INTET NYT FRA ØSTFRONTEN

Statsminister Mette Frederiksen har som bekendt erklæret sig både rød og grøn. Nu lyser hun også i gult og behersker hermed alle signalfarverne i et trafiklys. Gul er jo fejhedens farve og afspejler regeringens lyssky manipulation med vælgerne i den verserende korankrise. Regeringen tør ikke fortælle befolkningen, at den  ønsker en indskrænkning af ytringsfriheden, men fortæller os, at man for at sikre borgernes frihed og tryghed mod trusler fra enkelte galninge, der provokerer lov og orden ved hyppige afbrændinger af muslimernes hellig skrifter, er nødt til at gennemføre en lovændring til almenvellets bedste. Et yderst beskedent lovindgreb bedyrer statsministeren; et juridisk nålestik. I virkeligheden agter Regeringen at genindføre blasfemiparagraffen, ikke til beskyttelse mod al blasfemi, men for at skærme islam mod hån, spot og latterliggørelse. Så simpelt er det. Det skal bare se ud som noget andet, helst noget der dufter af tryghed og sikkerhed for hele folket.

Den optiske illusion er således et populært instrument i politikernes værktøjskasse. Frem for alt i Ukraine-krigen, hvor vestlige politikere markedsfører en fælles støttepolitik til Ukraine, der emmer af solidaritet, grænseløs militær hjælp og politisk broderskab. Virkeligheden er en anden. Krigen med Rusland er havnet i stivnede fronter med vekslende og beskeden fremgang for begge parter. Ukraine kan ikke vinde krigen ved at trænge de russiske styrker ud af de besatte områder, Donbas og Krim, og russerne er ikke stærke nok til at invadere hele Ukraine og gøre landet til en russisk lydstat, hvad der var den oprindelige hensigt med invasionen i 2022.

 Anden verdenskrig viste tydeligt, at for Ukraine er en beherskelse af luftrummet forudsætningen for at besejre fjenden. Hitlers store offensiv i Ardennerne i julen 1944 forløb rigtig godt for de tyske styrker, så længe sne og et lavthængende skydække forhindrede de allieredes fly at gå på vingerne. Men så blev himlen atter klar og blå, og de angribende tyske divisioner blev hurtigt udslettet af raketter og maskinkanoner fra amerikanske P-38 og P-51 Mustang-fly. Ukraine har siden krigens begyndelse råbt og skreget på moderne vestlige kampfly uden at få dem. Nu er der endelig tilsagn om leverancer af nogle få F-16 fly, der dog først kan ventes indsat i sidst på året, altså næsten to år inde i krigen.  Vestlige medier beretter begejstret om de mange moderne våben, der strømmer ind i Ukraine fra vestlige donatorer.  Men der er altså forskel på politiske løfter og så virkeligheden. Begejstringen blandt de ukrainske frontsoldater er noget køligere. Vestlige krigskorrespondenter beretter, at man ikke ser meget moderne krigsmateriel nær fronten. CNN’s reporter fortæller, at mange netop leverede køretøjer er i dårlig stand med nedslidte dæk.

Til trods for alle skåltalerne om ubrydelig støtte til den ukrainske krigsindsats, er situationen ved fronten endt lige netop der, hvor de vestlige ledere gerne vil have den.  En moderne krig kan kun vindes, hvis man kan kæmpe med dynamik, dybde og fremdrift. Det kan Ukraine ikke. Vi har nægtet at levere fly, langtrækkende krydsermissiler og kamphelikoptere. Våbenleverancerne har været tilrettelagt således, at Ukraine skulle kunne forsvare sig, men ikke angribe med den afgørende slagkraft, der kunne fjerne Putins styrker fra de besatte områder. Lige fra krigens første faser har den franske præsident Macron og den tyske kansler Scholz presset på bag kulisserne for at få en fredsaftale, der sikrer Rusland den afgørende indflydelse på Krim og i Donbas, som så vil være den pris Ukraine måtte betale for garantier om en varig fred med Rusland. Halvandet år inde i krigen er vi altså lige der, hvor Macron og Scholz gerne vil have den.

De amerikanske elitestyrker kan mobiliseres og være fuldt kampklar på kun tre døgn. Hvis vi virkelig havde ønsket det, ville Ukraine i dag være forsynet med materiel og udstyr betjent af toptrænet mandskab, der kunne kaste russerne ud af de besatte områder. På trods af alle dyre ord og forsikringer har vi i vestligt fællesskab valgt at træde på bremsen for at skabe en uløselig fastlåsning på slagmarken, der ikke kan ende i andet end en forhandlet løsning, som russerne og ukrainerne må acceptere, men ikke være tilfredse med. Ukraine undgår at blive en russisk vasalstat, men mister kontrollen med Donbas og Krim. Som et plaster på såret, vil Ukraine blive lovet et hurtigt medlemskab af EU, men næppe indlemmelse i NATO og må nøjes med vestlige sikkerhedsgarantier.

Hele denne storpolitiske manipulation vil formodentlig blive iscenesat som en folkeafstemning i de besatte områder til afgørelse af grænsedragningen. Det bliver svært for begge de krigsførende parter at modsætte sig, for hvad er vel mere retfærdigt end at lade folket bestemme, hvor de vil høre hjemme? Da vi havde en lignende folkeafstemning i Sønderjylland i 1920, viste det sig klart, at nord for Kruså var befolkningen dansksindet, men syd for ville folk hellere være tyskere, og sådan blev det i fred og fordragelighed lige siden. Så nemt kommer det ikke til at gå i Ukraine.  Krigens tummel og rædsler har flyttet rundt på folkemasserne især i Donbas, hvorimod Krim under alle omstændigheder vil stemme sig ind i Rusland. Der vil utvivlsomt blive udført en del valgsvindel og anden manipulation, inden en grænsedragning kan finde sted. Det bliver ikke kønt at overvære, men det er nu engang den situation, vi selv har skabt i den vestlige lejr.  Vi lovede et og gjorde noget andet. Regningen skal vi dog ikke betale. Den efterlader vi til det ukrainske folk.

76 Thoughts to “INTET NYT FRA ØSTFRONTEN”

  1. Michael Andersen

    Det mindste man kunne forvente var en undskyldning for, at have importeret en følsom middelalder solidt plantet i oldgamle ufravigelige traditioner.
    Det er typisk for situationen at socialdemokratiske koryfæer nu findes frem og bringer advarsler imod at skabe flere fjender.

    Er der nogen der kan forklare hvorfor reformerede kulturkristne skal give efter og ikke en ortodoks middelalder?
    Gør man nok i KVINFO, Mellemfolkeligt Samvirke og Dansk Kvindesamfund?

    Afghanistan, Algeriet, Bangladesh, Bahrain, Brunei, Comorerne, Djibouti, Egypten, Iran, Irak, Jordan, Kuwait, Libyen, Maldiverne, Malaysia, Mauretanien, Marokko, Oman, Pakistan, Palæstina, Qatar, Saudi-Arabien, Sahrawi, Somalia, Tunesien, De Forenede Arabiske Emirater og Yemen, har alle inkorporeret islam i deres styre.

    Eller omfatter kravet om ligestilling, kvinderettigheder, diversitet og tolerance kun lande med befolkninger der IKKE truer med død, lemlæstelse og stening?

    Der er dem der forventer en Afghanistan afslutning på Ukraine og de flygtede vil næppe retur. Hvis det er demokratiet i en nøddeskal, er der nogle der skylder mere end en forklaring.

    1. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

      Krigen er en tragedie som
      nok kunne have været undgået hvis Biden
      havde forstået at i atom- og brintbombe-
      alderen er krig i Europa en ekstra dårlig og farlig
      ting. I en ophedet krigs-situation er der altid en
      øget risiko for misforståelser, fejlberegninger
      og tekniske uheld.

      Krigen er meningsløs på den måde at med god
      vilje fra Rusland, USA, Zelensky og Nato kunne
      var den aldrig blevet til noget. Vi skal nok være
      glade for at det militær-industrielle kompleks i
      USA (som Eisenhower advarede imod), ikke har
      fået sin vilje hele vejen igennem, for var der blevet
      pumpet endnu flere tunge våben ind i Ukraine,
      fly, bomber og langtrækkende raketter osv.,
      kunne krigen være løbet helt løbsk, startende
      med taktiske atombomber.

      Krigen er frygtelig, men danskerne bør ikke glemme
      at de selv står i problemer og trusler til halsen. Det
      kan godt være at de bare vil have tryghed, velfærd,
      ro og fred, men de får ingen af delene hvis de gamle
      partier fortsætter på samme kurs.

      Som Rossmann skriver hos Hodja og 24nyt.dk, så er
      man ved at afskaffe folkestyret i DK, fordi Chrborg
      hellere vil have en totalitær formynder- og kontrol-
      stat hvor det danske folk er sat skakmat og reduceret
      til under-mennesker og ikke-mennesker. De gamle
      partiers politik er så radikal og marxistisk, at vi er på
      vej ind i den største katastrofe i vores over 1000 år
      lange historie. Antallet af ofre er allerede stort, men
      antallet vil eksplodere, hvis kursen ikke lægges om.

      1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

        DR har nu også taget LGBTQ+
        bevægelsen under sine brede vinger.

        Det har vist sig at børn i “regnbue-familier”
        med 3, 4 eller 5 “forældre”, ikke trives så godt som børn
        i normale familier. Fordi de ekstra “forældre” ikke har
        samme rettigheder mht. til forældreskab som de rigtige
        forældre. Det giver anledning til jalousi og konflikter
        mellem lesbiske, bøsser, transpersoner, transvestitter,
        identitets-forvirrede og kønsforvirrede. Hulk, hulk. Og
        derfor bør staten gribe ind og rydde op, mener DR-kvinderne.

        (I Canada, USA og andre steder har LGBTQ+ etableret
        en ny politik der køns-skifte opererer børn og sætter
        forældre i fængsel hvis de protesterer. Jo, jo, der er
        store fremskridt og meget at glæde sig over, når de
        fornuftige og progressive frontløbere gør op med
        gamle åndssvage familie-traditioner og fod-
        slæbende tosser )

        Der er også problemer med landmændene.

        De vrøvler, kværulerer og er kede af
        at de nok ikke kan nå at tørre deres korn pga. nye regler
        fastsat af bureaukrater. Efter 20. august er det forbudt
        at høste kornet. Det kan medføre spild af korn og påføre
        landmændene store tab. Men pyt med det siger man i
        Centret til bekæmpelse af landmænd, danskere og andet
        utøj. Et center hvor man har meget mere forstand på
        landbrug end landbruget selv har. Men når alt med
        kontanter og privatliv nu snart bliver afskaffet, bliver
        det heldigvis meget lettere at straffe bondeknoldene
        og gøre dem til ikke-mennesker. Hurra, hurra.

    2. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

      Krigen er en tragedie som
      nok kunne have været undgået hvis Biden
      havde forstået at i atom- og brintbombe-
      alderen er krig i Europa en ekstra dårlig og farlig
      ting. I en ophedet krigs-situation er der altid en
      øget risiko for misforståelser, fejlberegninger
      og tekniske uheld.

      Krigen er meningsløs på den måde at med god
      vilje fra Rusland, USA, Zelensky og Nato var
      den aldrig blevet til noget. Vi skal nok være
      glade for at det militær-industrielle kompleks i
      USA (som Eisenhower advarede imod), ikke har
      fået sin vilje hele vejen igennem, for var der blevet
      pumpet endnu flere tunge våben ind i Ukraine,
      fly, bomber og langtrækkende raketter osv.,
      kunne krigen være løbet helt løbsk, startende
      med taktiske atombomber.

      Krigen er frygtelig, men danskerne bør ikke glemme
      at de selv står i problemer og trusler til halsen. Det
      kan godt være at de bare vil have tryghed, velfærd,
      ro og fred, men de får ingen af delene hvis de gamle
      partier fortsætter på samme kurs.

      Som Rossmann skriver hos Hodja og 24nyt.dk, så er
      man ved at afskaffe folkestyret i DK, fordi Chrborg
      hellere vil have en totalitær formynder- og kontrol-
      stat hvor det danske folk er sat skakmat og reduceret
      til under-mennesker og ikke-mennesker. De gamle
      partiers politik er så radikal og marxistisk, at vi er på
      vej ind i den største katastrofe i vores over 1000 år
      lange historie. Antallet af ofre er allerede stort, men
      antallet vil eksplodere, hvis kursen ikke lægges om.

      1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

        Vigtig viden:

        GEORGE ORWELL:

        En ADVARSEL til menneskeheden

        se den på Youtube via Hodja

        Stalin, den røde terror

        Hitler og ondskabens herrer

        Rædslerne i lande hvor kristne
        forfølges og myrdes (ISIS/ISIL osv.)

        Nigel Farage advarer kraftigt mod
        det kontantløse samfund som
        globalisterne og Kina elsker

        Chokerende oplysninger om WHOs
        og WEFs planer om massedød

        Det hele kan findes på Youtube og Musk Zone X

        1. De grønne og de woke er blodrøde

          Aamund har ret i at
          regeringen manipulerer med
          vælgerne. Men alle de kendte partier
          er fulde af hykleri og skuespil. Og mange
          spiller kloge, og lader som om de er ved
          at løse de aktuelle problemer. Men det
          er de næsten aldrig. Oftere er de ved at
          skabe nye og værre problemer, eller de
          tilbyder syltekrukker, kommissioner og
          “fugle på taget”, eller kaster sig ud i pro-
          jekter der skal aflede opmærksomheden
          fra diverse skandaler og trusler. Og så
          bruger man MSM til at vildlede og
          hjernevaske borgerne.

          I realiteten har partierne sluttet sig
          sammen for at bedrage danskerne. Nogle
          er dog værre end andre. Men alt i alt fører
          den samlede politik danskerne mod under-
          gang og udryddelse. Det er nærmest en
          slags politisk guerilla-krig mod egne
          landsmænd der er i gang. Men den sker
          under så tykke lag af propaganda, at de
          fleste ikke forstår hvad der foregår.

          Tag f.eks. krigen mod co2. Den har udviklet
          sig til det rene vanvid. Men i realiteten er det
          ikke co2 man går efter, men en kommunistisk
          venden op og ned på samfundet. Det har
          været tydeligt at se i Holland, hvor “eliten”
          forsøgte at ruinere og slagte landbruget.
          Og en Niels Fuglsang fra S er ude i samme
          ærinde. Han vil straffe de landmænd som
          ikke lever op til Fuglsangs fanatiske “klimamål”.

          Fuglsang vil også have en individuel vurdering
          af den enkelte landmand. Det kan give arbejde
          til tusindvis af nye bureaukrater. Og når land-
          bruget så har fået spændetrøjer på i form af
          hundredvis af nye regler, kan folk jo bare be-
          gynde at spise insekter, iflg. WEF.

          Fuglsang har ingen forstand på landbrug, men
          vil alligevel styre landmændenes arbejde i alle
          detaljer. Han har heller ingen forstand på co2
          som han kalder en drivhusgas. (en rødsort løgn)

          1. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

            Flere politiske iagttagere
            mener nu at USA er blevet til et diktatur.

            Og så er der en artikel der slår alarm
            om at den vestlige civilisation er ved at
            bryde sammen. Noget der kan få så
            voldsomme følgevirkninger, at millioner
            og atter millioner af almindelige borgere
            vil blive ramt af fattigdom, kriminalitet,
            sygdom og grusom undertrykkelse.
            Kollapser vores kultur, vil det få yderst
            uhyggelige og dødbringende indvirk-
            ninger på alt fra økonomi til familiernes
            og borgernes liv, helbred, frihed og
            overlevelsesmuligheder.

            Begge artikler er på Snaphanen og
            Hoda/24nyt.dk.

  2. Henrik Wegmann

    Det er ganske usandsynligt, at Rusland på noget tidspunkt har bare overvejet at besætte / annektere hele Ukraine. Rusland har ønsket at indlemme de russisk-orienterede, østlige provinser. Og det har de gjort. Befolkningerne i disse områder bliver derfor nu ikke længere udsat for de voldsomme overgreb og tusinder af drab, som de har oplevet gennem det sidste årti.

    Hvorfor regeringerne ønsker at forlænge den nuværende skyttegravskrig, som Ukraine ikke har en chance for at vinde, det må stå hen i det uvisse. Men måske ønsker USA at fortsætte krigen til den sidste Ukrainer, som onde tunger påstår.

    Og skulle USA mod forventning – med formel støtte af de ynkelige rester af militær, som europæerne disponerer over – beslutte sig for en direkte konfrontation med russerne, så venter ragnarok.

    1. Folkeudskiftning = folkemord (FNs definition 1963)

      Danskerne kan hver dag i gaderne,
      skolerne, butikkerne og busserne, med egne
      øjne se hvordan bænkebidernes, platuglernes
      og femtekolonnernes højborg har travlt med at
      udskifte dem med evighedsturister fra afrikanske
      og arabiske lande. Men det bekymrer ikke ret
      mange. Danskernes flertal er sunket ned i apati
      og tankeløshed. Med deres sløvhed dømmer
      de sig selv til evig skændsel, som dem der i
      fej tossegodhed lod deres lands, børns og
      børnebørns liv og fremtid udslette af kynisk
      og marxistisk politik.

      Se artiklen af Hedegaard: “Når Danmark ikke
      findes mere”. (Hodja, Snaphanen og 24nyt.

      1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

        Nu kan man som gammel, barn eller ung, eller svag
        efter en ulykke eller et overfald, blive TORTURERET!!
        Eller skal vi nøjes med at sige: pint og plaget?

        Det sker Ikke med middelalderlige knibtænger eller
        strækbænke, men med moderne former for forsorg,
        pleje og psykiatri, eller med moderne social velfærd
        og “sundhed”, der sagtens kan påføre mennesker
        store lidelser. Se Snaphanens nyeste artikel fra i dag.

        Samme slags usle svigt har også vundet indpas i DK.
        Endnu ikke i samme grad som i Sverige, men vi haler
        mere og mere ind på dem.

        Læs også på nettet om hvordan covid- og Pfizer-
        svindelen har dræbt utallige sagesløse i mange lande.
        En gigantisk humanitær katastrofe som forties af MSM.

        1. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

          ´
          DANSKE MÆND ER TIL GRIN

          Visse grupper af woke
          kvindesagskvinder, sure feminister og rabiate
          kvotekvinder samt ligestillings-fanatikere, mener
          at det er meget vigtigt at håne, nedgøre og bagtale
          de danske mænd, fordi de er dumme, værdiløse
          og overflødige. Og fordi de altid krænker kvinder
          og ofte står i vejen når fedt betalte jobs skal
          besættes. Og så er nogle af dem jo også dansk-
          sindede konservative, og så kan det jo ikke blive værre.

          Men heldigvis har de radikale feminister DR og
          andre MSM på deres side, så mændene kan hetzes,
          mistænkeliggøres, diskrimineres, tilsvines og
          latterliggøres året rundt. Og det er jo fint og godt.

  3. Jc Holland

    Tænk hvis råbene rødfascister og Hitler-Jugend-typer i København 2001 med held havde demonstreret i månedsvis efter Fogh-regeringen med Pia Kjærsgaard på bord-enden var begyndt med indvandrer-stramninger som hele venstrefløjen og deres venner i Mellemøsten var modstander af.
    Tænk hvis Fogh og Co. tilsidst måtte flygte ud af landet og overdrage magten til Lykketoft og Nyrup.

    DET VAR PRÆCIST HVAD DER SKETE I UKRAINE, EFTER VALGET I 2014…I overført betydning, forstås.!!

    Den russisk venlige nyvalgte præsident måtte flygte til Rusland, og en ikke-folkevalgt skuespiller tog over.

    “OM VI DOG KAN FORSTÅ HVORFOR DER ER KRIG I UKRAINE..???”

  4. J, Andersen

    Det hele går jo i virkeligheden ud på at vesten ikke vil have russerne tættere på og Putin regnede ikke med vesten ville hjælpe Ukraine, men det ville vesten godt sådan da, med en krykke hvor der er behov for to.
    Hvad angår Mette Frederiksen, er hendes egen største opgave jo ikke at regere landet, det overlader hun til Løkke, men sørge for hun ikke havner i en rigsretssag. Gad vide hvad forældelsesfristen er for sådan en.

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Nogle hævder at krigen især
      kom i gang, fordi Rusland ikke ville have Nato tættere på.
      Andre igen mener at visse tosser i Vesten, Boris Johnson
      m.fl. ønskede en krig, eller at våbenfabrikkerne sammen
      med lyssky politikere gerne ville have solgt en masse
      krigsmateriel. Der er mange forskellige teorier lagt frem
      på nettet.

      1. De tre musketerer

        DANSKE MÆND ER TIL GRIN

        Det er dem som er undertrykte i
        nutidens Danmark. Kvindesagskvindernes
        “op med kvinderne – ned med mændene politik”
        har sejret ad helvede til.

        På en lang række politiske,
        økonomiske og familie-retslige områder
        er mændene til grin. Derimod er de ikke til grin
        når det drejer sig om nyttigt og vigtigt arbejde.
        For dér er det stadig dem som trækker det tunge læs.
        Dem som opretholder samfundet, bygger husene,
        vedligeholder maskinerne og producerer maden osv.

        Men alle danskere, inklusive mændene, er til
        grin for deres egne penge, nu hvor staten
        beskatter en almindelig indtægt med ca. 85%
        når moms og afgifter regnes med. (Af skatterne
        fjolles og ødsles 50-60% væk til ideologisk og
        bureaukratisk vanvid)

        Mændene er til grin i forhold til tidens propaganda
        som langt hen ad vejen er direkte mandsfjendsk. Og
        som kværner løs med statslige milliardtilskud.

        Landmænd og vognmænd mfl. er til grin i forhold til
        lange rækker af bureaukratiske og ideologiske krav,
        regler og bestemmelser. Og praktisk arbejdende
        mænd er i vidt omfang til grin i forhold til klima-hysteriet
        og de mange co2-løgne.

        Som bl.a. har ført til en komplet skør regel om at korn
        skal høstes selvom det er umodent og sjaskvådt. 100%
        ideologisk-politisk idioti.

        På skilsmisse- og det familie-retslige område er mændene
        komplet til grin. De behandles som pariaer og som noget
        katten har slæbt ind. Det sørger feministiske sagsbehandlere
        for. Også børnene er retsløse og tusinder mishandles som
        følge af den kommunistiske familiepolitik.

        Mændene er også til grin mht. folkeudskiftningen. Hvad
        bilder politikerne sig ind? De importerer hundredtusinder
        af kulturfremmede mænd fra Afrika og Arabien, og giver
        dem fra dag 1 langt større rettigheder end danske mænd,
        som derved diskrimineres på det groveste. Og som skal
        arbejde mange timer ekstra hver uge og måned og hvert
        år, for at forsørge de fremmede. Pensionsalderen forhøjes
        også. Samtidig skal danske mænd, kvinder og børn, trods
        det ekstra arbejde, finde sig i et hav af spareøvelser, ned-
        skæringer, forringelser og nye afgifter.

        Danske mænd og kvinder er også til grin ved at retsstaten
        er gået i sneglegear eller er gået i stå. Flere og flere retssager
        ender som parodier, fordi der er gået flere år, så vidner ikke
        længere kan huske hvad der egentlig skete. Det kan stille
        voldsofre, huskøbere, lejere og andre meget dårligt.

        (Mændene, kvinderne, børnene og patienterne er også til
        grin i forhold til at postvæsnet i 1600 tallet fungerede bedre
        og hurtigere end nu 400 år senere) (Og DSB og busruterne
        er nu ringere end for 30-40 år siden)

        Danske mænd er nu til grin i så stort omfang, at de nedslides
        før tiden, påføres et utal af tab og afsavn, eller de omkommer
        som følge af store forringelser på sundhedsområdet og andre
        steder. (ventetider på måneder og år osv.)

        Hvis de danske mænd passivt er tilfredse med at være til grin
        overfor politiserende kvindesagskvinder, pladderhumanister
        og forrykte marxistiske pampere, vil de miste deres land og
        alt andet, virkelig ALT andet.

        Vi lever i en hård verden hvor det straffes at være passiv
        og alt for flink og tålmodig.

  5. Peter Krogsten

    Det er sjældent Asger Aamund tager fejl, men i sagen om Ukraine gør han. Det er noget af et postulat at Rusland skulle ønske at indlemme Ukraine, og har man fulgt det andre steder end i danske medier, er der heller intet der peger på det. Det er tænkeligt, at Putin ville udskifte en bundkorrupt vestligt styret præsident med en bundkorrupt russisk styret præsident. Krigen i Ukraine foregår inde i Donbass på grænsen til resten af Ukraine, og den ville ikke have været begyndt, hvis Ukraine havde overholdt bare 1 af de mindst fire aftaler, der er indgået.
    Et af Zelenskis valgløfter var en varig løsning i Donbass, og han inviterede Putin til det der blev Steinmeyer aftalen, som blev underskrevet ultimo 2019. Den brød de ukrainske militser, ledet af Andrej Billetsky sig ikke om, og kaldte Zelenskij for Putins mand, der svigtede veteranerne, og derefter igangsatte voldsomme uroligheder i ukrainske byer. Så blev aftalen lagt i skuffen til de andre, og den etniske udrensning af russisk fortsatte i Ukraine.
    Steinmeyer aftalen indeholder en bindende folkeafstemning om nationalt tilhørsforhold, og når det østlige Ukraine overvejende er russisksproget og – sindet, har vi da ret til af forhindre det? Hvordan løste vi problemerne i Sønderjylland? Aftalen indeholder også, som flere andre Ukraine har underskrevet, et punkt om at Ukraine skal være en forbundsstat som USA eller Tyskland. Lugansk og Donetsk ville så have samme status som Hessen eller Ohio.
    De eneste denne krig gavner, er våbenfabrikanterne, og er man lidt belæst, kommer man til at tænke på Eisenhowers afskedstale, hvor han advarer kraftigt mod at give det militær-industrielle kompleks indflydelse.

    1. Efter den blodige og grusomme borgerkrig i Rusland mellem 1917 og 1922 var den ukrainske socialistiske sovjetrepublik en af de fire sovjetrepublikker, der stiftede Sovjetunionen. I flere hundrede år forinden gled Ukraine helt eller delvis ind og ud af det russiske kejserrige. Putin ser derfor på denne historiske baggrund Ukraine som en naturlig del af et nyt Storrusland. Den russiske invasion i februar 2022 havde klart det mål at besætte Kiev og indsætte en russisk marionetregering i stil med det, vi ser i Belarus, der er en ren vasalstat af Rusland. Vi ved ikke, om Ukraine rent optisk ville blive opretholdt som selvstændig stat under Putin-styret, men reelt ville det være slut med den nationale suverænitet og de tætte bånd til de vestlige demokratier.

      1. Ole Madsen

        Hvis Belarus er en ren vasalstat af Rusland, kan jeg ikke lade være med at spekulere på, om Danmark er en ren vasalstat af USA.

        1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

          Hvis Rusland havde fået
          Ukraine tilbage uden krig, havde det
          vel været meget bedre for størstedelen
          af befolkningen, end den nuværende
          storkrig hvor iflg. nettet over 100.000
          ukrainske mænd har mistet livet ved
          fronten. Hvortil kommer civile tab og
          tusinder af smadrede boliger. Uden
          de store våben-leverancer og Boris
          Johnsons og Rishi Sunaks store løfter
          havde krigen forlængst været slut. Nu
          kan blodsudgydelserne fortsætte længe
          endnu, og flere militær-eksperter siger
          at en langvarig krig vil Ukraine uundgåeligt
          tabe, medmindre krigen ender i en direkte
          krig mellem Rusland og USA. Så bliver alle
          i verden tabere.

          Næsten al krig skyldes kortsynet tåbelighed,
          korrupte interesser, magtmisbrug eller ren-
          dyrket ondskab. Krigene i 1858 og 1864 var
          resultatet af indvandring til Slesvig-Holsten
          og danske magthaveres dumheder,
          verdenskrigen 1914-1918 var idioti fra første
          dag, og 2. v-krig blev startet af en psykopat
          og lystmorder. Kun de uvidende og historie-
          løse tror at krige begyndes af ædle og gode
          mennesker. Det KAN ske, men det er sjældent.
          F.eks. var der en tysk våbenfabrik der før
          krigen i 1870 købte franske aviser, og fik dem
          til at drive krigsophidsende propaganda. Det
          endte med at Frankrig erklærede krig mod
          Tyskland. En krig de franske tabte stort. Så
          råddent kan det foregå bag kulisserne.

        2. Jonas Hansen

          Kan vi sammenligne med Nigeria, Indonesien, Uganda, Mellemøsten, så? Eller er det kun “europæiske forbrydere” der tæller?

      2. Jonas Hansen

        Nej det ved man ikke, men man kunne måske “spørge” i stedet for at sætte hele batteriet igang. Ved man at russerne vil have herredømmet? Eller vil de beskytte det russiske flertal i regionerne. Kan USA undvære en krig for at opretholde økonomien? Msm har jeg ingen nytte af. Den er temmelig ensporet. Bare mine amatørtanker

        1. Michael Andersen

          Det er nærmest umuligt at kende til russernes intentioner.

          Til gengæld vil det have været smart hvis Ukraine og NATOs planer havde tre hovedmål:

          1. At binde den russiske hær i Donbass ved hjælp af massive defensive linjer og en god del af den veluddannede og veludstyrede ukrainske hær.

          2. At udføre overraskelsesangreb på Krim-halvøen, besætte den og gøre Sortehavet til et NATO-kontrolleret område – og lægge massivt pres på Putin som en bonus.

          3. At mose ned og bløde den russiske hær i Donbass med det formål at konstruere et regimeskifte i Rusland og anvende sanktioner som en del af dette mål.

          Ved man at russerne vil have herredømmet?

          Det bliver de vel nødt til, hvis de vil forhindre 1, 2 og 3, eller hvad?

        2. Michael Andersen

          @ Jonas Hansen

          Der er en mulighed mere, som er kynisk og udspekuleret. Hvorfor tror 61 % af ukrainerne at EU og NATO støtter Ukraine, så længe det passer ind i deres kram og at der forhandles med Rusland, bag om ryggen på Ukrainerne? (1)
          Det passer til skandalen med Hunter Bidens Laptop. Der kan altså være et vist samarbejde? på højeste niveau. Altså slutter krigen når USA og Rusland bestemmer sig for det.

          Presseportal dot de/pm/171514/5576581 (1)

  6. Ivan Dybdal

    Krigen i Ukraine burde aldrig være begyndt. Forud var der en politisk kamp om magten magten i landet. Jeg fulgte den i statens DR og Tv2 sikkert med deres sædvanlige bias? Jeg kan heller ikke huske detaljerne, men det var meget kompliceret, husker jeg. Mit indtryk var dengang, at det faldt til ro af sig selv. Nu håber jeg at den kommende amerikanske præsident i 2024, Donald Trump, kan skære igennem og – som han har lovet – få den unødvendige og ulykkelige krig i Ukraine stoppet!? 🙂
    Jeg har læst op på det på wikipedia i mangel på en bedre fremstilling, så hvis nogen her har lyst til at læse med, har jeg samlet nogle klip, så er de her? ->

    “Viktor Janukovitj blev valgt som præsident ved et ‘demokratisk’ valg den 7. februar 2010. Han blev derefter væltet ved en opstand, der mest foregik i Kiev: -Majdan-revolutionen*, der kulminerede med afsættelsen af den ukrainske regering, herunder af den valgte præsident Viktor Janukovitj (hvilket efterfølgende ledte til udbruddet af den russisk-ukrainske krig?).

    *En række demonstrationer (kendt som Euromajdan), var en direkte konsekvens af Janukovitj-regeringens modvilje mod at underskrive en associeringsaftale mellem Den Europæiske Union og Ukraine, og i stedet valgte den at søge tættere bånd til Rusland og Den Eurasiske Økonomiske Union.

    I februar 2013 havde et flertal i det ukrainske parlament vedtaget en erklæring, hvori man gav udtryk for støtte til færdiggørelsen og godkendelsen af associeringsaftale med EU. Den 21. november 2013 udstedte den ukrainske regering i midlertidig et dekret, hvori den suspenderede udarbejdelsen og færdiggørelsen af associeringsaftale med EU. Efterfølgende, den 17. december 2013, underskrev præsident Janukovitj sammen med den russiske præsident Putin i Moskva en såkaldt “russisk–ukrainsk action plan”, som bl.a. sikrede Ukraine et lån på $15 milliarder dollars samt en kraftig reduktion i prisen på importeret naturgas fra Rusland. Aftalen med Rusland blev underskrevet mens massive demonstrationer udspillede sig i Kyiv.

    I januar og februar 2014 resulterede sammenstød i Kyiv mellem demonstranter og politi i, at 108 demonstranter og 13 politibetjente døde og flere kom til skade. De første demonstranter blev dræbt i voldsomme sammenstød med politiet på Hrushevskoho Street den 19.-22. januar. Efter dette besatte demonstranter regeringsbygninger i hele landet. De dødeligste sammenstød skete mellem den 18.-20. februar. Her rykkede tusindvis af demonstranter, ledet af aktivister med skjolde og hjelme, frem mod parlamentet og politiet, hvilket ledte til diverse voldshandlinger – herunder affyring af skydevåben – mellem politiet og demonstranterne.
    Den 21. februar blev en aftale mellem præsident Janukovitj og lederne af oppositionspartierne underskrevet, som opfordrede til dannelse af en midlertidig enhedsregering, forfatningsreformer samt udskrivelse af tidligt valg. Den efterfølgende dag trak politiet sig tilbage fra det centrale Kyiv, som derefter kom under effektiv kontrol af demonstranterne. Janukovitj flygtede efterfølgende fra byen. Samme dag stemte 328 medlemmer (72,8 %) af parlamentets i alt 450 medlemmer, for at fjerne præsident Janukovitj fra sit embede. Afsættelsen af Janukovitj fulgte ikke den forfatningsbestemte rigsretsproces, som påkrævede en formel sigtelse af præsident Janukovitj for en forbrydelse, en efterfølgende gennemgang af anklagen ved Ukraines forfatningsdomstol og et tre-fjerdedels flertal – mindst 338 — som stemte for afsættelsen i parlamentet. Af denne årsag har Janukovitj efterfølgende sagt, at afstemningen var ulovlig og forfatningsstridig.

    Rusland betragtede ligeledes afsættelsen af Janukovitj som ulovlig og anerkendte derfor ikke den nye regering. Ligeledes har Rusland gentagne gange betegnet de forudgående hændelser (herunder Euromajdan) samt selve afsættelsen som et statskup. Andre iagttagere har ligeledes betegnet hændelserne og afsættelsen af præsident Janukovitj, som et statskup.

    Kuppet resulterede i pro-russiske uroligheder i hele Ukraine — især i de sydlige og østlige regioner i landet. Eksempelvis på Krim, som d. 11. marts 2014 erklærede sin uafhængighed fra Ukraine og efterfølgende — d. 16. marts 2014 — afholdte en folkeafstemning om hvorvidt halvøen i stedet skulle være en del af Rusland (den såkaldte russiske annektering af Krim i 2014). Ligeledes resulterede de efterfølgende demonstrationer og uroligheder fra Majdan-revolutionen i en direkte borgerkrig i Donbass-regionen, hvor såkaldte separatister i Luhansk og Donetsk — støttet af Rusland — erklærede selvstændighed fra Ukraine. Separatisterne lå efterfølgende i krig med den nyvalgte ukrainske regering og dermed den ukrainske hær, hvilket var starten på den russisk-ukrainske krig.”

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Nøjes man med statspropagandaen,
      har Putin og russerne al skylden, mens Biden, USA,
      Nato, EU og Ukraine er uskyldige som små snehvide
      lam. Men iflg. Gravitas, Hodja, TwitterX, Youtube,
      Hindustan Times og andre, er det slet ikke så enkelt.
      Og det er ubestrideligt at der har været borgerkrig i
      Ukraine i årevis inden den blev optrappet til en krig
      mellem USA, Nato og Rusland.

  7. Michael Andersen

    Ivan, tak

    Argumentet har været ikke at give efter for aggressorer, det klinger bare hult for tiden.

    Man har som en nødvendig forudsætning for demokratiet, en pligt til at gøre op med korruption men forholdene omkring hjælp og støtte er ikke gennemsigtige. Dertil kommer indblandingen i andre landes interne anliggender, som er et stort rod for tiden. De facto mister Ukraine selvstændigheden. Hvorfor skulle det være et problem, danskerne bestemmer jo heller ikke selv.

    Man må feje for sin egen dør, tyskernes konservative opposition mener at landets parlament bør bestemme, uafhængigt af EU og fremmede interesser.

    Måske bør målet være selvbestemmelse og rigtigt demokrati for alle Europas nationer?

    1. Ole Jensen

      Om lidt fortæller NP/HP/PS
      os at Ukraine var et uskyldigt, frit og fredeligt
      land der blev offer for en invasion. Og det er
      jo sådan set rigtigt nok. 99% af ukrainere har
      nok ingen andél i skylden for krigen. Men regeringen
      i landet har opført sig brutalt og kortsynet gennem
      lang tid. Den har angrebet dele af sin egen befolkning
      med militære midler, fordi de gjorde oprør efter at
      man forbød dem at tale deres eget sprog. Og der
      har været noget med at amerikanerne fik lov til
      at placere visse laboratorier i landet, hvor man
      ikke fremstillede kaffefløde, isvafler, jordbærsyltetøj
      eller honning. Og man ville med i Nato så der kunne
      opstilles atomraketter to-tre minutters flyvetid fra
      Moskva. Det hører med til historien.

      NP/HP/PS er en stor helt. Han er i alle tilfælde ikke
      bange for noget, og vil gerne optrappe krigen til en
      mange gange større krig, for helten véd at krigen
      her er lige så god, ædel, smuk, rigtig og nødvendig
      som krigen i Vietnam, Irak, Afghanistan, Libyen
      og Jugoslavien. Og atom- og brintbomber er jo
      bare en slags knaldperler.

      Personlig går især HP ind for
      at krigen udkæmpes til sidste ukrainer.
      For hans skyld må de gerne forsynes med våben
      der kan forvandle Moskva til et flammehav. Så kan
      de lære det, kan de.

  8. Henrik Pedersen

    Deprimerende læsning af kommentarerne herinde.

    Det er Rusland, der invaderede det fredelige, selvstændige Ukraine for enten at indlemme det i et Storrussisk rige eller for at gøre det en versalstat. Det må selvfølgelig aldrig ske.

    I Danmark bør vi understøtte Ukraine med alle til rådighed stående midler. I min optik bør vesten tilføre Ukraine våben, så de kan ramme aggressoren dybt inde i Rusland. NATO bør også gå ind i kampen – også gerne med danske soldater på ukrainsk område – og smide de russiske orker på porten.

    Rusland under Putin er i færd med et folkemord på den ukrainske befolkning, og hvis det lykkes, kommer turen til de baltiske lande, Polen, Finland m.m.

    Ruslands ondskab under Putin må bekæmpes med alle vore til rådighed stående midler og ofre.

    1. Michael Andersen

      Naturligvis, hvornår melder Hr. HP sig frivilligt til fronten?

      1. Henrik Pedersen

        Fysisk giver det ingen mening for mit vedkommende. Netop derfor støtter jeg frihedskæmperne i Ukraine med pekuniære midler.

        Hr. M.A., er det korrekt at tolke dit skriv som en støtte til Putin og hans fascistiske regime?

        1. Michael Andersen

          Hr. HP,

          Min pointe er at ord har en sandhedsværdi, som man bør forstå betydningen af, også ultimativt.

          Jeg forholder mig til at der i Tyskland, nu er et større antal virksomhedskonkurser end tidligere. Jeg forholder mig til at Europæerne bliver fattigere og mister konkurrenceevne på grund af sanktioner. Samt at grønne politikere hellere vil optrappe krigen, end at nedtrappe.

          Jeg forholder mig til at krigen er startet under præsident Biden og at præsident Trump opretholdt freden.

          Jeg køber ikke ind på argumenterne for krigen, konfliktløsning hører til ved forhandlingsbordet blandt ligeværdige partnere og dygtige forhandlingsledere.

          71 % af Ukrainerne tror at EU og NATO tænker på deres interesser først. 61 % tror at EU og NATO støtter Ukraine, så længe det passer ind i deres kram og at der forhandles med Rusland, bag om ryggen på Ukrainerne.

          Sandheden er det første offer i krig.

          Undersøgelsen kan ses her:
          Presseportal dot de/pm/171514/5576581

          1. Henrik Pedersen

            Kort sagt – uden mange ord – du støtter Putins fascister og såvel Ukraines og Danmarks fjender.

            Tak skæbne for en lurenkarl.

            Men tak for at du bekendte kulør som Moskvatro lakaj.

          2. Blot en bemærkning

            HP

            Er du andet end et ekko af MSM?

          3. Blot en bemærkning

            HP

            Er du andet end et ekko af MSM?

          4. Michael Andersen

            Hr. HP lyder som dem han er modstander af.

  9. Henrik Wegmann

    Tak til især Peter Krogsten og Ivan Dybdal for at kaste lys over en situation, som den danske stat og danske statsstøttede medier gør alt for fortsat at lade henligge i totalt mørke.

  10. Karl Martell

    Ikke helt enig i det sidste! Der blev faktisk lavet nogle valide undersøgelser i forbindelse med den orange revolution, altså inden erobringen af Krim i 2014. Her var der solidt flertal for at tilhører Ukraine i Donbas og et mindre flertal for at Krim skulle tilhører Ukraine – men et flertal.
    Ellers enig – de nye regler i Danmark er ikke til for at beskytte Toraen eller Biblen, men udelukkende til for at beskytte Koranen.

    1. Blot en bemærkning

      Hvem udførte de “valide”
      undersøgelser, og hvem betalte for dem, og hvem
      har bragt resultatet frem? MSM? Hvilket årstal?

      1. Karl Martell

        Hørte det til et foredrag af Anna Libak.
        Orange revolution Nov 2004 til Feb 2005.
        Helt nøjagtigt hvornår undersøgelsen og af hvem ved jeg ikke.

    2. Michael Andersen

      Hr. Martell,

      Hvad bør man være mest bekymret over og hvorfor?
      Islamisk fundamentalisme og terror eller Putins Rusland?

      1. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

        Lige nu har vi mest
        grund til at være bekymrede for
        hvad Chrborg har gang i. Se GEORGE ORWELS
        advarsel øverst i denne tråd. Og læs om hvad
        WEF og Klaus Schwab har af planer.

      2. Karl Martell

        Godt spørgsmål!
        Vi må gå ud fra at Putins tid på et eller andet tidspunkt er ovre og med mindre han bliver vanvittig og bruger atomvåben, så anser jeg islams indvandring i Danmark, som den største trussel!
        Vi behøver bare at se på Frankrig og Sverige, så ved vi hvilken vej det går. Danske politikere er tilsyneladende af den opfattelse at “danske” muslimer er langt mindre rabiate og derfor ikke udgør nogen trussel, desuden tror de at muslimer kan integreres. En nærmest utilgivelig naivitet!
        Skaden med migranterne er uoprettelig, for hjemsendelser kommer ikke til at ske! Desværre.

        1. Michael Andersen

          Hr. Martell, kloge ord, tak

          Man kunne godt ønske sig at pensionerede, forhenværende og tidligere magtmennesker kiggede i bakspejlet og erkendte fejltagelserne, der truer vores demokrati. Det bør være et fælles anliggende.

          Danmark er verdens dygtigste nation til evaluering.

          Hvad med selverkendelse?

  11. Ivan Dybdal

    Putin begik en krigsforbrydelse, da den røde hær invaderede Ukraine. Ingen tvivl om det. Men krigen i Ukraine burde aldrig være begyndt. Forud var der en politisk kamp om magten i landet. Nu er en forhandlingsløsning den eneste mulighed for at undgå en krig, der vil vare i et halvt hundrede år eller mere (som f.eks Vietnamkrigen i sin tid). Jeg håber, at den kommende amerikanske præsident i 2024, Donald Trump, kan skære igennem og – som han har lovet – få den unødvendige og ulykkelige krig i Ukraine stoppet!?

  12. Michael Andersen

    Tillad mig at kommentere på værktøjer, herunder medier.

    Er det lige lovligt kreativt hos Megafon i en ny spørgeundersøgelse?

    ”Samtidig viser undersøgelsen, at kun 39 procent er helt eller overvejende enig i, at Danmark ikke skal forbyde afbrænding af hellige skrifter som Koranen, Toraen og Bibelen”.

    Betyder det at 61 % er for et forbud? Nej, det tal er iflg. undersøgelsen på 51 %.

    Hvor kreativ har man lov at være?

    Ny undersøgelse viser det store dilemma i danskernes holdning til koranafbrændinger
    Politiken dot dk

    1. Ivan Dybdal

      Enig. Der er vist lidt ged i procentregningen, som du påpeger.
      Opinionundersøgelser er jo øjebliksbilleder (lidt slørede pga den statistiske usikkerhed og fordi der er nogle, der svarer ved ikke på spørgsmålet). Det er nok ikke noget, mange af svarpersonerne har tænkt dybere over.
      Jeg tror alligevel Megafon rammer meget godt.

      NRK (Norsk Rikskringkasting) har dette referat af undersøgelsen.
      DANMARK
      “12. august 2023 kl. 08:23 Flertall av danskene støtter forbud mot koranbrenning 51 prosent av danskene mener at Danmark skal forby brenningen av hellige skrifter, viser en ny meningsmåling som analysebyrået Megafon har gjennomført for Politiken og dansk TV2.
      39 prosent svarer at de er uenige i det.

      I undersøkelsen svarer også 84 prosent av danskene at de mener det «er viktig å leve i et samfunn med ytringsfrihet til alle, også dem med ubehagelige og ekstreme synspunkter». Samtidig sier 54 prosent at de mener Danmark må forby koranbrenning for å unngå å håne andre land, kulturer og religioner.

      Koranbrenninger i Stockholm og København har ført til store protester i muslimske land de siste ukene.

      Den danske regjeringen vurderer en lovendring som vil gjøre det mulig å forby brenning av hellige skrifter på bestemte steder, som utenfor moskeer eller ambassader.”

      1. Ivan Dybdal

        PS. Jeg mener i øvrigt ikke, at det er nogen stor ting, hvis vi afstår fra af brænde koraner af i demonstrationer. Det en meget minimal indskrænkning af ytringsfriheden. Den kan jeg personligt godt leve med.
        Loven bør til gengæld specifikt nævne, at den KUN gælder afbrændig og anden ødelæggelse af koraner ved demonstrationer.
        På den måde bliver ‘koran-fanatikerne’ udstillet og derfor alligevel gjort lidt til grin 🙂
        (Overtrædelse af loven medfører kun en mindre bøde (men det behøver vi jo ikke udbasunere til de altid krænkelsesparate i Mellemøsten)

        Vi må indse at masseindvandringen af muslimer har konsekvenser. Et stort flertal af vælgerne og de politiske partier har ved alle de seneste folketingsvalg besluttet at tillade muslimsk masseindvandring. Det skete med udlændingeloven af 8. juni 1983. Kun Fremskridtspartiets 12 medlemmer stemte imod lovens vedtagelse i folketinget. Demografi er skæbne.

        1. Prins Valiant fra Thule

          Ivan har vist ikke tænkt
          ret meget over hvad der straks vil
          følge af nye krav, hvis man opmuntrer
          islamisterne ved eftergivenhed.

          Noget andet er at når ca. 70- 80% af dan-
          skerne er så sløve eller indoktrinerede, at
          de stadig ikke fatter at Danmark og al vel-
          færd og kultur er ved at blive taget fra dem,
          så vil Rasmus Paludans og to-tre andres
          bogafbrændinger nok heller ikke gøre
          nogen nævneværdig forskel. Efter 40 års
          nedtur tror vælgerne stadig på MSM, og
          de synes fast besluttet på frivilligt at følge
          med svenskerne ned i afgrunden, ned i
          det samfundshelvede der venter dem.
          blive

          1. Ivan Dybdal

            Hvilke krav vil der følge? I givet fald behøver vi jo ikke at efterkomme dem.

          2. Prins Valiant fra Thule

            Der mangler svarknap, så véd
            ikke hvor dette svar til Ivan placeres.

            “I givet fald osv.”. Men det er en slags
            teori om at vi har en regering der helst
            vil regere til fordel for danskerne. Men
            den er ligeglad med os, og vil hellere
            tjene EU, WHO og WEF. Så den vil også
            give efter næste gang og næste gang igen.

            Lars Q er medlem af WEF ligesom Ida
            Auken og flere andre politikere. Det er
            næppe til gavn for os danskere.

      2. Michael Andersen

        Ivan, tak

        Hvad med at Megafon går ud og spørger danskerne: ”Skal udenlandske diktaturstater indskrænke danskernes ytringsfrihed?” Ja/Nej.

        Ville der have været et afstemningsproblem, hvis man havde spurgt tyske soldater om de synes at besættelsen af Danmark var en god ide?

        1. Piotr

          @Ivan Dybdal. 12/08/2023 at 10:40
          “Hvilke krav vil der følge?”
          Kun fantasien sætter grænser. En lempelse af visumreglerne ville være en helt naturligt begyndelse for disse diktaturstater.
          Eller, krav om at DK betaler for opførelse af nye moskeer.

          “I givet fald behøver vi jo ikke at efterkomme dem.” Nej-da, præcis! Hvorfor skal vi så efterkommer disse islamiske diktaturstaters krav om, at vi skal forbyde at brænde deres bog?
          (Jeg betragter dette som et dansk anliggende, der hidrøre vores Grundlov med tilhørende YtringsFrihed).

          Prins Valiant fra Thule har en pointe, at give efter og dermed vise svaghedstegn er skruen uden ende.
          OG, den vestlige verden, EU og ikke mindst FN har givet til strækkeligt efter for islam.
          At vi ikke er i stand til stille krav og forlange menneskerettigheder i den muslimske verden er i den grad svaghedstegn.
          Det har mullaherne noteret sig!

          Jeg husker ikke hvem der her på sitet der kaldte Ivan D. for en “faitist”, men det stemmer, desværre.

          I DK har vi heldigvis vores kultur og lidt demokrati&frihed tilbage.
          Vi kommer bare til at erkende, at vores levevis ikke er kompatibel med islam! Vi har intet til fælles! (mit bevis er de sidste 40 års indvandring).
          Vi må gerne vise vores dis respekt både for kongehus, Folkekirken, DSB og MetteFUSK, når det passer os, uden at der straks kommer nogen springende med en krumsabel og vil hugge knoppen af os.
          (Selvom om FUSKen ville se afhuggede hoveder, efter ytringen med dukken!).

          Ingen udefra kommende stater, FN, unioner, EU eller diktatorer(Erdugal) skal stille krav til dansk lovgivning, med mindre det danske folk herefter drager fuld nytte af dette.

          At regimet i DK pt er i gang med at indføre et autoritært, totalitært styre, med det formål at sætte grundloven ud af kraft, samt indskrænke vore frihedsrettigheder, jamen, det er et indre anliggende, som vi bare må tage et opgør med, alt efter danskernes overbevisning.

          Støt Danske Patrioter & Paludan! P.

          1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

            Piotr har desværre ret i at eftergivenhed
            vil føre til en flodbølge af yderligere krav.
            Som Lars Q og de andre medlemmer af
            WEF med glæde vil imødekomme.

            Hvad værre er, for regeringen og
            for de anti-danskes højborg betyder
            det intet om danskerne vantrives
            eller dør i titusindvis, for det vil
            skabe plads til “berigerne”, som jo
            skal overtage DK inden længe.

            Det er derfor den typiske politiker lader
            sundhedsvæsnet smuldre og forfalde,
            det er derfor man lader indvandringen fortsætte trods de ulykker og tab den
            påfører danskerne, det er derfor man
            vil give WHO og WEF lov til at bestemme
            hvordan vi skal “vaccineres” og hvilke insekter vi skal spise, og det er derfor
            man er ved at afskaffe retsstaten,
            velfærdsstaten, demokratiet og
            folket. Det sidste via “udskiftning”.

            Se på youtube hvordan Pfizer og
            Moderna i hundredvis af videoer
            anklages for at have udsat utallige
            raske mennesker for invaliderende
            og livsfarlige bivirkninger. Mange
            af “vaccine”-serierne ser ud til at
            have været direkte giftige. ( iflg.
            dr.Campbell, dr. McCullough
            og mange andre)

          2. Ivan Dybdal

            Demoer med koranafbrændinger er efter min mening ikke nødvendige. Det er vigtigere at protestere over forfølgelsen af kristne i de muslimske lande og over at er strafbart så meget som at eje den i flere af disse lande. Det gælder også når den bliver konfiskeret i forbindelse med kristnes indrejse, som det så vidt jeg ved også sker.
            Behandlingen af kristne i muslimske lande er noget vi alle – herunder den danske regering – burde protestere imod.
            Paludans demoer med koranafbrænding er en afsporing af formålet efter min mening. Reaktionen viser islams intolerance, men det vidste vi jo i forvejen.

          3. Ivan Dybdal

            Der skulle stå “Det er vigtigere at protestere over forfølgelsen af kristne i de muslimske lande og over, at er strafbart så meget som at eje Biblen i flere af disse lande. Det gælder også, når den bliver konfiskeret i forbindelse med kristnes indrejse, som det, så vidt jeg ved, også sker.”

  13. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

    Nu kan man som gammel, barn eller ung, eller svag
    efter en ulykke eller et overfald, blive TORTURERET!!
    Eller skal vi nøjes med at sige: pint og plaget?

    Det sker Ikke med middelalderlige knibtænger eller
    strækbænke, men med moderne former for forsorg,
    pleje og psykiatri, eller med moderne social velfærd
    og “sundhed”, der sagtens kan påføre mennesker
    store lidelser. Se Snaphanens nyeste artikel fra i dag.

    Samme slags usle svigt har også vundet indpas i DK.
    Endnu ikke i samme grad som i Sverige, men vi haler
    mere og mere ind på dem.

    Læs også på nettet om hvordan covid- og Pfizer-
    svindelen har dræbt utallige sagesløse i mange lande.
    En gigantisk humanitær katastrofe som forties af MSM.

    1. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

      DR har nu også taget LGBTQ+
      bevægelsen under sine brede vinger.
      Det har vist sig at børn i “regnbue-familier”
      med 3, 4 eller 5 “forældre”, ikke trives så godt som børn
      i normale familier. Fordi de ekstra “forældre” ikke har
      samme rettigheder mht. til forældreskab som de rigtige
      forældre. Det giver anledning til jalousi og konflikter
      mellem lesbiske, bøsser, transpersoner, transvestitter,
      identitets-forvirrede og kønsforvirrede. Hulk, hulk. Og
      derfor bør staten gribe ind og rydde op, mener DR-kvinderne.

      (I Canada, USA og andre steder har LGBTQ+ etableret
      en ny politik der køns-skifte opererer børn og sætter
      forældre i fængsel hvis de protesterer. Jo, jo, der er
      store fremskridt og meget at glæde sig over, når de
      progressive frontløbere gør op med gamle åndssvage
      familie-traditioner og fodslæbende tosser )

      Der er også problemer med landmændene. De er kede af
      at de nok ikke kan nå at tørre deres korn pga. nye regler
      fastsat af bureaukrater. Efter 20. august er det forbudt
      at høste kornet. Det kan medføre spild af korn og påføre
      landmændene store tab. Men pyt med det siger man i
      Centret til bekæmpelse af landmænd, danskere og andet
      utøj. Et center hvor man har meget mere forstand på
      landbrug end landbruget selv har. Men når alt med
      kontanter og privatliv nu snart bliver afskaffet, bliver
      det heldigvis meget lettere at straffe bondeknoldene
      og gøre dem til ikke-mennesker. Hurra, hurra.

  14. Vimmerby

    Tragisk hvad vesten har rodet sig ud p.g.a. at Ukraine har nogle videoer af hvad Biden klanen bedriver af hygge med ukrainske ludere ! Ukraine lægger lig til, sådan har det været siden indianerne blev slagtet og Vietnam smæk til USA – hvis man foretrækker at starte ved Vietnam. I forbifarten glemmes at nævne wokeism i amerikansk militær. Woke parathed fremfor kompetencer ! Dem der følger andet end mainstream medier er vist udmærket klar over, hvor mange pramme og deslige den amerikanske marine har påsejlet de seneste år. Uden beherskelse af luftrummet er krig nærmest umuligt for taberen Ukraine. Spottes af en drone ! Et minut senere modtages artilleriregn ! Vesten er totalt til grin i Ukraine med deres såkaldt avancerede våbensystemer. Opgraderet skrammel fra 70’erne.
    For de fleste har det stået klart dag 1 at Rusland tager, hvad de vil af den østlige del af Ukraine og EU kan så protektorere den resterende østlige del – betale for korruptionscirkusset. I parentes bemærket var der i den østlige del af Ukraine nærmest flertal af russisk sindede. Der er vel, hvad de tager. Emotionelle plaprehoveder som politikere har ingen gang på jord på de kanter.

  15. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

    Se nederst i striben under
    HVAD SKAL VI MED YTRINGSFRIHEDEN
    (foregående blog)

    Nigel Farage advarer kraftigt mod
    AFSKAFFELSE AF KONTANTER

    Det kan blive et digitalt helvede

  16. Ole Madsen

    Mange finder generelt bogbrænding afskyeligt med argumenter som: “Bøger skal ikke brændes, men læses”. Ja, gid så folk havde læst netop Koranen. “Bogbrænding giver mindelser om bogbrændingerne i 30’ernes Nazi-tyskland.” Derfor vil mange forbyde afbrænding af Koranen. Men, hvad med at rive blade ud af Koranen, specielt de sider, der krænker vantro? Det kan vel ikke være så afskyeligt, når Poul Nyrup for åben skærm kunne rive blade ud af Anders Fogh’s bog, og Nancy Peloci kunne rive Trump’s manuskript i stykker.

    1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

      ´
      Ole Madsen har en god pointe dér.
      Ja, hvorfor læser nutidens politikere ikke koranen,
      eller bøger om de frygtelige terror-kampagner mod
      ikke-muslimer i en række lande. Er det blevet moderne
      at være uvidende? De fleste politikere véd næsten intet
      om det de snakker om. Sådan er det med co2, med
      “pandemien” og “vaccinerne”, med landbruget, med
      islam, med WEF, WHO og FN, med nationens økonomi
      og sundhedsvæsen og mange andre ting.

      Politikernes og journalisternes uvidenhed og ligegyldighed
      overfor kendsgerninger er katastrofal, og godt på vej til at
      ruinere og ødelægge vores land og fremtid.

  17. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

    ´
    DANSKE MÆND ER TIL GRIN

    Visse grupper af woke
    kvindesagskvinder, sure feminister og rabiate
    kvotekvinder samt ligestillings-fanatikere, mener
    at det er meget vigtigt at håne, nedgøre og bagtale
    de danske mænd, fordi de er dumme, værdiløse
    og overflødige. Og fordi de altid krænker kvinder
    og som regel står i vejen når fedt betalte jobs står
    i vejen. Og så er nogle af dem jo også dansksindede
    konservative, og så kan det jo ikke blive værre.

    Men heldigvis har de radikale feminister DR og
    andre MSM på deres side, så mændene kan hetzes,
    mistænkeliggøres, diskrimineres, tilsvines og
    latterliggøres året rundt. Og det er jo fint og godt.

    1. Rettelse

      …når fedt betalte eller
      korrupte poster og jobs står klar til at blive besat.

    2. Blot en bemærkning

      Rettelse: … når fedt betalte jobs er på vej.

  18. Michael Andersen

    Vivek Ramaswamy deltog i et interview med Elon Musk for at diskutere det seneste i Ukraine. Ramaswamy og Musk er modstandere mod enhver amerikansk intervention i krigen mellem Rusland og Ukraine.

    Ramaswamy sagde: Det generer mig at Zelensky i april 2022, var klar til fredsforhandlinger, og så overbeviser USA Zelensky om at kæmpe videre ved at sige: Nej, nej, vi vil bevæbne dig. Jeg tror at det var en fejl. Min bekymring er at i forholdet til de to nationer, der bare arbejder det ud indbyrdes, har vi gjort tingene værre.

    Musk sagde: Vi er nødt til også at se på Ukraine og Rusland, ikke som Rusland er ren djævel, og Ukraine er ren engel. Der er ingen engle i krig. Mens vi taler, dør blomsten af ukrainsk ungdom i skyttegrave. Det må der hellere være en rigtig god grund til. Det skal faktisk betyde noget. Hvorfor kæmper disse drenge? For hvad? Vil de egentlig også være der?

    Musk fortsatte: Hvorfor dør disse unge mænd? “På grund af uenigheder blandt gamle mænd”.

    Tør danskerne løfte debatten op på et højere niveau?

    Vivek Ramaswamy and Elon Musk lament fight ‘among old men’ in Ukraine
    Washingtonexaminer 28/7

    1. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

      Det er lidt ved siden af
      skivens midtpunkt. Om man er
      god eller ond er ikke et spørgsmål om alder.

      Sandheden er nok nærmere at en ond og
      rødfascistisk bevægelse med Biden, Obama
      og Hillary i spidsen, og med en flok skumle
      ideologer, bureaukrater og “intellektuelle” i
      baglandet, har ønsket denne krig, tilskyndet
      af store våbenindustrier og ammunitionsfabrikker m.m.

      Ikke alene går man ind for krig, man er også
      ved at omdanne USA til et diktatur. Se Hodja
      og youtube mv.

  19. De tre musketerer

    DANSKE MÆND ER TIL GRIN

    Det er dem som er undertrykte i
    nutidens Danmark. Kvindesagskvindernes
    “op med kvinderne – ned med mændene politik”
    har sejret ad helvede til.

    På en lang række politiske,
    økonomiske og familie-retslige områder
    er mændene til grin. Derimod er de ikke til grin
    når det drejer sig om nyttigt og vigtigt arbejde.
    For dér er det stadig dem som trækker det tunge læs.
    Dem som opretholder samfundet, bygger husene,
    vedligeholder maskinerne og producerer maden osv.

    Men alle danskere, inklusive mændene, er til
    grin for deres egne penge, nu hvor staten
    beskatter en almindelig indtægt med ca. 85%
    når moms og afgifter regnes med. (Af skatterne
    fjolles og ødsles 50-60% væk til ideologisk og
    bureaukratisk vanvid)

    Mændene er til grin i forhold til tidens propaganda
    som langt hen ad vejen er direkte mandsfjendsk. Og
    som kværner løs med statslige milliardtilskud.

    Landmænd og vognmænd mfl. er til grin i forhold til
    lange rækker af bureaukratiske og ideologiske krav,
    regler og bestemmelser. Og praktisk arbejdende
    mænd er i vidt omfang til grin i forhold til klima-hysteriet
    og de mange co2-løgne.

    Som bl.a. har ført til en komplet skør regel om at korn
    skal høstes selvom det er umodent og sjaskvådt. 100%
    ideologisk-politisk idioti.

    På skilsmisse- og det familie-retslige område er mændene
    komplet til grin. De behandles som pariaer og som noget
    katten har slæbt ind. Det sørger feministiske sagsbehandlere
    for. Også børnene er retsløse og tusinder mishandles som
    følge af den kommunistiske familiepolitik.

    Mændene er også til grin mht. folkeudskiftningen. Hvad
    bilder politikerne sig ind? De importerer hundredtusinder
    af kulturfremmede mænd fra Afrika og Arabien, og giver
    dem fra dag 1 langt større rettigheder end danske mænd,
    som derved diskrimineres på det groveste. Og som skal
    arbejde mange timer ekstra hver uge og måned og hvert
    år, for at forsørge de fremmede. Pensionsalderen forhøjes
    også. Samtidig skal danske mænd, kvinder og børn, trods
    det ekstra arbejde, finde sig i et hav af spareøvelser, ned-
    skæringer, forringelser og nye afgifter.

    Danske mænd og kvinder er også til grin ved at retsstaten
    er gået i sneglegear eller er gået i stå. Flere og flere retssager
    ender som parodier, fordi der er gået flere år, så vidner ikke
    længere kan huske hvad der egentlig skete. Det kan stille
    voldsofre, huskøbere, lejere og andre meget dårligt.

    (Mændene, kvinderne, børnene og patienterne er også til
    grin i forhold til at postvæsnet i 1600 tallet fungerede bedre
    og hurtigere end nu 400 år senere) (Og DSB og busruterne
    er nu ringere end for 30-40 år siden)

    Danske mænd er nu til grin i så stort omfang, at de nedslides
    før tiden, påføres et utal af tab og afsavn, eller de omkommer
    som følge af store forringelser på sundhedsområdet og andre
    steder. (ventetider på måneder og år osv.)

    Hvis de danske mænd passivt er tilfredse med at være til grin
    overfor politiserende kvindesagskvinder, pladderhumanister
    og forrykte marxistiske pampere, vil de miste deres land og
    alt andet, virkelig ALT andet.

    Vi lever i en hård verden hvor det straffes at være passiv
    og alt for flink og tålmodig.

  20. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

    Democraterne i USA er blevet til fascister.
    Norske “Document” med Rustad viser nu de
    skandaløse og uhyrlige tilstande i diverse
    amerikanske storbyer, hvor velstand og civilisation
    på kun to år er blevet udskiftet med anarki, kaos,
    fattigdom, gangstervælde, arbejdsløshed,
    hjemløshed og ubehandlet sygdom.

    Democrat- og Biden regimet har været en total katastrofe.

    Seattle ligner nu en by i et U-land. Forfald, skrald
    og elendighed i store områder. Noget af det samme
    kan ses i byer i Californien etc.

    Videoen kan ses på Youtube via Hodjas blog.

  21. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    I Canada og USA har LGBTQ+ ideologien
    ført til vilde og barbariske udskejelser, som
    har påført børn livsvarige skader og lidelser.
    Nu ønsker EU at fremme denne djævelske
    ideologi ved at indføre love og bestemmelser
    om at børn, endog små børn, skal kunne
    skifte køn. Først juridisk og lidt senere ved
    brug af kemi og kirurgi. At lade børn skifte
    køn er en dødssyg idé, for i realiteten kan
    det slet ikke lade sig gøre. Det er en stor medie-
    løgn at man kan trylle en dreng om til en pige,
    og en pige om til en dreng. Men nogle forskruede,
    forstyrrede og kønsforvirrede transpersoner,
    (en promille af befolkningen) ønsker nu at det
    skal være muligt at hjernevaske småbørn til
    at bede om kønsskifte, hvorefter man skal
    have lov til at “systemet” kaster sig over barnet
    med vidtgående og uoprettelige indgreb. Med
    en aldersgrænse på ned til 0 eller 1 år kan det
    jo også blive sådan at en sindssyg der er værge
    for barnet, kan foretage et “kønsskifte” som
    barnet aldrig har ønsket.

    En Jeppe Clemmensen der angiveligt er formand
    for transpersoner i DK (en gruppe med 3 medlemmer?)
    mener at 3- og 4- årige børn skal have ret til at “skifte køn”
    ved at de får et nyt cpr-nummer. Er det andet end vanvid?
    Og hvad er der i vejen med 18-års grænsen? (som vel
    burde være 21 eller 23 år) Man beskytter med den grænse
    børn og unge mod at træffe beslutninger hvis konsekvenser
    de ofte ikke kan overskue. Men nu vil EU altså tilsidesætte
    og overtrumfe dansk lovgivning med et direktiv. Og det
    lader til at det vil regeringen gerne være med til.

    500 forskellige køn, og “kønsskifte” af småbørn. Er der
    efterhånden slet ingen grænser for galskaben?

    DR er begyndt at reklamere for LGBTQ+. Det får DR til
    at ligne en station hvor etik og ansvar er udskiftet med
    skruppelløs kynisme.

  22. Michael Andersen

    Undskyld jeg spørger, men har Berlingskes økonomiske redaktør drukket af natpotten?

    ” Brexit og de seneste 18 måneder har vist, at vores plads er midt i den europæiske familie”.
    ”Vi skal ganske enkelt med i euroen. Helt ind i hjertet af det europæiske fællesskab”.
    ”Vi bruger historiske summer på at opruste et andet land. Vi har lovet milliarder af kroner til den kommende genopbygning”.

    Og så lige den sidste:

    Kenneth Rogoff, professor i økonomi, tidligere cheføkonom i IMF:
    ”Efter 17 måneders intens krig bliver prisen for at genopbygge Ukraine formentlig endnu højere end først antaget”.

    Min kommentar: Først bliver vi luret til at afgive forsvarsforbeholdet, så bruges Ukraine som undskyldning for at nedlægge kronen, og så skal vi allesammen betale mere for en krig vi ikke har ønsket.

    Natpotte?

  23. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    Vesten synes grebet af en
    kollektiv psykose der skaber syge, perverse,
    udemokratiske og menneskefjendske tilstande
    i flere og flere byer og lande.

    Det er en psykose der er ved at brede sig til alle
    partier og samfunds-områder. Særlig tydelig er
    den i partier som SF, EL, de radikale og alternativet.
    At høre Pia Olsen Dyrh, Hvelplund, Martin Lidegaard
    og Franciska Rosenkilde i radioen, er som at besøge
    den lukkede afdeling på et sindssyge hospital. Når
    de snakker om co2 og klima, er de løsrevet fra alle
    realiteter. De bliver til klima-tosser og klima-galninge
    som er gået i selvsving med feberhede fantasier om
    co2. Pia Olsen siger at hun er ligeglad med hvad
    befolkningen mener, for den forstår ikke hvor
    vigtige klima-målene er, og Franciska er også en
    klima-furie. Alle fire er komplet hysteriske demagoger.
    Det er Maria Rørby Rønn måske også, siden DR igen
    og igen er mikrofonholder for ekstreme co2-tåber.

    De er også fakta-resistente på mange andre punkter,
    ligesom de fleste af deres kolleger i FT. Hvad det kan
    føre til af ulykker og ødelæggelser, har Snaphanen,
    Hodja, Youtube, TwitterX, Hindustan Times, Gravitas,
    Black Pigeon og PragerU mere om. Sidstnævnte har
    meget om el-biler, vindmøller, co2, marxisme og feminisme.

  24. DR ER GÅET I SELVSVING. DR-DULLERNE ER HELT HYSTERISKE AF SKRÆK, FORDI DERES CO2-RELIGION HAR GJORT DEM HELT FJOLLEDE OG TUMMELUMSKE..

    CO2 hysteriet er drevet frem af marxister, særinteresser
    og koncerner som kan profitere af den “grønne” omstilling.

  25. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

    Det kan blive langt værre end
    vi forestiller os. SKARPE ADVARSLER om de
    politiske planer for hvad der skal ske i 2023 og 2024.

    Europæernes situation er nu
    meget, meget alvorlig, siger Paul Weston
    hos Hodja, Snaphanen og Youtube.

    Ja, vi er som mennesker i en dal hvor en gigantisk
    dæmning er ved at bryde sammen. Den er begyndt
    at slå revner, og bryder den sammen vil milliarder af
    liter mudret vand skylle alting bort. Huse, mennesker
    og byer. Dæmningen er demokrati og civilisation, og
    vandet er en syndflod af totalitær, ideologisk og
    kriminel ondskab.

    Dæmningen må for enhver pris repareres, eller vi
    vil alle drukne i løgne, forbrydelser og rædsler, der
    vil overgå alt hvad verden indtil nu har set.

  26. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

    Klima-hystaderne,
    Covid- og Corona-hystaderne, de krænkelsesparate
    og Norm-stormerne/ transerne og LGBTQ+ samt de
    woke feminister har alle aktier i marxismen og lignende
    rabiate tankesæt. De ønsker at vende samfundet på
    hovedet, så de kan komme i gang med at slagte alle
    værdier og traditioner.

    Det sidste nye er at nudister føler sig krænket over
    folk med tøj på.

  27. Sandhed er bedre end løgn

    ´

    For i en løgneverden ligger ondskaben,
    dumheden og døden på lur overalt.

    Der går nu en frontlinje gennem hele Danmark.
    Det er den front hvor sandhed og løgn kæmper
    mod hinanden. Begge sider ønsker at vinde terræn,
    så kampen er uundgåelig. Men kun hvis sandheden
    vinder, vinder livet. Hvis løgnen vinder, er der ingen
    fremtid, men kun statsterror, forbrydelse og død.

    Hvad med at udgive Aamunds artikler og kommentarerne
    dertil i bogform. Det burde det danske folk kunne finde
    ud af.

  28. Piotr

    @ Michael Andersen. 14/08/2023 at 10:34

    Natpotte? JA, mon ikke!
    Regimet har købt alle MSM og forventer derfor at de skriver som dikteret af Barbara!
    Hvis de skulle skrive det modsatte(eller sandheden), at det kun kan gå for langsomt med at komme ud af EU, så er mediestøtten pist væk.
    Og, Tanten ville ikke have råd til en gravplads, men skulle ty til de ukendtes.

    JA, danskerne vil lures/snydes, hvis de bare kan få lidt af den billige velfærds-dope, og høre MetteFUSK prale med at “vi har masser af penge”(hvem sagde kommunist?), jamen så er alt godt!
    Totalt ufatteligt!

    Støt Danske Patrioter! Støt Paludan! P.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *