TYRKIET ER IKKE FÆRDIG MED GIDSELTAGNINGEN AF SVERIGE

I danske industrivirksomheder har vi lært på den hårde måde, at arabiske lande anser indgåede og underskrevne aftaler som vejledende dokumenter, der ikke behøver efterlevelse til punkt og prikke. I Mellemøsten vil man gerne have danske kvalitetsvarer, men vil nødigt betale for dem. Og slet ikke til tiden. Som de pæne mennesker vi er, leverer vi efter specifikationerne og rettidigt, men betalingen udebliver. Ikke fordi vores arabiske handelspartnere helt vil unddrage sig betalingen, men de har bare ikke lyst til at betale som aftalt. De forlanger ekstrarabatter for hurtig betaling eller yderligere kredit. Herefter mødes vi med et hav af undskyldninger og vidtløftige krumspring, der alle forsinker betalingen ofte i årevis. To års ufrivillig kredit til fodslæbende arabiske handelspartnere er ikke noget særsyn i dansk industri.

Som rettroende muslim hylder Tyrkiets præsident Erdogan med begejstring det arabiske handelsprincip om, at en indgået og underskrevet aftale kun er indledningen til nye forhandlinger. I hele sin præsidenttid har han svigtet sine venner, indgået alliancer med sine fjender, brudt sine aftaler og løfter, ligesom han kommunikerer bedst gennem trusler og fornærmelser. I hele forløbet med Sveriges kandidatur til optagelse i NATO har Erdogan uden skam i livet forvandlet processen til et pinligt krejleri i en tyrkisk basar. Efterhånden som Sverige efterkom de tyrkiske krav, smed Erdogan nye fordringer på bordet i en aldrig ophørende afpresningsproces, der intet havde at gøre med NATO, men udelukkende med tyrkiske særinteresser. Umiddelbart før det netop afholdte NATO-møde kastede den tyrkiske præsident sin sidste håndgranat ind i processen: genåbning af forhandlingerne om tyrkisk medlemskab af EU. Kravet vakte bestyrtelse og forargelse hos europæiske medier og politikere, der jo ikke forstår meget af, hvordan Erdogan opererer. Erdogan kan ikke tænke sig noget værre end at skulle være medlem af EU. I det tyrkiske kalifat bestemmer han alt uden kritik og indblanding. Som medlem af EU måtte han gennem ørkesløse  forhandlinger i Ministerrådet, hvor de tungeste beslutninger skal gennemføres ikke med flertal, men i enighed. Enhver kalifs mareridt. EU’s tilbedelse af regnbuebevægelsen og efterlevelse af Greta Thunbergs klimafantasier ligger milevidt fra Erdogans værdigrundlag.

EU er således ikke noget for Tyrkiet, men Erdogan fik på NATO-mødet, det han kom for, nemlig løftet om genoptagelse af den indefrosne dialog mellem Tyrkiet og EU. Den tyrkiske præsident gjorde over for pressen et stort nummer ud af at forklare, at han som præsident naturligvis ikke egenhændigt kunne give det endelige tilsagn om Sveriges optagelse i NATO. Dette måtte bero på en forhandling og godkendelse i det tyrkiske parlament, som forhåbentligt ville falde positivt ud, bedyrede han. Dansk presse jubler over, at Erdogan endelig har sikret Sveriges optagelse i NATO og har ikke fattet, at Erdogan reelt erklærede forhandlingerne for genåbnet, og hvor det tyrkiske parlament vil forhale den endelige godkendelse, indtil man har fået passende indrømmelser fra EU, som er det virkelige mål for Erdogans afpresningsstrategi.

Den tyrkiske præsident har ingen planer om at søge tyrkisk medlemskab i EU, som han foragter og afskyr. Derimod er han meget opsat på at skaffe Tyrkiet en række associeringsaftaler, en positiv særbehandling, der øger Tyrkiets indflydelse i EU uden at være en del af det ansvarlige fællesskab. Først og fremmest vil Erdogan forlange visumfri adgang til EU for tyrkiske statsborgere. I den tyrkiske kamikaze-økonomi vil det være en stor fordel, hvis man kunne eksportere sine arbejdsløse masser til Europa til et godt liv på støtten, hvis de ikke kunne få et job. Det ville også betyde, at nye millioner af tyrkiske migranter ville sende penge hjem til familien i landsbyen, der således indirekte ville blive en del af det europæiske velfærdssamfund. De penge som migranter sender tilbage til hjemstavnen, de såkaldte remitter udgør globalt et beløb, der er mange gange større end den samlede u-landsbistand. Det er midler, der stammer fra hvidt eller sort arbejde overførselsindkomster og kriminalitet.

Erdogan ved også, at nye millioner af tyrkiske indvandrere til EU vil styrke islams sag. Opinionsundersøgelser viser, at migranterne bliver mere islamo-konservative, når de bor i demokratiske, europæiske samfund. Som oberst Gaddafi altid sagde: ” Islam kommer til at erobre Europa. Ikke med kampvogne, men med barnevogne!” Erdogan ønsker ligesom OIC (Islams globale samarbejdsorganisation), at forbyde og kriminalisere kritik af islam som religion og samfundssystem. Det er en hjertesag for ham, som vil blive styrket ved visumfri adgang for tyrkere til EU.

Endvidere vil præsidenten stille krav om økonomisk hjælp og støtte fra EU til den kuldsejlede tyrkiske økonomi, som uden ny likviditet og massive investeringer nærmer sig en statsbankerot. Det tyrkiske parlament vil under kyndig vejledning fra Erdogan trække den endelige godkendelse af Sverige som nyt NATO-medlem i langdrag, indtil Tyrkiet har opnået visse fordele i den fornyede dialog med EU. Så sent som den 12. juli meddelte svensk tv i sine aften-nyheder, at svensk medlemskab af NATO godt kunne tage sin tid på grund af den parlamentariske proces i Tyrkiet.

Så Sverige må hænge og dingle i uvished en tid endnu. Præsident Erdogan ved af erfaring, at ” har du trusler, så kan du få. Har du ingen, så må du gå”. Han sætter sig ikke til forhandlingsbordet uden at have noget at handle med.  Sådan er livet nu engang i den tyrkiske basar. Hvor NATO og EU nu også befinder sig.

Den 13. juli 2023

78 Thoughts to “TYRKIET ER IKKE FÆRDIG MED GIDSELTAGNINGEN AF SVERIGE”

  1. Ole Madsen

    Nato burde give Erdogan det røde kort, men det går USA desværre aldrig med til, da risikoen for en alliance mellem Putin og Erdogan er for stor.

    1. Jette

      Tøsedrenge…
      Han skulle være verftet ud, for længe siden.
      Man kan ikke stole på hverken socialdemokrater eller muslimer!!

      1. Niels O

        Det må jo så også gælde DF’ere, der jo, som alle ved, er nationalistiske socialdemokratiske småborgere, som aldrig bliver stuerene.

        1. Træt

          Rejs nu hjem, Niels Nul. Til Indonesien eller Malaysia, eller hvilket muslimsk asiatisk land det nu er du blev adopteret fra.

        2. GamleDanmark

          DF har altid været oppositionspartiet i deres “del og hersk” strategi.

          I 2015 kom beviset endeligt – DF vil ikke redde Danmark, de vil bare have stemmer fra vrede danskere og det kræver massiv indvandring.

          Hermed bevises det at DF kun er socialister, de er ikke nationalister.

    2. Nej, da. Sverige og Finland skal bruges af Biden-regimet til at lukke Natos nordlige flanke og genere yderligere Rusland med, og dertil skal Erdogan jo bruges. Om de to ande selv har forstået det, tvivler jeg på. I det hele taget er det svært at se, HVAD de tænker efter generationers neutralitet, der har tjent alle godt. Et halvt år inden, bedyrede Sveriges forsvarsmnister, at det ALDRIG ville blive under en socialdemokratisk regering, at Sverige søgte optagelse i Nato. Så hvad skete der pudselig ?

      1. Wiens redning skete 1683

        Nederst i denne tråd er der
        et bemærkelsesværdigt indlæg om
        Tyrkiet af Arne Kappelgaard. Alle bør læse det.
        Det påviser klart hvad der venter os, hvis ind-
        vandringen og folkeudskiftningen fortsætter.

        Se også Snaphanens og Hodjas rystende
        afsløringer af massedød camoufleret som
        sundhed og velfærd.

    3. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

      FARVEL TIL AL KULTUR, FARVEL TIL
      FOLKEHJEMMET OG FÆDRELANDET,
      FARVEL TIL DET HELE… : ( 🙁 🙁

      Tænk engang. De stjæler vores land, byer
      boliger, kvinder og værdier og giver det hele væk
      til kulturfremmede fra 75 forskellige lande. De
      stjæler også din tid, dine penge, din kultur, dit
      privatliv, dine rettigheder, din frihed og tryghed
      og måske også snart din bolig via nye skatter
      og nye EU-regler. Og de danske børn og unge
      bliver frarøvet deres fremtidsmuligheder.
      Og det er meget sandsynligt at man snart vil
      angribe din velfærd, dit helbred, dine borger-
      og menneskerettigheder og private økonomi
      mv., med så hårde metoder at du bliver
      reduceret til en 3. eller 5. klasses borger
      i dit eget land.

      Og med folkeudskiftning og WHO- og WEF-
      politik går man efter at “udrense” dig og din
      familie fuldstændig.

      Det burde måske bekymre en del danskere at rødnazisternes
      hovedkvartér er blevet inficeret af en slags mental hundegalskab?
      Eller hvad mener andre?

    4. Fra velfærdsstater til terrorstater

      PLANER OM MASSEUDRYDDELSE
      AF VESTENS HVIDE BEFOLKNINGER??

      Hvis Vestens kommunister og rabiate politik-kvinder
      får gennemført hvad de tilsyneladende pønser på,
      ser det dystert ud for europæernes og amerikanernes
      liv og fremtid. Så vil landene blive forvandlet til terror-
      stater, katastrofeområder og dødszoner. Magen til
      Libanon, Nordkorea, Sverige, Somalia, Congo og
      Afghanistan mfl.

      Og på lidt længere sigt vil der slet ikke være nogen
      fremtid for civilisationen. Den vil blive udskiftet
      med barbari, fattigdom, undertrykkelse og tyranni.

      Har danskerne og europæerne forstået at det er
      hvad WHO-, WEF- og rød politik går ud på? Har
      de forstået at det ikke er 5 og 10 års planer, men
      her og nu planer? Eller tiltag der kan gå i gang
      om få uger eller måneder!!

      1. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

        eller 179 skuespillere..

        Hvis vi regner momsen og andre betalinger
        til staten med, betaler vi nu ca. 85% i skat af
        en almindelig indtægt. Og Chr. borg har sat
        prisen på et pas til 1400 kr. og vægtafgiften
        på en bil til 4-10.000 kr. årligt på ret almindelige
        biler. Hertil kommer at halvdelen af hvad vi
        betaler i skat fjolles og ødsles væk på formål
        der ikke gavner os, eller som ligefrem skader
        os. Velfærd bruges som begrundelse for de
        høje skatter, men velfærden beskæres og for-
        ringes med korte mellemrum, eller den spares
        helt væk.

        Bliver du ramt af sygdom, vold, ulykke eller
        anden modgang, kan du nu blive udsat for at
        der INGEN velfærd eller retfærdighed er til dig,
        Eller din situation forværres af statens “hjælp”.

        I stadigt stigende omfang er velfærdsstaten
        eller formynderstaten en illusion, en falsk ven
        eller en slags svindel og humbug. Hvad man
        kan blive udsat for fra statens side af overgreb,
        svigt og svinestreger i dagens Danmark, er virkelig fantastisk.

        De 5-6000 manglende sygeplejersker og læger er
        jo i virkeligheden sparet væk, og det er det samme
        med de forsvundne skoler, posthuse, biblioteker,
        politistationer, kaserner, rådhuse, motorkontorer,
        turistbureauer, billetudsalg osv., osv. Fordi vores
        politikere hellere vil bruge penge og personale
        på indvandring, bureaukrati og co2-vanvid osv.
        Pyt med at ældreplejen og psykiatrien er en
        skændsel og rædsel, pyt med at kræftpatienter
        og mange andre syge er på Herrens mark efter
        de sidste fem-syv års grove forsømmelser, pyt
        med at vi nærmer os tilstande som i Venezuela,
        Sverige og Frankrig, pyt med danskerne, pyt
        med det hele, for folkeudskiftningen er i fuld
        gang, og snart er det komplet ligegyldigt hvad
        danskerne mener, ønsker og har brug for.

        Hvis skatterne ikke var så rekordhøje, havde
        borgerne ikke brug for så mange tilskud, regler
        og bureaukratiske ordninger. Så kunne de selv
        klare tingene. I den socialistiske stat er de ofte
        afhængige af staten. Mange milliarder spildes
        på administration, på ordninger og regler der
        kan være skøre og dybt åndssvage. Og vi dan-
        skere kunne have mange flere fridage hvis
        skattetrykket var mere rimeligt.

        Om lidt bliver det endnu værre, for Schwab og
        WHO er af regeringen inviteret indenfor i det
        syge sundhedsvæsen. (læs på nettet om den
        overdødelighed/massedød der nu hærger i en
        række vestlige lande. Se Snaphanen, Twitter,
        Hodja og Youtube mfl.) ( videoer med læger,
        virologer, pårørende, forsikringsselskaber osv.)

        Danskerne har været til grin for deres egne penge
        i over 40 år, og det har de det åbenbart godt med.
        Og nu betaler de så sløvt og passivt for deres
        egen fordrivelse og undergang. Hvor intelligent
        og fornuftig er den typiske dansker egentlig?

  2. Jette

    ..verfet ud..

    1. Sandhed er bedre end løgn

      Vil det overhovedet være fordelsagtigt
      for Sverige og Finland at komme med i NATO?
      Det er slet ikke sikkert, for der er også risiko ved
      at komme i en alliance. Årsagen til at to pistolskud
      i Sarajevo udviklede sig til to verdenskrige med over 100
      millioner ofre, var alliancer og dårligt gennemtænkte
      mobiliseringsplaner. Efter få uger var 8 lande i krig med
      hinanden, og stridighederne bredte sig til yderligere 28
      lande i seks kontinenter. Hvis krigen i Ukraine kommer
      ud af kontrol (den er blevet optrappet ca. 12 gange) vil
      det kunne trække Sverige, Finland og Danmark med ind
      i en storkrig med Rusland, verdens største land, der
      råder over tusindvis af atombombe- og brintbombe-missiler.
      Nedkæmpes Rusland, ryger hele Vesten sandsynligvis med
      i faldet.

      Det er påfaldende at både Sverige og Finlands to kvindelige
      statsministre uden nogensomhelst folkelig debat, fra den ene
      dag til den næste droppede 200 års/80års neutralitet, som
      havde tjent begge lande godt. Nogen demokratisk beslutning
      var der ikke tale om.

      Hvis krigen i Ukraine kommer ud af kontrol, bliver de tre lande
      frontlinje-stater, hvis byer hurtigt kan blive udslettet. Så havde
      det nok alligevel været bedre at holde lavprofil. For tidligere
      havde Rusland ingen interesse i Finland og Sverige, og for
      Danmarks vedkommende var kun det med gennemsejling af
      store bælt der betød noget.

      Hvis de tre lande spærrer Østersøen af, kan det hurtigt føre
      til krigshandlinger. (Og Danmarks forsvar er jo nul og nix pt.)

      1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

        Korrupte og ideologiske kræfter,
        bestående af globalister, kommunister,
        feminister og LGBTSPQ-kliker, er i fuld
        gang med at ødelægge Vestens lande
        indefra. Nogle lande er længere fremme
        end andre i processen med at tilintetgøre
        deres egen kultur og deres egne befolkninger,
        f.eks. Frankrig, Sverige og England, men de
        har alle det til fælles at deres demokratier er
        blevet til parodier, og at gak-gak humanister
        og professionelle hyklere dominerer partierne
        og massemedierne.

        Mange steder på nettet fortælles der nu om
        den orkestrerede massedød der er sat i gang
        i en række lande. Snaphanen, Hodja, Youtube
        og Twitter har talrige videoer hvor virologer,
        læger, forskere, nobélprismodtagere og mange
        andre oplyser om “pandemien”, “vaccinerne”,
        visse lyssky transaktioner, kynisk svindel og
        den største medicinske skandale nogensinde!!!
        En forbrydelse af verdenshistoriske dimensioner.

        1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

          Tyrkerne, pakistanerne, islamisterne,
          kommunisterne, nynazisterne og pladder-
          humanisterne HAR MEGET TILFÆLLES!!

          En meget oplysende kommentar af Kappelgaard.
          Og den er jo ikke til at misforstå. Men vi er blevet
          forrådt og svigtet hele vejen igennem af vores
          politikere og journalister, der næsten alle synes at
          være blinde og døve hyklere, løgnere og gak-gak humanister.

          Lige nu står Frankrig i flammer, hundredvis af
          butikker, skoler, biografer, biblioteker, super-
          markeder, museer, teatre, rådhuse, værksteder,
          byggepladser og boliger samt tusindvis af
          busser og privatbiler er blevet brændt af. Over
          hele landet har der været optøjer, hærværk og
          overfald.

          Macrons og politikernes svar vil om 14 dage,
          når urolighederne er overstået, nok være: Vi
          har stor medfølelse med ofrene, men lad os
          nu se fremad. Og derefter sker der nok ikke
          mere før asylanterne næste gang går amok.
          Og de franske mænd og kvinder er vel lige
          så sløve og langsomt opfattende som resten
          af europas befolkninger. Eller er det netop
          Frankrig der vil starte den store oprydning?

          Det lader til at man med propaganda kan
          styre ni af ti borgere, om det så er i retning
          af deres udryddelse. De overnaive, historie-
          løse og tankeløse udgør åbenbart et stort
          flertal i alle lande. Med hjernevaskende radio
          og tv kan man få dem til at tro på enhver løgn.

          Med løgnepropaganda har de svenske social-
          demokrater på 25 år ændret Sverige fra at
          være en fredelig, rig og ret velfungerende
          velfærdsstat til at være en fejlslagen stat, et
          kaos-land, en jungle, et shithole, en galeanstalt.
          Som efterhånden opleves som en fattiggård
          og et samfundsmareridt af millioner af
          svenskere. Sverige siges nu at være et farligt
          land at opholde sig i, ligesom Mexico, Boli-
          via og Libanon. Demokratiet blev til et klep-
          tokrati der med korruption, rød feminisme,
          idioti og forræderi ødelagde Sverige indefra.

          Det vil være klogt af danskerne at lytte til
          ærlige og vidende folk som Aamund og
          Kappelgaard, for uden sandhed og visdom
          er Danmark dømt til terror, massedød og undergang.

          Se Kappelgaard nederst i tråden. Og se hvad
          Snaphanen, Hodja, Youtube, Twitter har af vigtige
          oplysninger om lyssky ting: terror, svindel og massemord.

  3. Michael Andersen

    Vi har en svag Europæisk topledelse, der har forsømt at lukke de ydre grænser og som har gjort sig sårbar med Ukraine.

    Det vi oplever, er symptomatisk for Europæisk toppolitik.

    1. EU mangler penge, efter at budgettet er brugt på Ukraine, renteafdrag og indvandring.
    2. NATO er i årevis blevet forsømt og pengene er brugt på indvandring.

    I centrum er der to uløselige konflikter, Ukraine og indvandring.

    De der løber fra ansvaret mener at Erdogan er en skurk. Skurken er dem der løber fra ansvaret.

    1. Fra velfærdsstater til terrorstater

      Den “humanistiske” stormagt Sverrigstan
      er nu et land med daglig terror, med folkeudskiftning,
      massemord og massedød. Det samme kan siges om
      flere andre Vestlige lande. Vestens civilisation risikerer
      at blive byttet ud med barbari, politisk galskab og øko-
      nomisk bankerot.

      Romerrigets undergang skyldtes især uduelige
      ledere, Sodoma- og Gomorra-tilstande, nedrige
      intriger, udbredt korruption og afsindige kejsere.
      Ved hoffet i Rom konspirerede alle mod alle, og
      snigmord, giftmord, forræderi og lumske
      attentater var en stor del af magtspillet
      og det politiske liv.

      Det er som om de vilde udskejelser dengang er kommet
      tilbage igen i de senere år. Nutiden er er præget af forfald,
      nihilisme og dekadence, og samme primitive vanvid som
      i Neros, Elagabals og Caligulas tid.

      Nu understøttes politisk galskab og blodtørst af Big Tech,
      Big Pharm og diverse monopoler og kapitalfonde, og hvor
      der før var praktiske grænser for hvor mange mennesker
      der kunne udryddes af ondsindede eller forrykte partier
      og ideologier, er der nu ingen grænser. Men naive og
      historieløse borgere forstår ikke at vi er kommet ind i
      en tidsalder hvor løgn og falskhed er ved at tilintetgøre
      demokratier og nationer, og hvor vi hurtigt kan ende i
      enten global trældom, mishandling og undertrykkelse
      i 200 lande, eller i total udryddelse af menneskeheden.

      Hverken i Holland, England, Tyskland, Frankrig, Sverige,
      USA eller Danmark synes de toneangivende politiske
      partier at have vilje til at bevare og varetage deres
      befolkningers værdier og interesser, så det er vel
      mest sandsynligt at fremtiden bliver noget med
      endeløse ulykker og rædsler. Læs hos Snaphanen,
      Hodja og Youtube om planerne om at fjerne al
      civilisation fra jordens overflade.

  4. Hvor er vi på vej hen?

    ANBEFALES: Douglas Macgregor
    ang. hvem der vinder eller taber krigen i Ukraine.
    (Go Transscript Test hos youtube.

    Redacted og Hodja mfl. har noget om at Pfizer
    og DR/TV2 er grebet i nye løgne.

  5. Henrik Pedersen

    Tyrkiet kan ikke købe F-35 kampfly, fordi de har købt russiske S-400 luftforsvarssystemer. De kan “kun” købe F-16 som udfases i de øvrige NATO-lande. Som en del af studehandlen for Erdogans accept af Sveriges medlemskab af NATO fik Tyrkiet lov til at købe 40 F-16 kampfly.

    Mon ikke USA (Biden/Kongressen) holder de 40 F-16 kampfly tilbage, indtil Sverige er blevet medlem af NATO?

    1. USA har lugtet lunten og har netop ikke givet endeligt tilsagn om leverancen af de ønskede F-17 kampfly. De kommer først, når alle formaliteter er i orden og Sverige er medlem af NATO. I USA har man ikke glemt, at Erdogan snød dem med købet af S-400 systemet, som med den rette tekniske kompetence kan trænes til at lokalisere og nedskyde selv F-35, verdens mest avancerede kampfly.

  6. Den Nervøse

    Nu er det sin sag at smide Tyrkiet ud ad NATO for Tyrkiet ligger ved udsejlingen fra Sortehavet – Bosporus og Dardanellerne. Et strategisk vigtigt sted hvor man kan holde øje med russerne.
    Nu har Tyrkiet ikke altid været Tyrkiet, for Tyrkerne er et indvandret folk fra Centralasien og det vestlige Kina, eller rettere de var et erobrende folk. Inden Tyrkerne var området en del af det Østromerske rige, som egentligt langsomt var blevet græsk, man talte i alle tilfælde græsk i Konstantinopel, men de definerede sig som romere, da byen blev erobret af Tyrkiske horder i 1453.
    Tyrkerne stoppede ikke der, de erobrede hele Mellemøsten, Nordafrika og Balken helt op til Wien, som de forsøgte at erobrer inden de blev slået tilbage så sent som i 1683. De kalte sig og blev kaldt Osmannere efter Osman d. 1. og riget blev kaldt det Osmanniske rige. Først efter 1. Verdenskrigs nederlag blev det nu skrumpede land under Mustafa Kemal Atatürk til Tyrkiet og Konstantinopel blev omdøbt til Istanbul.
    I virkeligheden har tyrkerne ikke mere ret til den Anatolske halvø end svenskerne har til skånelandene. Det er landområder erobret med militær magt og stor brutalitet!

  7. ino

    Det er på tide at gengælde den tyrkiske udvisning af samtlige græsk-katolske borgere i 1920’erne. De færreste er klar over at omkring 1,5 mio græsk-katolske borger dengang blev smidt ud af Tyrkiet kun med de ejendele de kunne bære. Familierne havde i de fleste tilfælde boet i landet i årtusinder, men i 1920’erne kom der andre boller på suppen. Ud skulle de, og Fridtjof Nansen måtte blande Folkeforbundet ind i sagen for at det hele skulle gå nogenlunde ordentlig til. (Der var så også 3-400.000 tyrkere der rejste den anden vej).
    Det er efterhånden blevet klart for de fleste at det ikke er muligt for muslimer at bo i et civiliseret land med ytringsfrihed, så hvorfor bruge tid på at eksperimentere med integration og andre venligboerpåhit?
    Send dem dog hjem.

  8. Karsten Lund

    Gad vide om den gamle myte der handler om, at vi selv har inviteret de tyrkiske gæstearbejdere her til landet, og derfor hænger vi danskere på forsørgelsen af dem og deres familie til evig tid, den stadig lever?

    Det gjorde den i hvert fald i 1986:
    https://www.youtube.com/watch?v=uI1tSn24_Ls&ab_channel=MogensGlistrupradiointerviews

  9. Jc Holland

    Eftersom Det Repræsentative Demokrati over tid har udviklet sig til diktatorisk landsforræderi og Den 4. Statsmagt til Tvangsfinancieret 5. Kolonne Virksomhed er det tid til et grundlæggende systemskifte.

    ÆGTE FOLKESTYRE = DIREKTE DEMOKRATI

    WIR SIND DAS VOLK.!

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

      Er der noget tilbage af det danske folkestyre?
      Er der andet end små og ynkelige rester af ærlighed og
      sandhed tilbage i radio, tv og aviser? Her en forkortet
      liste over hvordan vi danskere konstant snydes, svigtes,
      mishandles og forrådes af partierne og medierne.

      Indvandringen blev udråbt som en berigelse. Det var løgn.

      Lars Ulykke lovede straksstop for indvandring. Men efter
      valget 2015 vendte han på en tallerken. Ganske frivilligt,
      ingen tvang ham. Heller ingen tvang ham til at lukke
      hospitaler og lade tusindvis af udmærkede boliger nedrive.
      Han er dansk politiks smadremand.

      Mette lovede i 2018-19 at sundhedsvæsnet skulle have et
      mægtigt løft. Det modsatte skete. Nu er det besparelser,
      kaos, personalemangel og lange ventelister der præger hospitalerne.
      Unødvendige kræftdødsfald, unødvendige ben-amputationer og
      unødvendige lidelser osv. er nutidens sundhedsvæsen.

      Med salami-metoder og under røgslør har man reduceret forsvaret
      og civilbeskyttelsen til noget der ligner en dårlig vittighed. Kaserner
      hærget af skimmelsvamp og mus, køretøjer der er rustne og defekte,
      materiel der er sendt til skrot eller til udlandet, næsten intet mand-
      skab er tilbage, ingen beskyttelsesrum til de civile osv.

      Med afskedigelser af tjenestemændene har man sænket postvæs-
      nets og DSBs kvalitet til ned under gulvbrædderne. Begge dele
      fungerede fint, og det ville man ikke finde sig i.

      Folkeskolen var engang på toppen. Nu har man lukket over 500
      skoler, og efter Helle T-S og Christine Antorini skolereform 2011
      er både eleverne og lærerne ramt af dårlig trivsel.

      Ligestillings-bevægelsen bygger på sludder og vrøvl, plidder
      og pladder, vås og løgn, men medierne fremturer.

      Covid-, “pandemi”- og “vaccine”-håndteringen og alle restrik-
      tionerne var et bluff-nummer, et politisk cirkus uden lige, og
      samtidig en stor tragedie. Tusinder af danskere blev ofre for
      konsekvenserne af politisk arrogance og kynisme.

      Familie-. skilsmisse- og børneværns-politikken er så stupid,
      kommunistisk, familiefjendsk og børnefjendsk at den har
      efterladt tusinder af knuste barneskæbner i sit kølvand, og
      tusinder af ødelagte familier. Den er infam og afstumpet
      overfor både børn og forældre.

      Den sociale velfærd udhules også. Og de arbejdsløse
      tyranniseres, i sammenligning med hvordan det var før 1980.

      Der tales meget om “grøn” omstilling. Sandheden er at den
      er blodrød. Og man er gået til angreb på landbruget og en
      masse små og mellemstore virksomheder. Under alle mulige
      påskud vil man slagte landbruget. Der er nu rekorder i kon-
      kurser og butikslukninger mv. (Se hvad der skete i Holland
      under kommunisten De Rutte, her i 2023)

      Man angriber også bilisterne med haglbyger af forbud, bøder,
      besværligheder, højere afgifter og nye skrappe krav.

      Forringelsen af infrastrukturen fortsætter og fortsætter.

      Med inflation og en kunstigt skabt energi-krise og nye horrible
      EU-krav til boligejerne angriber man de private danskeres økonomi.

      Klima-krisen er et gigantisk fup-nummer drevet frem af kliker med
      særinteresser. Se hvad PragerU, Tom Moser, Lomborg og mange
      andre oplyser om co2. Eller læs om hvor vildt og omskifteligt vejret
      kunne være allerede for 100 og 300 år siden.

      Behandlingen af de gamle, de psykisk syge og de hjemløse danskere
      er kun blevet ringere og ringere de sidste 25 år. Og utrolig mange
      børn og unge vantrives.

      Om lidt vil partierne nok sige ja til WHO og WEF politik og deres helt
      uhyrlige og vanvittige planer. Og der er også censur på vej. Når be-
      folkninger skal “formindskes” eller udskiftes/udrenses/udryddes er
      det jo ubelejligt med kritik og debat.

      Leverer Christiansborg andet end pral, humbug, elendighed,
      lappeløsninger, plyndring, fattigdom, sygdom, kriminalitet,
      forringelser, død og katastrofer til danskerne??

    2. Michael Andersen

      Jc, tak

      Hæderlige, konservative, borgerlige, kristne og retskafne amerikanere stemmer nu med pengepungen og det kan mærkes på markedet for elbiler, sengetøj, mobiler, telefoni, kaffe, sportsmærker og film.

      Logisk set er afstemning med pengepungen direkte demokrati.

      Venligst

  10. En ven af mig, en svensk instruktør, har netop ladet sin film om Nato og Sverige få premiere på min blog.

    Sweden’s journey into NATO

    https://www.snaphanen.dk/2023/07/11/swedens-journey-into-nato/

    1. Fra velfærdsstater til terrorstater

      PLANER OM MASSEUDRYDDELSE
      AF VESTENS HVIDE BEFOLKNINGER??

      Hvis Vestens kommunister og rabiate politik-kvinder
      får gennemført hvad de tilsyneladende pønser på,
      ser det dystert ud for europæernes og amerikanernes
      liv og fremtid. Så vil landene blive forvandlet til terror-
      stater, katastrofeområder og dødszoner. Magen til
      Libanon, Nordkorea, Sverige, Somalia, Congo og
      Afghanistan mfl.

      Og på lidt længere sigt vil der slet ikke være nogen
      fremtid for civilisationen. Den vil blive udskiftet
      med barbari, fattigdom, undertrykkelse og tyranni.

      Har danskerne og europæerne forstået at det er
      hvad WHO-, WEF- og rød politik går ud på? Har
      de forstået at det ikke er 5 og 10 års planer, men
      her og nu planer? Eller tiltag der kan gå i gang
      om få uger eller måneder!!

  11. Michael Andersen

    Hr. Raaschou’s kommentar har vakt min interesse og tak for det.

    Med globaliseringens tabere, der kommer til magten mange steder, bringer de hele spektret af kritik mod internationale institutioner i forgrunden.

    Kritikere kommer fra hele spektret, hvor nogle hævder, at den økonomiske bistand fra internationale organisationer subsidierer dårlige politikker og dårlige regeringer, og andre hævder, at politikker, der anbefales af internationale organisationer, har skadelige virkninger.

    Når regeringer bruger internationale organisationer til formål uden for deres officielle mandater, eller værre, når de overtræder de højsindede principper, som organisationerne står for, bliver disse organisationer lette mål for alle slags skeptikere.

    NATO og EU bør tjene Europæerne og sikre at Europa ikke taber i globaliseringen men på grund af grønne politikere er vi på taberkurs.

    Venligst

    1. Den Nervøse

      Midt i hele klimadiskutionen glemmer vi at verden gik under den 21 juni! For som alle ved så bedyrede en svenske dommedagsteeager 5 år før, at verden ville gå under i et klimaragnerok inden for 5 år.
      Dommedagsprofeter har alle dage eksisteret, det besynderlige er at folk stadig lytter til dem!

  12. Jakob

    Værdipolitisk ligner Erdogan og den i de europæiske landes yderste nationale højrefløj hinanden. Klimafornægtelsen, anti wokisme, homofobi og anti feminisme.. En stor del af samme fløj har desuden en ambivalent følelse overfor Putin som repræsenterer samme holdninger som Erdogan. Tidligere kaldte man den slags mennesker for en femte kolonne.

    1. Michael Andersen

      “Post-sandhed” er en appel til følelser og personlig tro.

      Oxford Dictionaries valgte “post-truth” som årets internationale ord i 2016. Præfikset “post-” betyder, at begrebet sandhed nu er irrelevant.

      Vil man modstå post-sandhedsfænomenet, bør man lære at analysere.

      Det demokratiske Vesten har en lang tradition for at indgå bekvemmelighedsalliancer med diktatorer og stærke mænd rundt om i verden, som nødvendige partnere i konfrontationen med trusler mod den internationale orden. En sådan holdning er også realistisk, magtbalancepolitik par excellence.

      Det gjorde det muligt for verden at forene sig for at besejre Adolf Hitler i Anden Verdenskrig og for Vesten at vinde den kolde krig.

      Måske Hr. Jakob forveksler sandhed med følelser?

      1. Jakob

        Jeg forholder mig ikke til følelserne. Jeg konstaterede bare at værdipolitisk har den ekstreme højrefløj en del til fælles med Erdogan og Putin hvorimod der i protest bevægelserne i Teheran, Istanbul og formentligt også blandt de veluddannede unge i Moskva er et større værdifællesskab med centrum venstre i Europa.

        1. Michael Andersen

          Mener Hr. Jakob grønne, der er et mindretal på 12 % i Tysklands regering, der i koalitionen søger at påvirke og tvinge Europa ud i fattigdom? Så hører det grønne mindretalsfænomen til på venstresiden.

          Hr. Jakob kan næppe svare på hvem og hvad, der er ”den ekstreme højrefløj” i Danmark, Tyskland eller Europa.

          Et gæt er at nogle er påvirket af medier der ofte fejlfortolker ønsker om rigtigt demokrati, folkestyre og personlig frihed som noget ekstremt.

          Kom frisk, er det ekstremt at ønske sig mindre stat og mere frihed, præcist som det var ideen og tanken bag grundloven?

          Venligst

          1. Jakob

            Tror ikke rigtigt du evner at forstå hvad jeg skriver. Det drejer sig om værdifællesskabet. Centrum venstre og også for den sags skyld centrum højre har et stort værdifællesskab med de frihedselskende strømninger i de store byer i Mellemøsten, Rusland og Kina hvorimod de ekstreme højrebevægelser finder deres værdier i landområderne hvor der er mindre accept af forskellighed og desuden en frygt for hvad fremtiden kan bringe. Folk der føler sig forfordelte i forhold til udviklingen i samfundet. Demokrati er godt men problemet er at 50% har en IQ under 100 og dem bor der flere af på landet end i byerne da intelligentsiaen søger mod uddannelse og viden. Det er i øvrigt sjovt at læse at en anden kommentator på denne blog skriver at de “stjæler vores kvinder”. En typisk tankegang som INCELs bruger når de får for lidt f.sse.

          2. Privatdetektiven

            Jacob er langt ude på venstrefløjen,
            der hvor de er uden realitetssans, og
            nøjes med marxistiske fantasier. Han går på
            samme tid ind for co2-løgnen, woke-ismen,
            LGBTSPQ+ og rabiat feminisme. For typer
            som Jacob kan man kun håbe at han ved
            at studere Solsjenitsyns bøger om Sovjet-
            unionen med tiden bliver klogere og mere
            fornuftig. Jacob er nok også tilhænger af
            multi-kulti og islamisering? Hed han
            tidligere P. Skov eller lignende?

          3. Jakob

            Privatdetektiven, hvis liberalisme og centrumhøjre er venstrefløjen for dig så er du fortabt i den ekstreme højrenationale sump. Jeg er dog enig i at wokeism og LGBT på mange måder er hvad vi i Jylland kalder lidt træls at høre på. Og jeg er i øvrigt hvad man kalder cis heteroseksuel hvid mand, tilhøre den ene procent som tjener mest og ligeglad med hvad jeg betaler i skat da jeg ikke kan nå at bruge de penge jeg har.

          4. Michael Andersen

            Det er karakteristisk for grundloven, at magthaverne skal værne borgeren, det er borgeren og hans liv der ikke må krænkes ved magtovergreb.

            Grundtanken er at beskytte borgeren mod magthavernes overgreb, så borgeren har sit liv og sin verden beskyttet mod indblanding og overgreb.

            Hvis politikere eller ideologer, vil søge at indskrænke borgernes friheder med begrundelser i klima, seksualitet eller feminisme, så kan politikerne ikke bare vedtage love der indskrænker frihederne i grundloven.

            Klimafornægtelse, anti wokisme, homofobi og anti feminisme er ganske sandsynlige og normale reaktioner, når og hvis den enkelte borger oplever at grundlovens friheder bliver indskrænket.

            Den personlige frihed er ukrænkelig, boligen er ukrænkelig og ejendomsretten er ukrænkelig. Grundloven har heller ingen politisk farve.

            Er Hr. Jakob med?

            Venligst

          5. Niels O

            TIl Jakob: Jeg har indrettet mit liv, så jeg netop betaler så lidt i skatter og afgifter som muligt for at vise staten, at den ikke bare kan suge så meget ud af skatteborgerne, som den vil. Uden at det får konsekvenser: Lavere forbrug – færre skatteindtægter – flere arbejdsløse osv. Lig risiko for recession.

            Så at du vælger at hælde så meget i skattekassen, fordi du ikke kan finde ud af at bruge pengene, piner mig meget at høre, da du så ikke er med til at ændre skattetrykket nedad. Hvorfor du tvinger andre på dit niveau fortsat at skulle betale et højt niveau i skat. Alt dette får også den enkle borgere til fortsat at synes, at det er ok, “at staten betaler alt for mig”. Må betyde et kollaps af velfærdsstaten på et tidspunkt.

            Du kunne vælge at investere eller donere til gode formål i stedet for at hælde pengene i et sort hul.

          6. P. Skov

            Til Niels O: Så du mener ikke, at fx landets infrastruktur, daginstitutioner, skoler, uddannelsesinstitutioner, biblioteker, sygehuse, plejehjem samt støtte til de, der rammes af sygdom og andre ulykker, er et godt formål? Vi skal alle yde efter evne og nyde efter behov. At nogen undlader at yde, hvad de burde, er ikke et godt argument for selv at gøre det samme. At offentlige midler kunne anvendes klogere, er kun et argument for at gå ind i politik. Bare at unddrage sig skattebetaling er rendyrket egoisme – det betyder jo bare, at vi andre skal betale mere i skat!

          7. Niels O

            P. Skov:
            “Undlade at betale, hvad de “burde”…”! Som udtalt af en ægte fordømmende socialist med sine lange fingre nede i andres lommer.

            Ærgerligt for jer, at vi er flere, der ikke gider “bidrage” væsentligt til den infame forvoksede velfærdsstat. Og så er vi endda ikke kriminelle derved. Vi lever bare uden det store forbrugsbehov, så staten derved får mindre ind i indkomstskatter, moms, ejendomsskatter etc. Og så får vi heller ikke samfundsdyre livstilssygdomme derved.

            Typisk socialist at bruge ordet “burde”, som var man Vorherre.

            Jeg giver hellere lidt skattepenge til en ægte flygtning end til en diabetesramt flommefed, rygende, ikke-motionerende dansker, som er blevet invalidepensionist derved, og som ved, at han er socialisternes yndlingsvælger.

            Skatterne skal være langt lavere, og så er det op til hver dansker at betale til private forsikringer og behandlinger og m.a.. Ansvar for eget liv.
            Og nej, jeg siger ikke, at der så ikke skal være offentlig hjælp også.

          8. P. Skov

            Niels O: Se min kommentar, som desværre landede nederst ved en fejl.

  13. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    FARVEL TIL AL KULTUR, FARVEL TIL
    FOLKEHJEMMET OG FÆDRELANDET,
    FARVEL TIL DET HELE… : ( 🙁 🙁

    Tænk engang. De stjæler vores land, byer
    boliger, kvinder og værdier og giver det hele væk
    til kulturfremmede fra 75 forskellige lande. De
    stjæler også din tid, dine penge, din kultur, dit
    privatliv, dine rettigheder, din frihed og tryghed
    og måske også snart din bolig via nye skatter
    og nye EU-regler. Og de danske børn og unge
    bliver frarøvet deres fremtidsmuligheder.
    Og det er meget sandsynligt at man snart vil
    angribe din velfærd, dit helbred, dine borger-
    og menneskerettigheder og private økonomi
    mv., med så hårde metoder at du bliver
    reduceret til en 3. eller 5. klasses borger
    i dit eget land.

    Og med folkeudskiftning og WHO- og WEF-
    politik går man efter at “udrense” dig og din
    familie fuldstændig.

    Det burde måske bekymre en del danskere at rødnazisternes
    hovedkvartér er blevet inficeret af en slags mental hundegalskab?
    Eller hvad mener andre?

  14. Hvor er vi på vej hen?

    Det kan godt være at Tyrkiet ikke
    officielt bliver medlem af EU, men hvis
    man gør det nemt at få visum til at rejse
    ind og slå sig ned i Tyskland, Frankrig og
    Danmark osv., så er er det måske uden
    større betydning om Tyrkiet er medlem
    af EU eller ej. Og når EU ønsker millioner
    af indvandrere fra Afrika flyttet op til os,
    hvorfor skulle EU så have noget imod
    at tyrkere strømmer ind i vores lande?

    På nettet advares der om at Ukraine-krigen
    kan brede sig. At Sverige og Finland nu er med
    til at forstærke indkredsningen af Rusland, er
    set fra Ruslands synspunkt en fjendtlig op-
    træden, og får vi en stor europæisk krig, kan
    det få voldsomme konsekvenser for de to lande.

    Hvis USA, EU og Rusland begrænser krigen til at
    foregå i Ukraine, får Nato ingen fordel af at have
    Sverige og Finland med, og for svenskerne og
    finnerne bliver der heller ingen gevinst. Hvis
    krigen breder sig, kan det trække de to lande
    med ind i krigen.

    På nettet påstås det at Ukraine er ved at tabe
    krigen. Hvis det passer, hvad bliver så Bidens
    og Obamas næste udspil?

  15. Ivan Dybdal

    NATO med hovedkvarter i Bruxelles var vores garanti for ikke at blive besat af Sovjet. Uden NATO var vi endt som DDR. Det var der op mod en fjerdel af vælgerne i DK, der ville have støttet (den femte kolonne).

    Som jeg ser det, øger NATO uvidelsen til hele Norden vores forsvars evne. NATO’s musketér ed gør forskellen. Én for alle og alle for én – den gælder også for atomvåben! 🙂

    Europas syge mand, Tyrkiet, giver som altid problemer. Erdogan. Tyrkiet og Rusland er historisk arvefjender. Islam mod de kristne. Osmannernes erobring af den kristne hovedstad, Konstantinopel i 1453, blev begyndelsen på enden på det kristne, Byzantinske Rige.

    Krimkrigen. “Sevastopol-fortællingerne” er en samling af tre noveller, der foregår under Krimkrigen og alle har havnebyen Sevastopol som omdrejningspunkt. De realistiske fortællinger skildrer livet i skudlinjen uden at forherlige den russiske krigsindsats.” I 1851 meldte den unge Lev Tolstoj – der senere blev en af Ruslands største forfattere – sig til hæren. Da Krimkrigen brød ud i 1854 var sekondløjtnanten utålmodig efter at komme af sted til slagmarkerne. I spidsen for en flok soldater oplevede han krigens tragedier og opnåede i samværet med russiske mænd den virkelighedsfornemmelse, der er baggrunden for hans litterære mesterskab” (klip fra Saxo’s omtale af bogen)

    “Krimkrigen, krig 1853-56 mellem Rusland på den ene side og Storbritannien, Frankrig og Osmannerriget på den anden. Krimkrigen var kulminationen på en konflikt mellem russiske forsøg på at fastholde kontrollen over den osmanniske regering og Dardanellerne og fransk-britisk frygt for russisk ekspansion i det østlige Middelhav.” klip fra Petersen, Thomas: Krimkrigen i Den Store Danske på lex.dk. Hentet 15. juli 2023 fra https://denstoredanske.lex.dk/Krimkrigen

    PS. Vores største problem har hovedkvarter i Mekka. Forhåbentlig opstår der ikke en alliance mellem Moskva og Mekka!? 🙁

    1. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

      Nato bliver nok styrket af af Finland og Sverige, men
      om det kan blive brugt på en god måde, er ret tvivlsomt.
      Og man bør huske på at de fleste politikere er meget
      bedre til at nedbryde, ødelægge og forkludre, end de
      er til at bevare og bygge op. Det så verden i den 1.
      verdenskrig som ingen havde brug for, og som ingen
      ønskede. Det var misforståelser, dumheder og alliancer
      som fik to pistolskud i Sarajevo til at brede sig til 36
      lande, hvor antallet af ofre blev over 150 millioner.

      Og det var fjollede og useriøse politikere som tillod
      at nazisterne fik lov til gennem flere år at opruste,
      selvom det var forbudt iflg. Versailles-traktaten.

      Øget forsvarsevne? Tja, hvis krigen får lov til at blive
      værre og værre og ender med at løbe løbsk, så er der
      altså intet forsvar mod atomraketter der kommer
      flyvende med 3-5-7 km i sekundet, og som deler
      sig i 4-5 atombomber før de rammer.

      1. og 2. verdenskrig var meningsløse og resultater
      af tilfældigheder, idioti, hasardspil og politisk van-
      vid. Og det meste Vesten styres i dag af politikere
      der mangler moral og fornuft. Det eneste rigtige
      ville være at stoppe myrderierne i Ukraine så
      hurtigt som muligt, via nedtrapning og forhand-
      linger, men det er der pt. slet ikke vilje til.

      Det er ikke sikkert at krigen bliver ved med at
      være under politisk kontrol. Mange tidligere
      krige viste sig at være ustyrlige.

      Bogen “Kanonerne i August 1914” kan anbefales.
      Eller læs Solsjenitsyns og Antony Beevors bøger
      om total ondskab og dårskab.

  16. Flaben Fræk

    Man må sige til Recep Tayyip Erdoğans ros – (smag lige på mandens navn: Recep Tayyip Erdoğan, lyder det ikke som et laxativ?) – at han forstår, i relativ fredstid, at udstille NATO som en flok viljeløse skrællinger, der – med fuldt lys på – lader sig trække rundt i den tyrkisk-muslim-facistiske manege – Gad vide, hvordan fanden, alliancen vil klare skærene når helvede for alvor bryder løs – Gosh!

    Jeg lader den tyske satiremester Jan Böhmermann få det sidste ord i vedhæftede link.

    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Erdogan+NEO+MAGAZIN+ROYALE#fpstate=ive&vld=cid:030ff09b,vid:NYY18sP2brM

  17. Der var engang et yndigt land

    Nu skal det danske postvæsen
    så forringes endnu en gang. Og man
    vil lægge endnu flere afgifter på foreninger,
    patientorganisationer og almennyttige foretagender.

    Og tvangsdigitaliseringen vil politikerne give endnu
    en tand. Selvom den hidtidige digitalisering har på-
    ført danskerne en masse ulemper, besværligheder,
    risici, identitets-tyverier, tidsspilde og milliardtab.
    Og læger og sygeplejersker mv. har været udsat for
    så meget bøvl og tidsspilde, at det er gået hårdt ud
    over mange patienter. Og skole-elevers trivsel er
    blevet skadet, og deres øjne overbelastet af at kigge
    på skærme i timevis.

    Nu er der også nogle som mener at den nye post-
    ordning og spareplan vil gøre det surt for folk
    mange steder i provinsen og på landet.

    Og om lidt vil politikerne også overfalde land-
    bruget og bilisterne med klima-afgifter og en
    række nye skrappe bestemmelser. Selvom det
    med co2 ikke er andet end hysteri og humbug.

    Og inden længe kan vi alle blive angrebet på
    liv og helbred med yderligere forringelser af
    sundhedsvæsnet, med endnu mere folke-
    udskiftning, med endnu mere vold og krimi-
    nalitet, med WHO fjernstyring og tvang, og
    med WEF diktater af værste slags.

    “Folketinget” er blevet træt af folket, og vil
    helst have det “uskadeliggjort”.

  18. Ivan Dybdal

    PS. til min replik 15/07/2023 at 07:46
    Jeg hører hele tiden stats tv nyheds journalister tale om, at Ukraine straks nu burde optages som medlem af NATO. Problemet er indlysende at NATO medlemslande er forpligtet til – også med tropper – at kæmpe mod fjender, der invaderer dem. Det ville det i givet fald bringe NATO-landene i krig med Rusland pga NATO’s musketér ed. Én for alle og alle for én – den gælder også for. Ukrainsk medlemsskab af NATO ville derfor eo ipso starte 3. verdenskrig! Det bør vi selvfølgelig undgå?! Ikk’ ?
    Realpolitik også i stats tv, tak ! 🙂

    1. Privatdetektiven

      9 AF 10 journalister plaprer bare løs som redaktørerne og politikerne
      vil have dem til. Journaliststanden er ensrettet til at være en flok
      propagandister.

      DÅRLIGT NYT TIL EJERE OG KØBERE AF ELEKTRISKE BILER 🙁 :
      Se youtubes advarende video: terrible news about electric cars.

      Også PragerU mener at el-biler er en dårlig investering. Men
      smadremanden fra Moderaterne og co2-tosserne påstår
      selvfølgelig stadig at vi ikke kan få el-biler nok.

  19. Fra velfærdsstater til terrorstater

    PLANER OM MASSEUDRYDDELSE
    AF VESTENS HVIDE BEFOLKNINGER??

    Hvis Vestens kommunister og rabiate politik-kvinder
    får gennemført hvad de tilsyneladende pønser på,
    ser det dystert ud for europæernes og amerikanernes
    liv og fremtid. Så vil landene blive forvandlet til terror-
    stater, katastrofeområder og dødszoner. Magen til
    Libanon, Nordkorea, Sverige, Somalia, Congo og
    Afghanistan mfl.

    Og på lidt længere sigt vil der slet ikke være nogen
    fremtid for civilisationen. Den vil blive udskiftet
    med barbari, fattigdom, undertrykkelse og tyranni.

    Har danskerne og europæerne forstået at det er
    hvad WHO-, WEF- og rød politik går ud på? Har
    de forstået at det ikke er 5 og 10 års planer, men
    her og nu planer? Eller tiltag der kan gå i gang
    om få uger eller måneder!!

    1. Wiens redning skete 1683

      Herunder et fremragende indlæg af Arne K
      som oplyser så klart, at det må give stof til
      dyb eftertanke hos mange.

      At det er en stedfortræderkrig der foregår i
      Sverige, er vel nu ganske tydeligt. De svenske
      sosser og “humanister” har med en kynisme
      og frækhed der er næsten utrolig, inviteret
      et par millioner fra Afrika og Arabien indenfor,
      og pudset dem på de almindelige svenskere.
      De tillader dem ihvertfald at føre en slags
      guerilla-krig mod civile borgere i snesevis
      af byer og områder. Blot se hvordan Malmø,
      Gøteborg, Uppsala og Stockholm osv. er
      blevet til krigszoner eller uro-områder med
      daglige skyderier, knivstik og bande-kriminalitet.

      I Frankrig, England, Tyskland og USA er der
      også store problemer, mildt sagt. Også i Norge
      og Danmark vokser problemerne og mængden
      af vold og anden kriminalitet.

      Er Vesten blevet så fordærvet eller forrykt at
      det blandt politikere opfattes som helt i orden
      at ødelægge egne lande og befolkninger?

  20. Arne Lago von Kappelgaard

    Tyrkiet har en lang tradition for mord og nedslagtninger af andre trosretninger (armeniere, jøder, kristne, grækere, assyrere, alevier, yazidier):
    Forfølgelse af aleviterne og andre trosretninger kan følges tilbage til sultan Bayezid II (1481-1512) og op til vor dages Tyrkiet, og har ikke været en undtagelse, men normen.
    I 1915 -1917 skønnes det, at omkring 1.500.000 armeniere blev dræbt, i dag (2020) menes der at være ca.70.000 tilbage. Allerede i 1890-erne under sultan Abdul Hamid II blev der igangsat massakrer på armenierne, og skønsmæssig blev mellem 100.000-200.000 slået ihjel.
    Mustafa Kemal Ataturk, grundlæggeren af det moderne Tyrkiet, sagde den 16. marts 1923 i en tale til Adanas tyrkiske handelstandsforening følgende:
    ”Armenierne har ingen rettigheder i dette smukke land. Jeres land er ikke jeres, det tilhører tyrkerne. Dette land var tyrkisk igennem historien; derfor er det tyrkisk og skal leve som tyrkisk i al evighed… Armeniere og lignende har ingen som helst rettigheder her. Dette gavmilde land er dybtgående og ægte tyrkernes hjemland.”
    I 1915 mistede den syrisk-ortodokse kirke ca.500.000 – 750.000 af sine trosfæller, i dag ca.24.000 tilbage.
    1937-1938 er der den berygtede Dersim-masakre, hvor mellem 13.000-70.000 kurdiske alevier blev nedslagtet. (s.201)
    Der er den berygtede Lice-operation i 1993, hvor den centrale del af byen blev jævnet med jorden af tyrkisk militær, 30 blev dræbt og ca.100.000 indbyggere drevet på flugt. (207)
    06.-07. September 1955 blev det græske samfund i Istanbul nedslagtet, med velsignelse fra Adnan Menderes, 57 dræbt, i dag ca.4.000 tilbage. Grækernes hjem, bedesteder, forretninger blev vandaliseret og ødelagt, og ca.200 græske kvinder voldtaget, alt med myndighedernes velsignelse. Præsterne fik deres hår og skæg revet af, (s.65) og mænd omskåret under tvang.
    4.348 forretninger vandaliseret og sat i brand
    110 hoteller ødelagt
    27 apoteker ødelagt
    23 skoler ødelagt
    21 fabrikker hærget
    73 kirker med deres hellige ting ødelagt.
    1974, tyrkiets invasion af det nordlige Cypern, resulterede i vandalisering, ødelæggelse og nedrivning af kloster, kirke og gravsteder, ikoner og uerstattelige freskoer blev systematisk ødelagt.
    Afstraffelsesmetoderne var utallige, de mest almindelige: henrettelse ved f.eks.halshugning, drukning, forgiftning, brændt levende, stening, tvangsarbejde, fængsling, fordrivelse.
    Ved Konstantinopels belejring benyttede man denne metode:
    Henrettelsesmetoden gik ud på, at en pæl blev ført op i endetarmen på ofret. Pælen blev herefter rejst op og plantet i jorden. Kroppen blev herefter gradvis gennemboret, idet ofret langsomt gled ned over pælen. Metoden med at blive spiddet levende, blev praktiseret 300 år efter i krigen i det gamle Jugoslavien (Bosnien). Den er omtalt i ”Broen over Drina” af Ivo Andri´c.

    Avrupa, Avrupa, duy sesimizi
    Bu gelen Türklerin ayak sesleri
    (Europa, Europa, det, du hører,
    Er lyden af tyrkernes fodtrin)
    (Osmannisk krigsparole, i dag hørt
    ved internationale fodboldkampe)

    Vi skal bevæge os i samfundets arterier, uden at nogen bemærker vores eksistens, indtil vi når alle magtcentre. Det skal vi vedblive med, til tiden og betingelserne er modnede. Hvis vi gør noget for tidligt, vil vi blive knust, og muslimer vil lide overalt. Vi skal vente, indtil vi har nået den hele statsmagt. Indtil da vil ethvert for tidligt skridt være som at knække et æg i utide.. Det vil være som at dræbe kyllingen, før ægget er udruget.
    (Fra prædiken af Fethullah Gülen, offentliggjoet på internettet i 1999). Se Lasse Ellegaard ”Gaven fra gud-Erdogans Tyrkiet,” s.100.

    ”Islam, denne absurde religion fra en umoralsk beduin, er et rådnende kadaver der forgifter vore liv.”
    (Sagt af det moderne Tyrkiets fader Mustafa Atatürk, citeret i Necla Kelek ”Den fremmede brud,”-2005).

    ”To gange måtte tyrkerne vende hjem med uforrettet sag. Denne gang lykkedes invasionen i fred og enighed.”
    (Hürriyet, Die Welt, 05.10.2005 s.5 i forbindelse med snak om Tyrkiets optagelse i EU).

    ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”
    (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008).

    ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
    (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

    ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
    (Udtalt af samme tyrkiske premerminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”

    Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.”
    (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.06, nr.29, 2008).

    ”Demokrati, frihed og retsstatsforhold (…) disse ord har for os ikke længere nogen værdi.”
    (Recep Tayyip Erdogan/ Jyllandsposten ”Debat” s.19, 26.3.2016)

    ”Kør i de bedste biler. Lev i de bedste huse, fød ikke tre, men fem børn , for I er Europas fremtid! Det vil være det bedste svar, som I kan give på de uforskammetheder, fjentligheder og uretfærdigheder, som man påfører jer ”.
    (Sagt af præsident Recep Tayyip Erdogan i byen Eskisehir 17.03.2017 under kampagnen for at give ham større magtbeføjelser, Uriasposten 18.03.2017).

    ”Hvis I fortsætter med at opføre jer sådan, vil ingen europæer eller vesterlænding fra i morgen kunne sætte sin fod sikkert og roligt på nogen gade noget sted.”
    (Sagt af præsident Erdogan, til en forsamling af journalister i Ankara, Den Korte Avis 23.03.2017).

    ” Erobringen af Istanbul (Konstantinopel) og omdannelsen af Hagia Sophia til en moske er blandt de mest glorværdige kapitler i tyrkisk historie. Med Allahs hjælp vil vi fortsætte med at gå ad denne hellige sti uden pausen eller tøven, indtil vi når vores ultimative mål.”
    ( Sagt af præsident Erdogan den 24.07.2020 ved genindvielsen til moske).

    ”De der ikke er ægte tyrkere, kan kun opnå én rettighed i det tyrkiske faderland, og det er at være tjenere, at være slaver. Vi er det frieste land i verden. De kalder dette for Tyrkiet.” (Mahmut Esat Bozkurt, Tyrkiets første justitsminister, 1930.)

    Muslimer ønsker ikke fred, de ønsker erobring. Når de går ind på en såkaldt “fredsaftale”, er det kun et påskud til at købe sig mere tid til at bygge deres position op til den endelige erobring. Dette er ud fra deres egen tro og skodbogen kaldet den hellige koran. For at nævne nogle eksempler: Tyrkiet var kristent, Iran var zoroastisk, Nordafrika og Mellemøsten var hovedsageligt kristne, Afghanistan og Central Asien var buddhistisk, Ægypten var koptisk, ortodoks kristent. Alle er faldet som bytte for Islams invasioner, der skete indenfor en forbavsende kort årrække.
    Det har været islams mål i nu 1.400 år, at andre kulturer skal underkaste sig den. Islam hengiver sig til en evig og uforanderlig doktrin: Dens pligt til at erobre hele kloden, for at få det universelle kalifat.
    Udover krig, terror, har midlerne været løgn, bedrag og forstillelse, intet middel er helligt for muslimen, for at nå målet. Ifølge islams “etik” er det helt acceptabelt at lyve overfor vantro.

    Islam bør betegnes som djævlens svendestykke. Trist, at det meste af Europas politiske system er befolket af løbedrenge for usselheden, nedrigheden, undermineringen og løgnen, for at pleje egne snævre partiinteresser, og fylde folk med usandheder.

    1. Michael Andersen

      Hr. Kappelgaard, tak for information.
      Herunder følger et uddrag af Præsident Trumps seneste tale til Turning Point Action i Florida. (Måske særligt henvendt til det kvindelige publikum)

      På vej til arbejde en morgen, ned ad stien langs søen, så en ømhjertet kvinde en stakkels halvfrossen slange. Hans smukke farvede hud var blevet helt frostet af duggen “Nå ja,” råbte hun, “jeg tager dig ind, og jeg tager mig af dig”

      “Tag mig ind, for himlens skyld, tag mig ind åh ømme kvinde,” sukkede slangen.

      Hun pakkede ham helt hyggeligt ind i en krumning af silke og lagde ham ved kaminen med lidt honning og lidt mælk. Nu skyndte hun sig hjem fra arbejde den aften og så snart hun ankom, fandt hun ud af, at den smukke slange, hun havde taget ind, var blevet genoplivet.

      “Tag mig ind, for himlens skyld, tag mig ind åh ømme kvinde,” sukkede slangen.

      Nu knugede hun ham til sit bryst, “Du er så smuk,” råbte hun. Men hvis jeg ikke havde bragt dig ind nu, var du måske død. Nu strøg hun hans smukke hud, og så kyssede hun og holdt ham fast.

      Men i stedet for at sige tak, gav slangen hende et ondskabsfuldt bid.

      “Tag mig ind, for himlens skyld, tag mig ind åh ømme kvinde,” sukkede slangen.

      “Jeg reddede dig,” råbte kvinden. Og du har bidt mig, hvorfor? Du ved, at dit bid er giftigt, og nu skal jeg dø”.

      “Hold da kæft, fjollede kvinde,” sagde krybdyret med et grin. “Du vidste sgu godt, at jeg var en slange, før du tog mig ind.

      “Tag mig ind, for himlens skyld, tag mig ind åh ømme kvinde,” sukkede slangen.

      The Snake in full: Read Donald Trump’s anti immigration poem
      Independent dot co dot uk/Al Wilson – The Snake lyrics

      Venligst

  21. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Tyrkerne, pakistanerne, islamisterne,
    kommunisterne, nynazisterne og pladder-
    humanisterne HAR MEGET TILFÆLLES!!

    En meget oplysende kommentar af Kappelgaard.
    Og den er jo ikke til at misforstå. Men vi er blevet
    forrådt og svigtet hele vejen igennem af vores
    politikere og journalister, der næsten alle synes at
    være blinde og døve hyklere, løgnere og gak-gak humanister.

    Lige nu står Frankrig i flammer, hundredvis af
    butikker, skoler, biografer, biblioteker, super-
    markeder, museer, teatre, rådhuse, værksteder,
    byggepladser og boliger samt tusindvis af
    busser og privatbiler er blevet brændt af. Over
    hele landet har der været optøjer, hærværk og
    overfald.

    Macrons og politikernes svar vil om 14 dage,
    når urolighederne er overstået, nok være: Vi
    har stor medfølelse med ofrene, men lad os
    nu se fremad. Og derefter sker der nok ikke
    mere før asylanterne næste gang går amok.
    Og de franske mænd og kvinder er vel lige
    så sløve og langsomt opfattende som resten
    af europas befolkninger. Eller er det netop
    Frankrig der vil starte den store oprydning?

    Det lader til at man med propaganda kan
    styre ni af ti borgere, om det så er i retning
    af deres udryddelse. De overnaive, historie-
    løse og tankeløse udgør åbenbart et stort
    flertal i alle lande. Med hjernevaskende radio
    og tv kan man få dem til at tro på enhver løgn.

    Med løgnepropaganda har de svenske social-
    demokrater på 25 år ændret Sverige fra at
    være en fredelig, rig og ret velfungerende
    velfærdsstat til at være en fejlslagen stat, et
    kaos-land, en jungle, et shithole, en galeanstalt.
    Som efterhånden opleves som en fattiggård
    og et samfundsmareridt af millioner af
    svenskere. Sverige siges nu at være et farligt
    land at opholde sig i, ligesom Mexico, Boli-
    via og Libanon. Demokratiet blev til et klep-
    tokrati der med korruption, rød feminisme,
    idioti og forræderi ødelagde Sverige indefra.

    Det vil være klogt af danskerne at lytte til
    ærlige og vidende folk som Aamund og
    Kappelgaard, for uden sandhed og visdom
    er Danmark dømt til terror, massedød og undergang.

  22. Wiens redning skete 1683

    Lidt mærkeligt at Atatyrk som fordømte
    koranen og islam med ord om at det var en
    absurd og umoralsk religion der forgifter
    vore liv… alligevel var så fjendtlig overfor
    armenierne at han frakendte dem alle
    rettigheder.

    1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

      En ung dansk mand, 22 år, holdt for
      rødt lys på torvet i Viby i Århus.

      Han blev dræbt af en
      kugle gennem bagruden eller sideruden.
      Skuddet blev affyret af en afrikaner eller
      araber der var maskeret. Drabet blev aldrig
      opklaret. Den dræbte var et tilfældigt og
      komplet sagesløst offer. Havde aldrig
      været med i kriminalitet eller en bande.
      Hans død var til sorg for hans kæreste,
      for hans forældre, for hans søskende og
      venner. Han var offer nr. 3000 eller vel
      nærmere nr. 30.000 eller nr. 300.000 for
      berigelsen og Borgens politik, hvis alle
      slags ofre tælles med. Både pårørende
      og ofrene for andre forbrydelser og for
      de utallige forringelser og sparekrav, der
      har forvandlet hospitaler, ældrepleje,
      pensionsordninger, psykiatri, forsvaret,
      postvæsnet, folkeskolen og meget mere
      til noget der ligner ynkelige rester af
      hvad der var engang.

      I samme by, Århus, blev andre unge dan-
      skere også dræbt. Med knivstik, skud eller
      vanvidskørsel. I Brabrand blev med nogle
      ugers mellem rum to unge danske kvinder
      dræbt, da de i et fodgængerfelt i et kryds
      ved Gellerup blev ramt af biler der kørte
      over for rødt med 150 km/t. Biler der
      blev kørt af kulturfremmede.

      I København blev en ung politibetjent
      dræbt da en vanvidsbilist ramte ham med
      høj hastighed på en bro. To sygeplejersker
      blev også dræbt dræbt af en vanvidsbilist,
      i et fodgængerfelt. Andre er blevet kørt
      ned og ihjel på fortove og cykelstier.
      Straffene for den forbryderiske kørsel
      har været meget små.

      Århus var en gang “Smilets by”, en tryg
      by. Det er den ikke mere.

      Man kunne blive ved i månedsvis eller
      årevis hvis man skulle fortælle om alle
      ofrene for Borgens hovedløse og
      hensynsløse politik.

  23. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

    I realiteten har et flertal af politikere
    i Sverige brugt tiden siden 1990 til at dømme tusinder og atter tusinder
    af svenskere til et liv i frygt og elendighed, eller til døden. De korrupte,
    kommunistiske og rødfeministiske politikere har fyldt svenskerne med
    øregas om humanisme og Afrika-redning, samtidig med at de smadrede
    løs på Sveriges kultur, økonomi, velfærd, fred og sikkerhed. Nu sidder
    de menige otte millioner svenskere i problemer til halsen, fordi landet
    er hærget af vold og mord, af kommune-konkurser, af bombespræng-
    ninger og ødelagte boligkvarterer, af narkotika-bander og røver-
    bander der smider familier og pensionister ud af deres boliger og
    tvinger dem til at bo på gaden. Den svenske velfærdsstat er blevet
    til en grotesk og pervers parodi, hvor selv hospitalerne og skolerne
    udsættes for uro, ballade, vold og trusler. Læs selv på nettet om
    Malmø og andre byer hvor angreb på boligblokke, politistationer,
    kommunekontorer, villaejere, bilister og fodgængere er noget man
    skal leve med.

    Iøvrigt er der næsten ingen kvinder med i debatstriben. Kvinder
    er åbenbart ikke interesseret i politik, selv ikke når det gælder
    Danmarks overlevelse. Hvordan kan det så være rimeligt og ret-
    færdigt når kvotekvinder og feminister kræver at der pr. automatik
    skal være 50% kvinder med i alle politiske partier, medier, byråd,
    styrelser, firmaer og organisationer??

    I Sverige har politik-kvinder og feminiserede mænd længe
    domineret lovgivning og forvaltning. Og se resultatet: Kaos
    og vanvid overalt.

  24. Ursula Marta Ilse Overgaard

    Den tyrkiske præsident Erdogan har indvilget i at ratificere Sveriges optagelse i Nato -til gengæld for nye løfter fra Sverige, fra Nato og EU. – Men hvornår Tyrkiets parlament vil stemme og gennemføre ratificeringen er uklar.

    Sverige må derfor vente, før landet er fuldgyldigt medlem af Nato og omfattet af Natos artikel 5, som giver adgang til direkte militærhjælp fra Nato i tilfælde af et angreb. –

    Nato vil desuden udpege en ny anti-terrorkoordinator, pga. Erdogan´s kritik, at Sverige ikke gør nok for at bekæmpe terror.

    »NOGET FOR NOGET« – Det har Tyrkiets Præsident Recep Tayyip Erdogan indtil nu fået ud af, at lukke Sverige ind i Nato: 1 – Sverige har forpligtet sig til at samarbejde med Tyrkiet om bekæmpelse af det kurdiske arbejderparti, PKK, der er på EU og USA’s terrorlister.

    2 – Sverige, som huser kurdere fra PKK, har indført en lovgivning, der gør det sværere, at støtte eller finansiere terrorgrupper.

    3 – VISUM – Erdogan har fået løfter om, at der skal arbejdes på at gøre det lettere for tyrkere at få EU-visum.

    Erdogan´s yderligere krav: 1 – ”EU skulle åbne vejen for tyrkisk medlemskab, før landet ville give grønt lys til svensk medlemskab af Nato. – Det er 24 år siden Tyrkiet officielt blev et kandidatland til EU.” – »Sverige vil aktivt støtte arbejdet for at genoprette Tyrkiets EU-optagelsesproces«.

    2 – F-16-fly er på Erdogan´s ønskeliste. Den amerikanske præsident, Joe Biden, vil sammen med Kongressen i USA, arbejde på, at overføre F-16-fly til Tyrkiet.

  25. DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal

    Ifølge DR, TV2 og aviserne er danskerne
    verdens lykkeligste folk, fordi de bor i verdens
    bedste land, som er regeret af verdens bedste
    partier og medier. Det er pudsigt, for det samme
    fortælles til svenskerne og dem i Nordkorea.

    Sandheden vedr. vores bananstat er at antallet
    af stressede, ulykkelige, ensomme og deprimerede
    danskere aldrig har været større. Hvad man kan se
    af alle de negative rekorder og dødssyge/asociale
    reformer der præger samfundet.

    Rekorder i konkurser, kriminalitet, skandaler,
    inflation, ventelister, skilsmisser, faderløse børn,
    huslejeforhøjelser, nye afgifter, afskaffelse af
    fridage, nye regler og forbud, mange unges og
    ældres mistrivsel osv., osv.

  26. P. Skov

    Niels O: Og det overgår åbenbart din fantasi, at man kan have “socialistiske” synspunkter uden selv at modtage ydelser af nogen art? Tror du, at alle “socialister” har lange fingre? Jeg har betalt virkelig meget skat gennem årene uden nogensinde at modtage ydelser af nogen slags. Og jeg har betalt med glæde.

    Det er ikke socialisme at mene, at de svage skal støttes – uforskyldt eller selvforskyldt. Det er nemlig ikke så ligetil at afgøre skyldsspørgsmålet. Mange misbrugsproblemer skyldes fx uforskyldte forhold, såsom omsorgssvigt i opvæksten, overgreb, psykisk terror, sygdom og andre forhold, som hverken du eller jeg kan vide noget om. Hvor er det dog let at fordømme andre, som har det svært.

    Socialisme er noget andet – det indebærer fx afskaffelse af den private ejendomsret og at alle skal være lige. Det går jeg ikke ind for. Initiativ og flid skal IMHO belønnes økonomisk, men jeg hylder Grundtvigs ord: “Da har i rigdom vi drevet det vidt, når få har for meget og færre for lidt.”

    Du kan da heller ikke være uvidende om, at stor ulighed i et samfund uvægerligt medfører større kriminalitet og utryghed for alle. Så også ud fra et egoistisk synspunkt er det en fordel at begrænse uligheden.

    1. Niels O

      Sjovt, jo mere velfærdsstat jo flere klienter. Jo mindre personligt ansvar.

      “Ulighed” – endnu et elsket ord af socialister. Jeg ved ikke, hvad stor ulighed er. I et samfund med kun milliardærer og multimillionærer, er det så dermed synd for de sidstnævnte pga. uligheden. Kan man synes – i al sin dejlige selvgodhed.

      Du bestemmer selv, hvad du vil med din store rigdom. Bortset fra, at det gør du ikke her i maksimalstaten. Men at du elsker velfærdsstaten og og et stort skattetryk, betyder at alle andre i samme situation skal tvinges til det samme. som minimerer privat initiativ (bare se mig). I mit samfund vælger man selv. Det er ikke egoisme. Selvom socialister synes det. Det er bare sund fornuft. Både for den enkelte og for samfundet. Egoisme er at få alt betalt af samfundet.

      Velfærdssamfundet (ca. 70 år) var fint nok i starten. Nu er det blevet en kæmpe svampevækst på Velstandens Træ, der truer dens eksistens. Og så vil der selvfølgelig heller ikke længere eksistere et velfærdssamfund.

      1. P. Skov

        Egoisme er per definition kun at tænke på sig selv – og ja, hvis man ville kunne klare sig selv, men vælger at få alt betalt, er det egoisme. Men det er søreme også egoisme at skrue ned på sit initiativ, så man kun dækker egne behov, alene fordi man er bange for, at man ville være nødt til at dele sit overskud med, som er mindre heldigt stillet. Yde efter evne, nyde efter behov.

        1. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

          eller 179 skuespillere..

          Hvis vi regner momsen og andre betalinger
          til staten med, betaler vi nu ca. 85% i skat af
          en almindelig indtægt. Og Chr. borg har sat
          prisen på et pas til 1400 kr. og vægtafgiften
          på en bil til 4-10.000 kr. årligt på ret almindelige
          biler. Hertil kommer at halvdelen af hvad vi
          betaler i skat fjolles og ødsles væk på formål
          der ikke gavner os, eller som ligefrem skader
          os. Velfærd bruges som begrundelse for de
          høje skatter, men velfærden beskæres og for-
          ringes med korte mellemrum, eller den spares
          helt væk.

          Bliver du ramt af sygdom, vold, ulykke eller
          anden modgang, kan du nu blive udsat for at
          der INGEN velfærd eller retfærdighed er til dig,
          Eller din situation forværres af statens “hjælp”.

          I stadigt stigende omfang er velfærdsstaten
          eller formynderstaten en illusion, en falsk ven
          eller en slags svindel og humbug. Hvad man
          kan blive udsat for fra statens side af overgreb,
          svigt og svinestreger i dagens Danmark, er virkelig fantastisk.

          De 5-6000 manglende sygeplejersker og læger er
          jo i virkeligheden sparet væk, og det er det samme
          med de forsvundne skoler, posthuse, biblioteker,
          politistationer, kaserner, rådhuse, motorkontorer,
          turistbureauer, billetudsalg osv., osv. Fordi vores
          politikere hellere vil bruge penge og personale
          på indvandring, bureaukrati og co2-vanvid osv.
          Pyt med at ældreplejen og psykiatrien er en
          skændsel og rædsel, pyt med at kræftpatienter
          og mange andre syge er på Herrens mark efter
          de sidste fem-syv års grove forsømmelser, pyt
          med at vi nærmer os tilstande som i Venezuela,
          Sverige og Frankrig, pyt med danskerne, pyt
          med det hele, for folkeudskiftningen er i fuld
          gang, og snart er det komplet ligegyldigt hvad
          danskerne mener, ønsker og har brug for.

          Hvis skatterne ikke var så rekordhøje, havde
          borgerne ikke brug for så mange tilskud, regler
          og bureaukratiske ordninger. Så kunne de selv
          klare tingene. I den socialistiske stat er de ofte
          afhængige af staten. Mange milliarder spildes
          på administration på ordninger og regler der
          kan være skøre og dybt åndssvage. Og vi dan-
          skere kunne have mange flere fridage hvis
          skattetrykket var mere rimeligt.

          Om lidt bliver det endnu værre, for Schwab og
          WHO er af regeringen inviteret indenfor i det
          syge sundhedsvæsen. (læs på nettet om den
          overdødelighed/massedød der nu hærger i en
          række vestlige lande. Se Snaphanen, Twitter,
          Hodja og Youtube mfl.) ( videoer med læger,
          virologer, pårørende, forsikringsselskaber osv.)

          Danskerne har været til grin for deres egne penge
          i over 40 år, og det har de det åbenbart godt med.
          Og nu betaler de så sløvt og passivt for deres
          egen fordrivelse og undergang. Hvor intelligent
          og fornuftig er den typiske dansker egentlig?

        2. Niels O

          Igen: Ægte socialistisk udtalelse. Klicheerne står i kø. Vi mangler bare “neoliberal” som et væmmeligt bandeord.

          Skal vi stoppe her?

          1. Træt

            Bare du stopper, Niels Nul
            Vi danskere, behøver ikke at skille os af med velfærdssamfundet, kun den ene million kulturfremmede

        3. Michael Andersen

          Hr. PS og Hr. NO,

          Der er en gruppe af politikere der ikke helt forstår at skabe vilkår for virksomheder og forretningsdrivende, hvor formålet bør være at øge det samlede skattegrundlag og formindske det fælles skattetryk.

          Eksempelvis havde Trumps økonomiske renæssance på blot 3 år, reduceret den amerikanske fattigdom med 2 % point, hvilket bragte den til sit laveste niveau i historien på 10.5 %, før Covid-fidusen afsporede velstandsmotoren.

          For at sætte det i perspektiv bragte Donald Trumps økonomi fattigdommen ned med 2 % point på 3 år, hvilket er halvt så meget som resultaterne på 50 år, efter at der var brugt 30 billioner dollars.

          Reduktionen demonstrerer krystalklart, at markedsdrevet velstand er et langt mere effektivt middel til at reducere fattigdom end offentlige udgifter af nogen art, der skaber generationsafhængighed med et alfabet af hjælpeprogrammer.

          Der er en gruppe af politikere der har hjulpet fattigdommen på vej ved at flytte vores produktion til Kina og bidraget til fattigdommen med en energikrise og en uddannelseskrise der begge kunne være undgået.

          Vores problem i DK, er at konkurrenterne ikke sover i timen. De svage havde haft bedre betingelser, hvis der var udtrykt forventninger og stillet krav.

          Tiden er kommet til at græsrødderne i DK tager over. Det kræver kun 1 modig og dygtig politiker der tør sige sandheden og handle derefter.

          Venligst

  27. Michael Andersen

    For Tyrkiet er studehandlen om Sveriges NATO medlemskab hjulpet på vej af en IMF garanti på 11–13 milliarder dollars.

    For Tunesien er der EU-tilskud og hjælp i størrelsesordenen af 1,6 milliarder EURO. Hertil kommer Ungarns udgifter til grænsehegn og menneskesmuglere som EU ikke vil betale.

    For muslimske lande er handel med mennesker blevet en god forretning og en overflod af mennesker er blevet en enorm udgift for EU. Oven i det hele skal lægges de enkelte Europæiske nationers hjemlige udgifter til indvandring mv.

    Hans Engell siger som politisk kommentator, at der er et opgør på vej om flygtninge og indvandrerpolitikken i Danmark.

    Meldte vi os ind i EF for at handle med mennesker eller for at handle med varer?

  28. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

    Ifølge P. Skov er skoler, sygehuse og velfærd osv.
    gode formål. Men P. Skov overser vist at rød politik
    er ved at ruinere og udslette store dele af velfærden
    og sundheds-systemet. Chrborg har lukket og nedlagt
    mange hospitaler, skadestuer, biblioteker, DSB-billet-
    salg m.m. og har afskaffet henved 600 skoler. Og de
    resterende sygehuse og skadestuer er præget af
    kaos, besparelser, personalemangel, nedslidt udstyr
    og andre mangler. Hvornår indsér P. Skov at rød og
    radikal politik er den lige vej til elendighed, afmagt,
    fattigdom, sygdom, kriminalitet, terror og tidlig død?

    1. Wiens redning skete 1683

      Ekstrabladet har i dag en artikel om hvor
      groteske forholdene er blevet i sundhedsvæsnet,
      efter utallige besparelser og forringelser som er
      gennemtvunget af det såkaldte folketing. Artiklen
      bygger på oplysninger fra en læge der har sagt
      op i protest mod forholdene.

  29. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    Der er nu en artikel om TURBOKRÆFT
    i forbindelse med Pfizers kvaksalver-“vacciner”.
    Se Snaphanen.

  30. Sandhed er bedre end løgn

    HYSTERISK PROPAGANDA I RADIO, TV OG AVISER

    En trommeild af klima-propaganda udgår nu
    fra DR. Der er flere klima-alarmer end nyheder
    i radio-aviserne. Det er 100% forkert at co2 er
    en klimagas og en fare for menneskeheden.
    DR taler nu op mod 50 gange om dagen om
    ekstremt vejr, om hedebølger der giver hjerte-
    anfald og dødsfald i massevis, om oversvømmelser
    som drukner folk, om skovbrande der får skove,
    huse og byer til at gå op i flammer, om orkaner
    der får skibe til at forlise, om tørke og nye farlige
    sygdomme der skaber sult og død. Altsammen er
    det co2’s skyld. Skrækpropagandaen kværner
    døgnet rundt, men iflg. Tom Moser, Heartland
    Institute, PragerU, Bjørn Lomborg og Svensmark
    og mange andre, er det en løgnekampagne som
    er iværksat af kommunister, globalister og sær-
    interesser.

    Af historiske optegnelser fremgår det også at
    ekstremt vejr, oversvømmelser, skovbrande,
    orkaner, hedebølger, isvintre, tørke-perioder,
    græshoppeplager, voldsomme regnskyl med
    tordenvejr osv. globalt set har været det helt
    normale de sidste 2000 år.

    DR er blevet til en løgnefabrik hvad co2 og
    klima angår. De overdriver, lyver og vrøvler
    også om meget andet.

  31. Prins Valiant fra Thule

    Hjemmeplejen: Fra 2 timer til 7 minutter.

    Engang i 1960’erne og 1970’erne da de gamle kunne
    få hjemmehjælp i 2 timer ad gangen, er man nu kommet
    ned på at de samme opgaver skal klares på 7 minutter
    eller evt. 1o minutter. Og hvor banker før i tiden havde
    åbent hver dag, har nogle af dem nu kun åbent hver 14.
    dag. Og hjemløse kan ofte slet ikke få en konto. Hvor
    væresteder og ældreklubber før havde åbent 15 timer,
    har de nu kun åbent 3 timer, evt. 4 timer.

    Men Chr. Rahberg Madsen fra S har nu på Mettes vegne
    stillet i udsigt, at hvis vi vil betale 3% mere i skat (han
    kalder det opsparing), vil vi om 40 eller 50 år få en
    meget bedre hjemmehjælp og velfærd.

    Men eksisterer Danmark og velfærdsstaten stadig til
    den tid? Det er vist meget tvivlsomt !!!

    (halvanden time i P1 uden at nogen påviste at hvis
    man holdt op med at bruge massevis af milliarder
    på indvandring, kolde hænder og co2-humbug, var
    der slet ikke brug for at sætte skattetrykket i vejret)

    1. Karsten Lund

      I juli 1995 gav den socialistiske demokrat – Lykkehjulsvært Bengt Burg -udtryk for, at skattetrykket ville falde, hvis alle betalte deres skat.

      Den 17. juli 1995 fortalte Mogens Glistrup i en radioudsendelse om, hvorfor argumentet ikke holder, og hvad det forhold skyldes.
      https://www.youtube.com/watch?v=xuNsUDvuMKo&t=9s&ab_channel=MogensGlistrupradiointerviews

      1. Privatdetektiven

        Senator John Kennedy fra demokraterne
        beskylder nu Biden for at forberede en
        landkrig mod Rusland, og i samme omgang
        kritiserer Kennedy Bidens politik overfor
        amerikanerne for at være uansvarlig, skadelig,
        ruinerende og ødelæggende. Se Youtube, evt.
        via Hodja. Eller skriv: Kennedy critizise Biden
        i søgefeltet hos Google eller Yahoo.

  32. Piotr

    @ Prins Valiant fra Thule. 18/07/2023 at 17:54

    “Men Chr. Rahberg Madsen fra S har nu på Mettes vegne stillet i udsigt,
    at hvis vi vil betale 3% mere i skat (han kalder det opsparing), vil vi om
    40 eller 50 år få en meget bedre hjemmehjælp og velfærd.”

    Da jeg hørte det troede jeg det var en Joke! men, IKKE!
    Som om vi ikke allerede betaler rigeligt med skat i DK. 85% som tidligere beskrevet.
    Men, Idioter som PS, betaler skam sin skat med glæde, det gør jeg ikke, når jeg ser hvordan pengene klattes væk, på ene ubrugelig projekt efter det andet, OG, som der sjovt nok ikke kommer danskerne til glæde.
    HVor fanden bliver pengene af & hvad får vi for dem?

    Altså, med tosser Chr. Rahberg på hoPPeBorgen (m. fl.) køre vort fædreland på fuld kraft mod afgrunden.
    At “die dumme dänen” ikke fatter hvad det foregår, er mig totalt uforståeligt.

    Det er lidt synd for Molboerne. Men, I DK lever vi efter deres princip, “at gå over åen efter vand” Regimet har en hær af DJØFere til at forvalte/administrere skatte-inddrivelse, samt hvad, hvem & hvorfor der skal beskattes.
    I næste bygning har man en anden hær af DJØFere, til at administrere hvilke personer eller virksomheder, der har gjort sig fortjent til at søge om tilskud, fordi de bl.a. betaler for meget i skat. Go daw do!
    OG, så påstås det, at der mangler arbejdskraft!!
    Start med at slippe 80% af DJØFerne fri!

    Folk med forstand på Islamisme, I ved muslimer fra de varme lande med lav IQ, påstår at øget indvandring af disse skabninger til vest-Europa, ender med krig.
    Det er absolut sandsynligt.
    Udfaldet af dette opgør bliver afhængigt af, på hvilken side Regimet stiller sig.
    På den side hvor EU, WEF & WHO/UN står(med islamisterne) eller på den anden side hvor danskerne og fædrelandets patrioter står.
    Desværre vil en del af “die dumme dänen” befinde sig midt imellem, da de ikke har opdaget hvad der foregår.

    PS: allerede nu begynder energi selskaberne at advare mod kraftigt øgede energi priser til vinter. Hvad gør Regimet for at undgå dette? INTET!
    Næ-næ istedet glæder man sig over det extra provenu, i form af øgede skattter&afgifter på energi, der bare vælter ind i statskassen. At virksomheder lukker og folk må gå fra hus & hjem, “who Cares” Stor tak til socialisten Dan J.

    Skriv nu nogle flere indlæg her hos Aamund, d. 25 August træder EU´s ny lov i kraft om digitale platforme, DSA, her vil EU bestemme hvad vi må skrive og ikke mindst hvad EU mener er lovligt eller ulovligt. Sandt eller falsk! EU vil holde blog-ejerne ansvarlige.
    Såklart vil paltforme(blogs) der er kritiske til Regimet blive lukket omgående.
    Sjovt så LIDT MSM skriver om denne begrænsning af ytringsfriheden.

    Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

  33. Michael Andersen

    Politikerne synes at danskerne har gavn af diversitet. Undtagen når diversiteten spænder ben for Tyrkiets ja til Sveriges NATO-medlemskab.

    Man bør vide at grundloven garanterer ytringsfriheden og alle må tåle ytringsfriheden.

    Måske er de radikale alligevel med i regeringen?

  34. Nielsen

    NATO er en terrororganisation, nøjagtig som World Homicide Organization er en klub af medicin millionærer. De ved lidt om helbredende planter, men meget om profit. Og når de har penge nok, laver de sig et nyt NATO. De finder på at kalde det verdens økonomiske råd. Eller måske har de nosser til at benævne det Ku Klux Klan. Summa Summarum. Medicinalindustri er lige så giftig, som våbenindustri.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *