VOR TIDS PARIA

Den 23. maj kunne man på forsiden af Politiken læse en prominent opsat artikel med en overskrift, der duftede diskret af skadefryd og forhåbning: ISRAEL KAN ENDE SOM EN PARIA I DET INTERNATIONALE SAMFUND.  Sandheden er dog nok den, at det er palæstinenserne, der af de arabiske kultursamfund anses for pariaer. Og ikke uden grund. Først og fremmest fordi det er almen viden i Mellemøsten, at ’Det palæstinensiske Folk’ er en myte opfundet af Sovjetunionens KGB med det formål at skabe et ideologisk våben til bekæmpelse af Israel, USA og de vestlige demokratier. Egypteren Yassir Arafat genopfandt sig selv som palæstinenser og blev chef for PLO (Den Palæstinensiske Befrielsesfront). En af PLO’s topledere, Zuheir Mohsen udtalte i 1977, at ” Det palæstinensiske folk eksisterer ikke. Når vi taler om eksistensen af et palæstinensisk folk, er det af politiske og taktiske årsager, fordi det er i vores nationale arabiske interesse, at vi opstiller eksistensen af et særskilt ’palæstinensisk folk’ som modtræk mod zionismen”

Når palæstinenserne i dag sidder strandet og isoleret i Gaza og på Vestbredden, er det fordi den arabiske verden ikke vil have noget med dem at gøre. Palæstinenserne bliver på de kanter betragtet som dovne tiggere og aggressive afpressere og er forment adgang til de arabiske samfund. Og med god grund, da palæstinensiske migranter har en kedelig vane med at kuppe sig til magten i deres værtslande. I Jordan under Sorte September-oprøret i 1971 forsøgte palæstinenserne at vælte den jordanske regering for at tage magten i landet. Det mislykkedes, og de efterfølgende straffeaktioner kostede 15 000 palæstinensere livet. PLO blev herefter udvist af landet og slog sig ned i Libanon, hvor de med liv og sjæl deltog i den libanesiske borgerkrig i 1975. PLO var medvirkende til den omfattende ødelæggelse af Libanon, der aldrig har rejst sig siden. Palæstinensere i Libanon har stadig forbud mod at ernære sig som læger, tandlæger, advokater og apotekere og yderligere 35 erhverv. I de fleste arabiske stater har palæstinensere kun begrænsede borgerrettigheder.

I 1991 satte PLO kronen på værket, idet man som eneste arabiske organisation støttede Saddam Husseins invasion af Kuwait. Arafat havde nemlig indgået en aftale med Saddam Hussein om, at betingelsen for en irakisk tilbagetrækning fra Kuwait skulle være, at Israel måtte forlade Vestbredden, Gaza og Golan Højderne. Dermed ville PLO have nået et vigtigt skridt på vejen mod drømmen om udslettelsen af Israel ’From the River to the Sea’. Dette åbenlyse forræderi mod det kuwaitiske folk, hævnede sig, da Kuwait blev befriet af Operation Desert Storm. Næsten 300 000 palæstinensere i Kuwait blev udvist med 24 timers varsel som tak for sidst.

Det er på baggrund af disse dyrekøbte erfaringer, at de arabiske lande har spærret deres grænser for palæstinensiske flygtninge. Egypten har lukket sin grænse til Gaza hermetisk til, da man frygter, at Hamas’s terrorister som flygtninge vil forsøge at destabilisere landet i samarbejde med det Muslimske Broderskab, der stadig lurer i skyggerne. Jordans Kong Abdullah har offentligt udtalt: ”Ingen palæstinensiske flygtninge kommer ind i Jordan!”  De arabiske lande har ellers i årtier erklæret deres uforbeholdne støtte til den palæstinensiske sag som led i bestræbelserne for at udstille Israel som tyran og undertrykker. Af samme grund har den arabiske verden finansieret de palæstinensiske permanente flygtningelejre og den uendelige strøm af nødhjælp til Gaza, der siden 2006 har fungeret som et stort bistandskompleks uden erhvervsliv, uden arbejdspladser.

Trusselsbilledet i Mellemøsten har imidlertid ændret sig dramatisk i de seneste år. Saudi-Arabien og de øvrige sunni-muslimske samfund ser ikke mere Israel som hovedfjenden. Den rolle har Iran overtaget. Iran er i gang med en militær, politisk og ideologisk ekspansion i hele regionen, hvad der foreløbigt har medført, at præstestyret i Teheran reelt har opnået kontrollen med Irak, Libanon, Syrien, Irak og Gaza samt Yemen og har appetit på mere. Både udslettelsen af Israel og nedkæmpelsen af sunni-islam står øverst på den ideologiske dagsorden hos de shia-muslimske mullaher.  Saudi-Arabien og de øvrige sunni-islamiske samfund har derfor stærkt brug for fred og samarbejde med Israel, som er  Mellemøstens eneste demokratiske retsstat og tilmed en både højteknologisk og militær stormagt, hvis store arsenal af atomvåben kan afholde ayatollaherne fra at begå dumheder, de senere vil fortryde. Israel og Saudi-Arabien var i efteråret tæt på en freds-og samarbejdsaftale, hvad der udløste Irans overfald på Israel den 7. oktober udført af Hamas, der er helt under Teherans kontrol.

Oslo-aftalen mellem Israel og PLO fra 1993 med USA’s præsident Bill Clinton for bordenden gav palæstinenserne 96 procent af det eksisterende palæstinensiske territorium plus 4 procent af Israel. Hvis aftalen ikke senere var blevet annulleret af PLO, havde Palæstinenserne i dag haft en egen og suveræn stat i mere end 25 år, men Arafat løb fra traktaten, da han var bange for at blive afsat og myrdet af sit bagland for at have svigtet ’From the River to the Sea’. Hvis det internationale samfund bøjer sig for venstrekræfternes krav om en palæstinensisk stat som sagerne står i dag, får vi en Taliban-lignende gangster-nation ledet af Iran gennem Hamas’ terrorbander.

Politikens læsere ville dermed have opnået, hvad de ville og kan så spekulere over, hvem der mon er den virkelige paria i det internationale samfund.

25. maj 2024

64 Thoughts to “VOR TIDS PARIA”

  1. ino

    Tak for opsangen. Den var tiltrængt.

  2. Jc Holland

    Ifølge kommunist- og socialist-svinene i Pravda er den kristne hvide mand fjenden, en PARIA som skal udryddes med alle midler. Især det at han gider stå hver eneste morgen og tage fat for at brødføde …ikke bare sig selv men alverdens mennesker gennem skatten… er en torn i øjet på de ugidelige….
    som scorer kassen på at tvangs-inddrive midler til
    PRAVDA NEWS DOVNE
    HJERNEDØDE JOURNALISTER

    1. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

      De hvide mænd er vist i mange, mange
      tilfælde deres egen værste fjende. Trods rigeligt med advarsler lader
      utallige mænd sig styre af tidens propaganda. De støtter gerne kommunistiske
      og totalitære partier, selvom v-historien er en lang beretning om rædslerne i de
      lande hvor totalitære fik magten: Sovjet-unionen, Tyskland, Kina, Rumænien,
      Nordkorea, Italien, Afghanistan, Iran, Irak, S-arabien, Somalia, Syrien, Cambodia,
      Congo, Uganda, Rwanda, DDR, Niger, Mali, ISIS områderne osv. Overalt hvor
      marxister, nazister, fascister og islamister dominerede, endte det i rædselsfuld og morderisk undertrykkelse af befolkningerne. Men stadig lader mange sig lokke af
      de røde og radikale bevægelsers lokketoner og valgflæsk-løfter.

      I de nordlige og vestlige lande har mændene også ladet sig besnakke af
      feminister, ligestillings-svindlere, klima-tosser, rabiate kvindesagskvinder, woke pladderhumanister, metoo jammerkommoder og lignende politiserende kvinder,
      der i årevis ikke har bestilt andet end at angribe og undergrave familiernes, mæn-
      denes, børnenes, forældrenes og bedsteforældrenes menneskerettigheder.

      Oveni har de travlt med at nedbryde alle mulige normer, institutioner, traditioner
      og folkelige værdier. Selv demokratiet, folkehjemmet og fædrelandet/national-
      staten, velfærden, sundhedsvæsnet, forsvaret og ikke mindst økonomien har
      woke politik-kvinder skadet i enormt omfang. Men der er stadig massevis af
      mænd som synger med på den falske melodi om at danske kvinder er undertrykte
      og konstant lider under glaslofter, uretfærdighed og mangel på ligestilling, kvoter, positiv særbehandling og andre “strukturelle” undertrykkelses-mekanismer. Som
      f.eks. den manglende” kønsbalance” i fag hvor der er over 50% mænd. Uha, uha!

      Det skriger man op over i medierne, ved enhver lejlighed. Men når der er 90%
      kvinder i familierets- og skilsmisse-systemerne, så er der ingen feminister som
      finder det urimeligt. Så er det pludselig helt i orden, selvom det har ført til grov
      nedværdigelse og diskrimination af tusinder af mænd. Og selvom det har været
      til stor skade for tusinder af børn.

      Men i feministernes øjne er mænd underlødige, værdiløse og overflødige. Selv
      om samme feminister bor i huse bygget af mænd, kører i biler konstrueret og
      produceret af mænd, og nyder utallige andre goder som mænd har skaffet dem.
      Disse arrogante og selvforherligende kvinder kan ikke gå ti skridt, uden at benytte
      moderne fremskridt som mændene har skaffet dem. Fra fortove til nylonstrømper
      og mobiltelefoner osv., osv.

      De moderne kolde og superegoistiske politik-kvinder er i fuld gang med at ruinere
      Sverige og hele Vesten. De kan aldrig få nok. De vil ødelægge al civilisation med
      deres tåbeligheder og kortsynede marxisme og pladderhumanisme. Er børn på
      nogen måde ubekvemme, skal de slås ihjel inden de når at se dagens lys. Og ellers
      må staten tage sig af dem. Deres egen far skal i hvertfald ikke have lov til at tage
      sig af dem, hvis det kan undgås. En mand er tidens paria og udskud. Det er den
      perverse doktrin feministerne forfægter.

      Ja, og de vil have masseindvandring og de hvide mænd udskiftet
      med sorte fra Afrika og brune fra Arabien. At det vil føre til en langt, langt værre
      undertrykkelse af kvinderne end de nogensinde har været udsat for fra vestlige
      mænds side, burde være indlysende. Konklusionen må være at feministerne er ufatteligt kortsynede og
      stupide. For selvfølgelig vil de fortryde at de bidrog til at islamisere og ødelægge
      deres egne lande.

      .

  3. der Adler

    Puh-ha Asger Aamund, det er da et indlæg der vil noget. Der er mange indfaldsvinkler, men lige nu kan jeg kun give dig ret i, at hvorfor har de såkaldte “palæstinensere” siden 1948, siddet fastfrosset i lejre, og ikke taget hånd om egen situation, hermed mener jeg, i stil med jøderne, der gjorde et goldt landskab frodigt.

    Da Gaza blev rømmet, blev det nagelfaste inventar og alt smadret, hvorfor nu det, såmænd fordi det var opført af jøder, så dumme er mange af palæstinenserne. At mange arabiske stater igennem årtier har advokeret for sagen, har de kun gjort, fordi de som muslimer følte sig ydmyget af jøderne, der flere gange har givet dem baghjul. De omkringliggende arabiske stater betragter ganske rigtigt bistandsklienterne i Gaza + Vestbredden som paria. At lukke sådanne størrelser ind i sit land, er ensbetydende med kiv og kævl.

    Men det er så sandelig også tankevækkende, at verdenssamfundet og EU i årtier har postet milliarder og atter milliarder i dette samfund, hvor ingen lavede noget, hvor børn fra børnehave og skole blev indoktrineret med had til jøderne. Hvor er alle de midler havnet henne? I krigskassen og hos Hamaz ledere, for den hedengangne Arafat var ligesom de fleste arabere dybt korrupte.

    At slynglen Arafat vendte fingren ned ved Oslo aftalen, vidner kun om, at han kun tænkte på sig selv, og ikke sine stammefrænder. Men han døde jo også som milliardær!

    Pudsigt nok, vores mest kriminelle klaner i Aarhus, Odense og Korsør, de stammer oprindelig fra dette taber område.

    1. ino

      Præcis. Vi har absolut intet at takke “palæstinenserne” for, tværtimod. De har kun været til besvær – og mere end det.

    2. Hvor er vi på vej hen?

      Der Adler 16.55 ovenfor.

      Læste din lange liste over
      problemer og blodige forbrydelser (Eufanten i rummet)
      som Chrborg politikerne har påført os danskere med deres
      skandaløse og forræderiske import af hundredtusindvis af kultur-
      fremmede fra fjerne lande i Arabien og Afrika. En liste som jo vil
      blive , meget længere hvis den skal være komplet. Hertil kommer
      mange andre former for skandaløs og folkefjendsk politik.

      Hvad mener du om Danmarks situation? Er den ret meget forskellig
      fra Sveriges og Frankrigs? Risikerer vi ikke at ende som Libanon?
      Hvor mange danskere tror du er omkommet siden 1980, eller har
      fået deres liv forpestet eller ødelagt som følge af stupide politiske
      og ideologiske tiltag? (herunder de indirekte konsekvenser ved at
      man har brugt hundredvis af milliarder til meget
      andet end sundhed og velfærd til danskerne)

      På nettet fortælles det at Europas kultur, fred og fremtid er dømt til
      undergang og udslettelse. ( Douglas Murray, Dr. Malone, Tucker C.,
      Eric Murray og mange andre ser mørkt på situationen )

      Hvad mener du?

      1. PS

        PS: Gætter på at man kunne fylde
        100 eller 200 tykke bøger á 1000 sider, hvis man skulle
        skildre alle de ulykker, forbrydelser og lidelser som man
        med åndsformørket politik har påført den danske befolk-
        ning siden 1980. Eller bare siden 2010.

  4. Michael Hansen

    En meget lærerigt artikel, 1000 tak.

    1. Der var engang et yndigt land

      Har Karsten Jensen/Niels Poulsen på noget
      tidspunkt vist en smule forargelse over blodbadet 7. oktober?

      Nej, det har han ikke. Han er kun forarget over Israel. Det
      er ligesom med alle dem fra R og EL. De foretrækker alle
      islamisme og barbari fremfor kristen kultur og civilisation.
      Se til DR som daglig citerer Hamass påstande, som om det
      var fuldstændige sandheder, selvom de tit har vist sig at
      være overdrivelser eller usandheder.

      I dagens debat på P1 var flere venstrefløjsere fortalere for
      udviste forbryderes menneskerettigheder. De burde ikke
      sættes i fængsel i Kosovo, for det ville være i strid med M-R.
      De danskere som er ofre for vold, lemlæstelse og mord,
      deres M-R blev ikke nævnt med eet ord.

      Venstresindede synes kun at have foragt til overs for
      deres eget land og egne landsmænd.

      1. Prins Valiant fra Thule

        Risikoen for at vi ender i en atomkrig,
        bør få alle til at tænke sig ekstra grundigt om. At være letsindig
        overfor en så kolossal trussel der kan udslette hele Vesten, er
        ufornuftig og uansvarlig, mildt sagt. Og hvilket overblik har Mette
        og Anne Libak egentlig, siden de optræder som strateger og militære
        eksperter? Er der tale om andet end følelsesudbrud? Libak
        lyder som om hendes holdninger er opstået efter noget navle-
        pilleri hvor alle hårde facts ignoreres.

  5. Tak for at bringe klarhed og dele en anden vinkel end den der fylder i medierne.

  6. Piotr

    Takker for artikel med “timeline”, historisk perspektiv + fakta.
    Ikke lige det Politiken(MSM) er kendt for, globalisterne ville protesterer samt mediestøtten komme i fare.

    Støt Danske Patrioter! Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! P.

    1. Tennis-spilleren

      Herunder skriver Karsten Jensen om folkedrab.
      Han tænker på Gaza. Men tænker han nogensinde på at
      Christiansborgs og EUs politik har retning imod at udrydde
      danskerne og europæerne via masseindvandring. Det vil
      kunne ende i terror, borgerkrig og verdens hidtil største
      folkedrab. Et massemord af fantastiske dimensioner.

      Men Karsten lader til at være blind og døv overfor de store
      trusler mod Europæerne. Han har så travlt med Gaza, at
      det som foregår i hans nærmeste omgivelser, ignorerer han
      døgnet rundt.

      Ligesom radio-kvinderne undskylder han 7. oktober blodbadet,
      der var 100% barbarisk. Al den hadefulde vrede retter både
      KJ og DR mod Israel.

  7. Karsten Jensen

    Folkedrab

    Der er kun kun en endelig løsning på problemet med palæstinenserne og det er deres totale udryddelse. Så det er man gået i gang med og verden tier og forholder sig passive bortset fra nogle små henstillinger og forsigtige hentydninger.

    Det er som at skyde fisk i en tønde. De har ingen steder at flygte til og skydes, bombes og henrettes til lands og til vands og fra luften.

    Gad vide hvor længe det vil tage at få dræbt dem alle. Det tog tysken godt fem år at slå fem millioner jøder ihjel. Mon jøden kan klare at slå 2 millioner palæstinensiske arabere ihjel på samme tid. Det er forsøget værd kan man forstå.

    Og verden ser spændt på med popcorn og diet coke.

    1. Træt

      Det er flot, Niels Poulsen

  8. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

    Diverse videoer med chokerende indhold:

    “The end of the world as we know it”

    “The strange death of Europe”… D. Murray

    Enhver radikal sekt er en dødskult .

    USA er i fare for at fald fra hinanden… Tucker Carlson

    Multi-kulti er stupiditet i ubegrænset omfang… Jordan Peterson

    Islamisering, de woke bevægelser og LGBTQ+ er store trusler
    mod Vestens lande. Tilsammen en tredobbelt kæmpetrussel.

    Privatlivets afskaffelse er begyndt. Tankepolitiet og “1984” kan
    blive det næste. Krigen i Ukraine er blevet optrappet 15-17 gange,
    og atomkrigen er rykket nærmere. Overdødelighed hærger i DK
    og mange EU lande.

    Der er også en video om at Vestens mænd er i krise. Millioner af dem
    er blevet knækket af stress, depression, ensomhed og afmagt, overfor
    betonbureaukratiers og systemers magtmisbrug.

    Andre videoer handler om de djævelske planer som globalisterne og
    marxisterne har under klargøring.

    Leder man en smule, finder man nemt videoer på nettet angående
    netop disse emner. Også nogle der afslører at co2, el-biler, vindmøller,
    solcelle-parker og grøn omstilling ikke er hvad medierne fortæller.

  9. der Adler

    @ Hvor er vi på vej hen?

    Du vil vide, hvor vi er på vej hen! Okay, jeg har en alder, hvor der i det store og hele kun var etniske danskere i landet. Den gang kunne politiet møde op hos ens forældre, fordi man kørte uden cykellygte! Og man fik post flere gange om dagen. Der er sket noget siden.

    I dag knivstikker 14-årige hinanden, og straks lægges der blomster, lys tændes, digte oplæses, og de tilstedeværende græder snot. Dette og meget andet, bliver begået af muslimer, i det hele taget, så er førerrollen i kriminalitet overgået til herboende muslimer. De påberåber sig forfulgt, tager på ferie i hjemlandet, og har taget deres klankultur og offerrolle med sig, til skade og gene for landsmænd.

    Det er helt forkasteligt, at myndigheder ikke går meget hårdrere til værks overfor muslimer, som ikke vil vores samfund. Det eneste muslimer forstår, det er konsekvens, men det har man som så meget andet, afskaffet for flere år siden.

    Når man færdes i gadebilledet, så kan man jo se, at det kun er et spørgsmål om tid, før dansk lovgivning må vige, så vi endnu mere kan imødekomme en åndsformørket ørkenreligion. Og hvor kommer vi til at stå, som etniske danskere!
    Det de vestlige europæiske stater har gjort, er at de importerer til borgerkrig. Hvor ser man et muslimsk land, hvor der er fred og fordragelighed? Nej vel, de kendetegnes ved kaos, borgerkrig eller total undertrykkelse, mange på betegnes som skodlande.

    Islam accepterer kun en nation, nemlig Islams Hus, eller fredens hus, i modsætning til Dar ul -Harb, der ordret oversat betyder “Krigens Hus,” og som bruges om alle områder af verden, som ikke står under islamisk herredømme. Fraværet af nationalstater synes mildt sagt ikke at have gjort Islams Hus fredeligt. Det vi ser tone frem i horisonten, er islams formørkede krigere

    Jeg tror de fleste politikere er så åndsformørkede, at de ikke aner hvad de har inviteret til landet. Se på lande som Sverige, England, Frankrig, Belgien, det er en selvforskyldt situation, fordi man tænker med en vis del.

    Væsentlige data for Israel: 1948, 1956, 1967, 1973, her viste jøderne deres overlegenhed, og håber at de gør arbejdet færdigt. Når man gemmer sig blandt civile, så hjælper det ikke noget at pive, men Hamaz har fået verdens opinionen med sig, desværre.

    1. Preben Møller Jacobsen

      Din kommentar er befriende læsning – genkender hvert ord som egne oplevelser gennem mange år. Islam bringer kun ulykker til landet, ulykker og økonomisk ruin vore evnesvage politikkere bevist påfører danskerne, skal tjene til at aflede politikkernes virkelige indsats i dag som primært arbejder for EU, FN/WHO og WEF.
      Jo færre muslimer på jord jo bedre for alle andre.

  10. Karl Martell

    Under Muhammedkrisen jagede palæstinensere i Gaza, alt hvad der bare kunne ligne danskere, for at slå dem ihjel. Det palæstinensiske TV viste henrettelse af danskerdukker, som de så mishandlede, for at indgyde had mod danskere! Sådan gør mine venner ikke, så palæstinenserne er vores fjender!
    Ubegavede politikere har sørget for at vi har en temmelig stor diaspora af palæstinensere i Danmark, specielt sørgede Socialdemokratiet, Radikale Venstre og SF I 1992 for at en særlov gav “asyl” til folk som på ingen måde var flygtninge. Siden har det vist sig at det var et kriminelt pak!
    I det hele taget er den palæstinensiske diaspora de mest kriminelle migranter vi har, og det siger ikke så lidt. At palæstinenserne generelt udgør et problem ved de andre arabere godt. Det er kun kulturblinde danskere på venstrefløjen, som nægter at erkende fakta!
    Nu er der så krig i mellemøsten igen, det havde der ikke været, hvis ikke Hamas havde angrebet sagesløse og forsvarsløse israelere den 7 oktober.
    Men man skal altid se på hvem gavner det? Ud over at palæstinenserne har fået verdensopinionen over på sin side, så er Irans tætte allierede Rusland rigtigt godt tilfreds med, at fokus delvist er fjernet fra Ukraine, så de i ro og fred kan foretage deres uhyrligheder der. Gad vide om det er russisk bestillingsarbejde, det er god militær taktik, at åbne en anden front, når man er presset.
    Det jeg har det meget streng med er, at alt tyder på, at terror virker! Palæstinenserne begår en uhyrlighed, som Israel naturligvis må reagerer overfor, derefter fremstillier man sig som offer! Og vi hopper i fælden med begge ben.
    Vi ved godt inderst inde hvem, der er vores venner. Det er jo ikke Israel som er potentielle terrorister i Danmark. Det er ikke pga. Israel at vi har granitkugler foran Christiansborg! Israel derimod er dem, som giver vores efterretningsvæsen oplysninger når islamiske terrorister har fået Danmark på sigtekornet. Men helt som under den kolde krig, så kan venstrefløjen ikke finde ud af hvem der hjælper os og hvem der vil os til livs! Palæstinenserne ser på den danske venstrefløj, som Lenin så på borgerlige medløbere i 1917: Nyttige idioter!

    1. Karsten Jensen

      Når man graver en grav for andre, falder man ofte selv i den.

      Det er så sandt, hvad Martell skriver. Men det ændrer ikke ved, at det der foregår i Gaza nu er åbenlyst folkedrab, fordrivelse og krigsforbrydelse.

      Og man skal jo heller ikke sætte kikkerten for det blinde øje. Israel har systematisk lavet folkeretsstridige bosættelser/besættelser og Vesten har stiltiende været passive.

      Palæstinenserne begik en grufuld terrorhandling d. 7. oktober. Israelerne fordriver med vold og drab folk fra hus og hjem gennem årtier.

      Sagen er ikke så enkel som man kunne ønske. Den ene forbrydelse lovliggør ikke den anden.

      Ingen i Vesten tør sige det, men de kan ikke selv finde en løsning. Den skal dikteres af verdenssamfundet med en ny fast grænsedragning beskyttet sf internationale styrker. Men slaphed og griskhed står i vejen.

      Alternativet er værre. Som flere skriver, så falder støtten til Israel i verdensopinionen dag for dag. Det kan få fatale følger for den unge nation. Det ved mange israelere og er imod den ekspansionspolitik, som bliver ført af aggressive og pengegriske bosættere.

      Så det er også i Israels interesse at finde en fredeligere løsning. Man kan ikke straffe et helt folk for et mindretals forbrydelser. Det burde jøderne vide bedre end nogen andre.

      1. Karl Martell

        Det der foregår i Gaza er krig, det er ikke folkedrab. Folkedrab er defineret, som bevis udrydelse af en befolkning eller store dele deraf, f.eks Holocaust, holodomor og tyrkernes folkedrab på armenerne under 1. verdenskrig. Selvom det ikke altid virker sådan, så opretter Israel områder, hvor civile kan tage hen, mens de bomber andre steder, desværre flygter Hamas også derhen og ved flere lejligheder har Israel så bombet der alligevel. Krig ja folkedrab nej. Vi skal ikke være blinde for Hamas gemmer sig blandt civile og på hospitaler og det er en på samme vis en krigsforbrydelse og et brud på folkeretten.
        Hvis det var folkedrab Israel ville, så var der ikke kun 20-30.000 døde, men måske 1/2 til 1 million.
        Bosættelserne er såmænd også imod Israels egne love, men man ser gennem fingrene med det, og ja det er en forbrydelse.
        Vi kan udmærket sidde i vores lænestole og plæderer for en tostatsløsning, men det kommer ikke til at ske! Begge parter afviser det meget bastant og ingen udefra vil have magt til at presse det ned over hovedet på dem. Briterne prøvede faktisk, jøderne sagde ja, men araberne (det var før Sovjetunionen opfandt palæstinenserne) sagde nej. Siden har palæstinenserne mistet mere og mere land.
        Hamas lavede deres terrorangreb så bestialsk og uhyrligt, at de tvang Israel til en voldsom reaktion! Så voldsom at de vidste, at verdensopinionen ville vende sig mod Israel, at tro noget andet er naivt, og verden hoppede i med begge ben. Iran jubler, Putin jubler og Fanden jubler.
        I krig dør børn og et dødt barn er et dødt barn – Israelsk eller palæstinensisk. Det er en tragedie hver gang.
        Palæstinensiske børn dør pga. deres forældres støtte til Hamas, for det er et kendt faktum at befolkningen støtter op om Hamas, og det gør befolkningen på Vestbreden også, hvis de blev spurgt.
        Det gør ondt at se danske universitetsstuderende råbe frit palæstina, og det gør eksta ondt at se Norge, Irland og Spanien anerkende Palæstina som en stat. Der er jeg helt på linje med Salman Rushdie: En palæstinensisk stat vil blive en Taliban stat, og fri som naive studerende råbet, langt fra! Et modbydeligt diktatur.

      2. De grønne og de woke er blodrøde

        Karsten Jensen/Niels Poulsen

        Du er meget optaget af forholdene i Gaza. Derimod er du ligeglad
        med forholdene i Danmark og Europa. Du støtter islamiseringen
        af dit eget land, du støtter radikal politik, du har stor sympati for
        en Hamass bevægelse som ønsker at dræbe 7 millioner israelere.
        At EU og Fjolsetinget fører en politik der kan bringe elendighed,
        fattigdom, kaos, sygdom, krig og død ind i millioner af danskeres
        og europæeres tilværelse, bekymrer dig ikke.

        Der har længe været en to-stats løsning, men Gaza undlod at sam-
        arbejde selvom det var i begge siders interesse. Fanatismen tog
        over og tusinder af raket-angreb, og massemordene 7. oktober,
        viste at man hellere ville have krig. Det fik man så.

        Hvis du hver dag læser Politiken og lytter til DR, er det til at forstå
        at du er meget forvirret. Det er vel også fra dem du har at Biden er
        en dygtig præsident, og Trump en ren umulius.

  11. der Adler

    Fakta er, at verdenssamfundet i 1948 gav jøderne et hjem, som blev navngivet Israel. Inden da, var det fra 1917 til 1948 et engelsk mandat område, og før det, tilhørte området Det Osmanniske Rige, fra begyndelsen af 1500-tallet.

    Israel har så udvidet sit område, p.g.a. arabernes krige, bl.a. med Jerusalem (troen) og Golanhøjderne (buffer zone), og Vestbreden (nye bebyggelser) er de i mange år begyndt at tilegne sig jord, uden der er grebet ind. Men de har f.eks. også givet tilbage, bl.a. Sinai til Egypten.

    Og ja, jøderne sprænger folks huse i luften, men det er fordi de er terroister. Alle ved, at går man over stregen, så falder hammeren, og den falder hårdt. Israel er omgivet af fjender på alle sider, som kun vil dem til livs, så det er en kamp om eksistens. Israel kan ikke have et muslims/palæstinensisk land i sin baghave.
    Noget andet er, hvad med den million store muslimske befolkning i selve Israel, det er en tikkende bunke.

    ”Islam vil sejre over Vesten. Se på udviklingen i Europa, hvor antallet af muslimer vokser som myg. Hver vestlig kvinde i EU producerer gennemsnitligt 1.4 børn. Hver muslimsk kvinde i de samme lande producerer 3.5 børn. I 2050 vil 30% af befolkningen i Europa være muslimer”.
    (Mullar Krekar, muslimsk prædikant bosiddende i Norge)

    ”Danskernes levevis er ved at være selvdestruktiv. De værdier, som det danske samfund er bygget på, smuldrer. Se blot på familierne, som langsomt er i opløsning”.
    (Fatih Alev, iman på Nørrebro og bestyrelsesmedlem af Islamisk-Kristent Studiecenter).
    (Jyllands-Posten 16.03.2000).

    ”Jeg er overbevist om, at den eneste rigtige måde at behandle jer på er at brænde jer og gøre medlemmerne af jeres stamme til slaver. Og ja, vi anser jer for at være primitive stammefolk.” (Hisham Elbatal / Cairo/, i Jyllands-Posten 13.01.2006)

    ”Du vil aldrig finde en europæisk soldat liggende ved siden af en bombe, dette mod tilhører eksklusivt den muslimske nation.”
    (David Coleman Headley, mistænkt for terror, Jyllands-Posten 22.11.2009).

    ”Islam bør blive religionen i hele Europa.”
    (Uddrag af tale holdt i Rom 29.08.2010 af Libyens leder, Muammar Gadaffi, bragt i Ekstra Bladet 31.08.2010,s.10).

    ”Vi vil erobre jer på fredelig vis, fordi vi fordobler os for hver generation, mens I bliver færre.” (Aisha Farina, muslimsk konvertit i Milano.)

    ”Vi er stolte af at være muslimer og finder os ikke mere i at blive hundset med af ikke-troende. Vi er ikke nogens kulier mere – den tid er forbi – Vi rejser derhen, hvor det passer os, det skal ingen blande sig i. Muslimer er frie mennesker, danskerne er slaver af druk og narko og mistro til tilværelsen. At muslimer får flere børn end danskerne, at det sociale system bliver udnyttet, o.s.v. kan I kun takke jer selv for. Den kloge narrer den mindre kloge”(Jamahir F.Abdallah, formand for den danske ” Islamic Student Organisation”- (Læserbrev i Ekstra Bladet 05.04.1997)

    ”Islam er en universel religion, og målet må være, at muslimer i Europa skal forsøge at få gjort europæerne til muslimer”.
    (Muhammad Habib-næstkommanderende i Det muslimske Broderskab)

    ”Jeg tror, at muslimerne en skønne dag vil kaste sig over os.”
    (Helmuth Schmidt i Jyllands-Posten 16.08.1992)

    Kigger vi efter ser vi, at multikulturelle samfund kun har ladet sig gøre i ikke-demokratiske lande og med hjælp fra en stærk ordensmagt. På den måde var det en fejl, at vi i tresserne hentede gæstearbejdere fra fremmede kulturer til landet.
    (Helmuth Schmidt i Hamburger Abendblatt, 24.11.2004)

    ”Islam er styrkens religion, og muslimen har pligt til at være terroist i den forstand, at han må terrorisere Allahs fjender til at tilstå de troende fred og sikkerhed. Terroisme mod Allahs fjender er en pligt i vor religion. Enhver, der opgiver jihad, lever i ydmygelse.”
    ( Abu Talal-al-Qassimi, imam)

    “Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk-uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.”
    ( Jytte Hilden, tidligere gift med Mogens Lykketoft, Aarhus Stiftstidende 26.03.1996)

    1. Karsten Jensen

      Meget enig med dig Adler.

      Situationen er mere end prekær. Men det er ikke lovligt hverken i følge folkeretten eller menneskelig moral at henvise folk til en sikker zone og derefter bombe selvsamme område. Lige nu ligger børn og kvinder døde og forbrændte på stribe med ringe mulighed for behandling og elendigheden er udenfor menneskelig beskrivelse.

      Så meget terror, skræk og rædsel går ikke ustraffet for sig. Det er i israels egen interesse at stoppe vanviddet.

      PS stor respekt for dine mange referencer og oplysninger. Det gælder også til Aamund, selv om det ikke er alt, vi er enige om. Men det er jo en af de gode ting ved debatten at se tingene fra mange synsvinkler.

      Jeg efterlyser forslag til en konkret løsning på situationen i Gaza og Vestbredden……….

      1. Niels O

        Når Hamas-ledere myldrer ind i sikre zoner og blander sig med folk der, er det ikke længere sikre zoner. Anklag Hamas.

      2. Niels O

        Da ingen af parterne ønsker en to-stats løsning, synes jeg da bare, at de skal fortsætte med at bekrige hinanden, ind til der er fundet en vinder. Jeg ved godt, hvem jeg holder med.

    2. Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

      Det danske samfund er efterhånden
      så sygt og råddent, at ord ikke længere slår til. Landet er så fyldt
      med politisk vanvid og ondskab, at vi er ovre i det ubeskrivelige.

      Et eksempel er den kommunistiske familiepolitik. Det er ikke uden
      grund at danskernes levevis er ved at være selvdestruktiv, at værdierne
      smuldrer, at familier i tusindvis går i opløsning, at kvinderne kun får
      1.4 barn i g.snit. For sandheden er at kvindebevægelsen, feministerne,
      kommunisterne og medierne-damebladene konstant reklamerer for
      skilsmisser og enlige mødre, samtidig med at Familieretshuset (før
      statsamterne) gør sit bedste for at spiltte familierne, for at skabe de
      værst mulige konflikter mellem forældrene, for at nedgøre, håne og
      tyrannisere mændene. Børnene sjofler man på kynisk vis. Den store
      mængde af kvindesags-kvinder i skilsmisse-bureaukratierne har som
      mål at gøre mændene og børnene retsløse. De har etableret en art
      terror-regime overfor familierne, et kafkask mareridt for dem det
      går ud over. Familiepolitikken er pilrådden, og det er en stor del af
      forklaringen på at danskerne er kommet ind i en selvdestruktiv ond
      cirkel. (Med i billedet hører også at over 950.000 danske børn er
      blevet slået ihjel fordi de blev betragtet som ubekvemme)

      Med i billedet hører også en asocial boligpolitik, mediernes hetz og
      mistænkeliggørelse af forældre, husmødre og mandlige forsørgere,
      …..den snigende statslige overtagelse af børnene…..samt den stadig
      strammere økonomi som mange børnefamilier er underkastet, pga.
      inflation og verdens hårdeste skattetryk. (danskerne kunne have
      meget mere fritid hvis partierne ikke fråsede med milliarder og atter
      milliarder til 117 tåbelige formål)

      PS: Det er “pudsigt” at de røde går højt op i migranters, udlændinges
      og kriminelles ret til familieliv, mens de har de modsatte holdninger
      når det gælder danske mænd og danske børn.

  12. Der var engang et yndigt land

    Har Karsten Jensen/Niels Poulsen på noget
    tidspunkt vist en smule forargelse over blodbadet 7. oktober?

    Nej, det har han ikke. Han er kun forarget over Israel. Det
    er ligesom med alle dem fra R og EL. De foretrækker alle
    islamisme og barbari fremfor kristen kultur og civilisation.
    Se til DR som daglig citerer Hamass påstande, som om det
    var fuldstændige sandheder, selvom de tit har vist sig at
    være overdrivelser eller usandheder.

    I dagens debat på P1 var flere venstrefløjsere fortalere for
    udviste forbryderes menneskerettigheder. De burde ikke
    sættes i fængsel i Kosovo, for det ville være i strid med M-R.
    De danskere som er ofre for vold, lemlæstelse og mord,
    deres M-R blev ikke nævnt med eet ord.

    Venstresindede synes kun at have foragt til overs for
    deres eget land og egne landsmænd.

  13. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Hvad og hvem kan man have tillid til?

    Mette lovede i 2019 at hospitalsvæsnet skulle have et stort løft.

    Det er gået lige modsat. Her i 2024 er h-væsnet i en jammerlig forfatning.

    I 2022 lovede Mette at antallet af offentligt ansatte skulle begrænses.

    Det er gået lige modsat.

  14. der Adler

    Der er ikke nogen varig løsning på konflikten Gaza + Vestbredden/Israel, når den ene part vil have jøderne smidt ud. De fik tilbuddet i 1993, men Arafat sagde nej.

    Overfor en muslim, skal man ikke på nogen måde være imødekommende, men være på evig vagt.
    Derfor er det mig også helt ubegribeligt, at Hamaz kunne overraske israelerne. Deres kæmpe gravearbejde, kan s`gu da ikke gå ubemærket hen, og hvor er alt det overskydne jord blevet af, uden at nogle har reageret???

    Pengene til det store arbejde, kommer vel fra EU!
    Israel har et af verdens bedste efterretningsvæsener, med “muldvarpe” mange steder, hvorfor har de ikke reageret. Se, det er en skandale.

    1. Flaben Fræk

      De omfattende tunnelarbejder som Hamas har ladet udføre har tidligere været emne her på bloggen – Arbejderne er formentlig udført af indlejede oversøiske entreprenører efter grundige geologiske- og ingeniørmæssige forarbejder – (jeg overlader det til bloggens læsere, at gætte på, hvem der har tilbudt ingeniørmæssig bistand- og omfattende materiel til en sådan opgave)

      Arbejderne svarer vel nogenlunde til, at anlæg af Københavns Metro skulle være gået ubemærket hen, ikke sandt!?

      1. Henrik Wegmann

        Helt rigtigt, Adler og Flab.

        Men før Israelske soldater begyndte at tage billeder af de avancerede tunnelsystemer, troede vi andre jo blot, at der var tale om korte, håndgravede og primitive underjordiske gange.

        Hvad Mossad og andre vidste, eller burde have vidst, og have reageret på, er jo svært at gisne om nu. Men ja, Israelerne plejer jo ellers at være særdeles velinformerede. Så der har nok været et svigt et sted.

  15. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i ?

    Den borglignende åndssvage-anstalt har nedbrudt
    det danske samfund i alle årene siden 1950 og 1960. Alt hvad den
    rører ved bliver kun ringere. Før i tiden fik man post flere gange om
    dagen, og der var søndagsbreve. Nu kan det vare 14 dage at få et
    brev fragtet 10 km.

    Før i tiden kunne man bare ringe efter politiet, en ambulance eller
    selv tage på skadestuen eller til hospitalet. Nu er der tit afsindigt
    lange ventetider. Og måske er der slet ingen hjælp at få, som mange
    kræft- og hjertepatienter har oplevet. Før i tiden tog politiet og rets-
    systemet ethvert overfald og indbrud alvorligt, sådan er det ikke mere.

    Før i tiden var der plads til konduite og sund fornuft. Det er der ikke
    længere, pga. millioner af skøre påbud og regler. I 2023 udsendtes 1271
    opkrævninger under 1 kr. Og 1620 opkrævninger på under 5 kr. Der
    har også været tilfælde hvor skat har forlangt indbetaling af 0,00 kr
    eller 1 – 5 øre. Blev der ikke betalt til tiden, røg der gebyrer på 250 kr.
    eller 500 kr. på. Og så var der jo basis for afhentning ved politiet til
    en tur i fogedretten.

    I andre sager er der dog indført en bagatelgrænse. Men det med at
    opkræve 0 eller 1 – 2 øre fortsætter er en 40-50 år gammel praksis.

    Co2 er en livsvigtig del af luften. Den er nyttig, uskadelig og påvirker
    IKKE klimaet. Ikke desto mindre er der opstået et religiøst hysteri
    hos ca. 150 ud af de 179. De påstår at de kan styre klimaet ved at
    bekæmpe co2. Det kan de IKKE. Det er aldeles håbløst. Men klima-
    tosserne fremturer, støttet af særinteresser og købte journalister.
    (Se PragerU og bøger om solen og fotosyntesen ang. co2)

    Nutidens politikere er som hovedløse høns. Man kan grine eller ryste
    på hovedet af mange af deres påfund, men deres samlede politik vil
    suge os alle ned i en dyb malstrøm hvorfra ingen vil kunne redde sig
    op igen. Deres politik er en dødsdom over Danmark, selvom der
    stadig er en galgenfrist tilbage.

    1. PS

      PS: Postgangen for 350-400 år siden var ofte bedre
      end i dag. Hospitalernes standard i forhold til resten
      af Europa var højere for 50 år siden. Skattetrykket
      var langt lavere. Et stort flot ugeblad kostede i 1960
      ca. 1½ krone. Et brev kunne sendes for 10-30 øre.
      En avis kostede 1-2 kr. Folk var friere, tryggere og
      mere tilfredse end i dag. Unge kunne bo og leve fint
      i Kbhvn for 50-600 kr. om måneden. 1 liter benzin
      kostede under 1 kr., en bil og en villa kostede en
      brøkdel af prisen i dag.

      1. PS

        PS: Skilsmisser, knivstik, skyderier, røverier og
        mord var sjældne, nærmest sensationer. Der var ikke
        boligmangel som nu, der var ikke overbefolket, det
        var ikke livsfarligt at færdes på Nørrbro, i Brabrand
        eller i centrum af Odense, ikke alle børn skulle have
        en diagnose og timer hos en psykolog, trafikken var
        uden trafikpropper, alle kunne få en læreplads en,
        studenterexamen var stadig noget værd, demokra-
        tiet var endnu ikke en klovnebus, EU fandtes ikke
        og Danmark blev ikke overdænget med direktiver
        om selv de mindste ting. DR og aviserne var endnu
        ikke omdannet til propaganda og løgnefabrikker,
        og staten var endnu ikke altid på lur efter at dræbe
        eller beslaglægge børn. Den offentlige transport
        med tog og rutebiler fungerede langt bedre end i
        dag, og mænd var endnu ikke lagt for had. Og børn,
        unge og ældre var som regel ikke storforbrugere af
        lykkepiller, nervemedicin, heroin, ekstasy og opioid-
        piller. Og La havde endnu ikke foreslået fri heroin.
        Endelig var masseindvandringen ikke begyndt.

      2. Karl Martell

        PS. 16:1
        Din løn var sikkert også lidt lavere.

        1. PS

          Martell: Selvfølgelig var den det, men det
          var skatten også, og der var ingen moms. Der var masser af studenterjobs og andre jobs, blev folk evt. arbejdsløse blev de
          ikke plaget af dødssyge og beton-bureaukratiske jobcentre,
          Huslejerne var langt mindre, og man overfaldt ikke landbruget,
          mink-branchen, andre erhverv, skolerne og sundhedsvæsnet
          med falske “pandemier, usaglige restriktioner, kunstige
          kriser og falske beskyldninger om co2-svineri.

          Nu er Danmark Europas dyreste land at leve i. Politibetjente,
          sygeplejersker, lærere og lignende har ikke længere råd til at
          bo inde i København. Det kunne de sagtens klare dengang.
          Store del af den lønfremgang der har været, er ædt op af
          skatter, afgifter og stigende huslejer.

          Inden længe går EU til angreb på 800.000 danske boligejeres økonomi. Selvfølgelig med de radikales og moderaternes fulde opbakning.

        2. PS

          Martell: Selvfølgelig var den det, men det
          var skatten også, og der var ingen moms. Der var masser af studenterjobs og andre jobs, blev folk evt. arbejdsløse blev de
          ikke plaget af dødssyge og beton-bureaukratiske jobcentre,
          Huslejerne var langt mindre, og man overfaldt ikke landbruget,
          mink-branchen, andre erhverv, skolerne og sundhedsvæsnet
          med falske “pandemier, usaglige restriktioner, kunstige
          kriser og falske beskyldninger om co2-svineri.

          Nu er Danmark Europas dyreste land at leve i. Politibetjente,
          sygeplejersker, lærere og lignende har ikke længere råd til at
          bo inde i København. Det kunne de sagtens klare dengang.
          Store del af den lønfremgang der har været, er ædt op af
          skatter, afgifter og stigende huslejer.

          Inden længe går EU til angreb på 800.000 danske boligejeres økonomi. Selvfølgelig med de radikales og moderaternes fulde opbakning. Det bliver så dyrt at en del må gå fra hus og hjem.

          1. PS

            Kl. 20.16 var usynlig i første omgang.

  16. Privatdetektiven

    Nå, nu er den ellers fornuftige og begavede
    Henrik Dahl fra LA også blevet indhentet af Rip, Rap og Rup effekten,
    den der gør folk til parti-ledelsens marionetter. Pludselig synes Dahl
    at EU er en gigantisk succés, og at man gerne må bruge hundredvis
    af milliarder på at nå co2 og “klima-målene”. Er Dahl også blevet en
    levebrøds-politiker? Ser han slet ikke at EU har udviklet sig i en rød
    og totalitær retning? Ignorerer han at EU direkte undergraver natio-
    nal-staterne og deres lokale demokratier ved at flytte millioner og
    atter millioner af kulturfremmede fra Afrika til Europa..? Går han
    også ind for fri heroin ligesom van Opslagh? (men stem dog hellere
    på Dahl end på Stine Bosse, hun er da helt håbløs)

  17. Piotr

    @ Privatdetektiven.
    Er målet at gøre politisk karriere, nytter det ikke noget at være for meget rebel, hvis du ønsker at leve et sorgløst liv, for dig selv & dine.
    Er ønsket at gøre politisk karriere, må du som kolbøtte, enten på hoPPeBorgen eller medlem af mafiaen i Bruxelles rette ind efter hvad WEF, EU, WHO, BIlderbergerne alias Globalisterne har bestemt.

    Hvilket er som du nævner: Befolkningsudskiftning, undergrave nationalstaterne, Co2, Klima-målene/den blod røde omstilling, Totalitært kommunistisk styre/Kontrol uden demokrati, oprettelsen af Palæstinensisk stat & krig med Rusland.

    Kan du ikke accepterer denne agenda, er dette ikke din karriere-vej.
    Se bare hvordan det gik Messersmitten, han ligger nu godt & lunt og sutter på patten med den evige nektar i sig, til han bliver båret derfra!

    Gør disse kolbøtter en forskel fro danskerne & Fædrelandet? NEJ-da (hahaha), de er kun i det for deres egen skyld!

    Direkte Demokrati NU! Forfatnings Domstol NU! Støt Danske Patrioter! P.

    Aprops Paria´er. Venligst gå ind på DKA, læs Britta Mogensen artikel, om hvordan 6 Daesh/isis kvinder alligevel er kommet til DK, flot hjulpet af forræderen Rosa-kommunisten(EL), trods domme om ophævet statsborgerskab samt statsborgerskaber i andre lande. Det bliver dyrt for danske skatteydere, men forræderne Rosa og K. Foldschack skider på danskerne og deres økonomi.

    Denne begivenhed nævnes ikke med et ord af MSM!
    Derfor stor tak til Britta Mogensen.
    P.

    1. Privatdetektiven

      Ja, der er sket en uhyggelig ensretning
      af Borgens zombier, robotter og snakkemaskiner.
      Nu er Anders Vistisen også blevet klima-tosset, ligesom
      Pia Kjærsgård, Messer, Martin Lidegaard, Stine Bosse osv.

      Mona Juhl fra de “konservative” har allerede afsløret sig som
      radikal ekstremist. Hun er en radiGAL forklædt som konservativ.
      Hun ligner en kvindelig udgave af Pape.

      I DRs udsendelser tør ingen sige hvordan det virkelig forholder
      sig med co2, fotosyntesen, planterne, Solen osv.

      Heller ingen tør sige at Borgens politik er forrykt, katastrofal og
      den sikre vej til Danmarks udslettelse. Alle nøjes med tamme og
      vattede hentydninger til hvad islamiseringen vil få af konsekvenser.

      Truer DR politikerne med fremtidig udelukkelse, hvis de siger for
      meget? Er sandheden tabu?

  18. Flemming Poulsen

    Der ramte du endnu engang hovedet på sømmet Asger Aamund, og tak for det. Du har en sjælden evne til at skære igennem en problematik og sætte de rette ord på.

  19. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    DR: I P1 “debatten” i dag pralede Wammen
    og andre politikere af at danskernes økonomi var sund, stærk og
    overdådig, Ikke mindst fordi S, V og M pludselig havde “fundet”
    11 milliarder kr. om var i overskud eller flød rundt uden at de var blev
    afsat til noget bestemt. Om pengene var overset, et lån eller fri
    fantasi, meldte historien ikke noget om. Men der fulgte en lang
    diskussion af om pengene skulle bruges på velfærd eller skatte-
    lettelser. Det blev ikke afklaret.

    Men 11 milliarder er mindre end 1 procent af statsbudgettet, og
    hvis beleøbet bliver uddelt til lidt af hvert, vil de ikke gøre nogen
    særlig forskel nogen steder. Hvis de derimod blev brugt til at
    rette op på mangelen på læger, sygeplejersker, sengepladser og
    rengøring af rigshospitalet, ville de nok gøre en forskel for mange
    patienter. Men den mulighed blev ikke nævnt.

    Iøvrigt er alle P1 debatterne manipuleret.

    1. Blot en bemærkning

      Man kan tilføje at Rossmann hos Hodja påviser at vores
      nationale økonomi ikke er sund og strålende. Tværtimod er
      danskerne blevet fattigere og fattigere gennem de sidste 15-20 år.
      Særlig de sidste 7-8 år er det gået baglæns.

      1. Henrik Pedersen

        Til “Blot en bemærkning”

        Jeg er da ked af at høre, at du er blevet fattigere og fattigere og snart havner på fattiggården.

        Du sikkert allerede på offentlig forsørgelse, sådan som du jamrer.

        Herude på heden er livet herligt. Solsorten sidder øverst i mit højeste træ og synger dagen lang. I min indkørsel har jeg flere gange set en stor harekilling bag min parkerede bil. Den er nuttet og kender mig næsten. I buskene langs min beskedne hedebolig har flere fugle bygget reder, så jeg må passe på ikke at forstyrre de travle forældre.

        Livet herude er herligt, og jeg håber, at dine sociale fattigdomsydelser bliver flere, så du ligesom jeg (der er selvforsørger), kan nyde dette herlige liv.

        1. Blot en bemærkning

          Det lyder fint at solsorten synger, og at
          harekillingen er nuttet. Men som Rossmann beretter hos
          Hodja og 24.nyt, så er danskerne i g.snit blevet fattigere
          i de senere år, pga. restriktioner, inflation, flere afgifter,
          renteforhøjelser, besværlig nye regler, fyringsrunder,
          senere folkepension og mindre i pakkerne osv.
          Også trygheden, friheden og folkesundheden er
          blevet skadet af partiernes politik.

          1. Piotr

            @ Blot en bemærkning. 29/05/2024 at 05:47

            Ja lige præcis. Læs André Rossmann/24Nyt, det er trist læsning , men det er fakta.
            Danskerne bliver fattigere & fattigere, pga. verdenens højeste skatter & afgifter.

            Staten med Vamse&Stefi i spidsen vader i milliarder, netop fordi nøjsomme, flittige skatteydere betaler sindssyge høje skatter&afgifter.

            Danskerne har fortjent bedre! Regimet bilder sig ind, at udsulte befolkningen med højere skatter&afgifter, vil rede klimaet. Idioter!

            MetteFUSK har idag indrømmet at det var forkert, at afskaffe ST.Bededagen.
            Det havde hun fundet ud ved at kigge på Instagram! WOW!
            Hvem sagde vindbøjtel, populist?
            Jeg siger: satans magtliderlig kommunist?

            Alt dette er langt mere end HP fatter. Jeg er sikker på at de patienter på Mave/Tarm Kræft Afd. i Århus, der ikke fik den retmæssige behandling i tide, iflg. Behandlingsgarantien (Kampau sidder der stadig), eller for ikke at nævne alle de patienter, der fik amputeret et ben helt unødigt, nyder solsorten & haren inden de ånder ud for sidste gang.

            HP mener så klart at disse at patienter har fået som fortjent.

            Direkte Demokrati NU! Forfatning Domstol NU! Støt Danske Patrioter! P

  20. Klima handler ikke om klima men om diktatur

    En Karl Johan Dalgaard der er udnævnt
    til økonomisk overvismand (hvorfor mon?) var i P1, hvor han talte
    varmt for den højeste co2 afgift, nemlig 750 kr. pr. ton co2. Han mente
    at det var ligegyldigt at det vil nedlægge mange landbrug og koste mange
    arbejdspladser. Han kunne ikke begrunde sin holdning med andet end
    at det ville være bedst for samfundet og kloden. Han havde nogle teorier
    som lød som tågesnak, ideologi, uldne påstande og rent vrøvl. Men den
    DR-journalist der talte med ham, stillede ingen kritiske spørgsmål.

    Da Cristoffer Storm fra DD var på, fik han mange kritiske spørgsmål, og
    journalisten kastede sig ud i et fordrag om hvor frygteligt det var hvis
    co2 ikke blev nedkæmpet, via en delvis afskaffelse af landbruget.

    Det lyder tungt når man snakker om tonsvis af co2. Virkeligheden er at
    den ikke nedtynger nogen, den svæver rundt som et vægtløst dun i luften,
    og udgør kun 0, 035 procent af luften. Altså næsten ingenting.

    Det er ikke co2 som ændrer klimaet,
    det er solens varierende udstråling m.m. Men fablerne om co2 kan
    bruges af dem som ønsker en blodrød omstilling, og af dem som sælger
    vindmøller, el-biler, solcelle-parker og atomkraft-værker. Omstillingen
    tjener altså til at skaffe mere magt til de røde, og bedre indtjening til
    de nævnte særinteresser.

    Foran propagandaen har ma spændt noget ideologisk “videnskab” der
    narrer mange, men ikke har noget med ægte videnskab at gøre.

    Hvis man er i tvivl om co2, foto-syntesen og solens opvarmning af atmos-
    færen, kan man smutte hen på PragerU og Hodja.

  21. Karsten Jensen

    Apropos økonomien

    Ja jeg klager heller ikke. Pengene vælter ind og jeg laver ikke et hammerslag og aner ikke, hvad jeg skal bruge dem til.

    Jeg har nemlig indført totalt købestof, da jeg alligevel fortryder det meste af det skidt, jeg normalt fik købt. Og så har jeg opsagt alle ikke lovpligtige forsikringer og er blevet selvforsikrende.Der sker alligevel ikke en skid! Og hvis forsikringen mener de kan tjene penge på mig, så kan jeg vel også.

    Hus og bil er betalt og konen er skredet og børnene afskrevet, så der er kun et par små tæppetissere, og det er begrænset, hvor mange bøffer de gider fortære. Jeg køber iøvrigt kødet sort hos den lokale landmand, som også typisk smider et dusin æg oveni uden beregning.

    Næ lad københavnerne knokle i hamsterhjulet og betale regningen over kommuneudligningen. Her hos os i en hvid ghetto har vi så heller ikke så mange udgifter udover et par førtidspensionssvindlere med påstået ptsd efter krigstjeneste og et par russiske syngepiger på langtidssygemelding.

  22. Her går det godt, fru kammerherreinde

    Nu synes Mette at Ukraine skal have lov til at
    angribe Moskva og resten af Rusland, med de tunge våbentyper
    som USA, England og Tyskland har leveret til Zelensky & co. Altså
    raketter der kan transportere svære bomber over lange afstande,
    med omkring 3000 km/timen. Rusland har advaret om at det vil
    få enorme konsekvenser hvis det sker. Der er i hvert fald tale om
    en betydelig optrapning, og vi kommer tættere på en krig mellem
    Nato og Rusland. Det næste kan blive 3. verdenskrig. Hvad nu
    hvis svaret bliver taktiske atombomber mod Ukraine? Hverken
    Ukraine, Rusland, Europa, Vesten eller verden har nogen interesse
    i en 3. verdenskrig. Nogle atombomber er nu mere end 1000 gange
    kraftigere end atombomberne mod Japan.

    Putin har dummet sig gevaldigt, og måske vil han dumme sig igen
    hvis Ukraine bombarderer Moskva? Vi véd ikke hvordan han vil reagere.
    Han er uberegnelig.

    Er Lars og Troels enige med Mette og Stoltenberg i denne sag? Mette
    er måske en militær kapacitet, en slags feltherre, men er hun helt
    klar over hvad hun er ved at rode Danmark ind i?

  23. Karl Martell

    Statsministeren tordner mod kriminelle indvandere, hendes stemme knækker endda over! Ja ja det er godt med hende! Hendes parti og såmænd også hende selv har selv skabt problemet, sammen med den naive venstrefløj og de ikke mindre naive bløde blå, og i øvrigt agter hun og de fleste andre ikke at gøre noget effektivt ved det! Så længe vi bliver i konventionerne og ikke bastant udviser kriminelle, men bare giver dem stribevis af betingede domme og giver de bedste skuespillere psykiatriske diagnoser, så stopper problemerne ikke. Det bliver kun værre!

    1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

      Enig med Martell. Problemerne i Danmark
      bliver kun værre og værre. Partierne er ligeglade med de fleste af
      dem, eller forstår dem ikke. Og MSM fortier eller bagatelliserer dem.
      Intet har man gjort for at rette op på manglen på 6000 sygeplejersker
      og læger. Resultatet er store lidelser og mange dødsfald. Og man frem-
      turer med klima-hysteriet, selvom det er løgn og nonsens at co2 er en
      farlig og skadelig drivhusgas. Man fortsætter også med indvandring og
      latterlige straffe for knivstik, røverier, overfald, mord og trafikdrab, når
      forbryderne kan undskyldes med at de er fra Afrika og Arabien. Man
      har også travlt med at undergrave demokratiet ved at overgive stadig
      mere magt til EU, FN, WEF og WHO. Og ved at skifte holdninger og være
      vælgerbedragere igen og igen.

      Ikke et eneste parti har været til at stole på.
      Og man er med til at optrappe krigen i Ukraine. Det kan få grufulde
      konsekvenser, hvis krigen løber løbsk. Vil der så være noget tilbage af
      København eller Danmark?

      Og man promoverer
      LGBTQ+ og andre rabiate woke bevægelser. Endelig er man begyndt på
      diverse totalitære marxistiske tiltag overfor familierne, landbruget, mindre
      firmaer osv. Man agter at afskaffe kontanter, privatlivet, almindelige biler
      og almindelig mad. Man angriber den personlige frihed og sikkerhed.
      Boligpolitikken er meget asocIal, og 800.000 boligejere vil om et par år
      oveni blive hårdt ramt af et nyt EU-direktiv.

      Familie- børnepolitikken og opkøbet af medierne er også til stor
      skade for danskerne. Om få år kan Danmark være en fejlslagen stat
      ligesom Sverige.

      1. Karl Martell

        Delvis enig. Indvandring fra 3. verden er en katastrofe, det kan alle selvstændigt tænkende mennesker se, men de tør ikke sige det højt, for så kommer tankepolitiet efter dem.
        Co2 er nok en drivhusgas, men er lang fra hovedansvarlig for klimaforandringerne. Vi hører igen og igen at temperaturerne er steget siden 1850’erne – ja heldigvis for midt i 1800 tallet stoppede den lille istid og vi bør ikke være forbavset over at temperaturerne er steget siden. Faktisk bør vi være glade, for da var Danmark et lidet fattigt land, med misvækst, lav levealder og den danske Jens var i 1864 ikke højere end 164cm.
        Sundhedsvæsnet er nu ikke helt så dårligt som du gør det til, men der er plads til forbedringer.
        LGBT + woke er vel bare til at grine ad.
        Der hvor vi nok er mest uenig er mht. Ukraine og Rusland.
        Vi forstår ikke russerne og hvilken trussel de er mod os. Lyt til hvad Putin siger, for hidtil har han gjort hvad han siger. Folk i Balticum, Finland, Polen, Moldova, Georgien og ikke mindst Ukraine ved hvad russerne vil, og har ingen illusioner, men vi lader bare som om alt er som det plejer. Han vil genskabe jerntæppet, hvor det var og genskabe Stalins overherredømme over det meste af Østeuropa. Russerne ruster på livet løs, vi snakker og plukker blomster.

    2. Piotr

      @ Karl M.

      MetteFUSK er en sand mester i at lægge fjæset i de rette folder. Læg mærke til hvordan det skifter, når der stilles spørgsmål FUSKen ikke er forberedt på.
      FUSKen har fisket mage stemmer på denne retorik, se bare ved besøget på minkfarmen, besøg på ældrehjem for 3 mndr siden, ja selv Arne hoppede på den med samlede ben.
      Men, iflg FUSKen selv har hun aldrig sat en fod forkert, hun benægter med stram overlæbe, at nogensinde have sagt, at danskerne arbejder for lidt.

      Helt enig i Karls skriv.

      Direkte Demokrati NU! Forfatning Domstol NU! Støt Danske Patrioter! P.

  24. Når det er for sent, vågner danskerne

    Karl Martell

    Det er påvist i bøger og mange
    steder på nettet at co2 IKKE har noget med
    klimaforandringerne at gøre.

    Hvis du mener at
    sundhedsvæsnet er OK, skulle du nok prøve at tale
    med nogle af de hundredvis af kræft- og hjertesyge
    der er sat på venteliste, med patienter som passes på
    bedste beskub eller næsten ikke pga. manglende læger
    og sygeplejersker, med psykisk syge som udsættes for
    så ringe pleje, at det kan være en dødsdom for dem,
    hvis de ikke har pårørende til at kæmpe for sig. Du
    skulle lige vide hvad der sker af svigt og svineri overfor
    syge, som med den rette medicin kan blive helbredt.
    Nu forsømmes de ikke sjældent så groft, at de ikke
    overlever de skandaløse forhold i visse dele af psykiatrien.

    I Canada har der absolut intet være at grine af, når det
    gælder LGBTQ+ og de woke. Har du set videoerne om
    hvad der er foregået af perverse forbrydelser mod børn
    og forældre?

    Hvad krigen i Ukraine angår, bør du nok sætte dig meget
    bedre ind i hvordan det hele startede i 2010, og hvad der
    siden er sket. Mette F burde opfordre til forhandlinger
    og nedtrapning, men gør det modsatte. Hvis du skaffer
    dig mere viden om hele situationen, vil du komme til at
    forstå at de mange optrapninger kan bringe krigen ud af
    kontrol, så den ender i et europæisk ragnarok. Prøv at
    læse om hvordan 1. verdenskrig løb løbsk, pga. misfor-
    ståelser, tosserier, kynisme, uheld og fejlberegninger.
    Bogen “Kanonerne i august 1914” kan anbefales.

    Vi snakker og plukker blomster, skriver du. Det ser
    ellers ud til at at England og USA sender masser af
    våben til Ukraine, og Mette F har nærmest indledt
    sin egen personlige krig mod Rusland, verdens
    største land som råder over tusindvis af raketter
    med atom- eller brintbomber. Hun har med ret
    stor sikkerhed formået at få Putin til at opfatte
    Danmark som en fjendtlig nation, som hvis krigen
    udvikler sig til 3. verdenskrig, nok skal få en “hilsen”
    fra Sibirien, hvis der bliver et par raketter til overs.

    .

    (Kommentaren blev blokeret??) (Prøver igen)

  25. Rettelse

    Karl Martell

    Det er påvist i bøger og mange
    steder på nettet at co2 IKKE har noget med
    klimaforandringerne at gøre.

    Hvis du mener at
    sundhedsvæsnet er OK, skulle du nok prøve at tale
    med nogle af de hundredvis af kræft- og hjertesyge
    der er sat på venteliste, med patienter som passes på
    bedste beskub eller næsten ikke pga. manglende læger
    og sygeplejersker, med psykisk syge som udsættes for
    så ringe pleje, at det kan være en dødsdom for dem,
    hvis de ikke har pårørende til at kæmpe for sig. Du
    skulle lige vide hvad der sker af svigt og svineri overfor
    syge, som med den rette medicin kan blive helbredt.
    Nu forsømmes de ikke sjældent så groft, at de ikke
    overlever de skandaløse forhold i visse dele af psykiatrien.

    I Canada har der absolut intet være at grine af, når det
    gælder LGBTQ+ og de woke. Har du set videoerne om
    hvad der er foregået af perverse forbrydelser mod børn
    og forældre?

    Hvad krigen i Ukraine angår, bør du nok sætte dig meget
    bedre ind i hvordan det hele startede i 2010, og hvad der
    siden er sket. Mette F burde opfordre til forhandlinger
    og nedtrapning, men gør det modsatte. Hvis du skaffer
    dig mere viden om hele situationen, vil du komme til at
    forstå at de mange optrapninger kan bringe krigen ud af
    kontrol, så den ender i et europæisk ragnarok. Prøv at
    læse om hvordan 1. verdenskrig løb løbsk, pga. misfor-
    ståelser, tosserier, kynisme, uheld og fejlberegninger.
    Bogen “Kanonerne i august 1914” kan anbefales.

    Vi snakker og plukker blomster, skriver du. Det ser
    ellers ud til at at England og USA sender masser af
    våben til Ukraine, og Mette F har nærmest indledt
    sin egen personlige krig mod Rusland, verdens
    største land som råder over tusindvis af raketter
    med atom- eller brintbomber. Hun har med ret
    stor sikkerhed formået at få Putin til at opfatte
    Danmark som en fjendtlig nation, som hvis krigen
    udvikler sig til 3. verdenskrig, nok skal få en “hilsen”
    fra Sibirien, hvis der bliver et par raketter til overs.

    .

    (Kommentaren blev blokeret??) (Prøver igen)

  26. Prins Valiant fra Thule

    Man kan kun ryste på hovedet, når man lytter
    til de mest krigeriske damer i partierne og medierne.
    DR-kvinderne, Mette F og journalistdamen Anne Libak mener at
    Ukraine skal have lov til at bombe Moskva og andre russiske byer
    med raketter og tunge våben, leveret af Tyskland, England, USA,
    Frankrig og Danmark. At endnu en optrapning af krigen risikerer
    at udvikle sig til en desperat storkrig mellem Rusland og Vesten,
    bekymrer dem overhovedet ikke. I deres blinde iver efter at give
    Putin smæk, er de villige til at gå ekstremt langt for at gøre krigen
    mod Rusland så effektiv som overhovedet muligt. At det kan ende
    med at Rusland og hele Europa og måske også USA bliver udslettet,
    tager de ikke alvorligt. I radioen havde Anne Libak ingen forbehold
    eller betænkeligheder ved angreb dybt ind i Rusland. Er hun rigtig
    klog? Eller bare Week-end avisens marionetdukke?

    1. Karl Martell

      Winston Churchill holdt en tale i begyndelsen af 2. Verdenskrig, hvor han sagde: “For tiden er de neutrale landes skæbne begrædelig, og de bliver langt værre. De bukker sig ydmygende, og bange for tyske voldstrusler, og trøster sig ved håbet om, at Storbritanien og Frankrig vil sejre, ide hver enkelt håber, at fodre han krokodillen nok, vil den æde ham til sidst. Alle håber at uvejret vil drive over, før det er deres tur til at blive opslugt. Men det vil ikke drive over. Det vil rase og brøle stedse højere over stedse større områder. Det vil brede sig mod syd, det vil brede sig mod nord. Der er ikke anden mulighed for en hurtig afslutning end fælles aktion”.
      Således er Europa nu. Det vi kommer med er drypvist og uendelig lidt, uden amerikanerne kan og vil vi intet. Rusland er langt henne i en krigsøkonomi, og vi snakker og handler meget lidt. Hver gang vi yder bare det lidt vi gør, så siger Putin bøh, og vi farer sammen som forskræmte høns. Læs dog hvad Putin selv siger, for han gør helt som Hitler, præcist hvad han siger og skriver. Han vil have Ukraine, Belarus, Georgien, Moldova, de Baltiske lande og med tiden alle Stan landene. Han vil genskabe Sovjetunionen, og så vil han helt som Stalin have Østeuropa som stødpude og russiske lydstater omtrent som Belarus i dag, alt ved de Østeuropæiske lande godt og nogen ruster, mens andre fodre krokodillen. Han siger selv hvad han vil. Du kan vælge at lukke øjne og øre og gå ud og pluk blomster, eller du kan stå imod.

      1. Ole Jensen

        Hvad med at Karl sender alle sine penge til
        Ukraine, og derefter melder sig som frivillig frontkæmper i Ukraine.
        Han nærer jo åbenbart en ubegrænset tillid til Mette Fupsen og
        hendes budskaber. Og han er sikker på at situationen nu er en
        1:1 kopi af situationen i 1939. Men det er den ikke, der er mange
        forskelle.

  27. Gud bevare Danmark

    De radikalt tænkende politikere har aldrig
    gidet forsvare deres eget land Danmark, men de er aggressive og krigeriske
    når det drejer sig om at føre krig i fjerne lande. Afghanistan, Irak, Libyen,
    Mali, Afrikas Horn, Cypern mv.

    Nu vil Mette, Lars og Troels fra S, V, M have at danske våben skal bruges til
    at angribe mål dybt inde i Rusland. Man går enegang, og ignorerer at USA
    hidtil har lagt stor vægt på at undgå at krigen udvides udover Ukraines græn-
    ser, fordi det kan ende i en 3. verdenskrig og atomkrig. At der er en alvorlig
    risiko alene pga. af krigstilstanden, kan ikke benægtes. Fra atomraketter i
    mølposer eller i slumrende tilstand er tusinder af raketter i Sibirien og USA
    nu i højeste beredskab. De er startklare med sekunders varsel. Det betyder
    en mangedoblet risiko for at tekniske eller elektroniske fejl, falske alarmer
    eller forhastede eller misforståede ordrer eller koder kan føre til affyring
    af en raket eller flere, hver med en sprængkraft på 100 eller 500 gange
    større end atombomben over Hiroshima.

    Dertil kommer at i en atmosfære af krig og fjendskab, er der kortere til dumme,
    fatale og katastrofale beslutninger og fejltagelser. I en situation der opfattes som
    kritisk, er der ikke tid til grundigt at gennemtænke tingene. Det kan også være
    at automatiske systemer sættes til at træffe beslutningerne.

    At Danmark som pt. er helt uden forsvar og civilforsvar nu går aggressivt frem
    mod Rusland, er letsindigt og tåbeligt, grænsende til vanvid. Regeringen er
    kun støttet af 30% af danskerne, men vil nu føre krig på alle danskeres vegne.

    Nogle gør sig kloge på fremtiden, selvom ingen véd hvad den bringer. Som de
    to pistolskud i Sarajevo i 1914 har bevist. At sætte hele Europas eksistens på
    spil for 3. gang, for at undgå at Ukraine afgiver nogle provinser, er ikke rationelt.
    Hvert skud i 1914 kom til at koste en verdenskrig, med i alt over 100 millioner
    døde. En storkrig mere og Europa kan forsvinde for evigt.

    Danmarks byer er forsvarsløse, intet er der til at begrænse civile tab. Mette,
    Lars og Troels spiller højt spil.

    1. Karl Martell

      Kort sagt med atomtruslen har Putin vetoret! Eller hvad?

      1. Prins Valiant fra Thule

        Risikoen for at vi ender i en atomkrig,
        bør få alle til at tænke sig ekstra grundigt om. At være letsindig
        overfor en så kolossal trussel der kan udslette hele Vesten, er
        ufornuftig og uansvarlig, mildt sagt. Og hvilket overblik har Mette
        og Anne Libak egentlig, siden de optræder som strateger og militære
        eksperter? Er der tale om andet end følelsesudbrud? Libak
        lyder som om hendes holdninger er opstået efter noget navle-
        pilleri hvor alle hårde facts ignoreres.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *