HAMAS SKAL VÆK.HELT VÆK

Den palæstinensiske terrororganisation Hamas, der er finansieret, trænet og styret af Irans korandiktatur har formodentlig beseglet sin skæbne efter overfaldet på Israels civilbefolkning den 7. oktober. Israels sikkerhed er årti efter årti blevet forværret i takt med, at Irans ayatollaher har opbygget et militært netværk af aggressive islamiske militser, der nu næsten helt omslutter Israels grænser. Iran kontrollerer nu militære stormtropper i Libanon, Syrien, Irak og Gaza, styrker der alle har forpligtet sig til at realisere Irans overordnede mål: Israels udslettelse.  Det er først og fremmest Hizbollah i Libanon og Hamas i Gaza, men der er flere andre militser, vi ikke hører så meget om som f.eks PIJ (Palæstinensisk Islamisk Jihad). Fælles for dem alle er mottoet: Fra Floden til Havet, som betyder dannelsen af en palæstinensisk nationalstat, der rækker fra Jordanfloden i øst til Middelhavet i vest, altså netop der, hvor staten Israel ligger.

Israels udslettelse er en doktrin formuleret af Ayatollah Khomeini umiddelbart efter hans overtagelse af magten i Iran i 1979, og som hans efterfølgere har svoret på at ville gennemføre. Irans etablerede terrornetværk rundt om Israel og deres kommende atombevæbning er resultatet af denne ed. Iran har nok ikke til hensigt at angribe Israel med atomvåben, men ayatollaherne har lært af Nordkorea, at bare truslen om at starte en nuklear krig kan være nok til at tyrannisere sine fjender. Atomtruslen kombineret med en stadig mere omfattende militær indeslutning af Israel vil også udgøre en dødelig trussel mod den jødiske stat.

Hamas, der siden angrebet den 7. oktober indtil videre har myrdet mere end 700 civile israelere og bortført over 100, blev dannet i 1987 som en del af Det Muslimske Broderskab, en antisemitisk bevægelse, der udsprang af den nazistiske ideologi. Hamas har lige siden været ansvarlig for en lang række attentater og terrorhandlinger i Israel. Det gælder selvmordsangreb mod israelske familier, busser og hoteller og senere hyppige raketangreb mod civile mål. Israel har svaret igen med likvideringer af Hamas-ledere og militære operationer ind i Gaza rettet mod raketinstallationer og andre militære støttepunkter. Det har alt sammen ikke ført hverken til fred eller sejr til en af siderne. Kun mere af det samme. Og det kan jo heller ikke være anderledes, når der ikke foreligger mulighed for et kompromis. Israel vil overleve for enhver pris. Hamas vil udslette Israel for enhver pris.

Den israelske regering står nu over for et skæbnesvangert dilemma: hvis man bekæmper Hamas med luftangreb og isolation af Gaza, sådan som man plejer, vil Iran rejse Hamas igen til fornyet styrke og kamp. Hvis man derimod tager konsekvensen af de mange års uophørlig terror og invaderer Gaza med fuld militær styrke for at fjerne Hamas, kan det blive den blodigste kamp i Israels blodige historie. Den israelske regering vælger nok den fulde invasion fordi den konkluderer, at den ikke har noget andet valg i det lange løb. Hertil kommer, at Hamas’ brutale overfald på Israel med en bølge af mord, tortur voldtægter og gidseltagninger giver Israel en enestående lejlighed til en retfærdiggjort udslettelse af Hamas. De to millioner palæstinensere, der er stuvet sammen i Gaza, et område på størrelse med Langeland, er særdeles utilfredse med livet under Hamas. Gaza er en brutal politistat uden ret og rimelighed for borgerne. Hamas-styret er kun optaget af hævntogterne mod Israel og er ligeglade med civilbefolkningens trivsel og velfærd. Der er næsten ingen jobmuligheder og folk må leve af støtte og almisser fra de arabiske broderlande og USA, der netop har bevilget endnu 7,5 millioner USD i bistand til Gaza.

Israel har nu formelt erklæret krig mod Hamas og har mobiliseret 300 000 mand fra reserverne samt fuld mobilisering af hær, flåde og luftvåben. Den kommende invasion af Gaza vil næppe blive mødt med bevæbnet, folkelig modstand, da Hamas-tyrannerne er lige så forhadte som israelerne, men der er ingen tvivl om, at de islamiske militser vil kæmpe fra hus til hus og til sidste mand. Det bliver hårdt og blodigt for de israelske væbnede styrker og for hele det israelske folk. Men en endelig sejr over Hamas, vil betyde en befrielse fra tyranniet og terroren fra Gaza og en uvurderlig forbedring for Israels sikkerhed. Det er utænkeligt at Israel vil optræde som besættelsesmagt i Gaza efter nedkæmpelsen af Hamas. I stedet vil vi nok se en foreløbig administration af Gaza lagt i hænderne på førende sunni-muslimske nationer i regionen: Saudi-Arabien, Kuwait og De Forenede Arabiske Emirater. Investeringer og målrettet bistand fra disse pengestærke aktører ville kunne give Gazas befolkning et nyt eksistensgrundlag og en ny start på tilværelsen efter mange års afsavn og undertrykkelse.

Den største gevinst ville imidlertid være, at uden Hamas bliver Irans tyranner sat ud af spillet og må opgive deres planer om dominans i Mellemøsten og Israels udslettelse. Hvis præstestyret i Iran forsvandt, ville den islamiske terrorbølge også i Europa visne hen og dø, da det er den ideologiske arv efter Ayatollah Khomeini, der er benzinen på terrorens bål. Udslettelsen af Hamas vil således være et vigtigt skridt på vejen til et sammenbrud af præstestyret i Iran og dermed begyndelsen til fred og samarbejde mellem de sunni- islamiske samfund og de vestlige demokratier.

95 Thoughts to “HAMAS SKAL VÆK.HELT VÆK”

 1. Skjoldungen

  …Hamas-tyrannerne er lige så forhadte som israelerne…
  Mon dog? – På de såkaldt ‘sociale medier’ kan man se utallige klip af jublende muslimer, der fejrer Hamas i gaderne, råbende det obligatoriske ‘Allah hu-akbar’. Det gælder ikke kun i Gaze-striben, men overalt i verden, hvor der findes en diaspora af muslimer – også herhjemme. For eksempel afholder de støtte-manifestationer i Københavns gader, suppleret med ‘the usual suspects’ fra venstrefløjen.

  Ligeledes tør jeg godt spå, at om et par dage – når Israel begynder at slå tilbage – vil DR, TV2 og samtlige aviser falde tilbage til den sædvanlige anti-israelske propaganda. Man vil vise ofrene i Gaza, ikke Israel. Og forlange tilbageholdenhed af Israel, Ikke Hamas.
  Og FN vil vedtage resolution nummer Gud ved hvad, rettet mod Israel, som også Lars Løkke vil bifalde. Alt ved det gamle. Kvalmende.

  1. Indvandring, marxisme, krig og pladderhumanisme ruinerer Europa og USA

   Folks jubel i gaderne kan være en udkommanderet jubel.
   Alle der var i gaderne uden at juble, risikerede at blive hentet
   af Hamas-politiet til forhør og tortur. Der var intet at juble over,
   for kun de allerdummeste kunne tro at de tusindvis af raketter
   mod Israel ville undgå at føre til hård og blodig gengældelse.
   Men OK, det kan selvfølgelig også være at der var tale om ægte
   jubel og glæde, for man kan jo til tider hjernevaske et folk til
   hvadsomhelst, til ren galskab og selvmorderisk vanvid.

   Mere og mere synes næsten hele verden at være blevet åndsfor-
   mørket. Biden & co. har fornylig foræret Iran seks milliarder dollars.
   Og nogle hævder at dem i Gaza får så megen hjælp at de slet ikke
   lever i fattigdom, men i arbejdsfri luksus. Det gør de måske ikke
   alligevel, fordi Hamas beslaglægger næsten alle de penge der skulle
   bruges til social velfærd. Gaza-boerne kunne forlængst have haft
   det godt, hvis de ikke blev holdt nede af deres ledere. Et samarbejde
   med Israel havde givet dem mange fordele, men Israels ødelæggelse
   står øverst på den politiske dagsorden. Palæstinenserne kunne også
   være flyttet til andre arabiske lande, men ingen vil have dem, siden
   de blev smidt ud af Jordan. Undtagen de radikale i Danmark, som
   mener at de gerne må flytte herop. Pernille Weiss, Rosa Lund og
   Zenia Stampe er vist enige om at vi har rigelig plads til ti millioner
   indvandrere. Pernille fra K har sagt i radioen at hun går ind for de
   ti millioner.

   Også en stor del af de danske vælgere er hjernevasket til selv-
   morderisk vanvid. Med “humanistisk” statsbetalt propaganda
   ligesom de blå-gule få km fra København. Derfor ender vores
   land sandsynligvis som en ny Gaza-stribe, dog tilsat en stor
   del afrikanisering plus stalinistisk WEF-politik. Det er ret klart
   den vej det går. Ingen af de kendte partier gider forsvare det
   danske folks eksistens og fremtid.

   1. Ole Mejlstrøm

    Hahaha…jamen, nu er det jo de allerdummeste, rent intelligensmæssigt, som bebor dette område og i det hele taget!
    Så de jubler lykkeligt over deres egen ulykke og piver på åben skaærm med døde børn i favnen udelukkende for propagandaens skyld!
    Det gør sig såååå godt på skærmen globalt!

  2. Michael Andersen

   Sådan foregik angrebet, ifølge en kilde til Times of Israel.

   1. Hamas brugte et eller flere år, til at vise at de ikke ønskede konflikt, underspillede deres militære styrke og tog imod økonomiske encitamenter.
   2. Hamas byggede en tro kopi af et Israelsk minisamfund, der blev brugt til træning i angreb.
   3. Hamas trænede 1000 personer til angrebet.
   4. Hamas startede angrebet med afskydningen af 3000 missiler.
   5. Hamas fløj under dække af missilangrebet over grænsen i ultralette to-personers fly, mhp. at sikre området på den Israelske side af grænsehegnet og adgangsvejen til musikfestivallen.
   6. Hamas gennembrød grænsehegnet 15 steder med sprængstoffer og bulldozere, således jeeps og andre køretøjer fik gennemgang.
   7. Hamas angreb IDF’s sydlige Gaza division og jammede al udadgående kommunikation.
   8. Hamas myrder og bortfører i grænsebyerne, på militærbasen og ved musikfestivalen.
   9. Efter ca. 5 timer trækker Hamas sig, eller fordrives.

   Øjenvidner beretter at myrderierne var i stil med dem foretaget af “Einsatzgruppen” og Naftali Bennett siger i stil med nazister. Der meldes om 900 døde og formentlig 163 bortførte.

   Spørgsmålet er hvilken del af fredens religion man kan stole på?

  3. Ole Mejlstrøm

   Nu er både jøder og arabere jo som bekendt begge af den semitiske race…
   Dermed fremmede for os!
   Hvad vi ikke skal eller må acceptere på nogen måde, er, når de fører deres stridigheder ind på DANSK jord!
   Alle de arabere vi så på gaderne med store BMW´er og Mercedes´ , folk hængende ud af bilruderne med farvede klude, mens der blev tudet kraftigt i hornet skal naturligvis standses, lige som ved deres ueuropæiske optog ved bryllupper!
   Når de er så vilde i varmen, kan vi kun anbefale, at de tager hjem og kæmper deres kampe mod deres jødiske fætre!!!!

   1. Sandhed er bedre end løgn

    Via Snaphanen kan man nu læse
    “Dissens Media” og “The danish freedom movement”-

    Og man kan læse om det største mord-orgie i
    verdenshistorien. Fra 2020-23.

  4. Frankly Frank

   Det er ikke let at forstå, hvordan det hele hænger sammen. Her er et bud: https://www.bitchute.com/video/4R7laUciyxPE/

 2. Henrik Wegmann

  Enig, Skjoldunge. Araberne vil snart i alle medier blive omtalt som ofre, mens Israel vil være aggressoren og skurken. Som altid.

  Man lærte intet af 9/11, hvor over 3.000 blev dræbt. Derfor er det svært at forestille sig, hvad der egentlig skal til, før folk vælger at forstå, hvad Islam er rent faktisk er. Og ufattelig mange vil dø inden man engang når der til. For muslimer hader ikke bare jøder. De hader alle os alle.

  1. DK: En jumbo-jet hvor sideroret og landingshjulene er sparet væk

   Hvis Israel vil nedkæmpe Hamas ved at sende
   infanteri ind i Gaza, kan det komme til at koste tusinder
   af israelske soldater livet. Mon ikke Israel vil vælge at bombe
   sig frem? Man kunne bede palæstinenserne flytte ud til kysten,
   man kunne smide telte ned til dem, og derefter give Hamas en
   lærestreg ved at smadre alle huse nær grænsen. Det vil måske
   gøre Hamas ekstremt upopulær, fordi det jo er ret træls at være
   hjemløs. Nå, men det er jo bare teori, for hverken Israel eller
   Hamas tager sig af hvad vi bloggere skriver. M.A.s manen til besindighed får heller ingen virkning.

   Wegmann har ret i at muslimer/islamister hader alle som ikke er
   magen til dem selv. Sunni-muslimer hader shia-muslimer og
   omvendt. Og begge retninger hader kristne, jøder, hinduer, buddi-
   ster, bøsser, lesbiske, feminister, ateister og alle hvide. Verdens-
   herredømmet er deres mål. EUs og Tysklands import af “flygtninge”
   kan kun ende i kæmpekriminalitet, terror, blodbade og velfærds-staternes sammenbrud. Det er både Danmark og Sverige i gang
   med at demonstrere, for i begge lande er store dele af økonomien,
   sundhedsvæsnet, retsordenen og kommunernes velfærds-service
   brudt sammen.

   Politikerne og medierne lader dog som om alt stort set er
   normalt og i orden.

   1. Wiens redning skete 1683

    Hos Hodja og Youtube er der nu mange film
    og videoer om krigen i Israel. Nu er over 900 israelere
    dræbt/myrdet af Hamas. 260 civile unge mænd og piger
    der var med til en musik-fest i det fri, blev myrdet med
    koldt blod af islamisterne. Man finder videoerne under
    rubrik om Hamas og en rubrik med sort firkant med
    små tynde hvide bogstaver. Dato 9. oktober.

    1. Al tryghed forsvinder hvis demokratiet forsvinder eller bliver til en parodi

     På vej mod nordkoreanske tilstande?

     EBs netavis har ildevarslende nyt.

     Artiklen: “Langer ud efter EU”, oplyser om
     et nyt overvågnings-system der vil afskaffe
     alt privatliv når det gælder telefon-samtaler,
     sms’er, e-mails og breve mv. Og al debat på
     de sociale medier, alt hvad der sker på folks
     computere, skal fremover udspioneres af
     et stort digitalt system plus hundredvis af
     kontrollanter med lyst til at snage i andre
     folks private sager. Alle borgere risikerer
     altså at blive aflyttet og grundigt udspioneret
     på daglig basis og i mange år fremover.

     En række organisationer, foreninger og
     personligheder har protesteret, men S og
     Hummelgaard vil måske slet ikke tage hensyn
     til disse protester. Men læs selv.

     En anden artikel kritiserer Mette F. Den påstår
     at hun vrøvler.

  2. Preben Møller Jacobsen

   Jo færre muslimer på Jord jo bedre for alle andre.

 3. Michael Andersen

  Hamas forventer formentlig at Israel invaderer Gaza. Derfor vil jeg gerne mane til besindighed.

  Hvad vi har observeret de tragiske følger af, er resultatet af års planlægning og udførelse, formentlig med det formål at lokke Israel til en invasion.

  Man skal forestille sig de gigantiske hjælpebeløb øremærket til skoler, hospitaler, veje og anden infrastruktur, anvendt til konstruktion af underjordiske byer og underjordiske forsvarsanlæg, der er forbundet med tunneler.

  For Israel må det handle om et fornuftigt forhold mellem belejring og invasion, med henblik på at begrænse tab og få frigivet gidsler.

  Israels forhold til Saudi-Arabien er på spil og Hizbollah i Libanon afventer en gunstig lejlighed til at blande sig. Det forlyder at Taliban har bedt Irak og Iran om støtte til en korridor, for at få Talibanere og våben frem mod Israel.

  Det virker logisk hvis Israel belejrer Gaza og udfører nålestiksoperationer.

  1. Michael Andersen

   Man kan starte med at læse her:

   Egypt says it has discovered 521 tunnels into Gaza Strip

   State-owned daily calls for buffer zone between Egypt and Gaza Strip to be extended amid fears that militants are smuggling in weapons

   Middleeasteye dot net

 4. Karl Martell

  Det er ikke kun Iran, der finansierer Hamas, det har EU, USA og Danmark såmænd også.
  Det er uhyggeligt ar se nogle få hundrede støtter af Israel på Israels plads, men langt flere som svingede med det palæstinensiske flag i både København og Aarhus. Jeg føler mig flov over at være dansker.
  Gud ske lov at vi ikke, i vores uendelige naivitet, nåede at navngive en plads på Nørrebro til Palæstinas plads. Selv genierne fra Enhedslisten kan ikke lægge navn til det – i alle tilfælde for nuværende.

  1. Karl Martell

   Det næste venstrefløjen foreslår er vel Al Qaida boulevard eller Islamisk Stats plads.

   1. Charles

    Eller Charlas Martell, som det hedder på Fransk. ☻

 5. Vimmerby

  Udraderes – klart. Satme skræmmende, hvor groft DR friserer sandheden. Stakkels ungdom, der føler sig oplyst af det skræmmende crap.

 6. Espen Kehler

  This is not the beginning of the end but maybe the end of the beginning

  De stakkels jøder har været forfulgt og forhadt fra tidernes morgen i en grad, så mange er gået under jorden og skjuler deres jødiske tilhørsforhold. De ved, at der når som helst kan genopstå en udryddelsesbølge.

  Situationen i Israel er blevet mere og mere spændt i takt med de fortsatte i følge folkeretten ulovlige jødiske bosættelser.

  Den folkelige støtte til Israel er faldet, for hvem kan forsvare fordrivelser og besættelser.

  Hvis jeg en morgen vågnede og så ti soldater og en kampvogn ude i haven, som bad mig forflytte mig inden for 15 minutter, ville jeg også blive fundamentalist og hente baseballbatten og mine to puddelhunde og kæmpe til sidste mand.

  Der skulle være fundet en løsning for mange år siden med faste grænser og økonomiske incitamenter for fredelig sameksistens. En stor del af israelere og palæstinensere er enige i det, men fundamentalister på begge sider har sat den nuværende dagsorden. Som kun kan have et resultat, og hvis historien gentager sig som den har for vane, så ser fremtiden sort ud.

  1. Træt

   Pestilenserne har som alle andre muslimer, der kom til velstand, formøblet det hele og lidt til ved umådeholden formering.
   De få hundrede tusinde, der hutlede sig fra dag til dag i ørkenen i 1948, kunne snildt være blevet opslugt af nabolandene, hvis det da ikke lige var for at pestilenserne havde samme popularitet som deres åndsfæller sigøjnere hos os.
   Jeg har haft den “fornøjelse” at studere sammen med pestilenser fra 1988 til 1994. Føj for satan. Plattenslagere, der rejste på ferie Libanon, hvor de ellers påstod at være personligt forfulgt

 7. Pter Krogsten

  Der findes jo så ikke noget palæstinensisk folk, og derfor heller ikke nogen palæstinensisk nation. Der findes et landområde der hedder Palæstina, men der findes også et landområde der hedder Fyn, uden at vi derfor taler om et fynsk folk, og en fynsk nation. Det palæstinensiske fol opstod omkring 1960, da man ikke kunne besejre Israel militært, men måske politisk ved at opfinde en undertrykt folk. Er man i tvivl, kan man finde den her udtalelse af PLO lederen Zuheir Mohsen fra 1977: “Det palæstinensiske folk eksisterer ikke. Dannelsen af en palæstinensisk stat er blot et middel til at fortsætte vores kamp imod staten Israel for vores arabiske enhed. Ægypteren Yassir Arafat har sagt det samme.

 8. Flaben Fræk

  Sakset fra Tanten vedrørende støtte til de palæstinensiske selvstyreområder – Moderaternes (Læs. Klovnebussens) udenrigsordfører Jeppe Søe: »Det er ikke bare sort og hvidt at skulle ændre eller stoppe hjælp på den foreslåede måde. Der er store nuancer i spil, som skal analyseres nøje, da der for eksempel er forskel på myndighedssamarbejde med civilorganisationer og humanitær hjælp med videre. Dette er vi i fuld gang med, så vi ikke træffer overilede beslutninger – men derimod baserer vores politik på viden og med respekt for svære nuancer« – Skal vi lade dette udsagn stå som en skamstøtte over Baron von Græsteds klovnetrup, ikke blot et øjeblik, men til evig tid…

 9. Karl Martell

  Det lader til at Biden administrationen har frigivet 42 mia. kroner til Iran, penge som Trump havde indefrosset. Iran måtte så kun bruge pengene til humanitære formål, og til alles overraskelse har de så brugt pengene til, at bevæbne Hamas. Samtidig sendte EU, USA og Danmark penge til palæstinenserne, penge øremærket til humanitær hjælp, men det frigav så nogle andre penge til krudt og kugler, eller de samme penge. Penge lugter som bekendt ikke.
  I dag hører vi så Lars Løkke stå og sige at vi må skelne mellem hjælp og humanitær hjælp. Det vores, i egne øjne vældig begavede udenrigsminister, ikke forstår er, at hvis han betaler for humanitær hjælp, så frigiver det midler til våben! Så uanset om vi kan lide det eller ej, så har vi været med til, at finansierer terrorangrebet!
  Vestens ulidelige naivitet bliver vores død!

  1. Der var engang et yndigt land

   MARTELL

   Om elendig service, indvandring og 287 køn m.m.

   Ja, det virker efterhånden som om store dele af Vesten
   er ramt af senil-demens eller en virus-sygdom som angriber
   evnen til at tænke klart. Ofte er man under sinke-niveauet.

   F.eks. har Nordea bank en net-side hvor man skriver op og ned
   ad stolper om bankens fantastiske service. Men man får ikke
   noget at vide om bankens åbningstider, og der er ingen der
   passer telefonen. Alle bankers service er blevet meget ringe.
   Den danske bank reklamerer med et tlf.nr man kan ringe til
   døgnet rundt. Når man så ringer kl. 18.30 er der ingen der tager
   telefonen. Man hører kun en summen. Ret uheldigt hvis man
   skal have spærret et kort pga. tyveri eller indbrud.

   Når danskere skal sælge en båd, tager mange en del billeder
   udefra, men glemmer kahytten. De glemmer også at angive
   bredden på båden. De oplyser ikke årgangen eller motorens
   eller sejlenes tilstand. På den blå avis er det bøvlet at få oplyst
   telefonnummeret, mens det er pærelet på den gule avis. Som
   også har et bedre pris-søgnings system. Mærkeligt i betragtning
   at der blev investeret en milliard kr. i DBA da avisen blev købt.

   Vi kan også tage sådan noget som Aldi der har haft et tab på flere
   milliarder kr. i Danmark. Nok fordi butikkerne blev drevet på en
   ret håbløs facon. Man var dyrest med mælk. Når der var særlig
   gode varer som var standardvarer som var værd at køre efter,
   forsvandt de efter et halvt eller helt år og blev erstattet med
   samme slags vare, men i en ringere kvalitet. Postej var tit ikke
   pakket ordentligt ind, “friske” ærter kunne være uspiselige,
   og der var andet som virkede kortsynet. De havde heller ingen
   kasser hvor kunderne kunne lægger sedler i med forslag til for-
   bedringer. På andre punkter havde de dog tilbud som var bedre
   end konkurrenternes. Alt i alt er det ærgerligt at ALDI nu lukker
   sine mange butikker, for når Rema overtager dem, bliver der et
   mindre udvalg af varer og priserne bliver højere.

   I det hele taget virker det temmelig åndssvagt at mange milliard-
   foretagender ikke har råd til ordentlig telefon-pasning. Dvs. de
   har da rigeligt råd, men gider ikke behandle kunderne høfligt,
   men henviser dem til at taste 1,2,3,4 og så forfra 1,2,3,4, hvor-
   efter der er ventetider på op til 30-40 minutter. Eller man venter
   et kvarter, og så ryger forbindelsen og man kan starte forfra.
   Både firmaer, staten, hospitaler, skoler, kommuner, banker,
   politi, FDM, skattevæsnet, Yousee og en række net-firmaer
   osv. mener at de bare kan lade folk spilde masser af tid på
   at få svar når de ringer op.

   Hvad indvandringen og meget mere angår, udsættes vi for
   en politik som er utrolig fladpandet. Se Pernille Skipper hos
   Hodja, hvor hun med en “flot” tale demonstrerer at hun er
   fuld af ord, men intet forstår. Det er også hende med at
   mænd kan føde børn, og at der er 287 forskellige køn. Hun
   er et af hundredvis af eksempler på politiserende typer
   som pludrer løs, uden at ane hvad de taler om.

   Og de fleste politikere mener at der skal sendes milliarder
   af kroner til Afrika, Arabien, Afghanistan og Sydamerika mv.,
   samtidig med at danskere dør i hundredvis fordi der ikke i
   de sidste 10-15 år har været råd til at vedligeholde sundheds-
   væsnet. Siden 2000 er kvaliteten raslet nedad, og nu hærges
   samtlige hospitaler og skadestuer m.m. af besparelser, ned-
   skæringer og personalemangel.

 10. Ole Madsen

  Der bliver aldrig fred og idyl mellem jøder og muslimer og heller ikke mellem kristne og muslimer for den sags skyld.

  1. Karl Martell

   I Danmark har vi endnu ikke forstået hvilken ufattelig brutalitet vi har inviteret indenfor i vores land! I Sverige begynder de at forstå det, men der er det for sent!

 11. Arne Lago von Kappelgaard

  Herboende muslimers jubel over angrebet på Israel, så vi jo også ved terrorangrebet 9. september 2001. Råben og skrigen fra bilerne, hornet i bund og flagene ud, og totalt hjernedøde, lige til dårekisten.
  Det som de europæiske politikere har gjort i snart 50 år, er at importere en 5-kolonne ind i hjertet af Europa, og når tiden har arbejdet for dem og det hele er modnet p.g.a. af de slappe indfødte – som hellere vil se taber TV – så vil vi opleve en ny Bartholomæusnat, som det skete i Frankrig i 1572.
  Islam kender kun til hadets sprog mod fremmede racer og religioner, et had de åbenbart henter i en bundløs brønd.

  Vi er danskere. Dette er vores land. Den, der vil tage det fra os ved magt eller ved list, er vores fjende. Og det er vores formål – nej, det er vores pligt overfor vores børn og deres børn, og vores endnu ufødte efterkommere – at bruge alle tænkelige midler til at tilintegøre denne fjende. Her gælder det om at være hårde som granit, og ikke få skrupler undervejs. Vi skal give muslimerne tilbage med samme mønt og opgive vores gammeldags pladderhumanisme. Muslimen forstår kun hårdhed og konsekvens samt pisken. Muslimerne kender intet til dyder, fordi de ikke besidder nogen minimumsmoral. Vi viger tilbage for at tale om race og religion, men islam er Europas betændte blindtarm.

  1. Politik-kvinder og feminiserede mænd bliver Danmarks undergang

   Så længe politik-kvinder, woke feminister, debile
   pladderhumanister og feminiserede mænd dominerer
   dansk politik, er der intet håb om klogskab, loyalitet og
   fornuft. Tværtimod vil islamiseringen og afrikaniseringen
   blive speedet op. Ditto vil ske med løgnekampagnerne
   om co, klimaet, “grøn” omstilling, covid- “pandemien” og
   “berigelsen”…. samt kvinde-sagskvindernes hetz mod
   mænd, familier og børn. Og man vil arbejde videre på
   planerne om at gøre Danmark til en kafkask “1984” stat.

   De radikale, enhedslisten, moderaterne, alternativet, SF
   mfl. er uden realitetssans og uden jordforbindelse.
   Pernille Weiss fra K vil have ti millioner afrikanere,
   arabere, palæstinensere og afghanere til Danmark. Lyt
   til Rosa Lund, Pernille Skipper, Stine Bosse, Ida Auken,
   Zenia Stampe, Marianne Jelved, Lars Ulykke, Jacob Elle-
   mann og Martin Lidegaard… og se på deres gerninger.
   Alle er de ved at forære landet og vores penge væk til evighedsturisterne. Og de bakkes op af DR-kvinderne,
   Politiken og JP osv.

   PragerU viser videoer om co2, el-biler, vindmøller og
   feminisme osv. Det samme gør Hodja. Snaphanen har
   noget om snigmord, krig og terror m.m.

 12. Michael Andersen

  Israel var lykkes med kommercielle relationer til mange muslimstater.

  Israel var også i fredelig sameksistens med mange flere end tidligere. Israels problem er koalitioner, der hverken bryder sig om Israel eller om jøde- og kristendommen. Vi er på et stadie, hvor mænd, kvinder og børn myrdes, eller bortføres som sexslaver.

  Problemet er progressive regeringer, der betaler for det værste fra middelalderen.

  1. Michael Andersen

   I dag kan man læse at Hamas i kibbutz Kfar Aza, myrdede 40 babyer ved halshugning eller skydning. Samt at antallet af myrdede i Israel, er på 1000 og at tallet for sårede er 2400.

   I de danske nyheder, at arbejdstilsynet har givet et påbud til en folkeskole, fordi den ikke har grebet ind overfor skolens ældste fremmedelever, der agerer moralpoliti overfor de mindre børn og deres madpakker, med levepostej eller andet svinekød.

   En debattør mener i kommentarerne til forrige artikel, at vi ved at give efter for økonomisk og fremmedreligiøst pres, får et offentligt rum med større religiøs tolerance og at det er slut med mobning af troende mennesker.

   Fakta er at kristne og jøder, ikke bare mobbes og chikaneres men tæskes og myrdes.

   Velkommen til virkeligheden, Hr. Niels Poulsen.

   1. Tennis-spilleren

    Terrorister betegnes af nogle personer som
    terrorister, bestialske mordere, barbariske forbrydere,
    blodtørstige galninge.

    Men EB, JP og Politiken osv. vil hellere kalde dem for
    krigere, soldater og kombattanter. De synes at det
    vil være for hårdt at kalde dem terrorister. Så risikerer
    man jo at såre deres sarte følelser.

    Hvis terroristerne virkelig har henrettet 40 gidseltagne
    småbørn, har de jo bevist at de er umenneskelige monstre.
    Hvor har M. A. læst om det??

    1. Michael Andersen

     Hamas kills 40 babies and children — beheading some of them — at Israeli kibbutz: report

     nypost dot com +WAPO, Dailymail, jns, nbcnews, cnn, tellerreport mfl.

     I kibbutzen Nir Am tog Inbar Lieberman initiativ til modstand og ledede et 12 mandsteam, der holdt ud i over 4 timer og dræbte 20 Hamas angribere. Nir Am led således ingen tab.

     Respekt!

    2. PS

     PS: Er kommunisterne bedre end
     de fanatiske terrorister? Det er en historisk
     kendsgerning at de har myrdet mange millioner
     uskyldige mennesker. Og her i Danmark har de
     fået aflivet en million babyer.

     Er de “civiliserede” rødfascister mere civiliserede
     end de islamistiske barbarer? Det er de næppe!!

    3. Sandhed er bedre end løgn

     Via Snaphanen kan man nu læse
     “Dissens Media” og “The danish freedom movement”-

     Og man kan læse om det største mord-orgie i
     verdenshistorien. Fra 2020-23.

 13. Charles Nielsen Nielsen

  Hamas skal væk skrives der.
  Hertil må jeg sige: Det er kun 1/3 af den samlede løsning.

  Ikke kun Hamas skal væk, det skal Iran og Hizbollah også, før der bliver ro på.

 14. Charles

  Hamas skal helt væk skrives der:
  Det er kun 1/3 af løsningen.
  Hamas, Iran og Hizbollah skal væk, og ydermere: Tyrkiet SKAL ud af NATO
  Hvorfor nu dette:
  ——————————
  Bolton til Newsmax – ‘Dette var et iransk angreb på Israel’

  https://www.newsmax.com/newsmax-tv/bolton-iran-israel/2023/10/09/id/1137625/?
  ns_mail_uid=1c4ec2d7-d073-49f1-93db-
  496d3a71d1df&ns_mail_job=DM528430_10102023&s=acs&dkt_nbr=010104s1s6yl

  Bolton til Newsmax – ‘Dette var et iransk angreb på Israel’
  Tidligere national sikkerhedsrådgiver og FN-ambassadør John Bolton irettesatte Biden-
  administrationen for ikke at pege “skylden” på Iran for angrebet på Israel og fortalte
  Newsmax mandag, at “dette var et iransk angreb på Israel.”
  Bolton kom med kommentarerne til “The Record with Greta Van Susteren” og tilføjede, at det er “foruroligende”, at administrationen ikke er villig til at “vise en rygrad.”
  “Når udenrigsminister (Anthony) Blinken siger, at der ikke er nogen beviser for
  direkte involvering (fra Iran), c’mon. Se på virkeligheden. Dette kunne ikke være sket
  uden, ikke kun Irans levering af disse våben, men retning og kontrol,” sagde Bolton.
  Bolton citerede Alexander Haig, den tidligere udenrigsminister under præsident Ronald
  Reagan, som “plejede at sige: ‘Gå til kilden.'”
  “Dette var et iransk angreb på Israel med Hamas som surrogat,” sagde Bolton.
  “Iran er blevet betaler for Hamas, de er blevet udrustet og trænet,” sagde
  Bolton. “De har flyttet en masse Hamas-topembedsmænd ind i Libanon, ind i Tyrkiet for
  større sikkerhed. … Jeg tror, at alt dette kan spores tilbage til Iran, og
  administrationens uvillighed til at vise rygrad og pege fingre af skylden mod Iran er
  meget foruroligende.”
  Desuden ville Biden-administrationen og tidligere “bare ikke lægge nok pres på Iran.”
  Men med et dødstal i Israel, der stiger til mindst 900, for det meste civile, sagde
  Bolton, at USA har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der gik galt.
  “Vi er nødt til at få vores efterretningstjenester til aktivt at koordinere for at
  finde ud af, hvad de gjorde forkert ved at gå glip af dette og for at sikre, at vi ved
  at gå glip af dette ikke også er gået glip af noget andet,” sagde Bolton og tilføjede,
  at forsvarsminister Lloyd Austin skulle være på vej til Jerusalem “øjeblikkeligt.”
  Men i sidste ende er fjernelsen af ayatollahen i Iran, Ali Khamenei, afgørende.
  “For Teheran at undslippe enhver gengældelse her ville være en stor fejltagelse,”
  sagde Bolton.

 15. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

  En efterretningstjeneste kan have svært ved at
  skaffe viden om planlagte angreb, når fjenden
  gør alt for at hemmeligholde angrebs-forberedelserne.
  Det som er meget mærkeligt er, at man holder en musik-
  fest tæt på grænsen med et par tusind deltagere, uden
  at der rutinemæssigt og pr. automatik er mindst 7-8
  vagter bevæbnede med rifler og maskingeværer i et
  pansret køretøj. Man kunne ikke forudse det store angreb,
  men faren for at en, to-tre eller fem- syv fanatikere med
  pistoler eller geværer pludselig dukker op, har jo været
  en risiko overalt i Israel i årtier. Bare to terrorister med
  lette maskingeværer og håndgranater ville jo ret let kunne
  nå at myrde 50-100 festdeltagere. Det ligner slendrian
  og grov forsømmelighed at der ingen beskyttelse var mod
  terroristerne hvis ankomst var meget tydelig. De kunne
  have været bekæmpet meget effektivt hvis man ikke
  havde fravalgt alle former for beskyttelse mod terror.
  Der kunne også have været en hjemmeværnsenhed med
  et våbenskab med 20-30 rifler.

  Også overvågningen af grænsehegnet svigtede. Det blev
  sprængt i stykker med dynamit, og det burde jo straks
  have sat alarmer i gang.

  DR har allerede været mikrofonholder for Enhedslisten
  og Alternativet som naturligvis mener at vi skal blive ved
  med at støtte Hamas med milliardbeløb.

  1. Michael Andersen

   “Også overvågningen af grænsehegnet svigtede. Det blev sprængt i stykker med dynamit, og det burde jo straks have sat alarmer i gang”.

   Flere medier oplyser, at alarmerne på eller ved grænsehegnet blev hacket til fordel for Hamas. Det oplyses endvidere at Israel i perioden inden den 7, pga. uroligheder, flyttede tropper til området omkring Judea og Samaria, hvilket bagefter må ses som en afledning væk fra Gaza.

   Alan Dershowitz siger i et interview, at Iran bør fratages kapaciteten til at fremstille atomvåben. Præsidenterne Obama og Biden handler i praksis til fordel for Iran.

   Israel står med en svær beslutning.

  2. Træt

   Hvis festdeltagerne primært var Israels svar på Enhedslistens medlemmer, så kan de jo være blevet ofret i den større sags tjeneste.

   1. Karl Martell

    Det var vist ikke en helt fair bemærkning! Selvom jeg er meget – rigtigt meget – uenige med Enhedslisten i diverse afskygninger nationalt eller internationalt så syntes jeg ikke man skal ironiserer over deres uendelige lidelser.

    1. Tennis-spilleren

     Træts kommentar er ret besynderlig.
     For det første er der intet der indikerer at
     festdeltagerne var kommunister.

     Og for det andet er der intet som tyder på
     at den israelske regering ofrede dem.

     Træts kommentar er vist mest noget vrøvl
     og tankespind.

     1. Piotr

      Apropos Træt:
      Jeg syntes Træt´s kommentar/spørgsmål er helt relevant.
      Festivaldeltagerne er sandsynligvis samme kategori som kommunisterne i EL, derfor var det muligt at overrumple IDF.
      Kommunisterne har aldrig været glade for FET eller PET, spørg kommunisten Eva Flyvbjerg, der blev gransket af FET, det lykkedes hende at lokke tossen Trine til, at splitte det hele i atomer. (Hvilket lykkedes 100%).
      Hvor mange af festivaldeltagerne i ørkenen var tilhængere af Mossad?

      Kommunisterne I EL er bl.a årsag til, at danske grænser står piv-åbne for alle muslimer fra MENAPT.
      Derfor kan vi forvente samme terror i DK i nær fremtid.

      Tænk på hvordan kommunisterne i EL har plaget den danske befolkning i årtier, med deres ideologi om, at Danmark skal redde hele verdenen. ved at stemme for tusindetallige statsborgerskaber&opholdtilladelser. Samt
      “Refuges Welcome” og hele deres “Røde omstilling”.

      Er indvandring virkelig en berigelse for vort samfund?
      NEJ! det har kostet danske skatteydere kassen, 300Mdr årligt. Stor tak til kommunisterne i EL.

      Støt Danske Patrioter! Støt Paludan & TR! SIAD! P.

  3. Charles Nielsen Nielsen

   Ja Israel burde have vidst bedre. Men Nu bør Gaza fjernes fra jordens overflade. Og palæstinenserne sent til Jordan, som er den Virkelige Palæstina, ift Hussein bin Talal, King of Jordan, Eller kastet i havet.!

 16. PS

  Man kan vel nok sige at nogen har
  sløset eller været tankeløse mht. grænsebevogtningen mv.,
  men det er jo normalt at politikere og andre er for dumme
  til at sørge for at borgernes sikkerhed og velfærd er i orden.

  Men derfra og til at regeringen bevidst skulle have ofret
  over 900 israeleres liv, er der et langt spring. Det ville
  da være både idiotisk, unødvendigt, forbryderisk og irrationelt.

  Der findes ganske vist regeringer som er helt vanvittige, men
  der er da ingen grund til at tro at total sindssyge i den israelske
  regering har ført til det aktuelle blodbad, via en slags
  “samarbejde” med terroristerne. Den er for langt ude.

  1. De grønne og de woke er blodrøde

   DRs P1 debat i dag var en fæl omgang,
   hvor ideologiske fanatikere som T. Scavenius fra
   Alternativet, Maria R. Gerding fra Naturfrednings-
   foreningen, en ekstremistisk rød professor samt
   Pernille Vermund og et par andre stykker var enige
   om at landmændene er skyldige i at være nogle store
   syndere overfor klimaet, miljøet og naturen.

   Klima-frelserne, Maria Reumert G. og Theresa Scavenius
   mente at det var bedst at nedlægge 600.000 hektar landbrug,
   svarende til to gange Fyns størrelse. Pyt med økonomien,
   pyt med om danskerne kan få noget at spise, pyt med om
   der udledes mængder af spildevand fra kommuner, industrier
   og andre lande, pyt med om forbrugerne gøres fattigere med
   højere priser, bare vi kan få bugt med landbruget, og få ram
   på tusinder af landmænd og deres familier. De “kloge” kvinder
   der alle havde meget mere forstand på landbrug end land-
   mændene, satte co2 og fiskenes trivsel langt over menneskers
   trivsel, for co2, vandmiljøet og naturen og rød politik er jo
   vigtigere end alt andet.

   De er villige til at bruge langt
   over 100 milliarder kroner på “miljøet”, hvad det så er,
   og det samme er Chrborg. Og et par stykker syntes at der
   skulle bruges TVANG for at nedlægge landbrug, for hvis man
   ikke fik lukket landbruget ned i en helvedes fart, ville både
   mennesker og fisk dø af iltmangel og co mv.

   DR holdt med fanatikerne, og DR-damen der styrede stillede
   lange og omstændelige spørgsmål, så der blev mindre taletid
   til kritiske røster. Og afbrød når de nærmede sig en pointe
   eller konklusion. Man sorterer også de “forkerte” meninger
   fra når folk ringer ind eller sms’er.

   Nogen siger at klimaet og miljøet er den nye kommunisme.
   Marxisme forklædt som videnskab og omsorg for globens
   og hele menneskehedens velbefindende.

   DR og de frelste fanatikere er til at brække sig over.

 17. Karl Martell

  Det er meget slående, for næppe har rædselsberetningerne fra Israel lagt sig, før venstreorienterede journalister forsøger at gøde grunden for, at vi skal have ondt af palæstinenserne. Naturligvis er det synd for de palæstinensere som lever i Gaza og som er mod Hamas, men det fakta at de fleste i et eller omfang støtter op om Hamas forbigåes i tavshed.
  Her som i alle krige er ofrene børn. De halshuggede baybier i Israel og de bombede børn i Gaza.

  1. Charles Nielsen Nielsen

   Medierne har ikke fattet det: Det er Ikke militante — Det er Muslimer.

   Det der skete er: Lige efter bogen og Historien. (De glemte Islandske slaver, in mente)
   Nu har denne krig varet i 1400 og Lars Løkke elsker disse eksperter, som er specialister i nakkebarberinger, Efter min mening kunne den nuværende Regering godt trænge til en Behandling så de kunne blive nogenlunde normale i Båtten.

   Hvis Mette vil høste stemmer, Sparker giver hun Lille lars fra Græsted 5 tæer i røven, og laver noget andet med de borgerlige partier.

   Lars Løkke er en Kollaboratør der arbejder sammen med fjenden. ( ISLAM )

   Det tror jeg vel og mærket hvis vi “Folket” tager os gevaldig sammen.
   De SKAL fjernes under alle omstændigheder. 1400 års krigen må NU.!

 18. Prins Valiant fra Thule

  Et blodbad uden lige. Eller et
  islamistisk massemord i stil med
  når ISIS og nazisterne myrdede løs på sagesløse.

  Sidste nye tal er at Hamas-terroristerne myrdede
  ikke mindre end 1200 civile på de fem timer de var inde
  i festival-området og et halvt dusin kibbutzer/landsbyer.
  Selv småbørn blev skudt eller stukket ihjel. 123 gidsler
  blev taget med tilbage til Gaza.

  Der er nu sendt omkring 8000 raketter mod de civile i
  Israelske byer.

 19. Michael Andersen

  I EB’s leder i dag, kan man læse:

  ”Det er fint, at regeringen nu vil gå støtten igennem, så vi er stensikre på, at der ikke går én eneste krone til Hamas. Men støtte til skoler, sundhed og landbrug? Det skal vi da opretholde”. Citat slut.

  Hvad der tilkommer Gaza af hjælp, frigør midler til Hamas og ingen af FN’s organisationer har forhindret støtte til Hamas.

  Hamas regerer ved at være helt forgrenet ud i de yderste administrative og udførende led. Hamas vandt valget i 2006 og nedkæmpede Fatah. Siden har der ikke været valg.

  Når der igen bliver fred, bør Gaza have støtte af lokal og kulturkendte. Danmark har en del videnskabsmænd, raketforskere og ingeniører som godt kan hjælpe med genopbygning.

  Danmark bør gå nye veje i støtten til Gaza.

 20. Michael Andersen

  Der er to artikler fra New York Post der i særlig grad skiller sig ud. Som fortæller os hvad man bør være forberedt på.

  Mor Radmi er en israelsk tv-stjerne der fortæller om, at have modtaget en besked, om en terrorist, der angiveligt dræbte en ung mand og hans kæreste ved musik festivallen – og sendte en video af handlingen til moren fra sønnens telefon.

  I 2021 ødelagde Israel mere end 100 km af Hamas tunnelsystem, men Hamas har gentagne gange investeret i tunnelsystemer og angiveligt omdirigeret millioner af dollars væk fra bistand.

  Tunnelsystemet under Gaza er tidligere blevet brugt til at udføre angreb på Israel. Det har utallige ind- og udgange, i skoler og civile bygninger, og områder, der tjener som blinde vinkler for Israel. Dele af tunnellerne kan løbe så dybt som 43 meter, så medlemmer af Hamas kan søge tilflugt for luftangreb. Bruce Hoffman, der er ekspert, siger at de er den sandsynlige placering af de mere end 100 gidsler, som Hamas har taget.

  Israels forestående invasion af Gaza vil være nødt til at bryde igennem et næsten 500 km system af underjordiske tunneler, der drives af Hamas, således lyder advarslen.

  De to nyheder fortæller os, at Israel står overfor en umenneskeliggørelse af den anden verden og at Israel skal løse en nærmest umulig opgave.

  Ved nogen hvad vi fra Danmark støtter Israel med?

 21. Flaben Fræk

  Hvis man et kort øjeblik skulle have glemt, at DR/TV2, er shanghajet af De Røde Lejesvende, så skal man blot tune ind på en af disse skruppelløse tølperes radio/TV kanaler; her drøner Israel-bashingen, helt unuanceret, for fuld hammer! – Lårtykke stråler!

 22. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Befolkningen i Gaza lider nu under
  deres regerings utrolige råhed og stupiditet. For grusomhederne
  mod israelerne i lørdags, og de 8000 raketter mod byer overalt
  i Israel, ville naturligvis få et kraftigt modsvar. Men Gazas politikere
  er åbenbart så fladpandede at de tror at man kan sende døds-
  patruljer afsted med den opgave at myrde hundredvis af israelere,
  (1200 mænd, kvinder og børn blev det til) uden at det får konsekvenser.

  Nu bombes Gaza, men årsagen er det barbariske massemord på
  uskyldige og fredelige børn og voksne, familier og festivaldeltagere.
  Et blodbad arrangeret af Gazas politikere som på mange måder er
  palæstinensernes værste fjender. Uden deres fanatiske vanvid og
  tåbelighed havde Gaza forlængst sluttet fred med Israel og havde
  haft et blomstrende samfund.

  Også i Danmark er der mange stupide politikere, omend de ikke
  opfører sig helt så vanvittigt som Hamas-terroristerne. Men at
  danskerne med tiden kan ende i rædsler med terror, blodbade
  og massedød er særdeles sandsynligt. For de sidste 30-40 års
  politik har bragt os tættere og tættere på den afgrund der med
  lethed fuldstændig kan opsluge danskernes liv og fremtid. Alt
  med demokrati, velfærd, frihed, familieværdier, retsstat, kultur,
  rettigheder, historie og traditioner risikerer at falde ned i det
  helvedes-gab som skøre politikere samt totalitære, radikale og
  røde kliker, partier og medier er ved at åbne under os.

  Ekstremister, løgnere, hyklere og tåbelige snakkehoveder
  fylder nu så meget i Borgens politik, at det er tvivlsomt om
  vi danskere stadig ejer vores land og byer om fem eller ti år.
  Og hver eneste danskers liv er allerede meget usikkert. Og
  rundt omkring foregår der mange rædselsfulde ting som
  forties eller omtales så overfladisk at rædslerne bare kan
  fortsætte. MSM viser os kun toppen af isbjerget.

 23. Michael Andersen

  Hvorfor troede Israel, at et grænsehegn ville beskytte det mod en hær af terrorister?

  Da Israel kastede mure og hegn op, fulgte dets fjender et logisk svar – de intensiverede udviklingen af deres raket- og missilarsenaler til at flyve over barriererne. Højtstående IDF-officerer advarede om, at fjenden ville sigte mod at udføre den type angreb som vi netop har set og at området lige uden for hegnet var blevet målet for fjendens planer.

  Oberst Yehuda Vach, chef for officersskolen, udgav i 2019 konklusioner efter samtaler med bataljons- og brigadechefer, der opererer langs Israels grænsehegn. Officererne fortalte ham, at Hizbollah og Hamas banker på hegnet og forstår, at de blot er nødt til at krydse hegnet og udføre angreb og kidnapning nær grænsen.

  Fordi vi ikke krydser hegnet, er den anden side blevet strategisk stærkere, skrev Vach.

  Mit forslag til svaret på spørgsmålet i overskriften:

  Daværende forsvarsminister Benny Gantz sagde ved en ceremoni, der markerede hegnets færdiggørelse i 2019:

  “Denne barriere, et kreativt, teknologisk projekt af første orden, nægter Hamas en af de kapaciteter, som de forsøgte at udvikle, og sætter en mur af jern, sensorer og beton mellem dem og beboerne i syd”.

  Min kommentar: Læren bør være, at politikere der er forblændet af teknologi og passive synlige teknologiske løsninger, gambler med sikkerheden.

  Why did Israel think a border fence would protect it from an army of terrorists?
  timesofisrael 10/10

  1. Wiens redning skete 1683

   Hegn og mure har trods alt forhindret en del
   attentater inde i Israel. Efter muren blev bygget,
   faldt antallet af bombeattentater mod caféer og
   busser mv. betydeligt. Men det er rigtigt at man
   burde have forudset at der på et tidspunkt kunne
   komme et større angreb. Og det er mærkeligt at
   beboerne omkring Gaza ikke var udstyret med
   hjemmeværn og våben til at forsvare sig med.
   Og det er mystisk at de 15 steder der blev brugt
   dynamit til at sprænge hegn og mure, ikke udløste
   alarmer, for der var sensorer til at registrere jord-
   rystelser, og de kan næppe hackes, og kameraer
   kan sættes ud af funktion, men så bliver billedet
   sort. Så mange har snorksovet, dummet sig eller
   taget alt for let på sikkerheden. Sløseri på flere niveauer.

   1. PS

    Hos Hadja vises der nu en
    video som fortæller om de frygtelige
    forbrydelser lørdag den 7. oktober 23.

    Der er også en brandtale af Eric Semmour
    om fremmed-invasionen af Europa. Der er
    en engelsk undertekst.

    Snaphanen har igen noget om massemord
    forklædt som sundhed og velfærd.

   2. Michael Andersen

    Der er ny information. Antallet af gennembrudssteder er nu i Times of Israel opgivet til 30 og de tidligere angivne 1000 der trængte igennem, er hævet til 1500. Endvidere oplyses det, at sensorer langs hegnet, dets overvågningsmekanismer, dets automatiske maskingeværer og dets vagttårne, blev beskudt og uskadeliggjort. Breitbart oplyser netop, at en Hamas repræsentant siger, at planlægningen startede for 2 år siden, hvilket er omtrent da USA trak sig fra Afghanistan.

    Vi bør være forberedte på yderligere.

 24. Ole Madsen

  Total blokade af Gazastriben med krav om frigivelse af gidslerne, før der bliver åbnet op for nye forsyninger, er Israels trumfkort.
  Desværre vil palestinenser påstå, at alle gidslerne desværre er omkommet ved israelernes bombardementer, og derefter vil “det internationale samfund” forlange, at blokaden hæves af humanitære grunde.

  1. Blot en bemærkning

   Herunder digter Niels Poulsen løs om at
   et stort mindretal af palæstinenserne er kristne.
   Det passer ikke. Dem i Gaza er næsten alle for
   Koranen, Sharia-lov og krig mod kristne og alle “vantro”.

   (DR-ledelsen afskyr også den kristne kulturarv. Man
   bruger “Bibelen let fortalt”-udsendelsen til at gøre
   tykt nar af det nye testamente. Man foretrækker
   nemlig kommunisme og nihilisme)

 25. Niels Poulsen

  Jeg vil opfordre til, at man skelner mellem den muslimske terrororganisation, Hamas, og den palæstinensiske civilbefolkning. Et stort mindretal af palæstinenserne er kristne. De er efter sigende det ældste kristne samfund i verden og dermed vores brødre og søstre. De må leve i et helvede med sharia under Hamas’ religiøse diktatur. Oven i det skal de lide den tort at blive slået i hartkorn med fundamentalistiske muslimer. Det kan man ikke være bekendt.

  1. Privatdetektiven

   Et stort flertal af muslimerne i Europa, USA
   og Gaza ser ud til at være begejstrede tilhængere
   af Hamas terroristerne. Læs hos Hodja om hvordan
   de har demonstreret i gaderne med flag og jubel råb.

   1. Niels Poulsen

    Det er dybt uforståeligt, at nogen kan fejre drab på uskyldige børn, mødre og ældre. Men det fortæller også, at nationalismen er en stærk, næsten dæmonisk kraft.

    1. Blot en bemærkning

     Niels Poulsen forveksler her nationalisme
     med islamisme.

  2. Michael Andersen

   Tak for at tydeliggøre, at der er kulturer der skal holdes adskilt.

   Hvornår begynder radikale og venstrepartierne at føre politik efter virkeligheden?

   1. Niels Poulsen

    “Tak for at tydeliggøre, at der er kulturer der skal holdes adskilt.”

    Som de jødiske ghettoer i Nazityskland eller raceadskillelsen i Sydafrika og USA? Eller taler vi om Endlösung, denne gang ikke for jøderne, men for verdens muslimer?

    Endnu en uhyggelig meningstilkendegivelse fra kommentarsporets Mr. Hyde.

    1. Michael Andersen

     ”Et helvede med sharia under Hamas religiøse diktatur”.

     Er det derfor at Ægypten lukker grænserne og Jordan og de andre arab-stater også lukker. Kan nogen i arab-staterne have truffet en beslutning om at holde forskellig kultur adskilt?

     Er arab-staterne klogere end danske politikere?

     1. Blot en bemærkning

      Kl. 03.40 ovenfor viser NP at han
      heller ikke fatter forskellen på Hamas,
      ISIS, ISIL, nazisme, kommunisme og den
      kristne kulturarv. Alt tyder på at NP er
      en hårdkogt radikal marxist eller nihilist.

 26. Privatdetektiven

  Nigel Farage ADVARER nu om at
  det vil være særdeles farligt for almindelige
  mennesker hvis kontanter afskaffes og alt kun vil kunne
  afregnes/købes med betalingskort. Det vil være med til at
  bane vejen for den komplette diktatur-stat. Det vil være
  endnu et stort skridt fremad mod den overvågnings-stat
  som de nyfascistiske og totalitære kræfter ønsker. De vil
  omdanne Europa til et område hvor samtlige borgere er
  iført en digital spændetrøje. Med store registre, kunstig
  intelligens, roadpricing, robotter, betalingskort, forbud
  mod privatbiler, nul kontanter, kameraer overalt, krav
  om bestemte spisevaner, ansigtsgenkendelse, krav om
  at titusinder af nye regler skal adlydes, 15-minutters byer
  og pligt til at modtage alle stik i armen som politikerne
  synes at man skal have, og pligt til at lade sig omskole og
  genopdrage nårsomhelst en instans eller sagsbehandler
  mener at man bør “forbedres”. Europa kan blive til
  Nordkorea nr. 2.

  Husk at der allerede e danskere som har fået bøder på
  op mod 40.000 kr. for at have brugt deres betalingskort
  hos Fleggaard. Husk at der er andre som er kommet ud
  i store social problemer fordi de ikke var IT-kyndige. Husk
  at der er tusinder der har fået stjålet deres indentitet, med
  store tab til følge. Husk på at mange er blevet tyranniseret
  af kommuner fordi de ikke opdagede en e-mail som kom-
  munen glemte at varsle med en sms. Ekstrabladet har en
  artikel om en mand der kunne have mistet sin bolig og være
  frosset og sultet ihjel pga. kommunalt IT-roderi. Og husk at
  over 1000 milliarder kr. er blevet spildt på digitale projekter
  der ikke duede. Ejendomsvurderingerne er sidste nye eksem-
  pel. Fejl i 75 procent af sagerne.

  Fremtiden kan blive et digitalt og kafkask helvede.

  Nigel Farage kan høres på Youtube og Hodjas blog.

  PS: Rema 1000 er allerede begyndt at pisse på de
  kunder der vil betale med kontanter. 4 kasser af 5
  er forbeholdt kort-kunder. Kontant-kunderne må
  vente op til 10 minutter i en lang kø.

  Det er pt. nemmere at bruge sit kort. Men i længden
  kan det blive en hårdtslående 1984-boomerang.

 27. There is something rotten in the state of Denmark

  Det mente Shakespeare allerede for 400 år siden.

 28. Fra velfærdsstater til terrorstater

  Ezra Levant viser hvor barbarisk, pervers,
  kannibalistisk, brutal og grufuld terroren var mod
  fest-deltagerne og familierne i villakvartererne, da
  Hamas gik til angreb for få dage siden. Og han
  advarer om at vi kan komme til at opleve lignende
  terror-angreb i de europæiske lande. Videoen hos
  Hodja bør få mange danskere til at tænke sig om.
  At al yderligere muslimsk indvandring bør stoppe,
  er indlysende for normalt tænkende.

  At de radikale, kommunisterne, godhedsindustrien, pladderhumanisterne og de falske borgerlige nok
  vil fremture er en anden sag. Men selv Pernille Weiss,
  Rosa Lund, Stine Bosse, Martin Lidegaard og Lars Q
  burde have fået noget at tænke over.

  Videoen viser også hvor enormt kvindefjendske
  islamisterne er.

 29. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

  Danskernes fremtid ligner et mareridt.

  Se hvad Snaphanen har om globalist-mafiaen
  og om en dødsindustri der tjener milliarder på
  organiseret kvaksalveri.

 30. Michael Andersen

  Hvorfor havde Israel ikke tilstrækkelig indsigt i Hamas planer op til den 7 okt?

  I henhold til palæstinensisk lov, er der i Gaza dødsstraf for samarbejde med Israel. Hamas har gentagne gange foretaget summariske henrettelser. I 2014 dræbte Hamas 21 mistænkte informanter på lidt over 24 timer og advarede om, at den samme straf snart vil blive pålagt andre.
  De mistænkte informanter – herunder to kvinder – blev dræbt i tre grupper i en kampagne med kodenavnet “Strangling Necks”.
  Tre blev dræbt torsdag, 11 på en nedlagt politistation tidligt fredag, og yderligere syv skudt og dræbt offentligt uden for en moské i Gaza by kort efter middagsbønnen.

  I en tidligere konflikt i Gaza, i november 2012, blev flere formodede informanter dræbt, og liget af mindst én blev slæbt gennem gaderne i Gaza by af en motorcykel. (Uddrag slut)

  Hamas kills 21 suspected informers
  theguardian dot com
  Fri 22 Aug 2014

  1. Tennis-spilleren

   Iflg. en påstand hos Youtube havde Hamas lagt en
   video om gennembrydning af hegnet og angreb på
   politi-stationer op på face-book ca. 1 oktober. Den
   video blev ikke opdaget eller den blev ignoreret, og
   et par eller tre advarsler fra USA om mistænkelige
   Hamas-aktiviter i grænseområdet blev ignoreret eller
   blev ikke sendt videre til rette myndigheder. Det var
   flere dage før lørdag den 7. oktober med den første
   advarsel. Den sidste var 24 time før angrebet. Véd
   ikke om det virkelig er sket. Hvis det er sandt, har
   man sandelig ikke lært meget af forløbet i 1973.

 31. Karl Martell

  Jeg har skrevet det tidligere, men nu er åbenbart for enhver. Journalister og meningsdannere er ude i en kampagne, hvor krudtrøgen næppe har lagt sig. Vi fordømmer terrorangrebet: Men og så udgyder de deres galde over Israel. Det er Debatten i går, det er besserwisserne i dag, kværnen kører konstant – kan I så forstå det, vi den bestemmende klasse hader Israel!

 32. Michael Andersen

  Et venligt svar til Karl Martell 13/10/2023 at 20:01

  ”kan I så forstå det, vi den bestemmende klasse hader Israel!”

  Mord, tortur og voldtægt fandt ikke kun sted i private hjem, men også på en særlig bestialsk måde på musikfestivalen ”Tribe of Nova”. Målet var ikke tilfældigt, det formidler sit eget politiske budskab.
  En musikfestival med dansende unge, udtryk for menneskelige friheder forbundet med en sådan begivenhed, er et symbol på offensiv vestlig kultur, set med barbarernes øjne.

  Barbarernes massakre ved festivalen, var derfor ikke kun rettet mod civile israelere som medlemmer af et folk af en påstået besættelsesmagt i en regional politisk sammenhæng.

  Massakren var også universelt rettet mod unge mennesker med vestlig kultur og dermed samtidig vesten som helhed, som det formodede indbegreb af moralsk fordærv.

  Kan det også ramme den bestemmende klasse? Ja, og deres børn.

 33. DR: Feminisme, klima-hysteri og multi-kulti propaganda

  Ekstra-bladets netavis skriver i dag om at
  islamisterne arbejder på at overtage hele
  verden. Man vil have et verdensomspændende
  kalifat. I første omgang skal Israel og Afrika
  erobres, og derefter eller samtidig skal Europa
  nedkæmpes. Når man ser på antallet af håbløse
  politikere, købte og betalte journalister samt
  tåbelige feminister og radikale pladderhumanister
  der hjælper islamiseringen og afrikaniseringen
  på vej, kan det sagtens være at Europa bukker
  under for de kulturfremmedes invasion og pres.
  Det vil i længden føre til total udslettelse af den
  europæiske kultur og blodig udryddelse af europæerne.

  Massemordene for en uge siden viser hvor katastrofalt
  det er at give Hamas og deres ligesindede lov til at
  strømme ind i vores lande. Indvandrings-politikken
  har siden 1983 været rendyrket idioti.

 34. PS

  SKANDALE-FIRMAER PLYNDRER BILISTER

  EB har også noget om
  hvordan parkerings-firmaer
  udsteder stribevis af parkerings-bøder og gebyrer
  som er uberettigede. Der er tale om en slags mafia-metoder
  overfor bilister der har parkeret og betalt som de skulle, men
  som alligevel forfølges med komplet urimelige krav. Det har
  stået på i årevis. Hvorfor lader folketinget banditterne plyndre
  folk under alle mulige påskud? Hvorfor skrides der ikke ind
  overfor den svindel der foregår? Selv ved hospitaler chikaneres
  patienter og besøgende med utrolig nidkære og smålige metoder.

 35. Sandhed er bedre end løgn

  1400 sportsfolk er helt uventet døde af blodpropper
  og hjertestop. De var tilsyneladende sunde og raske.
  Hundredtusindvis af ikke-sportsfolk er også omkommet.
  Dødsfaldene virkede meget mystiske. Men man har nu
  påvist en stor overdødelighed som synes at have en
  tæt tilknytning til den falske pandemi og produkter
  fra Pfizer og Moderna mv.

  Selv 7-årige, 11- og 14 årige er døde kort tid efter stik
  med Pfizer og Moderna “vacciner”. Snaphanen, Hodja,
  Redacted, TwitterX og Youtube har mere om det.

 36. Karl Martell

  WHAT?
  Enhedslistens Trine Pertou Mach, sagde pludseligt under Debatten i Torsdags at Hamas var en højreorienteret terrororganisation! Sikken dog noget populistisk sludder. Alverdens Hamasstøtter verden over er venstreorienterede. Det ved alle og nå man pludseligt retter bager for smed, så bliver det patetisk.

  1. Uden sandhed går enhver civilisation til grunde

   Trine Mach er blot endnu en
   af de snesevis af åndssvage politik-kvinder der hærger
   dansk politik. De røde og de woke kvinder er fulde af
   ord, men de er gak-gak humanister… fornuft og sandhed
   er der næsten intet af. De har forvandlet “folketinget” til
   en tung møllesten bundet om halsen på danskerne.

   De danske mænd lader sig i vidt omfang trække rundt
   ved næsen af løgnagtige kvindesags-kvinder, feminister,
   ligestillings-svindlere og kvindagtige eller kønsforvirrede
   mænd…. og det bliver deres undergang.

   Se “Why women destroy families, nations and civilisations”.

   Europæiske og danske mænd er dygtige til byggeri, teknik
   og meget mere end det, men de er naive og kortsynede
   når det drejer sig om kvindelist, politik og islamisme. Ved
   at overlade den politiske magt i Europa til kvinder som
   Merkel, Ursula, Ylva, Trine Pertou, Rosa Lund osv. har den
   g.snitlige mand på enfoldig vis dømt Europa, familierne
   og sig selv til en fremtid fyldt med barbari, fattigdom,
   ufrihed, ufred, sygdom, katastrofer og massemord.

   Politik-kvinders pladderhumanisme og feminiserede
   mænds korruption vil give Europa dødsstødet. Om lidt
   passerer vi point-of-no-return.

  2. Michael Andersen

   Hamas er en undertrykkende voldsbevægelse.

   Hvis præmissen er modstand mod ideer, argumenter, decentralisering og individualisering? Så er Hamas på venstrefløjen.

   Kan det tænkes at cand.polit-uddannelsen er underfinansieret?

   1. Michael Andersen

    Nogle eksperter forudsiger, at en million vil flygte fra Gazastriben, og at socialister og lovgivere på den yderste venstrefløj, vil byde dem velkommen.

 37. Niels Poulsen

  De tre patienter på Sankt Hans, Karl Martell, Napoleon Bonaparte og Ramses den Anden diskuterer, om man kan kalde Hamas for højreorienterede. Nej, det kan man ikke, mener de tre hærførere, da Hamas sammen med deres støtter i Iran går ind for feminisme, LGBT, pacifisme, ateisme og atomvåben, hvilket er nogle lede venstreorienterede værdier. Det sorte præstestyre i Iran er som bekendt ræverødt og støtter Karl Marx’ påstand om, at religion er opium for folket.

  Napoleon med de tusind og et falske navne argumenterer overlegent: ALDI’s indpakning af leverpostej er for ringe, og vaccinerne fra Pfizer og Moderna har dræbt tusindvis af topatleter. Ergo er Hamas kommunister.

  Må man anbefale kolde afvaskninger, gummicelle og permanent fiksering til de tre evighedsbeboere?

  1. Niels Poulsen

   Der indsneg sig en lille fejl i den ironiske kommentar. Der skulle have stået:

   “da Hamas sammen med deres støtter i Iran går ind for feminisme, LGBT, pacifisme, ateisme og ER IMOD atomvåben, hvilket er nogle lede venstreorienterede værdier.”

   Den, radikaliserede islam, Hamas repræsenterer, går med andre ord ind for progressive røde værdier.

 38. Piotr

  TROLL ALERT!!

  TROLLen NP er krybbet frem fra under sin sten.
  Spyr om sig desinformation og ikke mindst med svinsk tale, om sobert-tænkende skribenter på sitet, blot fordi TROLLen´s degenerere individ/skabing ikke tåler, at frie mennesker har evne og kan danne sig en mening, de er kommet frem til med brug af sund fornuft.

  Hos kommunisterne i EL samt i den radiGALE oikofobe sekt er de stolte af det intellektuelle niveau TROLLen besidder(100% hjernevasket!), fordi TROLLen aldrig opdager, at hen bliver udnyttet som nyttig idiot & kanonføde.

  Må man anbefale kolde afvaskninger, gummicelle og permanent fiksering til TROLLen NP, PS, & HP.

  STøt Danske Patrioter, Støt Paludan & TR! SIAD! P.

  1. Niels Poulsen

   Hvis der er en venlig sjæl, som kan transskribere ovenstående til dansk retskrivning, svarer jeg gerne.

   1. Ole Jensen

    Niels Poulsen er en klart seende fascist. Han
    har en klar forståelse af at løgn og fascisme er
    bedre end det modsatte.

    Han forstår meget mere end de stakler der må
    klare sig med deres egen forstand. Fordi NP får
    assistance af en kæmpecomputer proppet med
    kunstig intelligens. Den har mangedoblet NPs IQ
    som var på størrelse med en tangloppes. Så nu
    er NP blevet i stand til at snakke med om politik.
    Men da tanglopper er utrolig dumme, var den
    store computer ved at brænde sammen, da den
    NP-ske intelligens skulle bringes op på et mere
    normalt niveau.

    Da man forsøgte at lægge noget fornuft og
    moral oveni, blev super-computeren rødglødende
    og begyndte at ryge. Derfor er NP i dag hvad man
    kan kalde en intelligent nar. Der er nu en IQ på
    90-95, men af fornuft og moral er der intet.

    NP forstår godt at Hamas terroristerne skød og
    halshuggede de teen-agere og babyer de stødte
    på. For de var jo vantro. Og den slags kan gode
    og ordentlige mennesker jo ikke lade leve. Men
    NP besidder ikke så megen fornuft og etik at
    at han kan indse at lørdags-terroristerne var
    en samling afskyelige lystmordere, psykopater,
    møgsvin og djævelske monstre.

    NP kan være en konvertit, en bimmelim fascist-
    tosse eller en elektronisk robot. Der er vist ikke
    andre muligheder.

    1. Niels Poulsen

     Jeg er forundret over, at du endnu ikke har anklaget Klaus Schwab og Greta Thunberg for at stå bag terrorangrebet på Israel.

     1. Ole Jensen

      Man kan gætte på at det er fordi
      Klaus Schwab fra WEF, og Greta
      Tunfisk fra det blodrøde svenske
      kommunist parti, foretrækker at
      undergrave Europa og Skandinavien.
      Så kan Hamas og Iran imens
      undergrave Mellemøsten. Det
      kaldes arbejds-deling.

      Hos Hodja er der en morsom og
      vittig satire om Hamas, BLM og
      LGBTQ+ bevægelsen m.m. Få
      noget at grine af selvom det er
      triste tider.

   2. Michael Andersen

    Jeg tror det Piotr siger, er at det skaber ballade når stormagter flytter kulturer, at Danmark ikke længere er danskernes, at Tyskland ikke længere er tyskernes og at Europa ikke længere er Europæernes.

    Kan nogen fortælle hvordan Europa undgår Mellemøstens ballade, konflikt og krig?

    1. Piotr

     Ja, MA, udmærket fortolkning.

     “Kan nogen fortælle hvordan Europa undgår Mellemøstens ballade, konflikt og krig?”
     TROLLen kan ihvertfald ikke, men hen håber det vil gøre kål på personer som dig&mig, hen vil imidlertid opdage at have forregnet sig.

     venligst P.

   3. Piotr

    TROLL ALERT!
    Lille TROLL (er det det de kalder dig hos Oikofoberne eller kommunisterne?) er dit IQ helt forduftet? Sikkert ikke, det er bare ikke målbart.

    Støt Danske Patrioter, Støt Paludan & TR! SIAD! P.

 39. PS

  EBs netavis har nu flere eksempler på
  hvordan kyniske parkerings-firmaer giver
  bilister en skandaløs behandling. Disse
  P-firmaer optræder næsten som om de
  ejes af en slags mafia-bander. Hvornår
  skrider folketinget ind overfor disse
  P-firmaers udskejelser? Der er mange
  vælgere blandt bilisterne!!

 40. Niels Poulsen

  Det er rædselsfuldt med drabene på civile israelere og palæstinensere. Jeg sympatiserer med Joe Biden, som med fråde om munden fordømmer Hamas’ terrorangreb på Israel, men samtidig i den amerikanske forståelse af religiøs tolerance anerkender jøders, muslimers og kristnes ret til fredelig sameksistens.

  Hvis der trods alt er kommet noget positivt ud af tragedien, så er det den yderste højrefløjs fortsatte nedsmeltning og atomisering. En ikke ubetydelig del af den yderste højrefløj er antisemitter, som det også ses af Aamunds kommentarspor. Det er herligt med den interne splittelse blandt racisterne og islamofoberne. Hvem hader I mest, jøderne eller muslimerne?

  Man kan i øvrigt læse om, at ledelsen af terrororganisationen Hamas lever og har det fedt i Qatar. Hvem er det, som i indlæg efter indlæg har rost dette ferieparadis for amoralske danskere og denne yderligtgående muslimske producent af livdræbende fossile brændstoffer? Aamund?

  Man kan også læse om, at Trump, som står til omkring 500 års fængsel for blandt statskup mod USA, kritiserer Israel og roser terrororganisationen Hizbollah. Det er muligvis hans læk af fortroligt stemplede dokumenter, som har muliggjort Hamas’ terrorangreb på Israel.

  Den yderste højrefløjs orange magi er forhåbentlig ved at være opbrugt.

  1. Sandhed er bedre end løgn

   NP kommer da længere og længere ud
   på overdrevet med sine forvrængninger af hvad
   der foregår i verden. Han sluger alt hvad MSM
   serverer, og bringer det videre som endegyldige
   sandheder. Han evner ikke at skelne mellem
   løgnepropaganda og fantasier på den ene side,
   og sandhed og virkelighed på den anden side.

 41. Michael Andersen

  Det er dem der jubler over drab på civile israelere og palæstinensere.

  Der er dem der sympatiserer med Hamas og fordømmer USA’s beskyttelse af Israel, og samtidig i den Mellemøstlige forståelse af religiøs tolerance ikke anerkender jøders og kristnes ret til eksistens.

  Det mest negative der er kommet ud af tragedien, er den yderste venstrefløjs fortsatte opbakning til antisemitisme og racisme, rettet mod jøder og kristne.
  Det mest livsdræbende er løgnene, om palæstinensisk fred, om klimaet, om fredens religion og om den inkluderende venstrefløj.

  Man kan også læse om Biden der knapt kan stå og om Kissinger der forbød Israel at foretage et forebyggende angreb mod Syrien og Ægypten i 1973.

  De uretfærdiges magi er forhåbentlig ved at være opbrugt.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *