SÅDAN BLEV ISLAM FRISERET UD AF 9/11

Det islamiske terrorangreb på USA den 11. september 2001 udløste forfærdelse og sorg over hele verden. Dog ikke alle steder, for i de islamiske samfund var der jubel på de sociale medier og dans i gaderne. Endelig fik Den Store Satan et hak i trynen. Umiddelbart efter drabet på 3000 mennesker og lemlæstelse af 20 000 i World Trade Center og i Pentagon besøgte præsident George W. Bush ikke hospitaler for at trøste de mange forbrændte og kvæstede ofre, men derimod en moské. Bagefter holdt han en tv-tale, der kunne ses over hele verden, hvor han proklamerede, at denne udåd naturligvis ikke havde noget som helst at gøre med islam, der som bekendt er kærlighedens og fredens religion.

 Bush talte mod bedre vidende. Han var bekendt med lydoptagelser, hvor de 19 saudi-arabiske terrorister havde skreget Allahu Akbar, inden flyene styrtede ind i deres valgte mål, men USA mente ikke at have råd til at lægge sig ud med Saudi-Arabien, som var hovedleverandør ikke bare af terrorister, men også af olie og som indkøbte for milliarder af dollars moderne militærudstyr fra USA. Sådan fødtes myten, som straks blev adopteret af alle vestlige ledere, der kunne se den politiske fordel i at kunne jage uspecificerede terrorister uden at skulle forbinde dem med islam, som herefter altid blev markedsført som fredens og kærlighedens religion. Ved de mange efterfølgende islamiske terrorangreb i Europa kunne vi opleve statschefer som Cameron, Hollande, Merkel, Lars Løkke og Helle Thorning Schmidt slå yderst kreative oratoriske knuder på sig selv, når de igen igen skulle tænde et lys og nedlægge en krans på et sted, hvor der var lydt et Allahu Akbar efterfulgt af et brag, skudsalver og lig i gaden. Der blev talt om ensomme ulve, psykotiske afvigere og mørkets kræfter eller som Lars Løkke formulerede det: ” kriminelle, der har hijacket islam”.

Historisk er datoen den 11 september for alle muslimer en ydmygelsens, sorgens og nederlagets dag på samme måde som den 9. april er for os danske. Netop den 11. september 1683 blev en gigantisk islamisk invasionshær foran Wiens porte knust af den polske konge Jan Subieski, der som øverstbefalende for historiens største kavaleriangreb befriede Europa for den truende islamisering. Nederlaget blev enden på islams ekspansion, der i de foregående århundreder havde erobret Mellemøsten, Nordafrika og Balkan. Det osmanniske rige gik i gradvis opløsning, der kulminerede efter første verdenskrig, hvor Tyrkiet havde været allieret med Tyskland. Resterne af det førhen så mægtige osmanniske imperium blev delt mellem sejrherrerne.

Den 11. september 2001 blev af de islamiske terrorister nøje udvalgt som hævn for 11. september 1683. Tak for sidst og pay back time, men det får vi ikke noget at høre om, når nu tyveårsdagen skal mindes. Ingen har lyst til at mindes Ayatollah Khomeinis profetiske ord fra 1979: ” Islam er blodets religion for dem, der ikke tror!” Endnu en gang vil mørkets kræfter, de ensomme ulve og de psykopatiske afvigere blive pudset op af medier og politikere og båret til skue for os alle sammen.

Ikke et ord om islam. Kærlighedens og fredens religion.

26 Thoughts to “SÅDAN BLEV ISLAM FRISERET UD AF 9/11”

 1. Steen Wrensted Jensen

  Så sandt, så sandt! Men hvad nytter at oplyse om sandheden, når den igen og igen undertrykkes af den enøjede politisk korrekte presse, politikere og islam-elskende meningsdannere med fri adgang til medierne?! Ind til en og anden for alvor tager fat på at ændre “det røde og blåøjede medielandskab, forbliver “sandheden” en sandhed for de forholdsvis få! – – – alt for mange mennesker tier og tør ikke udtale deres uforbeholdne mening af frygt for repressalier, men muligvis er det tiden, hvor “man” skal stå ved sin mening og så eventuelt lade det “koste de venskaber”, som jo så alligevel ikke er “rigtige venner”?! Jeg mener, at Douglas Murray har været inde på netop dette: at vi hver især må sige fra over for de venner og bekendte, som sådan set forlods er mere eller mindre “fortabte”, ikke kan udstå vort “menneskesyn”, som det så smukt hedder.
  Steen Wrensted Jensen

 2. Bent A

  Enten begynder de hvide mænd i Europa og USA at se sandheden og virkeligheden i øjnene, eller de vil i sidste instans blive udryddet. I mellemtiden vil de måske slippe med at være undersåtter, tjenere og slavearbejdere for hærskarerne af afrikanere og arabere som med Merkels, Ursulas, Ylvas og Lars Q. Buksetrolds og lignende typers hjælp er ved at invadere og overtage Vestens lande.

  Alle danskere bør i egen interesse læse bøger om kommunisternes, nazisternes og islamisternes uhyrlige forbrydelser, for at komme til at forstå hvad det indebærer at komme ind under totalitære bevægelsers magt. Læs f.eks. Antony Beevors og Solsjenitsyns bøger. Eller Ole Hasselbalchs, Lar Hedegaards, Krarups eller Klaus Ewalds, Snaphanens og Paul Johnsons udgivelser.

  At acceptere totalitære politikker og landvindinger, er at acceptere sin egen og sit lands ødelæggelse. Totalitær politik og magtudøvelse er organiseret ondskab og vanvid.

 3. Bent A

  Måske man bør starte med bøgerne “1984”, “Kammerat Napolen” og “Fagre nye verden”. Og så er der den berømte franske forfatter Eric Semmour som måske stiller op som præsidentkandidat til næste år, overfor Macronen og Marine le Penn.

 4. tavsen

  Husker stadig, en DR ansat juble for åben skærm, at der fik USA, hvad de havde godt af. Men den kunne jeg ikke finde, men fandt dette sammendrag.

  https://www.youtube.com/watch?v=LTfAJx-wR4A
  SAMMENDRAG AF NYHEDERNE PÅ DR1 – DEN 11 & 12 SEPTEMBER 2001 13,281 views

  Bliver interessant at se, om 20 året for 9/11 får samme grundige behandling i medierne som 10 året for Utøya.

 5. tavsen

  Islam er en psykisk sygdom, der smitter

  https://denkorteavis.dk/2021/afghansk-muslim-stak-kvindelig-gartner-ned-han-var-en-kvindehadende-islamist-men-politiet-forsoegte-at-bilde-offentligheden-noget-helt-andet-ind/

  “Politiet i Berlin var hurtigt ude med en melding om, at der var indikationer på, at den knivstikkende afghaner var psykisk syg. ”

  Samme procedure hver gang, de følgagtige medier kommer med den udmelding. Og derefter glemmes alt om anstændig presseetik.

  Det seneste knivangreb i New Zealand gled ind under Krimi, selvom EB har lavet en Terror kategori

  1. Poul Clausen

   Nej ; Det er satans vark.

   Arbejder hardt pa og efterligne
   Gud Jesu rige.

  2. Tommy, Robin & søn

   Islam er en psykisk sygdom der smitter , det er den bedste formulering jeg har set længe.

 6. Peter Winther

  Altid en fornøjelse at læse ordene fra en mand, Asger, som har styr på mange års historie og formår at afdække den i relation til ikke mindst al den øjebliks-ballade og fordrejninger aviser og TV flyder over med. Tak igen Asger.

  1. E. Frederiksen

   Hej Peter
   Vi er så inderlig enige. godt der findes nogle desværre for få mennesker – som Asger –
   der kan give et spinkelt (MEGET SPINKELT) håb om at oplyse alle de
   tåbelige mennesker i EU og Danmark om, at vi er på vej til vores egen undergang.
   Også en stor tak til Asger for denne side.

   1. Tidligere præsident George W. Bush har netop holdt hovedtalen ved en mindehøjtidelighed i Shanksville, Pennsylvania. Han er ikke blevet klogere i de tyve år, der er gået. At det var islamiske terrorister, der dræbte flere tusinde uskyldige mennesker den dag, blev naturligvis ikke nævnt. Ifølge Bush blev massakren udført af ‘onde kræfter’. Hvem det så end kan være.

    1. tavsen

     AmBush på jagt igen på det amerikanske folk.

     Trump havde åndsnærværelse nok til at besøge folket, i stedet for forloren gloriepudsning

     Former President Donald Trump: “We love the blue. I’ll say it loud. You know, you’re not supposed to say that. We love the blue.”
     https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fthehill%2Fstatus%2F1436808267586576388&widget=Tweet

 7. Kirsten Hildebrandt

  Tak for det indlæg!

  Du bruger udtrykkene: Ensomme ulve, psykotiske afvigere og mørkets kræfter eller som Lars Løkke formulerede det: ”kriminelle, der har hijacket islam”.

  Her kommer jeg lige til at tænke på Mohamed Atta. Husker vi ham?

  En sympatisk ung mand, der studerede på Universitetet i Cairo.
  Han flyttede på et tidspunkt sine studierne til Hamburgs Tekniske Universitet.
  Udover arabisk talte han både tysk og engelsk og blev betragtet som velintegreret og en dygtig elev.

  På et tidspunkt begyndte han at rejse til Afghanistan i lange perioder, medens han studerede i Hamburg. Han var i kontakt med nogle galninge!

  En dag ønskede han at tage flycertifikat. Han flyttede derfor til USA – Florida, gennmeførte uddannelsen og modtog sit certifikat.
  Han blev i Florida omtalt som en meget dygtig elev.

  Hans dygtighed fik verden at se i cockpittet den 11. september 2001 i det første fly, der fløj ind i Twin Towers…

 8. Ivan Norling

  Det er nu altid godt at høre sandheden, og personligt var jeg ikke klar over datoens betydning. Tak for endnu et fyrsteligt godt bidrag i sandhedens tjeneste.

 9. KE Kamstrup

  Ja sandheden er der ikke mange som kender…
  Nej de Europæiske ,Amerikanske politikere og ledere vender bare det blinde øje til islamismen og håber det løser sig selv, men denne gang ser det ud til at det vil lykkes for islam at overtage de vestlige lande på sigt.. årsagen til det, er vi er langt mere civiliserede i dag, og vil ikke smide dem ud, da man tror på integration i stedet, som aldrig vil lykkes, uanset hvad er vi i islam øjne vantro, og skal bare udryddes på sigt. !!!

 10. Bent A

  Når man FEM gange om dagen skal knæle ned og ligge på maven og holde andagt for en krigerisk og blodtørstig sagnfigur/røverhøvding, og der er dødsstraf for at være ulydig eller tvivlende overfor samme figur, er det logisk at den strenge disciplin ender i hjernevask og åndelig ensretning.

  Det er lidt det samme med DR, TV2 og andre MSM: Hvis man fem gange om dagen lader sig påvirke af dem og sluger deres propaganda, risikerer man også at blive til en slags døvblind hjernevasket robot.

  Netaviser, bøger og selvstændig tænkning er danskernes eneste mulighed for at overleve. Uden fri demokratisk debat og ærlig oplysning er Danmark dømt til undergang.

  1. Ursula Overgaard

   En misforstået humanisme. – EUROPAS største fare og udfordring er Mellemøsten men især Afrika, og de folkemængder derfra, som nogle af Danmarks politikere og EU-eliten har givet lov til at strømme til.
   Et farligt hasardspil, hvor det danske folks liv er indsatsen, og hvor der ingen udsigt er til happy end.

 11. Jeg ser frem imod den dag, da europæiske milliardærer virkelig udfordrer George Soros og skaber en fond med “Counter-Jihad” som grundpille. Der findes i hvert fald en dansk af typen – jeg behøver nok ikke at nævne hans navn – som burde have et vist interesse i at bekæmpe islam med alle midler! …og det burde alle de andre også have, om ikke andet for at bevare Vesteuropas grundkultur til gavn for kommende generationer.

 12. Peter Heinsen

  jeg vil bare minde om, hvad Osama bin Laden og andre har sagt: : vesten elsker livet, vi elsker døden. ” De 19 gerningsmænd kommer i paradiset og bliver betjent af de berøte 72 jomfruer. Det nytter ikke noget at protestere imod det, for de er sikre ind i deres inderste, de har ikke den mindste tvivl, for det står jo i koranen. Man gennemfærer kun et selvmordsangreb, hvis man ind i sit inderste tror, at man vågner op til en bedre og n verden

 13. Symbolers anvendelse i vestlig Kultur
  begrænser sig til tegnet “$”. Men det er altfor lidt at bygge en langtidsholdbar kultur på. Muslimerne, som ellers ikke lærer ret meget i skolen får at vide af imamen, hvilke symboler og mærkedage de skal tage alvorligt. Derved opbygger de et indre kompas uden hvilket de ville skvulpe omkring som gopler i havet.

 14. tavsen

  Har skrevet et indlæg på Document, måske uønsket?

  tavsen 4 hours ago Pending

  Ayatollah Khomeini var en katastrofe for verdensfreden. USA skulle have gjort alt for at beholde Shahen på magten, om så det havde kostet USA alverdens prestige.

  Men medierne var så optaget af 6.000 politiske fanger ud af 37,24 millioner (1979) (The current population of the Islamic Republic of Iran is 85,263,716 as of Wednesday, September 8, 2021,)

  Hvor mange Ayatollah Khomeini smed i fængsel, havde selvfølgelig ingen interesse. Selv da han i krigen med Irak måtte hente jagerpiloter ud.

  22 September 1980 – 20 August 1988 (7 years, 10 months, 4 weeks and 1 day) Har der nogensinde hersket fred i Fredens Hus? Yemen fører intern krig siden 2014

  Shahens erindringsbog “Mit svar til historien” er god læsning. Ayatollah Khomeinis had skyldtes, at Shahens hvide revolution eksproprierede imamens store jordbesiddelser.

  Sadat selvbiografi er også god læsning, for at forstå, hvorfor han turde give Shahen asyl

 15. H. D. Vind

  Alle disse venstre-liberale, woke, moralsk overlegne, overfladiske og ignorante fik velnok demokrati i Afghanistan og støvsuget landet for terrorisme. 😉

  11. september, 1940 holdt Winston Churchill talen “Every Man to His Post, 1940”.
  Hermed et udsnit, som det velnok er værd at mindes om:

  “Little does he know the spirit of the British nation, or the tough fibre of the Londoners, whose forbears played a leading part in the establishment of Parliamentary institutions and who have been bred to value freedom far above their lives. This wicked man, the repository and embodiment of many forms of soul-destroying hatred, this monstrous product of former wrongs and shame, has now resolved to try to break our famous island race by a process of indiscriminate slaughter and destruction.

  What he has done is to kindle a fire in British hearts, here and all over the world, which will glow long after all traces of the conflagration he has caused in London have been removed. He has lighted a fire which will burn with a steady and consuming flame until the last vestiges of Nazi tyranny have been burnt out of Europe, and until the Old World — and the New — can join hands to rebuild the temples of man’s freedom and man’s honour, upon foundations which will not soon or easily be overthrown.”

 16. Morten Lorentz Pedersen

  Ja, der er nok ingen tvivl om, at det er olieinstrien og det militær-industrielle kompleks, som står bag den politiske elites tvangsfodring af os med illusionen om “fredens og kærlighedens religion”. Enhver som åbner øjnene eller blot kaster et kort glimt på en blot nogenlunde troværdig historiebog vil kun se en ufredens og hadets religion.

 17. Bent A

  Det er ret uhyggeligt at tænke på at både V, K , LA og DF i dag ledes af politikere som lader til at være mere røde radikale end blå borgerlige.

 18. Bent A

  Det er endnu mere uhyggeligt, skræmmende og gyseligt at følge med i hvordan en skummel borg midt i hovedstaden er i fuld gang med at forvandle Danmark til en mellemting mellem Afghanistan, Libanon, Venezuela, Sverige og Somalia. Man smider om sig med milliarder af kroner til vanvittige, sindssyge og landsskadelige projekter, fra masseindvandring, co2- hysteri, rødgrøn omstilling…….. til nedrivning af boliger, “integration”, jobcenter-bureaukrati, corona-vaccinering af småbørn, rigsretssager og censur-sager og levering af tykmavede pengepakker til 30 lande i Afrika og omegn.

  Det er danskerne der skal betale og skaffe pengene. Derfor skal de nu alle helst arbejde til de styrter om, der er kommet 39 nye afgifter til på 2 år, og der pønses på endnu flere afgifter, gebyrer og punktskatter, samt endnu flere nedskæringer, besparelser og forringelser. Og indvandringen og folkeudskiftningen fortsætter, efter de rødes ønske.

  Det ender for danskernes vedkommende med en humanitær katastrofe. Med langt værre tab, lidelser og rædsler end de fleste har fantasi til at forestille sig.

  Læs “1984” og Kafkas “Processen” og “Kommunismens sorte bog”.

 19. Poul Andersen

  Når man læser alle kommentarerne, kan man se, at der er behov for en yderligere politisk organisation, der kan fastholde Danmark som et primært islamfrit-land.
  Jeg vil foreslå, at man overvejer et nærmere samarbejde med de såkaldte “frafaldne muslimer”. Hvis man kunne pålægge muslimer en ekstraskat, hvis de ikke ville integrere sig fuldt ud med en absolut sharia-afvisning, vil der være mulighed for at fastholde det Danmark, som vi kender fra fortiden.

 20. Henrik Nielsen

  CITAT: “…, for i de islamiske samfund var der jubel på de sociale medier og dans i gaderne.”

  Blev der lavet en systematisk undersøgelse af herboende muslimers holdning til 9/11? Hvor mange havde forståelse for gerningen?

  Jeg undrede mig over, at der ikke var flere muslimer, der protesterede HØJlydt.
  Hvis det havde været en håndfuld kristne fanatikere, der havde banket et par store passagerfly ned i Mekka, så var der da ikke ret mange kristne, der ville juble — men der ville have været folk, der havde arrangerede støtte-demonstrationer foran ambassaderne.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *