FANDEN HYTTER SINE: DEN URØRLIGE BIDEN-KLAN

I USA kan man blive idømt langvarige fængselsstraffe for handlinger, vi i Danmark ville betegne som lavkriminelle. Således blev den kendte sorte skuespiller Wesley Snipes i 2008 idømt tre års fængsel for at have snydt på selvangivelsen. Den afro-amerikanske rapper Ja Rule fik en lignende dom også for skattesnyderi. En anden sort rapper, Kodak Black fik næsten 4 års ubetinget fængsel for at have løjet om sit narkomisbrug, da han forsøgte at købe en pistol. Også en sort mand ved navn Kenta.Q. Hopson måtte en del år bag tremmer for at have løjet om sit marijuana misbrug på sin ansøgning om køb af et våben.

Men nu er der jo heldigvis forskel på Kong Salomon og Jørgen Hattemager, og hvis man er noget ved musikken i det Demokratiske parti -eller rettere, hvis ens far er det- så gælder der andre og blidere retsregler. Efter fem års fodslæbende og modvillig efterforskning har den amerikanske anklagemyndighed indgået et forlig (plea bargain) med præsidentens søn, Hunter Biden, der ellers stod til to gange tre års fængsel for skattesnyd for flere millioner USD og for at have løjet om sit omfattende narkomisbrug, da han anskaffede sig en pistol. Hunter Biden har erklæret sig skyldig i begge kriminelle handlinger. Som belønning for disse frivillige tilståelser, har anklagemyndigheden frafaldet tiltalen for skattesnyd, der så blev omdøbt til ’uagtsomhed’, som ikke giver fængsel, men ’probation’, der er en slags mild, betinget dom, et blidt rap over fingrene. Det normalt obligatoriske krav om ubetinget fængsel for ulovligt våbenindkøb blev ligeledes taget af bordet som belønning for en erklæring fra den angrende Hunter om, at han forpligtede sig til aldrig at skaffe sig et skydevåben.

Lokumsaftalen med Hunter Biden blev således en vindersag for alle de implicerede parter. For det første for justitsministeriet, der fra nu af vil afvise nye anklager mod Hunter Biden med henvisning til det indgåede forlig. Justitsministeriet kan således koncentrere alle kræfter om at skaffe Donald Trump en fængselsdom på den maksimale strafferamme på 400 år, idet man snedigt vil kombinere anklagen om brud på reglerne om de præsidentielle arkiver med en påstand om landsforræderi, fordi Trump angiveligt skulle have delt tophemmelige oplysninger med personer, der ikke var sikkerhedsgodkendte. Også præsident Biden kan glæde sig. Han kan nu kognitivt udfordret vakle ind i en ny periode på fire år som præsident tiljublet af medier og meningsfæller over hele kloden. Endelig er der også feststemning hos Biden-klanen, der ellers var ved at ryste i bukserne over de mange beviser om familiens omfattende korruption, der tårnede sig op omkring 9 medlemmer af præsidentens nærmeste.

Det progressive Amerika ånder i øjeblikket lettet op. Retfærdigheden er sket fyldest og Hunter Biden-sagens konklusion viser jo tydeligt, at USA er en retsstat, hvor ikke engang præsidentens søn kan unddrage sig retfærdighedens lange arm. Men måske skal man ikke glæde sig for tidligt. Tilsynsudvalget i Repræsentanternes Hus (House Oversight Committee) under ledelse af James Comer arbejder ufortrødent videre med en sag, der langt overstiger Hunter Bidens skattefiflerier og narkorelaterede lovbrud. James Comer mener at kunne bevise, at 9 medlemmer af Biden-familien ulovligt har modtaget op til 30 millioner USD fra Kina, Rumænien, Rusland og Ukraine som betaling for politisk indflydelse hos den daværende vice-præsident Joe Biden. Det borgerlige USA har længe undret sig over, at Hunter Biden kunne få en bestyrelsespost i Burisma, Ukraines største energi-koncern uden at have det mindste kendskab til hverken energi eller industriel ledelse. Hunter taler ikke et ord ukrainsk, men oppebar et astronomisk honorar for sin sjældne tilstedeværelse i bestyrelseslokalet langt over, hvad der var normen i lignende industrivirksomheder på de kanter. Den daværende vice-præsident Joe Biden fik fyret den anklager, der var udpeget til at efterforske verserende korruptions anklager mod Burismas ledelse. Korruptionssagen blev herefter droppet.

Nu er Comer-udvalget blevet bekendt med en lydfil, hvor Burismas ejer, Mukola Zlochevsky bekræfter at have betalt Hunter og Joe Biden 5 millioner USD hver for visse politiske ydelser. To afhoppede informanter ( whistleblowers) fra det føderale skattevæsen har under ed forklaret, at justitsministeriet satte en stopper for skattemyndighedernes efterforskning af Biden familien, da Joe Biden  blev nomineret som demokraternes præsidentkandidat i april 2020. Comer-udvalget er bekendt med, at Hunter Biden truede en kinesisk kontaktmand med, at hans far ville berede ham al landsens ulykker, hvis ikke den aftalte betaling øjeblikkeligt blev sat ind på Biden-kontoen. Kort tid efter modtog Hunter 5 millioner USD fra den kinesiske kilde. Efterforskningen fra Tilsynsudvalget har klarlagt, at Biden-klanen har oprettet hele 20 såkaldte LLCs ( Limited Liability Companies), som er en slags anparts-skuffeselskaber, der skulle sløre betalingernes vej fra  giver til modtager. Hunter har virkelig været på stikkerne, da han også har vredet betydelige beløb ud af  politiske kilder i Kazakhstan. Ja selv enken efter en borgmester i Moskva kunne ikke modstå fristelsen til at betale Hunter Biden 3,5 millioner USD.

Det er ikke ulovligt i USA at sælge politisk indflydelse, men det er i højeste grad ulovligt, hvis det sker i det skjulte. USA’s justitsminister, Merrick Garland har optrådt som præsident Bidens tro væbner under hele denne sag og har beskyttet ham mod ethvert anslag og anklage. Hensigten er at kvæle korruptionsanklagerne, indtil Joe Biden er genvalgt. Det sker i et tæt samarbejde mellem justitsministeriet, medierne og det Demokratiske partis vældige magtapparat. Samtidig skal offentlighedens opmærksomhed flyttes over på straffesagen mod Donald Trump, der med en dom på 400 års fængsel forhåbentlig vil få Biden sagerne til at blegne og forsvinde. Det lykkedes at mørkelægge Biden-klanens korruptionscirkus under hele præsidentvalget i 2020, hvad der kostede Trump valgsejren. Mon ikke det lykkes igen? For som amerikanerne siger: ” Hvis ikke vi kan se det på TV, er det ikke sket!”

Den 26. juni 2023

62 Thoughts to “FANDEN HYTTER SINE: DEN URØRLIGE BIDEN-KLAN”

  1. Henrik Wegmann

    Jeg tror, at flertallet af amerikanerne udmærket er klare over, at et oprindeligt strukturelt sundt amerikansk demokrati er degenereret til noget særdeles usundt. Med indflydelsesrige nøglepersoner i det Demokratiske Parti som nøglepersoner er man faktisk lykkedes med at kortslutte demokratiet i USA fuldstændigt.

    Nu køres landet af en slags mafia, som omfatter ovennævnte nøglepersoner i det Demokratiske Parti, og tilsvarende nøglepersoner FBI/CIA og sikkert andre efterretningstjenester samt stort set hele Justitsministeriet, og hovedparten af domstolene. Alt med næsten 100% opbakning fra mediernes røde lejesvende. Det giver en næsten ubegrænset magt og en næsten ubegrænset kontrol med valgsystemet.

    Næsten. For der er en mistelten. Lokale politimyndigheder er ikke deltagere i dette mafiøse cirkus, og de kan blive en afgørende faktor, hvis “the Dems” for alvor begynder at slå ned på almindelige lovlydige og patriotiske amerikanere, der åbenlyst støtter Trump’s planer for et bedre, rigere og friere USA. Det er nemlig ikke kun den almindelige amerikaner, som er bevæbnet. Det er det lokale politi og andre lokale myndigheder også. Og mange vil ikke tøve med at bruge våben, hvis de bliver presset hårdt nok. af de federale myndigheder.

    Det gør de, der til daglig kun færdes på de bonede gulve i WashDC, måske klogt i at huske på.

    1. Monopolers, partiers og mediers vanvid og kriminalitet og vælgeres naivitet vil ødelægge USA og Europa

      USA og hele Vesten befinder sig i en dyb og
      yderst farlig krise. Den kan ende med at udvikle sig til brutale
      og barbariske diktaturer på begge sider af Atlanterhavet. Komplet
      hensynsløse grupper indenfor medieverdenen, high-tech, medicin,
      politik, militær og statslige bureaukratier kan med kommunisme,

      wokeisme, rabiat feminisme, LGBTQ+ vanvid, kønsforvirring, tvangs-
      digitalisering, falske kriser og pandemier, co2 hysteri, monopoler
      og valgsvindel,

      samt med kunstig intelligens, tvangs-“vaccinering”, masseindvandring,
      tvangs-spisning, smadring af landbruget, middelklassen og små og
      mindre virksomheder

      etablere et system hvor alle borgere er overvåget døgnet
      rundt, ude og hjemme. Og man vil kunne opstille regler og
      krav, forbud og påbud så befolkningen forvandles til en grå
      og anonym masse af slavearbejdere, fanger og forbrugere
      uden frihed og uden skygge af rettigheder.

      Det er allerede dagligdag i Nordkorea. Og det skete i Sovjet-unionen,
      Nazi-Tyskland, Kina, Cambodia, Albanien og Rumænien etc. Men det
      er årtier siden, og diktaturerne fungerede på gammeldags vis. Det
      moderne avancerede diktatur kan blive endnu værre og meget værre.

      Det vil blive let både at plyndre, terrorisere og myrde befolkningerne.
      Noget tyder på at der er planer om at dræbe en meget stor del af
      Europæerne og USA-borgerne. Det fortæller Youtube, Snaphanen,
      Hodja og en række net-steder mere om. (se f.eks. dr. Campbell,
      dr. Malone, Mike Yeadon, Thomas Soltau og 100 andre seriøse
      og vidende personer som advarer om hvad der er i gære)

      1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

        “MILLIONS KILLED FOR PROFIT”

        MILLIONER AF MENNESKER DRÆBT FOR AT TJENE PENGE PÅ
        EN FALSK PANDEMI OG FALSKE VACCINER.

        Tale i Europa-parlamentet af dr. David Martin. Se videoen
        via Hodja og Youtube. (eller London Real?)

    2. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

      Danmark er blevet skandalernes land.
      Alle værdier, normer og traditioner undergraves og nedbrydes.

      Demokratiet halter.

      Masseindvandringen er en skandale.

      Folkeudskiftningen er en kæmpetrussel mod det danske folk.

      Sundhedsvæsnet er en skandale pga. kyniske besparelser der
      har medført personalemangel og kollaps mange steder.

      Forsvaret ligger i ruiner. Der er slet ingen civilbeskyttelse.

      Boligpolitikken er asocial.

      Den økonomiske politik og den kunstigt skabte inflation
      skaber fattigdom i mange danske hjem.

      Ejendomsbeskatningen er hård og fyldt med fejl.

      DR er en skandale.

      Co2-hysteriet bygger på ideologi, særinteresser og forfalsket videnskab.

      Håndteringen af “pandemien” og “vaccinerne” var en skandale.

      Postvæsnet er smadret.

      Telefonpasningen er voldsomt forringet. Ofte lange, lange
      ventetider på at komme igennem til hospitaler, lægevagten
      skattevæsnet og politi osv.

      Den “grønne” omstilling og angrebene på virksomheder og landbrug
      er præget af skandaler i milliardklassen.

      Familie- og skilsmisse-politikken er en skandale.

      Familieretshuset er grebet i slendrian og sløseri, grov
      diskrimination af mænd og hensynsløshed overfor børn m.m.

      Retsvæsnet er præget af årelange ventetider og kolossale priser
      og omkostninger samt ligegyldighed overfor voldsofre.

      Psykiatrien ligger i ruiner mange steder.

      Tusinder af børn og unge mistrives i skolerne eller efter tvangsfjernelse.

      LGBTQ+ og Normstormerne invaderer biblioteker og små skoleklasser
      med kønsforvirring og perverse budskaber

      Massemedierne fører sig frem med løgne og fortielser, med hadefuld
      feministisk hetz mod mænd, med mistænkeliggørelse af almindelige
      familier og almindelige danskere.

      Fængselsvæsnet er på randen af sammenbrud. Nogle steder een eller to ansatte
      til at passe på 50-70 fanger.

      Tvangsdigitaliseringen har resulteret i tab af mange, mange milliarder af kroner
      på mislykkede IT-projekter, og har forringet plejen af patienter.

      Ældreplejen er en skændsel og skandale.

      Danskerne er gjort til 3. klasses borgere i deres eget land.

      Halvdele af statsbudgettet går ikke til velfærd til danskerne, men til
      alle mulige vidtløftige og tåbelige formål.

      SMV banden søger samarbejde med WHO og WEF. Det er
      meget ildevarslende.

      Kommunisme har ødelagt mange lande. Bliver Danmark
      det næste land der går rabundus? Som Sverige, Venezuela,
      Libanon og Somalia?

      1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

        Vi har nok nu den særeste regering
        i mange år. Den synes kun interesseret i at genere danskerne.
        Den har ligefrem lovet at der kommer en række ubehagelige
        reformer som kommer til at gøre ondt på mange. Men det er
        “nødvendige” reformer, påstår den.

        MVS-trioen slettede store Bededag, en fridag mange har
        haft glæde af. Det har nu vist sig at det slet IKKE var nødvendigt.

        MVS har lige foræret 1200 millioner kr. til Sydafrika. Og har
        sendt granater, kanoner, tanks og raketter til Ukraine for mange
        milliarder. Men til sundhedsvæsnet ikke en krone. Kun en
        syltekrukke.

        Man har nu planer om at afskaffe kontanter, så danskerne kan
        blive overvåget og kontrolleret endnu mere. Rema 1000 går i
        spidsen med at chikanere kontantkunder. For mange lyder
        det som et lille problem, når man bare kan betale med kort.
        Men det vil være et stort skridt frem mod den meget uhyggelige
        “1984” stat.

        Man har også planer om at angribe folkesundheden endnu
        mere end det allerede er sket. Det er der 200 videoer om på
        nettet. Twitter og Youtube har meget om Klaus Schwab og
        om Fauci fra WHO.

        Der er nu rekorder i konkurser, skilsmisser og faderløse børn.
        Med tusinder af tragedier til følge. Kvindesagskvinder og
        ligestillings-forkæmpere har skabt et bureaukratisk terror-
        regime overfor mænd/fædre og deres børn. Kun mødre
        betragtes som mennesker.

        Danskerne er stressede, ensomme, ulykkelige og ufrie som
        aldrig før. Forbruget af lykkepiller, spiritus og stoffer er
        enormt. Danske unge har den værste druk-kultur i Europa.

        Bankernes service er nærmest på stenalder-niveau. Den danske
        bank er muligvis den værste.

        Mange alvorligt syge får ingen hjælp, for behandlingen af kræft,
        hjertesygdomme og andre lidelser er brudt sammen.

        Man fortsætter arbejdet med at forringe danskernes pensioner.

        Jobcentrene får lov til at fortsætte med at tyrannisere arbejdsløse
        eller kræftsyge.

        Til hjemløse danskere er der ingen opvarmede telte, hotelskibe,
        gratis boliger eller pengepakker så de kan starte på en frisk.
        Indvandrere kan få penge-gaver på 2-500.000 kr. Og store
        erstatninger for indbildte “krænkelser”.

        Psykiatrien kan torturere patienterne næsten som den vil. De
        pårørende kan man pisse på efter behag. Klagemulighederne
        er stærkt forringede siden 2000. Skræklæger kan fremture
        omtrent som de lyster. Gives der endelig erstatning for tortur
        er de på under ti kr. pr. time. Og fejlbehandling der har med-
        ført svære lidelser, omfattes også med utrolig arrogance.

        Meget brutale overfald og mordforsøg straffes ofte meget
        mildt, mens ofrene kan lide i 20-30 år eller mere pga. af
        de skader de er blevet tilføjet.

        En bank blev lukket fra den ene dag til den næste af banktilsynet.
        Pga. af halvskøre regler og formaliteter. Med enorme tab til følge.
        Intet forsøg blev gjort for at redde banken, eller for at få den
        afviklet på den bedst mulige måde. Det minder om hvordan
        juridiske svinestreger smadrede en entreprenør. Læs bogen
        “Røvrendt” om et bygge-firma der blev ruineret med det ene
        retslige overgreb efter det andet. (Boye Nielsen-sagen)

        Der gives nu hundredvis af millioner til kunst i fængsler,
        selvom udsmykningen kunne blive superfin for langt, langt
        mindre beløb.

        Forsvaret af Danmark vil ikke blive genoprettet før om 10
        eller 20 år. Og måske aldrig. For mon ikke Ukraine-krigen
        er slut om højst fem år? Vi må håbe at den ikke når at
        eskalere til en stor europæisk krig.

        Stadig flere milliarder bruges på co2, indvandring og
        digitalisering. Og skattetrykket øges igen og igen under
        påskud af at co2 afgifter er nødvendige.

        Hvor mange danskere har det mon stadig godt om to år?
        Eller hvor mange er stadig i live om fem år? Det er måske
        langt færre end det ser ud til lige nu. For store totalitære,
        marxistiske og livsfarlige omvæltninger er lige oppe over.

    3. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

      Danskernes værste og farligste fjender
      og modstandere nu er de gamle partier og medier.
      Læs artiklen “Danmarks sundhedsvæsen i frit fald”
      hos Hodja eller 24nyt.dk. En artikel der viser at de
      gamle partier gerne overlader danske patienter og
      pårørende til store lidelser og tidlig død. Det er ikke
      uheld at dødstallet i Danmark sætter rekorder i år.
      Det er resultatet af at politikere og journalister i
      årevis har medvirket til at undergrave danskernes
      velfærd og sundhed.

      Denne usle svigten kan sagtens have haft unødvendig
      død eller ulykkelige konsekvenser til følge for mere
      end 100.000 patienter og pårørende. Danmark er blevet
      et U-land hvad angår hospitaler og skadestuer.

      Nu vil Mette så oveni den passive dødshjælp have
      aktiv dødshjælp.

      Læs artiklen, den er saglig og overbevisende.

  2. Michael Andersen

    Stakkels ”dumme” borgere hvis de ikke fravælger de korrupte og et korrupt system. Vil borgerne det anderledes, må de stemme anderledes. Ellers har de ikke fravalgt at lade sig udnytte.

    Det pinlige er, når myndigheder mest er optaget af at forhindre kristne og konservatives lovlige protester, fordi der er så rigeligt meget at protestere over.

    Dyb demokratisering modvirker korrupt indflydelse på markeder, dannelse af elitekarteller, sammenslutning af oligarker, klan-samarbejder og officielle mogulers magtmisbrug.

    Mere demokrati, tak

    1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

      Ud fra bøger, avis-artikler, videoer hos Youtube og Twitter
      osv. og samtaler med folk med viden og indsigt, kan man
      vist godt tillade sig at konkludere at Danmark nu befinder
      sig i næsten frit fald. Sverige er en døende nation, men det
      er Danmark også. Det er overtro at der er en stor forskel på
      svenskernes og danskernes situation. Begge landes politikere
      er ved at foretage en folkeudskiftning, begge lande er besatte
      områder hærget af problemer, konflikter, kæmpekriminalitet,
      astronomiske udgifter, grov diskrimination af de oprindelige
      borgere samt et væld af skandaler og nedbrud og kollapser
      i velfærds- og sundheds-systemerne. Med tusinder af ulykker,
      tragedier og dødsfald til følge.

      Christiansborgs nuværende politik
      vil på sigt uundgåeligt afskaffe danskernes
      folkehjem, ødelægge deres økonomi og afskaffe
      deres frihed og demokrati. Og med WHO og WEF politik mv.
      kan massedøden hurtigt vinde indpas i Danmark. Den nu-
      værende regering synes ikke interesseret i at bevare og
      forsvare det danske folks værdier, rettigheder og tryghed.
      Tværtimod går den frem med det ene udspil efter det andet
      som forringer og forværrer danskernes liv og fremtids-udsigter.

      Titanic-Danmark har aldrig før haft så store huller i skroget
      eller ligget så dybt i vandet. Skibet kan kæntre og synke langt
      tidligere end de fleste forestiller sig. Og på de nederste dæk
      er folk begyndt at drukne.

    2. Piotr

      @ MA. 26/06/2023 at 18:18

      Jeg læser dit skriv!
      “Mere demokrati, tak.” Jada! Direkte Demokrati, tak!
      (At kolbøtten LarsLORT & fodermester Trooels smider 1.2 Mdr. kroner i SydAfrika, til hvad?)
      HVis vi virkelig har så mange penge i den størrelsesorden, skal danskerne da spørges først).

      “Stakkels ”dumme” borgere hvis de ikke fravælger de korrupte og et korrupt system.
      Vil borgerne det anderledes, må de stemme anderledes.
      Ellers har de ikke fravalgt at lade sig udnytte”.

      Hvad er dit “take” på den måde valget bliver afholdt? Når Regimet ikke vil accepterer dit valg, eller tæller stemmerne op som det passer dem (fordi de er korrupte som Biden-klanen). Hvordan får vi ærlige-valg og ikke korrupte som vi har idag, også I DK.

      Et valg bliver ikke afgjort af vælgerne.
      Det bliver afgjort af dem der tæller stemmerne sammen!

      Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

      1. Michael Andersen

        Piotr, tak

        Internationalt er der efter valget i Spanien, udsigt til at fornuften i EU står med 40 % af befolkningerne, og forhåbentligt forholder man sig mere realistisk til ministerrådets lukkede beslutninger.

        I Tyskland er overdreven moral langsomt ved at blive fortrængt af AFD’s økonomiske klogskab og det sker først i Østtyskland, der senest har været kommunistisk. Tyskerne er langsomt ved at indse, at valget står mellem ”Der Untergang” eller AFD.

        Vi bør lære af østtyskerne, fordi de ligner os og lære af AFD, fordi de protesterer imod totalstatens mange fiaskoer og særligt fordi AFD’s planer ikke skræmmer østtyskerne.

        Det er rigtigt at man kan stemme sig til andre folks penge, uden at bekymre sig om moral. Og det er skævt, især når det er uddannelse og entreprenørskab der betaler sig.

        Venligst

  3. Peter Krogsten

    Burisma’s hjemmeside fungerer ikke længere, men man kunne finde bestyrelsen. Samtlige havde et CV og et ansvarsområde – bortset fra Hunter Biden. Zelinskij blev præsident i april 2019, og allerede 5 måneder efter var der skrammer i lakken. Donald Trump tilbageholdt 400 mio. dollars i våbenbistand september 2019, indtil Zelinskij kunne forklare lid nærmere om Joe og Hunter Bidens financielle transaktioner i Ukraine. Den forklaring kom aldrig, og blev unødvendig da Joe Biden blev præsident kort tid efter.
    Wikipedia har en udmærket artikel om Burisma Holding, der har kontor i Kiev, men er registreret i Limassol på Cypern. Listen over ejere og medlemmer af bestyrelsen emmer af fup og fidus. Ejeren af Busma Holding oplyses at være oligarken Igor Kolomovski, som også har tætte forbindelser til Zelinskij.

    1. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

      Nigel Farage, englænderen der har advaret mod masseindvandring
      fra Afrika til England og mod EUs totalitære tendenser, er nu blevet
      et offer for magtmisbrug. Han fortæller på Youtube om at han kan
      blive nødt til at forlade England pga. politisk forfølgelse. Som giver
      sig udslag i at hans bankkonto er blevet lukket, og han har i syv
      forskellige banker fået afslag på at kunne få en konto. Dvs. at man
      prøver på at gøre ham pengeløs-kontantløs og til en ikke-person.
      Det viser at i det kontantløse samfund kan man lynhurtigt straffe
      enhver der ikke er politisk korrekt. Det er vejen til det komplette
      diktatur á lá “1984”, “Fagre nye verden” eller Nordkorea.

      I Rema 1000 chikanerer man allerede kontantkunder ved at de
      skal stå i en meget lang kø. Fire kasser ud af fem er forbeholdt
      betalingskort. Og mange hjemløse danskere behandles som
      ikke-personer af banker der nægter dem at få en konto. Den
      danske bank er vist særlig styg og kynisk på det punkt.

      Hr. og fru Hakkebøf forstår ingenting, men bliver USA og
      Europa til kontantløse samfund, vil de komme til at lide
      resten af deres liv under et umenneskeligt diktatur. For
      med nul kontanter til borgerne følger automatisk en intens
      overvågning af hver enkelt person, og i kombination med
      afskaffelsen af brevpost og traditionel telefoni og meget
      andet, er der ikke langt til det perverse samfund hvor
      hver eneste borger er iført en digital spændetrøje der
      gør ham eller hende til en flue i et statsligt edderkoppe-net.
      Eller til en fugl i et fugle-edderkoppe spind.

      Det teknologisk meget avancerede samfund risikerer at
      blive til et brutalt jungle-samfund. Hvor staten og dens
      lakajer er som løver, sjakaler og hyæner der lurer på at
      indfange og dræbe hjorte, gazeller, giraffer og dyreunger.

      En sovende befolkning der ikke forsvarer sine rettigheder
      og sit demokrati, ender som retsløse ikke-mennesker i
      et et mareridtagtigt , forrykt og morderisk samfundshelvede.
      Det var hvad der skete i Sovjet, Nazi-tyskland, Nordkorea,
      Rumænien og Libanon mv.

  4. jc holland

    FANDEN HYTTER SINE.!!
    Da det ræverøde Pol Pot-regime kollapsede 1979 og hele verden kunne se hvordan Pol Pot havde slagtet sit folk var der ikke en journalist-kæft der krævede “Nürnberg-proces/Haag-domstol” eller lignende.

    Da Jerntæppet/Muren Faldt 1991 og alle vidste at det ræverøde socialistiske regime havde slagtet mindst 25 millioner ukrainere, russere, kosakker, jøder m.fl. …var der ikke en journalist-kæft der krævede “Nürnberg-proces/Haag-domstol” eller lignende.

    De venstreorienterede vestlige medier inviterede nemlig andre venstreorienterede ind foran mikrofonerne: “Skal vi ikke bare komme videre.?”

    Som Asger Aamund så rigtigt skriver om de amerikanske Pravda-medier:
    FANDEN HYTTER SINE.!!

    Lincoln: “Du kan bedrage og lyve …et stykke tid ….men aldrig til evig tid”

    1. Fra velfærdsstat til samfundshelvede

      Mafiaborgen bliver mere og mere aggressiv.
      Den angriber nu både bilisterne, husejerne, lejerne,
      landmændene, skatteborgerne, virksomhederne,
      transporterhvervet, de enkelte vognmænd, forbrugerne
      og mange andre med et hav af forbud, krav, regler, nye
      afgifter, gebyrer og skatter.

      I klimaets navn vil man forbyde benzin- og dieselbiler. Og
      tvinge folk til at købe el-biler. En type biler som der er mange
      trælse problemer med. Og som skader natur og miljø.

      Hertil kommer at Lars Fadbums sikkert har kvajet sig endnu
      en gang sammen med co2-tosserne. For el-bilen er måske
      allerede blevet forældet i forhold til en ny motor udviklet af
      Toyota og Yamaha i fællesskab. En motor som kører på brint
      og som er forureningsfri mht. co2 og atmosfæren.

      Politikerne har ingen forstand på teknologi, landbrug, klima,
      økonomi, sundhed, virusser, vacciner eller andet, og de gider
      heller ikke sætte sig ind i tingene. Alligevel vil de dirigere rundt
      med os. Hvad har vi dog gjort at vi skal plages og herses med
      af disse ignoranter og tåber som tror at de er klogere end alle andre.

      De kloger sig på alt, men har ført os frem til afgrundens rand. Nu døjer
      vi både med overfald, knivstik, påsatte brande og anden hverdagsterror,
      med kaos i hospitalerne, med inflation og energi-krise, med LGBTQ+ og
      BLM- og beton-feminist bevægelser og med statsbetalte løgne-fabrikker
      osv. “Demokratiet” er endt som en farce og trussel. Samfundet i dag er
      på mange måder umenneskeligt og langt ringere end i 1970 og -80.

  5. P. Skov

    Jeg har ikke tænkt mig at forsvare Hunter Bidens handlinger, ej heller tage stilling til, om hans forlig er rimeligt. Men efter 5 års efterforskning, ledet af en Trump udpeget dommer (som Biden lod blive i sit job, og som Merrick Garland gav frie hænder), var det altså, hvad det blev til. Jeg tror gerne, at sorte bliver straffet hårdere end hvide i USA, men i øvrigt er sagerne ikke sammenlignelige.

    Jeg synes, at det interessante er Joe Bidens eventuelle rolle i alt dette.

    Hvad Comer “mener at kunne bevise” og hvad den lydfil, som udvalget “er gjort bekendt med” (men som ingen har hørt), indeholder, vil jeg vente med at tage stilling til, indtil beviser og lydfil foreligger. Denne blog indeholder ufattelig mange forvanskninger og misfortolkninger. For eksempel var det i fuld overensstemmelse med såvel amerikansk som europæisk politik, at Biden “fik fyret” den anklager, som netop IKKE ville efterforske korruption i Ukraine.

    Jeg glæder mig til Aamunds næste blog, som må handle om, hvorfor DoJ ventede alt for længe på at efterforske og sigte Trump for adskillige langt alvorligere forbrydelser.

    Langt om længe er der en sigtelse i Mar-a-Lago dokumentsagen for at tilbageholde dokumenter og (ikke mindst) at obstruere myndighedernes forsøg på at få dokumenterne tilbage. Men der mangler stadig en sigtelse for den alvorlige forbrydelse, det er, at fremvise militære, klassificerede dokumenter for ikke-autoriserede personer (ja, lydfilen findes faktisk, og jeg har lige hørt den).

    Vi mangler også en sigtelse for at organisere forsøg på at omstøde valget 2020, dels “fake electors” plottet, dels forsøg på at presse embedsmænd og intimidere valgarbejdere, dels den systematiske fastholdelse af løgnen om valgsvindel mod bedre vidende, og endelig organiseringen af J6 (som Trump jo stadig beskriver som en vidunderlig dag). DoJ kom først i omdrejninger, efter at J6 komitéen havde trevlet det hele op for dem i fuld offentlighed, så de ikke længere kunne undgå at trække arbejdshandskerne på.

    Alt det her gamle nonsens om Burisma og udokumenterede påstande om bestikkelse er højrefløjens desperate forsøg på at vende opmærksomheden bort fra, hvad der foregår nu i forhold til Trump. En tidligere præsident og kandidat til et kommende præsidentvalg er bevisligt en gemen forbryder, som ingen kan have tillid til! Tænk, at 1/3 af amerikanerne (plus Aamund og nogle følgere herinde) lader sig forføre og distrahere af ham.

    Vi mangler også en blog, Aamund, om alle de udenrigspolitiske beslutninger i Trump-tiden, som synes uforklarlige, men som er i overensstemmelse med de økonomiske midler, der er gået i Jared Kushners, Ivankas og Trump organisationens lommer.

    1. Træt

      Her bringer (D)DR et klip fra P- Skov, Niels Poulsen og Nirls Nuls verden:
      https://www.youtube.com/watch?v=4q7S5MLSa0E

      Omvendtslev

    2. Michael Andersen

      Jan 6 var en protest, en organiseret offentlig demonstration af misbilligelse og det var hvad borgerne havde grund til, ovenpå valgsnyderiet der fratog Trump genvalget. Der er med videoer og billeder påvist et fredeligt samarbejde mellem politi og Jan 6 demonstranter.

      Derfor er det pinligt at begivenhederne stadig er skævt defineret på grund af provokatører og betalte håndlangere.

      Oprør var det ikke, for det er en forstyrrelse af freden skabt af en forsamling, der handler med et fælles formål og på en voldelig og tumultagtig facon terroriserer offentligheden.

      Tror man på det, tror man vel også på ufoer, aliens, eventyr og kloge democrater.

      Beviser, præcise definitioner og troværdige kilder, er for nogle en by i Rusland, ligesom en halv udflugt, der bliver til et helt oprør.

      ”Så mange mennesker i dag – og endda professionelle videnskabsmænd – forekommer mig som nogen, der har set tusindvis af træer, men aldrig har set en skov”.

      Vi forholder os meget til en skov uden træer og heldigvis for det.

      Venligst

      1. P. Skov

        1. Selv Trump vidste eller burde vide, at der ikke forekom valgsnyd i 2020 i et omfang, der kunne have ændret valgets resultat. Vi ved, at han blev orienteret om det fra netop dem, han bad undersøge sagen. Der er ingen beviser fremkommet.

        2. Der er med videoer og billeder dokumenteret voldelige handlinger 6. januar, som kvæstede mindst 140 politifolk. At du kan vise nogle, som samarbejdede fredeligt, udvisker jo ikke de voldelige begivenheder, som OGSÅ fandt sted.

        3. Mange var sikkert til stede 6. januar med den hensigt at protestere fredeligt, men det er et i retten fastslået faktum, at begivenheden var organiseret af grupperinger, som netop ønskede at forstyrre freden og terrorisere offentligheden ved at forhindre en begivenhed i Kongressen i at finde sted. Adskillige Proud Boys og Oath Keepers er idømt årelange straffe for “conspicious sedition” i den anledning.

        Men som 1/3 amerikanere, Aamund og du åbenbart har det: “Selv om vi kan se det på TV, er det ikke foregået”. Ikke høre, ikke se … og i hvert fald ikke indrømme, at man har taget grusomt fejl.

        1. Henrik Pedersen

          Tak til P. Skov
          for et par stærkt tiltrængte og yderst saglige indlæg i dette besynderlige forum af nej-hatte og konspirationsteoretikere.

        2. ino

          Indtil videre har der ifølge Rasmussen Reports været ført 1432 sager om valgsvindel. 1235 er dømt.
          2000mules gør heller intet indtryk på dig, og sagerne om de talrige plejehjemsstemmer synes du aldrig at have hørt om.
          Trump blev godt og grundigt fuppet. Tror man anderledes, er man ikke tilregnelig.

          1. P. Skov

            Hvor mange af disse sager er enkeltstående? 12-1400 stemmer ud af > 150 mio stemmer ændrer ikke valgets resultat. Især ikke fordi svindlen peger i begge retninger og dermed til en vis grad ophæver hinanden. Som Barr formulerede det: Der er ikke konstateret valgsvindel i et omfang, der kunne have ændret valgets resultat.

            Nogle af de dømte svindlede jo til fordel for Trump. Fx enkemanden Donald Kirk Hartle fra Las Vegas, som på Fox harcellerede over, hvem der dog kunne finde på at stemme i hans afdøde kones navn. Fox og andre medier larmede i ugevis om, hvor forfærdeligt dette var, og at det bare var én ud af sandsynligvis mange sager. Det viste sig at være enkemanden selv, han tilstod og blev dømt for det. https://ag.nv.gov/News/PR/2021/Attorney_General_Ford_Announces_Guilty_Plea_of_Las_Vegas_Man_Charged_with_Voter_Fraud/

            En sort kvinde, Crystal Mason, blev idømt 5 års fængsel for at stemme ulovligt. Hun var prøveløsladt fra en tidligere dom og henvendte sig til valgmedarbejderne for at høre, om hun kunne stemme. De opfordrede hende til at afgive en “provisional” stemme, altså en foreløbig stemme, som skulle verificeres, før den var gyldig. Det var den så ikke, og den blev derfor ikke talt med – men det kostede den sorte kvinde 5 år bag tremmerne. https://www.courthousenews.com/texas-appeals-court-sides-with-black-woman-fighting-voting-fraud-conviction/

            Og sådan er der så meget.

            Vi ved nu, at netop dem, Trump bad om at finde beviser på svindel, meldte tilbage til Trump, at det ikke var lykkedes at finde sådanne. Alligevel fremturede Trump i sin påstand om valgsvindel. En påstand han i øvrigt startede på længe inden valget for at dække sig ind, hvis han nu skulle tabe – hvilket meningsmålingerne klart tydede på ville blive resultatet.

            2000mules gør ikke indtryk på mig – den er en samling udokumenterede påstande. Hvis du ser Guldbrandsens dokumentar på DR, kan du se og høre Roger Stone i egen person før valget formulere klart, at Trumps kampagne går af H. til, og at de derfor må tage andre midler i brug – fx at påstå valgsvindel og påstå, at Trump vandt.

            Tror man anderledes, har man ikke fattet en brik af, hvad der reelt foregik.

          2. P. Skov

            Jeg skrev et svar til Ino, men det forsvandt?

          3. P. Skov

            Nå, men så må jeg prøve igen – denne gang uden links. Det må være det, der var problemet, for der er vel ikke censur herinde, vel?

            Drejer sagerne sig om enkelttilfælde? For så er 12-1400 sager jo ingenting i forhold til, at der blev afgivet > 150 mio. stemmer. Oven i købet ophæver nogle af sagerne hinanden, for der er jo snyd i begge lejre.

            Der var fx sagen fra Las Vegas, hvor en enkemand, Donald Kirk Hartle, fandt det helt forfærdeligt, at nogen havde stemt i hans afdøde kones navn. Fox og andre medier kørte den sag helt op og slog på, at det kun var en ud af sikkert tusindvis af lignende tilfælde. Det viste sig, at det var Kirk selv, der havde stemt i konens navn (på Trump), han tilstod og blev dømt for det.

            Og så var der sagen om den sorte, tidligere dømte kvinde, som spurgte valgarbejderne, om hun måtte stemme. Det vidste de ikke, så de bad hende udfylde en “provisional ballot” – altså en foreløbig stemme, som kun blev talt med, hvis den efter nærmere undersøgelse blev fundet gyldig – og det gjorde den ikke. Det kostede den sorte kvinde 5 års fængsel.

            Vi ved, at netop dem, Trump bad om at undersøge valgsvindlen, vendte tilbage og fortalte ham, at det ikke var muligt at finde beviser for svindel. Alligevel fremturede Trump med notorisk forkerte oplysninger i medierne.

            Nej, 2000mules gør ikke indtryk – den indeholder udokumenterede konspirationsteorier.

          4. Michael Andersen

            Siger man der ingen beviser er, vælger man at sætte sin egen dømmekraft ud af spil. Og det kan man godt men det er ret usædvanligt, fordi de fleste er nysgerrige efter vished.

            Der er 1687 rapporterede sager, der i mange tilfælde drejer sig om kaotiske og uoverskuelige forhold, der bekræfter at snyd, fusk og svindel i høj grad var muliggjort.

            “Hereistheevidence” har opdelt 1687 sagsforhold med referencer i kat. 1 – 7, vedr. 2020 valget, således:

            1. forhold vedr. stemmelovgivning
            2. ulovlige stemmer
            3. uregelmæssigheder ved afstemningssteder
            4. afviste eller ødelagte stemmesedler
            5. uregelmæssigheder med stemmemaskiner
            6. en generel kategori
            7. nye ubekræftede

            Det oplyses at 2,036,041 stemmesedler var berørt af uregelmæssigheder, der er 923 fakta vidner, 50+ domstole blokerede et bevismøde og GOP sagsøgere fik medhold i 14 af 21 sager der blev afgjort på grundlag af beviser.

            Det giver mening at 1/3 af amerikanerne tror at der blev snydt til fordel for Joe Biden. Man kan også se indrapporteringerne over J6.

            Venligst

          5. P. Skov

            Der er masser af påstande om valgsvindel (og rigtig mange links på denne side fører i øvrigt til sider, der ikke længere eksisterer). Men systemet er sådan, at valgets taber kan udfordre valgets udfald ved domstolene i en vis periode. Det gjorde Trump og tabte i mere end 60 retssager (på nær én, som handlede om, at GOP observatører skulle have lov til at komme tættere på). Mange af de øvrige sager blev ikke alene afvist på grund af deres manglende seriøsitet og beviser, men sagførerne blev ligefrem sanktioneret for at misbruge domstolene.

            Efter den periode, hvor valget kan udfordres, står valgets resultat ved magt. Det gjorde det også det år, hvor Al Gore tabte, selv om man kunne sige meget om den sag. Al Gore valgte at respektere valgets udfald, fordi der ikke rigtig er andre muligheder end det … eller et forsøg på statskup.

            Så ved jeg godt, at du vil påstå, at domstolene også er “rigged”. Trump m.fl. har arbejdet systematisk i årevis på at undergrave tilliden til myndigheder, politi og domstole, så de selv kunne agere uden at blive stillet til ansvar. Lige efter drejebogen for enhver diktator in spe. Men det har du nok også labbet i dig og er faldet for.

    3. Piotr

      @ PS . 27/06/2023 at 07:36

      “Denne blog indeholder ufattelig mange forvanskninger og misfortolkninger”.
      JA, nu du skriver det og du bidrager selv!
      Specielt det sidste, men helt symptomatisk for en TROLL, der selv syntes hen er den klogeste af alle. Husk at bytte IP-adresse når du igen skriver som NP eller HP.

      Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

      1. Prins Valiant fra Thule

        Lige et par ting som er mere latterlige end uhyggelige.

        I Føtex er de snedige. De sælger 5oo gram friske danske kartofler
        for 13,95. Dvs. at du kommer til at betale 42 kr. for 1.5 kg.

        I Aldi får du 1.5 kg af samme slags kartofler for 10 kr. Føtex
        tager altså over FIRE gange så meget for samme vare.

        Sådan er det tit med priserne i Føtex, Meny, Superbest og
        Kvikly/ Brugsen/ 365. Da Føtex og Brugsen samtidig er blevet
        dødkedelige og alt for strømlinjede og plastic-agtige at handle
        i, ingen borde og stole, ingen kaffe eller kaffekager, lange
        køer og langt mellem gode til bud….er det svært at forstå at
        danskerne bliver ved med at strømme til.

        Er det mon rigtigt som nogle mener, at 95% danskerne er
        debile?

        1. Hvor er vi på vej hen?

          DRs P1 er en “sjov” størrelse.

          De scorer points ved at afsløre hvor jammerligt det
          står til i det syge sundhedsvæsen. Men derefter giver
          de politikerne rigelig sendetid til at bortforklare
          skandalerne, egen dovenskab og egne dumheder.

          Eller de vender tingene på hovedet. Som i dag hvor
          firmaet Chr. Hansen blev krydsforhørt af en meget
          aggressiv journalist-dame der var utilfreds med at
          firmaet havde trukket sin støtte til LGBTQ+ tilbage.
          DR-hystaden kunne ikke acceptere at man havde
          gjort det af hensyn til medarbejdernes sikkerhed
          og firmaets forretninger. Fordi firmaet i bl.a. USA
          var blevet mødt med en storm af protester og
          trusler, fordi de fleste amerikanere tager kraftig
          afstand til LGBTQ+. Efter lanceringen af firmaet
          som et “regnbue”-firma nægtede flere og flere af
          dets kunder at have mere med firmaet at gøre.
          DR-kvinden mente at så kunne de jo bare droppe
          de lande og markeder hvor folk ikke led af det
          samme syge og forvrængede “frisind” som i det
          røde og woke Danmark.

          For DR-rappenskralden var det vigtigste i verden
          at være LGBTQ+ fan. Så blæse være med om der
          kom mad på bordet eller om man måtte gå fra
          velstand til fattigdom. En rigtig regnbue-fanatiker.
          Og en typisk DR-dulle.

          1. Sandhed er bedre end løgn

            SENSATIONELLE AFSLØRINGER HOS YOUTUBE OG HODJA

            1: Videoer om at LGBTQ+ går ind for at det er fint og
            godt hvis skolebørn identificerer sig selv som hunde,
            katte og heste, og hvis piger/ drenge manipuleres til
            at sige ja til kemiske og kirurgiske indgreb for at skifte
            køn. Og forældrene skal bare blande sig udenom. Man
            har politi til at smide dem i fængsel hvis de siger fra.
            Det er jo klinisk sindssyge og galskab. Og det er
            organiserede perverse forbrydelser mod børn.

            2: Videoer som påviser at “pandemien” var svindel og
            at covid/ corona “vaccinerne” kun havde profit som
            mål. Og Pfizer anklages nu for massemord.

            3: Videoer som sætter et hårdt og skarpt lys på
            Schwab, Soros, Bill Gates, Fauci og Biden.

            4: Videoer som klart viser at co2-propagandaen
            bygger på nonsens. (PragerU mv.) Og el-biler
            kan være forældede om 2-3 år.

            5: Videoer som ikke efterlader tvivl om at masse-
            indvandringen sandsynligvis vil ende i frygtelige
            og blodige katastrofer i Europas lande. (Black Pigeon)

  6. Flaben Fræk

    Det lykkedes desværre ikke Trump at dræne sumpen; hans mange fejltrin ufortalte, var hensigten, i den grad, anerkendelsesværdig – Der er sikkert læsere af denne blog som er uenig, men for vi andre, som, et langt arbejdsliv, har kæmpet mod såkaldte myndigheder, dilettantiske politikere, perverteret bureaukrati, osv. – var, Trumps statement: Drain the swamp – denondelynemig en udtalelse som gav mening – Period!

    1. Privatdetektiven

      Var der ikke et lille kiks i farten, da du skrev? Trump har
      da ikke begået mange fejltrin, vel kun ganske få i sammenligning
      med Bidens talrige fejltagelser. Trump var oppe imod “demokrater”
      der brugte hykleri, ufine tricks og falske anklager i stride strømme,
      og han blev svigtet og snydt af RINOS, republikanske vendekåber og
      vejrhaner. Det er kun primitive landsby- eller storbytosser ligesom
      HP, NP og PS der hopper på alt hvad DR og TV2 fortæller.

      1. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

        Danskernes værste og farligste fjender
        og modstandere nu er de gamle partier og medier.
        Læs artiklen “Danmarks sundhedsvæsen i frit fald”
        hos Hodja eller 24nyt.dk. En artikel der viser at de
        gamle partier gerne overlader danske patienter og
        pårørende til store lidelser og tidlig død. Det er ikke
        uheld at dødstallet i Danmark sætter rekorder i år.
        Det er resultatet af at politikere og journalister i
        årevis har medvirket til at undergrave danskernes
        velfærd og sundhed.

        Denne usle svigten kan sagtens have haft unødvendig
        død eller ulykkelige konsekvenser til følge for mere
        end 100.000 patienter og pårørende. Danmark er blevet
        et U-land hvad angår hospitaler og skadestuer.

        Nu vil Mette så oveni den passive dødshjælp have
        aktiv dødshjælp.

        Læs artiklen, den er saglig og overbevisende.

        1. Alle de gamle partier er utroværdige

          LIVSVIGTIGT BUDSKAB TIL DANSKERNE !!!!!!!

          “Redacted” hos Youtube viser nu en video som
          afslører at hvis MVS-banden er ved at starte et tæt
          samarbejde med WHO, kan det både blive demo-
          kratiets død og hundredtusindvis af danskeres død.

          Der er tale om en MEGET, MEGET STÆRK ADVARSEL om
          en politik der kan føre til et blodbad på danskerne.
          Hvis man analyserer Redacted videoen sammen med
          videoerne med en lang række af læger, virologer,
          forskere, lammede patienter, bedemænd, efterladte
          pårørende, livsforsikrings-selskaber, statistik-eksperter,
          mv., er det soleklart at et samarbejde med WHO kan
          blive en lang, spids og dræbende kniv i ryggen på
          det danske folk.

          Det er på tide at danskerne kommer ud af deres
          sløvhedstilstand.

          Se selv videoerne med dr. Cambell osv. De kan nemt
          findes hos Hodja via Youtube-opslag. Kør den røde
          linje under billedet helt til højre, og straks vises 12
          videoer man kan vælge imellem. Under et andet
          opslag er der yderligere 12 videoer, osv.

  7. Der var engang et yndigt land

    Nu skal vi så have et endnu ringere postvæsen. PostNord der
    ikke har været på højde med det tidligere post-system skal nu
    nedlægges, og private aktører skal overtage. Det vil med garanti
    føre til at det bliver dyrere at sende breve og pakker. Og posten
    skal ikke længere leveres til alle boliger, men til store bokse for
    enden af vejen, eller på “centrale” steder, hvor man så allernådigst
    kan hente posten. Staten skal spare, og det skal ske via et forringet
    postvæsen. Der skal også spares mange andre steder. Men det
    er jo logisk, når man bruger den ene milliard efter den anden på
    indvandring, krig i andre lande, på pengepakker til Afrika samt
    på den blodrøde “grønne” omstilling osv.

    Århus U-hospital blev tvunget til at spare 1.2 milliarder på et i
    forvejen skrabet budget. Det førte bl.a. til kræftskandalen som
    er gået ud over hundredvis af patienter. Men politikerne fri-
    kender sig selv og giver hospitalsledelsen skylden.

    I DR er de store ord-kunstnere. DR er begejstrede for LGBTQ+
    bevægelsen og går derfor i rette med alle dem som er knap så
    begejstrede, vel 98-99% af befolkningen i de fleste lande. Men
    nu fremstiller DR det som om det kun er en lille minoritet der
    er modstandere af LGBTQ+, BLM og vrøvlet om 500 forskellige
    køn, mens LGBTQ+ gøres til “befolkningen”, til de normale, til
    dem der har “værdier” og til dem som næsten er en majoritet.
    Og man har nu haft flere udsendelser hvor man skælder ud
    på firmaet Chr. Hansen fordi det er holdt op med at støtte
    LGBTQ+ og prideparader. Og en Anja C. Jensen der er forkvinde
    for HK fik sendetid til at forklare hvor skandaløst det var at
    der er firmaer som ikke ønsker at støtte kønsforvirring og
    trans- og dragshows for børn. Aktiviteter som i Canada og
    “demokratiske” USA-stater har ført til uhyrlige og grufulde
    kemiske og kirurgiske overgreb på skolebørn på 12-14 år.

    Disse uhyrligheder fortier DR dog altid. Men de er kommet
    frem på nettet, Snaphanen, Hodja og Youtube osv.

  8. Ivan Dybdal

    Corona-valget. Begrundet i risikoen for corona-smitte, indførtes omfattende ændringer af afviklingen af præsidentvalget i USA i 2020. Den hidtil strikse kontrol af korrekt identitet og stemmeret for de vælgere, der afgav stemme, blev opgivet*.
    Præsidentvalget 2020 kan derfor ikke sammenlignes med noget tidligere. Alene den rekordhøje valgdeltagelse, 66,8%, viser det. Donald Trump fik 74.216.154 stemmer, hvilket er mere end nogen kandidat har fået ved et tidligere amerikansk præsidentvalg. Joe Biden fik endnu flere stemmer, nemlig 81.268.924.
    Ved det kommende præsidentvalg i 2024 vil man – såvidt jeg ved – ikke genindføre den den tidligere strikse kontrol af korrekt identitet og stemmeret for de vælgere, der afgiver stemme. Det er derfor svært at sige, hvem der vinder. Som danskere må vi blot vente og se. Forhåbentlig kommer demokratiet i Amerika igen til at fungere efter hensigten. Det må vi som udenforstående håbe.

    *”COVID-19-pandemien førte til en række ændringer i afstemningsmetoder over hele landet i 2020, og måderne, hvorpå folk kunne afgive stemme, varierede meget fra stat til stat. Mange stater opretholdt traditionelle afstemningsprocedurer, men nogle udvidede adgangen til brevafstemning forud for valgdagen, og andre sendte automatisk alle registrerede vælgere en stemmeseddel, der kunne returneres med posten. Ved præsident valget i 2020 afgav 69 % af vælgerne på landsplan deres stemme utraditionelt – med posten og/eller før valgdagen.”
    (Overtegnedes oversættelse af United States Census Bureau April 29, 2021. Majority of Voters Used Nontraditional Methods to Cast Ballots in 2020)

    1. Fra velfærdsstater til terrorstater

      Det hører jo med at de elektroniske valgmaskiner var blevet
      hacket og manipuleret, og at “muldyr” stoppede tusinder af
      fup-stemmer i valgbokse som stod frit fremme og uden opsyn
      om natten og døgnet rundt. Rigtig meget tyder på at Biden
      fik langt færre reelle stemmer end det officielle tal. Hvis det
      kan gentages, er demokratiet slut og diktaturet begyndt.
      Og USA kan blive til et kommunistisk samfund magen til
      det i Nordkorea. Også i Europa og Skandinavien risikerer
      vi at fremtiden bliver et rædselsfuldt mareridt.

      1. Hvis der stadig findes ærlige valg....?

        Hvis millioner af borgere er sløve, passive,
        uvidende eller naive, kan de blive narret, snydt og udmanøvreret
        af bittesmå grupper af målbevidste, snakkende aktivister og pro-
        pagandister. Nazisterne var i begyndelsen en meget lille gruppe
        i Tyskland, men med snedig snak og flittig brug af løgne, falske problemstillinger og tomme løfter fik de mange vælgere til at
        hoppe på deres limpind.

        Noget lignende er ved at ske i USA og Europa. Dem der er til-
        hængere af ægte og direkte demokrati er ved at blive skubbet
        ud i kulden og mørket, mens små grupper af aktivister som
        går ind for at fremtiden skal være et fascistisk diktatur.

        Problemet med valgsvindel er kun blevet meget større, nu
        hvor kun ganske få opgør og afgør det endelige valgresultat,
        eller hvor man med hacking kan påvirke resultatet.

        1. Hvis der stadig findes ærlige valg....?

          Hvis millioner af borgere er sløve, passive,
          uvidende eller naive, kan de blive narret, snydt og udmanøvreret
          af bittesmå grupper af målbevidste, snakkende aktivister og pro-
          pagandister. Nazisterne var i begyndelsen en meget lille gruppe
          i Tyskland, men med snedig snak og flittig brug af løgne,

          falske problemstillinger og tomme løfter fik de mange
          vælgere til at hoppe på deres limpind.

          Noget lignende er ved at ske i USA og Europa. Dem der er til-
          hængere af ægte og direkte demokrati er ved at blive skubbet
          ud i kulden og mørket, af små grupper af aktivister som
          går ind for at fremtiden skal være et fascistisk diktatur.

          Problemet med valgsvindel er kun blevet meget større, nu
          hvor kun ganske få opgør og afgør det endelige valgresultat,
          eller hvor man med hacking kan påvirke resultatet.

          …..

          Det her er en rettet udgave. Den foran bedes slettet. Tak.

          1. Gud bevare Danmark

            DR sender co2 hysteri og løgn 12 gange i døgnet

            Hørte lige en Lea fra den grønne ungdomsbevægelse, og
            en anden en fra de unge klima-reddere eller noget i den
            retning. De var begge skrækslagne ved tanken om de
            frygtelig, frygtelig farlige co2 molekyler, som er så små at
            man ikke kan se dem i et mikroskop der forstørrer 1000
            gange. Men de var sikre på at hvis ikke vi hurtigt får en
            “bæredygtig” klima-politik, vil kloden brænde op om kort
            tid. De anede ikke hvad de snakkede om, men det blev
            søgt opvejet med hårdnakket påståelighed. De to havde
            ingen forstand på landbrug, men kunne oplyse de uvi-
            dende bønder om at deres måde at drive landbrug på
            var helt forkert, og en frygtelig trussel mod menneske-
            heden. Begge de ca. 17 årige mente at alle køer, grise,
            får og heste burde afskaffes af hensyn til klimaet. Det
            var som at høre to fanatikere fra Hitler-jugend eller
            Maos rødgardister.

            At DR-kvinderne lader to uvidende klima-tosser
            spille eksperter er da til at brække sig over. Men
            for DR kommunisterne er det helt naturligt at lade
            røde og radikale teen-agere få masser af sendetid.
            I hvert fald så længe de er enige med Greta Tunfisk ,
            Martin Lidegaard, Pernille Skipper og Mai Villadsen.

            —————-

            —– debatten har været sløv på det seneste. Skyldes
            det varmen?

  9. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    “MILLIONS KILLED FOR PROFIT”

    MILLIONER AF MENNESKER DRÆBT FOR AT TJENE PENGE PÅ
    EN FALSK PANDEMI OG FALSKE VACCINER.

    Tale i Europa-parlamentet af dr. David Martin. Se videoen
    via Hodja og Youtube. (eller London Real?)

    1. De tre musketerer

      Er der stadig nogen der læser med her?

      Hvis der er, vil dette måske interessere: Mette, Lars osv. vil
      nu afskaffe postvæsnet helt. Fremover vil der ikke være
      sikkerhed for udbringning af breve og pakker. Og portoen
      vil stige indtil private firmaer har et pænt stort overskud.

      Det nye forsvars-forlig er blevet lanceret af politikerne med
      stor glæde, stolthed og “trompet-fanfarer”. Men det er mest
      et bluff-nummer. Det er en 10-års plan og der gives kun
      14.5 mia. pr. år. Det er slet, slet, slet ikke nok, hvis der skal
      være et forsvar der kan forsvare landet, og af civilforsvar er
      der nul, så tabene vil blive enorme hvis byerne bombes.
      Der er jo ingen beskyttelsesrum der dur til noget.

      I øvrigt er det tvivlsomt om pengene nogensinde når
      frem til de rigtige steder?

      (Tvangs-) digitaliseringen, robotterne og kunstig intelligens vil ned-
      lægge millioner af jobs og arbejdspladser i Europa, forudsiges det
      på nettet. Det meste af middelklassen vil blive til underklasse.
      Millioner af borgere vil blive “overflødige” set fra statens og
      politikernes synspunkt. (Måske derfor WHO og WEF har så travlt?)

      Også Chrborgs øvrige politik vil presse mange danskere ud i
      økonomiske og sociale ulykker. Feks. er hårde krav på vej
      mod 800.000 boligejere. Mange kan blive sat på gaden.

      En ny covid/ corona “pandemi” er planlagt til at bryde ud
      til efteråret eller til næste år.

  10. Michael Andersen

    De mennesker, der kontrollerer Joe Biden – Susan Rice og resten – ved, at de kan fortsætte med at køre vores regering, skrive pressemeddelelser, formulere politikker, og de kan gøre det effektivt for evigt, så længe Joe Biden klæder sig på om morgenen, og det er selvfølgelig deres stærke præference, siger Tucker Carlson i hans seneste Twitter video.

    Problemet er Bidens svigtende mentale helbred. Hans kognitive tilbagegang var lettere at holde skjult under pandemien, men er nu umulig at ignorere, og det bliver værre dag for dag. Om et år eller to vil han være helt væk, og der vil ikke være noget der kan skjule det, siger Carlson.

    På det tidspunkt vil Det Demokratiske Parti stå over for et problem med en efterfølger.

    Men vi ved, hvem det end er, skal vedkommende opfylde to væsentlige kriterier: Han bliver nødt til at være lige så overfladisk, hensynsløs og transaktionel som Joe Biden, og han bliver nødt til at have smigerfærdigheder, der er så polerede og avancerede, at de ville blive betragtet som overlegne, selv ved det saudiske kongelige hof.

    Og der er kun én mand i det moderne Amerika, der passer til den beskrivelse: Gavin Newsom, guvernøren i Californien og måske, ikke tilfældigt, Joe Bidens nye nærmeste ven.

    Nu er de der følger med, advaret.

    Venligst

  11. Kommunisme/nazisme/islamisme har ødelagt mange millioner menneskers liv

    USA, CANADA og SVERIGE ER ADVARENDE EKSEMPLER
    PÅ HVOR HURTIGT UDUELIGE POLITIKERE KAN ØDELÆGGE ET SAMFUND

    I betragtning af hvad der står på spil for danskerne,
    nemlig om de 1: vil lade sig tyrannisere, fordrive og
    udrydde af rødfascisterne (der har forklædt sig som
    humanister, konservative og folkets venner),

    eller om de 2: vil modsætte sig ødelæggelsen af deres
    land, deres fremtid og dem selv…? – i betragtning af det,
    er det lidt mærkeligt at kun få reagerer på de store trusler
    mod dem selv og deres kære.

    Alt står på spil, virkelig ALT, og derfor burde debatten
    herinde være i højt gear. Det kan godt være at solen
    skinner, og at det er dejligt vejr og sommerferie, men
    netop i disse dage er MVS-banden i færd med at give
    WHO ret til at fjernstyre om danske patienter skal leve
    eller dø. Det er uansvarligt, ja, horribelt at regeringen
    ignorerer strømmen af advarsler mod WHO og dets
    planer om endnu en covid- og corona omgang.

    Og danskerne er ekstremt kortsynede hvis de uden
    videre accepterer at Mette, Lars og V-manden giver WHO
    magt og ret til at styre de danske hospitaler og “vaccine”-
    programmer. (dog er mange så vildledte af MSM løgne
    og fortielser, at det er forståeligt at de forholder sig roligt)

    Situationen i USA, Canada og Sverige viser at man på kort
    tid kan smadre et land indefra. Og det samme kan ske for
    Danmark. Christiansborg og medierne holder danskerne
    groft for nar næsten uafbrudt året rundt.

    Der er et væld af beviser for at USA og Europa har kurs mod
    uhyggelige og livsfarlige totalitære tilstande. De lægges frem
    af Hodja, Snaphanen, Youtube, Twitter, 24nyt, Den korte avis,
    Hindustan Times, Gravitas og andre.

    Danskerne har grund til at være dybt bekymrede, for deres
    land, folkehjem, folkesundhed, frihed og hele fremtid er ved at
    blive taget fra dem af lyssky, forrykte, nyfascistiske og skruppelløse kræfter.

  12. P. Skov

    Hej Aamund, her er lidt inspiration til din næste blog: https://youtu.be/pM0Y_y6Wjl8

    1. Michael Andersen

      Whataboutism og whataboutery ændrer ikke på at fakta om Biden familiens mystiske indkomster og dens kilder, kom ud på grund af nyhedsdækning, der til sidst ikke kunne holdes tilbage.

      Hr. Skov, hvad med at varme kniven så den skærer igennem smør?

      Venligst

      1. P. Skov

        Igen – jeg vil ikke forsvare Hunter Biden – men det udstiller republikanernes hykleri, at de i årevis har undladt at reagere på den manglende retsforfølgelse af Trump familien og dens korruption, som var i en helt anden liga og endda også havde betydning for den førte udenrigspolitik. Hunter Biden har aldrig haft job i WH, og Joe Bidens eventuelle involvering er faktisk ikke bevist.

        1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

          P. Skov er ligesom NP og HP uden for pædagogisk
          rækkevidde. De har en religiøs og fanatisk tro på
          at DR og TV2 er sandhedsfakler. Og de tre tosser
          ignorerer alt der taler til Trumps fordel, mens de
          sluger alle påstande om Bidens dygtighed råt.

          Og de ignorere også alt det som viser at Danmark
          er et samfund præget af opløsning og forfald.
          Feks. tør de ikke læs Rossmanns artikel om sund-
          hedsvæsnets kollaps, eller hvad der ellers er af
          oplysende artikler på Hodjanernes blog.

        2. Michael Andersen

          Præsident Trump er da netop den mest sagsøgte politiker i USA.
          Man er bare ikke ærlig om årsagen.

          Når Trump genvælges bliver der lukket for regnbuefarvet afpresning og det betyder farvel til CRT, REI, DEI og SEL.

          Problemet er at der skal meget til at domfælde en uskyldig som har råd til et forsvar.

    2. Flaben Fræk

      MSNBC som sandhedsvidne? – Hvad er det mon P. Skov ryger; det må være stærke sager – I næste indslag læser vi vel, at P. Skov anbefaler Asger, at lade Rosa Lund, Pelle Dragsted plus et par afdankede gammelkommunister (gerne slænget fra det hedengangne Land og Folk) køre bloggen.

      1. Niels O

        Ja, det svarer til jordhulenationalisterne, der bruger Fox og Breitbart som sandhedsvidner.

        mediabiasfactcheck.com/msnbc/

        1. Michael Andersen

          Der er nogle der altid har brugt facitliste.

          Hr. NO, smid krykken og gå selv, du kan godt.

          Venligst

      2. P. Skov

        Sandhedsvidne? Næ, jeg forventer ikke, at Aamund sluger MSNBC råt … jeg skrev, at det var inspiration. Jeg går da sandelig ud fra, at Aamund orienterer sig bredt og studerer samtlige kilder med kritisk sans, herunder faktatjekker indholdet før han viderebringer det. (Ironi kan forekomme)

        1. Michael Andersen

          Forskellen på højre og venstre side er forholdet til sandheden.

          For venstresiden er der altid en ny sandhed til at erstatte den gamle og det går hurtigt hvis den nye sandhed er mere bekvem.

          Dermed er også sagt at Hr. Skov er kvik.

          Venligst

  13. Niels O

    Et valg mellem pest og kolera.

    Men det behøver det ikke at være. Amerikanerne kunne vælge andre kandidater. Men det er jo op til dem og ikke til resten af verden.

  14. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

    Nigel Farage, englænderen der har advaret mod masseindvandring
    fra Afrika til England og mod EUs totalitære tendenser, er nu blevet
    et offer for magtmisbrug. Han fortæller på Youtube om at han kan
    blive nødt til at forlade England pga. politisk forfølgelse. Som giver
    sig udslag i at hans bankkonto er blevet lukket, og han har i syv
    forskellige banker fået afslag på at kunne få en konto. Dvs. at man
    prøver på at gøre ham pengeløs-kontantløs og til en ikke-person.
    Det viser at i det kontantløse samfund kan man lynhurtigt straffe
    enhver der ikke er politisk korrekt. Det er vejen til det komplette
    diktatur á lá “1984”, “Fagre nye verden” eller Nordkorea.

    I Rema 1000 chikanerer man allerede kontantkunder ved at de
    skal stå i en meget lang kø. Fire kasser ud af fem er forbeholdt
    betalingskort. Og mange hjemløse danskere behandles som
    ikke-personer af banker der nægter dem at få en konto. Den
    danske bank er vist særlig styg og kynisk på det punkt.

    Hr. og fru Hakkebøf forstår ingenting, men bliver USA og
    Europa til kontantløse samfund, vil de komme til at lide
    resten af deres liv under et umenneskeligt diktatur. For
    med nul kontanter til borgerne følger automatisk en intens
    overvågning af hver enkelt person, og i kombination med
    afskaffelsen af brevpost og traditionel telefoni og meget
    andet, er der ikke langt til det perverse samfund hvor
    hver eneste borger er iført en digital spændetrøje der
    gør ham eller hende til en flue i et statsligt edderkoppe-net.
    Eller til en fugl i et fugle-edderkoppe spind.

    Det teknologisk meget avancerede samfund risikerer at
    blive til et brutalt jungle-samfund. Hvor staten og dens
    lakajer er som løver, sjakaler og hyæner der lurer på at
    indfange og dræbe hjorte, gazeller, giraffer og dyreunger.

    En sovende befolkning der ikke forsvarer sine rettigheder
    og sit demokrati, ender som retsløse ikke-mennesker i
    et et mareridtagtigt , forrykt og morderisk samfundshelvede.
    Det var hvad der skete i Sovjet, Nazi-tyskland, Nordkorea,
    Rumænien og Libanon mv.

    1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

      Det engelske “demokrati” fungerer dårligt. Man vælger udlændinge
      fra fjerne lande til at være statsministre og borgmestre. Man svigter
      og mishandler 80% eller flere af de almindelige englændere med et
      jammerligt fungerende sygehusvæsen, med masseindvandring, med
      lave sociale ydelser, med juridiske uretfærdigheder, med ligegyldighed
      overfor at børn overfaldes og misbruges af kulturfremmede, med et
      transportsystem som tit går i stå, og med nedlukninger, restriktioner
      og forbud som skyldes den falske pandemi. England begynder at
      ligne Danmark og Sverige, og Rishi Sunak ser ud til at leve i sin
      helt egen verden, ligesom den økonomisk stenrige og asociale
      overklasse. Forbindelsen til det engelske folk er forsvundet. Og
      man er helt uden bekymring for om Ukraine-krigen optrappes
      til en stor europæisk krig. Da der var en meget lille krig i gang
      i Ukraine for 10 år siden, var man sikker på at den nok ville gå
      i sig selv og slukke sig selv. Og ingen i 1914 drømte om at to
      pistolskud i Sarajevo ville udvikle sig til to verdenskrige med
      over 100 millioner ofre.

  15. Træt

    Er P. Skov VIP-medlem, siden hans perfide kommentarer ofte ikke kan besvares?

  16. Michael Andersen

    P. Skov
    30/06/2023 at 05:40
    ”Hej Aamund, her er lidt inspiration til din næste blog: https://youtu.be/pM0Y_y6Wjl8”

    Det er sørgeligt hvis Hr. Skov prøver at aflede opmærksomheden fra en borgerkrigslignende situation i Frankrig, som retteligt fortjener opmærksomhed. Herunder er 10 overskrifter.

    1. Optøjerne har spredt sig fra Frankrig til Belgien.
    2. Fransk politistation under RPG-angreb.
    3. Hvordan får franske demonstranter fat i tunge skydevåben?
    4. Uromagere i Frankrig sætter ild til en grundskole.
    5. Frankrigs lovløse indvandrerbefolkning brænder alt ned på sin vej.
    6. Vilde i Frankrig vanhelliger Holocaust-mindesmærket.
    7. Chauffører trukket ud af køretøjer og slået i dystopisk Frankrig.
    8. En video af 41 forstenede kinesiske turister, der sidder fast i optøjerne i Marseille i går aftes, går viralt i Kina.
    9. Dyr fra zoologiske haver frigivet af rioters i Frankrig. Zebraer, elefanter og løver blev set i gaderne.
    10. Dette er ikke Syrien, Irak eller Afghanistan. Det er Frankrig, hvor 9 % af befolkningen har væltet hele byer!

    Venligst

  17. Niels Poulsen

    Her er en video optaget for få dage siden, hvor Putin trykker koranen ind til sit bryst, mens han priser islam.

    https://www.youtube.com/watch?v=OLPmo3u0Ye4

    Det kan naturligvis tolkes som et led i Putins kampagne for at forhindre Sveriges optagelse i NATO ved at ophidse den muslimske verden. (Putin og Erdogan er samarbejdende diktatorer. Præstestyret i Iran leverer droner til drab på kvinder og børn i den europæiske nation Ukraine). Men man får også associationer til det nazistiske regimes allersidste fase, hvor man forsøgte sig med at alliere sig med islam.

    Det er spændende, hvad det yderste højre, racisterne og landssvigerne, på Aamunds blog mener om Putins omfavnelse af koranen?

    Blot til oplysning: Det er en video, som er lavet af Hindustan Times, hoforganet for den psykisk syge person med de 1001 falske navne, som terroriserer Aamunds blog.

    Vi stiller nu over til antimyndighedsaktivisterne, USA-og Bidenhaderne, EU- og FN-haderne, støtterne af seksualforbryderen og ægteskabsbryderen Trump, støtterne af islamelskeren og krigsforbryderen Putin, racisterne og landssvigerne på allerbageste række.

    Ha ha ha …

    1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

      Det rabler for Niels Poulsen, igen og igen.
      Skriver han fra en forvarings-anstalt eller en
      lukket afdeling eller gummicelle i psykiatrien?
      Eller er han lystløgner, dranker eller hash-misbruger?
      Eller sociopat? Eller timelønnet klovn fra et af
      klovnepartierne?

      Det er ikke til at vide. Men normal er han afgjort ikke.
      Måske er han endda noget så sjældent som en
      tredobbelt siamesisk tvilling?

      Snaphanen og Hodja har diverse nyt om folketinget
      og dets chokerende og hårrejsende planer om aktiv
      dødshjælp til danskerne og velfærds-samfundet. Alt
      skal afskaffes: friheden, familielivet, demokratiet,
      folkesundheden og folkets fremtid.

      1. Niels Poulsen

        Min opfordring er, at du skriver til Kristianiagade 5, 2100 København, så du i fremtiden trods alt får betaling som i dit virke som russisk påvirkningsagent virke mod den danske stat og det frie Vesten.

        Putin krammer koranen. Du krammer koranen. Den yderste højrefløj krammer koranen. Det lyder som det største homoerotiske knald nogensinde.

        Jeg synes personligt, at I landssvigere er dybt ulækre. Lærte I ikke lektien efter Danmarks befrielse?

        Nuvel. Gå linen ud, gå Danmarks fjenders ærinde og tilbring evigheden sammen med Putin og Hitler i Satans Helvede.

        Ha ha ha …

        1. Privatdetektiven

          Når folk virkelig er sindssyge, er de 100%
          overbeviste om at deres vrangforestillinger er
          den fulde og hele sandhed om virkeligheden.
          Det er det samme med NP. Han tror fuldt
          og fast på sine egne fantasier selvom de
          intet har at gøre med verden og realiteterne
          omkring ham.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *