SESAM LUK DIG I !

Så er der folketingsvalg den 1. november. Efter at have udskrevet valget, skiftede Mette Frederiksen på få sekunder identitet fra statsminister til socialdemokratisk partiformand. I stedet for den ventede socialdemokratiske mindretalsregering valgte Mette at trække tæppet væk under Moderaternes eneste politiske eksistensberettigelse: en bred regering hen over midten.  Sådan en vil Mette Frederiksen nu også  have, og Lars Løkke er nu kastet ud i valgkampens stormbrusende bølgehav uden redningsvest. Mette behøver således ikke nogen kongemager. Det klarer hun fint selv. Statsministeren bedyrede som altid, at hun vil kæmpe for et bredt politisk samarbejde, men sendte en klar rød hilsen til danskerne, som nu må vælge om de vil af med topskatten (for de rige) eller om de vil have mere velfærd (til de trængende).

Vi skal nu henslæbe hele tre lange uger til lyden af buldrende tomme politiske tønder, der lover alle alt, over alt, til alle tider. Når den politiske hverdag melder sig den 3. november og mandaterne er fordelt, vil alt dog være som det plejer. Ingen partier har fået styrken til at indfri deres valgløfter, og vi må nøjes med en lang række udvandede og impotente vandgrødsreformer, der ligner alle de andre: sundhedsplatformen, politireformen, skolereformen, forsvarsforligene og den grønne omstilling. En valgkamp er en moderne version af Grimm’s eventyr om Sesambjerget, der åbner sig for den, der kan trylleformularen: ”Sesam, Luk dig op!”. Bjerget åbner sig og præsenterer et skatkammer af gyldne valgløfter til glæde for hele folket. Efter valget råber politikerne: ”Sesam, luk dig i!”, og bjerget adlyder og forsegler for evigt de politiske juveler. ” Man skal jo kunne tælle til 90”, mumler politikerne og skynder sig væk fra deres bedrøvede og skuffede vælgere.

Den tænksomme og fornuftige vælger skal således ikke lytte efter dette valgs politiske reklamesendere, men tænke tilbage på, om fortidens løfter nu også blev indfriet. I de sidste 50 år har de Konservative op til hvert eneste folketingsvalg lovet at sænke skattetrykket, reducere den offentlige sektor, stimulere erhvervslivet og styrke forsvaret. Realiteten har været, at de Konservative i en lang række forlig ’hen over midten’ har medvirket til at øge skattetrykket, opfede den offentlige sektor, brandbeskatte iværksætterne og reducere forsvaret til en rygende ruin. Så langt tilbage øjet rækker, har Socialdemokratiet lovet mere velfærd i form af flere varme hænder i omsorgssektoren, flere sygeplejersker og bedre ældrepleje. Resultatet har været masseansættelser af administrativt personale i det offentlige, nul flere sygeplejersker, men plejehjem, hvor de gamle lever af ugegamle madpakker og bliver aftørret med våde klude i stedet for et bad. Sygehusene er på sammenbruddets rand som følge af dårlig ledelse og manglende ressourcer.

Som statsminister lykkedes det i nogen grad for Anders Fogh Rasmussen at holde sin politiske valg-etik på dydens smalle sti. ” Det vi lover før valget, gennemfører vi efter valget”, sagde han. Det klarede Fogh ved inden folketingsvalget at aftale med Dansk Folkeparti, hvad de ville gå med til som parlamentarisk grundlag for regeringen. Prisen blev en massiv forøgelse af de offentlige udgifter, der i perioden 2001 til 2010 steg med 80 milliarder kroner. Venstre i dag holder sig kun politisk oprejst, fordi partiet ikke ved hvilken side, det skal falde til. Jakob Ellemann vil gerne opfattes som en slags borgerlig, men er helt med på det socialdemokratiske velfærds-evangelium, hvor hele det økonomiske råderum bruges på sociale formål.

Den kloge vælger bør nok ikke sætte sit kryds ved de partier, der hensynsløst har gennemført en hasarderet ’grøn omstilling’ uden at tænke på sikkerhed i energiforsyningen. EU har med helhjertet støtte fra et næsten enigt Christiansborg i årevis lukket for fossile energikilder og atomkraftværker uden at sikre en alternativ stabil og billig energiforsyning. Resultatet er nu en energikrise, der er selvskabt, og som har anbragt virksomheder og husholdninger i en katastrofal situation. Et politisk flertal mener stædigt, at løsningen er en endnu mere hårdhændet omstilling til vind- og solenergi. Det er samfundskriminelt at politikerne ofrer borgernes eksistensgrundlag for at kunne være en del af den internationale klima-modes luner. Siden 1989 har FN’s klimapanel produceret klimascenarier, der alle viste sig at være helt i hegnet. Men danske lovgivere har loyalt været med hele vejen.

Vi trænger til en regering, der sanerer den offentlige sektor ved at fjerne de bureaukratiske skrankepaver, konsulenter og kolde hænder og sørger for en enkel, resultatbevidst ledelse af sygehuse, plejehjem og arbejdsformidlingen. Vi skal have et stop for migranter, der ikke kan forsørge sig selv. Væk med vækstbremsende skatter og det tiltagende regeltyranni. Forsvaret skal hurtigt op på fuld styrke og EU’s politiske formynderi skal bringes til ophør. Endelig skal der fuld knald på produktion af olie og gas fra Nordsøen ligesom kulkraft skal i spil, indtil borgerne atter kan forsynes med tilstrækkelig og billig energi.

Intet af dette vil blive gennemført. Her på valgets første dag må vi konstatere, at Sesam allerede har lukket sig i.

108 Thoughts to “SESAM LUK DIG I !”

 1. Jette

  Liberal Alliance, Nye Borgerlige eller bare blåt ..
  Det er sådan der skal stemmes, hvis Danmark skal have et, bare nogenlunde, velfungerende samfund!
  Det værste man kan gøre er at stemme blankt – så har man jo stemt på vinderen, uanset hvem det bliver!!

  1. Privatdetektiven

   Van Opslagh fra LA var med til at stille Støjberg for rigsretten,
   det tyder på dårlig dømmekraft eller snusket moral, for det
   handlede kun om politisk forfølgelse.

   1. Jette

    Det er jeg ikke enig i….
    At det var polititisk forfølgelse, kan der ikke være nogen tvivl om, men de blå partier fejlede – de kunne have givet Inger Støjberg en næse. Nu blev man nødt til at gå planken ud – ligesom man også må gøre med Mette Frederiksen.
    Det er Alex Vanopslagh – også indstillet på.

    1. Privatdetektiven

     At støtte åbenlys politisk forfølgelse er da usselt, og
     van Opslagh var ikke tvunget til at stemme ja. Men
     Jacob Ellemann er naturligvis den største skurk
     eller klovn i denne sag. Men at ca. 160 i FT ud af
     179 stemte ja, viser hvor ringe det står til med etik
     og moral i de gamle partier.

     1. Jette

      Næ, moral og etik – det findes IKKE , hos de partier – som ikke vil have Mette Frederiksen og hendes panikagtige håndtering af Minknedslagtningen, udredt ved en uvildig advokatundersøgelse!!

   2. Kim Saxman

    jeps

  2. Niels O

   Jeg kommer tættere og tættere på at stemme blankt.

   Jeg vil ikke stemme på hverken rødt eller populisme-brunt (indirekte). Nu med tre partier, der skal overgå hinanden i primitiviteter for at trække stemmer.

   1. Jette

    Ja, men så har du jo stemt på vinderen…..

    1. Niels O

     Jeg stemmer således, at jeg kan leve med mig selv.

     1. Træt

      Der er nok mange, der hellere så dig stemme på et parti du ikke kunne leve med, og tage konsekvensen af din stemme.

     2. Jette

      Tænk nu hvis Inger Støjberg vinder valget….
      Kan du så leve med din blanke stemme??

    2. Niels O

     Jette
     06/10/2022 at 10:35

     Altså det står ikke skrevet i sten endnu, at jeg stemmer blank.

     Men viser meningsmålinger lige inden valget, at tre brune nationalpopulistiske partier med eet perifert politisk emne står til at vinde, hvis de blå partier peger på dem, så stemmer jeg blank. Det gælder også, hvis en kriminel tidligere nationalistisk gøgeunge fra Venstre vinder.

     Står de blå partier til at vinde, hvis de brune partier peger på dem, stemmer jeg blank.

     Står venstrefløjen til at vinde, stemmer jeg som tidligere K (selvom deres nuværende nationalkonservative drejning ikke er min kop te).

     Det er mit bud lige nu. Tak for spørgsmålet.

     1. Niels O

      Jette
      06/10/2022 at 10:35

      er den korrekte henvisning.

      Jeg kan ikke svare direkte, da SVAR-feltet til tider er væk.

   2. Ivan Dybdal

    ->Niels O. 05/10/2022 at 15:44: “Jeg kommer tættere og tættere på at stemme blankt”. Du vil altså stemme på dig selv? 🙂

 2. Morten Dreyer

  Lidt tal fundering.

  Hvis DF misser at komme ind, så kan vi have et blåt flertal, men alligevel få en rød regering.

  1. tavsen

   Ja, det er sådan statsstøttede medier fremlægger teksten. Men i den seneste Voxmeter måling er DF gået frem fra 2,5 til 3,3.

   Skyldes måske Mortens udmelding om beduinlejr på sygehusene. Det var der allerede i 90’erne. Besøgte en god kammerat på Rigshospitalet. Han var pludselig flyttet ud på gangen. Der lå syge danskere i en lang række. INGEN diversitet i sigte. Gik derfor forkert på 4-5 stuer, og ganske rigtig, der lå muslimer i flertal og tronede.

   Men Mette Frederiksen som Justitsminister fik lavet brugerundersøgelse hos de indsatte. 60% var tilfreds med opholdet. Ikke noget at sige til, at udviste altid vender tilbage. Danmark er et tagselvbord for alverdens kriminelle.

   Hvor mange gange har Mette forhøjet velfærdsydelser til sine favoritgrupper de sidste 3 år ????

  2. Jørgen Jørgensen

   Det er lidt mærkeligt at Messerschmidt fra DF og Pernille Vermund
   aldrig deltager i debatterne hos netaviserne. Eller er der steder de
   er med, udover fjæsbogen?

   1. tavsen

    De 2 partier kunne jo finde på at stille spørgsmål om den hæmningsløse indvandring. Det duer ikke, har de gamle partier bestemt. At der så mangles utrolig megen arbejdskraft, mens importen fortsættes, skal der heller ikke snakkes om

    Der var kun et parti, der stemte imod Danmarks Gravskrift Udlændingeloven i 1983. Med den begrundelse at Danmark ville blive overrendt. De gamle partier skældte ud, men uden at tænke på, hvor mange milliarder mennesker, der levede i langt dårlige levestandard end dansk levefod.

    Faldt over et gammelt avisudklip.

    Søndag 10. august 1997
    Millioner spildt på at undervise indvandrere

    Danmark bruger i år 600 mio. på danskundervisning af voksne indvandrere, men udbyttet er utroligt ringe”

    Svarer til 890.797.546 kr i dag

    Hvad mon Nyrup gjorde ved det ??

    1. Bente Duffill

     Han underskrev barcelona-deklartionen og så hang vi på dem

 3. Der var engang et yndigt land

  Det er trist, men Aamund har ret
  hele vejen igennem. De gamle fortids-øgle partier er
  håbløse og uduelige, og iskoldt ligeglade med deres
  eget folk og land. De er alle halvt eller helt marxistiske,
  og de stjæler vores tid, penge, børn, sundhed, indfødsret
  og fremtid. Vores folkehjem, fædreland, byer, boliger,
  butikker, arbejdspladser, skoler, hospitaler, resourcer,
  sikkerhed og fremtid beslaglægger de i stigende omfang
  og bortgiver til fremmede fra Afrika og omegn.

  Alle de gamle partier har medvirket til at Danmark nu
  risikerer at blive til en jungle, et rædselskabinet, et fallitbo
  i stil med Libanon, Somalia og Venezuela. Om det hjælper
  at stemme på nye partier, er tvivlsomt, men er den eneste
  mulighed hvis Danmark skal overleve.

  Overlæger og mange pårørende fortæller nu om rædsels-
  fulde forhold på forskellige hospitaler. Og tusinder af
  danskere har fået deres økonomi udhulet så meget, at
  de ikke kan betale hvad det koster at opretholde hjemmet.
  De bliver brutalt smidt på gaden. Og de hjemløse gider
  politikerne ikke hjælpe effektivt. Og antallet af overfald,
  røverier, voldtægter og påsatte brande sætter rekorder.

  Socialkammeraternes regime har været en fiasko.
  Snesevis af skandaler ombølger S, SF, EL og R.

 4. Niels O

  “Prisen blev en massiv forøgelse af de offentlige udgifter, der i perioden 2001 til 2010 steg med 80 milliarder kroner.”

  Jeg copypaster samme svar på dette copypastede argument fra her:

  “Niels O
  17/08/2022 at 19:01
  Nu skal der ikke beregnes fra 2001, men fra 2003, da tallene indtil da er Nyrups ansvar.

  Fra 2003 faldt udgiftstrykket, som er det relevante tal, jævnt hen frem til finanskrisen.
  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiqobXExM75AhWsQPEDHSF-C9sQFnoECDEQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.ft.dk%2Fsamling%2F20171%2Falmdel%2FFIU%2Fbilag%2F116%2F1891908.pdf&usg=AOvVaw2NIekaIokmZVD0PbtT-Urq

  fig. 1 side 5″

  SÅ BLEV VALGKAMPEN SKUDT I GANG. MED LØST KRUDT
  17/08/2022admin
  ——
  Så en stigning under finanskrisen, ja, men massiv? Ikke i forhold til de andre EU-lande.

  1. Wiens redning skete 1683

   Hvor meget Niels O end jonglerer
   med tal, tabeller og statistikker, kan han ikke
   bortforklare at samfundet er blevet ringere
   og ringere at leve i siden 1968 eller 1983.
   Mere ufrit, mere utrygt, mere dekadent,
   mere formynderisk, mere udplyndrende,
   mere tyrannisk, mere koldt og brutalt.

  2. Michael Andersen

   Opgørelsen af de offentlige udgifter følger Danmarks Statistiks afgrænsning af den offentlige sektor og er foretaget på nationalregnskabsform. Det indebærer bl.a., at udgifterne ikke umiddelbart kan sammenlignes med bevillinger afsat på finansloven eller udgifter konteret på den kommunale eller regionale kontoplan.

   Har Hr. Niels O. sovet i samfundsfagstimerne eller gik tiden med formning?

 5. Susanne Kjær laursen

  Kære Asger, igen et godt skriv fra dig!
  Jeg sner for første gang i mit 67 årlige liv, hvem jeg skal stemme på?????
  Help Me

  1. Hej Susanne,
   jeg er et nationalliberalt menneske, der ønsker en internationalt orienteret vækstøkonomi for Danmark, men også at vi passer på vores nationale identitet og kulturarv. Vi skal være åbne over for kulturstrømninger udefra, men i et tempo, så vi kan fordøje det og også udelukke politik og kulturelle bevægelser, der vil omstyrte demokratiet og retssamfundet. Derfor stemmer jeg på Nye Borgerlige, som rummer det meste af de værdier, der betyder noget for mig. Samtidig er Nye Borgerlige heller ikke med i den brutale grønne omstilling, der har likvideret vores energiforsyning.

   1. john M

    Vi skal være åbne over for kulturstrømninger udefra

    Vi skal se på 1400 år – ettusinde fire hundre års historie
    vi skal se på ENHVER statistik i HELE EUROPA som I IKKE gør.
    voldtægt 645.097 KUN I 2021
    ja vi er liberale
    I ER IDIOTER
    ISLAM bliver ALLES DØD

   2. E. Frederiksen

    Asger, super godt svar.
    Jeg kan heller ikke lide den brutale grønne
    omstilling, der bare trækkes hensynsløst ned
    over vore hovedet med alle de tragedier til følge. CO2 er ikke gift, men nødvendig for liv.
    Dit indlæg er som sædvanlig pragtfuldt.

 6. Michael Andersen

  Der ulmer et oprør i Europa.

  Oprøret ulmer i Tyskland, Italien, Ungarn, Tjekkiet, Polen og Sverige. Fordi EU er blevet til holdeplads for europæiske og amerikanske globalisters grænseløse venstreorienterede grådighed.

  Oprøret er der fordi almindelige mennesker er utilfredse med indvandring, urimelige prisstigninger som følge af grønne fantasier og ikke mindst beslutningen om at skubbe Storbritannien ud af fællesskabet.

  Almindelige mennesker er oprørte over at man går fra hus og hjem, på grund af energipriserne eller boligernes fremtidige energimærkning.

  Det er forkert at almindelige mennesker skal opgive deres bil fordi kineserne laver billige elbiler og importørerne kan tjene kassen. Det er forkert at EU politikkerne regulerer energipolitikken og det er forkert at EU bestemmer over den personlige frihed i skrift og tale.

  Det er landenes egne ministre som er i toppen af EU og EU er med i G20. Det er toppen som bestemmer, bare ikke til gavn for befolkningerne, derfor ulmer oprøret.
  Almindelige mennesker betaler og vi har betalt dyrt. Det er danskernes tur til at blive tilgodeset.

  Jeg stemmer mørkeblåt, fordi det er tid til forandring.

  1. E. Frederiksen

   Enig med dig Michael.
   Også jeg stemmer mørkeblåt.

 7. Ivan Dybdal

  Stort set enig med blogindlægget, men jeg tror, det for mange vælgere er statsradiofonien (DR og Tv2), der styrer, hvor de (tør) sætte deres kryds?!

  Stemmekøb er den måde partierne får flere stemmer på. Det er som med børnenes ønskesedler til jul. Partierne får flere stemmer ved at love flere og større julegaver.

  Folk er jævnt hen tilfredse og først når der kommer en alvolig krise, der rammer dem på deres personlige tryghed og/eller deres daglige brød, vil de gå imod de partier, der sikrer deres gode julegaver, som er de partier, der er garanter for en stadig voksende velfærdsstat.

 8. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

  Politikernes store flertal har
  soldet mere end 3000 milliarder kroner
  væk på idiotiske og landsskadelige formål
  siden år 2000. Resultatet er at store dele
  af samfundet præges af besparelser, ned-
  skæringer og en skæbnesvanger mangel
  på penge og resourcer. I dagens Danmark
  lider hundredtusinder af danskere under
  de typiske politikeres uduelighed og kynisme.

  Der er sat myter i omløb om at Mette F har
  reddet Danmark gennem en stor corona-
  krise, at hun er en stor leder, at hun vil redde
  os fra et co2 ragnarok, og at netop Mette er
  den eneste rigtige til at passe på danskernes
  sundhed, velfærd og velbefindende.

  Disse myter er skabt med propaganda. “Pande-
  mien” og Pfizers “vacciner”, restriktionerne og
  test-sættene osv. var fra først til slut et gigan-
  tisk svindelnummer. Mette har ikke reddet et
  eneste liv, men har tværtimod sendt mange
  patienter i døden ved at at fjolle snesevis af
  milliarder af kr. væk på meningsløse restrikti-
  oner, omstilling af hospitaler, nytteløse halv-
  giftige “vacciner” og nedslagtning af 17 millioner
  mink og ruinering af diverse andre brancher og
  virksomheder. Og milliarder der kunne have
  været brugt på at hjælpe danskerne, er derved
  gået tabt.

  Hospitalerne og psykiatrien fungerer nu mange
  steder så dårligt, at patienter i hundredvis invali-
  deres eller omkommer.

  Mettes lederskab har været tvivlsomt. Hun lovede
  i 2019 at sundhedsvæsnet skulle have et mægtigt
  løft. Men siden er intet sket. Ikke een ekstra krone
  er givet til hospitalerne/psykiatrien. Nu møder hun
  så i anledning af valget op med en ti-års plan. Det
  er ikke uden grund at nogen er begyndt at kalde
  hende for Mette-fugle-på-taget.

  Hvad co2 hysteriet angår, bygger det på uvidenhed,
  hjernevask og forfalsket videnskab. Det er pinligt
  og flovt for klima-aktivisterne at de ikke har gennem-
  skuet co2-propagandaen. De skriger og skråler, men
  aner ikke hvad de hyler op om. Den grønne omstil-
  ling er en rød omstilling som vil smadre og ruinere
  landbruget og tusindvis af butikker og virksomheder.

  Fornylig har Mette skrevet under på en hemmelig
  aftal med WEF. Hvis det er lederskab, er det da
  det værste og mest folke- og menneskefjendske
  lederskab i mange år.

  Hvad manglen på sygeplejersker og læger angår,
  skyldes den især at tusinder af dem er flygtet op
  til bedre lønninger og vilkår i Norge eller over
  til private hospitaler. Det forties i debatterne.
  Problemet har været kendt i årevis, men poli-
  tikerne har ignoreret det. Og har ignoreret de
  ulykkelige følger det har haft for tusinder af
  patienter.

  Hvad psykiatrien angår, kunne mange tragedier
  være blevet undgået nærmest gratis eller for
  meget små penge….ved at give de pårørende
  rettigheder til at blive hørt. Det er rettigheder
  de har i mange lande. Her i Danmark hyldes
  de i utallige pjecer og brochurer der ligger
  fremme i psykiatrierne, men i praksis er der
  visse afdelinger hvor de systematisk udelukkes
  fra at følge med i hvad der foregår. Tit afdelinger
  præget af sjusk, slendrian og direkte uduelighed.
  Som de helst vil skjule. Men det koster liv når
  pårørende ikke må hjælpe med at holde fast i
  de mange tråde og i hvad der er bedst for den
  syge. I nogle psykiatrier hersker der så stor
  forvirring at der tir opstår medicineringsfejl
  og mange misforståelser mv.

  Og så er det noget svineri at klagesystemet
  fungerer utrolig dårligt. “Patientsikkerhed er
  en syltekrukke og parodi. Psykiatrien fungerer
  ufatteligt dårligt nogle steder, men selv de
  værste dårligdomme kan fortsætte i årevis
  når de pårørende er sat ud af spillet. Så kan
  skræklæger og underbegavede sygeplejersker
  plage og ødelægge patienter på stribe, uden
  at de nogensinde drages til ansvar for deres
  svinestreger.

  Bare på DR spildes der milliarder af kroner, og
  på jobcentrene som er berygtede for umenneskelig
  behandling af syge arbejdsløse, bruges der 13 mia.
  om året. Og på co2-galskaben er man villig til at
  bruge hundredvis af milliarder. Og på indvandring
  er der slet intet loft over forbruget af milliarder.
  Men det er småt med pengene når nødstedte
  danskere har brug for hjælp. I årtier er de mest
  udsatte og truede danskere blevet svigtet. Og
  selv velfungerende familier, børn og forældre
  risikerer at blive kværnet ned af diverse beton-
  bureaukratier. Og DR-kampagner prøver døgnet
  rundt at hjernevaske danskerne med EU og WHO
  reklamer, klima-gøgl og mandsfjendsk hetz osv.

  Christiansborgs samlede politik er ond og hensynsløs og
  styrer Danmark mod at blive et aftenland, et depraveret
  og perverst samfund, en kafkask og 1984-agtigt DDR-stat,
  et blodplettet katastrofeområde.

  Se hvad Snaphanen, Den korte avis, Hodja, PragerU og nettet fortæller
  om co2, WEF og de uhyggelige tilstande i Canada, USA, Sverige og Danmark.

  1. E. Frederiksen

   Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

   Hold da op et indlæg, der rammende beskriver
   den nuværende politiske ledelse.
   Fantastisk.

 9. Kommunisme/nazisme/islamisme har ødelagt mange millioner menneskers liv

  Bør der ikke være uafhængige internationale
  valgobservatører til stede ved optællingen
  af stemmerne? Eller skal vi bare blindt tro
  på at alt går ærligt til?

  Nogen mener at de partier som er på danskernes
  side kun får ca. 15-17% af stemmerne. Hvis det
  passer vil Danmark da snart ende i samme sorte
  og brandvarme gryde som svenskerne.

 10. Michael Andersen

  Nyadagbladet har flere artikler:

  Ursula von der Leyen og Pfizers administrerende direktør Albert Bourla havde inden den seneste covid-vaccineaftale med EU hemmelige sms-samtaler, der resulterede i den hidtil største vaccineaftale, EU har indgået.

  Det har EU’s Revisionsret for nylig forholdt sig til i en rapport, der blandt andet sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor EU-Kommissionen ikke udleverer hverken sms’er eller andre skriftlige oplysninger om aftalen.

  Bourla ville også deltage i Europa-Parlamentets covid-19-udvalg i oktober, hvor det planlagde at stille flere spørgsmål om aftalen. Nu har Pfizer-toppen imidlertid trukket sig i sidste sekund og vil ikke være til stede.

  Ombudsmand Emily O’Reilly fastslå, at der havde været fejl eller forsømmelser i Europa-Kommissionen. Men da de senere slog disse sms’er op, var de ifølge von der Leyen blevet slettet, og sagen blev ikke undersøgt nærmere.

  Under World Economic Forums årlige konference i Davos gjorde vaccinegiganten Pfizers administrerende direktør Albert Bourla grin med “fanatiske anti-vaxxere”, som han siger ville holde vaccinen ansvarlig for, at solen ikke stod op.

  Holder man hånden over EU-Kommisionen, må man også stå på mål for kritikken.

 11. Peter Winther

  TAK Asger!
  Simpel “løsning” ? = ved kommende valg stemmer vi ALLE PERSONLIGT på de 2-3 nederste navne på de fremlagte kandidatlister – uanset favorit-parti.
  Dét kunne måske bringe FORNYELSE i dansk politik efter 1. November 2022!

  1. Jørgen Jørgensen

   Nok et udmærket forslag. Dem
   som står øverst på stemmesedlerne er pamperne.

 12. Thomas Poulsen

  Desværre er det ikke muligt at stemme på Asger, som har højere intelligens og mere erfaring end hele Folketinget tilsammen.

  Jeg stemmer selv på Nye Borgerlige, ikke at jeg tror det ændre så meget, men de har trods alt fokus på danskernes levevilkår og prædiker ikke klima og diversitet som alle de andre.

  De andre partier er blot “fifty shades of socialism”.

  1. Finn Jensen

   Thomas Poulsen.
   Helt enig, stemmer også NB.

 13. Ursula Marta Ilse Overgaard

  70% af alle voksne borgere i Danmark er enten på overførselsindkomst eller arbejder for stat eller kommune. Det store flertal kan nu stemme sig til stor politisk indflydelse, til div. omkostninger og til de penge, som skaffes af det mindretal, der endnu arbejder i den private sektor.

  Udfordringen er bl.a., at den offentlige sektor finansieres af den private sektor. Men på et tidspunkt bliver den private sektor for lille til at kunne betale for den stadig voksende og dyrere offentlige sektor.

 14. Ursula Marta Ilse Overgaard

  DANMARK SOM HÆVEAUTOMAT – Venstrefløjen belåner glædeligt Danmark til op over begge ører og forærer pengene til bl.a. indvandrere m.m.

  Ikke desto mindre får venstrefløjen stor støtte i befolkningen, der ikke fatter, at den graver sin egen grav.

  Den altødelæggende islamiske masseinvasion koster efterhånden på alle områder. Mange milliarder blev i de sidste 30 – 40 år smidt ned i det sorte integrationshul.

 15. Niels Poulsen

  UMIO skriver:

  “Udfordringen er bl.a., at den offentlige sektor finansieres af den private sektor.”

  Nej, den offentlige sektor finansieres af indkomstskatter, boligskatter og ikke mindst moms, og det bidrager alle danskere til, ligegyldig om de er ansat i den offentlige eller private sektor.

  Hvis man f.eks. privatiserede hospitalerne og den offentlige transport, ville det slanke den offentlige sektor og øge den private sektors andel af den samlede økonomi, men hvad ville der være vundet ved det? Det ville da ikke betyde, at hospitalerne og den offentlige transport dermed kom til at bidrage med at finansiere den offentlige sektor.

  Det er heller ikke de ansatte i restaurations- og hotelbranchen, bankerne og private ejendomsselskaber, som tjener penge på at udleje boliger, som finansierer den offentlige sektor. (Hvorfor skulle en politibetjent eller brandmand i øvrigt stemme mere venstreorienteret end en tjener eller rengøringsassistent på et hotel eller restaurant? Nej det er en falsk opstillet modsætning mellem offentlige og private ansatte).

  De eneste, der forøger Danmarks rigdom, er virksomheder, som leverer produkter og services til udlandet – f.eks. shipping som vel stadigvæk udgør den største indtjening for Danmark.

  Jeg tror, at det var den konservative finansminister Palle Simonsen, som sagde: Problemet er ikke, at den offentlige sektor er for stor. Problemet er, at den private sektor er for lille.

  Løsning: Det skal gøres mere indbringende at drive (eksport)virksomhed i Danmark.

  1. Michael Andersen

   De grøn-radikale sov i timen da de udtænkte energiplanerne for Danmark, de grøn-radikale sov i timen da de ledte EU ind i Paris-aftalen og de grøn-radikale sov i timen da virksomhederne flyttede produktionen til Kina.

   Er det bæredygtig konkurrence når Kina, der har dispensation fra Paris-aftalen, kan producere varer til EU og USA, med billig russisk energi fra gas og kul og arbejdskraft med en mindsteløn bestemt af staten?

  2. Niels O

   Skatterne, der kommer fra den offentlige sektor er oprindeligt kommet fra den private sektor, hvorefter de samme penge kører rundt i ring i den offentlige sektor i en fortyndet udgave for hver omgang.

   Nye penge til det offentlige kommer fra det private (hjemmelig produktion og eksport).

   1. Michael Andersen

    Der kommer ingen nye penge fra hjemlig produktion og der kommer ingen nye penge fra eksport, når biludlejningsfirmaet Sixt ønsker at købe omkring 100.000 elbiler fra den kinesiske producent BYD over de kommende år og yderligere 100.000 inden 2028. (Welt)

    EU er ikke konkurrencedygtig, fordi EU’s ledere har haft travlt med at begrænse virksomhedernes konkurrenceevne med grønne begrænsninger og tilladt indvandring af ukvalificeret arbejdskraft.

    Det private får ikke lov at konkurrere fuldt ud på frie markedsvilkår, derfor kommer der færre nye penge til det offentlige.

    Til gengæld kan vi begynde at spare sammen til fremtidens miljøkatastrofer, forårsaget af beslutningen om at indføre elbiler. Det er ubegribeligt at man redder klimaet ved at smadre miljøet. Vores efterkommere kommer til at leve med et smadret miljø pga. beslutningen om elbiler, det må de grønne så leve med.

    Det klogeste havde været forsknings og innovationsbaserede teknologiløsninger, som f.eks. katalysatorer til dieselmotorer.

    1. Niels Poulsen

     Elon Musk er blevet verdens rigeste mand på at producere elbiler og solceller (Tesla). Så lidt ræson må der være i den grønne omstilling.

     1. Michael Andersen

      “Den grønne energirevolution kan ikke bygges på en beskidt mineindustri, forældede regler og miljømæssig
      uretfærdighed”

      Sagt af Samuel Penney, formand for Nez Perce-stammen i Lapwai, Idaho, i en kommentar til det amerikanske indenrigsministerium.

      Ministeriet fik 27.000 kommentarer, da det efterspurgte forslag til reformer af en meget forældet lovgivning.

      Ministeriet bliver nødt til at finde en måde at navigere i alle disse konkurrerende interesser og bekymringer, da det søger at styrke amerikansk minedrift, den stigende elbils efterspørgsel og samtidig beskytte miljøet.

      Det bliver en næsten umulig opgave.

      Derfor løses opgaven bedst af kineserne med minerettigheder i Congo, Chile og Argentina. Og med produktionen ude af syne og ude af den dårlige samvittighed.

      Man er vel grøn.

  3. Piotr

   @ NP!
   Nådadada Nils P.
   Hvor tror du så, at pengene til at aflønne de offentlige ansatte kommer fra?
   (Selv Niels Nullermann ved dette!)
   Hvis du påstår at du har læst national økonomi, er dumpet med et brag. P.

   STEM NB!

   1. Niels Poulsen

    Det er almen viden, at den offentlige sektor finansieres af skatter og udgifter. Det er naturligvis en fordel, at den private sektor i Danmark øger sin produktion, så Danmarks velstand øges, hvilket jeg også skriver i mit indlæg.

    Et velment råd: Drop personfnidderet.

    1. Niels Poulsen

     skatter og afgifter, mente jeg naturligvis …

    2. Piotr

     @ NP!
     Jaså, det er personfnidder, at påpege at du intet ved om nationaløkonomi!
     Du burde tage det til dig, og kun skrive om forhold du har evidens for.

     Stem NB! Direkte Demokrati NU! SIAD! MAX 8 år på Borgen! P.

 16. Vimmerby

  Der er udsigt til 3 radikale partier i Christiansborg børnehaven. V, K og LLR showet. R har for længst manøvreret sig ud på den ekstreme venstrefløj. Også om fire år vil afviste asylansøgere være på kost, logi og lommepenge må det formodes, desværre.

  1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

   Består fjolsetinget af andet end skrigende, uvidende skolepiger,
   woke feminister, grønne konfirmander og hårdkogte pampere?

   Ja, Moderaterne er et radikalt parti. Og det med en regering hen
   over midten er en dødssyg idé som vil gøre enhver opposition
   og kritik svag og kraftesløs.

   Den “grønne” omstilling er en rødfascistisk omstilling som vil
   ruinere landbruget og mange andre erhverv. Co2-hysteriet er
   også kynisk vildledning for at tilrane sig udemokratisk magt.
   Det er det samme med corona-krisen. Og multi-kulti “berigelsen”
   har også været bedrag fra starten.

   Ca. 80% af vælgerne er hjernevaskede af DR og MSM, så der er
   ikke meget håb forude.

   Pia Olsen Dyhr fra SF er så klima-religiøs at hun går ind for at
   mælk, brød, bøffer, flæskestege og brød fremover helst skal bestå
   af kunstige/syntetiske stoffer. Så landbruget kan afskaffes 100%
   af hensyn til dyrevelfærden. Mai Villadsen fra EL og Sofie Carsten
   fra R er vistnok enige. WEF og Klaus Schwab er i hvertfald.

 17. tavsen

  Mon Rødgardisterne og deres aktivister i medierne helt har glemt al-Roj lejren??

  https://www.document.no/2022/10/06/tyskland-hentet-hjem-kvinner-og-barn-fra-syria/
  6. oktober 2022, 06:25
  Nesten alle kjente saker er nålukket, ifølge Baerbock. Totalt er 26 kvinner, 76 barn og en tenåring hentet til Tyskland fra Syria.

  Den fik ikke for lidt dengang, men medierne glemte at følge op på den gode gerning. At mødre blev sat i fængsel, og hvad med børnene? DET VIGTIGSTE var, at aktivisterne fik deres vilje.

  “Danske børn lider i kz-lignende lejre i Syrien,”

  “Dansk 4-årig pige i syrisk fangelejr erklæret psykisk syg”

  Mon de overhovedet snakkede dansk??

 18. tavsen

  UFATTELIGT, danske skattekroner skal gå til et sådan et firma med så lousy forretningsmoral.

  https://dk.trustpilot.com/review/www.epinion.dk

 19. tavsen

  HVORFOR denne “Gentaget kommentar fundet; det ser ud som om, at du allerede har sagt det!”

  UFATTELIGT, danske skattekroner skal gå til et sådan et firma med så lousy forretningsmoral.

  https://dk.trustpilot.com/review/www.epinion.dk

  1. tavsen

   Undskyld, jeg må huske at opdatere, inden jeg brokker mig

 20. Wiens redning skete 1683

  Vi har kurs mod det helt
  store sammenbrud, hvor folk i titusindvis vil blive
  smidt på gaden, ikke vil blive hjulpet hvis de rammes
  af sygdom, kriminalitet eller trafik-ulykke, hvor utallige
  familier vil gå i opløsning, og hvor en økonomisk og
  kulturel statsbankerot vil forvandle Danmark til en
  bananstat, en slagmark og et perverst kafkask samfund.
  Læs Snaphanens, Hodjas og Documents nyeste artikler.
  Danmark bliver det næste Libanon.

 21. Piotr

  Gå aldrig tilbage til en Fuser!
  Jeg kan ikke huske, at danske borgere har været udsat for SÅ mange kriser på en gang, som vi oplever pt.
  Den værste krise af dem alle er Energi- krisen!
  Folk kommer til at gå fra hus &hjem, eller de bliver tvunget ud i bundløs gæld, som de ikke kan betale p.gr.a inflationen!

  Alt dette er forårsaget af kolbøtterne på hoPPeBorgen, fordi ingen af dem har evner, visioner eller strategier, der beskytter de danske borgere! Alle svarer de i munden på hinanden: “jamen ØHHH, det havde vi ikke lige set komme”
  NEJ, fordi I har fulgt lige i r…. på Mutti & EU, hvilket nu viser sig at være skæbnesvangert og sender vores land helt unødigt, ud i kaos!
  (Men men, det er præcis der WEF vil have os!).

  OG, det er måske den største krise i dansk parlamentarisme pt. Fordi, nu står de selv- samme idioter (ja, slå selv definitionen op) og fortæller os hvad de vil gøre ved kriserne, som de selv har forårsaget. Det er da betryggende!
  OG, i valgkamp, er der ingen grænser, bare du stemmer på mig, så jeg kan få 4 år mere, til gavn for mig selv.

  I Danmark findes der ikke, såkaldte politikere(kolbøtter), der vil vort fædreland & danskerne! (Måske de 4 NB´er, de virker lidt spage pt).
  De andre 175 vil sig selv, de vil fortsætte den samme linie, som har gjort os alle fatigere og begrænset vores frihed, de sidste 20-30 år.
  DE foreslår alle sammen, det samme idioti, der ikke har virket de sidste 20-30 år og bragt os den “perfekte storm” på halsen.

  Det parlamentariske styre har overlevet sig selv! Hvorfor kan den samme kolbøtte, blive siddende til evig tid, uden at gavne vort fædreland?

  Tag f.ex. BertelBims, hvad har han bedrevet efter 41 år på borgen? Han er indirekte skyld i, at der er mangel på sygeplejersker. Derudover, nyder han godt af de fedeste lønningerne & pensioner, almindelige lønmodtagere blot kan drømme.
  OG, Sct.Jegved, der er blevet mangemillionær, efter et helt liv på borgen, hun havde pladsen som kultur og økonomi-minister, hvad fik Danmark ud af det? Højere Moms!

  Det skal ikke være muligt, at være levebrødspolitiker i Danmark! 8 år på Borgen MAX!

  Stem NB! Direkte Demokrati NU! SIAD! MAX 8 år på Borgen! P.

  pS: drømmer om, at den Oikofobe Sekt, er igang med at grave et dybt hul…..

  1. tavsen

   Piotr 06/10/2022 at 14:58 Gå aldrig tilbage til en Fuser! HØRT

   Men det er nøjagtig, hvad der kommer til at ske. DR er allerede startet på kommende oversvømmelser i 2150. Og Mette kom med kraftige advarsler om kommende katastrofer. DERFOR vælgere stem på det sikre. DET KENDTE

   Og de statsstøttede medier skal nok undlade at fortælle om nye partiers forslag. Som tak for de mange millioner.

   31. maj 2005 — Dansk Folkeparti vil fratage op mod 200.000 flygtninge, indvandrere og deres efterkommere retten til at stemme ved efterårets kommunalvalg.”

   “Messerschmidt skaffede oplysninger på 15 minutter, som Mette F. nægter at kunne svare på”

   “Messerschmidt vil have EU-sager i folketingssalen for at undgå glidebane”

   https://ditoverblik.dk/df-vil-fjerne-udlaendinges-ret-til-at-stemme-til-kommunalvalg/
   Dansk Folkeparti mener, at kun danske statsborgere skal kunne stemme til kommunal- og regoionsrådsvalg i Danmark

   “DET ER URIMELIGT, AT TILFLYTTEDE UDLÆNDINGE, HVORAF MANGE KOMMER FRA LANDE I MELLEMØSTEN UDEN KENDSKAB TIL DEMOKRATI, SKAL HAVE STEMMERET”

   Der kunne mageligt laves et kørekort, som gav ret til at stemme. Størsteparten af vælgerne aner ikke, de kan få nyhedsmails fra Folketinget. De tror stadig “journalister” refererer loyalt.

   Glistrup foreslog i 70’erne at fratage offentlig ansatte valgretten. For at stoppe væksten i det offentlige. Northcote? Parkinsons Lov gælder stadig

 22. Niels Poulsen

  Det er let nok at hælde en spand lort ud over det danske folkestyre.

  Værdsæt trods alt, at soldater ikke banker på jeres dør for at føre jer hen til et valgsted, hvor krydset er givet på forhånd.

  Værdsæt trods alt, at en psykopatisk politiker ikke opildner sine fanatiske fans til at storme parlamentet med løgn og bedrag om valgsvindel.

  1. Michael Andersen

   Mener Hr. Niels Poulsen:

   2018 da demokraterne stormede US Capitol under Brett Kavanaugh-høringerne?

   eller

   2011 da venstreorienterede autonome stormede ind og besatte Wisconsin State Capitol i Madison?

   Har man et horn i siden på demokraterne?

  2. Piotr

   @ NP!
   “Det er let nok at hælde en spand lort ud over det danske folkestyre”.
   JA! jeg er totalt enig! For de jo ikke bedre værd!

   SE dog på dem der sidder derinde, max 3 semestre på StatsKundskab også i Folketinget. Intet under at Danmark og danskerne er på vej ud i et uoverskueligt kaos.
   I en hvilken som helst virksomhed med en ledelse, der konstant driver virksomheden tætter på konkurs, bliver ledelse da skiftet ud.

   Jeg har enorm lyst til at smække en mærkat i panden på dig, men det kalder du jo for personfnidder!

   Men, at du, fremkommer med direkte løgnagtige påstande, samt idiotiske postulater, uden skyggen af evidens, på en åbn blog som Aamund´s, må du/man påregne at få tilbage i samme mønt. Du minder utroligt om KarstenSofie, der er kun en mening og hun tager heller aldrig fejl!

   Et ex. på dine påstande: “Værdsæt trods alt, at en psykopatisk politiker ikke opildner sine fanatiske fans til at storme parlamentet med løgn og bedrag om valgsvindel”.
   Jaja hvorfor ikke! Heldigvis er omtrent 90 mill amerikaner ikke i tvivl.

   I øvrigt mener jeg vi har rigeligt med psykopatiske politikere(kolbøtter) der panisk kæmper for en taburet, kommer med den ene løgn efter den anden, fortier sandheden eller direkte truer en bestemt vælgergruppe, blot for ikke at miste loppetjansen på hoPPeBorgen. Flot assisteret af DDR & TV2.

   Stem NB! Direkte Demokrati NU! SIAD! MAX 8 år på Borgen! P.

   1. Niels Poulsen

    “I en hvilken som helst virksomhed med en ledelse, der konstant driver virksomheden tætter på konkurs, bliver ledelse da skiftet ud.”

    Sådan er det da også i politik. Vælgerne er Virksomheden Danmarks bestyrelse, og 1. november bliver Mette Frederiksen sandsynligvis fyret, i hvert fald hendes et parti regering (derudover er der en masse folketingspolitikere, som ikke vil blive genvalgt). Det samme med Trump. Han blev også fyret af “bestyrelsen”/de amerikanske vælgere. Det kunne psykopatens forfængelighed imidlertid ikke tåle. Nå, men han ender nok med en lang fængselsstraf, om end af andre grunde.

    1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

     Det er ret klart at Niels Poulsen
     enten er en overnaiv dansker som aldrig
     undersøger noget selv, og som aldrig selv
     gennemtænker tingene, men bare er et
     ekko af den fremherskende propaganda.

     Eller også er NP en 5. kolonne klovn fra
     EL eller R, de to primitive partier der er
     talerør for marxismen og godheds- og
     indvandrings-industrien.

     Mon NP nogensinde ser andet end
     TV2 og den røde avis “Information”?

     1. Niels Poulsen

      Jeg svarer ikke på personangreb. Jeg kan kun opfordre dig personen med 1001 falske navene – ligesom jeg har opfordret “Piotr” – til at stoppe personfnidderet og overholde en sober debattone. Prøv engang, selvom du skal stå på tæer!

      I kan slå jer løs på den højreradikale og Putin-sympatiserende hjemmeside “Hodjanernes blog”, men jeg synes trods alt, at vi skylder Asger Aamund, at vi ikke trækker ham yderligere ned i rendestenen, efter at Berlingske har sat ham i skammekrigen.

    2. Allan Frederiksen

     Forkert sammenligning, borgerne i et demokrati er at sammenligne med småaktionærer og parlamentet med bestyrelsen, mens regeringen er ledelsen.

     Nogle småaktionærer er gået sammen og har dannet aktionærforeninger (partier) og disse kæmper for at få deres repræsentanter valgt ind i bestyrelsen af de der ikke er med i foreningerne.

     Det er med at få allegorierne til at passe, hvis man vil bruge dem til forenklede forklaringsmodeller. Hvis ikke de stemmer godt nok, forvirrer de ofte mere end de gavner. 😉

     1. Niels Poulsen

      Nej, den danske befolkning kan fyre enhver regering til et folketingsvalg. Og det er set igen og igen. Den danske befolkning fyrede Nyrup, Thorning-Schmidt og Løkke. Men det kræver et flertal i bestyrelsen. Et flertal blandt vælgerne.

     2. Allan Frederiksen

      Du tager fejl, befolkningen kan ikke fyre en regering (ledelsen), men det kan folketinget (bestyrelse). Befolkningen kan kun håbe på at deres stemme gør, at en regering bliver fyret.

     3. Niels Poulsen

      Det fortæller ikke så lidt om forskellen på din og min demokratiopfattelse, at du vil reducere vælgerne til aktionærer, mens jeg vil ophøje dem til bestyrelsesmedlemmer. Jeg kan bare konstatere, at politikere, som vil have nøglerne til Statsministeriet, er mest enig med mig, for der er ingen ende på deres løfter om guld og grønne skove og sleske tale til vælgerne. Sammenlign det med, hvis en aktionær skulle forvilde sig ind på direktørens kontor på Esplanaden.

      Men indrømmet, min analogi – og ikke allegori som du forkert benævner den – holder naturligvis ikke en til en. Men den fortæller lidt om magtforholdet mellem borgerne og de regerende politikere i vores folkestyre. Minister betyder faktisk “tjener” eller “undergiven”.

 23. Henrik Wegmann

  Stem aldrig på en kandidat, der aldrig har haft et rigtigt job.

  Undersøg altid vedkommendes baggrund, før du sætter krydset.

  Stem aldrig på et af de gamle partier/kandidater, som jo netop er dem, der skabt det kaos, som vi nu står i.

 24. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  Mette Fupsen kalder sig selv “den sikre hånd på rattet”.
  Men der er nærmere tale om vanvidskørsel. Aldrig før
  har man set så mange milliarder kr. smidt ud af vinduet
  til ingenting. Flere skriver at 120 milliarder er blevet
  spildt på en ganske almindelig influenza. Mette gav
  også 25 milliarder i ekstra frivilligt kontingent til EU,
  oveni de milliarder vi i forvejen betaler. Både hun og
  Lars Løkke Rasmussen har brugt mange milliarder på
  den forøgede indvandring siden 2015. Og så er der de
  snesevis af milliarder som er brugt på det store co2
  bluff-nummer. (se PragerU om el-biler osv.) Yderlige-
  re er der siden 2019 brugt milliarder på ansættelse af
  flere kolde hænder i bureaukratiske administrationer.

  Nu vil Mette også samarbejde med den tyske Klaus
  Schwab der har vilde og uhyggelige planer for
  europæernes fremtid. Og hun har fået Rusland
  til at betragte Danmark som en fjendtlig nation.

  Det ligner vanvidskørsel.

  Er Mette vanvidsbilist, et blålys eller en Mette-fugle-på-taget?

  1. john M

   no 1 sted at spare
   muslimsk FUP flygtninge udgift = 31 mia HVERT ENESTE ÅR +

   ISLAM SKAL UD af Danmark
   https://uim.dk/nyhedsarkiv/2021/oktober/indvandrere-og-efterkommere-fra-ikke-vestlige-lande-koster-31-milliarder-kroner/

 25. Hvor er vi på vej hen

  POLITIK I EN SAMMENBRUDSTID,
  Hedegaard hos Document.

  RØD PR FOR FULD UDBLÆSNING
  Om minksagen mv. hos 24nyt.

  Om WEF og dødbringende politik m.m.
  Snaphanen

 26. Piotr

  @ NP!
  Jeg har enorm lyst til at smække en mærkat i panden på dig, men det kalder du jo for personfnidder!

  Men, at du, fremkommer med direkte løgnagtige påstande, samt idiotiske postulater, uden skyggen af evidens, på en åbn blog som Aamund´s, må du/man påregne at få tilbage i samme mønt. Du minder utroligt om KarstenSofie, der er kun en mening og hun tager heller aldrig fejl!

  Et ex. på dine påstande: “Værdsæt trods alt, at en psykopatisk politiker ikke opildner sine fanatiske fans til at storme parlamentet med løgn og bedrag om valgsvindel”.
  Jaja hvorfor ikke! Heldigvis er omtrent 90 mill amerikaner ikke i tvivl.

  I øvrigt mener jeg vi har rigeligt med psykopatiske politikere(kolbøtter) der panisk kæmper for en taburet, kommer med den ene løgn efter den anden, fortier sandheden eller direkte truer en bestemt vælgergruppe, blot for ikke at miste loppetjensen på hoPPeBorgen. Flot assisteret af DDR & TV2.

  Stem NB! Direkte Demokrati NU! SIAD! MAX 8 år på Borgen! P.

 27. john M

  Corona virus udgift = 118 mia
  muslimsk FUP flygtninge udgift = 31 mia HVERT ENESTE ÅR +
  røveri dominas vold røveri voldtægt drab som stiger explosivt.
  VI er bor nær den sorte horde oplever det hver time ikke mere daglig men hver time.
  For 34 min siden kørte 2 audier i høj forbi min bolig på CYKELSTIEN, kun 2 dage siden blev en kørt ned . I går kørte en gruppe på knallertere og motercykler mens de affyrede håndvåbnen i luften.
  og de kommer stadig i tusindtal
  Hvis ikke de liberale….!
  Starter massive hjemsendelser, bliver der ALDRIG !! et borligt Danmark.
  og nej INGEN ønsker et neo liberalt usa Danmark.
  fat det for helvede .
  ISLAM SKAL UD af Danmark
  https://uim.dk/nyhedsarkiv/2021/oktober/indvandrere-og-efterkommere-fra-ikke-vestlige-lande-koster-31-milliarder-kroner/

 28. Ivan Dybdal

  Daværende USA-præsident Donald Trump advarede på NATO-topmøde EU (herunder Tyskland og bundeskansler Merkel) om, at de udsatte sig for stor sikkerhedspolitisk fare ved at gøre sig så afhængige af Russisk naturgas og olie.
  Jeg mener, han blev mødt af en hånlatter af medierne – herunder i statsradiofonien, DR og Tv2? 🙁
  Hvorfor ser vi ikke dagligt det her klip i DR og Tv2?
  Germany is ‘totally controlled’ by Russia, Trump says 11. juli 2018
  http://www.youtube.com/watch?v=nu57D9YcIk0

  Hvorfor drejer valgkampen sig ikke om, hvem der har bragt os ud i den totale krise, vi er kommet i? Som vi er kommet i fordi politikerne satsede på, at afskaffe fossil energi og i stedet investere hele kassen på vindmøller, der ikke producerer strøm 1/3 af året og den øvrige helt utopiske klimadagsorden, der skulle redde hele verden for evigt engang i fremtiden?
  Hvorfor skal vi fryse til vinter, når der er billig dansk gas nok i Nordsøen? Den som klimafanatikerne i folketinget har forhindret os i at få lov til at bruge i vores naturgasfyr?
  Politikerne valgt at finansiere Rusland og Putin og hans invasion i Ukraine ved at købe russisk naturgas, trods advarsler bl.a fra den amerikanske præsident Trump på NATO topmødet i juli 2018 om, at vi var kommet totalt i lommen på Rusland og Putin?
  Det er en total politisk fallit. Nogen burde stilles til ansvar under en demokratisk valgkamp. Hvorfor sker det ikke? Er det ikke derfor, vi afholder folketingsvalg? Eller er det kun et beskæftigelsesprojekt for de statsansatte journalister, der så vidt jeg ved helt utroligt udgør over halvdelen af alle danske journalister; bl.a dem i DR og Tv2?
  De offentligt ansatte journalister er politisk uengagerede holdningsløse mikrofonholdere. De anklager ikke de partier og politikere, der har bragt os ud i denne totale krise, fordi det er dem, der betaler deres løn.
  (Ovenstående replikker er offentliggjort 6. oktober 2022 i Hodjanernes blog)

 29. Der var engang et yndigt land

  Udgiften til indvandring er endnu
  højere end de officielle tal angiver. Når alt regnes med
  er udgiften over 100 milliarder kr. pr. år. Måske endda
  200 mia. For der er nu mellem 1½ og 2 millioner
  asylanter og evighedsturister i vores land. De har større
  rettigheder end danskerne, og hvis vi gætter på at de
  koster 100.000 kr. pr. år pr. stk, (husleje, forsørgelse,
  transport, skoler, hospitaler, politi, retssager, førtids-
  pensioner m.m.) er beløbet allerede mindst 150 mia.
  Det er med til at forklare hvorfor sundhed og velfærd
  rammes af den ene spareplan og forringelse efter
  den anden.

  Vi danskere er efterhånden kun på tålt ophold i
  vores eget land. Det mener de gamle partier er
  en fair og rimelig indvandringspolitik.

 30. tavsen

  IMPONERENDE . Propagandacenteret DR skal have så mange milliarder for at proppe socialismen ned i halsen på vælgerne. Ellers var der ikke mange, der valgte den blodrøde blok

  Timenyhederne kl. 14. SF fik igen mulighed for at lufte deres aversion mod et V-forslag. Dernæst fik RV-formanden ordet,

  Vanopslagh fik lov til at fortælle om de næste dages møder, altså intet realpolitik. Sådan forvalter DR deres milliard store Public Service forpligtigelse

 31. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Det er nu blevet tydeligt hvor dumme, uvidende og kortsynede
  de “grønne” aktivister og co2-fanatikere er. Økonomien er kørt
  så meget i sænk at hundredtusinder af danskeres privatøkonomi
  nu hænger så meget i laser, at de risikerer at blive hjemløse.

  Alle dem som har været ekstremt begejstrede for krigen mod
  co2, for el-bilerne og vindmøllerne, og for slagtning af landbruget
  og minkbranchen osv., fremstår i dag som tåber. Fordi de var så
  begejstrede uden at have sat sig ordentligt ind i tingene. F.eks.
  er el-biler ingen gevinst for miljøet, som PragerU redegør for, og
  som en kommentar i debatten lige før denne forklarer. Og hvad
  co2 angår har Lomborg, Svensmark og bøger om solen og plan-
  ters fotosyntese påvist at co2-hysteriet bygger på vås og falsk
  videnskab. Også håndteringen af corona-influenzaen har været
  dilettantisk, så 120-150 milliarder kr. er spildt på ingenting.

  Lars Løkke Rasmussen ville tvinge en million danskere til at
  købe en el-bil indenfor kort tid. Han har dermed endnu engang
  vist sig at have en dårlig dømmekraft. Og de mange som af
  kyniske årsager har støttet co2-vrøvlet, ser også forpjuskede ud.

  Den “grønne” omstilling er blodrød, og i Holland og Belgien er
  et folkeligt oprør i gang. Det har DR og de øvrige MSM fortiet.
  Ligesom de har skjult “vaccinernes” giftige bivirkninger, og
  Mettes samarbejde med WEF og Klaus Schwab.

  Det må tilrådes at følge med hos Aamund, Hodja, Snaphanen,
  24nyt, Den korte avis og Document samt hos Tucker Carlson mv.
  Det kan være livsfarligt at lade være.

 32. Michael Andersen

  EU landenes gæld kommer til at stige under den selvforskyldte energikrise.

  EU’s chef for det indre marked Thierry Breton og Paolo Gentiloni, blokkens økonomizar, siger, at den nuværende situation kræver solidaritet mellem medlemsstaterne, herunder udstedelse af fælles garanteret gæld svarende til det, der blev gjort under Covid-pandemien.” (Bloomberg, October 3, 2022)

  Tysklands forfatningsdomstol har tidligere sagt at den har betænkeligheder over for Den Europæiske Centralbanks meget store opkøb af obligationer for at understøtte europæisk økonomi. (Finans, 15/08/2017)

  Problemet er at vores folketing har sagt ok til EU’s fremgangmåde.

  ”Folketinget meddeler sit samtykke til Danmarks ratifikation af den af Rådet for Den Europæiske Union trufne afgørelse af 14. december 2020 om ordningen for Den Europæiske Unions egne indtægter.” (Folketinget, Beslutningsforslag nr. B 135. Fremsat den 28. januar 2021 af finansministeren, fg. Morten Bødskov)

  Der står i tillægget til B135, jf. Artikel 4, at midler lånt ikke kan bruges til driftsudgifter. Energi er en driftsudgift og EUs problem er en fejlslagen energipolitik.

  Artikel 4
  Anvendelsen af midler lånt på kapitalmarkederne. Unionen må ikke anvende de midler, den har lånt på kapitalmarkederne, til finansiering af driftsudgifter.

  Ydermmere gøres CO2 forhold til en EU egen-indtægt sammen med en digital afgift. (Note8).

  Konklusion: En fejlslagen energipolitik, udvikler EU frem mod en fælles skyld og gældsunion der snart opkræver egne skatter.

  EU landenes gæld er i snit på 100 % af BNP og der er 100 % sikkerhed for at befolkningerne betaler når politikkerne dummer sig. Befolkningen burde seriøst stemme imod de EU venlige politikere og vælge politikere der sætter tæring efter næring.

  Man skal ikke hæfte for andres gæld eller bøde for deres dumheder. Det er sund fornuft at EU forbliver en handelsunion.

  https://www.ft.dk/ripdf/samling/20201/beslutningsforslag/b135/20201_b135_som_fremsat.pdf

  1. Niels Poulsen

   Hvor er det ulækkert, at du aktivt deltager i Putins hybridkrig mod Europa og USA. Jeg håber du får nogle rubler for din indsats. Ellers er du en tosse. Danske patrioter hader dig at et rent hjerte.

   1. Michael Andersen

    OECD 2021

    Danmark har været frontløber i at reducere sine drivhusgasemissioner gennem et hurtigt skift til vedvarende energi.

    … men omstillingen har eller vil få store makroøkonomiske konsekvenser og indebærer en betydelig økonomisk risiko.

    1. Niels Poulsen

     Du behøver ikke at være være urolig på Danmarks og Vestens vegne. Med Natos og Bidens våbenhjælp til Ukraine skal vi nok gennemtvinge et regimeskifte i Rusland. Det bliver nok lidt i stil med Adolf Hitlers ydmygende selvmord eller italienernes henrettelse af Mussolini. Det bliver USA og EU, som kommer til at definere Ruslands fremtid. Russerne kommer til at bøje hovedet, ligesom tyskerne efter Versaillestraktaten. Men hvor det efterlader de højreradikale i Vesten er ikke godt at vide. Føreren er død. Det autoritære regime er dødt. Demokratiet blomstrer.

     1. Michael Andersen

      L 117. Forslag til lov om klima, vedtaget 18-06-2020.

      Forslaget indeholder mål om en reduktion af drivhusgasudledningen på 70 pct. i 2030 i forhold til i 1990. Forslaget indeholder ligeledes et langsigtet mål om klimaneutralitet senest i 2050.

      For stemte 90 (S, V, DF, RV, SF, EL, KF, ALT, Sikandar Siddique (UFG) og Simon Emil Ammitzbøll-Bille (UFG)), imod stemte 5 (NB og LA).

      OECD siger omstillingen er sket hurtigt og industrien advarede om at målene var højt sat.

      Virkeligheden viser at man blev indhentet af vindmøller der ikke giver strøm i vindstille, solceller der ikke giver strøm i halvmørke samt nedlagte kul og atomkraftværker og en nedprioritering af gasfelterne i Nordsøen.

      Hvis Hr. Poulsen mener at folketingets 90 mandater, der stemte for lov om klima, er udsat for påvirkning udefra, må svesken på disken.

      Svesken på disken, Hr. Niels Poulsen!

   2. Træt

    Du mangler et C i dine initialer, NP(C). For alt du gør er at referere de “Fakta” som de statsbetalte medier udspyr.

 33. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  Niels Poulsen viser kl. 15.24
  og 16.10 at han lever i den fantasi-verden som
  massemedierne hjernevasker naive folk med.
  Dertil lægger han nogle rablende beskyldninger
  og spådomme. NP spilder vores tid.

 34. Nielsen

  “De kloge bør ikke sætte deres kryds ved…”
  Grønne, gule eller blå. -De er alle tyve og løgnere.

  De kloge bør sætte kryds ved Stram Kurs (Nej til islam i Danmark) eller JFK 21.

  Er de ikke på stemmesedlen, så skriv NEJ hen over sedlen.

  Eller skriv et af navnene Rasmus Paludan og Mads Palsvig øverst på stemmesedlen med et kryds omkranset af en firkant ud for.

  1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

   Sådanne stemmesedler sorteres fra og ryger direkte i papirkurven.
   Det eneste rigtige er at stemme på NB, DD eller DF. De tre partier
   er ikke perfekte, men de mindst ringe. Se iøvrigt hvad Hodjas blog
   og Snaphanen har af oplysninger om tidens vanvid og ondskab.

   1. Nielsen

    Så har vi altså¨to forkellige bunker af stemmesedler: De ugyldige og de blanke. De første snakker du om, de sidste er dem jeg plejer at bruge hvis jeg bliver bedt om at tage stilling til nogen eller noget.
    Når jeg bruger ordet vi, er det fordi jeg og mine bekendte ikke bryder os om at deltage i noget cirkus, vi ikke selv har sagt ja til at deltage i.
    Jeg er aldeles enig med Lars Andersen, svenske Henrik Jönsson, amerikanske Daniel Mc Adams og naturligvis afdøde Mogens Glistrup.
    Stod det til mig (og det gør det desværre ikke), skulle man KUN kunne stemme på en person til et valg, hvor man overgiver nogen beslutninger til andre.
    Ingen af os kender de narrehatte, der befolker Christiansborg. Helt som de der vandrer rundt i overnationale organisationer. Vi europæere bliver taget ved næsen sådan cirka hvert fjerde år. Nogen gange oftere. Mediefolkene i aviser, radio og TV, er købt og betalt af blandt andre politiske partier.
    Så hvis jeg kan kalde dig Viroløøh, er det svaret.

  2. Niels Poulsen

   “Eller skriv et af navnene Rasmus Paludan og Mads Palsvig øverst på stemmesedlen med et kryds omkranset af en firkant ud for.”

   Jeg kan kun opfordre højreradikale til at følge Nielsens kloge råd. Ud over Paludan og Palsvig vil jeg opfordre til, at højreradikale på samme måde stemmer på f.eks. Viktor Orban, Ubåds-Madsen, Donald Trump, Peter Lundin, Vladimir Putin eller Anders Behring Breivik.

   Der er stor sandsynlighed for, at disse hædersmænd vil kunne samarbejde i det kommende folketing om at forbyde vacciner, den grønne omstilling, herunder elbiler, vindmøller og solceller, og derudover islam og skatter og afgifter. Der vil blive udstedt international arrestordre på Greta Thunberg, Klaus Schwab og Ursula von der Leyen. Putin skal nok sørge for retfærdig fængselsstraf og fangelejr.

   Hvis Trump ikke vinder, er der naturligvis tale om valgsvindel, og hans danske fans bør storme Christiansborg og personen med de 1001 falske navne erobre folketingets talerstol og råbe: “Alle danskere er sindssyge. Læs Hodja, Snaphanen, Svensmark og Lomborg”.

   Det vil nok få Mette Frederiksen og Jakob Ellemann til at ryste i bukserne og tænke sig en ekstra gang om.

   1. Michael Andersen

    Mink, el og varmeregninger!

    Vælgerne kommer for at placere et ansvar og de sætter kryds ved en fornuftig erhvervspolitik, en realistisk energipolitik og en skrotning af EU’s energimærkning.

    Det er besynderligt som almindelige danskere, synes at have været glemt de senere år. Den almindelige sunde fornuft synes også at have trange kår blandt visse debattører.

    Jeg stemmer for samarbejde i stedet for udskamning, imødekommenhed i stedet for skældsord, forhandling i stedet for enerådighed og kompetence i stedet for magtfuldkommenhed.

    Det er tid til forandring.

    1. Nielsen

     Nej vælgerne kommer for at deltage i konkurrencen om hvem som bedst kan gøre hvad sjovnalisten siger.

   2. Nielsen

    Tak Poulsen.
    Læs også mit svar fra Viroløøh

 35. Træt

  “Højreradikale” Så er det vidst klart for selv de mest tungnemme at NPC – “Niels Poulsen” tilhører “centrum-højre” = de Radigale, hvor masseimport af menneskeaffald fra shithole countries går forud for danskernes ve og vel.

  1. Nielsen

   “centrum-Højre” er noget du opfinder.
   Og jeg har sjældent brugt termen : Masseimport af menneskeligt affald.
   Vi har jo en historie, så vær venligst høflig mod dine medmennesker, som BW kunne have sagt.

 36. Der var engang et yndigt land

  Nielsen og Niels Poulsen er vist samme person,
  en hjernevasket stakkel der tror en masse, men
  som ingenting véd, fordi al hans “viden” stammer
  fra MSM.

  Det er lidt tragi-komisk at en mand der véd så lidt,
  vil belære andre om Trump, om “grøn” omstilling,
  om “vacciner”, om el-biler, om Schwab, om klimaet,
  om politik osv.

  1. Michael Andersen

   Hellere en udskamningsløsning end en forhandlingsløsning. Hellere en fattig og forarmet befolkning, end et rigt og glad samfund.

   Ifølge den tyske grønne økonomiminister Robert Habeck vil den fortsatte drift af atomkraftværkerne næppe reducere prisen på elektricitet. Økonomer er nu klart uenige med ham. Ifølge en undersøgelse vil atomkraft reducere priserne betydeligt – endnu mere end en hurtigere udvidelse af vedvarende energi. (Welt)

   Miljøpartiet i Sverige indrømmer: Vi “udskiftede” Vattenfalls bestyrelse for at kunne udfase atomkraft. (Samnytt)

   Jeg stemmer for at glæden og rigdommen skal tilbage i danskernes og europæernes tilværelse.

  2. Piotr

   @ Der var engang et yndigt land ! JA! Niels Poulsen & Nielsen er samme person

   UPS! der kvajede NP sig fuldstændigt. TROLL!
   TRÆT skriver/svarer NPC og Nielsen svarer. Jaja, Hvem er det nu jeg er lige nu.

   @NP du er en Troll, en debat sabotør, en “Spoiler”, der kun ønsker at skabe splittelse blandt selvstændigt tænkende, kritiske individer.
   Dig, derimod, du lader du “misbruge” af den Oikofobe Sekt, du er blot den kanonføde som KarstenSofie sender i byen, mens hun selv sidder sikkert bag vandtætte skodder, uden at risikerer noget. Men, hop du bare ned i hullet til KarstenSofie og hjælp hen med at grave.

   Stem NB! Direkte Demokrati NU! SIAD! MAX 8 år på Borgen! P.

 37. Hvor er vi på vej hen?

  Det er indlysende og soleklart,
  at dele af Vesten pt. regeres af vanvittige.
  Se hvad der foregår i f.eks. Canada, USA og
  England Hvor folk nu kan blive arresteret for
  ingenting, eller for at sige sandheden om overgreb på børn.

  Her i Danmark ser det heller ikke for godt ud. Mette har sørget
  for et hav af skandaler plus at vi nu er tæt på at være i krig med
  Rusland, plus at økonomien er blevet så dårlig, at utallige danskere
  risikerer at blive hjemløse. Og et direktiv fra EU bestemmer at ikke
  mindre end 800.000 danske boliger snart vil være ulovlige at bo i.
  (EU vil redde os fra co2 der som bekendt er farligere end atomkrig)
  Oveni har Mette skrevet under på at adlyde WEF og Schwab når
  det kommunistiske foretagende om lidt vil fratage europæerne
  deres landbrug og fødevarer. (Se hvad der sker i Holland!!!) (Hod-
  ja/Snaphanen) Og indvandringen fortsætter naturligvis.

 38. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  GROTESK: iNDVANDRER-FAMILIE
  får 25.800 kr. ekstra, mens en dansk
  folkepensionist mister 11.400 kr. pr. år.

  Det vil blive resultatet af en skattereform
  som de Radikale har foreslået. Se hvad
  24nyt.dk fortæller.

  Et lovforslag fra Moderaterne og Lars
  Ulykke vil give almindelige lønmodtagere
  betydelige tab pga. en ny lønsumsafgift.

  “Rød PR-maskine” er en artikel der kritiserer
  Mette Frederiksen.

  1. Karsten Lund

   Man skulle tro, at sporerne fra fortiden er skræmmende, men desværre nej.
   For tilbage i august 1985 der kunne man bl.a. læse følgende overskrift i Fremskridtspartiets medlemsavis – Det ny Fremskridt:

   35.000 kr. til vore egne pensionister – 120.000 kr. til muslimske “flygtninge”.

   Hele artiklen kan læses her:
   https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/08/02/35000-kr-til-vore-egne-pensionister-120000-kr-til-muslimske-flygtninge/

   1. tavsen

    “Alle udlændinge – der opnår asylstatus i Danmark – får tilbudt danskundervisning, og der kan blive tale om højskoleophold og egentlig uddannelse med videre.”

    Kunne være interessant at høre beløbet på tolkeservice. Det lød på 3-cifrede millionbeløb i sidste århundrede.

    tolkefirmaer i Danmark Ca. 1.730.000 resultater

    Mon danskeren, der blev anerkendt som tolk i Swahili, stadig tæller med? Han fik da afsløret hykleriet.

    “35.000 kr. til vore egne pensionister – 120.000 kr. til muslimske “flygtninge”

    Ja, sådan har det altid været. De gamle partier favoriserer de mennesker, som IKKE har bidraget til velstanden. Og statsstøttede medier bakker selvfølgelig op. Hvad ellers? For millionerne i mediestøtten skulle gerne bevares

    For nogle år siden udregnede jeg, at mediestøtten var lig med 600 ansættelser. Mon ikke den enorme hensygnende branche kunne tage det tab?

    De 600 kunne gøre nytte i plejesektoren.

  2. Michael Andersen

   De mørkeblå har et bedre budskab, det skal betale sig at arbejde og pensionister skal sikres bedre.

   CEPOS har på Finansministeriets familietypemodel beregnet effekten af de Radikales 2030-plan for pensionister og arbejderfamilier.
   En enlig pensionist i ejerbolig taber 11.400 kroner om året. Næsten det samme tab oplever pensionistparret i ejerbolig, nemlig godt 10.000 kroner.

   Pensionisterne taber så meget, fordi de Radikale fjerner varmetillægget og mediechecken, og fordi de reducerer boligstøtten for pensionister. Desuden fjernes pensionistrabatten med hensyn til ejendomsværdiskatten.

   De pensionister med lavest indkomst – det vil sige dem uden ATP og ejerbolig – taber 2.800 kroner om året. En arbejderfamilie i ejerbolig taber 1.400 kroner om året. De vinder på, at skatten på arbejde nedsættes, men taber på det lavere rentefradrag. Så samlet set en nedgang.

   Det er klar besked. Pensionister og arbejderfamilier er taberne i de Radikales 2030-plan, ifølge beregningerne.

   Reelt bør pensionister og arbejderfamilier således rent økonomisk ikke stemme Radikalt.

 39. Fra velfærdsstat til terrorstat

  ALLE som ønsker en fredelig
  og civiliseret fremtid, bør undlade at stemme på
  de radikale, for partiet består af barbarer, af sinker, af
  klimatosser, af forskruede pseudo-intellektuelle, af
  multi-kulti tilbedere, af woke feminister, af røde
  ligestillings-fanatikere, af metoo kvinder og af folk
  som ser ned på danskere og op til kulturfremmede.

  De radikale kan slet ikke få nok af indvandring,
  af kommunisme, af EU-fjernstyring, af LGBTQ+ ,
  af feminisme plus hetz mod danske mænd.

  De roser sig selv for at være det økonomisk
  ansvarlige parti. Men de smider gladeligt
  hundredvis af milliarder af kroner væk på
  co2, “grøn” omstilling og masseindvandring.
  Deres samlede politik er anti-dansk og
  folkefjendsk ud i det ekstreme.

  Den fører os mod den afgrund hvor der ikke
  er andet end vanvid, ondskab, fattigdom,
  hverdagsterror og katastrofale tilstande.

  Det er det samme med alle de partier som ligner
  de radikale. Og det er de fleste af partierne.
  Se Snaphanen og Hodja.

  1. Michael Andersen

   Den 20. juli 1992 skrev Strobe Talbott, der på det tidspunkt var klummeskribent for TIME, og som senere blev præsident Bill Clintons viceudenrigsminister:

   Jeg vil vædde på, at inden for de næste hundrede år, vil nationen, som vi kender den, være forældet; alle stater vil anerkende en enkelt, global autoritet….

   30 år senere i 2022 kan man se Strobe Talbotts profeti, komme tættere på opfyldelsen.

   Menneskerettigheder der gavner udlændinge, når de kommer til Europa og USA.
   17 verdensmål der lægger vestens middelklasse i spændetrøje.
   CO2 kvoter der gør middelklassen fattigere.

   Hvor meget mere tydeligt kan det blive og med hvor store bogstaver skal det skrives!

   Globalister besidder ikke en følelse af loyalitet over for nogen nation eller kultur.

   Måske er national suverænitet alligevel verdens bedste idé?

   1. Der var engang et yndigt land

    Ja, alle de politikere/partier
    der går ind for indvandring og folkeudskiftning
    bør man som vælger fravælge. For sådanne partier er i realiteten
    tilhængere af danskernes fordrivelse, ødelæggelse og udryddelse.
    Er de tilhængere af kommunisme, WEF, EU og FN har de intet
    til overs for Danmark og danskerne. Deres politik vil afskaffe
    demokratiet, nationalstaten og folkehjemmet.

    Deres politik vil også afskaffe velfærden, folkesundheden,
    familieværdierne, retsstaten og den personlige frihed. Disse
    politikere har ingen sympati for danskerne, men er parate
    til at udnytte, undertrykke og tyrannisere os på alle mulige
    måder, selvom de konstant hykler løs om at de vil hjælpe
    og beskytte os mod alle mulige problemer og ulykker.

    Men desværre er over halvdelen af vælgerne så naive, at
    de tror at bare de skifter fra K til V, fra SF til S, eller fra R
    til EL eller omvendt osv., så bliver alting bedre. Men ALLE
    de gamle partier har medvirket til at nedbryde vores samfund.
    Vi lever nu mere i et kleptokrati end i et demokrati. Og vi
    står i løgnepropaganda til op over hovedet. Den er forklædt
    som underholdning, folkeoplysning, videnskab og
    dybdeborende journalistik, men som regel handler
    det om manipulation.

    Man bør altid supplere med Aamunds, Hodjas og
    Snaphanens artikler samt Tucker Carlson, Gravitas og Youtube.
    Sidste nyt er at EU vil bestemme at 800.000 danske boliger skal
    kasseres, medmindre de renoveres for mange milliarder af kroner.
    Igen af hensyn til co2. Mange vil blive nødt til at opgive at blive
    boende.

 40. Michael Andersen

  I Niedersachsen, der er på størrelse med Danmark, har 8 millioner netop afsluttet valghandlingerne til landdagsvalget. Socialdemokratiet står sammen med de Grønne til regeringsmagten og Merkels CDU til et nederlag, hvor CDUs spidskandidat går af.

  Det mørkeblå AFD står til en fordobling. Tilbage står Die Linke med et forklaringsproblem på deres manglende succes. Hvorfor er det at protestvælgerne går til AFD og ikke Die Linke?

  Det er fordi AFD kæmper for middelklassen, kæmper for de mindre produktionsvirksomheders overlevelse og kæmper for social retfærdighed for de udsatte.

  Valget kan ses som retningsgivende og bør tjene som guide for fornuftige vælgere i hele Europa.

  Rød-Grøn bliver Tysklands undergang.
  Mørkeblå er retningen ud af krisen og ind i den sunde fornuft.

  Wahlsieg für die SPD, starke Verluste für die CDU – Grüne und AfD legen kräftig zu (Welt)

 41. Michael Andersen

  Manglende elforsyning på Bornholm

  Hele Bornholm er desværre ramt af driftsforstyrrelser i øjeblikket. Der er ingen anledning til at spekulere i årsag lige nu. Og vi er i fuld gang med at afklare, hvad der er skyld i strømafbrydelsen. (TREFOR)
  Myndighederne oplyser, at et undersøisk kabel, der leverer elektricitet fra Sverige, er blevet klippet over. (Welt)

  Handler debatterne tilstrækkeligt om ansvaret for Danmarks energikrise og forsyningssikkerheden?

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *