ISLAMISK TERRORISME ER IKKE EN FORBRYDLSE MEN EN DIAGNOSE

Frankrig har man i flere år omtalt islamiske terrorister som psykisk syge. Ifølge den fremherskende opfattelse i retssystemet og i medierne kan mord på sagesløse og uskyldige mennesker ikke udføres af mentalt sunde mennesker, da der ikke er noget motiv for drabet. Hævn, jalousi og berigelse kan være årsag til, at såkaldt normale mennesker begår mord, men drab uden årsag må være udført af psykisk syge personer. Franske islamiske terrorister søger som oftest selv døden efter deres udåd i en konfrontation med politiet. Men hvis de overlever, kan de forvente, at de erklæres uegnede til straf og anbringes på en kolbøttefabrik på ubestemt tid, idet det vil være op til et lægefagligt skøn, om de på et tidspunkt kan slippes ud i samfundet igen.

Terroristen Mohamed Bouhlel, som med sin lastvogn myrdede 86 mennesker og lemlæstede over 400, der fejrede Bastilledagen i Nice i 2016 blev således af medier, familie og myndigheder stemplet som mentalt ustabil. Knivmorderen, der i Paris i august 2018 dræbte to og sårede èt menneske, blev ligeledes rubriceret som psykisk syg, og det var også tilfældet for den islamiske terrorist, der i januar 2020 også i Paris dræbte en person og sårede to andre. Når islamisk terrorisme rutinemæssigt kædes sammen med en diagnose er det naturligvis, fordi politikere og medier en gang for alle har vedtaget at islam er kærlighedens og fredens religion og ikke vil anerkende, at islam også rummer et politisk system, der står for had, krig og hævn over de vantro.  Ingen vestlig statschef – med undtagelse af præsident Trump – tør offentligt kæde den globale terrorisme sammen med islam. Derfor har vore politikere og medier opfundet udtryk som ’mentalt forstyrrede enspændere’, ’ensomme ulve’, ’mørkets kræfter’ og ’hijackere af islam’. Ayatollah Khomeini erklærede ellers i en tale ved sin magtovertagelse i 1979, at ” islam er blodets religion for dem, der ikke tror!”. Men det kan vi ikke lide at høre, så vi vender ryggen til sandheden og opfinder vores egen, som vi bedre kan leve med. Senest har ensomme ulve i Afghanistan inden for de sidste 14 dage sprængt to moskeer i luften med tilsammen omkring 150 dødsofre. Islamiske ’ mørkets kræfter’ udfører globalt gennemsnitligt 2000 Allahu-Akbar attentater om året med omkring 40 000 ofre.

Vi skal altså vænnes til, at gerningsmændene i virkeligheden er lige så meget ofre, som de mennesker, de myrder. Det er socialt udstødte stakler, der på grund af vores diskrimination og racisme er tvunget ud i et psykisk mørke, der jo næsten ikke kan føre til andet end mord på kristne og jøder. Den islamiske terrorist, der I Norge myrdede fem uskyldige mennesker vil i modsætning til Breivik næppe blive idømt en lang fængselsstraf. Få timer efter drabene kunne Politiken lettet meddele, at gerningsmanden var psykisk syg. Islam blev således endnu en gang frikendt for skyld og skam. Manden var jo syg. Og vi burde have lige så ondt af ham som af ofrene.  Det norske politi konkluderede omgående, at drabsmotivet var forbundet med en psykisk lidelse. At morderen var muslimsk konvertit spiller således ingen rolle. Sygdom er jo hver mands herre. Kærlighedens og fredens religion fremstår således fortsat og som altid ubelastet og uskyldsren.

16 Thoughts to “ISLAMISK TERRORISME ER IKKE EN FORBRYDLSE MEN EN DIAGNOSE”

 1. Bent A

  Jamen islam har jo intet med islam at gøre. Det véd da enhver. Når islamister myrder, skyldes det blot et øjebliks uligevægt eller sindsforvirring. Derfor er der heller ikke grund til at udvise dem, og de kan løslades kort tid efter deres ugerninger. Man skal blot inden over en kop kaffe og et par flødekager resocialisere dem og forklare dem at det ikke var pænt gjort, og at det helst ikke må gentage sig. Derefter kan man roligt slippe dem løs.

 2. tavsen

  Ved at udråbe mordere som psykisk syge afsløres, at islam er sygdommens årsag.. Krage søger mage.

  LÆS KORANEN

 3. Tim Pallis

  Denne analyse af Aamund er simpelthen noget af det bedste jeg nogensinde har læst af islamkritik. Den fortæller meget om islams væsen, samtidig med at den afslører politikernes og journalisternes politisk korrekte indoktrinering af læsere og lyttere. Jeg er også enig med tavsens stilfærdige kommentar at ved “at udråbe mordere som psykisk syge afsløres, at islam er sygdommens årsag”. Ja islam er en psykisk lidelse, som får de troende til at begå voldelig kriminalitet. Skal de derfor i gummicelle eller livsvarig fængsel? Se det må politikerne tænke over. Jeg mener, at der er belæg for, at man forbyder islam og lukker alle moskeer, fordi det er en samfundsskadelig pseudo-religion.

  1. tavsen

   Tim Pallis

   Det er uforståeligt, at mennesker årti efter årti stadig tror på statslige medier. At en mand med bue og pil har dræbt 5 mennesker? Hvorfor den løgn, når politiet fortalte, han også havde 2 andre våben på sig? Og de 5 blev da også dræbt med stikvåben, Mon der var halshugning inde i billedet, og det skulle skjules med tåbelige misinformationer?

   Myndighederne skulle beskytte befolkningen, men årti efter årti er det massemordere, der bliver beskyttet. ÆKELT.

  2. Peter Pedersen

   Helt enig det er mpske både en syg kultur men også hjernevaskede fundamentalister der forsøger at skjule sig i religionens “navn” mod de vantro er grim tanke der kan føre os til helt uoverskulelige konsekcenser for menneskeheden, for hvem ved reelt hvad vi skal stille op med uvæsenet

 4. Tom mika Jørgensen

  I min optik er det islam der er en psykisk sygdom .

  1. tavsen

   Tom mika Jørgensen

   Også i den grad. De burde skamme sig, at lukke så mange psykopater ind. UDEN at have læst koranen.

   Men efter hvert massedrab kan de så mødes og sole sig i hinandens sædvanlige følelsesregister. Og blomsterhandlerne har travlt med at gøre bod på deres dårlige samvittighed.

   Og medierne fører an. Sådanne massemordere er kioskbaskere.

 5. Thomas Poulsen

  Ja de psykisk syge stakler skal hjælpes. Fokus skal rettes på gerningsmanden, så han kan blive hjulpet ikke straffet.

  Importen af nye stakler kører ufortrødent videre, vesten kører hastigt mod afgrunden.

  1. tavsen

   Thomas Poulsen

   Ja, ofrene og deres efterladte har slet ingen interesse. Kun som samlingspunkt til mindehøjtideligheder.

   Ydermere vil MSM nu bestemme, han slet ikke var muslim, selvom massemorderen havde erklæret sig som rettroende, og kom med advarsler.

   Hans barndomsven havde i 2017 anmeldt ham for radikalisme, men det gav politiet pokker i. Synd det ikke var højreradikal, så ville der resolut været grebet ind og 5 mennesker havde fået lov at leve.

 6. Nielsen

  De satans muhammedanere skal bortvises med det samme.

 7. E. Frederiksen

  “Tim Pallis
  16/10/2021 at 17:45
  Denne analyse af Aamund er simpelthen noget af det bedste jeg nogensinde har læst af islamkritik.”
  —–
  Tim Pallis, jeg er så 100% enig med dig.
  Asger Aamund er fantastisk til at ramme plet.

 8. T West

  Islam ud Danmark, ud af Europa, ud af verden.
  Vores politikere og mainstream pressen skulle med, det er dem med deres hjernevask, der er årsagen til masse ødelæggelsen og masseinvationen. Bliv dog klar over hvad der står i deres erobrings håndbog. Alle er for muslimerne født muslimer, men er kommet på afveje, og kan de ikke konvertere, er det enhver muslims pligt, at aflive dem. Gør de det er de sikker på en plads i Allahs paradis.

 9. Holger Danske

  Det interessante Asger her er at man nok af frygt eller misforstået hensynitis vælger at påstå psykisk sygdom som diagnose. Politiet er ikke i stand til dette ,så vi venter spændt på, at der træder en psykiater frem og afgør det med en præcis diagnose. Endnu ikke sket men herregud vi venter blot på det næste attentat. Islamitisk paranoia eksisterer ikke i Strømgrens lærebog i Psykiatri.

  1. I juni i år myrdede en somalier tre kvinder med knivstik i Augsburg, mens han råbte Allahu-Akbar. Han blev ikke fængslet, men indlagt på en kolbøttefabrik i Bayern. Retten i Augsburg har netop publiceret deres kendelse, der erklærer ham for sindssyg i gerningsøjeblikket, og som frikender ham for islamisk terrorisme. Ifølge somalierens advokat er han efter effektiv medicinering rask igen. Han vil ikke blive strafforfulgt, men myndighederne ‘overvejer udvisning’, hvad vi godt ved aldrig bliver effektueret, da han efter konventionerne ikke kan forventes at modtage effektiv psykiatrisk behandling i Somalia. Velbekomme!

   1. Sune Villum-Nielsen

    Surprise Surprise. Her på Møn/Sydsjælland terroriserer det muslimske segment siden 2015 efter forgodtbefindende undertegnede på Dagligt Basis. Jeg hedder Sune Villum-Nielsen, er 76 år, bor i Stege. Spørg Sydsjællands Politi hvad man gør ved det. OG hvilke muslimer foretager dette? Efter min erfaring : begge køn, ALLE, aldersgrupper minus gamle kvinder og helt små, børn.

 10. Lørdag blev tre mennesker stukket ned af en syrisk migrant i et intercitytog i Sydtyskland. Ifølge tyske medier anses gerningsmanden for at have psykiske problemer. Der er således intet nyt under solen.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *