HVAD SKAL VI MED YTRINGSFRIHEDEN?

Ja, hvad skal vi med ytringsfriheden? Den er bare til besvær. Det mener regeringen som så mange regeringer før den. Efter Hitlers magtovertagelse i 1933 henstillede statsminister Stauning til pressen, at man undlod at kritisere og provokere Det Tredje Rige. Det lod pressen så være med. Vi vil helst være venner med de stærke, også selv om de er onde og grusomme. Danmark var ikke i krig med Tyskland under besættelsen. Vi opretholdt fulde diplomatiske forbindelser med Nazi-regimet, sendte en dansk SS-brigade til østfronten og var i perioden Tysklands næststørste handelspartner efter Italien. Efter krigen slog vi politisk store knuder på os selv for ikke at fornærme sovjetfascismen, selv om det var tæt på at koste os medlemskabet af NATO.

Så blev vi også skræmt af islam. Så meget, at daværende statsminister Anker Jørgensen sammen med Industrirådets formand Erik Rasmussen tvang DR til at aflyse udsendelsen af en dramadokumentar om en ugift saudisk prinsesse, der blev offentligt henrettet for at have indledt et seksuelt forhold under en udlandsrejse. Var der nogen, der sagde ytringsfrihed? Muhammedkrisen lammede enhver kritik af islam fra 2006 og til i dag ledsaget af offentlig fordømmelse af de få politikere og debattører, der turde advare om islams totalitære ekspansion ind i de demokratiske retsstater.

Mette Frederiksen er mester i den politiske disciplin, der hedder folkelig skrækmanipulation. Det viste hun under Covid epidemien, hvor borgere og medier af bar angst fandt sig i, at samfundet helt unødvendigt blev lukket ned og sat i stå. Statsministeren har erklæret sig mere grøn end rød, har meldt sig under Greta Thunbergs undergangsfaner og er nu sammen med medierne i gang med at opdrage danskerne til at spise insekter i stedet for hakkebøffer og køre på cykel og ikke i bil. Nu har regeringen sat sig i hovedet, at koranafbrændingerne er til yderste fare for statens og borgernes sikkerhed og har sat gang i en øvelse, der skal indskrænke den i forvejen hårdt prøvede ytringsfrihed. Dog på en sådan måde, at det ser ud som om, man ikke gør det. Regeringen iscenesætter et ’forstærket trusselsbillede’, får PET til at bekræfte terrortruslen og øger bevogtningen ved grænserne for at forhindre busser med imam-skæggede bombemænd at køre ind i landet med de medbragte sprængladninger. Vores to statsejede tv-kanaler er naturligvis på pletten og bringer lange reportager om den bekymrende situation ved landets grænser.

Store dele af oppositionspartierne i folketinget vil forhindre en yderligere kvælning af ytringsfriheden. DF og Nye Borgerlige forlanger en folkeafstemning, der skal forhindre regeringen i at genindføre blasfemiparagraffen ad bagdøren, hvad der ellers var planen. Dette viser bare, at politikerne ikke aner, hvad der rører sig i befolkningen. De moderne danskere er ret ligeglade med frihed og folkestyre. De vil have fred og frem for alt tryghed. En aktuel meningsmåling viser da også, at et flertal af de adspurgte har forståelse for et forbud mod offentlig afbrænding af koraner.

Det er bare ikke det, sagen drejer sig om. Islam er ikke en religion, men en ideologi, der rummer tre elementer: en fanatisk personkult rettet mod profeten Muhammed, der er lige så intens som dyrkelsen af Adolf Hitler, Josef Stalin og Mao Tse-Tung, et komplet totalitært samfundssystem med et levnedsdiktat gældende for alle muslimer og endelig en religion. Alle tre komponenter er ifølge islams hellige skrifter indstiftet af Allah og udgør derfor en hellig, evindelig og uforanderlig helhed. Den islamiske samarbejdsorganisation OIC, har i mere end 30 år arbejdet intensivt og uophørligt på at beskytte hele den islamiske ideologi mod kritik og krav om reformer. Ayatollah Khomeini opfandt begrebet ’islamofobi’, der fordømmer enhver kritik af islams politik, kultur og tro. Milliarder af petro- dollars er gennem de seneste årtier blevet investeret i vestlige universiteter og førende medier med det resultat, at ingen vestlig politiker eller journalist tør i dag forbinde de flere tusinde årlige Allah-hu Akbar attentater med netop islam, selv om titusinder af uskyldige mennesker årligt dræbes og lemlæstes i Allahs navn.

I Vesten er islam derfor en religion og kun det. Konsekvensen af et lovindgreb, der skal stoppe afbrænding af ’ hellige skrifter’, bliver således i praksis også et forbud mod at kritisere islams totalitære og tyranniske politiske ideologi, der kræver had og død over alle ikke- troende. Disse anses for undermennesker, der forfølges og undertrykkes over alt i den islamiske verden. Det sker uden nogen som helst reaktion fra de vestlige retsstater, fordi i vores vedtagne sandhed eksisterer politisk islam ikke. Islam er jo bare en tro, endda kærlighedens og fredens religion. Når ikke man tør se et problem i øjnene, kan man jo heller ikke løse det. I stedet for endnu en gang at give efter for islamiske krav om begrænsning af ytringsfriheden, burde vi afvise ethvert krav om stop for koranafbrænding og i stedet stille krav til OIC om dybtgående reformer af den islamiske ideologi, der skal tvinges til at anerkende frihed og lighed for alle borgere også omfattende kvinder, ikke-muslimer og seksuelle minoriteter. Vi skal kræve stop for islams grusomme retssystem især stening, piskestraffe, korsfæstelse og afhugning  af lemmer. Og vi skal med alle midler forhindre islams undergravning af de vestlige demokratiske retsstater. Eller hvad der er tilbage af dem.

Det er, hvad sagen handler om. Folkestyrets og retsstatens overlevelse. Hvis vi er så dumme og skræmte, at vi vælger at tro på, krisen handler om afbrænding af ’ hellige bøger’, så har vi vel også fortjent at opleve den undergang, der er på vej.

161 Thoughts to “HVAD SKAL VI MED YTRINGSFRIHEDEN?”

  1. Henrik Wegmann

    I Danmark lovgiver man på et “sjov” omvendt måde. Man starter ikke processen i Folketinget med at lægge et lovforslag frem til debat i salen og i offentligheden.

    Næ, man starter med at lade de to statsejede propagandacentraler, DR og TV2, samt alle de delvist statsfinancierede trykte medier, holdningsmasserer offentligheden i så lang tid som det nu er nødvendigt. Når der så er en stor sikkerhed for, at et flertal i befolkningen har lært de mange Orwell’ske sætninger udenad og gentaget dem i en uendelighed for deres familie, naboer, venner og kolleger, så kan lovforslaget fremlægges, og en afstemning kan finde sted.

    Det er demokrati på nydansk.

    1. E. Frederiksen

      Henrik, det er en frygtelig regering.
      De vil/kan ikke fatte, at Asger har fuldstændig ret.

      1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

        Vi kan skrive alt det vi orker på
        denne blog, men det ændrer ingenting hvis vi lader
        det blive ved det. Landet hælder allerede ud over
        afgrunden. Samme afgrund som Sverige er ved at
        forsvinde ned i. 90-98% af danskerne har stadig ikke
        forstået at folkemordstinget er et folkemordsting.
        De har ikke fattet at Europa, Norge, Sverige og
        Danmark er på vej ind i et tæt mørke af totalitær,
        altødelæggende dødbringende politik. De 90-98%
        nøjes med MSMs købte og statsbetalte propaganda
        og véd derfor ingenting om de afgørende politiske
        “forretninger”, mens de véd alt om ligegyldigheder,
        “klimaet” og hvad den snakkende klasse ellers
        synes at de skal vide noget om.

        Svenskerne er sendt ud på en rejse der er blevet
        som en rejse i en kreaturvogn eller et spøgelsestog.
        De lever i en tilstand af terror og tiltagende frygt,
        ufrihed og utryghed. Der er nu rekorder i vold og
        mord, skyderier, knivstik og påsatte brande. Malmø
        er en krigszone med daglige overfald, eksplosioner
        og vanvidskørsel.

        Indvandringen til Danmark fortsætter i det skjulte.
        Og undertrykkelsen af danskerne på alle mulige
        områder tager til i styrke. Og der er planer om
        gøre vores land til et diktatur, til een stor fattiggaard
        og fangelejr. Ved brug af idéer fra K. Schwab, Soros,
        Fauci, Bill Gates, Pfizer mfl. Læs Elon Musk Zone
        om dem.

        Tror man at det er løs snak, har man nok ikke fulgt
        med i hvad der er foregået i USA, Canada, Sverige,
        Venezuela, Australien, EU, Libyen, Iran, Belgien,
        Afghanistan og Ukraine indenfor de sidste to år.

        Ved at fortsætte søvngænger-kursen dømmer
        danskerne sig selv til at forsvinde. Vind eller
        forsvind, det er nutidens spilleplade.

        1. Niels Poulsen

          “90-98% af danskerne har stadig ikke forstået at folkemordstinget er et folkemordsting.”

          Kan man i én sætning udtrykke større despekt for det danske folk og det danske folkestyre? Jeg synes det ikke.

          1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

            Niels Poulsen manglende forståelse,
            indsigt og dømmekraft er blevet påvist
            og fastslået så mange gange, at jeg ikke
            kan tage mig af hvad NP synes.

          2. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

            .
            PLANER OM MASSEMORD I 2023 OG 2024???

            Der er nu en video hvor chefen, direktøren
            eller ceo’en for Pfizer udtaler at det er Pfizers mål
            at landenes befolkninger skal reduceres med 50%
            i 2023 og 24. Det er vel det samme som at sige at
            Pfizers vacciner skal bruges til at aflive millioner
            af sagesløse civile. Er videoen falsk eller har vi her
            en ceo som er repræsentant for rablende vanvittige
            fantaster som finder det ok at myrde løs på civile
            og harmløse mennesker, unge og ældre, børn og
            voksne, mænd og kvinder? Find selv videoen hos
            Hodjas blog, Youtube eller Elon Musk Zone.

            Se også hvad lægerne Campbell, Malone, McMillan,
            Malone og McCullough fortæller.

        2. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

          Nå efter flere svar gøres linjerne kortere.

          Vil lige henlede opmærksomheden på
          Kappelgaards skarpe indlæg under
          foregående blog, og på mit eget i
          denne blog som også påviser at det
          danske folk er i overhængende fare,
          pga. Borgens vanvittige politik. Vi
          er nu i omtrent samme situation
          som dengang russerne, jøderne,
          tyskerne og armenerne blev mis-
          handlet af deres egne samfunds-
          systemer.

    2. Henrik Pedersen

      Henrik Wegmann,

      du plæderer for, at flertallet af danskerne er totaltåber.

      Herude på heden kan jeg forsikre dig om, at både mine naboer og genboer i det fjerne ikke lytter til propaganda, men ligesom undertegnede er stærkt kritiske overfor de antidemokratiske dommedagsbasuner, som du udstøder.

      Som bekendt har vi repræsentativt demokrati, og det fungerer ganske glimrende, selv om flertallets beslutninger ikke altid er min kop te.

      Her er livet herligt, og nu på eftersommeren frydes vi/jeg over trækfuglenes sang og vingebasken højt oppe i himlen.

      De søger nu mod de varme lande i pagt med naturen og politiske anskuelser ligger vor fjedrene venner fjernt (bortset fra deres medfødte antipati mod Nordisk Fjer A/S).

      Kort sagt: get a life og nyd den pragtfulde tilværelse, som dit ophav har tilstået dig.

      1. Skjoldungen

        Nu vi er gerådet ud i det poetiske, får jeg lyst til at mindes, hvad salig P.A.Heiberg skev i 1790 – og blev udvist af landet for. I dagens Danmark ville hans ord tvangfrit kunne lyde således:

        Hver Mand i Byen om Bogbrænding taler,
        om Forbud mod Ytring og Tankernes Gang.
        Scener af Skræk og Blodhævn man maler,
        frygter i gaden Muezzinens sang.
        Alle begloede,
        faa kun forstode
        Paludans List og Methode.

        Ordener hænger man paa Idioter,
        Stjærner og Baand man ‘Eliten’ gier,
        Men om Lars Hedegaard, Aamund og Rushdie,
        man ej et Ord i Aviserne ser.
        Dog, har man Hjærne,
        kan man jo gjærne
        undvære Orden og Stjærne.

        1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

          PAS PÅ DANSKER !!!

          EN SKÆBNEKAMP ER BEGYNDT !!!!!!!!!

          Tankepolitiet og det digitale diktatur
          er tættere på end de fleste forestiller sig.
          Nigel Farage har været ude med en stærk
          advarsel mod det KONTANTLØSE samfund.
          Et sådant samfund vil blive til et diktatur
          hvor tyranni og magtmisbrug vil blive det normale.

          Visse butikker har taget forskud på
          kortbetaling, og visse bankers service
          er allerede helt i bund.

          Finder borgerne ikke hurtigt ud af om de vil
          være frie og medbestemmende eller om de
          være underkuede slaver og trælle under en
          fascistisk, skør og ondskabsfuld regering,
          bliver de automatisk det sidste: de bliver
          til nuller i computere, til ikke-mennesker der
          er komplet forsvarsløse overfor alt hvad
          staten og systemet finder på.

          Hold fast i at politikerne skal forsvare
          folkets værdier og rettigheder, eller
          sig farvel til dit land og al civiliseret fremtid.

          Et “1984” samfund hvor borgere diskret vil
          kunne sultes og fryses ihjel… det er hvad et
          fuldt ud digitaliseret og kontantløst
          samfund uundgåeligt vil blive.

    3. Niels Poulsen

      Henrik Wegmann følger ikke med. Danske aviser er imod et forbud mod koranafbrændringer.

      https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/store-dagblade-advarer-mod-et-forbud-mod-koranafbraending

      Kristeligt Dagblad er den eneste undtagelse, fordi den ud fra sit kristne grundlag sætter religiøs tolerance og troendes følelser højt.

      1. Wiens redning skete 1683

        Hvis man som Henrik P. bor langt ude
        på heden og lider af kronisk hedeslag, tror man
        selvfølgelig at bananstatens situation bedst kan
        beskrives med fuglefløjt og vingebasken. Og det
        giver da også en imponerende præcis diagnose
        på samfundets tilstand.

        Manden med fugleforstanden forstår at kvidre
        og pludre løs om at demokratiet fungerer ganske
        glimrende, selvom det i voksende omfang sender
        løgn, udgifter, problemer, elendighed og død ind
        i de danske hjem.

        Man kan få den tanke at HP i virkeligheden er en fugl,
        en grib der har lært sig at skrive på en computer. Vær
        nu ærlig HP, er du en grib, en robot eller en “nyttig idiot”?

        NP behøver vi ikke spørge. Han har forlængst afsløret
        sig selv som et lille stykke kunstig intelligens installeret
        på enhedslistens hjemmecomputer.

    4. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Danmark er ved at blive knust under
      en tung damptromle af politisk hundegalskab.
      Se indlægget herunder med titlen:

      UDEN SANDHED GÅR ENHVER CIVILISATION TIL GRUNDE

    5. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Danmark er ved at blive knust under en
      tung damptromle af politisk hundegalskab.
      Den kører i zig-zag rundt i hele landet og
      enhver infrastruktur eller person der
      kommer i vejen risikerer en hård medfart.

      Se indlægget herunder med titlen:

      UDEN SANDHED GÅR ENHVER CIVILISATION TIL GRUNDE

    6. Finn A. Skov

      Så sandt , så sandt!

    7. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

      PAS PÅ DANSKER !!!

      EN SKÆBNEKAMP ER BEGYNDT !!!!!!!!!

      Tankepolitiet og det digitale diktatur
      er tættere på end de fleste forestiller sig.
      Nigel Farage har været ude med en stærk
      advarsel mod det KONTANTLØSE samfund.
      Et sådant samfund vil blive til et diktatur
      hvor tyranni og magtmisbrug vil blive det normale.

      Visse butikker har taget forskud på
      kortbetaling, og visse bankers service
      er allerede helt i bund.

      Finder borgerne ikke hurtigt ud af om de vil
      være frie og medbestemmende eller om de
      være underkuede slaver og trælle under en
      fascistisk, skør og ondskabsfuld regering,
      bliver de automatisk det sidste: de bliver
      til nuller i computere, til ikke-mennesker der
      er komplet forsvarsløse overfor alt hvad
      staten og systemet finder på.

      Hold fast i at politikerne skal forsvare
      folkets værdier og rettigheder, eller
      sig farvel til dit land og al civiliseret fremtid.

      Et “1984” samfund hvor borgere diskret vil
      kunne sultes og fryses ihjel… det er hvad et
      fuldt ud digitaliseret og kontantløst
      samfund uundgåeligt vil blive.

      1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        HP 14.26

        “Velkommen i cirkus corona” er en artikel fra 31/12/21,
        og dengang var der endnu ikke den enorme mængde af
        indicier, beviser og vidneudsagn omkring svindelen
        med pandemien og med “vaccinerne”, som siden
        er kommetfrem.

        Artiklen fortæller at corona/covid influenzaen slet ikke
        er/var den pest som regeringen og massemedierne
        påstår/påstod. Og dér var Aamund altså den som så
        klart på realiteterne, og lagde sandheden frem.

        Og det er sandheden i dag. WHO og
        Fauci manipulerede og Pfizer mv. manipulerede, på
        en yderst uansvarlig måde, eller iflg. mange læger,
        på en forbryderisk måde. Nogle læger kalder det den
        største forbrydelse mod menneskeheden siden de
        kommunistiske og nazistiske massemord.

        Influenzaen blev af politikerne håndteret så dumt og
        fjollet, at det var/er tydeligt at de knapt anede hvad de
        havde med at gøre. Eller måske var der også noget
        kynisme og korruption med i spillet? Hodja og Snap-
        hanen har haft meget om hvad der foregik af løgn,
        arrogance og uduelighed. Alle restriktionerne var
        unødvendige, og vaccinerne gjorde langt mere skade
        end gavn. Og 200 milliarder kr. blev spildt på ingen-
        ting, og mange firmaer blev ruineret.

        Med det som er kommet frem, er det en dårlig og livs-
        farlig idé at lade sig stikke med disse kvaksalver-pro-
        dukter. At S-S (sundheds-styrelsen) stadig via DR til-
        råder at lade børn “vaccinere” med Pfizer-kemikalierne
        er en stor skandale.

        Lige nu er regeringen indstillet på at sætte en ny
        kampagne i gang mod næste “pandemi” der er
        planlagt til a begynde om kort tid. Det tyder på
        fakta-resistens eller en enorm kynisme. Læs
        selv om WEFs og WHOs uhyggelige hensigter.

        Danskerne har al mulig grund til at frygte hvad
        Chrborg finder på i nær fremtid. Og de har grund
        til at være skeptiske overfor DR som efterhånden
        er noget af en løgnefabrik. Der lyves døgnet rundt.
        Sidst har DR været ude med nogle “videnskabelige”
        røverhistorier om co2, om farligt sommervejr og
        om at Sydpolen er ved at smelte.

  2. Michael Andersen

    Nutidens kvinder studerer psykologi, jura og andre bløde fag, ikke religionshistorie. Lærerne tør ikke undervise i muhammedtegningerne og de skatteyderbetalte medier har travlt med 3 klap i måsen.

    Problemet er at kvinderne ikke aner hvad der foregår, for egentlig burde det være kvinderne der protesterer imod islamiseringen, for islam er en mandereligion.
    Manden bestemmer, kvinden er underlagt manden, det ved man når man holder sig orienteret.

    Nutidens unge kvinder skal gå til deres mødre og bedstemødre, og spørge hvad man engang udtrykte ved at brænde bh-er. Svaret er formentlig i stil med det iranske kvinder udtrykker, når de brænder deres hijabs.

    De danske kvinder skal på barrikaderne, ellers kommer deres pigebørn eller deres pigebørn under tøflen.

    Findes der lykkelige muslimske kvinder?

    Ja, det gør der, når bare de husker at manden bestemmer.

    1. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

      I vores nutidige samfund lider tusinder
      af familier, mænd, børn og kvinder under den
      kommunistiske familiepolitik, som er gennemført af de
      rabiate kvindesagskvinder og beton-feminister som
      dominerer familie-bureaukratierne. Og danskerne lider
      under mange andre arter af svineri og undertrykkelse.
      Feministerne og kvotekvinderne er skrupskøre. På
      samme tid som de arbejder for ophøjelse af kvinderne
      arbejder de på afrikanisering og islamisering. Det vil
      jo føre til at kvinderne mister alle rettigheder. Og det
      vil ødelægge og udslette det danske folkehjem og
      de danske børns fremtid.

    2. E. Frederiksen

      Enig Michael
      Jeg er selv kvinde, og forstår ikke, kvinder – alle som een – ikke protesterer.
      De må åbenbart ikke sætte sig ind i problemerne, selv
      ikke regeringens kvinder, hvor det burde være et krav.
      Viser niveauet på folketingsmedlemmerne.

      1. Jette

        Ditto her.. – altså kvinde.
        Når jeg ser en kvinde med hijab – gør det ondt, langt ind i sjælen.
        Der går en undertrykt kvinde og feministerne vender det blinde øje til!!
        De europæiske vantro, og i særdeleshed kvinder – går en grum skæbne i møde,
        hvis ikke vi sætter en stopper for Islams indtog!!

  3. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

    LØGNE, FORTIELSER OG HALVE SANDHEDER
    KAN FÅ FRYGTELIGE KONSEKVENSER

    Uden sandhed og ytringsfrihed er der INTET demokrati.

    De brede folkemasser kan man bilde alting ind, Jo større løgnene
    var, jo nemmere fik man folk til at tro på dem, mente Adolf Hitler.
    For den typiske borger har ikke fantasi til at forestille sig at politikere
    kan være helt hæmningsløst løgnagtige, lumske, forræderiske og
    blodtørstige. De fleste er nemlig så naive at fordi de selv ville have
    svært ved at lyve og bedrage uden at skamme sig, så tror de at det
    er det samme med magthavere og toppolitikere. De forstår ikke at
    det tit er de mest kyniske, hykleriske og hensynsløse eller farveløse,
    karakterløse og medflydende typer der når til tops. Som f.eks. Hitler,
    Stalin, Mao, Pol Pot, Merkel, Ylva, Jelved og lignende.

    Nu er der radio-, tv-apparater og pc’er i næsten alle hjem, og det
    betyder at løgn og propaganda har fået kraft til at hjernevaske
    millioner af borgere på samme tid. Bare radioen var nok til at give
    nazisterne enorm fremgang i 1933. Det gik som Hitler spåede,
    han fik ret i at hans store løgne ville gøre ham populær hos
    masserne. Det endte som bekendt med at millioner af tyskere
    fik en barsk og sørgelig skæbne, ved fronten eller i byerne.
    Hamborg, Berlin og andre byer blev bombet dag og nat som
    gengæld for Hitlers bombekrig mod London. Ildstorme raserede
    Hamborg, Dresden og Køln osv., og 10, 20 og 30 tusinde civile
    ad gangen omkom pga. ild, røg og sammenstyrtede bygninger.
    Og Preussen blev udslettet fra landkortet, og millioner måtte
    forlade hus og hjem, for at flygte afsted til elendighed og hjemløshed.

    Nu om dage hærges Europa, Skandinavien og USA af løgneorkaner.
    Løgne om indvandring og multi-kulti, løgne om co2 og klima, løgne
    om pandemier og vacciner, løgne om USA og Nato, løgne om dansk
    velfærd og sundhed, løgne om racisme, EU, feminisme og alt muligt
    andet. Og alle disse løgne sluges råt, fordi den typiske borger i dag
    er naiv, historieløs, glemsom og overfladisk…. samt og doven, når
    det drejer sig om at skaffe sig oplysninger fra andre kilder end
    tv-apparatet, radioen og papiravisen.

    og derfor er det meget tænkeligt at vi snart kommer til at leve i de
    sidste tider, i en undergangstid hvor politikerne sælger ud af alt. Ud
    med nationen og fædrelandet, på lossepladsen med folkestyret og
    folket, ned i rendestenen og skraldespanden med alle værdier og
    rettigheder, til helvede med frihed, velstand, tryghed, livsglæde og
    fremtidshåb.

    Lige nu har politikerne planer om at smadre både lande og befolk-
    ninger med WEF og WHO politik, med kemisk-medicinsk krigsførelse
    og med et utal af “1984” tiltag og “nordkoreanske” reformer. Millioner
    af europæere kan blive påført afmagt, retsløshed, hjemløshed, vold,
    sygdom og død af disse planer.

    Forandringens vind blæser hen over Europa og Danmark. Og den som
    tror at man får tryghed ved at stole på Chrborg, massemedierne, Mette,
    Jacob og Lars Quisling, på deres tomme løfter, tager fuldstændig fejl.
    Den eneste mulighed for tryghed er at genopbygge demokratiet til at
    være et ægte og DIREKTE demokrati. Og det kan kun ske via borgere
    som véd hvad der sker i landet og i partierne. Og den viden får de pt.
    kun ved at studere de oplysninger som Twitter/ Elon Musk Zone,
    Hodja, Youtube, Gravitas, Hindustan Times, 24nyt, Snaphanen,
    Den korte avis, Document, Aamund osv. lægger frem.

    Man lever i en løgneverden, hvis man nøjes med statspropagandaen.
    Og i en løgneverden kan ondskaben og døden ligge på lur overalt.
    Danmark kan kun overleve hvis danskerne vågner op og skaffer sig
    den nødvendige viden.

    Og så kan man jo
    læse bøger om 1. og 2. verdenskrig, om solen og klima-
    dannelsen, om ondskaben og grusomhederne i lande hvor alt
    med demokrati og velfærd var afskaffet. (Kanonerne i August 1984,
    Solsjenitsyn, Beevor osv.) Og se lige PragerU om el-bilerne og de
    fugledræbende vindmøller m.v.)

    1. E. Frederiksen

      Uden sandhed går enhver civilisation til grunde
      BRAVO, FANTASTISK
      SANDT HELE VEJEN IGENNEM.

      1. Frihed er det bedste guld

        …som sol bestråler over muld
        lad den dit smykke være…

        Frihed er det gyldne skjold
        mod avind, list og overvold…

        Frihed er en sikker havn
        vend altid kun mod den din stavn…

        …..

        FORBLØFFENDE: PÅ ET TIDSPUNKT
        EFTERSØGT FOR MORD OG VOLDTÆGT

        Kendt dansk politiker har i udlandet
        været efterlyst for mord og voldtægt

        Læs videre hos Hodja eller 24nyt.dk

  4. Niels Poulsen

    “De moderne danskere er ret ligeglade med frihed og folkestyre. De vil have fred og frem for alt tryghed.”

    “Problemet er at kvinderne ikke aner hvad der foregår”

    “Og alle disse løgne sluges råt, fordi den typiske borger i dag er naiv, historieløs, glemsom og overfladisk…. samt og doven”

    Fortsæt endelig kritikken af de almindelige danskere, deres liv og værdier. Det skal nok ændre folkeopinionen 🙂

    1. Michael Andersen

      Hr. NP’s uvidenhed er nærmest grænseløs. Måske for meget Dansk Kvindesamfund?

      Citat start:
      Videoen ”De kaldte hende for LUDER”
      Det er her, man må undre sig over Dansk Kvindesamfund. Hvordan kan det nogensinde være deres opgave at reklamere for islam?

      Den eneste forklaring, jeg kan finde, er uvidenhed.

      Og udsagnet om, at hun bliver kaldt luder, lyder særdeles besynderligt. Det er jo det skældsord, de muslimske indvandrerdrenge bruger om danske kvinder uden tørklæde. At det pludselig skulle være omvendt, lyder meget mærkeligt. Ligesom tørklædeklædte kvinder i nattelivet i det hele taget lyder som noget, der foregår på Mars.

      Dansk Kvindesamfunds kvalmende propaganda-film for islam
      Marie Krarup, MF, forsvars- og gymnasieordfører for Dansk Folkeparti
      Berlingske 30. maj 2017.
      Citat slut

      1. Niels Poulsen

        Når dit kvindeideal er Marie Krarup, så forstår jeg godt, at du er ude af sync med den danske befolkning. Hun er i øvrigt ikke mere aktiv i dansk politik. Sidst man hørte fra hende, tog hun parti for Putin og imod det frie Vesten. Ligesom du gør. Føj for helvede.

        1. Klima handler ikke om klima, men om diktatur

          Er NP, HP og PS tre rød-fascister? Eller
          er der kun 1 rød-fascist? hvad er der galt med
          den ene eller de tre ? Siden alt forsimples eller
          vendes på hovedet. Marie Krarup tog ikke parti
          for Putin, men opfordrede til at man så mere
          nuanceret på forholdet mellem Rusland, USA,
          Nato og krigen i Ukraine. Hun er nu vistnok
          udelukket fra DR for at have en anden mening
          end Rørby Rønn.

      2. Michael Andersen

        Hr. NP lyder som dem han er modstander af.

        At udstille ægte fordomme eller truende adfærd er én ting, men offentlige fordømmelser af folk for at have fornuftige meninger, minder for meget om autoritære regimers tvungne konformitet.

        1. Alle de gamle partier er utroværdige

          SENSATIONELLE PÅSTANDE
          om Lars Buksetrold på Hodjas blog

          Er de blevet tossede i LA?
          En sag omkring våbenkøb i Israel er endt i at
          en lille sproglig fejl af LA mfl. er blevet pustet op
          til at være en kolossal fejl. Men fejlen er uden
          nogensomhelst praktisk betydning og alligevel
          vil oppositionen kværulere over den. Det rene
          pjat og ordkløveri. Carsten Bak eller Bach vil
          have al modernisering og genopbygning af for-
          svaret sat på pause i op til tre år, indtil man har
          fundet ud af hvem der kom til at lave en skrivefejl.
          Og indtil der har været en kommission og indtil
          man har fået “ryddet op”. LA går mere op i en
          ubetydelig formel fejl, end i om vi har et forsvar.
          Er LA et radikalt parti?

          Det vil nok også passe S fint, for så kan man nok
          krabbe sig udenom at bruge penge på forsvaret,
          for om tre år er krigen i Ukraine nok forbi, eller
          vi har haft en verdenskrig så intet er tilbage af
          Europa.

          Sagen var slet ikke opstået, hvis vi ikke havde sendt
          vores egne svære kanoner m.m. til Ukraine.

          Iøvrigt har vi intet civilforsvar. Ingen beskyttelsesrum
          og intet ellers der kan beskytte de civile. Så hvordan
          vil man bruge kanonerne? Granaterne vil jo nemt
          lande i byerne eller andre beboede områder. Og
          der kan jo også falde russiske bomber. Men det er
          måske ligegyldigt med civile tab? For danskerne
          er jo set fra dafniernes og platuglernes borg blevet
          til ikke-mennesker der alligevel snart skal udskiftes.

  5. Henrik Pedersen

    Hr. “Uden sandhed går enhver civilisation til grunde”,

    du takkes hermed for din sanddruelige omgang med realiteterne og din indædte modstand mod Trumps antidemokratiske og demagogiske løgne.

    Jeg beundrer dit klarsyn, når du oprigtigt bemærker “Nu er der radio-, tv-apparater og pc’er i næsten alle hjem, og det betyder at løgn og propaganda har fået kraft til at hjernevaske millioner af borgere på samme tid. ”

    Du lovprises for dit initiativ til at kortslutte radio-, tv-apparater og pc’er i næsten alle hjem, thi det er som du skriver: løgn og hjernevask.

    Kan du hjælpe mig? Jeg har en svag mistanke om, at du selv er offer for mediernes propaganda og ikke selv er dig det bevidst.

    Kan du forklare, hvorledes du har modtaget dit klarsyn?

  6. Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede

    Danske mænd, familier og børn mishandles,
    udnyttes, snydes og tyranniseres af kvindesagskvinderne.
    I kølvandet på disse rå, rabiate og woke politiserende duller
    og løgnagtige pulverhekse er der utallige uretfærdigheder,
    tragedier og knuste barneskæbner. En sidegren af deres
    politiske foretagsomhed er DRs konstante hetz mod de
    danske mænd. Som finder sig i alt, alt for meget.

    —–
    ——-

    I vores nutidige samfund lider tusinder
    af familier, mænd, børn og kvinder under den
    kommunistiske familiepolitik, som er gennemført af de
    rabiate kvindesagskvinder og beton-feminister som
    dominerer familie-bureaukratierne. Og danskerne lider
    under mange andre arter af svineri og undertrykkelse.
    Feministerne og kvotekvinderne er skrupskøre. På
    samme tid som de arbejder for ophøjelse af kvinderne
    arbejder de på afrikanisering og islamisering. Det vil
    jo føre til at kvinderne mister alle rettigheder. Og det
    vil ødelægge og udslette det danske folkehjem og
    de danske børns fremtid.

    1. Niels Poulsen

      En af de incels, som PET advarede imod i deres vurdering af terrortruslen imod Danmark (2022) udtaler sig her om sit forhold til kvinder (politiserende duller, pulverhekse).

      Man kan læse om det skræmmende fænomen “incel” på Den Store Danske:

      https://denstoredanske.lex.dk/incel?gad=1&gclid=EAIaIQobChMIhdi3p9HIgAMVV0BBAh1yEAzYEAAYASAAEgJozvD_BwE

      1. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

        Niels Poulsens manglende forståelse,
        indsigt og dømmekraft er blevet påvist
        og fastslået så mange gange, at nok ikke
        mange tager sig af hvad NP synes.

        1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

          Hvis man kan tro på hvad snesevis af
          læger, forskere, pårørende, virologer og
          andre fortæller på nettet, var pandemien
          et stort svindelnummer, og mange af covid
          “vaccinerne” indeholder giftige og farlige
          stoffer. Noget som som visse firmaer har
          udsendt videoer til at bortforklare.

          Men en række lægers advarsler er ikke til
          at misforstå. Se Hodja og youtube mv.

          1. De grønne og de woke er blodrøde

            Det er ret forbløffende så massiv
            DRs propaganda er blevet. Den kværner man
            løs med døgnet rundt. I næsten samtlige radio-
            aviser er der co2-hysteri og påstande om varme-
            rekorder. Selvom mange rapporter på nettet
            fortæller om kulde i Tyskland, USA og Asien.
            Iflg. dem er der ingen global opvarmning. Og
            iflg. PragerU, Hodja og diverse bøger og leksika
            er co2 en lille, uskadelige og nødvendig del
            af atmosfæren. Men klima-tosserne kender
            måske ikke forskel på co2 og co1?

            Der er også lange radio- og tv-serier med
            skræk-propaganda om co2 og klimaet. Det
            er tydeligt meningen at danskerne skal
            hjernevaskes. Vi trues nu med tørke,
            oversvømmelse, orkaner, jordskælv,
            vulkanudbrud, giftige insekter, trope-
            sygdomme og økonomisk sammenbrud
            og massedød, hvis vi ikke vil rette ind efter
            Borgens ønsker om at alt skal dreje sig om
            co2 og co2 afgifter samt co2 påbud, forbud,
            regler, stramninger og afskaffelse af landbrug,
            privatbiler, privatliv, kontanter og traditioner
            hvad angår insekt-fri og syntetiske madvarer.
            Alt vejr og al natur kloden rundt dramatiseres.

            Om mindre end 1 eller 2 år vil der være diktatur
            og nordkoreanske forhold i vores land, siges
            det mange steder på nettet.

            Og uhyggelige tilstande kan også opstå selvom
            co2 vanviddet stopper. Men det gør det nok ikke.

          2. Niels Poulsen

            Ja, over 7 millioner danskere er foreløbig døde som følge af Covid-19 vaccinerne. De er i færd med at blive erstattet af arabere og afrikanere planlagt af Klaus Schwab, folkemordspolitikerne og de statskontrollerede medier.

            Se Langtbortistan Fake News og Timbuktu Misinformation Times.

          3. De grønne og de woke er blodrøde

            Det er ret forbløffende så massiv
            DRs propaganda er blevet. Den kværner man
            løs med døgnet rundt. I næsten samtlige radio-
            aviser er der co2-hysteri og påstande om varme-
            rekorder. Selvom mange rapporter på nettet
            fortæller om kulde i Tyskland, USA og Asien.
            Iflg. dem er der ingen global opvarmning. Og
            iflg. PragerU, Hodja og diverse bøger og leksika
            er co2 en lille, uskadelige og nødvendig del
            af atmosfæren. Men klima-tosserne kender
            måske ikke forskel på co2 og co1?

            Der er også lange radio- og tv-serier med
            skræk-propaganda om co2 og klimaet. Det
            er tydeligt meningen at danskerne skal
            hjernevaskes. Vi trues nu med tørke,
            oversvømmelse, orkaner, jordskælv,
            vulkanudbrud, giftige insekter, trope-
            sygdomme og økonomisk sammenbrud
            og massedød, hvis vi ikke vil rette ind efter
            Borgens ønsker om at alt skal dreje sig om
            co2 og co2 afgifter samt co2 påbud, forbud,
            regler, stramninger og afskaffelse af landbrug,
            privatbiler, privatliv, kontanter og traditioner
            hvad angår insekt-fri og syntetiske madvarer.
            Alt vejr og al natur kloden rundt dramatiseres.

            Om mindre end 1 eller 2 år vil der være diktatur
            og nordkoreanske forhold i vores land, siges
            det mange steder på nettet.

            Og uhyggelige tilstande kan også opstå selvom
            co2 vanviddet stopper. Men det gør det nok ikke.

            …..
            ………….

            Fejl opstod ved sending. Kopier af denne tekst bedes slettet, da
            det ser dumt ud med flere ens indlæg oveni hinanden. På forhånd tak.

          4. Niels Poulsen

            Timbuktu Misinformation Times har en leder om, at det er en menneskerettighed at brænde troende menneskers hellige skrifter.

            Pyromani er en menneskerettighed.

  7. Fra velfærd til statsterror og aktiv dødshjælp

    Vi kan skrive alt det vi orker på
    denne blog, men det ændrer ingenting hvis vi lader
    det blive ved det. Landet hælder allerede ud over
    afgrunden. Samme afgrund som Sverige er ved at
    forsvinde ned i. 90-98% af danskerne har stadig ikke
    forstået at folkemordstinget er et folkemordsting.
    De har ikke fattet at Europa, Norge, Sverige og
    Danmark er på vej ind i et tæt mørke af totalitær,
    altødelæggende dødbringende politik. De 90-98%
    nøjes med MSMs købte og statsbetalte propaganda
    og véd derfor ingenting om de afgørende politiske
    “forretninger”, mens de véd alt om ligegyldigheder,
    “klimaet” og hvad den snakkende klasse ellers
    synes at de skal vide noget om.

    Svenskerne er sendt ud på en rejse der er blevet
    som en rejse i en kreaturvogn eller et spøgelsestog.
    De lever i en tilstand af terror og tiltagende frygt,
    ufrihed og utryghed. Der er nu rekorder i vold og
    mord, skyderier, knivstik og påsatte brande. Malmø
    er en krigszone med daglige overfald, eksplosioner
    og vanvidskørsel.

    Indvandringen til Danmark fortsætter i det skjulte.
    Og undertrykkelsen af danskerne på alle mulige
    områder tager til i styrke. Og der er planer om at
    gøre vores land til et diktatur, til een stor fattiggaard
    og fangelejr. Ved brug af idéer fra K. Schwab, Soros,
    Fauci, Bill Gates, Pfizer mfl. Læs Elon Musk Zone
    om dem.

    Tror man at det er løs snak, har man nok ikke fulgt
    med i hvad der er foregået i USA, Canada, Sverige,
    Venezuela, Australien, EU, Libyen, Iran, Belgien,
    Afghanistan og Ukraine indenfor de sidste to år.

    Ved at fortsætte søvngænger-kursen dømmer
    danskerne sig selv til at forsvinde. Vind eller
    forsvind, det er nutidens spilleplade.

  8. Karl Martell

    Som der var en der skrev. Hvis ikke det er en ytring at brænde koranen, så er det vel heller ikke en ytring at brænde en dukke af Mette Frederiksen !
    Sådan må logikken vel være, eller er der noget jeg har misforstået?

    1. De grønne og de woke er blodrøde

      Mine to kommentarer herunder bedes slettet. Tak.
      Der gik koks i sendingen. (er på højere oppe)

      1. Henrik Pedersen

        Slet bare det hele. Der er gået koks i alt, hvad du skriver.

        Så undgår du at havne i dårekisten!

  9. David

    Islam truslen er stærkt overvurderet… det er den teknokratiske marxist bølge ledt an af en søn til en nazist der skyller ind over vesten, korruption, grådighed og mangel på værdighed har gjort at vi er nået dette menneskelige lavpunkt. En del er kalkulerende og ser sig selv som en del af den nye verdensorden nogen profitere på det, som flere også gjorde under besættelsen og vælger derfor bevidst ikke at modsige det, andre vil bare gerne forblive i trygheden og vil derfor ikke vide for meget og hellere høre fuglene pippe, og nogen er bare for dovne eller har ikke forstået hvad det er der sker.

    1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

      Den islamistiske trussel er næppe overvurderet,
      men det er rigtigt at det især er marxister der har skabt denne
      trussel, ved at overflytte millioner af arabere og afrikanere til
      Europa. EU stillede endda store færger til rådighed, så 5000
      asylanter ad gangen, kunne sejles over Middelhavet. De røde
      har dog fået stor medhjælp af feminister, pladderhumanister
      og korrupte politikere, til at importere så mange kulturfremmede
      at hele Europas stabilitet, fred og sikkerhed nu er i fare. Hvortil
      kommer at landenes økonomi, velfærd og sundhed er undergravet.

      Pladderhumanisterne er dog ikke så meget humanister, at de
      vil redde deres egne befolkninger, deres landsmænd og medsøstre.

      Nej, gak-gak humanisterne angriber og udrydder gerne
      deres egne folkefæller for at skaffe plads til alverdens krævende,
      utaknemmelige, stridbare og aggressive fremmede fra Afrika og omegn.

  10. De grønne og de woke er blodrøde

    Det er ret forbløffende så massiv
    DRs propaganda er blevet. Den kværner man
    løs med døgnet rundt. I næsten samtlige radio-
    aviser er der co2-hysteri og påstande om varme-
    rekorder. Selvom mange rapporter på nettet
    fortæller om kulde i Tyskland, USA og Asien.
    Iflg. dem er der ingen global opvarmning. Og
    iflg. PragerU, Hodja og diverse bøger og leksika
    er co2 en lille, uskadelige og nødvendig del
    af atmosfæren. Men klima-tosserne kender
    måske ikke forskel på co2 og co1?

    Der er også lange radio- og tv-serier med
    skræk-propaganda om co2 og klimaet. Det
    er tydeligt meningen at danskerne skal
    hjernevaskes. Vi trues nu med tørke,
    oversvømmelse, orkaner, jordskælv,
    vulkanudbrud, giftige insekter, trope-
    sygdomme og økonomisk sammenbrud
    og massedød, hvis vi ikke vil rette ind efter
    Borgens ønsker om at alt skal dreje sig om
    co2 og co2 afgifter samt co2 påbud, forbud,
    regler, stramninger og afskaffelse af landbrug,
    privatbiler, privatliv, kontanter og traditioner
    hvad angår insekt-fri og syntetiske madvarer.
    Alt vejr og al natur kloden rundt dramatiseres.

    Om mindre end 1 eller 2 år vil der være diktatur
    og nordkoreanske forhold i vores land, siges
    det mange steder på nettet.

    Og uhyggelige tilstande kan også opstå selvom
    co2 vanviddet stopper. Men det gør det nok ikke.

    …..
    ………….

    Fejl opstod ved sending. Kopien af denne tekst bedes slettet, da
    det ser dumt ud med to ens indlæg oveni hinanden. På forhånd tak.

    1. Niels Poulsen

      Send venligst nogle flere kopier. Det handler jo for dig om at overplastre Aamunds blog med dine forrykte kommentarer.

      1. Blot en bemærkning

        `
        Morsom kommentar fra NP der jo ikke
        bestiller andet end at overplastre denne tråd
        med forrykte kommentarer.

  11. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

    “Danskerne vil bare have tryghed, fred og ro”

    Tror vælgerne og borgerne at disse værdier fås gratis,
    eller at de kommer af sig selv?

  12. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    .
    ER MASSEMORD / MASSEDØD
    PLANLAGT TIL AT FINDE STED I 2023 ELLER 24?

    Der er nu en video hvor chefen, direktøren
    eller ceo’en for Pfizer udtaler at det er Pfizers mål
    at landenes befolkninger skal reduceres med 50%
    i 2023 og 24. Det er vel det samme som at sige at
    Pfizers vacciner skal bruges til at aflive millioner
    af sagesløse civile. Er videoen falsk eller har vi her
    en ceo som er repræsentant for rablende vanvittige
    fantaster som finder det ok at myrde løs på civile
    og harmløse mennesker, unge og ældre, børn og
    voksne, mænd og kvinder? Find selv videoen hos
    Hodjas blog, Youtube eller Elon Musk Zone.

    Se også hvad lægerne Campbell, Malone, McMillan,
    Malone og McCullough fortæller.

    1. Niels Poulsen

      Hvis nogen skulle være interesseret, så er videoen med direktøren for Pfizer, Albert Bourla, blevet manipuleret.

      I den originale udgave af interviewet siger Bourla:

      “The first week we met in January of ’19 in California to set up the goals for the next five years – and one of them was by 2023, we will reduce the number of people in the world that cannot afford our medicines by 50 percent.”

      I den manipulerede video er “that cannot afford our medicines” blevet klippet ud.

      Det er den måde vaccinemodstanderne og troldefabrikken i Sankt Petersborg arbejder, og molboen, som spammer Aamunds blog, labber det ukritisk i sig og viderebringer misinformationen.

      Man kan læse om den forfalskede video her:

      https://www.snopes.com/fact-check/pfizer-ceo-reduce-world-population/

      1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        NP: Når jeg skrev at videoen måske var
        falsk, har jeg da ikke ukritisk labbet den i mig.
        Hvorfor lyver du altid? Men iøvrigt véd vi stadig
        ikke om den er manipuleret. Pfizer har vist sig
        at være et helt skruppelløst foretagende. At NP
        påstår at den er manipuleret er ingen garanti
        for at den er det, eftersom NP manipulerer i
        næsten alle sine indlæg. Videoen med ceo’en
        skal angivet været optaget med et skjult kamera
        ved et lukket møde. Om det passer vides dog ikke.
        Men der er beviser på nettet for at “vaccinerne”
        kan have frygtelige bivirkninger. Det benægtes
        naturligvis af vores net-trolde.

        1. Niels Poulsen

          Hej molbo

          Det viser, at du ikke har læst artiklen, jeg linker til.

          Både den originale og forfalskede video gengives.

          Molbo skriver: “Videoen med ceo’en skal angivet været optaget med et skjult kamera ved et lukket møde.”

          Det er en selvopfundet løgn, tosse. Hvis du trykker på linket, kan du se, at det er selveste Klaus Schwab, som interviewer Albert Bourla ved et WEF-møde.

          Men jeg ved jo, at du ikke tør trykke på mine links, fordi du tror, at mine venner i PET registrerer dig eller noget i den dur.

          Jeg har ikke ord for, hvor ubeskrivelig dum du er.

          1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

            Hvis man påviser hvor latterlig og
            løgnagtig NP er, bliver han selvfølgelig
            sur og fornærmet, og svarer så igen
            med at man er ubeskriveligt dum,
            og med fantasier om dut og dat.
            Men dum kan han da selv være. Den
            IQ han lægger for dagen er da ikke
            imponerende. Han er f.eks. ikke i
            stand til at møde argumenter med
            argumenter.

            Iøvrigt fylder NP, HP og PS deres
            kommentarer med postulater, beskyldninger og skældsord, og
            det har de gjort længe, men får
            de igen med samme mønt, bliver
            de tøsefornærmede og gribes
            af selvmedlidenhed.

          2. Niels Poulsen

            Klik på linket, så vil du indse, at du er en idiot.

    2. Henrik Pedersen

      Hr. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna,

      du fortalte tidligere, at Schweiz havde “forbudt” Covid-19 vacciner fra Pfizer-Biontech.

      Det er en lodret løgn. Centralregeringen i Bern anbefaler netop Pfizer-Biontech mod Corona.

      Hvorfor udspyr du løgn i denne blog?

      Har Corona angrebet din sunde fornuft, fordi du ikke lod dig vaccinere?

      1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        H. P: Nettet har haft en video om det.
        Men hvordan har du konstateret at det ikke passer, når
        du har det princip at du ikke vil lytte til andet end MSMs
        postulater. Er det fra Politiken at du “véd” at Schweitz
        alligevel ikke har tilbagekaldt “vaccinen”? Eller er det
        fra NP og PS?

        1. Henrik Pedersen

          Svar: fra myndighederne i Schweiz.

          Good reasons to get vaccinated against COVID-19
          https://assets.ctfassets.net/fclxf7o732gj/4MAiR8nP3hBeWRhIcWnVT1/420ebfc574cd65c4268648fd90954a4d/Merkblatt_Impfung_GuteGruende_EN.pdf

          Anbefalingerne fra dengang Covid-19 startede:

          “The Pfizer/BioNTech vaccine has been approved by Swissmedic, the Swiss agency for the authorisation and supervision of therapeutic products. According to the data assessed by the Swiss Agency for Therapeutic Products, the level of protection afforded seven days after the second injection of the vaccine is over 90 percent. On the basis of the safety, efficacy and quality data the vaccine is suitable without age restrictions for all adults from age 16.”

          https://www.bag.admin.ch/bag/en/home/das-bag/aktuell/news/news-17-12-2020.html

          Aftaler i Schweiz for diverse Covid-19 vacciner – herunder Pfizer:

          https://www.bag.admin.ch/bag/en/home/krankheiten/ausbrueche-epidemien-pandemien/aktuelle-ausbrueche-epidemien/novel-cov/impfen/beschaffungsvertraege-covid-19-impfstoffe.html

  13. Karl Martell

    Ytringsfriheden og frie, lige og hemmelige valg er selve fundamentet under demokrati. Det der sker nu er at vi parkerer vores indenrigspolitik i Teheran og Grimshøj, det kan sammenfattes i appeasement og defaitisme. Chamberlain, Halifax og Scavenius som ledestjerner i dansk politik. Der går en lige linje fra Marrakesh til det der sker nu. Landet må lide under at både Statsministeren og udenrigsministeren forsøger at kører sig i stilling til en international toppost!
    SKAM!

    1. Prins Valiant fra Thule

      Det har Karl Martell ganske ret i. Lars Quislings rejse til
      Marrakesh var og er en skandale, men skammen hviler
      ikke kun på Lars, for DF-Tullesen og Pia K gav jo grønt
      lys til rejsen, og det er blot en af flere svinestreger fra
      deres side. En af forklaringerne på hvorfor DF gik fra
      37 mandater til at være tæt på at ryge ud af FT. I tiden
      2015-2019 var DFs politik at snorksove, mens de lå for
      for fødderne af Lars, selvom DF var større end V. At
      blive stuerene var Tullesens og Pias eneste mål. Deres
      svigt overfor vælgerne er nok det største svigt og vælger-
      bedrag i de sidste 30 år. Og konsekvenserne af deres
      usle forræderi er ganske forfærdelige.

      (Alle partierne er dog temmelig utroværdige)

  14. Ivan Dybdal

    Ja, hvad skal vi med ytringsfriheden? Helt enig med AA i blogteksten.
    Men som SFs GRUNDLÆGGER, Aksel Larsen vist nok engang sagde i folketinget, skal man passe på med at løfte fanen så højt, benene ikke kan nå jorden.
    Danmark er for lille et land til at føre en selvstændig forsvars- og sikkerhedspolitik. Vi kan heller ikke føre vores egen udenrigspolitik. Sådan ligger landet.
    Et stort flertal af vælgerne og de politiske partier, de har valgt til folketinget ved alle de seneste folketingsvalg, har besluttet at tillade muslimsk masseindvandring.
    Det skete med udlændingeloven af 8. juni 1983. Kun Fremskridtspartiets 12 medlemmer stemte imod lovens vedtagelse i folketinget. Løbet er kørt, skaden er sket og skindet er solgt! 🙂
    Hvis man har sagt a, må man også sige b, men hvis vi afstår fra af brænde koraner af i demonstrationer, er det en meget minimal indskrænkning af ytringsfriheden. Den kan jeg personligt godt leve med.
    Vi må indse at masseindvandringen af muslimer har konsekvenser. Demografi er skæbne, som bekendt.

    1. Karl Martell

      Defaitist

      1. Ivan Dybdal

        OK, Karl Martell, demonstrationen med koranafbrænding kan man for min skyld forbyde. Men loven bør i givet fald efter min mening specifikt nævne, at det kun er et forbud mod at brænde koranen af som demo. (Det kan vi så le højt af, fordi det viser, at de muslimske koranfanatikere er komplet latterlige! 🙂 Men et stort flertal af vælgerne og de politiske partier har desværre i næsten et havt hundrede år tilladt masseindvanding af muslimer. Dem må vi så leve med. Vi må indse at masseindvandringen af muslimer har konsekvenser. Demografi er skæbne, som bekendt.
        Jeg er også enig i hvad Flemming Jansen skriver i dag i DEN KORTE AVIS:

        “I stedet for at lægge sig fladt ned for de muslimske trusler og lade dem diktere dansk lovgivning burde regeringen svare igen med at kræve kristne mindretal respekteret i de muslimske lande. Faktisk burde den danske befolkning føle sig krænket over, at det ikke sker – i hvert fald er der grund til at spørge udenrigsministeren og regeringen, hvorfor den ikke agerer mere aktivt, når det gælder protester i forhold til de muslimske regimers konsekvente forfølgerser af kristne (..) kristne forfølges på alle mulige måder i muslimske lande. Det er forbudt at være i besiddelse af en Bibel, kristne kirker afbrændes, og kristne borgere betragtes og behandles som vantro andenrangs mennesker uden de samme rettigheder som muslimerne.”

        Jeg kan tilføje, at så vidt jeg ved, har mange millioner kristne forladt de muslimske lande på grund af muslimernes forfølgelse af kristne.
        Selv dagbladet Politiken har opdaget det: “De kristne er under pres. Det går tilbage for kristenheden over det meste af Mellemøsten, hvor det hele begyndte.” (Anders Jerichow i Politiken den 24. december 2021)

        1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

          Ivan Dybdal synes at glemme at giver man efter
          for pres fra de muslimske lande, vil de blive opmuntret
          til at fremsætte nye krav og derefter endnu flere krav,
          og det vil ikke stoppe før Danmark er blevet en filial
          af Afrika.

          Ivan ser også ud til at mene, at hvis nogen vil slå
          en ihjel, må man bare lære at leve med det. Man
          skal bare affinde sig med det. Det kan vist godt
          kaldes en slap og defaistisk holdning.

          1. Ivan Dybdal

            Kald det hvad du vil. Koranafbrændigs demoer er nærmest one-man-shows, der laves for tv. De skaber selv og ønsker hele tiden nye sensationer. Det er det, de lever af.

            At forbyde demoer med koranafbrænding er ikke meget. Loven bør i givet fald efter min mening specifikt nævne, at det kun er et forbud mod at brænde koranen af som demo. Det kan vi så le højt af, fordi det viser, at de muslimske koranfanatikere er komplet latterlige!
            Regeringen burde derimod samtidig kræve at de kristne mindretal respekteres i de muslimske lande, hvor kristne forfølges på alle mulige måder og det er forbudt at være i besiddelse af en Bibel, kristne kirker afbrændes, og kristne borgere betragtes og behandles som vantro andenrangs mennesker uden de samme rettigheder som muslimer. Så vidt jeg ved har mange millioner kristne forladt de muslimske lande på grund af muslimernes forfølgelse af kristne. Det bør vi hellere protestere imod !

          2. Karl Martell

            Man kunne f.eks forbyde lande, som ikke vil accepterer at kristne organisationer donerer midler til kirkebyggerier i deres lande , at donerer penge til moskebyggerier i vores lande!
            Dybest set ville Danmark være et bedre land at leve i, hvis vi ikke havde alle de muslimer, som ubegavede politikere har importeret til landet!

          3. Niels Poulsen

            Der er løbet meget vand under broen siden slaget ved Poitiers i 732.

            Det er forbudt at donere store pengegaver til danske moskeer.

            https://jyllands-posten.dk/indland/ECE14147402/organisationer-forbydes-at-give-store-pengegaver-til-danske-moskeer/

          4. Karl Martell

            I følge JP er det kun bestemte organisationer, der ikke må donerer til moskeer.
            Erdogan må f.eks. godt.

  15. Flaben Fræk

    Vi må i de seneste dage, chokeret konstatere, at deponering af danskernes ytringsfrihed hos den muslimske lobby OIC – is a key priority – i Baron von Græsteds CV – Baron von Græsted; manden som smed danskere for muslimer…

  16. Michael Andersen

    Et venligt varsel

    Hvis USA, Frankrig, Storbritannien og Tyskland sponsorerer en nigeriansk invasion af Mali, Burkina Faso og Niger mod algeriske ønsker, er der risiko for at den muslimsk-kristne kløft udvides.

    Man bør som borger have et øje på udviklingen.

    1. Blot en bemærkning

      M.A.: Lige det problem kan vi nok ikke gøre
      så meget ved. Da vi ikke kan tage os af og gøre noget
      ved alle problemer i 200 lande, er det nok bedre at
      vi koncentrerer os om Danmarks og nabolandenes
      problemer som truer med at udslette europæernes
      kultur og fremtid.

  17. Blot en bemærkning

    M.A.: Lige det problem kan vi nok ikke gøre
    så meget ved. Da vi ikke kan tage os af og gøre noget
    ved alle problemer i 200 lande, er det nok bedre at
    vi koncentrerer os om Danmarks og nabolandenes
    problemer som truer med at udslette europæernes
    tryghed, kultur og fremtid.

    1. Michael Andersen

      Tak for kommentaren.

      Die Welt oplyser at Tyrkiet sender 1 million syrere retur og det må forventes at mange søger til EU. Hvis der oveni kommer en storkonflikt i Afrika, udløser det flere flygtninge og spændinger internt i EU.

      Det er mig en gåde at EU’s ledere ikke for længst har lukket de ydre grænser, eftersom vores fælles handelssamarbejde trives i fred og udvikles på et demokratisk fundament. Man bør indse at Europa har et storproblem med indvandring, ringe integration og mislykkede sociale reformer, herunder skoler og uddannelse.

      Måske de politisk korrekte kan svare på hvordan de har tænkt sig at forene sharia med demokrati?

  18. Ole Madsen

    Det er et paradox, at loven foreskriver ubetinget religionsfrihed, også for religioner, der uden omsvøb docerer drab på vantro. Men ytringsfrihed vil man indskrænke, især med hensyn til ytringer, der krænker religoner, der docerer drab på vantro.

    1. Niels Poulsen

      Det er heller ikke sandt. Vi har hverken absolut ytringsfrihed eller absolut religionsfrihed.

      Man har ifølge Grundloven lov til at dyrke sin tro, men troen er underlagt øvrig dansk lovgivning. Hvis en muslim dræber en jøde, så vil han blive straffet efter den danske straffelov. Han kan ikke undgå straf ved at henvise til et citat fra koranen.

      Troen er underlagt de danske love.

      1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

        Hos Hodja skriver bloggere at nu er
        det for sent at redde Danmark. En anden blogger
        beskriver danskerne som en dødskult der lystigt og
        smilende lader sig skubbe ud over afgrundens kant.
        Og så er der videoer som viser at politikerne fører
        sig frem med ræve- og svinestreger og dødbringende
        politik. Men alle ord preller af på NP, HP og PS og de
        mange der tænker lige så overfladisk som de. Eller
        som slet ikke tænker.

        De tre P’er betegner andre bloggere
        som tosser, som ubeskriveligt dumme, som
        idioter. Men selv fatter de ikke at Danmark befinder
        sig i en eksistenskrise. De ser ingen problemer ved
        masseindvandringen, kriminaliteten, udgifterne,
        boligmangelen, kommunismen og islamiseringen.

        Og de mener at samfundet fungerer perfekt og optimalt
        på nærmest alle områder. For dem er det ligegyldigt at
        hundredtusindvis af danskere har fået livet forpestet og
        ødelagt af politiske, bureaukratiske, økonomiske og
        sociale overgreb samt svigt, dumheder, skandaler og
        uretfærdigheder. Og det rører dem ikke at vi snart vil
        være i samme situation som svenskerne, tyskerne, de
        franske og andre som er blevet snydt og forrådt af
        hyklere, snakkehoveder, blålys, platugler, skuespillere
        og bondefangere.

        Alt tyder på at NP, HP og PS er udstyret med ørepropper
        og kæmpestore sky-klapper, samt briller med enormt tykke
        røde brilleglas. Kan der være anden forklaring på deres
        højst besynderlige skriverier?

        Kan de tre være andet end

      2. Michael Andersen

        @ Hr. NP

        Et eller andet sted er der et problem.

        Danmark 18.07.18 Kl. 21:00
        Næsten halvdelen af alle indsatte i fængslerne har ikke-dansk baggrund
        Kristeligt Dagblad

        1. Blot en bemærkning

          Det er iflg. andre kilder over halvdelen. Og
          nogen påstår at de fremmedes kriminalitet
          pr. 100.000 personer, er 7-10 gange højere
          end danskernes ditto.

          1. Michael Andersen

            Man begynder at tro der er en sammenhæng?

            For få dommere og flere langvarige straffesager får byret til at håbe på mirakler.
            Presset på domstolene har været stigende. Nu er det ikke usædvanligt, at nye sager først berammes i 2025, siger forsvarsadvokat. (JP 8/8)

        2. Niels O

          Hvor mange indsatte er det?

          1. Wiens redning skete 1683

            Formelt rigtigt, men NPs
            svar er alligevel for firkantet

            Svaret til Ole Madsen er ikke helt
            korrekt. For een ting er teori, noget
            andet er praksis. NP “glemmer” at
            dansk lovgivning i praksis er blevet
            til stor forskelsbehandling, selvom
            alle i teorien er lige for loven.

            Danskerne diskrimineres, mens
            islamister/muslimer oftest
            favoriseres og får langt større
            spillerum eller mildere domme.
            Eller en bedre behandling hele
            vejen igennem.

          2. Michael Andersen

            @ Hr. Niels O,

            Der er et notat på 14 sider, af februar 2023, med titlen: ”Kriminalitet blandt mandlige indvandrere og efterkommere fra MENAPT-landene”.

            Her fremgår overtrædelser siden 2016. Problemet er at notatet IKKE viser grovheden, antallet af forhold og længden af straf der er idømt.

            Samlet er retsforholdene, udtryk for en katastrofe overfor danskerne.

            Hvorfor tegner man et skønmaleri, der undgår problemløsning?

            Endvidere kan Rockwool Fondens Forskningsenhed kan påvise, at forsinkelser ved domstolene betyder øget kriminalitet. (JP 9/8).

            Integrationsbarometer dot dk

          3. Niels O

            Tak til Michael Andersen for et ikke-svar. Jeg havde heller ikke forventet andet.

            Men godt en gang imellem at få bekræftet, at det aldrig kan betale sig at kommentere/svare på dine indlæg.

          4. Michael Andersen

            Hr. Niels O,

            Der er en årsag til at man ikke “bare” sætter tal på. Her er nogle:

            Indekstallene (ovenfor) er alderskorrigerede, således at der er korrigeret for, at der blandt indvandrere og efterkommere fra MENAPT-landene er relativt flere unge mænd, end der er i hele befolkningen.

            Opgørelsen omfatter aldersstandardiserede indeks, indeks korrigeret for alder og socioøkonomiske forskelle og antal dømte.

            Forholdet mellem dette beregnede antal dømte og det faktiske antal dømte kaldes for et aldersstandardiseret kriminalitetsindeks.

            Ud over alder afhænger kriminaliteten i høj grad også af sociale og økonomiske faktorer. Der er derfor også medtaget et kriminalitetsindeks, der er korrigeret for alder og socioøkonomiske forskelle.

            Hvad med at gøre et forsøg selv, det vil sikkert interessere mange.

          5. Niels O

            Du behøver ikke blive ved med at bekræfte.

            Var der i alt 4 indsatte med fordeling på 2/2 i et land med 5, 8 millioner indbyggere, ville du barnligt trodsigt fremføre samme latterligt ligegyldige relative argumenter.

            Slut herfra.

  19. Arne Lago von Kappelgaard

    Læs Klaus Wiwel: “Den sidste nadver,” (2013-Kristeligt Dagblads Forlag). Det er tankevækkende og rystende læsning.

    1. Sandhed er bedre end løgn

      NP, HP og Ps osv. er meget overbeviste om
      at Pfizer har rent mel i posen, og om at ceo’en i
      koncernen kun er ude på at skaffe billig medicin
      til fattige der ellers ikke har råd til at få et dejligt
      stik i skulderen. Og de tror ikke på at den fine
      ceo kan have sagt noget uhyrligt i en samtale
      med K. Schwab. Men i betragtning af at WEF
      ikke har lagt skjult på uhyrlige tanker om at
      reducere landenes befolkninger med 70-90%,
      og i betragtning af at Bill Gates, Soros og Fauci
      m.fl. iflg. Youtube og Elon Musk også har været
      ude med meget sære udmeldinger, så véd man
      jo snart ikke hvad man skal tro. Og massemord
      har været noget ret almindeligt gennem de
      sidste 2500 år. Man skal ikke være naiv og uden
      videre tro på det gode i alle mennesker, når der
      sker mistænkelige ting i politik og big business.

      Oveni er der de mange videoer som fortæller om
      sygdomme og massedød pga. “vaccineringer”.

    2. Gud bevare Danmark

      (når nu danskerne ikke gider)

      Kappelgaard

      Hvad koster bogen “Den sidste nadver”? Handler
      den om indvandringen?, og hvornår er den fra,
      og er den hos boghandlerne?

  20. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Gud bevare Danmark

    Bogen handler om kristnes usle vilkår i Mellemøsten, man tror det er løgn, men det passer jo helt fint med, at den danske løgnepresse aldrig tager dette op, for så stigmatiserer man jo muslimen.
    Den kom i 2013 som jeg skrev, og du kan købe et perfekt brugt eksemplar på nettet, eller lån på bibliotek.

    1. Gud bevare Danmark

      … når danskerne nu ikke gider

      Tak for svar.

      Ja, den rædselsfulde behandling kristne og andre
      “forkerte” mennesker udsættes for af islamister
      i arabiske og afrikanske lande, vil jo blive den
      behandling vi danskere også selv vil få, når vores
      land er blevet overtaget af fanatiske kulturfremmede.
      Og allerede i dag rammes mange af vi “mindreværdige”
      danskere af den vold som “berigerne” har specialiseret
      sig i. Som Den korte avis, Snaphanen og Hodjas blog
      tit har fortalt om. Og som voldsomme uroligheder og
      nedbrænding af huse, skoler, biler, kirker, biblioteker,
      biografer, butikker, diskoteker, tankstationer, politi-
      stationer, koncertsale, børnehaver og supermarkeder
      i Frankrig og Sverige er eksempler på.

      Men de eneste svar der kommer fra nutidens debile
      politikere går ud på at det var trist og vores tanker
      går til ofrene, men nu må vi se fremad. Det er
      hvergang de samme radikale og liberale floskler.

  21. Michael Andersen

    “Islamistiske stemmers vrede mod Danmark og Sverige bunder i mere end blot koranafbrændinger. Sikkerhedstjenester er opmærksomme på et negativt fokus på LGBT+-miljøet fra militante islamister”.

    Siger Jyllands-Posten, at hvis vi indskrænker ytringsfriheden, tager militante islamister LGBT miljøet i hånden?

  22. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Gud bevare Danmark

    Det er nemlig korrekt, men tåberne på Christiansborg, har ikke sat sig ind i, hvad islam står for. De tror fortsat, at når de imødekommer muslimen, så får de fred, men det kan ikke være mere forkert. Det er som at kaste benzin på et bål, og muslimen opfatter det som svaghed. Overfor islam skal man være stål hård, og ikke ryste på hænderne, det viser al erfaring.
    Siden islams fremkomst, så er alle erobringer foregået med sværdet i hånd, og de erobrede er enten blevet myrdet, eller skulle betale den særlige særskat (kristne og jøder). Når muslimer bliver mange nok i et land, så mener de sig berettiget til at islamisere (ødelægge) landet, det er der utallige eksempler på.
    På vores gamle kristne kontinent, så kig på lande som Sverige, England, Holland, Belgien, Frankrig, lande der allerede er godt på vej til at overgå til islams grønne banner, hvis der ikke hurtigt bliver skredet ind.

    Vil bare gøre opmærksom på, at i marts 2012 kom der en svada fra Saudi-Arabiens stormufti – den højeste religiøse autoritet i landet – Sheik Abdul Aziz bin Abdullah med følgende : “- det er nødvendigt at ødelægge alle kirker i regionen.” !! Det er da en udtalelse der vil noget.
    Denne mand huserer stadig i Saudi-Arabien, og spreder sine syge synspunkter. Og så fordi der bliver brændt nogle bøger, hvad så!

    Når folk bliver vrede fordi deres tro bliver hånet, så er det vel fordi, de godt ved at deres tro er volapyk, intet andet end tynd fernis over en elendig tilværelse. Vi skal ikke respektere deres ret til løgn og selvbedrag, desto længere går der før de mennesker tør kravle ud af deres mentale huller og tage fat på den skræmmende opgave det er at skabe sig en tilværelse. Hvorfor lever store dele af Mellemøsten i armod og fattigdom, det er på grund af den syge mands religion der hedder islam.

    1. Michael Andersen

      Hr. Kappelgaard, tak.

      Gang på gang kobler regeringen korandebat til Ukraine-krigen: ”Nu må den største spin-alarm i hele verden snart ringe”.

      Sådan siger de på JP.

  23. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Michael Andersen

    Det er rigtigt. Forleden heftede jeg mig ved, at en af grundene til at de 2 supersygehuse bliver forsinket samt væsentligt dyrere end beregnet, så blev krigen i Ukraine nævnt som en af årsagerne. Et argument som er hentet i forretningen for spøg og skæmt.
    Naivitetens og løgnens brede vej er tankeløst blevet betrådt i alt for mange år.

    Frontkæmperne for løgnen og usselheden, har været de stats finansierede medier, løgne-pressen, diverse politiske partier samt sammenrendet af gutmenschen, storbytosserne og diverse lektorer fra diverse uddannelsessteder, samt andre svage sjæle.

    1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

      ´´
      Det kan snart gå helt galt, for politikerne vil
      putte os allesammen ned i en stor sort gryde

      Både Kappelgaard og Aamund er store kapaciteter, og så
      er de på danskernes side. Havde vi dog bare flere af den
      slags mænd, i stedet for de usle kræmmersjæle og åndsformørkede
      rødkålshoveder som er ved at lede landet ud i fordærv. Og det hele
      ser ret håbløst ud, ligesom i 1683 og 1942. Men som man siger: gode
      tider skaber skvattede mænd. Skvattede mænd skaber onde tider.
      Onde tider skaber rigtige mænd. Og rigtige mænd skaber gode tider.
      Så vi kan da håbe at det er ligefør de danske mænd (og kvinder)
      tager sig sammen og redder fædrelandet, folkehjemmet og nationen
      fra ødelæggelse og undergang.

      For ellers synker Titanic-Danmark med mand og mus, helt ned til
      bunden hvor det vrimler med hajer, havslanger, blæksprutter og
      andre gespenster. Det bliver ikke et eventyr for børn.

    2. Piotr

      Det er altid yderst belejligt med en rask krig, lige uden for ens egen baggård.
      Den kan være skyld i mange ting. Bl.a. bruges til at ramme befolkningen på deres tryghed og økonomi.

      Stem blankt! Direkte Demokrati! SIAD! Forbyd Slammet! Støt Paludan! P.

      1. Michael Andersen

        @ Piotr, tak
        Hvis man mener at religion bør undtages kritik, så mener man at demokratiet har vigepligt.
        En regering som tror, at dets egne vedtagne værdier, er de højeste værdier og sandheder, ender med at udøve en form for skjult diktatur.

        Er regeringens demokrati blevet til demokratur?

  24. Arne Lago von Kappelgaard

    @ Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden.

    Som man sagde for ikke så mange år siden: ” Bløde senge giver slappe drenge” eller “-jeg er fra den tid, hvor en bøsse var en man gik på jagt med.”

  25. Karl Martell

    Husk på at dem der for 20-25 år siden blev udskammet på det skammeligste, var dem der forudså en lidt mildere udgave af det vi oplever nu! Det var dem der havde ret, og venstrefløjen, som havde uret.

    1. Poliik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

      Karl Martell

      Ja, dem der advarede mod indvandring,
      kommunisme og bureaukrati, har haft ret hele
      vejen igennem. Og tiden siden 1968 0g 1983
      har været een lang salami-pølse nedtur.

      Hykleri, uduelighed, forringelser, forræderi,
      korruption, bondefangeri, valgflæsk, skandaler,
      syge reformer og et væld af løgnekampagner,
      det er hvad partierne har givet til det danske
      folk, år efter år.

      Men snart slutter festen. Om lidt går vi over
      til en ny tidsalder: terror-tiden. Det kan man
      få bekræftet i bøger og mange steder på nettet.

    2. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

      Karl Martell

      Ja, dem der advarede mod indvandring,
      kommunisme og bureaukrati, har haft ret hele
      vejen igennem. Og tiden siden 1968 0g 1983
      har været een lang salami-pølse nedtur.

      Hykleri, uduelighed, forringelser, forræderi,
      korruption, bondefangeri, valgflæsk, skandaler,
      syge reformer og et væld af løgnekampagner,
      det er hvad partierne har givet til det danske
      folk, år efter år.

      Men snart slutter festen. Om lidt går vi over
      til en ny tidsalder: terror-tiden. Det kan man
      få bekræftet i bøger og mange steder på nettet.

  26. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

    PAS PÅ DANSKER !!!

    EN SKÆBNEKAMP ER BEGYNDT !!!!!!!!!

    Tankepolitiet og det digitale diktatur
    er tættere på end de fleste forestiller sig.
    Nigel Farage har været ude med en stærk
    advarsel mod det KONTANTLØSE samfund.
    Et sådant samfund vil blive til et diktatur
    hvor tyranni og magtmisbrug vil blive det normale.

    Visse butikker har taget forskud på
    kortbetaling, og visse bankers service
    er allerede helt i bund.

    Finder borgerne ikke hurtigt ud af om de vil
    være frie og medbestemmende eller om de
    være underkuede slaver og trælle under en
    fascistisk, skør og ondskabsfuld regering,
    bliver de automatisk det sidste: de bliver
    til nuller i computere, til ikke-mennesker der
    er komplet forsvarsløse overfor alt hvad
    staten og systemet finder på.

    Hold fast i at politikerne skal forsvare
    folkets værdier og rettigheder, eller
    sig farvel til dit land og al civiliseret fremtid.

    Et “1984” samfund hvor borgere diskret vil
    kunne sultes og fryses ihjel… det er hvad et
    fuldt ud digitaliseret og kontantløst
    samfund uundgåeligt vil blive.

  27. Ivan Dybdal

    Hæng dig ikke i bagateller – som forslaget om at lovgive mod koranafbrændinger – brug Randers Reb ! 🙂
    En sand historie. Han sagde, at Joe Biden vandt præsidentvalget 2020 vha svindel, men Biden regeringens særlige anklager, Jack Smith, siger nu, at det var ham selv, Donald Trump, der lavede valgsvindel ! 🙂 Det sker samtidig med at der er kommer flere beviser frem på valgsvindel ved pæsidentvalget i 2020->
    “En kvinde afleverede 8000-10000 brevstemmer den 8 okt 2020 , hvilket blev undersøgt af politiet , der konkluderede, at det var valgsvindel. Men rapporten blev begravet og er først kommet frem nu (..) den skide valgsvindler fik 1150 $ pr uge for at samle “unregistred votes” og forfalskede underskrift og var så “SNEDIG” nok til at aflevere alle 8000-10000 på een gang …Hvem har sørget for at begrave den politirapport ? (..) Det her BEKRÆFTER jo også Dinesh film “2000 mules” om de knap 2000, som har puttet brev ”stemmer” i mange forskellige ubevogtede brevstemmebokse ! Men bare rolig, for Steinmetz i TV2 fake-news og Kretzerne i DR-fake-news vil selvfølgelig ikke nævne den slags BEVISER på valgsvindel” Klip fra ‘Flere beviser på 2020 VALGSVINDEL !!’ Hodjanernes Blog den 9. august 2023.
    https://hodjasblog.one/flere-beviser-paa-2020-valgsvindel/

    1. Michael Andersen

      Ivan, tak

      I USA begraver man valgsvindel. I Danmark begraver man måske? æresdrab.

      Forhenværende anklagere kommer med iøjnefaldende opråb: Æresdrab kan være gået under radaren i Danmark
      Der er kun registreret to æresdrab i Danmark, men der er begået flere, vurderer anklagere fra de to drabssager, hvor familier har slået kvinder ihjel.

      I USA er alternative medier blevet mainstream og tak for det, for langsomt vrider amerikanerne sig fri. Meget tyder på at det var Præsident Trumps hensigt at give alle syn for sagen om et hullet valgsystem og institutioner med dobbelte standarder.

      Nu mangler vi bare en markant dansk politiker til at vække danskerne og skabe nye alliancer, for henover midten er da noget af en parodi.

      1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

        Også almindelige drab går tit under radaren.
        Af sparehensyn er man begyndt at kalde dem
        “vold med døden til følge”. Så får man en billigere
        retsproces. Og fængselsvæsnet sparer også. Og
        hvis man går over til afsoning i eget hjem, spares
        endnu flere penge. Politikerne har forringet
        landets økonomi med massevis af milliarder,
        men praler fortsat af at økonomien er bomstærk
        og i strålende form. Utallige spareøvelser og
        nedskæringer viser noget andet.

        Man solder astronomiske beløb væk, og sparer
        på danskernes velfærd og sundhed. Chrborg
        har været en ulykke eller katastrofe for hundred-
        tusindvis af danskere. Den begynder at ligne
        en løgnens, vanviddets, ondskabens og dødens
        borg. Den er i hvert fald i gang med at dømme
        Danmark til at lide samme skæbne som døds-
        dømte Sverige hvor der nu er rekorder i mord
        og overfald osv.

        (Der var for nogle år siden en sag hvor en familie
        mistede deres datter. Hun blev myrdet, men
        politiet tog ikke sagen alvorligt)

        (Hodja og “Danmark i disse dage/flaget” har mere
        om truslerne mod danskerne)

  28. Niels Poulsen

    48 procent af danskerne er enige i, at koranafbrændinger skal forbydes ved lov. 30,4 procent er imod.

    62 procent er enige i, at det skader Danmarks omdømme og sikkerhed, hvis det fortsat vil være lovligt at brænde koranen.

    https://avisendanmark.dk/politik/maaling-hver-anden-vaelger-bakker-op-om-koranindgreb

    Modsat afskaffelsen af store bededag har SVM altså et flertal af befolkningen bag i denne sag.

    Tak for ordet 🙂

    1. Karl Martell

      Trist! Vælgerne er åbenbart ikke i stand til at se bare lidt ud i fremtiden. Nok får vi ro nu, men der vil ikke gå lang tid før næste krav kommer, og næste og næste, og det indtil danskere skal sænke blikket når de møder en muslim på gaden! Husk at for 20 år siden var der folk som beskrev stort set hvad der sker i dag, endda en lidt mildere version. De blev voldsomt udskammet af venstrefløjen og RV. Dem der i dag skriver, hvad ingen tror muligt vil om 20 år se tilbage og, hvis de har skam i livet, indrømme at dem de udskammede, var dem der havde ret! Men desværre har de nok ikke skam i livet, helt som udskammerne fra 20 år siden heller ikke har skam i livet! Dengang sagde Preben Wilhjelm, der vil komme nogle få tusinde over en årrække, det betyder intet, nu har vi så 1/2 million eller mere, men det har han og hans ligesindede lykkeligt glemt! Og det til trods for, at det netop er de vælgere han og hans ligesindede hævder at repræsenterer, som lider under det!

      1. Niels Poulsen

        Jeg forstår ikke helt din tidsregning. For 20 år siden skrev vi 2003, og der var Anders Fogh statsminister med DF som støtteparti. Der blev udlændingepolitikken strammet, og vi har stadigvæk en af Europas strammeste udlændingepolitikker.

        Dengang havde vi også blasfemiloven, og det var derfor ulovligt at brænde koranen. Det var, som jeg tidligere har skrevet, Enhedslisten, som stillede forslag om at afskaffe blasfemiloven i 2017 og fik det vedtaget, hvilket resulterede i koranafbrændingerne. Tak for lort til marxisterne.

        Prøv i øvrigt en tur op i helikopteren:

        Putin krammer koranen. At forhåne koranen giver lange fængselsstraffe i Rusland. Er Putin bange for muslimerne og deres næste krav? Næppe. Han vil derimod vinde hjerterne i Mellemøsten og Afrika.

        Det er vigtigt for for Vesten at have venner i Mellemøsten og Afrika. Saudi-Arabien er f.eks. en vigtig alliereret for USA, som har flybaser i landet, til trods for at Saudi-Arabien er et diktatur og repræsenterer en af de mest reaktionære former for islam.

        Eller skal vi overlade Mellemøsten og Afrika til Rusland og Kina?

        Den yderste højrefløj må se at finde den indre diplomat frem.

        1. Michael Andersen

          @ Hr. NP

          Der er som altid huller i argumenterne. Lige præcis voldskulturen er der ikke gjort op med, og demokratiske medborgere der har overladt voldsmonopolet til staten, bliver svigtet dag og nat.

          Ej heller er det diplomati at give efter for vold og trusler, det er underkastelse.

          Mostanden overfor vold og trusler er Hr. NPs argument i forhold til at støtte Ukraine. Som nu klinger hult og dobbeltmoralsk.

          Man er vel radikal?

          1. Niels Poulsen

            Michael Andersens udenrigspolitik er: Brænd broen til de muslimske lande og overlad Mellemøsten og Afrika til Wagnergruppen. Putin kan ikke ønske sig en bedre muldvarp i Danmark. Føj for helvede.

          2. Michael Andersen

            Ulandshjælpen som USA, Europa, EU og OECD har givet siden 1970 har ikke bidraget til demokrati og menneskerettigheder i Afrika og mellemøsten.

            For 100vis af milliarder, har vi i stedet fået indvandring og ustabilitet.

            Har vi handlet klogt, Hr. NP?

          3. Niels Poulsen

            Jeg synes, at det er vigtigt, at Vesten står stærkt globalt og har allierede i den tredje verden eller det globale syd, som nogen kalder det.

            Vesten skal ikke forære sin indflydelse væk til Rusland og Kina. Det er ligesom under den kolde krig, med to blokke med indflydelsessfærer.

            Nogle få sølle ballademagere skal ikke lykkes med at isolere Danmark fra sine vestlige allierede og kommende allierede i det globale syd.

            Det gør dig selvfølgelig vred med din russiske agenda.

          4. Michael Andersen

            Hr. NP lyder som dem han er modstander af.

            Intet skader demokratiet mere end mangel på principper.

            Det er forkert hvis sandheden bliver til “hate-speech”.

        2. Sandhed er bedre end løgn

          Niels Poulsen

          I ovenstående kl.10.00 prøver du igen at
          bilde os noget ind. Vi har ikke en stram
          indvandringspolitik, undtagen på papiret.
          I praksis er en stor invasion og folkeudskiftning
          ved at ske.

          Du manipulerer i eet væk, og prøver at forvirre
          ved at rode alle mulige emner sammen i én
          pærevælling. Du er ikke selv oppe i en heli-
          kopter, men sidder snarere i et dybt jordhul
          hvor du udklækker radikale teorier, og lader
          som om du ikke går ind for marxisme og
          danskernes afskaffelse. Men du ser jo
          gerne folkehjemmet udslettet.

          1. Niels Poulsen

            Der skal ikke meget til at forvirre dig.

            At islam ikke er en religion, men en ideologi, det er en marxistisk/materialistisk magtanalyse, så det er lettere komisk, at den yderste højrefløj benytter sig af den.

            Men det stemmer jo meget godt med, at der ingen sans er for åndelige værdier er på den yderste højrefløj.

            Den eneste danske avis, som går ind for et forbud mod koranafbrændinger, er Kristeligt Dagblad. Det skyldes et moderne kristent værdigrundlag med tolerance over for andre religioner.

          2. Piotr

            @ Sandhed er bedre end løgn. 09/08/2023 at 10:59

            TROLL ALERT!
            DONT FEED THE TROLL! (det gælder også dig MA!)

            TROLLen NP (alias HP & PS) er her kun fordi hen ved at sammenhold blandt patrioter, kan de ikke hamle op med.

            Derfor er hens formål kun at skabe splid, fremføre løgn, desinformation(for at skade andre mennesker) og at spamme alt&alle (små hjerne, meget små fornøjelser)!
            I sandhed et svag skabning(kryb), helt uden vilje & styrke.

            Som der er tusindevis af eksempler på, er NP blot en sølle Nyttig Idiot, for kommunisterne og sekten de radiGALE.
            NP er klart fascist, selvstændigt tænkende skal undertrykkes og hvis det ikke er muligt, er næste skridt et nakkeskud.

            Stem blankt! Direkte Demokrati! SIAD! Forbyd Slammet! Støt Paludan! P.

    2. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

      …eller 179 skuespillere.

      Røde og radikale NP

      Du har jo en blind tiltro til alle medier
      og alle officielle tal. De tal du melder ud her,
      er måske rigtige, måske unøjagtige, måske pyntede,
      måske et resultat af ledende spørgsmål. Og i alle
      tilfælde er det stensikkert at flertallet af danskerne
      er blevet indoktrineret og hjernevasket med rød
      løgnepropaganda i årevis. I et omfang så mange
      nu går ind for selvskadelig/ landsskadelig politik
      og et folkeligt kollektivt selvmord.

      Og som ivrig tilhænger af indvandring, multi-kulti
      og afrikanisering/ islamisering, ignorerer du at
      eftergivenhed på dette punkt, vil opmuntre til at
      fremsætte nye krav. Hurtigt vil der blive krævet
      underkastelse på mange andre punkter. Du
      tænker vist kun til spidsen af din næsetip.

      1. Niels Poulsen

        Din kritik bedes rettet til Voxmeter, som lever af at lave meningsmålinger.

  29. Ole Madsen

    Kære hr. Niels Poulsen, hvor var De fra d. 7. august kl. 16:29 til d. 9. august kl. 08:57?

    1. Niels Poulsen

      Jeg tog en pause fra at oplyse dig om lov og ret i Danmark.

      1. Michael Andersen

        Støttebevægelsen for ytringsfejhed?

        1. Niels Poulsen

          Nej, oplyst tilhænger af religiøs tolerance.

          1. Michael Andersen

            Med eller uden vold?

          2. Niels Poulsen

            Med lov.

          3. Michael Andersen

            Hvor længe vil Vesten blive ved med at give efter for voldsmandens veto?
            Nato-lande må ikke give efter for vold og pression.

            Men Danmark…

  30. Henrik Pedersen

    Hr. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna,

    du spurgt om min viden mht. Pfizer/BioNTech i Schweiz. Pga. af mange reference hang mit svar i filteret, men er nu tilgængelig her:

    http://aamund.dk/?p=1098#comment-12777

    Som du kan se, har Schweiz ingen problemer med Pfizer/BioNTech.

    1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

      Man kan ikke stole på
      HP, NP og PS. De er tre lumske net-trolde, og
      derfor vil jeg ikke bruge tid på dem. Og lægger
      de links ud, kan der evt. være tale om endnu
      flere lumskerier, så de kan hacke ens pc, eller
      de kan bringe tekster hentet fra de løgnagtige
      massemedier, som man så kan spilde endnu
      mere tid på.

      Derimod virker Aamund, Kappelgaard, Rossmann
      og læger som dr. McCullough, dr. Campbell, dr.
      Malone, dr McMillan og virologen Mike Yeadon
      og lignende til at være ærlige folk uden luskede
      motiver. På talrige videoer har de advaret mod
      den propaganda der føres frem af MSM. Og ser
      man selv hos Youtube, Twitter og andre kilder
      hvad der er om “vaccinerne”, WEF og WHO, vil
      man næppe være i tvivl om at HP, NP og PS er
      tre lystløgnere eller “nyttige idioter”.

      1. Niels Poulsen

        Det er nyt for mig, at Aamund skulle være imod covid-19 vaccinerne, når man tænker på hans karriere inden for lægemiddelindustrien. Men jeg kan jo tage fejl. Verden er af lave.

    2. Henrik Pedersen

      Hr. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna,

      jeg plukker selektivt fra Aamunds “VELKOMMEN I CIRKUS CORONA”:

      “Der er plads til forbedring, men vaccinerne giver en vis beskyttelse mod den hastigt muterende Covid 19.”

      “Og skal vi ligesom med influenza have et stik om året, er det rigeligt det værd for at generobre det åbne samfund.”

      http://aamund.dk/?p=578

      Du skriver: “flere lumskerier, så de kan hacke ens pc”.

      Svar: det er allerede sket. Af din computers skriverier frem går tydeligt, at du ikke længere er herre over det skrevne, men at Putins små grønne mænd fra Troldefabrikken i Sankt Petersborg helt har overtaget din computer og forsøger med dig som stråmand at undergrave vort demokrati og vor tillid til videnskaben.

      1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        HP 14.26

        “Velkommen i cirkus corona” er en artikel fra 31/12/21,
        og dengang var der endnu ikke den enorme mængde af
        indicier, beviser og vidneudsagn omkring svindelen med pandemien og med “vaccinerne”, som siden er kommet
        frem.

        Artiklen fortæller at corona/covid influenzaen slet ikke
        er/var den pest som regeringen og massemedierne
        påstår/påstod. Og dér var Aamund altså den som så
        klart på realiteterne, og lagde sandheden frem.

        Og det er sandheden i dag. WHO og
        Fauci manipulerede og Pfizer mv. manipulerede, på
        en yderst uansvarlig måde, eller iflg. mange læger,
        på en forbryderisk måde. Nogle læger kalder det den
        største forbrydelse mod menneskeheden siden de
        kommunistiske og nazistiske massemord.

        Influenzaen blev af politikerne håndteret så dumt og
        fjollet, at det var/er tydeligt at de knapt anede hvad de
        havde med at gøre. Eller måske var der også noget
        kynisme og korruption med i spillet? Hodja og Snap-
        hanen har haft meget om hvad der foregik af løgn,
        arrogance og uduelighed. Alle restriktionerne var
        unødvendige, og vaccinerne gjorde langt mere skade
        end gavn. Og 200 milliarder kr. blev spildt på ingen-
        ting, og mange firmaer blev ruineret.

        Med det som er kommet frem, er det en dårlig og livs-
        farlig idé at lade sig stikke med disse kvaksalver-pro-
        dukter. At S-S (sundheds-styrelsen) stadig via DR til-
        råder at lade børn “vaccinere” med Pfizer-kemikalierne
        er en stor skandale.

        Lige nu er regeringen indstillet på at sætte en ny
        kampagne i gang mod næste “pandemi” der er
        planlagt til a begynde om kort tid. Det tyder på
        fakta-resistens eller en enorm kynisme. Læs
        selv om WEFs og WHOs uhyggelige hensigter.

        Danskerne har al mulig grund til at frygte hvad
        Chrborg finder på i nær fremtid. Og de har grund
        til at være skeptiske overfor DR som efterhånden
        er noget af en løgnefabrik. Der lyves døgnet rundt.
        Sidst har DR været ude med nogle “videnskabelige”
        røverhistorier om co2, om farligt sommervejr og
        om at Sydpolen er begyndt at smelte.

  31. Flaben Fræk

    En storartet repræsentant for intelligentsiaen – Vistnok formand for noget som betegner sig som Mellemfolkeligt Samvirke, fører sig frem i dagens Tante med følgende visdomsord: “Vi kan sagtens have en rig og kritisk offentlig samtale i Danmark uden at tillade hadtale”

    OKAY! – Aldeles fremragende! stor applaus til Tim Whyte – Som jo, når det gælder hadtale, må man tro, har de Muslimske Mørkemænd og deres idéer i tankerne – Ikke sandt?

    Så start, og det kan kun gå for langsomt, med at overbevise den muslimske lobby OIC, m.m. fl., om det geniale i din idé – Konsekvensen vil selvfølgelig være, at Koranen helt og aldeles forvinder fra jordens overflade; pist borte – Det bliver ustyrligt morsomt, for vi andre, at se Mørkemændene taber skuffen over tabet.

    Men vær nu forsigtig Mister Whyte – Den slags opfordringer til Mørkemændene kan hurtigt betyde at du bliver et hoved kortere – Se blot hvordan det gik med Salman Rushdie – Nå, men herfra skal der, i hvert fald, lyde et rungende Pøj Pøj!

  32. Piotr

    TROLL ALERT!

    Nu er NP blevet til HP!

    Stem blankt! Direkte Demokrati! SIAD! Forbyd Slammet! Støt Paludan! P.

    1. Henrik Pedersen

      Piotr er en forkortelse for Putins forlængede arm.

      Den notoriske stalinist med dæknavnet “Piotr” er en kommunistisk kludedukke, der undergraver vort danske demokrati med løgnagtige påstande.

      Advarsel: Piotr er på Putins lønningsliste. Samtidig har Piotr indgået en hemmelig aftale med Erdogan og Saudierne om at fremme profeten Muhammeds muslimske interesser i Danmark.

      Kort sagt: Piotr er agent for både kommunisterne og muslimerne. Der er ingen frelse for ham.

  33. Niels Poulsen

    Ytringsfundamentalisterne får voksenskældud af EU-Kommissionen.

    Jeg citerer:

    EU-kommission tordner mod koranafbrændinger: Hensynsløs og hadefuld handling

    “Dette er uansvarlige handlinger fra uansvarlige individer, som er interesserede i at skabe splid og problemer og splitte os som samfund.”

    Sådan lød det tirsdag fra Europa-Kommissionens talsmand Peter Stano under en pressebriefing.

    Her slog han fast, at Europa-Kommissionen tager klar afstand fra koranafbrændingerne i Danmark og Sverige.

    På pressemødet sagde Stano, at tiden er til at stå sammen og styrke indsatsen for at fremme tolerance og gensidig respekt.

    Han understregede, at OIC (Den Islamiske Samarbejdsorganisation) er en vigtig partner for EU:

    “Så vi hilser OIC’s skridt til at gå i dialog med EU velkommen, fordi de ønsker at gå i dialog med os, og vi ønsker at gå i dialog med dem, og vi ser frem til yderligere drøftelser med dem.”

    EU-kommissionen uddyber i et svar til B.T.:

    “Den Europæiske Union har altid været klar over, at racisme, fremmedhad og intolerance ikke hører hjemme i Europa. Som vi har sagt før, er sådanne handlinger ikke forenelige med de værdier, som EU er grundlagt på.”

    “Respekt for mangfoldighed er en kerneværdi i Den Europæiske Union. Det omfatter respekt for religiøse samfund. Disse hensynsløse hadefulde handlinger begået af individuelle provokatører gavner kun dem, der ønsker at splitte os og vores samfund.”

    https://www.bt.dk/politik/eu-kommission-tordner-mod-koranafbraendinger-hensynsloes-og-hadefuld-handling

    Ekstra service til molboen med de 1001 falske profiler og patrioten uden fædreland. I bliver hacket af PET, hvis I trykker på linket 🙂

    Vi stiller nu om til de hadefulde.

    1. Træt

      Hvis politbureauet i EUSSR er imod koranafbrænding er det en rigtig god grund til at være FOR

    2. Wiens redning skete 1683

      NP er dybt forelsket i EU, og kærlighed
      gør som bekendt blind. Det er nok i det lys
      man skal se hans fladpandede kommentar.

      1. Hvor er vi på vej hen?

        Kan EU tolerere europæerne?

        Politikere taler meget om værdier.
        Men har de nogen selv? De fleste
        af dem lader til at være nihilister
        eller fascister. Og de går meget efter
        at destruere nationerne, demokratierne,
        familieværdierne, kulturværdierne,
        europæernes borger- og menneske-
        rettigheder, sundhedsvæsnet, den
        private økonomi, infrastrukturen og
        den personlige frihed m.m.m. Og nu
        har de også sluppet islamisterne og
        LGBTQ+ løs på europæiske og nordiske
        borgere. De skulle være de sidste til at
        beskylde andre for had, for deres
        egne handlinger og hele politik er
        så ødelæggende for befolkningerne,
        at man nemt kan få indtryk af at de
        er opfyldt af en slags perverst og
        forrykt had til deres egne. På samme
        måde som da fascisterne i Rusland,
        Kina, tyskland, Cambodia terroriserede
        civilbefolkningerne.

    3. Michael Andersen

      “Den Europæiske Union har altid været klar over, at racisme, fremmedhad og intolerance ikke hører hjemme i Europa”.

      Forstår de der skriver ord, hvad de betyder?

      Æresdrab, voldtægter, knivstikkerier, vold, narkohandel, indbrud, tyverier, overfald, bander og klaner?

      1. De tre musketerer

        Niels Poulsen snakker om
        at dem der er uenige med ham, er smålige.
        Selv er han så smålig, at han ikke under danskerne
        at beholde deres land, kultur, fred og frihed. For
        NP og HP er enige om at danskerne er smålige,
        hadefulde, fremmedfjendske og racistiske. Plus
        at de er nogle molboer fra den yderste ekstremi-
        stiske, løgnagtige højrefløj som altid holder med
        Putin og styret i Nordkorea. For sådan er det jo
        med højrefløjen der udelukkende består af sølv-
        papirshatte, kvindehadere og folk som ikke forstår
        hvor vidunderligt det er med afrikanisering og
        islamisering samt folkeudskiftning. De er russiske
        agenter alle sammen, og de er intolerante og
        fulde af had til diversitet, klimaet, miljøet og
        redningen af menneskeheden. Det véd da
        enhver, så de kan da kun beskrives som smålige
        og uden forstand, og det er virkelig på tide at
        de får noget sandheds-serum fra Pfizer samt
        et ophold i en genopdragelses-lejr.

  34. Niels Poulsen

    Det hedder ytringsfrihedsfundamentalisterne. Langt ord om smålige mennesker.

    1. Der var engang et yndigt land

      Endnu en grund til
      at beholde kontanterne.

      Bankerne ønsker at afskaffe kontanterne,
      for de vil kunne tjene milliarder på tvinge os
      til at betale et gebyr for hver gang vi bruger
      et betalingskort. Det har hidtil kostet ca. 2,40
      kr. pr. gang iflg. EB, men kan komme op på
      7-10 kr. eller mere pr. gang.

      (Oveni er som bekendt muligheden for at
      et sådant system kan misbruges af politikerne,
      som det f.eks. skete da borgere i Åbenrå fik
      bøder på 35.000 kr. for at have købt ind hos
      Fleggaard ca. 300 m over grænsen ved Kruså
      eller Padborg)

  35. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

    De krænkelsesparate blander
    sig i alt hvad de får øje på…

    Den woke og hysteriske krænkelses-bevægelse
    ønsker nu også at feminisere forsvaret, og man
    ønsker afskedigelser i massevis. For man skal
    ned og have fat i roden af ondskaben, som en
    feminiseret “ekspert” udtalte i morgenradioen
    på P1. “Ondskaben” består så her i at nogle
    kvinder i forsvaret har været udsat for vittigheder
    og andet, som viser at man ikke har den respekt
    for kvindelige soldater, som disse kvinder i for-
    svaret synes at man bør have for dem. En for-
    mand for konstabel og korporal-foreningen
    blev krydsforhørt og kritiseret af DR, men han
    kan da ikke vide alt om hvad hundredvis eller
    tusindvis af ansatte siger af ord til hinanden,
    og hvis ingen har klaget til ham, hvordan kan
    det så være hans fejl at han ikke har skredet
    ind i “sagerne”.

    Der er ingen tvivl om at de krænkelsesparate
    udgør en rabiat politisk bevægelse som går
    til angreb på mændene, fagforeningerne,
    forsvaret, erhvervslivet, organisationerne og
    skolerne, og alle andre steder, hvor de ser
    en mulighed for at skubbe mænd ud og få
    kvinder ind, eller hvor de kan skaffe “positiv
    særbehandling” til kvinderne. ( = negativ
    særbehandling af mændene )

    De krænkelses-parate er røde feminister,
    alle til hobe.

  36. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

    Politikernes planer er højtflyvende,
    og de vil redde, belære og finansiere hele verden.
    De vil flyve rundt i ti kilometers højde, for at drysse
    pengesedler og gode råd ned til 7-8 milliarder
    mennesker. Samtidig signalerer man at de er vel-
    komne til at slå sig ned i Danmark, særlig dem som
    er tilhængere af fredens og næstekærlighedens religion.

  37. Ivan Dybdal

    4 steder, hvor du bliver arresteret eller dræbt for at have en bibel og ny lov, der angiveligt tillader bibler i Saudi Arabien->

    1. Iran
    “Synligt at bære en bibel i Iran vil sandsynligvis medføre døden. Irans islamiske regering begrænser i høj grad sine borgeres frihed, herunder strenge love mod at trykke eller importere bibler på farsi, det nationale sprog. Eventuelle bibler må trykkes i hemmelighed eller smugles ind fra udlandet.” oversat klip fra PR Newswire 27. april 2023

    2. Nordkorea
    “Nordkoreas regering er baseret på personlighedskulten omkring Kim-familiedynastiet, der lærer børnehavebørn at sige: “Tak, far Kim Il Sung, for vores mad” før måltiderne (..) Bibelen ses ikke kun som en uønsket “vestlig” religion, men som forræderi og en direkte trussel mod regimet.”
    “Kristne, der er fanget med en bibel i Nordkorea, er dømt til døden og har fået deres familier, inklusive børn, smidt i fængsel på livstid, siger en ny rapport” Business Insider 26. Maj 2023

    3. Afghanistan
    “Siden Taleban igen tog kontrollen over Afghanistan, er bibler blevet endnu farligere at eje. De yngre talibankrigere er mere teknisk kyndige og søger på telefoner hos mistænkte kristne, leder efter bibelapps og webtrafik til kristne websteder.” Business Insider 26. Maj 2023
    “Den 15. august 2021 gik Taliban ind i Kabul med en lynsejr over den tidligere regerings styrker. Den 7. september dannede gruppen en midlertidig regering fyldt med religiøse hardliners fra Talebans undertrykkende styre i 1990’erne.Deres
    udmelding om, at Taleban har til hensigt at vende tilbage til dens brutale og undertrykkende håndhævelse af sharialoven, har fået mange afghanske kristne til at forberede sig på forfølgelse. Ifølge Talebans strenge fortolkning af sharia vil afghanske kristne blive betragtet som frafaldne på grund af deres konvertering fra islam til kristendom. Som frafaldne vil afghanske kristne blive udsat for sharias mest dødbringende konsekvenser, herunder henrettelse.” Oversat klip fra persecution.org 24 september 2021.
    “Afghanistans kristne samfund, der anslås til at være mellem 8.000 og 12.000, består næsten udelukkende af konvertitter fra islam. Det er denne status som konvertitter, der gør, at afghanske kristne er direkte mål for forfølgelse og sandsynligvis vil lide under Talibans styre i Afghanistan” oversat klip fra Business Insider 26. Maj 2023

    4. Somalia
    “De jihadistiske medlemmer af Al Shabaab har systematisk jagtet efter mistænkte kristne i Somalia. Synligt at bære en bibel ville betyde en næsten sikker død.” oversat klip fra PR Newswire 27. april 2023

    5. Saudi Arabien
    “I dag har kristne lov til at bringe bibler ind i Saudi-Arabien uden at frygte konfiskation, så længe de er til personlig brug og ikke til distribution. Imidlertid er offentlig tilbedelse og forkyndelse af kristendom og evangeliske aktiviteter, der fremmer enhver anden religion end islam, strengt forbudt.” Klip oversat fra ‘Inside saudi’
    https://insidesaudi.com/can-christians-bring-bibles-into-saudi-arabia/
    (På trods af lovændringen lever indbyggere og besøgende i Saudi-Arabien stadig i frygt for, at hvis de bliver taget i besiddelse af bibler, vil de blive straffet hårdt, fremgår det af flere andre kilder”)

    1. Hvis der stadig findes ærlige valg....?

      I S-arabien er en mand blevet
      idømt 1000 piskeslag plus 10 års fængsel plus
      en bøde på hvad der svarer til to millioner kr.,
      for at have kritiseret regimet.

      En prinsesse blev halshugget for at have haft en
      romance med en udlænding, da hun var på rejse
      i udlandet.

      Snesevis af mennesker er blevet tortureret og
      hængt for småting der i Europa ville være fuldt
      lovligt.

      S-Arabien ejer i dag vaccine-fabrikken og serum-
      institutet i København, efter en “handel” som tre
      kvindelige ministre stod for. De tjente intet, men
      tabte et astronomisk beløb på “handelen”.

      Indvandrings-begejstrede og gak-gak humanister
      arbejder på at skabe S-arabiske tilstande i banan-
      staten DK.

  38. Michael Andersen

    Ivan, tak

    Hvorfor er bibler og kristne tilsyneladende sådan en trussel?

    Jesus blev dræbt for at tale sandt, for at sige sandheden.

    Hvad er sandheden spurgte Pilatus, da Jesus Kristus stod for retten og afslørede hans eget verdensbillede. Pilatus levede i en verden, hvor absolut sandhed ikke eksisterede. Jeg forestiller mig at Pilatus’ stemme var afvisende og fyldt med foragt, at han spottede i hån, vred over, at Kristus turde tale sandheden. Selvom han så direkte ind i ansigtet på den inkarnerede sandhed, kunne han ikke skelne den. Pilatus var som mange i dag, postmodernist, men levede i førmoderne tid.

    Sandhed defineres som det, der er i overensstemmelse med fakta. Det er ægthed, sandfærdighed eller virkelighed. Kort sagt er sandhed virkelighed.

    Sandheden tjener hverken diktatorer, klimahystader, socialister eller fascister. Sandheden tjener ærlige mennesker der ikke har noget at skjule.

  39. Alle de gamle partier er utroværdige

    SENSATIONELLE PÅSTANDE
    om Lars Buksetrold på Hodjas blog

    Er de blevet tossede i LA?
    En sag omkring våbenkøb i Israel er endt i at
    en lille sproglig fejl af LA mfl. er blevet pustet op
    til at være en kolossal fejl. Men fejlen er uden
    nogensomhelst praktisk betydning og alligevel
    vil oppositionen kværulere over den. Det rene
    pjat og ordkløveri. Carsten Bak eller Bach vil
    have al modernisering og genopbygning af for-
    svaret sat på pause i op til tre år, indtil man har
    fundet ud af hvem der kom til at lave en skrivefejl.
    Og indtil der har været en kommission og indtil
    man har fået “ryddet op”. Men LA går mere op i
    en ubetydelig formel fejl, end i om vi har et forsvar.
    Er LA et radikalt parti?

    Det vil nok også passe S fint, for så kan man nok
    krabbe sig udenom at bruge penge på forsvaret,
    for om tre år er krigen i Ukraine nok forbi, eller
    vi har haft en verdenskrig så intet er tilbage af
    Europa.

    Sagen var slet ikke opstået, hvis vi ikke havde sendt
    vores egne kanoner m.m. til Ukraine.

    Iøvrigt har vi intet civilforsvar. Ingen beskyttelsesrum
    og intet ellers der kan beskytte de civile. Så hvordan
    vil man bruge kanonerne? Granaterne vil jo nemt
    lande i byerne eller andre beboede områder. Og
    der kan jo også falde russiske bomber. Men det er
    måske ligegyldigt med civile tab? For danskerne
    er jo set fra dafniernes og platuglernes borg blevet
    til ikke-mennesker der alligevel snart skal udskiftes.

  40. Ivan Dybdal

    fortsat fra 10/08/2023 at 10:48

    “Persecution of Christians is modern-day ‘genocide’ says report as Foreign Secretary Jeremy Hunt blames failure to confront the oppression of world’s most targeted faith group on ‘political correctness’.
    Ny rapport afslører, at kristne udsættes for folkedrab i nogle dele af verden. Kristne er ‘langt den mest forfulgte’ religiøse gruppe og er udsat for, hvad der svarer til folkedrab i nogle dele af verden, konkluderede rapporten.
    De bliver drevet ud af Mellemøsten i en moderne udvandring, der betyder, at kristendommen bliver udslettet ‘hvor dens rødder går længst tilbage’, sagde undersøgelsen, der er bestilt af udenrigsministeriet.”
    Oversatte klip fra Daily Mail den 2. maj 2019

    1. De grønne og de woke er blodrøde

      Det er endnu et massemord,
      holocost, folkedrab eller genocide der er
      i gang. Ligheden med nazisternes massemord på millioner
      af jøder og sagesløse civile er betydelig. Der er ikke megen
      forskel. Og bogen “Mellem halvmåne og hagekors” fortæller
      om hvor fint nazisterne og muslimerne/islamisterne sam-
      arbejdede 1935-1945. De havde stor sympati for hinanden.

      Her i Danmark er det jøderne, jyderne, fynboerne og dem
      fra Sjælland der er udset til at være ofre, når islamisterne
      bliver mange nok. Så får vi de samme terror-anslag og
      blodbade som i Frankrig, Belgien og Sverige.

      I de afrikanske og arabiske lande foregår terroren,
      mordene og nedslagtningen/ indebrændingen af kristne
      på daglig basis, støttet af regimerne. Det kan snart blive
      det samme i EU-landene.

  41. Grøn omstilling = angreb på middelklassen = 95% af danskerne

    Marxisterne, nihilisterne og de
    woke er mestre i at forklæde sig som danskernes
    venner, men de ønsker at udnytte, tyrannisere,
    ødelægge, fordrive og udskifte os.

    LGBTQ+ er et rødt angreb på majoriteten af danskerne,
    det store flertal af ret normale mennesker, der IKKE tror
    på at 587 forskellige køn, trans-aktivisme, mishandling
    af børn (som i Canada), regnbueflag og prideparader er
    vejen til et bedre samfund.

  42. Folkeudskiftning = folkemord (FNs definition 1963)

    .

    Der skal gøres plads til evigheds-turisterne

  43. Chrborg: hykleri, vanvid, besvær, modgang, tab, ulykke, sorg og tidlig død

    .

    Hvad giver bænkebidernes
    og platuglernes højborg til danskerne? Det
    fortæller overskriften!

  44. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    DR er gået i selvsving med
    skræk-propaganda om klimaet, med vås
    og vrøvl om co2.

  45. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

    DR er gået i selvsving med
    skræk-propaganda om klimaet, med vås
    og vrøvl om co2, med ondsindet sladder
    om danske mænd og “krænkelser” ved 20-
    30 år gamle julefrokoster.

    Og DR skjuler WHO og WEF truslerne mod
    danskerne.

  46. Piotr

    @ DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda.

    Ja, man tror det er løgn, I bedste NordKorea stil!
    Selvsving var fed satire og ganske musikaliske & humoristiske, men da de gik lidt for meget efter regimets spidser( LORTen & FUSKen!) blev de lukket ned.
    Mon Jonathan kommer tilbage? Jeg tror det ikke, han gjorde for meget grin med regimet og det tåler de ikke!

    Stem blankt! Direkte Demokrati! SIAD! Forbyd Slammet! Støt Patrioterne& Paludan! P.

  47. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

    NUL KONTANTER = DIGITALT TYRANNI,
    SULT, KULDE, AFMAGT OG KAFKASK DIKTATUR

    En negativ og borgerfjendsk
    udvikling præger England og Frankrig
    osv. I England forsøger bankerne at
    få alt med kontanter afskaffet. Hvis det
    lykkes, kan England blive det næste
    Nordkorea indenfor få måneder. Se
    videoen hvor selveste Nigel Farage
    advarer om at hvis englænderne ikke
    straks tager denne trussel om diktatur
    alvorligt, vil de meget hurtigt stå i
    særdeles ubehagelige problemer til
    op over hovedet. For 95-98% af
    befolkningen vil det blive en regulær
    katastrofe, som vil sende dem hoved-
    kuls ind i et kafkask “1984” diktatur.
    Det vil blive som mørke midt på dagen
    som ved en solformørkelse.

    Afskaffelse af kontanter vil kun være
    begyndelsen på en jernhård rødfascistisk
    eller nynazistisk undertrykkelse.
    Samfundet bliver et rædselskabinet.

    I Frankrig har herdags-terroren nu
    bredt sig ud over landet, så man
    ingen steder kan vide sig sikker mod
    vilde skyderier, knivstik, påsat brand
    eller trafik-vanvid. Tusinder af franske
    børn og voksne er blevet myrdet i
    store terror-attentater, blodbade og
    enkelt-overfald m.m.

  48. Wiens redning skete 1683

    Er det vores pc’er der ikke virker
    som de skal, eller er det serveren?
    Tælleren tæller sommetider forkert.
    Nogle kommentarer bliver så smalle,
    at linjerne hugges ud i småstykker.
    Nogle indlæg bliver i filtret, selvom
    e-mailen vistnok er korrekt.
    Er ikke ment som kritik, men blot som
    oplysning. om regel fungerer det hele fint.

  49. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    Der er vigtige oplysninger
    at hente hos Snaphanen og Hodjas
    blog ang. politik, bivirkninger og andet,
    som i nær fremtid kan påføre almindelige
    borgere og familier store problemer, tab
    og ulykker.

  50. DANMARK ER NU EN BLANDING AF SCANDINAVIAN STAR OG DET "SYNKEFRI" TITANIC

    Hvis den her kommer gennem
    filtret, bruges samme “kode”
    for fremtiden. Har åbenbart
    fået den skrevet forkert ned
    de andre gange.

  51. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

    Den brutale fordrivelse
    af titusindvis af civile armenere fra det muslimske Nagorno Karabak
    er et billede på hvad også danskere kan blive udsat for hvis islamiseringen
    og afrikaniseringen fortsætter.

    De hundredvis og tusindvis af skyderier, eksplosioner, overfald, knivstik,
    voldtægter og påsatte brande osv. i Sverige, viser også hvad vi har i vente
    pga. Chrborgs hovedløse eller korrupte pladderhumanisme.

    Den rabiate feminisme og det woke vanvid i USA og Canada, med
    LGBTQ+ undergravning af familieværdierne og alle normer og traditioner,
    demonstrerer at det kan være nødvendigt at sige fra overfor små minoriteter
    som kræver at den store majoritet, 98-99% af befolkningen, skal underkaste
    sig komplet skøre idéer om 750 forskellige køn, om at børn skal udsættes
    for hormonbehandling og operationer for at skifte køn som 10-12-14 årige,
    om at man ER hvad man “identificerer” sig som, så at en muskelsvulmende
    pilskallet mand med langt skæg kan deltage i balletpigers træning og i
    kvindeboksning, eller han kan forlange at afsone en voldsdom i et kvinde-
    fængsel. Og får en mand eller kvinde lyst til at være et fem-års barn, kan
    de forlange at komme i biografen til børne-billet pris.

    Hos Hodja er der en video med kritik af det rablende vanvid og de
    uhyggelige tilstande som de woke børnemishandlere har skabt i USA og Canada.

  52. Privatdetektiven

    Tænke sig, minkfarmerne har stadig ikke fået
    erstatning for deres tab. Og nu har S, V og M sørget for
    trække forløbet endnu mere i langdrag. Og der kan i værste
    fald gå 7-8 år mere før skandalen er afsluttet. Og fremover vil
    der stadig hvert år mangle flere milliarder kr. i statskassen,
    pga. den forhastede, hysteriske, ulovlige og usaglige behandling
    af branchen.

    I det hele taget er de gamle partier alle meget erhvervsfjendske.
    De har slagtet skibsværfterne, togfabrikkerne, coasterflåden,
    bagerbutikkerne, store dele af fiskeriet, mange butikke og mange
    mindre og mellemstore virksomheder. Ved brug af bureaukrati,
    afgifter, besværlige regler, diverse smålige krav osv.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *