EU-VALGET I DØDVANDE

Med kun godt en uge til den danske afstemning til EU-Parlamentet minder valgkampen mest om stemningen i en uåbnet egyptisk kongegrav.  Måske kan det ikke være anderledes. Partierne vil på den ene side gerne fremvise nogle mærkesager, der har relation til arbejdet i Kommissionen og Parlamentet. På den anden side ved alle politikere godt, at når først de nye parlamentsmedlemmer er valgt og på plads i Bruxelles, er de glemt af Gud og mennesker, og man hører kun om dem, hvis de har taget af kassen. EU-valget bliver således af de danske vælgere betragtet som et midtvejsvalg til Folketinget, en slags generalprøve, hvor man vil fyre eller hyre de partier, der påvirker vores holdninger, som de er lige nu.

Partierne gør derfor deres bedste for at helgardere tipskuponen, så de kan slippe helskindet gennem  EU-valget den 9. juni og samtidig sende nogle politiske signaler, der kan give pote ved næste folketingsvalg. Alle partier – med undtagelse af Dansk Folkeparti – satser derfor på de sikre mediestøttede mærkesager som klimakampen, den grønne omstilling, bedre natur- og miljøbeskyttelse, bedre sikring af EU’s ydre grænser og mere militærstøtte til Ukraine. En undtagelse er dog Moderaterne, der nok går ind for alle standardmærkesagerne, men alligevel skiller sig ud på flere punkter. Partiet ser sig selv som den samlende kraft i midten af dansk politik, den konstruktive muskel, der sørger for, at fiktion bliver til fakta til gavn for fællesskabet. Moderaterne fører sig derfor frem med en massiv tilstedeværelse i pressen med helsidesannoncer, hvor euroens og masseimmigrationens ukronede dronning, Stine Bosse håner de røde og blå partier som passive dummernikker, der bare står på sidelinjen og råber op, mens fru Bosse sidder inde i midten og realiserer sine politiske mål, hvad vi alle må grue for. Moderaternes kampagne fremkalder muligvis jubel og sydlandsk stemning hos partiets medlemmer, men næppe andre steder i det politiske landskab.

Moderaternes formand, Lars Løkke Rasmussen har senest anbragt partiet lige midt i Israel-Hamas-konflikten, hvad man nok vil være opmærksom på i vælgerhavet den 9. juni. Anklagemyndigheden for Den Internationale Krigsforbryderdomstol (ICC), der virker som det Israel-fjendtlige FN’s forlængede arm, har i bedste FN-tradition begæret arrestordre på Israels statsminister Netanyahu som sigtes for folkemord og andre krigsforbrydelser. Lars Løkke udtalte til DR:” Vi anerkender ICC og står vagt om deres uafhængighed. Jeg kan kun tage sagen til efterretning. Jeg har respekt for ICC”.

 For at give aktionen et skær af retsstatslig balance har ICC også beordret Hamas-bossen Yahya Dinwar anholdt, men med anklagemyndighedens baggrund er der ingen tvivl om, at det Netanyahu, der er ICC’s egentlige trofæ. Alle ICC’s tre anklagere er produkter af FN-bureaukratiet med alt, hvad dette indebærer.  Hovedanklageren Karim Khan var tidligere vice-generalsekretær i FN, senegaleseren Mame Niang har i mange år haft en FN-karriere, og madame Nazhat Khan fra Fijiøerne er tidligere ambassadør for Fiji i FN, som i dag er styret af et flertal af totalitære regimer, diktaturer og slyngelstater, idet de ægte demokratiske retsstater nu er i mindretal og har ringe indflydelse.

FN’s Menneskerettighedskommission (UNHRC) har således i sin mødedagsorden indført et fast punkt 7, der kræver drøftelse af krænkelser af menneskerettighederne i Palæstina og andre besatte arabiske territorier. Kommissionen har en møderække tre gange om året, hvilket rutinemæssig udløser en sværm af officielle FN-fordømmelser af Israel til trods for, at der lever to millioner arabere i Israel, hvor de nyder alle en retsstats beskyttelse og goder så som retfærdig justits ved domstolene og lige adgang til arbejdsmarkedet, uddannelse og velfærdsydelser som andre borgere i Israel. UNHRC har kun Israel i kikkerten og vedtager aldrig fordømmelser og resolutioner vendt mod Iran, Nordkorea, Rusland eller Islamic Jihad.  Vi må se, om danske vælgere den 9. juni slutter op om Lars Løkkes og Moderaternes respekt for ICC’s juridiske og politiske sørøvertogt.

Det mest spændende ved EU-valgkampen er de emner, man ikke tør tale om. Siden 1972 har danske politikere afsunget en fælles hymne om det velsignede danske arbejdsmarked, den danske model, der styres af kollektive overenskomster, et område der altid skal ligge milevidt fra EU’s entreprenante indblanding. Det er slut nu, hvor EU-kommissionen lige så stille har gennemført omfattende reguleringer som mindstelønsdirektivet og orlovsdirektivet, der styrer fordelingen af barslen i det danske samfund. Senest har Folketinget vedtaget nye EU-regler om registrering af danskernes arbejdstid. Der er ingen politikere eller fagforeningsfolk, der har rejst krav om denne nye registrering, som bare er trukket ned over hovedet på virksomhederne. Regningen for den lovbefalede registrering af arbejdstid er i milliardklassen. Ifølge Dansk Industri bruger virksomhederne flere penge på EU’s papirvælde end på produktionen.

Vi vælgere må leve med politikere og partier, der lydigt bøjer nakken og har ’respekt’ for institutioner og domstole, der arbejder ud fra en politisk dagsorden. Og vi må leve med partier der diskret og sagtmodigt sælger ud af vores politiske arvesølv som arbejdsmarkedet, der nu forvaltes fra Bruxelles. Det er nok det, vi burde stemme om den 9. juni.

30. maj 2024

82 Thoughts to “EU-VALGET I DØDVANDE”

 1. Henrik Wegmann

  Hele valget til det såkaldte EU Parlament er et stort svindelnummer.

  I et demokrati er et Parlament en folkevalgt lovgivende forsamling. EU Parlamentet ikke i nærheden af at være lovgivende og er i al væsentlighed helt uden indflydelse. Det er en kulisse med 700 fuldstændig overflødige skuespillere, som skal give indtryk af, at der er tale om et rigtigt parlament.

  Det er et bevidst bedrag, og ingen af os bør deltage i dette skuespil ved at afgive en stemme.

  1. Wiens redning skete 1683

   EU-parlamentet er en kopi af Stalin-kommunisternes
   falske parlament. Sovjet-unionen havde både et “folketing” og en
   grundlov propfyldt med menneske-rettigheder, men det hele var
   100% bluff og humbug. Stalin og centralkomiteen bestemte alt, og
   som diktator tog Stalin ingen hensyn til borgernes rettigheder eller
   behov. Han gav psykopatiske ordrer som førte til at millioner af
   bønder sultede ihjel, og at millioner af byboere blev myrdet med
   kulde, nedslidning og henrettelser med maskingeværer. Stalins
   forgænger Lenin var også en blodtørstig terrorist og massemorder.

   Totalitære regimer ender ALTID i statsterror, slaveri, elendighed og
   massedød.

   Bevist af Sovjet-unionen, Nazi-Tyskland, Mao-Kina, Cambodia, Libanon,
   Rumænien, Sverige, Nordkorea, Uganda og ISIS landene osv.

   1. Hvor er vi på vej hen?

    Ønsker EU at europæerne skal leve og
    have godt? Ønsker Sverige at være befolket af svenskere?
    Ønsker danske politikere at danskerne skal leve, overleve og
    have det godt? Eller vil de hellere fordrive os og slå os ihjel?
    Det burde mange nok spørge sig selv om, for Chrborgs politik
    er nu den skøreste og mest anti-danske nogensinde. I mere
    end 2500 år har man ikke set magen til vanvid og uduelighed.

 2. ino

  Jeg kommer ikke til at deltage i EU-valget.
  Faktisk havde jeg overvejet at skrive et eller andet om “Globalisme, nej tak” på stemmesedlen, men jeg har forstået at den handling blot vil udløse en pengesum til de opstillingsberettigede partier, så det vil jeg undlade.
  Ingen stemme herfra.
  Politikerne har forspildt den mulighed ved deres hidtidige gerninger.

  1. Niels O

   Fint. Så er der færre nationalpopulistiske partier, der bliver stemt på.

   Men så kan du heller ikke tillade dig at brokke dig over noget bagefter.

   1. Træt

    Niels Nul – En ægte radikaler, der bifalder at ansigtsløse EE-bureaukrater lovgiver imod danskernes interesser, hvortil han som adopteret, med udpræget ikke -dansk udseende og karakter, ikke regnes, hverken af danskere eller ham selv.

 3. Skjoldungen

  De danskere, der d. 8. juni går til valgbordende for at bekende deres tro på Neuropa, minder mig om tyskerne, der i Det Tredie Rige også deltog i de såkaldte “valg”. Som kvæg til slagtebænken…

  Mel: Die Fahne hoch, die Reien fest geschlossen:

  Hinter der Trommel her
  Trotten die Kälber
  Das Fell für die Trommel
  Liefern sie selber.
  Der Schlächter ruft: Die Augen fest geschlossen
  Das Kalb marschiert. In ruhig festem Tritt.
  Die Kälber, deren Blut im Schlachthaus schon geflossen
  Marschiern im Geist in seinen Reihen mit.

 4. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Vi lever i en tid der bliver mere og mere sindssyg
  for hver måned eller hvert år. Politikerne opfører sig så skørt, asocialt,
  korrupt og landsskadeligt, at det næsten ikke kan blive værre. At vores
  demokrati er ved at være ved vejs ende, kan kun de blinde og døve
  undgå at forstå.

  Danmark henligger forsvarsløst, afmægtigt, sårbart og ubeskyttet, og
  alligevel har regeringen erklæret krig mod Rusland, der er større end
  hele Vesteuropa, og som har et enormt militær til rådighed. Mette, Lars
  og Troels vil nu have angreb dybt ind i Rusland. Kan det blive mere gak-gak?
  Svaret bliver jo nok at Rusland mobiliserer endnu større styrker, og så er
  vi lige vidt, bortset fra at vi er kommet tættere på 3. verdenskrig. Regeringen
  burde i stedet appellere til forhandlinger om en standsning af krigen, som
  allerede har kostet hundredtusindvis af sårede og døde på begge sider af
  frontlinjen.

  Men regeringen kan ikke få krig nok, og bruger Danmarks byer og befolkning
  som gidsler og spillekort i et hasardspil med landets sikkerhed. Der er NUL
  forsvar og NUL civilforsvar, men det ser Mette og co. bort fra.

  I det hele taget er regeringen kold og kynisk når det drejer sig om danskerne.
  Det bevises af dens sundheds-, bolig-, familie- og socialpolitik osv. Mette og
  Lars har udstedt stribevis af gyldne løfter, men alle er endt som valgflæsk der
  er uspiselig, fordi sidste salgsdato forlængst er overskredet, og der er begyn-
  dende mugdannelser m.m. Det gode de siger de vil, gør de ikke, og det onde
  de siger de ikke vil, det gør de.

  Man lovede store forbedringer mht. sundhed, indvandring, velfærd og meget
  mere, men det er gået LIGE MODSAT!!! Og de fortsætter med deres folke-
  udskiftning, WEF, WHO, EU og FN politik. Deres politik har gennem lang tid
  været en ulykke og katastrofe for tusinder og atter tusinder af danskere, og
  fremover kan millioner af danskere blive ofre for afsindig politik. Vi er nær
  ved den afgrund hvor nationer kan falde ned i et flammende helvede.
  millioner

  1. PS

   PS: Herunder en rettet udgave af “Hvad har globalisterne,
   WEF og Mette gang i?”

   Her er noget at tænke over: EU startede som EF som vi af de radikale og
   konservative etc. blev lokket ind i med påstande om at det ville være godt
   for den daglige husholdning, om at EF ikke ville bestemme over vores
   indre anliggende (nærhedsprincippet), om at det lokale demokrati ville
   blive bevaret fuldt ud, om at grænsekontrol omkring hele Europa og mere
   politi-samarbejde ville sikre os mod kriminalitet, om at EF ville sikre vores
   økonomi, velfærd og frihed osv. Men da EF så fik EU som overbygning,
   blev alle løfter glemt, og det begyndte at gå den forkerte vej på talrige områder.
   Statsminister Schlüter sagde i 92: “unionen er stendød”. En fuldfed løgn.

   Nu er vi kommet til at EU blander sig i alt, og vil importere snesevis af millioner
   af afrikanere og arabere. Noget som Eric Semmour, Black Pigeon og mange
   andre tænkere og kultur-personligheder siger kan føre til islamisering, ufred,
   kæmpekriminalitet, velfærdskollaps, blodbade og Europas ødelæggelse.

   1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    Har politikerne og “systemet” andet
    end falskhed og tosserier til vælgerne?

    Da DF i 2015 fik 37 mandater og var større end venstre,
    overlod de alt til Lars Ulykke, hvorefter DF-Tullesen og Pia K. holdt
    fire års ferie. Intet udrettede de i fire år. Sjældent har man set et
    partis vælgere blive snydt så groft og kynisk.

    Andre partier kan dog også være med, når det gælder om at
    bedrage vælgerne.

    Falske pandemier og epidemier, falske vacciner, falske påstande
    om mink-erhvervet, unødvendige og meningsløse restriktioner til
    skade for tusinder af erhvervsdrivende, falske påstande om co2,

    falske løfter om store forbedringer af hospitalsvæsnet, falske
    beskyldninger mod landbruget, falske løfter om at nedbringe antallet
    af kolde hænder i de administrative systemer, falske påstande om at
    masseindvandring er berigende, falske DR-påstande om at kriminali-
    teten er faldende,

    falsk snak om at den danske økonomi bliver bedre
    og bedre (se André Rossmann, 24nyt.dk), tossede ordninger mht.
    ejendoms-skatter, (betal skatterne for 25 naboer og gå så rundt med
    hatten), falsk snak om WHO og FN, tossede udspil overfor Rusland,
    vildledning om alt muligt, enorme svigt overfor børnene og de gamle,
    partier der snyder og røvrender vælgerne året rundt.

    I et næsten utroligt og skamløst omfang bedrages danskerne, hver
    dag og året rundt. Hvad enten man er bilist, boligejer, lønmodtager,
    selvstændig, familie-menneske, enlig, pensionist, bor i lejebolig,
    er ung eller ældre, syg eller rask, høj eller lav, kan man være ret
    sikker på at fremtiden, med sådanne politikere, risikerer at blive
    fyldt med modgang, skuffelser, ulykker og vanvittige tilstande.

    1. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste

     STINE BOSSE, LARS OG MODERATERNE
     VIL GERNE FORRINGE DIN KØBEKRAFT MED 30-40%

     Da Italien gik fra lire til euroer, fik det
     priserne på dagligvarer m.m. til at stige temmelig voldsomt. Svarende til
     en kraftig inflation. For alle almindelige italienere var det en dårlig reform.

     I sin tid ønskede Marianne Helved at udskifte den danske krone med euroer.
     Nu er det Stine Bosse og “Moderaterne” og Lars som ønsker at afskaffe kronen.

 5. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Vi lever i en tid der bliver mere og mere sindssyg
  for hver måned eller hvert år. Politikerne opfører sig så skørt, asocialt,
  korrupt og landsskadeligt, at det næsten ikke kan blive værre. At vores
  demokrati er ved at være ved vejs ende, kan kun de blinde og døve
  undgå at forstå. Hele vores kristne civilisation er blevet så feminiseret,
  svækket og undergravet, at den kan styrte i grus hurtigere end de
  fleste aner.

  Danmark henligger forsvarsløst, afmægtigt, sårbart og ubeskyttet, og
  alligevel har regeringen erklæret krig mod Rusland, der er større end
  hele Vesteuropa, og som har et enormt militær til rådighed. Mette, Lars
  og Troels vil nu have angreb dybt ind i Rusland. Kan det blive mere gak-gak?
  Svaret bliver jo nok at Rusland mobiliserer endnu større styrker, og så er
  vi lige vidt, bortset fra at vi er kommet tættere på 3. verdenskrig. Regeringen
  burde i stedet appellere til forhandlinger om en standsning af krigen, som
  allerede har kostet hundredtusindvis af sårede og døde på begge sider af
  frontlinjen.

  Men regeringen kan ikke få krig nok, og bruger Danmarks byer og befolkning
  som gidsler og spillekort i et hasardspil med landets sikkerhed. Der er NUL
  forsvar og NUL civilforsvar, men det ser Mette og co. bort fra.

  I det hele taget er regeringen kold og kynisk når det drejer sig om danskerne.
  Det bevises af dens sundheds-, bolig-, familie- og socialpolitik osv. Mette og
  Lars har udstedt stribevis af gyldne løfter, men alle er endt som valgflæsk der
  er uspiselig, fordi sidste salgsdato forlængst er overskredet, og der er begyn-
  dende mugdannelser m.m. Det gode de siger de vil, gør de ikke, og det onde
  de siger de ikke vil, det gør de.

  Man lovede store forbedringer mht. sundhed, indvandring, velfærd og meget
  mere, men det er gået LIGE MODSAT!!! Og de fortsætter med deres folke-
  udskiftning, WEF, WHO, EU og FN politik. Deres politik har gennem lang tid
  været en ulykke og katastrofe for tusinder og atter tusinder af danskere, og
  fremover kan millioner af danskere blive ofre for afsindig politik. De fleste
  føler sig dog trygge i hverdagen, fordi massemedierne fylder dem med
  løgnepropaganda, fortielser og fordummende underholdning.

  Men vi er nær ved den afgrund hvor nationer kan falde ned i et flammende helvede.

 6. Karsten Jensen

  Trump dømt

  Endelig blev serieforbryderen Trump fanget og stillet for retten og dømt skyldig af tolv uafhængige domsmænd. I juli kommer svaret på, hvilken straf han skal have. Det kan være adskillige år i tugthus. Og det er kun den første sag imod ham. Mange andre venter bl.a. hans medvirken til stormen på kongressen, hvor adskillige måtte lade livet og demokratiet blev truet af voldsparate psykopater.

  Der er stadig håb for Amerika.

  1. Tennis-spilleren

   Komiske Karsten (Niels Poulsen) har hver dag
   i snart fire år læst i Politiken og hørt i radioen at Trump er en værre
   forbryder og den dårligste præsident nogensinde, og på den måde
   er Karsten blevet en top ekspert i amerikanske forhold. Karsten véd
   nu alt om Bidens politik og USAs rets-system osv., osv. Hvor er det
   dog pænt af røde Karsten at han deler sin fantastiske viden, med os
   som ingenting véd om USA, fordi vi ikke gider spilde vores tid på
   propaganda-fabrikker som DR og Pølletiken.

  2. Hørsholm Kirke

   Du er da mere uvidende end normalt. Den heksejagt der er mod Donald Trumf er en gennemført løgn. Men det viser kun at der danskere som virkelig er dumme. Du er i særklasse i idioti.

  3. Mech. Eng. Emeritus

   Pudsigt nok minder denne parodi på en retssag, om en man har hørt om før: Ninn- Hansen, og Inger Støjberg, som også blev fanget i det RØDE spind. Men den største skandale i DK, overhovedet: Minksagen, blev naturligvis forbigået i tavshed, da hovedpersonerne Mette, og Barbara Berthelsen jo begge er røde, og derfor “uden for” retssystemet, som de jo selv styrer, Håber at det Amerikanske folk har gennemskuet samtlige løgnehistorier fra “Demokraterne” og vælger den rigtige præsident.

  4. ino

   Én kvindelig demonstrant blev skudt af en betjent på en trappe inde i kongressen under den såkaldte storm (hvor dørene blev åbnet indefra for de først ankommende; mere storm var det ikke!).
   Hvor du har “adskillige” døde fra, aner jeg ikke. Ikke fra ærlige medier givetvis.

   1. Karsten Jensen

    138 betjente sårede
    5 dræbte under og følgende dage efter kupforsøget
    I følge officielle kilder…..

    Amerikanerne frygter det bliver endnu værre næste gang. Oprustningen er i gang og Trump har allerede deklareret:

    Der bliver et blodbad!

    1. Niels O

     + 4 selvmord efterfølgende blandt de involverede betjente.

     1. ino

      Og kender man motivet i de +fire selvmord?
      Eller gætter man?

    2. ino

     Hvilke officielle kilder?

     1. Niels O

      Spørge-Jørgen much?

    3. Blot nogle bemærkninger

     ¨Trump talte om at Bidens politik
     ville resultere i et blodbad på bilindustriens jobmuligheder
     og arbejdspladser. 138 sårede betjente er et propaganda-
     tal. Der var rundvisning i “Folkets hus” af snesevis af fredelige
     borgere. Så var der også noget ballade med en mindre gruppe,
     en video viser en kvinde som blev skudt og dræbt af en betjent selvom hun ikke angreb ham, og ikke truede med våben.
     Masser af videoer på nettet fortæller at det var en “false
     flag” operation, en vildledningsmanøvre, iscenesat af demo-
     crats for at give indtryk af at republikanerne opførte sig volde-
     ligt. Mange andre videoer giver indtryk af omfattende valg-
     svindel.

    4. Blot et par bemærkninger

     ¨Trump talte om at Bidens politik
     ville resultere i et blodbad på bilindustriens jobmuligheder
     og arbejdspladser. 138 sårede betjente er et propaganda-
     tal. Der var rundvisning i “Folkets hus” af snesevis af fredelige
     borgere. Så var der også noget ballade med en mindre gruppe,
     en video viser en kvinde som blev skudt og dræbt af en betjent selvom hun ikke angreb ham, og ikke truede med våben.
     Masser af videoer på nettet fortæller at det var en “false
     flag” operation, en vildledningsmanøvre, iscenesat af demo-
     crats for at give indtryk af at republikanerne opførte sig volde-
     ligt. Mange andre videoer giver indtryk af omfattende valg-
     svindel med anonyme stemmer og elektroniske maskiner.

  5. Piotr

   TROLL ALERT!!!!

   NP er krøbet frem fra sit skjul under stenen. (med nyt alias som KJ)
   “uafhængige domsmænd” hahaha, dagens joke.
   “til stormen på kongressen, hvor adskillige måtte lade livet og demokratiet blev truet af voldsparate psykopater”
   Pelosi ville ikke sætte National Garden ind, til at beskytte Capitolium, fordi hun viste at det var CIA(J.R.Epps) der stod for optøjerne stormen & myrderierne.

   “Der er stadig håb for Amerika.” Ja-da, DJT kan let føre valgkamp fra et tugthus.

   Den kognitive udfordrede “crepy Joe” er chanceløs, det ved de udmærket i DNC, hvis de virkelig skal DJT til livs må de arrangerer DJT´s død(som de arrangerede med J.Epstein).
   Hvilket vil ensbetydende med borgerkrig i USA!

   Som vanligt ævl&bævl fra TROLLen, + hadfuld desinformation til frit tænkende mennesker. Gal, MF.

   Direkte Demokrati NU Forfatnings Domstol NU! Støt danske Patrioter! P.

  6. Træt

   Er du der igen? “Niels Poulsen”

  7. Niels O

   Ikke fordi jeg tror der sker noget voldsomt i strafudmålingen.

   Det er bare umådeligt underholdende at se reaktionen, når noget går en snehvid uskyldig psykopat imod. For en psykopat er i egne øjne altid uskyldig, mens dommere, systemet etc. er korrupte. LOL

 7. Karsten Lund

  Og Port Washington i New York oplyser følgende om den aktuelle vejrsituation dér:

  14 grader, mest skyet og luftfugtigheden er 64%.

 8. Karl Martell

  EU er i bund og grund ikke en demokratisk organisation. Valgene er inddirekte, så man vælger nogen, som så vælger nogen, og det bliver derefter. Helt som danske fagforeninger hvor man vælger en repræsentant, som så vælger en, og det ender altid med en såkaldt “tidligere” kommunist!
  Anders Vistisen har jo ret, hvem kendte Ursula Von der Leyen inden hun blev valgt. Nogen i Tyskland kendte hende, som den der bombede det tyske forsvar til pindebrænde. Men derud over ingen.
  EU lider generelt af Radikale Venstresyge, de taler meget og handler meget lidt. De er Woke og er ved at ødelægge kontinentet med indvandring, for de vil ikke diskriminerer! Det siger skriver vælter ind med muslimer, som ethvert selvstændigt tænkende væsen kan se aldrig kommer til, at fungerer i vores samfund. EU kan godt standse strømmen, men de vil ikke!
  Politiken overfor Rusland præges af panik, man løber rundt omkring sig selv i små cirkler, og snakker. Rusland er allerede et par år henne i krigsøkonomi, og vi snakker stadig. Man har så besluttet, at lave en såkaldt udrykningsstyrke på 5000 soldater m/k. De skal så skræmmer russernes 1 million mand. Det bliver som det plejer, en masse skrivebordsgeneraler og meget få fodtudser. Måske man burde overlade forsvaret til NATO. Uden USA kan vi intet, og det eneste troværdige europæiske forsvar, de britiske, er ikke med i EU. Det er en jammer, at se på!

  1. Politikerne nedlægger, afskaffer, nedskærer og underfinansierer alt der gavner danskerne

   Martell har helt ret mht. EU. Det er blevet et
   marxistisk foretagende som truer europæernes og danskernes
   økonomi, velfærd, fred og frihed. Og som udsætter millioner af
   familier og enkelt-borgere for en voksende risiko for at blive ofre
   for kriminalitet, sygdom, fattigdom, familieopløsning, terror og
   forrykt totalitær lovgivning.

   Hvad Rusland angår, er det uansvarligt at man som statsminister
   for et lille svagt land provokerer verdens største land med tusindvis
   af startklare atomraketter, ved at opfordre til at angribe Moskva og
   dybt ind i Rusland med tunge våben, samtidig med at man leverer
   kanoner, granater, tanks og jetjagere til Ukraine, efterladende Danmark
   uden forsvar, uden beskyttelsesrum, komplet ubeskyttet. Og i forvejen
   er det jo særdeles uansvarligt af S, V og M at de går ind for fortsat ind-
   vandring og folkeudskiftning. Er de tre partier blevet ekstreme i retning
   af at sælge ud af danskernes værdier og rettigheder? Det ser sådan ud.

  2. Niels O

   Ligesom det danske folketing bliver valgt af vælgerne, som så udpeger dem, der sammensætter en regering.

   1. ino

    Det er kongen/regenten der udpeger regeringen – hvis du skulle have glemt det.

    1. Privatdetektiven

     Det er IKKE kongen der udpeger regeringen,
     det har han ikke magt til. Han godkender den kun og
     nærmest pr. automatik, når et politisk flertal har indstillet
     eller udpeget den. I teorien og på papiret kan han påstås
     at bestemme meget, men i praksis er det ingenting.

     At Mette nu synes at kongehuset skal have mange
     millioner kr. i lønforhøjelse PLUS at staten overtager
     vedligeholdelsen af slotte og bygninger, virker som frås
     med ca. 50-80 millioner kr. årligt. Men ingen kvaler, for
     skatteyderne betaler.

 9. Vimmerby

  Valgplakater registreres ubevidst som “bannerreklamer” og hjernen registrerer dem knapt. Ja, som nogetr der kan ignoreres. Evt. vil jeg via dr.dk dagen før via debatten eller andet se om der er en kandidat, der støje dernede. Elllers bliver det sofaen igen igen.

 10. Demografi og demokrati

  EU parlamentet er stadig – som satirisk hævdet et Mickey Mouse parlament, som jeg engang hørte Klaus Riskjær Petersen kalde det (Han sad selv vistnok 4 år i EU-parlamentet).
  Der er svimlende 705 MEP’er heraf 14 danske og efter MEP-valget 15 danske medlemmer. I den pågående valgkamper taler de med stor sikkerhed og høje stemmer om, hvad de vil udrettet, hvis de bliver valgt. De er som mus, der truer elefanten! 🙂
  DF, med det tidligere europa-parlaments medlem Morten Messerschmidt i spidsen, er det eneste af de opstillede partier, der er modstandere af EU’s accelererende magtovertagelse.
  EU’s totalitære tilbøjeligheder er blevet tydeligere efter UK med sit Brexit forlod foretagendet ved en folkeafstemning i 2016. EU ligner efterhånden mere og mere det gamle sovjetstyre.
  Danskerne mister utvivlsomt deres land både pga af muslimsk indvandring og pga EU. Nogen (flertallet) synes resultatet er prisen værd andre (mindretallet) mener det ikke. Sådan ligger landet pt 🙂

  1. Karl Martell

   Nu er det jo ikke gået briterne specielt godt siden de forlod foretagende, men helt ærligt, så er det EU’s straffeaktion mod Storbritanien efter Brexit, der bærer en stor del af skylden. Briterne skulle straffes hårdt fordi andre skulle fratages lysten til at følge dem.
   Specielt på forsvarsområdet giver det absolut ingen mening at holde dem ude, for EU’s forsvar, måske Frankrig undtaget er at betragte som Tivoligarden og den britiske løve har måske mistet et par tænder, men den er fortsat stærk. Overlad forsvaret til NATO og tiden for tøsefornærmelse overfor briterne bør være fortid.

   1. Demografi og demokrati

    Bedømmelsen af resultatet af Brexit afhænger ofte af farven af bedømmerens politiske briller. Hvordan ville den britiske økonomi have set hvis de var blevet i EU? Det er der ingen, der ved.
    Måske koster national selvstændighed kroner og ører/pund og shillings? Spørgsmålet er nok, hvor meget befolkningen er villig til at betale? Eller måske mere, hvad de tror, det koster. Briterne købte katten i sækken. Bordet fanger. Det er svært at spå om fremtiden. Både den i og udenfor unionen.

 11. Tennis-spilleren

  Martell har helt ret mht. EU. Det er blevet et
  marxistisk foretagende som truer europæernes og danskernes
  økonomi, velfærd, fred og frihed. Og som udsætter millioner af
  familier og enkelt-borgere for en voksende risiko for at blive ofre
  for kriminalitet, sygdom, fattigdom, familieopløsning, terror og
  forrykt totalitær lovgivning.

  Hvad Rusland angår, er det uansvarligt at man som statsminister
  for et lille svagt land provokerer verdens største land med tusindvis
  af startklare atomraketter, ved at opfordre til at angribe Moskva og
  dybt ind i Rusland med tunge våben, samtidig med at man leverer
  kanoner, granater, tanks og jetjagere til Ukraine, efterladende Danmark
  uden forsvar, uden beskyttelsesrum, altså komplet ubeskyttet. Og i
  forvejen er det jo særdeles uansvarligt af S, V og M at de går ind for

  vandring og folkeudskiftning. Er de tre partier blevet ekstreme i retning
  af at sælge ud af danskernes værdier og rettigheder? Det ser sådan ud.

  .
  (Kommentaren kom ikke på? Forsøger igen)
  (venligst undgå dobbelt gengivelse, da det nok irriterer læserne)

  1. Karsten Jensen

   Mette Frederiksens krigsliderlighed

   Meget enig med tennisspilleren i at undre mig over Mette Frederiksen krigeriske udfald. Dels er det lidt komisk, da Danmark jo er så lille og ubevæbnet og sårbar p.gr.a. vor geografiske beliggenhed – de kanoner vi har kan ikke engang skyde – og dels fordi det ikke er i danskernes interesse, at vi fremstår som de mest aggressive. Op gennem historien har vi haft stor gavn af at lade de andre stå og selv holde lav profil.

   Man kunne få den mistanke, at hun forsøger at gøre sig til for en international post og vil ha danskere til at glemme, at hun som en tyv om natten stjal vores Store Bededagsferie. For derefter at udtale at danskerne er luddovne og burde arbejde over hver dag, så vi kan betale for al det nye krigsisenkram og den stadig tiltagende islamisering af Danmark . Jeg mener at have set, at nu vil hun også afskaffe påske, pinse og jul og indføre en muslimsk helligdag. Jeg husker ikke lige hvor.

   Om man skal støtte en fortsat ekskalering af krigen i Ukraine eller presse på for en fredsaftale er det store spørgsmål. Måske skulle man prøve om det var muligt at få stoppet vanviddet?

   1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

    Ja, det tredje rige fik England, USA, Rusland og alle
    frihedskæmperne i de mange besatte lande nedkæmpet. Men
    det ser ud som om der i visse kredse er drømme om et fjerde
    rige, das vierte Reich. Det bør få det til at løbe koldt ned ad
    ryggen på alle Tysklands naboer. ( Men det store flertal fatter
    ingenting, og hopper på hvadsomhelst. Lige meget hvad de
    gammelkendte partier og medier disker op med, tror folk på
    det hvis det gentages tit nok, og forklædes som nødvendighed
    eller videnskab )

    Hvis man studerer 1. og 2. verdenskrig vil man opdage at
    dårlig planlægning, uheldige alliancer, utrolige dumheder og
    kortsynet tænkning kan føre til enorme blodbade og rædsler.
    Ingen ønskede 1. v-krig, der var ingen grund til at starte den,
    alligevel løb det hele løbsk, og en lille episode i en fjern provins
    endte i 100 millioner drab, og 500 millioner personers ulykke.

    Hitler var komplet skør, lystmorder, barnemorder, massemorder,
    pervers, narkoman og en stor nar. Han tog fejl gang på gang, og
    han var så dårlig en feltherre, at han hjalp de allierede med at
    vinde krigen. Hans dispositioner mht. Stalingrad kostede tab af
    275.000 soldater, hans angreb på Jugoslavien og Grækenland
    kostede at Moskva aldrig blev erobret, hans krigserklæring mod
    USA beseglede Nazi-Tysklands skæbne, hans svinske behandling
    af befolkningerne i de besatte lande skaffede ham millioner af
    væbnede modstandere, som i starten hilste tyskerne som befriere.
    Det var særlig tydeligt i Rusland. Men også i Jugoslavien, Grækenland,
    Frankrig, Holland, Belgien, Rumænien, Ungarn, Norge og Danmark var
    partisaner og sabotører med til at nedbryde den tyske krigsmaskine.
    De private frihedskæmpere fik afgørende betydning.

    Propaganda gjorde Hitler til et geni, en menneskehedens velgører
    og Tysklands redningsmand, og med sin store kæft og karisma var
    han beundret af millioner af tyske kvinder. Titusinder drømte om
    at blive gift med ham, og store sække med breve fra kvindelige fans
    ankom til Rigskancelliet hvor Hitler holdt hof. Men sandheden var
    jo at han var et udskud, en særling, en usling, en psykopat, et ondt
    menneske hele vejen igennem.

    Men det er set i mange lande: har man en stor kæft, kan man stige
    til tops, selvom man er et nul, en galning, en forbryder.

    Som vælger kan man næsten ikke være skeptisk nok. Krydser
    ved de forkerte politikere kan koste dyrt, meget dyrt.

    .
    Alle fornuftige danskere bør opfordre til kompromis og freds-
    forhandlinger i Ukraine. At fortsætte med optrapninger er dumt
    og yderst farligt i en atom- og brintbombe tidsalder.

 12. Flaben Fræk

  Hvis vi forestiller os (en rædsom tanke; indrømmet!) at Baron Olfert von Græsted og The Gin-soaked Queenie optrådte som det bærende par i Hudibras – I så fald ville bladet blive forbudt – Tegneren- og redaktøren ville straks blive gelejdet ind på det nærmeste crazy house, og formentlig aldrig sluppet fri igen.

  Men Græsted og Queenie er sgu ikke, selvom det nærmer sig ildevarslende, tegneseriefigurer – De er desværre den skinbarlige politiske galskab, som lige nu tværes ud i ansigtet på det danske folk – Gosh!

  1. Hvor er vi på vej hen?

   Ønsker EU at europæerne skal leve og
   have godt? Ønsker Sverige at være befolket af svenskere?
   Ønsker danske politikere at danskerne skal leve, overleve og
   have det godt? Eller vil de hellere fordrive os og slå os ihjel?
   Det burde mange nok spørge sig selv om, for Chrborgs politik
   er nu den skøreste og mest anti-danske nogensinde. I mere
   end 2500 år har man ikke set magen til vanvid og uduelighed.

   1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

    ja, i hele danskhedens historie har man ikke set magen til
    forsamling og sammenrend af kvajpander, luskebukse og cirkusklovne. Men
    selvom deres politik er helt til grin, og selvom deres jonglering med tal og
    reformer er det rene hokus-pokus, så er hele forestillingen en gyser, en mørk
    tragedie, en lang og sørgelig historie. De optrædende dilettanter kan snakke,
    grine, fnise, more sig og føle sig som eliten der er ovenpå, men for tilskuerne
    er der tale om scenerier der leder tanken hen på bibelens beretninger om de
    sidste dage i Sodoma og Gomorra, om Babylon der var blevet bolig for dæmo
    ner og urene og afskyelige ånder, om verdens undergang fordi ondskaben var
    blevet for stor og galskaben uden ende. Eller de tvangsindlagte tilskuere fra
    alle egne af landet kunne komme til at tænke på Solsjenitsyns vidneudsagn om rædslerne i Sovjet-unionen, eller Beevors fortællinger om nazisternes
    perverse og barbariske behandling af millioner af uskyldige børn og voksne.

    Een ting er sikker: Mængden af politisk idioti er nu så stor, at den vil kunne
    slå de fleste danskere helt eller halvt ihjel, langt hurtigere end den alminde-
    lige vælger og dansker forestiller sig. Vi nærmer os langsomt og alligevel
    hurtigt Danmarks og danskernes totale ødelæggelse.

    Forræderiet er endeløst.

 13. Karl Martell

  Efter at have set Sorte Svane er jeg nødt til at kommenterer, for jeg er på en gang rystet og rasende!
  Politikere er chokerede og vrede, men de drømmer ikke om, at det er dem selv, der har skabt situationen. Man kunne forledes til at tro, at jo mere vrede de udviser, jo mere kæmper de for, at skjule deres skyld.
  Den notoriske farlige kriminelle Farsa har afsløret vores elite, som en samling enfoldige tåber! Dommere og retspsykiatere hopper i fælden med begge ben. Landets ypperste elite! Farsa er øjensynligt klogere end dem og snor dem om sin lillefinger. Naturligvis er der en masse pral fra Farsa side, men faktum er, at han har undgået straf ved at spille skuespil, ja ved at spille dum. Betjentene på gaden har åbenbart mere situationsfornemmelse, for de har gennemskuet ham, men lige lidt hjælper det, for naive retspsykiatere og dommere lader ham gå gang på gang. Måske har han klemmen på dem, måske er de bange eller også er de bare ofre for den gode tone, man må ikke gå efter indvanderene, så er man racist!

  1. De grønne og de woke er blodrøde

   De første til at hetze mod “racisterne” var
   de skinhellige RADIKALE. Partiet der altid har haft et nedladende syn
   på danskerne. Ja, de radikale politikere foragter i den grad deres eget
   folk og land, at de ønsker at folket skal udsuges, fordrives og udskiftes,
   mens landet skal afrikaniseres, islamiseres og foræres væk til alle mu-
   lige tilrejsende fra fjerne lande i Mellemøsten og Afrika mv. I snart 100
   år har de radikale været den mest landskadelige sekt i vores land, Men
   de har stadig mange danskeres tillid. Nogen bliver aldrig klogere.

 14. Demografi og demokrati

  I dag er Dansk Folkeparti, DF, med det tidligere europa-parlaments medlem og EU-valg stemme topscorer, Morten Messerschmidt (Mogens Camres ‘elev’ 🙂 ), i spidsen, det eneste af de opstillede partier, der er modstandere af EU’s accelererende magtovertagelse. De opstiller bl.a den erfarne Anders Vistisen og Finn Rudaizky, der som jøde nok vil vide at tale imod EU-parlamentets altdominerende og utiltalende palæstinenser begejstring.
  Får vi mere Neuropa i EU nu efter Englænderne fik nok. Det frygter jeg. Hordan? ->

  “Arne Hardis’ fremragende bog kan genoplive debatten om Staunings eftermæle
  Arne Hardis tegner et tæt portræt af de socialdemokratiske aktører under Stauning i en dejlig kildenær og medrivende bog. Den socialdemokratiske historieskrivning har effektivt lagt låg på Staunings eftermæle, men bogen har substans til at genoplive debatten, skriver Steen Andersen Seniorforsker og arkivar i Rigsarkivet i Altinget 8. april 2022. Hardis’s bog har potentialet til at genåbne diskussionen om Staunings eftermæle og får effektivt banket den gamle fortælling om Staunings træthed i 1941 ned i grundfjeldet, skriver Steen Andersen om “Pibende hængsler – Socialdemokraterne og den tyske fascination under besættelsen”. Arne Hardis. Gyldendal 2022.
  Da statsminister Thorvald Stauning gik på talerstolen i Studenterforeningen 8. marts 1941 og talte om Danmarks plads i den europæiske nyordning under Tysklands førerskab, sagde han, hvad han mente.
  For at undgå de vanskelige og ubehagelige politiske indrømmelser skulle Danmarks strategi i forhold til de tyske nyordningsplaner være bygget op omkring planøkonomi. At Stauning mente, hvad han sagde, kan vi i dag se aflejret i hans udtalelser på de indre linjer og i de følgende taler, hvor budskabet blev gentaget. “Jeg har jo altid interesseret mig for planøkonomi,” som Stauning udtalte på et internt partimøde i foråret 1941.
  Siden Studenterforeningens budskab om, at nyordningen af Europa krævede, at Danmark tilpassede sig, og ”at linjen skulle være den fra Tyskland kendte planøkonomi” har det voldt svære problemer for den konsensusprægede historieskrivning og de socialdemokratiske partihistorikere. Hvad skulle de stille op med Staunings klare udmelding?
  Forklaringerne har varieret fra, at alt hvad Stauning sagde, var et resultat af tysk pres til, at statsministeren var gammel, træt og desillusioneret. I den store Stauning-biografi af Henning Grelle fra 2008 er tolkningen, at talen er udtryk for en gang ’snik-snak’.
  En eller flere partilinjer. Emnet har som sagt været diskuteret tidligere af historieskrivningen, men i værket ’Pibende hængsler’ tager Weekendavisens politiske redaktør, Arne Hardis, fat på et tæt portræt af de socialdemokratiske aktører, som tog Staunings budskab til sig.
  Hardis har et skarpt blik for, at den utydelige kridtstreg under besættelsen ikke var en statisk størrelse, men at den kunne rykke sig dag for dag under besættelsen
  Denne kreds var efterladt med et kæmpe problem ved befrielsen i 1945, da landsfader Stauning døde i maj 1942 og ikke kunne levere et forsvar for deres handlinger og udmeldinger.
  Fokus for Hardis er at klarlægge, om de kredse fra partiets venstrefløj blot fulgte Staunings udstukne linje, eller om de gik længere? Og hvornår fraveg de partilinjen og gled ned af kollaborationens mudrede skrænt uden mulighed for senere fodfæste?
  Hardis kredser igennem hele bogen om spørgsmålet om partilinjen i Socialdemokratiet i 1940-41, og det gør han godt ved at genlæse kilderne. Det springende punkt var, om der var en eller flere partilinjer? Og hvornår opstod og aftog de forskellige linjer i parti og fagbevægelse?
  Krævede mere end god udluftning
  Hardis har som forfatter med værket om Forfatterforeningens æresret allerede slået sig fast som en historieskriver, der har skarpt blik for, at den utydelige kridtstreg under besættelsen ikke var en statisk størrelse, men at den kunne rykke sig dag for dag under besættelsen.
  I lyset af, at den kreds af socialdemokrater, som sværmede om nyordningens muligheder for parti og arbejderbevægelse ikke ligefrem udgjorde nogen homogen gruppe, har forfatteren delt bogen op i en række portrætter af nøgleaktørerne. Det er en tilgang, som giver læseren mulighed for at følge den enkeltes kurssætning og i sidste ende manglende evne til at korrigere for den politiske misvisning.
  Hardis har en fantastisk beskrivelse i bogen af, at Jens Otto Krag efter befrielsen overtog kontoret, efter Niels Lindberg var blevet hjemsendt som leder af Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Den unge Krag kunne stadig lugte Lindbergs cigarer på kontoret. Det dårlige selskabs gerninger krævede mere end god udluftning, hvis parti og bevægelse skulle videre og sikre legitimiteten.
  Niels Lindberg kom for en såkaldt ’æresret’, som var udtryk for partiets interne retsopgør. Her nærlæser og gentolker Arne Hardis på meget indsigtsfuld vis Lindberg-sagen, som ender med at falde mere eller mindre sammen. Lindbergs forsvar er hele vejen igennem, at han gjorde, hvad han blev bedt om af Stauning, mens æresret og partihistorien uformelt dømte Lindberg som en politisk naiv økonom, der ikke forstod den politiske dimension af hans handlinger.
  Her kunne det have styrket bogen og i virkeligheden også forfatterens hovedpointe, hvis Arbejderbevægelsens Erhvervsråds forslag til en dansk-tysk mønt- og toldunion fra efteråret 1940 var blevet inddraget. Dette forslag var meget på linje med den officielle danske samarbejdslinje, og på dette tidspunkt var Lindberg fuldstændig på linje med Udenrigsministeriets Tysklandseksperter.
  Det er en fremragende bog, som Arne Hardis har begået, men denne anmelders favorit er kapitlet om økonomen Henning Dalsgaard. Kendere af besættelseshistorien vil vide, at Dalsgaard endte med at blive leder Dansk-Tysk Pressesekretariat og dermed var gledet over i fuldblods-kollaboration(..) Men inden han nåede så vidt, havde han spillet en nøglerolle i forhold til at bringe dansk fagbevægelses førstemand, Laurits Hansen, sammen med den tyske presseattache Gustav Meissner og han kom til at være en nøgleaktør i forbindelse med de såkaldte forståelsesrejser til Tyskland, hvor medlemmer af arbejderbevægelsen kunne opleve det nye Europa på egen hånd.
  Dertil kom, at Henning Dalsgaard i foråret 1940 udsendte en bog til tiden med titlen Den tyske Planøkonomi.
  Hardis er den første, som udfolder en egentlig biografisk skitse af Dalsgaard. Hardis’ pointe er, at Dalsgaard måske ikke var en aktør, som spillede en stor rolle i fagbevægelsen udadtil, men indadtil havde hans ageren stor effekt. Alene Dalsgaards bog om tysk økonomi havde en ret betydelig virkningshistorie, da der ikke var mange i 1940, som var belastet af viden om de finere detaljer ved tysk planøkonomi. Hardis har nogle fine læsninger af Dalsgaards værk og påpeger vigtige ændringer fra 1940-udgaven til 1941-udgaven. Igen en god påmindelse om, at kollaborationens dagsorden bestemt ikke var statisk (..) Denne bogs force er dens tætte portrætter af aktørerne, og deres møder med besættelsesmagtens repræsentanter. Bogen er i sin form et vellykket forsøg på at kortlægge kollaboratørernes dans på et knivsæg. Nogle af dem holdt balancen, mens andre som Dalsgaard, Harald Bergsted og Ernst Berg mere eller mindre bevidst tog springet og endte i den nazistiske lejr.
  Hardis’ bog genåbner også diskussionen om formanden for De samvirkende Fagforbund (LO) Laurist Hansens skæbne, da han efter maj 1945 blev udrenset af partiet. Anmelderen har selv tidligere vurderet, at Laurits Hansen blev gjort til syndebuk, mens Hardis er mere kritisk og mener, at problemet mere var, at Stauning var død, og at partiets stærke mænd Vilhelm Buhl og Hans Hedtoft tegnede partiets nye linje efter befrielsen. (..) Statsministeren var særdeles aktiv som taler i 1941 og insisterede på, at Studenterforeningstalen skulle udgives og dertil kommer Staunings generelle insisteren på, at det økonomiske samarbejde med Tyskland skulle op i gear.”

  1. Hvis der stadig findes ærlige valg....?

   Det var en lang og langtrukken kommentar om
   personer og begivenheder som er uaktuelle i dag og kun kan interessere
   en lillebitte og meget snæverkreds af Stauning dyrkere mv. Kort sagt,
   “Demografi” har spildt vores tid.

   Hans skriv kl.10.09 ovenfor er derimod aktuelt og realistisk.

   1. Demografi og demokrati

    OK. Undskyld. Du kan bare springe det over. Men Staunings budskab den 8. marts 1941 om nyordningen af Europa, var et forvarsel om EU.
    Jens Otto Krag var der og bragte stafetten videre og meldte os ind i EF den 1. januar 1973.

 15. Ole Madsen

  Der har været planer om, at Middelhavet skulle være en indsø i EU, og at Marokko, Algeriet, Tunesien og Libyen efterhånden skulle indlemmes i EU. EU har imperialistiske drømme og har vist ikke noget at lade Rusland høre.

  1. Karl Martell

   Imperialisme og imperialisme? Hvis de pågældende lande bliver medlemmer af EU, så er det ikke dem, der bliver kolonierne, det bliver os.
   Demografi er skæbne!

 16. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

  Ja, det tredje rige fik England, USA, Rusland og alle
  frihedskæmperne i de mange besatte lande nedkæmpet. Men
  det ser ud som om der i visse kredse er drømme om et fjerde
  rige, das vierte Reich. Det bør få det til at løbe koldt ned ad
  ryggen på alle Tysklands naboer. ( Men det store flertal fatter
  ingenting, og hopper på hvadsomhelst. Lige meget hvad de
  gammelkendte partier og medier disker op med, tror folk på
  det hvis det gentages tit nok, og forklædes som nødvendighed
  eller videnskab )

  Hvis man studerer 1. og 2. verdenskrig vil man opdage at
  dårlig planlægning, uheldige alliancer, utrolige dumheder og
  kortsynet tænkning kan føre til enorme blodbade og rædsler.
  Ingen ønskede 1. v-krig, der var ingen grund til at starte den,
  alligevel løb det hele løbsk, og en lille episode i en fjern provins
  endte i 100 millioner drab, og 500 millioner personers ulykke.

  Hitler var komplet skør, lystmorder, barnemorder, massemorder,
  pervers, narkoman og en stor nar. Han tog fejl gang på gang, og
  han var så dårlig en feltherre, at han hjalp de allierede med at
  vinde krigen. Hans dispositioner mht. Stalingrad kostede tab af
  275.000 soldater, hans angreb på Jugoslavien og Grækenland
  kostede at Moskva aldrig blev erobret, hans krigserklæring mod
  USA beseglede Nazi-Tysklands skæbne, hans svinske behandling
  af befolkningerne i de besatte lande skaffede ham millioner af
  væbnede modstandere, som i starten hilste tyskerne som befriere.
  Det var særlig tydeligt i Rusland. Men også i Jugoslavien, Grækenland,
  Frankrig, Holland, Belgien, Rumænien og Bulgarien var partisaner
  og sabotører var med til at nedbryde den tyske krigsmaskine. De
  private frihedskæmpere fik afgørende betydning.

  Propaganda gjorde Hitler til et geni, en menneskehedens velgører
  og Tysklands redningsmand, og med sin store kæft og karisma var
  han beundret af millioner af tyske kvinder. Titusinder drømte om
  at blive gift med ham, og store sække med breve fra kvindelige fans
  ankom til Rigskancelliet hvor Hitler holdt hof. Men sandheden var
  jo at han var et udskud, en særling, en usling, en psykopat, et ondt
  menneske hele vejen igennem.

  Men det er set i mange lande: har man en stor kæft, kan man stige
  til tops, selvom man er et nul, en galning, en forbryder.

  Som vælger kan man næsten ikke være skeptisk nok. Krydser
  ved de forkerte politikere kan koste dyrt, meget dyrt.

  .
  Alle fornuftige danskere bør opfordre til kompromis og freds-
  forhandlinger i Ukraine. At fortsætte med optrapninger er dumt og farligt.

  1. PS

   Obs:
   En rettet udgave af dette indlæg findes højere oppe i tråden.

   (cirka halvvejs oppe)

   1. Rettelse

    I næste skriv om sæbekasse-biler er en
    linje faldet ud. Den handler om at den grønne omstilling
    er rød og betyder et højere skattetryk, via mange nye…. osv.

 17. Sæbekassebiler kører uden co2

  Den betyder et højere skattetryk, via mange nye afgifter på
  landbruget, dagligvarerne og den private transport i egen bil.
  Også ferierejser bliver dyrere. Butikker, mindre virksomheder
  og iværksættere samt boligejere får besværlige regler at bakse
  med. Vand, varme og lys bliver dyrere. Landskaber vil blive
  overplastret med gigantiske vindmøller og grimme solcelle-
  parker. El-biler vil giver problemer, tidsspilde og store ekstra
  udgifter. R og EL vil få mere magt. Det hele vil intet gavne,
  men kun blive til skade for almindelige mennesker. Læs om
  co2, el-biler og fugledræbende vindmøller hos PragerU.

  I længden kan klima-hysteriet føre til diktatur, og til at vi alle
  skal nøjes med sæbekassebiler. “Eliten” vil dog fortsætte
  med deres store biler. (I Nordkorea har almindelige borgere
  hverken biler eller frihed)

  1. Rettelse

   Den grønne omstilling betyder et højere skattetryk,
   via mange nye afgifter på landbruget, dagligvarerne osv.

   1. Karl Martell

    Jeg har taget flere kandidattest til EU Parlamentsvalget og jeg kan sandt for dyd ikke se at DF’s er mere tendentiøs en Politikens! F.eks bliver man allerede i spørgsmål 1 spurgt om EU fører en tilstrækkelig ambitiøs klimapolitik? Svarer du enig i det, køber du præmissen, at der skal føres en ambitiøs klimapolitik. Svarer du uenig, så kan dit svar udlægges som om du ønsker mere vidtgående klimapolitik. Hvis du mener at der skal skrues ned for ambitionerne, findes der ikke noget svar.
    DF’s kandidattest har en kæmpe fordel og det er, at du rent faktisk kan gå ind og se hvad partierne rent faktisk har stemt i sidste valgperiode!
    Der er kun få af de eksisterende test som giver svarmuligheden at dette og hint bør EU blande sig uden om.

 18. Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA

  VANVITTIG NUTID OG
  SKRÆKKELIGE FREMTIDSUDSIGTER

  Se hvad Hodja, Snaphanen, 24nyt og Den korte avis fortæller.

  Man kan evt. supplere med “X”, Tucker Carlson, Jesse Watters
  og Redacted.

 19. Espen Kehler

  Romerrigets fald

  Spidskandidat for Dansk Folkeparti Anders Vistisen har kun deltaget ti gange ud af 138 udvalgsmuligheder. Det kaldes løntyveri.

  Taget med fingrene nede i klejnekassen udtaler han, at udvalgsarbejde er ikke vigtigt. Han fører EU politik på Facebook.

  Man tror ikke det er muligt. Svindelen, tyveriet, hykleriet, bedrageriet gennemsyrer hele EU systemet. Alle snyder og bedrager på nær nogle få.

  Og det bliver kun værre og værre. Der synes ikke at være nogle konsekvenser eller midler til at stoppe derouten.

 20. De tre musketerer

  Debat i P1 med folk der gerne vil vælges
  til EU-parlamentet. Nogle af dem lød helt fornuftige, og ingen kvajede sig
  ret meget. Selv Stine Bosse lød ikke helt dum, men hun har vel også øvet
  sig i at aflire en lang række selvfølgeligheder, floskler og postulater som
  er svære at modbevise på få sekunder.

  Men samtlige kandidater var fra tvivlsomme partier. Og alle mente det
  samme mht. co2, EU, Ukraine og den grønne omstilling. Ikke een sagde
  at co2 hysteriet byggede på nonsens. Ikke een sagde at EU-parlamentet
  mest var et bluffnummer der skulle skjule at EU er et udemokratisk fore-
  tagende på vej mod diktatur, fjernstyring af EU-landene og islamisering
  af Europa. Ikke een sagde at Ukraine krigen kunne komme ud af kontrol.
  Ikke een oplyste om at WEF og WHO politik er et angreb på europæer-
  nes helbred, folkesundhed og menneske-rettigheder.

  De snakkede kort sagt på den sædvanlige smarte og snu
  politiker-facon hvor alt umiddelbart lyder rigtigt, klogt, ansvarligt,
  fremtidssikret og bæredygtigt. Alle havde lokkemad med som skulle
  få lyttere til at stemme på netop dem. De emner de ikke talte om,
  var yderst vigtige. Men om dem kun tavshed.

  Men når man tænker på dem fra Venstre, Alternativet, Konservative,
  Moderaterne, SF, R, EL og S mv., er det svært at tro på dem, i betragt-
  ning af hvor meget de har svigtet danskerne de sidste 10-15 år. Og
  de øvrige partier har man heller ikke kunnet stole på.

  Danmarks indflydelse via Mikkel Mus parlamentet er under alle
  omstændigheder mikroskopisk. Som når en sild prøver på at blande
  sig i en kamp mellem kaskelot hvaler og spækhuggere. Det er kommi-
  sionen der styrer og bestemmer næsten alt.

  1. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

   Ja, for hver dag er der mindre tilbage af vores frihed,
   kultur og tryghed. Vores købekraft forringes af inflationen, den grønne
   omstilling og de talrige nye afgifter. Regeringen stjæler vores fritid og
   fridage, den har forringet dagpenge-systemet og den har sat pensions-
   alderen op. Masseindvandringens udgifter og konsekvenser skjules
   mest muligt. At folkepensionen er kraftigt udhulet, ignoreres. Og man
   snakker helst ikke om at hospitalsvæsnet ligger halvvejs i ruiner osv. At
   der hver dag er danskere som omkommer pga. berigelsen, og pga. det
   syge sundhedsvæsen, interesserer kun Mette, Lars og Troels osv. når
   et valg nærmer sig. Som da de i 2015 og 2019 lovede at de ville “sikre”
   store og fornuftige reformer på begge områder. Det havde de glemt
   alt om en uge efter valget.

 21. Overfor politikeres budskaber er mistro det klogeste

  STINE BOSSE, LARS OG MODERATERNE
  VIL GERNE FORRINGE DIN KØBEKRAFT MED 30-40%

  Da Italien gik fra lire til euroer, fik det
  priserne på dagligvarer m.m. til at stige temmelig voldsomt. Svarende til
  en kraftig inflation. For alle almindelige italienere var det en dårlig reform.

  I sin tid ønskede Marianne Helved at udskifte den danske krone med euroer.
  Nu er det Stine Bosse og “Moderaterne” og Lars som ønsker at afskaffe kronen.

  1. Træt

   Hvis Danmark får (T)Euro vil de nuværende priser i kroner blive divideret med 5, måske 6 i stedet for den nuværende vekselkurs på 7,5.
   Måske ikke med det samme, men en pris på 25 kr – 3,33 € vil hurtig krybe op til lige under 4 € = 30 kr.

   Fra italienere har jeg hørt hvordan en kop kaffe eller en is steg til nærmest det dobbelte med et slag, efter Euroens indførelse.

   1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

    I alle lande hvor euroen blev indført, kostede
    det forbrugerne dyrt. Og det er rigtigt at kaffe, is, mad og tøj og meget
    andet fik store prisstigninger med det samme.

    Den anden inflation pga. corona-restriktioner og rødgrøn omstilling
    er nu så høj, at lønmodtagernes inflations tillæg ikke dækker deres
    ekstra udgifter. Massevis af varer er siden 2021 steget 20-50%. Og
    manges huslejer har fået et ordentligt hop. Og transport med bil,
    tog, busser, skibe og fly er også steget.

    Mette har været en dyr dame. Og Lars og Troels, R og EL mv. er
    også en kostbar fornøjelse for skatteydere og forbrugere.

    Rossmann hos Hodja/ 24nyt. beskriver hvordan danskerne er blevet
    fattigere de senere år, trods politikernes pral og skryderier om bedre
    velfærd og bedre økonomi.

 22. Karsten Jensen

  Politimand har fået skåret halsen over

  En ung afghansk mand her i ledtog med andre afghanske unge mænd angrebet tyske politifolk og har skåret halsen over på en ung politibetjent, der blot udførte sit arbejde.

  Snart vil vi alle få skåret halsen over af horder af vilde islamiske vanvittige fundamentalister og så er det uendelig ligegyldigt med EU, Hele området vil blive et stort fælles muslimsk kalifat med en mullah som overhoved. Det eneste der er spørgsmålet er, om det bliver sunni eller shia muslimsk.
  Den tid den sorg som de siger på tinge.

  Allah akbar………

  1. Karl Martell

   Sagelige Glistrup blev voldsomt skældt ud og stigmatiseret, da han for år tilbage sagde, at når de (muhammeddanerne) bliver mange nok, så begynder de at slå os ihjel! Det er en forudsigelse, som nu begynder at gå i opfyldelse! Men alle dem som udskammede ham, er vel døde eller pensioneret nu, og så er der ingen til at undskylde overfor os almindelige borgere.

 23. Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal, krigens hus og dødens triumf

  Danskernes fremtid bliver barbarisk, blodig
  og katastrofal, medmindre vi lader Mette, Lars, Troels, Stine Bosse,
  Rosa Lund og Gretha Tunfisk redde os. Ha ha ha ha ha ha bzzzzzzz

 24. Lille bananstat med storhedsvanvid

  Dvs. det er jo ikke Danmark og danskerne
  der er totalt vanvittige, det er politikerne der mener at
  Danmark er det store forbillede og ideal for hele resten af verden,
  hvorfor vi også har ansvaret for 198 andre landes velfærd og velbefindende,
  både klima-mæssigt, socialt og økonomisk osv. Og så er det jo også vores
  pligt at hjælpe dem af med deres befolkningsoverskud.

 25. Karl Martell

  Frederik Vad skælder de konservative ud fordi de vil stemme blankt (ikke imod) til uddelingen af statsborgerskaber, heraf adskillige til vanekriminelle! Han beskylder dem for at de derved bryder konventionerne!
  Lars Løkke siger at Danmark er bedst tjent med at være tilsluttet konventionerne – Helt ærligt det er jeg absolut ikke sikker på!
  Vores Statsminister er ude med riven overfor de danskere som køber af banderne, altså narkomanerne! Et slag i den tomme luft, hvornår har man kunne tale moral med narkomaner?
  Det hele kommer af Sorte Svane regeringen er nødt til at sige noget, men intet – absolut intet – tyder på at regeringen vil gøre noget som helst ved sagen. Moralprædiken overfor narkomaner ja ja, men noget som virker – overhovedet ikke!
  Lad mig stilfærdigt gøre opmærksom på at konventionerne ikke er båret ned fra et bjerg på stentavler, men er skabt af mennesker og kan opsiges med kort varsel, men det vil man ikke!

  1. Danske mænd er til grin

   OG DET ER DE DANSKE KVINDER OGSÅ…
   Alle bliver vi udnyttet og holdt for nar

   Det “konservative” parti med Mona Juul i spidsen
   er holdt op med at være et konservativt parti. Det er et næsten 100% radikalt
   parti. De eneste partier som har en smule danskhed og fornuft i behold er
   antagelig Nye Borgerlige, DF og LA. Alle andre partier er radikale og røde
   langt hen ad vejen.

   1. PS

    Hovsa, der er jo også Støjbergs parti.
    Altså fire partier, Nye Borgerlige, DF, LA og DD er værd at overveje.

 26. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

  Regeres vi af galninge fra 10 partier?

  Vi skal omdanne DK til redningsbåd, socialkontor og pensionat for hele verden.
  KOSTE HVAD DET VIL!!!

  (Det er S, SF, R, EL, V og Moderaterne enige om. De lader alle folkeudskiftningen
  fortsætte)

  Vi politikere skal skubbe solen, naturlovene og Vor Herre til side, så vi selv kan
  styre klimaet, ved brug af co2-løgne, nedtromling af landbruget og hundredvis
  af virksomheder, samt afskaffelse af demokratiet og enorme besparelser på sundhedssystemerne osv. Ned med naturen, landskaberne og traditionerne.
  Alt skal reguleres, digitaliseres og tvangsstyres. Og op med gigantiske fugle-
  dræbende vindmøller og hæslige solcelle-landskaber. KOSTE HVAD DET VIL !!!

  Krigen skal optrappes og optrappes, til verdens største land og verdens stærkeste
  atom-magt har fået en blodtud. KOSTE HVAD DET VIL !!! Pyt med om det ender
  i 3. verdenskrig.

  De traditionelle familieværdier skal udslettes, ved brug af alle mulige arter af
  hetz, indgreb og overgreb. Opløste og splittede familier, enlige mødre, retsløse
  fødre, retsløse og faderløse børn, LGBTQ+ politik, metoo hyleri om 25 år gamle
  julefrokoster, ligestillings-løgne, aflivning af ubekvemme børn, kvoter til kvinder
  der ikke har fået en bestyrelsespost, positiv særbehandling til alle fruentimmere,
  terrorisering af mænd og børn i skilsmisse-systemet. Ned med familierne, ned
  med mændene, ned med børnene, ned med forældre og bedsteforældre. KOSTE
  HVAD DET vil !!!

  Op med EU, FN, WEF samt WHOs “pandemi” politik. KOSTE HVAD DET VIL !!!

  1. Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil

   Hvis man vil have ærlige billeder af hvilken
   kolossal deroute Danmark er ramt af, bør man se Hodjas blog.

   1. Blot en bemærkning

    En kommentar afventer godkendelse

 27. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

  Regeres vi af tosser fra 10 partier?

  Vi skal omdanne DK til redningsbåd, socialkontor og pensionat for hele verden.
  KOSTE HVAD DET VIL!!!

  (Det er S, SF, R, EL, V og Moderaterne enige om. De lader alle folkeudskiftningen
  fortsætte)

  Vi politikere skal skubbe solen, naturlovene og Vor Herre til side, så vi selv kan
  styre klimaet, ved brug af co2-løgne, nedtromling af landbruget og hundredvis
  af virksomheder, samt afskaffelse af demokratiet og enorme besparelser
  på sundhedssystemerne osv. Ned med naturen, landskaberne og tradi-
  tionerne.

  Alt skal reguleres, digitaliseres og tvangsstyres. Og op med gigantiske fugle-
  dræbende vindmøller og hæslige solcelle-landskaber. KOSTE HVAD DET VIL !!!

  Krigen skal optrappes og optrappes, til verdens største land og verdens stærkeste
  atom-magt har fået en blodtud. KOSTE HVAD DET VIL !!! Pyt med om det ender
  i 3. verdenskrig.

  De traditionelle familieværdier skal udslettes, ved brug af alle mulige arter af
  hetz, indgreb og overgreb. Opløste og splittede familier, enlige mødre, retsløse
  fædre, retsløse og faderløse børn, LGBTQ+ politik, metoo hyleri om 25 år gamle
  julefrokoster, ligestillings-løgne, aflivning af ubekvemme børn, kvoter til kvinder
  der ikke har fået en bestyrelsespost, positiv særbehandling til alle fruentimmere,
  terrorisering af mænd og børn i skilsmisse-systemet. Ned med familierne, ned
  med mændene, ned med børnene, ned med forældre og bedsteforældre. KOSTE
  HVAD DET vil !!!

  Op med EU, FN, WEF samt WHOs “pandemi” politik. KOSTE HVAD DET VIL !!!

 28. Piotr

  @ Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne. 04/06/2024 at 12:49
  “Regeres vi af tosser fra 10 partier? ” JA!

  Ved at gøre befolkningen til slaver, og stramme stavnsbåndet, tror kolbøtterne(idioterne) på hoPPebOrgen, at de kan ændre klimaet.

  At majoriteten af danske borgere finder sig dette cirkus er ufatteligt.
  Kære danskere, I har fortjent meget-meget bedre. Sig nu FRA!

  Venligst gå ind på 24nyt.dk, læs Klaus Ewald´s Skt. Hans tale.
  På samme side læs André Rossmann´s rapport om fattig-gørelsen af danskerne.
  Pgr.a vores extreme høje skatter&afgifter (Ex.: hvorfor koster 1 Ltr appelsin-jucie 47,- kr. i Danmark, når det samme produkt KUN koster 14,99 i Spanien ?)
  Derfor ser vi den slatne Vamse & Stefi brøste sig af et rekordstort råderum. JA, det tror da fanden, med de skatter&afgifter danske forbrugere er tvungne at betale.

  Den dybt uanstændige & falske Jeppe Buus vil da gerne kigge på en differentieret moms, men vil ikke love nogen noget (som sædvaneligt!) ER han ikke bare nuttet!!

  Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt Danske Patrioter! Brand en Bog!
  P.

 29. Piotr

  Husk nu endelig at se komedien på DDR tv i aften, “Demokratiets aften” hedder den, hovedpersonen er den sleske Kåre Kvuist.
  (Kvuist har fået sine instrukser af Barbara, om hvem der skal slagtes og hvem der skal slikkes, fra mellem skinkerne og helt op i nakken!)

  Komedien er et exempel på hvordan regimet, anvender sin propaganda kanal til bilde befolkningen ind at vi stadig har demokrati, hvilket er den største løgn i nyere tid.

  Alle ved, at disse kolbøtter der stiler efter, at få en taburet i dette MickeyMouse parlament ikke har en skid, at skulle have sagt.
  Det er kommissionen der bestemmer og medlemmerne her bliver ikke valgt på demokratisk, de bliver udpeget af de mest magtfulde lande i EU, samT WEF og globalisterne/Bilderbergerne.

  Mon det er et emne der vil blive diskuteret i denne komedie “demokratiets aften”? Næppe!
  Mon emnet om “blyantspenge”(DKK 440.000,- p/a taxfree) bliver bragt fem, eller EU´s flyttecirkus mellem Bruxelles og Strassburg, hvor meget Co2 dette udleder årligt, eller hvorfor EU´s egne revisorer aldrig har godkendt EU´s årlige regnskaber.

  Eller, endnu bedre, hvordan det går med Ursula oh PfizerGate, denne korruptions skandale, hvor Ursula “kom til” at slette tusindevis af SMS´er mellem hende, Pfizers CEO og Ursula´s mand, der også er vax-producent.

  Der er nok at tage fat på, men nu skal vi jo ikke ødelægge den gode stemning med sådanne trivielle emner, som korruption.

  Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt Danske Patrioter! Brand en Bog!
  P.

 30. Blot en bemærkning

  En kommentar hænger i filtret

 31. Chrborg: et loppecirkus med 179 lopper

  … eller 179 skuespillere?

  Der er ingen mangel på store ord, når folk
  gerne vil vælges til EU-parlamentet. Stine Bosse vil “sikre” at det kun
  er flygtninge der fremover kommer til Europa, mens migranter skal
  holdes ude. Men i praksis er det næsten umuligt at skelne mellem
  de to slags. Både Stine og Lars Ulykke vil gerne have millioner af
  afrikanere og arabere til Europa og Danmark, bare de er “flygtninge”..
  Og begge vil de bruge milliarder og atter milliarder på at suge co2
  ud af luften, og på at føre krig i Ukraine. ( EU kan Stine og Lars slet
  ikke få nok af )

  Det er det samme med Henrik Dahl. Han vil dog have at EUs ydre
  grænser skal bevogtes bedre. Han synes også at EU skal holde op
  med at overregulere os og drukne os i bureaukrati. Men at EU har
  planer om at gøre livet dyrt og besværligt for europæerne og dan
  skerne med krasse co2-afgifterm.m. synes Dahl er helt OK.

  SF og EL er vilde med den blodrøde “grønne” omstilling.

  De kan mene hvad de vil. Men det er yderst tvivlsomt at EU
  toppen nogensinde vil lytte til hvad en Henrik Dahl mener om
  EUs ydre grænser, for EU ønsker at flytte det halve Afrika til
  Europa. EU parlamentet er et bluff-nummer beregnet på
  naive vælgere.

 32. Piotr

  Jamen dog, så kom der moderator på hos Aamund.
  Første indslag gik igennem efter granskning af Moderator.
  Andet indslag om DDR komedien “demokratiets aften” gik ikke igennem. Sobert sprogbrug anvendt begge gange.
  Men-men, det er sikkert EU´s nye DSA regulativ, der truer websides som Aamunds, hvis der står noget EU ikke bryder sig om. Som, F.ex. at demokratiet er stendødt!

  P.

  1. Der er ingen moderator eller censur her på siden. Jeg ser hver dag på indlæg, der er blevet hængende i filtret og sætter dem på med mindre, det er bizarre tekster fra Illuminati, reklamer for sexydelser eller uvedkommende engelske/russiske tekster.

   1. Piotr

    OK! Vi takker for korrektionen. Begge indlæg er nu tilgængelige.

    Venligst P.

 33. Demografi og demokrati

  Som nævnt, er Dansk Folkeparti, DF, med det tidligere europa-parlaments medlem og EU-valg stemme topscorer, Morten Messerschmidt (Mogens Camres ‘elev’ 🙂 ), i spidsen, det eneste af de opstillede partier, der er modstandere af EU’s accelererende magtovertagelse. De opstiller bl.a den erfarne Anders Vistisen (som statens Tv2 karaktermyrdede forleden dag 🙁 )og Finn Rudaizky, der som jøde nok vil vide at tale imod EU-parlamentets altdominerende og utiltalende palæstinenser begejstring. Får vi mere Neuropa i EU nu efter Englænderne fik nok. Det frygter jeg.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *