PRÆSIDENT JOE BIDEN: KATASTROFEN UDEN ENDE

Selv om det amerikanske præsidentvalg i november sidste år var præget af uregelmæssigheder og af manipulation ved stemmeoptællingen, stemte et flertal af vælgerne Joe Biden ind i Det Hvide Hus til trods for, at det var klart for enhver, at den nye præsident var kognitivt udfordret. For nu at være høflig. Det fortryder de nu ifølge en ny meningsmåling udført af PEW Research Center. Det er der ikke noget at sige til, da Joe Biden fra sin første dag på kontoret har organiseret en orkan af katastrofer og ulykker, der truer liv og eksistens for amerikanske borgere. Han lovede at forene de politiske fjender i Kongressen, men har i stedet gravet grøfterne endnu dybere blandt andet ved at omtale Republikanske guvernører som ’neandertalere’.

 Han har ødelagt USA’s selvforsyning med energi, således at landet igen er blevet afhængig af import af olie og gas. Biden har lagt sig på knæ for Iran, som snart kan kvittere med sin første atombombe. Præsidenten fremstår rådvild og hjælpeløs over for Kina, der ydmyger USA’s regering ved enhver lejlighed. Biden har skabt kaos i vaccineringen af USA mod Covid19. Han er også ligeglad, da han tror, at mundbind skal redde nationen. Biden har fjernet grænsekontrollen, således at USA nu er et åbent landskab, hvor enhver kan slå sig ned. Alene i år ventes 2 millioner illegale migranter at krydse grænsen. Biden er ved at trække tæppet helt væk under markedsøkonomien ved at lancere gigantiske økonomiske hjælpepakker, der giver lønmodtagerne en højere indkomst ved at blive på sofaen i stedet for at vende tilbage til jobbet. Han har sat skatterne dramatisk i vejret, hvad der har umuliggjort generationsskifte i familieejede virksomheder. Inflationen suser op med raketfart, der skaber enorme prisstigninger på energi, fødevarer og byggematerialer. Og så alle katastrofers moder: Flugten fra Afghanistan, der efterlod topmoderne militært udstyr til en værdi på 85 milliarder USD til glæde for Taliban, Kina og Iran. Biden er nu så dement, at hans føringsofficerer i Det Hvide Hus har forbudt ham at besvare spørgsmål fra pressen. Han kan ikke huske navne eller steder eller, hvor han befinder sig og ses kun stablet op bag en teleprompter, hvor han kan læse teksten til sine taler.

Nok er nok, siger vælgerne nu ifølge PEW. I marts måned mente 54 procent af vælgerne i en tidligere PEW-undersøgelse, at Joe Biden var ’mentalt skarp’. I den netop publicerede meningsmåling svarer 56 procent af de adspurgte, at præsidenten har det ’slet ikke godt’ eller har det ’ikke for godt’. Nogle demenssygdomme er fremadskridende som Alzheimers, der altid ender med total formørkelse og død. Andre når et vist stade og udvikler sig ikke videre. Det er ikke til at sige, hvilken type demens, Biden lider af, da hans stab nægter at informere om resultaterne af præsidentens helbredsundersøgelser. Men at han er dement, er der ingen, der kan bestride. Det er bare tabu i medierne, der har rejst en beskyttende Berlin-mur rundt om Biden. Når ikke præsidentens mentale problemer bliver omtalt på tv og i pressen, eksisterer de heller ikke.

Dilettantisk regeringsførelse kan ikke ties ihjel. PEW-målingen viser klart, at vælgerne nu ved, at for hver måned Joe Biden er præsident, vokser katastroferne i et aldrig ophørende dødbringende lavineskred. Hvis Biden må slippe tøjlerne på grund af dårligt helbred, flytter vice-præsident Kamala Harris ind i Det Hvide Hus som ny præsident. Hun er komplet uduelig og blev udpeget af Biden på bimbo-kvoten, fordi hun er kvinde og brun. Lige, hvad det progressive USA havde brug for. Man burde have ondt af amerikanerne. Men hvorfor egentlig? De har jo selv valgt både Biden og Harris. Det må de så leve med.

16 Thoughts to “PRÆSIDENT JOE BIDEN: KATASTROFEN UDEN ENDE”

 1. Steen Raaschou

  Der er kun en ting, jeg ikke kan være enig i, og så får kabalen op. Flere og flere mener, at Biden er en illegitim præsident, der aldrig opnåede noget flertal. Valget var svindel, men alle de, der holdt på Biden ønsker ikke at diskutere det. Læs i dag

  Kommentator i anerkjent britisk avis: Trump hadde rett, valget var rigget

 2. H. Vind

  “We choose truth over facts”
  ― Joseph Robinette “Joe” Biden, Jr.

  Der spekuleres i, hvem dikterer den åbenlyst mentalt udfordrede præsident; og i hvem muligvis trykker på mute-knappen, når præsidenten begynder at vrøvle.
  Joseph Robinette “Joe” Biden, Jr. er kommet til at røbe det ved flere lejligheder.

  Kan det alene være Nancy Pelosi? Eller kunne det også være general, Mark Milley?! Måske dem begge? Kamala Harris er det ikke!

  Kamala Harris blot griner, når hun stilles spørgsmål, hvilke intet valgslogan længere dækker. Hun ér “sort”!

  Generalen, altså Mark Milley, og ikke den formelt øverstbefalende, Trump, sad noget utraditionelt med atom-knappen i den præsidents sidste tid; men var generalen blot alene gået bag om ryggen på sin øverstbefalende? Måske følte generalen blot at han havde langt mere til fælles, langt mere at tale om, med hær-kolleger i Kina end med chefen i Det Hvide Hus?!

  Hvem sidder p.t. med atom-knappen?

  Denne valgperiode bliver i sandhed en prøvelse for det US-amerikanske demokrati.

 3. Bent A

  Biden er helt sikkert en katastrofe. Og titusinder af amerikanere, eller mange flere, kommer til at betale en høj pris for hans uduelighed. Hans rådgivere, Nancy Pelosi, Kamala Harris, en topgeneral og diverse pampere omkring ham, er ligeså uduelige. For Biden er kun en syg og viljeløs marionetdukke, og bestemmer sandsynligvis kun det man giver ham lov til.

  Uduelige politikere har det med at påføre deres lande ulykker. Ulykker som kan blive så talrige at de løber sammen i floder af blod og tårer. Kun få km øst for København er en sådan katastrofe i fuld gang. Og med de politikere og journalister vi er belemret med her i yndigheds- og velfærds landet, er det nok kun et spørgsmål om tid før vi danskere befinder os i samme rædselsfulde situation.

  Mange danskere har allerede oplevet deres egen personlige katastrofe eller en familietragedie, pga. kolbøtterne indeni Christians borg, og inden en uge er gået vil snesevis af danskere blive de næste ofre. Om en måned er yderligere hundredvis ramt, og inden et år skal antallet af smadrede og invaliderede skæbner tælles i tusinder.

  Det er jo en invasion og folkeudskiftning Borgen har sat i gang. Frækheden er uden grænser. Læs selv bøger om Danmarks kommende undergang. (Ole Hasselbalch, Lars Hedegaard, jp Jalving mfl.)

  1. E. Frederiksen

   Hvor har du inderlig ret Bent A.
   Det er grusomt.
   Har selv købt og læst en del af bøgerne, der omhandler
   disse forfærdelige problemer, og de bekræfter det, vi
   her på Asger’s side ved og frygter.

 4. Thomas Poulsen

  God artikel, men latterligt at påstå at Biden blev legitimt valgt. Uagtet dette så fik han mange stemmer, men der blev snydt så vandet driver.

  Bortset fra det så lad os vende øjet mod eget kontinent, her spilles der lystigt teater med sæt fra miljø, indvandring, vaccine og meget andet.

  Amerikanerne tager nok en Oscar, men medierne i Danmark får så en Bodil for deres nyopførelse af kejserens nye klæder.

  1. Pointen i min artikel er at Biden blev OFFICIELT valgt, men ikke nødvendigvis LEGITIMT. Der er konstateret udbredt valgsvindel i de afgørende nøglestater, men vi ved endnu ikke, om det var nok til at ændre valgets udfald. Men sandheden kommer frem før eller siden. Den kendte og respekterede Journalist Mollie Hemingway er på vej med en dokumentarisk bog om emnet.

 5. Den Nervøse

  Man kan ikke lade være med at have lidt ondt af amerikanerne, de havde kun valget mellem en upoleret brøleabe eller en tiltagende dement Biden. Om Trump havde været bedre tillader jeg mig at tvivle på, men han havde nok stoppet folkevandringen og han havde nok klaret nederlaget i Afghanistan bedre. Det modsatte havde nok heller ikke været muligt.
  Men som det er nu, er situation ved grænsen mod Mexico et dagligt søm til amerikanernes ligkiste.
  Nok har Biden fornuftigt nok indgået en forsvarsalliance med Storbritanien og Australien, men det er i processen lykkedes at fornærme franskmændene og dermed hele EU. En realpolitisk katastrofe.
  Imedens æder kineserne sig stille og roligt ind på det amerikanske verdensherredømme, og ingen lader til at have mod til at stoppe iranernes atombombe, måske overlader Biden til israelerne igen at bombe fjendtligtsindede, atomaspiranter, men denne gang bliver det sværere for Iranerne er forberedt og Iran ligger længere væk fra Israel end Irak!
  Hvornår begyndte det at gå galt? Vietnam? Watergate? Måske, men i alle tilfælde med Carter, der lod sig ydmyge og lod sig trække rundt i manegen af Iran, men også George W Bush manglende overblik over hele efterspillet efter 9\11, Obamas manglende respons på gasangreb i Syrien og naive forsøg på at få demokrati i Afghanistan.
  Faktisk har Vesten ikke haft militær succes siden 2. Verdenskrig. Kun Reagans invasion på Grenada og Thatchers generobring af Falklandsøerne var succesfulde! Ellers har det været en lang række af fiaskoer. Korea endte nærmest uafgjort, hvis krigen ellers er ovre, Vietnam var amerikanernes første nederlag, Golfkrigen en militær succes, men arbejdet blev ikke gjort færdigt, så et årti senere måtte vi igang igen i Irak, Libyen en militær succes, en katastrofe efterfølgende, vi kom fra asken til ilden, Afghanistan et dundrende nederlag! Nu har vi et Taliban, og med dem Al Queda, bevæbnet i en grad som det danske forsvar misunder dem. Hvad værre er verdens små lommediktatorer vejre morgenluft.

 6. Ole B. Jensen

  Når den nervøse kalder Trump for en upoleret brøleabe, tyder det på at den nervøse har set for meget tv eller læst Politiken for mange gange. Trump havde med særdeles stor sandsynlighed været et bedre valg end Biden. Biden er så stor en klovn, at det kan blive katastrofalt ikke bare for USA, men for hele verden. Biden, Nancy Pelosi og Kamala Harris og de øvrige democrats i regeringen derovre, har allerede dummet sig helt vildt, som den nervøse også skriver. Oveni kommer andre skandaler som beskrevet af Aamund. Verden er blevet et mere utrygt sted pga. det kup som democrats , medierne og big tech fik gennemført, for at afsætte Trump.

  Det er svært at forstå at den nervøse er i tvivl om at Biden er en langt ringere præsident end Trump. Biden er soleklart komplet uduelig og umulig. Han og kredsen omkring ham er en yderst alvorlig trussel mod både USAs og Europas sikkerhed. Og Trump gjorde meget godt for USA, og er kun blevet afsat pga. visse klikers lyssky transaktioner. Se på Trumps kolossale popularitet i den brede amerikanske befolkning. Næsten ingen gad møde op til Bidens valgmøder. Trump samler tilhængere i hundredtusindvis når han stiller op.

  For hele verdens skyld må vi håbe at demokratiet hurtigt kommer tilbage i USA. For ellers bliver Kina den førende stormagt.

 7. Ole B. Jensen

  Danske mediers begejstring for Biden og democrats er næsten ubegribelig. For de negative konsekvenser er ikke langt væk. Det med at Iran får atomvåben er også til fare for Europa. Både i form af terror- og krigstrusler. USAs svækkelse vil også skade Danmarks økonomi og sikkerhed. Kina vil nu få mod på en mere agressiv politik mod Taiwan og Vesten. Og som Aamund skriver: der kan komme “en orkan af katastrofer og ulykker”. Ud af at USA nu har en rød regering og en syg og mentalt svækket præsident. Det er farligt for os alle.

 8. Hvem har i årtier fodret den kinesiske drage ?
  Hvem kontrollerer information gennem MSM ?
  Hvem har AKTIVT støttet TERROISTER ? (og stadig gør)
  KapitalISME

 9. tavsen

  RNC afslører Bidens kovending

  Exposing the lies, hypocrisy, and failed far-left policies of Joe Biden and the Democrat Party. Managed by the Republican National Committee.

  https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FRNCResearch%2Fstatus%2F1442602098126778372&widget=Tweet
  FLASHBACK to Joe Biden in 2007: “No great country can say it is secure without being able to control its borders.”

 10. Bent A

  Svar til John Montana: Både ja og nej. Der er det militær-industrielle kompleks. Men det afgørende har nok været manglen på ægte og direkte demokrati og ærlig folkeoplysning.

 11. Piotr

  Aamund fik leveret en utilsigtet påstand om valget i USA, den blev hurtigt samlet op og rettet ud. Tak for det. Raaschou bemærkede med rette dette.

  Ingen kan vel være i tvivl om at det var et stat-kup der fik væltet Trump i November 2020, vel orkestrereret af DNC , medierne/MSM og bigTech/Suckerberg.

  Juristen Sydney Powell er langt i sin afdækning af Dominion, der tog sig godt betalt af Suckerberg, for at preprogrammere de stemme-maskiner/computere, der blev anvendt, netop i de stater, der var de sikre Republikaner-stater.

  Hans Rustad, er en anden skribent der har samlet og afdækket meget af det fusk, Trump & Repulikanerne blev udsat for.

  Hvis Trump var en brøleabe, så foretrækker jeg brøleaber!
  Trump blev af MSM udsat for en flok brøleaber, i en grad ingen Potus havde oplevet før! Dette medførte at Trump kunne blive lidt upoleret når det eskalerede, det vil jeg medgive “den nervøse”, men det afholdt ikke Trump fra at møde MSM, som det sker med “sleepy Joe”, han bliver holdt væk fra MSM, af skræk for hvad han finder på at sige!

  Jeg vil påstå, at det netop var det, at Trump gav svar på til tale, der var årsagen til mandens enorme popularitet. Han sagde tingene ligeud, for derefter at udføre dem. Trump frygtede ikke folket!

  Hvor mange politikere er istand til det? Vore tids kolbøtter ævler om alt muligt med uld i mund, og det eneste der sker, er at skatter& afgifter stiger.
  Mette Fusk stod forleden og roste Joe Biden i NewYork, det var hun ret alene om, da ingen forstod noget af hans usammenhængende ævl.

  Som Ole B. skriver, der kom tusindevis af tilhører til Trump´s “Rallies” .
  Ja, selvfølgelig! et bedre talkshow skal man da lede længe efter.

  Tænk om Hillary havde vundet i 2016, så ville 3.WW være en realitet. OG, når den senile Joe får sin 4. hjerneblødning til januar, så skal Kamelen Harris tage over….

  Jeg foretrækker brøleaber!

  Stem NB! SIAD!
  P.

 12. Ole B. Jensen

  Thomas Poulsen : Du har vist overset at Aamund skriver om uregelmæssigheder og manipulation med stemmeoptællingen. Det officielle valgresultat afgjorde at Biden fik flest stemmer og blev “valgt”. Der mangler blot ordet officielt eller et par gådeøjne i at beskrivelsen af valget er korrekt. Og mens der her er skepsis og forbehold, er der ingen forbehold i DRs og pressens begejstrede omtale af Biden som en normal og helt i orden præsident. Selvom han er syg, sindsforvirret og en handskedukke. De danske MSM er i frit fald hvad troværdighed angår.

 13. Kesselman

  Det mest forbløffende er, at danske medier i den grad er gledet af sporet med hensyn til almindelig hæderlig journalistik. De elektroniske mediers nyhedsreportere og USA-korrespondenter er i den grad galt afmarcherede, at deres ensidige udgydelser til fordel for Biden og det gennem korrupte demokratiske parti i bedste fald er ligegyldige og i værste afsporende dumme. Jesper Steinmetz og Steffen Kretz er Gøg og Gokke på skrå brædder.

Leave a Comment