PARTIET VENSTRE ER SKYLD I JAKOB ELLEMANNS POLITISKE DØD

Som den loyale og pligttro officer (Jeg har jo været udsendt) han er, tog Jakob Ellemann den ultimative kugle for sit parti og oplæste sin egen politiske dødsannonce den 23. oktober foran et stort opbud af medier og snurrende kameraer. ” Min Person skygger for Venstre” tilstod han og påtog sig hermed ansvaret for partiets deroute fra 23,4 procent af stemmerne ved folketingsvalget i 2019 til kun 8,7 procent i dag ifølge en frisk meningsmåling fra Gallup. Det er naturligvis en ædel gerning, at den anstændige gentleman Jakob Ellemann påtager sig al skyld og soner sin brøde ved at bringe det højeste offer. Men det er bare ikke sandheden.

Gennem de sidste 25 år har Venstre gradvist, men målrettet forladt sine borgerlige bastioner og liberale mærkesager og fremstår i dag som en tom lyserød skal, der er villig til at samarbejde med hvem som helst om hvad som helst bare det er grønt, klimabevidst og velfærdsorienteret. Inden Anders Fogh Rasmussen overtog regeringsmagten i 2001, var Venstres politiske grundlag sammenfattet i Anders Foghs bog, ’Fra Socialstat Til Minimalstat’. Det er et velskrevet politisk manifest med klare liberale politiske budskaber om en slank stat, beskedent skattetryk og størst mulige frihed til borgerne. Venstres politiske ledelse var dog klar over, at da mere end 50 procent af vælgerne var på overførselsindkomst, kunne man ikke blive statsminister i Danmark på en liberal politik.  Fogh indgik derfor en alliance med Dansk Folkeparti, der dengang som nu er et socialdemokratisk parti med en konservativ udlændingepolitik. Tilsammen eksproprierede de to partier socialdemokratiets velfærdspolitik, som helt frem til i dag blev regeringsgrundlaget for alle borgerligt ledede regeringer, der så bare ikke mere er borgerlige.

Venstres mærkesager blev likvideret en efter en, så partiet nu fremstår som en blævrende konsensussøgende gople, hvor det politiske kompromis er blevet et mål i sig selv. Det oprindelig krav om en skattereform blev opgivet og vekslet til et tandløst skattestop. Med Venstre i statsministeriet indførtes den berygtede iværksætterskat – verdens eneste -, der har kostet titusindvis af arbejdspladser og massiv indtjening til samfundet. Jakob Ellemann og Venstre elsker forsvaret. Den, man elsker, tugter man, og det danske forsvar blev med Venstres kærlige stemmer tugtet til den ruin, det er i dag. Venstres partiprogram lover en hensigtsmæssig og stram udlændingepolitik, men i praksis lukkede Venstreregeringerne tusindvis af klienter fra især islamiske kultursamfund ind i landet uden, at der blev stillet krav om integration på arbejdsmarkedet og i den demokratiske retsstat.

Med Lars Løkke som statsminister godkendte Danmark den katastrofale Marrakesh-aftale, der sidestiller alle vandrende mennesker med flygtninge. Partiet Venstre lagde sig op ad Merkels ” Wir schaffen das!”-strategi, og foretager sig intet i europolitisk henseende, der kunne provokere EU-kommissionen. ”Tomme tønder buldrer mest”, mente Lars Løkke og hyrede Inger Støjberg som integrationsminister til at buldre om stram udlændingepolitik; men hun blev kørt i stram snor og måtte nøjes med at buldre og fik ikke lov til at vise resultater, hvor gerne hun end ville.  Til gengæld kastede Danmarks Liberale Parti Støjberg under bussen til en ydmygende fængselsdom for en mindre forseelse, der kunne være klaret med en påtale fra Folketinget, en såkaldt ’næse’. Med bitterhed kunne Venstres vælgerkorps kort tid senere bevidne, hvordan venstrefløjen på Christiansborg dannede en beskyttende jernring omkring Mette Frederiksen, der i modsætning til Støjberg så slap for en tur i Rigsretten.

Venstre som parti og regeringspartner har kritikløst underkastet sig CO2-hysteriet og myten om de forestående klimarædsler uden et sekund at mobilisere borgerlig sund fornuft og kritisk eftertanke. Da Ellemann blev udnævnt til miljø-og fødevareminister i 2015, erklærede han helt i overensstemmelse med  sit partis nyfundne værdier, at han var mere minister for miljø end for fødevarer. Herefter begyndte landmændene at se sig om efter et andet parti at stemme på. Og efter at Venstre med grønt lys for CO2-afgiften på landbruget har kastet sig i støvet for klimasjakalerne, er Danmarks bønder endeligt færdige med  det gamle landbrugsparti.

 Venstres politiske død som liberalt og borgerligt parti indtraf ved folketingsvalget i 2019, hvor Lars Løkke udtalte ønsket om et regeringssamarbejde med Socialdemokratiet og udtalte – med Jakob Ellemanns fulde støtte -, at hele det beregnede økonomiske råderum på 70 milliarder kroner burde gå til en videreudvikling af velfærdsstaten. Dette var Venstres endelige farvel til sit liberale værdigrundlag, en skattereform, en slankere stat, et troværdigt forsvar og mere frihed til borgerne. I stedet påtog partiet sig en forpligtelse til realiseringen af formynderstaten under socialdemokratisk ledelse.

Det var således 25 års bevidst afvikling af Venstres borgerlige og liberale værdier, der afsluttede Jakob Ellemanns politiske liv. Han var kaptajn på en skude uden ror, uden last, uden ballast. Han forsøgte fortvivlet i sine få år som formand at sælge billetter til en forestilling, der var taget af plakaten. Troels Lund Poulsen arver nu ansvaret for Venstres liberale konkursbo, som han kommer til at føre det sidste stykke ned under spærregrænsen, hvis han fortsætter som hidtil. Venstre er nødt til at genopfinde sine liberale og borgerlige værdier, hvis partiet atter skal genvinde sin plads i den politiske sol. Måske ikke som et bredt favnende folkeparti, men dog som et parti med karakter og identitet.

Troels Lund Poulsen må som ny partileder først og fremmest forstå, at for fremtidens Venstre er det bedre at være lille og levende end stor og død.

24 oktober 2023

68 Thoughts to “PARTIET VENSTRE ER SKYLD I JAKOB ELLEMANNS POLITISKE DØD”

 1. Jette

  Helt enig.
  Vi har slet ikke brug for flere ultraliberalistiske partier.
  Venstre skal ud af regeringen,
  Undskylde og beklage det store vælgerbedrag, sørge for
  den lovede undersøgelse af Minkskandalen, og ikke mindst finde de borgerlige
  værdier frem.
  Så har de måske en chance…

   1. Michael Andersen

    Jette, tak for et super eksempel

    Forfatteren til artiklen har nogle væsentlige pointer, der skæmmes af et noget kantet sprog.
    Opmærksomheden på sproget, kom efter lytningen på ”speaker” Rep. Mike Johnson (R-La) fænomenale tiltrædelses tale. Den nye ”speaker” omtales som en ærlig person der kan udvise uenighed på en sjælden behagelig facon, hvilket også forklarer republikanernes fulde opbakning

    Konklusionen er at ærlighed, sprog, ordvalg og tone, måske betyder mere end man tror?

  1. Ham der gerne vil standse ulykken

   Venstre er ligesom resten af vores partier både tidligere værnemagere og nuværende.

   Hvis man tror på at man kan ændre noget i et demokrati fyldt med historieløse uvidende idioter blandet med udlændinge der hader landet så er man så dum at man fortjener den fremtid vi går i møde.

   Hvis vi kunne ændre noget ved at stemme så fik vi ikke lov.

 2. Henrik Wegmann

  “A day late and a dollar short”. Det kan man vist roligt sige om partiets kommende leder – uanset hvem det måtte blive. Partiet er tømt for både politisk indhold og talentmasse og har ingen fremtid.

 3. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

  Jacob, en radikaler uden jordforbindelse.

  Traktor-Troels har nu meldt ud at han også
  vil pålægge landbruget byrdefulde co2-afgifter.

  Venstre er et anti-dansk parti.
  Det er altså et for danskerne skadeligt og
  komplet værdiløst parti.

  Desværre er alle de kendte partier domineret af uduelige,
  korrupte, skruppelløse eller halvt sindssyge personer.

  Af 179 politikere er de 160-170 villige til at støtte EUs, WEFs og
  WHOs politik, selvom det fører os mod diktatur, fattigdom,
  hverdags-terror, folkeudskiftning og nedlæggelse af
  danskernes folkehjem.

  Fremtiden kan blive et barbarisk og blodigt mareridt.

  “Stil regeringens ministre for en rigsret” skriver Klaus Ewald
  hos Hodja.

  Der er også en artikel om wef-fadbamse-globalisten Lars Q.

  1. Klima handler ikke om klima, men om diktatur

   Klimaet har klaret sig i imponerende
   lang tid uden mindste hjælp fra politikerne.

   Hvis man kender lidt til planternes foto-syntese,
   co2 og solens indflydelse på klimaet, vil man nok hurtigt
   gennemskue de hysteriske klima-tosser. Planterne kan
   slet ikke undvære co2, de visner uden. Og uden planter
   vil dyr og mennesker sulte og dø. Hvis man yderligere véd
   noget om hvordan vejret har sat den ene rekord efter den
   anden hvert år siden 1800 og endnu meget længere tilbage.
   Og hvis man yderligere gennemtænker den vanvittige plan
   om at suge co2 ud af luften mv. overfor at Danmark kun
   udgør en totusinde del af jordens overflade, plus at lufthavet
   over vores land udskiftes med meget korte mellemrum ved
   at den bliver blæst videre og væk udover Atlanterhavet,
   Østersøen mv. ……. kan man næppe undgå at blive klar over
   at de politikere som ønsker at bruger hundredvis af milliarder
   af kroner på krig mod co2, enten er dumme eller skrupskøre
   eller købte og betalte.

   PragerU og Hodja har mere om co2-hysteriet.

   1. Klima handler ikke om klima, men om magt og penge

    Co-propagandaen drives frem
    af særinteresser.

    Partier, medier, vindmølleindustrier, sælgere af el-biler,
    solcelle-anlæg og atomkraftværker osv. samt uvidende
    klima-tosser mv. bruger co2-bluff og humbug til at
    promovere sig selv og til at tjene penge på almuens naivitet.

  2. E. Frederiksen

   Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

   HELT ENIG

   1. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

    Det bliver værre og værre med hospitalsvæsnet
    og folkesundheden.

    Regionerne skal spare, og nu er der ikke længere råd til
    at have det personale på sygehusene som der er brug for.
    Siden 2015 og 2019 hvor man stillede store forbedringer i
    i udsigt, er intet sket for at skabe mere tryghed til de syge.
    Tværtimod er der sket et væld af forringelser.

    Nu står det også galt til på apotekerne. Der mangler
    livsvigtig medicin til flere og flere patient-grupper. Mennesker
    ramt af epilepsi, astma, infektion og anden sygdom kan nu
    ofte ikke få den medicin de plejer at få. Det giver en masse
    bøvl og besvær og kan hurtigt blive livstruende for den enkelte
    patient.

    Danskere ramt af sklerose, kræft eller anden
    invaliderende sygdom kan blive mødt af en
    mur af beton-bureaukrati når de søger om hjælp
    til at klare hverdagen. Stramninger, nedskæringer
    og nye regler bevirker at patienterne ofte må
    nøjes med en lang næse.

    Tre kvindelige ministre forærede for 5-8 år siden Serum
    institutet, vaccine- og medicin-fabrikken til S-arabien. Er
    resultatet at danskere nu ikke kan få den medicin de har
    brug for, eller hvad er der galt siden man skal rejse til
    andre lande for at få medicin som er livsvigtig?

    Er sundhedsvæsnet ved at bryde sammen på grund af
    kaos, besparelser og kynisk passivitet. Det kan ende
    med at de ansvarlige politikere får meget blod på hænderne.

    1. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

     ALARMERENDE OPLYSNINGER

     Hos Snaphanen er der i dag videoer
     som advarer om massemord på mennesker
     i Europa og USA mv.

     Det er advarsler der angår alle, og det er begrundede advarsler.

     Den ene videoer begynder lidt sløjt, men efter et minut begynder
     det seriøse.

 4. Peter Krogsten

  Venstre har ganske rigtigt bedraget sine vælger i høj grad, Anders Fog er et godt eksempel.
  Men er problemet ikke også at Jakob Ellemann blev offer for sit efternavn, ligesom Ida Auken? Der mangler ikke eksempler på at kendte og måske endda dygtige personers børn, ikke kan leve op til far eller mor.

  1. Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?

   Mens massemedierne distraherer os
   med alle mulige former for underholdning,
   pjat og klima-nonsens

   SNIGES ET UHYGGELIGT TOTALITÆRT RÆDSELS-REGIME
   ind ad bagdøren.

   Se Snaphanens nyeste artikler. Som
   også handler om den OVERDØDELIGHED som præger
   mange lande. I Canada har den sendt snesevis af læger
   og sygeplejersker i døden, iflg. nettet. Og tusinder af
   godtroende borgere er blevet invaliderede eller er omkommet.

   Hodja, Youtube, Redacted og TwitterX har også noget om
   den største medicinske skandale i verdenshistorien.

   Det mest uhyggelige er måske at mange af vores egne
   politikere er med til at udlevere os til de rødnazistiske
   eller nordkoreanske tilstande som om lidt kan blive vores fremtid.

   1. E. Frederiksen

    Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?

    Godt at få fremhævet her, for hvor er det sandt.

 5. Niels O

  Havde Fogh ikke ændret en smule kurs efter Ellemann, havde Nyrup fortsat været statsminister efter valget 2001. På ottende, niende, tiende år….

  Jeg mener, at økonomien frem til finanskrisen var glimrende – dog med et par enkelte (senere erkendte) nitter -, men desværre fortsat på en baggrund af DF’s stemmer, der solgte deres socialdemokratiske bedstemødre for alle de lunser nationalisme, de kunne rage til sig.

  Finanskrisen gjorde, at flertallet i Danmark valgte en rød regering, der dog blev kørt af Vestager samt Corydons pensionskassestunt, mens Thornings store politiske interesse jo var at tage selfies ude i verden.

  Siden hen med VKLA, der blev mest kendt for, at DF med deres A-politik sendte Samuelsen op i træet, var det meste lidt la-la.

  Og så herefter Løkkes mærkelige S-drejning.

  Jeg havde efter valget 2007 og Foghs tredje sejr håbet at se en fortsat stille og rolig højredrejning af den økonomiske politik, som ingen fra rød stue ville bemærke.

  Men sådan skulle det ikke blive, da Danmark trods alt kun er en lille jolle på det store verdenshav.

 6. Michael Andersen

  Reduktionen af Co2 i landbruget er et dødsstød mod landbrugserhvervet.

  Vi taler om en fremtid med fake ”mælkeprodukter” og fake ”kød”, der dyrkes på kræftceller og gær. Samt protein fra gassede og pulveriserede insekter. Venstre kan ikke være bekendt at ride med på Co2 hysteriet. Et hysteri uden fundament i videnskaben men med baggrund i den ondeste del af venstrefløjen. Venstre er ikke til salg for ministerbiler. Men det var Venstre.

  Heldigvis er der håb fordi fornuften søger andre hen i andre partier.

  1. E. Frederiksen

   Michael Andersen

   ENIG

   1. Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?

    Pfizer-center: 30 fik stik, og alle 30 døde !!!
    Det var ikke en “normal” udgave af Pfizers
    kvaksalver- præparater, men alligevel. For
    der har været andre “vaccine” serier som
    også har været slemme, og Pfizers kemikalier
    har alle været unormale i en eller anden grad.
    Bare 1 dødsfald pr. 30 stik ville være absolut
    uacceptabelt. Men bedøm selv hvor troværdig
    videoen er. Den er hos Snaphanen i dag torsdag den 26-10-23.

    1. Henrik Pedersen

     Jeg blev for et par dage siden vaccineret mod influenza og Covid-19 til min store tilfredshed og kan anbefale enhver at gøre det samme.

     Jeg er stadig i levende live og lider selvfølgelig intet afsavn. Tværtimod!

 7. Karsten Lund

  Jeg har nogle korrektioner til Asger Aamunds artikel om Venstre – Danmarks forlorne parti.

  Jakob Ellemanns eneste “offer” er af ren og ubetinget prestigemæssig karakter.
  Rent økonomisk er han – takket være de naive skatte- og afgifts ydere i dette land – en yderst økonomisk velpolstret herre, som selv om han lever til han fylder 100 år, vil gå økonomisk ubekymret under mulde.

  Venstre har ikke forladt sine “borgerlige bastioner og liberale mærkesager” for 25 år siden.
  Den barske sandhed er, at Venstre siden 1968 kun er et liberalt parti af navn og ikke af gavn!

  Dette bevises bl.a. af, at Venstre allerede tilbage i 1975 valgte at lave følgende tilføjelse til partinavnet – Danmarks liberale parti.
  Så smagte papiret dog i det mindste af lidt liberalt, og papir er jo som bekendt taknemmeligt.

  Med hensyn til Anders Fogh Rasmussen (AFR) og hans bog “Fra socialstat til minimalstat” så bør alle aldrig glemme, at den er skrevet i forlængelse af det uafviselige faktum, at det netop var i egenskab af “liberal” skatteminister, at AFRs ønske om at hæve momsen fra 22 til 25 % blev en realitet, vi alle døjer med den dag i dag.

  At utilfredsheden med Venstres røde indsats er til at få øje på her i år 2023 er desværre ikke noget nyt fænomen.
  Allerede i 1987 var der stor utilfredshed med netop Venstre og partiets uhæmmede socialdemokratiske politik under dets regeringsførelse sammen med bl.a. de såkaldt konservative: https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/11/28/utilfredse-venstrefolk/

  Der burde være mange grunde til – som ægte liberal – at holde sig langt væk fra Venstre.
  Her er nogle eksempler til bekræftelse af ovennævnte: https://fremskridtdk.wordpress.com/category/venstre/

  Jeg har ofte undret mig over hvorfor vælgere, der anser sig selv som ægte liberale, har fået sig selv til at stemme på Venstre – Danmarks forlorne liberale parti.
  Er der mon en enkelt af slagsen, som læser med her, som vil uddybe sin stemmeafgivelse og gøre mig klogere på forholdet?

 8. Karl Martell

  Helt ærligt Venstre har ingen berettigelse mere, de liberale er gået til Liberal Alliance, de nationalkonservative er gået til Støjberg, dem som lige så godt kunne være radikale er gået til moderaterne, så hvem er det lige Venstre vil appelerer til, de er helt nede ved kernen, dem som altid har stemt Venstre og som ikke drømmer om at stemme anderledes, med de uddør og der kommer ikke nye til.
  Personligt har jeg aldrig tilgivet at stort set det samlede folketing har importeret store mængder af arabere og i det hele taget folk fra Stormellemøsten. Det ødelægger tilværelsen for mine børn og børnebørn!

  1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

   Martell siger det som det er: Venstre
   har udspillet sin rolle. Liberal Alliance har en
   formand som går ind for at cocain gives fri.
   Støjberg forsvarer landbruget, men ikke meget
   andet. Moderaterne er et radikalt parti. Lars
   Fadøl fører radikal politik. Er det hans ambition
   at skade Danmark så meget som muligt?

   Samtlige partier og medier opfører sig som om de
   knapt kan vente på at EU, WHO og WEF overtager
   styringen af Danmark, hvorefter folkestyret vil være
   afskaffet. Tilbage vil kun være en illusion om demokrati.

   Danskerne har al mulig grund til at frygte fremtiden.

  2. E. Frederiksen

   Karl Martell
   Det er så sand, så sandt.
   Ubeskrivelig grusomt.
   Frygter for kommende generationers fremtid.

 9. Jc Holland

  Eftersom vores “fælles frie medier” alle som en er venstreorienterede bliver alle såkaldte borgerlige partier også venstreorienterede over tid…
  …ellers bliver man udskammet og kastet for løverne, beskyldt for alverdens ulykker som rigsretter og andre venstreorienterede retsinstanser/skueprocesser skal bestemme udfaldet af.

  Troels Lund Poulsen gik på orlov med stress 2011 fordi blodtørstige hyæne-medier gik efter landmands-struben …. blå-traktor-Troels havde luftet at røde-Thorning og ægtefællen tilsyneladende havde snydt med skatten. Troels blev mange år senere frikendt i retten…

  Nu skal han så afløse Ellemann som fik stress af at skulle snakke socialistisk, agere som Judas overfor Inger Støjberg … for at overleve…uden succes.

  Summa-Summarum ..
  EN FRI VERDEN KRÆVER FRIE MEDIER…
  SÅ FAT DET DOG.!!

  1. Jette

   Ja – du har ret..
   Det er ganske forstemmende at se, hvordan der lefles for de venstreorienterede.
   Stå dog fast!!

  2. Michael Andersen

   Jc, tak

   Venstre valgte på trods af en tidligere nedsmeltning, angiveligt forårsaget af Moderaternes leder, alligevel at gå i regering med Moderaterne og herom skriver flere medier, at Venstre blev ”klemt” mellem Socialdemokrater og Moderater.

   Selsing postulerer i JP, under overskriften: ”Derfor fejlede Ellemann, og derfor vil Troels Lund også fejle”, at ”Venstres virkelige problem er, at partiets politik ikke vil gøre noget godt for Danmark og der ikke er tænkt en original tanke i Venstre i 20 år.” (Citat slut).

   Mit bud er, at venstreledelsen ikke har været skarpe nok til at stille krav til de to samarbejdspartier, der indfrier forventningerne hos vognmænd og landmænd.

   Ryger Venstre ud ved næste valg? Kommer der et opgør med en tåbelig Co2 politik?

 10. Træt

  Gucci Helle kræver end undskyldning fra Traktor Troels for at have afsløret hende og skabsbøsse ægtemandens skattesnyd

 11. Flaben Fræk

  Et godt råd til partiet Venstre: Bed de store korn- og kvægproducerende nationer om at gå forrest, tage føringen, alt henset til reduktion af CO2 – Således Østeuropa, Sydamerika, USA, m.fl. – Når, et sådant projekt, kører på skinner, så lov dem (og vælgerne) at lille Danmark nok skal følge efter: (Læs: når helvede fryser til is) så følger vi trop!

  I øvrigt mener jeg, at vi skal øge udledningen af CO2 – Verden bliver et grønnere og smukkere stedsted – Er det ikke det der er meningen med den Grønne Omstilling?!

  1. Henrik Wegmann

   Ja sæfølig, Flab.

   Man må skelne mellem rød omstilling, som er at fjerne CO2 fra atmosfæren (og dermed dræbe alt liv på Jorden), og så grøn omstilling, der med øget CO2 udledning gavner al plantevækst og dermed gør jordkloden mere frugtbar og livskraftig.

   Den eneste ulempe ved grøn omstilling er, at vi nok skal slå græsset lidt oftere.

   1. Flaben Fræk

    Enig Henrik Wegmann – Og hvis Venstre ellers vil lytte til flere gode råd; kom så i gang med at ændre lokalplanerne i de stormflodstruede områder – Gør som man bygger i andre orkan/tidevands truede områder ude i verden…

    Hæv/løft bebyggelsen. Obligatorisk for fremtidige bebyggelser – (løft stuegulvs koten to til tre meter op over eksisterende planer) – Dette kan lade sig gøre på en forholdsvis simpel pælekonstruktion. Se vedhæftede link, her fra Galveston, Texas, USA – Alle infrastrukturer: veje, vand, afløbssystemer, el-kabler, m.v. forbliver næsten uændrede – Ejendomsværdierne (herlighedsværdierne) går ikke tabt, folk bliver ikke ruinerede – Hvor svært kan det være?!
    https://www.google.com/maps/@29.1347227,-95.050308,3a,75y,195.07h,82.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1scuw4lZ8qJ5iGtKGWW7uBuQ!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

 12. Arne Lago von Kappelgaard

  Mange partier vil gerne favne så mange, at de bliver totalt tandløse og sælger ud af det de før i tiden stod for. Her er liste C et åbenlyst eksempel, da det hverken er et folkeparti eller fører konservativ politik, der vil værne om Danmark som primært danskernes hjem.

  Partiet har i mange år været tømt for indhold, alene det, at Pernille Weiss ved sit kandidatur til EU-parlamentet sagde: ”Vi er allerstærkest, når vi tillader, at vi er forskellige. Derfor er jeg heller ikke bange for migration og 10 millioner ekstra borgere fra et andet sted i verden, f. eks. Afrika. Migranter skal ikke ses som en trussel. For det er sket før, og alt andet lige har det kun beriget os. Afrikanere og andre som vil arbejde i EU, skal modtages på en langt mere positiv måde end i dag. Det har givet os udfordringer, men vi er blevet et rigere folk, vi er blevet dygtigere og mere omstillingsparate af at håndtere de udfordringer.”
  (Pernille Weiss, spidskandidat for liste C til EP-valget 26.05.2019 i Berlingske Tidende 26.04.2019 og Uriasposten 2.04.2019).
  I november 2019 stemte hun i EU-parlamentet for, at hvert land skulle hjemtage børn af IS-krigere!

  Og for at det ikke skal være løgn, så har hendes tidlige parti formand nu afdøde Poul Schlütter udtalt følgende:
  ”Der er f.eks. kommet langt flere flygtninge til Sverige. I Danmark er der tale om nogle få tusinde, og alt i alt er kun 0,3 procent af befolkningen flygtninge … Der er sikkert nogle mennesker – som uden at være racister – føler en form for kulturangst, og som frygter, at vi skal blive oversvømmede af fremmede stilarter, så værdifulde danske kulturtraditioner ikke kan klare sig. Det mener jeg er fuldstændig hysterisk. Det vil der aldrig blive tale om.”
  (Poul Schlütter, (liste C), i Berlingske Tidende 4. august 1985 og Den Danske Forening ”Indsigt/Udsyn” 12. 08.2018).

  “Men vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan. Det er nødvendigt, at EU får bevogtet den ydre grænse. Det bliver meget dyrt, men der er ingen vej uden om,«
  (Poul Schlütter, fhv. statsminister, i B.T. 17.03.2019).

  Så godt som alle partier i Folketinget, har været årsag til de store problemer som Danmark kæmper med, og liste V har især under Løkke ført en ikke dansk venlig politik, og “Lille Lars” fra Græsted, har haft nogle dobbelte standarder, bl.a. situationen i 2015 og senere Marrakesh-traktaten (2018), som vel på et tidspunkt bliver ført ind i EU-retten. Og følgende udtalelser af herren, står tydelig i hukommelsen:

  ”Da jeg gik i gymnasiet, var der i hele Danmark omkring 50.000 mennesker med ikke-vestlig baggrund. I dag er der tæt på en halv million. På én generation er vores land forandret. Er det et problem? Det er det jo i den forstand, at vi har udfordringer, som vi ikke ville have, hvis vi stadig var en ensartet befolkning. Rundet af samme muld. Flasket op med de samme værdier.
  Men vi kan ikke rulle tiden tilbage. Vi står, hvor vi står. Vi må tage den herfra. Finde sammen – og
  finde ud af det sammen. Både gamle og nye danskere.”
  (Lars Løkke Rasmussen, statsminister, (V), i sin nytårstale 1. januar 2019).

  Jyllands-Posten er for alvor blevet vred, og i dagens lederartikel tager avisen Lars Løkke Rasmussen under uvenlig behandling.
  Mandag optrådte den lille politiske spekulant i et DR-program, hvor han åbenhjertigt fortalte, at mange af udlændingestramningerne fra hans regeringstid slet ikke havde til formål at begrænse tilstrømningen af migranter og flygtninge.
  Smykkeloven, tildækningsforbuddet og kravet om håndtryk for at blive dansk statsborger var bare ”symboler”, der ikke flyttede noget. Meningen var at presse Socialdemokratiets nye formand, Mette Frederiksen, til at ” knække af ” på udlændingepolitikken.
  Det lykkedes ikke, og Løkke har nu helt opgivet den ”stramme” udlændingepolitik, som han aldrig mente noget med.
  (Lars Løkke Rasmussen, fhv. statsminister i Jyllands – Posten 13.10.2022 ”Debat” s.28 og Document 13.10.2022).

  Dem der skal lastes mest, og som har været løbedrenge for usselheden, er Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, og sammenrendet i Enhedslisten. Der var ingen grænser for, hvad man bildte de indfødte danskere ind.

  ”En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt.”
  (Svend Auken, (A), på Christiansborg slotsplads 24. juni 2009, i anledning af besættelsen af Brorsons kirke, irakiske såkaldte flygtninge).

  ”Der er for få muslimer i Danmark, og den virkelige trussel mod dansk kultur og kristendommen er Dansk Folkeparti.”
  (Margrete Auken, MF for SF, sagt 13.01.2000 i Folketinget).

  ” Vi skal tage os sammen til at lave noget med hinanden, altså det er faktisk indskrevet i Lissabon-Traktaten at sådan nogle ting også skal løses med solidaritet som fortegn… De her mennesker, altså rigtig mange af dem, skal flygte, de har ikke noget alternativ, ikke nogen overlevelsesmuligheder næsten hvis de bliver i de her lande som er brudt sammen. De kan ikke være der. Jordan, Libanon, Tyrkiet faktisk, kan ikke tage flere. Og Libyen er en sammenbraset stat, og vi ser jo de flygter alligevel – jeg ved ikke hvad det er for en underlig retorik?… De bliver jo ved med at komme, selvom de drukner i krasselige mængder.”
  (Margrete Auken, (SF), MEP, præst, 24syv Morgen 20.4.2015 om bådflygtninge).

  ”Det er vigtigt, at vi fastholder vores ulandsbistand på et højt stade, for det er kun på denne måde, at vi kan forhindre indvandringspresset og flygtningepresset mod ikke blot Danmark, men også mod EF’s grænser”.
  (Elisabeth Arnold, Det radikale Venstre, Folketinget 8/4-92).

  ”Danmark bør aktivt tage initiativ til at hente f.eks. 10.000 flygtninge fra det tidligere Jugoslavien herop.”
  (Elisabeth Arnold, (Radikal), fra pjecen ”Smid Racisterne ud” af Internationale Socialister i 1992, s.24).

  ”Vi vil ikke tvangsrepatriere. Det skal ske frivilligt.”
  (Elisabeth Arnold, (Radikal), Jyllands Posten 1.4.1993).

  ”Kan et par hundrede familiesammenførte indvandrere om året true det danske samfund? Nej, selfølgelig ikke! Så sårbart er det danske velfærdssamfund ikke!”
  (Elisabeth Arnold, (Radikal), Jyllands Posten 10.10.1993).

  Elisabeth Arnold (om de ca. 200.000 ikkevestlige, der var i Danmark i 1994): ”200.000, det er under 4 pct. af de mennesker, der bor i Danmark. Det vil sige, at 96 pct. af dem, der bor i Danmark, er danskere. Mener hr. Helge Adam Møller virkelig i sit inderste hjerte, at disse 4 pct. i Danmark truer vor velfærd, vort uddannelsessystem, vor kultur, vor økonomi eller vor sikkerhed? Mener hr. Helge Adam Møller virkelig, at 4 pct. kan true hele det danske samfund.” (Folketingstidende 1993/94, sp. 5068ff).

  ”Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den”.
  (Ritt Bjerregaard (A), Jyllands-Posten 27/10 1991).

  ” Partiet er imod den tone, som integrationsministeren har lagt i udspillet, der reducerer folk ”udefra” til problemer eller snydere. Den opfattelse deler Socialdemokratiet ikke. Partiet er også imod, at udlændinge skal have opholdt sig syv år i landet, før de kan få permanent opholdstilladelse. Det stopper folks motivation for at blive integreret og rammer deres børn.”
  (Ritt Bjerregaard, (A), Udlændingeordfører, Berlingske Tidende, 24.01.2002).

  ” Antallet i sig selv (fremmede i Danmark) udgør ikke noget problem. Problemet er, at mange med en udlandsk baggrund ikke har noget arbejde i Danmark. Enten på grund af fordomme hos arbejdsgiverne-eller fordi de mangler kvalikationer.”
  (Ritt Bjerregaard, (A), BT 1.2.2002 og Morten Uhrskov Jensen ”Et delt folk”, s.396).

  “Danmark er ikke den magnet på alverdens folkeslag, som mange tror. Uanset hvor glade vi er for velfærdssamfundet, føler fremmede sig måske ikke specielt godt behandlet.”
  (Birte Weiss, (A), Ugebrevet Mandag Morgen, 01.11.1993).

  ”-når folk først har fået asyl, er det billigere at integrere dem end at have dem i en lejr, så alene af den grund kan vi ligefrem spare penge ved vores forslag.”
  (Birte Weiss, (A) i Ekstra Bladet, 23.04.1994).

  ”Det er forkert at spørge, om Danmark bliver et multi-etnisk samfund. Der er ingen grund til at tale i gådefuld fremtid. Danmark er allerede nu i mini-format et multi-etnisk samfund, og den udvikling vil fortsætte.”
  (Birte Weiss, (Socialdemokrat), Jyllands-Posten 18/12 1994).

  Og hvem husker ikke hendes udtalelse om København, efter hun var blevet indenrigsminister: ”-at København var blevet en helt anderledes festlig by, efter at indvandrerne var kommet.”).
  Den 22.april 1997 var der i Folketinget en forespørgsel til stats-og indenrigsministeren: ”Hvilken oplysninger kan regeringen give om Danmarks udvikling til et multietnisk samfund?”
  Efter at have nævnt at antallet af personer fra den tredje verden i Danmark udgjorde 160.000, sagde hun: ”Betyder dette – og dermed henviser jeg også til tallene – at de fremmede, det siger jeg i citationstegn, de ”fremmede” er ved at stjæle Danmark fra os? Betyder det, at puslingelandet, som ellers er kendt for at hygge sig i smug, mister sin kultur, sin egenart, sin religion og sit fredelige demokrati? ”
  (Birte Weiss, (A), Indenrigsminister (Forhandlinger 1996-97, s.6041ff) og i Morten Uhrskov Jensen, ”Et delt folk,” (2008) s.216 og s.569 nr.380).

  “ De mest pessimistiske forudser sågar borgerkrig og islamisering.”
  (Birte Weiss, (A), indenrigsminister, hendes udtalelse om Ekstra Bladets særnummer i april 1997 i ”De Fremmede,” s.44, under temaet: ”Hvad skal vi gøre med de fremmede,” ”Hvor tolerante skal vi være.”). Se også Den Korte Avis 27.01.2014.

  Og sådan kunne man blive ved. Det hjælper ikke en dyt og sige, at det er værre i Sverige. Det er en stakket frist. At mine efterkomme skal leve i et libaniseret land, fordi nogle tanketomme politikere ikke har kendt deres besøgelsestid, og værnet om Danmark, er en skændsel uden lige.

  1. De grønne og de woke er blodrøde

   Arne Kappelgaards citater viser at
   mange politikere er sådanne ord-akrobater at de kan få
   løgn og rendyrket nonsens til at lyde som sund fornuft,
   hvis man ikke tænker nærmere over om deres påstande
   holder vand. Det som personager som Pernille Weiss, Birthe
   Weiss, Svend Auken, Margrethe Auken, Ida Auken, Stine
   Bosse, Rosa Lund, Lars Ulykke, Martin Lidegaard, Pernille
   Skipper, Sofie Carsten Nielsen, Poul Sludder, Mette Fupsen,
   Elisabeth Arnold, Eva Flyvholm og Ritt Bjerregaard osv.
   i årevis har fyldt os med, er kortsynet ideologisk og pladder- humanistisk nonsens. Giftigheder, usandheder, vrøvl og
   bullshit pakket ind i guldpapir og gavepapir.

   Een vejs medie-propaganda hvor borgerne
   ikke kunne komme til at svare igen. Tåbelighederne fra
   Pernille Weis og de andre ville ikke overleve hvis kritiske
   borgere havde fået lejlighed til at spørge ind til konsekven-
   serne.

   Vælges de forkerte politikere, kan det få grufulde og
   katastrofale følger. Det har svenskerne og dem i Gaza
   fået at mærke. Tidligere har russerne, tyskerne, de
   franske, rumænerne, italienerne og mange andre
   gennemgået frygtelige lidelser fordi vælgerne stemte
   uklogt.

   Man skal helst undgå at lade sig besnakke af speed-snakkerne.
   De rabler en masse af sig på kort tid eller de taler sødt og
   smukt, men de er lumske som slanger.

   Læs hvad Hodja fortæller om aktuelle folkemord og massemord.

   ´
   ´

   Den “grønne” omstilling er kommunisternes nyeste forklædning.
   PragerU har videoer om el-biler, vindmøller, co2 og woke
   feminism m.m.

   1. Piotr

    “Vælges de forkerte politikere, kan det få grufulde og
    katastrofale følger. ”

    Nånå, HOV! har vi nogle rigtige politikere?

    venligst. P.

    1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

     Chrborg domineres af skumle radigale
     fanatikere og ideologiske/totalitære fantaster
     der ønsker at sælge danskerne til stanglakrids
     og deres land til højstbydende. Ekstremisterne
     har forklædt sig som politikere der ønsker at
     gøre en masse godt for deres vælgere, men i
     realiteten er de hårdkogte hyklere som året
     rundt undergraver rets- og velfærdsstaten m.m.
     Bl.a. med fortielser om indvandringens fatale
     konsekvenser og med vildledende propaganda
     om co2 og sundhedsvæsnet osv.

  2. Karl Martell

   Tak for gennemgangen af de sidste 40 års svigt!
   Danmark er ikke længere Danmark. Ude på landet måske, men i byerne, specielt i forstæderne, er landet forandret for altid. Det skyldes lige dele arrogance, inkompetence og naivitet! Herfra tager demografien over, vi er kun ca. 10 år efter Sverige. De siger vi passer på Danmark! Ja ja de siger det, men de gør det ikke!

 13. Piotr

  At partiet Venstre skulle være årsag til Jakops exit, er jeg dybt uenig i.
  I USA siger man: “if you already are in a hole, stop digging!” Det fattede Jakop aldrig!
  Jakop mente at radikal politik var “den rette vej”, det var jo det alle de WOKE-MSM var fulde af, men det gjorde Venstres bagland IKKE!
  Oppe på kanten af hullet stod alle hans (kommende ministre) rygklappere og heppede. “fint Jakop, den er hjemme!”
  Den gratis mulighed Jakop & Venstre fik ved valget i Juni 22 forstod de ikke at udnytte
  (det gjorde hele højre-fløjen heller ikke, fin hjulpet af MSM).
  MEN, at Jakop hoppede i seng med fjenden, MetteFUSK efter valget, for en ministerbil, var dråben for Venstres bagland. Det stunt var ikke “cleared” med Venstres bagland!

  Med denne handling accepterede Jakop, at en stor del af landbrugserhvervet var blevet dødsdømt& eksekveret, uden retsligt-grundlag. Minkerhvervet!

  Helt normalt, at få åndenød når man har forrådt sine egne, skriften var ligesom at læse på væggen.
  Jeg skrev i sommers, da MSM spekulerede i hvornår mon Jakop er frisk igen?, at Jakop hvis han kom igen, var “dead man walking”, samt at Venstre ville knække mit over.
  Jeg ser det som udtryk for, at der trods alt er noget sund fornuft tilbage i Venstres bagland.

  I vort fædrelandet lider vi pt under et regime, styret/kontrolleret af “politiske spekulanter”, levebrødspolitiker der ikke arbejder for landets & danskernes bedste, men helt klart går efter egne egoistiske projekter, der kun fremmer egne positioner.
  Jeg ser det kun som rimeligt, at nogle af dem falder i deres eget hul nu & da!

  Vort parlamentariske system skriger til himmelen på på reformer!
  Takker ydmygt for alle super-fine indlæg i denne tråd. Bliv endelig ved!

  Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & TR! SIAD! P.

  1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

   Ja, Jacob dummede sig igen og igen.
   Til hans “undskyldning” tjener dog at han er blevet
   hjernevasket fra lille af sin egen far og mor, der var
   radikale journalister.

   Og da toppen I V også bestod og består af
   radikale typer, var han næsten på forhånd dømt til at
   fejle. Dog var det hans egen beslutning at chikanere
   Støjberg og medvirke til den politiske forfølgelse af
   hende. Og hans vendekåbe optræden overfor Mette
   var nok også mest drevet af lysten til at blive minister.
   Og han kunne have taget forbehold mht. co2, eller
   have taget afstand til at lægge flere byrder på land-
   bruget. Jacob har ikke været andet end en typisk
   og almindelig politiker.

   Co2-politikken er et angreb på både landmændene
   og alle de forbrugere der køber ind til den daglige husholdning.

  2. Michael Andersen

   Piotr, tak

   “Værdigt, styrket, forbedret, hurtigt, trygt og kvalitetssikret”. Velkommen til politisk retorik anno 2023. Vi er gået fra politiske hjertesager til politisk hjernevask.

   1. Piotr

    @ MA:

    Må jeg tilføje: at tage ansvar.
    Åh, jeg bliver så blød om hjerte når disse koldbøtter postulerer, at de tager ansvar. Dette gælder både disse nulliteter der kalder sig politikere og ikke mindst deres embedsmænd/damer.
    Minksagen får mine røde lygter til at blinke fuldstændigt ukontrolleret!

    Venligst P.

  3. Finn Jensen

   Piotr
   Enig

 14. Stockholm Feber

  Stort set intet har kanaljen udtalt om problemerne med arabiske gedehyrder i DK. Troels er ligeså farveløst som et åbentstående vindue. Med mindre der findes en fra kommune Venstre ryger det parti hurtigt ud glemslens mørke. Lækkert !

 15. Karsten Lund

  Ah, Asger Aamund.
  Det er nu længere tid siden end 25 år i forhold til, at Venstre har “forladt sine borgerlige bastioner og liberale mærkesager”.

  Her vil jeg nøjes med at give et eksempel fra 1993 på forholdet:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/07/uffe-bertel-og-anders-socialiserede-danmark/

 16. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

  Det bliver værre og værre med hospitalsvæsnet
  og folkesundheden.

  Regionerne skal spare, og nu er der ikke længere råd til
  at have det personale på sygehusene som der er brug for.
  Siden 2015 og 2019 hvor man stillede store forbedringer i
  i udsigt, er intet sket for at skabe mere tryghed til de syge.
  Tværtimod er der sket et væld af forringelser.

  Nu står det også galt til på apotekerne. Der mangler
  livsvigtig medicin til flere og flere patient-grupper. Mennesker
  ramt af epilepsi, astma, infektion og anden sygdom kan nu
  ofte ikke få den medicin de plejer at få. Det giver en masse
  bøvl og besvær og kan hurtigt blive livstruende for den enkelte
  patient.

  Danskere ramt af sklerose, kræft eller anden
  invaliderende sygdom kan blive mødt af en
  mur af beton-bureaukrati når de søger om hjælp
  til at klare hverdagen. Stramninger, nedskæringer
  og nye regler bevirker at patienterne ofte må
  nøjes med en lang næse.

  Tre kvindelige ministre forærede for 5-8 år siden Serum
  institutet, vaccine- og medicin-fabrikken til S-arabien. Er
  resultatet at danskere nu ikke kan få den medicin de har
  brug for, eller hvad er der galt siden man skal rejse til
  andre lande for at få medicin som er livsvigtig?

  Er sundhedsvæsnet ved at bryde sammen på grund af
  kaos, besparelser og kynisk passivitet. Det kan ende
  med at de ansvarlige politikere får meget blod på hænderne.

  1. Piotr

   @ Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag.

   “Tre kvindelige ministre forærede for 5-8 år siden Serum Institutet, vaccine- og medicin-fabrikken til S-arabien.”

   Det er korrekt!
   MEN, jeg har en klar fornemmelse af at de handlede på direkte ordre fra daværende statsminister, LarsLORT, han vil meget gerne tækkes OIC, hvor saudierne står stærkt, LORTen behøver deres stemme når han rykker videre til en toppost i FN!

   Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & TR! SIAD! P.

 17. Karl Martell

  Hvornår er man dansker? Hvis bare en af ens forældre har dansk indfødsret, så vil man automatisk være at betragte som dansk, helt på linje med os, som kan fører vores familie helt tilbage til Vikingetiden. Altså Fatima, som ikke kan et ord dansk, og som aldrig har været ude på arbejdsmarkedet, undtagen måske et eller ander kommunalt indslusningsjob, bliver gift med fætter Ali fra Irak og de får et barn, så vil dette barn – Muhammed – være at betragte som dansk helt på linje med du og jeg! I den sammenhæng er det fuldstændigt ligegyldigt, at Muhammed vokser op uden, at tale dansk og måske være tilhænger af Islamisk Stat eller Hamas.
  Nå vi ser på statistikkerne så optræder Muhammed, som pære dansk hvis han begår kriminalitet, eller bare klarer sig dårligt i skolen. Vi vil derfor lige så langsomt se flere danske lave voldsom kriminalitet, og vi vil se, at danske børn klarer sig dårligere og dårligere i skolen, alt den grund at de er blevet danske på et tvivlsomt grundlag. Det er jo ikke nogen hemmelighed at Muhammed ikke føler sig som dansk, hans sammenhørighed er med den muslimske umma og han hader Danmark og vestlig levevis, men statistisk er han Dansk!

  1. There is something rotten in the state of Denmark

   Der er hvid løgn, grå løgn, sort løgn,
   forbandet løgn og så er der statistik.

   Man skal aldrig stole på officielle tal og statistikker.
   De er ofte manipuleret så de støtter et politisk formål.

   DR eller statsradioen er også upålidelig. Længe efter at
   det var opklaret at et et hospital i Gaza ikke var ramt af
   en israelsk raket, ja, slet ikke var ramt, blev man i P1 ved
   med at snakke om 500 ofre og om at det godt kunne være
   Israel der havde skylden.

   Og så var der i dag et program kaldt “Kulturen” hvor man
   med grin, fnis og rå kommentarer talte om en 39 årigs
   sygdom og død. Men det er selvfølgelig også blevet smart
   og moderne at være afstumpet og sær. Unge piger får ringe
   i næsen og arme og ben dækket med hæslige tatoveringer,
   mænd skal helst være skaldede, børn får skeletter, kranier og
   ligkister som legetøj, og helst skal alle børn og unge have en
   diagnose. Og er man woke eller pervers, kan man få masser
   af sendetid og spalteplads i MSM.

   Er målet at gøre Danmark til det mest dekadente land i Europa?

  2. Michael Andersen

   En ”dansk” imam siger til BT, citat: ”Der er ikke noget, der hedder Israel” og ”det er ikke bevist endnu, at Hamas målrettet er gået efter civile israelere”.

   Der er snart heller ikke noget der hedder Danmark.

   Vender Venstre udviklingen?

   Dansk imam: ‘Der er ikke noget, der hedder Israel’
   BT
   26. okt. 2023

  3. Træt

   Se mit svar til Niels Nul længere nede. På 180Grader kom han for skade at skrive at han havde asiatiske rødder, men nu påstår han at have Huguenotblod i årerne.

   Men hans oikofobiske udtalelser på 180Grader får mig nu stadig til at fastholde min tese om at han ser udpræget ikke-dansk ud, som f.eks. Simon Jul Jørgensen, der er adopteret fra Korea, men i modsætning til denne, qua sin udpræget ubehagelige og egoistiske karakter, er blevet mødt med afvisning fra omgivelserne, og derfor hader danskere, der ser ud som danskere flest. Den radigale Anna Mæh Allerslev er et andet eksempel på adopterede børn, der har vendt sig mod danskerne, og ikke er blevet præget af deres danske adoptivforældre.

 18. Arne Lago von Kappelgaard

  @ Karl Martel 12:44

  Ikke uenig, men har i anden anledning formuleret det sådan:

  Hvem er da danskerne, og hvem er danske? Et ganske simpelt spørgsmål syntes jeg.
  Dansker er man f.eks., når ens forfædre så langt øjet rækker, er født, har levet deres liv, og bidraget gennem arbejde for Danmarks bedste. Slægtled efter slægtled.
  Det er man, når man kan finde sine bedste-olde-tip-og tiptipoldeforældre o.s.v. i danske kirkebøger, folketællinger, skifteprotokoller og andre arkivalier. Derfor er vi, deres efterkommere danskere.
  Derfor er Danmark vores fædreland, vi har pløjet jorden selv, til forskel fra kværulanterne der kommer udefra, og hvor en alt for stor del kun vil modtage uden at yde. Dansk identitet hænger uløseligt sammen med naturen, hjemstavnen og meget ofte en nedarvet, stedbunden kultur, der rækker tusinder af år tilbage. Så simpelt er det.
  Hans/hendes slægt har som mindstemål gennem de seneste tre generationer været uden tilknytning til nogen islamisk gruppering. Han er dansk af opvækst, har udelukkende dansk statsborgerskab, dansk pas og Danmark som sit eneste fædreland. Han forsvarer Danmark og dansk identitet, dansk demokrati, dansk historie og danskernes sikkerhed mod enhver indtrænger, herunder domænekrævende og voldsparate ideologier som islamisme i alle dets afskygninger. Han taler og handler ikke til skade for Danmark eller danskernes interesser, han forsvarer danskernes værdier over alt andet.
  En familie, der stadig føler sig tæt knyttet til f.eks. Tyrkiet eller ane muslimske lande, og måske endog ejer ejendom dernede og i flere generationer fortsætter med at hente ægtefæller indenfor slægten/klanen i landsbyen i Tyrkiet, kan selfølgelig ikke betragtes som danske. Min opfattelse er, at man er dansk, hvis man indgår i det danske fællesskab.
  Der har gennem tiderne været en betydelig grad af indgifte på kryds og tværs mellem englændere, nordtyskere, hollændere, danskere, nordmænd, svenskere. Disse grupper er blot knopskud på den samme gren af den nordeuropæiske hovedstamme. Det bør være helt uproblematisk i et etnisk og kulturelt perspektiv, ja, faktisk er det med til at modvirke indavl uden at gå udenfor hovedstammen, og ens værdisyn er ikke så forskellige endda, ja,-man kan måske endda blive klogere.

  ”Man må yde, før man kan nyde, og skik følge eller land fly.”

  1. Niels O

   Jeg nedstammer fra huguenotterne i Fredericia. Er jeg dansk? Hvad med efterkommerne fra spanierne i Koldinghus? De lollandske roeplukkere?

   Hvad med de små thaipiger, som fede danske mænd henter ude i Østen, som deres hustruer. Er de danske?

   Eller er det først ude i syvende slægtsled, at deres efterkommere kan blive danske?

   Hvorfor er det, hvor meget man arbejder, der definerer tilhørsforholdet? Og hvor meget man så betaler i indkomstskat?

   Hvad er “danskernes værdier”? Er mine værdier de samme som dine værdier? Og hvis ikke, er jeg så ikke dansk, og må jeg så være her? Eller skal jeg smides i havet?

   Jeg har engang hørt, at svenskerne er danskere, og danskerne er svenskere. Hvad fanden skal vi gøre ved det?

   Det er fand’me uhyggeligt!

   1. DANMARK ER NU EN BLANDING AF SCANDINAVIAN STAR OG DET "SYNKEFRI" TITANIC

    Før i tiden blev det ikke diskuteret
    eller defineret om man var dansk eller ej. For
    de få fremmede som kom til landet, faldt hurtigt
    til og var ikke et problem eller en trussel.

    Først med invasionen af hundredtusindvis af
    muslimer og islamister har vi fået store problemer.
    Også pga. svindlen med at udgive dem for pære-
    danske, selvom de er 100% imod os og ønsker at
    fordrive os eller noget endnu værre. Om få år vil
    Danmark være et nyt Hamass land og en filial af
    Afrika. Og islamisterne vil blive til besættere og
    de vil ødelægge, terrorisere og udslette på
    samme måde som i ISIS-områderne.

    Vi er blevet regeret af unyttige radikale og røde
    idioter siden 1968 og 1983.

   2. Det hjernedøde Vesten har nu påbegyndt sin sidste svanesang

    (Filtret er da helt forhekset, det blokerer
    hver evig eneste gang for overskriften
    med Scandinavian Star som ellers er godkendt.
    Nå, men så må man jo bruge en anden)

   3. Det hjernedøde Vesten har nu påbegyndt sin sidste svanesang

    Før i tiden blev det ikke diskuteret
    eller defineret om man var dansk eller ej. For
    de få fremmede som kom til landet, faldt hurtigt
    til og var ikke et problem eller en trussel.

    Først med invasionen af hundredtusindvis af
    muslimer og islamister har vi fået store problemer.
    Også pga. svindlen med at udgive dem for pære-
    danske, selvom de er 100% imod os og ønsker at
    fordrive os eller noget endnu værre. Om få år vil
    Danmark være et nyt Hamass land og en filial af
    Afrika. Og islamisterne vil blive til besættere og
    de vil ødelægge, terrorisere og udslette på
    samme måde som i ISIS-områderne.

    Vi er blevet regeret af unyttige radikale og røde
    idioter siden 1968 og 1983.

   4. Træt

    Huguenot, skriver du Niels Nul. Er du dum eller lader du bare som om?

    Migbekendt er det over 5 generationer at Beauvaiserne, LeFevre, LaCour, DuFour og hvad de ellers hed holdt op med udelukkende at gifte sig med hinanden, og det samme gælder roepolakkerne og kartoffeltyskerne, så derfor er deres efterkommere danskere, for de har OGSÅ forfædre, der indvandrede da isen trak sig tilbage.

    Den fede danskers købekone fra Thailand er selvfølgelig ikke dansker, men hun kan blive ret dansk, især hvis hun får børn med danskeren, og barnet er dansker, hvis den danske far da ellers sætter et tydeligt dansk præg på hjemmet og barnets opvækst.

    Hele det muslimske og negroide pak, der bare bor her, og ikke indgår i familiemæssige relationer med danskere, bliver aldrig danskere, uanset i de vel er oppe på femte de-generation her i landet.

    Den benhårde definition på en dansker, er en person som er vokset op i et hjem med mindst én dansk forælder, i et hjem hvor dansk sprog og kultur, i bredeste forstand, var dominerende eller jævnbyrdig.
    En bastard med dansk konverteret eller eftergivende forælder og en muslimsk forælder, i et hjem hvor muslimsk kultur har førerrollen, er derfor ikke dansker.

    For letheds skyld kan vi definere en dansker som en person, der enten selv blev opført som dansk statsborger ved indførslen af CPR, eller er direkte efterkommer af mindst én person der gjorde.
    Hvis man aktivt sørger for ikke at blande sig med danskerne i flere generationer, har man bevist at man ikke ønsker at blive dansk.

 19. Sundhedspolitikken er en trussel mod danskernes liv og helbred !!

  ALARMERENDE OPLYSNINGER

  Hos Snaphanen er der i dag videoer
  som advarer om massemord på mennesker
  i Europa og USA mv.

  Det er advarsler der angår alle, og det er begrundede advarsler.

  Den ene videoer begynder lidt sløjt, men efter et minut begynder
  det seriøse.

  1. Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?

   Pfizer-center: 30 fik stik, og alle 30 døde !!!
   Det var ikke en “normal” udgave af Pfizers
   kvaksalver- præparater, men alligevel. For
   der har været andre “vaccine” serier som
   også har været slemme, og Pfizers kemikalier
   har alle været unormale i en eller anden grad.
   Bare 1 dødsfald pr. 30 stik ville være absolut
   uacceptabelt. Men bedøm selv hvor troværdig
   videoen er. Den er hos Snaphanen i dag torsdag den 26-10-23.

 20. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

  DR, Statsradioen eller Propagandafabrikken
  betragter alle fra Enhedslisten som orakler
  og genier. Igen og igen, op til 5-10 gange pr.
  dag, er Statsradioen mikrofonstativ for Rosa
  Lund og Peder Hvelplund osv. Røde Hvelplund
  har en meget negativ og fjendtlig holdning
  til landbruget, samtidig med at han er meget
  fanatisk mht. co2 og nitrogen. Han vil have “handling”
  her og nu, i form af økonomisk afstraffelse af landmændene.
  Rosa Lunds store kæphest, som hun har til fælles med Lars
  Buksetrold og Martin Lidegaard, er at få Danmark feminiseret
  og islamiseret. Rosa og Peder er et makkerpar som DR bruger
  som nyttige idioter året rundt og dag og nat.

 21. Michael Andersen

  På trods af advarsler åbner danske politikere for en radikal religion, der også er et politisk styresystem. Europæiske politikere åbnede også op for indflydelse fra rige olielande. Siden er udviklingen gået stærkt med kreative undskyldninger som asyl, familiesammenføringer, arbejdskraftmangel og gevinster ved uddannelse.
  Det eneste der kan forklare så enorme fejltagelser, er ideologisk blindhed, lobbyisme eller korruption.

  Hvordan blev præmissen i demokratiet til politikernes ret til at ødelægge det for sin befolkning?

 22. Michael Andersen

  Må man sige “bullshit”?
  Forbrugerne får en grøn skat på landbrugsprodukter, der betales af skatteyderne. Som er dem selv.

  Det går igen i kilderne, at klimaafgiften skal sikre udvikling og opfyldelse af det bindende reduktionsmål for land- og skovbrugssektoren på 55-65 pct. i 2030 i forhold til 1990.

  Samt at det er et krav, at en CO2-afgift ikke må forringe erhvervets konkurrenceevne, og der må ikke flyttes arbejdspladser ud af landet samlet set. Provenuet fra afgiften skal føres direkte tilbage til landbruget og bruges på at understøtte den grønne omstilling i erhvervet. 1+2+3.

  Antagelser:

  Det antages at en skat på produkter eller på produktion, i køledisken eller ved stalddøren, vil formindske afsætningen, fordi prisen stiger. + Et ekstra bureaukratisk arbejde hos landmanden, med registrering, overførsel, godkendelser, kontrol og betalinger, væltes over på prisen for landbrugsprodukter, og derved reduceres den afsatte mængde yderligere.

  For det offentliges vedkommende, forøges udgifterne ligeledes som hos landmanden, til administration.

  Resultat: I praksis får vi et betydeligt produktivitetstab, der forringer vores velstand og nedsætter grundlaget for velfærden. Det er tvivlsomt, grænsende til det tåbelige, hvorledes ordningen gavner befolkningen, skatteyderne og landbruget.

  Eksplosivt!
  Tiltaget kan være sat i værk for at tage de små og mindre landbrug ud af produktion, fordi de største landbrug har råd og ressourcer til ordningen. Jeg henstiller til omtanke.

  Skatteudvalget 2022-23 (2. samling). Svar på Finansudvalgets spørgsmål nr. 149 (Alm. del) af 20. marts 2023. (1)
  Venstre-dk. (2)
  Her er hovedpunkterne i regeringsgrundlaget. TV2-dk. (3)

  1. Klima handler ikke om klima, men om magt og penge

   DEN MODERNISEREDE KOMMUNISME:

   Klima, co2-løgne, miljø, diversitet, “ligestilling”,
   smadring af fødevareproduktionen, insektmad, opløsning af
   familierne, 527 forskellige køn, krænkelses-parathed, hetz
   mod mænd, LGBTQ+ propaganda, krig mod alle normer og
   traditioner, verdensredning, aggressiv feminisme, flere skatter,
   afgifter og nedskæringer, tvangsdigitalisering, WEF og WHO
   styrede tvangs-“vaccinationer”…..det er den nye kommunisme,
   den moderne rødnazisme, den komplette politiske “korrekthed”.

   Med andre ord: en pærevælling af ideologiske tankesæt som
   ikke fører til andet end undertrykkelse og elendighed. Som
   50 lande har erfaret.

   1. Klima handler ikke om klima, men om magt og penge

    Til ovenstående må tilføjes den klassiske
    kommunismes fremgangsmåder, som er ensretning
    af medierne, planøkonomi, centralisering, diktatur,
    bekæmpelse af bønderne, privat initiativ og alle som
    tillader sig at gå ind for demokrati, tankefrihed og
    retten til at udgive bøger og blade uden at de bliver
    censureret af staten eller overvåget af tankepoliti.
    I Sovjet-unionen blev millioner af uskyldige fængslet
    eller sendt til Sibiriens dødslejre, pga. tyndbenede
    fjollede mistanker og forrykte anklager og domme.

 23. Wiens redning skete 1683

  Under “En bevidstløs strøm af drivtømmer”
  hos Hodja i dag 27 okt. 23 er der en satire-tegning som
  udstiller hvor skøre, sjove, morsomme og især latterlige,
  komiske og hjernedøde de er i radikale københavnske
  kredse, hvor de mener at det er SELVFORSVAR at
  halshugge babyer og civile familier.

 24. Blot en bemærkning

  Ekstrabladet har nogle syrlige
  kommentarer til Mette og regeringen.

 25. Karl Martell

  Partiet Venstre er hvirvlet så langt ind i en Socialdemokratisk tankegang, at de ikke længere forstår hvad frihed er, og hvad frie mennesker betyder. De vil have Co2 afgift på landbruget, og med tiden sikkert også på de forhadte biler. Man skal så forstå, at afgifterne ubeskåret skal tilbage til landbruget! Helt ærligt skulle man så bare ikke lade være med at opkræve dem? Men nej det er præcist her den socialdemokratiske tankegang kommer ind, for pengene skal vende et socialdemokratisk skrivebord inden de, som almisser deles ud igen! Herved mister pengene 1/4 værdi, bureaukrati koster penge – mange penge, og almissemodtagerne mister frihed. Frie mennesker tjener deres penge, betaler en beskeden skat og lever af resten, ufrie mennesker arbejder, betaler alt for meget i skat, for så at modtage en del af pengene igen, det gør dem til klienter, hvor uforholdsmæssigt meget energi bruges på, at skrabe flest muligt af pengene retur, energi der burde være brugt på at være opfindsom i sit arbejde.
  Tilskud er planøkonomi, det skaber slavesjæle, der bare står i rækken af tiggere, som vil have returkommision. Planøkonomi giver fattigdom både økonomisk og sjæleligt. Det er den galej Venstre er hoppet på!

  1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

   Det er rigtigt hvad Martell skriver her.

   Det er tudetosset at lave et system hvor pengene
   skal opkræves, for siden at ryge retur. Dog er det sund
   fornuft ud fra et kommunistisk eller socialistisk synspunkt,
   fordi det får bureaukratiet til at vokse, og fordi det vil gøre
   borgerne/landmændene afhængige af hvad politikerklassen
   allernådigst bevilger af tilskud. Man lover at co2 afgiften
   krone for krone vil vende tilbage til landbruget, men det
   er naturligvis løgn og valgflæsk. Og S, V, M, R og EL ville så
   syre hvordan pengene måtte bruges.

   Venstre var under Jacob et halvkommunistisk parti, og Jacob faldt
   på at han på rødradikal vis angreb sit eget bagland. Det var meget
   dumt af ham. Han forstod ikke landbrugets betydning, og han
   forstod heller ikke at co2 e en nødvendig, nyttig, uskadelig og
   livsvigtig del af atmosfæren.

   1. Tennis-spilleren

    Siden 1980 har politikerne fjollet mere end
    4000 milliarder kroner væk på formål og projekter
    som millioner af almindelige danskere ikke har
    haft gavn eller glæde af. Eller som de ligefrem
    har lidt under.

  2. Michael Andersen

   Hr. Martell, tak

   Landmænd, vognmænd, fiskere, håndværkere, de praktiske erhverv samt små og mellemstore virksomheder, kan godt regne med flere ubetænksomme tiltag der reducerer indtjeningen og derfor bør skabe nye politiske alliancer i borgerlig retning.

   Herunder er kort hvad der rører sig i Venstre.

   Venstres politiske ordfører, har sammen med en cand.scient.adm., en cand.public., en cand.jur. og en cand.scient.pol. skrevet bogen: “Må jeg være fri – fem Venstrefolk gør op med systemstaten”.

   De tager et opgør med fortidens politik – både de socialdemokratiske og de borgerlige regeringer – og fortæller, hvor det efter deres mening er gået galt for det borgerlige projekt. Deres hovedtese er, at politikerne har gjort folk til klienter i et system og at frie individer har deponeret deres selvstændighed hos staten.

   De skriver endvidere at systemstaten ikke bare er med til at gøre danskerne sygere, fattigere og mere ulykkelige. Den bærer også skylden for, at “frivillige fællesskaber nedbrydes”, og at “selvstændighed og det frie initiativ som konsekvens heraf forsvinder”.

   I flere medier tvivles der på om de to der forventes at stå i spidsen for Venstre, kommer til at sælge fremtidens billetter og om man egentlig i Venstre ønsker forandring. Mange ønsker naturligvis at partiet kommer til at stå for en borgerlig-liberal retning.

   Jeg er naturligvis nysgerrig på om kandidater, der er produktet af systemtænkningen i uddannelsessystemet i praksis kan udføre og skubbe forandringer igennem, eller om der primært skal entreprenørtyper, iværksættere og håndværkere til?

 26. Karl Martell

  En historie der ganske vist ligger nogle år tilbage, men den er gyldig den dag i dag. En læge med et af de specialer, der virkelig er brug for, blev bedt om at give den en ekstra skalle pga. en syg kollega, han sagde ja. Han kone var selvstændig og arbejde derfor som selvstændige nu engang gør 50 timer ugentligt. Det gik ikke værre end bedre og haven groede til, støv og snavs hobede sig op og børnene fik ikke den tid de burde og blev opbevaret for længe i institutioner. Havemand og rengørringshjælp blev ansat.
  Lægen kom tilbage på normal tid, konen arbejde fortsat som selvstændige nu engang gør og den lille familie gjorde regnskabet op! Et underskud, ikke stort, men havemand og rengørring kostede en del mere end hvad der kom ekstra i kassen pga. overarbejde, skatten tog for meget! Børnene var taberne og lægen -min nabo – sagde pænt nej tak næste gang han blev bedt om at yde en ekstra skalle. Nu var havemand og rengørring sort, hvis ikke det havde været tilfældet, havde regnestykket set endnu værre ud.
  Kort sagt vores skattesystem modarbejder at folk gør en ekstra indsats. Faktisk syntes jeg det er umoralsk.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *