FORSVARET DER DØDE AF SKAM

Vi har nu godt og vel passeret den 24. februar, toårsdagen for Ruslands invasion af Ukraine. Vredens dag, hvor gamle Holger Danske vågnede af sin dybe søvn i Kronborgs kasematter.  Danmarks skytshelt besjælede 179 forsvarsfjendtlige folketingsmedlemmer til en aftale, der først tilførte det sønderbombede danske forsvar 7 milliarder kroner og senere en rammebevilling på hele 155 milliarder.  De 7 milliarder skulle dække militærets mest akutte behov og mangler. Her var der nok at tage fat på. Vores kaserner ser ud som om, Putin allerede har været der. Der mangler våben, ammunition, støvler og radioudstyr. En brigadegeneral græmmer sig over, at hans soldater må slås ’som blinde høns om natten’. Der er ingen kikkerter, natsigtemidler eller sløringsnet. Nu to år senere er der ingen, der kan redegøre for, hvad der skete med de 7 milliarder kroner. Forsvaret mangler stadig det samme, som i 2022. Selv træning i pistolskydning er lagt på is, fordi der ikke er ammunition til rådighed. Det militære tidsskrift OLFI, mener at milliarderne er brugt til ’ubalancer i Forsvaret’, hvad det så end er for noget, men det er vistnok inflationen, der har ædt bevillingen.

Forsvaret er gennem de seneste årtier blevet så afpillet, at regeringen har lagt det ind under forsvarsministeriet som en styrelse. Forsvarschefen og generalerne arbejder nu som assistenter for det civile embedsværk i forsvars- og finansministeriet. De militære topchefer sidder stadig med ansvaret for genrejsningen af Forsvaret, men har mistet magten og bemyndigelsen, der ligger hos embedsmændene, som nu forestår al indkøb af materiel og udstyr. Generalerne kan komme med råd og forslag, men de bestemmer ikke mere, hvordan der skal disponeres.

Officerer er loyale mennesker. De tager mod ordrer og udfører dem uden at brokke sig offentligt.  Men nu er det blevet for meget for flere højtplacerede militære chefer. Således skammer chefen for Hæren, generalmajor Gunner Arpe Nielsen sig så meget over sin påtvungne hjælpeløshed, at han har opsagt sin stilling og frivilligt ladet sig degradere. Den tidligere hærchef er med titel af oberst skrumpet ind til planlægger i Forsvarskommandoen. Når rammebevillingen på 155 milliarder kroner stadig henstår urørt, skyldes det ikke, at Forsvaret ikke kan finde ud af, hvad pengene skal bruges til, men fordi genrejsningen af Danmarks kampberedskab er lammet af et kvælende civilt bureaukrati. De tre værnschefer for hær, flåde og flyvevåben kan på fem minutter fremlægge konkrete planer for de nødvendige investeringer og indkøb af materiel.

Flyvevåbnet skal have mindst 12 yderligere F-35 kampfly og langtrækkende luft-til-luft missiler. Nye Patriot luftforsvarssystemer, nye helikoptere og nye fly til overvågningsopgaver samt langtrækkende droner. Flåden ønsker nye korvetter bevæbnet med sømålsmissiler og fregatter udstyret med  missilsystemer til angreb på land- og sømål. Hæren mangler nye kampvogne, infanterikampkøretøjer og nye selvkørende haubitser, opklaringskøretøjer og et moderne luftværnssystem. Og naturligvis opstillingen af den aftalte kampbrigade på 5000 mand, som efter flere år stadig sidder fast i rammebevillingen.

For at forstå, hvorfor Forsvaret hele tide holdes hen med rammebevillinger, der aldrig udfyldes, må man belyse finansministeriets rolle i denne permanente sylteproces. Finansministeriet med statsministeriet som censor er chef for alle andre ministerier, der ikke kan operere uden bevillinger fra finansministeriet. De ledende embedsmænd i stats-og finansministeriet er absolut ikke interesserede i at fyre 155 milliarder kroner af på en genrejsning af det sammenbrudte danske forsvar. De er derimod meget opsat på at skabe ro på bagsmækken i medier og offentlighed, så der skabes en illusion om en dynamisk styrkelse af det danske forsvar. Denne kulisse opstilles netop ved at vedtage en rammebevilling på 155 milliarder kroner, der jo er værdiløs så længe rammen ikke bliver udfyldt. Denne proces kobles til de ministerielle styringssystemer, hvor alle bevillinger til Forsvaret er underlagt direktiver fra finansministeriet og sagsbehandling hos departementchefen i forsvarsministeriet, der rutinemæssigt kobler en armé af eksterne konsulenter og rådgivere ind sagsbehandlingen af stort set samtlige ansøgninger om indkøb og investeringer fra de tre værn. Selv kammeradvokaten inddrages fra tid til anden, hvad der næppe accelerer beslutningsprocesserne. Hele denne forhalende strategi går naturligvis ud på at udskyde den reelle genrejsning af det danske forsvar, indtil krigen i Ukraine er slut, og de 155 milliarder kan anvendes til mere velfærd, sådan som alle folketingets partier inderst inde gerne vil have det.

Det er derfor, at flyvevåbnet nok har fået nogle få F-35 kampfly, men uden de angrebssystemer, der gør dem kampduelige. Og det er derfor, at det i Forsvaret tager op til seks måneder at få bevilliget et USB-stik.  Forsvarets genrejsning er  ikke et projekt, men et mausoleum. Der er således intet nyt under solen.  Det skulle da lige være, hvad der skete med Holger Danske. Med sorg i sinde er han trasket tilbage til mørket i Kronborgs kasematter. Her er han ikke bare sovet ind. Han er sovet hen.

Den 5. marts 2024

100 Thoughts to “FORSVARET DER DØDE AF SKAM”

  1. Karsten Jensen

    Telefonsvareren

    Salig Glistrup anbefalede at nedlægge det danske militær og erstatte det med en telefonsvarer, der på russisk sa: Vi overgiver os!

    Jo mere krudt og kugler der er på dansk territorium, jo flere bomber risikerer vi at få i hovedet – både af fjender og venner.

    Vi er så lille et land med så strategisk vigtig beliggenhed som en prop til Nordsøen, at begge sider ligger inde med planer om at udradere landet fuldstændigt, så man se, hvad der sker.

    Så det sikreste for Danmark er at gøre så lidt som muligt og lade de store slås. Og når kampen er ovre, så holder vi med sejrherren, som vi plejer.

    At militæret er blevet til en styrelse var nødvendigt, fordi alting sejlede i en blanding af uduelighed, korruption og overforbrug. Skandalerne stod i kø.

    Og hvad angår Ukraine må man konstatere, at halvhjertede militære bidrag kun øger elendigheden. Der må findes en politisk løsning, som er bedre for begge parter. Det er selvfølgelig ikke bedre for krigsindustrien, men det må vi leve med.

    1. Blot en bemærkning

      At man har afskaffet både civilforsvaret og forsvaret mod
      indflyvende missiler virker uansvarligt. Og man er nu også ved
      at køre hospitalsvæsnet i sænk. For politikerne synes danskernes
      sundhed og sikkerhed at være noget underordnet og ligegyldigt.

    2. Politikerne nedlægger, afskaffer, nedskærer og underfinanserer alt der gavner danskerne

      Der er intet der er blevet bedre ved at
      politikerne har lagt forsvaret ind under en civil styrelse.
      Og Trine Bramsen, Eva Flyvholm og andre lignende typer
      har heller ikke bidraget til forbedringer. At meget sejlede
      skyldes at forsvaret i årevis er blevet hånet, nedvurderet
      og økonomisk nedslagtet, hvortil kommer mange andre
      svigt fra partiernes side.

      Rammebevillinger til forsvaret, sundhedsvæsnet og den
      sociale velfærd osv. er som regel bluff og vælgerbedrag.

      1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        Tusinder af pludselige og uventede
        dødsfald blandt børn, unge og yngre mennesker i
        Norge, Danmark, Sydkorea, New Zealand og flere
        andre lande. Som følge af bivirkninger fra covid-
        “vaccinen” fra Pfizer og Moderna osv. Snaphanen
        har mange oplysninger om det.

        1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

          MEGET ALARMERENDE
          OG VIRKELIG SLEMT, FARLIGT OG UHYGGELIGT

          Europa parlamentet har nu, efter henstilling fra
          EU kommissærerne, vedtaget at alle europæere
          og danskere skal overvåges og kontrolleres med
          et digitalt system som kan bruges og misbruges
          til en så skrap styring af landenes borgere, at Berlin
          og Bruxelles kan etablere et centralistisk diktatur
          magen til dem der findes i Kina og Nordkorea.
          Læs selv videre hos Snaphanen.

          1. Gud bevare Danmark

            SKRÆKKELIGE UDSIGTER

            Det er måske endnu værre at EU
            helt tydeligt tilstræber at flytte mange millioner
            afrikanere og arabere til Europa, for at opløse
            og afskaffe nationalstaterne. Resultatet kan
            blive et stalinistisk diktatur magen til det man
            havde i Sovjet-unionen. Og hvis lov og orden,
            økonomi og velfærd/sundhed bryder sammen
            pga. afrikanisering, islamisering og totalitære
            “reformer”, kan det ende med slaveri, terror,
            blodbade og masseudryddelse.

        2. Ex auditorium

          Ex auditorium

          Læg mærke til, hvad Aamund gør i sine artikler: Vælger et emne, holder sig til sit emne og støtter sine synspunkter på forskellige former for facts. Det kan være tal, faktisk indtrufne begivenheder, politiske tiltag og erklæringer, m.v.
          Kommentarsporet ville få et gevaldigt løft, hvis alle gjorde det samme, – altså holdt sig til det konkrete emne og bakkede med- eller modsynspunkter op med nye facts. Og gerne – som
          hos Aamund – med lidt underfundig humor mellem linjerne.

          1. Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?

            Der har været mange pludselige og
            uventede dødsfald efter Pfizer “vaccine”-stik .
            I England over en million dødsfald blandt “vaccinerede”, iflg. Snaphanen.

            Der er noget som tyder på at Pape Poulsen døde af en blodprop eller
            et hjertestop efter at have modtaget 2 eller 3 stik. En skæbne som også
            har ramt børn, unge, sportsfolk og lidt ældre. Nogle allerede efter et
            enkelt stik. I flere lande er der nu rejst krav om at politi og domstole
            undersøger hvad der er foregået. Se “X” og Hodja osv.

    3. Karsten Lund

      @
      Karsten Jensen
      05/03/2024 at 14:40

      Glistrups begrundede hans telefonsvarer udtalelse med, at “militær i Danmark er nonsens”.

      Glistrup mente, at man i stedet for burde føre sabotør krig, når fjenden var i landet.

      1. Karsten Jensen

        Karsten Lund

        Interessant ….jeg kendte ikke den lille men vigtige tilføjelse om civil sabotage mod en evt besættelsesmagt, men det gør kun Glistrups synspunkt om en telefonsvarer endnu bedre.

        1. Karsten Lund

          @
          Karsten Jensen
          06/03/2024 at 09:33

          Lige præcis.

          Og det er næppe tilfældigt, at det store flertal af danskere ikke er gjort bekendt med denne meget vigtige tilføjelse!

          1. Wiens redning skete 1683

            Lige på det punkt med forsvaret, tænkte
            Glistrup måske ikke grundigt nok. For et land
            uden forsvar mod fjender udefra, eller mod
            islamister mv. indefra, er et svagt og sårbart
            land der ligger hen som en fristelse for enhver
            bevægelse som ønsker at overtage andres
            værdier, lande og byer.

      2. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

        GAK-GAK HUMANISME:

        Der er mange skøre
        journalister og politikere i det her land.
        Nu vil DR og de radikale, SF, S og M have undersøgt om ikke
        Danmark kan hente migranter op fra Italien, så de kan få asyl-
        behandling her. Og de vil også have islamister fra Gaza herop
        så de kan få dansk statsborgerskab og livsvarig asylret og gratis
        forsørgelse. Der er ingen ende på godheden, humanismen og
        gavmildheden når det drejer sig om folk fra Afrika og Mellem-
        østen samt Asien mv. Derimod er det pisseligegyldigt med det
        danske folks frihed, tryghed og fremtid.

        Der er nu kaos på næsten alle områder i sundhedsvæsnet.
        S, V og M kræver at kommunerne sparer milliarder. Børnehaver
        er begyndt at lukke så tidligt, at forældrene ikke kan nå at hente
        børnene. Antallet af pladser til hjemløse er faldet med 20%. I
        regionerne fyrer man sygeplejersker og læger, selvom der i
        forvejen er mangel på dem. Psykiatrien i Esbjerg har man
        lukket helt, en vigtig sengeafdeling er sparet væk i Silkeborg,
        i Århus og Odense har de store hospitaler skullet spare
        milliardbeløb, på rigshospitalet er der 32 forskellige slags
        skimmelsvamp, der er problemer med ambulancerne og
        hjemmeplejen, og kilometerlange ventelister til behandling
        for kræft og mange andre sygdomme. Lægevagten fungerer
        også dårligt, og i nogle psykiatrier udsættes patienter og
        pårørende for så kynisk og useriøs behandling, at man er
        ovre i både noget skandaløst og forbryderisk.

        De gamle partier begår overgreb og svigt i en lind strøm
        på over 30 vigtige områder. Men det meste forties eller
        bortforklares. MSM viser dårligt nok toppen af isbjerget.

        DR, TV2, Politiken, JP og JV har fået ligestilling, metoo og
        co2 på hjernen, og de går mere op i udlændinges trivsel
        end i om deres egen befolkning behandles ordentligt.

    4. Peter K

      Karsten, tillykke du har – særligt med det sidste afsnit – afsløret dig som en af fascisternes nyttige fjolser!
      Du spørger: Hvor meget elendighed kommer der af at kæmpe? Men du skulle hellere spørge: hvor meget elendighed kommer der af russisk besættelse? Bucha giver dig svaret!
      Den eneste politiske løsning Putin vil gå med til, er ukrainsk kapitulation – du får ingen indrømmelser fra ham!

      I forhold til afvæbning, så har det Radikale Venstre netop afprøvet den model i ’30’erne! Jeg tror de 6100 danskere som kom i koncentrationslejr og tysk fængsel, foruden de 8000 flygtede jøder, måske ville være uenig i, at det var en succes!

      Krig er en irrationel affære begyndt af irrationelle mennesker – derfor virker rationelle argumenter som “hvis vi ikke truer nogen, truer ingen os” ikke. Du er simpelthen for naiv og verdensfjern, med den udtalelse!

    5. Claus

      Helt hen i vejret at afskrive forsvaret og en militær kamp mod en fjende, som invaderer Danmark! Vi har lært en række værdifulde ting fra Ukraines kamp mod Rusland: Et stærkt forsvar, en ukuelig befolkning og en støttende omverden betyder meget mere, end hidtil antaget.

      Ville Danmark kunne slå Rusland militært? Naturligvis ikke! Målsætningen med et stort, stærkt dansk forsvar er flerefold:

      – At holde store dele af Danmark fri til modtagelse af NATO-tropper
      – At afskrække russerne ved, at de er nødt til at allokere mange ressoucer til invasionen (binder tropper som skal bruges andre steder, for det er i givet fald ikke kun Danmark, som invaderes).
      – At indgyde danskerne vilje til at forsvare deres land, helt som ukrainerne gør det. Et stærkt hjemmeværn har været udueligt undervurderet siden 1980’erne, for det vil skabe kæmpeproblemer for en fjende i landet.

      Hvor meget skal forsvaret styrkes:

      Fly/Flybaser: 75 stk. F-35 fordelt på tre landsdeler: 25 stk. I Jylland, 25 stk. på Sjælland og 25 stk. på Bornholm.

      Luftforsvar: Et større antal Patriotmissilbatterier fordelt på samtlige landsdele, mindre øer og omkring de større byer.

      Hæren: 250 kampvogne fordelt på Sjælland, Fyn, Jylland og Bornholm. Mange flere artilleribatterier.

      Flåden: I alt 8 stk. fregatter og 3 stk. destroyere, samt 3 u-både. Fregatter og destroyere.
      udstyres med Tomahawkmissler og SSM-6 luftværnsmissiler.

      Der er naturligvis mange andre anskaffelser at foretage, men ovenstående er hovedindholdet. Derudover, skal der naturligvis mangedobles på mandskabssiden i alle tre værn. Et første skridt er en (gen-)indførelse af 18 måneders værnepligt for ALLE unge mænd og kvinder.

      Danmark er et meget rigt land, og vi ville stadig befinde os under 3% af BNP i forsvarsudgifter.

  2. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    DK: Et sygt samfund

    En meget præcis Aamund analyse af forsvarets vilkår og tilstand.
    Men cirka ligeså deprimerende analyser ville man nå frem til hvis man
    kikkede sundhedsvæsnet, velfærds-systemet, politiet, retsvæsnet, børne-
    værnet, fængselsvæsnet, familie-bureaukratierne, postvæsnet, psykiatrien,
    skattevæsnet, mediernes folkeoplysning/public service, godhedsindustrien,
    indvandringspolitikken, kommunerne, regionerne og meget mere grundigt
    efter i sømmene.

    Danmark er i dag en bananstat, en operettestat, et skandale-land.
    Overalt er samfundet præget af opløsning, forvirring, kaos, nedture,
    uretfærdighed, diskrimination, bluff, slendrian, kynisme, idioti, svigt og
    svig. Og hundredtusindvis af danskeres menneskerettigheder trædes
    under fode.

    Og nu er der planer om endnu flere angreb på vores frihed, tryghed,
    økonomi, privatliv, borgerrettigheder, liv, helbred og sikkerhed. Angreb
    og overgreb som går i gang om få dage. Noget med WHO og WEF.

    Det kan man overbevise sig om ved at følge med hos Hodja, Den korte
    avis, Snaphanen, Youtube, Hindustan Times, TwitterX, PragerU, Gravitas
    og 24nyt.dk.

    1. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

      Danmark skal hverken forsvares eller bevares.
      Demokratiet skal udskiftes med diktatur og EU fjernstyring, og den danske
      kultur skal udskiftes med afrikansk og arabisk kultur. Og minsandten om
      ikke hele den danske befolkning også skal udskiftes og etnisk udrenses.

      Det lyder vanvittigt og det ER vanvittigt, men det er hvad de gamle partiers
      politik gå ud på. Det kan alle og enhver forvisse sig om ved at sætte sig ind
      i hvad der foregår af indvandring, af smadring af infrastrukturen, af under-
      gravning af normer, traditioner, familieværdier og folks personlige tryghed.
      Og så er der planerne om afskaffelse af kontanter, papirbreve, privatliv
      og adgang til skove, strande og naturområder. Og planerne om indgreb
      i hvad folk vil spise, i hvad de må have af meninger, i om de kan tillade
      sig at køre eller holde nogen steder i deres dyrt betalte biler, i om de må
      blive boende i deres boliger (det nye EF-direktiv der kan gøre titusindvis
      af boliger ulovlige). Man vil også have at staten skal eje din krop. Kina
      er forbilledet. “Pigen der ikke ville dø” har man glemt alt om.

      Stedfortræder-krigen mod danskerne er forlængst begyndt, og blodet
      flyder i gaderne. Her er Sverige forbilledet. Hertil kommer aktiv dødshjælp
      og en betydelig kunstigt fremkaldt overdødelighed, også blandt børn og
      unge mennesker. Norge har en artikel om det, som man kan finde hos
      Snaphanen og Hodja.

      Det eneste zombiernes, platuglernes og vampyrernes højborg har til
      danskerne er forringelser, ubehageligheder, ulykker og katastrofer. Se
      selv efter.

      1. Klima handler ikke om klima, men om magt og penge

        Er det de absolut dummeste danskere
        der vælges til at lede landet.? De 179 synes at være
        halvhjerner alle til hobe. Eller er de helt hjernedøde?

        Co2 er beviset på at de må være fra forstanden. Co2 er en
        lille, men vigtig del af atmosfæren. Den er ikke bare harmløs
        og uskadelig, den er livsvigtig for al plantevækst. Uden co2
        vil træer, blomster, græsser, buske og kornmarker visne og
        forsvinde. Uden planter ville mennesker og dyr hurtigt komme
        til at sulte. Co2 indgår i foto-syntesen som er en proces alle
        planter har brug for og ikke kan undvære. Og da co2 heller
        ikke regulerer luftens temperatur, er det hul i hovedet at
        bekæmpe co2. Det er 100% meningsløst. Dog ikke set fra
        diverse særinteressers side. De bruger skræk-propagandaen
        om co2 til at skaffe stemmer til røde partier, og til at fremme
        salget af vindmøller, el-biler og solcelle-parker. Se afslørende
        videoer og artikler hos PragerU og Hodja. Eller læs bogen:
        “Den maniske sol”.

        1. E Frederiksen

          Klima handler ikke om klima, men om magt og penge
          Enig, hvad i alverden er der dog i gang?
          Skal vi udryddes?
          Vanvittige politikere.

          1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

            Nu yderst alvorlige anklager
            mod den engelske statsminister, der
            beskyldes for at have deltaget i en slags
            sammensværgelse mod det engelske folk.
            Snaphanen og Hodja har mere om det.

  3. Karl Martell

    Vores forsvar skal være præcist så stærkt at Putin vil slå sig grimt på det, hvis han sparker til det. Vi skal kunne holde til der kommer hjælp.
    Det vi skal have, skal dybest set “bare” være bedre end det Putin kan komme med. Vi mangler våben til vores F35, vi mangler missilluftforsvar, det kunne være det ældre Patriot eller det helt nye Sky Sabre, de skal placeres fremskudt på øer i Østersøen og Kattegat. Vi mangler missiler til vores fregatter. I stedet for kampvogne, som dybest set er forældede, skal vi have smarte droner med antitankmissiler.
    Vi har tidligere haft flere flytyper i vores luftvåben, vi behøver nogle tomotorede til Grønland, det kunne være Thyphoon og så behøver vi store droner, ikke bare 1 som Trine Bramsen foreslog, men nærmere et dusin.
    Vores forsvar skal kunne afværge ikke kun truslen fra Øst, men også truslen fra Syd. Vi kan sagtens blive udsat for islamisk terror, som politiet ikke kan klare. Jeg er langt fra sikker på at de 155 milliarder rækker langt.
    Det lyder af mange penge, men det er kun et par års udgifter til migranter fra MENAPT landene. De burde måske lærer at forsørge sig selv.

  4. Træt

    Blackrock kan sgu selv betale for at holde russerne væk fra deres kommende megalandbrug i Ukraine. Vi har ingen interesse i at styrke et kommende særligt begunstiget landbrugsland, som vil underbyde danske landbrugsprodukter. Bare se hvordan det driver priserne i bund i Polen, uden at det kommer forbrugerne til gavn

  5. Vindheksen

    Mette Mink Killer, Troels Tandløs og Lars Lirum Larum. Papirflyvere er nok at foretrække, når det er sådannde omvandrende tosser, der træffer beslutningerne mht dansk militært engagement. I øvrigt er det indiskutabelt, at den kolde krig 2.0 er i gang og vesten vil tabe den.

    1. E, Frederiksen

      Vindheksen
      Så enig

      1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

        Ja, mange krige har været unødvendige og
        meningsløse. Millioner af ødelagte skæbner
        til ingen nytte. Hvad kom der ud af krigene i
        Vietnam, Irak, Libyen og Afghanistan? Og nu
        krigen i Ukraine?

        Det er i orden at forsvare sit land hvis det
        bliver angrebet. Men at føre årelange krige
        i fjerne lande er der som regel ingen mening
        i, og som regel bliver de tabt.

        De radikale elsker jo at føre krig i andre lande,
        mens de aldrig har gidet forsvare deres eget land.
        Nu har de så fået S, V og M med på at sende en
        afpillet fregat til Rødehavet hvor houtierne
        allerede har sænket to store skibe. Fregatten
        kan end ikke forsvare sig selv, men er blot en
        sejlende potemkin-kulisse. Et bluff-nummer
        der sætter 175 danskeres liv og helbred på spil.

        1. Piotr

          @ Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden.
          06/03/2024 at 13:23

          Den Oikofobe Sekt “de radiGALE”:
          Nu har de så fået S, V og M med på at sende en afpillet fregat til
          Rødehavet hvor houtierne allerede har sænket to store skibe. Fregatten kan end ikke forsvare sig selv, men er blot en sejlende
          potemkinkulisse. Et bluff-nummer der sætter 175 danskeres liv og helbred på spil.”
          Gad vide hvor meget brandstof de fik med?
          Var/er fregatten Sødygtig? (jeg tænker på Søværnets gummibåde, der nu ikke må sejle i for høje bølger( Definer for høje bølger?)).

          Alvorligt nok at sende danske soldater/søfolk i krig uden mulighed at forsvarer sig.
          Hvorfor har disse søfolk ikke mulighed for at forlange udrustning, der er passende til missionen?

          Støt Danske Patrioter! Støt Paludan! Støt TR! Brand en BOG!
          P.

          1. Blot en bemærkning

            Invasionen fra Mexico ind i USA
            støttes af Biden-Obama regeringen. Indstrømningen kan hurtigt
            udvikle sig til borgerkrig. To videoer hos Hodja. Den med Tucker
            Carlson er en lammende og rasende kritik af Bidens seneste tale.

  6. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    I de fantasier og løgne
    som radio- og tv-apparaterne udbreder,
    lyder det som om Danmark stadig er et normalt land,
    hvor politikerne kæmper benhårdt, ambitiøst og utrætteligt
    for at danskerne skal få det bedre og bedre. Alt skal være optimalt,
    bæredygtigt, miljø-rigtigt, klima-venligt, ligestillet og fremadrettet.
    Men i virkelighedens verden bliver danskernes situation kun værre
    og værre. Det der sendes ind i hjemmene, er lange kæder af løgne,
    hyklerier, fortielser og bluff-numre. DR-radioen oplyser om striber
    af skandaler, men hvad hjælper det når politikerne ikke gør noget
    ved det, men nøjes med snak om at det vil de kikke på, det ser de
    på med stor alvor, det kommer der en god løsning på i morgen,
    eller til næste år eller i 2035. Hvis EU da tillader det.

    Sandheden er at danskerne snydes, narres og udnyttes på utallige
    måder. Tusinder af danskere har fået deres liv ødelagt af skrupskør
    feministisk og marxistisk politik. Tusinder er blevet mishandlet, tyranniseret og
    terroriseret af betonbureaukratier. Mange har mistet livet pga.
    tåbelige og hensynsløse politiske “reformer”. Og nu har vi så et
    samfund hvor demokratiet er kørt i grøften, hvor landet, byerne
    og alting foræres væk til migranter, hvor danskerne er 3. klasses
    borgere i deres eget land, og hvor velfærdsstaten er under hastig
    nedbrydning. Om kort tid vil folkeudskiftningen for alvor sætte sit
    præg på samfundet, og vi vil få forhold som i Malmø, Stockholm
    og andre svenske byer.

    1. Vindheksen

      !7 % mere i løn til sosuer og nul moms på indenrigsflyvninger . I Kina flyver togene afsted med 500 km/t. Galskaben accelerer år for år. I Hollywood film, X og skrotmedier er vi dog grænseløst kompetente. Smil og grin, det er en ustoppelig proces, hvis man ellers kan sin historie.

  7. Flaben Fræk

    Skal blot minde om, at de politikere som for nylig, for rullende TV, pustede sig op og skabte sig tossede over Nordic Waste ulykken, i flere tilfælde, er de samme som har medvirket til at smadre det danske forsvar.

  8. Flaben Fræk

    Folkene bag Nordic Waste kan formentlig se frem til, delvist ødelagte karrierer, årelange retssager- og massive erstatningskrav – Hvorimod folkene bag forsvarsskandalen, lusker under radaren, og bag nedrullede gardiner, skifter ordførerskaber, ministerium, parti, osv. – keine Hexerei nur Behändigkeit…

    1. Karl Martell

      Enig, det er måske den største skandale i nyere tid, ikke kun i Danmark, men i stort set hele Europa. Altså hvis vi set bort fra den uhæmmede indvandring af uintegrererbare folk fra MENAPT!
      Det skræmmende er, at det er typer som Ursula Von Der Leyen, som skal stå for EU’s genoprustning. Det var hende som ødelagde det tyske forsvar. Fly og helikoptere, som ikke kan flyve, ubåde som ikke kan sejle og sidst en fregat, som var ved at blive sænket i Rødehavet, fordi dens missiler ikke virkede!
      Vi har en Macron som puster sig op, og siger at vi skal yde mere i Ukraine. Frankrig er nr. 14 på listen over lande, som bidrager til Ukraine, langt efter os andre. Tomme tønder buldre som bekendt mest!
      Måske der skulle ske en udskiftning, både her hjemme og i EU.
      Eller måske Danmark skulle lægge os i periferien af EU i stedet for i centrum, hvor vores politikere så gerne vil ligge!
      EU burde efterhånden nok opgive deres hævntogt overfor briterne efter Brexit. Vi behøver briternes forsvar, for nok har den britiske løve mistet et par tænder, men den er stadig stærk.

      1. Privatdetektiven

        Med i billedet af Ukraine-krigen hører at politikerne
        i Kiev gennem ti år terroriserede den russisk talende
        befolkning i yderområderne. Siden 2010 har der været
        væbnet konflikt eller borgerkrig mellem de to parter.
        Det tæller også med at Biden har blandet sig i Ukraines
        indre anliggender på meget uheldige måder. Med god
        vilje, tilbageholdenhed og diplomati kunne krigen
        mellem Rusland og Ukraine mv. være undgået. Det
        med at hele Europa vil blive angrebet, hvis krigen i
        Ukraine ikke vindes, er der ingen bevis for. Og bliver
        man ved med at optrappe krigen, kan den løbe løbsk.
        Det kan forvandle både Rusland og Vesten til askeørkener.

  9. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

    Ja, mange krige har været unødvendige og
    meningsløse. Millioner af ødelagte skæbner
    til ingen nytte. Hvad kom der ud af krigene i
    Vietnam, Irak, Libyen og Afghanistan? Og nu
    krigen i Ukraine?

    Det er i orden at forsvare sit land hvis det
    bliver angrebet. Men at føre årelange krige
    i fjerne lande er der som regel ingen mening
    i, og som regel bliver de tabt.

    De radikale elsker jo at føre krig i andre lande,
    mens de aldrig har gidet forsvare deres eget land.
    Nu har de så fået S, V og M med på at sende en
    afpillet fregat til Rødehavet hvor houtierne
    allerede har sænket to store skibe. Fregatten
    kan end ikke forsvare sig selv, men er blot en
    sejlende potemkin-kulisse. Et bluff-nummer
    der sætter 175 danskeres liv på spil.

  10. Danske mænd er til grin

    Danmark er skandalernes land.

    DR, co2 idiotien, forsvaret og masseindvandringen er blot fire eksempler
    på skandaløs politik. Hundrede andre eksempler kunne tilføjes.

    En af de værste skandaler er den kommunistiske og rabiat feministiske
    familiepolitik som nedtromler og tilintetgør mændenes, familiernes og
    børnenes menneskerettigheder. En hele vejen igennem lusket, lyssky,
    ondskabsfuld og rådden politik som udnytter og undertrykker børn
    og forældre med betonbureaukratiske metoder.

    Den systematiske ondskab har MSM naturligvis fortiet og dækket over
    i flere årtier.

  11. Ole Madsen

    Jeg er enig med Karsten Jensen (14:40). Jeg tror ikke, Putin pønser på at erobre Danmark. Jeg mener islamiseringen af Danmark er en større trussel, og den afværges hverken af tanks eller supersoniske fly.

    1. Karsten Jensen

      Hjemsendelse

      Gad vide hvornår det bliver stuerent at tale om hjemsendelse af de snart en million mellemøstlige muhammedanere, der bor i Danmark.
      AfD i Tyskland er netop blevet udskældt for at stille spørgsmålet, hvordan får vi hjemsendt det stadig stigende antal negre, arabere, pakistanere mv som hærger med kriminalitet, bander og slet skjulte intentioner om væbnet oprør mod de hvide.

      Glistrup sa, de ønsker at skære halsen over på os. Og vi danskere rystede på hovedet og sa, manden er tosset.

      Nu render de rundt og stikker med knive og skærer halsen over på lærere og præster, politifolk, almindelige mennesker og hinanden og vi står måbende og handlingslammede og tænker: Hvorfor er der ingen der gør noget?

      Fængslerne er fyldt af unge muslimer, som forføres til yderligere bandekriminalitet og ekstremisme.

      Goethe sa: Lige så vidunderlig tysken er i individet, lige så rædselsfuld er han i massen.

      Det samme kan siges om muhammedanerne. Det er ikke den enkelte, der er problemet. Det er antallet.

      1. Skjoldungen

        Nu du nævner Goethe : her er en herlig parafrase over hans digt, Kennst du das Land…, hvor Tyskland beskrives sylespidst. Skru op for lyden:

        https://www.youtube.com/watch?v=32Ju34iqCWU

        1. Karsten Jensen

          Til Skjoldungen

          Ja hold nu fest hvor sjovt og dog tragisk ….man kommer til at frygte for hvor galt det kan gå med Ukraine og indvandringen
          .
          Det er en tikkende bombe.

          Tak for linket.

          1. Sandhed er bedre end løgn

            I vores naboland mod øst skydes
            der nu i gaderne, og uskyldige børn og voksne rammes
            af krydsild. Knivstik er der ingen mangel på, og bomberne
            springer lystigt. Niels Poulsen ønsker at vi skal have de
            samme tilstande her i landet.

            Forvirret og uvidende som NP er, tror han at
            nazisternes ideologi var højreorienteret, selvom
            den var fanatisk blodrød krigsgal venstre-socialisme.

            NP bytter om på højre og venstre, på op og ned, på
            sort og hvidt, på ret og vrang. Han burde skaffe sig
            meget mere viden, inden han belærer andre.

      2. Niels Poulsen

        Goethe er nok et det klogeste valg som sandhedsvidne for den yderste højrefløj, livslang beundrer af koranen og islam som han var. Han er en repræsentant for orientalismen, europæernes fascination af den muslimske kultur, og som har sat varige aftryk inden for klassisk arkitektur, malerkunst, digtning og teater – ikke mindst i Danmark.

        Skjoldungen er heller ikke det klogeste valg som avatar som modstander af indvandrere. Kong Skjold ankom ifølge sagnet til Danmark som et fremmed spædbarn om bord på et ellers tomt skib. Det er helt analogt med de bådflygtninge, som ankommer til de sydeuropæiske kyster. Hans børn, skjoldungerne, var således andengenerationsindvandrere, og deres slægt kan ifølge intelligentsiaen på Aamunds blog således aldrig blive danske.

        Det korrekte citat om tyskerne af Goethe lyder i øvrigt:

        “Auch liegt mir Deutschland warm am Herzen; ich habe oft einen bittern Schmerz empfunden bei dem Gedanken an das deutsche Volk, das so achtbar im Einzelnen und so miserabel im Ganzen ist.”

        Man kan læse om Goethes fascination af islam i dette afbalancerede indlæg her:

        http://aminahtonnsen.dk/?page_id=1094

        1. Niels Poulsen

          Goethe er nok IKKE det klogeste valg af sandhedsvidne …

          skulle der naturligvis have stået

          1. Skjoldungen

            Nu handlede mit indlæg ikke om Goethe, men om tyskerne – her beskrevet af Erich Kästner (som til fryd for Niels Poulsen var kommunist). Visen Kennst du das Land wo die Kanonen blühn… er her sunget af Ernst Busch (som til fryd for Niels Poulsen også var kommunist). Deres kommunisme var dog først og fremmest rettet mod den opblomstrende nazisme, og begge de herrer er derfor aktuelle og kan med stort udbytte læses i dagens Europa.

            Skulle man ønske et andet eksempel på Erich Kästners evne til at beskrive også dagens Danmark – specielt DJØFfernes karriere-manual – så lyt blot her:

            https://www.youtube.com/watch?v=nncgL2CWvww

          2. Niels Poulsen

            “Deres kommunisme var dog først og fremmest rettet mod den opblomstrende nazisme, og begge de herrer er derfor aktuelle og kan med stort udbytte læses i dagens Europa.”

            Ja, som en advarsel mod AfD og andre højreekstremistiske partier og bevægelser i nutidens Europa.

          3. Sandhed er bedre end løgn

            I vores naboland mod øst skydes
            der nu i gaderne, og uskyldige børn og voksne rammes
            af krydsild. Knivstik er der ingen mangel på, og bomberne
            springer lystigt. Niels Poulsen ønsker at vi skal have de
            samme tilstande her i landet.

            Forvirret og uvidende som NP er, tror han at
            nazisternes ideologi var højreorienteret, selvom
            den var fanatisk blodrød krigsgal venstre-socialisme.

            NP bytter om på højre og venstre, på op og ned, på
            sort og hvidt, på ret og vrang. Han burde skaffe sig
            meget mere viden, inden han belærer andre.

          4. Niels Poulsen

            Det er kun den yderste højrefløj, som mener, at nazismen er en venstreorienteret ideologi. Nazisterne rullede Weimarrepublikkens nationalisering af produktionsmidlerne tilbage, arresterede kommunister og socialdemokrater og anbragte dem som de første, dvs. før jøderne, i koncentrationslejrene og iværksatte Operation Barbarossa.

            “Lieber tot als rot” var Joseph Goebbels’ slagord.

          5. Sandhed er bedre end løgn

            Kommunisterne og socialpartiet
            blev betragtet som konkurrenter, så derfor blev de bekæmpet af nazisterne.
            Industrien blev bestukket og ledelsen blev overtaget af Hitler og co. Angrebet
            på Polen og Barbarossa var plyndringstogter. Hitler var en løgner, demagog,
            røver, tyran, barbar og blodtørstig terrorist uden respekt for menneskeliv .
            Han var samme slags totalitære uhyre og massemorder som kommunisterne Stalin, Mao og Pol Pot.
            .
            .
            .

            (Når svarfelter mangler, er det svært at placere
            svar dér hvor de hører hjemme. Svaret her er til
            NPs påstande længere nede)

          6. Sandhed er bedre end løgn

            PS: Nå, nu røg svaret til NP mærkværdigvis ind
            på rette plads. Men hvor disse linjer havner,
            vides ikke.

        2. Karste Jensen

          Tak til Niels Poulsen for oplysningerne om Goethe – meget lærerigt.

          Jeg har selv været, hvor Niels Poulsen er som optimistisk halalhippie med troen på kulturel og menneskelig berigelse, men nu kan man se hvor galt det er gået: svenske tilstande, vold og trusler mod lærere og elever, social kontrol, kriminalitet og bandeuvæsen, attentater og indædt had og et stadigt stigende antal muslimer.

          Efter at have læst om Goethe efter Niels Poulsens anbefalinger kan man jo se, at også dengang var der problemer, idet han ønskede at de tre store religioner jødedom, kristendom og islam kunne leve i fred og respekt for hinanden. Det ønsker de fleste, men realiteten er splid, uro og vold.

          Vi er alle før eller siden afkom af immigranter, men den folkevandring der sker nu er udenfor kontrol og er nedbrydende for samfundene i vesten.

          Selvom man er positivt stemt overfor indvandrere, har man jo også pligt til at forholde sig til de uoverstigelige problemer, man kan se det bringer med sig.

          Man kan ikke fortsætte med at lukke øjnene. Noget må gøres inden det ender helt galt.

  12. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    Nu yderst alvorlige anklager
    mod den engelske statsminister, der
    beskyldes for at have deltaget i en slags
    sammensværgelse mod det engelske folk.
    Snaphanen og Hodja har mere om det.

  13. Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?

    Der har været mange pludselige og
    uventede dødsfald efter Pfizer “vaccine”-stik .
    I England over en million dødsfald blandt “vaccinerede”, iflg. Snaphanen.

    Der er noget som tyder på at Pape Poulsen døde af en blodprop eller
    et hjertestop efter at have modtaget 2 eller 3 stik. En skæbne som også
    har ramt børn, unge, sportsfolk og lidt ældre. Nogle allerede efter et
    enkelt stik. I flere lande er der nu rejst krav om at politi og domstole
    undersøger hvad der er foregået. Se “X” og Hodja osv.

    1. Niels Poulsen

      Helle Klingenberg Iversen, der er apopleksiansvarlig overlæge og forperson i Dansk Stroke Selskab, siger til BT:

      “Der er visse vacciner, der kan give en immunologisk reaktion, som nedsætter antallet af blodplader og øger risiko for, at der dannes blodpropper og blødninger – også i hjernen. Det er en sjælden tilstand – og internationale tal viser, at der måske er 1 ud af 100.000, det sker for. Dette sker inden for de første uger efter vaccinationen.”

      “Det sker ikke flere år efter.”

      https://www.bt.dk/samfund/flere-raser-over-vaccinemodstandere-efter-papes-doed-det-sker-ikke-flere-aar-efter

      1. Niels Poulsen

        “Verdens største studie af covid-19-vacciners sikkerhed bekræfter, at alvorlige bivirkninger er sjældne.

        Et nyt studie med 99 millioner deltagere fra otte lande bekræfter, at alvorlige bivirkninger efter covid-19-vaccination er sjældne.”

        https://www.bt.dk/samfund/studie-alvorlige-bivirkninger-efter-covid-19-vacciner-er-sjaeldne

        1. Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?

          Ifølge nettet er WHO et foretagende man
          absolut IKKE kan stole på. Deres “pandemi” var
          fup og svindel, og mange sundhedsvæsner i flere
          lande har svigtet fælt. Så hvor pålidelig er denne
          undersøgelse? Og er de 99 millioner ikke et fantasi-tal?
          Se de mange advarende videoer som virologer, læger,
          laboratoriechefer, bedemænd, livsforsikringsselskaber,
          statistikere, laboratoriechefer, nobelprismodtagere, elektronmikroskop eksperter, pårørende og
          invaliderede ofre står bag. Og se hvordan
          der er blevet slået alarm i flere lande.

          Hodja, Youtube og Twitter X osv. har masser
          af afslørende videoer om emnet.

        2. Niels Poulsen

          “Og er de 99 millioner ikke et fantasi-tal?”

          Nej.

          Nu citerer jeg fra kilden, Statens Serum Institut:

          “Forskere fra Statens Serum Institut (SSI) står i spidsen for et nyt stort studie af covid-19-vaccinernes sikkerhed med hele 99 millioner deltagere fra otte lande. Sammen med forskere fra hele verden har SSI-forskerne undersøgt risikoen for alvorlige bivirkninger i 42 dage efter mere end 242 millioner doser covid-19-vaccine.”

          “Alvorlige bivirkninger ved de covid-19-vacciner, som vi har brugt mest herhjemme, er sjældne. Det er stadig konklusionen efter verdens til dato mest omfattende studie af deres sikkerhed, konkluderer professor og afdelingschef Anders Hviid, der har været med til at koordinere den store undersøgelse.”

          “I studiet deltog Argentina, Australien, Frankrig, New Zealand, Skotland, Canada, Danmark og Finland.”

          https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2024/studie-med-99-mio-deltagere-alvorlige-bivirkninger-efter-covid-19-vacciner-er-sjaeldne

          1. Niels Poulsen

            Undersøgelsen er offentliggjort i det ansete videnskabelige tidsskrift Vaccine.

            https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X24001270

          2. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

            Hvis det hele er så fint og rosenrødt
            som NP påstår, hvorfor er der så hundredvis
            af læger og virologer osv. som advarer mod
            WHO, Pfizer, Moderne osv.

            Står det af S-Arabien ejede serum institut (SSI)
            i spidsen? Mon dog. Og vaccinebladet, hvem er
            det anset af? WEF og Klaus Schwab?

            Hvis man tror på alt hvad MSM fortæller, er man
            godt nok naiv og uvidende.

            Papir er taknemligt, og her kan NP påstå hvad som
            helst, men alt han påstår er en 1:1 gengivelse af
            hvad DR, TV2 og aviserne fortæller. Han har ikke
            evnet at gennemskue co2 hysteriet eller nogen
            af de andre kampagner, så hvordan mon det ser
            ud med NPs dømmekraft?

            Oveni nægter han at se på hvad nettet og bøger
            lægger frem af afsløringer.

          3. Niels Poulsen

            Statens Serum Institut er naturligvis ikke ejet af Saudi-Arabien.

            Det er instituttets vaccineproduktion, som er blevet solgt til et arabisk familiedynasti.

            Det skete under den borgerlige regering VLAK, og det er faktisk god borgerlig-liberal politik, at statsejede virksomheder overtages af private og drives på markedsvilkår.

            Men så kom corona-pandemien, og man indså, at det ikke er så smart at afhænde vital infrastruktur til udenlandske virksomheder.

          4. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

            Staten brugte over
            en milliard kroner på at sælge SSI.
            Det endte med at blive overtaget af
            en arabisk sheik for sølle 15 millioner kr.
            Altså et drønende underskud. Det var tre
            kvindelige ministre som stod for salget i
            2016, som startede i 2014. De var vistnok
            fra S, V og K. Nettet skriver at salget var
            en skandale med dumheder på stribe.
            Hvis det ikke var rablende vanvid og en
            opvisning i uduelighed eller noget andet?

            Det var muligvis ovennævnte ministerium
            som styrede salget?

          5. Niels Poulsen

            Statens Serum Institut er aldrig nogensinde blevet sat til salg.

          6. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

            SOLGT MED KÆMPETAB

            NP påstår herunder eller herover
            at Serum institutet aldrig har været
            solgt. Men hvis man slår salget op på
            nettet, fremgår det at det blev solgt i 2016
            for 15 millioner kr. til S-arabien, efter at der
            var brugt et astronomisk milliard beløb på
            at få det solgt. Der er flere artikler om det
            skandaløse salg. NP vildleder som sædvanlig.

          7. Niels Poulsen

            Det viser, hvor lidt du forstår af din omverden. Det var ikke Statens Serum Institut, som blev solgt, men deres vaccinefabrik.

            Det er i øvrigt helt normal borgerlig-liberal politik at afstå statslige opgaver til private firmaer. Nationalbankens opgave med at trykke danske pengesedler er f.eks. overtaget af et fransk selskab. MitID – eller hvad det hedder – er ligeledes overtaget af et fransk selskab. Der findes sikkert mange andre eksempler.

            Ultraliberalister kan ikke få nok af det, minimalstaten eller natvægterstaten er den våde drøm.

            Jeg selv er som midtsøgende konservativ ikke tilhænger af den afpillede samfundsmodel, men så længe det ikke er russiske selskaber, som ejer vital dansk infrastruktur, kan man vel sove nogenlunde roligt om natten. Tror jeg nok.

  14. Sandhed er bedre end løgn

    Kommunisterne og socialpartiet
    blev betragtet som konkurrenter, så derfor blev de bekæmpet af nazisterne.
    Industrien blev bestukket og ledelsen blev overtaget af Hitler og co. Angrebet
    på Polen og Barbarossa var plyndringstogter. Hitler var en løgner, demagog,
    røver, tyran, barbar og blodtørstig terrorist uden respekt for menneskeliv .
    Han var samme slags totalitære uhyre og massemorder som kommunisterne
    Stalin, Mao og Pol Pot.

  15. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

    Staten brugte over
    en milliard kroner på at sælge SSI.
    Det endte med at blive overtaget af
    en arabisk sheik for sølle 15 millioner kr.
    Altså et drønende underskud. Det var tre
    kvindelige ministre som stod for salget i
    2016, som startede i 2014. De var vistnok
    fra S, V og K. Nettet skriver at salget var
    en skandale med dumheder på stribe.
    Hvis det ikke var rablende vanvid og en
    opvisning i uduelighed eller noget andet?

    Det var muligvis ovennævnte ministerium
    som styrede salget?

  16. Ministeriet for pjat, vås og valgflæsk

    NP påstår at Serum institutet aldrig har
    været solgt. Men hvis man slår salget op
    på nettet, fremgår det at det blev solgt i 2016
    for 15 millioner kr, efter at der var brugt et
    astronomisk milliard beløb på at få det solgt.
    Der er flere artikler om det skandaløse salg.
    NP vildleder som sædvanlig.

  17. De grønne og de woke er blodrøde

    AfD har stor fremgang i Tyskland.
    Nu tre borgmesterposter plus flertal i nogle meningsmålinger.
    AfD siger at co2 propagandaen bygger på fri fantasi, at der kun
    er to køn, at LGBTQ+ og den slags forvirrer og skader børn og
    derfor ikke skal være tilladt i skolerne. De mener også at det
    er dumt og farligt at optrappe krigen i Ukraine, og de mener
    at staten ikke skal blande sig i hvad folk spiser eller hvordan
    de klæder sig. De er også imod co2 afgifter på biler, rejser og
    landbrug m.m. Hoja har en artikel om AfD.

    1. PS

      PS: AfD er også modstander
      af fortsat indvandring, da indvandringen er en trussel
      mod borgernes økonomi, helbred velfærd og tryghed.
      (Kriminaliteten i byerne i Tyskland er mangedoblet)

      1. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

        Alle som er uenige
        med venstrefløjen kalder den racister og nynazister.
        Og hvis nogen ønsker at få hjemsendt migranter på grund
        af deres enorme kriminalitet, udråbes de til onde skimlede
        kældermennesker. De røde har altid være bedre til at
        levere skældsord end argumenter. Med hetz, beskyldninger,
        mistænkeliggørelse, bagvaskelse og skueprocesser har de
        tit haft held til at undertrykke dem som mener noget “forkert”.

        ……

        Utrolig så bøvlet det kan være at placere et svar rigtigt,
        især når tælleren ikke fungerer, og når serveren også
        blander sig.

        1. PS

          Man kan afsløre at Niels Poulsen
          lyver igen og igen, men han fremturer bare.
          Hans løgn om at SSI ikke er solgt til S-Arabien
          kan enhver let tjekke ved at se hvad nettet
          oplyser om at det blev solgt for 15 millioner
          kroner, en handel der gave et underskud
          på over en milliard. Tre kvindelige ministre
          stod for handelen.

          Hans hykleri om at han er en midtsøgende
          konservativ er latterlig, eftersom han er tomatrød.
          Hvis det eventuelt ikke er ren løgn, er det fordi
          “konservative” længe har opført sig som radikale
          SF’ere.

          NP er ikke andet end et ekko af MSM.

          1. PS

            Hans skriverier om at AfD er også
            løgne og løse rygter kopieret fra
            venstrefløjens hetz mod AfD. Hodja
            har en artikel der sætter tingene på
            plads.

            Venstrefløjen afskyr AfD fordi partiet
            kritiserer fremmed-invasionen, LGBTQ+
            og optrapningen af Ukraine-krigen.

        2. PS

          Man kan afsløre at Niels Poulsen
          lyver igen og igen, men han fremturer bare.
          Hans løgn om at SSI ikke er solgt til S-Arabien
          kan enhver let tjekke ved at se hvad nettet
          oplyser om at det blev solgt for 15 millioner
          kroner, en handel der gave et underskud
          på over en milliard. Tre kvindelige ministre
          stod for handelen. Nok den mest mislykkede
          i over 100 år.

          Hans hykleri om at han er en midtsøgende
          konservativ er latterlig, eftersom han er tomatrød.
          Hvis det eventuelt ikke er ren løgn, er det fordi
          “konservative” længe har opført sig som radikale
          SF’ere.

          NP er ikke andet end et ekko af MSM.

    2. Niels Poulsen

      AfD samarbejder med nynazister om en plan om at deportere immigranter fra Tyskland.

      “Debatten og spørgsmålene er blevet rejst, efter det undersøgende medie Correctiv har kunnet afsløre, at flere højtstående politikere i blandt andet AfD mødtes med højreekstreme politikere fra Østrig, nynazister og forretningsfolk i byen Postdam i november 2023.”

      “Her diskuterede de ifølge Correctiv, hvordan man konkret ville kunne massedeportere såkaldte “uønskede” folk fra Tyskland – især immigranter, men også tyske statsborgere.”

      https://www.dr.dk/nyheder/udland/demonstrationer-i-tyskland-rejser-en-debat-med-centrale-spoergsmaal-kan-og-burde

      1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

        GAK-GAK HUMANISME:

        Der er mange skøre
        journalister og politikere i det her land.
        Nu vil DR og de radikale, SF, S og M have undersøgt om ikke
        Danmark kan hente migranter op fra Italien, så de kan få asyl-
        behandling her. Og de vil også have islamister fra Gaza herop
        så de kan få dansk statsborgerskab og livsvarig asylret og gratis
        forsørgelse. Der er ingen ende på godheden, humanismen og
        gavmildheden når det drejer sig om folk fra Afrika og Mellem-
        østen samt Asien mv. Derimod er det pisseligegyldigt med det
        danske folks frihed, tryghed og fremtid.

        Der er nu kaos på næsten alle områder i sundhedsvæsnet.
        S, V og M kræver at kommunerne sparer milliarder. Børnehaver
        er begyndt at lukke så tidligt, at forældrene ikke kan nå at hente
        børnene. Antallet af pladser til hjemløse er faldet med 20%. I
        regionerne fyrer man sygeplejersker og læger, selvom der i
        forvejen er mangel på dem. Psykiatrien i Esbjerg har man
        lukket helt, en vigtig sengeafdeling er sparet væk i Silkeborg,
        i Århus og Odense har de store hospitaler skullet spare
        milliardbeløb, på rigshospitalet er der 32 forskellige slags
        skimmelsvamp, der er problemer med ambulancerne og
        hjemmeplejen, og kilometerlange ventelister til behandling
        for kræft og mange andre sygdomme. Lægevagten fungerer
        også dårligt, og i nogle psykiatrier udsættes patienter og
        pårørende for så kynisk og useriøs behandling, at man er
        ovre i både noget skandaløst og forbryderisk.

        De gamle partier begår overgreb og svigt i en lind strøm
        på over 30 vigtige områder. Men det meste forties eller
        bortforklares. MSM viser dårligt nok toppen af isbjerget.

        DR, TV2, Politiken, JP og JV har fået ligestilling, metoo og
        co2 på hjernen, og de går mere op i udlændinges trivsel
        end i om deres egen befolkning behandles ordentligt.

      2. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

        Alle som er uenige
        med venstrefløjen kalder den racister og nynazister.
        Og hvis nogen ønsker at få hjemsendt migranter på grund
        af deres enorme kriminalitet, udråbes de til onde skimlede
        kældermennesker. De røde har altid være bedre til at
        levere skældsord end argumenter. Med hetz, beskyldninger,
        mistænkeliggørelse, bagvaskelse og skueprocesser har de
        tit haft held til at undertrykke dem som mener noget “forkert”.

      3. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

        Alle som er uenige
        med venstrefløjen kalder den racister og nynazister.
        Og hvis nogen ønsker at få hjemsendt migranter på grund
        af deres enorme kriminalitet, udråbes de til onde skimlede
        kældermennesker. De røde har altid være bedre til at
        levere skældsord end argumenter. Med hetz, beskyldninger,
        mistænkeliggørelse, bagvaskelse og skueprocesser har de
        tit haft held til at undertrykke dem som mener noget “forkert”.

        ……

      4. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

        Alle som er uenige
        med venstrefløjen kalder den racister og nynazister.
        Og hvis nogen ønsker at få hjemsendt migranter på grund
        af deres enorme kriminalitet, udråbes de til onde skimlede
        kældermennesker. De røde har altid være bedre til at
        levere skældsord end argumenter. Med hetz, beskyldninger,
        mistænkeliggørelse, bagvaskelse og skueprocesser har de
        tit haft held til at undertrykke dem som mener noget “forkert”.

        ……

        Utrolig så bøvlet det kan være at placere et svar rigtigt,
        især når tælleren ikke fungerer, og når serveren også
        blander sig.

        1. PS

          Man kan afsløre at Niels Poulsen
          lyver igen og igen, men han fremturer bare.
          Hans løgn om at SSI ikke er solgt til S-Arabien
          kan enhver let tjekke ved at se hvad nettet
          oplyser om at det blev solgt for 15 millioner
          kroner, en handel der gave et underskud
          på over en milliard. Tre kvindelige ministre
          stod for handelen. Nok den mest mislykkede
          i over 100 år. Over en milliard kr. spildt.

          Hans hykleri om at han er en midtsøgende
          konservativ er latterlig, eftersom han er tomatrød.
          Hvis det eventuelt ikke er ren løgn, er det fordi
          “konservative” længe har opført sig som radikale
          SF’ere.

          NP er ikke andet end et ekko af MSM.

          .
          .

          Selv om man er nederst i striben, kan
          ens kommentar ryge helt andre steder hen??

  18. der Adler

    Jeg går fuldt og helt ind for den gamle latinske sentens: ” Si vis pacem, para bellum ” = Ønsker du fred, så rust dig til krig.
    Parabellum er også navnet på en kendt tysk pistol (P/08-Luger), desuden er det motto for Deutsche Waffen und Munitionsfabriken (DWM).

    Danskerne har med andre, aldrig opfyldt betingelsen på 2% af NB til Nato, men kørt mere eller mindre på frihjul. Efter 1989 blev den såkaldte fredsdividende brugt til andre formål, og vort forsvar blev udsultet.
    Der har også været mange sager om inkompetente officerer, nepotisme, svindel og kæmpe projekter man måtte skrotte.
    Det seneste vi kan læse om, er 2 arktiske fartøjer til kontrol af området deroppe, som ikke sejler, pga problemer med motorerne.
    Deres store gummibåde kan ikke bruges, grundet diverse skavanker, og sådan kunne man faktisk blive ved.

    Iøvrigt – Stigmatisering og dæmonisering kan kun gå en vej. Det er vigtigt at huske. Højrefløjen stigmatiserer og dæmoniserer. Venstrefløjen gør ikke. Højrefløjen har et medansvar for alt, hvad såkaldte højreekstremister laver. Venstrefløjen har ikke noget ansvar for, hvad venstreekstremister laver. Der er jo simpelthen menneskesynet til forskel.
    Her er vi jo ovre i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte, ”-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser! ”
    Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret?
    I øvrigt har flere undersøgelser vist, at såkaldte højreekstremister, er mere tolerante end venstrefløjen heri medregnet: Bedsteforældre for Asyl, Venligboerne, Bedstemødre for mangfoldighed, Bibliotikarer for Fred, Forældre mod Politivold, Kratluskerne, Korrekthedseliten, De åbne hjerters brigade, Godhedsindustriens hulkesøstre, samt sammenrendet af nyttige idioter og storbytosser.

  19. Flaben Fræk

    Off topic
    Hvis man er interesseret i et lynkur, i, hvordan man tryner (Læs: røvrender) en hel nation og omegn, så skal man blot tune ind på Bidens tale til Nationen (State of the Nation Address) – Her demonstreres hvordan den sag skal skæres: Man lover, teatralsk råbende- og uhæmmet, ufinansierede løfter til befolkningen. Nedgør borgerlig moral, såsom ansvar, tapperhed, ordholdenhed, osv. Udskammer dommerne i den amerikanske højesteret (Supreme Court of the United States) osv., osv. – Biden har selvfølgelig ikke en kinamands chancer (jo måske netop en kinamands chance) til at realisere de mange løfter han helt uhæmmet slår om sig med. Ikke blot løfter til den amerikanske befolkning, men, Gud hjælpe mig, også løfter til hele den vestlige frie verden – Gosh!

    1. Flaben Fræk

      Lynkursus – Sorry!

      1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

        Er Lars Ulykkes strukturreform = lukningen
        af 31 akut-hospitaler og skadestuer, skyld i
        Papes død? Se Document om hvordan en
        lille tur i ambulance blev til over 100 kilometers
        kørsel.

  20. Piotr

    @ Flaben Fræk. 08/03/2024 at 09:53. Off topic

    Nådada! Tossen Heinel over på “fake news MSM” Tante Berle, mener ellers at Crepy Joes optræden var totalt “uvurderlig” og at han var som helt “ny”!
    (jaja, men det skal han jo skrive, ellers kommer Barbara)
    Sjovt som Heinel og TROLLen NP ligner hinanden. Totalt modsat virkeligheden.

    Støt Danske Patrioter! Støt Paludan! Støt TR! Direkte Demokrati NU! Brand en BOG!
    P.

    1. Flaben Fræk

      Piotr/08/03/2024 at 16:39 – Jeg opfatter dit: Nådada! som en kompliment(?) – Nå, men familien har, heldigvis, p.t. beslaglagt min tid, men jeg genser Biedens State of the Nation, grundigt, her i weekenden for yderligere kommentarer – Og de bliver ikke nådige…

      Vedrørende denne Heinel som du nævner, så underholder han med følgende på nettet: USA-korrespondent, Washington, D.C. Jacob Heinel Jensen er USA-korrespondent på Berlingske. “Du er velkommen til at sende tips og idéer til historier på jhej@berlingske”

      “Du er velkommen til at sende tips og idéer til historier på jhej@berlingske” – Okay her er mit tip: Go F*ck Yourself mister Jacob Heinel Jensen…

  21. Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal, krigens hus og dødens triumf

    Christiansborgs politik er en visnepolitik.
    Alt forgår, visner og dør under S,V,M,K,SF,LA,R,EL mv. Alt går den forkerte vej.
    Den helt forkerte vej. Alt bliver ringere. Det går kun nedefter. Den politik der
    føres vil udslette folkehjemmet og til sidst slå os allesammen ihjel. Medmindre der indtræffer et sandhedens og fornuftens mirakel.

    1. De grønne og de woke er blodrøde

      WOLT IHR DEN TOTALEN KRIEG?

      Se Tucker Carlson hos Snaphanen eller Hodja.

  22. Karl Martell

    I disse timer og dage tikker årsopgørelsen ind hos danskerne, hvilket intet har med forsvaret at gøre, men alligevel tillader jeg mig, at skrive om det.
    Ud over at det tager timer, at logge på skat, så viser hele cirkusset, at retssikkerheden i den grad er under pres. Egentlig burde enhver, som går på arbejde strakt kunne gennemskue hvad, der går til det offentlige og hvad der går til dem selv. Altså en timeløn lad os sige på 300 kr. – 150 kr. til mig og 150 kr. til væsnet. Men nej det er uendelig svært, for hvad med befordringsfradragene og hvad med servicefradragene, findes de endnu og pensionerne, risikerer jeg at betale skat 2 gange, hvad med palskatten, og den forkætrede lagebeskatning. Hvor helt uskyldige risikerer, at blive ruineret. Helt ærligt er skattevæsnet kun for meritokratiet, altså dem som kan finde ud af det? Det er tydeligt, at væsnet selv er ude af stand til, at finde ud af det, for de, uden at tænke, har udbetalt milliarder til svindlere, men almindelig mennesker i årevis kan have mindre gældsposter på et par hundrede kroner, kørende rundt i systemet. Vi er mange som savner Glistrup! For sandheden er, at mange snyder sig selv, fordi de ikke kan finde ud af det, og fordi reglerne skifter med en hast, som vi andre skifter strømper. Bare det faktum at vores boligbeskatning beror på at skøn, lavet af en eller anden SF’er, eller endnu værre, et dyrt og ubrugeligt EDB system.
    Hvad er så årsagen? Et stadig mere omfattende velfærdssamfund, hvor der efterhånden intet er overladt til civilsamfundet, alt er reguleret, så vi alle er – eller bliver – Det socialdemokratiske menneske.
    Hvis man man går ud fra, at det offentlige har brug for et eller andet beløb. Hvorfor skal en , som ingen gæld har, så betale mere i skat, end en som har lånt til op over skorstenen, og har en stor gæld og dermed et stort rentefradrag. Det giver da ingen mening!

    1. Niels Poulsen

      Hvem er Glistrup, og hvad er EDB?

      Det er der nok mange unge, som vil klø sig i håret over.

      Men jeg skal da være den første til at beklage, at det må være svært for ældre mennesker at klare sig i et højteknologisk samfund under hastig forandring. Den eneste trøst må være, at problemet løser sig selv med tiden.

      Kritikken af “meritokratiet” forstår jeg til gengæld ikke. Det må være i alles interesse, også de ældres, at de mest indflydelsesrige stillinger i samfundet besættes af dem med de højeste eksamenskarakterer.

      1. Karl Martell

        Ah! Mon ikke selv unge mennesker ved hvad EDB og mon ikke de har hørt om Glistrup, og til din orientering kan jeg godt selv finde ud af min selvangivelse.
        Det ville hjælpe hvis du læste hvad jeg skrev. Jeg skriver at det kun er meritokratiet, som forstår skattesystemet! Naturligvis skal de best egnede have de største stillinger. Jeg har aldrig påstået andet.

        1. Niels Poulsen

          De unge kan google sig frem til, at Glistrup ikke alene selv snød i skat, men også hjalp andre til at snyde i skat, hvilket han fik en lang fængselsdom for. Og denne dybt kriminelle person skriver du, at du savner? Hvordan skal vi eksempelvis finansiere forsvaret, hvis borgerne ikke betaler deres skat?

          Samtidig angriber du vores skattemodel for dens fradrag, f.eks. befordringsfradraget som motiverer borgerne til at tage arbejde langt fra deres bopæl, i samfundets interesse. Unge mennesker med små børn kan selv med høje indtægter ikke finansiere køb af bolig uden at optage dyre lån. Det er imod samfundets interesse at straffe disse familier yderligere ved at tage rentefradraget fra dem, Danmarks fremtid som de er.

          Hele dynamikken i vores kapitalistiske samfund bygger på at borgerne kan optage lån. Uden den mulighed vil man f.eks. ikke kunne etablere virksomhed. Samfundet vil gå i stå. Det er det, du med din bedagede og navlebeskuende kommentar vil gøre moralsk suspekt.

          Unge mennesker kan muligvis gætte, hvad et automobil, en neger eller statsradiofonien er, men de vil, tro mig, studse over personen, som udtaler de arkaiske ord. Begreber, formuleringer og stavemåder afslører, at debattørerne i kommentarsporet på Aamunds befinder sig i livets sidste fase. Muligvis skal man undlade at kommentere. Det er ligesom, da man som barn var besøg hos ens bedsteforældre og de harcelerede over et eller andet nymodens fænomen. Man modsagde dem ikke. I dag ligger de på kirkegården. Det er vemodigt.

          1. Niels Poulsen

            Jeg kniber mig selv i armen: Jeg diskuterer i ramme alvor skat med en franskmand, som er født i 686 – altså ældre end Gorm den Gamle – og som er kendt for at have dræbt 375.000 muslimer.

            Gakkelak.

          2. Karsten Jensen

            Meget interessant at læse om den historiske Karl Martell. Det er sådan en mand Europa har brug for i dag.

          3. Niels O

            “Det er sådan en mand Europa har brug for i dag.”

            Typisk kommentar fra den dybt primitive jordhulenationalisme, vi ser herinde.

            Det samme med rednecks og hillbillies i USA.

            Man forstår kun, at det er een “stærk” fører (helst en psykopat), der vil kunne redde deres stakkels små liv.

          4. Karsten Jensen

            Niels Poulsen

            Jeg læser historien om Karl Martell som at han forhindrede, at Europa blev underlagt de muslimske hære og kalifat.

            Nu ser vi igen et forsøg på, at islamisere Europa nu med indvandring og familieforøgelse. Som Erdogan siger: kampen vil blive ført med fødsler af nye muslimer.

            Ønsker Niels Poulsen at Europa bliver muslimsk?

            Kommentaren om jordhulemennesker vil jeg ikke nedlade mig til at kommentere.

          5. Karsten Jensen

            Ups undskyld kommentar var til Niels O

  23. Blot en bemærkning

    Invasionen fra Mexico ind i USA
    støttes af Bien-Obama regeringen. Indstrømningen kan hurtigt
    udvikle sig til borgerkrig. To videoer hos Hodja.

  24. der Adler

    @ Karl Martel/11:57

    Du er er en “vis mand”, der gør dig tanker og ikke bare følge med strømmen.

    1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

      Er Lars Ulykkes strukturreform = lukningen
      af 31 akut-hospitaler og skadestuer, skyld i
      Papes død? Se Document om hvordan en
      lille tur i ambulance blev til over 100 kilometers
      kørsel.

      “Reformen” plus andre besparelser og
      forringelser kan have kostet mange liv.

  25. Christina Pihl

    Måske det lyder skørt men Holger Danske er ikke dansk!
    Som så meget andet i denne verden er alting vendt på hovedet. Når man undersøger Holger Danske bygger historien på en fransk munk, fra 1061, så han var snarere en fransk Farao fra omkring år 1060, og Faraoerne var overlords, som holdt folk som trælle.
    Wikipedia skriver: https://da.wikipedia.org/wiki/Holger_Danske
    ‘…Rolandskvadet giver ingen forklaring på Holgers tilnavn eller eventuelle tilknytning til Danmark, men så berømt var han, at klosteret St Faro i Meaux hævdede, at han og hans kampfælle Benedikt var blevet munke og lå gravlagt i klostret. Omkring 1180 blev der rejst et prægtigt gravmæle over Holger og Benedikt med to mere end to meter lange, liggende statuer’
    Fra teksten – og hvorfor Holger Danske er en klam Farao:
    1: St Faro i Meaux = Farao ?!
    2: munke og lå gravlagt i klostret … år 1180 = Lyder som en tempelridder:
    https://faktalink.dk/titelliste/temp . Tempelridderne blev til det moderne frimureri, eller på engelsk Freemasons. Så de lever i bedste velgående den dag i dag.
    Selvom ‘Illustreret videnskab’ benægter linket, godtgør de dog i netop selv samme tekst, som jeg har indsat her, at Tempelridderne ER frimurere. Læs mine konklusioner under teksten.
    https://illvid.dk/kultur/er-tempelriddere-og-frimurere-det-samme:
    ‘Tempelriddere og frimurere har ikke meget tilfælles. Det er helt forskellige ordener, både hvad angår tidsperiode og funktion. Tempelridderne var en religiøs ridderorden. Den blev stiftet i 1118 i Jerusalem af riddere, der kæmpede for at bevare kontrollen med Jerusalem, som europæiske korsriddere havde erobret 20 år tidligere. Ridderne fik navnet tempelriddere, fordi de forpligtede sig til at beskytte Salomons Tempel i Jerusalem mod banditter og invasioner fra de omkringliggende arabiske lande. Ordenen blev imidlertid først officiel i 1127, hvor den blev accepteret af paven. Tempelridderne fik vidtgående beføjelser og uhørt selvstændighed samt skattefrihed. I 1187 måtte de forlade Jerusalem efter arabernes erobring af byen. Alligevel voksede tempelriddernes antal, velstand og magt i Europa i de følgende århundreder, indtil den franske konge udryddede ordenen i 1314. Mens tempelridderne var herremænd og adelige, var de første frimurere arkitekter, bygmestre og stenhuggere. Deres primære arbejde bestod i at konstruere katedraler, hvilket var en særdeles vanskelig opgave, som krævede stor viden og ekspertise. Denne indsigt i katedralens tekniske hemmeligheder var guld værd, og derfor holdt frimurerne deres viden tæt ind til kroppen, blandt andet ved at organisere sig i en lukket orden med loger og hemmelige ritualer. Det tidligste vidnesbyrd om frimurere er det engelske Regiusmanuskript, som dateres til ca. 1400 e.Kr. Med tiden blev den lille kreds af arkitekter og faglærte håndværkere udvidet med folk fra andre professioner, og i dag har ordenen ca. fem millioner medlemmer.’
    -> Som illustreret videnskab skriver ovenfor: ‘Tempelridderne arbejdede for at beskytte Salomons Tempel i Jerusalem’.
    Og linket til Frimurerne er netop Kong Salomon! Og at de benytter samme symboler. Til det bevis, er der blot at sige: Kig med i DR’s ‘Indefra med Anders Agger sæson 6 om Frimurerlogen’: https://www.dr.dk/drtv/se/indefra-med-anders-agger_-frimurer_57086
    De selv samme tempelridder-symboler ses overalt i videoen fra Blegdamsvej i København. Og selve paven bruger tempelridder-korset.
    Og som de siger på Blegdamsvej, så skal det opleves, ses – og IKKE fortælles. De kommer aldrig at fortælle dig det i ord, at de er Tempelriddernes forlængelse, men se med dine egne øjne og du vil kunne se det. Og minut 34:00 i udsendelsen siger de i Blegdamsvej-videoen: ‘Højst lysende Salomons betroede brødre’. Kan det blive tydeligere?!
    Men linket til Farao… Jeg vil opfordre alle som har lyst, til at kigge på historiker dr Sean Hross utallige videoer – og forstå linket. F.eks. denne video: https://www.dr.dk/drtv/se/indefra-med-anders-agger_-frimurer_57086
    3: et prægtigt gravmæle over Holger og Benedikt med to mere end to meter lange, liggende statuer = en sarkofag? Til det er at sige: Faraoerne lever i bedste velgående. Har selv lige besøgt Vaticanet i Rom. Under Sct. Peterskirken ligger alle paverne og kardinalerne begravet i sarkofager. Og deres museum er fyldt med egyptiske farao-sarkofager og artifakter. Som historiker Sean Hross siger: Vi bliver regeret af Faraos. Dronning Margrethe skal i øvrigt også begraves i en sarkofag.

  26. Christina Pihl

    Sidste link i min kommenter til Historiker Sean Hross var forkert – og jeg kan ikke redigere.
    Det forkerte link forekommer i denne sætning:
    ‘Men linket til Farao… Jeg vil opfordre alle som har lyst, til at kigge på historiker dr Sean Hross utallige videoer – og forstå linket. F.eks. denne video: ‘

    Det rigtige link er
    https://youtu.be/JCOfhaxnBvI?feature=shared

  27. Jane von Rathsach

    Danmark er solgt til stanglakrids af politiske forbrydelser og forræderi.

    At kun få skatteydere forstår det politiske spil skyldes tillige de møg medier, som er medspillere i kampen om en levevej og lysten til at ligge, som det røde skidt i kanen.

    Olfi ved det hele, men kommer ikke længere end til censur og tavshed, for at undgå ballade.

    Mette fup burde med de øvrige i SVM 🐀 i rotteregeringen for en Domstol sigtet og anklaget for politiske forbrydelser udrullet som rammebevillinger lagt ind under fedthovedet Wammen, som kørte Aarhus i sænk som borgmester.

    Ufatteligt at den socialdemokratiske proletartøs kan fortsætte uden at det øvrige folketing gør oprør ?
    De sidder jo bare og klistrer sig til en skatteyderbetalt pension, efterløn og godter i hverdagen.

    AfD / Alternative für Deutschland beretter om svinerier også i Tyskland.
    EU er hyperrotten i Europa.

    Måtte glashuset snart splintres ved de høje trumpeter, som i hine dages Jeriko.

    Tak til Aamund for hans mod og indsigt.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *