FODBOLDEN PÅ DEN POLITISKE ROULETTE

Dansk idræt har altid kæmpet for at kunne konkurrere med alle, overalt til alle tider. Politik for sig og sport for sig. Det har idrætten været bedre til end erhvervslivet, der ofte tages som gidsler af den politiske modebølge, der dikterer sanktioner mod udvalgte diktaturer og lader andre totalitære stater være i fred.

Danmark har således en stolt tradition for sportssamkvem med fascistiske stater, der undertrykker, torterer og myrder deres egne borgere. Vi deltog i den nazistiske olympiade i Berlin i 1936. Vi spillede fodboldlandskamp mod Hitler-Tyskland året efter i Breslau, hvor vi fik vielen Bank med 0-8. Vi spillede hele 10 landskampe mod det ligeledes fascistiske Sovjetunionen og tabte de 9, men til gengæld vandt den vigtigste i 1985 med 4-2. Vi deltog i olympiaden i Moskva i 1980, hvor en del lande ikke stillede op på grund af den sovjetiske invasion i Afghanistan tidligere samme år. Vi var også med til olympiaden i Beijing i 2008 under det kommunistiske diktaturs blodige faner.

Nu har den politiske venstrefløj herhjemme pludselig fået ondt i rumpetten over, at vi har kvalificeret os til VM i Qatar i 2022. Der henvises til, at Qatar er et hårdhændet diktatur, der har ladet flere tusinde arbejdere omkomme under slavelignende forhold i arbejdet med opførelsen af tribuner og fodboldanlæg. Det er alt sammen rigtigt nok, men hvor var de røde protester, da vi deltog i olympiaderne i Moskva og Beijing, når man nu vidste, at sovjetstyret myrdede 20 millioner af sine egne borgere og Mao-diktaturet hele 60 millioner? ( Kilde: Le Livre Noir du Communisme)

Det er en klar skandale, at FIFA har tildelt Qatar VM i fodbold. Ikke fordi det er en diktaturstat, men fordi landet mangler enhver forudsætning for værtskabet. Der spilles knapt nok fodbold i den knaldhede ørkenstat, som ikke rummer hverken traditioner, faciliteter og kultur, der kunne danne en værdig ramme om VM-turneringen.  De stenrige islamiske oliefyrster har simpelthen bestukket sig til det værtskab, de aldrig skulle have haft.  Deri ligger skandalen. Ikke at Danmark med møje og besvær har kvalificeret sig med en samlet målscore på 27-0. Naturligvis skal vi af sted og forsvare nationens ære i håbet om, at vi kommer hjem med pokalen og den globale håneret de næste 4 år.

Enhedslisten og SF består ikke af demokratisk sindede kordrenge, men rummer mange nostalgiske stalinister, der drømmer om at feje vores frie, globale idrætskonkurrence ind under jerntæppet. SF har nu bedt om en idrætspolitisk høring i Folketinget. Det betyder på jævnt dansk en aktion, der skal føre til dansk afbud til VM i 2022. Så farvel Qatar og goddag til solidaritetslandskampe med Venezuela, Cuba og Nordkorea. Der bliver noget at glæde sig til.

8 Thoughts to “FODBOLDEN PÅ DEN POLITISKE ROULETTE”

 1. Ivan Dybdal

  Præcis. SF og Enhedslisten hader Emiraterne, fordi de nu har faste flyforbindelser til Israel og der nu er mange af deres borgere, der besøger Israel som turister.
  DR piben havde sjovt nok en anden lyd 13. AUG 2020: “De Forenede Arabiske Emirater har i dag indgået en overraskende aftale, der fører til fuld normalisering af de diplomatiske relationer mellem landene. Det gør Emiraterne til det første af de såkaldte Golfstater til at indgå diplomatiske forbindelser med Israel.”
  “Præsident Trump løftede her til aften sløret for nogle af detaljerne i aftalen, som han har været med til at forhandle på plads.” (video)
  “Her til aften har den palæstinensiske præsident, Mahmoud Abbas, taget afstand fra dagens aftale, beretter nyhedsbureauet Reuters.
  Han kalder den for “forræderi mod Jerusalem, al-Aqsa moskéen og den palæstinensiske sag”.
  (Citatet er som talt ud af SF og Enhedslistens røde hjerte! 🙂

 2. Bent A

  Iflg. DR P1 er næsten syv tusinde arbejdere omkommet under bygning af et stadion og diverse andre anlæg. Det må betyde at der er tale om slaveri. Moderne og nutidigt slaveri. Så mange ville aldrig kunne omkomme hvis de havde blot et minimum af lønmodtager-rettigheder. Vi har altså at gøre med arabere der behandler deres bygningsarbejdere som var de dyr eller malkekvæg/slagtekvæg. En så umenneskelig behandling af mennesker må da være absolut u-acceptabel.

  Men vanvid og umenneskelighed synes at brede sig som en steppebrand i både øst og vest. Galskaben i USA, Sverige, Venezuela, Libanon og flere afrikanske lande er åbenlys. Selv i Danmark synes woke galskab at vinde frem. Fremtiden begynder at ligne et mareridt. Læs “1984”, “Kommunismens sorte bog” , bøger om nazismens og islamismens forbrydelser, og se den korte avis, hodja og document osv.

 3. Knud Madsen

  Det er da ellers sært, at rødgardisterne i den grad er bragt i affekt over muhamedanere. Dem plejer de jo ellers at være så vældig imponerede over uanset, hvor mange heftige forbrydelser, de begår her til lands.

 4. Piotr

  Med fare for at blive udelukket fra dette fine selskab, vover jeg at bringe et OT emne.
  Aamund var vært på en fremragende TV-udsendelses række tilbage 2015.

  Aamund gik i clinch arbejdssøgende, hvordan og hvilken type job de søgte og ikke mindst AF, denne gumpetunge uproduktive kolos, der præsterer mindst muligt og samtidig suger skattemidler til sig i en uendelig strøm af enorme dimensioner.

  Min pointe er, at nu er det kommet frem, at AF´s 3 afdelinger i Københavns kommune ikke har anvist en eneste arbejdssøgende til et job i 2 år!

  Hvorfor ikke? Hvad har de så lavet på AF? Får det konsekvenser for de arbejdssøgende eller ansatte på AF? Der findes lovgivning om dette, kan AF´s direktør bare sætte sig over loven? Får det konsekvenser?

  Hvor er vi på vej hen i dette Røde-tyranni, hvor pengene bare fosser ud af statskassen?

  Så vidt jeg husker kom Aamund frem til den konklusion i 2015, at det ville være lønsomt at lukke AF totalt, da AF ikke skaffede arbejdssøgende i job, for derefter at overlade jobformidling til private aktører. Jeg har glemt hvor mange milliarder DKK der kunne spares årligt.

  Aamund blev så klart revset af div. socialister og Djøfere for sin konklusion. I dag må vi bare sige, at Aamund have fuldstændigt ret, det har AF i København netop bevist!

  Stem NB! SIAD!
  P.

  1. DR2 og produktionsselskabet fjernede flere belastende optagelser fra mine samtaler med jobcentrene for ikke at provokere systemet for meget. Men bundlinjen er, at jobcentrene ikke har kontakt til virksomhederne, men tvinger de jobsøgende til at udfylde et hav af formularer, der ikke fører til noget som helst. Jobcentrene orker ikke at tage konfrontationerne med arbejdssky migranter, men vælger den nemme løsning at fortsætte kontanthjælpen til trods for permanent arbejdsværing. Jobcentrene er kun en prop i arbejdsformidlingen og bør nedlægges hurtigst muligt.

  2. Den Nervøse

   To ting har forarget mig voldsomt den forgangende uge.
   1. Den unge mand i luksusfælden, der blev fortørnet over at blive tilbudt et arbejde som skraldemand, og som på vanlig arabisk vis blev agressiv og rykkede jobtilbuddet i stykker.
   2. At jobcentrene i København ikke anviser job! Det svarer lidt til at mekanikeren ikke reparerer biler, og tandlægen ikke behandler tænder!

 5. Den Nervøse

  Jeg er enig med Liberal Alliance, lad fodboldspillerne tage afsted, og lad det officielle Danmark blive hjemme, ingen politikere og ingen kongelige!

 6. Thomas Poulsen

  Igen en fremragende artikel fra Asgers hånd.

  Selvfølgelig skal drengene afsted, det ville da være en hån mod dem efter en fantastisk kvalifikation hvor de eliminerede alle og Danmark ikke endnu engang skulle ud i matematiske beregninger for at komme med.

  Helt enig med Asgar, det er komplet latterligt at en lille åndsvag beduinstat i en hed sandkasse får tildelt VM, havde det været kamelridning havde det været en anden sag, men det fortæller jo blot hvor budrådden FIFA er.

  Hvad angår de rødes kritik så stikker den nok ikke så dybt alligevel. De har jo altid været i forsvar for Hamas, PFLP m.fl. og konstant udsat det eneste fungerende demokrati i Mellemøsten (Israel) for kritik og chikane. De rødes store og voksende problem er hvordan de skal balancerer mellem på den ene side ønsket om mere muslimsk indvandring og multikultur (som jo i realiteten er monokultur = muslimsk dominans) og på den anden side den middelalderlige undertrykkelse dette fører med sig. Dette bliver spændende at følge med i de kommende år, vær beredt på bortforklaringer og masser af uld i mund og historier fra de varme lande.

  God weekend Asger og tak for din indsats.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *