VI ER KLOVNENE I U-LANDENES FINANSCIRKUS

Ved COP26 i Glasgow sidder en række u-lande med den fyldte tiggerskål i fremstrakt hånd og forlanger mere. De er rasende på de rige lande, som beskyldes for svigt og løftebrud, fordi alle de herlige milliarder af dollars, der var stillet dem i udsigt i 2009, ikke er kommet til udbetaling. FN’s klimapanel IPCC, har varslet temperaturstigninger, oversvømmelser, skovbrande, torden og lynild, som de fattige lande ikke har midler til at værne sig imod. Derfor måtte de rige lande i 2009 love at betale regningen. Ganske vist er IPPC’s klimascenarier som sædvanligt helt i skoven, men u-landene vil jo gerne som de professionelle ofre, de er, have pengene alligevel. Der er ikke tegn på øget havstigning i dette århundrede. Den nuværende havstigning andrager max 1,5 mm pr. år. Stillehavsøerne klarer sig fint og forsvinder kun gennem forskydninger i jordskorpen. Der et fald i antallet af tropiske orkaner og tornadoer, men den stigende kystbefolkning giver større katastrofer, når oversvømmelserne rammer. Der kan ikke påvises sammenhæng mellem nedbør, tørke og global opvarmning.

 Forudsætningerne for de mange rare penge er således ikke til stede, og de rige lande har ikke meget lyst til at sende 100 milliarder USD om året til fantasi-projekter til bygning af dæmninger, kystsikring, diger samt vand- og energiforsyning i u-landene. Smertefulde erfaringer med omfattende u-landsbistand gennem 70 år viser, at pengene forsvinder ned i de forkerte lommer. Den Afrikanske Union vurderer, at korruption er den største hindring for de afrikanske landes vej ud af fattigdom. Da Kina endelig kom ud af formand Maos revolutionsmareridt, lykkedes i de efterfølgende årtier gennem målrettet, hårdt arbejde at omdanne Kina fra verdens største fattiggård til en førende global økonomisk stormagt. I det samme tidsrum er der sket meget lidt i de fleste u-lande, som stadig ligger og roder rundt med en levestandard, der ikke er meget bedre end i kolonitiden. I nogle tilfælde klart værre.

Den officielle bistand udgjorde i 2020 hele 161 milliarder USD. Hertil skal vi dog lægge de såkaldte remitter, som er det beløb, migranter i Europa og USA hvert år sender hjem til landsbyerne i deres hjemlande. Ifølge Den Internationale Valutafond (IMF) udgjorde dette beløb i 2020 den nette sum af 551 milliarder USD med et forventet beløb i 2021 på knap 600 milliarder USD. Når migranterne er i stand til at udrede disse svimlende summer, kommer de fra hvid og sort arbejdsindkomst ,overførselsindkomster og kriminalitet. For Danmarks vedkommende ligger remitterne på omkring 20 milliarder kroner om året, hvoraf en betydelig del er skattekroner fra arbejdende danskere, der ufrivilligt er med til at holde liv i en familie i Somalia eller Mali. Undersøgelser viser entydigt at pengene ikke investeres i vækst og virksomheder, men går til husholdningsstøtte i modtagerfamilierne.

Vi optræder således som de muntre klovne i et finansielt cirkus, hvor enorme summer sluses ud af lommerne på lønmodtagerne i de vestlige demokratier og ud til magthaverne i u-landene, der privat opsuger den officielle bistand, ligesom landsbysamfundene kontrollerer remitterne. 70 års udplyndring af vestlige skatteborgere vil fortsætte uden protester. Modtagerne er jo sorte og brune mennesker, der er uskyldige ofre for den hvide mands racistiske overherredømme. Det må vi da finde en ordning på. Og det har vi så gjort.

14 Thoughts to “VI ER KLOVNENE I U-LANDENES FINANSCIRKUS”

 1. Kina…….ja, og i 1960 var Sydkorea og Congo lige fattige. Se dem idag. Hvorfor lærer vi intet?

 2. Per T

  Interessant der kommer tal på remitterne, det mere end anede mig det var et stort beløb, men 20mia havde jeg nok ikke gættet på.

  Dog har det længe undret mig at enhver “indvandrerbutik” med respekt for sig selv har “Western Union” og andre money transfer organisationers flag ude.

  I dag må man stort set ikke købe en håndværkerydelse med kontanter, selvom man får regning. Hvorfor er der ingen kontrol med disse pengeoverførsler? Svaret kan jeg nok gætte mig til, men alligevel….20mia

 3. Bent A

  Vestens hvide race har udvist klogskab, virkelyst, handlekraft og fornuftigt overblik for
  bare 75, 150 og 225 år siden. Men nu lader det til at over halvdelen af de hvide mennesker i Vesten er blevet så grundigt manipuleret og hjernevasket, at de er gået mere eller mindre fra forstanden.

  (Det er en gammel erfaring at propaganda kan forvandle folk til nyttige idioter eller sindssyge/forrykte personer uden ret megen realitetssans. Det er blevet demonstreret i Sovjetunionen, Tyskland, Kina og Cambodia etc. Millioner af borgere blev narret til at støtte deres egen ødelæggelse, eller til at deltage i forbrydelser mod menneskeheden)

  Hvad U-landshjælpen angår, foregår den nærmest så tosset som overhovedet muligt. Ufatteligt stupide og kortsynede politikere har anlagt en politik hvor astronomiske beløb er gået til spilde, eller er blevet brugt på måder som har skadet både U-landenes og giverlandenes befolkninger. Milliarder af kroner, dollars og euroer sendt til Afrika og Kina er blevet brugt på at udvikle overbefolkning, slumkvarterer, pladsmangel og konflikter…..

  …….og til oprustning med indkøb af våben fra landminer, kanoner og maskingeværer til bomber, tanks…….. til udvikling af atomraketter og bakteriologiske-kemiske våben. Oveni har man importeret millioner af arabere og afrikanere under påskud af at det var nødvendighed, humanisme, global næstekærlighed og kulturel berigelse.

  Verden vil bedrages, siges det. Og nu om dage er det blevet til en hel mani. De indoktrinerede KRÆVER OG FORLANGER at blive bedraget. Andægtigt lytter de til den løgne-propaganda som sendes ind i hjemmene af radio- og tv-stationer, uge blade og papir-aviser. Man labber selv det mest tåbelige vrøvl i sig, fra påstande om dejlig berigelse og co2 klima-nonsens, til hetz mod mænd, børn, familier, “racister” , nationer og vaccine- og EU-skeptikere. Og igen og igen stemmer vælgere på partier som allerede har snydt dem mange år i træk. Selv kommunister og radikale ekstremister støtter man, selvom det er grupperinger og ideologier som i tidens løb har ruineret 40-50 lande og har ødelagt livet for langt over 200 millioner mennesker.
  De nyeste skræk-eksempler er Venezuela og Sverige.

  Hele Vesten, både Europa og USA kan blive ofre for kommunistisk, feministisk og pladder-humanistisk galskab. Det kan ende i total katastrofe og undergang. Hvide mennesker er i mindretal, og der skal ikke mange flere politiske dumheder og forbrydelser til, før det går
  helt galt.

  Alt for længe har politikere, journalister og vælgere opført sig som om de var båd blinde og døve. Propagandaen bliver frækkere og frækkere. Selv små og uvidende skolepiger fremføres som eksperter i yderst komplicere problemstillinger.

  Allerede for mange år siden forklarede ægte eksperter at U-lands hjælpen skadede mere end den gavnede. Og englænderen Enoch Powell advarede om floder af blod i engelske og europæiske gader hvis man tillod masseindvandring. Massevis af blodige terror-aktioner, grove overfald og skyderier m.m. viser at han havde ret. (se den korte avis mv.)

  Fortsat blindhed og døvhed vil ret hurtigt føre til at Danmark, Sverige og Europa bliver afrikaniseret og talibaniseret og bliver underkastet fremmed herredømme. Derefter kan millioner af europæere blive tvunget til at gå planken ud.

  1. Peter Wibe Larsen

   🎯

 4. Bent A

  PS: Indstrømningen af kulturfremmede fortsætter selvom regeringen forsøger at give indtryk af stramninger. Diverse netaviser fremlægger fantastiske afsløringer af vanvidspolitik rundt om i Danmark, Europa og USA.

  Alt tyder på at det er meget vigtigt at ændre valglovene og valgsystemet m.m., så vi får et mere ægte, oplyst og direkte demokrati. Det nuværende er fjernstyret og har ikke meget med folkestyre at gøre. Det er mere anti-dansk end dansksindet.

 5. Bent A

  PS: Christiansborg er lige nu ved at sende 500 millioner kr. ned til Afghanistan, og 100 millioner kr. afsted til noget co2 pjat. Derudover er man i gang med at planlægge hvordan mange tusinder af millioner kan blive brugt på at bygge kunstige øer ud i havet eller langt til havs mellem Skotland og Færøerne. Man er også klar til at sætte buldozere ind mod tusindvis af udmærkede boliger som S og især V og Lars Ulykke synes bør rives ned.

  1. Thomas Poulsen

   Ja og samtidig hærges Aabenraa af unge perler, der chikanerer almindelige borgere, men politiet har ikke ressourcer til at være tilstede. Men millitarder til de varme lande det er intet problem.

   Ingen ressourcer til en mindre dansk by men milliarder til de varme lande, ufatteligt.

 6. Thomas Poulsen

  Den hvide mand m/k har opfundet alt det de sorte og brune vil have. De sorte og brune bringer intet til bordet.

   1. Gunnar Johansen

    Jeg har længe plæderet for et kommunalt politi. Det har man i Spanien, Frankrig og Italien, og det fungerer.

 7. Nielsen

  Hvad gør vi ved det?

 8. S. Hansen

  For rigtig mange mennesker i denne verden, kan livet kun holdes ud ved at lyve massivt for sig selv og lukke øjnene for kendsgerningerne. Jo længere tid man lever på en livsløgn, jo større er smerten ved at få løgnen slået i stykker.

  Sådanne livsløgne bygger meget af venstrefløjen på. Derfor betragter de mennesker, der siger sandheden, som onde fascister. På den baggrund er Cancel Culture opstået, så Asger Aamund ikke længere citeres i mainstream pressen, og Trump er bortcensureret fra de sociale medier.

  Venstrefløjen kan ikke håndtere sandheden. Derfor bortcensureres den. De ønsker kun at blive bekræftet i deres eget selvbedrag og er parate til at gribe til vold mod dem, som siger sandheden.

  Psykologisk set er det forståeligt nok. Sandheden har altid været ilde hørt. Og derfor bliver historien ved med at gentage sig.

  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves. De kloge og de rigtig onde udnytter massernes dumhed.

 9. Thomas Poulsen

  I dag (12.11.21) kunne man i radioen høre at en af de store emner på klimaflopmødet var hvor meget de industrialiserede lande skulle betale i erstatning til ulandene fordi vi har ødelagt så meget af klimaet.

  Vi må stoppe disse vanvittige stalinister.

 10. Ursula Overgaard

  Danmark – ”De muntre klovne i et finansielt cirkus” – U-lande anklager de rige lande for svigt, fordi de 100 milliarder USD om året ikke er kommet til udbetaling.

  Er det virkelige problem det bundløse kar, som Damark hælder bistandspenge i samt de korrupte og uduelige afrikanske ledere, som netop holdes ved magten af de mange milliarder ulandsbistand, som Danmark og andre lande i mere end 70 år har betalt?

  Og hvad bliver de utallige milliarder brugt til – foruden til dybt korrupte politikkers og embedsfolks ineffektive og uintelligente politik? – Til køb af våben, til krige, til terror m.m., som fortsat vil frembringe en enorm fattigdom og en vedvarende strøm af folkevandringer, som vil – uanset vestens milliard-investeringer – uhindret fortsætte.

  ”70 års udplyndring af vestlige skatteborgere vil fortsætte uden protester. – Den Afrikanske Union vurderer, at korruption er den største hindring for de afrikanske landes vej ud af fattigdom”.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *