DET BORGERLIGE USA AFSKAFFER SIG SELV

Den berømte både elskede og forhadte journalist og moralist Tucker Carlson er ifølge Los Angeles Times blev fyret på gråt papir af sin arbejdsgiver, mediemogulen Rupert Murdoch. Carlson fik ikke engang lejlighed til at tage afsked med sin store medarbejderstab af analytikere og graverjournalister på FOX NEWS, hvor han var den store stjerne med omkring 3,5 millioner seere i dagligt gennemsnit til sit talkshow, Tucker Carlson Tonight. FOX NEWS er USA’s mest sete nyhedskanal, og Tucker Carlson kunne aften efter aften præstere ti  gange så mange seere som CNN’s tilsvarende udsendelser.

Fyringen udløste en bølge af hysterisk skadefryd hos førende anti-borgerlige politikere som Demokraternes  Chuck Schumer og Alexandria Ocasio-Cortez, men også hos alle hovedmedierne, i universitetsverdenen og i den halvdel af USA’s befolkning, der støtter den igangværende omlægning af nationen fra folkestyre til formynderstat. Hovedårsagen til fyringen er Murdoch-familiens stigende ambition om at orientere sit globale medieimperium væk fra et konservativt ståsted og hen imod en mere anti-borgerlig midter-postion, der hvor alle de amerikanske hovedmedier befinder sig. Og der, hvor de store reklameindtægter også befinder sig. Tucker Carlson var den klippeblok, der spærrede vejen derhen og måtte sprænges væk.

 Det blev i første omgang en dyr beslutning.  Kursen på FOX-aktier tog et dyk på 5,4 procent svarende til et fald i koncernens værdi på 507 millioner USD. Andre faktorer skal også have spillet en rolle i fyringen. FOX måtte for nylig indgå et forlig med firmaet Dominion, der leverer stemmeoptællingsmaskiner til myndighederne. Dominion havde anlagt sag mod FOX med et gigantisk erstatningskrav som kompensation for visse FOX-medarbejderes angivelige påstand om valgsvindel ved det seneste præsidentvalg ved hjælp af manipulerede Dominion-maskiner. Tucker Carlson har aldrig selv påstået, at Dominion var indblandet i svindel, men han har på tv interviewet kommentatorer, der mente, at Dominion var indblandet. Det er bare mærkeligt, at de to aggressive FOX-kommentatorer Jeanine Pirro og Maria Bartimoro ikke også blev fyret, idet de i deres udsendelser var direkte og frimodige i deres påstande om Dominions valgmanipulation.

 De fleste amerikanske medier er enige om, at en anden væsentlig årsag til fyringen er Carlsons dækning af demonstranters ulovlige indtrængning på Capitol den 6. januar 2021. Demokraterne har i mere end to år hårdnakket påstået, at der var tale om et planlagt statskup, der slog fejl. Tucker Carlson kunne dokumentere, at ikke en eneste af demonstranterne var bevæbnet, og at FBI efter to års intensiv forskning ikke havde kunnet sigte en eneste demonstrant for forsøg på oprør eller statskup, men højst for ulovlig indtrængen, hvad ingen jo kan bestride.

Fyringen af Carlson blev mødt med sorg og bestyrtelse i det borgerlige USA. Senator JD Vance: ” Han er den modigste person i amerikanske medier”. Donald Trump Jr:” Fyringen af Tucker Carlson ændrer forholdene permanent for Republikanerne og det borgerlige USA”. Senator Ron Johnson: ” Tucker Carlson afdækkede sandheden og leverede den bedste journalistik”. Richard Lowry, chefredaktør på National Review: ” Der er meget godt at sige om at være frygtløs. Det er Tucker Carlson i modsætning til flertallet af borgerlige politikere.” Ikonet Tucker Carlson har dog ikke altid været den Carlson, der blev fyret i mandags. Omkring 2015 var han en intellektuel skribent, der iført butterfly og med etablerede konservative holdninger skrev kloge kommentarer til borgerlige tidsskrifter. Senere blev han en skarp kritiker af de sammenspiste alliancer mellem medier, country-club borgerlige politikere og Wall Street, hvor pressen for profittens skyld undlod kritik af de store reklamekøbere, især medicinalindustrien. Han kritiserede, at USA insisterede på at demokratisere lande, der hader amerikanere og fordømte USA’s internationale handelsaftaler, der støvsugede nationen for arbejdspladser. Han udstillede hedgefonde og finansielle spekulanter, der opkøbte amerikanske virksomheder, fyrede tusindvis af medarbejdere og smurte regningen af på skatteyderne. Her på det sidste pådrog han sig også Republikanernes vrede, fordi han kritiserede USA’s engagement i Ukraine-krigen, som han mener kun er til fordel for landets militærindustrielle kompleks.

Murdoch-imperiets midtsøgende manøvre har også inden Carlson-affæren kostet dyrt i tab af seere. Christopher Ruddy, chefen for den borgerlige tv-station, Newsmax udtaler: ” Gennem nogen tid har FOX NEWS været i drift hen imod det etablerede medie-univers, og fyringen af Tucker Carlson udgør en vigtig milepæl på denne rejse. Millioner af tv-seere, der kunne lide det gamle FOX NEWS er nu skiftet til Newsmax, og Tuckers afsked vil kun bære brændstof til denne udvikling”

Danske trykte og elektroniske medier hader det borgerlige USA og elsker Clinton klanen, Demokraterne og nægter at skrive et ondt ord om Biden-mafiaen, hvor hele 11 medlemmer nu af et senats-udvalg er mistænkt for korruption. Korrespondenterne for TV2 og DR deltager med fuld musik i glædeshymnerne over Tucker Carlsons fald. DR’s Steffen Kretz, der som alle seere ved, trækker vejret gennem CNN og New York Times, anser Carlson for en løgnagtig journalistisk illusionist. Kretz kommenterer: ” Carlson har siden 2016 været den største spreder af misinformation, vrede og had i sit talkshow i primetime. I den kategori har Carlson været i en klasse for sig selv.”

Ak ja, de onde lo, og de gode græd. ” Fyringen af Tucker Carlson er ikke enden på hans karriere, men er hans frigørelse”, skriver en kommentator. Gid det var så vel.

Den 27. april 2023

122 Thoughts to “DET BORGERLIGE USA AFSKAFFER SIG SELV”

 1. Jc Holland

  Anført af quislingen Lars Løkke Rasmussen kan man også roligt sige at det borgerlige Danmark og lookalikes i Europa afskaffer sig selv. Der er simpelthen flere penge, bedre jobs og roser i medierne ved at være venstreorienteret/rød, på samme hold som Nordkoreas top, samme retorik.!!

  Alle toneangivende blå, som Orban, Salvini, Trump & Tucker Carlson er jaget vildt af de blodtørstige hyæne-journalister.
  Senest er Floridas De Santis nu også under anklage for at genere de røde.!!

  Kære røde journalister:
  Husk på at Matroserne Fra Kronstadt som smadrede det spirende demokrati i Rusland efteråret 1917 og fik Lenin til magten….selv blev udrenset 4 år senere af glubske rødfascistister.

  PAS NU PÅ HVAD I HAR GANG I.!!;

  1. tavsen

   “Der er simpelthen flere penge, bedre jobs og roser i medierne ved at være venstreorienteret/rød, på samme hold som Nordkoreas top, samme retorik.!!”

   HØRT, statsmagten har vundet. Statskollektivismen har sejret. Statskassen er uudtømmelig, når Rødgardister sidder på magten.

   “Staten forbeholder sig retten til at være enefortolker af samfundets behov.”

   “Definitionen af ​​fascisme er ægteskabet mellem virksomhed og stat”

   1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

    Det er både interessant og uhyggeligt at
    følge med i hvad der foregår i USA. Og ingen
    tvivl om at Tucker er blevet fyret fordi sandheden
    er ilde hørt blandt de venstresnoede “demokrater”.

    Men det allermest “interessante” i denne tid er
    måske de voksende og dødelige trusler mod
    den danske befolkning. Læs de chokerende
    oplysninger om at WHO måske om få dage/uger
    får regeringens jatak til at WHO fremover skal
    bestemme over det danske sundhedsvæsen og
    vores hospitaler. Som derefter vil blive fjern-
    styret fra USA. Tvangs”vaccinationer” kan blive
    det næste. Og genopretningen af det kollapsede
    kræft-behandlings-system vil måske så aldrig
    blive til noget. For set på 4000 kilometers afstand
    kan danske patienters sygdomme og lidelser nok
    forekomme som noget ret ligegyldigt.

    Bare set fra Chrborg virker det som om afstanden
    er så stor, at de syge er helt ude af syne. Man har
    fem år i træk kun bevilget dem nogle syltekrukker.
    På landsplan er hundredvis af patienter omkommet,
    uden at det har bekymret SVM nævneværdigt. Og
    der mangler stadig tusindvis af sygeplejersker og læger.

    Se de nervepirrende og hårrejsende artikler
    og videoer hos Snaphanen og Hodja om hvad
    regeringen har tænkt sig skal være danskernes skæbne.

    1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

     En snigende eller slowmotion
     folkeudskiftning – og et folkemord udspiller sig nu
     få km fra København.

     Malmø, Gøteborg, Uppsala,
     Stockholm osv. genlyder nu med korte mellemrum
     af skudsalver, bombesprængninger, brandbilers
     udrykningshorn, politi-sirener, skrig og råb om hjælp.
     Svenskerne er ved at miste deres land og fremtid.

     Også i Danmark er en folkeudskiftning begyndt, ja,
     den er i fuld gang, og det går hurtigere og hurtigere
     med at forære danskernes land, byer, boliger, kvinder,
     penge, arbejdspladser, skoler, butikker og hospitaler
     væk til fremmede fra fjerne lande i Afrika og Arabien.
     Og regeringen er begyndt at samarbejde med WHO,
     WEF og andre om afskaffelsen af Danmark og danskerne.

     Hvor vanvittig og katastrofal den samlede politik er,
     nærmer sig det ubeskrivelige. Men det kan måske
     være lige meget, for selvom det handler om at aflive
     millioner af uskyldige, og om at udslette Europas og
     Danmarks fred og civilisation, er det tilsyneladende
     et emne som kun ganske få gider bruge tid på.

     1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

      RÆDSELSVÆKKENDE NYHEDER

      Det kan snart ikke blive værre. Selv folk med nerver
      af stål vil nok blive blege og betænkelige, når de ser
      hvad EU og WHO pønser på i denne tid. Snaphanens
      nyeste artikler afslører magtgale og blodtørstige
      sekters planer.

  2. Jane von Rathsach

   Sandt.
   Der spilles på de halte heste og deres seletøj.
   Danmark er i farlige hænders spin.

   Måtte Clintons seksuelle sidespring og Hillarys tilsvarende blive en hingstekåring, som bukker og staller.
   De typer er bolshevismens arvtagere ligesom de herskende monarkier kører et ræs mod afgrunden, som anakronistiske magtslyngler i lånte fjer.

   Absurd hvad de tåber koster et samfund af bedre begavede.
   Alene Joachim gør nytte af de danske salonnydere med sport og tavshed på hjernen.

 2. Michael Andersen

  Hr. Aamund, tak

  Når ærlige mennesker siger, hvad der er sandt, roligt og uden forlegenhed, bliver de magtfulde. Samtidig krymper løgnerne, der har forsøgt at lukke munden på de ærlige og løgnerne bliver svagere.

  Det er universets jernlov. Sande ting sejrer.

  Hvor kan man finde amerikanere, der siger sande ting? Der er ikke mange steder tilbage, men der er nogle, og det er nok. Så længe man kan høre ordene, er der håb.

  Præsident Trump har styret mere ude af det hvide hus og fyldt mere i hovederne, end da han var på sit højeste i præsidentperioden.

  Trump kommer tilbage

 3. ino

  Jeg kan godt lide udtrykket “det etablerede medieunivers”. Det er samme univers de fleste danske aviser tilhører.
  Når en løgnagtig avis ikke kan sælge aviser til borgerne, og ikke kan få midler nok fra staten, så er der kun de store virksomheder tilbage at hente midler fra, og her har BigPharma vist sig yderst villige. Og de bestemmer nu indholdet.
  I de gode gamle dage betalte de blot for annoncerne. Nu betaler de – direkte eller indirekte – for indholdet i stedet, så kan de bedre styre borgernes holdninger; de borgere som ikke kan tænke selvstændigt.

 4. Niels O

  Jeg vidste ikke, at der var en journalist i USA, der hed Tucker Carlson, som man burde kende.

  På den anden side, kan jeg vist efterhånden heller ikke navne på danske tv-journalister mere, da jeg ikke længere ser flow-tv. Kabel-tv er afmeldt. Så er de penge sparet. Og mit hurtige internet er vildt billigt.

  1. Træt

   Skrup af, Niels Nul

   1. Christian Sørensen

    100% ening, Niels Nullert er bare så trættende…

 5. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

  Kommunister har altid været løgnens lakajer
  og dødens drabanter. Og de kortsynede, historieløse,
  hjernevaskede og korrupte har været deres medløbere.
  Og et utal af nyttige idioter har været deres vælgere,
  støtter og håndlangere.

  Et folk der har fulgt de blodrøde marxistiske/socialistiske
  demagoger har hver eneste gang betalt dyre lærepenge.
  Millioner har betalt med både ejendom og blod. En mere
  undertrykkende, morderisk og blodtørstig ideologi findes
  ikke. (omend den fanatiske islamisme er en hård konkurrent
  hvad angår antallet af ofre siden 1917. ( Ialt er islamismen
  måske endda nr. 1 hvad angår drab og slaveri)( siden år 620 ?)

  Tænke sig at masser af mennesker i DK er så uvidende om
  de blodige og rigelige historiske erfaringer med marxisme,
  at de gladeligt støtter den forældede og altødelæggende
  ideologi og de partier og politikere som er fortalere for den.

  1. Jane von Rathsach

   Enig. Sygt som proletariatets opstigen, kun har bidraget til tarvelighed og overbefolkning.

   Min noble gymnasielærer fra Margrethevej sagde bramfrit : For megen testikel og for lidt tekstil.
   Sådan.
   At give penicilin i flæng har også vist sig værende en boomerang.

 6. Jens Monrad Simonsen

  Man fristes til at tænke, hvem der mon har sat sine penge i Fox news,
  for at få lukket ned for sandheden.
  Så tror jeg det for mit vedkommende er slut med at se nyheder derfra.

 7. P. Skov

  Igen, Aamund, kommer du med forkerte fakta vedr. USA, herunder J6. En del af demonstranterne var bevæbnede, og fx er mindst 6 medlemmer af “Oath Keepers” dømt for “seditious conspiracy” og adskillige andre for forbrydelser i den sammenhæng. I alt er mere end 284 tiltalt for at angribe politiet eller forhindre deres arbejde. 140 betjente blev såret i forsøget på at holde demonstranterne ude. Noget mere alvorligt end ulovlig indtrængen, ikke sandt? I øvrigt er sagerne vedr. J6 overhovedet ikke afsluttet, så vi har ikke set det sidste endnu. Man bevæger sig opad i sådan en efterforskning …

  https://www.justice.gov/opa/pr/four-oath-keepers-found-guilty-seditious-conspiracy-related-us-capitol-breach

  Ingen ved præcis, hvorfor Tucker Carlson blev fyret. Men det står klart efter offentliggørelsen af intern korrespondance mellem studieværterne i Fox, at TC personligt ikke et øjeblik troede på påstandene om valgsvindel, personligt afskyede Trump og bevidst kolporterede løgnene ved at holde mikrofonen for personer, der kom med utroværdige påstande – uden at faktatjekke. Alene for at holde på seerne og aktiekursen på Fox. Det samme gælder flere af de andre studieværter, som du nævner – det har du ret i. De var fulde af løgn alle sammen.

  Tucker Carlson gik så vidt, at han forlangte en journalist fyret, som (gisp!) tillod sig at faktatjekke en af dem, der fremførte løgne om valget. Det er ellers det, journalister skal. Men Tucker Carlson har aldrig været journalist, men derimod “studievært” på Fox, som skelner mellem nyhedsudsendelser og underholdning (=propaganda).

  Men nogle ser også fyringen af TC som værende i sammenhæng med den retssag, Abby Grossman har anlagt mod Fox for et sexistisk arbejdsmiljø. I sin tid fyrede Fox Bill O’Reilly for det samme og lovede bod og bedring. Fox kunne formentlig ikke leve med, hvis det kom frem, at Tucker Carlson ikke var et hak bedre, og at arbejdsmiljøet hos Fox ikke har ændret sig. Det kan være en udmærket grund til at lægge afstand til ham.

  1. Michael Andersen

   I en retssag ville eksperter have skilt Dominions Windows XP computere ad og sandsynliggjort uautoriseret adgang og manipulation.

   Det indlysende består i at få forliget mellem Fox og Dominion til at handle om andet end ytringsfrihed og forliget er et slag mod mediers ret til at gengive holdninger og fakta andre ikke bryder sig om.

   Get Trump, hit Tucker

  2. ino

   Demokraterne havde tydeligvis planlagt at få Trump-tilhængere til at gå i fælden. Dørene blev åbnet helt fredeligt for de første der nærmede sig!
   Blandt de første på pladsen foran var desuden flere formodede FBI-agenter der agerede som agents provocateurs. Der var også Antifa-medlemmer, dårligt forklædte med MAGA-hatte. Det var dem der først begyndte at klatre op og smadre vinduer.
   Jeg så rigtigt mange videoer på nettet i dagene efter, så jeg deler absolut ikke Jan 6 kommissionens versionering af begivenhederne. De to kamre havde da også på forhånd sagt nej til ekstra beskyttelse.

   1. Piotr

    @ INO.
    Lad os se de mange tusinde video-optagelser fra Kongres-bygningen, som Pelosi/DNC nægter at udleverer.
    Tucker blev forhindret i at vide disse videor, fordi Schumer truede Murdoch med at inddrage Fox´s sendetilladesle i USA.
    P.

   2. jane von Rathsach

    JA de typer maskerer sig som Mette mink og Løkke genkomst og før, hvor han underskrev den lede aftale i Marrakesk dec 2018.

  3. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

   Var P. Skov til stede ved den såkaldte storm
   på kongressen i USA? Nej, det var han nok ikke.
   P. Skov må nøjes med hvad vi andre også må
   nøjes med af kilder. Forskellen er blot at P.S.
   er tilfreds med hvad DR, Politiken og Berling-
   ske og TV2 fortæller. Og derfor påstår P. Skov
   igen og igen at Aamund er forkert underrettet
   og ikke har styr på hvad der sker i verden. Men
   det véd P. Skov til gengæld, for han har med
   egne øjne set hvad Politiken osv. har meddelt.
   Kort sagt, P. Skov spiller ekspert mht. USA,
   men er blot en sølle bugtalerdukke for MSM.
   Vi andre indhenter oplysninger fra både MSM
   og alternative kilder, og så sorterer vi de
   tvivlsomme fortællinger fra.

   1. P. Skov

    Aamund påstår, at ikke en eneste demonstrant er dømt for andet og mere end ulovlig indtrængen, og jeg har netop dokumenteret det modsatte med et link til den side, hvor justitsministeriet bekendtgør, at de har dømt adskillige for meget mere.

    Hvis ikke du kan se, at Aamund bringer forkerte fakta, er det fordi du ikke VIL se det.

    1. Michael Andersen

     P. Skov
     27/04/2023 at 20:04
     ”Aamund påstår, at ikke en eneste demonstrant er dømt for andet og mere end ulovlig indtrængen, og jeg har netop dokumenteret det modsatte med et link til den side, hvor justitsministeriet bekendtgør, at de har dømt adskillige for meget mere”.

     Ingen forbrydelse er gjort til en forbrydelse.

     Og en forbrydelse er gjort til ingen forbrydelse:

     De to New York advokater, Mattis og Rahman brandbombede en politibil og distribuerede bomber til antifa-uromagere og er ikke i fængsel.

     Begge forbliver i stand til at praktisere jura i staten New York og deres licenser er stadig opført som registreret uden disciplinære meddelelser på nogen af deres filer, som anført i New York State Unified Court System.

     Bytter Hr. Skov ligesom anklagerne, rundt på kategorierne og køber ind på propagandaen?

     1. Prins Valiant fra Thule

      Med sin henvisning til en officiel
      meddelelse viser P. Skov hvor autoritetstro
      han er. Der findes tusinder af eksempler på
      at myndigheder, ministerier og medier kan
      være fulde af løgn, men P. Skov har bevaret
      sin barnetro på at alt fra officielt hold er den
      rene skære uforfalskede sandhed. P. Skov
      har stadig ikke forstået situationen i USA,
      Europa og Danmark/Sverige, og kan ikke
      indse at Vesten er i en dyb, dyb krise pga.
      woke og rødfascistisk politik.

     2. Michael Andersen

      Uddybning

      Parret anholdes 30. maj 2020

      Problemet er at:

      1. Under Trump-administrationen er strafferammen 45 år for indenlandsk terrorisme.

      2. Under Biden-administrationens racisme-reformerede straffesystem bliver dommene kun 12 og 15 måneder.

      3. Den føderale anklager i Brooklyn lagde op til at de to advokater tilbageholdes uden kaution. 56 tidligere føderale anklagere kritiserer beslutningen. De to advokater løslades mod kaution.

      Q1. Hvorfor bliver ”Oath Keepers” ikke løsladt mod kaution?

      Dommene falder i nov 2022 og jan 2023.

      Q2. Er det ok at retssagen skubbes til dom under Biden-administrationen?

      2. juni 2020 fratages parret deres advokat licenser

  4. Oath Keepers er en selvbestaltet paramilitær organisation, der er ude på skrammer, hvor de kan komme til det. De er ikke en del af den borgerlige protestbevægelse, der røg af sporet den 6. januar 2021. Udover ‘ulovlig indtrængen’ kunne jeg godt have tilføjet ‘eller anden sekundær kriminalitet’, men hele pointen i Carlsons klarlæggelse af sagen er netop, hvad de tiltalte IKKE kunne dømmes for. Og det var ‘treason’ (landsforræderi) og ‘insurrection’ (oprør mod staten). Det har ellers været Demokraternes og mediernes urokkelige legende, at der var tale om en planlagt statskup og ikke en vildfaren demonstration. ‘Seditious conspiracy’ betyder forsøg på undergravning af statens autoritet og dækker her også de demonstranter, der rodede rundt i dokumenterne på de besatte kontorer i parlamentet. Når en del demonstranter kunne dømmes for forskellige sekundære kriminelle forhold, skyldes det i høj grad den overdrevne brug af ‘ plea bargain’i det amerikanske retsvæsen, som betyder, at anklagemyndigheden som oftest tiltaler den sigtede for en oppustet forbrydelse, men går med til en aftale, hvor man reducerer tiltalens omfang som betaling for en tilståelse. I det nye USA hænger politi, anklagemyndighed og dommerstanden sammen som Rip, Rap og Rup, og det er i dag ingen sag at sende en mand i fængsel i 10 år for noget, som han ikke har gjort. Det er derfor, at dommene i denne sag næsten alle lyder på 2-3 års fængsel i stedet for de ofte 10-20 år, som anklagemyndigheden har truet med at gå efter. Resultatet af ‘plea bargain’ er således at den tiltalte ‘slipper’ billigere end frygtet, og at anklageren kan føje endnu en sejr i form af domfældelse til sin rekordliste.

   1. P. Skov

    @admin: En stor del af demonstranterne J6 var ganske givet oprindeligt fredelige, men “røg af sporet”. Nogle havde bevidst ophidset dem ved at fortælle dem, at valget var stjålet fra dem. Mange har nu fået deres liv spoleret af domme, har mistet deres job osv. Der er tale om alvorlige domme for vold mod politiet, ikke “sekundær kriminalitet”. I min optik er de ofre for J6.

    Men J6 opstod jo ikke af ingenting. Det interessante er, hvem der udspredte udokumenterede påstande om valgsvindel, organiserede eventen og gik forrest. Her er både Oath Keepers og Proud Boys (som er i retten i disse dage) sigtet for “seditious conspiracy”. Det er de, fordi de konspirerede om at forsøge at forhindre certificeringen af præsidentvalget. Ikke fordi de rodede i nogle papirer. Det er en alvorlig forseelse, hvor straffen kan gå op til 20 år. Heller ikke “sekundær kriminalitet”.

    Oath Keepers folkene er allerede dømt skyldige af en jury (og Proud Boys juryen arbejder i disse timer). Men du påstår måske også, at en jury ingen rolle spiller for en retssag? At det bare er politi, anklagemyndighed og dommere, der beslutter at dømme folk?

    Det er en kendt sag, at Trump aldrig har taget afstand fra de nævnte bevægelser, og at Roger Stone iigefrem sås flankeret af dem J6 om morgenen. https://abcnews.go.com/US/video-surfaces-showing-trump-ally-roger-stone-flanked/story?id=75706765

    DoJ’s efterforskning af J6 er i fuld gang og bevæger sig opad. Vi er slet ikke færdige endnu. I går vidnede Mike Pence under ed.

    J6 var jo blot sidste desperate forsøg – af en lang række – på at forsøge at forhindre, at den nyvalgte præsident, Biden, blev indsat i embedet. Altså et forsøg på statskup.

    Tucker Carlson har gjort sit bedste for at bagatellisere hele sagen, og jeg forstår simpelt hen ikke, at du ikke kan gennemskue ham.

    1. Michael Andersen

     P. Skov: ”Tucker Carlson har gjort sit bedste for at bagatellisere hele sagen, og jeg forstår simpelt hen ikke, at du ikke kan gennemskue ham”.

     Hvordan er gruppetænkning forskellig fra selvstændig og kritisk tænkning?

     Gruppetænkning: Igennem 50 år er der købt ind på klimafortællingerne om jordens undergang, der stadig ikke er blevet til noget.

     TC har om nogen tænkt selvstændigt og kritisk.

    2. Valgsvindel eller valgmanipulation ved præsidentvalget i 2020 drejer sig ikke kun om påstande om falske stemmesedler, men har mange facetter. Det er en dokumenteret kendsgerning, at Facebook-CEO, Mark Zuckerberg anvendte 430 millioner USD på at finansiere og træne valgtilforordnede i netop de såkaldte swing stater, der er afgørende for valgets udfald. Det er også en kendsgerning, at alle meningsmålinger viser, at den stor del af stemmerne på Joe Biden ville ikke være afgivet, hvis vælgerne havde kendt historien om Hunter Bidens ‘pay-for-play’ pengecirkus, en skandale, som blev skjult for offentligheden og totalt fejet ind under gulvtæppet af hovedmedierne og efterretningstjenesterne. Politiets efterforskning af 6. januar går ikke opad, men nedad. Efter to og et halvt års intensiv menneskejagt er det ikke lykkedes at sigte eller tiltale en eneste for netop det, Trump bliver beskyldt for, nemlig landsforræderi eller oprør mod staten. En kikset demonstration er ikke et statskup, som foregår på en helt anden måde, hvis det skal lykkes. Den 6. januar skulle tværtimod have været Trumps store dag i Kongressen, hvor han sammen med fem konservative delstater havde forberedt en protest mod valgresultatet. Disse protester ville ifølge forfatningen have sikret ham 5 X 2 timers debat om sagen, altså to timer for hver stat, som havde ret til at forelægge bevisligheder og dokumentation for deres påstande. Trump tabte denne sidste chance på gulvet på grund af urolighederne på Capitol.

     1. P. Skov

      Hvis det var Trumps strategi at have en seriøs debat i kongressen, så ville det være totalt ulogisk at indkalde til en “Be there. Will be wild” demonstration, hvor han sendte en stor hoben ophidsede mennesker i retning mod Capitol.

      Vi får se, hvor sagen ender.

     2. P. Skov

      I øvrigt er det irrelevant, hvad vælgerne ville have stemt, hvis osv. Du kunne lige så godt sige, at Trump aldrig var blevet valgt i 2016, hvis vælgerne havde vidst, at der ikke var noget kød på Comeys lækkede efterforskning af Hillarys e-mails (som hun aldrig blev dømt for). Og Hunter Biden er vel uskyldig, indtil det modsatte er bevist?

      Det er også irrelevant, hvem der har postet penge i hvad. Der er mange penge i amerikansk politik! De valgtilforordnede blev ikke grebet i ulovligheder, vel?

      Det, der tæller, er, hvem der fik flest stemmer, og det gjorde Biden. Han var derfor den legitimt valgte præsident, som J6 forsøgte at fratage certificeringen. Du har ret i, at det var et kikset forsøg … heldigvis … men det kom dæl’me tæt på.

     3. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Nogle steder har man kunnet læse at de
      arresterede har været fængslet i over 600
      dage uden sagsbehandling og uden at have
      været for en dommer. Andre steder har man
      skrevet om at mange af de fængslede blot
      var nysgerrige der var gået rundt inde i hvad
      de betragtede som “folkets hus”. De har ikke
      foretaget sig andet end at spadsere rundt,
      men “demokraterne” mener at de er republi-
      kanere, og det skulle være nok til at man vil
      straffe dem. Der er også forlydender om at
      de blev inviteret indenfor. 2-3 års fængsel for
      nærmest ingenting er da direkte magtmisbrug
      og juridisk svindel.

      Var det Trump der tabte noget på gulvet? Er der
      ikke mere tale om at Trump og republikanerne
      blev ofre for et kup iværksat af “demokraterne”?
      Et kup som siden har udviklet sig til en gigantisk
      katastrofe for både USA, Europa og Ukraine. Og
      en udvikling som stadig kan nå at ende med en
      altudslettende atomkrig, enten i hele verden
      eller mellem Iran og Israel.

      Iflg. Tucker, Redacted og mange steder hos
      Youtube har “demokraterne” ikke rent mel i
      posen, og de har allerede påført mange millioner
      af amerikanere fattigdom og betydelige ulykker.

     4. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Nogle steder har man kunnet læse at de
      arresterede har været fængslet i over 600
      dage uden sagsbehandling og uden at have
      været for en dommer. Andre steder har man
      skrevet om at mange af de fængslede blot
      var nysgerrige der var gået rundt inde i hvad
      de betragtede som “folkets hus”. De har ikke
      foretaget sig andet end at spadsere rundt,
      men “demokraterne” mener at de er republi-
      kanere, og det skulle være nok til at man vil
      straffe dem. Der er også forlydender om at
      de blev inviteret indenfor. 2-3 års fængsel for
      nærmest ingenting er da direkte magtmisbrug
      og juridisk svindel.

      Var det Trump der tabte noget på gulvet? Er der
      ikke mere tale om at Trump og republikanerne
      blev ofre for et kup iværksat af “demokraterne”?
      Et kup som siden har udviklet sig til en gigantisk
      katastrofe for både USA, Europa og Ukraine. Og
      en udvikling som stadig kan nå at ende med en
      altudslettende atomkrig, enten i hele verden
      eller mellem Iran og Israel.

      Iflg. Tucker, Redacted og mange steder hos
      Youtube har “demokraterne” ikke rent mel i
      posen, og de har allerede påført mange millioner
      af amerikanere fattigdom og betydelige ulykker.

      PS: Det kiksede med placeringen. De overskydende
      kommentarer som denne bedes slettet. Tak.

    3. Nicolai E

     “ Hunter Biden er vel uskyldig, indtil det modsatte er bevist? “
     Sådan skriver en hjernevasket myndigheds-ekstremist hvis hjerne i virkeligheden er ædt op af TDS.

   2. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Nogle steder har man kunnet læse at de
    arresterede har været fængslet i over 600
    dage uden sagsbehandling og uden at have
    været for en dommer. Andre steder har man
    skrevet om at mange af de fængslede blot
    var nysgerrige der var gået rundt inde i hvad
    de betragtede som “folkets hus”. De har ikke
    foretaget sig andet end at spadsere rundt,
    men “demokraterne” mener at de er republi-
    kanere, og det skulle være nok til at man vil
    straffe dem. Der er også forlydender om at
    de blev inviteret indenfor. 2-3 års fængsel for
    nærmest ingenting er da direkte magtmisbrug
    og juridisk svindel.

    Var det Trump der tabte noget på gulvet? Er der
    ikke mere tale om at Trump og republikanerne
    blev ofre for et kup iværksat af “demokraterne”?
    Et kup som siden har udviklet sig til en gigantisk
    katastrofe for både USA, Europa og Ukraine. Og
    en udvikling som stadig kan nå at ende med en
    altudslettende atomkrig, enten i hele verden
    eller mellem Iran og Israel.

    Iflg. Tucker, Redacted og mange steder hos
    Youtube har “demokraterne” ikke rent mel i
    posen, og de har allerede påført mange millioner
    af amerikanere fattigdom og betydelige ulykker.

   3. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Nogle steder har man kunnet læse at de
    arresterede har været fængslet i over 600
    dage uden sagsbehandling og uden at have
    været for en dommer. Andre steder har man
    skrevet om at mange af de fængslede blot
    var nysgerrige der var gået rundt inde i hvad
    de betragtede som “folkets hus”. De har ikke
    foretaget sig andet end at spadsere rundt,
    men “demokraterne” mener at de er republi-
    kanere, og det skulle være nok til at man vil
    straffe dem. Der er også forlydender om at
    de blev inviteret indenfor. 2-3 års fængsel for
    nærmest ingenting er da direkte magtmisbrug
    og juridisk svindel.

    Var det Trump der tabte noget på gulvet? Er der
    ikke mere tale om at Trump og republikanerne
    blev ofre for et kup iværksat af “demokraterne”?
    Et kup som siden har udviklet sig til en gigantisk
    katastrofe for både USA, Europa og Ukraine. Og
    en udvikling som stadig kan nå at ende med en
    altudslettende atomkrig, enten i hele verden
    eller mellem Iran og Israel.

    Iflg. Tucker, Redacted og mange steder hos
    Youtube har “demokraterne” ikke rent mel i
    posen, og de har allerede påført mange millioner
    af amerikanere fattigdom og betydelige ulykker.

    PS: Det kiksede med placeringen. De overskydende
    kommentarer som denne bedes slettet. Tak.

  5. Piotr

   NÅ for den!
   Nu er NP blevet til P.Skov IGEN!
   Stop feeding the TROLL.
   P.

   pS.: Spetakulært at Dominion hele tiden har nægtet at udleverer deres valg-PC´er, med soft/-hardvare, for en teknisk undersøgelse.

   1. Nicolai E

    Ja, det er højst bemærkelsesværdigt… det bedste forsvar er et angreb siges der, og sikke dog et lawfare angreb… der er IKKE rent mel i posen her.

  6. Christian Sørensen

   Tja, til det kan jeg kun sige, at i masser af lande som feks. Rusland og Kina, gør man ikke meget for at holde skjult, at enhver der kritiserer Staten/magthaverne, risikerer at komme i fængsel i rigtigt mange år, på frit opfundne anklager om kriminalitet.

   Sådanne ting forgår stille og roligt, efter salamimetoden, mens staten/magthaverne får skrabet mere og mere magt til sig, og når de så sidder på hele magten, så falder hammeren..

   I Usa begynder det at smage lidt af den udvikling, ligesom her i Danmark, hvor “statens fjender” også bliver udsat for pres fra statsmagten.

   Se feks. bare hvad det er sket for Urias Posten´s Kim Møller og Max Uwe m.m de er blevet trukket gennem retssystemet for ting, som ræverøde MSM gør hver eneste dag, uden nogen former for repressalier fra samme myndigheder….

   1. P. Skov

    Det er utroligt, at I herinde ikke kan gennemskue, at Trump og hans slæng netop ønsker sådanne autoritære tilstande i USA. Trump har aldrig lagt skjul på, at han ser op til verdens autokratiske ledere. Hvor mange gange har han ikke ytret ønske om at sætte sine politiske modstandere og kritiske journalister i fængsel? Gik det jeres næse forbi, at han utallige gange misbrugte justitsministeriet til at forfølge sine modstandere og hjælpe sin fjender? Får han chancen, vil denne udvikling kun blive forstærket.

    1. P. Skov

     “hjælpe sine venner” skulle der selvfølgelig have stået (i stedet for fjender)

    2. Nicolai E

     Nej, vi sandheds søgende oplyste fornuftsindivider herinde under klodens beskyttende stratosfære køber ikke ind på rablende rabiate påhovedvendte konspirationsteorier fremført af myndigheds-ekstremister med TDS i præ-terminalfasen og med hovedet oppe i røven på en virkelighedsfjern ondsindet galninge-elite. Stop dig selv pskov.

 8. Flaben Fræk

  Jeg er sikker på, at Direttrice donna di Danmarks Radio: Maria Rørbye Rønn læser med her på bloggen (Touch a sore spot? Caught red-handed?) – Okay, nu hvor Steffen Kretz og Lillian Gjerulf Kretz har indset, at nu går den woke-karlsmart-vinkling ikke længere, så er tiden kommet til handling!

  Verden er svanger med forandringer, vandet er gået for længst! – Så, kom nu for satan op af lænestolen fru Rørby Røn! – Spring på det første fly- eller ring straks til Tucker Carlson og tilbyd ham så, hvad som helst: Eget program i DR, allerhelst hele Dagmars Radios sendeflade – Det kan dæleme kun gå for langsomt!

 9. Ivan Dybdal

  Jeg var chokeret over, at Fox fyrede ‘svenskeren’ Tucker Carlson.
  Jeg hørte hans tale ved the Heritage 50th Anniversary Celebration (link nederst). Jeg har derfor først nu indset, at han måske har en svensk/skandinavisk mentalitet? Tanken strejfede mig, da han fortalte om sin svenske baggrund i talen og for sjov sagde at han gik i sauna hver dag ligesom resten af sin familie. Som han humoristisk sagde, var det familiens bidrag til den amerikanske kultur.
  (Jeg tænkte spontant på Vilhelm Mobergs Utvandrarna (1949, da. 1950), som jeg genlæste for et par år siden og blev endnu mere begejstret for)
  Tucker Carlson har været foragtet og hetzet af venstrefløjen hos det Demokratiske Parti og de tre gamle netværk, NBC, CBS, and ABC, der også misunder at Fox Tv med Tucker Carlson næsten har fået flere seere til deres nyhederudsendelser end de selv har tilsammen. At den danske stats tv, DR og Tv2, er med i denne hetz har jeg svært ved at forstå.
  https://www.youtube.com/watch?v=ebG2POkoHgU

  1. Michael Andersen

   Ivan, tak

   DR og TV2 sælger en uvirkelig fantasi-verden der fornægter vores opvækst, sprog og tilhørsforhold.

   Den konservative Tucker Carlson putter den virkelige verdens sandheder ind i mennesker, ved hjælp af humor, viden, logik og rationalitet.

   DR og TV2 er langt væk fra virkeligheden.

   Virkeligheden er konservativ, sagde Søren Krarup.

 10. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  RÆDSELSVÆKKENDE NYHEDER

  Det kan snart ikke blive værre. Selv folk med nerver
  af stål vil nok blive blege og betænkelige, når de ser
  hvad EU og WHO pønser på i denne tid. Snaphanens
  nyeste artikler afslører magtgale og blodtørstige
  sekters planer.

 11. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Nogle steder har man kunnet læse at de
  arresterede har været fængslet i over 600
  dage uden sagsbehandling og uden at have
  været for en dommer. Andre steder har man
  skrevet om at mange af de fængslede blot
  var nysgerrige der var gået rundt inde i hvad
  de betragtede som “folkets hus”. De har ikke
  foretaget sig andet end at spadsere rundt,
  men “demokraterne” mener at de er republi-
  kanere, og det skulle være nok til at man vil
  straffe dem. Der er også forlydender om at
  de blev inviteret indenfor. 2-3 års fængsel for
  nærmest ingenting er da direkte magtmisbrug
  og juridisk svindel.

  Var det Trump der tabte noget på gulvet? Er der
  ikke mere tale om at Trump og republikanerne
  blev ofre for et kup iværksat af “demokraterne”?
  Et kup som siden har udviklet sig til en gigantisk
  katastrofe for både USA, Europa og Ukraine. Og
  en udvikling som stadig kan nå at ende med en
  altudslettende atomkrig, enten i hele verden
  eller mellem Iran og Israel.

  Iflg. Tucker, Redacted og mange steder hos
  Youtube har “demokraterne” ikke rent mel i
  posen, og de har allerede påført mange millioner
  af amerikanere fattigdom og betydelige ulykker.

 12. Niels Poulsen

  Egentlig ville jeg ikke have kommenteret Aamunds nekrolog over Tucker Carlson (1969-2023) . Den yderste højrefløj skal have lov til at sørge over, at en af deres fremmeste førere er gået bort, selvom Tucker Carlson sandsynligvis var det, man på engelsk kalder for en trickster, en som spillede dobbeltspil og snød sine godtroende fans på den yderste højrefløj. Han erkendte internt i Fox News, at der ikke var valgsnyd med valgmaskinerne ved 2020-præsidentvalget. Han skrev flere gange, at han hadede Trump. Alligevel foregav han det modsatte i sine udsendelser over for sine godtroende fans på den yderste højrefløj. På den engelske udgave af Wikipedia kan man læse, at han var registreret som Demokrat i mange år, og at han var fan af rockergruppen Hells Angels, hvis præsident han holdt tale for ved begravelsen eller bisættelsen – jeg er ikke inden i riterne for, hvordan de organiserede kriminelle bliver begravet. Sikke en Republikaner! Eller rettere: Sikke en trickster. Sikke en Mefistoles.

  Men efter at have læst Aamunds surrealistiske kommentarer i kommentarsporet i forsvar for Trump (som der pt. kører en voldtægtssag imod) kom jeg i tanke om, at Trump om sine fanatiske fans har udtalt:

  “I could stand in the middle of Fifth Avenue and shoot somebody and wouldn’t lose any voters …”

  Man kan ikke udelukke, at det er sket, men hvis det skulle komme for dagens lys, forventer jeg, at Aamunds forsvar for Trump vil være noget i retning af:

  1. Det er lovligt at bære våben i USA. Trump har tilladelse til både at bære Smith & Wesson M&P15, golfkølle og cheeseburger.

  2. Den skuddræbte er både Demokrat og medlem af den kommunistiske bevægelse Black Lives Matter.

  3. Den skuddræbte gik bevidst ind foran Trump. Han var suicidal og narkoman. Han har efterladt et selvmordsnote.

  4. Det er bevist, at Trump ikke trykkede på aftrykkeren. Den gik af af sig selv. Der er skrevet flere rapporter om det. Hunter Bidens fingeraftryk er på pistolen. Det har det troværdige medlem af Republikanerne, Marjorie Taylor Greene, påvist.

  4. Mafiabossen Joe Biden har betalt skudofferet for at gøre det. De efterladte får pengene. Hunter Biden sørger for det praktiske. En efterladt computer, som et medlem af det republikanske parti har fundet, viser det.

  5. USA er en bananstat. Den Dybe Stat hersker. Politi, anklagemyndighed og dommere er kommunister og tjener blindt den senildemente Joe Biden.

  6. Selv om Trump skulle vise sig at være morder, bør han alligevel vælges som præsident (for livstid), da han har en god erhvervspolitik. Erhvervsfolk er klogere end de folkevalgte kommunister, som snyder sig til at blive valgt.

  Inden de sædvanlige kedelige typer overfalder mig, vil jeg gøre opmærksom på, at min kommentar er humoristisk ment. For Aamunds indlæg kan man umuligt tage alvorligt.

  1. Michael Andersen

   Tyranner undertrykker meddelelser som overtræder gruppetænkningen og stempler udfordrere som fanatikere.

   Er Hr. NP en debat tyran?

   1. P. Skov

    Med den definition, Michael, er der mange tyranner i Aamunds heppekor. Hvis man udfordrer gruppetænkningen herinde (eller på Hodjas blog), bliver man i den grad stemplet, lagt for had og beskyldt for at være fanatisk demokrat og Biden tilhænger … jeg tager det som udtryk for, at disse “debattyranner” ikke har noget sagligt at tilføje debatten.

    1. Michael Andersen

     1. Man bør starte med at anerkende virkeligheden der består af vores opvækst, sprog og tilhørsforhold.

     2. Dernæst bør man anerkende at verdens sandheder skal formidles ved hjælp af humor, viden, logik og rationalitet.

     Såfremt Hr. Skov møder modstand, er det formentlig udtryk for, at der i fremstillingen har været langt til virkeligheden og småt med sandheder.

     Venligst

     1. Niels Poulsen

      “Man bør starte med at anerkende virkeligheden der består af vores opvækst, sprog og tilhørsforhold.”

      Det skal jeg huske til næste gang, jeg uheldigvis kommer til at træde på en hundelort på fortovet. Den består af Michael Andersens opvækst, sprog og tilhørsforhold.

  2. Nicolai E

   Nuller Pølsen = myndigheds-ekstremist

 13. Piotr

  ØJ, NP er fremme fra under stenen igen! Med flere fantasiforladte floskler.
  Lad os finde på noget. Helst noget der kan afspore den virkelige verden.
  Det kan end ikke kaldes for “hear say”. Humoristisk? hahaha nænæ, Rent blær!
  DHumor ligger uden for din kompetence.

  Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

  1. Niels Poulsen

   Den virkelige verden er, at Fox News skal betale 5,4 milliarder kroner til firmaet bag valgmaskinerne, Dominion, efter at Fox News har viderebragt løgne om påstået svindel med valgmaskinerne ved præsidentvalget 2020, hvor Trump tabte til Biden. Den virkelige verden er, at Fox News har fyret Tucker Carlson. Fox News har ikke oplyst hvorfor. Men jeg synes, at der efter god gammeldags købmandsskik er 5,4 milliarder gode grunde til det.

   1. Sæbekassebiler kører uden co2

    Nu er der det ved det, at Dominion og Fox har samme ejerkreds.
    Så der er blot tale om en smart pengetransaktion, hvorved der
    kan spares skat eller trækkes penge ud. Det eneste virkelige i
    N.P.s private fantasi-verden er hans fantasier.

    Vil godt vædde på at han også er co2-fantast og med glæde vil
    modtage nogle flere booster-stik så han kan blive godkendt
    som mønster-borger af EU, WHO, EL og Mette & co.

    1. Fra velfærdsstater til terrorstater

     Aamunds artikel kan også læses som
     en indirekte fortælling om hvad der nok også foregår
     i Europa, hvor marxisme. korruption, woke feminisme og
     regulær klinisk sindssyge også er udbredte fænomener i
     den “elitære” politiske verden. Det er nok gået højt hen
     over hovedet på N.P. og hans siamesiske tvilling P. Skov.

     i USA søger democrats at etablere et diktatur magen til
     det i Kina eller Nordkorea. Samme art af despoti og
     voldsherredømme ønsker WEF og WHO mfl. at oprette
     i Europa og Norden.

     Se de sensationelle og hårrejsende nye artikler hos
     Snaphanen, Hodja, Youtube, Redacted og Gravitas.

    2. Piotr

     @ “Sæbekassebiler kører uden co2”

     Du kan du umuligt forlange at et kryb med Amøbe-hjerne som NP &PS skal vide hvem der er aktionærer i FOX.
     Der er mange sammenfaldende interesser.

     Der er mange sager i USA der pt kan benævnes som “Lawfare”, men det har lakajerne Kretz & Steimetzen ikke nævnt med et ord.
     Ergo eksisterer det ikke. Det stod jo heller ikke i Pøllertiken!

     Den 30 år gamle voldtægt sag mod Trump er Lawfare.
     Sagsanlægget fra Dominion mod FOX er Lawfare.
     De over 600 fængslede, for beskyldninger om landsforræderi & undergravning af Staten er Lawfare.

     NP & PS er kontrollerede Trolle, de fatter ikke at de er kanonføde i første række, taget under vingerene af en autoritær fascistisk organisation, der let udnytter kryb, der ikke kan tænke selvstændigt.

     “dont feed the trolls”

     Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

     1. Niels Poulsen

      Det er ikke min opgave at tilbagevise konspirationsteorier. I balancerer på en knivsæg med beskyldninger om, at Fox News og Dominion har samme ejere. Jeg fornemmer, hvem I sigter til. “Zions Vises Protokoller” var en af de første konspirationsteorier om et jødisk komplot mod menneskeheden. Trods alt går I ikke linen ud, selv om I bruger samme hadefulde retorik og sprogbrug om jeres modstandere som nazisterne (kryb).

      Hvis man vil have en objektiv fremstilling af Dominions injuriesag mod Fox News, kan man læse den engelsk udgave af Wikipedia om emnet, se link. Bemærk i øvrigt til allersidst oplysningen om, at Tucker Carlson muligvis er blevet fyret på grund af antisemitisme.

      “On April 24, 2023, Fox News announced that Tucker Carlson had agreed to depart the network. It was reported that Carlson had been fired by Murdoch in the wake of the aforementioned Grossberg lawsuit, but that the firing was connected to the suit’s allegations of an antisemitic and misogynist culture among the Tucker Carlson Tonight staff, and not the Dominion suit.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Dominion_Voting_Systems_v._Fox_News_Network

 14. Michael Andersen

  En dommer i Delaware sagde, at Fox News ikke kunne henvise til nyhedsværdien i forsvaret for at bringe såkaldte falske påstande og hermed begrænses også visse muligheder i forholdet til 6. januar retssagerne.

  Lige præcis derfor burde sagen have været ført, da det ikke er dommerens opgave at begrænse ytringsfriheden. Såfremt man havde appelleret dommerens afgørelse, var afgørelsen blevet omstødt og senest ved højesteret.

  Fox havde ret til at bringe nyheden uden begrænsninger og først senere ville en retssag med nævninge kunne have afgjort hvad der var beviser for.

  Piotr, har fat i det afgørende om Dominion, der var for meget på spil. Truslen om inddragelse af Fox sendetilladelse lyder realistisk.

  Trumps påstand om valgsnyd er ikke modbevist, selvom man havde lejligheden.

  Det bør undre.

  1. Niels Poulsen

   Michael Andersens fantasier modsiges af Tucker Carlson selv. Han og Fox News vidste godt, at de beskyldninger mod Dominion, de formidlede, var løgn:

   Newly disclosed messages and testimony from some of the biggest stars and most senior executives at Fox News revealed that they privately expressed disbelief about President Donald J. Trump’s false claims that the 2020 election was stolen from him, even though the network continued to promote many of those lies on the air.

   The hosts Tucker Carlson, Sean Hannity and Laura Ingraham, as well as others at the company, repeatedly insulted and mocked Trump advisers, including Sidney Powell and Rudolph W. Giuliani, in text messages with each other in the weeks after the election, according to a legal filing on Thursday by Dominion Voting Systems. Dominion is suing Fox for defamation in a case that poses considerable financial and reputational risk for the country’s most-watched cable news network.

   “Sidney Powell is lying by the way. I caught her. It’s insane,” Mr. Carlson wrote to Ms. Ingraham on Nov. 18, 2020.

   Ms. Ingraham responded: “Sidney is a complete nut. No one will work with her. Ditto with Rudy.”

   Mr. Carlson continued, “Our viewers are good people and they believe it,” he added, making clear that he did not.

   The messages also show that such doubts extended to the highest levels of the Fox Corporation, with Rupert Murdoch, its chairman, calling Mr. Trump’s voter fraud claims “really crazy stuff.”

   https://www.nytimes.com/2023/02/16/business/media/fox-dominion-lawsuit.html

   Så får I ikke mere folkeoplysning for den 25-øre.

   1. Træt

    Det var så dagens sidste tekst fra repræsentanten fra Ministeriet for Sandhed.

    1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

     Niels Poulsen og P. Skov spilder vores tid.
     De spilder antagelig også deres egen tid,
     da vel næsten ingen her lader sig fuppe af deres
     postulater og woke teorier?

   2. Michael Andersen

    Løs snak angiver højest en retning og betyder kun noget et stykke af vejen.

    Snyderi, Tuckers samtaler og alt det andet vi ikke ser, skal kunne bevises ved en rigtig domstol, tåle anklagerens granskning og forsvarets eksperter, og så skal sagen afgøres af nævninge under en uvildig dommer.

    NYT er kendt for democraternes spinnerier og kinesiske pengetilskud og det er bekymrende hvis nogen lægger for meget i et enkelt medies fremstilling.

    Hvem har gavn af Bonginos og Tuckers afgang, Dominions friholdelse, bøden til Fox og indskrænkning af mediefriheden?

    Det er i hvert fald ikke den del af befolkningen der går på rigtigt arbejde og stemmer på Trump.

    Hr. NP, Me2 domstolen er ikke en rigtig domstol.

    Venligst

   3. Nicolai E

    Folkeoplysning, Nuller Pølsen… folkeoplysning?? Virkelig, hvor hvem hvad…? Der fremgår jo intet andet end nedrige perfiditeter fremført i sædvanlig dumt-svin-stil som Nuller Pølsen er så berygtet og begejstret for…

 15. Der var engang et yndigt land

  Det borgerlige Danmark og Europa afskaffer
  både sig selv og alle klassiske, traditionelle,
  konservative og velkendte værdier.

  De tidligere dansksindede og samfundsbevarende
  partier er nu blevet til partier som går ind for at
  fremtiden skal være woke, radikal, rød, nihilistisk,
  afrikansk, islamistisk og kommunistisk.

  Hvor man før gik ind for familien, fædrelandet,
  folket, friheden, arbejde hvor lønnen gik med 80%
  til arbejderen og 10-20% til staten, er alt nu ved at
  blive vendt på hovedet. Familierne skal helst gå i
  stykker, så de kan opløses, skilles og splittes,
  fædrelandet skal nedlægges/afskaffes, folket skal
  udskiftes, undertrykkes, aflives, fordrives og deci-
  meres/udrenses/underkastes en “endlösung”.
  Så Danmark kan blive et afrikansk og arabisk
  land med en afrikansk og arabisk befolkning.
  Det samme skal ske med resten af Europa,
  synes Merkel, Ylva, von der Lügen. Mogherini,
  Roa Lund, Pernille Weiss, Pernille Skipper
  og de øvrige woke feminister m/k.

  Friheden
  skal udskiftes med tvang, digitalisering, kontrol,
  overvågning og statslig undertrykkelse, og arbejder
  man, skal de 85% af lønnen gå til staten og bureau-
  kraterne. Om lidt skal alle kontanter afskaffes. Der
  skal insekter i maden, staten skal bestemme over
  dit fysiske legeme og din psykisk tilstand, alt skal
  ensrettes, du skal sige ja til kemiske og fysiske
  indgreb i din krop. Du skal også give afkald på
  dit privatliv, din indfødsret, din borgerret, dit
  familieliv, din fritid og din ytringsfrihed. Og alle
  bevægelser på gader og veje skal overvåges med
  roadpricing, og alle børn skal tilhøre staten. Og
  alle, børn som voksne, skal have en diagnose.
  Og alle skal være statens slaver og trælle. Og
  bliver du syg, skal du lægge sig til at dø hurtigst
  muligt, for der er ikke længere råd til at hjælpe
  danskerne, fordi først skal hele verden reddes,
  derefter indvandrernes integration, og derpå
  skal co2-“krisen” klares, og der skal bruges
  penge og resourcer på “grøn” omstilling,
  bekæmpelse af llandbruget og ekstra milli-
  arder til EU, WHO og DR. Så til helvede med
  danskerne.

  Pludselig smides al civilisation ud
  på lossepladsen, og barbari og idioti udråbes
  som nye, dejlige og herlige værdier.

  Galskab, djævelske planer og organiseret sjofel og
  nederdrægtig (eller ligefrem dødbringende)
  behandling af borgerne camoufleres som velfærd
  og sundhed.

  Demokratiske styreformer, med lov og orden,
  med respekt for folket, nationen og historien,
  med respekt for fornuft, erfaringer, visdom,
  ære og moral, skal nu kasseres og byttes ud
  med diktatur og brutal undertrykkelse.

  Alt hvad vi kender og hidtil har haft gavn og
  glæde af, skal fremover nedvurderes og foragtes.

  De går de højtråbende massemedier ind for.
  Fordi de langt hen ad vejen foretrækker wokeisme, feminisme, metoo-ideologi, marxisme, LGBTQ+ osv.

  De ønsker rød mistænkeliggørelse af alt
  der ikke er spritnyt og anderledes. Selv de
  mænd der har skabt civilisationen, med slid
  og slæb, udholdenhed, genialitet og heltemod,
  udsættes nu for hetz, foragt og systematisk tilsvining.

  Moderne kvinde-bevægelser ønsker splid og
  konflikt mellem mænd og kvinder, og mændene
  skal nedværdiges og gøres retsløse. En feministisk
  fascisme som udgives for at være en kamp for
  retfærdighed, ligestilling og humanisme, er
  blevet til en kamp mod mændene, familierne
  og børnene, og mod al kultur og tradition.

  Der er efterhånden ingen grænser for det
  politiske vanvid. En ondskab og et forræderi
  der drives frem af skruppelløse partier og
  kliker, har tilsyneladende besluttet at alle
  “almindelige” mennesker skal underkastes
  et diktatur ligeså slemt og kafkask som det
  i Nordkorea, Afghanistan eller Libanon.

 16. Der var engang et yndigt land

  Det borgerlige Danmark og Europa afskaffer
  både sig selv og alle klassiske, traditionelle,
  konservative og velkendte værdier.

  De tidligere dansksindede og samfundsbevarende
  partier er nu blevet til partier som går ind for at
  fremtiden skal være woke, radikal, rød, nihilistisk,
  afrikansk, islamistisk og kommunistisk.

  Hvor man før gik ind for familien, fædrelandet,
  folket, friheden, arbejde hvor lønnen gik med 80%
  til arbejderen og 10-20% til staten, er alt nu ved at
  blive vendt på hovedet.

  Familierne skal helst gå i
  stykker, så de kan opløses, skilles og splittes,
  fædrelandet skal nedlægges/afskaffes, folket skal
  udskiftes, undertrykkes, aflives, fordrives og deci-
  meres/udrenses/underkastes en “endlösung”.
  Så Danmark kan blive et afrikansk og arabisk
  land med en afrikansk og arabisk befolkning.

  Det samme skal ske med resten af Europa,
  synes Merkel, Ylva, von der Lügen. Mogherini,
  Roa Lund, Pernille Weiss, Pernille Skipper
  og de øvrige woke feminister m/k.

  Friheden
  skal udskiftes med tvang, digitalisering, kontrol,
  overvågning og statslig undertrykkelse, og arbejder
  man, skal de 85% af lønnen gå til staten og bureau-
  kraterne. Om lidt skal alle kontanter afskaffes. Der
  skal insekter i maden, staten skal bestemme over
  dit fysiske legeme og din psykisk tilstand, alt skal
  ensrettes, du skal sige ja til kemiske og fysiske
  indgreb i din krop.

  Du skal også give afkald på
  dit privatliv, din indfødsret, din borgerret, dit
  familieliv, din fritid og din ytringsfrihed. Og alle
  bevægelser på gader og veje skal overvåges med
  roadpricing, og alle børn skal tilhøre staten. Og
  alle, børn som voksne, skal have en diagnose.

  Og alle skal være statens slaver og trælle. Og
  bliver du syg, skal du lægge sig til at dø hurtigst
  muligt, for der er ikke længere råd til at hjælpe
  dig, fordi først skal hele verden reddes,
  derefter indvandrernes integration, og derpå
  skal co2-“krisen” klares, og der skal bruges
  penge og resourcer på “grøn” omstilling,
  bekæmpelse af landbruget og ekstra milli-
  arder til EU, WHO og DR. Så til helvede med
  danskerne.

  Den nye rødradikale politik som Mette, Lars,
  Jacob og Troels osv. varmt anbefaler og dyrker,
  har allerede ført til at hundredvis af patienter
  er omkommet. I snart ti år i træk har man
  ladet sundhedsvæsnet synke ned i kaos og
  et virvar af besparelser, personalemangel,
  nedskæringer, forringelser og dårligt gennem-
  tænkte og hensynsløse “reformer”.

  Pludselig smides velfærd og civilisation ud
  på lossepladsen, og forringelser barbari og
  idioti udråbes som ansvarlighed, rettidig
  omhu og alvorsfuld politik.

  Jammerlig elendighed og store svigt påstås
  af politikere at være fremskridt og nye, dejlige
  og herlige værdier. Og siden 2018 har S lovet
  at S-V skulle have et mægtigt løft. Det modsatte
  er sket.

  Kold ligegyldighed, galskab, tåbelighed,
  djævelske planer og organiseret sjofel og
  nederdrægtig (eller ligefrem dødbringende)
  behandling af borgerne camoufleres som
  velfærd og sundhed.

  Demokratiske styreformer, med lov og orden,
  med respekt for folket, nationen og historien,
  med respekt for fornuft, erfaringer, visdom,
  ære og moral, skal nu kasseres og byttes ud
  med diktatur og brutal undertrykkelse.

  Alt hvad vi kender og hidtil har haft gavn og
  glæde af, skal fremover nedvurderes og foragtes.

  Det går de højtråbende massemedier ind for.
  Fordi de langt hen ad vejen foretrækker
  wokeisme, feminisme, metoo-ideologi,
  marxisme, LGBTQ+, BLM osv.

  De ønsker rød mistænkeliggørelse af alt
  der ikke er spritnyt og anderledes. Selv de
  mænd der har skabt civilisationen, med slid
  og slæb, udholdenhed, genialitet og heltemod,
  udsættes nu for hetz, foragt og systematisk tilsvining.

  Moderne kvinde-bevægelser ønsker splid og
  konflikt mellem mænd og kvinder, og mændene
  skal nedværdiges og gøres retsløse. En feministisk
  fascisme som udgives for at være en kamp for
  retfærdighed, ligestilling og humanisme, er
  blevet til en kamp mod mændene, familierne
  og børnene, og mod al kultur og tradition.

  Der er efterhånden ingen grænser for det
  politiske vanvid. En ondskab og et forræderi
  der drives frem af skruppelløse partier og
  kliker, som tilsyneladende har besluttet at
  alle “almindelige” mennesker skal underkastes
  et diktatur ligeså slemt og kafkask som det
  i Nordkorea, Afghanistan eller Libanon.

  Er politikerne og journalisterne gået fra at
  være folkets venner til at være folkets
  fjender? Det ser sådan ud.

  1. Der var engang et yndigt land

   PS: Det så ud som om nettet var gået ned.
   Skærmen var i over en time hel blank, og
   serveren svarede ikke. Tilsyneladende var
   intet kommet på. Den rettede udgave er
   den nederste.

 17. Tak til P.Skov og Niels Poulsen

  (af Henrik Pedersen) for at bidrage til en nuanceret debat og for jeres påvisning af fakta.

  I blog efter blog oversvømmes Aamunds tankevækkende og provokerende indlæg (og tak for det) af de sædvanlige tumper, der i indlæg efter indlæg gentager deres forrykte opfattelse af virkeligheden.

  Herude på heden, hvor jeg bor, kan jeg ikke genkende tumpernes forvrængede opfattelse af dagens Danmark.

  Brok, brok og atter brok. Hvis jeg havde samme opfattelse som tumperne, ville jeg forlængst være immigreret fra Danmark til enten Erdogans Tyrkiet, Putins Rusland eller til en eller anden terror stat, hvor det totalitære menneskesyn hersker.

  Som de bangebukse de er, tør de ikke drage konsekvensen af deres forvrængede virkelighedsopfattelse.

  Til P.Skov og N.P.: fortsæt venligst jeres snusfornuftige indlæg til nuancering af debatten.

  Det er stærkt tiltrængt.

  1. Michael Andersen

   Måske de tre orakler vil være venlige at belære os dødelige med nogle eksempler på selvstændig og kritisk tænkning ud fra deres mange indlæg?

   Tak på forhånd

   1. Nicolai E

    Glem det kære hr. MA… man haver at gøre med patologiske farisærer hvortil kun skarp lud og modstand til svage smalle skuldre kan finde anvendelse…
    De tre aber KAN ikke se, for de VIL ikke se…

    1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

     Henrik Pedersens indlæg handler
     om at hvis man synes at noget er galt i vores
     land, er man en tumpe. Det er hans hoved-
     “argument”. For H. P. er det brok hvis man
     mener at hundredvis og tusindvis af svigtede
     og fejlbehandlede patienter er et tegn på at
     sundheds-systemet er i forfald. Eller hvis man
     finder det uhyggeligt at vi er lige i hælene på
     Sverige. Eller hvis man er udtrykker bekymring
     over de afsløringer som Snaphanen, Youtube
     og Hodjas blog har lagt frem.

     Er al kritik af samfundsforhold bare brok, som
     H.P. påstår, er alt virkelig godt og rosenrødt?
     Hvad med beskrivelsen af DK ovenfor hos
     “Der var engang et yndigt land?”

     Mon ikke H.P. bare er en tykpandet ignorant eller
     en politiker fra et rødt parti?

     1. Henrik Pedersen

      Hej anonym, jeg må skuffe dig med, at jeg ikke er politiker, og jeg partipolitisk i DK stemmer på LA.

      I amerikansk sammenhæng er jeg republikaner – men ikke Trump tilhænger.

      (Det var i øvrigt demokraterne, der i sin tid var imod afskaffelsen af slaveriet).

      Jeg aner ikke hvad “Snaphanen” og “Hodja” er for nogle størrelser og kan netop pga. dine anbefalinger ikke drømme om at læse dem, da det sandsynligvis er der, du har dine forkvaklede fordomme om det danske samfund fra.

      Jeg kan varmt anbefale sygehusvæsenet i region Syddanmark og senest også i region Midtjylland, hvor jeg altid og senest i denne måned har modtaget er både rettidig og fornuftig behandling.

      For mange år siden var jeg indlagt på K.A.S. Glostrup med en tropesygdom efter at have tilbragt et halvt år blandt indianere i Amazonas jungle. Behandlingen var OK, og min eneste kritik går på, at det i længden var trættende at fortælle om mine oplevelser til de forskellige stuegangs-læger.

      Kort sagt: i min optik er sygehusvæsenet OK, men med det store antal indlæggelser in mente, vil en mindre procentdel ikke være vellykkede.

      Er det ikke også dig, der i dit vanvid er imod vaccination? Jeg trives fint med vaccination mod lungebetændelse, influenza og covid, som har været uden bivirkninger, og jeg agter fremover at lade mig vaccinere mod alskens dårligdom.

     2. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

      Da der manglede en svarfirkant
      hos H.P. er mit svar ovenfor hans indlæg.

      Hvad vacciner angår, er det klart at f.eks.
      koppe-, tuberkulose- og polio-vaccinerne
      var en kæmpe-succés. Mens covid-“vaccinerne”
      i mange tusinder af tilfælde har haft frygtelige
      bivirkninger, samtidig med at de var nærmest
      uden nytte overfor covid, som er en almindelig
      influenza med en dødsrate på cirka 0,23%. Den
      såkaldte pandemi var et WHO svindelnummer.

      Mht. hospitalernes kvalitet er den på nogle
      punkter stadig høj, mens den på andre punkter
      er miserabel og katastrofalt lav. Du kan ikke
      måle den generelle kvalitet alene ud fra at du
      selv har været heldig. At hundredvis af patien-
      ter har fået en dødsdom fremfor rettidig be-
      handling er en skamplet på det politisk system,
      for politikerne har givet lægerne umulige arbejds-
      betingelser på adskellige afdelinger. Men via DR
      og aviser får lægerne nu hele skylden. Og de som
      rammes af kræft vil nok tidligst om 4-5 år få en
      bedre behandling, fordi partierne er ret ligeglade
      med om de syge helbredes eller må lægge sig
      til at dø. Foreløbig er der intet sket i flere år.

      Hvorfor har Schweitz smidt Pfizers og Modernas
      covid-“vacciner” ud af landet, og hvorfor anklager
      over 100 læger nu de to firmaer for at have opført
      sig som kvaksalvere på den mest hensynsløse måde?
      Og hvorfor er der en række virologer som siger at
      der er mystiske og farlige stoffer i nogle af vaccine-
      serierne? Og hvorfor er der nu en stor overdødelig-
      hed i flere lande?

      Og hvad med at landbruget angribes med luftige
      teorier og voldsomme økonomiske krav? Hvad med
      at mink-branchen stadig ikke har fået de lovede
      erstatninger? Hvad med de manglende 5-6000
      sygeplejersker og læger? Hvad med den voksende
      mængde af overfald og anden kriminalitet? Hvad
      med at psykiatrien i Esbjerg er sparet væk? Hvad
      med at mange hospitaler, skadestuer, skoler og
      busruter er sparet væk? Hvad med inflationen og
      de store forringelser på pensions-området og
      andre sociale områder?

      Medmindre man véd alt om alting, kan man hente
      mange vigtige oplysninger på nettet. En net-avis
      kan sagtens være lige så seriøs eller mere seriøs
      end en papiravis.

     3. Henrik Pedersen

      Du spurgte: “Hvorfor har Schweitz smidt Pfizers og Modernas covid-“vacciner” ud af landet”

      Svar: Det har Schweiz ikke. Her er en gældende afskrift fra de schweiziske sundhedsmyndigheder:

      “Several vaccines for preventing COVID-⁠⁠19 are authorised in Switzerland and Liechtenstein. A booster vaccination with an mRNA vaccine from Moderna (Spikevax®) or Pfizer/BioNTech (Comirnaty®) and the Novavax (Nuvaxovid®) vaccine is recommended at the earliest four months after the last vaccine or after infection for everyone aged 16 or older.”

      Ref.: https://www.covid19.admin.ch/en/vaccination/persons

      Og sådan kan man fortsætte med at imødegå dit vrøvl.

     4. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

      H.P. 23.30 – 30.4.23

      Der mangler nu svarfirkanter
      ved mange kommentarer?

      Henrik P. svarer et sted at Sweitz
      ikke har kasseret Pfizers covid-vaccine.
      Han henviser til en tekst uden dato.
      Den er antagelig forældet, for på nettet
      er der oplysninger om at Schweitz ikke
      længere har tillid til Pfizer, og det er
      det samme i Israel og Canada mv. Og
      der er også meget kritiske røster i
      Danmark, hvor Thomas Soltau,
      virologen Kim Warming og andre har
      advaret mod Pfizer og Moderna. Men
      da HP konsekvent nægter at søge efter
      nærmere oplysninger hos Hodjas blog
      og Snaphanen, er det ikke nemt at
      tilføre ham ny viden. HP mener at han
      véd alt der er værd at vide om alting.

     5. Henrik Pedersen

      Svar til ovenstående:

      du benægter kendsgerninger og evner ikke at læse indenad, selv om jeg har henvist med et aktuelt gældende link til det schweiziske sundhedsmyndigheder – og der er dato på teksten: 25/4 2023.

      Det påviser, at din påstand er løgn.

     6. Henrik Pedersen

      Lystløgneren “Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag” fortsætter sit vås med:

      “på nettet er der oplysninger om at Schweitz ikke længere har tillid til Pfizer, og det er det samme i Israel og Canada mv.”

      Svar: De respektive sundhedsmyndigheder i Schweiz, Israel og Canada anbefaler vaccination med Pfizer mod Covid-19:

      Schweiz: https://www.covid19.admin.ch/en/vaccination/persons

      Israel: https://corona.health.gov.il/en/vaccine-for-covid/vaccine-types/

      Canada: https://www.canada.ca/en/health-canada/services/drugs-health-products/covid19-industry/drugs-vaccines-treatments/vaccines/pfizer-biontech.html

      Du pådrager dig et betydeligt ansvar ved at sprede misinformation mht. vaccination.

 18. Ivan Dybdal

  Myten om stormen på Capitol January 6, 2021 er politisk spin. Den var et forsøg på at miskreditere den afgående præsident, Donald Trump, og evt få ham dømt som landsforræder. Sådan gør man ofte i rigtige banarepublikker; man putter den detroniserede præsident i fængsel og/eller henretter ham.
  De nye magthavere i det Demokratiske Parti så chancen for at få den rigsretssag mod DT, de har forsøgt at få op at stå med forskellige anklager i årevis bl.a påstanden om DT’s russian collusion, som Demokraterne anonymt købte en falsk rapport om. Rapporten blev brugt til at få DT og hans valgkampagne hemmeligt og ulovligt aflyttet. Det skete ved at bruge den falske rapport til få den hemmelige FISA domstol til at godkende telefon aflytningen (hvilket i øvrigt i sig selv var et statskup ifølge forfatningen ! 🙂 )
  Demoen den 6. januar 2021 var fredelig. Det var kun et meget lille mindretal, der invaderede Capitol bygningen. Det var ikke for at erobre statsmagten, de gjorde det, som det påstås af MSM. Det var den sædvanlige fanatiske gruppe, som vi plejer at se som udskud fra demoer f.eks ofte Antifa’er derovre og lignende voldsparate grupper på den yderste venstrefløj hehjemme.

  J6 retssagerne er politiske retssager. J6 anklagerne svarer til anklagerne ved nazisternes kup vha rigsdagsbranden i Berlin, der blev den begivenhed, der blev brugt til at starte Nazi-Tyskland. Den begyndte den 27. februar 1933 – blot en uge før valget til rigsdagen. Resten er historie.

  *NYT admits it was ‘wrong’ about Trump-Russia collusion hoax reporting. A New York Times columnist has published an article detailing his “wrong” and regretful reporting of Donald Trump voters before the 2016 election – admitting the Russia collusion story was “bogus” and a “hoax”. Sky News Australia 22. jul. 2022.

  1. Niels Poulsen

   Her er et klip, hvor Trump opildner demonstranterne mod vicepræsidenten Mike Pence. Derefter ser man demonstranterne marchere mod Kongressen, hvor de råber: “Hæng Mike Pence”, og hvor der er opstillet en galge. Mike Pence blev ført til et sikret rum. 114 af Kongressens politibetjente/vagter blev såret under angrebet på Kongressen.

   https://www.youtube.com/watch?v=KCbTgDC14uY

  2. Niels Poulsen

   Secret Service ville køre Mike Pence i sikkerhed, men til trods for at de udsatte ham for et stort pres, nægtede han. Han ønskede ikke, at verden skulle se de ydmygende billeder af, at vicepræsidenten måtte flygte i en sikkerhedskortege fra Capitol Hill. Han ville ikke flygte fra sin pligt som vicepræsident at godkende valgresultatet og overdrage magten fra Trump til Biden.

   Det var Pence, der var den egentlige Commander in Chief, da alt var kaos og det amerikanske demokrati var i fare. Det var Pence, som beordrede Nationalgarden indsat mod demonstranterne. Ikke Trump, som forholdt sig passivt, selv trods bønner fra hans egne børn.

   1. Nicolai E

    Udover at være myndigheds-ekstremist er Nuller Pølsen også demagog !!

    1. Henrik Pedersen

     Nicolai E,
     jeg beundrer din modargumentation, som påviser dit sande intellekt. Her lades i sandhed alt håb ude!

     1. Nicolai E

      Intet imod at bo på heden med kronisk hedeslag

 19. Michael Andersen

  Skov, Pedersen og Poulsen er som vagthunden i tegneserien der løber efter pinden, og lader skurken ind ad bagvejen.

  Imens gode mænd og kvinder sværtes på omdømmet, laver snesevis af skurke narrestreger.

  Fantasifuldt snøres de naive og godtroende for de sidste 15 %, imens de råber tak i kor, til grønmonstret og demensmafiaen.

  Hvor meget mere tegneserieagtigt kan det blive?

  1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

   Nu at se hos Hodja og Snaphanen:

   1: Covid-ismen: En forbrydelse mod menneskeheden

   2: Increase in Exess Deaths in young People (Stigning
   i antallet af pludselige dødsfald hos unge mennesker)

 20. Niels O

  Dejligt at se, at der er kommet lidt andre folk herinde som modvægt til de primitive jordhulenationalister, der poster mange mange kommentarer under forskellige navne. I deres forsøg på at gøre kommentarsporet til et sandt ekkokammer for deres egne holdninger.

  For det er nationalisterne, der hader ytringsfriheden, selv om de altid piber over, at deres egen ytringsfrihed bliver taget fra dem.

  Jeg glemmer ikke 180grader, da sitet for 10 år siden gik fra at være et liberalt sted, hvor der blev debatteret, til nationalisterne tog 100% over, som var de bjørneklo, og trynede alle andre væk. Hvorefter stedet døde.

  1. Træt

   Rejs nu hjem til Muslimistan, Niels Nul

 21. Michael Andersen

  (Citater start)
  ”Jeg beundrer din modargumentation, som påviser dit sande intellekt. Ingen ved præcis, hvorfor Tucker Carlson blev fyret. Jeg vidste ikke, at der var en journalist i USA, der hed Tucker Carlson, som man burde kende.

  Trump har aldrig lagt skjul på, at han ser op til verdens autokratiske ledere. Det er utroligt, at I herinde ikke kan gennemskue, at Trump og hans slæng netop ønsker sådanne autoritære tilstande i USA.

  Som de bangebukse de er, tør de ikke drage konsekvensen af deres forvrængede virkelighedsopfattelse. Det skal jeg huske til næste gang, jeg uheldigvis kommer til at træde på en hundelort på fortovet. Og Hunter Biden er vel uskyldig, indtil det modsatte er bevist?

  Så får I ikke mere folkeoplysning for den 25-øre”.
  (Citater slut)

  Hvorfor er det woke-socialistiske kompleks nødt til at være imod meritokratiet?

  1. Niels Poulsen

   Hvilke meritter havde pøblen, som stormede demokratiets højborg i USA den sjette januar 2021?

   1. Michael Andersen

    Hr. NP, min pointe ud fra citaterne, er en lidt anden.

    Hvorfor er det woke-socialistiske kompleks nødt til at være imod meritokratiet?

    Fordi forskelle imellem os, skyldes mediers bias og skolers utilstrækkelighed. Forskelle som vores politikere har ansvaret for.

    Forskelle der nu er så tydelige at man er nødt til at opfinde begrundelser som racisme og diskrimination.

    Venligst

    1. Niels Poulsen

     Du er med andre ord imod pluralisme. Vi skal alle sammen mene det samme som dig. Hvis vi ikke gør det, skal medierne og uddannelsessystemet ændres, indtil vi gør. Det er en skræmmende, totalitær tanke.

     Jeg forstår ikke, at du ønsker at blive styret af en elite med høje uddannelser og karakterer. I et demokrati er alle samfundslag og intelligenser repræsenteret, både håndværkeren og akademikeren. Men måske ved du slet ikke, hvad meritokrati betyder?

     Der er ingen grund til at være bange for uenighed. Den kan faktisk til en vis grænse være frugtbar. Det, man skal være bange for, er når nogen som f.eks. Trump spreder desinformation og ønsker at underminere samfundets myndigheder og institutioner.

     1. Hvor er vi på vej hen?

      Forskellen på de fleste herinde og så HP,
      NP og P. Skov, er nok den at de tre tror på
      alt hvad MSM fortæller. Og de nægter at
      overveje hvad PragerU oplyser om co2,
      om el-biler, vindmøller og klimaet. Og de
      vil heller ikke se på hvad et hav af videoer

      (hos Youtube, Snaphanen, Hodjas blog,
      Document, Redacted, Gravitas osv.)

      afslører om USA og EU skandaler og
      yderst alvorlige trusler mod ca. fem
      millioner danskere. De har det bedst
      med at være uvidende. Virkeligheden
      interesserer dem ikke rigtigt, for de
      har det dejligt med deres fantasier og teorier.

     2. Michael Andersen

      Tucker Carlson ville sige at nogle politikere er ideologisk fortabte og fortælle om dem, der i skolen skrev af efter facitlisten og tvang de mindre til at løse deres opgaver.

      Tucker ville sige at korrupte politikere har de rigtige meninger, på det rigtige tidspunkt, bestemt af de forkerte.

      Tucker ville fremhæve de reelle politikere som har rygrad til at tage ansvar og som det vigtigste interesserer sig for deres vælgeres ve og vel, uanset hvad vej vinden blæser.

      Tucker ville sige at kun få kan se forskellen mellem meninger og fakta, og pege på Trump som den der redder de mange fra myter, overtro og mavefornemmelser.

     3. Niels Poulsen

      Tucker Carlson er fyret.

 22. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Det som er galt med Niels Poulsen
  og P. Skov samt H.P er nok at de er ret
  ligeglade med andre mennesker. Bare
  de selv har det godt. Udfra deres kolde
  ligegyldighed gør det ikke indtryk på dem
  at tusindvis af syge har gennemgået ekstra
  og frygtelige lidelser pga. hospitals-krisen.
  De er også ligeglade med voldsofrenes
  lidelser. At danskerne også rammes af
  mange andre ulykker, overgreb og svigt,
  og nu også er udsat for kæmpestore trusler
  fra WHO, WEF og EU, ignorerer de også.
  At Titanic-Danmark ligger dybere og
  dybere i vandet, har de slet ikke opdaget,
  eller de vil ikke indrømme det.

  1. Niels Poulsen

   Danskerne er blevet kåret som nummer 2 på listen over verdens lykkeligste folk i 2023. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke er nummer 1. Men hvis du med al din negativitet emigrerede til Rusland, så er der måske en chance får, at vi vælter Finland af tronen næste gang 🙂

   1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    Det er rigtigt at DR over 100 gange har udråbt
    danskerne til at være verdens lykkeligste folk.
    Men også Nordkorea , Uganda, Libyen, Iran,
    Irak, Haiti, Cuba, Congo, DDR, Nazi-Tyskland
    etc. har på tidspunkter udråbt sig selv til at
    være verdens bedste og lykkeligste land. Men
    NP har simpelt hen ikke hjernekraft nok til
    at forstå at den slags oftest er propaganda
    udsendt af små kliker af pampere og hyklere.

    1. Niels Poulsen

     Det er FN og Gallup World Poll, som udarbejder listen over de lykkeligste nationer:

     https://en.wikipedia.org/wiki/World_Happiness_Report

  2. Michael Andersen

   Hvorfor arbejder konservative hårdere, føler sig lykkeligere, har tættere familier, tager færre stoffer, giver mere generøst, værdsætter ærlighed mere, er mindre materialistiske og misundelige, klynker mindre… og endda krammer deres børn mere end venstreorienterede?

   1. Niels Poulsen

    Jeg er enig i, at rige mennesker som udgangspunkt har bedre muligheder for at blive lykkelige. Vi har derfor også en moralsk pligt til, at uligheden i vores samfund er så lille som mulig. Det er hensigten med den universelle velfærdsmodel, og det er derfor, at de nordiske velfærdssamfund – hvor få har for meget og færre har for lidt – ligger i toppen på FN’s liste over de lykkeligste nationer.

    Men der er en stor forskel på at være konservativ og at tilhøre det yderste højre.

    Er man konservativ, tror man på myndigheder og samfundsinstitutioner.

    Er man en del af det yderste højre, er man skeptisk over for staten, ja lige frem hadefuld.

    De demonstranter, som stormede Kongressen 6.1.21, var altså ikke konservative, men tilhørte den yderste anarkistiske højrefløj.

    Trump har ødelagt det oprindelige konservative parti Republikanerne og forvandlet det til et højreradikalt anarkistisk parti, som angriber retsstaten, demokratiet, myndighederne og institutionerne.

    Det er meget svært at se, hvordan Republikanerne skal vende tilbage til deres konservative rødder.

    1. Træt

     Agenterne fra Ministeriet for “Sandhed” er sandelige på banen i denne tråd.

    2. Michael Andersen

     Hr. Niels Poulsen: ”… rige mennesker som udgangspunkt har bedre muligheder for at blive lykkelige. Vi har derfor også en moralsk pligt til, at uligheden i vores samfund er så lille som mulig”

     I går sagde Bernie Sanders, Vermonts venstreorienterede senator, at den føderale regering bør konfiskere rigdom over $ 999 millioner. (Breitbart 30/4)

     Venstreorienterede er to og en halv gange mere tilbøjelige til at være vrede over andres succes og 50 % mere tilbøjelige til at være jaloux på andres held og lykke. (Makers and takers)

     Hr. Niels Poulsen: ”…FN’s liste over de lykkeligste nationer..”.

     Får du tilfredsstillelse ved at sætte andres lykke foran din egen? 55 % af de konservative sagde ja mod kun 20 % af de venstreorienterede. (Makers and takers)

     Peter Schweizer hævder, at venstreorienteredes fiasko ligger i moderne venstreorienterede ideer, som fremmer en selvcentreret, “hvis det føles godt, gør det” holdning, der får venstreorienterede til at uddelegere det personlige ansvar til regeringen og i stedet fokusere på sig selv og egne egoistiske ønsker.

     Makers and Takers er skrevet af Peter Schweizer som har gravet dybt – gennem skattedokumenter, videnskabelige data, primære opinionsundersøgelser og private optegnelser.

     Hvor går grænsen for konfiskeringer, når Danmark allerede er på 85 %?

     1. Niels Poulsen

      Du minder mig om snobberne Fritz og Poul: “De fattige er så kedelige.”

      Jeg har tilsyneladende også misforstået H.C. Andersens eventyr, “Den lille pige med svovlstikkerne”.

      Her er fortolkningen med dine ord:

      Familierne, som fejrer nytårsaften med kalkunsteg, arbejder hårdt, er lykkelige, sætter familien højt, er generøse, ærlige, er ikke materialistiske, ikke misundelige, klynker ikke og sætter andres lykke over deres egen.

      Den lille pige med svovlstikkerne derimod er vred over andres succes og jaloux på andres held og lykke. Hun fokuserer på sig selv og egne egoistiske ønsker. Iagttag, hvordan hun fråser med svovlstikkerne til egen vinding uden at tænke på at de rige måske havde brug for dem!

      Man får lyst til at sparke den lille venstreorienterede møgunge! Det er godt, at hun ender hos sin mormor i himlen, hvor der ingen rige er, hun kan genere.

     2. Wiens redning skete 1683

      Der er et teknisk problem med svarfirkanterne,
      men dette er et svar til NPs lille pige med svovlstikkerne.

      NP har misforstået en hel del. For snart vil H.C. Andersens eventyr blive forbudt, fordi de er gammeldags og politisk ukorrekte. Men inden det er sket, kan NP
      naturligvis forvrænge og maltraktere Andersens æventyr
      alt det han vil.

      Hvis de røde fascister vinder, ændres frem-
      tiden, og julen bliver afskaffet og afløst af en
      muslimsk fastetid. Den lille pige bliver solgt som
      slavepige til et fjernt land. Inde i huset med varme,
      lys og lækker mad vil være folk som betragter små
      piger og drenge som vantro, og de voksne som
      racister og skimlede kældermennesker. Istedet
      for den lille pige vil der stå en lille forhutlet flok
      af fattige danskere som provokerer ved at synge
      julesange, og håber på nogle krummer fra de
      riges bord, men de rige har sendt en SMS til
      uro- og tankepolitiet som er på vej med et
      salatfad så de forhutlede kan komme i genopdragelseslejr, få fem booster-stik og
      derpå noget aktiv dødshjælp. Velfærden
      er jo afskaffet til den tid.

      Se hvad Ugeskrift for læger har om aktiv
      dødshjælp, som Mette og Astrid krag er
      ved at forberede sammen med M og V.
      Artikel af Hans Holmsgaard.

 23. Træt

  Agenterne fra Ministeriet for “Sandhed” er sandelige på banen i denne tråd.

  1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

   ZAHLEN DER NEBENWIRKUNGEN EXPLODIERT

   Tallene for bivirkninger eksploderer

   Artikel der handler om covid/corona
   “vaccinationer” med Pfizers produkter.

   Skriv: Schweiz nebenwirkungen pfizer corona vac

   Man kan også finde en artikel “Hvem skal vi slå ihjel”,
   Ugeskrift for læger, af Hans Asger Holmsgaard. Og
   prof. Peter Skinhøj og pens. speciallæge: Schweitz
   tilbageholdende/ude af proportioner mv. Endvidere
   advarsler fra Thomas Soltau, virolog Kim Warming,
   dr. Malone, Mike Yeadon, Luc Montagnier, Redacted,
   Tucker C og mange flere. Også nyt hos Hodja og
   Snaphanen.

 24. Ivan Dybdal

  Apropos J6 Capitol. Rigsdagsbranden sikrede nazisterne magten
  En voldsom brand brød ud i Rigsdagen i Berlin den 27. februar 1933. Nazisterne udlagde branden som et kommunistisk kupforsøg og brugte den som propaganda i valgkampen. Strategien lykkedes, og Hitler kunne sætte sig på magten i Tyskland. Overskrift i Historienet.

  1. Fra velfærdsstat til terrorstat

   Niels Poulsens satire over den lille pige
   med svovlstikkerne er skrevet for at gøre nar af Michael A.s skriveri
   om de borgerliges gode liv. I og for sig en ret morsom satire, men
   samtidig viser den at NP er en fabulerende type, som fabler løs
   om noget som intet har med virkeligheden at gøre. Det er fri og
   løssluppen fantasi det hele. NP gør den lille pige til en ond socialist
   og kommunist for effektens skyld, men hun var med sikkerhed
   ingen af delene, men tværtimod det helt uskyldige offer for visse
   kredses blinde ligegyldighed overfor fattige børn, som påpeget
   i H.C. Andersens fortælling der udtrykker medfølelse med et
   ulykkeligt barn.

   Nu om dage findes der stadig kyniske “humanister” som er ligeglade
   med lidende børn, eller som udnytter dem til politiske og økonomiske
   formål. Der tjenes store penge på følelsesporno om ulykkelige børn,
   og “børne-vennerne” belønner sig selv med million-gager når de har
   samlet penge ind til fattige børnefamilier i især fjerne lande.

   Og i nogle lande er staten blevet så god og så stor en børneven, at
   den stjæler og tvangsfjerner folks børn under alle mulige påskud,
   fordi den meget bedre ved hvad der er godt for børn, fordi forældre
   er for dårlige til at give børnene en god barndom. De er jo ikke
   uddannede børneeksperter og professionelle børnevenner eller
   professorer i børnepsykologi osv. Så ud med forældrene og ind
   med staten. Som da grønlandske børn blev fjernet fra deres far
   og mor, søskende, land og kultur. Som da drenge blev mishandlet
   i Godhavn. Som da piger blev mishandlet på Livø. Som når børn
   gøres faderløse med svindel, “ligestilling” og rød feminisme. Som
   når staten via Brostrøm påstår at småbørn skal have Pfizer
   “vacciner”. Som når staten dræber ubekvemme børn. Som når
   staten opretter et stikker-system og en propaganda der hetzer
   og mistænkeliggør forældre og familier. Som når staten og
   systemet igen og igen afsløres i at gøre børn fortræd. Som
   når staten jager mødrene hjemmefra, så de må aflevere små
   børn til fremmed pasning i støjende, støvede, smitsomme
   og ideologiske institutioner.

  2. Michael Andersen

   Mange var glade for de borgerlige dyder: ansvarlighed, ordentlighed og næstekærlighed.

   Mange var også glade for den beskyttende stat og den produktive stat.

   Færre er glade for en predatory stat med tvivlsom retssikkerhed og politisk afhængige institutioner.

   Snart parkeres der lastbiler på udvalgte trafikknudepunkter i utilfredshed over bureaukratiet.

   På jysk er det blevet træls med alt det københavneri.

   1. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

    Endnu en sort LØGN i radioen.
    Det blev sagt flere gange i P1s debat i dag at en
    række unge mænd er stået frem med anklager mod
    Lizette Risgaard. Men de er netop ikke stået frem.
    De er alle anonyme og kan i princippet være nogle
    ikke-eksisterende vidner som Berlingeren selv har
    opfundet. Avisen lyver jævnligt, så der er grund til
    skepsis.

    I DR-udsendelsen fik den ikke for lidt af diverse
    feminister, flere af dem fra metoo bevægelsen.
    De unge mænd var “ofre” og staklerne havde
    været udsat for “meget alvorlige krænkelser” ved
    få et klap på låret udenpå tøjet. Nu er det kommet
    frem at hvis det er sket, kan det være i forbindelse
    med at Lizette har været noget beruset eller i for
    højt humør ved en fest for fire-fem år siden.
    Medierne, radio, tv og alle papiraviserne har været
    helt hysteriske, og blæst småting op til kæmpestore
    krænkelser og seksuelle forbrydelser. En shitstorm
    som efter fælles aftale. Måske en politisk aktion for
    at skade og svække fagbevægelsen mest muligt.
    Bagateller eller blevet gjort til magtmisbrug over
    for nogle små mænd der var forsvarsløse og hjælpeløse.

    Lizette har jo haft den frækhed at kritisere den
    mærkværdige fjernelse af store Bededag. Det
    kalder jo på en grundig afstraffelse. Så vi kan
    få etableret den korporative stat uden mere snak.

    Journalisterne burde skamme sig, og Lizettes “ofre”
    burde spise en tudekiks.

   2. Michael Andersen

    Hensigten med folkestyret var en ansvarlig magtfordeling. Efter mere end 175 års erfaringer trænger demokratiet til en demokratireform.

    Borgerforslag?

    1. Piotr

     JaTak MA!
     Kan vi starte med Direkte Demokrati?
     Derefter:
     Max 8 år på HoPPeborgen, med flg. ansættelsesklausul.
     Drop partistøtten!
     8 års erhvervserfaring(selvstændig eller lønmodtager). Partispærregrænse 5%.
     Max 37 medlemmer af FT. Månedsløn DKK 200.000,- 2 sekretærer. Pension efter gældende markedsøkonomiske normer.
     Frikort til DSB (hvis de har tid).
     Slut med al verdenens Kommissioner, hvad har vi div. Departementer til?

     Men men men, Regimet ved, at deres dage som levebrødspolitikere er talte hvis der kommer en reform af demokratiet eller det parlamentariske styre.
     Så længe majoriteten af “die dumme dänen” inkl. PS, HP og NP agere jubelidioter og glædeligt stiller op som kanonføde for det mere & mere fascistiske regime, vil det kræve et statsbankerot før disse reformer kan udføres.
     Intet er umuligt og der vil altid findes modstandslommer.

     Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

 25. Massemedierne fordrejer, forvrænger, skjuler og fortier alt muligt

  En anden gang hellere denne overskrift

 26. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

  Rettet og udvidet udgave:

  Endnu en sort LØGN i radioen.
  Det blev sagt flere gange i P1s debat i dag at en
  række unge mænd er stået frem med anklager mod
  Lizette Risgaard. Men de er netop ikke stået frem.
  De er alle anonyme og kan i princippet være nogle
  ikke-eksisterende vidner som Berlingeren selv har
  opfundet. Avisen lyver jævnligt, så der er grund til
  skepsis.

  Måske man har lært af Sofie Linde kampagnen som
  DR kørte løs med, hvor der aldrig er ført skygge af
  bevis for hvad der egentlig blev sagt ved en spiritus-
  præget julefrokost for over 20 år siden. En hetz mod
  mænd som måske bygger på sladder og sludder og
  ikke andet.

  I DR-udsendelsen fik den ikke for lidt af diverse
  feminister, flere af dem fra metoo bevægelsen.
  De unge mænd var “ofre” og staklerne havde
  været udsat for “meget alvorlige krænkelser” ved
  få et klap på låret udenpå tøjet. Nu er det kommet
  frem at hvis det er sket, kan det være i forbindelse
  med at Lizette har været noget beruset eller i for
  højt humør ved en fest for fire-fem år siden.
  Medierne, radio, tv og alle papiraviserne har været
  helt hysteriske, og blæst småting op til kæmpestore
  krænkelser og seksuelle forbrydelser. En shitstorm
  som efter fælles aftale. Måske en politisk aktion for
  at skade og svække fagbevægelsen mest muligt.
  Bagateller er blevet gjort til magtmisbrug over for
  nogle små svage mænd der var forsvarsløse og
  hjælpeløse.

  Lizette har jo haft den frækhed at kritisere den
  mærkværdige fjernelse af store Bededag. Det
  kalder jo på en grundig afstraffelse. Så vi kan
  få etableret den korporative stat uden mere snak.

  Journalisterne burde skamme sig, og Lizettes “ofre”
  burde spise en tudekiks.

  Iøvrigt kan det konstateres at DR på ingen måde er
  Danmarks eller danskernes radio. Den er året rundt
  mikrofonstativ og propagandasender for EL, R og
  lignende partier samt for godheds- og indvandrings-
  industrien. Næsten alt hvad der sendes er beregnet
  på at manipulere lytterne til at tro på systemet og
  dets “sandheder”.

 27. P. Skov

  Så faldt juryens dom over 4 Proud Boys, der var anklaget for “seditious conspiracy” – og de blev fundet skyldige. Enrique Tarrio’s forsvarer forsøgte ellers at sige, at de fire var syndebukke, for den virkelige skurk var jo i virkeligheden Donald Trump …

  Her får I et link til omtale af dommen fra et af “jeres egne” medier: https://www.newsmax.com/us/enrique-tarrio-seditious-conspiracy/2023/05/04/id/1118598/

  1. Michael Andersen

   1. Den næsten fire måneder lange retssag blev skæmmet af kontroverser, herunder afsløringer i sidste øjeblik af adskillige FBI-informanter.
   2. Åben fjendtlighed mellem dommeren og forsvarsadvokater.
   3. Utilsigtet opdagelse af eksplosive meddelelser mellem FBI-agenter, der diskuterer slettede beviser.
   4. En manipuleret rapport og overvågning af kommunikation mellem advokat og klient.
   5. Flere observationer som bevis imod den stadigt ikke-anklagede Ray Epps.
   6. En indviklet appelafgørelse om lovligheden af en central anklage i sagen og mistanke om en jurystalker.

   Pelosi skrev at Trump skal bevise sin uskyld.
   Kash Patel har skrevet: Government Gangsters.

   Det er først nu at amerikanere dømmes efter borgerkrigs statutten og textbeskeder.

   1. P. Skov

    Det kunne forsvarerne så ikke overbevise juryen om. Dommen er afsagt.

    1. Michael Andersen

     Washington er 94 % demokratisk og består af sandsynligvis 97 % Trump-hadere. ”Alan Dershowitz hævder, at retssagen mod Bannon var fuldstændig i strid med forfatningen, fordi D.C.-juryer for det meste er Trump-hadere”. (Citat slut)

     Heraf følger at en retssags udfald altid er uretfærdig hvis juryer eller nævninge hader de anklagede.

     Hr. Skov, skal der lidt eller meget viden til at tro at man altid har ret?

     Venligst

 28. P. Skov

  Hr. Andersen, hvis du gjorde dig den ulejlighed at læse, hvad jeg skriver i indlæggene ovenfor, så har jeg kun skrevet noget, der er ubestridelige fakta.

  Aamund påstod, at ingen var sigtet for noget alvorligt i fm. J6, og jeg har korrigeret ved at fortælle, at først Oath Keepers og nu Proud Boys ikke alene er sigtet, men også dømt for særdeles alvorlige forseelser. Det er ubestrideligt.

  Jeg har ikke udtalt mig om, hvorvidt dommen er rimelig eller urimelig. Det er dig, der gør dig fantasifulde og fordomsfulde forestillinger om, hvad jeg måtte mene om dette og hint – i andre tråde også emner, jeg aldrig har udtalt mig om.

  Kunne du ikke fremover nøjes med at kommentere på, hvad jeg rent faktisk skriver?

  1. Michael Andersen

   Hr. P. Skov: “Det kunne forsvarerne så ikke overbevise juryen om. Dommen er afsagt”.

   Hr. P. Skov giver ikke læserne indtryk af, at der har været uregelmæssigheder eller forhold, der adskiller sagens præmisser fra en en fair retssag.

   Hr. P. Skov udbreder derfor fake news.

   1. Michael Andersen

    Hr. Skov,

    De som klarer fake news bedst i forhold til viden og intelligens, er ofte de mest uenige. Ingen kan aldrig helt udelukke bias i forhold til kontroversielle emner som J6.

    Derfor er det vigtigt at understrege at der i denne sag, ikke er bragt usandheder men at hver af os, har bragt dele af sandheden og at det netop i denne sag, er vigtigt at få helheden med. Ellers kan nogen jo tro noget der ikke er hold i.

    Fake news betyder altså her, dele af sandheden, men ikke hele sandheden.

    Venligst

    1. P. Skov

     Hr. Aamund bragte en notorisk usandhed, da han sagde, at ingen var så meget som sigtet for noget alvorligt i forbindelse med J6. Og det var faktisk ham, jeg gerne ville diskutere med … ikke dig.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *