VALGCIRKUS I BYRETTEN

Valgkampen op til det kommende præsidentvalg forløber denne gang meget anderledes, end den plejer. Amerikanerne er vant til, at kandidaterne skændes bravt på tv og fører sig frem i store kampagner i alle USA’s stater. Præsident Biden er imidlertid ikke i stand til at føre traditionel valgkamp. Måned for måned glider han længere og længere ind i demens og kognitivt forfald.  Han kan ikke mere tale frit med andre, men er totalt afhængig af en teleprompter eller talekort, hvor spørgsmål, svar og kommentarer står trykt og klar til at blive læst op. Hans præsidentperiode har været en ubrudt række af katastrofer og fejlbeslutninger, der har resulteret i en forrygende inflation, en forarmelse af lønmodtagernes økonomi, 10 millioner ulovlige migranter og uhæmmet kriminalitet i Demokratisk ledede storbyer som Chicago, Los Angeles og San Francisco, hvor mexicanske narkokarteller har overtaget styringen.

Staben i det Hvide Hus har sammen med justitsministeriet og efterretningstjenesterne lagt en plan, der skal sikre præsidentposten for Joe Biden i fire år mere, ikke ved at besejre Trump i åben valgkamp, men ved at sabotere hans muligheder for at genvinde præsidentembedet. Denne plan har et mediespor og et juridisk spor. De amerikanske aviser og tv-stationer, der næsten alle er loyale væbnere for Demokraterne, vil efter planen fortsætte deres anti-Trump kampagne, der siden 2016 har været oppe i det røde felt. Trump er blevet beskyldt og anklaget for landsforræderi, afpresning, bestikkelse og konspiration mod Forfatningen. Det viste sig, at alle disse anklager var grundløse og uden hold i virkeligheden. Kampagnen endte alligevel med en rigsretssag, der dog forliste i Senatet. Fire års mediebåret had og bagvaskelse gav imidletid det ønskede resultat ved præsidentvalget i 2020, hvor et flertal af vælgerne ikke turde andet end at stemme på Joe Biden, hvad de senere bittert har fortrudt.

Det juridiske spor består i en række kriminelle tiltaler mod Donald Trump med det formål at holde ham bundet i retslokaler i stedet for på valgkampagne rundt om i landet. Justitsministeriet og staben i det Hvide Hus ved godt, at der ikke er meget kød på disse sager, men med en loyal dommer og medgørlige  nævninge går det nok alligevel, som vi så i sidste uge, hvor Trump ved retten i New York blev dømt for en ikke-eksisterende forbrydelse, som den anerkendte juraprofessor Alan Dershowitz beskrev som ”opfundet til lejligheden. Der var ingen sag”. Nu venter de næste sigtelser på Trump. Der er en tiltale for at have opfordret til valgsvindel i Georgia, en tiltale for ulovlig omgang med hemmeligstemplede dokumenter og endelig en tiltale for forsøg på statskup.

Trump og Republikanerne ligger dog ikke på den lade side. James Comer, der er formand for komiteen for tilsyn og ansvarlighed i Repræsentanternes Hus har længe haft en efterforskning i gang mod Joe Bidens søn Hunter og hele Biden-klanen, der mistænkes for korruption og bestikkelse. Comer mener, at han er tæt på at have beviser for, at Hunter Biden, mens hans far var Vicepræsident, modtog mange millioner USD i bestikkelse fra virksomheder og myndigheder i Kina, Ukraine og Rusland. Betalinger, der købte adgang til Joe Biden, der ifølge de foreløbige undersøgelser modtog 10 procent af pengene, der blev sendt gennem mere end 20 skuffeselskaber oprettet til lejligheden.  Det har imidlertid været forbundet med enorme vanskeligheder at samle bevismaterialet sammen, da justitsministeriet og efterretningstjenesterne effektivt har forhindret og forsinket processen. James Comer fik først medvind i arbejdet med at klarlægge Biden-klanens ulovlige finanscirkus, da to såkaldte whistleblowers, Gary Shapeley og Joe Ziegler stod frem og bevidnede myndighedernes sabotage af undersøgelserne mod Hunter Biden og hans familie.

Som afledningsmanøvre har justitsminister Merrick Garland faciliteret en tiltale mod Hunter Biden for ulovlig våbenbesiddelse, idet Hunter købte en pistol uden at oplyse, at han var narkoman, hvad han var på det tidspunkt. Hunter Biden er nu blevet dømt i sagen ved retten i Wilmington og får sin straf udmålt den 7. juli. ” Man bliver normalt ikke straffet for at give falske oplysninger på en ansøgning om våbentilladelse”, siger professor Dershowitz, ” så Hunter Biden kan forvente en mild behandling”. Dershowitz ser imidlertid sagen som en afledning fra flere alvorligere tiltaler, der venter Hunter forude. Det er en anklage om skattesnyd og den store sag om bestikkelse og korruption, der er under forberedelse.

Præsidentvalget nærmer sig, og Republikanerne maser på for at sige tak for sidst efter, at Donald Trump af medier og myndigheder i otte år er blevet slæbt gennem rendestenen i et aldrig ophørende  karakterattentat. Trumpkampagnens pressesekretær Karoline Leawitt udtaler til tv-stationen Newsmax: ” Vi har en præsident i Det Hvide Hus, som er involveret i international bestikkelse og som er blevet mangemillionær på at sælge sin indflydelse, mens han var senator og USA’s vicepræsident. Det skal han drages til ansvar for”.

Der er ingen tvivl om, at både Biden-holdet og Trump-kampagnen har gemt den mest skadelige dynamit til sent i valgkampen, hvor skadevirkningen på modstanderen er størst. Vi kan derfor forvente, at de to parter vil forsøge at indgå en lokumsaftale, der sikrer både Trump og Hunter Biden tiltalefrafald eller i hvert fald udsættelse af alle retshandlinger til efter præsidentvalget i november. USA’s tidligere justitsminister Bill Barr, der bestemt ikke er nogen fan af Donald Trump, udtalte tidligere i år, at retstilstanden i USA er ved at være som i en bananrepublik. Det ser ud til, at han får ret.

96 Thoughts to “VALGCIRKUS I BYRETTEN”

  1. Karsten Jensen

    There Will be a bloodbath

    Mange amerikanere er mere nervøse for en borgerkrig end hvem der vinder valget.

    Sammenfattende kan man konkludere, at begge kandidater er uegnede til at være præsident.

    Sørgeligt at partierne ikke er i stand til at gennemtvinge bedre kandidater.

    Men måske løser problemet sig af sig selv, idet begge kandidater vil dø inden valget…….af alderdom.

    Men ok vi i Danmark skal ikke komme for godt i gang……vi har valget mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke ……det er heller ikke for kønt.

    1. Trumps kommentar om blodbadet var møntet på bilindustrien, idet Trump sagde , at der ville blive et blodbad på den amerikanske bilindustri, hvis Biden blev valgt igen.

      1. Karsten Jensen

        Faren ved st tale udenfor manuskript

        Ja han startede med at tale om bilindustrien men så pludselig løb talestrømmen af med ham og han lod forstå, at et endnu større blodbad ville komme, hvis han ikke blev valgt. Hvad hovedet er fyldt af, løber munden over med.

        Enhver kan genhøre ordene på nettet.

        I samme tale takkede han de, som stormede kongressen og slog fem mennesker ihjel, sårede 138 og forsøgte at finde vicepræsident Mike Pence for at hænge ham, fordi han ikke ville være med i kupforsøget.

        Velbekomme

        1. ino

          Der er stadigvæk kun én, Ahsli Babbitt, der blev dræbt den dag. Skudt af en vagt inde på en trappegang.
          (Du må vænne dig til at MSM ikke altid holder sig til sandheden)

          1. ino

            Ashli, ikke Ahsli.

        2. Træt

          Det er flot, Notarius. “Karsten Jensen”

      2. Tennis spilleren

        Læg nu mærke til at der er paralleller
        vores egen lille skøre bananstat. Vi har også en betydelig inflation,
        en forringelse af lønmodtagernes økonomi, hundredtusinder af
        fup-migranter og voldsomt stigende mængder af kriminalitet.
        Bidens politik har været en kæde af katastrofer og fejltagelser,
        men det samme har danske taburetklæberes og platuglers regime.
        Næsten alt hvad Chrborgs partier har rørt ved de sidste 10-15 år
        er endt i skandaler, tab, ulykker og forringelser. Landets størrelse
        taget i betragtning er DK invaderet endnu værre end USA. Og alle
        EUs befolkninger lider under EUs direktiver, nye afgifter, sære bolig
        politik, co2 vanvid, WHO og WEF politik og grænse-humbug mv.
        (Frontex)

        Danskerne burde være forfærdede over udviklingen, men flertallet
        fatter ikke at grunden er ved at skride under dem. De kan se at en
        invasion og folkeudskiftning er i fuld gang, men de tænker ikke over
        konsekvenserne. De tænker nemlig slet ikke, eller de slår sig til tåls
        med at MSM forsikrer dem om at DK er et trygt, rigt og frit land hvor
        politikerne “sikrer” at der kommer løsninger, resultater og endnu
        mere velfærd og sundhed i nær fremtid. Selvom sandheden er at
        DK er på vej ind i sin farligste og mest skæbnesvangre krise nogensinde !!


        Radikale Karsten Jensen fatter næsten ingenting, men vrøvler løs
        som han plejer. (En anden blogger med samme navn er noget klogere)

        (Niels O er også nyttig idiot)

        1. Rettelse

          Paralleller til vores egen lille skøre bananstat.
          Vi har også… osv.

          1. Danske mænd er til grin

            og det er kvinderne og familierne også..

            Det store nummer i DR og flere aviser er i
            disse dage “Sexisme i musikbranchen”. Men man kan ligeså godt tale om
            “Krænkelsesparathed i musikbranchen”. MSM leder med lys og lygte efter
            noget hvor sex, sure kvinder og hetz mod mænd går op i en højere enhed.
            Kampagnen angående 20-25 år gamle julefrokoster hvor nogen i en brandert
            havde sagt noget som en ligeså fuld kvinde mente var upassende, kunne der
            ikke koges mere suppe på. Men så er der heldigvis nogle feminister der ikke
            synes at mændene i musikfaget er høflige nok, eller ikke promoverer dem
            nok, eller ikke vil give dem nogle 50/50 kvoter.

            Sandheden er i betydeligt omfang, at feministerne og kvindesagskvinderne
            ønsker at tilrane sig den størst mulige magt, og gerne på mændenes bekostning.

            De ønsker negativ særbehandling af mænd, og de ønsker at mistænkeliggøre
            mænd over en bred kam. Og de har de sidste par år haft stort held med at jage
            mænd væk fra højt betalte jobs, som så er blevet overtaget af kvinder. For det
            er blevet sådan at der er omvendt bevisbyrde, når mænd beskyldes for en eller
            anden opdigtet eller reel krænkelse. Og der er nok at tage af, for der findes
            nok mindst 10.000 forskellige ting man kan føle sig krænket over, hvis man er
            supersart.

            Det korte af det lange er at de røde feminister er mændenes, familiernes,
            børnenes, økonomiens, nationens og civilisationens fjender. Nogle få af
            feministerne er ganske søde og harmløse, men de rabiate, woke, kyniske
            og fanatiske feminister er benhårde undergravere af alle kulturværdier.
            Prøv at se på hvordan de har ødelagt Sverige.

      3. Tennis-spilleren

        Læg nu mærke til at der er paralleller
        vores egen lille skøre bananstat. Vi har også en betydelig inflation,
        en forringelse af lønmodtagernes økonomi, hundredtusinder af
        fup-migranter og voldsomt stigende mængder af kriminalitet.
        Bidens politik har været en kæde af katastrofer og fejltagelser,
        men det samme har danske taburetklæberes og platuglers regime.
        Næsten alt hvad Chrborgs partier har rørt ved de sidste 10-15 år
        er endt i skandaler, tab, ulykker og forringelser. Landets størrelse
        taget i betragtning er DK invaderet endnu værre end USA. Og alle
        EUs befolkninger lider under EUs direktiver, nye afgifter, sære bolig
        politik, co2 vanvid, WHO og WEF politik og grænse-humbug mv.
        (Frontex)

        Danskerne burde være forfærdede over udviklingen, men flertallet
        fatter ikke at grunden er ved at skride under dem. De kan se at en
        invasion og folkeudskiftning er i fuld gang, men de tænker ikke over
        konsekvenserne. De tænker nemlig slet ikke, eller de slår sig til tåls
        med at MSM forsikrer dem om at DK er et trygt, rigt og frit land hvor
        politikerne “sikrer” at der kommer løsninger, resultater og endnu
        mere velfærd og sundhed i nær fremtid. Selvom sandheden er at
        DK er på vej ind i sin farligste og mest skæbnesvangre krise nogensinde !!


        Radikale Karsten Jensen fatter næsten ingenting, men vrøvler løs
        som han plejer. (En anden blogger med samme navn er noget klogere)

        (Niels O er også nyttig idiot)

        1. Tennis-spilleren

          Håber ikke at vi nu skal se samme kommentar gentaget.

          (der var en minimal fejl i overskriften)

  2. Henrik Wegmann

    Ja, det er sørgeligt. Det USA, som jeg har kendt så indgående igennem 50 år, nærmest degenererer for øjnene af mig. Og det er gået ubegribeligt stærkt.

    Det er muligt, at amerikansk økonomi samt politisk og militær magt kan opretholdes, men en over 100 år gammel stolt, livsglad og ubekymret amerikansk kultur og samhørighed er i et foruroligende tempo ved at uddø.

    1. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

      Fra velfærdsstat til bananstat

      Ja, USAs demokrati og kultur degenererer hastigt,
      men også Europa rasler ned ad brættet. Og i Danmark og Sverige er
      det helt galt. Det er deprimerende at følge med i hvad der foregår af
      politisk vanvid og uduelighed, af korruption og vildledning, af ondskab
      og tosserier, af svigt, elendighed og uretfærdighed. Her blot nogle
      ret tilfældige eksempler:

      DK har nu i forhold til folketallet v-rekorder i sclerose, i skilsmisser,
      i masseindvandring, i fup-demokrati, i rabiat feministisk hjernevask, i
      enlige mødre, i lukning af skoler og hospitaler, i opstilling af gigantiske
      fugledræbende vindmøller, i tilskud til Ukraine-krigen, i digitalisering,
      i IT-skandaler, i brug af lykkepiller, i aflivning af ubekvemme børn, i
      hetz mod mænd, i skatteplyndring, i antal faderløse børn, i pludselig
      mangel på læger og sygeplejersker, i intensiv co2 løgne propaganda, i
      diskrimination af den oprindelige befolkning, i overflytning af det nationale
      forsvar til fjerne lande, i sendrægtigt bureaukrati og juristeri osv., osv.

      (antallet af sclerose-ramte er fordoblet siden 2004, og der er nu 18.616
      sclerose patienter)

      Man har brugt 253 millioner kr. på at omplacere skolebørn. Man fik flyttet
      ca. 345 børn fra en skole til en anden skole. Det er næsten en million kr.
      pr. flytning af 1 barn. Det er jo rablende svineri med skatteborgernes penge.

      Det har taget en sundheds-kommission 1½ år at finde ud af hvad vi alle vidste
      i forvejen. Og siden 2019 er det eneste Chrborg har leveret til syge danskere
      en enorm forringelse af s-v plus tilbud om aktiv dødshjælp.

      Man betaler 5.8 milliarder kr. til en radio som fylder lytterne med løgn, klima-
      og kvinde-propaganda. Plus følelsesporno og omfattende hetz mod danske
      mænd.

      En industri-kvinde har samarbejdet med en tortur-rocker.

      På en måned er fire snigmordere taget fra Sverige til København for
      at myrde udvalgte personer. Og mafiakriminaliteten breder sig i begge
      lande. Kniv-stikkeri, skudsalver, overfald og afpresning er blevet noget
      dagligdags i de største byer.

      Staten giver tilskud i millionklassen til LGBTQ+, norm-stormerne og
      diverse woke bevægelser.

      Post-Nord kan smide anbefalede breve og pakker væk, og når folk
      klager, gider man dårligt nok tage klagerne alvorligt. Som en skole
      har oplevet da eksamensopgaver blev væk.

      Betydelige dele af s-v er kollapset. Med tab af MANGE menneskeliv.

      Folk kan blive afkrævet skat for indtægter de IKKE har haft. Og boligejere
      kan blive pålagt at betale naboers og flere andres grundskyld og boligskatter.

      Firmaer der udlejer biler kan få deres biler konfiskeret hvis noget har kørt
      for hurtigt med bilerne. Hertz der udlejer fra lufthavne, har haft store tab.

      Regeringen planlægger at afskaffe kontanter. Det er totalitær politik af
      værste slags. Som Nigel Farage siger er vejen til et uhyggeligt kafkask diktatur.

      Og regeringen vil overlade vores sundheds-væsen til WHO som er afsløret
      som et hæmningsløst foretagende. Fauci anklages for lyssky virksomhed.
      Det er det samme med WEF.

      Danskernes menneskerettigheder trædes under fode som aldrig før. De
      diskrimineres og gøres retsløse og er reduceret til 3. klasses borgere i
      deres eget land.

      EUs nye krav til 800.000 danske boligejere (og mange lejere) er allerede
      begyndt at presse boligudgifterne opad. Det vil kunne blive meget slemt
      og ubehageligt for over en million danskere. Ens bolig risikerer at blive
      ulovlig og værdiløs, hvis man ikke har råd til at bruge hundredtusindvis
      af kroner på at co2-optimere den. (læs om foto-syntesen)

      Hodja, Snaphanen, 24nyt og Den korte avis har mere om hvordan
      Danmark bliver fattigere, skævere og mere usikkert, ufrit og utrygt
      for hver uge og måned.

      1. Danskernes fremtid lignet et fascistisk mareridt

        Iflg. DR breder vreden og utilfredsheden sig
        på de sociale medier. Det er måske fordi det så småt er ved at gå
        op for danskerne at de bliver forrådt, røvrendt og mishandlet af
        politikerne, nærmest uafbrudt. Det virker snart som om partierne
        ønsker at pine og ødelægge deres egen befolkning. De udtaler at
        det er forfærdelig sørgeligt hver eneste gang en person slås ihjel
        i Israel-Gaza, Ukraine, Iran, Afghanistan, iAfrika, USA, England,
        lSverige, Libanon og Frankrig osv. Det eneste land hvor det
        ikke er sørgeligt med dødsfald, er i Danmark. Her er det nærmest
        aldeles ligegyldigt. Ihvertfald har Chrborg indført aktiv dødshjælp
        på en lang række områder. Direkte og indirekte dødshjælp er hvad
        regeringen og de radikale forstår ved velfærd.

        At indvandringen
        og dens konsekvenser har sendt mange danskere i døden eller
        hen i en rullestol, at over 300 familier har oplevet død eller invali-
        ditet pga. de radikales krigsliderlighed i Afghanistan mv.,

        at sundhedsvæsnet er endt i kaos med mange
        patienters død eller store lidelser til følge, at 975.000 børn
        er blevet aflivet pga. feministers marxistiske børnepolitik,
        at familier opløses og splittes som aldrig før ved brug af
        propaganda og pervers lovgivning, at stress, ensomhed,
        depression og retsløshed har forkortet manges liv,

        at den falske pandemi, de unødvendige
        restriktioner og “vaccinationer” har frembragt overdødelighed,
        at vanvidskørsel i København og Århus/Brabrand og mange andre
        steder har kostet mange danskere livet, at hjemløse børn og unge
        må hutle sig igennem i gaderne, at indsmuglede piller og stoffer
        har dræbt hundredvis af unge, osv., har Chrborg betragtet med
        stor ligegyldighed. Det man er optaget af, er partiets og sin egen
        trivsel. Alt andet er underordnet. Man er kommet så langt ud i
        egoisme og stupid kynisme, at man vil udskifte befolkningen med
        kulturfremmede fra Afrika og Arabien. For at sætte fart i den
        snigende og dødbringende udvikling har regeringen fornylig
        indgået et samarbejde med WEF og WHO. Hvis der ikke var den
        mur af fortielser omkring invasionen og WHO etc., som medierne
        har etableret, ville danskerne vide at deres fremtid hænger i en
        tynd snor.

        De radikale, marxisterne og nihilisterne har forpestet livet for
        hundredtusindvis af danskere. Nu vil de have at vi også skal lide
        under islamisering, afrikanisering, fordrivelse og udskiftning.
        Og de kan ikke få nok af krig i Ukraine selvom den kan løbe løbsk
        og ende i 3. verdenskrig.

        Giftbægeret er ved at være fuldt.

      2. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

        Iflg. DR breder vreden og utilfredsheden sig
        på de sociale medier. Det er måske fordi det så småt er ved at gå
        op for danskerne at de bliver forrådt, røvrendt og mishandlet af
        politikerne, nærmest uafbrudt. Det virker snart som om partierne
        ønsker at pine og ødelægge deres egen befolkning. De udtaler at
        det er forfærdelig sørgeligt hver eneste gang en person slås ihjel
        i Israel-Gaza, Ukraine, Iran, Afghanistan, iAfrika, USA, England,
        lSverige, Libanon og Frankrig osv. Det eneste land hvor det
        ikke er sørgeligt med dødsfald, er i Danmark. Her er det nærmest
        aldeles ligegyldigt. Ihvertfald har Chrborg indført aktiv dødshjælp
        på en lang række områder. Direkte og indirekte dødshjælp er hvad
        regeringen og de radikale forstår ved velfærd.

        At indvandringen
        og dens konsekvenser har sendt mange danskere i døden eller
        hen i en rullestol, at over 300 familier har oplevet død eller invali-
        ditet pga. de radikales krigsliderlighed i Afghanistan mv.,

        at sundhedsvæsnet er endt i kaos med mange
        patienters død eller store lidelser til følge, at 975.000 børn
        er blevet aflivet pga. feministers marxistiske børnepolitik,
        at familier opløses og splittes som aldrig før ved brug af
        propaganda og pervers lovgivning, at stress, ensomhed,
        depression og retsløshed har forkortet manges liv,

        at den falske pandemi, de unødvendige
        restriktioner og “vaccinationer” har frembragt overdødelighed,
        at vanvidskørsel i København og Århus/Brabrand og mange andre
        steder har kostet mange danskere livet, at hjemløse børn og unge
        må hutle sig igennem i gaderne, at indsmuglede piller og stoffer
        har dræbt hundredvis af unge, osv., har Chrborg betragtet med
        stor ligegyldighed. Det man er optaget af, er partiets og sin egen
        trivsel. Alt andet er underordnet. Man er kommet så langt ud i
        egoisme og stupid kynisme, at man vil udskifte befolkningen med
        kulturfremmede fra Afrika og Arabien. For at sætte fart i den
        snigende og dødbringende udvikling har regeringen fornylig
        indgået et samarbejde med WEF og WHO. Hvis der ikke var den
        mur af fortielser omkring invasionen og WHO etc., som medierne
        har etableret, ville danskerne vide at deres fremtid hænger i en
        tynd snor.

        De radikale, marxisterne og nihilisterne har forpestet livet for
        hundredtusindvis af danskere. Nu vil de have at vi også skal lide
        under islamisering, afrikanisering, fordrivelse og udskiftning.
        Og de kan ikke få nok af krig i Ukraine selvom den kan løbe løbsk
        og ende i 3. verdenskrig.

        Giftbægeret er ved at være fuldt.

  3. Ole Madsen

    Med alle de våben demokraterne råder over tror jeg valget bliver en gentagelse af valget 2020 med alt, hvad det indebærer. Jeg tror ikke Trump dør før valget af alderdom, snarere af en snigskytte.

    1. Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA

      Eller man kører ham i sænk ved at stresse ham maksimalt,
      eller man forgiver ham så han bliver syg. Det er et rullende statskup som er
      i gang. Ikke for at redde USA, men for at ændre demokratiet til et diktatur.
      Magen til det i Kina eller Nordkorea.

    2. Niels O

      Det er da vist kun gode præsidenter, der er blevet myrdet eller forsøgt myrdet.

  4. Niels O

    “Anerkendt psykolog med kontant melding: “Trump viser tydelige tegn på demens””

    denoffentlige.dk/udland/anerkendt-psykolog-med-kontant-melding-trump-viser-tydelige-tegn-paa-demens

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Er Niels O fulderik eller landsby-tosse? Det er da soleklart
      for enhver der ikke er blind, døv og dum, at Biden er den som
      er syg, mens Trump lyder frisk og kan tryllebinde store forsamlinger.
      Folk kommer langvejs fra for at lytte til ham. De véd at de fik det
      bedre med ham som præsident, mens det kun er gået den forkerte
      vej under Biden.

      1. Niels O

        Det er kun enfoldige socialister på den ene side og ditto nationalister på den anden, der lader sig “tryllebinde” af psykopatiske folkeforførere.

    2. I stedet for at diske op med ‘en anerkendt psykolog’ er det bedre at få nogle facts på bordet. Trump blev i sin præsidentperiode flere gange i medierne beskyldt for demens. Han tog derfor The Montreal Cognitive Assessment Test, som han bestod med glans. Biden har kategorisk nægtet at tage denne test, hvad man godt kan forstå.

      1. Niels O

        Hvis du uden dokumentation kan kalde Biden dement, kan jeg vel gøre det samme om Trump (endda med henvisning).

        Nej, jeg er ikke Biden fan. Jeg var republikaner frem til 2015.

        1. Sandhed er bedre end løgn

          Niels O, du er et uvidende fjols. På nettet er
          der massevis af videoer som viser at Biden er meget forvirret,
          tit går helt i stå, bytter om på navne, steder og årstal, og tit
          ikke aner hvor han er. At han er syg er tydeligt. Men du
          henter vel al din “viden” fra DRs og Politikens propaganda.
          Du lyder som et ekko.

          1. Niels O

            Du er uvidende, når du uden videre kalder en ældre mand dement. Så er der rigtig rigtig mange demente mennesker i denne verden. Åbenbart inklusive Trump. Som det fremgår af linket ovenfor.

      2. P. Skov

        @admin: Om han bestod demenstesten med glans eller ej, har du kun fra Trump selv og hans utroværdige læge Ronnie Jackson, som tidligere er blevet grebet i at lyve om Trumps helbred. Man tager vel kun en demenstest, hvis der er mistanke om demens? Hvorfor tog Trump mon den?

        Ifølge Dr. John Gartner, tidl. John Hopkins University Medical school, viser Biden normale tegn på aldring (og det er naturligvis heller ikke godt) – men Trump viser alvorlige symptomer på demens: https://youtu.be/vuZw_8mM6xE. Det er fx forveksling af personer (ikke blot navne), og vanskeligheder med at udtale ord, især om aftenen. Se videoen.

        1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

          Hvad er det den kvindestyrede statsradio DR
          står for?

          Det fremgår af udsendelserne:

          1: Man ønsker masseindvandring
          så danskerne kan blive udskiftet med afrikanere og arabere.

          2: Man går ind for at udskifte kristen kultur med radikal marxisme.

          3: Man arbejder for at civilisation byttes ud med barbari.

          4: Man påstår 50-100 gange om ugen at co2 er en klima-gas.
          Man går ind for at bruge mange milliarder kr. på at suge co2
          ud af luften. Og man støtter at landbruget og forbrugerne
          skal straffes, bekæmpes og beskattes endnu mere.

          5: Man støtter LGBTQ+ og kvindesagskvindernes krav om
          kvoter og positiv særbehandling.

          6: Man hetzer og mistænkeliggør danske mænd, i hundredvis
          af udsendelser.

          7: Man støtter kursen mod svenske tilstande. Ved at dække
          over og manipulere med hvad der egentlig sker i samfundet.

          8: Man er meget villige mikrofonholdere for de radikale,
          enhedslisten og “alternativet”.

          9: Man støtter alle mulige angreb på familierne, børnene
          og den sociale velfærd.

          10: Direkte fordummende, vulgære og vildledende udsendelser
          er ingen sjældenhed.

        2. Niels O

          Eller Ronnie Johnson, som Trump kalder ham….

          1. Træt

            De fleste er vidst ligeglade med dine udgydelser, Niels Nul

        3. Let’s go Brandon!

          Her er lidt mere fra P. Skov’s ven fra YouTube.
          For syv år siden!
          Har vi ikke hørt den før?
          https://www.youtube.com/watch?v=N3CFwkoqxIs

  5. Demografi og demokrati

    Apropos, blodbad griber om sig 🙂 “Socialdemokratisk blodbad i storbyerne. I de største byer i Danmark blev Socialdemokratiet efterladt skamskudt ved europaparlamentsvalget. Vælgerne er flygtet fra det gamle arbejderparti.” (Klip fra Ekstrabladet 12. juni 2024)

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder.

      Der er en vis retfærdighed i at vælgere i tusindvis
      har droppet Mette og det selvfede socialistparti. For partiet af i dag er
      et helt andet parti end det var tidligere. Det er holdt op med at være
      et folkeligt parti, det er i dag ikke et arbejder- og lønmodtager-parti,
      men er blevet pampernes, akademikernes og nihilisternes parti. Og det
      har ladet sig smitte med en masse radiGALE idéer. Desuden har Mette
      manglet jordforbindelse og dømmekraft i en grad så det har været kata-
      strofalt for mange, mange danskere.

      1. Privatdetektiven

        Ang. co2 debatten lidt længere nede i tråden

        Det kan være lidt vanskeligt at placere kommentarerne i
        den rigtige rækkefølge, pga. det med svarknapperne. Men ihvertfald er
        det glimrende at Ino har fundet den gamle artikel frem. Efter at JP har
        ansat en kvindelig chefredaktør fra det kommunistiske miljø, er det slut
        med ærlige co2- og klima-analyser. Til gengæld er de altid politisk korrekte.

        Martell har ret i mange ting. Og det er virkelig latterligt og afslørende at
        MSM og de radikale venstrefløjser gjorde en skulkende skolepige med
        psykiske forstyrrelser til en klima-guru. Der endda blev sat til at belære
        FN og 199 lande om hvad der var op og ned mht. co2.

  6. Karl Martell

    Demokratiske byer hvor mexikanske narkokarteller har overtaget styringen! Hvor er det lige vi har hørt noget lignende? Sverige såmænd.
    Ok ikke mexicanere, men folk fra MENAPT landene. Og Danmark om 5-15 år. Vi ser allerede utøj snige sig over Øresundsbroen.

    1. Karsten Jensen

      Import af svenske muslimske lejemordere

      Det er ganske rigtigt som Karl Martell beskriver, at nu er der fuld fart på de svenske immigranters raseren i Danmark. Alle vidste det kun var et spørgsmål om tid, inden vi fik problemerne importeret til os. Når Femern broen er færdig, så vil vi også se en masseinvasion sydfra af desperate kriminelle.

      Og vær blot helt sikker på, at det bliver kun værre. De få og små stramninger justitsministeren vil indføre, har ingen virkninger overhovedet. Somaliske og arabiske gangstere udtaler med syngende accent: wallah jeg tager fåcking livstid på det. De er helt kolde.

      Vi må før eller senere krybe til korset og gøre som bl.a. El Salvador og fængsle alle, som er medlem af en bande. De skal væk fra samfundet, inden de laver ulykker og overtager magten i boligkvarterer og bydele.

      Og så er vi nødt til at indføre dødsstraf. Det lyder grusomt og primitivt, men det skal naturligvis gennemføres ligesom man gør med gale hunde, som man lægger til at sove, fordi de ikke kan lade være med at gøre skade på andre.
      Lad os se det i øjnene. Vi skal alle dø, så så slemt er det jo heller ikke. Om det sker nu eller om 5-10-20 år, hvilken rolle spiller det til syvende og sidst. Det vil løse en lang række af problemer: Manglen på fængselspladser og fængselsbetjente, store økonomiske besparelser og reelt set mennesker er der nok af. Det vil endda hjælpe på CO2-regnskabet, hvis nogen skulle være interesseret i det.

      Ja og så ikke mindst skal der lægges en plan for, hvordan vi stopper eksplosionen af muslimer i de vestlige samfund. Først og fremmest skal Erdogans plan om at erobre Europa med barnevogne forpurres. Der skal ske et totalt stop for ny indvandring. Og endelig skal der iværksættes hjemsendelse og udvisning af alle kriminelle og sociale bedragere.

      I gamle dage ventede vi på Godot. Nu venter vi på, at der er nogen, der tør tage de nødvendige beslutninger.

      Måske en type som Trump. Bare mere rationel og mindre kriminel. Man ku være bange for, at hvis man gav ham magten, så ville han ikke frivilligt slippe den igen.

      1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

        Det med en statsstyret dødsstraf er næppe en god idé.
        Utallige gange er det blevet misbrugt, når et “system” har fået
        ret til at slå borgerne ihjel. Og tusinder af gange er uskyldige
        blevet myrdet. Det ender i barbari og forråelse når staten
        henretter mennesker efter skueprocesser eller bare juridiske
        forløb hvor der er opstået fejl. Hvis politikerne ikke fjollede
        og ødslede mange milliarder væk hvert år, ville der ikke være
        problemer med antallet af fængsler og betjente.

        Det med at stoppe for yderlige indvandring, er sund fornuft.
        Men Chrborg og EU og DR ønsker at fortsætte importen af
        migranter og asylanter, indtil Europa er en afrikansk koloni.
        Så fornuften bliver afskaffet, til fordel for det fuldt gennemførte vanvid.

        1. Ole Jensen

          Globalister vil redde det internationale,
          det nationale, de enkelte nationer skal
          derimod opløses og forsvinde, til fordel
          for et globalist-diktatur.

          Vi kan lige så godt indse at Christiansborg
          og EUs politik drives frem af halvt sindssyge eller bundkorrupte
          politikere. Hvis politik terroriserer danskerne og med tiden vil
          tage deres land, frihed og alt andet fra dem. Også blodbade og massemord kan blive følgen af deres anti-danske og djævelske
          planer, der går ud på at udskifte civilisation med barbari, og på
          at afskaffe demokratiet og folkehjemmet/ fædrelandet.

          Åndsformørket, menneskefjendsk, hyklerisk og blodtørstig
          politik har fortrængt ordentlighed, moral og fornuft.

          Eva Selsing har skrevet en artikel om at den politiske klasse
          har mistet sympatien for folket. Man har ingen medfølelse
          med danskerne. Al næstekærlighed er flyttet over til fjerne
          og fremmede folkeslag.

          I Ukraine har vi nu et blodigt dødvande. Men politikere som
          Macon, Scholtz, Ursula, Ylva , Mette og Anders Fogh Rasmussen
          mener at det bør fortsætte. De ønsker ingen fredsforhandlinger.

  7. ino

    UDEN FOR DAGENS EMNE
    For små tre uger siden diskuterede vi her Klimabylden, der gik hul på. I dagens Jyllands-Posten kan man helt gratis læse en ædruelig, professoral gennemgang af politikken og klimateorierne.
    Den kan stærkt anbefales. Citat: “Skræmmende, at CO2-myten alligevel fremstår som en nagelfast kendsgerning.”
    https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE9617796/de-nuvaerende-klimaaendringer-er-helt-overvejende-naturlige/

    1. Karl Martell

      Personligt syntes jeg det er mere relevant at lytte til John Clauser (Nobelpristager i fysik 2022) end det er at lytte til en svensk teenager.
      Clauser siger at vi ikke har nogen klimakrise, men at vi har derimod et meget jordnært problem med at skaffe en rimelig levestandard til jordens voksende befolkning.

    2. Niels O

      Skal vi også læse modsvaret, der linkes til nederst på samme side i denne 7 år gamle artikel?

      1. ino

        Jeg beklager virkeligt at det er en gammel artikel, og at jeg har overset datoen.
        Min dybtfølte beklagelse. Du er selvfølgelig velkommen til at læse modsvaret, der er temmelig tyndt efter min mening.

        1. Niels O

          Beklagelse modtaget.

          Nej, jeg læser nok ikke to kommentarer fra hver sin side i klimareligionskrigen. Så ville jeg nok hellere bruge min tid på at læse lidt i Bibelen.

          1. Den syv år gamle artikel er alligevel interessant og vedkommende, fordi den viser, hvordan JP’s redaktionelle linje har flyttet sig i den forløbne tid. JP ville i dag aldrig have accepteret et indlæg, der ikke flugter med IPCC’s klimascenarier og den fremherskende offentlige mening blandt medier og politikere.

          2. Niels O

            @admin

            Jeg har ikke noget imod, at en artikel er syv år gammel. Jeg ville bare gøre ino opmærksom på det. Hvis det var han troede, at artiklen var ny.

            Man skal så bare være obs på, at dele af informationen kan være forældet.

        2. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

          Det er da ikke nogen stor fejl at artiklen er
          syv år gammel. Naturlovene og foto-syntesen fungerer
          på samme måde i dag lige som for 7, 70, 700 og 7000
          år siden. Sandheden om co2 er urokket. Det som er
          forandret er massemedierne og den røde “elites”
          holdninger. Gamle sandheder er i de sidste 5-15 år
          blevet vendt på hovedet, så nye løgne er hvad MSM
          og de fleste politikere foretrækker. Læs hvad bøger
          om Danmarks vejr i 100 år fortæller, og se hvad
          PragerU oplyser om co2, el-biler og fotosyntesen.

          1. Allan Frederiksen

            Det er i lige så høj grad at højrefløjen har droppet al kritisk sans og købt venstrefløjens propaganda.

            IPCC har aldrig brugt ordet “klimakrise”, det er udelukkende venstreorienterede som har kørt frem med at der er nogen “krise” og de bygger det på en enkelt model, der afviger fra gennemsnittet.

            Her hjemme skete skredet hos højrefløjen, da Connie Hedegård blev klimakommissær. Indtil da kunne kritikere af CO2-hypotesen få ørenlyd hos politikerne, men efter blot et år på posten erklærede hun sig overbevist og at hun havde lyttet til kritikerne, så dem behøvede hun ikke at høre på mere, da hun var overbevist om at de tog fejl.
            Hun overbeviste derefter K om at hoppe med på vognen, da det var her stemmerne lå og det fik efterfølgende også V til at følge trop (dog mere modstræbende pga. landmændene).

          2. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

            Connie Hedeslag som som Allan F skriver
            om herunder, er en typisk radikal politiker som
            blot flyder med strømmen og som opportunist
            og vejrhøne udnytter hvad der er smart og moderne
            set gennem røde briller. De konservatives Mona
            Juul, Venstres Troels og Moderaternes Lars Ulykke
            er også radikale typer der kun er blå og borgerlige
            af navn. Af ægte borgerlige nationalkonservative
            er næsten ingen tilbage i partierne, hvorimod det
            vrimler med kyniske egoister og korrupte typer
            der har solgt deres sjæl til EU, marxismen og den
            religiøse co2-bevægelse.

    3. Privatdetektiven

      Det kan være lidt vanskeligt at placere kommentarerne i
      den rigtige rækkefølge, pga. det med svarknapperne. Men ihvertfald er
      det glimrende at Ino har fundet den gamle artikel frem. Efter at JP har
      ansat en kvindelig chefredaktør fra det kommunistiske miljø, er det slut
      med ærlige co2- og klima-analyser. Til gengæld er de altid politisk korrekte.

      Martell har ret i mange ting. Og det er virkelig latterligt og afslørende at
      MSM og de radikale venstrefløjser gjorde en skulkende skolepige med
      psykiske forstyrrelser til en klima-guru. Der endda blev sat til at belære
      FN og 199 lande om hvad der var op og ned mht. co2.

  8. Blot en bemærkning

    Er der ikke noget galt med serveren? Igen og
    igen havner kommentarer i filtret, selvom der tidligere
    ikke har været problemer. ??? (Kan man blive fri for
    at samme tekst kommer på to gange, hvis der har
    været en lille tastefejl i “adressen”?)

    1. Ole Jensen

      Globalister vil redde det internationale,
      det nationale, de enkelte nationer, skal
      derimod opløses og forsvinde, til fordel
      for et globalist-diktatur.

      Vi kan lige så godt indse at Christiansborgs og
      EUs politik drives frem af halvt sindssyge eller bundkorrupte
      politikere. Hvis politik terroriserer danskerne og med tiden vil
      tage deres land, frihed og alt andet fra dem. Også blodbade
      og massemord kan blive følgen af deres anti-danske og djævel
      ske planer, der går ud på at udskifte civilisation med barbari,
      og på at afskaffe demokratiet og folkehjemmet/ fædrelandet.

      Åndsformørket, menneskefjendsk, hyklerisk og blodtørstig
      politik har fortrængt ordentlighed, moral og fornuft.

      Eva Selsing har skrevet en artikel om at den politiske klasse
      har mistet sympatien for folket. Man har ingen medfølelse
      med danskerne. Al næstekærlighed er flyttet over til fjerne
      og fremmede folkeslag.

      I Ukraine har vi nu et blodigt dødvande. Men politikere som
      Macon, Scholtz, Ursula, Ylva , Mette og Anders Fogh Rasmussen
      mener at det bør fortsætte. De ønsker ingen fredsforhandlinger.

  9. Hvor er vi på vej hen?

    Der er vilde AFSLØRINGER af horrible
    og enorme skandaler hos Hodja, Snaphanen, 24nyt, Youtube
    og Den korte avis.

    Hodja har flere videoer om den voksende fattigdom i Danmark.

    (Se også “Dem vi ikke må lege med”)

  10. Karsten Jensen

    Vi ku lære noget af Honduras

    Honduras er ved at bygge et fængsel til 20.000. El Salvador har bygget et til 40.000 for at få banderne under kontrol.

    Antallet af mord, vold, kidnapning, afpresning og afklipning af fingre er faldet betydeligt. Befolkningen er lettet og taknemmelig.

    Der arbejdes på at indføre lovgivning, der gør det muligt at kunne dømme bandemedlemmer kollektivt. Bandekriminaliteten er kommet ud af kontrol ligesom i Sverige, Tyskland, Frankrig, Nederlandene og Belgien.
    Og United Kingdom.

    I Danmark har man forbudt Loyal to Familia og effekten er udeblevet. Nu vil man forbyde Bandidos og det skal nok blive godt. Comanche, Satudarah, Hells Angeles og Nørremindeparkens Bedemænd vokser sig større og større dag for dag og politikerne tager til Bornholm og lader sig interviewe af de sædvanlige mediehelte i en dunst af moules og rosevin. Mens landet henligger i en sump af vold, uduelig, svindel og korruption.

    Hvorfor tager man sig ikke sammen og får styr på problemerne. Danmark er på størrelse med en mellemstor tysk by, så det behøver altså ikke være så svært:
    Grænsekontrol – dødsstraf/aflivning – fængsling af alle bandemedlemmer – udvisning – konfiskation – arbejde for kontanthjælp og revision af retsplejen, så der kommer lidt fart over feltet. Det er jo helt urimeligt, så langsomt der arbejdes i retterne.

    Det ku være så godt og så er det faktisk skidt.

    1. Lille bananstat med storhedsvanvid

      K. Jensen nr. 2

      Ja, det er snart helt ad helvede til med taburetklæbernes,
      dafniernes og bænkebidernes politik. Det de giver til danskerne
      er mest selvros, pral, hykleri, idioti, skandaler og fugle på taget.

      Danskerne kan håbe, drømme og ønske, men der er ikke megen
      udsigt til at noget bliver bedre. Chrborg er blevet en rugekasse
      for udklækning af diabolsk politik, og det som vi har i vente er
      mere marxisme, mere nihilisme, mere skatteplyndring, mere
      tyranni, mere undertrykkelse, mere fattigdom, flere skandaler,
      flere forbrydelser, mere sygdom, mindre velfærd, mindre frihed,
      mindre tryghed, udhuling af demokratiet, flere løgnekampagner,
      flere sociale ulykker og flere uhyrlige former for svigt, humbug,
      magtmisbrug og forræderi.

      Borgens politik er næsten ikke andet end bluff, humbug, hysterisk
      feminisme, fordærvet valgflæsk og organiseret ondskab overfor
      små fem millioner danske børn og voksne. Politikerne er alle
      store humanister, men Danmark er blevet for småt for dem. De
      har ambitioner om at redde hele verden, og så kan man jo ikke
      bruge tid og penge på de snollede og sølle danskere. Lad bare
      danskheden visne og dø, for den betyder jo ingenting i forhold
      til de store globale visioner som politikerne lider af.

  11. Demografi og demokrati

    Det siges ofte, at medierne er den fjerde statsmagt. Med det menes, at der er en magt ved siden af den lovgivende, udøvende og dømmende magt.
    Idag styrer medierne det hele, Det er (løgne)medierne, der bestemmer hvem og hvad, der politisk er ude og inde. De er idag aktive som både den første, den anden og den tredje statsmagt.
    Statsradiofonien, herhjemme DR og Tv2, i Tyskland ARD og ZDF og i USA tv-netværk som NBC, CNN, CBS, ABC og papiravisen New York Times m.fl er propagandister for de siddende magthavere, til hvis fordel de styrer demokratiet. Hvis det ikke var så tragisk, var det komisk. Man kan more sig over, hvordan de ofte helt tragikomisk kolporterer deres løgnehistorier.

    Hvordan kan de f.eks fortsat promovere Joe Biden som amerikas kommende præsident? (Udover at beskylde hans modkandidat Donald Trump for alt muligt væmmeligt og ukritisk kolportere de snart et halvt hundrede retssager, som det demokratiske partis egne korrupte dommere har rejst?) Det er politisk svindel og et forsøg på et statskup (som måske ovenikøbet vil lykkes?! 🙁 )

    Der er snart hundrede videoer, der viser, at Joe Biden er så dement, at han ikke ved, hvor han er og indimellem får han uhyggelig ‘hjernefrys’ og stirrer tomt ud i luften i halve minutter.
    Se f.eks den vestlige verdens politiska leder, den amerikanske præsident, Joe Biden, gå en zombie demenstur ud i omgivelserne under et topmøde med G7 lederne: “Corriere Della Sera, et blad med base i Milano og udgivet siden1880’erne, rapporterede en episode, der så ud til at vise, at Biden vandrede ud i det fjerne, før den italienske premierminister Giorgia Meloni vendte ham tilbage til gruppen af ​​verdensledere, der overværede faldskærmsudspring.” (Min oversættelse af Breitbart News artikel 14 Juni 2024. Italian Paper Reports on Videos of Joe Biden’s Declining Health, ‘Rigid Movements’)

    Tre uger før præsidentvalget i 2020 dukkede dukkede data fra Hunter Bidens bærbare computer op. Ejeren af ​​en computerbutik i Delaware, John Paul Mac Isaac, sagde, at den bærbare computer var blevet efterladt af en mand, der identificerede sig selv som Hunter Biden. Tre uger før præsidentvalget i 2020 offentliggjorde New York Post en forsidehistorie, der viste e-mails fra den bærbare computer, hvori de påstod, at de viste korruption af Hunter Bidens far, Joe Biden, det demokratiske partis præsidentkandidat. Ifølge New York Post var historien baseret på oplysninger givet til Rudy Giuliani, advokat for den siddende præsident Donald Trump.
    For at undgå, at nyheden ville skade Biden og gavne Trump i slutspurten af præsidentvalgkamen, blev dens udbredelse på alle medier stoppet af FBI. Selv Zuckerberg fortæller nu at Facebook undertrykte Hunter Biden-laptophistorien efter en FBI-advarsel.

    Undertrykkelsen af Hunter Biden-laptop historien tre uger før præsidentvalget i 2020 var et lysende eksempel på MSM’s valgsvindel ved hjælp af propaganda
    (og det er kun blevet værre! 🙁 )

    PS. Først den 14. juni 2024 opgav Hunter Bidens advokater retssagen mod Rudy Giuliani, som var sigtet for, at have krænket præsidentens søns privatliv ved at distribuere private oplysninger fundet på hans bærbare computer -:)

    1. P. Skov

      Hvis du ser det fulde klip med Meloni fra G7 mødet, vil du se, at de øvrige ledere kigger på en faldskærmsudspringer, der lander lige foran dem, mens Biden vender sig om og komplimenterer nogle af de andre faldskærmsudspringere, som er landet lige bag ham. Og så prikker Meloni ham ganske rigtigt på skulderen, fordi der skal tages et billede. Men uærlige medier har omhyggeligt klippet, så sammenhængen ikke fremgår, og det ser ud som om, Biden går en (som du udtrykker det) “zombie demenstur”. Tankevækkende, at disse medier ikke nævner noget som helst substantielt om G7-mødet, men kun viser et uærligt og manipulerende klip … måske fordi de ikke kan finde noget andet at kritisere?

      1. Piotr

        TROLL ALERT!!!!!

        Løgn på løgn på løgn. Det er totalt ufatteligt, at en så snotdum ubegavet skabning som Trollen, kan være så blind og uvidende om amerikanske forhold. Men det er måske svært at erkende, at man er faret fuldstændig vild?

        Følg de kommende præsidentielle debatter nøje (medmindre den kognitive demente Creepy-Joe (lets go brandon!) finder på en god undskyldning for ikke at deltage, hvilket er yderst sandsynligt.
        Creepy-Joe bliver for øvrigt ikke nomineret på DNC convention pga. kognitive udfordringer. Barracken har udnævnt Hillary at tage over.

        Læg fordommene væk og lyt så til substansen i, hvad creepy-Joe kan finde på at sige. Hvis nogen ellers kan forstå hans usammenhængende ævl af sort snak.
        Hvilken politik mon Creepy-Joe vil føre i dag, hvis han/DNC har nogen politik overhovedet ?
        Creepy-Joe lyder helt klart dement og forstyrret i forhold til DJT!

        I øvrigt er Trump ikke dømt for nogen af de sigtelser, der er rejst endnu. Der er stadig retssager, som det er lykkedes Trump at forhale, fordi de korrupte demokratiske dommere ved at de har med taber sager at gøre.
        Den mest oplagte og meget alvorlige sag om klassificerede dokumenter er trukket i langdrag af en yderst kompetent, Trump-udnævnt dommer i Florida. Denne dommer har gennemskuet, at Jack Smith, som special Counsel, ikke har nogen god sag.

        Sagen i Georgia, med den korrupte DA Fani Willis, og sagen om J6 bliver ligeledes heller aldrig til noget. Fordi tusindevis af CTTV fra Capitol Hill er ved at blive frigivet. Pelosi kan ikke længere holde disse optagelser tilbage.

        Som Rino´en Mitch McConnell sagde, da han af politiske årsager sørgede for frikendelse i rigsretssagen i senatet i forhold til J6: Det juridiske system ved, at der er tonsvis af beviser, som demokraterne holder tilbage. Bl.a. hvordan FBI havde agenter(Ray Erps) med, der lokkede, ophidsede folket til gå kongresbygningen. Hvor dørene stod åbne på vid gab, på Pelosi ordre.
        Så efterhånden som beviserne kommer for dagen, må DoJ også nedlægge denne falske anklage.

        Husk, at alle sigtelser er rejst af DoJ, Garland, DNC og ikke mindst Creepy_Joe.
        Efter tiltale har en Grand Jury, det vil sige at en gruppe demokratiske, korrupte borgere, betalt af Soros, har derfor set på anklagemyndighedens materiale og har selvfølgelig fundet, at efter kontant betaling, er der så meget hold i anklagerne, at de skal prøves ved en retssag.

        DoJ og DA/statsanklageren kan rejse sigtelser, men en grand jury skal til for at afgøre skyldsspørgsmålet, denne grand jury skal være 100% uafhængig, for at beskytte mod grundløse, fx politiske/lawfare, retssager.

        Trump ved at han er uskyldig, men DA´s, special Councel og ikke mindst DoJ/Garland, får sagerne trukket langdrag, efterhånden som sagerne/anklagerne bliver trukket tilbage. DNC håber i deres panik, at de kan sænke DJT inden valget til November.

        Husk også, at Trump blev kendt skyldig (enstemmigt) i 34 sigtelser ud af 34 i New York. Efter at dommer Merchan havde fortalt denne jury, at det betød ingenting hvordan de stemte, bare de kom frem til et flertal!

        At få DA Bragg til at rejse tiltalen mod Trump på ukendt grundlag, er at lægge en bombe under hele retssikkerheden i staten New York. Derfor er mange større virksomheder/investorer i gang med at flytte til andre stater.
        Ingen kan længere føle sig sikre over for retssystemet. Nu kan alle blive anklaget for alt & ingenting
        At benytte sig af korrupte dommere, rets personale, vidner og jury er også med til at sabotere retssystemet. men, det er hvad DNC ønsker!

        Men det er også det, creepy Joe/DNC vil: Afskaffe tredelingen af magten og sætte sig på det hele. Bruge retssystemet til at køre politiske retssager mod sine politiske modstandere og alle, som har krydset eller kunne tænke sig at krydse DNC´s vej. DNC lægger ikke engang skjul på det.

        Trollen

        1. Tennis-spilleren

          Piotr har ganske ret i at der er trolde på spil
          i kommentar tråden. Men at argumentere med Karsten
          Jensen er som at hælde vand på en gås. Og P. Skov er
          lige så stupid. I månedsvis er deres vrøvl blevet gendrevet,
          men de fremturer bare.

  12. Danske mænd er til grin

    og det er kvinderne og familierne også..

    Det store nummer i DR og flere aviser er i
    disse dage “Sexisme i musikbranchen”. Men man kan ligeså godt tale om
    “Krænkelsesparathed i musikbranchen”. MSM leder med lys og lygte efter
    noget hvor sex, sure kvinder og hetz mod mænd går op i en højere enhed.
    Kampagnen angående 20-25 år gamle julefrokoster hvor nogen i en brandert
    havde sagt noget som en ligeså fuld kvinde mente var upassende, kunne der
    ikke koges mere suppe på. Men så er der heldigvis nogle feminister der ikke
    synes at mændene i musikfaget er høflige nok, eller ikke promoverer dem
    nok, eller ikke vil give dem nogle 50/50 kvoter.

    Sandheden er i betydeligt omfang, at feministerne og kvindesagskvinderne
    ønsker at tilrane sig den størst mulige magt, og gerne på mændenes bekostning.

    De ønsker negativ særbehandling af mænd, og de ønsker at mistænkeliggøre
    mænd over en bred kam. Og de har de sidste par år haft stort held med at jage
    mænd væk fra højt betalte jobs, som så er blevet overtaget af kvinder. For det
    er blevet sådan at der er omvendt bevisbyrde, når mænd beskyldes for en eller
    anden opdigtet eller reel krænkelse. Og der er nok at tage af, for der findes
    nok mindst 10.000 forskellige ting man kan føle sig krænket over, hvis man er
    supersart.

    Det korte af det lange er at de røde feminister er mændenes, familiernes,
    børnenes, økonomiens, nationens og civilisationens fjender. Nogle få af
    feministerne er ganske søde og harmløse, men de rabiate, woke, kyniske
    og fanatiske feminister er benhårde undergravere af alle kulturværdier.
    Prøv at se på hvordan de har ødelagt Sverige.

  13. P. Skov

    Løgn på løgn på løgn. Det er stadig ufatteligt, at en i øvrigt begavet mand som Aamund kan være så blind og uvidende om amerikanske forhold. Men det er måske svært at erkende, at man er faret fuldstændig vild?

    Følg de kommende præsidentielle debatter nøje (medmindre Trump finder på en god undskyldning for ikke at deltage, hvilket er yderst sandsynligt). Læg fordommene væk og lyt så til substansen i, hvad de siger. Hvilken politik vil de hver især føre, hvis de bliver valgt? Hvem af de to lyder mest dement og forstyrret?

    I øvrigt er Trump ikke frikendt for nogen af de sigtelser, der er rejst. Der er stadig tre udestående retssager, som det er lykkedes Trump at forhale godt og grundigt. Den mest oplagte og meget alvorlige sag om klassificerede dokumenter er trukket i langdrag af en inkompetent, Trump-udnævnt dommer i Florida. Sagen i Georgia og sagen om J6 udestår også. Som Mitch McConnell sagde, da han af politiske årsager sørgede for frikendelse i rigsretssagen i senatet i forhold til J6: Det juridiske system må klare den sag. Nu er alle under Trump dømt, så efterhånden og langt om længe er DoJ nået op til ham.

    Husk, at alle sigtelser er rejst af såkaldte “grand jurys”, det vil sige at en gruppe almindelige borgere har set på anklagemyndighedens materiale og har fundet, at der er så meget hold i anklagerne, at de skal prøves ved en retssag. Hverken DoJ eller statsanklagere kan rejse sigtelser uden grand jurys, hvilket beskytter mod grundløse, fx politiske, retssager. Hvis Trump følte sig uskyldig, ville han have arbejdet for at få disse sager afgjort for længe siden. Men det modsatte gør sig altså gældende.

    Husk også, at Trump blev kendt skyldig (enstemmigt) i 34 sigtelser ud af 34 i New York. Borgerne i denne jury lyttede i dagevis til alle beviserne, blev orienteret om lovgivningen og konkluderede, at beviserne måtte føre til domfældelse. Ikke at anerkende en jurys dom er at lægge en bombe under hele retssystemet. Og at true og bagtale dommer (og dennes familie), retspersonale, vidner og jury er også med til at sabotere retssystemet.

    Men det er også det, Trump vil: Afskaffe tredelingen af magten og sætte sig på det hele. Bruge retssystemet til at køre politiske retssager mod sine modstandere og alle, som har krydset eller kunne tænke sig at krydse hans vej. Han lægger ikke engang skjul på det.

    1. Demografi og demokrati

      Ja, der er noget om snakken. Der er snart hundrede videoer, der viser, at Joe Biden er så dement, at han ikke ved, hvor han er?

      1. Sandhed er bedre end løgn

        Niels O, Karsten J nr.1 og P. Skov
        er cirka lige forskruede.

        P. Skov fordrejer alt. Hvis han havde boet i
        Sovjet-unionen under Stalin ville han have skrevet om de
        skueprocesser som var juridisk svindel fra først til sidst.
        Stalin ville have ram på sine politiske modstandere, og
        som diktator kunne han bruge sit hemmelige politi, og
        dommere og anklagere som han selv udvalgte. Og for-
        svarerne vidste at hvis det såede tvivl om at anklagerne
        var retfærdige, risikerede de at blive sendt til Sibirien.
        Alle de anklagede tilstod deres “forbrydelser”, efter at
        være blevet tortureret og udsat for frygtelige trusler.

        P. Skov ville have skrevet lange læserbreve i “Pravda”
        om at de anklagede var dømt retfærdigt, og på alle
        de 287 punkter hvor de var anklaget. P.S. ville have
        udbredt sig om at skueprocessen var ærlig, saglig,
        smuk og seriøs, og han ville have hyldet Stalin som
        en sand menneskeven og et gigantisk geni. P. Skov
        ville have været så fuld af løgn og smiger, at Stalin
        og Beria ville have fået øje på ham og indkaldt ham
        til at være med i deres korps af angivere og stikkere.
        Eller måske ville de have brugt ham som fastansat
        propagandist eller juridisk medhjælper. Der var
        ingen bundgrænse, hvis man bare var slesk nok og
        kynisk nok.

        (Det kan dog ikke udelukkes at P. Skov mest er en
        naiv og uvidende stakkel som sluger alting råt, bare
        det kommer fra DR og Politiken mv.)

        (Læs selv bøger om sadisterne og lystmorderne Stalin,
        Lenin og Beria. Eller søg hos Youtube, “X” og Hodja.)

    2. Træt

      😂😂😂👇😂👇👇😂😂👇👇👇
      Man må holde sig på maven af grin over P Skovls karikatur af en venstreradigal, der sluger alt systempressens propaganda så råt som Kamela Harris har slugt sine mandlige trædesten på karrierevejens kønsdele og -celler

  14. Karsten Jensen

    Trump eller Biden

    Biden har alle dage været sprogligt udfordret og Trump alle dage med psykopatiske træk.

    Ude fra set virker det som en joke, at de to overhovedet får lov at opstille. Måske burde man indføre en aldersgrænse. Der er i sig selv ikke noget som helst galt i at være gammel, men måske var alle bedre tjent med, at de gamle fungerede som rådgivere i baggrunden og man lod de lidt yngre tage ansvaret og arbejdsbyrden.

    Og det er egentlig sørgeligt, at der er sket en sådan polarisering, og at de to politiske sider er blevet så hadefulde overfor hinanden. Selvom man politisk er uenige om forskellige ting, så ville det være klædeligt, om man kunne tale om det i ro og orden. Som det er nu splittes familie og venner over det politiske ståsted. Det er primitivt og unødvendigt. Der er en anden vej.

    Her på bloggen er vi da heldigvis mere civiliserede og kan diskutere og debattere ved hjælp af argumenter og fakta og på den måde gøre os alle klogere og mere indsigtsfulde.

    Og bagefter er vi lige gode venner og medmennesker af den grund. Vi er med til at højne standarden og vise et godt eksempel for de andre sociale medier. Det ku mange lære af.

    Ikke mindst tyvetøsen fra Ålborg og den lille svindler fra Græsted.

    1. Blot et par bemærkninger

      Ja, lad os da endelig få nogle unge uvidende tåber
      ind. Det skal nok blive godt. Hverken Stalin, Hitler eller Pol Pot var gamle da de
      begyndte på deres sataniske uhyrligheder. Og Karsten Jensens kendskab til
      Trump og Biden består vel kun i overfladisk lytning til DR, TV2 og JP mv.

      Tre af dem som er med her, diskuterer ikke med argumenter, men ved at
      efterplapre MSMs røde løgne og halve sandheder.

      1. P. Skov

        @Blot et par bemærkninger: De øvrige – altså ikke de tre, du nævner – tror, at blot man finder et eller andet klip på YouTube, som siger det, man gerne vil høre, så har man fundet beviser for sine meninger. Vidste I, at distributøren af “2000 Mules” har trukket filmen tilbage med en undskyldning? Filmen var fyldt med løgne, og dem hoppede I vist på. https://www.npr.org/2024/05/31/g-s1-2298/publisher-of-2000-mules-election-conspiracy-theory-film-issues-apology

        Tænk, hvis I kunne forholde jer til argumenter og var nysgerrige på at finde ud af, hvad fakta er. En undersøgelse har vist, at mange ikke aner, hvilke udsagn der er udtryk for fakta og hvilke der udtrykker holdninger. Fakta er fx antallet af skabte arbejdspladser, arbejdsløshedsprocenten, tal for kriminalitet osv. Hvordan kan man fastholde sine holdninger, hvis man bliver præsenteret for fakta, der bestrider dem?

        Hvem kan tro på valgsvindel, når der – efter lang og intens efterforskning – ingen beviser er fundet (selv Trumps nærmeste indrømmer det – og det er ikke fordi, de ikke har søgt).

        Hvem kan tro på, at Joe Biden har modtaget bestikkelse, hvis der ingen beviser er? Comer bliver ved med at sige, at de kommer lige om lidt (og det tror Aamund åbenbart stadig på). Men nu har to års efterforskning og utallige katastrofale høringer i kongressen ikke ført til noget som helst. Hvorfor mon ikke?

        Hvem kan tro på, at USA’s økonomi ligger i ruiner og at kriminaliteten er eksploderet, når fakta siger det modsatte?

        Kom med nogle fakta, der underbygger jeres holdninger. Eller fortæl, hvor vores argumenter ikke holder. Så kan vi måske få en konstruktiv debat.

        1. Sandhed er bedre end løgn

          P.Skov/ Karsten Jensen postulerer
          hvad som helst, og er en skinhellig hykler der nu lader som
          om han går ind for sandhed og demokrati. Men han svarer
          ikke når det direkte påvises at han har løjet eller forsøgt sig
          med en halv sandhed. Som med sin snak om at Trump ville
          have et virkeligt blodbad på mennesker. Han ignorerer også
          at under Biden har der været en række katastrofer som kunne
          have været undgået ved brug af sund fornuft. Han forsøger at
          så tvivl om alt hvad Aamund fortæller, og han ignorerer alle de
          afsløringer som er bragt frem af Youtube, Tucker Carlson, “X”,
          Jesse Watters, dr. Campbell, dr. Malone, M. Yeadon, Hodja,
          24nyt, Snaphanen, Den korte avis, PragerU og tusindvis af
          bøger og artikler.

          At have en normal debat med de tre er umuligt. For hver gang
          deres postulater gendrives, skifter de bare emne, eller fordrejer
          og forvansker emnet. Deres påståelighed viser at de kun er ude
          på at afspore debatterne, med deres evindelige snak om Trump,
          ligegyldigt hvad Aamunds artikler drejer sig om. De har alle tre
          fået Trump på hjernen, og de er alle tre fra det radikale overdrev.

          Karsten Jensen ser endda ud til at udgive sig for at være skiftevis
          på højre- og venstrefløjen. Snedigt, men ikke troværdigt.

          1. P. Skov

            Blodbadet må du snakke med Karsten Jensen om. Fortæl mig, hvilke “løgne” du mener at have påvist fra min side eller hvilke postulater, du har gendrevet. Jeg ved godt, at Biden også har lavet fejl – men Trumps katastrofer er langt større!

            Dine kilder er propagandamaskiner, som fodrer dig med gentagne løgne. De nævnte Fox værter er ikke ansat i nyhedsredaktionen, men er der for at underholde og skaffe høje seertal (= indtjening). Nyhedsredaktioner er trods alt underlagt visse presseetiske regler.

            Dine kilder ville for nylig bilde dig ind, at Biden havde udført et mordforsøg på Trump i fm. ransagningen på MaraLago. Rent nonsens. Ransagningskendelsen var standard (også brugt ved ransagningen af Bidens hjem) og præciserede, at der IKKE måtte bruges våben, med mindre FBI eller andre blev angrebet og var i fare. I øvrigt foretog man ransagningen en dag, hvor Trump var bortrejst. Men dine kilder løb med historien om et mordforsøg … og du troede sikkert på den.

            Rigtige kilder er fx retsdokumenter (fx ransagningskendelser), transcripts af høringer og vidneudsagn, officielle tal og lignende. Kilder som nyhedsredaktioner henviser til, og som du så selv kan tjekke efter.

            Og ja, jeg kommenterer kun på Aamunds blogge om USA, fordi jeg rent faktisk har stor viden om netop det emne. Andre emner har jeg måske nok holdninger til, men ikke viden nok til at kunne bidrage med noget konkret i diskussionen.

          2. Privatdetektiven

            Iflg. hundredvis af kilder har
            Biden og Obama og “demokraterne” ført en
            politik som har været til stor skade for USA
            og Europa. Men P. Skov / Karsten Jensen er
            sikre på at alt hvad DR og JP osv. fortæller
            er den rene og fulde sandhed om hvad der
            foregår i verden. De mener altid nøjagtig
            det samme som MSM.

        2. Let’s go Brandon!

          “P. Skov” skriver:
          -De øvrige – altså ikke de tre, du nævner – tror, at blot man finder et eller andet klip på YouTube, som siger det, man gerne vil høre, så har man fundet beviser for sine meninger-

          Hvorefter du selv finder en video på YouTube, som siger det, du gerne vil høre, og så enda med David Pakman.
          Du er vist lidt speciel.

          1. P. Skov

            Point taken. Men sammenhold det, lægen beskriver som symptomer på demens (hvilket jo er ret så faktuel viden), med klip af Trumps adfærd og døm selv.

        3. ino

          Tak for at viderebringe kritikken af 2000mules.
          Jeg finder nu foreløbig ikke at videoen “var fyldt med løgne”. Der er såvidt jeg har nået at læse, kun tale om et enkelt tilfælde, som ikke skulle have været medtaget. Jeg må læse videre i morgen.
          De amerikanske retssale kan slå hårdt – så hellere lægge sig fladt ned til tider.

  15. Der var engang et yndigt land

    Økonomien er bomstærk, Danmark er et rigt land,
    og hver gang Mammen trækker en skuffe ud, finder han nye milliarder, påstås det.

    Men nu skal 15 ud af 19 aktivitetssteder lukkes, blot i een kommune. Hertil kommer
    mange andre besparelser. For kommunen er af regeringen blevet pålagt at spare
    40-50 millioner i budgettet. Det er samtlige kommuner der nu er tvunget til at af-
    skaffe en stor del af deres velfærds-service til borgerne.

    Post Nord er blevet så forringet, at deres anbefalede breve forsvinder eller
    brydes op, så indholdet går tabt. Eller man smider bare folks breve på fortovet
    eller jorden ud for deres boliger. Og brevtaksten er lige steget 100%. Og i flere
    områder vil man ikke længere bringe brevene ud.

    Mette er blevet så krigerisk, at Danmark nu har betalt mere til Ukraine
    end Spanien, Frankrig og Italien tilsammen. Og efter over to års krig er
    INTET foretaget for at beskytte de civile danskere med beskyttelsesrum.
    Og det er kommet frem at hæren, søværnet og luftvåbnet er blevet forsømt
    så nærmest intet er tilbage. Byerne ligger ubeskyttet hen mod missiler og
    droner.

    På alle mulige områder går det den forkerte vej med vores land. Siden 2015
    har det hele været een stor deroute. Ikke mindst hvad sundhed, kriminalitet
    og generel tryghed angår. En kæmpenedtur. Og på nettet kan man da også
    læse om at mængden af danskere som har en stresset økonomi er stigende.

    Alene lukningen af 600 skoler, mange hospitaler og skadestuer, store dele af
    infrastrukturen, viser vel klart at økonomien slet ikke er så god som man praler
    af.

    Også det at man tager fridage fra danskerne, udhuler folkepensionen, sætter
    pensionsalderen op og øger skattetrykket, vidner om en skrumpende økonomi.
    Eller pengene fråses væk på co2 vanvid osv.

    1. PS

      PS: Hospitalerne er også blevet pålagt at spare.
      Bare eet universitets-hospital skulle spare 1200 millioner kr.
      på et enkelt års budget.

      På rigshospitalet har der ikke været råd til at fjerne skimmelsvamp,
      selvom den er farlig for kræftpatienter og andre syge.

      1. Privatdetektiven

        Karsten Jensen herunder:

        Meget tyder på at hvis man er rød eller brun venstre-ekstremist,
        er man både hjerteløs og hjerneløs. Evt. er man hjernevasket fra
        børnehaven og opefter. Læs William Shirers “Det tredje riges
        storhed og fald” eller bøger om Lenin, Stalin, Mao og Pol Pot.
        Eller bare læs Historie-bladet nr. 12/2014 om den franske revo-
        lution og dens fanatiske massemordere.

  16. Karsten Jensen

    There Will be a Bloodbath 2

    I al fredsommelighed vil jeg anbefale evt. tvivlere om at se uddraget med Trumps udtalelse om blodbadet på nettet.

    Han taler om et blodbad i bilindustrien men siger så, that Will be the least of it…..if I am not elected there will be a bloodbath oh boy…..en klar fortalelse om en kommende væbnet konflikt. Men døm selv.

    Det kan ikke udelukkes, at ørerne der hører, opfatter det de helst vil høre.
    Men min tanke var, da jeg så og hørte det, at det taber han valget på. Der står moderate republikanere af. Det blir spændende at se, hvad der er sker. Måske lidt for spændende!

    Blot til orientering for de som måtte ønske det: jeg anser mig selv som rød politisk, men hver gang jeg tager en kandidattest, så dukker der en ældre rødmosset fedladen halvalkoholisk dansk folkepartimand frem på skærmen. Det er fandeme uhyggeligt du……

    Så måske er det rigtigt, at hvis man ikke er rød som ung, er man hjerteløs, og hvis man ikke er konservativ som gammel, er man hjerneløs.

    1. Hvor er vi på vej hen?

      Hos Hodjas blog er der noget om el-biler, klima, fattigdom
      i DK, corona “vacciner” har skadet mange menneskers helbred,
      krigen i Ukraine er Nato’s og Bidens krig, Nigel Farage sætter
      de lyserøde konservative på plads. Går man nogle dage tilbage
      er der mange andre oplysende og afslørende videoer.

      Snaphanen har noget om “Krig og dumhed” og om de hundredvis
      af ekstra dødsfald i Danmark i forb. med den falske pandemi, samt
      om hvordan indvandringen har flerdoblet kriminaliteten.

      24nyt og Den korte avis oplyser om folkeudskiftningens barske
      konsekvenser.

      1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

        Hvad er det den kvindestyrede statsradio DR
        står for?

        Det fremgår af udsendelserne:

        1: Man ønsker masseindvandring
        så danskerne kan blive udskiftet med afrikanere og arabere.

        2: Man går ind for at udskifte kristen kultur med radikal marxisme.

        3: Man arbejder for at civilisation byttes ud med barbari.

        4: Man påstår 50-100 gange om ugen at co2 er en klima-gas.
        Man går ind for at bruge mange milliarder kr. på at suge co2
        ud af luften. Og man støtter at landbruget og forbrugerne
        skal straffes, bekæmpes og beskattes endnu mere.

        5: Man støtter LGBTQ+ og kvindesagskvindernes krav om
        kvoter og positiv særbehandling.

        6: Man hetzer og mistænkeliggør danske mænd, i hundredvis
        af udsendelser.

        7: Man støtter kursen mod svenske tilstande. Ved at dække
        over og manipulere med hvad der egentlig sker i samfundet.

        8: Man er meget villige mikrofonholdere for de radikale,
        enhedslisten og “alternativet”.

        9: Man støtter alle mulige angreb på familierne, børnene
        og den sociale velfærd.

        10: Direkte fordummende, vulgære og vildledende udsendelser
        er ingen sjældenhed.

  17. Privatdetektiven

    Karsten Jensen herunder:

    Meget tyder på at hvis man er rød eller brun venstre-ekstremist,
    er man både hjerteløs og hjerneløs. Evt. er man hjernevasket fra
    børnehaven og opefter. Læs William Shirers “Det tredje riges
    storhed og fald” eller bøger om Lenin, Stalin, Mao og Pol Pot.
    Eller bare læs Historie-bladet nr. 12/2014 om den franske revo-
    lution og dens fanatiske massemordere.

    1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

      W. Shirers bog om Nazi-riget forklarer
      hvordan det lykkedes et demokrati at ødelægge sig selv
      og overgive magten til en flok gangstere af værste slags.
      (bind 1 på 400 sider viser at uduelige og egoistiske pampere
      kan undergrave et samfund på få måneder. Og at folket
      derefter kan ensrettes med propaganda) Nazi-regimet
      førte til utrolige rædsler og millioner af dødsfald. Læs om
      Tysklands overfald på alle nabolandene, læs om krigen mod
      England, Frankrig og Rusland osv., og læs om bombekrigen
      mod Berlin, Hamborg osv.

      Det hele startede i 1914 med to pistolskud. “Kanonerne i
      August 1914” fortæller om fejltagelser som endte i henved
      500 millioner tragedier.

  18. Niels O

    Den klassiske republikaner er mest til frihandel, mens demokrater er til protektionisme. Hvilket oprindeligt gjorde mig til republikaner, når talen faldt på USA.

    Desværre er Trump til protektionisme (pga hans “America First”-pis), hvilket medvirkede til mit republikaner-stop ca. 2015. Dog var det allermest pga. hans psykopati.

    Både fordi jeg principielt er imod, at protektionisme skal bruges som politisk værktøj indenfor den vestlige handelsverden, men så sandelig fordi det vil gå ud over Danmark. Her tænker jeg overvejende på Novo Nordisk.

    Så jeg håber inderligt, at republikanerne snart kommer til fornuft igen med deres præsidentkandidater. Jeg håber, at den proces allerede kan starte til november.

  19. Flaben Fræk

    Er P. Skov stadig med på tråden? – Vi står og skal købe en brugt vogn til vores Au Pair – Jeg kan forstå på dit argumentationsmønster, at du gør det i brugte vogne? Er der nogle faldgruber vi skal tages os særligt i agt for? – Det vil bringe lindring i mit sind, hvis du som ekspert kunne give mig et godt råd…

    NB: Vi kunne godt unde pigen en (mindre) ny vogn, men med de buler hvormed hun allerede har pyntet min kones Mercedes SLK, så har vi mest lyst til at spendere et lettere brugt køretøj.

    1. Maren Splid

      Nysynet gammel spand, og så må du argumentere med konen, hvorfor børnene ikke skal transporteres rundt i en panssret mandskabsvogn, når chuføren har til overmål har bevist sin uduelighed.

  20. Her går det godt, fru kammerherreinde

    Ang. at benzin og diesel skal stige
    til 25-35 kr. pr. liter…. plus andre radikale projekter, som kan gøre det surt,
    dyrt og besværligt at være dansker.

    Martin Lidegaard har boltret sig i P1 med hvordan han mener at fremtidens
    samfund skal indrettes. Det skal efter MLs mening være et samfund hvor
    bilisterne, forbrugerne, landmændene, boligejerne, skatteborgerne og
    firmaerne plukkes så grundigt som overhovedet muligt.

    ML ønsker også at bruge mange flere penge på indvandring, krig mod co2
    og pengepakker til fjerne lande. Den radikale Lidegaard er en stor trussel
    mod enhver danskers økonomi, tryghed og frihed. Men han snakker så
    snedigt og indsmigrende at naive sjæle tror at han vil dem noget godt.

    I folkeskolen står det skralt til, iflg. MSM. Store spareøvelser har ført til
    forhold der minder om østblokken i 70’erne. Vægge krakkellerer, puds
    og loftsplader falder ned, der er kun koldt vand til brusebade, ingen
    penge til reparationer og vedligeholdelse eller busture osv.

    I Alles lægehus og mange andre steder er der nu kaos pga. lægemangel
    og lang tids roderi.

    Nogle steder er lukket, så folk nu har 60 km frem og tilbage for at komme
    til lægen. Og at der mangler 6000 sygeplejersker og læger på hospitalerne
    ignoreres af politikernes flertal.

    Men de radikale, moderaterne, konservative og venstre mfl. påstår stædigt
    at landets økonomi er sund, topfin, blomstrende og bomstærk.



    Er der mere end 3 eller 5 som læser med
    her 3-4 dage efter at debatten startede? Er det i realiteten spild af
    tid at skrive kommentarer på nuværende tidspunkt?

  21. Karsten Jensen

    Maren og mig

    Vi er tusinder og atter tusinder bl.a. Maren og mig…….og du har så evigt ret i det, du skriver.

    Regeringen forstår ikke, hvorfor de er blevet så upopulære. Måske de første ting der falder en ind er tyveriet af det arbejdendes folk ferier – en form for klasseforræderi – den tossede ejendomsskatomlægning – tilsviningen af have og drikkevand – forvirringen om ungdomsuddannelser – hvor svært kan det være at lave et karakterkrav til studentereksamen – bandekriminaliteten og knivstikkeri i et omfang, så selv statsministeren ikke kan gå i fred pga indvandrede drukkenbolte og kriminelle, og det eneste de to førende politikere går op i, er at forsøge at gøre sig lækre til en EU-post med høj skattefri løn og pension. Men EU vil heller ikke ha dem.

    Mette er kropumulig at samarbejde med og skælder alle hæder og ære fra og Lars er så durkdreven ud i kunsten at fifle og bedrage , at de frygter alle skandalerne bliver gentaget nede i Europa. Og de har rigeligt med korruptionsskandaler i forvejen.

    Man kan stille sig det spørgsmål, har vi overhovedet dygtige og ærlige politikere? Og svaret er JA, men de har desværre ikke altid mulighed for at trænge igennem sumpen af selvfede tyranner.

    1. Her går det godt, fru kammerherreinde

      Tak for svar. Ja, regeringen er blevet upopulær,
      og det viser at vælgerne ikke er komplet hjernedøde. Men det
      er mærkeligt at der stadig er nogen tilbage som gider stemme
      på de tre radigale partier S, V og M. Almindelige danskere har
      kun ulykker og ubehageligheder i vente fra Mette, Troels og den
      oversmarte vælgerbedrager Lars Fadøl. Der bl.a. ved at tage
      til Marokko og skrive under på frau Merkels traktat om mere
      indvandring fra EU, har demonstreret at han er totalt ligeglad
      med danskernes sikkerhed, økonomi og velfærd.

      Forholdene i folkeskolen er nu ved at være helt groteske. Der
      er huller i tagene, i klasseværelser kan der være et dusin spande
      der skal opsamle regnvand, møblerne er så nedslidte at de er
      vakkelvorne, skolebøgerne er lasede eller mangler helt, der er
      vold og ballade i selv små klasser, der er ikke råd til at bekæmpe
      skadedyr, og nogle steder må børnene sidde i kosteskabe og
      store improviserede trækasser, fordi deres klasselokaler er blevet
      ubrugelige. DK anno 2024.

      De gamle partier er blevet så ligeglade med deres eget land og egne
      landsmænd, at de har skabt rystende og chokerende tilstande på
      hospitalerne, med mange dødsfald til følge. Også på andre måder
      har de frembragt en betydelig overdødelighed, og det er tydeligt at
      vi har kurs mod folkeudskiftning. De gode og ordentlige politikere
      er et lille mindretal uden ret megen indflydelse. Der er brug for en
      ny valglov og direkte demokrati som i Schweitz.

      .

      .

      Det kunne være interessant at høre fra Aamund ang. hvor mange der
      læser kommentarerne !!

      (er der to forskellige Karsten Jensen, det virker sådan ??)

      1. Jeg har ikke noget præcist tal på, hvor mange, der læser med her på siden, men artiklerne bliver flittigt citeret og delt på de sociale medier, og jeg ved fra mine kontakter i politik og medier, at de bliver også bredt læst på Christiansborg og på på redaktionerne i pressen. Min seneste artikel om klimahysteriet er ifølge netmediet TjekDet blevet delt mange tusinde gange. TjekDet har tidligere været på krigsstien, når jeg har skrevet noget, der ikke flugter med IPPC’s katastrofe- scenarier og har nu fået et panel af ‘eksperter’ til at kritisere min artikel: SÅ GIK DER HUL PÅ KLIMABYLDEN. Se dagens SERVICEMEDDELELSE her på siden.

  22. Piotr

    @ KJ alias TROLLen!

    “Man kan stille sig det spørgsmål, har vi overhovedet dygtige og ærlige politikere?”

    Kunne du nævne bare 2? jeg tænker på politikere der genuint gør noget positivt for danskerne & fædrelandet.

    P.

    1. Blot nogle bemærkninger

      Det vil være en vanskelig opgave at udpege
      bare 2 eller 3 politikere som er OK. Det vil være langt nemmere at
      lave en liste over 50 som er uduelige, smådumme, korrupte, skøre,
      utroværdige, arrogante, fulde af hykleri og tomme løfter. Vores
      demokrati ligner en klovnebus der ligger i grøften med hjulene opad.

      1. Tennis-spilleren

        How Sweden is destroyed by the immigration crisis

        WHO og Fauci, WEF og Klaus Schwab, anklages for at
        planlægge grufulde forbrydelser mod menneskeheden

        Kæmpedemonstrationer i Paris og risiko for borgerkrig
        om et par år

        Kan ses på youtube

        1. Karsten Jensen

          Det mest uhyggelige ved videoen er, hvor hurtigt det er gået med islamiseringen af Sverige.

          Og Tyskland, England, Frankrig, Holland og Belgien. Vi kan vist også tilføje Danmark – mange steder er danskerne kommet i mindretal allerede.

          Man tør slet ikke tænke på, hvor slemt det kan gå de næste 20-30 år, hvis ikke der gribes ind. Og det gør der nok ikke. Politikerne tør ikke tage de nødvendige forholdsregler.

  23. Karsten Jensen

    Kristen Poulsgaard og Thyra Frank ældreminister for liberal alliance ….ægte og oprigtige og fantastiske på slap line!

    1. Piotr

      TROLL Alert!!!!

      2 afdøde politikere!
      TROLLen KJ alias PS alias NP, kan som sædvane ikke komme med gyldige fyldest gørende svar. En sølle TROLL alias Fjols!
      P.

  24. Demografi og demokrati

    Illegal indvandring er et problem både i USA og EU. Den er politiseret og den bliver ikke nøgternt formidlet i de dominerende tv-medier, som det demografiske problem, det er, men flere og flere har selv regnet den ud og indser det.
    Venstrefløjens statsradiofoni, Tv2, rapporter nu begejstret? 🙂 ) om kæmpe demonstrationer mod partiet National Samling (Rassemblement National), der fik et kanonvalg til Europaparlamentet. (Det minder lidt om hetzen mod DF, da de i sin tid fik for mange stemmer herhjemme?)
    Venstrefløjen mener, at de har ret til magten og historien viser, at de ikke slipper den pga. af et demokratisk valg. Venstrefløjen har åbenbart svært ved at acceptere resultatet af frie demokratiske valg? Hvis de ikke beholder magten, skruer de op for udemokratisk vold og terror og forfølger deres modstandere med alle midler også med personangreb. Med deres allierede massemedier hetzer de massivt. Et ‘systemskifte’ er derfor nærmest umuligt og imens strømmer det ind med illegale, der forventes at stemme på venstrefløjen i fremtiden. De synger inderst inde den gamle røde sang om revolution af samfundet. “Rejs jer, fordømte her på jorden. Rejs dig, du sultens slavehær”

  25. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

    SÅ VILD ER NEDTUREN, ET BLODBAD.
    Vredt bagland: Det er jo sindssygt. Sådan skriver EB på forsiden 12. juni,
    under et foto af en bistert udeseende Mette F. Inde i bladet hagler kritikken
    ned over Mette, og det fortælles at i Ålborg gik S 40% tilbage. I Århus er
    S dalet fra 20% til 13%. Pilen peger mod toppen, skriver EB. Partiet får igen
    hug for at have konfiskeret en fridag, men der er jo meget mere folk er
    utilfredse med. Det fortsætter EB med på bagsiden: DET SYGE VÆSEN er
    overskriften, hvor de enorme svigt siden Mette for fem år siden lovede
    et mægtigt løft af sundhedsvæsnet, udstilles. For siden 2019 er s-v jo
    nærmest kollapset. Vi har fået det MODSATTE af hvad Mette lovede
    vælgerne. Artiklen viser hvor elendig og miserabel styringen af området
    har været. Inkompetance og arrogance hele vejen igennem.

    Glemt er heller ikke de mange svigt mht. social velfærd. Og der
    er altid milliarder nok til co2-fantasteri, granater til Ukraine, mere
    indvandring, mere EU, mere WHO, WEF og FN, men hvis danskerne
    lider under sygdom, uheld, ulykker og problemer, er pengemangel
    den evige forklaring. Til danskernes trivsel er der ikke råd, siger
    regeringen. Nu skal FET og PET spare 100 millioner kr. Kommunerne
    skal spare 5000 millioner. Regionerne skal fyre læger og sygeplejere
    selvom der i forvejen er mangel på personale. Skolerne sparer også,
    i en grad så de må klare sig med gulvspande i klasserne, hvis taget
    er utæt.

    Vælgerne har 100 grunde til at være misfornøjede med S, men
    S-toppen mener at den nuværende politik skal fortsætte. Det
    betegner Laura Rosenvinge fra S i Kbhvn som “sindssygt”.

    Så er der det med nul civilforsvar, ingen inflationshjælp til folke-
    pensionisterne, eftervirkningerne af corona-restriktionerne og
    “vaccine” fejltagelserne, og sidst planerne om aktiv dødshjælp
    og WHO fjernstyring af s-v. S partiet er ikke mere hvad det var
    engang. Det er gået fra ansvarlig social politik til ASOCIAL, uansvar-
    lig og kortsynet politik. Og dets stramninger mht. indvandring
    er bluff, for det går i praksis ind for folkeudskiftning.

    1. PS

      PS: Nu skal 33 børnehaver/ daginstitutioner
      iflg. P1 lukkes i Kbhvn…….. og snesevis/hundredvis af lignende steder
      skal afskaffes i resten af landet. En kæmpespareøvelse.

      Så var der en professor som påstod at det kun er mere indvandring der
      kan redde velfærden og Danmarks økonomi. For ellers vil der opstå en
      frygtelig mangel på arbejdskraft.

      Andre kloge hoveder påstår alt muligt. De har foretaget fine og meget
      “videnskabelige” beregninger, som viser hvad som helst, der passer
      med partiernes ideologier og røde eller radikale hensigter. Der som
      regel går ud på at samfundet skal nedspares og forandres og gerne
      til ukendelighed.

      (Aamund har tidligere påvist at vi IKKE mangler arbejdskraft fra
      Afrika og Arabien)

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *