POLITIKERE OG MEDIER SOLER SIG I STØJBERGS FALD

Når et stort folketingsflertal stemte for at Inger Støjberg skulle stilles for rigsretten, var det jo ikke for at få hende frikendt, men for at få hende dømt. Hvis folketinget ikke mente, at Støjbergs ministerielle forvaltning var direkte lovstridig, var der jo ingen grund til at slæbe hende for retten. En rigsret er en blandet politisk domstol med en juridisk overligger. Højesteretsdommerne skal afgøre, om der er sket overtrædelse af ministeransvarsloven, og de 13 lægdommere skal bidrage med argumenter af politisk, etisk og menneskelig art, således at rettens afgørelse er komplet og også dækker samfundets almene retsopfattelse. Det kom ikke til at ske denne gang. I hele det danske samfund udløste rigsrettens kendelse vrede og forargelse, ikke så meget fordi Støjberg blev kendt skyldig, men fordi straffen på ubetinget fængsel blev anset for et kynisk og brutalt justitsmord, som netop strider mod, hvad det folkelige Danmark anså for ret og rimeligt i denne sag.

Når vi har domsmænd – altså lægdommere – i byretten og landsretten er det, fordi vi ønsker, at retsvæsenet ikke udelukkende skal lægges i hænderne på embedsmænd, men at de retlige processer skal præges af civilsamfundets almene retsfølelse.  Dette var også hensigten med rigsrettens sammensætning. Ellers havde man jo bare kunnet overlade sagerne til højesteret uden de 13 lægdommere. Det var også dette, der skete i praksis i Støjberg-sagen. De 13 højesteretsdommere havde absolut ikke lyst til at være part i en misk-mask retssag med en uskøn blanding af politik og jura. De holdt sig udelukkende til juraen og trak lægdommerne med sig. Det har ikke været svært, da 12 ud af 13 lægdommere var udpeget af de partier, der ønskede Inger Støjberg for rigsretten. Højesteretsdommerne fik sagen til at handle udelukkende, om Støjberg havde overtrådt ministeransvarsloven. Man konkluderede, at det havde hun. Oven i købet med forsæt, ligesom man fastslog, at hun havde løjet for folketinget. Herefter tager man facitlisten frem og spørger, hvad koster det? 12 ud af 13 lægdommere der er er valgt af de Støjberg-fjendtlige partier turde ikke sætte sig imod den juridiske ekspertise, som nemt fik manipuleret det samlede dommerkollegium til en klar dom om ubetinget fængsel.

Der er naturligvis noget fundamentalt pinligt, når der åbner sig en dyb kløft i retsopfattelsen mellem rigsretten og det folkelige Danmark, som det her var tilfældet. Man kan ikke bebrejde de juridiske dommere, at de stemte, som de gjorde. Det havde de pligt til, men man kan i høj grad kritisere lægdommerne for totalt at svigte deres opgave med at repræsentere samfundets almene retsfølelse, som absolut ikke ønskede Støjberg bag tremmer. I dagene op til domsafsigelsen havde politikere og medier travlt med at overbevise hinanden om, at dette var en meget mudret sag, der kunne gå begge veje. Der var gode argumenter for at dømme hende og gode argumenter for at frifinde. Man helgarderede tipskuponen.

Efter dommen er alle kommentatorer nu enige om, at det var den eneste rigtige og retfærdige dom. Alle Folketingets partier med undtagelse af Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige glæder sig over at Inger Støjberg nu er ude af vagten og bliver kendt uværdig. Medierne mobiliserer deres tæskehold af perfide kommentatorer, der kan trække Støjberg gennem rendestenen. Mogens Lykketoft skriver i Berlingske, at Inger Støjbergs karakter er præget af stupid stædighed og påståelighed samt af ufølsomhed over for sine ofre. Også Søren Pind kan nu mobilisere mod til at sparke til den sårede amazone, som han i samme avis kalder forhærdet kriminel og vaneforbryder. Inger Støjberg skal nok klare sig igennem. Om få måneder, når hun har vredet sig fri af fodlænken, er hun klar til en fornyet politisk indsats og karriere til glæde for sine mange støtter og sympatisører.

Det ser værre ud for rigsretten, som i sin nuværende form næppe kan overleve, så længe dens kendelser fortsat ligger milevidt fra, hvad anstændige og tænksomme borgere mener, skal være ret og rimeligt i det danske samfund.

70 Thoughts to “POLITIKERE OG MEDIER SOLER SIG I STØJBERGS FALD”

 1. Bent A

  “Stupid og præget af ufølsomhed overfor sine ofre”. Jamen er det ikke netop hvad de fleste politikere er: stupide, ufølsomme og komplet ligeglade med deres ofre, de hundredtusinder af danskere som lider under deres fordærvede valgflæsk, dumheder
  og vanvittige projekter. Og Søren Pind er godt nok grov og tarvelig i sit ordvalg. Og sikke en masse følelsesporno MSM har leveret omkring de adskilte pars “lidelser” mens de var på en kort ferie fra hinanden.

  Men er dommen overraskende? Det var den ikke, ud fra en realistisk betragtning. For
  bliver man politisk forfulgt, kan man ikke forvente retfærdighed eller frifindelse.

  Det er pt. på mode at smide politiske rivaler under bussen. Det var nok hvad Elle-Bælle-Sprælle gjorde. Og Peter Skårup hjalp vist også med at få Messerschmidt under bussen. Vidnet Skårup udtalte bagefter “jeg gjorde hvad jeg kunne”, og det kan
  vel betragtes som en tilståelse.

  1. Jens Hald

   De undsiger Inger Støjberg for selv at komme frem i lyset. Far dreng Jacob Ellemann, ja hele den borgerlige fløj undtagen Dansk Folkeparti og Nye Borgerlig var ikke et hak bedre. De røde og kommunisterne er hvor vi kan forvente dem.

 2. Tom Jørgensen

  Ham Søren Pind der er bare en idiot .

  1. E. Frederiksen

   Enig Tom

  2. Rhinsten

   Tom Jørgensen – helt enig !
   Fra Lykketoft forventer man længst bare ikke andet. Men at Pind i den grad puster sig op med de væste gloser, som ‘forhærdet kriminel og vaneforbryder’ om Støjberg, strider mod enhver anstændighed. Føj for pokker.

   JP og Berlingske mangler i den grad et debatspor – som her i bloggen, hvor anstændige og fornuftige mennesker kan udtale en fordømmelse af sådanne ligegyldige opportunister – som Søren Pind, og hans regelmæssige, selvretfærdige udgydelser.

   Dansk politik har desværre i de senere år – under et rødt (mørke- som lyserødt) flertal – udviklet sig til en sump af indædt kamp mod alt hvad strider mod egne meninger og holdninger.
   Man mindes her igen alt for meget om stadig flere nulevende og tidligere autokrater. Man vil kun magt som man har agt.
   Den tredje verdenskrig venter nu lige om hjørnet !

 3. Den Nervøse

  15 Højesteretsdommere og 15 lægmænd – Lægmænd? Næ såmænd tidligere politikere, nogle pensioneret og andre forkastet af vælgerne, men lægmænd, ingen skomager, murer eller brugsuddeler, men tidligere politikere!
  En skiller sig ud Anne Grethe Holmsgaard, der udmærker sig ved sine nære forbindelser til international terrorisme! Hun nægte i sin tid som VS’er et tage afstand til terrorangreb, et på en strand i Israel, hvor 35 blev dræbt, heraf flere børn, et andet var terrorangrebet ved OL. I München.
  Hun holdt i egenskab af VS’er flere møder med PFLP, en Mellemøstlig terrororganisation. Hun, PFLP og VS. kom med fælles erklæringer. Hun holdt møder med de terrorister, som styrede Blekingegadebanden, og på den måde var hun dybt inde i maskinrummet i forbindelse med mordet på en dansk politibetjent! Hun er aldrig blevet straffet for det.
  Anne Grethe Holmsgaard er udnævnt af SF som dommer i rigsretten!

  VS. var det ene af tre partier som stiftede Enhedslisten, de to andre var det Moskvatro Danmarks Kommunistiske Parti – DKP. Det andet var SAP et lille sekterisk venstrefløjsparti. DKP og SAP eksisterer fortsat som organisation, mens VS. har nedlagt sig selv, for helt at hellige sig Enhedslisten. Anne Grethe Holmsgaard har siden været valgt for SF.
  Det er sådanne moralsk anløbne mennesker, der har dømt Inger Støjberg!

  1. Roland Messerschmitt

   Vi skal huske at stemme Inge Støjberg næste gang der bliver valg,vis hun stiller op. Roland Messerschmitt

   1. Tore Binderup Christensen

    Det skal der nok være en halv million der husker. Det bliver en jordskredssejr for Støjberg!

  2. E. Frederiksen

   Uhyggelig beskrivelse af dommere.
   JEG GRÆMMES
   Føler inderligt med Inger Støjberg.

 4. Leif Jensen

  Mon ikke Venstre kom til at lide under deres valg med at stemme Inger ud af Folketinget.
  Det var i hvert tilfælde ønskeligt.
  For mit eget vedkommende er min støtte til Inger nået uanede højder, og hvor hun end lander til valget, så får hun min stemme.

 5. tavsen

  De kriminelle kommunister, har de rent mel i posen? Pelle Dragsted ? Eller beskyttes de af blodrøde medier?

  https://tv.frihedensstemme.dk/2021/12/14/er-rosa-lund-vaerdig-til-at-sidde-i-folketinget/
  Enhedslistens Rosa Lund håner Inger Støjberg og taler om konsekvenser. I oktober 2007 blev Rosa Lund lagt i håndjern efter et indbrud i Købehavns Nordvestkvarter. Enhedslistens retsordfører blev dømt efter straffeloven.

  Er Rosa Lund værdig til at sidde i folketinget?”

 6. Helle Vibeke Hougaard Baldersbæk-Kreye

  Hvis man tror, at det politiske Danmark har vundet, tager man fejl. Vinderen er islam, for dommen, der jo i høj grad er baseret på, at fremmede mennesker har ret til at dukke uinviterede op og stille krav til den måde, vi indretter os på.
  Jeg behøver næppe i denne kreds minde om de domme og andre sanktioner, der er regnet ned over folk, der har irriteret islam eller endda forsøgt sig med at trække snubletråde for shariaen.
  Pigerne i denne sag var teenagere, og godt for dem, at de ikke ønskede sig barbiedukker eller poesibøger til jul. Men faktum er jo, at den officielle alder, hvor piger kan giftes bort i de fleste muslimske lande er ni år. Skal vi så til at føre rigsretssager mod ministrere, der ikke vil udbetale børnefamilieydelser til ægtemanden. Der kan sikkert findes en konvention.
  Eller hvad med de mænd, der kommer anstigende med to, tre eller endda fire koner?
  Det siges, at der er en flok afghanere på vej. Hvad nu hvis de har egne dansedrenge med? Hvis de påstår at være gift med smådrengene, skal vi vel anderkende ægteskaberne. Eller hvad?
  De empatiske med menneskesyn og den slags har fået deres skålpund kød. Det mp man tage til efterretning og stemme på politikere, der vil gå i gang med en gennemgribende sanering af tåbelige regler.

  1. Otto

   Fuldstændig enig.

  2. BL johansen

   Uha Helle Vibeke, jeg er lige kommet i face fængsel, for at skrive akkurat det samme som du skriver om afghanere, der kommer herop, de skrev, jeg var hadefuld i alle henseender, så jeg blev lukket ude

  3. tavsen

   Helle Vibeke Hougaard Baldersbæk-Kreye

   Islam vinder ALTID, jo mere totalitær, desto større vinderchancer. Det skal de blodrøde medier nok sørge for. De fik ikke importeret sovjet tilstande i 70’erne, denne gang lykkes det med hjælp fra EU. Vel derfor alle de røde partier pludselig droppede deres EU-modstand.

  4. Lisbeth Haugaard

   EU har inviteret 40.000 afghanere, hvoraf Tyskland vil tage de 20.000 – helt ude i hampen – skrue uden ende.

 7. poul pava

  Hej asger er det ikke et problem at man i medierne fremstiller disse børne ægteskaber som værende små 8 årige piger … det var det jo ikke men piger fra 15 til 17 år – det gir vel syntes jeg en anden historie -lov er lov og under 18 år er man et barn -men glemmer du ikke at det var kan man sige voksne teenager der var gift hilsen pp ???

  1. Hej Poul,
   I Danmark skal man være 18 år for at gifte sig, men konventionerne åbner mulighed for at værtslandet skal godkende migranters ægteskaber, hvis de er lovlige i det land, de kommer fra. Støjberg administrerede efter dansk lov og efter, hvad folketingets flertal ønskede. Men hun brød ministeransvarsloven. Dog var retsvirkningen minimal, da migranterne har så mange klagemuligheder i det danske omsorgssystem, at de kunne få omstødt en ulovlig adskillelse. Derfor forekommer en dom på ubetinget fængsel urimeligt i mange menneskers øjne.

   1. Tonny Sivertsen

    Hej Asger, har læst Henrik Dahl blog i JP og jeg syntes han skriver i følge konventionerne, har de hvis det er lovligt i det land de kommer fra at være gift med barnebrude, har de ret til at leve i det land de kommer til som gifte par, ved ikke om jeg har forstået ham rigtigt, muligt de bliver adskilt når de kommer, men hvor mange piger fra de lande tør sige fra ?

  2. B l johansen

   Nogle af pigerne var kun 12 år da de blev gravide første gang og 11 mdr efter fik de nr 2, syntes du ikke det er børneægteskaber, det kan godt være de nu var ældre,men stadig børneægteskaber, så Inger syntes de skulle have en pause og tænke, om det var det de ville

 8. Søren Mølgaard

  Det er en god artikel, og Asger Aamund er, som altid, særdeles velargumenterende.
  Lad mig lige komme med en betragtning: Alnour Alwan og Rimaz Alkayal er lykkeligt gift, og trives i Deres ægteskab. Det er jo godt, fordi så har de hinanden.
  Hvad der undrer mig er, at Alnour ikke kan tale dansk, eller bare noget dansk, selv om han har været her siden 2016.
  Så er han jo præcis målgruppen for danskernes modstand mod flygtninge, som ikke ønsker at integrere sig.
  Nu har familien fået dømt en usandsynlig populær minister, og hun må forlade folketinget. Straffen er for lille, udtaler Alnour, på arabisk.
  Med den turban i hatten, er det vel så tid til at starte hjemrejsen for familien Alwan/Alkayal. De har vundet en sejr over vores demokrati i Danmark, og kan så med succes vende hjem til Syrien, hvor De og Deres religion er forenelig med landets love og regler. Det kan kun gå for langsomt.

 9. Tonny Sivertsen

  Hej Admin, 15 dommere syntes I.S. skulle dømmes ubetinget fængsel, 10 dommere mente 3 mdr. fængsel og 5 dommere 2 mdr. fængsel 11 dommere tilbage 9 stemte for at fastsætte straffen til betinget fængsel i 60 dage 1 stemte for bødestraf og 1 for strafforfald, så det endte med 2 mdr. ubetinget fængsel, så det kan jo i princippet være, at det er de politiske udpegede dommer der har valgt ubetinget fængsel og højesteret dommerne der har valgt betinget fordi de kender juraen ? der var 1 person på face book der skrev han havde hørt i radioen, at der ville gå 70år før det blev offentlig, ved ikke om det er rigtigt

  1. Hej Tonny,
   Det bliver ikke offentliggjort, hvem der stemte hvad, men jeg vil gætte på, at de 13 højesteretsdommere alle stemte for ubetinget fængsel, og at 2 lægdommere mente det samme. De borgerlige partier på Christiansborg lider angiveligt af grimme politiske tømmermænd efter mandagens hård dom. Mange fortryder, at de gik med til at smide Støjberg under bussen og nu i fængsel. Dårlig stemning i korridorerne. Det skulle de have tænkt på før.

 10. Bent A

  Vil de gennemsnitlige danskere blive ved med lukke øjnene for virkeligheden og realiteterne? Det vil de sandsynligvis. For udviklingen har i snart 50 år været een lang tour de force nedad mod bunden, nedad mod uretfærdige og umenneskelige forhold, nedad mod et blodrødt nynazistisk samfund hvor intet er helligt.

  I de fem årtier er partierne blevet værre og værre. Mere og mere korrupte og troløse. Og endnu har vælgerne ikke formået at bryde den onde cirkel. Vi er kommet ind i en dødsspiral eller dødsdrom vi måske ikke kan slippe ud af.

  Selv marxistiske partier som åbenlyst arbejder på at omskabe Danmark til en afrikaniseret og barbarisk bananstat, til et land renset for danskere om 25-30 år, selv de kan samle stemmer nok til at udøve væsentlig indflydelse på hvor rejsen skal gå hen.

  Selv partier som kalder sig borgerlige, støtter den stedfortræderkrig der på sigt vil fratage danskerne deres folkehjem, hjemstavn og fædreland.

  Også en krig mod familierne, hjemmets fred og mod den enkeltes liv, frihed og sikkerhed er sat på skinner. Og konstant undergraves velfærden, økonomien og folkesundheden. Med falske kriser som påskud. For både klima-krisen, corona-krisen og manglende-arbejdskraft-krisen er propaganda-“kriser” .

  Selv børn og unge, selv gamle, forulykkede og syge skånes ikke. Og alt der er smukt, sundt og ordentligt skal udryddes. Og alt der er hvidt, maskulint, kultiveret og ordentligt
  skal gå samme vej, mener de i woke og feministiske bevægelser.

  Vi kan ende som fanger og slaver i en terror-stat. Allerede nu bedrages, ydmyges, tyranniseres, udplyndres og nedværdiges det danske folk i et omfang der begynder at ligne forfølgelsen af mennesker i totalitære mareridts-stater som DDR og Rumænien.
  Vi er nu 3.-5. klasses borgere i eget land. En fantastisk situation.

  Støjberg er et offer for politisk forfølgelse og magtmisbrug. Men det samme er utallige andre danskere. Men så længe vælgerne ikke forstår hvor tæt vi er på afgrunden, så længe mændene finder sig i at være forhånede retsløse untermenchen i familieanliggender, så længe danskerne tror at de kan gemme sig bag hinanden, så længe de lader deres sammenhold splitte af censur, hetz, løgn og femte-kolonne typer, fortsætter rejsen mod kaos, undergang og barbari.

  Nogle “humanistiske” partier har ikke andet til danskerne end hykleri, elendighed, død og forræderi. Hvorfor bliver danskerne ved med at stemme jatak til deres egen ødelæggelse?

  1. E. Frederiksen

   Hej Bent, du og Asger er blandt nogle af de få pragtfulde mennesker, der kan se, hvad der foregår.
   Bar vi kunne råbe de mange uvidende op, inden det er for sent.
   Tak for et formidabel godt indlæg.

 11. K. Haulrich

  Folketingets absolutte flertal mener, at Inger Støjberg ikke er værdig til at være medlem. At nævne Folketinget og værdighed i samme sætning burde være strafbart. Nu har jeg gjort det, og er villig til at tage straffen. Skal vi gætte på 60 dage bag tremmer?

 12. H Andersen

  Hvad bliver det næste? At muslimer/islamister/afghanere ankommer med barnebrude på 9, 10 og 11 år? Det er ret sandsynligt, nu hvor de kulturfremmede har set hvor underdanigt det officielle Danmark forholder sig til fremmed skik og brug. Og fremover vil ingen minister vel vove at kritisere tvangsægteskaber.

  Det i forvejen perverse Jelved-parti har længe støttet LGBTQ og at pædofile skulle have ret til at adoptere deres egne ofre. Enhedslistens holdninger er lige så perverse. Og begge partier er sammen med SF begejstrede tilhængere af folkeudskiftning.

  Folkemordstinget helmer ikke før Danmark er foræret væk, hen over hovedet på dets rette ejere.

 13. Lars Toftdahl Andersen

  Det er de konventioner, der må bære skylden. De er blevet gældende lov i Danmark, men de afspejler ikke dansk retsfølelse. Og hvad bliver konsekvensen? Vi bliver mere og mere fremmede i vores eget land. Umyndiggjorte.

 14. Michael Andersen

  Situationen i DK er alvorlig og præget af opgør med traditioner og sædvaner. Det er som om fortidens fejl igen skal begås og beslutningerne søges retfærdiggjort med argumenter som ”det er ikke det samme, for vi har ændret rækkefølgen og derfor bliver resultatet et andet”.

  Uanset er det katastrofalt at afprøvede værdier erstattes med et tilsyneladende frit valg på alle hylder. Tiden minder om forløbet med det synkefri skib Titanic der i 1912 sejlede ud på sin jomfrufart og stødte mod et isbjerg, og sank mens orkestret spillede.

  Det største håb og den mest inspirerende person i vores tid, Professor Jordan B. Peterson (PJBP) betegner vores tid som inficeret med neomarxisme. En tid hvor intellektuelle i troen på det perfekte samfund diskriminerer, opdeler racer, skaber safezones, opstiller trigger warnings og uddanner social justice warriors.

  PJBP ser situationen som patologisk og fremhæver kuren som er afprøvet med succes op gennem 2000 år. Kuren er læren fra kristendommen. Ikke den dogmatiske kristendom men den kristendom der deler elementer med hinduismen og buddhismen. Grundelementerne er værdier der naturligt er bedre end andre værdier, fordi værdierne er selekteret med succes, fordi værdierne har hjulpet mennesket til at overleve og fordi værdierne ligger så dybt i os, at de igennem evolutionen har formet mennesket.

  PJBP ser det geniale i kristendommen fordi den handler om overleverede fortællinger med oprindelse i den tid hvor mennesket udviklede talesprog. Det gør kristendommen til et grundlag der bygger på de tidligst afprøvede erfaringer og med en mytologi der intuitivt vækker mennesket. Prøv selv at fortolke Pinocchio, Superman, Lion King og andre helte historier ud fra myterne i kristendommen. Det hele er der.
  Derfor er vores tid også heltenes kamp mod de onde som tror de er de gode og som ikke kan se vejen mod afgrunden.

  PJBP fremhæver Nietzsche som den der opdagede at Gud døde, slået ihjel af menneskets videnskabelige søgen efter sandhed. Men hvad hvis det var den dogmatiske Gud der døde? Så lever Gud stadig i fortællingerne om hvad der sikrer menneskets overlevelse.
  Derfor bliver troen på Gud til fortællingen om heltenes kamp mod den troløse neomarxisme.
  Lige præcist derfor er Inger Støjberg en helt der kæmper for traditioner og værdier. En helt der bliver udslagsgivende i afgørelsen af det næste valg. Det har den yderligtgående del af danskerne erkendt og derfor kan vi forvente en fortsat forbitret kamp.
  Men det bliver en kamp hvor vi kommer til at se flere og flere helte kæmpe imod det onde.

  Heldigvis vinder heltene for kun således har danskerne overlevet.

 15. Bent A

  OT: Danskernes flertal læser ikke net-aviserne og opsøger ikke speciel viden. Det gør dem uvidende og sårbare overfor politisk humbug. De bliver nemme ofre for løgnepropaganda. Man kan bilde dem alting ind om co2 og klimakrise, om indvandring og racisme, om faldende kriminalitet, om vacciner og mutationer, om ligestilling og rigsretssager, om EU, FN, WHO, Trump og Biden osv.

  F.eks. vil co2 hysteriet føre til endnu flere afgifter og forbud. Man vil påføre bilister, landmænd, iværksættere, butiks-ejere, husejere, firmaer og privatpersoner en masse besvær og store udgifter. Man vil forbyde benzin- og dieselbiler om 14 år. Nogle steder må de nu ikke længere køre ind i byerne. Udsigten vil mange steder blive ødelagt af gigantiske vindmøller eller solcelleanlæg. Nogle købere af el-biler har iflg. DR ikke oplevet ret meget andet end ærgelser, udgifter og tidsspilde. Og EU kræver over 200 milliarder af VW for noget med co2. Biler bliver dyrere i fremtiden. Læs hvad PragerU mener om el-biler og co2. Eller læs Lomborg, Svensmark og bøger om solen.

  Voksnes uvidenhed om corona-“vaccinerne” kan koste børn livet. Se New Speek, Hodja og 24nyt.dk

  1. E. Fredeeriksen

   Hej Bent
   Igen 100% enig.
   Hvordan vækker vi den “sovende” del af befolkning, før det er for sent

 16. Jensen Danmark

  Bare til sammenligning:

  Den milde voldsparagraf – §244:

  Straframmen går op til 3 års fængsel, men i praksis er straffen for en person, som ikke tidligere er straffet for vold 30-60 dages fængsel.

  Nu er der jo ikke meget retspraksis i Ingers sag, da der trods alt ikke er ret mange rigsretssager, modsat voldssager, men jeg synes at det sætter tingene i perspektiv.

  Indenfor strafferetten arbejder man blandt andet med begrebet proportionalitet, hvilket betyder at straffen skal være proportional med forbrydelsen.

  Umiddelbart vil jeg ikke tro, at mange mener at straffen i Ingers sag er proportional med “forbrydelsen”, men det må den enkelte jo selv vurderer.

  Personligt mener jeg det er en vanvittig straf, blandt andet fordi disse lykkelige ægtepar sagtens kunne skilles ad helt lovligt såfremt man havde lavet en individuel vurdering fra sag til sag, dvs. nogle af parrne var alligevel blevet skilt ad.

  Rigsretten som institution har for længst udspillet sin rolle og skal afskaffes ved først givne lejlighed.

  Sager som denne, hvis man mener de overhovedet skal rejses, kan afgøres ovre i det almindelige strafretlige system. Dette afhjælper nogle af problemerne, men dommerne ovre hos de almindelige domstole er også for de flestes vedkommende knaldrøde.

 17. Bent A

  Hvis Støjberg er uværdig til at være med på Chr.borg, så er alle medlemmerne af Enhedslisten og de Radikale da også uværdige. Og det samme kan vel siges om Jacob Ellemann og Lars Løkke og yderligere snesevis af andre politikere, taburetklæbere og vælgerbedragere.

  Samtlige politikere i EL og R er tilhængere af kommunisme, folkeudskiftning, masseindvandring, afrikanisering og talibanisering. Plus favorisering af migranter, diskrimination af danskere, plyndring af danskere og fordrivelse af danskere. Begge partier er i høj grad landsskadelige og går ind for barbari og likvidering af dansk
  kultur og civilisation.

  Hvordan kan sådanne partiers medlemmer være værdige til almindelig agtelse, og hvordan kan de være med i FT uden at trække FTs anseelse, renommé og moral ned i sølet?

  Nogle danskerne siger at man skal have respekt for 25 stemmer ud af 26. Men hvorfor skal man det, når det var en skueprocés og en politisk heksejagt?

  Hvis de to barbariske partier indsér at de er uværdige og stemmer sig selv ud af FT,
  kan man sige at de langt om længe endelig gjorde noget godt for danskerne.

  Støjberg er en af de ret få politikere der virkelig er værdig til at forblive i vores parlament.

  1. E. Frederiksen

   Hej igen Bent.
   Super godt skriv.

 18. Vibeke Ljung

  Godt brølt, Asger Aamund – som sædvanligt!

 19. Eric Skifter

  Da det i medierne kom frem, at der på de danske asylcentre var sammenboende par, hvoraf den kvindelige part var under 18 år, fremkom der fra Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Konservative et voldsomt angreb imod den daværende udlændingeminister Inge Støjberg, fra partiet Venstre. Hun skulle straks bringe orden i tingene, således at der ikke var kvindelige borgere under 18 år der var boende sammen med ældre mænd over 18 år. Jfr. gældende danske regler.
  Hvad alle vidste var, at der fandtes regler i menneskeretskommissionen, der gik imod gældende danske regler. Man kunne ikke bare lige sådan skille disse indrejsende par uden en individuel vurdering – og så var det da ikke en gang sikkert at man kunne, fordi der er ikke nogen nedre grænser i de regler i menneskeretskommissionen hvad angår alder og ægteskabets retsgyldighed.
  Alle vidste – også Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Konservative, at det pres man lagde på daværende minister, Inge Støjberg, var ren politisk propaganda og uden reelle muligheder for handling.
  Ingen af de politiske partier, Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Konservative, der rejste krav om en her og nu adskillelse af disse indrejsende par, var indstillet på at ændre den menneskeretsregel der hindrede Danmark i at adskille disse par. Ingen.

  Inger Støjberg, har i sine handlinger overtrådt disse menneskeretsregler i menneskeretskommissionen, endda med fortsæt. Det har vi nu Rigsrettens ord for.

  Inger Støjberg trodsede disse menneskeretsregler i hendes iver efter at gøre noget, der efter dansk retsopfattelse var og er nødvendigt – også efter Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Konservatives opfattelse. Det skal hun nu i fængsel for.

  Vi har nu et vidneudsagn fra Dan Jørgensen, Socialdemokratiet, som i Rigsretten sagde, at ja han ønskede og krævede disse indrejsende par adskilt, men det skulle ske på lovlig vis. Hvorfor sørgede denne Dan Jørgensen og hans parti ikke for, at regler der trodsede og overrullede dansk lovgivning ikke blev ændret – så det kunne ske på lovlig vis efter dansk lovgivning ?
  Dan Jørgensen, Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Konservative vidste godt, at det var umuligt at skille disse par af her og nu. De var alle bekendt med gældende regler i menneskeretskommissionens regler.

  Vi har nu Rigsrettens ord for, at de gamle og utidssvarende konventioner vi i Danmark har underskrevet for mange mange år siden, overruller al dansk lovgivning definitivt.
  Vi skal i fremtiden leve med, at indrejsende – uanset hvor primitive deres levevis og kultur er, så skal Danmark indrette sig derefter.

  1. E. Frederiksen

   Eric, ja det er absurd.
   Menneskeretskonventionerne skal vi forlange tilrettet til også at respektere danske regler.

 20. Ole B Jensen

  Eric Skifters indlæg viser hvor uduelige, nedrige og hykleriske de gammelkendte partier er. De er allesammen vores fjender. At stemme på dem er tåbeligt og selvmorderisk. Hvorfor krævede DF ikke konventionerne ophævet, da de 2015 til 2019 med 37 mandater var et større parti end Venstre. DF-Toppens uduelighed er den værste set i årtier.

  At Christiansborg forærer landet væk, at de er ved at udskifte os og udrense os, bør ikke overraske os. For de fleste af partierne domineres af tumper, halvkommunister og heltotalitære, og den slags er endt i massedød i 48-50 lande siden 1917. Det er kun hvad vi har kunnet forvente siden 1968 og 1983. De rødes vanvid og blodtørst har været tydelig overalt hvor de har haft magten.

 21. Jørgen Jørgensen

  Håndteringen af covid-smitten er nu så dårlig og forvirret, at det koster liv plus økonomiske milliardtab. Se New Speek og artiklen “Folket misinformeres” på Nordjyske Stiftstidendes hjemmeside. (skrevet af ægte eksperter)

  1. E. Frederiksen

   Jørgen, Newspeek.info er et godt nyhedsformidlings medie.

 22. Prins Valiant fra Thule

  Aamunds artikler og debat-forum er en gave til alle der helst ikke vil nøjes med MSMs ynkelige journalistik. Forhåbentlig får vi også nogle “julegaver” i form af flere artikler i løbet af juletiden. 🙂

  Lige nu vil jeg dog blot gøre opmærksom på at det vrimler med oplysninger på nettet, som tyder på at pandemien er led i en snedig og lyssky plan der flytter milliarder af dollars ned i dybe lommer. “Vaccinerne” kan man ikke have tillid til, tværtimod kan de være farlige for helbredet. Der meldes om talrige dødsfald og frygtelige bivirkninger. På sigt kan de også være kræftfremkaldende. Og det virker meget mystisk at patienter mange steder snydes for den bedst mulige behandling. Se hvad virologer som Mike Yeadon og Kim Warming osv. oplyser.

  1. E. Frederiksen

   At vaccinerne kan være farlige , fremgår jo og af, at producenterne
   fralægger sig ansvar for følgerne af stikkene.

 23. Prins Valiant fra Thule

  “Invalideret af stikket – og svigtet” …… se Snaphanen

 24. Morten Pedersen

  Jeg er ikke enig med Asger Aamund i, at de juridiske dommere har gjort deres pligt i den aktuelle rigsretssag.
  Vi ser en bekymrende dobbeltmoral fra landets dommere, som især skinner igennem når der fældes dom over Inger Støjberg i en højt profileret og gennem-politiseret rigsretssag.
  I Danmark skal du som dommer i bogstaveligste forstand springe ud som pædofil i den bedste sendetid før det får nogen som helst konsekvenser for dit fremtidige virke som dommer.
  Hvis dommerstanden skal afspejle befolkningen og befolkningen “beriges” af pædofile “kulturer”, så bliver det jo nok også mere acceptabelt for dommere i fremtiden at springe ud som pædofile i den bedste sendetid. Især efter en dom som denne.
  Dette her stiller jo nogle helt grundlæggende spørgsmål ved vores civilisation; ja, hele vores eksistens.
  Vi kan lægge os fladt ned på maven for en stat og et embedsværk som selv lægger sig fladt ned på maven for pædofile “kulturer” og dem som hjælper dem ind i vores land, eller, vi kan rejse os og spille vores eget spil.
  Min dom her er krystal klar: Dommere skal være meget lettere at fyre og Den Særlige Klageret har ikke gjort sit arbejde godt nok når så mange uduelige dommere kan samles til en enkelt rigsretssag.
  Jura er alt for vigtig en ting til at vi kan overlade den i hænderne på jurister, dommere, og politisk udpegede lægdommere. Ligesom politik jo også er alt for vigtig en ting til at vi kan overlade den til levebrødspolitikere, halvstuderede røvere og idioter (ingen nævnt – ingen glemt).

  https://www.bt.dk/krimi/dommer-tilstod-i-retten-jeg-var-besat-af-boerne-sex?fbclid=IwAR1IoYXV33J2RApy4hgDRHO2ID5bML43lJL1iESz8JCiUw2jp1XR2XPruX8

  1. Når jeg skriver, ar dommerne gjorde deres pligt, mener jeg ikke, at det var deres pligt at dømme Støjberg, men at anskue sagen ud fra en juridisk synsvinkel, hvor den så måtte føre hen. Det var derimod en stor overraskelse for forsvaret at dommerpanelet valgte at se bort fra ‘alvorlighedsprincippet’, der var det bærende element i Ninn-Hansen sagen. Nemlig, at man kun dømmes, hvis overtrædelses af ministeransvarsloven, hvis ‘ofrene’ har lidt alvorlig skade. Det var tilfældet i tamilsagen, mente retten, men i Støjbergsagen valgte retten – dvs højesteretsdommerne -at se bort fra dette princip. Dette ville ellers have været til fordel for Støjberg, da hendes forvaltning ikke havde skadevirkning på migrantægteskaberne

 25. Morten Pedersen

  Stor respekt for Inger Støjberg herfra også, for hendes kamp imod den undertrykkelse, der rammer muslimske kvinder og helt unge piger. Hun har ikke haft nogen personlig vinding ved hendes rolle i denne vigtige kamp; ud over håbet om bedre forhold for hendes muslimske medsøstre og håbet om at undertrykkelsen og tyranniet ikke breder sig yderligere. Vi vinder alle ved at føre denne kamp helt til ende og vi taber alle i samme øjeblik vi sænker paraderne og lader tyranerne diktere vores fremtid og kvinders frihed.
  Kampen skal i første omgang føres med pengepungen og fødderne. Stop med at give penge til dem som vil os det ondt. Og stop også med at give penge til stater, organisationer, og individer, som hjælper tyranerne på vej. Der kan være et element af civil ulydighed i dette når statens lakajer presser os på vegne af en stat som agerer lakaj for tyranerne. Så vælg dine kampe med stor omhu og stå sammen! God kamp! Vi ses forhåbentlig på den anden side af denne kamp og kan omfavne og lykønske hinanden med tyranniets fald og tyranernes destruktion.

 26. P O M Petersen

  Hver eneste dag vildledes og undertrykkes befolkningen. Vildledningen omfatter alt fra juridisk humbug og politisk forfølgelse til løgnepropaganda, sexisme- og metoo kampagner. Og undertrykkelsen går fra utallige krav, påbud og forbud m.m. til skatteplyndring, stedfortræderkrig og folkeudskiftning m.m. I dag den 17. december, kommer der flere restriktioner og begrænsninger. Og flere kraftige opfordringer til at lade sig vaccinere, teste og hjemmeisolere mv.

  Det kan umiddelbart virke fornuftigt og OK at begrænse forsamlingsfriheden osv. når der er risiko for en influenza-epidemi. Men hvorfor nægter regeringen at tage véd lære af de supergode resultater udlandet har med medicinsk behandling, fremfor indsprøjtning af tvivlsomme “vacciner” som ikke er ægte vacciner, men snarere en slags kemikalier eller noget gen-manipulation?

  Der er tale om et gigantisk “vaccine”-eksperiment som ingen kender langtidsvirkningerne af. Iflg. en lang række ægte eksperter (i modsætning til Brostrøm der gætter sig frem), er der tusindvis af tilfælde med alvorlige bivirkninger eller død. Og på sigt er der risiko for nye kræfttyper.

  Hvis man nøjes med MSM bliver man på vigtige områder snydt og bedraget året rundt.
  Især er det kvindestyrede DR blevet et meget løgnagtigt og manipulerende foretagende. Følg hellere med hos Aamund, Klaus Ewald og Steen Leth Jeppesen.

  I Indien, Japan og USA har man med medicinsk behandling med Ivermectin både kunnet begrænse smitten effektivt og kunnet helbrede covid-syge på 2-4 dage, iflg. Hodjanernes blog-videoer og talrige andre kilder som PragerU osv.

  Hvorfor nægter Christiansbog danskerne at få den bedst mulige behandling hvis de bliver syge af covid? (og flere andre sygdomme)

  Læs artiklen “Folket misinformeres” i Nordjyske Stiftstidende. Se hvad Pfizer virologen M. Yeadon og andre eksperter fortæller hos Hodja og Snaphanen.

  1. E. Frederiksen

   P.O.M.
   “Følg hellere med hos Aamund, Klaus Ewald og Steen Leth Jeppesen.”

   F.s.v. angår Klaus og Steen mangler du at oplyse, at disse pragtfulde
   klummeskrivere især findes på 24.nyt, som et fantastisk nyhedsformidlingsforetagende, som jeg slet ikke kan/vil undvære.
   Du har helt ret i dine udtalelser.

 27. Thomas Poulsen

  Rigs”retten” er så politisk inficeret af den socialistiske syge, at Støjberg burde indbringe sagen for Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.

  Det komet naturligvis ikke til at ske, men hvordan ville du selv have det hvis du blev slæbt til skafottet som består af knaldrøde dommere.

  Dommen kunne ikke blive anderledes, men straffen er ikke proportional.

 28. Bent A

  Joe Biden, USA, og politikere i Australien og Canada, om vacciner:

  De beskyttede må beskyttes mod de ubeskyttede ved at tvinge de ubeskyttede til at bruge beskyttelsen som ikke beskyttede de beskyttede.

  (The protected must be protected osv. Se Hodja)

 29. Eric Skifter

  Denne rigsretssag vil skille den danske befolkning. For halvdelen af befolkningen vil Inger Støjberg blive en helt der stod ved sine værdier og for den anden halvdel vil Inger Støjberg blive kastet i grams og udstødes som det værst tænkelige i det bedre selskab.

  Det betænkelige i dommen i rigsretten er:
  * Rigsretten valgte at lægge vægt på en politisk pressemeddelelse og en politisk udtalelse foran et kamera på TV2, som en gyldigt bevist for at Inger Støjberg stod bag og fastholdt sin ulovlige ordre. Man så helt bort fra det ministernotat som var blevet udarbejdet til den givne ordre.
  Som embedsmænd i en offentlig sektor kan man ikke handle ud fra politiske pressemeddelelser eller løse politiske udtalelser. Man handler ud fra instrukser.

  * I strafudmålingen undlod man at vægte “alvorlighedsprincippet”, altså hvis ministerens ulovlige afgørelse havde medført alvorlig skade på ofrene.
  Det gjorde Rigsretten i Ninn Hansen sagen, men så helt bort fra det i Inger Støjbergsagen.

  Denne Rigsret er dybt ulykkelig og alvorlig skadelig for vores samfund. Inger Støjberg er dømt for i sin ministertid at have forvaltet ulovligt og for at havde overtrådt menneskeretskonventionen bevidst. En menneskeretskommission, der er dybt forældet og ikke tidssvarende, som vores ansvarlige politikere stadig lader være gældende, som en lov der overruller gældende dansk lov.
  Hvis disse forældede og utidssvarende menneskeretskonventioner fortsat får lov til at være bestemmende over danske love, så vil vores velfærdssystem og samfundsmæssige sammenhængskraft for det første bryde helt sammen og for det andet vil den almindelige danske retsopfattelse lide alvorlig skade og befolkningen vil miste deres tillid til vores demokrati og retsstat.

 30. tavsen

  I stedet for at sole sig i dommen fra den blodrøde krigsret, skulle de se denne gruopvækkende video, der klart viser, hvad der er åbnet for af afskyeligheder.

  https://www.youtube.com/watch?v=J6wzZsEvY84

 31. Bent A

  Kan også anbefales: The Life inside the ISIS Homebase of Raqqa, Syria.

  https://www.youtube.com

  Der er andre videoer samme sted, der viser barbariske udskejelser.

  Videoerne oplyser samtidig om hvad det er indvandringsindustrien, Enhedslisten, SF og de Radikale samt V, K og LA skubber Danmark og danskerne henimod.

  “The Rise of ISIS” kalder forholdene i de af fanatikerne beherskede områder for “GRUFULDE”.

  Filmene er en næsten total afsløring af visse hjemlige pladderhumanister, nyttige idioter og feltmadrasser i Nordeuropa og Skandinavien, der i årevis har arbejdet på at
  islamisere Danmark, Sverige og Tyskland mv.

 32. Bent A

  En mere direkte vej er: youtube ISIS/ISIL areas

 33. Bent A

  OT: Nu lægger Pfizer og andre op til at også børn på 2-5 år skal “vaccineres”. Det lyder som en meget kynisk og skruppelløs forretningsmodel. I betragtning af hvad der er kommet frem om giftige bivirkninger efter “vaccine” stik. Hør hvad virologerne Kim Warming og M. Yeadon fortæller om nytteløs vaccinering, forringet immunforsvar og livsfarlige blodpropper mv.

  1. Thomas Poulsen

   Du har fuldstændig ret, det er totalt hasardspil med børnene.

   Jeg så lige i tysk TV at man lokker børnefamilier i zoologiske haver hvor de så bliver vaccineret!

   Tak for kaffe!

 34. Ole Madsen

  Mogens Glistrup, Erik Ninn-Hansen og nu Inger Støjberg blev alle straffet af deres politiske modstandere for deres forsøg på at undgå voldsomme demografiske ændringer med deraf følgende islamisering og nedsat gennemsnits IQ i Danmark.

 35. Bent A

  Kommunister eller rødfascister i Europa såvel som i USA og Kina bruger covid-virusserne som påskud for restriktioner, forsamlingsforbud og tvangsvaccinering eller vaccinepres. Meningen er at skræmme og handlingslamme befolkningerne og at rage mere magt til sig i form af skrappe love og politistats-metoder.

  Vaccinerne er ikke nyttige, men risikable og meningsløse, især til børn. Og både vacciner, smittetal og restriktioner kunne man roligt kassere, hvis man gik over til korrekt medicinsk behandling af dem der blive syge.

  Merkel, Ursula, Ylva, Helena, Pelosi, Mette F, Jelved plus mange feminiserede mænd synes at globalisering, islamisering og EU-fjernstyring er genial politik.

  Læs kammerat Napoleon, Parkinsons lov, “1984” , Hodja og bøger om rødbrunsort statsterror mod sagesløse befolkninger.

 36. Poul Clausen

  Det

 37. Poul Clausen

  Dybt forfardeligt alt- idag hablost. Hvor en man vender blikket.

 38. Bent A

  DR-kvinderne og folk der ikke har sat sig ordentligt ind i tingene, påstår nu at 25 “dommere” mod 1, er en slags matematisk bevis på at det er retfærdigt at sætte Støjberg to måneder bag tremmer . De fatter ikke, eller VIL ikke forstå, at det var en skueprocés, en teater-proces, et aftalt spil. Og de har nok heller ikke set youtube om ISIS/ISIL areas, siden de hilser afrikaniseringen af Danmark velkommen.

  Læs Klaus Ewalds advarsel: “Europa vil ophøre med at eksistere, hele befolkningsgrupper vil blive udslettet, kontinentet vil blive lagt øde……

  PS: De nye corona-restriktioner og presset på uvaccinerede børn og voksne er en skandale. Se Hodja om “vaccinerne” og se “Globalisternes end-game spil afsløret. (17. januar)

 39. Bent A

  Hvis man ikke har hørt om skue-processer før, kan det anbefales at læse bøger om uhyret Stalins rædsels-regime.

 40. H Andersen

  Hvad med en debat om økonomiens, demokratiets, velfærdsstatens eller danskerens personlige frihed og sikkerhed, i et samfund som næsten er i frit fald.

 41. H Andersen

  rettelse: …..velfærdsstatens status eller …..

 42. P O M Petersen

  Enig. Danmark er et misregeret land. En bred debat om hvor galt det står til, kan blive meget interessant og oplysende. F.eks. er der restriktionerne og vaccinationerne som nogle mener er magtmisbrug. Og hvad med invasionen, skattetrykket, sundhedsvæsnet og de snesevis af andre emner som er aktuelle.

 43. Bent A

  Nu må vi da håbe at Asger Aamund får tid til nogle flere debatoplæg mere inden jul eller nytår. For problemerne tårner sig jo op, og regeringens og systemets håndtering af alt muligt trænger til at blive belyst og kommenteret. Men ellers ønskes alle her en glædelig jul, den er jo trods alt ikke afskaffet endnu. Men det kan jo blive det næste.

 44. Bent A

  Nu må vi da håbe at Asger Aamund får tid til nogle flere debatoplæg mere inden jul eller nytår. For problemerne tårner sig jo op, og regeringens og systemets håndtering af alt muligt trænger til at blive belyst og kommenteret. Men ellers ønskes alle her en glædelig jul, den er jo trods alt ikke afskaffet endnu. Men det kan jo blive det næste.

  1. Henning Jensen

   Det er da oplagt, at du, og I, selv skal oprette en Blog. Behovet er der jo.

 45. Jørgen Jørgensen

  Hvis det i den travle juletid er vanskeligt at få tid til overs til at skrive debatoplæg, kunne man eventuelt overveje nogle åbne tråde hvor man kan skrive om hvadsomhelst der er aktuelt og relevant?

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *