DET VAR INGER STØJBERG, DER BLEV DØMT, MEN TABEREN VAR PARTIET VENSTRE

Partiet Venstre stemte for, at den populære Inger Støjberg skulle for en rigsret ” for at Inger kan blive renset”, som formanden udtrykte det. Han mente nok snarere ’udrenset’, og det blev hun så i dag, hvor 25 ud af 26 dommere kendte hende skyldig og sendte hende bag tremmer i to måneder. Sagen er en politisk sag fra først til sidst. Inger Støjberg er forhadt af Folketingets røde partier, der har fået følgeskab af den lyserøde fløj i Venstre og Konservative, som tilslutter sig en mere EU-venlig migrantpolitik. Der var mange, der gerne ville af med Støjberg, og dertil har man jo Rigsretten.

Selv om der er udpeget 13 lægdommere af Folketinget, er det de 13 højesteretsdommere, der har svunget taktstokken under hele retssagen, hvad dommen klart viser. Sagens politiske og menneskelige aspekter er fejet brutalt af bordet, hvad der fremgår entydigt af dommen. Der er ikke taget hensyn til, at Inger Støjberg gjorde sit yderste for at beskytte purunge pige mod ulovlige ægteskaber. Hun anså det for et tungt ministeransvar netop at tage parti for børnebrudene, selv om hun bevægede sig på kanten af ministeransvarsloven eller endda over kanten. Det er lykkedes de juridiske dommere at overtale lægdommerne til udelukkende at behandle spørgsmålet om en formel, juridisk overtrædelse af loven uden nogen som helst hensyntagen til de politiske og etiske aspekter, der netop spillede hovedrollen i Støjbergs administration af migrantsagerne. Rigsretssagen klarlagde, at Inger Støjberg havde overtrådt ministeransvarsloven. Ingen tvivl om det. Men når dommen blev så uventet grusom, er det udelukkende, fordi vidneudsagn, dokumenter og forsvarets argumenter blev kastet på møddingen og således ikke kunne tale til fordel for en mildere dom. Dommen blev derfor et klamt stykke apotekerjura kemisk renset for hensyn til de politiske og menneskelige hensyn, der fik Støjberg til at handle, som hun gjorde.

Den retfærdige dom havde været, at erklære Inger Støjberg skyldig, men med straffrihed eller en mindre bøde, hvilket ville være en sund balance mellem juraen og politikken i denne sag. Det var Støjbergs eget parti, der kastede hende under bussen i en proces, der kunne være klaret med en påtale fra Folketinget, en såkaldt næse, men som endte i en juridisk-politisk hekseproces med en uretfærdig og brutal dom. Borgerlige vælgere husker ved næste folketingsvalg, at det var Venstre, der lagde bålet til rette under Inger Støjberg. Der bliver en dyr regning at betale i valglokalerne. Venstre kan vente en tæt barbering.

50 Thoughts to “DET VAR INGER STØJBERG, DER BLEV DØMT, MEN TABEREN VAR PARTIET VENSTRE”

  1. Knud Madsen

    Til næste FT-valg har dumskerne glemt alt denne svinske dom. Så stemmer de igen, som de plejer og får mere af det samme lort.
    Dette er i sandhed en skammens og sorgens dag, selv om det desværre ikke var uventet.

    1. E. Frederiksen

      100% enig.

    2. Kim serritslev

      Ja, det er lidt sørgeligt, men de fleste vælgere stemmer af vane og interesserer sig ikke ret meget for politisk substans.
      Mht dommen er jeg dødtræt af rødradikale dommere.

    3. Lene Munk-Petersen

      Men så er det op til medierne at genopfriske hukammelsen!!

    4. Tut Holm

      Det kan man være bange for håber godt nok det ikke bliver glemt, men tror nu vi er mange der nok skal huske det,

    5. Finn Jensen

      Knud Madsen
      Er 100% enig

  2. P O M Petersen

    Det er fuldstændig skandaløst. Dommen er uretfærdig og en hån mod al moral og etik.
    Er Danmark stadig en retsstat, når politiske skueprocesser bruges til at straffe og udrense politiske modstandere? Jacob Ellemann og alle de røde og lyserøde politikere som stemte ja til sagen, burde skamme sig. For mig at se har Støjberg ikke foretaget sig noget ulovligt. Det er en tarvelig påstand fra dem som er forelskede i multi-kulti og islamisering.

  3. Morten Pedersen

    I Danmark skal du som dommer i bogstaveligste forstand springe ud som pædofil i den bedste sendetid før det får nogen som helst konsekvenser for dit fremtidige virke som dommer.
    Hvis dommerstanden skal afspejle befolkningen og befolkningen “beriges” af pædofile “kulturer”, så bliver det jo nok også mere acceptabelt for dommere i fremtiden at springe ud som pædofile i den bedste sendetid. Især efter en dom som denne.
    Dette her stiller jo nogle helt grundlæggende spørgsmål ved vores civilisation; ja, hele vores eksistens.
    Vi kan lægge os fladt ned på maven for en stat og et embedsværk som selv lægger sig fladt med på maven for pædofile “kulturer” og dem som hjælper dem ind i vores land, eller, vi kan rejse os og spille vores eget spil.
    Hvad der er bedst for dig på den lange bane må du selv gætte om. Men jeg er ikke et øjeblik i tvivl her.

  4. K. Haulrich

    Et stort tillykke til EU, islam, det store flertal i Folketinget og pressen, ja i det hele taget til alle pædofile svin i dette land! – Men også et tillykke til alle os andre, som med denne dom fik revet skællene fra øjnene, så vi nu klart kan se hvilke ‘værdier’ den herskende klasse hylder.

    1. Sfeffen Soendergaard

      ✔️

  5. Ursula Overgaard

    ET NEDERLAG FOR RETSSTATEN? – Ja, endnu en astronomisk dyr politisk sag, rigsretssagen, med hele 26 politisk udvalgte dommere blev afgjort, selv om sagen kunne være afgjort, som så meget ofte før, med en såkaldt ’næse’….

    Politikere, kommuner og stat bryder ofte lovgivningen og fifler i sagerne, uden om reglerne – og uden myndighedernes indgriben. Fx ”Statslig milliardfond har brudt loven i hundredvis af sager”. (Berlingske 04.09.21) Ja, man kunne blive ved…

    Flere partier kæmpede med næb og kløer for at få Støjberg for en Rigsret. Sagen mod Inger baseres – dybest set – på, at komme af med en populær politisk modstander.

    Men Inger Støjberg har ageret menneskeligt og ædelt – ikke for personlig vindings skyld.

    Inger Støjberg har administreret ifl. den DANSKE ÆGTESKABSLOVGIVNING, hvor man skal være fyldt 18 år for indgå et ægteskab i Danmark. ET ÆGTESKAB ER IKKE GYLDIGT, HVIS DET ER INDGÅET I STRID MED DANSKE RETSPRINCIPPER!!!

    SHARIA – Men i den islamiske kultur tilskynder man til ægteskaber med purunge piger. Ægteskaber arrangeres af familiens overhoved; de unge kan ikke selv bestemme. Ikke kvinden men Sharialoven, familien, stammen, klanen betyder alt.

    Er tiden efterhånden ikke inde til at dæmpe shariakulturen i Danmark – bare lidt? – Desuden burde Danmark arbejde på, at forblive en retsstat……!

    1. Tut Holm

      Hvor har du ret.

  6. Thomas Poulsen

    Jeg er enig med Asgar om at straffen er helt ude af proportioner med det skete.

    Imidlertid er det også meget godt ved dommen. For det første sætter det Mink-Mette under pres i sin egen sag og for det andet bliver det nu krystalklart hvor man skal sætte dit kryds ved næste valg.

    1. hasse finn jeppesen

      Nå hvem da ? det ser da ualmindelgt mudret ud end det var i forvejen

  7. Jette Schrøder

    Så må vi sørge for at holde gryden i kog, så den uretfærdighed ikke bliver glemt!
    Jeg er meget spændt, om Mette Frederiksen også skal for en rigsret?
    Det mener jeg helt bestemt, at hun skal.
    VI ER ALLE LIGE FOR LOVEN!

  8. Bent A

    For at have deltaget i een enkelt retssag får sagførerne/advokaterne, både anklagerne og forsvarerne, et honorar på flere millioner kr. Og de 25 dommere skovler vel også penge ind. Det er skatteyderne der betaler. Foragten for almindelige arbejderes og lønmodtageres vilkår afspejles også her. En måneds arbejde for en jurist betales med samme beløb som mange timelønnede, selvstændige og fysisk hårdt arbejdende danskere skal bruge 10-12 år på at tjene ind. Eller som en folkepensionist skal klare sig for gennem 15-20 år.

    Nu har partierne og DR i 30 år snakket om ligestilling, og har pralet af hvor lige et samfund Danmark er, og så har vi her een sag blandt mange der viser at de røde slet ikke er ude efter ligestilling, men meget hellere vil plyndre den brede befolkning.

  9. Tonny Sivertsen

    kunne være interessant at få viden om, hvilke 11 dommere der stemte for en mildere dom, var det højesteretsdommerne eller de politiske udvalgte, men har lige læst en der skrev, at der går 70år før det kommer frem offentlig, ved ikke om det er korrekt

  10. Hanne Holmelund-Kallesen

    Helt enig, Asger Aamund.

    Jeg har med øjeblikkelig virkning opsagt mine abonnementer hos b.dk og jp.dk.
    For læser man deres – for mig meget overraskende ledere – så må det være sådan, er de for at tækkes den “korrekte” holdning i Folketinget – og dermed beholde deres enorme statslige tilskud – har de søsat Inger og de danske værdier.
    Føj – hvor skulle de skamme sig.

    1. Tut Holm

      Jeg har gjort det samme

  11. H Andersen

    Prisen for retssagen er omkring 100 millioner kr. skrev en avis. Det er en høj pris for en meningsløs retssag og en uretfærdig dom.

    Men har nogen en liste over dem som sørgede for at Inger blev udsat for denne politiske forfølgelse? Det var pænt over halvdelen af folketinget som stemte jatak til sagen. Det viser hvor ringe dømmekraft flertallet af vores politikere har. Selv en politiker der skal forestille at være liberal eller borgerlig, van Opslagh, stemte jatak. Var der nogen fra venstre- eller højrefløjen som stemte nej? Udover DF og NB?

  12. Søren Klausen

    Om mange år vil nogle voksne piger sige som Godhavnsdrengene:
    “Vi levede i et helvede – og i påberåbte jer at være retfærdige – men hvorfor fik vi ikke en chance og et talerør til fremtiden”
    ——-
    Loven blev overholdt og sat – internationale forpligtelser tager ikke hensyn til det fuldstændigt ugennemtrængelige problem for unge piger der vokser op i rabiate troende miljøer.
    Piger (Sorai) blev smidt i Præstø havn, en anden skudt ved højlys dag på Slagelse St (første dom med 7 familiemedlemmer dømt i fælleskab for drab), piger sendes til genopdragelse, en sag lige nu drejer sig om vold mod to søstre. Der er skrevet makabre bøger og foreningen for ex-muslimer hjælper så godt de kan men…..
    De 25 dommere med samlet mindst 500 års juridisk erfaring burde skrive en juridisk betænkning om hvordan man kan hjælpe alle disse piger inden for lovens rammer og så burde ALLE rådgives og hjælpes fra første dag i Danmark.
    …..og så burde man huske de skriftkloge dommere på hvor lidt en muslimsk piges liv betyder i de mest rabiate miljøer.
    En dag vender de tilbage med spørgsmålet:
    “I kendte vores problemer, i havde magten, hvorfor gjorde i intet?”

    1. Tut Holm

      Det tror jeg du får ret i

  13. Ole Madsen

    For at se det positive i sagen: Hvis Inger Støjberg stiller op til næste valg, er hun sikker på at få flere stemmer end alle de andre tilsammen.

    1. Hans Bjerre Damgaard

      Hun får min hvis hun stiller op og står på min stemmeseddel

  14. Henrik Wegmann

    En uvaskelig skamplet på det danske retssystem.

    En til lejligheden etableret domstol uden for det etablerede danske retssystem. Og dette tilmed en “domstol” med politisk udpegede dommere – udpeget af politiske modstandere! Kan det blive mere korrupt?

    Dommen var afsagt længe inden sagen blev bragt for “retten”. Som i Nordkorea.

    1. Svend O.

      Men trods alt besat af dommere fra det etablerede danske retssystem. Skammeligt at alt skal gøres politisk når et resultat ikke lige huer pøblen. Og så er det sådan set ligegyldigt om man står på den ene eller anden side af de 2 farver…..

      1. John Laursen

        Svend 0

        Jeg skal fortælle dig hvem pøbelen ikke er og hvem pøbelen er.
        Pøbelen er ikke dem der finder dommen over Inger Støjberg uretfærdig.

        Pøbelen er de lavpandede, ondsindede hadere der har hetzet Inger Støjberg og tilrettelagt udfaldet af dommen over hende.

        De sidstnævnte er også dem der spytslikkende, krybende og kravlende kysser vores fjenders fødder og med stor iver lader dem erobre vores land, vores hjem, trampe på vores menneskelige værdisæt, kultur og civilisation og plyndre vores ejendom.

        Landsforræderne er en del af pøbelen.

        Inger Støjberg er en lysende, ære-værdig og stolt skikkelse. Det samme er hendes mange støtter.

  15. Flemming Dahl

    Altid en fornøjelse at læse Asger Aamund på div. fora. Tak
    Rart at der stadig er folk med fornuften i behold, for det kniber det ellers gevaldigt med i DK i dagens DK.

  16. Bent A

    Sagerne mod Ninn-Hansen og Glistrup var også politiske, og når der kun rejses rigsretssager mod politikere der har “krænket” indvandrere, men aldrig mod politikere som har diskrimineret, undertrykt eller mishandlet danskere, viser det to ting: At nomenklaturaen ikke bryder sig om danskerne, og at de heller ikke respekterer at demokratiet bør fungere via argumenter, og ikke via falske anklager og skueprocesser.

    ot: Se artikel der påviser at børn har 107 gange større risiko for at dø hvis de corona- “vaccineres”, sammenholdt med børn der ikke har fået stikket. En artikel der også har hårde ord om Brostrøm og Mette F. (24nyt.dk)

  17. H Andersen

    Retssagen har kostet i omegnen af 100 millioner kr. De penge havde nok været bedre anvendt på velfærd og sundhed.

    Der er ingen smalle steder når politikere, dommere og jurister forgylder hinanden. Det sættes i relief af de bittesmå og usle erstatninger der udbetales til danskere der har været udsat for tortur af kriminelle, eller svære lidelser pga. fejlbehandling på et hospital. Erstatningen for flere døgn i helvede med ulidelige smerter er noget med 7-10 kr. i timen.

  18. Flemming Lau

    Hvis nogen har været i tvivl om hvorvidt Danmark er under sommerglæder, så er den hermed banket i jorden. Ingen er hævet over loven siges der! Fint nok! Det får vi syn for, hvis og når Statsministeren kommer for en rigsret for minksagen. Ingen eller intet står over Grundloven. Den er af, ved og for folket. Selv om vi har repræsentativt demokrati, så syntes nihilistiske politikere ofte at ihukomme dette.

  19. Flemming Lau

    Korrektion! Der skal ikke stå sommerglæder, men Dommervælde.

  20. Flemming Lau

    Det går godt med tabletten. Der skal stå sommerglæder og ikke sommerglæder, og “Ikke” i stedet for ihukomme.

    1. Thomas Poulsen

      Håber ikke du kører hjem.

      Vh.

  21. Piotr

    Man skal ikke tro, man skal vide!
    Ikke desto mindre havde jeg fået den opfattelse, at hekse afbrændinger var slut i vort fædreland.

    Flot orkestreret af de røde partier på Hoppeborgen, dvs. uden DF oh NB.
    Jeg har nu den opfattelse, at DF er sosserne V.2 , men de kæmper deres dødskamp og alt der bevæger skal afprøves(man er vel levebrødspolitiker!).

    NB´s 4 medlemmer er de eneste virkelige borgerlige på denne dybt udemokratiske institution.

    De røde partier opstillede et tribunal af socialister og radiGale dommere, der alle er så liderlige efter, at vise hvor tro de mod de internationale konventioner, samt de institutionerne der står bag(hvorfor er deres stemme afgivning hemmelig?).
    Dette tribunal træder gerne dansk lovgivning under fode, for at hylde nogle globalister der alle ønsker al vesteuropæisk kultur samt alle landegrænser “ausradiert”.
    De kalder det demokrati!

    Nu skal Støjbergs politiske fjender, afgøre om hun forsat kan beholde sin taburet.
    Det kalder de også demokrati……..

    Hvorfor er politikere generelt skrækslagne for direkte demokrati?

    Jeg håber virkelig at Støjbergs støtter i det jyske, vil handle i trods, start et nyt parti og stemme det gamle totalt udelige venstre ad helvede til.
    OG ja, hvis den oikofobe sekt, de radiGale, kan bruge den falske Ida kan de vel også bruge den slimede Jakop og ikke mindst mælkedrengen Karsten.

    OG, når nu vi har fået genindført hekse-afbrænding, vil jeg glæde mig til den næste, nu må det være Mette Fuskers tur.
    Bliver interessant at høre hvilke indvendinger de røde skulle have mod denne rigsretssag, da det her “bare” gælder den danske GrundLov, bl.a.
    Ikke mindst mediernes forsvar af furiens GrundLovsbrud, jeg tænker på DR, TV2, JP, Pølertiken og Tante B. (demokratiets vagthunde, rend mig!)

    Tak til Aamund for super artikel igen, samt de mange fine kommentarer.

    Stem NB! SIAD!
    P

  22. Jørgen Jørgensen

    Et soleklart justitsmord. Man kunne til nød have dømt Støjberg for uagtsomhed, men at hun skulle have haft forsæt til at begå ulovligheder er ganske usandsynligt. Iflg. Frederik Waage, juridisk ekspert, blev hun svigtet af embedsapparatet. Ingen advarede hende om at der var tale om noget ulovligt. Og findes der overhovedet en lov der forbyder at gribe ind overfor ulovlige tvangsægteskaber eller forhold til mindreårige? Men banen er nu kridtet op for en rigsretssag mod Mette F, når ukomplette udtalelser (uden alle mulige forbehold) til radio og tv kan være nok til fængselsstraf.

    At der var 25 dommere ud af 26 der stemte for en skyldig kendelse, beviser ikke at dommen var retfærdig og upolitisk. Og der var også flere dommere som stemte for en mildere straf.

    Medierne her til morgen er det kvalmende at læse. Som hyæner kaster sig over et forsvarsløst offer kaster de sig over Støjberg. Hverken Misinformation, Politiken, Berlingske, Børsen, JP, BT, EB eller DR kan skjule deres glæde over “den klare dom”. Lars Løkke har også forklaret at Støjberg nu er uværdig til at være i FT.

    Ikke én af dem interesserer sig for om dommen var retfærdig.

    Er det godheds- og indvandringsindustriens lobbyister der styrer FT og MSM?

  23. Thomas Poulsen

    Det kan da ikke komme bag på nogen, selv uden kendskab til jura, at Inger dømmes. Hun leverede jo selv beviset gennem hendes Facebook opslag.

    Det interessante ved dommen er straffen, som ikke er proportional med “forbrydelsen”.

    Sagen skulle slet ikke være rejst, en næse kunne gøre det.

    Ninn Hansen brød flygtningelovens paragraf 9, Inger en konvention, dette udgør også en forskel.

    Begge er patrioter og begge blev svigtet af deres eget parti.

  24. Den Nervøse

    Konklusionen må være, at der er sket en afklapsning af en hel generation af politikere! De må overholde loven, og hvis de ikke er enig i hvad loven siger, så må de arbejde på at få loven lavet om! Med andre ord: Med lov skal land bygges! Og målet helliger ikke midlet! Og med mindre hele det offentlige Danmark, vil stå komplet nøgen og afklædt tilbage, så må Mette Frederiksen igennem samme omgang. På den måde kan de få en celle sammen!
    Men lur mig, om ikke der findes juridiske smutveje, så Mette slipper!

  25. Hans Hansen

    Nogle gange helliger målet, her var Inger Støjbergs ageren et godt eksempel. At der så sidder 25 og (måske) går ind for pædofili er sørgelig.

  26. Bent A

    Det “sjove” er at Støjberg ikke har overtrådt nogen lov. Vis os den lov som hun skal have overtrådt. Der findes ikke en dansk lov der forbyder ministre at gribe ind overfor misbrug af mindreårige, som Jørgen Jørgensen skriver. Hele sagen er et politisk komplot, drevet af Sprællemanden der ville af med en konkurrent, og da de røde opdagede at de også kunne komme af med en populær borgerlig figur, slog de straks til. Og så var der tåberne som troede på at Elle-bælle-sprælle ville have en rigsretssag for at Støjberg kunne blive renset.

    De største tabere er danskerne og Elle-bælle, som er afsløret som en kynisk og hensynsløs politiker og pladderhumanist, der gerne falder sine egne i ryggen, hvis han tror det kan gavne ham selv. Støjberg derimod fremstår som en heltinde.

    Det som bør vække til dyb eftertanke hos alle vælgere det er at FTs flertal og MSM åbenlyst ikke er på danskernes side, men ønsker at afrikanisere og islamisere Danmark. Konstant ligger man på maven for forældede konventioner, EU-direktiver og muslimske krav. Danskerne er et folk som er forladt af deres ledere, ministre, politikere og journalister, med få undtagelser. Vi er nu kun på tålt ophold i vores eget land, og en folkeudskiftning er i fuld gang. Vi kan få samme skæbne som aztekerne, jøderne, armenerne eller som mange kristne i Frankrig, Sverige, Libanon eller Afrika/Arabien/ISIS-områderne.

    Husk at se de frygtelige oplysninger om børns over 100 gange større dødsrisiko ved at blive corona-“vaccineret”. (24nyt.dk)

  27. ib kasper boskov hansen

    Asger AAmund, jeg håber du holder gryden i kog, og måske det ikke varer så længe inden dansken igen skal stemme om repræsentanter til Tinget.

    Om Inger S, så stiller op på egen liste, og formentlig som en Jacob Haugård vil styre direkte ind, eller om der er nogle af de eksisterende lister hun vil slutte sig til, vil blive interessant at følge. Kunne i den forbindelse være interessant at høre dine tanker desangående. God Jul.

    1. Hej Ib,
      Jeg tror ikke, at Støjberg tør hoppe på Dansk Folkeparti, som det ser ud i øjeblikket. Der er for meget rod og magtkamp. Samtidig ønsker stærke kræfter i partiet, at påtvinge hende synspunkter, hun nok ikke har, specielt hvad angår EU. Mit bud er, at hun forholder sig i ro indtil næste valg og træffer sin afgørelse der. Hun holder sikkert skarpt øje med Nye Borgerlige, og hvis NB står skarpt i meningsmålingerne, hopper hun nok på Vermunds tog, som herefter vil få et kanonvalg. Rigsretsdommen har udløst stor vrede og forargelse i det folkelige Danmark.

  28. PRINS VALIANT FRA THULE

    Nu er der brug for at vi står sammen mod de politikere og journalister som vil folkeudskifte og udrense os, alle vi fire-fem millioner almindelige danskere som de toneangivende kliker betragter som uværdige til at være medlemmer af folket, til at
    være i Danmark, til at opholde sig i folkehjemmet og forblive i fædrelandet.

    Det danske folks fjender har samlet sig i folkemordstinget, DR , papiraviserne og visse juridiske sekter.

    Fjenderne kører lige nu store kampagner for at manipulere og forvirre os allesammen. Men det som foregår, er corona-humbug, klima-humbug, berigelses- og multi-kulti humbug m.m. m.

    Tror man ikke på det, så læs 24nyt, Hodja og Snaphanen om “vaccine”-død blandt småbørn på 5-10 år, om totalitære overgreb, om statslige udskejelser osv. Og læs verdenshistorien om massemord, folkedrab og folkemord.

  29. Jørgen Mikkelsen

    Lige på kornet Asger.

  30. H Andersen

    Rigsrets-sagen var og er en stor skandale, for den er ikke andet end politisk forfølgelse forklædt som juridisk rettergang.

    Men der er gang i en lang række skandaler i samfundet. En af de allerstørste skandaler er håndteringen af de kinesiske virusser. Det med at putte Pfizer-kemikalier ind i børn er horribelt. Og det at man satser smalsporet på “vacciner” og restriktioner er russisk roulette med folkesundheden og utallige borgeres økonomi og velfærd. Det er lagt klart frem af Nordjyske Stiftstidende i artiklen: “Folket misinformeres”. Også New Speek har et par fantastisk afslørende artikler.

    Lige nu trækker man læger og sygeplejersker ud af hospitalerne, selvom der er et mægtigt efterslæb med behandlinger, som nogle patienter har ventet over et år på.
    Og selvom en overlæge har advaret om døde patienter på gangene, fordi hospitalerne er overbelastet og bagefter pga. besparelser og nedlæggelser af sengepladser osv.

    Men for regeringen er det kun vaccinering af flest mulige der tæller. Selvom det iflg. Nordjyske Tidende , udenlandske erfaringer og virolog Kim Warming er en forfejlet strategi.

  31. Thomas Poulsen

    Det styrker blot Inger, hun sidder den af inden næste valg og får derefter et fantastisk comeback.

    Prøv at gøre jer selv en tjeneste og tænke mere ud i fremtiden end 5 minutter.

  32. P O M Petersen

    Thomas Poulsen: Tror du selv på at Danmark kommer på ret kurs ved at Inger om lang tid får et comeback? Mon ikke der skal meget mere til? Der er stadig omkring 150 ud af 179 i FT som tænker mere på hvad Danmark kan gøre for dem, end på hvad de kan gøre for Danmark.

    Som det fremgår af Aamunds suveræne artikler og af diverse netaviser, er vores samfund på vej mod opløsning og endeløse ulykker. Hvad man kan finde af nyttige og vigtige oplysninger hos Document, PragerU, Den korte og Hodja, er ikke småting.

    F.eks. : Antallet af overfald på danskere er eksploderet……….. Pfizers egen bivirknings-rapport: 1223 dødsfald………. DocTV: Nu er det alvor……….. Vacciner der ikke virker, men skader………. En pandemi af misinformation………. børn, syge og hjemløse svigtes……… voldsomt stigende priser på varme, lys og strøm……….. co2 afgifterne griber om sig……….. danskere som ikke har råd til at holde jul………. “Folket misinformeres” om corona, Nordjysk avis……….. Middelklassen under angreb………… EU lægger op til meget mere indvandring………… Den grønne politik er rød…….. osv.

  33. Anna-Lise Hougård

    Det glæder mig, at en mand med dit format, vil skrive åbent og ærligt om denne sag.
    Jeg håber, at Inger Støjberg starter sit eget parti. Hun vil få utroligt mange stemmer.
    Et parti, der vil kæmpe for “Alt hvad vi har kært” – inden det er for sent ….

  34. Ringgardt

    Enig AA…
    Venstre kan se frem til en gevaldig lussing ved næste folketingsvalg, hvis Inger stiller op igen og oveni det, får Lars Løkke sikkert også mange tidligere sikre Venstre stemmer.

  35. URL

    … [Trackback]

    […] There you will find 98029 more Infos: aamund.dk/?p=561 […]

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *