DIES IRAE, DIES ILLA SOLVET SAECLUM IN FAVILLA

Vredens dag, den dag hvor Verden opløses i aske. Sådan lyder indledningen på den gamle katolske dødsmesse fra 1200-tallet. Den danske fodboldverden mødte vredens dag og måtte se sin verden opløses i aske, da landsholdet og DBU-toppen med halen mellem benene sneg sig hjem efter en impotent og skamløs indsats ved VM-kampene i Qatar. Inden afrejsen blev der ellers spillet med musklerne og pralet med vores moralske overlegenhed over for slavepiskerne og bøssehaderne i ørkenstaten, der nu skulle lære  at opføre sig ordentligt. Den altid euforiske danske sportspresse var sikker på, at landsholdet havde alle muligheder for ’at gå hele vejen’. Det kunne meget vel ende med guld til Danmark eller i hvert fald en plads på podiet. DBU overgav sig helt til tidens førende modebølge, regnbuebevægelsen, der insisterer på, at alle mennesker rummer flere kønsidentiteter, hvoraf nogle dog ligger skjult i vores bevidsthed. Men facit er, at  inde i enhver mand lurer der en bøsse eller en trans, der kun venter på at springe ud. Budskabet fra de kønsmangfoldige NGO’er er således, at det er normalt at føle sig kønsflydende, hvilket ikke ses som et fænomen, der kun omfatter en lille minoritet af befolkningen. Kendsgerningerne siger ganske vist noget andet, men hvem interesserer sig for sandheden, når man har en vindersag?

 Aalborg Universitet har i samarbejde med Statens Seruminstitut i 2019 publiceret en større undersøgelse med titlen ’Sex i Danmark’ baseret på interviews med over 62 000 adspurgte. Heraf opfattede kun 1,1 procent af respondenterne sig som homoseksuelle, altså 1 ud af hver 100 mænd. Kun 0,05 af de adspurgte mænd opfattede sig som transseksuelle. Det svarer til omkring 2500 mænd i Danmark. På denne papirstynde minoritetsbaggrund på man sige, at det er godt gået af regnbuebevægelsen, at fremstille kampen for den flydende kønsidentitet som en folkesag, der støttes af hele det politiske og mediemæssige spektrum. Selv kongehuset støtter begejstret pride paraderne. DBU lod sig henført rive med af regnbuebølgen og fik spillerne med på vognen. Politikerne var støttende Juhu-gruppe i baggrunden med vendekåben anbragt på begge skuldre: På den ene side skulle Danmark spille med i turneringen, nu da man havde kvalificeret sig. På den anden side ville det officielle Danmark ikke vise sig i Qatar, hvilket vil demonstrere, at den danske regering tager afstand fra slavestatens behandling af homoseksuelle. Men på den tredje side viser vi vores protest med afdæmpet diskretion, da vi her i landet ikke ønsker at provokere de flere hundrede tusinde muslimer, hvis holdninger flugter fint med Qatars islamiske værdier.

DBU og landsholdet dumpede med et brag både på fodboldbanen og med sit kønsmoralske korstog. Det kan vi ikke lave om på, men vi kan måske lære af vores massive fejltagelser. For det første må både DBU og vores politikere erkende, at moral er et absolut og ikke et relativt begreb. Beslutter man sig for at modsætte sig tyranni og undertrykkelse, så skal det gælde alle tyranner overalt og ikke kun nogle få, der udvælges af døgnets politiske modebølge. I 2016 aflagde en større dansk delegation med kronprinsparret i spidsen officielt besøg i Saudi-Arabien og Qatar. Det havde åbenbart ikke gjort noget indtryk på det officielle Danmark, at i Saudi-Arabien korsfæster man stadig rigets fjender, der er op til 200 offentlige henrettelser om året. Hugger en sulten mand et rundstykke hos bageren, koster det hånden. Det er topmålet af officielt hykleri at organisere pomp og pragt besøg i islamiske diktaturer og så få år efter fordømme Qatar for tilstande, som også eksisterede under kronprinsparrets besøg i 2016. Samtidig lader regeringen Saudi-Arabien slippe for enhver kritik, skønt landet netop i år fremturer med næsten 200 offentlige henrettelser.

Konsekvensen af høj moral i praksis er et sportssamkvem kun med denne verdens vaskeægte demokratiske retsstater, som udgør et antal på 40 ud af FN’s 193 medlemsstater. En anden konsekvens af god moral ville være udvælgelsen af mærkesager, der har meget tungere etisk betydning end at være ambassadører for bøssebevægelsen. Danmark er et kristent land. Det står endda i grundloven, hvilket etisk forpligter os til at hjælpe og støtte kristne i nød. Ifølge organisationen Open Doors er der i for tiden hele 300 millioner kristne, der undertrykkes, forfølges og diskrimineres overalt i de islamiske kultursamfund. Det ville være en moralsk værdig sag for landsholdet at bære armbind med et kristent kors for at vise vores solidaritet med de forfulgte kristne. Men også dette ville være udtryk for et valg og fravalg af etiske mærkesager, et dilemma der er umuligt at løse uden kritik og fordømmelse fra kredse i samfundet, der prioriterer andre værdier og holdninger.

I  stedet må vi vælge at lade vore atleter have idrætssamkvem med alle lande uanset styreform og holdning til menneskerettighederne. Politikerne må derfor tage hele ansvaret for etiske, kulturelle og politiske aktioner og holde sportsfolket udenfor. Havde vi gennemført dette ved VM i Qatar, havde fodboldlandsholdet sluppet for at lege moralens vogtere til gavn for spillernes konkurrencekraft på kamppladsen.

36 Thoughts to “DIES IRAE, DIES ILLA SOLVET SAECLUM IN FAVILLA”

 1. ino

  Som sagt: Hold kæft og spil bold.

 2. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  Vi lever efterhånden i en næsten
  komplet løgneverden skabt af MSM.
  De har længe forsøgt at bilde os ind at det
  var normalt at være unormal, og at alle dem
  som ikke var underlige, unaturlige, skøre
  eller perverse, burde skamme sig. De har
  igen og igen fremstillet det som at at hvis
  man ikke var afvigende eller så speciel
  at man tror på at der er mindst 275
  forskellige køn, var man en indskrænket,
  håbløst gammeldags nar og en intolerant,
  kontrær og uoplyst person lidende af fobier
  og fordomme.

  MSM/ DR holder befolkningen for nar med
  utallige løgne, fortielser og overdrivelser. Hvis
  det kun var mht. bøsser og lesbiske mv. kunne
  det endda gå an, men når de også lyver og
  vildleder om ting der angår rigets sikkerhed,
  danskernes fremtid og samfundets funktioner,
  begynder det at være alvorligt, farligt, råddent
  og landsskadeligt.

 3. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  MSM er kommet så langt ud
  at de baner vejen for alle mulige former
  for ondskab og idioti. Ja, de er blevet så
  korrupte og ekstremistiske, at de støtter
  globale, rødfascistiske, morderiske og
  totalt hensynsløse kræfter som stræber
  efter magt og rigdom for enhver pris.
  Man har forrykte drømme om verdens-
  herredømmet, og på vejen udfolder
  man en blodtørst som er helt utrolig.

  Det er klogt at holde sig orienteret ved
  at læse Aamunds artikler og ved at se
  Snaphanens og Hodjas videoer om det
  vanvid, den folkeudskiftning og den
  massedød der er begyndt at hærge
  Europa og USA mv. Se f.eks. de
  afslørende videoer fra de sidste 8-10 dage.

 4. Jakob

  Jeg har stor respekt for Aamund selvom jeg ikke er enig i alt. Derimod er jeg forundret over al det vrøvl som der skrives i kommentarerne. Umiddelbart virker det til at en lille håndfuld forfatter deler en masse konspiratoriske indlæg som jeg faktisk tror at Aamund er for klog til støtte. Det virker derfor til at denne blog er en slags ventil for tosserne, hvor de kan dele / skrive om deres paranoide forstillinger. Ved gennemlæsning af kommentarerne virker det til at forfatterne må være “tabere / deplorables” som er skuffede over deres egen manglende succes..

  1. Michael Andersen

   Generaliseringer såsom “en lille håndfuld” “tosser” og “tabere” med “paranoide forestillinger” tjener ikke formålet med en debat, nemlig at blive klogere.

   Klogere bliver man når debattører opstiller hypoteser, eksemplificerer, støtter sig til fakta, stiller spørgsmål og henviser til kilder.

   Jakob, prøv med spørgsmål og henvisninger, fremfor udskamning.

   Venligst

 5. De tre musketerer

  Virologen dr. Yeadon, dr. Malone og
  nobelprismodtageren i kemi/medicin
  Luc Montagnier og mange flere, advarer nu
  på Youtube og Snaphanen om at “pandemien” er
  blevet misbrugt på det groveste af obscure politiske
  kræfter. De siger at menneskeheden er under angreb,
  og at en række lande, er i fare for at et totalitært,
  digitalt og stalinistisk “1984” tyranni vil opsluge Vesten.
  (Dr. Mike Yeadon on the goverments pandemic management)

  Iflg. flere kilder pønses der på at indføre “vaccine”tvang og på
  at gøre digitale “vaccinepas” obligatoriske, hvorefter man vil
  have jernhård statslig “social” kontrol med hver enkelt borger
  ligesom i Kina og Nordkorea.

  Det er nok senere end vi tror. Tiden er ved at løbe ud. Hvis
  det ikke skal ende med et umenneskeligt, grusomt, iskoldt
  og ubarmhjertigt diktatur, må alle demokrater begynde at
  samle sig for at bevare demokratiet, ytringsfriheden og den
  enkelte borgers og families menneskerettigheder.

  Visse fascistiske grupper arbejder også på at “decimere”
  landenes befolkninger. Det er et pænt ord for at udrydde
  eller myrde millioner af mennesker. Se Snaphanen og
  læs bøger om statsterroren og massemordene i lande
  som Kina, Cambodia, Sovjet-unionen, Nazi-Tyskland osv.

 6. Vimsesjov

  Ja, må de vimse rundt i med deres one love armbind i fred. De præsterede som man må forvente af en bøssekarle. Rip.

 7. Ivan Dybdal

  Godt indkast af AA. Er det ikke mest statsradiofonien (DR&Tv2), der kører anti-OL i Qatar kampagnen? Har de fleste ikke gennemskuet den som mediehetz, der skal promovere godhedsindustrien seneste påfund?
  Det bekræfter desværre den gamle sandhed:
  Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt ! 🙂

  Der var Olympiske Lege i Berlin i 1938 og i Peking i 2008.
  Danmark deltog i begge uanset, at der er lige så mange koncentrationslejre i kommunist Kina i dag, som der var i det national socialistiske Tyskland dengang.

 8. Ivan Dybdal

  Er det ikke mest statsradiofonien (DR&Tv2), der kører anti-VM i Qatar kampagnen? Skulle der selvfølgelig stå.
  PS. statsradiofonien (DR&Tv2) forsøger styrer meningsdannelsen i DK. Stop det nu, tak !

 9. Karsten Lund

  Og mens vi beskæftiger os med Qatar og i det hele taget den muslimske verden ,så forholder det sig sådan, at alle tilrejsende ikke-muslimer skal Islam følge eller land fly.

  Her hos os er det omvendt.
  Her er Danmark en gave fra Allah, hvor Allahs raske følgesvende kvit og frit kan gøre, som det behager dem.
  Og sandelig om ikke et sædvanligt stort vælgerflertal senest har bekræftet dette forhold i forlængelse af deres stemmeafgivelse ved folketingsvalget, den 01 november i år.

  Forstå dét, hvem som kan!

 10. Fra velfærdsstater til terrorstater

  DØDSTRUSLER MOD DANSKERNE FRA NYE UVENTEDE RETNINGER

  Måske er vredens dag hvor
  verden opløses til aske, på vej til Europa og Danmark.
  Meget tyder på det. For EU, WHO, WEF, FN og diverse
  røde foretagende har pt. travlt med politiske planer om
  at omdanne Vesten til et totalitært helvede, hvor de
  brede befolkninger er undersåtter under et system som
  fratager dem alle rettigheder og enhver indflydelse.

  De vil blive underkastet et diktatur verden aldrig har
  set magen til. Et tyranni hvor avanceret teknologi
  vil overvåge alle døgnet rundt, og det så effektivt at
  staten vil vide alt om dig. Mens du intet vil vide om
  staten og dens hensigter. Anonyme ansigtsløse
  bureaukrater, digitale systemer og robotter vil
  bestemme din skæbne. Under alle omstændigheder
  bliver du en slavearbejder som vil blive underkastet
  et mareridt af syge og perverse tvangsordninger.

  AKTIV DØDSHJÆLP camoufleret som sundhed eller
  velfærd kan blive et af “tilbudene”. Om du har lyst
  eller ej til at tage imod “tilbudet” vil ikke interessere
  “systemet”.

  Læs videre hos Snaphanen og Hodja om den djævelske
  politik som marxister, nihilister og andre åndsformørkede
  betontænkere er ved at udvikle. Se hvad der sker i Holland,
  Sverige og Canada,

 11. Bastardo

  I al stilfærdighed:

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

 12. Michael Andersen

  I dagens sociale mediekultur ville Jesus – som efter alt at dømme burde tjekke mange af de progressive kasser for offerrolle og magtesløshed og efter mange beretninger fremførte en lang række af deres erklærede holdninger – blive digitalt korsfæstet og forseglet i en virtuel sag.

  Med andre ord ville Jesus blive ”canceled” og hans kristne tilhængere kastet vedholdende ind i et online colosseum og udsættes for ”Damnatio ad bestias” uden midler til selvforsvar, blot fordi tilhængerne nægter at underkaste sig sludder, hykleri og ofte irrationelle diktater pålagt af dem med andre synspunkter.

 13. Ole Madsen

  Så længe olympiader, verdensmesterskaber, europamesterskaber, med mere, afholdes som konkurrencer mellem nationerne med varierende værtsnation, vil det være umuligt at holde sport og politik adskilt. Ingen vil være i stand til at lægge sine moralske eller politiske idealer helt til side, uanset at det handler om sport.

 14. Henrik Wegmann

  Man siger jo, at sure gamle mænd altid synes, at Verden er af lave. Men hvad nu hvis de har ret?

  Og kunne det så mon skyldes det klarsyn, som mange får med alderen? Når man livet igennem har udviklet sine analytiske evner og akkumuleret en betydelig viden og erfaring om samfundet og den menneskelige natur. Måske burde yngre mennesker – og især utopister og fantaster – respektere dette klarsyn og tage ved lære i stedet for at nedgøre det.

  Under alle omstændigheder kan man konstatere, at sure gamle mænd ikke står alene med deres synspunkter. Topledelsen i en af Tysklands absolutte industrigiganter, BASF, har meddelt, at de, efter at have fastholdt deres produktion i i Tyskland siden 1865, nu vil flytte store dele af produktionen ud af Tyskland og ud af Europa som direkte konsekvens af årtiers tåbelig og erhvervsfjendtlig lovgivning. Især EU og den grønne omstilling modtager voldsom kritik af firmaets administrerende direktør Martin Brudermuller. Iflg. JP Erhverv tegner han et “næsten dystopisk billede af et dysfunktionelt Europa, der vil tabe terræn til andre lande og regioner”.

  Måske skulle man lytte lidt mere til sure gamle mænd og lidt mindre til de mange virkelighedsfjerne og destruktive politikere, som har bragt Verden af lave.

  1. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

   “Sure gamle mænd” er et udtryk som DR-kvinder og feminister
   har brugt mange gange. Andre gange beskrives de danske mænd
   som dumme, primitive, værdiløse og overflødige. I skilsmisse-
   systemet har de røde kvindesags-kvinder og ligestillings-gimper
   fået det ordnet sådan at fædres værdi ansættes til under en
   tiendedel af mødres.

   Hvad unge politiske aktivister angår, er de fleste af dem verdensfjerne,
   uvidende og faktaresistente tåber uden mindste jordforbindelse.
   De trænger til at få lært noget af andres erfaringer og indsigt,
   men de er for dumme, for selvsikre, for navlepillende og for
   fanatiske til at lytte til andre. Eller de er hjernevaskede så
   grundigt, at de er blevet helt robotagtige. Blot lyt til co2 og
   klima-aktivisterne og de woke typer i EL, R og SF mv.

   Sandheden er nok at hvis partier og folk ikke snart får lært noget
   af andre landes historiske erfaringer, er danskerne dømt
   til terror og udryddelse. Visse kredse lægger visse planer i
   denne tid. Planer så djævelske at man skulle tro det var løgn.
   Se de hårrejsende afslørende videoer hos Snaphanen og Hodja.

 15. Ivan Dybdal

  Set her 4609 kilometer i flyafstand, synes jeg, fodbold VM 2022 i Qatar har været godt afviklet indtil nu.

  Vi bør samtidig være opmærksom på den ‘fredsaftale’ med Israel, “Abraham-aftalerne”*.

  Der er i dag mange arabere, der besøger Israel med de flyforbindelser, der nu er etableret. Bla a med de daglige Emirates flyforbindelser Dubai-Tel Aviv.

  “Abraham-aftalerne” er dem som ‘palæstinenserne’ hader ligesom deres venstreorienterede støtter i vesten. Måske er det den dybere årsag til statsradiofoniens (DR&Tv2’s) hetz mod VM-fodbold i Qatar?

  *”Abraham-aftalerne er en fælles erklæring mellem Israel, De Forenede Arabiske Emirater og USA, der blev indgået den 13. august 2020. Efterfølgende blev udtrykket brugt til kollektivt til at henvise til aftaler mellem henholdsvis Israel og De Forenede Arabiske Emirater og Bahrain”. Wikipedia

  1. Ivan Dybdal

   PS. til “Der er i dag mange arabere, der besøger Israel med de flyforbindelser, der nu er etableret”->
   Sun, 18 Dec 2022
   operated by Wizz Air Abu Dhabi
   06:40Abu DhabiUTC+4
   3h 55m
   08:35Tel-AvivUTC+2

 16. Der var engang et yndigt land

  SIDSTE NYT – NYESTE NYT

  I den allerseneste og nyeste video sat på for et par timer
  siden, giver Snaphanen os nu SIKRE VIDENSKABELIGE
  BEVISER. Se selv efter. Og døm selv om Søren Brostrøm
  og hans ligesindede fra S, S-I, S-S og DR har levet op
  til deres ansvar.

 17. Michael Andersen

  I 2020erne er den sunde fornuft blevet udfordret men nu kan vi med hjælp fra Merriam-Webster og Oxford Dictionary sætte ord på. Ærlige og fornuftige mennesker, er oppe imod ”Gaslighting” fra miljøer i en ”Goblin-tilstand”.

  I år søgte de store hjerner i ordbogsverdenen højt og lavt – for det meste lavt – for at bestemme årets ord: ”Goblin-tilstand”.

  Årets ord fra Oxford Dictionary er ”Goblin-tilstand”.

  Oxford Dictionary definerer ”Goblin-tilstand” som en form for adfærd, der er kompromisløst selvoptaget, doven, sjusket eller grådig, typisk på en måde, der afviser sociale normer eller forventninger.

  En Goblin er et lille, grotesk, monstrøst væsen, der optræder i folkloren fra flere europæiske kulturer. De har ofte magiske evner, der ligner feers eller dæmoners, samt evnerne til at skifte form.

  Hvem interesserer sig for sandheden, når vindersager, såsom: kønsidentitet, energiomstilling, vacciner, præsidentvalg og indvandring, hjælpes på vej af ”Gaslighting” fra miljøer i en ”Goblin-tilstand”?

  1. Ivan Dybdal

   Ha, tak for sprog info.
   ”Gaslighting” gør det også nemmere for dem, der vil fremstå med alternativ kønsidentitet? 🙂
   Censuren breder sig til fordel for dem, der ikke selv kan finde ud af det og bruge deres sunde fornuft->

   *EU warns Musk that Twitter faces ban over content moderation
   Nov 30 (Reuters) – The European Union has threatened Elon Musk’s Twitter with a ban unless the billionaire abides by its strict rules on content moderation, setting up a regulatory battle over the future of the social media platform, the Financial Times reported on Wednesday.
   EU industry chief Thierry Breton made the threat during a video meeting with Musk on Wednesday, the FT reported, citing people with knowledge of the conversation.
   Breton told Musk he must adhere to a checklist of rules, including ditching an “arbitrary” approach to reinstating banned users and agreeing to an “extensive independent audit” of the platform by next year, according to the report.
   Twitter and the EU did not immediately respond to Reuters’ requests for comment.
   Breton had previously urged Musk to comply with landmark EU rules against online hate speech and disinformation. The European Commission’s justice chief Didier Reynders had also voiced similar comments.

 18. Ivan Dybdal

  “Gaslighting er en form for psykologisk manipulation, hvor manipulatorerne forsøger at så tvivl på sig selv hos modtageren og skabe forvirring i deres offers sind.
  Typisk søger gaslightere at få magt og kontrol over andre ved at forvrænge virkeligheden og tvinge dem til at stille spørgsmålstegn ved deres egen dømmekraft og følelser.”
  (Oversat ‘ohne gewähr’ af overtegnede af klip fra Wikipedia)

 19. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  ALARMERENDE NYT

  Truslerne mod vi danskeres økonomi,
  kultur, velfærd, liv og sikkerhed har vist aldrig været
  større end nu. Selv i 1939 til 1945 så det ikke så
  dystert ud som nu. Vi står med ryggen mod muren.
  Læs selv hos Snaphanen, Youtube eller Hodja om
  hvad læger og forskere mfl. har fundet ud af om
  “pandemien” og dens “bekæmpelse”.

 20. Henrik Pedersen

  “Det svarer til omkring 2500 mænd i Danmark.”

  Trykfejl. Du mener vel 1500.

  1. Citatet om de 2500 mænd er hentet fra Berlingske hvor forfatteren Kristian Ditlev Jensen i en artikel bringer de nævnte uddrag fra undersøgelsen ‘Sex Danmark’.

   1. Henrik Pedersen

    Hovedregning:
    Ca. 6 millioner indb. i DK. Ca. halvdelen = 3 millioner mænd.
    De 0,05% er korrekt og fremgår af Sexus-rapportens side 13.
    3.000.000 x 0,05% = 1500 transmænd.

    Konklusion: Kristian Ditlev Jensen kan ikke hovedregning!

    1. Henrik Pedersen

     NB: De 2500 transmænd fremgår IKKE af undersøgelsen ‘Sex i Danmark’ og må derfor være Kristian Ditlev Jensens egen (og forkerte) tilføjelse.

    2. Det gør jo kun min argumentation stærkere. Jeg kender Kristian som et fint menneske og en glimrende forfatter, men måske er han ikke så skrap til det med tal. Så vi siger 1500.

 21. Prins Valiant fra Thule

  Hvis danskerne kun er 4.5 millioner,
  er tallet endnu mindre, nok ca. 1100.
  For indvandrerne har man ikke spurgt,
  for at undgå at fornærme dem.

  Bortset fra det, så risikerer de 4.5
  millioner danskere at blive “reduceret”
  eller fordrevet (men hvor vil de flygte
  hen?) , så der om få år ikke vil være
  ret mange tilbage. Ser man på
  hvordan civile ikke-muslimer behandles
  i Afrika og Arabien, vil man støde på
  den ene massakre og masseudryddelse
  efter den anden. Hertil kommer at visse
  dæmoniske og fascistiske kræfter driver
  deres spil i Danmark og Europa. Det
  er der nyt om hos Snaphanen.

  1. Henrik Pedersen

   “For indvandrerne har man ikke spurgt, for at undgå at fornærme dem.”

   Vrøvl.

   Rapporten er baseret på stikprøver fra 62.675 danske statsborgere, herunder også personer med muslimsk kulturbaggrund.

   1. Michael Andersen

    De allerfleste af rapportens resultater og konklusioner er baseret på 62.675 respondenters besvarelser (eller undergrupper heraf) fra den samlede rapportstikprøve på 215.000 personer.

    Bortfald på grund af manglende eller delvise besvarelser

    I Tabel 2.02 (Appendiks B) præsenteres bortfaldet på i alt 65,4%.

    Bortfaldet er markant større blandt personer med muslimsk kulturbaggrund.

 22. Prins Valiant fra Thule

  Måske det er HP der vrøvler. Hvorfra véd han hvor mange
  muslimer der har villet deltage? At statsborgerskaber smides
  i grams, véd enhver der følger lidt med. De fleste kulturfremmede
  vil ikke lade sig udfritte af vantro, da slet ikke om deres helt
  private holdninger. Det med “danske” borgere skal tages med
  et stort gran salt.

  1. Henrik Pedersen

   Du fortsætter vrøvlet med noget, du ikke ved en dyt om.

   Fra rapportens side 48:
   “Efterkommerstikprøven bestod af 5.000 personer (2.500 mænd og 2.500 kvinder), hvis forældre var født i ét af 17 ikke-vestlige lande med muslimsk befolkningsflertal.”

   Hvorfor kalder du dig for “Prins Valiant” ? Hvis du lider af vrangforestillinger, lægger jeg gerne et godt ord ind for dig, så du kan komme i behandling – eller er det bare fordi, du ikke vil være vrøvlet bekendt.

   1. Træt

    Blandt de muslimske fødemaskiner skal der nok være en del, der hellere ville have været mænd. De må desværre nøjes med overskægget og pubeshår op til navlen

   2. Michael Andersen

    #HP

    Repræsentativitet

    I Tabel 2.04 (Appendiks D) ses den demografiske sammensætning for den undersøgte baggrundspopulation på 4.413.868 danske statsborgere med bopæl i Danmark og de 62.675 respondenter fra den samlede rapportstikprøve, hvis besvarelser udgør datagrundlaget for rapporten.

    Som det fremgår, er der en række ikke ubetydelige forskelle i forhold til baggrundsbefolkningen.

    At andelen af respondenter med muslimsk kulturbaggrund er for lille.

    Demografiske ubalancer blev korrigeret ved hjælp af vægtning.

 23. Prins Valiant fra Thule

  HP er sandelig en modig mand, når han tør bruge sit så almindelige
  navn at han stadig er anonym. Og så er han uhøflig, men forventer
  høflighed fra andre.

  Tillader mig bare at være skeptisk overfor Danmarks statistik og lignende
  foretagender. Vi har fået mange forkerte tal om indvandringen og hvad
  den har medført af udgifter og kriminalitet mv. Og ekstra skeptisk er jeg
  overfor den muslimske del af undersøgelsen. Og hvorfor så lille en del,
  det er da påfaldende. 215.000 personer/ udsendte spørgeskemaer? Det
  må være en undersøgelse der har kostet millioner af skattekroner. Og af
  de 5000 kulturfremmede har vel kun et lille antal svaret seriøst, sagligt og
  ærligt på en del spørgsmål som de sikkert har opfattet som påtrængende,
  uforskammede eller utidigt nysgerrige. (hvad rager det de vantro)

  Sender man 5000 skemaer ud til indvandrere, gider vel højst 200 svare,
  medmindre de betales for at svare. Eller hvordan har man udspurgt dem?

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *