KRIGEN OM DEN BEDSTE FORTÆLLING

 I den berømte eventyrsamling, Tusind og En Nat, må prinsesse Scheherazade hver eneste nat fortælle sin onde brudgom et nyt eventyr for at undgå at blive henrettet. Eventyrerne stammer naturligvis fra det arabiske kultursamfund, hvor man altid har været klar til at bytte virkeligheden ud med en god historie. Denne ædle tradition lever stadig i bedste velgående, hvad vi til fulde oplever i disse dage. Kultur har det jo med at være grænseoverskridende, så den islamiske myte om Israels grusomme bombe mod Al Ahli-Hospitalet i Gaza med mindst 500 dødsofre har ikke bare været en succes blandt denne verdens 1,5 milliarder muslimer, men er også slået igennem i de førende vestlige medier. Således har CNN, Reuters, New York Times og BBC  alle kritikløst bragt historien med Hamas som officiel kilde. Arab News og alle førende islamiske medier har i flere dage viet forsiderne til billeder og reportager om de jødiske grusomheder mod uskyldige palæstinensiske kvinder og børn. Også danske TV2 og DR svælgede i reportager fra Gaza med billeder af sårede og lemlæstede ofre for bomben og meget gerne med billeder af grædende fædre, der bærer deres svøbte døde børn til begravelsespladsen.

Islams ideologiske ekspansion og aggression hærger i disse tider et passivt og hjælpeløst Europa, men er pakket ind i myten om muslimer som ofre for diskrimination, had og islamofobi. Det er en vinderkombination, som er svær at slå. Hvis en politiker eller en journalist for 50 år siden blev beskyldt for antisemitisme, var det slut på karrieren. Det er det ikke mere. Snarere tværtimod, hvis man bare kalder sig anti-zionist, så glider jødehadet fint ned hos den offentlige mening. Til gengæld er man som politiker eller medie-medarbejder socialt død, hvis man stemples som islamofob. Eventyret om det israelske massemord på uskyldige civile på Al Ahli Hospitalet viste sig derfor umulig at aflive, selv om kendsgerningerne hobede sig op i modstrid med det fabrikerede eventyr fra Hamas. På en pressekonference fra Israels væbnede styrker (IDF) kunne en officer dokumentere, at eksplosionen var sket på parkeringspladsen foran hospitalet, som ikke havde fået strukturelle skader. Endvidere var der intet krater efter et bombenedslag, hvad der ville have været, hvis det var en israelsk flybombe. IDF afspillede en lydfil, der indeholdt en telefonsamtale mellem to Hamas-terrorister, som berettede, at der var tale om en raket affyret af Hamas fra en begravelsesplads umiddelbart bag ved hospitalet. De 500 dødsofre var et arabisk fata morgana.

Ingen medier tog konsekvensen af disse kendsgerninger og bragte dementier og beklagelser. Ikke engang, da Præsident Biden offentligt erklærede, at efterretninger fra det amerikanske forsvarsministerium påviste, at bomben ikke var israelsk, men kom fra ’det andet hold’, som han udtrykte sig. I stedet lod medier som BBCog CNN sagen dø i stilhed. Danske medier fulgte stort set trop, og TV2 og DR bragte nu kommentatorer på banen, der erklærede, at det kunne jo være ligegyldigt, hvem der var ansvarlig for tragedien, som jo under alle omstændigheder var en katastrofe for det ’palæstinensiske folk’.

 Og det bringer os til endnu en arabisk succesmyte, nemlig eventyret om det palæstinensiske folk, der fik deres fædreland frarøvet af den nye israelske stat. Der findes imidlertid ingen traktater eller historiske optegnelser, der dokumenterer, at der har eksisteret et palæstinensisk folk endsige stat. Da romerne i år 134 smed jøderne ud af Judæa, som det jødiske folk havde beboet i umindelige tider, omdøbte de området til Palæstina, som var betegnelsen for en region og ikke en nation. Efter opløsningen af det osmanniske imperium blev Storbritannien af Folkeforbundet bemyndiget til at varetage administrationen af området, der nu skiftede navn til Trans-Jordanien.  Briterne overlod næsten 80 procent af territoriet til dannelsen af en arabisk stat med navnet Jordan og resten blev reserveret til oprettelsen af en jødisk nationalstat som vedtaget af Folkeforbundet.

‘Det palæstinensiske folk’ er en myte opfundet af Sovjetunionens efterretningstjeneste KGB med et formål at skabe et ideologisk våben til bekæmpelse af Israel, USA og de vestlige demokratier. Egypteren Yassir Arafat genopfandt sig selv som palæstinenser og blev chef for PLO (Den Palæstinensiske Befrielsesfront), som i de efterfølgende årtier først af de islamiske lande, men senere også af de vestlige demokratier blev accepteret som det palæstinensiske folks retmæssige repræsentant. Myten, eventyret var dermed endnu engang blevet til den vedtagne sandhed. En af PLO’s topledere, Zuheir Mohsen udtalte dog i 1977: ” Det palæstinensiske folk eksisterer ikke. Dannelsen af en palæstinensisk stat er kun et middel, der retfærdiggør kampen mod Israel for at bevare vores arabiske enhed. Når vi taler om eksistensen af et palæstinensisk folk, er det af politiske og taktiske årsager, fordi det er i vores arabiske nationale interesse, at vi opstiller eksistensen af et særskilt ’palæstinensisk folk’ som modtræk mod zionismen. Eksistensen af en separat palæstinensisk identitet eksisterer kun af taktiske grunde.”

Når palæstinenserne i dag sidder strandet og isoleret i Gaza og på Vestbredden, er det fordi den arabiske verden ikke vil have noget med dem at gøre.  Palæstinenserne bliver på de kanter betragtet som dovne tiggere og aggressive afpressere og er forment adgang til de arabiske samfund. Israels krig mod Hamas og myten om IDF’s bomber mod Al Ahli Hospitalet har sat fredsprocessen i Mellemøsten i dybfryseren, men Saudi-Arabien ser gerne Hamas forsvinde fra Jordens overflade, fordi Hamas er en terrororganisation styret og finansieret af Iran, sunni-islams fjende nr. 1.  Når Hamas snart er fordrevet fra Gaza, kommer fredsprocessen mellem Israel og Saudi-Arabien så småt i gang igen. Hvis de sunni-muslimske samfund vil undgå en iransk fjernstyring af Gaza, må de selv til fadet og tage ansvaret for administrationen af området, hvad Israel meget gerne ser realiseret.  Denne løsning vil give fast arbejde og ny livskvalitet til Gazas befolkning, der i dag må leve af internationale overførselsindkomster og almisser fra de arabiske lande.

64 Thoughts to “KRIGEN OM DEN BEDSTE FORTÆLLING”

  1. Christianborgs politik er ved at være en en almindelig dødsårsag

    Angrebet ind i Israel den 7. oktober for 14 dage siden
    viste Hamasses sande ansigt. Angriberne opførte sig
    som barbarer, lystmordere, børneslagtere og blodtørstige
    terrorister. 1400 uskyldige civile, børn, unge og hele familier
    blev mishandlet og myrdet. Men kynismen og korruptionen
    blandt mange danske og andre journalister er blevet så stor
    at de er ligeglade med sandheden. Eller de er kommet så
    langt ud i marxistisk fanatisme og feministisk pladderhumanisme,
    at de gladeligt arbejder på at ruinere og ødelægge deres egne lande.

    Nu om dage er DR og andre massemedier ikke længere på
    danskernes side. De er nærmere vores fjender. En sørgelig
    og meget farlig udvikling. Som er til skade for alt med velfærd,
    sundhed, demokrati, frihed og retfærdighed. MSM af i dag er
    en trussel mod enhver dansk familie, mod ethvert hjem, mod
    hver eneste individuelle dansker, barn eller voksen.

    MSM afslører trods alt stadig mange skandaler og tosserier.
    Men deres fortielser og forvrængninger omkring store og
    meget betydningsfulde og livsvigtige emner opvejes ikke af
    deres afsløringer af lokale misforhold.

    Dog, hvis danskerne ikke var så naive, glemsomme og indok-
    trinerede som de er, ville de forlængst have droppet de
    gamle partier. For alt i alt har medierne i tidens løb afsløret
    så mange svigt og udskejelser, at danskerne er blevet rigeligt
    advaret om indvandringens konsekvenser, om EUs beton-
    bureaukrati, om skilsmisse-systemets terror-regime overfor
    titusindvis af familier, mænd og børn, om de salami-metoder
    der har reduceret sundhedsvæsnet, velfærden, forsvaret,
    retsstaten og infrastrukturen m.m. til smuldrende ruiner.

    Danskerne er nok deres egne værste fjender når det kommer
    til stykket.

    Kan de finde ud af at uddele løbesedler, indkalde til møder og
    demonstrationer? Kan de finde ud af at opstille et nyt parti af
    pålidelige typer som oprigtigt går ind for ægte og direkte
    demokrati, for bevarelse af folkehjemmet og friheden, for
    at civilisation er bedre end barbari…?

    1. Jane von Rathsach

      Forbryderne sidder i folketinget og de småhjerner, som infantilt holder de røde ved magten er dybt fatalt for Danmark.

      Befolkningsudskiftningen er i gang med opbakning og løgn fra både regering, EU, WEF og stupide utålelige journalister,

      Kongehuset tier som bagbundne offerlam uden at udnytte, at de trods alt har folkets accept.
      Er selv stået af grundet Kongehusets tavshed.

    1. Michael Andersen

      Tak

      JP synes at udelade miljø- og klimabevægelsens opbakning til jødisk antisemitisme.

      1. Wiens redning skete 1683

        STØRSTE SUNDHEDS-SKANDALE NOGENSINDE

        17 millioner dødsfald pga.
        medicinsk kriminalitet.

        Snart kommer hellige krigere og tager dig.

        Snaphanen og Hodja fortæller om det.

  2. Massemedierne fordrejer, forvrænger, skjuler og fortier alt muligt

    Alle de kendte partier er uduelige.
    De deltager alle i klima-hysteriet som bygger på vrøvl om co2.
    (se PragerU og Hodja) Og de er alle slappe og slatne når det
    drejer sig om at forsvare de nationale og folkelige interesser.
    Alle massemedierne er upålidelige når det gælder invasionen
    af utaknemmelige, krævende, aggressive og voldsparate kultur-
    fremmede. De er også utroværdige mht. EU, WEF, WHO, FN,
    klimaet, kriminaliteten, ligestillingen, landets økonomi, LGBTQ, psykiatrien, håndteringen af “pandemien” og “vaccinerne” og
    mange andre emner. Læserbreve som handler om svinsk
    behandling af syge og vanskeligt stillede borgere, bringes ikke
    eller de redigeres så de bliver upræcise, tamme og tandløse.

    Derimod er der masser af spalteplads eller sendetid: når det
    drejer sig om 217 forskellige køn, om at man følte sig krænket
    ved en julefrokost for 25 år siden, om at man er vild med en
    en filmstjerne, om at en dame har fået store tatoveringer på
    arme, ben, ryg og mave, om at kvinderne stadig mangler
    ligestilling pga. et “glasloft”, om at vi skal skynde os at bruge
    900 milliarder kr. på “integration” og co2-bekæmpelse.

    1. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

      Nok mest det sidste…

      HER EN SPÅDOM OM HVAD VI HAR I VENTE

      Alle de kendte partier i Danmark og
      Sverige er degenerede til at være forretnings-foretagender. Det der tæller for medlemmerne er cool cash. At de er ret
      ligeglade med deres land, landsmænd og -kvinder, fremgår klart og tydeligt af deres lovgivning og handlinger. Deres
      snak er falsk og hyklerisk. (med enkelte undtagelser)

      Siden 1968-70 er det kun gået
      een vej: den vej hønsene skraber. Alt er blevet dårligere,
      ringere og værre. De har nedlagt postvæsnet, 600 skoler,
      50 hospitaler og skadestuer. Forsvaret, retsstaten, ældre-
      forsorgen, sundheden og den sociale velfærd ligger mere
      eller mindre i ruiner. Der er rekorder i krak, konkurser,
      fallitter, skilsmisser, ulykkelige børn, ensomhed, butiks- lukninger, overfald, skandaler og dårlig bank- og
      telefon-service.

      Masser af milliarder er spildt på idiotiske og utopiske
      projekter, på IT-projekter som aldrig kom til at fungere. Digitaliseringen har ført til tidsspilde i sundhedsvæsnet,
      til besvær, hospitals-ulykker, svindel og titusindvis af identitets-tyverier. Nedskæringer, besparelser og for-
      ringelser hærger som aldrig før. Samtlige kommuner
      og regioner skal spare mange milliarder Og nu vil man
      bruge digitaliseringen til at indføre nordkoreanske og
      kinesiske tilstande. Kontanterne, privatlivet, indføds-
      retten, grundloven og de demokratiske borger-
      rettigheder vil man afskaffe. Ikke på papiret, men
      i praksis. Landbruget og en lang række mindre
      firmaer og virksomheder vil også blive ramt af mange
      ideologiske og bureaukratiske overgreb og nye krav,
      regler, skatter, afgifter, bøder og gebyrer. Bolig-
      ejerne har udsigt til et EU-direktiv der kan ruinere
      dem og gøre dem hjemløse. Og alle danskere trues
      af den stigende kriminalitet. Mængden af gadevold,
      knivstik, skyderier, brande og hjemmerøverier m.m.
      er flerdoblet.

      Store dele af middelstanden går en hård og
      trist fremtid i møde. Med politisk skabte kunstige
      kriser samt automatisering, robotter og kunstig
      “intelligens” vil titusindvis af arbejdspladser
      forsvinde. Det har bankfolk, journalister og
      og mange andre allerede mærket. Ikke få er havnet
      i det jobcenter-system som tyranniserer arbejdsløse.

      I sundhedsvæsnet omkommer patienter nu i hundredvis
      eller tusindvis pga. foringet kvalitet. Der er kilometer lange
      ventelister. Der er patienter ramt af kræft, hjerte- og nyre
      sygdom, lunge-sygdom, psykisk sygdom, blodforgiftning, trafik-ulykke og vold osv. der ingen rettidig hjælp får.

      At der mangler sengepladser, udstyr, læger og
      sygeplejersker m.m. har politikerne ignoreret i årevis.
      Alle 2015 og 2019 løfter om at give S-V et stort løft er
      afsløret som tom snak. Og nu er man begyndt på WEF
      politik, aktiv dødshjælp og folkeudskiftning (= folkemord)

      Borgen er blevet til hovedkvartér for en dødskult.
      Enhedslisten og de radikale er dødens partier, og alle de
      partier som går ind for masseindvandring, islamisering
      og EU-fjernstyring, for co2 humbug og Pfizer humbug,
      for afrikanisering og folkeudskiftning, er også med til at slå danskerne ihjel.

      Deres åndsformørkede politik vil ødelægge alt, økono-
      mien, velfærden og fremtiden. Løgn, elendighed, ufrihed, uretfærdighed, sygdom, fattigdom, splittelse, ensomhed,
      ulykke, vold og død vil blive sendt ind i næsten alle danske hjem. Danmark vil ophøre og blive til et kalifat.

      Leverer Chrborg andet end utryghed, ufrihed, elendighed,
      tåbeligheder, udgifter og voksende problemer?

      Er der eet eneste parti tilbage som forsvarer danskernes
      ret til en fredelig og civiliseret fremtid?

      1. E. Frederiksen

        Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

        Desværre er alle de elendigheder, du omtaler realiteter. Selv om det lyder voldsomt.

        “Leverer Chrborg andet end utryghed, ufrihed, elendighed,
        tåbeligheder, udgifter og voksende problemer?
        Er der eet eneste parti tilbage som forsvarer danskernes
        ret til en fredelig og civiliseret fremtid?”

        Også jeg frygter hver eneste dag for, hvad den vanvittige regering nu finder på.
        VIL FORESLÅ DIG OG LÆSERNE, AT DE STEMMER PÅ
        DANSK FOLKEPARTI DF.

        1. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

          Nok mest det sidste…

          E. Frederiksen

          Tak for svar. Ja, i mangel af bedre
          er vi nok nødt til at stemme på DF eller NB. Men
          desværre er disse to partier heller ikke pålidelige.
          Messerschmidt er hoppet med på klima-vognen
          og den store løgn om at co2 er en kæmpetrussel
          mod klimaet, jordkloden og alt liv. Det er 100%
          nonsens, hvad PragerU og Hodja og mange bøger
          forklarer. Pernille fra NB lader til at være lunefuld
          og flyvsk. Men DF og NB er de to mindst ringe
          partier pt.

  3. Michael Andersen

    Mellemøstens bedste fortælling må også være at danskerne er tossegode. Danske politikere giver penge til lande der ikke gider os og danske politikere siger velkommen til mennesker, der hader måden vi lever på. Voxmeter afslører den 13/10, at 20 procent siger:

    ”Palæstinensere har ret til at forsvare sig mod Israel med eksempelvis et sådan angreb, som Hamas foretog lørdag.” Citat slut.

    Måske er tossegodhed for pænt?

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Det er da ikke 20% af danskerne der har godtkendt
      nedslagtningen af børn, unge og familier. Hvem har
      voxmeter spurgt, var der ledende spørgsmål, hvilken
      avis har angivet tallet? Alt med hospitalet og 500 ofre
      har vist sig at være løgn, alt med “berigelsen” og co2
      og “pandemien” er løgn, meget om EU, FN og krigene
      er løgn, osv. Man er nødt til at være skeptisk hvis man
      vil undgå at blive narret.

      1. PS

        Men det er da rigtigt at mange
        danskere er tossegode. Nogle er endda så “gode”
        at de gerne forærer Danmark væk til fremmede fra
        fjerne lande. Det lever godhedsindustrien højt på.
        Mange radikale mener endda at vi har pligt til at
        begå kollektivt selvmord for at der kan blive plads
        til så mange arabere og afrikanere som muligt.
        F.eks. synes Pernille Weiss fra K at vi skal importere
        ti millioner evighedsturister. Det er mange flere end
        Sverige hidtil har modtaget.

      2. Michael Andersen

        Ritzau resumé:

        Palæstinensere har ret til at forsvare sig mod Israel med eksempelvis et sådan angreb, som Hamas foretog lørdag.

        Det mener hver femte borger i Danmark, viser en ny måling fra analyseinstituttet Voxmeter.

        De 1000 respondenter i målingen er blevet foreholdt følgende udsagn: Israel er en besættelsesmagt, som palæstinenserne har ret til at forsvare sig imod for eksempel på den vis, det er sket ved Hamas’ seneste angreb på Israel.

        Det udsagn har 20 procent erklæret sig enten “meget enig” eller “enig” i.
        Læs mere om hele artiklen og undersøgelsen her

        B.T. 13. oktober, 2023
        Berlingske 13. oktober, 2023
        Information 13. oktober, 2023
        Kristeligt Dagblad 13. oktober, 2023

        https://voxmeter.dk/hver-femte-mener-palaestinensere-har-ret-til-brutalt-forsvar/

        1. Tennis-spilleren

          Er det ikke spild af tid at bruge
          så meget krudt på en tvivlsom meningsmåling.
          Erfaringen viser at man ikke kan stole på den
          slags målinger. Slet ikke hvis “målingen” er
          bestilt af en avis, et firma eller et parti. Israel
          er ikke en besættelsesmagt i forhold til Gaza.
          Hvem er det som har svaret? Hvordan er de
          blevet udvalgt? Er der 1000 eller 100 som har
          svaret? Man er naiv hvis man uden videre
          tror på politiske tal og målinger.

          1. E. Frederiksen

            Tennis-spilleren
            Hvor har du ret, og hvor skabes der megen løgn omkring denne frygtelige situation.
            Desværre er der for mange uvidende/naive, der tror på det.

        2. Michael Andersen

          Statsministeren kalder det for “meget bekymrende”. Men mener ikke spørgsmålet kan stilles, som det er gjort.
          – Jeg forstår faktisk ikke det spørgsmål, I stiller, for Hamas er en terrororganisation, og det kan man aldrig nogensinde forsvare eller legitimere, siger statsministeren.

          Ubekvem sandhed eller forkert stillet spørgsmål?.

    2. E. Frederiksen

      Michael
      “Tossegode” er for mildt, det er “TOTALT VANVITTIGT”.
      Det modsatte ville aldrig ske, ALDRIG, tværtimod.

    3. Jane von Rathsach

      Præcist formuleret !
      Pengene fosser ud af Danmark medens små reklamer om ned SKAT kører på TV dagen lang !

      Ulandshjælp er gak gak.
      Darwins teorier burde omsættes til et regeringsprogram.

      Islams indtrængen og ligeværdighed i Danmark med langt flere end 1 mill har bebyrdet og udsultet vores Sundhed og hele kloaksystemet, som ikke er opgraderet til bleer og fødsler.

      Vejnettet er tilsvarende blevet overfyldt ligesom fødeafdelingerne med brune børn og kludeselskab på nas.

  4. Jew in Denmark

    Tak for de præcise ord, som israeler i København oplever jeg eksistentiel frygt efter den pro-palæstinensiske støtte til Hamas’ massakre på jøderne, netop det faktum, at de er jøder. Jeg måtte tage mezuzaen ned ved døren til mit hus og ydmyge det hebraiske sprog på gaden. Offerfortællingen om det palæstinensiske folk tjener trofast de lande i Mellemøsten, der markerede Israel, det eneste demokrati i Mellemøsten, og gør alt, hvad de kan for at skade det. Israel er stærkt på trods af smerten, og i fuldstændig kontrast til Hamas’ tilbedelse af døden, tror vi jøder og israelere på livet.

    1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

      Jew in Denmark

      Hos Snaphanen under artiklen “Snart
      kommer Allan og tager dig” kan man nu læse kommentaren
      “Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende”. Det er
      ca. den syvende i striben af indlæg.

      Den påviser at de fanatiske islamister ønsker at udrydde
      mange andre end jøderne. De vil helst udrydde alle mulige
      mennesker som ikke er helt perfekte, set med fanatikernes
      og terroristernes øjne. I forhold til terroristernes dødskult
      er der ikke mange som kan føle sig trygge. Jøder, jyder, fyn-
      boer, molboer, bøsser, armenere og mange andre er i
      farezonen i ethvert område hvor en islamisering er i gang
      eller er gennemført.

      Alle europæere, danskere og svenskere osv. er nu truet af
      masseindvandringen sydfra. Pladderhumanisternes naive
      og tåbelige politik er en fiasko og katastrofe.

      1. E.Frederiksen

        Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

        100% enig, desværre.

  5. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    Beviserne for at pandemien var falsk,
    for at WHO og WEF har opført sig skruppelløst og kriminelt, for at
    Mettes og Brostrøms håndtering af 2020-2022 influenzaen har
    været til gene, skade og ulykke for de fleste danskere…. de beviser
    er begyndt at hobe sig op. Det har nu vist sig at alle de mange
    restriktioner, smadringen af mink-erhvervet og de mange andre
    virksomheder der var underleverandører, mundbindene og
    bøderne for at sidde på en bænk i fri luft, afspærringerne af pleje-hjem, milliarderne brugt på nytteløse og skadelige “vacciner, ignoreringen af grundloven, skolelukningerne, indgrebene
    overfor butikker og brancher m.m. …… altsammen var uden
    sagligt grundlag.

    For tusinder af danskere har den inkompetente og hysteriske håndtering haft skæbnesvangre og tragiske følger, i form af konkurs,
    svækket helbred, skilsmisse, blodpropper, hjerteproblemer eller
    tidlig og unødvendig invaliditet eller død.

    Hodja og Snaphanen har flere videoer og artikler om hvordan
    lyssky transaktioner, grådighed, nynazistisk ondskab, total
    kynisme, sløseri og almindelig uduelighed er skyld i fabrikation,
    salg og uddeling af helbredsnedbrydende “vacciner” fra Pfizer
    og Moderna mv.

    1. E. Frederiksen

      Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
      Også her 199% enig.
      Oplevede en person i omgangskredsen, der blev MEGET syg efter Covid-vacc. og endnu har følger.
      Desuden flere, der har haft det virkelig dårligt efter.
      Hvad foregår der dog?
      Folkeudrydning?
      Helt sikkert spiller penge og magt ind.

      1. Danske mænd er til grin

        De danske mænd er til grin.

        Både i relation til de woke feminister, DR-kvinderne,
        de rabiate kvindebureaukrater i skilsmisse-systemet
        og i forhold til politik-kvinderne i det hele taget. Dagligt
        hånes og bagtales danske mænd af statsradioens P1.
        Som agerer mikrofon-stativ for hysteriske me too og
        ligestillings typer i hundredvis af udsendelser. Der ofte
        handler om julefrokoster for 20-25 år siden hvor
        nogen sagde et eller andet.

        Danske mænd er også til
        grin i forhold til indvandrerne fra Afrika og Arabien,
        som fra dag 1 tildeles større rettigheder end
        danske mænd og kvinder.

        Også skatteyderne er til grin. For deres egne penge.
        De betaler verdens højeste skatter, flere skatter og
        afgifter er på vej. I alt betaler skatteyderne ca. 1200
        milliarder kr. om året. Men deraf fråses og fjolles ca.
        600 milliarder væk på indvandring og alle mulige skøre
        projekter og gyldne håndtryk osv., som ikke gør noget
        godt for de 98% almindelige danske skatteydere.

        De ældre og de gamle er også til grin. Politikerne og
        hele systemet sjofler dem så groft, at mange af de ældre
        må se deres folkepension blive mindre og mindre værd
        for hvert år. DF under Pia K og vælgerbedrageren DF-
        Tullesen kunne end ikke finde ud af at give 1000 eller
        2000 kr. i julehjælp til de fattigste pensionister. Selvom
        de havde FIRE ÅR til det, og 37 mandater. Flere end Venstre havde.

        Tusindvis af børn og unge svigtes og mishandles også af
        “systemet”. Som det fremgår af mange børnehjems- og
        bosteds-skandaler m.m. Og politikerne er jo også ved at
        fratage de danske børn deres land og fremtid.

        Ofrene for brutale overfald, knivstik, skyderier, stenkast og anden
        ondskab, er også til grin. Forbryderne straffes ofte så mildt, at de
        går grinende fra retten. Og de erstatninger som ofrene tildeles
        er så smålige og tarvelige, at man må tage sig til hovedet. Det
        ligner næsten retsstatens sammenbrud.

        Patienter med alvorlige sygdomme er også meget tit til grin.
        Hvad enten det gælder fysiske eller psykiske sygdomme. I
        nogle psykiatrier er der utrolige, groteske og vanvittige tilstande.

        Det skyldes dog oftest at helt uegnede personer ansættes, at
        de pårørende er sat ud af spillet med nye “ordninger”, og at
        styrelsen for “patientsikkerhed” mv. er en syltekrukke hvor
        folk kan vente i årevis for at få svar. Hvis det f.eks. handler
        om fejl-medicinering er det jo en hastesag og man burde
        have svar med det samme eller indenfor 2-3 dage. Værst
        har det stået til i København og Sønderjylland.

        Bilisterne, landmændene og boligejerne er også til grin. Se
        hvordan alle de kendte partier og statsradioen er efter dem.
        Se de nye ejendomsvurderinger, hvor der er fejl i 75% af
        sagerne. (Det trettendede digitaliserings-projekt der er endt
        i skandale og spildte milliarder) Og bemærk at EU har
        “store planer” for boligejerne og deres boligudgifter.

        Utallige danske familier er til grin, fordi man stresser dem
        og plager dem med ublu økonomiske krav, med falske og
        kunstige energi- og pandemi-kriser, med propaganda
        i aviser og dameblade om at skilsmisse er det eneste
        rigtige hvis manden ikke er helt perfekt, ikke mere er
        ny og spændende, eller måske er for blød eller hård.
        Og så er der det stadigt mere nærgående, emsige og
        nævenyttige system der skal kontrollere forældre
        og holde øje med om de er gode nok. Et veritabelt
        stikker-system er oprettet, hvor skolelærere og andre
        trues med bøder og fængsel hvis de ikke sladrer i
        tide om forældre der kan mistænkes for et eller andet.

        Hele den danske befolkning er til grin. For partierne og
        medierne ønsker dem udskiftet med evighedsturister og
        kulturfremmede. Danskerne fordrives fra flere og flere
        områder, de skal betale mere og mere til de fremmede
        som ønsker at overtage og styre landet, og med salami-
        metoder fratages danskerne deres penge, rettigheder,
        tryghed, frihed, boliger og fremtidsmuligheder m.m.

        Vi er alle til grin.

        Som en blogger skrev: Platuglernes,
        vampyrernes og hyklernes højborg er en katastrofe.

  6. Karl Martell

    I krig er sandheden altid det første offer, derfor vil parterne altid forsøge at få deres udlægning til at være den rigtige historie. Problemet for Israel er, at der er nogle få millioner jøder, som tror på deres udlægning, mens der er et par milliarder muslimer, som tror på Hamas’ udlægning, og så er fakta i øvrigt ligegyldig i den sammenhæng. Samtidig er der en efterhånden stor diaspora af højtråbende palæstinensere i hele den vestlige verden, og de vil ikke finde sig i, at det er jødernes fortælling, der vinder. Jo mere vi lader jødernes historie få plads, jo større sandsynlighed er der for terror hos os, for hvis ikke fakta underbygger Hamas’ historie, så kan man altid true sig til at kritiske røster bliver tavse. De har jo lige set at det virker i forbindelse med koranlovgivningen. Vi ser det allerede Hamas’ historie fylder mere og mere og de israelske ofres mindre og mindre. Det er lige dele underliggende trusler og nyttige idioter på venstrefløjen og blandt journalister.

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Martell

      Det er næsten utroligt hvad der findes
      af (nyttige) idioter blandt politikere, journalister og feminister.
      Hvis vælgerne ikke snart finder ud af at sortere de værste af
      dem fra, ender Danmark som en fejlslagen stat.

      Der er et par milliarder muslimer/ islamister. Men der er endnu
      flere milliarder ikke-muslimer. Vesten kunne med lethed holde
      muslimerne stangen, hvis der var vilje til det. Men politikernes
      store flertal går ind for rød wokeisme, pladderhumanisme og
      totalitær politik. Med andre ord: de er tilhængere af statsterror
      og kollektivt selvmord.

      De foretrækker diktatur og barbari fremfor demokrati og civilisation.
      Mange af politikerne osv. er banditter i habitter. De er selv barbarer.
      Det er derfor de gerne vil nedbryde vores civilisation og erstatte den
      med undertrykkelse, tyranni og elendighed.

      Deres politik er afrikanisering, islamisering og folkeudskiftning. Det
      vil uundgåeligt slutte i kaos, rædsler, krig og blodbade.

      Det har længe været indlysende. Men orker danskerne at rive
      sig løs fra de radio- og tv-apparater og aviser som konstant fylder
      dem med løgne og halve sandheder, om at vi er på vej mod bedre
      tider, om at politikerne er ved at finde fornuftige LØSNINGER, om
      at de er velmenende og kun vil os det bedste….??

      1. Er partierne og medierne vores venner eller fjender?

        Nok mest det sidste…

        HER EN SPÅDOM OM HVAD VI HAR I VENTE

        Alle de kendte partier i Danmark og
        Sverige er degenerede til at være forretnings-foretagender. Det der tæller for medlemmerne er cool cash. At de er ret
        ligeglade med deres land, landsmænd og -kvinder, fremgår klart og tydeligt af deres lovgivning og handlinger. Deres
        snak er falsk og hyklerisk. (med enkelte undtagelser)

        Siden 1968-70 er det kun gået
        een vej: den vej hønsene skraber. Alt er blevet dårligere,
        ringere og værre. De har nedlagt postvæsnet, 600 skoler,
        50 hospitaler og skadestuer. Forsvaret, retsstaten, ældre-
        forsorgen, sundheden og den sociale velfærd ligger mere
        eller mindre i ruiner. Der er rekorder i krak, konkurser,
        fallitter, skilsmisser, ulykkelige børn, ensomhed, butiks- lukninger, overfald, skandaler og dårlig bank- og
        telefon-service.

        Masser af milliarder er spildt på idiotiske og utopiske
        projekter, på IT-projekter som aldrig kom til at fungere. Digitaliseringen har ført til tidsspilde i sundhedsvæsnet,
        til besvær, hospitals-ulykker, svindel og titusindvis af identitets-tyverier. Nedskæringer, besparelser og for-
        ringelser hærger som aldrig før. Samtlige kommuner
        og regioner skal spare mange milliarder Og nu vil man
        bruge digitaliseringen til at indføre nordkoreanske og
        kinesiske tilstande. Kontanterne, privatlivet, indføds-
        retten, grundloven og de demokratiske borger-
        rettigheder vil man afskaffe. Ikke på papiret, men
        i praksis. Landbruget og en lang række mindre
        firmaer og virksomheder vil også blive ramt af mange
        ideologiske og bureaukratiske overgreb og nye krav,
        regler, skatter, afgifter, bøder og gebyrer. Bolig-
        ejerne har udsigt til et EU-direktiv der kan ruinere
        dem og gøre dem hjemløse. Og alle danskere trues
        af den stigende kriminalitet. Mængden af gadevold,
        knivstik, skyderier, brande og hjemmerøverier m.m.
        er flerdoblet.

        Store dele af middelstanden går en hård og
        trist fremtid i møde. Med politisk skabte kunstige
        kriser samt automatisering, robotter og kunstig
        “intelligens” vil titusindvis af arbejdspladser
        forsvinde. Det har bankfolk, journalister og
        og mange andre allerede mærket. Ikke få er havnet
        i det jobcenter-system som tyranniserer arbejdsløse.

        I sundhedsvæsnet omkommer patienter nu i hundredvis
        eller tusindvis pga. foringet kvalitet. Der er kilometer lange
        ventelister. Der er patienter ramt af kræft, hjerte- og nyre
        sygdom, lunge-sygdom, psykisk sygdom, blodforgiftning, trafik-ulykke og vold osv. der ingen rettidig hjælp får.

        At der mangler sengepladser, udstyr, læger og
        sygeplejersker m.m. har politikerne ignoreret i årevis.
        Alle 2015 og 2019 løfter om at give S-V et stort løft er
        afsløret som tom snak. Og nu er man begyndt på WEF
        politik, aktiv dødshjælp og folkeudskiftning (= folkemord)

        Borgen er blevet til hovedkvartér for en dødskult.
        Enhedslisten og de radikale er dødens partier, og alle de
        partier som går ind for masseindvandring, islamisering
        og EU-fjernstyring, for co2 humbug og Pfizer humbug,
        for afrikanisering og folkeudskiftning, er også med til at slå danskerne ihjel.

        Deres åndsformørkede politik vil ødelægge alt, økono-
        mien, velfærden og fremtiden. Løgn, elendighed, ufrihed, uretfærdighed, sygdom, fattigdom, splittelse, ensomhed,
        ulykke, vold og død vil blive sendt ind i næsten alle danske hjem. Danmark vil ophøre og blive til et kalifat.

        Leverer Chrborg andet end utryghed, ufrihed, elendighed,
        tåbeligheder, udgifter og voksende problemer?

        E der eet eneste parti tilbage som forsvarer danskernes
        ret til en civiliseret fremtid?

  7. Flaben Fræk

    DR skraber fortsat bunden i kampen for at opretholde tilsviningen af Israel – Senest præsenterede Krause-Kjær (i Deadline forleden) den politiske charlatan, laps- og dressmann Ole Wæver, manden var, grinende- og tøsefnisende, indkaldt som sandhedsvidne i forbindelse med det grusomme terrorangrebet Hamas gennemførte på Israel.

    Ja, rigtig gættet kære læser, det er den Ole Wæver som i nichemediet Altinget (24. maj 2019, i forbindelse med genindførelsen af den danske grænsekontrol (12. november 2019)) – er citeret for følgende:

    “Det er svært at komme ind i Europa. Vi har et system, som betyder, at vi reelt har lukkede grænser. Der er ikke nemme smuthuller hverken til lands eller vands. Der kommer nogle enkelte ind rundtomkring, men det er ikke mange, og det er ikke nemt,”

    Svært at komme ind i Europa?! – Så meget for det sandhedsvidne – Gosh!

    1. Klima handler ikke om klima, men om diktatur

      Den får ikke for lidt i DRs “Guld og
      grønne skove” udsendelser om co2, klima og “grøn” omstilling.
      Magen til skinger og hysterisk snak skal man lede længe efter.
      Det er ren skræk-propaganda man disker op med. Det er som
      om man ikke kan blive dramatisk nok. Uafbrudt tales der om
      klima-rædsler, klodens undergang og menneskehedens
      udryddelse lige om lidt. Altsammen pga. co2 molekylerne.

      Blæsevejret og den høje vandstand i week-end’en bruges til
      at hetze landbruget og alle som ikke tror på co2-løgnene. Og
      til at udmale en fremtid hvor alt går galt, hvis vi ikke skynder
      os at betale en masse nye store afgifter på alle former for
      forbrug. Goebbels kunne ikke have gjort det bedre.

      DR-lederne er blevet klima-religiøse og de propaganderer
      på samme hysteriske måde som den udflippede aktivist Greta Tunfisk.

  8. Karl Martell

    Det er “morsomt” at det i visse kredse anses som en konspirationsteori, at tale om “den store udskiftning” når nu den svenske befolkning i dag kun udgør omkring 2/3 af befolkningen i Sverige og blandt unge kun halvdelen. Hvis ikke det er befolkningsudskiftning, så er månen en grøn ost! I Danmark er nu i omegnen af 10% af befolkningen af anden etnisk herkomst, men blandt børn er det langt større og det på bare en til halvanden generation. Er det befolkningsudskiftning? Nej da det er bare en konspirationsteori. Gad vide om den bestemmende klasse har bare en minimal forståelse for matematik? Demografi opfører sig som rentes rente og prøv at regne lidt på det, hvis du kan?

  9. Michael Andersen

    DR skrev 30. aug 2016, at de palæstinensiske myndigheder fængsler og torturerer journalister og aktivister, der ytrer sig kritisk om dem.

    Hvorfor skriver DR ikke, hvilke organisationer der er de palæstinensiske myndigheder, således det bliver helt klart hvem vores skattemidler gavner?

    I de Israelske medier fremhæver kommentatorerne den påståede korruption hos medlemmer af de to selvstyrer, hvor to nulevende og en afdød, påstås at have formuer på 5,4 milliarder dollar. Godt gået fordi de to selvstyrer ikke producerer noget af betydning men lever af understøttelse.

    Det er vestens naive nationer der ikke forhindrer korruptionen ved at stille krav og følge op med kontrol. I stedet er man i vesten medvirkende årsag til interne magtkampe, om administrationen af støtte og hjælpemidler. Hertil kommer yderligere korruption der skal betales under bordet for tilladelser til nærmest hvad-som-helst.

    Det er et sørgeligt system der holdes i live af vores skattemidler, af godtroende medier og af naive politikere. Et system der som tak, fører krig mod vesten og Israel.

    Forstå det hvem som kan?

  10. claus wittrup

    vil det ikke, for alle de sædvanlige, og ret kedsommelige, kommentatorer, være et
    glimrende forslag, at Hr. Asger Aamund inviterer den p.t. arbejdsløse Mikael Jalving
    til et tilbagevende debatmøde, så man herefter kunne debattere ?
    … skulle sp’rge fra en ven

    1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

      Glimrende idé. Man kunne evt. også invitere
      Rossman og et par andre stykker fra 24.nyt, Snaphanen og Den korte
      avis. Men det er jo op til Aamund at afgøre.

  11. Jc Holland

    “Glimrende forslag, at Hr. Asger Aamund inviterer den p.t. arbejdsløse Mikael Jalving
    til et tilbage-vendende debatmøde, så man herefter kunne debattere ?”

    …. i den plinternye borgerlige tv-kanal NOVO-NORDISK som på få mikrosekunder har udkonkurreret samtlige FN, FakeNews, socialist- & kommunist-svin-kanalerne.
    Befrielsen 5.maj 45 … nu dacapo 2023.

    1. Michael Andersen

      Tak

      1. Blot en bemærkning

        Novo Nordisk tv-kanal ??

        Kan man få lidt nærmere oplysninger,?

  12. Michael Andersen

    KRIGEN OM DEN BEDSTE FORTÆLLING

    Der var med rette empati og harme over drabene på israelske civile den 7. oktober og det er korrekt at sympatiindekset herefter skifter, fordi Hamas høster nogle kyniske fordele af konsekvenserne af Israels modreaktion. Der er en risiko for, at de følelser der driver Israel vil forstærke følelserne hos Hamas og palæstinensere, og række ud over den arabiske og muslimske verden. Rusland og Kina er sammen med andre medlemmer af BRIKS positioneret til, at fungere som neutrale mæglere. Om de vil, er et andet spørgsmål.

    Vi kan være på vej ind i en morderisk optrapning, der risikerer at sprede sig ud over Gazas grænser. Mange analytikere gør en farlig antagelse om, at muslimske og arabiske nationer vil handle rationelt og holde sig ude af krigen. Krigen kan meget vel komme ud af kontrol. Iran har angiveligt sat sin missilstyrke i alarmberedskab og kan yde støtte til belejrede palæstinensere. Det vil markere starten på Tredje Verdenskrig. Tyrkiet har, selv om de er medlem af NATO, også signaleret, at Vesten må indfri sine løfter til palæstinenserne. Der kan opstå et scenarie, hvor Tyrkiet vil handle imod USA’s og NATO’s interesser. Hvis det kommer så vidt, kan man frygte at USA, ligesom Det Forenede Kongerige i 1956 vil fremstå svagere og USA’s status som fremtrædende supermagtsstyrke, der hyrder begivenheder i Mellemøsten, kan blive revet ned.
    Det er formentlig hvad der er på spil.

  13. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Karl Martel/21.ds. kl.18.41

    Kan kun give dig ret.
    Hvis man ikke kan se, at der sker en befolkningsudskiftning, så bør man betegnes som fakta resistent.

    For god ordens skyld. Tredje-generationsindvandrere skal tælle med i statistikken over indvandrere, mener Dansk Folkeparti i 2018. DF vil have regeringen til at nedsætte en arbejdsgruppe, som skal lave ny og mere fyldestgørende opgørelse.

    Hvor mange indvandrere og efterkommere af indvandrere findes der i Danmark? 770.397, hvis man tager det seneste officielle tal fra Danmarks Statistik.
    Men spørgsmålet er, om det tal er dækkende? Det mener Dansk Folkeparti ikke. Danmarks Statistik tæller nemlig kun de sidste to generationer med i statistikken, og det er for lidt, mener DF.

    Står det til Dansk Folkeparti, skal tredje generations-indvandrere også tælles med. Gør man det, stiger antallet med ca. 160.000 til 929.666 personer med ”migrations-baggrund”. Det viser en særkørsel, som Danmarks Statistik har lavet for Udlændinge- og integrationsministeriet, på forespørgsel fra Dansk Folkeparti. (se ditOverblik.dk, 26.11.2018).

    Og så kan man jo undre sig over, at gutmenschen og andre landsby tåber kan udtale, at “vores” ukritiske uddeling af skatteborgernes penge, intet har med tilstrømningen at gøre. Det er som at høre Stefan Løfven, for svenskernes problemer har intet med indvandring at gøre. Man må tage sig til hovedet.

    Det er ikke bevist, at ydelsesniveauet har effekt på tilstrømningen af indvandrere, siger nogle. Listen over fredelige lande uden krig, herunder adskillige EU-medlemmer, som enhver migrant skal passere før denne når norden:
    Enten:
    – Tyrkiet
    – Bulgarien
    – Rumænien
    – Ungarn
    – Slovakiet
    – Tjekkiet
    Eller:
    – Italien
    – Grækenland
    – Serbien
    – Bosnien
    – Kroatien
    – Slovenien
    Gad vide hvad integrationsydelsen, kontanthjælpen, SUen, boligsikringen og førtidspensionen er i de fredelige muslimske mellemstationer Bosnien og Tyrkiet?

    MAN SKULLE HAVE FOR MANGE ÅR SIDEN, HAVE LYTTET TIL DISSE TRE KLOGE HOVEDER:

    “Jeg mener ikke, at danskerne har fået sandheden at vide. Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke. Den får nogle konsekvenser, som ingen rigtigt vil diskutere, men som rammer midt ned i den danske befolknings kultur, religion og levevis. Det, man i realiteten har ladet ske, er en omfattende ændring af den danske nation. Den helt afgørende faktor bliver den muslimske befolkning. Vil den blive verdsliggjort, eller vil den holde fast i traditioner og måske udvikle sig i mere fundamentalistisk retning. Muslimerne vil givetvis kræve respekt for deres religion, traditioner og skikke, jo større antal de bliver, og det kan støde sammen med dansk kultur.”
    Poul Christian Matthiessen, professor i demografi, dr.phil., formand for Carlsbergfondet 1993-2002, Jyllands-Posten, 29.8.1999).

    ”Men gennem de seneste årtier har problemet med udlændingepolitikken jo netop været, at der især fra Mellemøsten og Afrika er kommet en indvandring, hvoraf rigtig mange hverken har uddannelse eller andre kvalifikationer til at gå ind i den danske arbejdsstyrke.
    Så det er ikke seriøst, som DI nu så markant gør det, at pege på en løsning, hvor alle udlændinge bare skal ind i landet, uanset realiteterne i vores hidtidige udlændingepolitik. For det andet bør ønsket om yderligere at åbne dørene for indvandring til Danmark afvejes over for det forhold, at det store flertal af de ikke-vestlige indvandrere kommer fra muslimske lande.”
    Poul Christian Matthiessen, Professor emer. i demografi, dr.polit. og Gunnar Viby Mogensen, Fhv. Chef for Rockwool Fondens Forskningsenhed, dr.phil. .
    Berlingske Tidende ”Debat” 1.sektion s.25, 15. oktober 2014.

    ”Andelen af indvandrere i Danmark er stigende, det er indiskutabelt… Så den udskiftning, der er tale om, ja, den er der jo, hvis vi måler det på historikken.”
    Lektor emer., cand.mag. Henrik Toft Jensen i Deadline 24.06.2019.

    1. Hvor er vi på vej hen?

      Arne Kappelgaard er en mand man bør lytte til.
      Ligesom Aamund, Jalving, Rossmann, Klaus Ewald og andre
      argumenterer han sagligt og er på danskernes side.

      De officielle tal har længe været utroværdige. Siden 1968 og 1983
      er vi blevet holdt for nar af flertallet af politikere og journalister.
      Og vi er nu på vej ind i en stor humanitær katastrofe.

      Den typiske dansker/borger/vælger går sovende gennem livet.
      Selv ikke vrimlen af arabere og afrikanere overalt i gaderne,
      butikkerne, boligerne, skolerne og kommunerne, har givet
      anledning til eftertanke eller bekymring. Man stemmer som
      man plejer, man tror på tv-apparatets historier, man frygter
      ikke fremtiden.

      Men det burde man, for nårsomhelst kan
      hvemsomhelst blive det næste offer for den politiske og
      forræderiske galskab som er i fuld gang med at forvandle
      Danmark til et land hvor uretten, ulykken, ondskaben
      og døden ligger på lur overalt. Forskellen til Sverige, Frankrig,
      Congo og Libanon bliver mindre for hver dag.

      Hundredtusinder af danskere er allerede ofre for statslig
      mishandling og ideologisk stupiditet og svineri m.m., og nu
      er vi på vej ind i ekstremt tåbelige og borgerfjendske tilstande.
      Hvad enhver selv kan konstatere ved at se på sin egen situation,
      eller ved at følge med i hvad der foregår rundt om i samfundet.
      Som Aamund og Hodja mv. oplyser om. Eller se de bidske indlæg
      ovenfor.

      Vores demokrati er som en bus der nærmer sig en bro
      som slutter i den tomme luft. Halvdelen af broen er styrtet
      sammen og ligger nu nede i dybet. Bus-chaufføren er stang-
      beruset, så hvad gør man?

      1. PS

        PS: Danmarks Statistik har forvansket tallene i årtier.
        Der er mørketal som ikke oplyses. F.eks. er der dem
        som har undladt at registrere sig, og som derfor endnu
        ikke er med i tallene, og under “svenskere” og “nord-
        mænd”, “englændere” og “amerikanere”, kan der være
        en del afrikanere og muslimer. Og der er nogle som står
        som udviste, selvom de forbliver her i landet. Og en del af
        dem som har fået et dansk statsborgerskab foræret (de
        kastes jo i grams) er antagelig holdt ude af statistikken.

        Ud fra vrimlen i næsten alle byer, ligner det mere at der nu
        er 1,2 eller 1,4 millioner indvandrere i landet. Det passer
        også bedre med de massive besparelser der uafbrudt
        hærger sundhedsvæsnet, kommunerne, regionerne og
        infrastrukturen m.m.

  14. Karl Martell

    For øjeblikket er der en stor støttedemonstration for gaza igang i København, helt som i London, Berlin og andre større byer i Europa.
    Det viser mig bare at vi har en kæmpe 5 kolonne i vores lande.
    Under muhammedkrisen jagede palæstinensere danskere i Gaza, med det formål at slå dem ihjel, sådan noget gør vores venner ikke. Palæstinenserne er vores fjender!
    Vores fængsler er fyldt med kriminelle palæstinensere, det er intet mindre end de mest kriminelle indvandere vi har fået til landet, og det siger ikke så lidt! Så sent som i går blev en ung pige voldtaget i et naturområde i Aalborg og en anden forsøgt voldtaget!
    Naturligvis er gerningsmanden skyldig, araber naturligvis, men skyldiger er også de politikere, som har inviteret ham indenfor, for de ved, at med muslimske indvandere vil der følge voldtægter, og når de ved det, så indkalkulerer de, at en del danske kvinder må affinde sig med at blive voldtaget! Det er den pris de på befolkningens vegne er parate til at betale!

    1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

      Ja, og hertil kommer de mange tyverier, indbrud,
      gaderøverier, svindelsager, bilbrande og andre påsatte
      brande, vanvidskørsler som har dræbt snesevis af danskere,
      fra unge kvinder (3 dræbte i eet kryds i Århus på 2 år) til
      politibetjente og andre trafikanter), hjemmeøverier, handel
      med hårde stoffer, snesevis af dødsfald pga. stoffer, trusler
      og pengeafpresning, skudsalver i gaderne, knivstik og mord.
      Flere hundreder af danskere og turister er blevet dræbt
      eller invalideret. Politiet mv. er allerede overbelastet.

      Og så er der alle de økonomiske og sociale ulykker som
      følge af de astronomiske udgifter. Cirka 200 milliarder kr.
      om året koster indvandringen, forsørgelsen, de “gratis”
      boliger, “integrationen” og hvad der ellers kommer til.
      (Det er nok derfor hospitalerne, kommunerne, regionerne
      og infrastrukturen af Chrborg igen og igen påtvinges
      enorme besparelser og forringelser. Alene eet hospital
      i Århus skal spare 1.5 milliarder på et i forvejen stramt budget)

      Politikerne og journalisterne synes at leve i en drømmeverden,
      eller i røde fantasibobler.

      .
      .

      ( JPs marxistiske chefredaktør har nu fyret Jalving. Hun fatter ikke
      at det vil skade avisens omdømme, og at mange læsere vil droppe
      JP fordi den fremover blot vil være en kopi af rødradikale Politiken)

  15. Arne Lago von Kappelgaard

    Til orientering:

    I Odense holder den dybt kriminelle (handel med kokain + hash) palæstinensiske familie Daabas (bl.a. Mohammed, Wassim, Houssam (nu Houssam Riyad), Carlos (alias Abdul Ali), Abdalrahman, Mahmoud Rakad, Riyad, Haysarn og Ibtisam Mahmoud Dabaas) til, ligeledes familien el-Banna, der oprindelig har til i Aarhus, og som har kostet danske skatteydere millioner af kroner. Begge familier kom til Danmark i 1986 fra Palæstina/Libanon.
    Houssam Daabas er leder og stifter af banden United Tribuns Forever.
    Daabas er stifter af banden ”Black Army,” (nedlagt 2018) i Odense (Vollsmose). Den 21.08.2012 trængte 60-70 indvandrere (Black Army) ind på Odense Universitets Hospitals (OUH) Akutmodtagelse for at smadre ting og true læger/sygeplejersker. Det skete efter Eid-afslutning i Vollsmose.
    Den 19.01.2017 var statsminister Lars Løkke på besøg i Vollsmose, hvor han gav håndtryk til den dybt kriminelle Mohammed Daabas fra Black Army, der sagde: ” Goddag, du taler med Mohammed Daabas. Du er velkommen her i Vollsmose.”
    Samme år fik 5 forskellige tatovørforretninger ”besøg” af indvandrerbanden Black Army og ordre på at betale 5000 kr. om måneden til banden!

    Og så er der også Korsør:

    Motalavej/4220 Korsør, kæmpeproblemer med kriminalitet, hærværk og chikane mod etniske danskere og handikappede, endvidere vanvidskørsel , masseslagsmål , truende adfærd, fremvisning af strømpistoler, kæppe, boldtræ, jernstænger, donkraft, samt såkaldt æresrelateret konflikter. Et værested for psykisk syge udsat for grov chikane over tid.
    Kampen foregår mellem to palæstinensiske/libanesiske familier (ca.70 medlemmer) der kom til Danmark for 30 år siden fra byen Sour i Libanon.
    21.05.2022, attter ballade i området, mellem de to familier, så betjentene måtte trække stavene.
    De lyder navne som: Ahmad Ali, Hussein Ali, Bilal Ali, Mohamed Hussein Ali, Muhammad Ahmad, Hanan Ahmad, Saleh Ahmad, Mallak Ahmad Ali, Hassan Ahmad, El-Ali.

    Man kan spørge sig selv, hvorfor der hersker kaotiske tilstande i Libanon/Gaza og Vestbreden, tilstande som Sverige bevæger sig hen imod.

  16. Ole Madsen

    Det er ikke kun i Danmark, at den bedste historie er fortællingen om de forfulgte palestinensere, der lever i små, af israelerne besatte landområder på Vestbredden og i Gaza, der fungerer som det største fængsel i verden. Og det er ikke kun Danmark, der bliver islamiseret, langsomt, men accelererende. Jeg forstår blot ikke, hvad det er, der gør islam så spændende og tiltrækkende. Er mange mænd tiltrukket af mandschauvinismen? Og har mange unge kvinder et masochistisk gen?

    1. Fra velfærdsstat til terrorstat

      Forklaringen, hvis det kan kaldes en forklaring, er måske at
      kommunister, forskruede radikale og rabiate feminister har
      infiltreret børnehaverne, skolerne, medierne, universiteterne, folkekirken, partierne og byrådene mv. Der er kommet så
      mange rødkålshoveder og fjollehoveder ind i systemet, at de
      sidder på propagandaen, meningsdannelsen og lovgivningen
      og kan styre og ensrette 80-90 procent af danskernes tænkning.

      De røde og de radikale har siden 1965-68
      arbejdet langsigtet og målbevidst på at gøre Danmark
      til et socialistisk/marxistisk samfund. I den samme tid har
      mændene, de ægte konservative og de ærligt dansksindede
      snorksovet det meste af tiden. Og de har været alt for få.
      Og den brede befolkning har fundet sig i alt for meget.
      Fx. har mændene fundet sig i at blive gjort til 2. og 3. rangs
      borgere i forhold til kvinderne. De har tilladt en feminisering
      der har undergravet og svækket dem selv og samfundet på
      alle mulige områder.
      Og vælgerne har været så naive, forvirrede, glemsomme og
      historieløse at de har holdt liv i håbløse og uduelige partier
      som allerede havde snydt dem mange gange.

      Men alt i alt er det stadig uforståeligt og uforklarligt at langt
      over halvdelen af danskerne er så utroligt medløbende og
      villige mht. at ødelægge deres eget land, deres eget liv og fremtid.

      Udviklingen siden 1968 har allerede forringet og forpestet
      tilværelsen for mindst et par millioner danskere, og vi er
      på vej ind i den største katastrofe nogensinde i vores 3000
      år lange historie. Folk undertrykkes og invalideres eller slås
      ihjel i stigende omfang, både med nedbrydning af sundhed,
      velfærd og familieværdier, og med vold og mord. Og den
      invasion og besættelse som er i gang med Borgens velsignelse,
      tegner til at blive langt værre end besættelsen fra 1940. Den
      varede trods alt kun fem år.

      Men læs om ISIS/ISIL regimernes blodtørstige terror mod
      egne civile borgere, læs om Hamas grusomheder den 7.
      oktober, læs om stalinisterne og satanisterne i Sovjet-
      unionen og Tyskland 1917 til 1953 og 1933-1945. Læs
      Anthony Beevors bøger om 2. verdenskrig. Og se de nye
      videoer hos Hodja, Snaphanen, Youtube, TwitterX
      og PragerU. Så vil man forstå hvor alvorlig situationen er.

      ´
      ´

      Snaphanen og Hodja har noget om klima-svindel og
      massedød/ folkemord.

  17. Gud bevare Danmark

    Hos Snaphanen er der nu artikler og videoer om at
    Europa er på vej ind i borgerkrigslignende tilstande.

    Hos Youtube/Hodja kan man se en film, om at det mere
    er held end klogskab… som har forhindret en atombombe-
    og brintbombe krig mellem øst og vest. Det har været
    meget tæt på adskellige gange. Pga. tekniske fejl og
    misforståelser.

    Hvorfor er de venstresnoede modstandere af det
    eneste demokrati i Mellemøsten? Hvorfor har de
    så hurtigt glemt rædslerne den 7. oktober? Hvorfor
    vil de flytte det halve Afrika til Europa? Hvorfor vil
    de udslette Europas fred og kultur?

    I

  18. Michael Andersen

    I områder styret af fredens religion, er afpresning og kidnapning en lukrativ forretning.

    Under præsident Biden har USA for nylig givet efter for Iransk afpresning og frigivet hele 6 milliarder us-dollar, for løsladelsen af 5 amerikanere. Man har i de seneste dage givet efter for Hamas. Der i Gaza modtager nødhjælp for 100 millioner us-dollar, for løsladelsen af 2 gidsler.
    Ny York Post skriver, at Biden-administrationen forsinker Israels invasion af Gaza. Med forhandlinger om løsladelsen af mere end 200 gidsler, der er i Hamas varetægt. Mange Israelere er forbitrede over USA’s indblanding og mener at Israel er langt bedre til at løse den slags problemer.
    Når vesten giver efter for afpresning, skabes der mere afpresning og i Mellemøsten opstår der flere kidnapninger.

    Hvad skal man i Mellemøsten med et arbejde, når vesten giver efter for afpresning?

  19. Klima handler ikke om klima, men om diktatur

    Den får ikke for lidt i DRs “Guld og
    grønne skove” udsendelser om co2, klima og “grøn” omstilling.
    Magen til skinger og hysterisk snak skal man lede længe efter.
    Det er ren skræk-propaganda man disker op med. Det er som
    om man ikke kan blive dramatisk nok. Uafbrudt tales der om
    klima-rædsler, klodens undergang og menneskehedens
    udryddelse lige om lidt. Altsammen pga. co2 molekylerne. Og blæsevejret og den høje vandstand i week-end’en bruges til
    at hetze landbruget og alle som ikke tror på co2-løgnene. Og
    til at udmale en fremtid hvor alt går galt, hvis vi ikke skynder
    os at betale en masse nye store afgifter på alle former for
    forbrug. Goebbels kunne ikke have gjort det bedre.

    DR-lederne er blevet klima-religiøse og de propaganderer
    på samme hysteriske måde som den udflippede aktivist Greta Tunfisk.
    og Greta Tunfisk.

    1. Michael Andersen

      Jette, tak

      Det bemærkes i flere aviser, at Mor Danmark græmmes over, at en gruppe i Danmark ikke har taget vores danske værdier til sig.

    2. Wiens redning skete 1683

      Jettes henviser til virkelig gode og interessante
      artikler. Også henvisningen 20.10 kl. 15.14 er værd at følge op på.

        1. Michael Andersen

          Jette, tak

          The Atlantic skriver i ” Understanding Hamas’s Genocidal Ideology”, om Hamas charter fra 1988, hvor hensigten sammenfattet er:

          1. Den fuldstændige ødelæggelse af Israel som en væsentlig betingelse for befrielsen af Palæstina og oprettelsen af en teokratisk stat baseret på islamisk lov (sharia)
          2. Behovet for både uhæmmet og uophørlig hellig krig (jihad) for at nå ovennævnte mål
          3. Den bevidste foragt for og afvisning af enhver forhandlet løsning eller politisk løsning af jødiske og muslimske krav på Det Hellige Land
          4. Forstærkning af historisk antisemitisme og bagvaskelse med skumle konspirationsteorier.

          The Atlantic sammenligner med ”Mein Kampf” og så kan det ikke blive værre.

          Der er en lærerig video hvor Jordan B Peterson og Benjamin Netanyahu, taler om at arabiske ledere startede krige mod Israel og skabte flygtninge. Og at arabiske ledere, lovede Israel til araberne, når krigene mod Israel var vundet.

          En civiliseret retsstat skal aldrig acceptere opbakning til terror og holocaust (Shoah).

          Does Israel have the right to exist? | PM-Elect Benjamin Netanyahu | EP 311
          https://youtu.be/4OcaMRLTyGI

          Jordan B Peterson
          1.8M views
          1.28:10
          Dec 05 2022

  20. Demografi og demokrati

    Tak for gode indlæg Arne Lago von Kappelgaard især 22/10/2023 at 11:40 med gode citater fra advarsler til danskerne fra demografer og andre politisk ukorrekte samfundsforskere. Der har trods alt været mange, så befolkningen (vælgerne) har vidst det hele tiden, men har som strudsen stukket hovedet i jorden – med hjælp fra de skatteyderbetalte medier og do politisk korrekte forskere. De er alle dumpet.
    Men der har været markante undtagelser, som du nævner, bl.a Poul Christian Matthiessen, som du citerer for denne præcise advarsel:
    “Jeg mener ikke, at danskerne har fået sandheden at vide. Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke. Den får nogle konsekvenser, som ingen rigtigt vil diskutere, men som rammer midt ned i den danske befolknings kultur, religion og levevis. Det, man i realiteten har ladet ske, er en omfattende ændring af den danske nation” Poul Christian Matthiessen, professor i demografi, dr.phil., formand for Carlsbergfondet 1993-2002, Jyllands-Posten, 29.8.1999).

  21. Demografi og demokrati

    En anden og tidligere advarsel fra samme:
    “Stillet over for spørgsmålet om, hvorvidt P.C. Matthiessens ønsker om »drastiske forholdsregler« imod indvandringen implicerer et Fort Europa med »pigtråd og krigsskibene ude for at stoppe flygtninge i gummibåde«, svarer professoren i et interview: »Jeg synes, man skal gå i gang med at tænke i disse nye, meget ubehagelige, baner fremfor at bruge så ufattelig megen tid og så mange penge på at diskutere et asylsystem, der på et eller andet tidspunkt alligevel ikke kan holde.« “(Ekstra Bladet, 25. marts 1995).

    1. Michael Andersen

      Tragedien i Israel får befolkningen til at stille spørgsmål. Snart vil danskerne også stille spørgsmål, fordi EU’s ledere netop har vedtaget, at vejen frem er mere migration.

      En beslutning der er ideologisk og uden fundament i økonomi, kultur eller sikkerhedssituationen. Lige nu er det Danmarks 4 største virksomheder der driver økonomien, men omstændigheder omkring os, taler for at globalisme og venstreorienteret ideologi, er en særdeles risikabel og tåbelig kombination. Vi har lange forsyningskæder der er følsomme overfor konflikter, som vi får flere af, der fører til mangelsituationer og prisstigninger.
      Det er ren ideologi med 50.000 migranter, indvandrere eller gæstearbejdere, flere der skal gøres plads til og yderligere der skal understøttes når økonomien snart vender.

      Det burde være regnekraften der driver værket, det er det bare ikke.

      1. Tennis-spilleren

        M.A.

        Du skriver 50.000. Der er altså over en MILLION
        migranter, indvandrere, fremmedarbejdere,
        evighedsturister, muslimer, islamister, arabere,
        asylanter, afrikanere, kulturfremmede og
        udenlandske sociale klienter i vores land.
        Hvor har du tallet 50.000 fra? Har du sat
        kommaet forkert, mener du 50.000 ekstra
        oveni hvad vi har i forvejen? Husk at de
        hurtigt kan blive til mange flere med familie-
        sammenføringer osv.

        1. Michael Andersen

          Beklager at det var uklart. Jeg henholder mig til følgende:

          I Berlingske i september ville den administrerende direktør for Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, hente 50.000 arbejdstagere hjem til de danske virksomheder. Og gerne fra lande som Kenya, Tunesien og Filippinerne.For Danmark kommer i massivt omfang til at mangle hænder i fremtiden.
          Budskabet falder godt i tråd med regeringspartiet Moderaternes tanker.
          For nyligt vendte udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen hjem fra en rejse til Kenya. Efter besøget åbnede han for, at Danmark på et tidspunkt kan modtage arbejdskraft fra “udvalgte partnerlande” i Afrika. De kan komme hertil og arbejde og uddanne sig, lød det fra Moderaternes partileder.

          Samt at der ikke er en generel mangel på arbejdskraft, selvom der er specifikke områder, der står med en mere strukturel mangel.

          1. Tennis-spilleren

            Igen lidt uklart. At Brian Mikkelsen
            og Lars Ulykke vil hente titusindvis af
            kulturfremmede til landet oveni hvad
            vi har i forvejen, er et udslag af den
            syge, kyniske og landsskadelige politik
            der går ud på at få statsapparatet til
            at blive til et mangehovedet uhyre med
            hundredtusindvis af bureaukrater og
            sagsbehandlere. Som i job-centrene og
            mange, mange andre steder admini-
            strerer efter regler der fylder op til
            30-50.000 A4 sider for den funktion
            den enkelte sagsbehandler har. Hvis
            politikken ikke havde været skør, rød,
            nihilistisk og snotåndssvag i de sidste
            fire årtier, ville der slet ikke have været nogen mangel på hænder, penge eller
            læger/sygeplejersker osv.

            Kritikløst at gengive politikeres løgn-
            agtige påstande dur ikke. Man skal
            markere når det er postulater.

  22. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Demografi og demokrati

    Den tidlige udtalelse fra P.C.Matthiessen har jeg overset, nu ryger den ind i arkivet – TAK

  23. Danske mænd er til grin

    De danske mænd er til grin.

    Både i relation til de woke feminister, DR-kvinderne,
    de rabiate kvindebureaukrater i skilsmisse-systemet
    og i forhold til politik-kvinderne i det hele taget. Dagligt
    hånes og bagtales danske mænd af statsradioens P1.
    Som agerer mikrofon-stativ for hysteriske me too og
    ligestillings typer i hundredvis af udsendelser. Der ofte
    handler om julefrokoster for 20-25 år siden hvor
    nogen sagde et eller andet.

    Danske mænd er også til
    grin i forhold til indvandrerne fra Afrika og Arabien,
    som fra dag 1 tildeles større rettigheder end
    danske mænd og kvinder.

    Også skatteyderne er til grin. For deres egne penge.
    De betaler verdens højeste skatter, flere skatter og
    afgifter er på vej. I alt betaler skatteyderne ca. 1200
    milliarder kr. om året. Men deraf fråses og fjolles ca.
    600 milliarder væk på indvandring og alle mulige skøre
    projekter og gyldne håndtryk osv., som ikke gør noget
    godt for de 98% almindelige danske skatteydere.

    De ældre og de gamle er også til grin. Politikerne og
    hele systemet sjofler dem så groft, at mange af de ældre
    må se deres folkepension blive mindre og mindre værd
    for hvert år. DF under Pia K og vælgerbedrageren DF-
    Tullesen kunne end ikke finde ud af at give 1000 eller
    2000 kr. i julehjælp til de fattigste pensionister. Selvom
    de havde FIRE ÅR til det, og 37 mandater. Flere end Venstre havde.

    Tusindvis af børn og unge svigtes og mishandles også af
    “systemet”. Som det fremgår af mange børnehjems- og
    bosteds-skandaler m.m. Og politikerne er jo også ved at
    fratage de danske børn deres land og fremtid.

    Ofrene for brutale overfald, knivstik, skyderier, stenkast og anden
    ondskab, er også til grin. Forbryderne straffes ofte så mildt, at de
    går grinende fra retten. Og de erstatninger som ofrene tildeles
    er så smålige og tarvelige, at man må tage sig til hovedet. Det
    ligner næsten retsstatens sammenbrud.

    Patienter med alvorlige sygdomme er også meget tit til grin.
    Hvad enten det gælder fysiske eller psykiske sygdomme. I
    nogle psykiatrier er der utrolige, groteske og vanvittige tilstande.

    Det skyldes dog oftest at helt uegnede personer ansættes, at
    de pårørende er sat ud af spillet med nye “ordninger”, og at
    styrelsen for “patientsikkerhed” mv. er en syltekrukke hvor
    folk kan vente i årevis for at få svar. Hvis det f.eks. handler
    om fejl-medicinering er det jo en hastesag og man burde
    have svar med det samme eller indenfor 2-3 dage. Værst
    har det stået til i København og Sønderjylland.

    Bilisterne, landmændene og boligejerne er også til grin. Se
    hvordan alle de kendte partier og statsradioen er efter dem.
    Se de nye ejendomsvurderinger, hvor der er fejl i 75% af
    sagerne. (Det trettendede digitaliserings-projekt der er endt
    i skandale og spildte milliarder) Og bemærk at EU har
    “store planer” for boligejerne og deres boligudgifter.

    Utallige danske familier er til grin, fordi man stresser dem
    og plager dem med ublu økonomiske krav, med falske og
    kunstige energi- og pandemi-kriser, med propaganda
    i aviser og dameblade om at skilsmisse er det eneste
    rigtige hvis manden ikke er helt perfekt, ikke mere er
    ny og spændende, eller måske er for blød eller hård.
    Og så er der det stadigt mere nærgående, emsige og
    nævenyttige system der skal kontrollere forældre
    og holde øje med om de er gode nok. Et veritabelt
    stikker-system er oprettet, hvor skolelærere og andre
    trues med bøder og fængsel hvis de ikke sladrer i
    tide om forældre der kan mistænkes for et eller andet.

    Hele den danske befolkning er til grin. For partierne og
    medierne ønsker dem udskiftet med evighedsturister og
    kulturfremmede. Danskerne fordrives fra flere og flere
    områder, de skal betale mere og mere til de fremmede
    som ønsker at overtage og styre landet, og med salami-
    metoder fratages danskerne deres penge, rettigheder,
    tryghed, frihed, boliger og fremtidsmuligheder m.m.

    Vi er alle til grin.

    Som en blogger skrev: Platuglernes,
    vampyrernes og hyklernes højborg er en katastrofe.

  24. Privatdetektiven

    Nu er Jacob Ellemann så stoppet i politik.
    Det er sket som følge af et sløjt valgresultat og
    derefter dårlige meningsmålinger. Som Jacob
    selv har sørget for. Han har været en rød radikaler
    i et knap så rødradikalt parti. Først smed han Inger
    Støjberg under bussen. Det var tarveligt, dumt og
    unødvendigt. Og det gav bagslag. Dernæst gennem-
    skuede han ikke co2-tossernes vrøvl. Og minsandten
    om ikke han gik direkte imod landbrugets interesser
    med ønsket om at genere landbo-familierne med
    tunge co2- afgifter.

    Og så var der en sag med nogle kanoner hvor
    mandskabet ikke var beskyttet med panser.
    Ret tåbeligt. Og der var bedraget overfor vælgerne,
    hvor han meget bombastisk lagde stor afstand til
    Mette, for få dage senere at vende på en tallerken.

    Nu kan han så holde ferie i årevis med en fed
    ministerpension og diverse frynsegoder.

  25. Ole Madsen

    Den bedste fortælling for alle de toneangivende nyhedsmedier er den propalestinensiske, antiisraelske fortælling. Antisemitisme er ikke forbeholdt muslimer; det har eksisteret i århundreder overalt i Europa, med sit absolutte klimaks i Nazi-tyskland. Hvorfor er der så mange der ikke bryder sig om jøder? Hvorfor er det så mondænt at sympatisere med antisemitiske kredse?

    1. Jan Birkemose

      Israel har haft sympati i Europa op til folkemordet i år 2023 og 2024 på det palæstinensiske folk. Jøderne har lært noget fra Warszawa i 194x om, hvorledes et folk indespærres og udryddes. En detalje er 2023 hvor nogle Palæstinenser brød ud af koncentrationslejren. Gengældelsen er folkemord på kvinder og børn.
      Skam få Israel og dets beboere der ser på.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *