have mere kontrol. Og så bliver snyderne endnu mere smarte. Ogsåvidere, ogsåvidere.

  Der er et evigt våbenkapløb mellem stater, mellem samfundet og de kriminelle, mellem kontrollanterne og snyderne. Det vil ingen ende tage.

  Det er nærmeste komisk. Men jeg er tilbøjelig til at æde det udsagn, at vi må leve med det. Mennesker vil altid konkurrere og kæmpe imod hinanden. Og selv hvis de holdt op med det, ville termodynamikkens 2. hovedsætning alligevel ødelægge det for os.

  Og sådan er der så meget…

  1. Nicolai E

   Godt indlæg… det er nemlig rigtig meget interesant som du skriver…
   Prøv at se denne Veritas video om Mandelbrot ligningen og fraktaler… her kan man rent faktisk “se” den uorden du taler om, og hvordan en 80/20 fordeling ligesom er indbygget.

    1. S. Hansen

     Hold da helt op, hvor vildt! Tusind tak for det link. I mine unge dage var jeg meget fascineret af fraktaler og de smukke billeder, de kan skabe.

     Kaos er kommet for at blive, med eller uden Stauning!

     1. Nicolai E

      Velbekomme… 🙂

 10. Michael Andersen

  I kommentarerne til to de foregående blogs om USA var der eksempler på uvidenhed om mange amerikaneres forhold til den føderale statsmagt.

  Mange amerikanere orienterer sig ikke efter en højre/venstre akse men efter graden af frihed fra den føderale stat. Mange ønsker så lidt indblanding fra staten som muligt og så meget indflydelse som muligt på egne forhold. Fx har Texas som stat ingen indkomstskat men kun en føderal påført skat.

  Prøv at drøm lidt her sammen med mig. Forestil jer hvorledes og fantastisk Danmark kunne se ud hvis vi i skolerne og uddannelsesinstitutionerne lærte om:

  innovation,
  entreprenørskab,
  opfindelser,
  fundraising,
  virksomhedsstrukturer,
  matematik,
  fysisk,
  sprog,
  regnskab,
  programmering,
  kreativitet,
  lederskab,
  psykologi,

  Men drømmen brast og i stedet lærer vi at arbejde for det offentlige hvor ovenstående diskvalificerer. I stedet lægges der vægt på:

  regnbuefamilien,
  LGBT+,
  din mavefornemmelse,
  kønskvoter,
  diversitet,
  multikultur,
  menneskerettigheder,
  globale rettigheder,
  børns vilkår,
  handcapkonvention,

  Dermed bliver det indlysende svært at producere og konkurrere. Heldigvis er der dog en nation hvor det er lykkedes og som vi kan lære af. Nationen ligger i mellemøsten omgivet af fjender men den klarer sig utroligt godt.

  Måske vi bare som nation skal have noget mere modstand og måske det ikke er Holger Drachmann men Holger Danske der skal vækkes.

  1. Den Nervøse

   I Danmark har vi ikke demokrati, vi har djøffokrati!

 11. P O M Petersen

  S. Hansen

  Et af problemerne er at kontrollanterne kan man heller ikke stole på. Eller slet ikke. Og siden historiens begyndelse har menneskeheden været opdelt cirka sådan, at den ene halvdel af menneskene lever af at snyde og udnytte den anden halvdel. Alene i min familie og vennekreds har vi oplevet et hav af tyverier, overfald, hærværk, indbrud, forsikringsselskaber som snyder, politi som ikke har resourcer, bureaukratier og partier som undertrykker, tyranniserer og pisser på borgerne når de får chancen til det.
  Retssager kan tage ti år og koste det hvide ud af øjnene. Femten biler er blevet stjålet, sommerhuse, campingvogne og sejlbåde er blevet hærget af vandaler. Et overfald kostede ofret store og langvarige lidelser. Ved andre overfald var vi dog så heldige at det gik værst ud over bøllen.

  Vi oplever ikke Danmark som er rart land, men som et land hvor skattetrykket stiger og stiger, samtidig med at alt bliver ringere og ringere. Værdier som frihed, sundhed, tryghed og retfærdighed er inde i en konstant deroute. Med mindre man er så heldig at man selv kan skaffe sig en vis uafhængighed og retfærdighed.

  Det er længe siden Danmark var et ordentligt samfund. Og efterhånden som folkeudskiftningen skrider fremad, vil rets- og velfærdsstaten gå til grunde.

 12. P O M Petersen

  M. Andersen

  Du peger på et stort problem. DR og de øvrige medier vælter sig i woke propaganda af den mest ekstreme slags. Det kan nærmest ikke blive perverst nok. Og nu er perversiteterne, nihilismen og kønsforvirringen også trængt ind i undervisningen i folkeskolerne og universiteterne. Reklamer der håner majoriten og hylder de særeste minoriteter vælter frem i de statsbetalte medier. Selv regeringen går ind for at “familier” bestående af to mænd eller to kvinder, der har anskaffet børn ved brug af rugemødre eller laboratorier.

  Der er tale om en af MSM og liberalradikale partier fremkaldt massepsykose. Forbilledet er Sodoma og Gomorra. Se hvilke udskejelser og politistats-metoder det har ført til i feks. Canada.

 13. P O M Petersen

  M. Andersen

  Du peger på et stort problem. DR og de øvrige medier vælter sig i woke propaganda af den mest ekstreme slags. Det kan nærmest ikke blive perverst nok. Og nu er perversiteterne, nihilismen og kønsforvirringen også trængt ind i undervisningen i folkeskolerne og universiteterne. Reklamer der håner majoriten og hylder de særeste minoriteter vælter frem i de statsbetalte medier. Selv regeringen går ind for at “familier” bestående af to mænd eller to kvinder, der har anskaffet børn ved brug af rugemødre eller laboratorier.

  Der er tale om en af MSM og liberalradikale partier fremkaldt massepsykose. Forbilledet er Sodoma og Gomorra. Se hvilke udskejelser og politistats-metoder det har ført til i feks. Canada.

 14. P O M Petersen

  Tilføjelse: Selv regeringen går ind for “familier” som er så unormale som tænkes kan. Og her skal “medmænd” og “medmødre” sikres fuld ligestilling. Det har traditionelle og klassiske medmænd endnu ikke opnået efter 50 år.

 15. Elizabeth

  Formynderstatens bureaukrati. Selvskabt.

  Der var jubel over det ganske land, da DJØF’erne for årtier siden gjorde deres indtog på det private arbejdsmarked. Nu har DJØF’eren over dem alle meddelt, at han ikke genopstiller: Claus Hjort Frederiksen. Gennemgå selv mandens bedrifter (frihedskvælende og formynderisk), både som minister og som hjernen i Vs korstog mod borgernes velfærd i almindelighed og de sagesløses i særdeleshed. CHF havde 8 år som beskæftigelsesminister. Blev den 3 meter lange ”ledighedsbibel”, som Aamund så fremragende fremviste i den legendariske dokumentarserie, udtyndet under CHF? Bureaukraterne over dem alle har haft frie hænder til at destruere alt, hvad der fungerede godt. Som om CHFs mantra var: ‘Virker det, så afskaf det’.

  Vi har selv tilladt bureaukraterne at komme til fadet. Intet under at vi omkommer i det vellykkede, dræbende bureaukrati, som CHF-djøfferen har været stjernedygtig til at udbrede overalt. CHF får nu helt frie hænder til at udslette den rest af frihed, som endnu måtte eksistere. Lad mig runde af med at citere Ole Stavad, der i forrige århundrede over brillekanten udtalte:

  ”Synes I dette er slemt? – Det kan blive meget værre”.

 16. Jørgen Jørgensen

  Tyske læger har fundet urenheder af den mest skrækkelige slags i Pfizer vacciner. Det kan næsten ikke blive vildere. Der er film om det hos Hodjas. Er der tale om afsløring af forbryderisk sløseri eller noget endnu mere ondartet?

 17. Privatdetektiven

  Det er unægtelig tankevækkende at otte år efter at Asger påviste at man skulle kæmpe mod papirbjerge, er der stadig ikke sket forbedringer. Når reglerne for arbejdsformidling fylder mere end 23.000 sider, er det klart at ingen kan have styr på alle regler. I praksis bruger man vel reglerne fra ca. 100 sider, og det vil sige at folketinget og bureaukraterne har produceret over 22.900 overflødige sider.

  Det tyder på at en stor del af politikerne og bureaukraterne er overflødige. Hvis de blev fyret, kunne vi måske nøjes med at betale skat ligesom i Tjekkiet, hvor skattetrykket vist er en fjerdedel af det danske?

 18. Ivan Dybdal

  Enig, vi er “Tynget af en evigt svulmende offentlig sektor og et voksende papirvælde, hvis direktiver, cirkulærer, påbud og forbud” kvæler et borgervenligt servicesamfund. ”
  Problemet er jo at alle særrettigheds grupper har deres egen organiserede hær udstyret med propaganda-bazookaer, de fyrer af hver gang de føler deres interesser gået for nær. Bazookaen går direkte i de kongelige socialdemokratiske nyheder på DR og Tv2. DR starter hver morgen radioavisen med mindst ét af to faste indslag: “Omfattende protester af de ramte mod nedskæringer af…” eller “Den lille pige med svovlstikkerne er døende! Send flere penge…”
  Hvis besparelser kommer på tale efter grønthøster metoden og forvaltningerne selv skal anvise, hvor de 2% kan svares, foreslår sygehusvæsenet automatisk at så vil de lukke skadestuerne. Så er den ged barberet! 🙂

 19. Bent A

  Er de fleste politikere og vælgere halvt sindssyge? Politikerne i Vesten er nærmest gået amok mht. indvandring, klimahysteri, co2-idioti, skatteplyndring, tyrannisering af familier, hjernevask og ensretning, og her til sidst restriktioner, smadring af brancher og vaccine-diktatur. En influenza der langt hen ad vejen er som en almindelig træls influenza, bruges som påskud til at gennemføre totalitære omlægninger af samfundene.

  Nu viser det sig at vaccine-kemikalierne fra Pfizer indeholder masser af ækle og uhyggelige urenheder. Det er påvist af tyske læger, og deres afslørende billeder optaget ved hjælp af mikroskoper er rystende og chokerende.

  Se selv disse optagelser hos Hodja under dagens høst af videoer, hvor man også
  får kommentarer med af læger og professorer.

  I Østrig, Frankrig og Canada er statsministre i gang med at kriminalisere borgere som nægter at lægge krop til det giftige stads fra Pfizer, og man må da
  håbe for befolkningerne at det lykkes dem at vælte disse galninge. Foreløbig har det resulteret i kæmpemæssige protestdemonstrationer. Men måske alligevel ikke store nok?

  Herhjemme har regeringen tilsyneladende været meget uvillig til at lade corona-syge
  nyde godt af den behandling med Ivermectin som i Indien, Japan og Taiwan har fejret store triumfer, ved hurtigt og kvikt at helbrede 99% af patienterne. En uvillighed der må betragtes som en kæmpeskandale.

  Hvis vælgere bliver ved med at stemme på politikere som tyranniserer, plyndrer og svigter dem, er de ikke kun halvt sindssyge, men fuldstændig forrykte. Kan det bestrides?

  Læs endelige “Folket misinformeres” og se Snaphanen.

 20. Ursula Overgaard

  Politikerne bruger gerne et velkendt hjernevaskermantra:  ”I må vælge mellem skattelettelser til de rige eller mere velfærd til os alle sammen!” Det arbejdende Danmark er nu i mindretal! I dag lever de fleste af os af overførselsindkomster eller er ansat af det offentlige.

  Og det er i dag desværre logik for de fleste borgere, at et maksimalt skattetryk og en så stor offentlig sektor er den bedste garanti for ægte velfærd, tryghed og en høj livskvalitet.

  Nej, Mette-pige har heller ikke en kinamands chance for at ændre systemet.

 21. Privatdetektiven

  Mette F og socialistkammeraterne er selv en del af systemet, og de har ingen ønsker om at tjene danskerne og varetage deres interesser. Tværtimod går de ind for folkeudskiftning, og dermed er alt sagt. Der har aldrig været en stram indvandringspolitik, hverken under Fjog, Helle T-S, Lars Q eller Mette. Det er hykleri og humbug det hele. Men vælgerne flest er så glemsomme eller tåbelige at de stadig tror på at de mølædte dinosaur-partier vil redde dem fra fattigdom, terror og undergang. Af Sveriges kollaps og statsbankerot har de intet lært.

 22. H Andersen

  Netop som mine kommentarer skulle afsluttes igår, begyndte min pc at gøre knuder, så jeg ikke kunne skrive hvor man kunne læse om tyske lægers fund af urenheder, plaststykker, nano-partikler, klumper, orme og sære slangeformede figurer i Pfizers vacciner. Alt sammen noget som aldrig burde være der. Nu er der kommet endnu mere frem, om det som kan være en mafia-agtig forbrydelse mod menneskeheden. Se hos Hodja under dagens høst af videoer, igår og i dag.

 23. H Andersen

  PS: Der spørges nu om Brostrøm er vor tids dr. Mengele, nazi-uhyret. Og dr. Fauci fra WHO risikerer mange års fængsel. Det kan blive det samme med Pfizer direktører.

 24. H Andersen

  PS: Der spørges nu om Brostrøm er vor tids dr. Mengele, nazi-uhyret. Og dr. Fauci fra WHO risikerer mange års fængsel. Det kan blive det samme med Pfizer direktører.

 25. S. Hansen

  Nyd denne, hvis I har Twitter: https://twitter.com/DonaldJTrumpJr/status/1480720878048583681?t=JpyItJP7WNwMJdmDj-WkiA&s=19

  Det er vigtigt, at der er lyd på.

 26. Ole B Jensen

  Asger har ret i at det offentlige system er som en opsvulmet kagedej eller blåhval der bliver ved og ved med at brede sig, eller måske er det bedre at bruge billedet af den ustoppelige tsunami ved Japan, hvor højvandet bredte sig mere og mere og opslugte huse, biler, byer, atomkraftværker og landområder.

  Ikke alene fylder det offentlige alt for meget. Dets volumen er kvælende. Og der suges penge og kræfter ud af befolkningen i kolossalt omfang, bare til drift og lønninger. Men dertil kommer at der er mange giftige virkninger i form af nævenyttig, emsig, bedrevidende og overflødig indblanding i borgernes liv.

  Noget der fører til tidsspilde, magtmisbrug, stress og uretfærdigheder. Og så medfører det skatteplyndring, undertrykkelse, tyranni, bureaukratisk terror og politistats-metoder.

  Og fordi det store apparat har sine egne interesser, udvikles kollektiver, sære kliker, woke feminisme, kommunisme, pladderhumanisme, propaganda-fabrikker og administrationer der slet ikke er brug for. Bureaukraterne har interesse i at etablere “ordninger” som er så indviklede som muligt, så der bliver noget at administrere.

  Skilsmisse-bureaukratiet er et af de bedste eller værste eksempler på bureaukrati og magtsyg tyrannisk råddenskab. Et andet eksempel er DR som er blevet en institution som vildleder, modarbejder og bekæmper danskerne. Et tredje eksempel er den overflødige administration af “boligsikring”. Et fjerde eksempel er de mange tilskuds-ordninger der ikke ville være brug for, hvis skattetrykket var mindre
  voldsomt.

  Et femte eksempel er indvandringsindustrien som er blevet en stat i staten. Den er så dyr at det halve af infrastrukturen er smadret/afskaffet for at skaffe penge nok til driften. Et sjette eksempel er den co2 og klima-bevægelse som
  nu bruges som påskud for at bruge over 1000 milliarder på grøn/rød omstilling af
  landbruget og erhvervslivet m.m.

  Parkinsons lov siger at arbejdet udvider sig, så antallet af ansatte stiger, uanset om
  der er opgaver til dem eller ej. Et eksempel er den engelske flåde. Den blev mindre og mindre efter 1945, men antallet af ansatte i marineministeriet steg og steg. Så i
  1975 var der næsten ingen skibe tilbage, men antallet af marine-bureaukrater til at
  administrere dem var svulmet op fra ti pr. skib til 200 pr. skib. Noget i den retning.

  I 1960 var det offentlige apparat langt mindre, skattetrykket var langt mindre, og borgerne havde det langt bedre. Der var frihed, tryghed, plads, arbejde, boliger og sundhed til alle, og en familie kunne leve fint af een indtægt. I 1960 kunne en studerende leve fint for 500 kr. om måneden i København. Beløbet dækkede både husleje, mad, transport, tøj og bøger m.m. Se Hvem-Hvad-Hvor.

  Den stadig ringere offentlig service er en plage i sig selv. Men det værste er at det mangehovede uhyre som staten og folketinget er blevet, efterhånden tumler rundt som et hashvrag eller en fuld mand med en promille på 3.5. Staten og systemet har nået en grad af utilregnelighed der kan blive undergangen og døden for det danske folk.

  Som nu selv er kommet så langt ud i vanvid, at flertallet af vælgerne gladeligt stemmer på kommunister og på partier som ikke kan få nok af afrikanisering og islamisering og anti-dansk, familiefjendsk og mandsfjendsk politik.

  Danmark er ved at begå selvmord. Under vægten af beton-politik og bly-dyner er danskerne ved at synke så dybt ned i kvik-sand, at deres saga nok snart er ude.

 27. Ole B Jensen

  Man kan også sig det på en anden måde: Den typiske vælgers naivitet, apati og sløve uvidenhed og ligegladhed redder ingenting. Så under vægten af politisk uduelighed, forræderi og woke galskab er Danmark ved at forsvinde ned i en bundløs afgrund.

 28. H Andersen

  For at se det med de tyske læger der har fundet snavs, klumper urenheder og uhyggelige ting i Pfizers corona-” vacciner”, kan man skrive Hodjanernes blog og derpå se under dagens høst af videoer, den 10. januar. I midten af striben af videoer
  er der så et billede med tyske læger, som man skal klikke på. Så er der fotos og film
  der er forbudt for børn og folk med svage nerver.

 29. Jørgen Jørgensen

  Filmen om mærkværdigheder i Biontech-Pfizer vacciner kan nu også ses hos Snaphanen. Hvad er det Mette og hendes ministre har udsat os for?

 30. Jørgen Jørgensen

  Filmen om mærkværdigheder i Biontech-Pfizer vacciner kan nu også ses hos Snaphanen. Hvad er det Mette og hendes ministre har udsat os for?

 31. Virologer advarer mod vacciner

  Mette Frederiksen spinner os ind i 2022. Administrationen af danskernes liv og færden bliver stadig mere omfattende. Omsorgen for borgerne bliver stadig mindre.

  Velvalgte sætninger som kort og klart beskriver en uhyggelig tendens: Samfundet bliver ringere og ringere. Mere og mere utrygt og ufrit. Der er tale om en generel deroute.

  Det burde bekymre alle borgere. For en dag kan bunden gå ud af samfundet. Fundamentet kan brase sammen, og stabiliteten forsvinde. Derefter får vi kaos, tyranni og usikkerhed på alle områder.

  Det må undre at debatten er gået i stå her, når vi debatterer et emne som angår alle i Danmark. Er det træthed ovenpå Emmertsens spamming af den foregående
  debat? Men under alle omstændigheder kan det blive smerteligt og frygteligt for
  utallige danskere hvis de mosgroede partier ikke snart kommer på bedre tanker. Og hvis vores journalister ikke snart holder op med at skjule alt muligt for offentligheden. Alt hvad vi hører, læser og ser på de gamle medier er så fordrejet og forvansket, at det i længden vil ødelægge hele samfundet. Man kan ikke opretholde en civilisation på en bund af løgn og atter løgn, plus pjat, vrøvl, fjolleri og woke hysteri. Den slags fører til vanvittige tilstande, totalitær undertrykkelse og folkedrab.

  Politikere som uafbrudt fylder os med fladpandet løgnesnak om hvor benhårdt de arbejder, om at dommedag er nær pga. co2, om at masseindvandring er berigende, om at kriminaliteten er faldende, om at bare vi får fjerde, femte og sjette stik bliver alting godt, om at alt er ved at blive bedre i folkeskolen, sundhedsvæsnet og velfærdssystemet, det er politikere der skader mere end de gavner.

  De praler igen og igen af hvor ambitiøse de er. Men sandheden er at de er alt for ambitiøse mht. luftige og afsindigt kostbare planer om hellig krig mod co2, landbruget og erhvervslivet. Mens de er slappe, dovne og efterladende når det drejer sig om omsorgen for danske borgeres trivsel, liv og sikkerhed. Som det fremgår af Snaphanens og Hodjas omtale af tyske lægers afsløring af afskyelige
  vaccine-fund.

  Inden alt kommer ind i en ond cirkel, som i USA, Venezuela, Libanon, Sverige, Irak og Iran osv., må vi til at anlægge en mere kritisk holdning til både politikerne og journalisterne. Vi finder os i alt for meget. Alt vil brase sammen, og vi vil alle blive tromlet ned, invalideret eller myrdet, hvis vi bliver ved med at være naive, lalleglade eller ligeglade overfor dem der vil manipulere, udnytte, undertrykke og udskifte os.

 32. De syv små dværge

  Det er som om en stor verdensomvæltning rykker tættere og tættere på os. Og det er som om vi ikke længere kan have tillid til andre end dem som kæmper mod strømmen og prøver at advare os. Mennesker som Asger Aamund, Klaus Ewald, M. Jalving, Steen Raashau og deres medkæmpere.

  Der er nu vigtige efterretninger om politik-planer og røde feber-fantasier, dels her, dels hos Snaphanen og Hodja, hvor der fortælles om rødsociales feberfantasier, om planer om KZ-lejre i USA og Australien til uvaccinerede, om hvordan patienter er blevet myrdet af iskold pengepolitik, om hvordan vacciner kan være fyldt med mystiske og giftige ingredienser, om hvordan ny fascisme og The great Reset vil aflive alle demokratier inden 2030.

  1. Michael Andersen

   Hvis man sobert og faktuelt vil oplyses om covid, vacciner og forskning kan jeg henvise til

   doctors4covidethics dot org

   Vil man nøjes med at skulle læse en artikel så vil jeg anbefale denne:

   15/12/2021
   On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination

   Venligst

 33. Bent A

  Nu kræver Jacob Baadsgaard, S-borgmester i Århus, at det offentlige skal udvides med 44.000 ansatte. Og at færre fremover skal have lov til at lade sig ansætte i private firmaer. Det skal staten tvangsstyre. Han mener også at vi skal have mere arbejdskraft ind fra udlandet. Og så skal “vi blive bedre til til at blive bedre”.

  Så bør vi iflg. DR også gøre klar til at gå i krig mod Rusland, verdens største land der er bevæbnet til tænderne med jetjagere, kampvogne, kanoner, raketter, atom- og brintbomber. NATO mener at Russerne ikke skal have den mindste indrømmelse.
  Man synes intet at have lært af alliancer der slog fejl, gjorde tingene værre og endte i verdenskrig, og man synes stivnet i en tankegang der lægger al skyld på modparten,
  mens man selv er fejlfri og har 110% ret i enhver henseende. Selvom det vel ikke er
  helt uforståeligt at Rusland ikke ønsker at have atomraketter indenfor 5 minutters flyvetid fra Moskva. Især ikke når Vesten i de senere år har været ret negativ overfor Rusland. Og ikke har overholdt aftaler om at holde afstand. Og NATO har jo et par gange været ret agressiv overfor både Serbien og Libyen mv.

  Med med de bittesmå rester af et forsvar som Danmark er i besiddelse af, skulle man tro at det var smartere at holde lav profil overfor Ruslands enorme militære styrke.

  Den er helt gal med kønsbalancen her i landet, påstår DRs røde kvinder. Som åbenlyst hader, afskyr og foragter mænd. Der er bare alt for mange mænd alle mulige steder, og de bør ganske enkelt udskiftes med kvinder, mener DR. Ved brug af hetz-kampagner, kvoter, positiv særbehandling og “videnskabelig” påvisning af at mænd er dumme, overflødige og værdiløse, i modsætning til de fejlfrie og fantastisk dygtige metoo-kvinder og woke DR-kvinder.

  DR, måske Vestens skøreste, ondeste og mest selvglade løgnefabrik i forhold til udgangspunktet og den officielle målsætning.

  Vaccine-hysteriet fortsætter indtil videre. Læs Klaus Ewalds klumme om hvorvidt Brostrøm er i familie med nazi-lægen dr. Mengele?

  Regeringen er i gang med en ti-års plan. Der er intet nyt i den. Den påpeger at det står dårligt og jammerligt til på 40-50 områder i sundhedsvæsnet og psykiatrien. Det kunne pårørende have klarlagt for 10 år siden, men dem har hverken politikerne eller journalisterne gidet høre på. Når det er en ti-års plan er det fordi der ikke er penge til den foreløbig, og fordi Mette Fupsen regeringen forlængst er ansvarsfri fortid om ti år. Men man vil gerne lade som om man er på vælgernes side og gerne vil redde dem fra al mulig modgang.

  Om ti år kan det forøvrigt være at de svenske tilstande HAR indfundet sig, og så kan det være lige meget med sygehusvæsnet. Til den tid vil folk alligevel dø i titusindvis af kaotiske og voldelige årsager.

 34. Bent A

  PS: Idag reklamerer den korte avis for mere vaccinering og booster-stik. Det virker uforståeligt, i betragtning af de uhyggelige ting der er fundet i “vaccinerne” iflg. tyske læger. Også mange virologer advarer. Alligevel er den korte avis henrykt begejstret for de uhumske produkter fra Pfizer mv. Hvad er mon forklaringen på at den fuldstændig ignorerer de mange advarsler fremlagt masser af steder på nettet.

  1. Alexandra

   Der er en hel skov af blogs, som blot er kontrolleret opposition

 35. De syv små dværge

  Alexandra

  Det kunne godt være forklaringen, men på den anden side har den korte avis virket som om den er ægte opposition til den altødelæggende masseindvandring og folkeudskiftning. For det tredje går d.k.a. også ind for co2-krisen og klima-krisen, selvom der ingen co2-kriser er. Så hvor har vi d.k.a.? Hvad skal man tro?

 36. Michael Andersen

  Mette Frederiksen gør nu endnu mere Danmark til DDR
  Nu med udfaldet og anklagerne mod Venstres chefstrateg. Heller ikke her kan en næse gøre det. Den skal have på de høje nagler, med trommehvirvel og fanfarer.
  På den anden side har socialdemokrater og radikale tradition for samarbejdspolitik og en næsegrus beundring for det anderledes og ideologisk fremmede. Man skulle næsten tro at der er skelet til demokraterne i USA og deres behandling af ethvert mikroskopisk tilløb til lovlig opposition.
  Og hvad med Esbern Snare der stadig sejler rundt med døde pirater…..

  Ps. Far er ikke sur. Far er bare lamslået

 37. Nielsen

  Det er temmeligt ligegyldigt hvem der sidder på statsministerposten. Skat(terne) vil fortsat stige. De fremmede vil fortsat strømme til landet,forr at tage del i de skatter som forbryderne i fjolsetinget inddriver. Banditterne i habitterne stjæler nedenfra og op. De holder sig selv oven vande af statens tyranni eller deltager aktivt i det.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *