DEN FRANSKE SYGE

I gamle dage var ’ Den Franske Syge’ en formildende betegnelse for syfilis, en lidelse man kan pådrage sig, hvis man opholder sig meget ude om natten. Den moderne udgave af den franske syge rammer nationer, der rådner op indefra, fordi de har opgivet at forsvare deres frihed, identitet og nationale kultur. Disse samfund har ikke viljen og modet til at overleve, men ruller kraftesløse om på siden og opgiver ånden. Det er i særlig grad Frankrig og Sverige, som er ved at gå i opløsning, men også Tyskland er på vej mod demokratiets hospice, hvorfra ingen vender tilbage.  Dette fatale sygdomsforløb ser vi demonstreret i Frankrig i disse dage, hvor migranter med islamisk kulturbaggrund, hærger, plyndrer, overfalder og sætter i brand.

Danske og udenlandske medier er med det samme ude med enslydende kommentarer, der forklarer optøjerne og ødelæggelserne med de franske myndigheders diskrimination af muslimer, der udsættes for politivold, manglende inklusion i samfundet og den altid nærværende islamofobi. Den britiske anti-borgerlige avis, The Guardian, skriver i en kommentar, at det islamiske oprør skyldes, at muslimer i Frankrig holdes ude af den franske republiks idealer og principper. Den unge biltyv og flugtbilist, der unødigt blev skudt og dræbt af politiet, var dog aldrig årsagen til det islamiske voldsorgie, men kun anledningen. Og kommentaren i The Guardian viser kun, at europæiske medier er fuldstændig uvidende om den islamiske samfundskultur og politiske grundlag. Den franske republik hviler siden 1789 på principperne om Frihed, Lighed og Broderskab, begreber der ikke giver mening for en muslim. Frihed betyder ikke noget i islam, der i 1400 år har været styret af totalitære kræfter. Det, der styrer muslimens liv, er underkastelse under det islamiske fællesskab. Individet betyder intet. Familien, stammen, klanen betyder alt. Lighed eksisterer ikke i islam. Kvinder anses for undermennesker, der dog står over jøder, kristne og andre vantro, som ifølge islams hellige skrifter skal bøje sig for islam og bringes til at finansiere muslimens liv, sådan som det også praktiseres overalt i Vesteuropa. Den franske republiks tredje princip, Broderskabet anses af islam for en vits. Det er utænkeligt, at en rettroende muslim kan være ven med en vantro. Broderskabet eksisterer kun inden for det islamiske fællesskab. Og ikke engang der, idet sunni-muslimer og shia-muslimer hader hinanden lige så meget, som de afskyr kristne og jøder. Koranen forbyder muslimer” at være venner med kristne og jøder, fordi de kun er venner med hinanden”.

Det er helt ude i hegnet, når de toneangivende europæiske medier påstår, at Frankrig har forsømt at integrere og inkludere sine muslimske migranter. Franske integrationsprogrammer tilbyder muslimske migranter en gratis faglig uddannelse, som indfødte franskmænd ikke kan få del i.  Franske skoler lemper svage muslimske elever gennem uddannelsen og giver dem adgang til ekstra lektiehjælp. Franske universiteter giver adgang til ukvalificerede muslimske studerende.  Islamiske migranter bliver forkælet af de franske myndigheder med friboliger, gratis adgang til sundhedsvæsenet, gratis uddannelse, permanente overførselsindkomster også til muslimske migranter, der ikke gider arbejde. Og det er mange. I stedet for at vise et gran af taknemmelighed har det islamiske migrantsamfund opbygget en myte om racisme, manglende inklusion og politivold rettet mod udelukkende muslimer.

Frankrig har historisk haft republikkens tolerante porte åbne for folk af alle racer og nationaliteter. Gennem de seneste 100 år har tusinder af tilvandrende russere, vietnamesere, vestafrikanere og caribiere integreret sig gnidningsløst i den franske demokratiske retsstat.  Det gælder dog ikke de islamiske migranter, der inderligt hader alt, hvad det franske samfund står for. Muslimerne afviser frihed, folkestyre og fred. De forlanger underkastelse, kræver dominans og rigeligt med penge til at leve for. Washington Post publicerede for nogle år siden en undersøgelse, der viste, at næsten 70 procent af de indsatte i de franske fængsler er muslimer. Ifølge den islamiske myte, er det netop årsagen til, at de sidder der. Den virkelige grund er naturligvis, at de fængslede har været tiltalt for en forbrydelse, som anklagemyndigheden har kunnet bevise over for domstolene.

Integrationsbestræbelserne, som koster den franske stat et gigantisk milliardbeløb hvert år, har nu resulteret i en bølge af had, vold og plyndringer, der indtil videre er opgjort til mere end en milliard Euro ifølge CNN. 3000 biler og 500 busser er sat i brand, tusinder af forretninger er blevet plyndret. De rasende muslimer er især gået efter forretninger, der handler med Yamaha motorcykler, Folkevogne og vaskemaskiner samt supermarkeder. Apoteker, biblioteker, skoler og rådhuse har fået alvorlige brandskader fra de hærgende horder, der er strømmet ud fra deres 750 islamisk styrede’ no-go’ enklaver, hvor politi og brandvæsen ikke tør vise sig uden at være i talstærke kampformationer. De oprindelige protester mod den unge biltyvs tragiske død druknede hurtigt i de islamiske massers almene had, grådighed og selvtægt. Ifølge PEW udgør muslimer 7, 5 procent af den franske befolkning og hele 10,6 procent om 20 år. Der bliver noget at tage fat på for de 45 000 politifolk, der var sat ind mod de seneste dages volds- og plyndringsbølge.

Både Sverige og Frankrig synes fortabt for frihed og folkestyre, og som dansker må man spørge sig, om vi er på samme vej mod afgrunden. Vores demokrati og vores retsstat har længe været under pres fra totalitære kræfter og er ikke mere, hvad det har været. Kan vi søge nye veje frem mod et frit samfund med lige ret og pligt for alle, eller ender vi som en falleret stat som Frankrig? Vi ender nok midt imellem. Der, hvor vi  befinder os bedst. Vi skal jo være her alle sammen.

7. juli 2023

58 Thoughts to “DEN FRANSKE SYGE”

  1. Ole Mejlstrøm

    Da netop Frankrig, Tyskland og Sverige er særdeles toneangivende indenfor EU, så er disse tilstande jo at forvente indenfor kort tid!
    Her i Danmark forfølges brave patrioter for ytringer mod regimet, anklages efter §266 om racediskrimination, fratages våbenpåtegninger til jagt- og skytteforeningsvåben og forfølges i det hele taget som Sovjettidens dissidenter, man “opfordres” til at gennemgå et psykologforløb for om muligt, hvis regimets lakajer tillader det, at genvinde sine rettigheder!
    Beklager at måtte sige det, men Danmark er tabt og eksisterer ikke længere for os patrioter…
    Systemets folk har endda tilladt at flage med alle mulige afarter af nationalflag, så jeg påregner at flage med Ravnefanen, Sydstatsflaget eller i mere hidsige øjeblikke naziflaget!

    1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Vi er allerede midt i mellem, med ca. 1½ million indvandrere,
      og om kort tid vil vi få vilde tilstande som i Frankrig og Sverige.
      Man bør iøvrigt se de videoer der viser hvor voldsomt det gik
      til. Scener der ligner krigsscener næsten som i bombede byrder
      under 2. verdenskrig.

      Asger Aamunds artikel afslører klart at indvandringspolitikken
      længe har været så fladpandet, åndsformørket, stupid og idiotisk,
      at det er ufatteligt at både politikerne og journalisterne har bakket
      den op. Korruption og pladderhumanisme kan forklare noget, men
      at man i så mange år har kørt på med en politik som på samme
      tid er dybt åndssvag og fuldstændig uansvarlig og forræderisk, er
      alligevel noget af en gåde. For alle der kan tænke blot en smule
      fremsynet, har det da siden 1983 eller 1993 været indlysende at
      fremmedindtoget/ masseindvandringen nemt kunne ende katastrofalt.

      Nu har den så udviklet sig til noget selvmorderisk eller folkemorderisk.
      Også her i Danmark. Christiansborg og de købte og betalte medier er
      ved at afvikle og afskaffe Danmark, og de er ved at sende det danske
      folk ud i kulden og mørket, med kolossale mængder af løgnepropa-
      ganda, og med ufine midler, fascistiske metoder og kriminelle projekter.

      Tusinder af danskere er allerede ofre for Borgens politik, og allerede
      om få år er Danmark sandsynligvis nedlagt som danskernes folkehjem
      og fædreland. Om 10 eller 15 år kan vores land være domineret og over-
      taget af de fremmede, og være blevet til et kalifat eller et EU-protektorat.
      Måske ikke på papiret, men i praksis.

      Danskerne selv medvirker til at lade sig undertrykke, fordrive og udrense.
      Deres tålmodighed med politiske idioter, galninge, løgnere, tåber, woke
      feminister, korrupte pampere og hårdkogte landsforrædere er uendelig.
      De finder sig i alt, og derfor har politikerne tabt al respekt for dem. De
      véd at vælgerne og borgerne altid kan spises af med nogle floskler og
      tomme løfter om at bedre tider er på vej.

      Ole Mejlstrøm har nok ret i at Danmark er fortabt. Danskerne er et
      hjernevasket folkefærd, og de er nu som grydeklare høns og kyllinger.

      ————
      ————

      Co2-løgnen er et godt eksempel på at politikerne er gået fra forstanden.
      På co2-hysteri, klimaredning og “grøn” omstilling er de klar til at brænde
      500 milliarder kr. af. Det er snedig humbug/ rendyrket rødt vanvid, hvad
      man kan forvisse sig om ved at læse Bjørn Lomborg og Svensmark, eller
      ved at se videoer med Tom Moser og dem fra PragerU.

      1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

        MVS-regeringens planer for det danske folks
        fremtid er vanvittige og uhyggelige. Se under
        dannebrogsflagene hos Hodjas blog, eller se
        Snaphanens videoer.

        1. Fra velfærdsstater til terrorstater

          Frankrig: Magtapparatet, medierne og de
          intellektuelle gør alt for ikke at se hvad der sker
          i landet. Men den tavse majoritet ser det.
          Laurent Obertone hos Snaphanen i dag 8. juli.

          Vesten: Rødfascisterne plus islam plus LGBTQ+
          skubber den vestlige civilisation mod undergang.
          Advarsel om at fremtidens samfund kan blive
          rædselsfulde helveder for Vestens befolkninger.
          Stephen Coughlin hos Hodja den 6. juli.

    2. Kommunisme/nazisme/islamisme har ødelagt mange millioner menneskers liv

      Netop fordi mange danskere med skole-
      reformer er gjort historieløse, er de også naive og godtroende overfor radikal og kommunistisk politik. De
      kan ikke forestille sig at politikerne er andet end gode
      og velmenende mennesker, som bestræber sig på at
      tjene landet og folket. Og den daglige propaganda giver
      jo også et billede af at Danmark er et rigt, pragtfuldt,
      herligt og velfungerende samfund, bortset fra lidt udfor-
      dringer hist og pist. (ordet problemer er stort set af-
      skaffet i det politiske sprog)

      Men man kan let tage fejl af hvad det er staten og magt-
      apparatet vil. I Sovjet-unionen havde man et parlament
      som kun var til pynt, kun var en narresut, og man havde en forfatning, en grundlov som kun var til for at putte
      blår i øjnene på folk. Og næsten alle officielle meddelel-
      ser om hvor godt det gik i det røde samfund, var løgn.

      Partiet regnede ikke menneskeliv og borgerrettigheder
      for nogetsomhelst. Og havde man brug for arbejdskraft
      til at grave en kanal, bygge en bro eller drive en fabrik,
      sendte man soldater og politi ud på gaderne for at
      arrestere helt tilfældige fodgængere der så ud til at kunne
      løfte en skovl eller svinge en hakke. Tusinder og atter
      tusinder blev diskret bragt fra byerne og ud på landet
      i lukkede togvogne. De blev så læsset af på øde steder
      og blev sat til at opføre lejre og baraker. De blev bevogtet
      af soldater med bajonetter og maskinpistoler. Soldaterne
      fik at vide at de arresterede var statsfjender.

      På den måde blev millioner af russere gjort til ulønnede
      slavearbejdere. De var ikke skyldige i noget, men blev
      alligevel mishandlet, sultet og tvunget til at arbejde gratis
      i 12-16 timer i døgnet. Behandlingen var så hård at mange
      døde eller begik selvmord. For den russiske befolkning
      var det ikke godt, men set i partiets optik var det fint og
      udmærket med millioner af slaver med en timeløn på
      0 kroner/rubler.

      Så skruppelløst var det røde system i Sovjetunionen.

      Andre blev arresteret på 100% grundløse anklager om
      spionage eller sabotage. Det var pga. Stalins paranoia
      og sygelige mistænksomhed overfor alt og alle. Derfor
      blev fangelejrene i Sibirien og andre steder også fyldt
      med unge og ældre kvinder, børn ned til 14 år, ældre
      mænd og unge mænd. Fangerne blev tiltalt efter for-
      skellige paragraffer, men kom aldrig for en dommer.
      Var nogle arresteret for kriminalitet, fik de tit bedre
      vilkår end de øvrige fanger, og blev udnævnt til at
      være medfangevogtere. Var man arresteret pga. mis-
      tanke om at være selvstændigt tænkende, fik man
      særlig hårde vilkår.

      Det sovjetiske samfund var så bizart, grotesk, ondsindet
      og vanvittigt, at det overgår enhver fantasi. Og var et
      bevis på at hvis man naivt antager at politikere, medlø-
      bere og apparat-chikker ikke kan være fulde af ondskab,
      tager man helt fejl. Hensynsløs og morderisk behandling
      af egen befolkning er set i mange lande. I Rusland, i Tysk-
      land, i Cambodia, Rumænien, Kina, Nordkorea, i 50
      lande i Afrika, Arabien og Sydamerika mv.

      Nu er vi i Skandinavien og Nordeuropa hvor der længe har været mere eller mindre demokratiske styreformer.
      Alligevel er det gået helt galt i Sverige, og i Frankrig,
      England, Norge og Tyskland er der en bekymrende og
      farlig udvikling i gang. Bl.a. vil flere regeringer gerne
      lade WEF og WHO bestemme over deres folkesundhed.

      Det er altså ingen selvfølge at det bliver ved med at gå
      godt for danskerne. Hvis vores demokrati opløses eller
      bliver til et diktatur, er vi virkelig på spanden.

      Det bliver hurtigt et spørgsmål om liv eller død at bevare
      vores demokrati. Gider danskerne ikke gøre en stor ind-
      sats for at genopbygge folkestyret, må de forberede sig
      på at blive kørt over af en tung totalitær damptromle.

      1. Sandhed er bedre end løgn

        Man kan være sikker på tre ting:
        1: At islamisterne ønsker og har planer om at overtage Frankrig.

        2: At pladderhumanisterne og de korrupte ikke vil løfte en lille-
        finger for at forhindre det.

        3: EU-kvinderne Merkel, Ursula, Ylva, Mogherini og Barbara
        Spectre og deres medløbere vil gerne lade 100-200 millioner
        afrikanere flytte til Europa. I første omgang dog kun 35 millioner.
        Pernille Weiss fra K mener at der er plads til ti millioner i DK,
        og Lars Ulykke fra V er sikkert enig.

        Vesten er syg og pt. fyldt med politiske fantaster uden
        moral og uden jordforbindelse.

        1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

          Vi skal arbejde mere og længere og
          betale mere i skat. Væk med fridage, ind med
          flere afgifter. Det er MVS-regeringens politik.
          Det var også Mettes politik 2019 til 2023. Og
          det var Vs og DFs politik 2015 til 2019.

          Men jo mere vi betaler, jo mindre får vi igen. De
          ekstra skatter, afgifter, gebyrer og bøder går til alle
          mulige tåbelige og ideologiske formål. De går ikke
          til sundhed og velfærd, men til indvandring, mere
          bureaukrati og pengepakker til fjerne lande.

          Den 4. marts 2023 skrev EB om en 94-årig der ikke
          kunne få en plejehjemsplads selvom han var meget
          syg. (dr.dk. var først med historien). Siden har vi
          hørt om lignende sager, og om handi-cap boliger i
          tusindvis som står tomme år efter år. I Sydjylland
          er der et eksempel med en ben-amputeret som ikke
          har fået en sådan bolig af Haderslev kommune, på
          trods af at ankestyrelsen to gange har givet manden
          medhold i at han har RET til en sådan bolig. I Åben-
          rå kommune har man på ulovlig vis frataget syge
          og arbejdsløse så store dele af deres sygepenge
          eller kontanthjælp, at de ikke havde råd til mad.
          Hvis de skulle klare at betale husleje, måtte de
          sulte.

          I København og Århus spares på kræft-patienterne
          og de psykisk syge. Dem sparer man også på i andre
          dele af landet. Hundredvis af både unge og ældre
          kræftramte danskere er smidt under bussen.

          I Midtjylland er mennesker med sår
          på benene så længe på venteliste, at de ender som
          ben-amputerede. Der er nu 85.000 danskere på
          venteliste. Siden 2020 har der været kaos i hospitals-
          væsnet, som følge af corona-restriktionerne. Som var
          meningsløse og helt unødvendige.

          EB fortæller også at DSB og de almindelige busruter
          er ramt af mange og store forringelser.

          Nu forringes også den kommunale velfærds-service
          i hele landet, for regeringen har bestemt at der skal
          skæres ned for mange milliarder kr. For riget fattes
          penge, statskassen er ved at være tom.

          Mette syntes dog at der rigeligt var råd til at forære
          1200 millioner kr. til Sydafrika, og flere milliarder kr.
          til Ukraine. Og hun har ansat så mange rådgivere og
          spindoktorer, at antallet er vokset med over 2000 %,
          altså to tusind %. En udgift på mange millioner. Og
          til EU har Mette & co. givet 25 ekstra milliarder. Og
          til Afrika andre milliarder. Og til DR propagandaen
          5000 millioner.

          Sjovt som der altid er råd, undtagen når det gælder
          syge og nødstedte danskere. De 5000 sygeplejersker
          og læger mangler stadig. Det er til rædsel og pine
          og koster liv hver dag. Ældreplejen og psykiatrien er
          også en skændsel. Men pyt, det er da ligegyldigt når
          man kan færdes på røde løbere og parketgulve og
          bade sig i blitzlys.

          Velfærdsstaten er ved at implodere.

  2. Morten Dreyer

    Tænk om en udlænding, som træffes i det offentlige rum bevæbnet med våben, bliver sat i lukket varetægtsfængsel indtil de kan ledsages ud af landet.
    Konventionereller ej.

    Vi er ikke forpligtet til at rumme bevæbnede kriminelle.

    1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

      Vi regeres af et “folketing” bestående af hjernedøde feminister
      og skruppelløse pampere. Det eneste de har til danskerne er
      ondskab, besværligheder, tab og dødstrusler. De regerer over-
      hovedet ikke til fordel for deres eget land eller deres egen
      befolkning.

      Fra den forrykte forsamling har galskaben bredt sig ud til hver
      en by og kommune i landet, via tossede regler, sparekrav og
      EF-direktiver m.m. I København, Odense og Århus er der nu
      knivstik, skyderier og vanvidskørsel nærmest hver dag, i Åbenrå
      bruger borgmester og byråd enhver mulighed for at snyde
      borgerne for deres rettigheder, i Haderslev kan en benamputeret
      ikke få en handicap-bolig selvom mange af dem står tomme.
      På landsplan spildes en kvart milliard på husleje til 2-3000
      boliger der har stået tomme i årevis.

      På hospitalerne er diverse kræftbehandling m.m.
      sparet væk, psykiatrien ligger i ruiner flere steder,
      arbejdsløse terroriseres af jobcentre, danske mænd
      hetzes og diskrimineres systematisk af ligestillingskvinder,
      og mens danskerne rammes af stribevis af nedskæringer og
      forringelser, fosser milliarderne ud af landet til Afrika, Ukraine,
      Afghanistan, EU osv.

      Andre milliarder bruges på co2-svindel og
      slagtning af landbruget og små virksomheder. Og selvom
      danskerne tålmodigt finder sig i det hele, går politikerne nu
      også efter at komme befolkningen til livs ved at udsætte den
      for angreb på deres liv og helbred. (WEFs og WHOs planer om
      at “decimere” antallet af borgere…Snaphanen og Hodja har
      mere om disse planer der ligner noget med kunstig massedød)

      Et flertal af partierne går vistnok nu ind for en “reform” der
      skal afskaffe kontanter. SF vil have roadpricing, og alle vil
      de have mere statsstyring og kontrol og mindre frihed og
      tryghed. Tro ikke deres snak, se på deres gerninger. Alle
      kommuner i hele landet er blevet pålagt at skære ned på
      den sociale velfærd, fordi staten mangler penge. Samtidig
      praler ministre af at økonomien er bomstærk og superfin.
      Det i en tid med inflation og rekorder i konkurser, nye
      afgifter og titusindvis af bøder.

      Menneskeligt set går det også den forkerte vej. Aldrig før
      har der været så mange opløste familier og pressede,
      stressede, ensomme, retsløse og psykisk nedbrudte
      danskere. Og børn og unge mistrives og har brug for
      psykologer, diagnoser og medicin som aldrig tidligere set.
      Den store centraliserings-reform i 2007 var igen noget
      politisk idioti og makværk der bragte en masse ulykker
      med sig.

      Statsstyringen har åbenbart taget overhånd. Måske skulle
      man prøve at lade familierne være i fred og lade forældrene
      tage sig af børnene. Den kommunistiske skatte- og familie-
      politik har i hvert fald været en kæmpe fiasko.

      Se Rossmanns artikler om kaos og sammenbrud i
      hospitalsvæsnet. (Hodja og 24nyt.dk)

  3. Michael Andersen

    Almindelige danskere er dårligt integrerede, for de holder sig i ro når dets medmennesker bliver halshugget, skudt, voldtaget og knivstukket.
    I modsætning til mange fremmede der er vel integrerede i oprør, afbrændinger, protester og modvilje.

    Og nok er danske, franske og tyske konservative på vej til fremgang men deres vedvarende og gennemgribende svaghed er kulturel og social genopretning.

    Imens fortsætter den internationale venstrefløj sin lange march gennem de institutioner, der styrer den kulturelle og sociale udvikling hen imod kaos og anarki.

    EU og USA imploderer langsomt på grund af selvskade, imens det lægger sig ud med Gud og hver mand.

    Kære danskere, kan I se ironien?

    Europa kunne have haft solide institutioner, hospitaler, ældrepleje, succesfuld landbrugseksport, lukkede ydergrænser, energiuafhængighed, nul kriminalitet og et troværdigt forsvar…

    Hvad nytter slesk tale, når der er brug for politikere med visdom og talforståelse?

    1. SANDHED ER BEDRE END LØGN

      STOR MEDICINSK KATASTROFE
      I FLERE LANDE, OG NU KAN NOGET ENDNU VÆRRE
      VÆRE PÅ VEJ !!!

      Den største medicinske skandale i verdenshistorien.
      En falsk “pandemi” ledsaget af kvaksalver-“vacciner”.
      Tilsammen med masseindvandrigen af kulturfremmede
      og nedbrydningen af rets- og velfærdsstaten og sund-
      hedsvæsnet beviser det at det politiserende lag af
      politikere, journalister og rabiate feminister og norm-
      stormere (LGBTSPQ+) er gået i opløsning hvad moral
      og fornuft angår. Antagelig under indflydelse af kor-
      ruption og forældede og forrykte marxistiske tankesæt.
      Som har udviklet sig til en ideologi om at de har ret
      til at udslette alle normer, traditioner og værdier.
      Samt nationerne, deres demokratier og befolkninger.
      Snaphanen, Hodja, Youtube, Twitter, Hindustan
      Times og Gravitas oplyser nærmere om den meget
      uhyggelige og dødbringende udvikling.

      Man beskytter sig selv og sin familie ved at holde
      sig orienteret via nettet. De gamle medier DR, TV2
      og aviserne manipulerer en stor del af tiden.

  4. Niels O

    Jeg siger, som jeg altid siger:

    Skru hårdt ned for velfærdssamfundet. Så magnetens kraft på en stadig mindre verdens lykkeriddere bliver mindre. Eneste mulighed, hvis vi vil have et samfund uden mure, bomme og pigtråd.

    1. Fra velfærdsstater til terrorstater

      Da det for en del år siden stod klart
      for enhver der gad tænke over hvad der egentlig
      foregik i samfundet, var vi flere som naivt troede
      at nu ville danskerne da snart vågne op og smide
      de radikale og lignende ud af folketinget. Det var
      indlysende at indvandringen var en trussel mod
      økonomien, mod vores kultur, mod danskernes
      helbred og sikkerhed. Men de radikale blev ved
      med at få opbakning, både fra vælgere, medier
      og andre partier.

      Da det blev tydeligt at røde og radikale infiltrerede
      folkeskolen, folkekirken, sundhedsvæsnet og meget
      mere, troede vi igen at nu måtte danskerne da
      snart have fået nok. Men nej. Det store flertal holdt
      fast ved de gamle partier. Ca. 80-90% stemte af
      gammel vane på partier som havde samme navne
      som tidligere, men som i tidens løb var blevet meget
      forandrede indvendig, fordi nye “smarte” typer var
      kommet til. Mere og mere blev partierne præget
      af hyklere, af unge aktivister, af folk der var dygtige
      til at snakke hurtigt og længe, og som havde lært
      mange floskler og snedige formuleringer udenad.
      Men som mest brugte ordene til at skjule deres
      virkelige hensigter. De lovede een ting inden valget,
      og gjorde det modsatte efter valget. Lars, Mette og
      ikke mindst DF-Tullesen og Pia K er gode eksempler
      på valgflæsk politikere.

      Det korte af det lange er, at det er gået den forkerte
      vej med Danmark i snart mange år, og at danskerne
      ikke er blevet klogere med tiden, men snarere
      dummere. Og de har ladet sig feminisere og hjerne-
      vaske. Det vil være et mirakel hvis de når at vågne
      op inden det er for sent.

      Allerede nu er utallige danskere blevet mishandlet og
      trådt på af “systemet”, der beslaglægger det meste
      af hvad danskerne har af indtægter. Skattetrykket
      er steget og steget, men velfærden og den offentlige
      service er kun blevet ringere og ringere. På sundheds-,
      social- og familie-området m.m. er den nu rædsels-
      fuldt dårlig i titusindvis af tilfælde. Og der er planer
      om endnu værre tilstande.

      Rossmann påviser hos Hodja og 24nyt at hospitalsvæsnet
      langt hen ad vejen er brudt sammen. (Det er sket på Mettes
      vagt)

      Se også Snaphanens afsløring af at de vestlige landes
      hvide befolkninger er udsat for en slags kemisk krigs-
      førelse, og at de er på vej mod massedød og udryddelse.

  5. CanadiskeEzra Levant rejste til Frankrig, og hans betragtninger og reportager er værd at høre. Langt mere end MSM’s bortforklaringer af den svære sandhed.

    ‘There are still assassinations and threats against those who criticize Islam’ | Ezra Levant

    https://www.youtube.com/watch?v=NvKq5UTyPKE&t=9s

  6. Træt

    Det tragiske ved forbryderens død er udelukkende at han overhovedet blev født og levede i Frankrig. De 7,5% er en forbandet løgn. Enhver med åbne øjne kan se at et mindst er 17,5%

    1. Træt

      Jeg mener 17,5% af de mennesker man ser i gadebilledet. De gamle, som ikke kommer ud, betyder intet.

  7. Sorban Samcu

    Som ferierende i DK finder jeg det hyle morsomt d.d. at have kunnet se, at det har været formålstjenesteligt ansætte 4 security guards ved Nordhavn. Altså boligerne med kig ned i havne bassinet. 4 stk. perler naturligvis. Turen gik senere videre til Gentofte. Her kom jeg forbi en “taco” festivitas – igen et par perler som vagter !
    Tidligt på natten hjem fra region Sydhavn. Dansken havde travlt med at sænke blikket over for herrefolket var det overordnede indtryk.

    Mediedækningen af eskapaderne i Frankrigstan kan på ingen måde overraske mig !

    Jeg finder det naivt at tro, at dansken vil mande sig op. Det eneste relevante spørgsmål er, hvor man skal råde sit afkom til at flytte hen.

  8. Karsten Lund1

    Det er mit oprigtige håb, at Asger Aamunds kloge og advarende ord om Islams væsen opnår større udbredelse og forståelse, end virkeligheden har budt salig Mogens Glistrups advarende ord fra 1990 om Islam:
    https://fremskridtdk.wordpress.com/2012/08/22/muhamedanerfrit-omrade/

    1. Der var engang et yndigt land

      Ja, hvis man vil forstå hvad
      der er ved at ske med Danmark, gør man klogt i at
      læse Aamunds artikler. Både den nyeste og de tidligere
      artikler. Hvis man ikke allerede har læst dem, kan det
      anbefales at læse dem alle, eller så mange man kan
      overkomme. De er meget oplysende.

      Nogle sørger forhåbentlig for at de fornuftige ord
      bringes videre til Facebook mv.

      1. Jc Holland

        🎯🎯🎯🎯🎯🎯

  9. Jc Holland

    Den Franske Syge.
    Fantastisk indlæg igen-igen.!!

    Højest 10% af befolkningen er landsforrædere, hvordan kan denne lille minoritet få lov, få taletid til at styre den vestlige verden mod destruktion & selvmord.?

    Øhh det er set før. Kun 10% stemte på bolsjevikkerne ved februarvalget Rusland 1917. Øjeblikke senere tromlede denne lille minoritet en hel verdensdel mod ragnarok i 74 år.

    Kun psykopater vil udrense egne slægter og kultur. Kun ved hjælp af løgn og latin kan psykopater nå magtens tinde.

    UDSKIFTNING,!!

    1. Chrborg: Et loppecirkus med 179 lopper

      Ja, hvorfor tillader medierne og
      partilederne at tvivlsomme personager som Klaus Schwab,
      dr. Fauci og Greta Thunberg sættes i spidsen for folkesundhed
      og klima-krigen? Hvorfor har de så travlt med projekter som
      smadring af landbruget, hospitalsvæsnet og kernefamilierne
      samt afrikaniseringen og islamiseringen? Hvorfor har de så
      travlt med at ordne alt muligt i Irak, Syrien, Sydafrika, Ukraine,
      Kenya, Tanzania, Libyen, Mali, Sudan, Congo og Afghanistan,
      når de ikke engang evner at få orden på deres eget land?
      Milliarderne fosser afsted, og ender som oftest i fejlslagne
      og nytteløse projekter. Som påvist af en professor som siden
      er blevet censureret sønder og sammen af medierne.

      Det begynder unægtelig at ligne en blanding af psykopati, sindssyge,
      dumhed, korruption og storhedsvanvid.

      I Holland har landmænd og byboere med protester i gaderne
      formået at stoppe de mest ekstreme udspil fra regeringen, men
      de er dog endnu ikke sluppet af med statsministeren De Rutte
      der ret åbenlyst er en folkefjendsk rødnazist.

      1. Allan Frederiksen

        Regeringen i Holland er lige gået i opløsning, så vi får se om de skal til valgurnerne igen og kan slippe af med WEF marionetten De Rutte.

        1. Træt

          Det kommer an på stemmeoptællingen, og hvor mange stemmesedler de rettroende får tildelt hver især

  10. Ivan Dybdal

    Det er et utroligt rammende indlæg. Tak for det. Det er nok ikke noget statens tv-medier ønsker omtalt ? Jeg er kun lidt uenig i, at “europæiske medier er fuldstændig uvidende om den islamiske samfundskultur og politiske grundlag”. De ved det selvfølgelig, men jeg tror, der er en slags selvpålagt censur, der afholder dem fra at sige det. Det er tabu.

    1. Massemedierne fordrejer, forvrænger, skjuler og fortier alt muligt

      De anstiller sig konstant som uvidende. Men
      mange journalister og redaktører er også så
      indoktrinerede og faktaresistente at de har fået en
      fanatisk tro på at masseindvandring er en berigelse,
      og at alle dem som er skeptiske eller imod invasionen,
      er nogle racister eller landsbytosser. Nogle medier,
      som DR, TV2, Politiken og Information er så langt
      ude i rød og woke ekstremisme, at de beskylder dem
      som vil bevare Danmark for at være fascister og skimlede
      kældermennesker.

  11. Kommunisme/nazisme/islamisme har ødelagt mange millioner menneskers liv

    Netop fordi mange danskere med skole-
    reformer er gjort historieløse, er de også naive
    og godtroende overfor radikal og kommunistisk politik.
    De kan ikke forestille sig at politikerne er andet end gode
    og velmenende mennesker, som bestræber sig på at
    tjene landet og folket. Og den daglige propaganda giver
    jo også et billede af at Danmark er et rigt, pragtfuldt,
    herligt og velfungerende samfund, bortset fra lidt udfor-
    dringer hist og pist. (ordet problemer er stort set af-
    skaffet i det politiske sprog)

    Men man kan let tage fejl af hvad det er staten og magt-
    apparatet vil. I Sovjet-unionen havde man et parlament
    som kun var til pynt, kun var en narresut, og man havde
    en forfatning, en grundlov som kun var til for at putte
    blår i øjnene på folk. Og næsten alle officielle meddelel-
    ser om hvor godt det gik i det røde samfund, var løgn.

    Partiet regnede ikke menneskeliv og borgerrettigheder
    for nogetsomhelst. Og havde man brug for arbejdskraft
    til at grave en kanal, bygge en bro eller drive en fabrik,
    sendte man soldater og politi ud på gaderne for at
    arrestere tilfældige fodgængere der så ud til at kunne
    løfte en skovl eller svinge en hakke. Tusinder og atter
    tusinder blev diskret bragt fra byerne og ud på landet
    i lukkede togvogne. De blev så læsset af på øde steder
    og blev sat til at opføre lejre og baraker. De blev bevogtet
    af soldater med bajonetter og maskinpistoler. Soldaterne
    fik at vide at de arresterede var statsfjender.

    På den måde blev millioner af russere gjort til ulønnede
    slavearbejdere. De var ikke skyldige i noget, men blev
    alligevel mishandlet, sultet og tvunget til at arbejde gratis
    i 12-16 timer i døgnet. Behandlingen var så hård at mange
    døde eller begik selvmord. For den russiske befolkning
    var det ikke godt, men set i partiets optik var det fint og
    udmærket med millioner af slaver med en timeløn på
    0 kroner/rubler.

    Så skruppelløst var det røde system i Sovjetunionen.

    Andre blev arresteret på 100% grundløse anklager om
    spionage eller sabotage. Det var pga. Stalins paranoia
    og sygelige mistænksomhed overfor alt og alle. Derfor
    blev fangelejrene i Sibirien og andre steder også fyldt
    med unge og ældre kvinder, børn ned til 14 år, ældre
    mænd og unge mænd. Fangerne blev tiltalt efter for-
    skellige paragraffer, men kom aldrig for en dommer.
    Var nogle arresteret for kriminalitet, fik de tit bedre
    vilkår end de øvrige fanger, og blev udnævnt til at
    være medfangevogtere. Var man arresteret pga. mis-
    tanke om at være selvstændigt tænkende, fik man
    særlig hårde vilkår.

    Det sovjetiske samfund var så bizart, grotesk, ondsindet
    og vanvittigt, at det overgår enhver fantasi. Og var et
    bevis på at hvis man naivt antager at politikere, medlø-
    bere og apparat-chikker ikke kan være fulde af ondskab,
    tager man helt fejl. Hensynsløs og morderisk behandling
    af egen befolkning er set i mange lande. I Rusland, i Tysk-
    land, i Cambodia, Rumænien, Kina, Nordkorea, i 50
    lande i Afrika, Arabien og Sydamerika mv.

    Nu er vi i Skandinavien og Nordeuropa hvor der
    længe har været mere eller mindre demokratiske
    styreformer. Alligevel er det gået helt galt i Sverige, og
    i Frankrig, England, Norge og Tyskland er der en
    bekymrende og farlig udvikling i gang. Bl.a. vil flere
    regeringer gerne lade WEF og WHO bestemme over
    deres folkesundhed m.m.

    Det er altså ingen selvfølge at det bliver ved med at gå
    godt for danskerne. Hvis vores demokrati opløses eller
    bliver til et diktatur, er vi virkelig på spanden.

    Det bliver hurtigt et spørgsmål om liv eller død at bevare
    vores demokrati. Gider danskerne ikke gøre en stor ind-
    sats for at genopbygge folkestyret, må de forberede sig
    på at blive kørt over af en tung totalitær damptromle.

    Solsjenitsyn og Bent Jensen fortæller mere om Sovjet-staten.
    Antony Beevor har skrevet bøger om Nazi-Tyskland. Hos
    Youtube er der meget om 2. verdenskrig.

  12. Michael Andersen

    Den muslimske udenrigsminister i UAE forudsagde optøjerne i Frankrig i sin tale i 2017.

    Udenrigsministeren foregreb de seneste begivenheder ved at sige følgende:

    Der vil komme en dag, hvor vi vil se langt flere radikale ekstremister og terrorister komme ud af Europa på grund af manglende beslutningstagning, på grund af forsøgene på at være politisk korrekte og fordi Europæerne tror at de kender Mellemøsten, og at de kender islam langt bedre end vi gør.

    Jeg er ked af det, men det er ren uvidenhed. (Citat slut)

    Er Europas selvmord i demokratiets ånd?

    The France Riots: Another Example of How Europe Is Committing Suicide with Its Failed Immigration Policy
    hungarianconservative dot com 6/7.

    1. Wiens redning skete 1683

      UAE er altså De forenede Emirater.
      “Komme ud af EU”? Det lyder som en forkert oversættelse.
      Menes der ikke: vi vil se langt flere terrorister slå til i Europa?
      Er den minister virkelig muslim? Nok ikke af den sædvanlige slags!

      1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

        Vi skal arbejde mere og længere og
        betale mere i skat. Væk med fridage, ind med
        flere afgifter. Det er MVS-regeringens politik.
        Det var også Mettes politik 2019 til 2023. Og
        det var Vs og DFs politik 2015 til 2019.

        Men jo mere vi betaler, jo mindre får vi igen. De
        ekstra skatter, afgifter, gebyrer og bøder går til alle
        mulige tåbelige og ideologiske formål. De går ikke
        til sundhed og velfærd, men til indvandring, mere
        bureaukrati og pengepakker til fjerne lande.

        Den 4. marts 2023 skrev EB om en 94-årig der ikke
        kunne få en plejehjemsplads selvom han var meget
        syg. (dr.dk. var først med historien). Siden har vi
        hørt om lignende sager, og om handi-cap boliger i
        tusindvis som står tomme år efter år. I Sydjylland
        er der et eksempel med en ben-amputeret som ikke
        har fået en sådan bolig af Haderslev kommune, på
        trods af at ankestyrelsen to gange har givet manden
        medhold i at han har RET til en sådan bolig. I Åben-
        rå kommune har man på ulovlig vis frataget syge
        og arbejdsløse så store dele af deres sygepenge
        eller kontanthjælp, at de ikke havde råd til mad.
        Hvis de skulle klare at betale husleje, måtte de
        sulte.

        I København og Århus spares på kræft-patienterne
        og de psykisk syge. Dem sparer man også på i andre
        dele af landet. Hundredvis af både unge og ældre
        kræftramte danskere er smidt under bussen.

        I Midtjylland er mennesker med sår
        på benene så længe på venteliste, at de ender som
        ben-amputerede. Der er nu 85.000 danskere på
        venteliste. Siden 2020 har der været kaos i hospitals-
        væsnet, som følge af corona-restriktionerne. Som var
        meningsløse og helt unødvendige.

        EB fortæller også at DSB og de almindelige busruter
        er ramt af mange og store forringelser.

        Nu forringes også den kommunale velfærds-service
        i hele landet, for regeringen har bestemt at der skal
        skæres ned for mange milliarder kr. For riget fattes
        penge, statskassen er ved at være tom.

        Mette syntes dog at der rigeligt var råd til at forære
        1200 millioner kr. til Sydafrika, og flere milliarder kr.
        til Ukraine. Og hun har ansat så mange rådgivere og
        spindoktorer, at antallet er vokset med over 2000 %,
        altså to tusind %. En udgift på mange millioner. Og
        til EU har Mette & co. givet 25 ekstra milliarder. Og
        til Afrika andre milliarder. Og til DR propagandaen
        5000 millioner.

        Sjovt som der altid er råd, undtagen når det gælder
        syge og nødstedte danskere. De 5000 sygeplejersker
        og læger mangler stadig. Det er til rædsel og pine
        og koster liv hver dag. Ældreplejen og psykiatrien er
        også en skændsel. Men pyt, det er da ligegyldigt når
        man kan færdes på røde løbere og parketgulve og
        bade sig i blitzlys.

        Velfærdsstaten er ved at implodere.

    2. Michael Andersen

      “komme ud af Europa” bør forstås som opfostret og have haft opvækst i Europa.

      Venligst

      1. Alle de gamle partier er utroværdige

        Søren Pind er som Flaben Fræk beskriver
        ham. Og Pind er det levende bevis på at i politik
        kan man være uduelig, ufolkelig, folkefjendsk og
        fjollet plus meget sær og bizar, og så alligevel
        blive minister.

  13. Flaben Fræk

    Søren Pind (fhv. folketingsmedlem, fhv. minister, bestyrelsesformand samt formand for medieansvarsudvalget – Gosh!) – Intonerer i dagens Tante: Danmark har brug for flere udlændinge!

    Måske skulle Søren Pind booste sin horisont, gerne med et besøg i Marseille, Paris, osv. – Begynd i Departementet La Seine-Saint-Denis – Hvis Pind mod forventning skulle slippe levende fra besøget, inklusive en slem omgang “syfilis”, så lad os efterfølgende få en god snak, gerne her på Asgers blog – Ikke sandt hr. formand for medieansvarsudvalget, fhv. minister, osv.?

    1. Henrik Pedersen

      Og når man nu er La Seine-Saint-Denis,

      så bør man aflægge klosterkirken “Basilique Saint-Denis” et besøg. Her ligger de fleste franske konger begravet fra Clovis I (466-511) frem til Louis XVI (1754–1793) and Marie Antoinette (1755–1793).

      https://en.wikipedia.org/wiki/Basilica_of_Saint-Denis

  14. MINISTERIET FOR 125% VELFÆRD

    lader meddele at beregninger viser at
    hvis skattetrykket fordobles, vil velfærden kunne blive
    op til 25% bedre. Mette, Lars og V-mændene har derfor
    besluttet at vi fremover skal betale det dobbelte i skat,
    afgifter, gebyrer og bøder. Vi bliver nødt til at arbejde
    dobbelt så meget, eller vi kommer til at sulte og bo på
    gaden. Men til gengæld vil vi altså, hurra-hurra, få en
    noget bedre velfærds-service, både fra staten og kom-
    munerne. Og de ben-amputerede vil få lov til at bo i
    de handicap boliger der ellers ville have stået tomme
    mange år endnu. Og kræftpatienterne vil få et gratis
    dødskys af Mette.

    Det lover landsmoder Mette og landsfader Lars.

  15. Henrik Pedersen

    Jeg gør i al beskedenhed opmærksom på,

    at det franske koloniimperium bl.a. omfattede Libanon, Syrien, Marokko, Algiriet og Tunesien.

    at Frankrig meget nødigt gav slip på Algier, og under befrielseskrigen 1954-1962 døde ca. 30.000 franske soldater og ca. 300.000 algiere.

    1. Træt

      Da algiererne yngler som rotter – undskyld til rotterne for sammenligningen- fik de mere end rigeligt indhentet det “tabte”

      1. Henrik Pedersen

        I 40-års-alderen vil ca. 20 % af alle danske mænd have periodisk eller permanent rejsningsbesvær (impotens). I 70-års-alderen vil 50-60 % have tilsvarende problemer.

        Desuden har kun lidt over 20 % af danske mænd en optimal sædkvalitet.

        Det er helt til rotterne – ikke sandt hr. træt.

        1. Wiens redning skete 1683

          Henrik Pedersen med d som i dum,
          er en vulgær, klam og hjernevasket landsbytosse
          og pladderhumanist som er en stor beundrer af
          asylanter og kultur-fremmede fra Afrika, mens
          han ser på sine egne landsmænd med dyb foragt
          pga. deres “racisme”, smålighed og fremmedfrygt.
          Og han er syg efter at få det sidste ord i enhver
          diskussion. Ligesom sine aliasser P. Skov og
          Niels Poulsen.

          Henrik P. bor langt ude på heden i et lille
          bondehus bygget af tørv og halmballer.
          Det meste af året lider af han af hedeslag
          pga. Greta Thunbergs hedebølger og klimakriser.
          Så han er lidt undskyldt for sine sære meninger.

        2. Henrik Pedersen

          Hr Træt – som er meget træt – jeg gør blot opmærksom på, at mange af Frankrigs problemer er selvforskyldte pga. Frankrigs koloniale fortid.

          Det samme gælder for Italien pga. Italiens koloniale fortid i Libyen.

          De mange migranter fra Libyen mod kurs mod Italien satser vel bare på en fremtid i det tidligere moderland, som nu regeres (!!!???) af Il Duce’s afløsere.

          PS.: min beskedne hedebolig er fuldmuret og med tegltag – siden det nu har din interesse.

          PPS.: I modsætning til dig skriver jeg under eget navn og ikke under andres eller under pseudonymer.

          1. Træt

            Det er en billig omgang med et navn som bæres af tusindvis af andre.

          2. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

            Nutidens franske, svenske og danske
            har da ikke bestilt andet end at forkæle asylanterne.
            De har fået gratis boliger, gratis skoler, gratis læge-
            hjælp, gratis møbler, cykler, tøj, mad osv., og de
            har fået pensioner og større rettigheder end de
            oprindelige befolkninger der forsørger dem. Men
            alligevel er de totalt utaknemmelige.

            Iøvrigt var de afrikanske og muslimske sørøvere som
            angreb europæiske kyststrækninger fra 1200 til 1600,
            meget brutale og barbariske overfor de hvide de tog
            med sig. Fangerne blev slået, pisket og mishandlet,
            og henslæbte resten af deres liv som slaver.

            Nutidens franske og italienske borgere har da
            ingen skyld i hvad andre foretog sig for mange
            år siden. Og de har generelt været gavmilde og
            venlige overfor asylanterne. Men har kun fået
            utak, terror, brand, vold og mord som svar.

            At asylanterne ikke bare satser på en fremtid i
            Frankrig er soleklart. De satser på at udnytte
            værtsfolket og presse citronen til sidste dråbe.
            Og det næste bliver at de vil erobre og
            overtage landet. Og de får hjælp til det
            af radikale, kommunister og falske borgerlige.
            Politisk forræderi af værste slags.

            Men du mener åbenbart at de franske borgere
            kun får hvad de har fortjent. For mig lyder du
            som en typisk rød pladderhumanist.

  16. Esben Skytte Christiansen

    Man bliver altså nødt til at se i øjnene, at der ikke er tale om en fransk syge, men en liberaldemokratisk syge, der bare manifesterer sig forskelligt fra de stadig færre liberaldemokratiske samfund. Der er jo netop ikke i nogen af disse samfund tale om et ægte demokrati i dette ords oprindelige betydning, men om et pseudo-demokrati, der er blevet udviklet for at kunne fastholde de eksisterende socioøkonomiske samfundsstrukturer. Folk der i deres dagligliv lever under netop autokratiske eller uudviklede semidemokratiske forhold, indser dette misforhold ret hurtigt og gennemskuer det hykleri, de vestlige liberaldemokratiske samfund ledes af, mens hovedparten af disse landes befolkninger i deres tiltagende åndssløvhed har lært at acceptere, ja ligefrem elske dette bigotte blændværk. En slags politisk Stockholmsyndrom.

  17. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

    Fra nu af drejer det sig nok ikke længere om
    hvorvidt man er blå, rød, blårød eller rødblå, liberal eller
    konservativ, for nu vil globalisterne og de totalitære til magten
    og have et styre hvor der ikke er plads til andet end kæft, trit
    og retning. Og de vil have lande hvor 80-90% af befolkningene
    er udraderet/udryddet, mens resten er gjort til slavearbejdere.
    De vil have grænserne OG nationerne afskaffet, og de vil have
    middelklassen udskiftet med robotter, automater og kunstig
    intelligens. Alt skal digitaliseres, og millioner af job nedlægges.
    Nu skal der skæres igennem så almindelige åndssløve borgere
    der sagtens kan undværes, ryger ud på historiens losseplads.
    Derfor starter man om kort tid med WHO og WEF politik og
    tvangs-“vaccinering”, insektmad og 15 minutters byer mv. Til
    en begyndelse bliver det forbudt at betale med kontanter og
    bilisterne skal overvåges med road-pricing og “sladrehanke”
    i bilerne. Lidt senere vil det blive fulgt op med overvågning
    af hjemmet og privatlivet. Efterhånden vil borgerne blive iført
    en digital spændetrøje som registrerer enhver bevægelse,
    ethvert indkøb og enhver kontakt til andre borgere.

    Det totale diktatur er målet. Og alle de gamle partier er med
    på idéerne om at undertrykke, udnytte og kontrollere de
    menige danskere. Altså dem som får lov til at overleve som
    slaver og trælle. ( Lyder det som fri fantasi, så læs højere
    oppe i tråden “Kommunisme/Nazisme/Islamisme har ødelagt
    mange millioner menneskers liv”. Eller læs om Klaus Schwab
    og WHO hos Hodja, Snaphane og Youtube )

    1. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

      Ja, vores samfund er i hastig opløsning pga.
      Christiansborgs forrykte og folkefjendske politik.
      Alt hvad politikerne rører ved, visner, smuldrer,
      forværres eller kollapser. Det gælder sundheds-
      væsnet, forsvaret, postvæsnet, kommunerne,
      den sociale velfærd, DR, DSB, energi-forsyningen,
      skolerne, boligbyggeriet, fængslerne, hjemmeplejen,
      trafikken, erhvervslivet, bankvæsnet, retsstaten,
      skattetrykket osv., osv.

      Chrborg er en katastrofe der vokser og vokser.
      Folket er skakmat. Det næste bliver afgrunden.

  18. Michael Andersen

    De demografiske advarselssignaler er så overbevisende, at offentlighedens opmærksomhed må afledes, hvis venstrefløjen skal forblive ved magten.

    Konservative og borgerlige er ved at have lugtet lunten. SVM regeringen er venstrefløjen.

  19. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    Borgens import af over en million kulturfremmede,
    dens kyniske sundhedspolitik, dens terror-regime
    overfor tusinder af børn og forældre, dens svigt
    og bedrag på snesevis af punkter, viser at den ikke
    ønsker at varetage folkets og landets interesser,
    men kun egne og partipolitiske interesser. Borgen
    har udviklet sig til danskernes værste og farligste
    fjende. De 179 lader til at ville sige jatak til WHO
    og WEF planerne, og det er et jatak til livsfarlig
    sygdom forklædt som sundhed. Og derudover
    bruger de 179 kolbøtter og platugler de svenske
    socialdemokrater som forbillede. Derfor er meget
    mere indvandring i vente, så hvordan kan vi undgå
    at få samme skæbne som svenskerne?

  20. Fra velfærdsstater til terrorstater

    Da det for en del år siden stod klart
    for enhver der gad tænke over hvad der egentlig
    foregik i samfundet, var vi flere som naivt troede
    at nu ville danskerne da snart vågne op og smide
    de radikale og lignende ud af folketinget. Det var
    indlysende at indvandringen var en trussel mod
    økonomien, mod vores kultur, mod danskernes
    helbred og sikkerhed. Men de radikale blev ved
    med at få opbakning, både fra vælgere, medier
    og andre partier.

    Da det blev tydeligt at røde og radikale infiltrerede
    folkeskolen, folkekirken, sundhedsvæsnet og meget
    mere, troede vi igen at nu måtte danskerne da
    snart have fået nok. Men nej. Det store flertal holdt
    fast ved de gamle partier. Ca. 80-90% stemte af
    gammel vane på partier som havde samme navne
    som tidligere, men som i tidens løb var blevet meget
    forandrede indvendig, fordi nye “smarte” typer var
    kommet til. Mere og mere blev partierne præget
    af hyklere, af unge aktivister, af folk der var dygtige
    til at snakke hurtigt og længe, og som havde lært
    mange floskler og snedige formuleringer udenad.
    Men som mest brugte ordene til at skjule deres
    virkelige hensigter. De lovede een ting inden valget,
    og gjorde det modsatte efter valget. Lars, Mette og
    ikke mindst DF-Tullesen og Pia K er gode eksempler
    på valgflæsk politikere.

    Det korte af det lange er, at det er gået den forkerte
    vej med Danmark i snart mange år, og at danskerne
    ikke er blevet klogere med tiden, men snarere
    dummere. Og de har ladet sig feminisere og hjerne-
    vaske. Det vil være et mirakel hvis de når at vågne
    op inden det er for sent.

    Allerede nu er utallige danskere blevet mishandlet og
    trådt på af “systemet”, der beslaglægger det meste
    af hvad danskerne har af indtægter. Skattetrykket
    er steget og steget, men velfærden og den offentlige
    service er kun blevet ringere og ringere. På sundheds-,
    social- og familie-området m.m. er den nu rædsels-
    fuldt dårlig i titusindvis af tilfælde. Og der er planer
    om endnu værre tilstande.

    A. Rossmann påviser hos Hodja og 24nyt at hospitalsvæsnet
    langt hen ad vejen er brudt sammen. (Det er sket på Mettes
    vagt)

    Se også Snaphanens afsløring af at de vestlige landes
    hvide befolkninger er udsat for en slags kemisk krigs-
    førelse, og at de er på vej mod massedød og udryddelse.

  21. Michael Andersen

    Man kommer næppe til bunds i de franske optøjer ved at læse mainstream medierne.

    Franske tys-tys medier beretter at toppen er taget af plyndringerne og afbrændingerne, fordi kriminelle narko-netværk har sagt stop, de fik ødelagt deres forretning af for meget uro og for meget politi.

    Derved når man ind til sagens kerne der også gælder for resten af Europa. Åbne grænser, kriminelle bander, klanfamilier og narkohandel.

    Hvad med lidt til næsen?

  22. Den Nervøse

    Det ubetinget største fejltagelse på det Europæiske kontinent er, at vi har tilladt muslimer i stort tal at rejse hertil og givet dem lov til at slå sig ned. Vi har givet et stort antal statsborgeskab. På den måde har vi gjort det tæt på umuligt for fremtidige generationer at komme af med dem igen.
    Det er mig en gåde, hvad det er for selvdestruktive kræfter, som trods massive vidnesbyrd om det modsatte, bliver ved med at bilde os ind at det nok skal gå! Det er moralsk anstødeligt at vedblive at byde muslimske migranter indenfor, når man kan læse statistikker der med alt tydelighed viser at europæerne lider derunder, vold voldtægter, røveri, indbrud og såmænd også adskillige terrorangreb. Det er efterhånden tydeligt for enhver at muslimer ikke kan og især ikke vil integreres.
    Vi bliver forhånet og beskyldt for at være konspirationspolitikere hvis vi taler om den store udskiftning, men f.eks i Sverige har 47% af børnene ikke Svensk som første sprog i hjemmet, så udskiftning er et faktum, ikke en teori. Demografi er skæbne og det går uhyggeligt stærkt. Tænk at bare en til halvanden generation af europæere har ødelagt hvad generationer har bygget op og de har især ødelagt fremtiden for deres børn og især deres børnebørn, generationerne herefter tør jeg slet ikke tænk på!

    1. Michael Andersen

      Kære Hr. Nervøs,

      Der er skabt et monsterbureaukrati som nok i tidernes morgen startede småt med gode hensigter, men som sidenhen er vokset som en løbsk lavine. Desværre er overblikket væk, i både EU’s medlemslande og i EU-administrationen.

      Direkte og indirekte udgifter relateret til migranter, flygtninge og indvandrere stiger og stiger men ingen siger stop, for beslutningsprocessen er blevet væk.

      Der er ingen interesse i ændringer, for kæden af ”ben-gnavere” er lang, fra byggevirksomheder til udlejere og almindelige virksomheder der mangler arbejdskraft, jurister, sagsbehandlere, forskere, flygtningehjælpere og NGOer.

      Lokale politikere, Borgen og EU skal beskæftige sig selv incl. assistenter. Tilkomne er blevet en kæmpe forretning for alle og EU ville ikke kunne retfærdiggøre sig uden.

      For almindelige mennesker er der skabt et monster i Europa og derfor stemte englænderne for Brexit. For Danmarks vedkommende sker der først noget når folket siger fra.

      Venligst

      1. Den Nervøse

        Tja i Bruxelles og Strasbourg er dagsordenen en anden, og danske politikere vil så gerne holde en dør åben til et bengnaverjob i EU når vælgerne forkaster dem, eller de forudseer at vælgerne vil sætte dem fra bestillingen.
        Derfor rejste Løkke egenhændigt til Marrakesh selvom hans løjtnanter ikke ville, derfor siger Mette, Løkke og Fogh ikke nej til Bruxelles, fordi de tænker på deres egen fremtid før de tænker på Danmarks!
        Men i øvrigt har du ret der er opstået et migrant industrielt kompleks, hvor mange jobs og manges levebrød øger presset for en evigt vidt åbent statskasse. Det kunne være interessant at kende den ægte – altså helt ægte – udgift til flygtninge indvandere og så er jeg sikke på at de sølle 33 mia. Ikke tækker langt. F.eks er udgiften til domstolene og fængselsvæsnet ikke indregnet.

  23. SANDHED ER BEDRE END LØGN

    STOR MEDICINSK KATASTROFE
    I FLERE LANDE, OG NU KAN NOGET
    ENDNU VÆRRE VÆRE PÅ VEJ !!!

    Den største medicinske skandale i verdenshistorien.
    En falsk “pandemi” ledsaget af kvaksalver-“vacciner”.
    Tilsammen med masseindvandrigen af kulturfremmede
    og nedbrydningen af rets- og velfærdsstaten og sund-
    hedsvæsnet beviser det at det politiserende lag af
    politikere, journalister og rabiate feminister og norm-
    stormere (LGBTSPQ+) er gået i opløsning hvad moral
    og fornuft angår. Antagelig under indflydelse af kor-
    ruption og forældede og forrykte marxistiske tankesæt.
    Som har udviklet sig til en ideologi om at de har ret
    til at udslette alle normer, traditioner og værdier.
    Samt nationerne, deres demokratier og befolkninger.
    Snaphanen, Hodja, Youtube, Twitter, Hindustan
    Times og Gravitas oplyser nærmere om den meget
    uhyggelige og dødbringende udvikling.

    Man beskytter sig selv og sin familie ved at holde
    sig orienteret via nettet. De gamle medier DR, TV2
    og aviserne manipulerer en stor del af tiden.

  24. Ole Madsen

    Vi kunne forbyde Islam med henvisning til Grundloven, idet Islams hellige skrifter direkte opfordrer til drab på ikke-troende. Men ingen politikere tør foreslå det, fordi vi så ville lægge os ud med alle de muslimske lande, og derved miste betydelige eksportindtægter. Dertil kommer, at politikerne frygter for betegnelsen ‘islamofob’ mere end de frygter for Islam.

  25. Michael Andersen

    Franskmændene er i den situation at uromagere har ødelagt den infrastruktur, som et langt større antal ikke-uromagere er afhængige af, og de vil lide under et lukket samfunds- og handelsliv.

    Sidste uges optøjer vil få langsigtede konsekvenser. De vil yderligere cementere populariteten af Marine Le Pen, som er præsidentkandidat – og som er på andenpladsen ved de seneste to valg – og som ofte har beskyldt indvandrere til Frankrig for manglende assimilering og omfavnelse af fransk kultur.

    Altså skal socialisterne bare fortsætte uændret, for at Marine Le Pen bliver præsident.

    1. Træt

      Har Frankrig ikke samme ikke-hemmelige stemmeafgivelse som Sverige?
      Det mener jeg at have læst.
      I Sverige bliver enhver papirlap, som stemmeoptællerne hævder at have taget ud af en officiel stemmekuvert, anset som en gyldig stemmeseddel.
      Fortrykte stemmesedler uddeles i et abnormt antal forud for valget, og findes også i rigelige mængder på valgstederne, bortset fra dem fra Sverigedemokraterna og Alternativ for Sverige, der desværre bortkommet.
      En god Suicidaldemokrat eller “Moderat” = ekstremist, tager naturligvis sin stemmeseddel så alle kan se at hen stemmer rigtigt.
      Da gammelpartierne, også kaldet Syvkløveret, er enige om at holde de to partier ude, vil valgsvindel være trivielt at udføre, idet man blot smider alle de reelle stemmesedler ud, og i stedet optæller en på forhånd fremstillet blanding af stemmesedler med det ønskede resultat.

  26. Den Nervøse

    Det hele kan vel koges ned til vælgerbefolkningens manglende hukommelse og et par effektive skyklapper!
    Hvis vi bare tager i dette århundrede, så er det vel de færreste som glemmer 9-11 og Bataclan , men vi har haft adskillige opstande og terrorangreb, hvem husker de 200 pendlere i Madrid, bomberne i Londons undergrund, og det er ikke første gang Frankrig oplever optøjer efter at flygtende indvandere er omkommet, et par drenge gemte sig for et par år siden på en transformatorstation og døde af stød, de gav anledning til lignende optøjer som dem vi ser nu. I England så vi lignende voldsomme optøjer i 80’erne og vi har såmænd også prøver det i Danmark med optøjerne på Nørrebro med bål i gaderne. Folk har åbenbart også glemt lastbilerne og varervognene gennem gaderne i Nice, Barcelona, New York, Stockholm, Julemarkedet i Berlin og flere gange i London eller er det bare blevet et vilkår som Londons muslimske borgmester udtrykte det efter et af angrebene i London? Vælgerne lukker øjnene for Sveriges tilstand for det er for smertefuldt at overværer, indvandrebanderne har overtaget bydele og efterhånden hele byer, antallet af vold og voldtægter i Sverige er efterhånden som i Syd Afrika og uvæsnet bevæger sig fra tid til anden over Øresundsbroen! Men nye generationer vokser op og for dem er det bare sådan, det er netop blevet et vilkår, de ved efterhånden ikke at det kunne være anderledes. Det er måske det mest uhyggelige!

    1. Michael Andersen

      Tak. Hvad Hr. Nervøs nævner, er under en paraply af feministisk socialisme, der spiller på følelser og atter følelser. Befolkningerne betaler prisen for feministisk socialisme der spiller på følelser, diversitet og forskellighed.

      Man bør fravælge politikere der udnytter en dårligt oplyst befolkning til egen vinding. Af den årsag at politikerne har fravalgt befolkningerne.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *