RETTEN TIL AT LEVE – RETTEN TIL AT DØ

Den 81-årige Ebbe Preisler ombragte 2. juledag sin hustru Mariann Preisler med en dosis metadon, han illegalt havde købt på narkomarkedet bag Københavns Hovedbanegård. Han forsøgte herefter at tage livet af sig, men det mislykkedes, og Preisler blev anholdt, fængslet og sigtet for manddrab. Mariann og Ebbe Preisler havde i mange år levet i et uadskilleligt ægteskab og parforhold præget af deres dybe kærlighed til hinanden og af deres fælles engagement i kulturradikale mærkesager som klimaet, kampen mod uligheden, solidaritet med Christiania og støtte til palæstinenserne. For en del år siden blev Mariann ramt af først Parkinsons syge og dernæst af demens. Hun var stærkt invalideret af begge diagnoser og havde mistet talens brug og evnen til at spise. Ebbe Preisler havde i to kronikker i Jyllands-Posten og Politiken beskrevet parrets ønske om at dø sammen. De ville takke hinanden for et godt liv, tage et dødbringende medikament og stille sove ind sammen, hånd i hånd.

Parrets familie og nære venner er ikke et sekund i tvivl om oprigtigheden i det fælles dødsønske og afviser anklagemyndighedens opfattelse, at Ebbe Preisler skulle have dræbt hustruen mod hendes vilje, hvilket netop er forudsætningen for en sigtelse for      manddrab. Manden erkender naturligvis at have givet Mariann de dødbringende tabletter, men fastholder, at det var sket som konsekvens af deres beslutning, da hustruens sygdomme var så vidt fremskredne, at hun var uden nogen som helst form for livskvalitet. Marianns fremtidsudsigter var en tilværelse som grøntsag indtil døden. Anklagemyndigheden vil til gengæld hævde, at der jo ikke foreligger nogen dokumentation for hustruens beslutning om at blive hjulpet af med livet. Der var ikke noget afskedsbrev med dødsønsket eller andet bevis for denne hensigt. Hun kunne hverken tale eller skrive, så påstanden om et fælles ønske om at dø må stå for Ebbe Preislers egen regning, mener myndighederne. Én ting er et ønske om at dø. En anden er at bede om at blive dræbt.

Hvis ægteparret Preisler havde levet i Schweiz, Holland eller Belgien, hvor assisteret selvmord er tilladt for dødssyge og stærkt lidende mennesker, ville Mariann Preisler utvivlsomt være kvalificeret til denne ultimative service. I ingen af disse lande foregår det assisterede selvmord på en lemfældig måde. Selvmordskandidaten skal kunne fremlægge en sygejournal og anden dokumentation, der kan overbevise den læge, der skal assistere patienten med at dø. Endvidere er det et krav, at patienten i et afsluttende interview med lægen fremsætter en uforbeholden erklæring om at forlade livet. I Danmark er et flertal af befolkningen indstillet på, at døende og stærkt lidende patienter skal have muligheden for frivilligt at forlade livet assisteret af lægelig fagkundskab. Etisk Råd er ligesom Lægeforeningen ikke begejstret for indførslen af aktiv dødshjælp. Det er også tvivlsomt, om der kan skaffes flertal i Folketinget til trods for, at både statsministeren og den folkelige mening er positiv.

Modstanderne af aktiv dødshjælp henviser til lægeløftet og til lægers etiske pligt til at helbrede og lindre. Der udtrykkes bekymring for de lidende patienters eftergivenhed over for kyniske familiemedlemmer, der presser på for at få dødssyge far eller mor ud af verden for at slippe for omsorgsbyrden eller for at rage til sig. Lægeløftets tekst er fra 1825 og siger ikke noget om, at læger ikke må assistere forpinte og terminalt syge patienter med at komme herfra, når de nu ikke kan udholde deres lidelser længere. Det påståede pres fra familierne har ikke været et debattema i Schweiz, Holland og Belgien, der alle udfører assisteret selvmord under lægefagligt opsyn.

I Danmark er der bred folkelig, politisk og lægefaglig enighed om, at kvinder skal have ret til få foretaget fri  abort op til den 12 graviditetsuge i betryggende lægefaglige omgivelser. Det ser ud til, at der i Etisk Råd er flertal for at flytte abortgrænsen til den 18. graviditetsuge. Dette støttes varmt af de ’progressive´ kvindebevægelser og debattører, der konsekvent karakteriserer et foster som ’celleklump’ eller ’graviditetsvæv’, uanset, at et foster i 18-20. graviditetsuge er et komplet lille menneskebarn, hvor alle lemmer er fuldt udviklet. Fostret kan høre, sutte på sin finger og der er optagelser der viser et 18-20 ugers foster, der smiler og endog griner af uransagelige grunde. Et menneskefoster er ikke en del af moderens egen fysik som hendes hjerte, lever eller nyre. Fostret har sin egen DNA-sammensætning, som indeholder DNA fra mor og far, men også fra tusindvis af forfædre langt tilbage i historien. Når samfundet tillader kvinder at få foretaget en abort, er det således ikke, fordi man anerkender, at fostret er en biologisk del af moderen (hvad det jo heller ikke er), men fordi man af etiske grunde lægger vægt på moderens tarv og ikke på fostrets. Den etiske byrde svinger imidlertid over fra og med den 12. graviditetsuge, sikkert snart den 18. uge, hvor fostrets ret til livet erstatter moderens ret til at bestemme over egen krop.

Vi står derfor i Danmark i det mærkelige dilemma, at vi ikke har problemer med at tillade læger snart at fjerne et lille mini-menneske i 18 graviditetsuge, men at vi kvier os ved at tillade læger at hjælpe dødssyge, forpinte mennesker ud af deres livshelvede, selv om det er deres eget og brændende ønske. Det er ret sikkert, at et stort flertal af den danske befolkning kan se sammenhængen mellem den frie abort og retten til frit at få hjælp til at bestemme over sin egen krop, når livet på grund af smerter og sygdom bliver uudholdeligt. Det er derfor, at der er folkelig opbakning til både fri abort og aktiv, kvalificeret dødshjælp til værdigt trængende. Vi må håbe på, at den sunde fornuft sejrer i medierne, hos Etisk Råd og i Folketinget, så retten til en værdig død kan sidestilles med retten til et værdigt kvindeliv.

Og så ville det klæde anklagemyndigheden at frafalde sigtelsen for manddrab og lukke gamle Ebbe Preisler ud af fængslet. Han har naturligvis ikke myrdet sin hustru, men har -hvad alle vidner vil bekræfte – som en sidste kærlighedsgerning opfyldt hendes sidste ønske. Han har lidt nok, men kan ægteparret Preislers skæbne føre til, at vi endelig får aktiv dødshjælp i Danmark, har Ebbe Preislers lidelser ikke været forgæves.

Den 7. januar 2024

56 Thoughts to “RETTEN TIL AT LEVE – RETTEN TIL AT DØ”

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    På Christiansborg lægger man mest vægt på
    at hjælpe danskerne med at dø eller udrydde sig
    selv som folk. Retten til at leve og bestå som folk
    og nation betragtes med iskold ligegyldighed. Om
    der er en fremtid for danskerne og deres børn og
    børnebørn interesserer ikke partierne. Det ses
    meget tydeligt af de utrolig kyniske og arrogante
    udspil og lovforslag som med korte mellemrum
    undergraver og angriber det danske folks leve-
    vilkår, tryghed og sikkerhed. Borgens samlede
    politik handler kun om med salami-metoder at
    nedbryde og afskaffe alt med kultur, økonomi,
    velfærd, sundhed, familieværdier, demokrati og
    sikkerhed.

    Se regeringernes politik gennem de sidste 10-20
    år. Der er tale om en systematisk udhuling af vi
    danskeres velstand, tryghed, frihed og fremtids-
    muligheder. Det hele går ud på at franarre og
    fratage danskerne alt. For deres land, byer,boliger,
    penge og indfødsret osv. forærer man væk til
    udlændinge, og en folkeudskiftning er sat i gang.

    Og om få uger står den på WEF og WHO politik
    og dramatiske angreb på landmændene, bolig-
    ejerne, bilisterne og patienterne. De resterende
    hospitaler og skadestuer vil blive beskåret og
    nedsparet så voldsomt, at det vil gå hårdt ud
    over tusindvis af syge.

    Traditionelle madvarer skal snart
    udskiftes med plantebøffer og insekter, private
    breve og kontanter skal afskaffes, og børnene
    skal statsopdrages endnu mere. Og så vil Mette
    & co. indføre aktiv dødshjælp, så hospitalernes
    lange ventelister kan forkortes og folkeudskiftningen
    gå hurtigere. Der er også planer om endnu mange
    flere forringelser af pensionisters og abejdsløses
    økonomier, og af kronisk syges forhold. Og der er
    stadig ingen opvarmede telte eller hotelværelser
    til de danske hjemløse. Der skal spares overalt,
    selvom det påstås at statskassen er propfyldt med
    bomstærke milliarder.

    Alt tyder på at Danmark er på vej ind i en kulturel
    og økonomisk statsbankerot i stil med Sverige, Eng-
    land, Italien, Belgien, Tyskland og Frankrig.

    Se selv hvad nettet fortæller om vanvid, magtmisbrug
    og overdødelighed i Europa og USA mv.

    1. Der var engang et yndigt land

      Der er flere sider af statens blanden sig i alt.
      Hvad er der i grunden i vejen med passiv dødshjælp,
      dvs. at man overlader det til læger og pårørende og
      de syge selv at finde ud af tingene. Der er ikke mange
      gode erfaringer med at staten blander sig i alle borgernes
      private sager, tværtimod er der yderst uhyggelige
      eksempler på bureaukratier og stats-systemer som kørte
      helt af sporet. Er det et særligt døds-bureaukrati Mette,
      Lars og Troels nu ønsker oprettet?

      Hvad fri abort angår, kan man spørge om en vordende
      mor som ønsker at myrde sit eget barn fordi det er
      ubekvemt for hendes livsstil eller karriere, er en sympatisk
      kvinde? Og man kan spørge om den røde og “progressive”
      familiepolitik der har ført til aflivning af over en million
      danske børn og til utallige skilsmisser og faderløse og
      rodløse børn, er en god og human familiepolitik? En
      opløsning og opsplitning af en familie kan føre til over
      100 års lidelser, og til sygdom, elendighed og død. Hvor
      dan kan det forsvares at have en familiepolitik der gør
      kvinder enerådende, mens der intet hensyn tages til
      mændene og børnene, undtagen i meget sjældne tilfælde.
      Her er der pludselig ingen kvindesnak om ligestilling. Eller
      er ligestillingen hykleri, humbug og egoisme fra A til Z?
      Og hvorfor er det godt og fint at nedbryde og smadre så
      mange familier? De rødes politik er at samfundets vigtigste
      og mest grundlæggende enhed, familien, skal gøres så
      svag, splittet og skrøbelig som muligt.

      De over en million danske børn man har fået slået ihjel,
      er blevet erstattet med afrikanere og arabere. Var det
      en god handel?

      De røde “humanister” siger at de vil beskytte kvinderne
      og de svage, og at de vil hjælpe vanskeligt stillede danskere.
      Men de gør det modsatte, hele vejen igennem. Og aldrig
      før har der været så mange børn og voksne der trives
      dårligt, er så ensomme eller så ulykkelige. Oveni er der
      ofrene for vold, svindel, indbrud, røverier, overfald, kniv
      stik, skyderier, påsatte brande samt hospitals-skandaler,
      velfærds-kollaps, lukning af skoler og busruter osv.

      Der må være noget galt med de radikale og røde tankesæt.

  2. Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt

    Men vælgerne tror at de gamle partier vil redde dem

    1. NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE

      Danskerne er i årevis blevet advaret mod
      kommunisterne, feministerne og de radikale.
      Og det har siden 1980-1990 været aldeles
      indlysende, at masseindvandringen var et
      dybt åndssvagt og bundkorrupt projekt. Men
      ca. 80 procent af vælgerne og 90 procent af
      politikerne har ignoreret alle advarsler og
      historiske erfaringer. Selv efter Sveriges blodige
      nedtur mener Pia Dyhr Olsen fra SF, Pernille Weiss
      fra K, Martin Lidegaard fra R, Rosa Lund fra EL,
      Lars Ulykke fra M, Mette F fra S og Troels fra V at
      masse-import af kulturfremmede fra Afrika og
      omegn er en god idé og en berigende politik. Det
      samme mener Stine Bosse og forkvinden fra de
      såkaldt alternative. Og ingen af dem tager afstand
      fra WHO og WEF mv.

      I Sverige er et folkemord begyndt. Snaphanen
      dokumenterer det i en video i dag. Det må
      betragtes som næsten sikkert at danskerne
      vil falde ned i samme afgrund som svenskerne.

      Bortgivelsen og besættelsen af begge lande er
      i fuld gang. Det kan resultere i terror, krig og
      komplet udryddelse. I Afrika og Mellemøsten
      er der sket det ene blodbad efter det andet på
      kristne. Og islamisterne ønsker også at udrydde
      Israels 7 millioner store befolkning.

      Det kan ende med at det med Mettes aktive
      dødshjælp og det med fri abort bliver til noget
      som vil blegne og miste betydning, når globa
      listernes og islamisternes udryddelseskrig for
      alvor begynder at rulle.

      1. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

        De uvidende og naive taber
        mest, lider mest og dør først.

        Der er nu planer om at REDUCERE
        privatbilismen med 80%, mængden af
        fødevarer med 40%, mængden af social
        velfærd med yderligere 20-40%, antallet
        af hospitaler, skadestuer,skoler og land
        brug med yderligere 20-40%. Der skal
        spares som aldrig før. Dog skal antallet
        af indvandrere, afgifter, forbud, påbud,
        tvungne “vaccinationer”, ruinerede virk
        somheder, plyndrede skatteydere og
        splittede familier sættes op.

        Se selv på nettet hvad WEF, WHO, FN og
        politikerne har af totalitære idéer. (Hodja,
        Youtube, Tucker Carlson, Jesse Watters,
        Snaphanen, Redacted, Den korte avis,
        dr. Malone, dr. Campbell, Mike Yeadon
        og PragerU giver af vigtige oplysninger.

        Og læs et par bøger om solen, co2 og foto-
        syntesen. Og se videoer og bøger om hvor
        omfattende statsterroren og blodbadene
        var i kommunistiske og islamiske lande fra
        1917 og helt op til 2024.

        Der er ikke længere råd til at være naiv eller
        uvidende. En uvidende befolkning beder om
        at blive udnyttet, undertrykt og slået ihjel.
        i

        1. Her går det godt, fru kammerherreinde

          De politiske genier har reddet os
          endnu en gang. Hurra, hurra, hurraaaah!!!

          S, M og V har jo flertallet i det såkaldte
          folketing, og så kan man jo lige så godt
          bestemme hvadsomhelst hen over hovedet
          på befolkningen, altså stemmekvæget og fårehovederne.

          Derfor har Mette, Lars og Troels nu bestemt
          at1000 kr. sedlerne skal afskaffes, for så
          mange penge kan danskerne da slet ikke
          administrere. Og det er jo også meget
          mistænkeligt at nogen kan have 1000
          kr. tilovers, når skattevæsnet og moms
          opkræverne osv. har været i folks lommer.

          Men hvad er en 1000 kr. seddel egentlig
          værd? Faktisk ikke ret meget. I forhold til
          1980 kun ca. 200 kr. Og i 1960 penge kun
          ca. 50 kr. Så det er altså småpenge man
          nu vil forbyde.

          Tænke sig, i 1960 havde man 100 kr. og
          500 kr. sedler. Svarende til 2000 kr. og
          10.000 kr. sedler i dag. Man gyser jo ved tanken.

          Men heldigvis har vi jo ikke sweitziske tilstande
          her i landet, for så havde politikerne jo været
          nødt til at spørge folket om hvad det mente.
          Sådan noget puha er vi da heldigvis forskånet
          for her i verdens fineste demokrati, der er
          forbillede for hele verden og resten af universet.

          Så når vi om lidt afskaffer 50’erne (kaldet 1000 kr.
          sedler), vil andre lande nok beundre vores
          politikere endnu mere for deres ambitiøse,
          bæredygtige og klimavenlige handlekraft.

          1. Blot en bemærkning

            Pernille Vermund fra NB har nu
            gjort sig selv grundigt til grin. Ingen
            kan længere tage hende alvorligt.
            Og NB fortsætter efter alt at dømme.
            Partiet bliver nok kun mere troværdigt
            når hun er væk.

      2. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

        De uvidende og naive taber
        mest, lider mest og dør først.

        Der er nu planer om at REDUCERE
        privatbilismen med 80%, mængden af
        fødevarer med 40%, mængden af social
        velfærd med yderligere 20-40%, antallet
        af hospitaler, skadestuer,skoler og land
        brug med yderligere 20-40%. Der skal
        spares som aldrig før. Dog skal antallet
        af indvandrere, afgifter, forbud, påbud,
        tvungne “vaccinationer”, ruinerede virk
        somheder, plyndrede skatteydere og
        splittede familier sættes op.

        Et godt råd:
        Se selv på nettet hvad WEF, WHO, FN og
        politikerne har af totalitære idéer. (Hodja,
        Youtube, Tucker Carlson, Jesse Watters,
        Snaphanen, Redacted, Den korte avis,
        dr. Malone, dr. Campbell, Mike Yeadon
        og PragerU giver af vigtige oplysninger.

        Og læs et par bøger om solen, co2 og foto-
        syntesen. Og se videoer og bøger om hvor
        omfattende statsterroren og blodbadene
        var i kommunistiske og islamiske lande fra
        1917 og helt op til 2024.

        Der er ikke længere råd til at være naiv eller
        uvidende. En uvidende befolkning beder om
        at blive udnyttet, undertrykt og slået ihjel.
        i

        1. Rettelse

          Beklager gentagelsen,
          teknikken driller nogle gange.

          1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

            Noget tyder på at Pernille Vermund fra
            Nye Borgerlige er en lunefuld og forvirret
            politik-kvinde, der skifter mening om alt
            muligt med korte mellemrum.

            Hun proklamerede at NB lukkede,
            men det kan hun slet ikke gøre alene, for
            der skal 2/3 dels flertal til. Hendes mange
            flagrende og selvmodsigende udmeldinger
            gør hende til en vejrhøne der drejer som
            vinden blæser. Det er PV der har kørt
            partiet i bund. Hun har været et blålys
            som konstant var på vej et nyt sted hen.

  3. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

    AFRIKANSKE TILSTANDE MED VOLD OG MORD
    PRÆGER DE FØR SÅ FREDELIGE SVENSKE BYER

    Uppsala og dele af Stockholm og
    Jønkøbing ligner nu Afrika. Og Malmø
    ligner en by i Gaza eller Afghanistan. Og de
    svenske politikere der havde magten 1980
    til 2024, skyder skylden for den havarerede
    indvandrings-politik på hinanden. Men det
    er de almindelige svenskere der bærer byrderne
    og betaler prisen. Bl.a. i form af hundredvis af
    skyderier og knivstik i gaderne, i form af bombe-
    sprængninger og afbrændte biler, i form af en
    katastrofal afskaffelse af sundhed og social velfærd.
    De svenske socialkammerater frikender naturligvis
    sig selv, og de radikale “borgerlige” fralægger sig
    også ethvert ansvar.

  4. Espen Kehler

    Ubegribelig dårskab hos anklagemyndigheden

    Sørgeligt at vi har en anklagemyndighed, der hverken har mandsmod eller visdom til at træffe den rigtige afgørelse i sagen mod Ebbe Preisler.

    Kun en tåbe frygter ikke myndighedernes hykleri og moralske forfald.

    Godt at Aamund støtter den stakkels gamle mand, der blot har gjort, hvad mange af os ville gøre, hvis vi stod i samme situation og havde mulighed for det.

    Etisk råd må leve i et åndeligt tomrum. Aktiv dødshjælp foretages hver dag på vore hospitaler under parolen: vi giver smertestillende selvom det kan forkorte dit liv, hvis du ønsker det. Nogle kalder det passiv dødshjælp men det sker meget aktivt.

    1. Hvor er vi på vej hen?

      Nu ønsker regeringen S, M og V det sat i system,
      så det hele bliver en så aktiv og statsstyret dødshjælp
      som overhovedet muligt. Det åbner for misbrug af den
      mest diabolske og nihilistiske slags, i ubegrænset omfang.
      Som det blev set praktiseret af nazisterne overfor invalide,
      psykisk syge og endda børn. Er dog enig med Kehler i at
      anklagemyndigheden i den aktuelle sag optræder afstumpet.

      Etisk råd er af regeringen omdannet til at være en
      bugtaler-dukke. De har sat en radikal kvindelig præst
      til at være “formand”.

  5. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

    Politikerne tramper på danskernes
    borger- og menneskerettigheder. Børn
    og forældre gøres retsløse i tusinder af sager.

    Vores samfund ligner mere og mere et
    propaganda-land hvor medierne hver dag
    påstår at vi danskere lever i et velfungerende demokrati,
    selvom det er et skin- og papnæse “demokrati” som hele
    tiden udvikler sig i retning af en diktatur- og politi-stat. En
    naturlig og logisk udvikling i et land hvor næsten hele
    befolkningen hver dag sidder og glor på husalteret i time-
    vis, mens de tager politiske “sandheder” til sig, eller lader
    sig underholde så længe at der ikke længere er tid til at
    tænke over hvad partierne og medierne egentlig har gang i.

    Overfor ytringsfriheden har systemet allerede flere gange
    opført sig som en politi-stat. Ninn Hansen, Glistrup og andre
    har fået en lurvet, smålig og tarvelig behandling.

    Overfor mændene er ligestillings-fanatikerne og skilsmisse-
    feministerne kommet langt i retning af at bruge politistats-
    metoder mod mænd og børn. Mødre er pr.definition fejl-
    frie og perfekte, mens fædre er en slags affald og børnene
    noget retsløst inventar. Deres ønsker er uden betydning
    i 9 af 10 sager. Det resulterer i mange tragedier.

    Familie- og skilsmisse-bureaukratiet er tyrannisk og beton-bureaukratisk. Og ligestillingen er endt i sin groteske
    modsætning hvor mænd er gjort til ikke-mennesker, til
    unter-menchen, til white trash. Ligestillingen er endt i
    ren svindel.

    Under “pandemien” blev retsstaten, grundloven og ejen-
    domsretten også sat ud af kraft, når Chrborg fandt det
    opportunt. Og patienters og pårørendes rettigheder
    blev stort set sløjfet.

    Det ser også ud som om der sælges ud af retsstaten
    og demokratiet når det drejer sig om WEF, WHO, EU
    og FN.

    Og når politiet bruges som skatteopkrævere overfor
    bilister som kører en anelse for hurtigt pga. dårlig
    skiltning mv., er det også betænkeligt.

    Og hvordan kan man i en retsstat forsvare at
    nyankomne udlændinge fra dag 1 tildeles langt
    større rettigheder end landets egne borgere?

    Danskerne har grund til at være taknemmelige
    overfor politiet i bred almindelighed, for politiet
    gør en glimrende indsats på mange områder, og
    uden det ville Danmark være noget i stil med
    Somalia og Libanon. Men det er trist når politiet
    AF POLITIKERE misbruges mod børn og forældre,
    mod hjemløse, mod bilister og mod folk der
    blot bruger deres ret til at ytre sig kritisk overfor
    tidens politik. Det er sådan set ikke politiet der
    er et problem, det er mere det tyranni, besvær og
    de skøre krav og regler som politikerne påfører
    befolkningen, der er problemet.

    (Uden ytringsfrihed er der INTET demokrati)

  6. Peter Krogsten

    I abortdebatten glemmes manden, det er jo altså også hans kommende barn. Hvor er ligestillingen henne? I Japan har man lige ændret lovgivningen, så faderen også skal give samtykke til abort.

    1. Træt

      Juridisk abort for mænd er et vigtigere emne.
      “Skal en mand kunne frasige sig faderskabet, hvis en kvinde narrer ham til at få et barn mod hans vilje? Filosoffer og teologer ser forskelligt på sagen, mens befolkningen er overvejende positiv over for ideen.”
      https://www.dr.dk/nyheder/kultur/tro/skal-maend-have-ret-til-juridisk-abort-filosoffer-og-teologer-giver-deres-bud

      Halvt i spøg går jeg også ind for sene aborter – indtil det 18. leveår

      1. Blot en bemærkning

        Etisk råd skal forestille at være et
        frit og uafhængigt råd, men synes at være
        et ekko af hvad de røde mener om moral
        og etik. Det er de røde der pt. finansierer
        rådets ansatte. Er der gået råd i rådet?
        Det ser sådan ud.

  7. Flaben Fræk

    I en ulykkelig sag som denne hvor den 81-årige Ebbe Preisler er anklaget, har justitsministeren mulighed for at give amnesti (GRL § 24) – Hummelgaard, Peter Hummelgaard (!..?) ÅH NEJ! – (her skal læseren se for sig en let fremstrakt hånd, som på et løst håndled i lav højde, vinker afværgende fra side til side) – Den minister har vist ikke flere juridiske/kontrajuridiske skud i bøssen – Gosh!

    Og til anklagemyndigheden: se så for helvede, at få Ebbe Preisler sat på fri fod – Alternativt få rejst anklage mod store dele af det plejepersonale som dagligt yder palliativ behandling til terminale patienter – Som en anden skribent, Espen Kehler, bemærker: “Aktiv dødshjælp foretages hver dag på vore hospitaler under parolen: vi giver smertestillende selvom det kan forkorte dit liv, hvis du ønsker det. Nogle kalder det passiv dødshjælp men det sker meget aktivt.” – Ret mig hvis jeg har misforstået dig Espen Kehler…

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Tyske og hollandske landmænd og byfolk har
      erklæret krig mod det grønne tyranni.

      Se Hodjas blog.
      Hvor der er en tegning hvor Klaus Schwab fra WEF
      hælder kommunisme og fascisme sammen til en
      gryderet bestående af globalisme, insekter, klima-
      humbug og grønne giftigheder

  8. Espen Kehler

    Det forargelige er, ar anklagemyndigheden rejser tiltale efter straffelovens par 237 om overlagt drab med strafferamme op til livstid, når de retteligt burde bruge par 237 om drab efter begæring med strafferamme på tre år. Efter retspraksis ville man typisk lande på seks mndr betinget fængsel.

    Enhver idiot kan jo se, at der er tale om medlidenhedsdrab ….men nu skal også denne sag trækkes i langdrag pga juridisk inkompetence.

    1. Espen Kehler

      Ups rettelse: straffelovens par. 239 om drab efter begæring…..

      1. Flaben Fræk

        Ebbe Preisler bør sættes på fri fod øjeblikkeligt; uagtet at anklageren måtte ønske at opretholde sigtelsen. Hvor skal manden løbe hen? – Hvis det ikke kan være anderledes bør § 239, som du så rigtigt gør opmærksom på, bringes i anvendelse…

  9. Henrik Wegmann

    Det er et svært emne, som Ager Aamund her tager op, og jeg er ikke sikker på, at det er en god ide at koble et andet emne, abort, på spørgsmålet om aktiv dødshjælp.

    I princippet tror jeg, at næsten alle er tilhængere af individets ret til selv at bestemme, hvornår ens død skal indtræffe. Problemet ligger i, at andre – eksempelvis familie – skal involveres heri. Det åbner for misbrug. Omvendt, hvis en nem, smertefri og æstetisk vej ud af livet ikke er til rådighed, så risikerer man, at mennesker, med et såre forståeligt ønske om at forlade denne verden, tvinges til “grimme” selvmord.

    Jeg synes, at det er et svært spørgsmål, og jeg er ikke helt afklaret. Til gengæld er jeg helt afklaret om, at de meninger, som medlemmerne af Etisk Råd måtte have om emnet, ikke har en tøddel større værdi end nogen andre menneskers. Ikke i dette emne, og ikke i noget andet emne. Etisk Råd bør nedlægges omgående.

  10. Sandhed er bedre end løgn

    “En forbrydelse mod Gud og mennesker”.
    Se vægtig video hos Snaphanen.

    I Sverige er hverdags-terror nu blevet så
    slem, at der er brug for at aflede svenskernes
    opmærksomhed fra de utallige knivstik, bomber
    og skyderier m.m. m. Så nu er man ude med en
    melding om at Rusland når som helst kan starte
    en krig mod Sverige. Måske allerede i morgen
    eller om 1 uge. Selvom det er nærmest 100%
    usandsynligt, medmindre den 3. verdenskrig
    kommer i gang i nær fremtid. (ok, helt kan
    det ikke udelukkes)

    Hvorfor tror vi på strømmen af løgne fra MSM,
    spørger man hos Hodja. (jo mere vi tror på
    dem, jo tættere kommer vi på afgrunden)

    I Tyskland er nu landsomfattende protester
    i gang mod politikernes forsøg på at ruinere
    landbruget. Samme slags politik førte i Holland
    til noget nær generalstrejke, afsættelse af den
    røde statsminister Rutte, hvorefter et protest-
    parti overtog posten. Flere og flere landes
    borgere synes at gennemskue løgnene om co2.

    Inger Støjberg var i radioen. Hun forsvarer de
    danske landmænd, men har ikke forstået, eller
    tør ikke sige, at co2 bygger på hysteri og forfalsket
    videnskab.

    Danmark mister snart sin veto-ret i EU. Men det
    kan måske være ligegyldigt, eftersom Chrborg
    er holdt op med at forsvare danskernes interesser.
    Vi lever jo under et “demokrati” der fjernstyres
    fra Bruxelles og Berlin.

  11. der Adler

    AAmund`s artikel har rørt mig dybt, især de sidste linier. Henrik Wegmann`s indlæg er fint. Hvorfor skal der sidde 17 medlemmer af Det Etiske Råd (DER), og bestemme over voksne mennesker, er vi virkelig ikke kommet længere, end hvor godsejeren skal diktere hvad hans livegne skal gøre?.
    Har i dag skrevet til DER`s formand med nogle synspunkter, der også relaterer til egen situation.
    Sidste år måtte jeg efter 50 års samliv aflevere min kone på plejehjem (Alzheimer), hvad der var det sidste hun ønskede. Fandt senere et brev fra min kone, hvor der blev opsumeret nogle ting, som vi havde diskuteret inden sygdom, og der var plejehjem helt udelukket.

    De sidste linier i hendes brev til mig lyder: ” Når jeg ender der som ovenfor beskrevet, er det i samråd med min mand, at det nu er tid til at hjælpe mig videre til det hinsides. Det har Axxx modstræbende accepteret. Jeg har sagt til ham, at det vil være hans sidste kærligheds erklæring efter næsten 50 års samliv.”

    Det sidste refererer til AA indlæg.

    1. NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE

      Danskerne er i årevis blevet advaret mod
      kommunisterne, feministerne og de radikale.
      Og det har siden 1980-1990 været aldeles
      indlysende, at masseindvandringen var et
      dybt åndssvagt og bundkorrupt projekt. Men
      ca. 80 procent af vælgerne og 90 procent af
      politikerne har ignoreret alle advarsler og
      historiske erfaringer. Selv efter Sveriges blodige
      nedtur mener Pia Dyhr Olsen fra SF, Pernille Weiss
      fra K, Martin Lidegaard fra R, Rosa Lund fra EL,
      Lars Ulykke fra M, Mette F fra S og Troels fra V at
      masse-import af kulturfremmede fra Afrika og
      omegn er en god idé og en berigende politik. Det
      samme mener Stine Bosse og forkvinden fra de
      såkaldt alternative. Og ingen af dem tager afstand
      fra WHO og WEF mv.

      I Sverige er et folkemord begyndt. Snaphanen
      dokumenterer det i en video i dag. Det må
      betragtes som næsten sikkert at danskerne
      vil falde ned i samme afgrund som svenskerne.

      Bortgivelsen og besættelsen af begge lande er
      i fuld gang. Det kan resultere i terror, krig og
      komplet udryddelse. I Afrika og Mellemøsten
      er der sket det ene blodbad efter det andet på
      kristne. Og islamisterne ønsker også at udrydde
      Israels 7 millioner store befolkning.

      Det kan ende med at det med Mettes aktive
      dødshjælp og det med fri abort bliver til noget
      som vil blegne og miste betydning, når globa
      listernes og islamistenes udryddelseskrig for
      alvor begynder at rulle.

      1. Borgens politik er en hyppig årsag til tab, ulykker, tragedier og dødsfald..

        De uvidende og naive taber
        mest, lider mest og dør først.

        Der er nu planer om at REDUCERE
        privatbilismen med 80%, mængden af
        fødevarer med 40%, mængden af social
        velfærd med yderligere 20-40%, antallet
        af hospitaler, skadestuer,skoler og land
        brug med yderligere 20-40%. Der skal
        spares som aldrig før. Dog skal antallet
        af indvandrere, afgifter, forbud, påbud,
        tvungne “vaccinationer”, ruinerede virk
        somheder, plyndrede skatteydere og
        splittede familier sættes op.

        Et godt råd:
        Se selv på nettet hvad WEF, WHO, FN og
        politikerne har af totalitære idéer. (Hodja,
        Youtube, Tucker Carlson, Jesse Watters,
        Snaphanen, Redacted, Den korte avis,
        dr. Malone, dr. Campbell, Mike Yeadon
        og PragerU giver af vigtige oplysninger.

        Og læs et par bøger om solen, co2 og foto-
        syntesen. Og se videoer og bøger om hvor
        omfattende statsterroren og blodbadene
        var i kommunistiske og islamiske lande fra
        1917 og helt op til 2024.

        Der er ikke længere råd til at være naiv eller
        uvidende. En uvidende befolkning beder om
        at blive udnyttet, undertrykt og slået ihjel.
        i

  12. Wiens redning skete 1683

    Der er nu etableret en fabrik der skal
    producere tonsvis af insekter. Den ligger
    i en lille landsby tæt ved Horsens. Den
    er begyndt at levere, så vi alle snart kan
    spise os mætte i dejlige insekt-postejer,
    insekt-bøffer og flue-burgere osv. Skriv i
    søgefeltet: Masseproduktion af insekter,
    og du får mange flere oplysninger.

    God appetit.

    Hos WEF og Klaus Schwab kan du få
    mere at vide om den fagre nye verden
    som Klaus og andre globalister har udtænkt til os.

  13. Her går det godt, fru kammerherreinde

    Uhmm, det lyder godt. Og så kan
    man vel også snart få fluesuppe og
    insekt-pandekager.

  14. Kirsten Rasmussen

    Aamund: Jeg har i snart mange år respekteret dig, din viden og din person, og dit syn på spørgsmålet om fri abort og aktiv dødshjælp ændrer ikke på det.

    Det er i mine øjne paradoksalt, at Etisk Råd ser ud til at bifalde drab på 18 uger gamle “mini-mennesker”, som du kalder dem, egentlig ganske rigtigt, men ikke synes, det er ok at tilbyde terminalt syge mennesker at slippe ud af denne verden med værdigheden i behold. Den smule argumentation jeg har hørt fra Etisk Råd for, at det ikke skal være tilladt, forekommer mig tyndbenet – som du nævner noget med at nogle kan føle sig presset til at acceptere aktiv dødshjælp, fordi pårørende, f.eks., synes det vil være en god idé af forskellige årsager. Det er ævl i mine øjne, for en betingelse for at få bevilliget aktiv dødshjælp er vel, at man er terminalt syg, hvorfor det kun går én vej under alle omstændigheder. Det er kun et spørgsmål om, hvor lang tid der skal gå. Argumentet om en glidebane må man tage stilling til, hvis den situation opstår. Til en start kunne man vedtage en lov, der forudsætter, at patienten er terminalt syg.

    1. Ole Jensen

      Kirsten Rasmussen.
      Staten er en god tjener, men en ond herre. Og
      danskerne har ikke længere styr på staten, for
      vores demokrati er i realiteten en parodi og en
      illusion.

      Og hvordan kan man have tillid til lovgivere og
      politikere som systematisk har undergravet og
      nedbrudt sundhedsvæsnet og patient-sikkerheden,
      og som med diverse arter af yderst kynisk og
      åndsformørket politik har påført tusinde og atter
      tusinder af danskere elendighed eller død. Er
      det ikke meget naivt at være godtroende overfor
      nutidens politikere?

      Hodja og Snaphanen har et væld af eksempler
      på Chrborgs katastrofale politik.

      Har du læst de to første kommentarer?

      1. PS

        PS: Se også “Hvor er vi på vej hen”
        ovenfor 7-1 kl. 22.38. (om hvordan
        “ordninger” e blevet misbrugt)

      2. Kirsten Rasmussen

        Ole Jensen: Jeg er ikke i tvivl om, at der foregår mange ting bag kulisserne i dette samfund, som vi almindeligt dødelige aldrig får at vide. Men jeg aner en konspiratorisk indstilling i dit indlæg, som jeg ikke ved nok til at dele. Måske er jeg bare ikke klog nok – men det kan jo også være en fordel. De to første kommentarer har jeg ikke læst. Der bliver skrevet så meget, og jeg orker ikke læse noget, som indlægsskriverne ikke vil lægge navn til, så de indlæg springer jeg almindeligvis over.
        Mener du, at hvis politikerne vedtager en lov om aktiv dødshjælp, er det fordi de ønsker at udrydde os?

        1. Ole Jensen

          Kirsten R

          De fleste danskere og svenskere nøjes med
          de oplysninger de får fra MSM. Bliver de ved
          med det, går deres lande til grunde. Hvis det
          er din indstilling at du ikke vil lære noget af
          verdenshistorien og dens katastrofer, er du
          svær at hjælpe. Alene det at du ikke tør læse
          kommentarer der henvises til, lyder som om
          du er bange for at få oplysninger som ikke
          svarer til dine vaneforestillinger. Det havde
          været bedre for dig selv og samfundet hvis
          der var noget mere folkelig nysgerrighed og
          et større ønske om at skaffe sig viden om
          hvad der sker bag kulisserne og bag de
          blanke facader.

          I den tid vi lever i nu, er uvidenhed opskriften
          på samfundets undergang. Det vil du hurtigt komme til at forstå hvis du supplerer Aamunds fantastisk gode artikler med Hodjas blog og Snaphanen.

          1. Kirsten Rasmussen

            Ole Jensen: Du kan sagtens have ret i mange af dine synspunkter. Det vil jeg ikke bestride. Men for nu at komme tilbage til emnet: Er der nogen i dette forum, der kan fremføre nogle argumenter for ikke at indføre aktiv dødshjælp? Jeg er villig til at lade mig rykke af gode argumenter, gerne i form af eksempler – som selvfølgelig godt må være opdigtede.
            Et af de argumenter, som jeg HAR hørt, er det med glidebanen, og det kommer jeg vist selv til at tale for, når jeg skriver, at man “til en start” kunne vedtage en lov, der giver terminalt syge ret til aktiv dødshjælp. Det åbner ligesom for, at man kan udbygge loven på et senere tidspunkt – til hvem og hvad. Tja…
            Du svarer ikke på, Ole Jensen, om du mener, at politikerne, hvis de vedtager en lov om aktiv dødshjælp, er ude på at udrydde os, men hvis du mener det, og det virkelig forholder sig sådan, så er det selvfølgelig et vægtigt argument imod. Det er nok bare ikke et, der kan rykke mig. Dertil er det for konspiratorisk.

          2. Ole Jensen

            Kirsten R
            De oplysninger og argumenter du
            efterlyser, finder du i rigelige mængder
            på nettet, f.eks. hos Youtube, hos dr.
            Campbell, dr. Malone, Mike Yeadon,
            Snaphanen, Hodjas blog, 24nyt, “X”,
            Redacted og Tucker Carlson. Eller se
            på hvad der er foregået i verden siden
            1917.

    2. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

      Det er sjovt som de fleste vælgere ikke
      orker at søge sandheden, om de så får den
      serveret på en sølvbakke. Men de orker at se
      fjernsyn 2-5 timer pr. dag, eller de bruger uger
      og måneder af deres liv på at læse dameblade
      og kriminalromaner. Det er ikke uden grund
      at Vesten er i opløsning og forfald. Borgerne
      ønsker ikke at blive klogere, de vil bare underholdes.
      Hodjas og Snaphanens videoer gider de da slet
      ikke se.

  15. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

    SUPER-HOSPITALERNE SÆTTER
    DANSK REKORD I SKANDALER

    Artikel i EBs netavis i dag 9-1-024

  16. Overfor politikeres budskaber er mistro tit det klogeste

    De radikale ønsker at give landbruget
    et slag og et spark som vil kunne ruinere tusinder
    af landmænd. Og tilsyneladende vil man bruge
    ethvert påskud til at nedlægge en stor del af
    fødevareproduktionen i Danmark. Nu taler de
    om at nedlægge landbrug i et arel på to gange
    Fyns størrelse. Det skal ske af hensyn til klimaet,
    diversiteten, naturen, havet, grundvandet, folke-
    sundheden, velfærden, langsigtet økonomi og
    hvad “videnskaben” mener. (i form af nogle
    røde skrivebords-teoretikere)

    Men de radikale har aldrig nogensinde været
    på danskernes side, de vil meget hellere redde
    hele verden. Det har været et folkefjendsk og
    landsskadeligt parti i over 100 år, og at det nu
    vil landbruget til livs med WEF politik, bør føre
    til at endnu flere vælgere lægger afstand til
    partiet. (Selvom DR igen og igen reklamerer
    for radikale politikeres tåbelige idéer)

    I Tyskland er lige nu den største protestaktion i
    gang i 75 år. Titusinder af vrede landmænd har
    blokeret veje overalt i landet. Det har nettet
    flere videoer om. Hos “X” ses billeder af den
    enorme protest som støttes af de fleste tyskere.
    For uden landbrug ingen mad.

    At EB net ikke omtaler demonstrationen, virker
    besynderligt. En taktisk radikal fortielse?

    I Holland førte lignende protester til at regeringen
    faldt, og røde Rutte blev udskiftet med Geert Wilders
    som er på hollændernes side.

    Europas kommunister ønsker at slagte alle mulige
    private erhverv, firmaer og virksomheder, så alt kan
    blive statsdrevet. Men 50 landes erfaringer viser at
    planøkonomi altid ender i bureaukrati, korruption,
    skandaler, fattigdom og undertrykkelse.

  17. røde, rabiate og woke politik-kvinder ruinerer Europas og Danmarks økonomi og civilisation

    Ylva Johansson, den svenske feminist og
    EU-komissær, mener at det er bedst at udskifte
    europæerne med arabere og afrikanere.

    Der foregår et folkemord/ massemord i Sverige.
    Se videoer hos Snaphanen.

  18. Tennis-spilleren

    Under den nuværende regering
    bliver det dyrere og dyrere at være dansker.
    Huslejerne stiger, benzin-og diesel er lige
    steget, inflationen har gjort mad og mange
    andre varepriser højere, nye afgifter, bøder
    og gebyrer er på vej. Der er skabt en kunstig
    energi-krise, og mange firmaer er blevet pålagt
    så meget bureaukratisk og administrativt bøvl,
    plus større transportomkostninger, så at de er
    nødt til at hæve priserne. Breve er pr. 1. januar
    blevet 100% dyrere at sende. Bus- og tog- billetter
    stiger også.

    EUs nye “klima”krav, de nye ejendomsvurderinger
    (fejl i 3 af 4 sager), det stigende antal kolde hænder
    og den fortsatte indvandring gør ikke sagen bedre.

    Rossmann skriver om det hos Hodja.

  19. Her går det godt, fru kammerherreinde

    De politiske genier har reddet os
    endnu en gang. Hurra, hurra, hurraaaah!!!

    S, M og V har jo flertallet i det
    såkaldte folketing, og så kan man jo lige så godt
    bestemme hvadsomhelst hen over hovedet på
    befolkningen, altså stemmekvæget og fårehovederne.

    Derfor har Mette, Lars og Troels nu bestemt at
    1000 kr. sedlerne skal afskaffes, for så mange penge
    kan danskerne da slet ikke administrere. Og det er
    jo også meget mistænkeligt at nogen kan have 1000
    kr. tilovers, når skattevæsnet og momsopkræverne
    osv. har været i folks lommer.

    Men hvad er en 1000 kr. seddel egentlig værd? Faktisk
    ikke ret meget. I forhold til 1980 kun ca. 200 kr. Og i
    1960 penge kun ca. 50 kr. Så det er altså småpenge
    man nu vil forbyde.

    Tænke sig, i 1960 havde man 100 kr. og 500 kr. sedler.
    Svarende til 2000 kr. og 10.000 kr. sedler i dag. Man
    gyser jo ved tanken.

    Men heldigvis har vi jo ikke sweitziske tilstande her i
    landet, for så havde politikerne jo været nødt til at
    spørge folket om hvad det mente. Sådan noget puha
    er vi da heldigvis forskånet for her i verdens fineste
    demokrati, der er forbillede for hele verden og resten
    af universet.

    Så når vi om lidt afskaffer 50’erne (kaldet 1000 kr.
    sedler), vil andre lande nok beundre vores politikere
    endnu mere for deres ambitiøse, bæredygtige og
    klimavenlige handlekraft.

  20. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

    Noget tyder på at Pernille Vermund fra
    Nye Borgerlige er en lunefuld og forvirret
    politik-kvinde, der skifter mening om alt
    muligt med korte mellemrum.

    Hun proklamerede at NB lukkede,
    men det kan hun slet ikke gøre alene, for
    der skal 2/3 dels flertal til. Hendes mange
    flagrende og selvmodsigende udmeldinger
    gør hende til en vejrhøne der drejer som
    vinden blæser. Det er PV der har kørt
    partiet i bund. Hun har været et blålys
    som konstant var på vej et nyt sted hen.

    1. Karl Martell

      Jeg har svært ved at se Pernille Vermund under fanerne hos Liberal Alliance, Danmarksdemokraterne, Venstre eller De Konservative simpelthen fordi de er EU venlige i varierende grader.
      De Radikale slet ikke, hun betegnede Zenia Stampe som total blank.
      Dansk Folkeparti vil være et problem, fordi partiet er næsten mere socialdemokratisk end socialdemokraterne i fordelingspolitikken, og Pernille Vermund er super liberalist på de økonomiske politik.
      Hun er ikke ligefrem fanatisk mht. den såkaldte grønne omstilling, så det udelukker De Konservative igen. Dem er hun i øvrigt skredet fra i tidernes morgen.
      Det er kun Dansk Folkeparti, der her en udlændingepolitik som er næsten lige så stram som NB. Men her sidder Mette Thiesen og de to er ikke ligefrem hjerteveninder.
      Måske hun kunne slå kludene sammen med Henrik Dahl, han har en tilstrækkelig stram udlændingepolitik, men han er på vej til det EU som Pernille har et anstrengt forhold til. .
      Kort sagt, uanset hvor hun tager hen, så vil hun have et kolossalt troværdighedsproblem; Men så på den anden side, hvornår har det holdt en dansk politiker tilbage?

      1. Alle de gamle partier er utroværdige

        Er der eet eneste seriøst parti tilbage
        på Chrborg?? Pernille Vermund er til grin,
        og på den måde passer hun til samtlige
        partier, for de er alle latterlige og halvt
        forrykte. Opslagh går ind for kokain og
        vil gerne samarbejde med de radikale,
        de radikale er skrupskøre, SF finder det
        dejligt at kaste statsborgerskaber i grams,
        EL og S er vilde med at mobbe landbruget
        og erhvervslivet, K, V og M er tilhængere
        af Klaus Schwab og WEF. Ingen af partierne
        forsvarer danskernes værdier, frihed eller
        interesser. Alle lader de sig gerne fjernstyre
        fra Bruxelles. Indtil nu har DF og NB været
        blålys, varm luft og tomme løfter.

        Fremtiden ligner et blodigt mareridt.

      2. Piotr

        AT de partier på Borgen der kalder sig “blå”, ikke kan samarbejde er en skandale. De skulle have sådan et spark i r…. .

        MEN, om de såkladte “blå” skulle finde fælles fodslag, OG, ønsker samarbejde med den Oikofobe sekt, de radiGALE, så er alt håb ude.
        SvendSvin har engang sagt noget fornuftigt om sekten: at samarbejde med sekten, er som at forsøge at sømme en pudding op på væggen!

        I Danmark har vi pt, ikke politikere der vil Fædrelandet & danskerne.
        De siger et og gør noget andet. (taburetten er vigtigere!).
        Ex.: Hvordan kan NB/PV stemme for lovforslag om skattelettelser, der simpelthen er fup & bedrageri? Kan de ikke læse?

        Om det stemmer at der skal 2/3 stemmer til at opløse NB, lader det til at PV ikke vil overlade “sit parti” til andre, ret tøseagtigt, fordi Lars Boje står i kulissen og kunne sikkert ovetales.

        PV har været et blålys. Enig. Hun har ikke mange chancer med nogle af de andre “blå” da hun er mere “blå” end dem selv.
        (de er alle skabs-socialdemokrater som Messerschmitten!).
        Som amerikanerne siger: you are never better than your last performance!

        Støt Danske Patrioter! Støt Rasmus Paludans Teater! Støt TR! Brand en Bog!
        ForfatningsDomstol & Direkte Demokrati NU!
        P.

  21. Sandhed er bedre end løgn

    Tyske og hollandske landmænd og byfolk har
    erklæret krig mod det grønne tyranni.

    Se Hodjas blog.
    Hvor der er en tegning hvor Klaus Schwab fra WEF
    hælder kommunisme og fascisme sammen til en
    gryderet bestående af globalisme, insekter, klima-
    humbug og grønne giftigheder

  22. Karl Martell

    Skulle jeg nogen sinde komme i den situation, at jeg blev en umælende grønsag, så håber jeg for min værdighed og for mine kære, at en eller anden vil give mig en overdosis, så jeg stille sov hen.
    Vi skal hele tiden huske at et liv skal være værd at leve, for at leve det.

  23. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

    …eller 179 skuespillere?

    Familie-retshuset administrerer også
    danskeres statsborgerskaber. Men på en så
    betonbureaukratisk måde at selv pæredanske
    familier påføres et enormt besvær, store udgifter
    og ufatteligt lange ventetider. Og det har nu vist
    sig at man har oparbejdet en praksis som er
    både idiotisk og ulovlig. Og selv om man som
    dansker ikke har boet i udlandet, men har været
    i Danmark hele sit liv, kan man blive stillet over
    for at skulle bevise at man er dansker. Selv i en
    bank hvor man har været kunde i 30 år, kan de
    finde på at ville have bevis for at man er den
    man hele tiden har været. Nye regler er så tossede
    at folk kan ende i totalt skøre situationer.

  24. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    NY LABORATORIE-VIRUS ER 90-100% DRÆBENDE !!!

    Den smitter gennem luften. Hvis den slipper ud
    kan der blive tale om en kunstig PEST lige så slem
    eller værre end middelalderens sorte død.

    Se dr. Campbell hos Hodja.

  25. PS

    PS: Der kan evt. være tale om bluff,
    de skal få os til at stå i kø efter endnu
    flere “vaccine”-stik.

  26. PS

    PS: Der kan evt. være tale om bluff,
    der skal få os til at stå i kø efter endnu
    flere “vaccine”-stik.

  27. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

    Der kan være 250.000 bittesmå plastic-stykker
    i 1 liter kildevand eller sodavand der opbevares
    i en plastic-flaske. Det kan muligvis være kræft-
    fremkaldende at drikke vædsker med så mange
    nano-partikler. Også andre sygdomme kan
    tænkes fremkaldt af plastic-partikler der er så
    små at de kan bore sig gennem barrierer som
    end ikke bakterier eller virus kan trænge igennem.

    Danskere kan nu blive indkaldt til session, de kan
    have cpr-nr, været elev i folkeskolen osv., osv., og
    deres forældre og bedste forældre kan være pæredanske.

    Alligevel kan Familie-retshuset finde påstå at man måske
    slet ikke er dansker, hvorfor ens statsborgerskab skal
    annulleres.

    For danskere kan det være enormt vanskeligt og besværligt
    at bevare deres statsborgerskab, mens det for indvandrere
    kan være nemt og hurtigt at blive til “danskere”.

    Familie-retshuset har udviklet praksisser som er så skøre
    og bureaukratiske, at man mangler ord.

  28. der Adler

    Karl Martell 14:58

    Et meget forståeligt ønske, men så husk at skriv det ned medens du er frisk i hovedet, for ellers bliver vedkommende der vil imødekomme dit ønske, anklaget for mord.
    Spændende at se hvad Preisler-sagen ender med.

  29. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

    OVERLAGT MASSEMORD OG AFFOLKNINGS-DAGSORDEN

    Rystende video hos Snaphanen om noget der sker i
    Europa og USA på samme tid. Dog virker nogle af
    tallene tvivlsomme eller overdrevne. Men se den selv.

  30. Ole Madsen

    Etisk råd går ind for at hæve grænsen for legal abort fra 12. til 18. graviditetsuge. Ved 17. – 18. graviditetsuge er fosteret levedygtigt udenfor livmoderen. Etisk råds anbefaling er uforståelig.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *