EN SÆRLIG PLADS I HELVEDE

Man skulle jo tro, at kvindernes kampdag den 8. marts ville mobilisere den frie verdens kvinder til kamp for denne verdens ufrie kvinder. Først og fremmest som en solidarisk aktion mod koranfascisterne i Iran, der nådesløst forfølger kvinder, som kæmper for at frigøre sig for islams tunge åg. Irans fængsler er fyldt med kvinder, der i protest har smidt det forhadte tørklæde, symbolet på kvinden som undermenneske. Mange af de fængslede er blevet arresteret for blot at skubbe tørklædet for meget tilbage, så en upassende del af håret efter moralpolitiets skøn kan ses af liderlige mandspersoner. For denne grove krænkelse af islamisk lov kan de oprørske fruentimmere vente sig et længere fængselsophold, voldtægt, tortur og ofte død.

Der skal mod til at sætte liv og førlighed på spil for et tørklæde. For som de danske islam-lakajer plejer at sige: ” Herregud, det er jo bare et stykke stof!” I islam er dette stykke stof dog også selve brændemærket på kvindens position som undermenneske i samfundet, sådan som det er foreskrevet i islams hellige skrifter: Koranen 4:34: Allah har skabt mænd over kvinder. Genstridige kvinder skal I formane og slå. Bukhari (Hadith) 7,62,132: Profeten sagde: ” De fleste i helvede vil være kvinder”.  Og videre: ” Værdien af en kvindes vidneudsagn er det halve af en mands, fordi kvindens sind er mangelfuldt.”  Koranen: 4:11: En mand skal arve den samme andel som to kvinder.

Den islamiske ideologi i daglig praksis lænker kvinden til hjemmet, til køkkenet, til sengen og til børneværelset. Som den hund hun er, må hun ikke forlade hjemmet uden at være i snor i form af en mandlig vogter. Den muslimske kvinde har i de islamiske samfund stærkt begrænsede muligheder for uddannelse, arbejdsmarkedet, sport og socialt samvær. De undertrykte kvindemasser i islam rager imidlertid de danske feminister og kvindebevægelser en papand. Her er kvindernes kampdag dagen, hvor der klynkes over mandsvældets undertrykkelse af kvinders muligheder for at udfolde deres talenter og muligheder. Også på denne 8.marts blev de gamle krikker trukket af stalden og måtte atter en tur i manegen. De gamle øg bærer navne som ’glasloftet’,’ Rip-Rap-Rup effekten’ og ’Old Boys’ Network.’

Medierne flyder over med anklager om manglende diversitet, der holder kvinderne ude af karriere og succes. Jyllands-Posten efterlyser planer for mere diversitet og formaner, at ” vi spænder ben for dem, der vil til tops!” Både Dansk Industri og Dansk Erhverv råber på flere kvinder i ledelse og bestyrelse, men kan selv kun opvise få kvinder i deres ledende funktioner.  Berlingske trumfer dog med en forarget forsideartikel: KUN 10 UD AF FORSVARETS 383 CHEFER ER KVINDER. Den Berlingske redaktion kunne også have valgt at bringe en anden overskrift.  UNDER 10 JORDMØDRE UD AF 2000 ER MÆND.  Sådan er der jo så meget. Hverken medierne eller kvindesagens kampberedte amazoner hæfter sig ved, at kvinderne er godt i gang med at overtage både samfundets ledende positioner og hele værdidebatten. 44 procent af folketingets medlemmer er nu kvinder, der sidder på politiske topposter både herhjemme og i EU. Kvindelige forskere nyder skamløs positiv særbehandling ved besættelse af stillinger og tildeling af forskningsmidler. Mænd bliver fyret og trukket gennem pressens rendesten for anklager om at have taget en kvinde på rumpetten under en julefrokost i 1989. Moderaterne forlanger kvindekvoter i bestyrelse og direktion i danske virksomheder.

De er også på vej. Et EU- direktiv bliver med dansk støtte indført i 2026, der pålægger større virksomheder i Unionen at besætte bestyrelsen med 40 procent kvinder og 33 procent sammenlagt i bestyrelse og direktion. Dette er en total ekspropriation af aktionærernes ejerskab af deres virksomheder, der nu delvist overgår til ’fællesskabet’ efter socialdemokratisk forbillede.  Når der i dag er ret få kvinder på direktionsgangene, er det fordi kvinder vælger topposterne fra, og ikke fordi de bliver holdt nede af ’glasloftet’. Kvinder vil gerne være ledere, men vil ikke som mænd ofre alt på karrierens alter. Kvinder vil noget mere med deres liv end bare ræset mod toppen. Kvinder bliver mellemledere, fordi de vil også være noget for mand og børn. De vil have tid til at være der for deres gamle mor og for veninderne. De vil have plads i deres liv til naturen, kultur, sport og rejser. Kvinder vil have et helt liv.

De snart lovbefalede kvoter på 33 procent kvinder i danske direktioner og bestyrelser kan ikke fyldes ud af kompetente kvinder med topleder-erfaring, hvad der er forudsætningen for at være kvalificeret til at arbejde i en bestyrelse. I stedet fyldes fremtidige topledelser ud med kvinder valgt efter ’diversitet’, altså bare fordi de er kvinder. Ingen kompetent karriere-kvinde ønsker at blive valgt på grund af sit køn. Som nobelpristageren Christiane Nüsslein-Volhard udtrykker det: ” En kvote krænker en kvindes værdighed. Enhver kvinde i en bestyrelse bliver til en kvotekvinde”

Kvinder har i dag ingen grund til ynk og klynk. De går deres sejrsgang med fuld musik gennem samfundet og har de muligheder, de selv søger og evner. I stedet for de evindelige sørgekvad om manglende diversitet og ligestilling burde danske kvinder gøre en offensiv indsats for at støtte iranske kvinders frihedskamp, som de indtil nu har været totalt ligeglade med. Det var den amerikanske udenrigsminister Madeleine Albright, der sagde, at der findes en særlig plads i helvede for kvinder, der ikke hjælper andre kvinder.  Med tanke på de svigtede og undertrykte iranske kvinder må man derfor nok give profeten ret, når han siger, at de fleste i helvede vil være kvinder.

10. marts 2024

48 Thoughts to “EN SÆRLIG PLADS I HELVEDE”

  1. Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal, krigens hus og dødens triumf

    Ja, hvad foregår der dog i hovedet på
    nutidens politiserende kvinder? De er så irrationelle
    og selvoptagede så man tror det er løgn. Og de synes at
    have en fuldstændig ensrettet rabiat, woke og marxistisk
    tankegang. F.eks. er det jo yderst selvmodsigende at jamre
    og beklage sig over danske mænds yderst blide, svage og
    milde “undertrykkelse” samtidig med at man kæmper med
    næb og klør for at få Danmark islamiseret hurtigst muligt.
    Derefter vil undertrykkelsen jo blive 100 eller 1000 gange
    værre, og enhver form for ligestilling vil forsvinde op i den
    blå luft, mens kvinders rettigheder vil blive hamret ned
    gennem gulvbrædderne.

    I dagens Danmark er det mændene, børnene, familierne
    og syge, voldsramte og ulykkesofre mv. der er undertrykte.
    Men det interesserer vist ikke politik-kvinderne ret meget.
    De er mere optaget af at kæmpe for positiv særbehandling
    til sig selv og migranter, og negativ særbehandling til danske
    familier, mænd og børn.

    1. Tim Pallis

      Jeg har ikke noget imod din kritik af samfundet Bent A, men jeg synes det er upassende at overskygge Asger Aamunds fine beskrivelse af kvinders situation i islam med dine sædvanlige emotionelle udgydelser.
      Jeg sætter stor pris på Aamunds kultiverede og meget vidende forståelse af den uhyrlige tilstand vor verden befinder sig i på grund af islams dominans. Du har meget at lære der, for at blive bedre hørt.

      1. Tennisspilleren

        Hvad vil “Tim Pallis” opnå med sin smålige
        kritik af første indlæg? Står der noget i det som
        er usandt? Aamunds artikel er i topklasse, det
        anfægtes da på ingen måde af beskrivelsen af
        rabiate feminister. Emotionel? Er Pallis selv en
        kold og knastør intellektuel uden følelser? Kan
        Pallis ikke tåle kritik af kvinder? Er Pallis selv
        feminist siden han kalder kritik af feminister
        for udgydelser. En ret nedladende debatform.

    2. E. Frederiksen

      Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal, krigens hus og dødens triumf
      Enig, jeg er kvinde, og jeg forstår ikke de rabiate kvinder.
      Det er det glade vanvid.

      1. NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE

        Huserer et ganske særligt
        uhyre i Canada? En menneskedjævel, en satanist og nihilist
        der er fuld af onde hensigter…

        Hvad gør vi næste gang WHO og WEF slår til i Danmark?
        De er inviteret til at styre danskernes sundhed eller sygdom
        fra 1. maj.

        Se Hodja og Snaphanen.

  2. Vindheksen

    Kvinder vil gerne vil gerne sidde i bestyrelser per kønskvote. Mænd starter en virksomhed og bestemmer så selv, hvem og hvad mht om det skal en pyntebestyrelse. Nogle kællinger galper også op om flere statuer af kvinder. De fleste opfatter statuer af statuer som et kuriosum af et fortidslevn.

    1. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

      DK: Groteske
      og galehusagtige tilstande.

      Marxister, transer, feminister, kønsforvirrede,
      metoo krænkede og uduelige tosser styrer samfundet.

      Det giver sig utallige udslag. De røde påstår den ene
      dag at mænd og kvinder er ens. Det er derfor en stor
      fejl at der ikke er så mange kvindelige grovsmede,
      håndværkere, soldater, generaler, blikkenslagere og
      chefer, at de fylder 50% i alle faggrupper.

      Den næste dag påstår de røde at der er 527 forskellige
      køn, og så er det for galt at hvis man som mand føler
      at man er en kvinde, ikke kan få lov til at deltage i
      kvindesport eller blive overflyttet til et kvindefængsel.

      Staten har nu skruet bissen på overfor skyldnere.
      Hvis du skylder staten 4 øre og ikke har betalt til tiden,
      kan du blive pålagt et gebyr på 500 kr. og blive hentet
      af politiet. Det med at opkræve beløb på 1 øre, 3 eller
      5 øre, har staten praktiseret siden 1990, men idioterne
      på i de gamle partier har stadig ikke fundet ud af at
      indføre en bagatel-grænse. Det lovsjusk fortsætter
      bare år efter år.

      Og co2 galskaben og den blodrøde omstilling samt
      WHO og WEF politik går vist næsten alle 179 ind for.
      De har åbenbart aldrig gidet sætte sig ind i hvad
      co2 og fotosyntesen betyder for planterne. Og WHOs
      og WEFs uhyggelige og katastrofale politik véd de
      heller ikke noget om, eller de er ligeglade.

      Indvandringens konsekvenser ser de også bort fra.
      Og man kunne blive ved.

      Læs selv hos Hodja, Youtube, Snaphanen, Gravitas
      og Hindustan Times om det tiltagende vanvid
      Danmark og Europa er ved at synke ned i.

      1. E. Frederiksen

        Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død
        Igen, jeg kvinde er så uendelig enig med indlægget indhold.
        Utrolig mange kvinder er “vanvittige”, så jo mere magt de tilraner sig, jo værre går det helt tydeligt.

        1. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

          Er ret sikker på at E. Frederiksen
          hører til under den første slags. Hun er fornuftig,
          begavet, rimelig, fremsynet, har hjertet på rette
          sted og har den dømmekraft og det overblik der
          skal til. Men hun gør nok klogt i at holde sig langt
          væk fra rabiate feminister og kvindesagskvinder
          i flok, for hvis de opdager hvor fornuftig hun er,
          vil de gå amok og blive meget voldelige.

          1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

            VIDEOER HOS YOUTUBE

            How Sweden is destroyed
            by the immigration Crisis.

            Redacted: Knockout blow to NATO

            …are they insane in the West?
            Krigen bliver farligere og farligere,
            da den hele tiden optrappes.

            Krigen kunnet let have været
            undgået, men man foretrak krig.

            Vi er tættere på 3. verdenskrig
            end nogensinde før, siger Mette og
            andre politikere.

            Men efter to år ikke skygge af civilforsvar
            i DK. Og intet forsvar mod misiler, bomber
            eller droner. S, V og M vil hellere forsvare
            og beskytte fjerne landes befolkninger.

            Hårrejsende afsløringer af WHOs ageren.

          2. Piotr

            @ Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede. 11/03/2024 at 17:56

            Skriver flg om MetteFUSK: “Hun er fornuftig,
            begavet, rimelig, fremsynet, har hjertet på rette
            sted og har den dømmekraft og det overblik der
            skal til.”

            Hvad er det du ævler om? Fornuftig? Hvad med,
            MinkSagen? FE-sagen? StoreBedeDag? Covid19?

            P.

            Nå-ja, selvfølgelig er det TROLLen NP!!

          3. Rettelse

            En forveksling:

            Hallo, der bør skelnes mellem
            E. Frederiksen og M. Frederiksen.
            Der er tale om to meget forskellige personer.

            Bemærkning til Piotr.

        2. Piotr

          Piotr
          11/03/2024 at 23:34
          @ Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede. 11/03/2024 at 17:56

          Skriver flg om MetteFUSK: “Hun er fornuftig,
          begavet, rimelig, fremsynet, har hjertet på rette
          sted og har den dømmekraft og det overblik der
          skal til.”

          Hvad er det du ævler om? Fornuftig? Hvad med,
          MinkSagen? FE-sagen? StoreBedeDag? Covid19?

          P.

          Nå-ja, selvfølgelig er det TROLLen NP!!

          1. Blot en bemærkning

            Hej, Piotr, du har nok
            i farten overset at det var et svar
            til E. Frederiksen ovenover, og ikke et indlæg
            til M. Frederiksen.

          2. Piotr

            @ “Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede”

            Jeg beklager jeg over så et “E”.
            “My bad, Sorry”

            Indrømmer at FUSKen bringer mig op i det røde felt!

            Venligst P.

  3. Karsten Jensen

    Bare det holder min tid ud

    Endnu engang rammer Aamund plet med en syleskarp analyse af kvindesynet her og i islam.

    Hæslighederne mod de islamske kvinder er fuldstændig grotesk og uforståelig og endnu mere besynderlig, når man hører kvinder forsvare tørklædet og undertrykkelsen.

    Og der er jo ikke mulighed for at lave om på det, for det står i Koranen og er ukrænkeligt.

    Forfølgelserne af kvinder, minoriteter og anderledes tænkende og den tiltagende vold og kriminalitet, som indvandringen og familieforøgelserne medfører, synes at være udenfor politikernes evne at håndtere.

    For et par år siden hørte jeg en fremtrædende politiker fra Dansk Folkeparti sige, at det er for sent at gøre noget, nu må vi bare få det bedste ud af det. Så selv DF har smidt håndklædet i ringen.

    Det er som om politikerne tænker: Bare det holder min tid ud, så må de efterfølgende generationer tage konsekvenserne.

    Og konsekvenserne kan blive frygtindgydende. Se blot på hvad der sker nu rundt omkring og hvad der er sket historisk.

  4. Jesper K.

    Eller de kunne kæmpe for en kvindesport uden deltagelse af mænd…

    1. Fra velfærdsstat til terrorstat

      Danmark er allerede en terror-stat
      på flere områder. Men hvornår går det op for danskerne??
      Det gik aldrig op for svenskerne at de var på vej ind i et sygt
      samfund præget af hverdagsagtige skyderier, knivstik, over
      fald, røverier, bombesprængninger, påsatte brande og et
      hav af politiske svigt, overgreb, tåbeligheder, forræderier
      og svinske udskejelser.

      Terror er nu så udbredt, at Sverige nu er det farligste land
      i Europa at opholde sig i. De røde politikere derovre fører
      en slags stedfortræder-krig mod deres eget folk, og
      Sverige er i dag en terror-stat.

      Mange middelklasse svenskere er endt på gaden pga.
      banders hærgen. Tusinder må nøjes med bilvrag
      eller krydsfinérhytter som hjem. Mange har mistet
      børn, søskende eller forældre pga. mord.

      Danmark er i gang med at indhente Sverige. Danskerne
      svigtes og tyranniseres på familie- og skilsmisseområdet,
      på sundheds- og psykiatri-området, på skatteplyndrings-
      området og på indvandringsområdet mv. På nogle punk
      ter er tyranniet allerede blevet til en art terror-regimer
      der afliver folk eller gør dem til invalider og krøblinge.

      Danskerne er bedøvede af MSM propagandaen. Hvis
      de ikke vågner op af deres bevidstløshed ret snart,
      vil Danmark få samme skæbne som Sverige, Libanon
      og Belgien etc.

  5. Flaben Fræk

    Madeleine Albright: “Der findes en særlig plads i helvede for kvinder, der ikke hjælper andre kvinder” – Dette statement bør vi nok ikke overfortolke – Husk på, at når den dag oprinder, at kvinder skulle få den idé, at hjælper andre (undertrykte) kvinder her på kloden, så er man for længst gået i gang med salte- og gruse i helvede. Så opholdet bliver nok ikke så slemt som Albright lader formode…

    1. Hvor er vi på vej hen?

      Ja, kvinderne har sejret ad helvede til, både i Danmark, Norge,
      Sverige og Tyskland. Politik-kvinderne er næsten alle pladder-
      humanister og rødfjerede høns. Og de sørger for at love, be-
      stemmelser, regler og bureaukratiske forvaltninger giver
      kvinderne positiv særbehandling i masser af tilfælde. Og så
      er der jo kun den negative særbehandling af mændene tilbage.

  6. Flaben Fræk

    Følgende stunt skal vi lige have med: I forlængelse af kvindernes brændende kampdag, går Ida Auken, i dagens Tante, macho: Vi har brug for flere som Benjamin Hav, Jacob Neestrup og B.S Christiansen (Oh, våde drømme bette Ida, suk!)

    Især elastikspring-filosoffen BS er interessant; denne humorforladte pendant, hvis repertoire er fysisk afstraffelse og anden macho-cirkus, er åbenbart nam-nam for den bette Ida?

    Ja, vi har alle vores forbilleder – Jeg nævner usorteret og i flæng nogle af mine: Albert Einstein, Marie Curie, Inge Lehmann, William Happer, Shakespeare, Vladimir Nabokov, August Strindberg, Marcus Wallenberg, Mærsk Mc-Kinney Møller, osv.

    Jeg tror ikke at de her nævnte personer, som en forudsætning for deres virke, havde behov for at springe elastikspring eller sidde i et råddent mosehul og æde firben – Hvis fru Auken mener, at vores unge mænd skal gennemgå BS-kuren, ja så må vi sgu da håbe, at forstandige folk får stoppet hende i tide…

  7. Ole Madsen

    Kvinder og mænd har forskellige evner. F. eks. er verdensmesteren i stangspring en mand, ligeså verdensmesteren i skak. Verdenshistorien tyder ikke på, at kvinder har bedre lederevner end mænd. Men de fleste børn elsker deres mor højere, end de elsker deres far.

    1. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

      Hvad det med et barns far angår, kan han
      i mange tilfælde være af altafgørende betydning for barnet.
      En mor er som regel guld værd, men hvis hun er fysisk eller
      mentalt syg, er det livsvigtigt at der er en far i reserve. I det
      hele taget er det bedst for børn at der er to gode forældre.
      Feministernes og kvindesagskvindernes dybe foragt for
      mænd/fædre er pervers. Kommunisternes propaganda
      om at enlige mødre er den allerbedste familieform er
      løgn og ondskab. At tilstræbe at børn generelt gøres
      faderløse, er ondskabsfuldt og noget hæsligt svineri. Men
      det er hvad skilsmisse-bureaukraterne går efter. Danmark
      har noget nær verdensrekord i svinsk og ondsindet mis-
      handling af børn. Utallige skandaler kan oplistes. Næppe
      noget andet land har en så rådden børnepolitik. Den har
      smadret tusinder af barneskæbner.

  8. Fra yndigt land til kaos-stat og galeanstalt

    Et samfund i opløsning.
    De gamle partier smadrer alt og skåner ingen.

  9. Træt

    Nu kalder løgnepressen det for partnervold at en 17-årig danskadopteret ung somalisk mand har voldtaget et 13-årig dansk pige og slået hende ihjel med utallige slag med en mursten, fordi de angiveligt har været kærester.

    Navnet er velsnoF sailE

    De venstreekstreme kører den sædvanlige taktik, kræver bevis for at det er en fremmed, og melder dem, der dokumenterer det, for overtrædelse af navneforbud.

  10. Træt

    woϱɘʜƧ bɘmɒʜoM ƨɒilƎ

  11. Træt

    Den dræbte piges Facebookprofil https://www.facebook.com/profile.php?id=100091545159805

    Hvis andre danske piger lærer at holde sig langt væk fra muslimer og negre har hendes død ikke været helt forgæves

  12. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    De politikere som har medvirket til
    invasionen og islamiseringen, er medskyldige i de tusindvis
    og hundredvis af dødsfald og tragedier, som indvandringen
    af kulturfremmede har ført med sig. Mange politikere og
    pladderhumanister står i blod op til knæene.

    Hvis migranter der er udvist pga. domme for mord og
    bestialske overfald, alligevel får lov at blive, hvorfor
    fængsles de så ikke indtil de vælger at rejse ud af Danmark??
    Tit fortsætter de deres grove kriminalitet fra de steder hvor
    de er på tålt ophold.

  13. Demografi og demokrati

    Boykot de dominerende tv-medier, der styrer vælgerne. Herhjemme er det de statsejede DR&Tv2, der styrer vælgerne. De bestemme den politiske dagsorden; også hvad vi skal mene. at kvindernes kampdag den 8. marts, går ud på.
    Det er næsten som tv var i DDR. Længere er vi ikke kommet 🙂

    Som der står i Demografi og demokrati 08/03/2024 at 15:13:
    “Jeg har skrevet, at de skatteyderbetalte journalister (som jeg er tvunget til at betale) frivilligt burde oplyse deres parti. Hvad man stemmer er altid hemmeligt i et demokrati og bør selvfølgelig altid være det. Det var ikke ment som et krav (og de kunne jo også vælge at lyve 🙂 ).
    Men det ville berige deres deltagelse og det ville sikkert vise, at de var venstreorienterede. Det er jo deres ret. Men det burde efter min mening ikke være finansieret af skatteyderne, som jo for det meste også er vælgere. At skatteyderne skal betale for rød propaganda er ikke i halvdelens interesse. Hvorfor skal de så betale det? Det har jeg ikke hørt nogen give en god forklaring på.
    Som vistnok nævnt et sted, tror jeg det er en fare for demokratiet, at medierne ejes af og derfor i en vis grad dirigeres af staten. I øvrigt er det noget, der blev indført i forrige århundrede, hvor det var, som det var i flere lande i Europa, især bag jerntæppet, som nu er væk. Det er en (national) socialistisk idé, som hører hjemme i forrige århundrede. Sporene skræmmer…”

    1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

      Det var bl.a. DF-Tullesen og Pia Kjærsgaard der
      sørgede for at alle skatteydere blev tvunget til
      at betale til den røde propaganda-fabrik DR.
      DF syntes det var fint og godt at afskaffe licensen,
      så nu betaler alle, selv dem som har fravalgt radio
      og tv. Så fremover behøver DR ikke tage hensyn
      til hvad lyttere og seere mener om kvaliteten. Den
      er da også dalet betydeligt.

      1. Demografi og demokrati

        Ja, enig. Det var et selvmål af DF.
        Det afholdt ikke DR fra at køre en årelang kampagne generelt og om den såkaldte Meld og Feld-sagmod DF, der næsten fik dem helt ud af folketinget. DF klarede som bekendt skærene og blev frikendt ved en dom ved retten i Lyngby den 21. december 2022.
        DR er naturligvis DF-fjendtlige, fordi de altid har hugget mange af de stemme, som Socialdemokraterne har følt sig berettiget til.

        1. Niels O

          Men S fik jo vælgerne tilbage ved valget 2019 ved at føre DF-politik. Således fik rød stue flertallet. Skide smart. Socialdemokratiske nationalister samt socialister fik sammen en ny regering – takket være tidligere DF-vælgere, der gik tilbage til S.

          Selvom vi i 2001 fik en blå regering, var det jo kun i kraft af DF, der gerne ofrede sin socialdemokratiske økonomiske politik mod at få nationalistiske lunser fra VK. Det var jo også i virkeligheden DF’s eneste eksistensberettigelse: den populistiske indvandringspolitik. Så skidt med den økonomiske politik. Hvilket i mine øjne er 1000 gange vigtigere for landet end perifer indvandring.

          1. Niels O

            Jeg glemte at tilføje: således mistede S selv sin nyrupske stuerenhed.

          2. Træt

            Ingen gider høre på dit Danmark- og danskerhadende gylle, Niels Nul

          3. Karsten Jensen

            Kære Niels 0

            Perifer indvandring? Bare det var så vel.
            I Danmark nærmer vi os en milllon af ikke- vestlig herkomst . I Sverige er det en trediedel af befolkningen. I Tyskland godt 20 millioner og tallene er støt stigende, da de etniske indbyggere får færre børn og indvandrerne flere børn.

            Så frygten for en befolkningsudskiftning er reel og da tidligere indvandringsgrupper assimilerede sig og muslimer bevarer deres kultur, regler og stammefundament, er vi i en hel anden og eksplosion udvikling.

            Det ville da være glædeligt, hvis ikke der var grund til bekymring, men de svenske, engelske, tyske og franske tilstande taler deres tydelig sprog om, at situationen bliver værre og værre dag for dag.

            Har Niels 0 slet ingen bekymringer i den retning?

          4. Niels O

            Karsten Jensen

            Forkert. 300.000. 5% af befolkningen.

            Må jordhulenationalisterne snart få styr på tallene. Eller også prøver I at lyve for at få flere over på jeres debile hold.

          5. Karsten Jensen

            Niels 0

            Ja 300.000 muslimer hvis man kun tæller 1. og 2. generation. Med 3. og 4. generation nærmer vi os millionen.

            Hvorfor skal der pludselig være en million muslimer i lille Danmark? Hvad er rationalet?

            Og ps. Jeg tror vi er mange, der er spændte på, hvem der stod bag træfælderdrabet på en sagesløs efterskolelærer.

            Det giver jo ingen mening.

          6. Niels O

            Karsten Jensen
            14/03/2024 at 15:24

            Du bliver ved med at fremture med dit vrøvl. Dokumentér dine tal. Det kan du ikke. Og nej, Snaphanen o.lign. skrårems- og armbindslitteratur er ikke dokumentation.

          7. Niels O

            tjekdet.dk/faktatjek/nej-der-er-ikke-926666-muslimer-i-danmark

        2. Demografi og demokrati

          PS. “Sagen, der har hængt over Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti i syv år, er nu endegyldigt afsluttet. Anklagemyndigheden har valgt ikke at anke afgørelsen i sagen mod Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt. Det oplyser både partiet og Anklagemyndigheden til TV 2.
          – Vi har nærlæst dommen og besluttet ikke at anke byrettens afgørelse, siger statsadvokat Jens-Christian Bülow fra Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet i en skriftlig kommentar (..)Retten på Frederiksberg satte dermed et foreløbigt punktum i sagen, der har verseret siden 2015.” (klip fra Tv2 Politik 3. jan 2023)

      2. Træt

        Det var simpelthen en fed fornemmelse at framelde licensen til (D)DR og endnu federe da en kratlusker af en Licens-Lars tvangstilmeldte mig igen, hvorefter jeg prompte frameldte mig igen. Tror ikke at jeg har set (D)DR TV i de sidste 10 år.
        Hvad fanden tænkte DF på, da de gik med på den galej?

        1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

          De tænkte ikke på noget, udover at
          blive stuerene så de kunne få nogle flere
          ben at gnave i. DF-Tullesen var og er en
          tomhjernet nar eller et slimet kryb, véd
          ikke hvad der er værst. Pia K svigtede
          fuldstændig da det gjaldt. Ligesom
          Penille Vermund, Pernille Weiss og Sofie
          Carsten Nielsen osv.

          1. Karsten Lund

            @
            Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang
            14/03/2024 at 01:33

            Troværdighed i dansk politik er desværre som vand i en kurv!

  14. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

    Det ser ud til at “vaccinerne” har dræbt
    over en million mennesker, børn, unge og voksne.

    Europa er på vej mod destruktion, terror og blodbade.

    Se Hodja og Snaphanen.

  15. Dansk politik er hykleri, humbug og skuespil

    Hvor kyniske, ligeglade, forsømmelige, uduelige
    og kortsynede politikerne er, udstilles i disse dage
    meget tydeligt af hvor misligholdt og ramponeret
    forsvaret er. Kaserner med mug og skimmelsvamp,
    vinduer der er faldet ud, rust, snavs, mus og rotter
    i kældre og på lofter, intet materiel og usle lønninger,
    mandskab som skal finde sig i et hav af urimelige
    forhold.

    Efter to års krig i Ukraine, som politikerne påstår nemt
    kan brede sig, er der stadig ikke skygge af civilforsvar
    eller luftforsvar mod indflyvende droner eller missiler.
    Der er bare ingenting, udover brochurer og uniformer.

    Og de planer der fremlægges, er 5 og 10 års planer.

    1. Jane von Rathsach

      Landsforræderne sidder i politik og EU og FN

  16. Jane von Rathsach

    Ja Aamund har 100% ret :
    Danmark er besat af falske kommunist metoo skavanker uden ægte søsterkærlighed, fraset de lesbiske med andre motiver.

    Fede, falske og fulde af had til sund fornuft og skønhed, ser vi de afsporede grimme feminister på krigsstien i deres anakronistiske fjerdragt.

    Diversitet og diverse forklædninger, for at blive løftestang til kommunismens beskidte lurendrejeri.

    Lad fremtiden dreje dem i ler, så de bliver afbildet som klumper i ilden.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *