HIJAB ER SYMBOL PÅ DIKTATURET

Europarådet har med beredvillig finansiering fra EU lanceret en international reklamekampagne for det  islamiske slør til kvinder, hijaben. ” Frihed er en hijab” står der i annoncerne og ” Bring glæde, accepter hijaben”. Glæden er allerede bragt til en række iranske kvinder, der i protest viste sig offentligt uden slør og, som nu sidder i politiets torturkældre for at lære, hvordan muslimske kvinder bør opføre sig.

Hvis jeg havnede på anklagebænken i byretten, ville jeg have det fint med, at dommeren bar en torshammer, en jødisk kalot eller et kristent kors i knaphullet. Men jeg ville forlange dommeren udskiftet, hvis han bar et slips med et vævet hagekors eller et emblem med hammer og segl. Og jeg ville også protestere, hvis jeg stod over for en kvindelig dommer iført et islamisk tørklæde. Den danske sekulære retsstat er bygget op på en klassisk adskillelse af den lovgivende, den dømmende og den udøvende magt. Det er derfor helt afgørende for demokratiet i praksis, at vi ikke tillader undergravende symboler og ikoner i retsstatens hjertekamre. Korset, torshammeren og kalotten er udelukkende tegn på, at man er et troende menneske og har intet med samfundets indretning at gøre. Bærer man derimod fascistiske og kommunistiske kendetegn, kommunikerer man en hensigt om at erstatte det frie folkestyre med et diktatur eller en formynderstat, der inddrager borgernes almene frihedsrettigheder. Det islamiske tørklæde sender netop dette budskab og bør ikke bæres af medarbejdere, der er ansat i institutioner, som repræsenterer magtens tredeling. Det vil sige i folketinget og i de folkevalgte kommunale forsamlinger. I retsvæsenet, i politi og forsvar. Og også i folkeskolen og gymnasier, der skal opdrage ungdommen til at fungerer som ansvarsbevidste borgere i et frit folkestyre.

Enhver imam vil bekræfte, at man kan ikke være en god muslim og samtidig en god demokrat. ” Når man er muslim, køber man hele pakken”, som imam Abdul Wahid Pedersen udtrykker det. Og hele pakken omfatter også et politisk system indstiftet af Allah. Man kan ikke botanisere i islam, som heller ikke er en politisk frokostbuffet, hvor man kan vælge og vrage efter behag. Man kan således ikke være muslim uden at acceptere den islamiske formynderstat, der udelukker det demokratiske retssamfund. Under sharia er der ingen trosfrihed, ytringsfrihed eller kunstnerisk frihed. Kvinder er anden rangsmennesker, som kan korporligt afstraffes. Jøder og kristne er tredje rangsmennesker, der kun må leve i et islamisk samfund, hvis de betaler en særlig skat som symbol på, at de er undermennesker.

Det islamiske tørklæde er således nok et troens symbol. Men det er også en forpligtelse til at ødelægge alt, hvad der gør livet værd at leve for frihedselskende, demokratisk sindede mennesker i en moderne og tolerant retsstat. Hijaben er også et krav om underkastelse. Vores underkastelse.

33 Thoughts to “HIJAB ER SYMBOL PÅ DIKTATURET”

 1. Dragen

  Der bliver byttet helt rundt på op og ned.

 2. S. Hansen

  Islamisterne har knækket koden til at nedbryde den vestlige verden. I Vesten er der ikke mange tilbage, som har kæmpet for frihed og demokrati. Næsten alle har fået det foræret af de tidligere generationer.

  De fleste i Vesten er næsten grænseløst tillidsfulde overfor andre mennesker. Denne tillid, som vores civilisation bygger på, er også vores akilleshæl. For islamisterne er formidable til at skabe tillid hos naive mennesker og skjule deres egentlige mørke hensigter. Vi kan bare se på Sverige, som på få år er blevet et land i total opløsning. Ingen nulevende svensker har før nu skullet kæmpe for sit land. Og løbet er kørt for dem.

  Polen og flere andre østeuropæiske stater har kommunisternes diktatur i frisk erindring. De har mærket de mørke kræfter på deres kroppe. Derfor er de ikke naive, og derfor har de for længst gennemskuet islamisterne.

  Det, man tager for givet, passer man ikke på. Derfor er almindelige vesterlænding godt på vej til at smide friheden, demokratiet og velfærden i kloakken.

  Det er tragisk, men det er sket mange gange før i verdenshistorien. Enhver civilisation og magt har sin tid og vil før eller siden glemme, hvorfor den opstod og gå i opløsning.

  1. tavsen

   “Islamisterne har knækket koden til at nedbryde den vestlige verden. ”

   Som Gadaffi udtalte for rigtig mange år siden. Unødvendig med kampvogne. Barnevogne er bedre.

   Danske børnepenge lyder svimlende højt for muslimer. Smuglerne fortæller aldrig om leveomkostningerne. Da jeg rejste i Afghanistan i starten af 70’erne, var afghanerne målløse over min timeløn. Fortalte så dem, hvad en pakke cigaretter kostede, så var de faktisk godt tilfredse med afghanske forhold. Sad på gaden i Kabul og solgte cigaretter for en god afghansk kammerat, så han kunne få en middagssøvn.

   For tidspunktet passede med de smukke skolepiger kom hjem. Helt naturlige uden indpakning.

   Kent’e kalam. Jek afghani.
   Afghaneren var godt tilfreds, når han op af middagssøvnen

   1. tavsen

    Barnevogne er bedre til at indtage Europa. Demografi er skæbne.

    Tredie gang er lykkens gang for muslimerne

    1. S. Hansen

     Den kloge narrer den mindre kloge.

     Meget kan man sige om islamisterne, men naive er de ikke. Det er vesterlændingene derimod. Så resultatet er uundgåeligt.

   2. Hjørdis Faaborg

    Ville gerne kunne dele dine kloge ord på FB! Tak for sem – vi trænger!

   3. Morten B.

    Tavsen, havde det da bare være Gadaffi der sagde det! Det var meget værre! Det var Erdogan!
    https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/indvandring-islam-og-integration-vaerdidebat-fra-flere-vinkler

    Blandt mødre med udenlandske rødder følger tyrkerne lige efter syrerne i fødselsfrekvens, og Ekstra Bladet kan citere Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, for at opfordre tyrkere bosat i Europa:

    ”Få ikke tre, men fem børn. Du er Europas fremtid, og det vil være det bedste, du kan gøre mod de uforskammetheder, fjendtligheder og uretfærdigheder, de har udsat dig for.”

 3. tavsen

  “Kvinder er anden rangsmennesker”

  Og det accepterer de stiltiende i Kvinfo. De burde læse koranen, der sættes de flere hundrede år tilbage. Bare se Afghanistan.

  Kvinderne bankes tilbage til kødgryderne. Mon de har fået for mange rettigheder? 😉

  Hvordan mon det gik med den danske cafeejer på Nørrebrogade, der så tørklæder som religiøs propaganda? Hans cafe blev selvfølgelig ødelagt, men Mette Abildgaard følte ingen trang til at støtte ham. Som hun gjorde med den kriminelle Ali bager

  KVALMENDE https://www.youtube.com/watch?v=tcFDptwF09Q

 4. S. Hansen

  Dette websted burde få et SSL certifikat. For med almindelig HTTP kan f.eks. ANTIFA lave et “man-in-the-middle” hack, så vi rent faktisk skriver på deres og ikke Asger Aamunds websted.

 5. Kaj Haulrich

  “Den danske sekulære retsstat er bygget op på en klassisk adskillelse af den lovgivende, den dømmende og den udøvende magt.”

  Jeg antager at Aamund her er et offer for et såkaldt ‘freudian slip’. Så hvis ordet ‘er’ erstattes af ‘var’ giver det mening.

  1. S. Hansen

   Den dømmende og udøvende magt er for længst overtaget af den socialdemokratiske mafia. Så jeg er helt enig i, at “er” bør erstattes med “var”.

 6. Thomas Poulsen

  Glimrende skrevet Asger.

  Vi sidder her, nogle gamle og midaldrende hvide mænd og giver hinanden ret. Det er naturligvis hyggeligt nok, men det forhindrer ikke at vores land (og hele vesten) dag efter dag bliver mishandlet med en cocktail af antifacister, klimareligiøse, køns- og race-aktivister, nyleninister og panseksuelle, feminister m.fl.

  Vi slår os gevaldigt i tøjeret fordi vi kan se vores barndoms og ungdoms Danmark hastigt er på vej direkte i afgrunden.

  Jeg har svært ved at indrømme det, men jeg tror løbet er kørt. Jeg er ihvertfald begyndt at drikke Chablis og Margaux fra kælderen, den skal ikke falde i de forkerte hænder.

  Hilsen en hvid almindelig mand.

  1. Gunnar Johansen

   Chablis og Margaux… Så står det godt nok slemt til, men jeg kan sagtens følge dig.
   Jeg håber Asger en dag vil løfte sløret for EU’s aftale med Pfizer, Moderna og de andre hardcore kapitalister. Han må jo have kontakter i branchen.
   PS: Pfizer er lige sat på pause i Sverige:
   https://samnytt.se/forskningsfusk-avslojat-vid-testning-av-pfizers-covidvaccin/

  2. S. Hansen

   Vi kæmper vel vores lille civiliserede kamp for at lukke øjnene op på alle tåberne. Forhåbentlig gør vi en lille bitte forskel.

   Det så også sort ud mange gange for de allierede under 2. verdenskrig. Men tak Skæbne for at de ikke gav op.

   Vi frygter det værste, men lad os håbe på det bedste.

  3. E. Frederiksen

   Jeg er en gammel, hvid kvinde ,
   og hvor er jeg desværre enig med dig.
   Bange for, at løbet er kørt.
   Se udsendelsen “Kernen” i TV2 news om situationen
   i Sverige. Den viser, hvad vi er på vej til, hvis intet
   utroligt sker, der kan redde os.
   Nyd din Chablis og Margaux, mens du kan.
   KH

 7. Den Nervøse

  Det kan koges ned til, at jeg ikke vil finde mig i at vores politikere importerer folk til Danmark, som kalder mig vantro!
  Medierne kører en hårdnakket politik for, at vi skal accepterer muslimske symboler i det offentlige rum. Vi skal accepterer islam, som en del af vores samfund. Det er intet mindre end kvalmende, Islam hører dybest set til bag hjemmets fire væge og egentligt helst i muslimske lande!
  Jo mere medierne promoverer islams symboler, jo mere kæmpes der imod det!

  1. Gunnar Johansen

   Mediernes rolle er i hvert fald kvalmende, og det har den længe været. Jeg har i de senere år haft rabatabonnementer hos både JP, Berlingske og Information, og det er godt nok stygge ting man jævnligt kan blive udsat for i de pågældende medier. Ikke en gang et gratis abonnement kan lokke mere.
   Et enkelt lyspunkt er at finde i Sverige, nemlig Swebbtv.se, og heldigvis har jeg en lille aktie i Sverige – jeg forstår det meste af sproget; jeg forstår bare ikke svenskerne.

  2. Thomas Poulsen

   Du har så evigt ret. Utroligt at vores folkevalgte danske politikere vil tvinge os til accept og underkastelse.

   Manner måløs

   Venlig hilsen.

 8. S. Hansen

  Jeg vil gerne sprede lidt håb.

  Først og fremmest tak til Asger Aamund for, at vi kan ytre os ucensureret på din blok. De fleste af vores ytringer havde medført øjeblikkelig og permanent udelukkelse fra Facebook og lignende skodmedier.

  Der er ikke mange som os her i Danmark, og det meste af pressen undertrykker vores synspunkter. Hvad, pressen heller ikke skriver, er, at der er mange, mange millioner af republikanere i USA, som deler vores syn på verden. Som så ofte før bliver det USA, vores redning til sidst vil komme fra.

  Det har længe set sort ud derovre også. Men der blæser nye vinde nu. Man taler om “The Red Wave” (Rød er republikanernes farve). Der har lige været guvernørvalg i Virginia, som de sidste 12 år har været en sikker demokratisk bastion. Det til trods har republikaneren Younkin vundet valget. Oven i købet har mange demokrater stemt på ham.

  I New Jersey, som er indbegrebet af en demokratisk højborg, er der næsten dødt løb i kampen om guvernørposten mellem republikanerne og demokraterne. Og for at det ikke skal være løgn, slog en republikansk truck driver i samme stat med et kampagnebudget på under 1000 dollars og hjemmelavede Youtube-videoer en mangeårig demokratisk senator med et svimlende kampagnebudget af pinden.

  Hvorfor? Fordi amerikanerne er dødtrætte af den venstreorienterede Woke-bølge med Critical Race Theory, Trans-galskab, Cancel Culture osv. osv.

  Det lover godt for midtvejsvalget i ’22 og præsidentvalget i ’24.

  Hvis nogen skulle have interesse i nyheder, som deler vores holdninger, kan jeg varmt anbefale:

  NewsMax TV kan streames live og gratis 24/7 på https://www.newsmaxtv.com/

  Fox News kan hentes som app til iPhone og Android og koster et abonnement på sølle 55 kr. pr. måned. De giver også 24/7 live nyheder. Med lidt snilde og BlueStacks kan man installere Fox News app på Windows pc og blæse TV billedet op på en vilkårligt stor skærm.

  Breibart er en fantastisk konservativ netavis med nogle kommentarspor til deres artikler, som får EB’s nationen før censuren til at ligne det rene vand. Den findes her: https://www.breitbart.com/

  Telegram er en app til både iPhone og Android. Specielt for Telegram er, at her får man vores gamle ven, Trump, for fuld udblæsning og uden censur.

 9. Piotr

  Hvor er EU dog et sygt foretagende!
  Stem NB! SIAD!
  P

 10. Knud Madsen

  Det er mig komplet uforståeligt, hvordan Kvinfo og mange kvinder iøvrigt så ivrigt kan støtte op om muhamedanismen. Er de komplet blinde, eller er de så betændte af trangen til at få noget sex af de “ædle” vilde? De muhamedanske stoddere må grine deres beskidte røve i laser, når de erfarer, hvorledes de kan vælte sig i liderlige kvinder.

  1. E. Frederiksen

   Hej Knud.
   Jeg er så enig med dig.
   Der kan ikke være meget hjemme i hovedet, når de ikke kan fatte,
   hvad det er, der foregår.
   Jeg er inderlig rystet og virkelig meget, meget ked af udviklingen.
   Tak til Asger, der skriver disse indlæg samt til jer kommentatorer,
   der svarer så fantastisk og viser jeres vrede og væmmelse.

 11. Finn A. Skov

  Man kan jo bare betragte de fladpandede reklamer, vi hver dag bliver bombarderet med.
  Slet skjult propaganda for det “flerkulturelle” samfund.
  Ingen reklamer uden deres egen “hus neger”
  Tag et blik på Lego´s reklame der er spækket med religiøse/muslimske symboler.
  Kvalme grænsen er nået, når den dukker op!

 12. tavsen

  Islam er dødsens farlig, især for kvinderne. Hvad mon Kvinfo siger til den her`?

  https://avisendanmark.dk/artikel/anklager-ser-religi%C3%B8st-motiv-bag-knivdrab-i-randers
  Motiv for knivdrab har ifølge anklageskrift blandt andet været, at kvinde ikke var rettroende muslim.”

 13. T West

  Var der dog bare to procent af politikerne i folketinget, og bare en procent i kræftsvulstens centrum altså Brussel, der havde et format og overblik som Asger Aamund, så ville Danmark og Europas lande, have en betydelig bedre chance for, at overleve muslimernes masseininvation og hærgen, som det er nu, er der vist kun krigen mod Islam, at se frem til. Når jeg ser tilbage i historien, så begyndte modstandsbevægelsen meget langsomt, men den kom dog i gang, selv om der også dengang blev kæmpet imod enhver modstand mod nazismen af politiske korrekte.

 14. Thomas Poulsen

  Vi skal kæmpe og selvom jeg personligt er misfornøjet over situationen jf. det jeg skrev tidligere så bliver vi nød til at kæmpe.

  Hvis man ser videoer fra grænsen mellem Belarus og Polen så bliver humøret desværre ikke bedre.

  Store horder af unge arabere på vej gennem Polen og ind i Tyskland, gør på motorvejene præcis som i 2015.

  Hvorfor hjælper vi ikke polakkerne, jeg fatter det ikke. De store lande i Europa under ledelse af Macron og Merkel må jo ønske den totale undergang for Vesteuropa.

  Grædefærdig og vred

 15. S. Hansen

  Citat fra Twitter:

  The demise of the Western World. Hope this proverb is true: “Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”

 16. S. Hansen

  Hvis nogen skulle have interesse i nyheder, som deler vores holdninger, kan jeg varmt anbefale:
  NewsMax TV kan streames live og gratis 24/7 på https://www.newsmaxtv.com/
  Fox News kan hentes som app til iPhone og Android og koster et abonnement på sølle 55 kr. pr. måned. De giver også 24/7 live nyheder. Med lidt snilde og BlueStacks kan man installere Fox News app på Windows pc og blæse TV billedet op på en vilkårligt stor skærm.
  Breibart er en fantastisk konservativ netavis med nogle kommentarspor til deres artikler, som får EB’s nationen før censuren til at ligne det rene vand. Den findes her: https://www.breitbart.com/
  Telegram er en app til både iPhone og Android. Specielt for Telegram er, at her får man vores gamle ven, Trump, for fuld udblæsning og uden censur.

 17. S. Hansen

  Jeg vil gerne sprede lidt håb.
  Først og fremmest tak til Asger Aamund for, at vi kan ytre os på din blok. De fleste af vores ytringer havde medført øjeblikkelig og permanent udelukkelse fra Facebook og lignende skodmedier.
  Der er ikke mange som os her i Danmark, og det meste af pressen undertrykker vores synspunkter. Hvad, pressen heller ikke skriver, er, at der er mange, mange millioner af republikanere i USA, som deler vores syn på verden. Som så ofte før bliver det USA, vores redning til sidst vil komme fra.
  Det har længe set sort ud derovre også. Men der blæser nye vinde nu. Man taler om “The Red Wave” (Rød er republikanernes farve). Der har lige været guvernørvalg i Virginia, som de sidste 12 år har været en sikker demokratisk bastion. Det til trods har republikaneren Younkin vundet valget. Ovenikøbet har mange demokrater stemt på ham.
  I New Jersey, som er indbegrebet af en demokratisk højborg, er der næsten dødt løb i kampen om guvernørposten mellem republikanerne og demokraterne. Og for at det ikke skal være løgn, slog en republikansk truck driver i samme stat med et kampagnebudget på under 1000 dollars og hjemmelavede Youtube-videoer en mangeårig demokratisk senator med et svimlende kampagnebudget af pinden.
  Hvorfor? Fordi amerikanerne er dødtrætte af den venstreorienterede Woke-bølge med Critical Race Theory, kønsforvirring, Cancel Culture osv. osv.
  Det lover godt for midtvejsvalget i ’22 og præsidentvalget i ’24.
  Hvis nogen skulle have interesse i nyheder, som deler vores holdninger, kan jeg varmt anbefale:
  NewsMax TV kan streames live og gratis 24/7
  Fox News kan hentes som app til iPhone og Android og koster et abonnement på sølle 55 kr. pr. måned. De giver også 24/7 live nyheder. Med lidt snilde og BlueStacks kan man installere Fox News app på Windows pc og blæse TV billedet op på en vilkårligt stor skærm.
  Breibart er en fantastisk konservativ netavis med nogle kommentarspor til deres artikler, som får EB’s nationen før censuren til at ligne det rene vand.
  Telegram er en app til både iPhone og Android. Specielt for Telegram er, at her får man vores gamle ven, Trump, for fuld udblæsning og uden censur.

  1. Thomas Poulsen

   Mange tak for din optimisme og gode henvisningerne til alternative nyhedsformidlere, vi har i den grad brug for at sprede budskabet om andre platforme end de løgnagtige MSM nyheder.

   1. S. Hansen

    Velbekomme. Ja budskabet skal spredes. Ligesom “Her er London” under 2. verdenskrig.

    Skulle man have lyst til et rigtig godt grin, så er der konservativ satire i verdensklasse på Babylon Bee.

 18. Bent A

  Enig med alle herinde. Det man kan frygte er at democrats nu har så megen magt
  at de ikke kan stoppes? De vil fra nu af bruge alle tricks for at få de valgresultater
  de ønsker. De har rejst falske anklager mod hundredvis af borgere der blot var i
  indenfor 5 km fra kongresbygningen. De kan også rejse falske anklager mod Trump
  og alle som støtter ham. De kan skabe kaos og undertrykkelse overalt. Men det er
  rigtigt at de har over 100 millioner af amerikanere imod sig, og det kan føre til
  dette rødfascistiske regimes fald.

  Men vil USA så i næste omgang redde Europa fra diktatur, tyranni, kommunisme, afrikanisering og “svenske” tilstande? Eller klarer vi det selv? Det vil vise sig.

 19. […] vil gerne – ligesom Siddique – bringe glæde til alle hijabierne. Og som Asger Aamund udtrykker  det: ”Glæden er allerede bragt til en række iranske kvinder, der i protest viste […]

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *