NØDSKRIGET FRA RUINERNE AF BLÅ BLOK

Den nye SVM-regering blev dannet til lyden af bitre protester fra det borgerlige Danmark. Ikke uden grund. Venstre og Moderaterne stak af fra den borgerlige lejr og er nu at betragte som lyserøde satellitpartier til socialdemokratiet. Begge eks-borgerlige partier havde under valgkampen insisteret på et politisk og retligt opgør med Mette Frederiksens ulovlige udslettelse af den danske minkindustri. Den sag hviler nu sødt i bagagerummet på Løkkes og Ellemanns ministerlimousiner. De borgerlige politikere krævede også en undersøgelse af den forrige regerings hårdhændede nedlukning af samfundet under Covid-pandemien. Var det nu også nødvendigt at lukke skoler og erhvervsliv? Og også en granskning af Lars Findsen- sagen, der mere og mere ligner en politisk og personlig hævnakt end en spionskandale. Alle disse møgsager er nu fejet af bordet eller rettere under gulvtæppet, hvilket så blev prisen for en ’bred regering hen over midten’.

Mette Frederiksen markedsførte den nye regering som et resultatorienteret lederhold, der havde til opgave at skabe reformer og løse problemer uden smålige hensyn til ideologiske og politiske skel. SVM-regeringen blev således født i vanære, men det ville blive tilgivet og endda respekteret, hvis vælgerne blev belønnet med øget frihed, folkelig velstand og effektivitet i den offentlige sektor. Især var der bredt i samfundet forventninger om gennemgribende reformer inden for beskatning, sundhed, forsvar og indvandring. Der er nu snart gået hele fire måneder siden folketingsvalget, og det eneste der optager regeringen, er åbenbart afskaffelsen af St. Bededag, hvilket skulle kunne fremtrylle både tusindvis af arbejdspladser og en finansiering af forsvaret. Ellers er der intet sket. Vores tapre landsoldat, Jakob Ellemann, (der jo har været udsendt) er båret fra fra slagmarken med granatchok. Lars Løkke har anlagt en alvorstung statsmandsretorik og turnerer nu rundt på denne verdens bonede gulve for at forhindre udbruddet af tredje verdenskrig. Udenrigsministerens seneste påfund er lanceringen af en genopbygningsfond, der skal rejse Ukraine af ruinerne. Det er jo altid rart at være i god tid, men måske skulle Løkke holde hestene lidt tilbage, da Rusland netop har iværksat en storstilet vinteroffensiv, der senere på året vil blive afløst af en ukrainsk modoffensiv. Vi kan i 2023 således forvente mange flere ruiner i Ukraine, som desperat har brug for ikke genopbygning, men kampvogne, ammunition og krigsfly.

Forsvarets genrejsning er sat på pause. Forsvarschefen er ikke længere chef, men konsulent under Forsvarsstyrelsen. Uden en topchef skændes de tre værn nu bravt om, hvem der skal have tildelingen af de lovede midler. Den fungerende forsvarsminister har udskudt forhandlingerne om det nye forsvarsforlig på ubestemt tid. Det betyder, at på NATO-mødet i juli vil Danmark endnu engang fremstå som alliancens førende nasserøv, men vi vil som sædvanlig prale med vores militære indsats i Mellemøsten, Afghanistan og Baltikum. NATO resignerer og accepterer som sædvanlig.

Også under denne regering vil Danmark fortsat være verdens hårdest beskattede samfund. Resterne af det borgerlige Christiansborg skriger desperat fra sin politiske ruinhob, at Venstre nu igen har svigtet sine løfter. Regeringen lovede at fastholde et skattestop således, at indførelsen af nye skatter ville medføre ophævelsen af andre for at nettovirkningen skal blive neutral. Det sker dog ikke.  De 2,4 milliarder kroner til inflationshjælp finansieres gennem en ny særskat på energiselskaber. Venstre fastholder princippet om skattestop, men hævder, at’ her foreligger der en særlig situation’. ” Venstre ved du aldrig, hvor du har”, lyder det fra de borgerlige ruiner. Ingen skattereform i sigte, men derimod en ægte socialdemokratisk misundelsesskat, top-top skatten rettet mod de rige lønmodtagersvin.

Sundhedssektoren er fortsat en ørkenvandring. Der er ingen planer om at få et bedre styringssystem end den forhadte sundhedsplatform. Opførelsen af de seks supersygehuse sejler uden styr på byggeriet. Tilsammen er sygehusene nu 22 år forsinket og fordyret med 6 milliarder kroner ifølge Axelfuture. Den systemiske mangel på faguddannet sundhedspersonale har bidt sig fast uden udsigt til forbedring. 1660 læger og sygeplejersker fra udlandet har i årevis stået i kø foran Styrelsen for Patientsikkerhed, der har ansvaret for arbejdstilladelserne, der aldrig kommer. Ansøgninger, der er indgivet for flere år siden, henligger stadig ubehandlet i styrelsen. Kompetente læger og sygeplejersker fra USA med prima referencer fra førende amerikanske hospitaler afvises konsekvent uden, at ansøgerne har fået en forklaring, også selv om de har faste tilbud om ansættelse på danske hospitaler.

Antallet af illegale migranter ind i EU voksede sidste år med 64 procent til 330 000, hvilket er tæt på menneske-lavinen i 2015. Regeringen holder sig til konventionerne, der reelt tillader alle at komme ind og ingen at blive sendt ud. Det netop afholdte EU-topmøde, hvor migration var det vigtigste tema, endte som sædvanligt resultatløst. Mette Frederiksen rejste hjem med et referat, der fastlagde fortsatte drøftelser om skærpet overvågning af EU’s ydre grænser, men ingen handling. Disse hensigtserklæringer har stået løbende på dagsordenen, siden EU i 1999 fik overdraget ansvaret for sikringen af unionens ydre grænser uden overhovedet at gøre noget ved sagen i de efterfølgende mere end 20 år. Tomgangen fortsætter uden hverken danske protester eller handling.

Alt fortsætter således som det plejer. Selv den mest optimistiske vælger kan ikke se den mindste forskel på den tidligere socialdemokratiske mindretalsregering og den nye SVM-regering. De borgerlige nødskrig fra de blå ruiner fortaber sig i murbrokkerne. De lovede os et handlingsministerium, og vi fik et gravkammer.

Den 18.februar 2023

37 Thoughts to “NØDSKRIGET FRA RUINERNE AF BLÅ BLOK”

 1. ino

  Trods Aamunds omsiggribende elendighed er vi hidtil sluppet for februar måneds ellers sædvanlige snesjap. Et lille lyspunkt, javel, men dog et lyspunkt. Regeringen behøver således ikke gøre noget ved klimaet, men det gør den jo nok alligevel.

  1. Niels Poulsen

   Otto, siger det dig noget? Jeg har godt nok aldrig hørt om, at beboere i højhuse bliver evakueret. De menneskeskabte klimaændringers vilde vejr har gjort sin entre.

   God orkan/storm til klimabenægterne.

   1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    Aamunds artikel giver et skarpt og
    oplysende billede af dansk politik, og den fine satire er en
    tillægsgevinst. Vores politikere er nu så evnesvage og uduelige,
    at det nærmest er tragikomisk. De agerer, de snakker og de klovner
    rundt, men leverer de noget som helst godt og nyttigt til det land
    og den befolkning de har ansvaret for? Har de andet i posen end
    skuespil, hykleri, dødssyge udspil, taktiske manøvrer og folkefjendske
    “reformer”?

    Danmark ligner mere og mere en nation på vej mod selvdestruktion
    og selvudslettelse. Indvandringen forsætter, co2-vanviddet fortsætter,
    WEF og WHO galskaben fortsætter, og mange andre former for idioti
    og dårlig regeringsførelse fortsætter. Hvad skal det dog ende med?
    Se de sidste nye dystre og chokerende nyheder hos Snaphanen,
    Hodja, Redacted og Tucker Carlson.

    fin satire.

    1. E. Frederiksen

     “Asger Aamund og
     Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder!

     Hvor er jeg enig med jer, og med den “børnehave” af
     umodne politikere, vi har, bliver det ikke bedre, kun
     værre.

   2. Hvor er vi på vej hen?

    Aamund rammer som sædvanlig plet. Den nye
    regering ligner en plimsoller hvor styreåren har
    sat sig fast, hvor sejl og master er blæst overbord,
    og hvor lasten har forskubbet sig så skuden er
    ved at kæntre. Dårligt sømandskab hele vejen
    igennem. De kan læse op fra søkort, men at føre
    et skib har de ikke meget begreb om.

    OT: Elon Musk advarer nu på Youtube om at der er noget
    helt galt med lederne af USA og Vesten. Han afslører
    at Elizabeth Warren og Joe Biden mfl. ikke har rent mel
    i posen, men er indviklet i omfattende korruption.

    På andre videoer advarer han om at Ukraine krigen
    kan udvikle sig til 3. verdenskrig, og at det kan betyde
    Vestens udslettelse, og måske hele menneskehedens
    tilintetgørelse. De nyeste atombomber udvikler ildkugler
    der er flere kilometer i diameter.

    Youtube, Twitter, Snaphanen og Hodja har i det hele
    taget godt fat i hvad der sker i verden. Redacted og
    Gravitas har meget om krigen midt i Europa. National
    Geographic har videoer om grusomhederne i Taliban,
    ISIS og ISIL landene.

    Det fremgår klart, at enten fastholdes
    og genopbygges demokratiet, eller også er
    europæerne dømt til en mareridt-agtig fremtid.
    De nuværende demokratier er kørt af sporet, og er blevet
    til parodier på sig selv. Også EU fungerer mere totalitært
    end demokratisk. Der advares kraftigt mod WEF, WHO
    og FN mv.

    Et ægte og direkte demokrati må etableres, ellers venter
    kun statsterror og rædsler. Der er ikke længere råd til
    naivitet og passivitet. Se hvad der sker i Holland hvor
    der er store og vrede protester mod den “grønne” omstilling.

   3. Bente Jørgensen

    Det er ikke stormen som har den store betydning, men derimod elendigt beton, som er brugt til byggeriet.
    Kombinationen af elendigt byggeri og storm, betyder så, at man har været nødt til at evakuere, IKKE stormen i sig selv !!!!!

 2. Michael Andersen

  Års woke indflydelse har splittet danskerne op i nye og gamle, unge og ældre, klima og fossiler, åbne og lukkede grænser, fri sex og mådehold, uansvarlighed og ansvar samt afhængighed og selvstændighed.

  I kulissen sidder et hold og gnider sig i hænderne over at nye og gamle danskere ikke kan finde sammen i det de har tilfælles, men i stedet skændes over det der adskiller dem.

  De 51 % holder fast i magten ved på Machiavellisk vis at splitte de 49 %.

  Splittelsen fortsætter indtil nye og gamle danskere opdager at de har en fællesmængde af konservatisme, tro og traditioner tilfælles, hvilket pudsigt nok, også er hvad de mange blandt de 51 % afskyr og foragter.

  Splittelse eller nytænkning?

 3. Niels Poulsen

  “Splittelsen fortsætter indtil nye og gamle danskere opdager at de har en fællesmængde af konservatisme, tro og traditioner tilfælles …”

  Hvad forestiller du dig? En alliance mellem Islamisk Trossamfund, Hizb ut-Tahrir, Indre Mission, Jehovas Vidner, Tidehverv, Kristendemokraterne og den nynazistiske gruppe Den Nordiske Modstandsbevægelse?

  1. Michael Andersen

   Det virker til at woke kulturen bruger ethvert argument og enhver argumentationsform for at gavne deres sag. Men ligesom med værdier, er nogle bedre end andre.

   I Tyskland er det ikke i orden at kansleren overtræder princippet om neutralitet.

   Ifølge en afgørelse fra forbundsforfatningsdomstolen overtrådte daværende kansler Angela Merkel sin neutralitetspligt, da hun kaldte valget af Thüringens premierminister Thomas Kemmerich med CDU’s og AfD’s stemmer for “utilgiveligt”. Således var AfD’s retssag mod den tidligere kansler vellykket.

   I USA er de venstreorienterede opslugt i deres had til Trump. Had og splittelse tjener de få og rammer de mange.

   Vi er på vej til at blive som Sverige og i fare for at ende som Sydafrika, medmindre der tænkes nyt og et flertal af befolkningen samles om en bevarende og retningsændrende politik.

   Derfor bør man fokusere på det samlende, frem for det splittende.

   1. Niels Poulsen

    “Derfor bør man fokusere på det samlende, frem for det splittende.”

    Danmark har fået en samlingsregering bestående af de tre største partier fra højre og venstre i det politiske spektrum. Den yderste højre- og venstrefløj er isoleret.

    Min sjæl, hvad vil du mer?

    1. Michael Andersen

     “Den yderste højre- og venstrefløj er isoleret.”
     Højre- og venstrefløjen demonstrerer sammen mod krig og for fred.

     19/2. Rage against the war machine. Washington D.C

     25/2. Gemeinsame Großdemo gegen Waffenlieferungen am 25. Februar in Berlin mit AfD und “Die Linke” für den Frieden.

     Midtens partier deltager ikke.

     Forskellen er at midtens samlingspartier taler med interessegrupper mens højre- og venstrefløjen taler med vælgeren.

     “Danmark har fået en samlingsregering bestående af de tre største partier fra højre og venstre i det politiske spektrum.”

     Her er hvad man er enige om:

     Krig er fred
     Frihed er slaveri
     Uvidenhed er styrke

 4. Ivan Dybdal

  “Hvad skal det nytte”, spurgte Viggo Hørup (avisen Politikens grundlægger) i 1883 i Folketinget i en debat om befæstningen af København. Vi står samme sted i dag.
  Vi danskere er, som vi altid har været.
  I Danmark har betalingen i procent af BNP til Nato været faldende siden 1955. To procent er kontingentet, som vi aldrig har betalt. Det har dog ikke medført, at vi er blevet smidt ud af foreningen. Smart nok!? 🙂
  Folketinget besluttede sidste år, at Danmark skal bruge to procent af bnp på forsvaret inden udgangen af 2033, så vi kan leve op til den NATO-forpligtelse, vi oprindeligt lovede vores allierede at vi ville opfylde i 2024. Hvad skal det nytte?

  Den socialistiske tro – overvejende i den socialdemokratiske variant – bliver alle danskere opflasket med fra vuggestue over børnehave, i skole og videre i ungdoms- og voksenuddannelse. Det er ligeledes den tro, der prædikes i statens altdominerende massemedier, DR og Tv2.

  “Nyhederne er statsstyrede. Danmark er et af de lande, hvor staten fylder mest i mediebilledet. Staten ejer de to store tv-selskaber og dominerer radiomediet. Langt størstedelen af mediestøtten går til Danmarks Radio (..) Vi nærmer os det punkt, hvor halvdelen af nyhedsjournalisterne er ansat i offentligt ejede medier eller direkte hos myndighederne. I den årlige europæiske undersøgelse af pluralismen i medierne, finansieret af EU, slår Danmark mest negativt ud, når det gælder koncentrationen af ejerskabet i medierne. Forklaringen er statens rolle.
  (mit klip fra: Nyt medieforlig tilgodeser endnu en gang DR. Analysechef Otto Brøns-Petersen. Cepos. Center for Politiske Studier. 29. maj 2022)

 5. Jc Holland

  Asger Aamund slår både Tirsdagsanalysen og Besserwisserne med mange kilometer. Tænk sig hvis det var Asger som tronede frem hver tirsdag og fredag… så ville danskerne blive klogere og ikke dummere.!!

  Vesten drøner mod afgrunden.
  Håber Orban, vor tids Churchill redder Europa fra Ragnarok.!!

  1. E. Frederiksen

   Enig Jc Holland
   !Tænk sig hvis det var Asger som tronede frem hver tirsdag og fredag… så ville danskerne blive klogere og ikke dummere.!!
   Men det turde regeringen ikke risikere, de ønsker fordummelse af
   “slaverne”.

   VESTEN DRØNER VIRKELIG MOD AFGRUNDEN, hvad tænker eliten dog på, tror de, de undslipper?
   Så mange hemmelige bunkers, er der trods alt ikke.

 6. Træt

  Kommissæren NP fra Sandhedsministeriet insisterer på at optræde her som Big brother på skærmen i “1984”.

  Så længe han ikke kan tortere os på værre vis end det, så kommer i hvert fald jeg ikke til inderst inde at tro på at 2+2=5

 7. Flaben Fræk

  Lad os et kort øjeblik forestille os, at Regeringen Mette Frederiksen II, var et privat foretagende/firma, så ville Sø- og Handelsretten, fogedretten (eller anden relevant myndighed) omgående udstede insolvenserklæring, alt med henblik på, omgående, at få erklæret foretagendet konkurs.

  Og, selvfølgelig, drage omsorg for at samtlige ministre blev pålagt konkurskarantæne – Formentlig en særlig langvarig konkurskarantæne pålagt Baron von Græsted, for uforsvarligt brug af Forsvarets Challenger fly.

  1. Flaben Fræk

   Som Frau Christine Richter skriver i sin klumme i Berliner Morgenpost: Die gute Nachricht zum Schluss – Den gode nyhed i tilfældet Baron von Græsted, er, at hvis han bliver ved med at flyve som en gal i forsvarets fly, så vil han ene mand opfylde de efterspurgte forsvarsudgifter på 2% af BNP – Helt uden at affyre blot en enkelt kanon; ganske humant, ikke sandt, den ros skal udenrigsministeren trods alt have.

   Den dårlige nyhed: Hvad mon seneste, helt overflødige, besøg i Washington, med følge og accommodation, m.v. har kostet fædrelandets sagesløse skatteofre? – 3 til 5 millioner?

 8. Karsten Lund

  Tænk, hvis venstrevælgerne tilbage i 1987 havde taget konsekvensen af deres fuldt berettigede utilfredshed med Venstres folketingspolitikere og deres socialdemokratiske ageren:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/11/28/utilfredse-venstrefolk/

 9. Michael Andersen

  Borgerlige og konservative er særligt ramt på deres mest ømme punkt, nemlig rationaliteten.

  Borgerlige og konservative er ramt af klimakrise ideen, der er vor tids mest skelsættende ide. Problemet er at en skelsættende ide ikke opstår af sig selv, den får heller ikke momentum af sig selv og den lægger heller ikke beslag på enorme fremtidige ressourcer af sig selv.

  Enrique Mendizabal der driver Onthinktanks har en interessant artikel om kunstig intelligens (AI) og bruger ChatGPT til at besvare spørgsmål.

  ChatGPT svar er:
  “ChatGPT kan bruges til at analysere store datasæt, såsom indlæg på sociale medier eller nyhedsartikler, for at identificere tendenser eller mønstre, der muligvis ikke umiddelbart er synlige for mennesker. Dette kan især være nyttigt for tænketanke, der fokuserer på politiske spørgsmål, der er påvirket af den offentlige mening eller mediedækning, såsom klimaændringer eller sundhedsreform.

  Ved at analysere store mængder data kan ChatGPT hjælpe tænketanke med at identificere centrale temaer og problemer og generere anbefalinger baseret på denne analyse.”

  ”Et andet eksempel på en tænketank, der bruger AI-teknologier, er RAND Corporation, som har brugt maskinlæringsalgoritmer til at analysere data om effektiviteten af interventioner til forebyggelse og behandling af psykiske lidelser. RAND Corporation har også brugt AI-teknologier til at udvikle politiske anbefalinger til håndtering af spørgsmål som klimaændringer og sundhedsreform.”

  Inden Hr. NP råber op om konspirationsteorier, bør man vide at kunstig intelligens ikke er begrænset af etiske overvejelser og at diktatorer heller ikke er det.

  Borgerlige og konservative er ramt af klimakrise ideen, det er et faktum. Overvejelsen går på om ideen er udtænkt i en tænketank, hjulpet på vej af kunstig intelligens og resultatet af års indsamling af data?

 10. Ursula Marta Ilse Overgaard

  Migranter – et problem, der kun bliver større. – ”Jeg har gjort alt, hvad jeg kan, men det slutter aldrig. Der kommer hele tiden nye nationaliteter til, siger Triestes borgmester, Roberto Dipiazza.

  EU IKKE ER I STAND TIL AT LEVERE FÆLLES HOLDBARE LØSNINGER.  

 11. Ursula Marta Ilse Overgaard

  Hmm….. Danmark har verdens højeste skattetryk, men næsten intet fungerer. Syge kan ikke behandles uden en enorm lang ventetid. Skolen taber mange unge på gulvet. Retssager kan ikke dømmes indenfor en rimelig tidshorisont. – Det er bare et lille udvalg af ting, der ikke fungerer. Man kunne blive ved.
  Hvornår mon det går op for folk, at det ikke hjælper at hæve skatterne – og hvor meget kunne Danmarks politikere lære af Schweiz, der lever fint, trods et markant lavere skattetryk. Men i Danmarks politikere ved vi bedre….

  1. Danmarks tungeste byrde er politiker byrden

   Nu skal skattetrykket så alligevel igen gøres tungere. I forvejen er der
   siden 2019 kommet ca. 45 nye afgifter til. Nu vil politikerne så have
   lagt 25% moms oveni næsten alt med dans, fitness, tennis, roning,
   motion, boldspil, sejlads og løb osv., hvis der er noget med klub-
   virksomhed, undervisning eller trænere forbundet med det. En
   EU-domstol påstår at danskerne bør betale mere i skat.

   Regeringen vil også afskaffe fridage m.m. St. bededag er kun begyndelsen.

   Hvad bruger politikerne så vores penge til? Jo, de bruger dem såmænd
   til kamp mod co2, til mere indvandring, til krig i Ukraine, til angreb på
   landbruget, mindre virksomhed og hele middelklassen, til flere kolde
   hænder i bureaukratierne, til pengepakker til Afrika og Arabien, til
   milliardstore støttebeløb til DR, TV2 og aviserne, til kraftig støtte til
   Kvinfo og andre woke feminist-foretagender, og til 117 andre formål
   som de almindelige danskere heller ikke har nytte eller glæde af.

   Hundredvis af milliarder bruges på gak-gak projekter.

   1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

    PS: Landbruget og mange virksomheder skal inden længe
    underkastes en co2 afgift som kan blive en stor belastning
    for dem som skal betale. Og så er der det at co2 ikke er
    andet end et påskud for at plyndre borgerne. Undersøger
    man klima-politikken grundigt, vil man hurtigt opdage at
    co2 ikke er et problem for klimaet. Læs bøger om solen
    og klima-dannelsen, se PragerUs videoer om co2, el-biler
    og vindmøller, læs Lomborgs og Svensmarks bøger osv.
    Se leksika trykt inden co2 løgnen greb om sig.

 12. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Meget viser at de gamle partier er blevet til en “nomenklatura”
  i stil med dem der i de gammelkommunistiske lande ikke bestilte
  ret meget andet end at berige sig selv og terrorisere deres egne
  befolkninger. Chrborgs politik er tæt på at være en slags krig
  mod danskerne. At politikerne er ligeglade, kolde og kyniske overfor
  de almindelige danskere kan ses af deres sundhedspolitik og
  deres ligegyldighed overfor de mange ulykker, tab og skader
  som masseindvandringen afstedkommer. Og kan ses af mange
  andre former for svigt, magtmisbrug og svineri. Og af at de
  lover eet før valg, og så gør det modsatte efter valg. Og daglig
  kan man konstatere at medierne er købt og betalt til at fortie
  og lyve til fordel for politikere som sjofler deres vælgere og
  landsmænd.

  Igen og igen når en skandale alligevel bliver synlig, får vi så
  en lang sludder for en sladder om at nu vil man rette op på
  dit og dat, og nu skal der ryddes op og forbedres, hvorefter
  intet sker eller der sker en forværring.

 13. Piotr

  “Igen og igen når en skandale alligevel bliver synlig, får vi så
  en lang sludder for en sladder om at nu vil man rette op på
  dit og dat, og nu skal der ryddes op og forbedres, hvorefter
  intet sker eller der sker en forværring.”

  JA, præcis! “die dumme dänen” lapper det hele i sig i fællesskabets navn.
  Alle totalt forgabt i den magtliderlige MetteFUSK! Uh-ha, hvilken handlekraft.
  “Die dumme dänen” accepterer at blive udplyndret, at være trælle, at blive fattigere & fattigere hele tiden.
  Vågn dog op af jeres fattige psykose, I fortjener bedre.

  Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

 14. tavsen

  – Jeg er ikke medlem af Nye Borgerlige længere. Jeg er lige blevet ekskluderet for partiskadelig virksomhed, siger Rune Bønnelykke.”

  Kommunistiske tilstande . De aktivistiske medier lykkes med, hvad de ikke klarede i 70’erne

 15. tavsen

  Mens de aktivistiske statslige medier har travlt med bombastiske udtalelser fra blå politikere, bliver rød fløjs totalitære adfærd ignoreret-

  Der har efterhånden været mange af den her slags. Arbejdstilsynet har overtaget mediernes rolle

  https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE15105179/det-koster-en-halv-million-kroner-at-loese-konflikten-i-kulturborgmesterens-afdeling-paa-koebenhavns-raadhus/

  Medarbejdernes utilfredshed med kulturborgmester Mia Nyegaards (R) ledelsesstil på Københavns Rådhus resulterer nu i en sekscifret regning til skatteborgerne.”

 16. Michael Andersen

  I politik lover man at tage ansvar for at blive valgt. Når man er blevet valgt, gennemfører man uden at tage ansvar. Princippet er en evighedsmaskine der er sat i system af de største midterpartier.

  Derfor får danskerne som oftest en homogen regering af mellemmænd der hverken er fugl eller fisk.

  Årsagen er at de store midterpartier ikke brænder for at regere men for magten. Det er synligt at entusiasmen ikke findes i det komfortabelt etablerede og i lokumsaftalerne ingen må høre om.

  Danskernes problem er at de aldrig får den gode løsning, den sikre løsning eller den holdbare løsning.

  Venstrefløjen plejer at ønske social retfærdighed og får nedskæring efter nedskæring. Højrefløjen plejer at ønske belønning efter fortjeneste og får misundelsesskatter. Mange danskere ønsker nærdemokrati og får fjerndiktatur.

  De bedste kompromiser aftales uden mellemmænd og de billigste uden fordyrende led. På fløjene brænder man stadig for vælgerne og mindre for magten. Danskerne er bedre tjent med et samarbejde mellem venstresiden og højresiden.

  Skal Lars B. M. spørge fløjene efter et samarbejde hvor entusiasme er mottoet og princippet er ansvar og ansvarlighed?

  Min sjæl hvad vil du mere…

 17. Den Nervøse

  Godt skrevet, men når nu danskerne ikke vil andet. Jo jo nok flygter vælgerne fra SVM, men de fleste flygter altså til SF! Og det er egentligt kun værre. Danskerne lader ikke til at forstå at betingelsen for velfærd er velstand.
  Nok er der et flertal for at bremse migrationen, men af det flertal er hovedparten velfærdshungrende socialdemokrater. Folk som egentligt kun er imod indvandring fordi indvandrene får de sociale ydelser de selv ville have haft.
  De rige skal betale lyder det, men de glemmer at Danmark løber tør for rige den 5. Januar, og så er der kun omfordelingscirkus tilbage, hvor de 90% rigeste betaler til de 90% fattigste og det administreret nidkært af en større hær af djøffere. I stedet kunne man måske lade de 80% rigeste betale til de 10% fattigste, og så lade folk beholde mere selv, på den måde kunne folk selv bestemme hvad de ville bruge deres penge til, frem for partout at få socialistisk “kultur” stoppet ned i halsen.

 18. H. D. Vind

  Jakob er ellers sådan en pæn mand; men hvorfor i alverden I har genvalgt Lars Løkke Rasmussen, må guderne vide. Hans rolle i migrationspagten kan det ikke have været!

  1. Michael Andersen

   En kædereaktion af forringelser, lukninger og bureaukratisk centralisering?

   Kommunalreformen, som Lars Løkke fik forhandlet på plads, har ændret den offentlige sektor afgørende, og bestemt ikke kun i en retning, som vælgerne støtter.
   6.300 flere akademikere.
   35.000 færre pædagoger, skolelærere, sosu-assistenter og andre ikke-akademiske ansatte.

   1. E. Frederiksen

    Løkke gør intet godt for Danmark, han er kun med til i den regering at ødelægge os.
    Husk Marrakech-aftalen
    Og nu går han med til at jagte Hjorth og Findsen samt
    er modvillig i Samson-sagen, men Mette’s panikhandlinger
    i minksagen samt vilde nedlukninger, dem lukker han gerne
    for at undersøge.
    Store Bededag skal udgå, blot en magt demonstration, han lukker øjne og ører for logiske argumenter imod.
    Hvad skal dette dog ende med?????????

 19. Ivan Dybdal

  Blokpolitik. Kategorierne rød og blå blok er praktiske for medierne. Det gøre det lettere at skrive om politik for journalisterne, når politik kan formidles som en fodbold finalekamp mellem to hold. Men det siger efter min mening ikke nok. Der må supplerende forklaringer til. Opstandelsen om afskaffelsen af Store Bededag har vist det. Politik handler også om følelser og næsten medfødte sym- og antipatier.
  Kommunisterne i Enhedslisten er f.eks nu blevet helt rundtossede. De er ateister, men nu kæmper de for at bevare den kristne Store Bededag!

  Mange i Rød blok havde – før Sovjetunionen brød sammen – sympati for kommunismen i Sovjet og hadede nærmest USA med dens markedsøkonomi. Befolkningen var nærmest fifty-fifty delt. Halvdelen af sanskerne mente f.eks før Jerntæppet og Muren faldt, at USA var den største fare for verdensfreden, mens den anden halvdel mente, at Sovjetunionen var den største fare for verdensfreden (det viste repræsentative opinionsundersøgelser dengang bla. gennemført af Center for Freds- og Konfliktforskning ved Københavns Universitet)

  Den Røde Hærs invasion af Ukraine har nu gjort mange rundtossede. F.eks Pelle Dragsted (EL), der har sagt, at det nu er »fuldstændig gak« at sige at Danmark skal meldes ud af NATO. Pernille Skipper (EL) har sagt, at det ikke giver nogen mening at melde sig ud af NATO i morgen. Eva Flyvholm (EL) har sagt, at Enhedslisten ikke arbejder aktivt for at få Danmark ud af NATO og mener i stedet, at det er »et langsigtet mål«. Det fremgår bl.a af det, de har udtalt til Berlingske onsdag de 9. marts 2022. og det er jo lidt komisk?! 🙂

  Henrik Dahl har i samme avis onsdag d. 17. november 2021 denne rammende kommentar til tankesættet : Hvis Enhedslisten får sit program opfyldt, vil Danmark blive smadret som Venezuela. Man skulle tro, at et parti, der har sagligt uret i alt, først og fremmest ville appellere til de mest enfoldige dele af befolkningen. Men det er ikke tilfældet. Enhedslistens succes skyldes rød indoktrinering. Det er kun 32 år siden, at Berlinmuren faldt, skriver han. Derfor undrer Henrik Dahl sig over, at Enhedslisten er det største parti i København. Og sågar på Bornholm ! 🙂

 20. Michael Andersen

  Godt skrevet Ivan.
  I starten af krigen som få forstår, gik Enhedslisten til demonstration foran den amerikanske ambassade, indtil enhedsledelsen beordrede demonstrationen til den russiske ambassade.

  Det er meget hårdt at gå op imod det woke-socialistiske kompleks.

  Man skal kæmpe imod at mænd kan føde børn og man skal forholde sig til at USAs præsident udbreder en planøkonomisk grøn omstilling.

  Det woke-socialistiske kompleks skaber forvirring.

  Det er bedst at du giver hvad du ejer til oligarkerne, til gengæld bliver du værdsat på seksualitet, hudfarve og race.

  Er du forvirret, er du ikke woke nok.

 21. Ivan Dybdal

  Tak. “det woke-socialistiske kompleks” er et rammende udtryk ! 🙂

 22. Piotr

  @ Michael Andersen. 21/02/2023 at 16:34
  MA. Er enig i langt det meste du skriver.
  Politikere(kolbøtter) elsker at berette at de har ansvar samt at de tager ansvar tager. Intet er en større løgn!
  Vaccine-skandalen er blot et enkelt eks. på lidt skalten&valten, så ser hvad der sker…..
  Tog FUSKen ansvar i Mink-sagen, nu skal vi så til at oprustet i Ukraine (Oh-yes go for it!)

  Måske findes der 3 politikere, der virkelig brænder for at forbedre hverdagen for danskerne og vort fædreland.
  Resten er der kun for at få del i magten, så de selv kan profitere af det!
  Specielt for MetteFUSK og andre socialister, gælder der bare 2 ting:
  Tag Magten! Behold Magten!

  “Mange danskere ønsker nærdemokrati og får fjerndiktatur.” JA! Lad os få direkte demokrati. Til FT, Regionerne og kommunerne. Direkte indflydelse på hvordan vores skattepenge bliver brændt af.

  Med risiko for at blive beskyldt for at tage ting ud af en sammenhæng:

  “På fløjene brænder man stadig for vælgerne og mindre for magten.”
  Det gælder i hvert fald ikke på venstrefløjen, de brænder kun for magten. De giver indtryk af, at være de svages beskytter, men sørger for at udplyndre samme, samt begrænse vores frihed.
  På højre fløjen findes der bare 3 politikere, som brænder for vælgerne.
  Resten sidder kun på tinge udelukkende for deres egen skyld, velvidende at de ikke kan drages til ansvar for noget som helst.

  “Danskerne er bedre tjent med et samarbejde mellem venstresiden og højresiden.”
  NEJ!
  Venstresiden/socialisterne skal ikke have så meget som en bid af min lillefingernegl.
  Alt de kan, er at øge skatter&afgifter/gøre os fattigere og dermed indfører mere kontrol, indfører mere Woke-idioti culture og ikke mindst begrænse vores frihed.

  Findes der nogle tilfælde på, at socialisme/socialister har ført til, at et folk er blevet rigere, opnået et bedre liv(ud over dem selv)?
  CUBA? Venezuela? N-Korea? Rusland? Albanien? Kina?
  Socialister er nasserøve på den produktive del af befolkningen!

  Venligst læs Dybdals indlæg fra idag om kommunisterne i EL. Jamen, det siger jo alt!

  @ Den Nervøse. 21/02/2023 at 17:10
  Den Nervøse har set lyset når “hen” skriver:
  “De rige skal betale lyder det, men de glemmer at Danmark løber tør for rige den 5. Januar, og så er der kun omfordelingscirkus tilbage, hvor de 90% rigeste betaler til de 90% fattigste og det administreret nidkært af en større hær af djøffere.”

  Ja, de 90% fattigste bekender sig til det socialistiske dogme om de bredeste skuldre og derfor nasser de på den produktive del af befolkningen.
  Hvis det nu kunne betale sig at arbejde i DK, ville arbejdsmarkedet regulere sig i løbet af ingen tid, men-men det skal socialisterne ikke have noget, så mister de magten.
  Med tilskud kan socialisterne kontrollere de fattigste, det kan de ikke hvis folk tjener deres egen penge og kan bruge dem efter behov.

  Omtrent 176 af kolbøtterne på hoPPeBorgen er i bund&grund socialister, Hvis de ikke var socialister, ville de vide at deres dage var talte, som kolbøtter i DK.

  OG, her kommer Den Nervøse´s perle:
  ” I stedet kunne man måske lade de 80% rigeste betale til de 10% fattigste, og så lade folk beholde mere selv, på den måde kunne folk selv bestemme hvad de ville bruge deres penge til, frem for partout at få socialistisk “kultur” stoppet ned i halsen.

  Jamen altså hvor er det smukt!
  Sæt bistandshjælpen ned til et minimum (JobCentret kan styre det, de er U-produktive alligevel!) OG, samtidig sæt indkomst-beskatning af arbejde til 12% og halverer momsen.
  Lad det kunne betale sig at arbejde og lad folk selv bestemme over deres indkomst, så ville vi slippe for en masse jammer&elendighed.
  Det socialistiske Regime der hersker i vort fædreland, ønsker ikke at det skal ske, fordi de vil miste magten. Magt er højeste prioritet for Regimet uanset hvad!

  Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

 23. Michael Andersen

  Piotr, hjerteligt tak

  Her er nogle argumenter i forholdet til de største midterpartier.

  1. En holdbar fred kan kun tænkes hvis Ukraine kan forhandle ud fra en klar styrkeposition men de mange rædselsberetninger fra krigen overstimulerer og overbelaster følelserne – mens forstanden udsultes.

  2. Globalisme ødelægger oprindelige kulturer, og dermed ødelægger globalismen menneskets sjæl, og gør det åndløst, dvaskt og fremmedgjort. Mennesket reduceres til en bevidstløs konsument, hvis eneste flig af identitet er en funktion af, hvad man kan forbruge.

  3. Det er bekymrende for Europa og for Danmark, når for store dele af befolkningen reelt eller oplevet ikke vurderer, at demokratiets institutioner og systemer virker til deres fordel.

  4. De eneste, som i dag synes at kunne give de kortuddannede, ufaglærte og socialt udsatte i Europa et politisk manifest for deres frustrationer, apati og fremmedgørelse er de højrepopulistiske partier.

  5. Klimakrisen som venstrefløjen ser den, løses ved at danskerne bliver fattigere og kineserne bliver rigere.

  Hvis ikke fløjene skal rette Danmark op, hvem skal så?

  Venligst

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *