FRISKE NYE EJERE AF DANSK ERHVERVSLIV

Som purung udvandrede Samura Nawa med sin familie fra Afghanistan for at rette op på undertrykkelsen af kvinder i Danmark. Hun blev cand.polit., og efter en femårig turnus i et par ministerier og i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd var hun naturligvis klar til Folketinget, hvor hun nu som ligestillingsordfører for de Radikale forlanger kvoter, der skal befolke direktioner og bestyrelser med kvinder. ” Det går for langsomt med ligestillingen”, siger Nawa til Berlingske, ”kvinder bliver sorteret fra, og derfor bliver vi nødt til at bruge sådant et redskab”. Samtidig henviser hun til topchefen i Sydbank Karen Frøsig, der offentligt udtalte, at hun også støtter kvindekvoter i ledelsen af danske virksomheder, fordi hendes datter nu er nået den fremskredne alder af 30 år uden at have fået tilbudt en topstilling i erhvervslivet.

Et flertal af Folketingets medlemmer er uden væsentlig erhvervserfaring. Nogle få har ledererfaring, men ingen har haft en karriere som topchef i en større virksomhed. Folketinget kan således uden kompetencer og faglig indsigt frit diskutere og vedtage love, der giver statsmagten den afgørende indflydelse på sammensætningen af direktion og bestyrelser i danske virksomheder. Hovedmedierne, de Radikale og resten af venstrefløjen hælder mod den model, der dikterer 40 procent kvinder i større aktieselskabers bestyrelser. Hvis en virksomhed således har en bestyrelse på 7 medlemmer, hvoraf de 2 er mænd valgt af medarbejderne, skal 3 poster nu besættes af kvinder. Dette giver 2 poster til medlemmer valgt af aktionærerne og 5 poster til de samfundsvalgte. Disse 5 kan nu indgå et solidarisk valgforbund og nedstemme de hidtidige ejere til hver en tid. Netop hvad Enhedslisten altid har drømt om og, som de Radikale nu vil realisere.

Det komiske er bare, at en kvindekvotelov vil være fortid, inden den kan blive nutid. Som bekendt er kønnet i moderne tider ikke noget, man er født med, men noget man vælger. Ifølge den stadig mere aggressive og dominerende regnbuebevægelse er der mange forskellige kønsidentiteter, der ligger og skvulper mellem det maskuline og det feminine. Regnbuefascisterne vil derfor forlange, at de nye kvoter ikke skal forbeholdes kvinder, men være diversitetskvoter, så alle kan være med. Herefter opstår der islamiske protester mod, at 250 000 muslimer i Danmark holdes ude af det erhverv, hvis skatteindbetalinger finansierer tilværelsen for migranterne, som så også kræver repræsentation i bestyrelserne. Den moderne bestyrelse, som helt sikkert vil få støtte fra et flertal i Folketinget kommer ud over de to medlemmer valgt af aktionærerne nu til at bestå af to medarbejdervalgte poster samt en kvinde, en skægget dame i guldlamé og fjerboa og en imam, der kræver kønsopdelte kontorer og nul julefrokost. Festlige tider venter forude.

Den kendte canadiske kvindepsykolog Susan Pinker har nået den erkendelse, at mænd og kvinder vil noget forskelligt med deres liv. Mænd er villige til at ofre næsten alt for at nå toppen. Kvinderne vil andet og mere end karriere. Kvinder vil være noget for deres familie og deres veninder. De vil have tid til et kulturelt indhold i deres liv og til socialt samvær. Kvinder har et mere holistisk krav til livet. Derfor anbringer kvinderne sig ikke i toppen, men der, hvor de ifølge Pinker helst vil være: i midten.  Svaret er naturligvis ikke hjerneløse kvoter, men at give karrierekvinder en positiv særbehandling på arbejdsmarkedet. Virksomhederne vil gerne finansiere hushjælp, børnepasning og transportbehov for karrierekvinder, hvis disse ydelser ikke blev brandbeskattet som i dag. Flere kvinder ville vælge topkarrieren, hvis de fik en hjælpende hånd af politikerne. Og den hjælpende hånd hedder karrierestøtte og ikke tvangskvoter.

15 Thoughts to “FRISKE NYE EJERE AF DANSK ERHVERVSLIV”

 1. Tom mika Jørgensen

  Godt skriv ! Kvoter du’r ikke og slet ikke med de betragtninger du kommer med ,fryser sgu helt til is .

 2. Bent A

  Det dur bare ikke med kvindedominans i politik og erhvervslivet mv. Kvinder har mange gode egenskaber, som husmødre er de en vigtig del af familierne som er samfundets grundlæggende og vigtigste enheder. Men politiserende kvinder som stræber efter magten for magtens egen skyld, er en trussel mod landenes økonomi, fred, kultur og sikkerhed.

  Beviserne har vi i form af Sverige, Tyskland og England. Sverige er i dag en fejlslagende stat hærget af hverdagsterror med overfald, bombeeksplosioner, skyderier, voldtægter, røverier, svindelsager, brændende huse, skoler, butikker og biler. Mange kommuner er gået fallit, og tusinder af svenskere er drevet ud af deres boliger og må leve på gaden. Folk der protesterer mod uretfærdigheder og overgreb, risikerer politisk forfølgelse , berufsverbot og fængsel.

  Det meste af elendigheden skyldes feminisme, kommunisme og pladderhumanisme. Sverige skulle gøres til en humanistisk stormagt, koste hvad det ville. Sosserne har inviteret millioner af migranter fra Afrika og Mellemøsten til at slå sig ned i Sverige, og resultatet er kaos, gangstervælde, blodige konflikter, nye arter af sygdomme og ulykker, og kollapset sundhed og velfærd.

  Mange iagttagere mener at Sverige bliver et nyt Afghanistan, og at hverdagsterroren vil brede sig fra Sverige til Norge og Danmark.

  1. Thomas Poulsen

   Ja og man kunne blive ved, det “sjove” er at svenskerne åbenbart bliver ved med at stemme socialistisk, de sidste 80 år har Socialdemokraterne nærmest konstant siddet med regeringsmagten. Landsfaderen Tage Erlander sad i hele 23 år, derefter Palme osv. og nu Stefan Lyven. Underligt nok har Sverige aldrig haft en kvindelig statsminister, men det kan der snart blive lavet om på, jeg bringer selv Greta Tunberg i forslag. Lad os ønske vores nordiske brødre og ikke mindst søstre et stort held og lykke.

  2. E. Frederiksen

   Bent A
   Jeg er kvinde – 100%, men jeg kan godt forsikre dig, Asger og alle andre, at jeg virkelig ikke kan udstå alle de dominerende kvinder, der for tiden “råber op.”
   Tænker de end ikke på, at al den kvindekamp er totalt spildt, hvis det virkelig lykkes at få Sharialove m.v.?
   De er tåbelige i deres kamp for mere indvandring, som det sker p.t.

 3. Thomas Poulsen

  Som du selv skriver er kvindekvoter forældede langt før de bliver stadfæstet ved lov.

  Køn findes slet ikke og er man binær så beslutter man på dagen om man er mand eller kvinde. Er man således placeret i en bestyrelse via en kvindekvote må man håbe, at man ikke vågner op som mand den dag der er bestyrelsesmøde.

  Vi er slet ikke nået til de panseksuelle, men dem gider vi ikke bruge tid på nu.

 4. Piotr

  Venstre-socialisterne giver gerne køb på ytringsfriheden for at beholde magten.
  For at beholde magten er de ikke blege for at bruge tvang.
  Tvang virker totalt ulogisk i et samfund, hvor alle har de samme rettigheder & muligheder.
  Det gælder også kvinder, øgede kompetencer giver afkast før eller senere.
  Stem NB! SIAD!
  P.

 5. Bent A

  Alle har netop IKKE samme rettigheder i et kommunistisk indrettet samfund fyldt med kvoter, positiv særbehandling og skøre regler og bestemmelser. De normale borgere og alle normer og traditioner vil blive undertrykt, og under alle mulige løgne og påskud vil minoriteter blive brugt mod majoriteten af almindelige mennesker. Eller det går ligesom i Sovjet hvor hundredtusinder af kommunister som bare havde gjort hvad partiet havde bedt om. De blev massemyrdet eller sendt til Sibiriens iskolde ødemarker, hvor mange frøs ihjel eller blev sat til tvangsarbejde så hårdt, at de døde af det eller underernæring.

  Disse kommunister havde ikke gjort noget “forkert” i forhold til partiet, men havde villigt og nidkært deltaget i dets forbrydelser og mordorgier. De havde været “pålidelige” og “nyttige” kommunister, men Stalin og centralkomiteen mente at de “vidste for meget”. Ved at henrette dem eller dræbe dem langsomt i Sibirien mente Stalin & co. at de kunne skjule deres forbrydelser mod russerne og menneskeheden. Som bl.a. omfattede mordene på over 20.000 polske officerer der var blevet sovjetiske krigsfanger. De blev på en nedrig, lusket og udspekuleret måde dræbt med nakkeskud i Katyn-skoven.

  De fleste som blev mishandlet og myrdet, var almindelige mennesker fra byerne eller landet.

  Stalin var ikke et menneske, men en djævel, en satan, et uhyre. Ligesom Mao, Pol Pot og andre kommunistiske topfigurer. Læs “Kommunismens sorte bog” eller bøger af Solsjenitsyn, Kafka og Beevor mfl. Eller læs “1984” og “Fagre nye verden”. Supplér med bøger af Bjørn Lomborg, Svensmark og adjunkt Steen Steensen. Og se Hodja og 24nyt.dk.

 6. Rose-Marie Mølgaard Jensen

  hvor var det godt at hun valgte at komme til Danmark for at hjælpe Danske undertrykkede kvinder nu er der da håb fremover tak til Samira for hendes utrættelige kamp for Danske kvinder hun bliver forhåbentlig her da hendes landsmænd jo har fuld ligestilling og ikke har brug for hende

 7. Peter J

  Hvorfor er det kun til bestyrelser og direktioner man kræver kvindekvoter? Hvad med mandsdominerede fag så som skraldemænd, jord og betonere etc? Det snakker man ikke om, det handler om magt. Hvad med mandekvoter for partiledere eller adm. dir. i landsdækkende public service TV stationer? Det hører man ikke om.
  Hvorfor skal kvinder i øvrigt mase sig ind i virksomheder? Start dog selv en!

 8. Den Nervøse

  Det ligner mest af alt en samfundsovertagelse af virksomhedernes rekruttering. Der skal lempes røde kvinder ind i erhvervslivet, og staten skal have langt mere indflydelse på direktionsgangene! Det ligner en solid gang planøkonomi og ved vi fra talrige eksempler, at det ikke virker!
  Tænk at kommunismens spøgelse dukker op igen, så kort tid efter, at vi troede Marx var begravet for evigt!
  Iboende i Marxismen/Kommunismen/Socialisme er tyrannien, det har været forsøgt 40 gange på kloden og hver eneste gang er det endt i fattigdom, sult, tyranni og ofte i folkemord! At man så hos de Radikale mener at have genopfundet planøkonomien i en ny form, er sådan set bare gammel vin på nye flasker!
  Det eneste lyspunkt, er at de Radikale bekender kulør, som et fuldbåret venstrefløjsparti. Det sidste figenblad er blæst væk!

 9. Thomas Poulsen

  Vælges man til noget på baggrund af kvoter ved alle, at man ikke nødvendigvis er valgt på grund af kompetencer.

  Dette er ingen tjent med, ej heller kvinder.

 10. Poul clausen

  Det vil vil ga SA godt.
  Kan jeg fortalle jer.
  Den lige vej til Venezuela.
  Der sulter de . Oven pa verdens storste oliereserve.

 11. tavsen

  SKRÆKSCENARIE, bestyrelser i det private erhvervsliv overtaget af Stine Bosse typer. Har aldrig fundet ud af, hvad hendes påståede dygtighed består i.

 12. David Damm Mønsted

  Jeg elsker din blok, men de gyldne ord kommer kun ud til os der nyder at læse dem. Er det tilladt, at kopiere og dele på fx. Ens egen FB profil?

  1. Der er fri adgang til at kopiere og distribuere – også på din egen FB-profil.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *