OBAMA STYRER FRA KULISSEN

Få dage inden han blev valgt til USA’s næste præsident i 2008 erklærede Barack Obama, at det var hans mål, ” fundamentalt at ændre Amerikas Forenede Stater”. Med det mente han, at bevæge nationen væk fra individuel frihed, lille offentlig sektor og fri markeds kapitalisme og hen imod en socialistisk, kollektiv samfundsmodel, centralt styret af et permanent Demokrat- flertal. Projektet led skibbrud på halvvejen, men ikke mere end at det blev overtaget intakt af den kognitivt udfordrede Joe Biden, der nu fortsætter, hvor Obama måtte slippe. Målet er det samme som Bidens pressechef udtalte for nyligt: ” Vi arbejder på en fundamental ændring af USA’s økonomi”.

Obama kom ellers godt fra start med sit revolutionerende projekt. I hans første år som præsident blev USA ramt af en lammende bankkrise, hvor hele fire storbanker gik konkurs uden, at regeringen trådte til med stabiliserende lovgivning. Som en finansiel Corona spredte krisen sig til banker i alle de vestlige demokratier, som i desperat søgen efter likviditet holdt brandudsalg af deres værdipapirer. Dermed torpederede bankerne erhvervsvirksomhederne og vi fik en altomfattende økonomisk krise, som i de følgende år knuste vækst og beskæftigelse i USA og Europa. Under Obamas 8 år som præsident led USA under den laveste økonomiske vækst siden den store depression i trediverne. Der var dramatisk fald i lønmodtagernes indkomst og beskæftigelse. Hundrede tusinder af familier måtte flytte fra hus og hjem, helbredsforsikringer var ikke til at betale, og der var stor vækst af borgere, der måtte søge om madkuponer for ikke at sulte. Obamas socialiseringsplaner blev hindret af midtvejsvalgene i 2010 og 2014, der kostede Demokraterne magten i Kongressen. Obama trøstede sig dog med, at hans protegé Hillary Clinton som den næste præsident ville fuldende transformationen af USA. Donald Trump kastede imidlertid grus i maskineriet, og selv om han var forhadt og foragtet af medier og halvdelen af befolkningen, skabte han på sine 4 år som præsident den største økonomiske vækst i mands minde, den højeste beskæftigelse og ligeledes den største fremgang i lønmodtagerindkomsterne.

I dag er Obama tilbage på kontoret. Ikke fysisk til stede i Det Hvide Hus, men alle andre steder. Den retarderede Biden er reelt sat fra bestillingen. Af Biden’s 100 vigtigste embedsmænd og ministre stammer de 74 fra Obamas administration. Obamas projekt om at radikalisere skoler og universiteter til krigsførelse mod hvide og heteroseksuelle fortsætter under Biden for fuld damp. Det gør også socialiseringen af samfundet og centraliseringen af den politiske magt, som i dag er i hænderne på Demokraterne og deres væbnere i medier og Facebook. Obama – Biden regeringen udbetaler tusindvis af milliarder af dollars til lønmodtagere for at holde dem hjemme fra arbejde og for at vænne dem til at være på støtten. Skatterne tordner i vejret ligesom inflationen, der jo er den fattige mands skattebyrde. Alt stiger lige fra fødevarer til benzin og elektricitet. USA tynges nu også af en forsyningskrise, overbelastede havne, mangel på lastbilchauffører og flyafgange, fordi personalet modsætter sig tvangsvaccinering mod Corona.

Obama sagde for nyligt i et interview med ”the Hill”, at ”den fundamentale ændring af USA nok var gået for hurtig for en stor del af befolkningen”. Obama var en elendig præsident, men han er en eminent revolutionær, som ved ,når timen er kommet:  Covid- epidemiens totalitære styring kuede den amerikanske befolkning, som nu bøjer nakken og accepterer Obamas kommende formynderstat.

10 Thoughts to “OBAMA STYRER FRA KULISSEN”

 1. E. Frederiksen

  Uhyggelig læsning

 2. Bent A

  Det var nok ikke klogt at stemme på en der hed Hussein til mellemnavn. (Mangler der ikke gåseøjne omkring godt i “Obama kom ellers godt fra start”?)

  Det er fantastisk spændende om det lykkes republikanerne at komme tilbage, eller om Obama Hussein og democrats får forvandlet USA til et nyt Kina eller Nordkorea.

  Striden mellem de to føje kan udvikle sig til at kolossalt drama. Eller blive til en stille underkastelse hvor alle amerikanere bliver fanger i et en politi-stat med jernhård undertrykkelse.

  Taber republikanerne kampen, vil det få uhyggelige følger for Europa og hele verden.

  Det er allerede dødsensfarligt at det tilsyneladende er en flok totalitære og ret utilregnelige typer der er kommet til magten.

  1. E. Frederiksen

   Bent A
   100% enig med dig, har samme frygt, som du har.

 3. S. Hansen

  Social-fascismen er ved at have overtaget hele den vestlige verden. Det er en opløsningstid på niveau med Kulturrevolutionen i Kina i forrige århundrede. Vi er nøjagtigt der, hvor Hitler og Stalin og senere Mao mobiliserede massernes had og galskab. Denne gang har vi bare ikke nogen modvægt. USA bevæger sig også med rekordfart mod social-fascismens Orwellske mareridt. Om få år vil historiebøgerne være skrevet om, så bedraget af de kommende generationer er fuldendt. Der er ingen vej tilbage, når USA er faldet. Vi kan kun håbe på, at fornuften vil sejre derovre, men det ser sort ud.

  1. Bent Preben Nielsen

   Tror ikke det kan ske, uden et voldsomt oprør fra den del af befolkningen, der stemte på Trump. Der er enorm forskel på dem væk fra storbyerne og Obamas demokrater.
   Det kan ende med en nu borgerkrig.

 4. Thomas Poulsen

  Planen er og har hele tiden været at destabilisere hele vesten ikke kun USA.

  Obama har altid hadet vestlige værdier, og snart kommer hævnen.

  Hvorfor tror I at man pumper milliarder og atter milliarder af nye dollars ud i systemet måned efter måned? Det er blot en af de ting, som skal til for i sidste ende at smadrer tilliden til USA og deres valuta.

  Med de nye dollars kommer inflationen, den er allerede godt i gang. Bidens økonomer forsikrer markederne med, at den høje inflation blot er midlertidigt og at man ikke skal være urolig, for når jobskabelsen kommer op i omdrejninger så falder der ro på igen.

  Samtidig med dette sendes der checks ud til millioner af amerikanere, som ellers mangler på arbejdsmarkedet, de tager derfor sofaen i stedet for lastbilen.

  Når forsyningskæderne amputeres med vilje, inflationen stiger, energipriser stiger og renten er sindsygt lav (hvilket ikke passer til inflationsniveauet) så kan jeg godt garanterer jer for, at når denne økonomiske atombomben detonerer så ser USA’s økonomi helt anderledes ud, end vi nogensinde har set. Når USA kollapser så ryger Europa med ned.

  Her et lille uddrag fra en artikel på CNBC d. 12.10.21:

  “By now, some economists had expected inflation to have peaked, but supply chain pressures, rising energy prices and gains in rent and medical costs could make it more persistent.

  “I think it could come in hot,” Grant Thornton chief economist Diane Swonk said. “It looks like we could get more broad-based inflation. There is supply shock there. You start getting spillover of energy prices and other things.”

  Og der er mere hvor det kommer fra

  En god ting kommer der dog ud af det, “klimakrise” er der ingen, der taler om i 2024, der er der mere lavpraktiske ting at tænke på.

 5. Ulla Storm

  Hvem styrer VERDEN og hvem er MARIONETTER ?
  Man er ikke så forbavset, men trist, når man har læst
  Jacob Nordangårds bøger:
  1) ROCKEFELLER EN KLIMASMART HISTORIE.
  2) DEN GLOBALA STATSKUPPEN

  http://pharos.stiftelsen-pharos.org/mass-formation-har-du-blivit-drabbad-an/#more-3427

 6. Poul clausen

  Aamund ; Jeg faldt engang, for alt hans flaorede lor. Det er sa overstaet . De 2 er dodsensfarlige. Han er .muslim…mine lierber God.
  Og svommer i $. Ejen o ved Martas Winejart.

  Det er sa skidt , for os alle i vores vedensdel / hele verden…
  Jeg nu nermest total blocket hos Facebook. For at skrive mod left , og for Trumps bedrift. Anvender Rumble.
  Og vendter med langsel, pa Trumps nye social medie.

  Tak for det du produsere ,, rigtig godt ,, …..

  1. Obama har lige købt et hus i Martha’s Vineyard til omkring 100 mill DKK liggende helt ned til vandet. Det havde han nok ikke gjort, hvis han troede på myten om den stigende vandstand fra ‘den globale opvarmning’.

 7. S. Hansen

  Jeg er blevet en hel del mere optimist efter Republikanernes jordskredssejr i Virginia tirsdag. Selv mange demokratiske kernevælgere har stemt på republikaneren Youngkin. Og selv New Jersey, som er en demokratisk højborg, falder måske i hænderne på Republikanerne.

  Amerikanerne er tydeligvis uendelig trætte af Critical Race Theory, Trans-vanviddet, inflation, eksploderende kriminalitet osv. sov. Selv den venstreorienterede Minneapolis har med et overvældende flertal på 56 % nedstemt at nedlægge politiet.

  Det varsler godt for midtvejsvalget i 2022.

  Jeg kan i øvrigt anbefale https://www.newsmaxtv.com/ som leverer 24/7 gratis live konservative TV-nyheder fra USA. Fox News kan man også streame for 55 kr. pr. måned via app på iPhone eller Andriod. Breibart, https://www.breitbart.com/ er en skarp konservativ amerikansk netavis.

  Tak til Asger Aamund for at have dette lille “space”, hvor vi kan ytre os.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *