METTE FREDERIKSEN AFLÆGGER BESØG PÅ PLEJEHJEMMET ‘HVIDE HUS’.

I de seneste dage er hele den danske medieverden flydt over af begejstrede meldinger om statsminister Mette Frederiksens kommende officielle besøg i Det Hvide Hus, der endelig er kommet i stand efter mange danske bønner og ansøgninger. Vi får at vide, at de to statsledere skal drøfte vigtige problemer såsom, hvordan Danmark og USA i fællesskab kan bidrage til en afkøling af den CO2-opvarmede klode, hvordan vi sammen vinder krigen i Ukraine, ligesom der skal lægges en fælles politisk linje til det kommende NATO-topmøde i juli måned. Dansk presse mener naturligvis også, at Mette Frederiksens kandidatur til posten som NATO’s kommende generalsekretær vil blive voldsomt styrket af mødet med præsident Biden.

Alt dette viser kun, at danske medier som klodsede edderkopper er håbløst fanget i deres eget spind og nu er nødt til at rendyrke deres evindelige fortællinger om den gode og kloge Biden og den dumme og onde Trump. Mette Fredriksen kommer ikke til at føre dybe og seriøse forhandlinger med Biden om de nævnte emner. Hun får det, man på amerikansk kalder en ’photo opportunity’ med præsidenten i Det Ovale Værelse, hvor de foran kameraerne udveksler høflige fraser om det dybe venskab og ubrydelige sammenhold mellem de to lande. Biden befinder sig i en fremadskridende kognitiv deroute, der forhindrer ham i seriøst at drøfte noget som helst. Han kan ofte ikke huske, hvor han befinder sig. Han taler sort og er usikker på benene. Han optræder kun offentligt, når han kan læse op fra en teleprompter eller fra kortfattede støttekort, der er forfattet i en tekst, så man skulle tro, at de var skrevet til et syvårigt barn. Men det er nok også der, præsidenten er på vej hen.

Man må håbe, at den danske statsminister alvorligt har overvejet de politiske konsekvenser af at associere sig med en præsident, der har brugt sine to og et halvt år i embedet på at køre USA i sænk. Økonomisk, politisk og kulturelt. Siden Biden blev præsident, har han skabt en inflation på 15 procent, den amerikanske gennemsnitsfamilie har mistet 7400 USD i årsindkomst, og der har ikke i perioden været nettovækst i jobskabelsen. Væksten i antal arbejdspladser består udelukkende af de 25 millioner jobs, der blev genskabt efter de 25 millioner, der blev tabt under Covid epidemien. Biden har ladet 7 millioner illegale migranter vælte ind over USA’s sydgrænse uden kontrol og prioritering, hvad der har ført til kaos og uhindret kriminalitet i storbyer som San Fransisco, Los Angeles og Chicago. Opinionsundersøgelser viser, at 70 procent af alle amerikanere mener, at Biden ikke bør genopstille til præsidentvalget i 2024.

Ikke desto mindre har danske medier og politikere i årevis hårdnakket opretholdt fortællingen om den driftssikre, pålidelige Biden, hvis kloge embedsførelse hilses som en velsignet kontrast til Trump, den lunefulde og ondskabsfulde magtraner. Presse og politikere sidder således fanget i deres egen fælde og kan derfor ikke få sig til at fortælle den danske offentlighed om Biden-familiens omfattende korruption, et såkaldt ’pay-for-play’ projekt, hvor udenlandske magter som Kina, Ukraine, Rusland og Rumænien har betalt Biden-familien mange millioner USD for at få audiens hos USA’s daværende vice-præsident, Joe Biden. Formanden for den senatskomité, der undersøger Bidens finanscirkus, James Comer, har på en pressekonference udtalt, at der foreligger dokumentation for at Joe Biden løj om sit engagement i familiens indkomster fra udlandet. Ifølge Comer er det ligeledes klarlagt, at Biden- familien for profit og mod amerikanske interesser solgte adgang til den daværende vice-præsident. På trods af disse hårrejsende oplysninger har Demokratiske politikere, de amerikanske medier og hele den offentlige sektor lagt en beskyttende jernring rundt om Joe Biden. Efterretningstjenesterne arbejder i dag reelt som serviceorganisationer for Demokraterne og vil sikkert effektivt kunne beskytte Joe Biden, så længe han er præsident uanset, hvad senatskomiteen måtte komme med af nye beviser. Biden ved, at han bedre kan beskytte sin familie inde fra Det Hvide Hus end udenfor. Det er derfor, at han stiller op til endnu en periode.

USA har ikke brug for drøftelser med Danmark om hverken Ukraine, den grønne omstilling eller NATO. I det store spil er lille Danmarks hjælp til Ukraine uden betydning, Biden har effektivt lukket ned for USA’s selvforsyning af fossile brændstoffer uden vores medvirken, og Mette Frederiksen optræder kun som chef-kandidat til NATO i de danske medier. Man vil ikke for tredje gang i træk vælge en generalsekretær fra et lille skandinavisk NATO-land og slet ikke fra Danmark, der har brugt de sidste 30 år på at afvikle sit forsvar. Endelig er det utænkeligt, at Tyrkiets præsident Erdogan vil godkende en kvinde som NATO-chef. Erdogan ved som god muslim, at kvinder hører til i køkkenet, i sengen, i barneværelset og altid i baggrunden og absolut ikke i en militær chefstilling.

Når Mette Fredriksen er kaldt til USA, er det fordi hun af den amerikanske regering skal belæres om, at det er mod amerikanske interesser, at vi har lagt Grønland på affyringsrampen og vil skyde øen af som selvstændig nation til en usikker fremtid. Der bor ikke flere mennesker på Grønland end i Haderslev kommune, og i USA blev man glad, da Danmark i 1953 ophævede Grønlands kolonistatus og indlemmede øen i Danmark som et amt og en integreret del af det danske samfund, som USA gjorde det med Hawaii i 1959. Det grønlandske Hjemmestyre fra 1979 og loven om Selvstyre fra 2009 var to skridt i den forkerte retning. Mette Frederiksen får i USA besked på, at USA ikke vil acceptere, at Danmark med Grønlands ny forfatning skydes af som pseudo-selvstændig nation til en mørk fremtid som kinesisk-russisk protektorat eller de facto koloni, hvilket bringer Grønland tilbage til tiden før 1953.

Besøget i Washington gør intet godt for den danske statsminister. Den danske offentlighed ved intet om hverken Bidens tiltagende demens eller hans stadigt mere omfattende korruptionssag. Men det gør Mette Frederiksen, og før eller senere kommer sandheden ud til folket. Medierne vender rundt på en tallerken og vil forarget spørge Mette Frederiksen: ” Vidste du det, da du mødtes med Biden?” Så er det vist, at statsministeren vil svare: ”Det må I nok hellere tale med Barbara Bertelsen om!”.

Den 27. maj 2023

126 Thoughts to “METTE FREDERIKSEN AFLÆGGER BESØG PÅ PLEJEHJEMMET ‘HVIDE HUS’.”

 1. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Biden og democrats har været en stor
  katastrofe for USA, og det samme har Mette F været for Danmark.
  Ligesom Lars Ulykke, DF-Tullesen og mange andre politikere. For
  de danskere som kun følger med hos MSM, lyder det måske sært
  og mærkeligt at Danmark i løbet af især de sidste 10-20 år er blevet
  et meget dårligere land at leve i, men der er sket så mange for-
  ringelser, at man kunne fylde flere tykke bøger med det.

  Og nu har regeringen så planer om at indføre WEF og WHO
  politik i Danmark. I denne uge har en delegation besøgt WHO
  for at skrive under på en aftale om at WHO fremover har ret
  til at fjernstyre det danske hospitalsvæsen og vaccine-program-
  merne. (Det minder om da man forærede serum-institutet og
  vaccine-fabrikken væk til S-arabien for ca. fem år siden)

  WHO anklages af en sammenslutning af over 100 læger for
  at være ude i noget snavs og svineri, ved at fifle med mange
  ting der har påført millioner af mennesker helbredsskader
  eller pludselig uventet død. Se dr. Campbell, dr. Philip Mc
  Millan, dr. Robert Malone, virologen Mike Yeadon.

  Dr. Campbell advarer om at massedød kan blive sat i gang
  i nær fremtid. Hos Snaphanen er der mere om regeringens
  livsfarlige politik.

  Aamunds artikler er fremragende og af meget høj kvalitet og
  sandhedsværdi. Alle burde læse dem. Sørgeligt at de danskere
  som kender Aamunds blog, ikke går aktivt til værks for at den
  bliver kendt af mange flere. Man burde uddele løbesedler
  overalt i landet. Samtidig kunne evt. fortælles lidt om at
  Titanic-Danmark er ved at synke! Og om at der er vigtige
  oplysninger også hos Hodja, Snaphanen, Youtube og Twitter.

  SE DR. CAMPBELLS NYESTE VIDEO HOS HODJA ELLER YOUTUBE.
  DER ADVARES OM AT VISSE KLIKER PLANLÆGGER ET KÆMPESTORT
  ANGREB PÅ FOLKESUNDHEDEN I DANMARK, TYSKLAND OG MANGE ANDRE LANDE.
  HERTIL KOMMER FLERE ANDRE TOTALITÆRE ANGREB!!!

  1. Fra velfærdsstat til terrorstat

   Partierne i Danmark lever højt
   på danskernes uvidenhed, og på deres naivitet og godtroenhed
   overfor massemedierne. Samt på deres selvmorderiske passivitet
   og laden stå til når politikere og lovgivere stikker knive i ryggen
   på dem og overdænger dem med hykleri og tom snak, med falske
   løfter og forræderiske svinestreger.

   Den offentlige sektor er nu omkring 7-8 gange så stor som i 1950-55.
   Men har folk fået det 7-8 gange bedre? Det har de jo ikke. De har
   nærmere fået det værre end dengang. Husmødrene er blevet hetzet
   og drevet hjemmefra, de mandlige forsørgere er blevet hetzet, ned-
   gjort, ydmyget og feminiseret, mændene er blevet lagt for had, mænd
   og kvinder er spillet ud mod hinanden, børnene er gjort til statens
   ejendom langt hen ad vejen.

   Skattetrykket er flere gange højere, demokratiet er udhulet og tæt på
   en illusion, velfærden, folkesundheden, retsstaten og infrastrukturen
   m.m. er under nedbrydning, sundhedsvæsnet er sygt og går på kryk-
   ker, forsvaret er helt væk, civilforsvaret er uden beredskab og uden
   beskyttelsesrum.

   Familierne er i stort tal blevet splittet og opløst, man har aflivet/dræbt
   en million danske børn, der er rekorder i skilsmisser og bureaukratisk
   tyranni. Der er rekorder i stress, ensomhed, konflikter og uretfærdighed.
   Aldrig før har der været så stor mistrivsel blandt børn og unge, aldrig
   før har der været så mange faderløse børn. Aldrig før har de gamle
   fået en så ussel behandling som nu. Og aldrig før er patienter og
   pårørende blevet behandlet så kynisk og så modbydeligt. Aldrig før
   har radio og aviser kørt frem med så megen hetz og så store løgne-
   kampagner. Aldrig før har der været så megen kriminalitet med vold
   og mord, røverier, skyderier, knivstik, indbrud og utryghed i gaderne.
   Men danskerne er blevet hjernevasket til at tro at der kommer nogle
   gode løsninger i morgen. Men aldrig før har fremtiden set så mørk
   og dyster ud som nu. Hvor man også er gået i gang med et aldrig
   før set pengefrås til rene vanvidsprojekter og med en meningsløs
   krig midt i Europa. En krig der ikke kan vindes, men kun lægge et
   land eller flere lande i ruiner.

   For at sikre ondskabens og dødens triumf er man, oveni alt det andet,
   også gået i gang med WEF og WHO politik og en folkeudskiftning danskerne.
   Det er et ophørsudsalg af fædrelandet og folkehjemmet. Det kan kun ende i
   kaos, elendighed og massedød.

   Christiansborg ligner mere og mere et totalt fallitbo. I enhver henseende.
   Kommunister, pampere, feminister, falske humanister, ignoranter, hyk-
   lere og fantaster har besat borgen og fører nu Danmark mod undergang.

   Mens danske massemedier fortier og forvrænger hvad der snart kan ske
   med danskerne, er der klare og ærlige oplysninger på nettet. Double Down
   News fortæller om hvad Ukraine krigen kan udvikle sig til hvis man bliver
   ved med at optrappe den. Youtube, Twitter og Snaphanen har videoer
   med beviser for at vi er inde i en farlig udvikling pga. politiske udskejelser
   og løgnepropaganda.

   Lægerne Cambell, Philip McMillan, Robert Malone, virologen M. Yeadon
   og mange flere afslører hvad WHO og WEF står for. Der er interviews med
   Klaus Schwab og Fauci der er meget afslørende. PragerU, Elon Musk, Kim
   Warming, Hodjas blog osv. er til rådighed med et væld af nyttig viden.

  2. Louise

   Spot on! 🙂

   1. Bøger og historisk viden modvirker hjernevask og fordummelse

    Så har DR igen været mikrofon-stativ
    for nogle frådende co2-fanatikere. Nogle er fra “klima-rådet”,
    nogle fra rådet for “grøn” omstilling, nogle fra Enhedslisten
    eller de Radikale. Andre er fra åndsformørkede “grønne”
    tænketanke, og andre igen er bare uvidende skolepiger der
    optræder som hysteriske aktivister, i stil med Greta Tunfisk.
    I “Guld og grønne skove” får de lov til at spille eksperter,
    selvom de ikke er andet end påståelige propagandister.
    F.eks. var der en fra “Rådet for grøn omstilling der krævede
    at vi alle skal være frontløbere for co2 bekæmpelsen. Vi skal
    alle skære ned på forbruget, fattigdom skal være det nye
    ideal, vi skal droppe al luksus, vores boliger skal være mindre,
    bøffer og flæskesteg skal bestå af plantedele, den private
    bil og lastbilerne skal betale to eller tre gange mere i afgifter,
    det er slemt hvis priserne falder, og det er fint og klogt at
    bruge hundredvis af milliarder af kroner på energi-øer og
    fugledræbend kæmpevindmøller, for ellers dør vi allesammen.
    En masse smart snak og vilde trusler, men vås og vrøvl og
    fanatisme. Fremført som videnskab, forskning og solide
    sandheder.

    Han lød som en maoist. Fra dengang Mao lancerede “Det store
    spring fremad”. Hvor bl.a. alle spurve skulle udryddes, fordi de
    spiste af kornet. Millioner af fugle blev skudt og fanget i store
    net. Så snart de var væk, begyndte den værste insekt-plage i
    mands minde. Korn og andre afgrøder blev ødelagt af store
    sværme af biller, græshopper og larver mv. Og en hunger-
    katastrofe fulgte hvor millioner af kinesere sultede ihjel.
    Parti-formanden og partiet havde bevist at de ikke havde
    forstand på landbrug.

    De danske klima-aktivister har heller ikke forstand på klima,
    co2, landbrug, el-biler, lastbiler, motorer og meget andet,
    men de fører sig frem som om de er alvidende. Og kræver
    at alle vi andre skal betale for deres skøre idéer.

    Den “grønne” omstilling er den grådige, grimme og blodrøde
    omstilling. Hvad enhver selv kan finde ud af ved at følge med
    på nettet. Læs f.eks. om foto-syntesen, solen og klima-dannelsen
    hos PragerU, Bjørn Lomborg og Svensmark, eller se Hodjas blog:
    videoer om vind og vejr rundt om på kloden.

    1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

     DR radio og tv er blevet til perverse og
     folkefjendske snakkemaskiner, reklamebureauer og løgnefabrikker som året rundt søger at fremme rabiate, fanatiske, korrupte og woke klikers interesser, på folkets bekostning.

     Onkel Reje Røvbanan er et eksempel på hvordan børne-tv er sunket ned på så lavt et plan, at man serverer en strøm af platte, syge, ulækre og klamme perversiteter for børn. Man vil
     have dem trukket ind i LGBTQ+ universet med transer, pædofile, bøsser, lesbiske, transvestitter, 575 forskellige køn osv.

     Hertil kommer hundredvis af andre tv- og radio-sygeligheder.
     I radioen agiterer man konstant for mere indvandring, mere
     co2 hysteri, mere marxisme, mere feminisme, flere el-biler,
     flere kæmpevindmøller og flere landskaber dækket af sol-
     celle stativer og metalkonstruktioner.

     Andre udsendelser reklamerer for Borgens politik, uanset
     hvor folkefjendsk den end er. Selv radio-aviserne lader propa-
     ganda fylde mere end nyheder. Propagandaen er ved at have
     samme omfang som i Sverige og Kina. Og dem som får mest
     taletid i DR er Enhedslisten, kvindesagskvinder, woke femini-
     ster, klima-tosser og dem fra indvandringsindustrien.

     Selv “vaccinationer” til småbørn har DR reklameret for via
     Søren Brostrøm. At børnene ikke har gavn af disse stik og
     at deres naturlige immun-forsvar kan blive skadet, er DR
     ligeglad med. Dr. Campbell, dr. Malone, dr. Philip McMillan
     og mange flere fortæller om uhyggelige bivirkninger hos
     Youtube, Twitter, Musk zone, Hodja, Redacted osv.

   2. NORDKOREA ER VALGT IND I WHO OG SKAL FREMOVER VÆRE MED TIL AT BESTEMME OVER HVORDAN DANSKE PATIENTER OG IKKE-PATIENTER SKAL BEHANDLES

    Nordkorea er nu med i WHOs BESTYRELSE OG DIREKTION

    Mener Mette, Ida Auken, Rosa Lund, Sofie Löhde, Lars og V-partiet
    stadig at det er en god idé at lade WHO styre hvordan vores
    sundheds- og vaccineprogrammer skal fungere?

    Det gik jo rigtig dårligt da vi i 2020-2022 lod os trække rundt ved
    næsen af WHO, Fauci og Pfizer etc. Hvad der er afsløret med
    hundredvis af vidneudsagn og videoer på Youtube, Twitter og
    andre net-steder.

 2. […] Det gælder f.eks. depopulationen, som dr. Vernon Coleman her taler med Rainer Fuelmich om. Coleman er ikke i tvivl om, at “de vil slå os ihjel,” og at det også er derfor USA/Nato er i færd med at sende os ud i atomkrig ved kun at eskalere Ukraine. Det bidrager altsammen til eugenikernes ønske om Lebensraum, hvis der kunne stryge et par milliarder i nogle paddehatteskyer over London og Berlin. Flere og flere hælder til det samme, og jeg har stadig sværere ved at afvise det, og til efteråret kommer den næste “pandemi,” så kan vi jo se, om laboratorierne har brygget noget farligere sammen end SARS Cov-2. Ganske rart at vide, hvornår pandemierne kommer, ikke sandt? Nu har vi ikke rigtigt haft nogen i 105 år. Og regeringen Frederiksen har fedtet sig ind i det hele – læs Asger Aamund i dag. […]

 3. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

  “Er vi danskere for dumme til at
  have vores eget land”? Spørges der om på Hodjas blog.
  Noget tyder på det. Efter årtiers systematisk fordummelse
  og hjernevask er den typiske vælger blevet så forvirret og
  præget af halve sandheder og evindeligt gentagne officielle
  løgne, at vedkommende igen og igen stemmer imod sine
  egne interesser. Med tab, modgang, tidsspilde og masser
  af ubehageligheder, lidelser og tragedier til følge. Man
  behøver blot betragte fejlslagne stater som England,
  Sverige, Tyskland, Venezuela og USA, hvor marxister,
  feminister og “humanister” fik al for megen medvind i
  for lang tid. I disse lande er borgerne nu ramt af både
  statsterror og hverdagsterror. Der er rekorder i overfald
  og mord, sygdom, familieopløsning og social elendighed.
  For ti år siden var der stadig tale om ret frie og trygge
  samfund. Og for 50 år siden var der tale om optimale
  samfund. Det er slut nu, og fremtiden ser ligner kaos,
  vanvid og en vision fra helvede.

  Men officielt er alt rosenrødt, og dygtige politikere
  arbejder benhårdt, ambitiøst og ansvarligt for at sikre
  danskerne en rig, lykkelig, velordnet og sikker fremtid.

  1. Prinz Valiant fra Thule

   Nu vil man af sparehensyn nedlægge et hospital i Esbjerg. Det
   betyder at de syge og deres pårørende fremover skal ud på lange
   rejser for at få behandling, eller for at komme på besøg. Det er
   en stor skandale at spare så det går ud over sygdomsramte. Man
   kunne i stedet spare på mængden af bureaukratier, f.eks. kunne
   man nedlægge jobcentrene.

  2. Prins Valiant fra Thule

   Nu vil man af sparehensyn nedlægge et hospital i Esbjerg. Det
   betyder at de syge og deres pårørende fremover skal ud på lange
   rejser for at få behandling, eller for at komme på besøg. Det er
   en stor skandale at spare så det går ud over sygdomsramte. Man
   kunne i stedet spare på mængden af bureaukratier, f.eks. kunne
   man nedlægge jobcentrene.

 4. Kirsten Olsen

  Glimrende betragtninger.
  Hverken Mette eller demente Joe i det Hvide Hus er herrer i eget hus.
  De styres begge bl.a. af oligarker, og er sat I deres position for at fremme deres interesser.

  Samtidigt er der kraftige interesser i gang med at nedbryde Vesten.
  Det er typer som Soros der lægger pengepung til og hans NGOer som BLM og Open Borders Society sørger for at skabe kaos og ødelæggelse.

  Med Trump tilbage ved roret i USA, kommer vi til at se et USA på speed.
  Dem der har set nogle af hans udsendte videoer og sidste optrædelser i medierne, må have fanget at nye tider venter USA forude.

  Hans første handling bliver at starte olieproduktionen op igen så USA bliver selvforsynende med energi.
  Han tror ikke på klimahoaxet.

  Så har han sagt, at der bliver iværksat verdenshistoriens største operation i forhold til hjemsendelse af ulovlige migranter.

  Krigen i Ukraine afsluttes på 24 timer.

  Og så har han længe talt varmt om dødsstraf.
  Mon ikke der er en del af de værste landsforrædere, der skal forbi GITMO og et militært tribunal.
  Regnskabets time venter forude.
  Flere hundredtusindvis forseglede stævninger ligger klar.

  Joe Biden og hans kumpaner begik et kup og snød sig til magten.
  Det kommer ikke til at gå stille for sig, og det er også nødvendigt at få ryddet op.
  Trump udtalte også at The Deep State vil blive tillientetgjort.

  Vi har brug for samme slags leder og oprydning i Danmark.
  Mette kan jo starte med at fjerne sig selv.
  Lad hende endelig få den toppost i NATO.
  Den organisation er alligevel snart fortid.

 5. Niels Poulsen

  Hellere et plejehjem end en sindssygeanstalt.

  Når jeg læser “Kirsten Olsens” våde drømme om Trumps forestående henrettelser af politiske modstandere, kommer jeg til at tænke på Weimarrepublikkens undergang og Hitlers magtovertagelse.

  Tilbage til virkeligheden: Biden og republikanerne er natten til søndag blevet enige om en foreløbig aftale om at hæve USA’s gældsloft. Det lyder som det samarbejdende folkestyre.

  https://www.berlingske.dk/internationalt/biden-og-republikanere-naar-foreloebig-aftale-om-gaeldsloft

  1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

   Hvis NP ikke er vild med sindssygeanstalter, hvorfor er han
   så så begejstret for Christiansborg??

   1. Niels Poulsen

    Fordi alternativet er værre.

    1. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

     Hvilket alternativ? Borgen fører en politik
     som på sigt vil ødelægge/afskaffe Danmark som danskernes
     land og folkehjem. Og som i længden vil terrorisere os og slå
     os allesammen ihjel via undertrykkelse, masseindvandring, kriminalitet, folkeudskiftning, WHO politik og totalitære eller
     marxistiske eksperimenter. Den første million danske børn
     er allerede slået ihjel blot fordi de var ubekvemme. Familie-
     politikken er en skændsel, ligesom sundheds- og ældre-
     politikken osv. er det.

     Allerede nu har man noget af et terror-regime overfor patien-
     ter som i hundredvis får den besked at de bare må lægge sig
     til at dø, fordi ventelisterne er kilometerlange. Betydelige dele
     af sundheds-væsnet er kollapset på kun tre-fem år.

     Der er også et terror-regime i gang overfor tusinder af børn
     og forældre. Mændene diskrimineres på det groveste, børn
     er komplet retsløse, familierne sjofles og udnyttes. Det så-
     kaldte familie-bureaukrati er et kommunistisk-feministisk
     system der stræber efter at opløse, splitte og tyrannisere
     familierne mest muligt.

     De gamle, de hjemløse, husejerne, lejerne, bilisterne,
     lønmodtagerne, skatteborgerne, landmændene og
     flere andre grupper udsættes også i stigende omfang for
     statslige svigt og overgreb. Og der er covid- og co2 hyste-
     riet og tyranniet som bygger på forfalsket videnskab.
     Og med inflation og kunstige kriser chikaneres en stor
     del af befolkningen. NP fatter ikke hvad der foregår.

     1. Niels Poulsen

      Det er imponerende, som du kan skyde med spredehagl uden nogensinde at ramme plet.

      Du ser verden gennem et troldspejl som i HC Andersens Snedronningen.

    2. Nielsen

     Intet kan være værre, end at nogen bestemmer over dig!

  2. Michael Andersen

   Ingen mur. . . ingen amerikanske værdier.

   Landet med verdens mest ligefremme og fantastiske forfatning fortsætter farcen i Washington DC.

  3. Nicolai E

   Troll

 6. P. Skov

  Stadig mere forbløffende … Aamund sluger tilsyneladende samtlige udokumenterede smædekampagner og konspirationsteorier fra den højreorienterede del af USA’s medier og bringer dem uhæmmet videre. Hvorfor mon?

  Biden er en ældre herre, og ind imellem kan han tabe tråden, Men selv uden teleprompter er han hovedsagelig skarp, det viser videoklip jævnligt. Dygtig ledelse handler i øvrigt om, hvorvidt man kan tænke langsigtet og strategisk, omgive sig med kompetente folk, få folk til at samarbejde og uddelegere. Men da man i valgkampen ikke kunne finde meget andet at sætte en finger på, valgte republikanerne at iværksætte en barnagtig smædekampagne om, at Biden skulle være dement. Den bringer Aamund lystigt videre.

  Skal vi ikke lige nævne, at arbejdsløsheden i USA er den laveste siden 1969? Der er sket en omfordeling fra rig til fattig. Medicinpriserne er for eksempel kommet ned. Infrastrukturen er under genopbygning. Adskillige bipartisan lovpakker er vedtaget. Et rekord antal dommere er blevet godkendt i kongressen. Inflationen er høj – som i alle andre lande – hvilket også er et resultat af de penge, man sprøjtede ind i økonomien under coronakrisen.

  Udlandsgælden steg under Trump til uanede højder. Pudsigt nok stiger den, når republikanerne er ved magten, for da slår de om sig med penge, fx på skattelettelser til de rige. Det er jo altid populært blandt vælgerne at bruge penge. Når republikanerne så kommer i opposition, har de travlt med at stoppe forbruget. Når man ser på, hvilke sociale ydelser, de er villige til at ofre på alteret, forfærdes man.

  Comers udtalelser om Biden familien er aldeles udokumenterede påstande. Comer har påstået, at han havde “whistleblowers”, men da man gerne ville høre på dem, var de pludselig “blevet væk”. Han kunne ikke komme i kontakt med dem. Der er ikke fremlagt et eneste bevis – kun Comers påstand om samme. Kunne det tænkes, at han lyver? Hvorfor fremlægger han ikke bare sine beviser? Aamund skulle holde sig for god til at viderebringe den slags ukritisk.

  Hvad Hunter Biden har bedrevet er sagen uvedkommende. Spørgsmålet er, om Joe Biden har været involveret, og det har vi heller ikke set nogen beviser for.

  Kriminaliteten er faktuelt vokset mere i republikanske stater og landdistrikter, end i demokratiske storbyer. Tankevækkende, at dette er en republikansk mærkesag, ikke?

  Jeg ved ikke, om jeg skal le eller græde over dette indlæg. Jeg vælger at ryste på hovedet.

  1. Træt

   P. Skov er altid god for en gang satire, hvor alt vendes på hovedet.

   1. Der var engang et yndigt land

    Een tosse kan fremsige mere nonsens
    end ti viise orker at svare på. Og her står vi endda overfor to tosser.
    Og om lidt kommer måske en tredje eller fjerde til. Og tosserne er
    heller ikke interesseret i en debat. Deres eneste interesse er at af-
    spore og forvirre debatten. Fordi de lever i ideologiske fantasibobler
    hvor sandheder og realiteter kun forstyrrer og er til besvær.

    1. Hvor er vi på vej hen?

     Det eneste NP og PS véd om USA, er hvad
     de har hørt i radio og tv og læst i Politiken.
     De tror de véd en masse, men i realiteten ved de
     ingenting. De evner kun som to papegøjer at gengive
     hvad nogen har sagt til dem. Egen tænkning og over-
     vejelse er der intet af.

  2. Michael Andersen

   Går man til roden af problemerne, finder man hver gang variationer over samme tema: politikeres indblanding og offentlige aktiviteter, hvor nogen sikrer sig et ”cut” – uden at der bidrages.

   Retningen både her og der, lægger op til en visionær gave til præsidenten.

   KEJSERENS NYE KLÆDER med regnbuefarver, trans’er og brun kulør.

  3. Nicolai E

   Du er sku da helt væk mand… det jo sygt alt det TDS vrøvl du vælter ud med… helt utrolig grad af selvretfærdig hjernevask at bevidne… gosh oh herre jemini

  4. Nicolai E

   Lidt skæg analogi til at sandfærdigheden i pskov fætterens gentagne forvrøvlede indlæg er at sammenligne med en by i Rusland…:
   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pskov

 7. Flaben Fræk

  Det bliver sgu et spøjst ensemble, når to skyggepolitikere mødes i Washington til en absolut intetsigende jamsession – Forkvinden for træblæserne (kontrafagot) og en utæt sækkepibe – Kan det blive værre? Gosh!

  1. Niels Poulsen

   “Kan det blive værre?”

   Ja, når Trump lander i sin helikopter-eskadrille i Kyiv til tonerne af Valkyrieridtet for at forhandle fred med Putin og Wagnergruppen. Uden om NATO og EU.

   1. Nicolai E

    Troll

 8. Kommunisme/nazisme/islamisme har ødelagt mange millioner menneskers liv

  Når NP, PS og HP skriver som de gør, er det fordi
  de ikke kan få øje på de enorme skandaler i hverken USA eller Danmark.
  Det vrimler med skandaler, ulykker, katastrofer og mistænkelige dødsfald.
  Men de tre ser dem ikke. De er tydeligt stærkt synshæmmede, hvis ikke
  stærblinde. Men hvad forhindrer dem i at skaffe sig briller eller behandling?

  Derefter kunne de lige som vi andre studere Tom Mosers data om co2 og
  klimadannelsen. (The heartland Institute)

  Eller nettets, Hodjas og Snaphanens hårrejsende videoer og artikler om
  masseindvandring og psykotisk politik samt feministiske og woke be-
  vægelser som LGBTQSPP+, regnbuerne, transerne, metoo, kvinfo, BLM
  og andre ekstreme sekter.

  Eller Elon Musks afsløringer af WHO, WEF, Bill Gates, Soros og Biden mv.
  (Twitter/Musk zone). Youtube og Redacted med Clayton Morris har noget
  om planer om massemord på 50-80% af landenes befolkninger.

  Klaus Schwab fra WEF siger i interviews at ejendomsretten skal fjernes,
  at fattigdom, spisning af insekter og tvangs-vaccinering vil gøre alle
  mennesker lykkelige eller happy. (Kan det blive mere rablende?)

  Eller Douglas McGregor om Ukraine-krigen, Doble Down News om en
  1.2 trillion plan to kill 90 eller 100% af menneskeheden. Og der er
  masser af videoer om galskaben 1914-18, om nazisternes terror og
  massemord 1933-45, om “demokraternes” smadring af USAs økonomi
  og retssikkerhed etc.

  1. Niels Poulsen

   Hvornår bliver de ofte gentagne skrækvisioner til noget? Jeg er efterhånden ved at være træt af at vente. Jeg kunne godt tænke mig en insekt-menu a la Klaus Schwab som på en af de eksklusive restauranter.

   1. Nicolai E

    Troll

 9. Niels Poulsen

  Michael Andersen skriver i en kommentar: “Ingen mur … ingen amerikanske værdier.”

  Ronald Reagan kunne ikke være mere uenig. Tillad mig at bringe et længere citat fra hans sidste tale som præsident, som omtales som et “love letter to immigrants”:

  We lead the world because, unique among nations, we draw our people — our strength — from every country and every corner of the world. And by doing so we continuously renew and enrich our nation. While other countries cling to the stale past, here in America we breathe life into dreams. We create the future, and the world follows us into tomorrow. Thanks to each wave of new arrivals to this land of opportunity, we’re a nation forever young, forever bursting with energy and new ideas, and always on the cutting edge, always leading the world to the next frontier. This quality is vital to our future as a nation. If we ever closed the door to new Americans, our leadership in the world would soon be lost. (…)

  It is bold men and women, yearning for freedom and opportunity, who leave their homelands and come to a new country to start their lives over. They believe in the American dream. And over and over, they make it come true for themselves, for their children, and for others. They give more than they receive. They labor and succeed. And often they are entrepreneurs. But their greatest contribution is more than economic, because they understand in a special way how glorious it is to be an American. They renew our pride and gratitude in the United States of America, the greatest, freest nation in the world — the last, best hope of man on Earth.

  https://www.youtube.com/watch?v=2R8QxCD6ir8

  1. Michael Andersen

   Man genkender radikal ekstremisme på manglende handling overfor indvandring, kriminalitet, knivstikkerier, voldtægter, svindlerier og fiaskoerne med skolen, som også er påført danskerne.

   28. maj er international mensesdag, men derfor behøver Hr. NP vel ikke farve alt rødt.

   1. Nicolai E

    Skål til radikale friblødere og andre røde bolsjevikker… helvedessejre, det kan de sgu…

  2. Nicolai E

   Troll

  3. Privatdetektiven

   Niels Poulsen manipulerer. Der er to slags immigranter i USA.
   Dem som kom fra Europa for 80-150 år siden, og så de immigranter
   som nu strømmer ind sydfra. Det var de første immigranter som
   Reagan talte om. NP er forvirret, eller er en professionel kværulant.

 10. E. Frederiksen

  CHRISTIANSBORGS POLITIK……
  “Men officielt er alt rosenrødt, og dygtige politikere
  arbejder benhårdt, ambitiøst og ansvarligt for at sikre
  danskerne en rig, lykkelig, velordnet og sikker fremtid.”
  Her må grines HA HA HA

 11. Nicolai E

  Jeopardy… hvad er Build Back Better / Great Reset…?

  1. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

   Vil foreslå at man går højere op i tråden og læser om
   hvordan DR radio og tv tager pis på os allesammen.

   Vil også foreslå at man holder op med at bruge tid på NP, PS og HP,
   for de er kun ude på at spilde vores tid med endeløst vrøvl. De påstår
   hvadsomhelst for at gøre sig interessante, eller for at jage læserne væk
   fra Aamunds oplysende artikler.

 12. Niels Poulsen

  Michael Andersen skriver: “28. maj er international mensesdag, men derfor behøver Hr. NP vel ikke farve alt rødt.”

  Tak, Michael

  Når din uvidenhed om amerikanske værdier bliver udstillet af den tidligere republikanske præsident Ronald Reagan rørende tale om immigrationens helt grundlæggende betydning for USA’s storhed, begynder du at tale om menstruation!

  Xenofobi og misogyni går ofte hånd i hånd hos den yderste højrefløj.

  Venligst

  1. Træt

   USA blev bygget på hårdtarbejdende analfabeter fra Guatemala

   1. Privatdetektiven

    Niels Poulsen manipulerer. Der er to slags immigranter i USA.
    Dem som kom fra Europa for 80-150 år siden, og så de immigranter
    som nu strømmer ind sydfra. Det var de første immigranter som
    Reagan talte om. NP er forvirret, eller er en professionel kværulant.

    1. Niels Poulsen

     Det er historieforfalskning. Ronald Reagan var modsat dig og dine mange falske identiteter ikke racist.

     En af hans første handlinger som præsident var at sørge for, at illegale immigranter fra bl.a. fra de latinamerikanske lande fik opholds- og arbejdstilladelse i USA.

     A few months into his presidency, Ronald Reagan issued a “Statement on United States Immigration and Refugee Policy” in which he outlined his goals to continue America’s tradition of welcoming people from other countries (…)

     He called for the millions of undocumented “illegal immigrants” present in the country to be given recognition and a path to legal status (…)

     On Nov. 6, 1986 Ronald Reagan signed the Immigration Reform and Control Act of 1986, the most far-reaching immigration law passed during his presidency. The Act’s most significant effect was that it allowed immigrants who had entered the U.S. illegally before Jan. 1, 1982 to apply for legal status, provided they paid fines and back taxes. This provision — which Reagan himself referred to as “amnesty,” allowed around 3 million immigrants to secure legal status (…)

     Between 1980 and 1990 — a span that included the eight-year Reagan administration— the foreign-born population of the U.S. increased from 14.1 million to 19.8 million. This change included 4 million more Latin American-born residents and 2.4 million more Asian-born residents …

     https://www.boundless.com/blog/reagan/

     Et af de fornemmeste eksempler på filosofien bag Ronald Reagans kærlighedsbrev til immigranterne er Steve Jobs, grundlæggeren af Apple med dets verdensomspændende teknologiløft. Han var søn af en syrisk indvandrer i USA.

     1. Træt

      Reagan bejlede også til de fantastiske kristne, som fik alt for stor magt, og blandt andet fik sat en stopper for børnebegrænsningsprogrammer i shithole countries, fordi de er modstandere af alle former for valid seksualundervisning og kendskab til prævention for unge under 21 år.
      Som Schlüters eftermæle i al væsentlighed er at have sat turbo på indvandringen, bør Reagans og også indbefatte at have sat turbo på befolkningseksplosionen i den tredje verden.
      Demokraterne tog ved lære af ham og satsede 100% på uforsonlige venstreekstremister

   2. Niels Poulsen

    “USA blev bygget på hårdtarbejdende analfabeter fra Guatemala.”

    Det er forunderligt, at efterkommere af den højtudviklede mayacivilisation i dag arbejder i servicebranchen i Californien og Florida. Vi kan ikke alle sammen være universitetsuddannede og arbejdsløse.

    1. Gud bevare Danmark

     Som dronningen siger i nytårstalerne..

     Det moderne USA, fra 1800 og opefter, blev vel først og
     fremmest bygget op af europæere. Dem fra Guatemala fyldte
     vist ikke meget i det store billede.

     Hvad Reagan angår, var det jo slet ikke bare ham der styrede
     udviklingen i Afrika osv. Det var nok mere de mange pladder-
     humanister som har fyldt Afrika med astronomiske beløb som
     af høvdinge og politiske grupper først og fremmest blev brugt
     til luksus til dem selv, til palæer og dyre biler, til indkøb af
     kanoner, tanks, maskingeværer, landminer, pigtråd og andet
     der kunne bruges mod den øvrige befolkning, hvis de fik idéer
     om at de skulle også skulle leve luksuriøst.

     De astronomiske beløb kom ikke fra pladderhumanisterne,
     men fra skatteborgere der blev brandskattet. Resultatet ser
     vi nu hvor en halv eller hel milliard afrikanere er på vej til
     Europa for at leve det gratis frie liv på europæernes bekostning.
     Noget som alle røde, rødblå og blårøde partier går ind for. Blot
     hør på Rosa Lund, Hvelplund, Lars Fadøl, Stine Bosse, SF og
     DD osv.

     1. Niels Poulsen

      Til din oplysning ligger Guatemala ikke i Afrika, men i Mellemamerika.

      Det er et af mange eksempler på, at debatten er asymmetrisk. Dit vidensniveau er for lille, og det er også derfor, at du er et nemt offer for konspirationsteorier.

     2. Jørgen Jørgensen

      Ingen her har skrevet at Guatemala ligger i Afrika.
      Alligevel skriver NP at vi andre uvidende og nemme
      ofre for kon-teorier, når vi ikke engang véd hvor
      Guatemala ligger i Mellemamerika. Men det er
      da grebet ud af luften, når ingen har udtalt sig
      om beliggenheden.

     3. Træt

      https://www.guttmacher.org/gpr/2015/06/global-gag-rule-and-fights-over-funding-unfpa-issues-wont-go-away

      Fra dengang hvor de venstresnoede ikke var imod at begrænse fødslerne i udviklingslande.
      United Nations’ Family Planning Agency UNFPA

      Reagan havde brug for de kristne fanatikeres stemmer, derfor sabotagen af familieplanlægningsprogrammer og han købte “the spics'” stemmer ved at gøre illegale immigranter til amerikanske statsborgere.

 13. Michael Andersen

  Vi lever i en vanskelig tid præget af den absolutte frisættelse, som vores forældre og bedsteforældre har insisteret på. En frisættelse der burde have været friheden til at tænke selv, hjulpet af passende værktøjer. Så havde der i debatter været kilder, argumenter, ræsonnement og selvransagelse.

  I stedet er der kun løse radikale tvangstanker og dem er der masser af.

  1. Trumps forestående henrettelser af politiske modstandere?
  2. Biden er en ældre herre. Men selv uden teleprompter er han hovedsagelig skarp, det viser videoklip jævnligt.
  3. Arbejdsløsheden i USA er den laveste siden 1969.
  4. Der er sket en omfordeling fra rig til fattig.
  5. Infrastrukturen er under genopbygning.
  6. Inflationen er høj, et resultat af de penge, man sprøjtede ind i økonomien under coronakrisen.
  7. Udlandsgælden steg under Trump til uanede højder.
  8. Comers udtalelser om Biden familien er aldeles udokumenterede påstande.
  9. Hvad Hunter Biden har bedrevet er sagen uvedkommende.
  10. Kriminaliteten er faktuelt vokset mere i republikanske stater og landdistrikter, end i demokratiske storbyer.

  Frisættelsen blev til friheden til små og store løgne. Samt til opfindelsen af egne sandheder som der ikke magtes at stille spørgsmål til.

  Problemet er børn der er blevet voksne i “Hvad synes du selv?” demokratiet.

  1. Privatdetektiven

   Ja, NP og PS forsøger at gøre Aamunds blog til en
   net-vis der mest reklamerer for røde tankesæt og forskruede holdninger.
   De to er flittige til at fremsætte alle mulige postulater om alt muligt.
   De ti eksempler på påståeligheden ovenfor, viser hvordan de fordrejer
   alt, og lyver ubesværet om alt muligt. Ligefrem at gentage deres vrøvl
   over ti punkter, er måske ikke særlig smart eller konstruktivt, men ok,
   så lad gå for denne gang.

   Den absolutte “frisættelse” der er sket,
   er IKKE noget som forældre og bedsteforældre generelt
   har insisteret på. Det er radikale og marxistiske sekter og feministiske
   kliker der har ønsket at skabe en rabiat, woke, hæmningsløs, hensynsløs,
   ufolkelig og udansk kultur hvor alle normer og traditioner skulle udskif-
   tes med røde “værdier”.

 14. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

  Nu er det her jo et dansk debat forum.
  Så måske burde vi koncentrere os om hvad der sker i vores eget samfund,
  i stedet for at kloge os på fjerne lande og en fjern fortid. Vi har ingen
  indflydelse på USAs politik, så hvorfor spilde en masse krudt og
  tid på lange engelske tekster afkopieret fra nettet?

  Det som først og fremmest skal have vores opmærksomhed, er vel den
  snigende ødelæggelse af vores eget land. Om et år eller to kan vi blive
  udsat for en ny kunstig “pandemi” og nye restriktioner, nedlukninger
  og “vaccine”-krav. Og der er udsigt til et voldsomt stigende skattetryk,
  store pensionsforringelser og hårde påbud til boligejere og lejere.
  Derimod er der ingen udsigt til forbedringer af sundhedsvæsnet,
  ældreplejen eller den sociale velfærd. Næsten tværtimod. Og krimina-
  liteten vil nok blive en endnu større plage.

  Og nu vil Mette F og Lars L R så bruge endnu flere milliarder på at
  sende granater, bomber, raketter og andet udstyr til Ukraine. Man
  vil bruge over 20 milliarder på krigsmateriel der kan slå russere ihjel.
  Samtidig er der praktisk taget intet forsvar tilbage i Danmark. Hverken
  forsvar af grænserne eller byerne. Og af brugbare beskyttelsesrum
  til danskerne er der NUL. (Kun dronningen og ministrene er der tænkt
  på)

  Hvis krigen i Ukraine løber løbsk, vil Rusland betragte Danmark som et
  oplagt bombemål, da en udmelding fra Moskva siger at Danmark op-
  træder som en fjendtlig nation. På Youtube forklarer flere militær-
  eksperter at der er en stigende risiko for 3. verdenskrig.

  Over 20 milliarder til krig i Ukraine, til nødstedte danske patienter,
  voldsofre og boligejere/lejere mfl. ingenting, udover fugle på taget.
  Burde vi ikke tale mere om det end om fortiden i Afrika og USA?

 15. Privatdetektiven

  Lidt ændret udgave

  Ja, NP og PS forsøger at gøre Aamunds blog til en
  net-avis der mest reklamerer for røde tankesæt og forskruede holdninger.
  De to er flittige til at fremsætte alle mulige postulater om alt muligt.
  De ti eksempler på påståeligheden ovenfor, viser hvordan de fordrejer
  alt, og lyver ubesværet om alt muligt. Ligefrem at gentage deres vrøvl
  over ti punkter, er måske ikke særlig smart eller konstruktivt, for vi
  er allerede overfodrede med deres dumstædige nonsens, men ok,
  så lad gå for denne gang.

  —–

  Den absolutte “frisættelse” der er sket,
  er IKKE noget som forældre og bedsteforældre generelt
  har insisteret på. Det er radikale, marxistiske sekter og feministiske
  kliker der har ønsket at skabe en rabiat, woke, hæmningsløs,
  hensynsløs, ufolkelig og udansk kultur hvor alle normer og
  traditioner helst skal udskiftes med røde “værdier”.

  DR arbejder hver dag på at fremme denne ufolkelige, udanske
  og blodrøde kultur. Som risikererat udvikle sig til afrikanisering
  og islamisering tilsat svenske tilstande plus WEF og WHO tyranni.
  Og med statsbankerot og landsdækkende blodige konflikter som
  slutresultat.

  1. Michael Andersen

   Naturligvis og tak.

   Det er tilsyneladende et vilkår med totalitære teknokrater der ønsker at tilfredsstille deres grådighed.
   Havde man villet det gode i 90erne, var det muligt. 90ernes informationsteknologi kunne have flyttet os i en bedre retning. I stedet valgte nogen at give os propagandasamfundet. Det bygger kunstig intelligens videre på.
   Fordi beslutningstagerne i fortiden manglede dømmekraft, kommer fremtiden til at handle om tillid. Tyrkerne har tillid til Erdogan, amerikanerne har tillid til Trump og danskerne har tillid til Støjberg.

   Det vil fylde at beskrive hvilke politikere danskerne ikke har tillid til.

   1. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    Det har nu desværre vist sig at Støjberg kan vi heller ikke have tillid
    til. Erdogan vandt valget med ret få stemmer, og var det et valg som
    var helt efter bogen? Hans modkandidater fik ikke nær så megen
    taletid i tv som Erdogan. Der er utvivlsomt et flertal for Trump, men
    får det nogen betydning når democrats sidder på magtapparatet?

    Asger Aamund, Steen Raashau, Rossmann, dr. Cambell, Trumf Es,
    Hodja, dr. Malone, Tucker, Yeadon og Tom Moser mfl. fortjener
    tillid, men på Borgen er der næsten ingen man kan stole på. Og
    DR og de andre medier manipulerer os året rundt. De er mere
    fjender end venner.

 16. Piotr

  @ MA.
  “Tyrkerne har tillid til Erdogan, amerikanerne har tillid til Trump og danskerne har tillid til Støjberg.” Er enig i 2/3 af dit skriv.

  At tyrkerne har tillid til Erdugal, skyldtes den generelle karakter, at tyrkere er korrupte! Når deres diktator åbenlyst er korrupt, kan de letter selv være det. De ligger som de har redt.

  For majorteten af amerikanerne er det krystalklart at DNC/ FBI/Hilary & den senile
  Joe B. havde held med deres kup, ved valget i November 2020. Trump er derfor klar favorit til at vinde valget i Nov 2024.
  Majoriteten af Amerikanerne er udmærket klar over, at hvis de vil redde USA og selv overleve, uden en recession som i 30erne, et Trump eneste mulighed.
  Hvis DNC fusker med valget igen, bliver der borgerkrig i USA!

  OG Støjberg, jamen, det er jo “tomme tønder buldre mest”. Parti uden substans.
  Jeg tror ikke mange danske vælgere tror på eller har tillid til denne vindbøjtel.
  Som 99.9% af kolbøtterne på hoPPebOrgen har Støjbeg/DM kun en (1) interesse.
  At blive genvalgt!
  Støjberg fik en masse gæve jyder til at stemme på DM p.gr.a. at hun smart spillede på den uretfærdige dom i rigsrets-sagen mod hende.
  Mange troede på lidt forandring med DM, men det er endt med en fæl fuser.
  Så nu kan Støjberg samt hendes udbrændte kolleger fra DF, sidde og pille sig i navlen eller andet sted, de næste 4 år, indtægten er sikret! (jaja, Skårup bjæffer lidt iblandt, “who cares”).

  OG, MetteFUSK & LarsL0Rt er igang med at køre vores fædreland i sænk, ud over afgrunden, alt imens de begge rejser verdenen rundt for at sikre sig en fed tjans, til, når Danmark er blevet overtaget af WEF/EU& NWO med muslimsk styre & sharia-lovgivning.

  Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

 17. Hvor er vi på vej hen?

  IFLG. NY OPINIONS UNDERSØGELSE er 66%
  af amerikanerne nu utilfredse med Biden.
  41% betragter ham som en katastrofe, og 25%
  mener han er uduelig. Og 4 ud af 5 vil ikke
  stemme på Biden, men på Trump. Altså 80%
  foretrækker Trump. Man kan høre Trumps
  nyeste tale på Youtube.

  Der er også videoer om risikoen for atomkrig.
  En militærmand og flere kulturpersonligheder
  betegner de politiske ledere i Berlin, Paris,
  London og Washington som forskruede typer
  der mangler realitetssans og jordforbindelse.
  Biden og Rishi Sunak kaldes ignoranter og fantaster.

  Hos Snaphanen er der en video “Vaccine”-ofre vi
  aldrig hører om”, selvom der er tusinder af dem.

  1. Niels Poulsen

   Det er et indlæg, som meget godt illustrerer den yderste højrefløjs våde drøm om en verden regeret af Trump og Putin.

   1. Nicolai E

    Troll

    Der er skide skægt når myndigheds-ekstreme demagog bolsjevikker af den røde perfid-klamme slags betegner ganske almindelige konservative fornuftige mennesker som “den yderste højrefløj”…. ha, så ved man da nok hvad klokken er slået såfremt man skulle være i tvivl…
    Det er lige præcis perfide klamme dumme-svin-typer som dig der i slutningen af 1800 tallet rendte rundt i Rusland og spillede progresivister, og det gik jo som bekendt rigtig godt… FLOT !!

    1. Niels Poulsen

     Hellere være progressiv i det formørkede russiske feudalsamfund end at dræbe kvinder og børn i Ukraine eller storme parlamentet i USA som Putin og Trump.

     Putins Rusland er i øvrigt en efterfølgerstat til Sovjetunionen. Hans mål er at genvinde territorierne, som gik tabt i forbindelse med Sovjetunionens sammenbrud. Han mener, at Ukraine er en sovjetisk opfindelse. For nylig blev der delt en video på de sociale medier, hvor Putin betragter et gammelt kort fra det 18. århundrede (var det vist). Han glæder sig over, at Ukraine ikke er med på kortet. Men alvorlig sygdom (Parkinson og knoglemarvskræft) må have gjort Putin blind som en muldvarp, for Ukraine var gengivet på kortet!

     Ifølge Folkeretten er Ruslands angreb på Ukraine ulovligt. Der er en international arrestordre på Putin for krigsforbrydelser. At Trump ikke anerkender den internationale retsorden og på egen hånd vil forhandle en deling af Ukraine med krigsforbryderen Putin – hen over hovedet på den ukrainske regering, FN, Nato og EU får det til at løbe koldt ned ad ryggen på en og mindes Chamberlains München-aftale med Hitler.

     Hvis man er tilhænger af Trumps og Putins dystre og ulovlige verdensorden, så kan man ikke kalde sig for konservativ, men må finde sig i at blive rubriceret som tilhørende det yderste højre.

     1. Nicolai E

      Troll

      …og det forestiller du dig at vide noget som helst om… oh my god…

      Her ser vi Nuller Pølsen fuldstændig styret af sin åh så varme ideologiske progressive mavefornemmelse som en lille naiv gymnasietøs der for gud ved hvilken gang fremstiller ham/hen/det som det på-hovedet-vendende fjols han/hen/det vitterligt er.

      Psst, Nuller Pølsen HAR vel lagt mærke til at de sorte-onde-konspirationsteoretiske-yderstehøjere kommentatorer her på sitet rent faktisk advokerer for det demokrati der er ved at blive frataget de vestlige befolkninger. Direkte demokrati, folkeretten, folkestyre… ring any bells ? Nå nej, det gør det ikke, det er jo meget meget sjovere at digte på-hoved-vendte polemikhistorier så Nuller Pølsen rigtig kan komme ud over rampen som perfid bolsjevikradikal udskamningsentusiast.

      PS. “tak” for at indrømme at du blot er endnu en arbejdsløs akademiker… det forklarer en del… ha

      Nå, bare glem det, du er alligevel fortabt og dum at høre på.

     2. Niels Poulsen

      Jeg skal ikke kunne afvise, at personer med Tourette som eksempelvis Nicolai E og Piotr er demokrater — lige indtil valgresultatet foreligger.

      Derefter sviner de demokratiet til med beskyldninger om valgsvindel afbrudt af tics med obskøn tale.

     3. Michael Andersen

      Hr. NP overser utilfredsheden over at politikerne svigter den offentlige samfundskontrakt og lader økonomien styre af boligspekulation, dårlige grønne løsninger og spilder 37 milliarder på en udenlandsk krigsfond. Det er på tide at politikerne sætter danskerne først.

      Danskerne først!

     4. Nicolai E

      Følg dog med i virkelighedens verden din stud…
      Og ja, jeg er med overlæg virkelig grim i min mund overfor sådan nogen som dig… en naturlig følge af den yderste ondskab du og dine røde socialist bolsjevikker kolporterer ved konstant at søge at smadre alt i samfundene der er godt for menneskene og de kulturer der nu er.
      Folk som dig er farlige…!!!
      Det har I altid været med millioner af døde til følge…
      Så væn dig til at dine selvretfærdige radikale akademiker synsninger bliver banket ned for I fortjener al den modstand der kan ligge på jeres små svage smalle skuldre… for hårdt…!!

      Nå, nu gider jeg ikke bruge mere tid på Nuller Pølser…

 18. Ole Madsen

  Jeg læser med interesse og fornøjelse Asger Aamunds artikler, og glæder mig over at han tør og gider sige nomenklaturaen midt imod.

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Vil foreslå at man skriver HVEM
   i tråden ens svar er rettet til !!!

   Hvad de tre tosser angår, NP, PS og HP angår, svarer de altid udenom, eller slet
   ikke, når man fanger dem i at vrøvle eller lyve. Eller hvis man påviser at co2 hysteriet
   bygger på meget tvivlsomme påstande, at WHO og WEF er farlige for folke-
   sundheden, at “pandemien” og “vaccinerne” nok var en kynisk “manøvre” hvor grådighed og magt-stræb spillede en stor rolle….eller hvis man foreslår dem at
   søge andre kilder til viden end MSM, så himler de op om at andre kilder virker
   fordummende, fordi de læger, virologer, analytikere, nobelprismodtagere, kultur-
   personligheder, filosoffer, forskere og whisleblowers osv. der lægger oplysninger
   frem, bare er en samling konspirations-teoretikere. De er så store kujoner at de
   end ikke tør se efter om der måske kan være noget interessant udenfor MSM’s
   ensrettede propaganda-verden.

   De er så primitive eller hjernevaskede at de ikke kan forestille sig at der udenfor
   deres røde univers kan være noget viden af værdi. De tænker kun i floskler,
   postulater, slagord og officielle/marxistiske “sandheder”. og de er åndeligt
   formørkede, blinde og døve når det drejer sig om den katastrofale politik
   som er ved at forpeste og ødelægge tilværelsen for hundredtusindvis af
   danskere.

   Christiansborgs politik består efterhånden ikke i ret meget andet en skuespil,
   løgn, svindel, hykleri og humbug.

   Det fatter de tre overnaive tumper ikke en lyd af. For dem er der ingen hyklere, pampere eller tåber i partierne og medierne. De er overbeviste om at
   ministrene altid gør deres allerbedste for at alle danskere får en god og tryg
   fremtid. De tror på alt der kommer ud af radio- og tv-apparaterne. Selvom det
   er bevisligt at der til flere og flere danskere kun er en stresset, grim, trist, ufri, smertefuld, ensom og sørgelig fremtid. Netop fordi samfundet bevæger sig i
   en blodrød totalitær retning.

   At MSV-regeringen og partierne giver Fanden i danskerne, som Hedegaard
   skriver om hos Hodja, har de 3 støjsendere ikke opdaget.

   1. Piotr

    @ “Danmark er et misrøgtet og misregeret land”
    @ Nicolai E.
    @ MA.

    Samme kryp gemmer sig bag de 3 synonymer NP, PS & HP!

    “Hennerne” de 3 Trolls, NP, PS & HP, støtter klart den fascistiske agenda, der breder sig i den vestlige verden.
    Jeg opfatter hen, alle som fascistiske, idet hen har fremsat trusler om likvidation af anderledes tænkende(wow).

    De er derudover kanonføde for den liberale-feministiske-venstre fløj i DK, hvis eneste mål er at få fædrelandet kørt bankerot, godt hjulpet af det pt. sidende regime.
    Alene den “røde omstilling” vil værre katastrofal for fædrelandet.

    Hen tror åbenbart, at hen kan konfiskere folks frihed uden at det skulle få konsekvenser. I løbet af 5-7 år vil vi få resultatet af denne fascistiske agenda, i form af et opgør, der vil være bestemmende for, om vi igen kan ånde frit.
    Valget i USA Nov.24 vil være en klar indikator for, hvordan det vil gå i Europa.

    Pronomenet hen? = en hybridkønnet personage uden indhold.

    Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

 19. Henrik Pedersen

  Aamunds skriverier er både provokerende og intelligent analyserende. Jeg læser dem med stor fryd.

  Det er samtidig tankevækkende at 83-årige Aamund analyserer 80-årige Bidens kognitive evner.

  Pt. bestyrer Aamund en blog med ca. 15 aktive deltagere, hvoraf ca. 80% er rablende konspirationsteoretikere – mens Biden leder et land med ca. 350 millioner indbyggere.

  Livets veje er i sandhed uransagelige!

 20. Niels Poulsen

  Det er en udmærket ide at holde konspirationsteoretikerne og antimyndighedsekstremisterne til ilden, så de ikke begår kriminalitet.

  Derudover får man et gratis indblik i det patologiske sind, som man ellers kun ville få som psykiater.

  Hvad jeg tager med mig fra denne debat: Den yderste højrefløj bifalder Putins drab på kvinder og børn i Ukraine og Trumps storm på de folkevalgtes forsamling i USA. De ønsker en ny og mørk verdensorden, hvor Putin og Trump regerer uden om FN, Nato og EU. De mener, at Guatemala ligger i Afrika, og at Ronald Reagan var marxist. Endelig tyder det på, at Tourette er et udbredt fænomen blandt de højreradikale, som det ses af deres ofte gentagne socialt uacceptable og obskøne formuleringer 🙂

  1. Michael Andersen

   Trump håndhævede NATO-aftalens 2 % og nogle lande efterbetalte milliarder til USA.
   Europæiske progressive har siden 90erne taget skattemidler fra forsvaret til indvandring. Skatteyderne bøder for en fejlslagen indvandrer og forsvarspolitik.

   Personer der slår ud på venstreorienteret autoritarisme erklærer ofte enhver for at være gammeldags som modsætter sig progressive værdier og stræber efter at undertrykke ytringsfriheden for at regulere konservative overbevisninger og støtter brugen af vold for at nå politiske mål.

   Progressiv og venstreorienteret politik koster dyrt. Venstreekstremisme koster friheden.

   Venstreekstremisme forbindes med toksiske, psykopatiske tendenser og narcissisme, ifølge en ny undersøgelse der er offentliggjort i tidsskriftet Current Psychology. (Nypost 25/5)

 21. Ivan Dybdal

  For at følge tankegangen i forrige indlæg: Snart bestyrer Aamund en blog med kun 3 deltagere, de 3 Trolls, NP, PS & HP 🙂

  1. Niels Poulsen

   Hellere troll end racist 🙂

 22. Træt

  Taktikken fra det trehovede uhyre er at fremprovokere udsagn, der med dets onde vilje kan tolkes som trusler, og bruges som påskud til at få bloggen lukket.
  Det lykkedes for Niels Nul på 180 grader.
  Uriasposten blev lukket af venstreekstremistisk lawfare.
  Snaphanen lukker efterhånden kun OT links til Bitchute igennem.
  Jeg foreslår at Asger Aamund lader NP lægge et, og kun et “faktatjek” indlæg ind, så vi kan læse hvad ministeriet for sandhed beretter, hvis vi gider.

  1. Niels Poulsen

   Jeg fældede en tåre, da jeg læste, at jeg fremover kun må skrive én kommentar.

   Du er en hård mand, som slægter Erdogan på, hvad angår politiske modstanderes taletid, og som for øvrigt også virker træt og ikke mere kan fylde sine jakkesæt ud, som man tit ser det ved gamle mænd. Hvordan skal det gå menneskeheden, når de aldrende diktatorer ikke mere er her til at give os mundkurv på og sætte os i fængsel? Friheden er noget forbandet skidt.

   Hvis jeg nu spiser nogle snegle i hvidløgssmør, må jeg så ikke godt være med i hulen? – og linke til nogle troværdige kilder? …

  2. Henrik Pedersen

   Træt er dit navn – du burde kalde dig selv for dit sande navn: udbrændt!

   1. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

    Det er nu sådan, at alt hvad HP, NP og PS
    disker op med, pilles fuldstændig fra hinanden
    af en række artikler og videoer hos Hodja, Snaphanen,
    Twitter og Youtube.

 23. Sæbekassebiler kører uden co2

  Hvis Aamunds blog havde været et specialhospital,
  et sindssygehospital for særligt skøre og sindssyge patienter,
  en lukket afdeling for nærmest håbløse tilfælde, ville det give
  god mening at NP, HP og PS var “stamgæster” og fast inventar
  på afdelingen. Og på dette sygehus måtte personalet, lægerne,
  sygeplejerskerne, sosuassistenterne og vikarerne fra Afrika og
  Arabien, Kina, Indien og Amazonas, så vænne sig til at blive
  skældt ud fra morgen til aften. For de tre P’er ville konsekvent
  betegne dem som racister, skimlede kældermennesker, lyst-
  mordere, terrorrister, white trash, ukristelige hjerneløse og
  fremmedfjendske typer, som end ikke var i stand til at forstå
  at der findes mindst 597 forskellige køn samtidig med at mænd
  og kvinder er ens og bør være iført ens uniformer uddelt af
  statsstyrelsen for beklædnings-tvang.

  De tre patienter ville udgøre en særlig kernegruppe, som man
  kun kunne holde styr på ved brug af gummiceller med solide
  døre og ingen vinduer. Det ville give alt for mange problemer
  og konflikter at have dem gående rundt på afdelingen. For hver
  gang de mødte en af de overlæger der havde fået dem indlagt,
  gik de amok og råbte og skreg at han var en rablende putinist,
  en syg konspirations-teoretiker, en livsfarlig højrefløjsterrorist,
  en samfundsundergravende fascist, trold og kommunist samt
  nazist og islamist, og hvis de ikke havde fået beroligende midler
  i morgenmaden, ville de have slået ham ihjel ved på skift at
  kvæle ham. For pga. deres vrangforestillinger mener de at alle
  læger, og især overlæger, er antimyndighedsekstremister som
  burde spærres inde i en KZ-lejr. Først da afdelingen fik nogle
  enestuer ombygget til gummi-celler fik man styr på de tre
  aggressive og voldelige typer.

  For at holde dem beskæftiget så de ikke bider gummi-puderne
  i stykker i raseri, har man givet dem lov til at tage pc’er med
  sig ind på deres polstrede værelser, hvor de så nu hele dagen
  sidder og skriver om alle de idioter og skøre kugler der findes
  omkring dem og ude på nettet, hvor de på Aamunds blog, af
  ren ondskab og dumhed, kan finde på at kritisere politikerne
  og medierne, plus at de har sammensvoret sig for at modsige
  de tre ædle sandhedsapostle NP, HP og PS.

  ………………….

  Nogle psykiatere vil snart mødes for at prøve at finde ud af
  om der er noget ny medicin på vej, der kan bruges mod stor-
  hedsvanvid og ideologisk rød galskab. For kommer der en
  sådan medicin kan de tre evt. helbredes. I modsat fald må
  de nok betragtes som uhelbredelige. 🙁

  1. Niels Poulsen

   Tak for et skræmmende indblik i dit indre virvar.

   1. Sæbekassebiler kører uden co2

    Herfra ingen tak til Niels Poulsen for at udstille
    sin massive stupiditet og sine sygelige vrangforestillinger.
    Trods lange skriverier er det endnu ikke lykkedes for NP
    at forklare hvad der er galt med folk som ærligt går ind
    for at Danmark ikke skal ødelægges af marxister, femini-
    ster, europater og uduelige partier og medier. NP bruger
    tusindvis af ord på at revse og nedgøre dem som finder
    det sørgeligt at Danmark har kurs mod undergang, stats-
    terror og massedød, men det er endnu ikke lykkedes ham
    at udvikle bare eet fornuftigt afsnit om hvorfor det må
    anses for bedre at smadre og udslette danskernes kultur,
    økonomi, fædreland og folkehjem. Hverken NP, HP eller
    PS er i stand til at redegøre for HVORFOR der skulle være
    saglige eller fornuftige grunde til at fratage danskerne alt
    og udslette deres liv, helbred og fremtid. Hvordan det
    skulle kunne være godt for befolkningen, kan de ikke
    redegøre for.

    Ja, hvis Aamunds blog var et psykiatrisk hospital eller en
    åndssvage anstalt, ville det være logisk og naturligt at have
    et flertal af kortsynede tåber med her. Men da det kun er
    et debatforum, er det træls at de tre pseudointellektuelle
    men forskruede ordartister fylder så meget.

    1. Niels Poulsen

     Hvad er det for en massedød, du frygter? Er det corona-vaccinerne? Du er en stjernetosset konspirationsteoretiker. Ud over det er du Moskva-tro langt mere end de danske påvirkningsagenter, som Sovjetunionen hvervede under den kolde krig. Jeg er godt klar over, at du er et socialt isoleret menneske på randen af et nervøst sammenbrud – men derfor behøver du ikke af gå den danske nations fjendes ærinde.

     1. Sæbekassebiler kører uden co2

      De tre P’er mener at de selv er kloge,
      mens alle andre er stjernetossede teoretikere.
      I teorien og i princippet kunne det godt være
      at de havde ret. Men HAR de ret?

      De påstår at Aamund har urét i mange ting. Men
      gennemgående er Aamunds artikler velskrevne,
      saglige, grundige og af høj kvalitet. Aamund er
      en dygtig og begavet mand, hans karriere bevi-
      ser det.

      De påstår direkte eller indirekte at partierne og
      medierne gør det godt, og at de og samfundet
      kun kan kritiseres hvis man er kværulant, racist
      eller konspirations-teoretiker. Men hundredvis
      eller rettere tusindvis af patienter der er blevet
      påført store lidelser eller alt for tidlig død, det
      afspejler da klart og tydeligt politiske svigt af
      allergroveste slags. Og for os der har indsigt
      indefra i hvordan de fysiske og mentale hospi-
      taler fungerer, har det længe været forstemmende
      at se på hvordan nedskæringer, spareøvelser,
      lukninger og forringelser hærgede afdelingerne
      fordi politikerne lukkede øjne og ører for hvad
      der foregik. Både partierne og pressen har de
      sidste 10-15 år ignoreret at sundhedsvæsnets
      kvalitet sank og sank. Og det er blot et af mange
      områder hvor politikerne har vendt ryggen til
      befolkningens behov. Det er næsten blevet som
      om danskeres liv og helbred er noget ret ligegyldigt.
      Og der er stadig en enorm mangel på personale,
      sengepladser og nyt udstyr. F.eks. er “sundheds-
      platformen” endnu en digital skandale.

      For at gøre en lang snak kort: De synspunkter som
      3xP har så meget imod, fremføres jo ikke bare her
      men også i utallige videoer med læger, analytikere,
      militær-eksperter, virologer, forskere og ægte eks-
      perter. Vi som er uenige med NP, HP og PS er blot
      enige med kapaciteter som Luc Montagnier, Mike
      Yeadon, Tucker Carlson, virologen Malone, klima-
      forskere som Tom Moser, Svensmark og B. Lomborg,
      John Christy osv., osv. Alle disse store navne er så
      også stjernetossede konspirations-teoretikere hvis
      man skal tro de tre universal-genier.

      Lige nu er der stærke advarsler mod WEF, WHO og
      den næste “pandemi” og de næste hastefremstillede
      “vacciner”. Overalt på nettet fortælles der om grimme
      og dødbringende bivirkninger. Det nægter NP og HP
      at læse om.

      Hvad Ukraine-krigen angår, er blot det at sige at der
      har været krig i Ukraine siden 2012 og at den nødig
      skal udvikle sig til en 3. verdenskrig, nok til at NP
      beskylder folk for at være putinister. Det er tåbesnak,
      for man kan da frygte atomkrigen uden at være
      Putin-tilhænger.

  2. Henrik Pedersen

   Det rabler for Sæbekassen. Hvilke stoffer er du på?

   Og PS.: i min optik findes der kun to køn, som Aamund tidligere har påpeget med dokumentation i Sexus rapporten fra 2019.

   Jeg gætter på, at Sæbekassen er “intetkøn” og derfor hader tilværelsen og menneskeheden?

   Spot on?

   1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

    Hvilke svampe eller spritflasker er du selv på, HP?

    Du kan ikke få krig nok i Ukraine, men synes at ALLE midler
    skal tages i brug for at vinde krigen. Det vil nemt udvikle sig
    til atomkrig. Og hjælper man Ukraine ved at gøre krigen så
    voldsom at byerne smadres og en stor del af befolkningen
    omkommer? Og hvad hvis det ender med 3. verdenskrig
    som en lang række militær-analytikere mener at der er risiko for?

    Een ting er sikker: krigen kan få uoverskuelige, uventede
    og grufulde følger. Hvem kunne f.eks. forudse at to pistol-
    skud i Sarajevo ville føre til to verdenskrige.

    Du kan heller ikke indse at velfærdsstaten, sundhedsvæsnet,
    retsstaten, demokratiet og meget mere til er præget af forfald
    og deroute på mange punkter. Din viden om samfundet er
    åbenbart meget begrænset.

    Jeg gætter på at hedebonden HP nyder sin villede uvidenhed
    og tonedøvhed, eller at han lider af et kronisk hedeslag.

 24. Vi danskere bedrages, plyndres og tyranniseres på over 1000 måder

  Det er nu sådan, at alt hvad HP, NP og PS
  disker op med, pilles fuldstændig fra hinanden
  af en række artikler og videoer hos Hodja, Snaphanen,
  Twitter og Youtube.

  1. Niels Poulsen

   Bare du ville optræde i tv med dine konspirationsteorier.

   1. Træt

    Dine kloner optræder i tusindvis i lame street media/løgnepressen, “Niels Poulsen”

    1. Niels Poulsen

     Derfor ville det være rart, at I stod frem og lagde svesken på disken. Oplys den danske befolkning om “sandheden” om vacciner, CO2 og krigen i Ukraine. Om insekter og Klaus Schwab. Om Bill Gates og chip i vacciner. Om den nye verdensorden. Om befolkningsudskiftning. Om den hvide mands undergang. Om afrikanere og arabere. Hvem ved, måske vil I blive blive et hit?

     1. Christiansborgs politik er ved at være en almindelig dødsårsag

      NP: Hvorfor sætter du dig ikke ind
      i de emner du opremser? Se feks. de mange
      videoer der fortæller om covid kvaksalveriet
      og de skrækkelige bivirkninger, som feks.
      hjertebetændelse og blodpropper. (Dr. Camp-
      bell, dr. Malone og 50 andre læger og eksperter)
      Se videoer om at co2 slet ikke er noget problem.
      Se Climate Cultists Get Crazier/Tom Moser,
      PragerU om solen, el-biler og vindmøller.
      Se Gravitas om krigen. Snaphanen om Borgens
      “samarbejde” med WHO og WEF. Youtube om
      atomkrig, USA, EU og Canadas mange syge
      efter Pfizer og Moderna stik. Læs om at Schweitz
      og et par lande mere ikke tror på at WHO og
      Pfizer har rent mel i posen, og de tror heller
      ikke på co2 og klima-aktivisterne. Du ender
      måske med at få forstand på de emner du
      taler om.

     2. Niels Poulsen

      Jeg går ud fra, at du har respekt for Aamund. Prøv at spørge ham, om han er enig i de forrykte konspirationsteorierne, du deler.

     3. Michael Andersen

      @ Hr. NP
      På grund af politisk korrekthed gøres resultater af forskning ofte kontroversielle.

      Et eksempel er intelligensforskning fra 90erne, fordi forskningen anviste sikre tegn på lav intelligens og påviste forskelle i kvotienter blandt etniciteter. Også i denne tid er der masser af sandheder, der er ramt af politisk korrekthed. Der blot er et andet ord for selvcensur.

      Albert Einstein er citeret for at tegn på sand intelligens er fantasi. Fantasi er i kategori med konspirationsteori og her er det forestillingsevne, beviser og metode der afgør hvad der er sandt. Også sandheden om de emner der nævnes en del af.

      Måske man høfligt må foreslå Hr. NP at studere hvorledes der udvikles fantasi.

      Venligst

     4. Niels Poulsen

      Tak Michael

      Der er ikke meget fantasi over agenterne på troldefabrikken i Sankt Petersborg, som fordrer jer antimyndighedsekstremister med konspirationsteorier mod det frie Vesten. .

      Kunne man høfligt opfordre til at du holder dine skimlede kældermenneske-fingre fra Einstein?

      Venligst

 25. Michael Andersen

  Når statsministeren besøger regnbuehuset kan det berettes at antallet af bemyndigelser til statslige styrelser og tilsyn er mere end en femdoblet, og at embedsmænd har vide rammer til udformning af regler udenom demokratiet.

  Der kan berettes om en befolkning der spilles ud mod hinanden i alles kamp mod alle. Samt om en regering der regner skævt med 58 milliarder i kommunale opsparinger, der alligevel ikke gør gavn på grund af budgetlovgivning.

  Med Senator Kennedys ord: “Nothing Is Built, Nothing Is Back, Nothing Is Better”.

  Danmark fungerer på trods af at meget hænger i bremsen, på trods af en befolkning der stresses med flerfarvede reformer og på trods af tvungen digitaliseret ensretning.

  Danskerne fortjener bare bedre end at være ”hang-arounds” i en lokalafdeling af ”democrats”.

 26. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat.

  Oplysende videoer på Youtube:

  Stephen Fry: The Terrifying 1.2 Trillion Plan (som kan dræbe 90-100% af menneskeheden)….. En ny film om hvis der bliver atomkrig. Ikke en stump
  af Europas eller USAs byer vil være tilbage. (viser vanviddet i at blive ved
  med at eskalere krigen i Ukraine)

  Elon Musk og andre: Crazy globalister og WHO-WEF har ønsker om en ny,
  diabolsk og totalitær verdensorden, hvor alle almindelige mennesker skal
  gøres til fanger/slaver. Eller de skal udryddes. Læs om Schwab og Fauci.
  Læs om hvordan Europas og USAs lande og stater skal opløses via
  folkeudskiftning. (MVS støtter WHO)

 27. DK: Propagandaland, politisk galeanstalt og syg bananstat

  Oplysende videoer på Youtube:

  Stephen Fry: The Terrifying 1.2 Trillion Plan (som kan dræbe 90-100% af menneskeheden)….. En ny film om hvis der bliver atomkrig. Ikke en stump
  af Europas eller USAs byer vil være tilbage. (viser vanviddet i at blive ved
  med at eskalere krigen i Ukraine)

  Elon Musk og andre: Crazy globalister og WHO-WEF har ønsker om en ny,
  diabolsk og totalitær verdensorden, hvor alle almindelige mennesker skal
  gøres til fanger/slaver. Eller de skal udryddes. Læs om Schwab og Fauci.
  Læs om hvordan Europas og USAs lande og stater skal opløses via
  folkeudskiftning. (MVS støtter WHO)

  1. Niels Poulsen

   90-100 procent er lavt sat.

   125 procent – mindre kan ikke gøre det.

   Det er i øvrigt fantastisk at se, hvor mange der er i Ruslands sold. Noget må skyldes sygdom. Musk erkender selv at have Aspergers. Tucker Carlson mener, at Trump har Aspergers i mild grad. Bemærk hans “tics” med hænderne. Hans ustyrlige lyst til at komme med obskøne og socialt uacceptable udtalelser. Hans staccato-sprog med gentagelser. “She is a nasty woman. Very nasty.” Und so weiter.

   Det samme her på tråden. Personen med de 1001 falske navne. Michael Andersen. Piotr/Nicolai E. Bemærk det mekaniske sprog. Gentagelserne. Har man læst en kommentar, har man læst dem alle. De obskøne og socialt uacceptable udsagn. Aspergers og Tourette.

   Det er syge mennesker. Jeg frygter, at de har våben og onde hensigter for at omstyrte vores demokrati og samfundsinstitutioner.

   1. Ivan Dybdal

    Du har ret. Selv paranoide kan være forfulgt !
    Quod erat demonstrandum 🙂

    1. Niels Poulsen

     Det er ikke spor sjovt, som det fremgår af CTA’s seneste vurdering af terrortruslen mod Danmark, hvor antimydighedsekstremisme nu vurderes som en farligere trussel end venstreekstremisme. Der skelnes mellem antimyndighedsaktivisme og antimyndighedsekstremisme, men det kan jo slå klik for myndighedsaktivisten anytime, som de mange trusler mod Mette Frederiksen eksempelvis viser.

     https://pet.dk/-/media/mediefiler/pet/dokumenter/analyser-og-vurderinger/vurdering-af-terrortruslen-mod-danmark/vurdering-af-terrortruslen-mod-danmark-2023.pdf

     Med din ofte gentagne påstand om, at demografi er skæbne, hvor du implicit ikke regner danske statsborgere af anden etnisk oprindelse end danske for at være danske, vil jeg rubricere dig som højreekstremist. Hvor skulle jeg vide det fra, om du planlægger terror ligesom Breivik? Jeg kan blot konstatere, at du ligesom ham går ind for hvidt overherredømme og er sygeligt optaget af fødselsraten for kvinder af “den kaukasiske race” 🙂

 28. Michael Andersen

  I udenlandske medier er kandidater til topposten i NATO fra Spanien eller GB.

  Med afskaffelsen af gældsloftet, står USA på grund af demokraterne med en gældsbyrde, hvor renterne alene, kommer til at modsvare to forsvarsbudgetter. Hermed er det oplagt at kun Trump med planer om olieboringer og salg af gas, kan redde USA fra økonomisk ruin. Enkelte vindmøller og solceller forslår som en skrædder i helvede. Democraternes idioti bliver Trumps udfordring.

  Det er forståeligt hvis nogen frygter en spids pen, og uddannelsesværdien af metodologi såvel som historie og videnskabsfilosofi. ”Så mange mennesker i dag – og endda professionelle videnskabsmænd – forekommer mig som nogen, der har set tusindvis af træer, men aldrig har set en skov”.
  (Einstein til Thornton, Dec/1944, EA 61–574)

  1. Niels Poulsen

   Tak Michael

   Det er en god nyhed, at den republikanske formand for Repræsentanternes Hus, Kevin McCarthy, mod forventning viser sig at være en pragmatisk og midtsøgende politiker, som med brede smil på læben indgår forlig med Biden. Dermed isoleres Trump og republikanerne på den yderste højrefløj. Lad dem endelig rase over det politiske kompromis mellem demokrater og republikanere. Er det forår for samarbejde i nationens interesse i USA?

   Venligst

  2. Niels Poulsen

   Det er i øvrigt utroligt, som Micael Andersen snobber for intelligens, uddannelse, logik og videnskabelig metode, når han med sin servile udtryksform lyder som en tjener på et brunt værtshus.

   1. Michael Andersen

    Der er et problem når liberale medier ikke kan få armene ned over jobfesten i USA.

    ”Jeg sælger mit blod”: millioner i USA kan ikke få enderne til at mødes med to job.

    1. Ifølge data fra Bureau of Labor Statistics arbejder mere end 400.000 amerikanere i to fuldtidsjob. I september 2022 havde over 7.7 millioner amerikanske arbejdere to eller flere jobs. (theguardian Nov 2022)

    2. På census dot gov, ser man at for flere med lav indtjening, i 18 pct.-percentilen, giver bijobbet i gennemsnit mere end 30 % af den samlede indtjening.

    3. Et af de mest slående resultater er, at andelen af den samlede indtjening, der kommer fra flere jobs, er over 25 % for hver percentil.

    En væsentlig årsag til democraternes deroute er særligt at mange i lavindkomstgruppen er tvunget til flere jobs og til at arbejde mellem 40 og 70 timer. Det er under Biden blevet dyrere at have råd til et hjem, leje og endda bo alene.

    Jobfesten ligner en jobkrise.

    Using Administrative Data, Census Bureau Can Now Track the Rise in Multiple Jobholders (census dot gov Feb. 2021)

    1. Niels Poulsen

     Tak Michael

     Den amerikanske drøm er åbenbart suspekt på det brune værtshus. Et liv i lediggang, hvor man svinger køllen på golfbanen og bordellet , som det orange lig gør det, er åbenbart idealet.

     Prøv at overføre Michael Andersens bevidst arbejdssky filosofi på den danske iværksætterkultur, hvor unge forskere og erhvervsfolk arbejder 24-7 for omsætte deres visionære ideer til guld for det danske samfund. Ikke underligt, at personen er fortaler for den forældede teknologi bag fossile brændstoffer.

     Venligst.

     1. Michael Andersen

      I dataserier produceret af BLS i BED-programmet gives der indsigt i unge og små virksomheders bidrag til det samlede antal virksomheder og job i økonomien.

      Af de ni størrelsesklasser i BED-serien har de seks mindste (249 ansatte eller mindre) oplevet et fald i deres andel af beskæftigelsen i den private sektor siden begyndelsen af 1990’erne og frem mod 2015.

      Altså tyder meget på en systematisk anti-liberal iværksætterpolitik overfor de mindste, under Bush, Clinton og under Obama, hvor Biden var VP.

      Besynderligt at den slags forsvares.

      Venligst

   2. Privatdetektiven

    NORDKOREA ER VALGT IND I WHOs BESTYRELSE/DIREKTION

    Se hvad Snaphanen mener om at Nordkorea skal være med
    til at styre vores sundhedsvæsen.

    Hvad mon Mette og SVM regeringen mener om det?

    1. Niels Poulsen

     USA’s tidligere præsident Donald Trump har lykønsket Nordkoreas leder, Kim Jong-un, med landets bestyrelsespost i Verdenssundhedsorganisationen (WHO).

     https://www.dr.dk/nyheder/seneste/trump-faar-kritik-af-sine-republikanske-kolleger-rose-nordkoreas-leder

     Det viser, hvilken mørk verdensorden der venter, hvis Trump bliver præsident igen. En verden overladt til diktatorerne Putin og Kim Jong-un og deres gode ven Trump. Med et ydmyget Europa og Ukraine.

     1. Michael Andersen

      Valget af Nord Korea til WHO skyldes historisk afhængighed af finansiering fra det kinesiske kommunistparti og at WHO beundrer den brutalitet og nedskæringspolitik, hvormed det nordkoreanske regime administrerer sundhedsvæsenet.

      Det er på tide at sige farvel til statsmedier og statsstøtte.
      Journalister må være så bias og vinklet de vil, det skal bare ikke ske for skattekroner.

     2. Niels Pouslen

      Tak Michael

      Du kan også få nyheden om Trumps lykønskninger til Nord Koreas diktator – uden skattekroner – fra Fox News.

      https://www.foxnews.com/politics/trump-congratulates-kim-jong-un-north-korean-election-who-executive-board

      Trump offentliggjorde selv sin lykønskning på Truth Social.

      “Congratulations to Kim Jung [sic] Un!” Trump wrote in the message.”

      Trump kan i øvrigt ikke stave til sin gode diktatorvens navn.

      Republikanerne DeSantis, Pence og Hailey har alle tabt kæben over Trumps lykønskning til Nord Koreas diktator, men intet kan få en inkarneret Trump-fan fra at gå tilbage til en fuser.

      Venligst

 29. Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden

  METTE HOLDER KURSEN MOD AFGRUNDEN

  Se artiklen hos Snaphanen. Hvor der også
  er videoer om WHOs lyssky planer m.m.

  Hodja, Youtube og Twitter har noget om en
  amoralsk og morderisk sump og kunstigt
  fremkaldt sygdom.

 30. Grønland

  Af Henrik Pedersen

  For snart mange år siden beundrede jeg det grønlandske folk for deres overlevelsesevne i deres kamp med og mod naturen.

  Sådan er det ikke længere. I min op optik har den grønlandske befolkning foranlediget sig af deres politikere udviklet sig til en samling utaknemmelige og urimelige nasserøve.

  De beskylder Danmark for det modsatte, men i virkeligheden er Grønlænderne ved deres politikere en flok imperialistiske undertrykkere, der på skammelig vis udbytter det sydlige Danmark. Udbytningen har stået på i de sidste ca. 44 år siden hjemmestyrets start i 1979.

  Hvert år udbytter grønlænderne Danmark for ca. 5 mia. kroner (alt inklusive), samtidig med, at de på uforskammet vis beskylder os for alskens dårligdomme.

  Hvis hver grønlandsk familie består af 4 medlemmer (2 voksne + 2 børn) svarer det årligt til kr. 400.000,- til hver familie.

  Eller siden hjemmestyrets start til 17 millioner kr. til hver eneste grønlandske familie.
  Det er på høje tid, at vi i Danmark frigør os fra de grønlandske imperialister og nasserøve.

  Jeg foreslår, at vi opsiger rigs-fælleskabet med Grønland med et 3-årigt varsel. Det kan ikke gå hurtigt nok.

  Hvad grønlænderne selv vil, vil jeg ikke blande mig i, men ønsker dem held og lykke med fremtidig frigørelse og forbundsfæller, blot vi her sydpå kan frigøre os for de grønlandske imperialistiske nasserøve.

  Hører gerne en kommentar fra Aamund og ligesindede.

 31. Ivan Dybdal

  Konspirationsteoretikere? Den Korte Avis har bragt et citat af Ungarns premierminister Victor Orban fra 2016: “Det er forbudt at sige, at når man i Bruxelles har planer om at transportere fremmede hertil og bosætte dem blandt os, er det ikke tilfældigt. Det er en planlagt og styret operation, en folkemængde sendt i vor retning forklædt som en humanitær sag, der i virkeligheden er en besættelse. Det er forbudt at påpege, at formålet med denne besættelse er at forandre det kulturelle og religiøse landskab i Europa og forvandle dets etniske fundament for dermed at fjerne den sidste hindring for internationalismen: nationalstaterne.” Hugget fra Lars Hedegaard – ham med den syrede konspirationsteori om, at han blev forsøgt skudt af en islamist, der var klædt ud som postbud ! 🙂

  1. Niels Poulsen

   Det er en grotesk konspirationsteori.

   Hvis man vil forhindre migrationen fra syd mod nord, som skyldes økonomiske og klimamæssige årsager, må man hjælpe befolkningerne i deres hjemlande, bekæmpe menneskesmuglerne og etablere modtagecentre i syd og omstille til grøn energi.

   De rige lande i EU må samarbejde med de fattige lande i Nordafrika om at løse migrationsudfordringen, som Marrakesh-aftalen er udtryk for.

   Man må gribe om nældens rod. At bygge mure og hegn og isolere sig fra omverdenen er ikke en holdbar løsning i længden.

   Det er også noget forfærdeligt sludder, at EU skulle bekæmpe nationalstater. Hvem støtter mere helhjertet end EU Ukraine i dets overlevelseskamp for at bestå som nationalstat?

   Orban er som Putin-støtte derimod lunken og forhaler ligesom Erdogan Sveriges optagelse i Nato.

   Først var Orban kommunist, så blev han liberal og vestligt orienteret, så blev han ultranationalist og illiberal og komplotteoretiker.

   Hedegaard har været igennem sammen transformation, dog er han stadig inkarneret marxist, da han holder fast i den marxistiske samfundsanalyse. Jeg har svært ved at se logikken.

   Hvorfor ikke holde sig til den oldgræske dyd om den gyldne middelvej?

   1. Michael Andersen

    Som følge af grøn omstilling er brændstof- og energiomkostninger stigende og det skaber et miljø, hvor risiciene for de mest sårbare forstærkes, hvilket betyder, at adgangen til opfyldelse af basale menneskelige behov som opvarmning, belysning, madlavning og sanitet bliver umuliggjort.

    Flygtningestrømmene skyldes en fejlslagen grøn agenda.

    1. Niels Poulsen

     Det er ikke korrekt. Flygtningestrømmene skyldes bl.a. de menneskeskabte klimaforandringer. Den grønne omstilling vil på sigt afhjælpe flygtningestrømmene mod Europa.

     1. Niels O

      Der har for nyligt været en historie om Rungholt og genopdagelsen af resterne af kirken. Forsvandt i havet i 1362 pga. klimaændringer. Disse må jo have været menneskeskabte ifølge nutidens logik om korrelation. :o)

     2. Piotr

      Det fuldstændigt korrekt hvad MA skriver!

      At tænke sig, at NP (alias PS & HP) er så fantastiske kloge, ved simpelthen ALT! wow!
      (Flygtningestrømmene skyldes bl.a. de menneskeskabte klimaforandringer. hahaha, som det aldrig har været varmt i Sahara!)

      Hvis det skulle være tilfælde i den virkelige verden, med så enorm klogskab, kan det undre, at hen ikke er noget rigtig stort, med en betydelig stilling i Regimet.

      Men, det er ikke tilfældet med dette kryp, der driver på med sin fascistiske dagorden og ikke mindst truer frie mennesker med et nakkeskud, hvis de ikke samtykker.

      NP er en troll, en nyttig idiot, kanonføde for det feministiske liberale venstre, der bor under en sten og ikke tåler frie mennesker, der har en kritisk tilgang til Regimet.

      OG, EU ønsker ikke at Ukraine skal være en selvstændig nation, EU ønsker ikke nationalstater, EU ønsker, at alle skal være med i deres føderation, kontrolleret fra Brussels, af WEF(NWO) og WHO, samt ikke demokratiske valgte personer.

      Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

     3. Niels Poulsen

      Du har hele naturvidenskaben imod dig. Jeg forstår godt klovnenæsen i din smiley. Optræd i et cirkus med dine klimajokes.

      De gode viljer har et håb om en grøn fremtid uden fossile brændstoffer.

     4. Niels O

      @Niels Poulsen

      Men hvordan var menneskeheden skyld i klimaændringerne i 1300-tallet?

      Husk nu, at jeg tidligere har sagt, at intet er bevist fra hverken den ene side eller den anden side i klimareligionskrigen. Derfor stikker jeg til ALLE, hvis logikken og bevisligheden ikke holder eller slet ikke eksisterer.

      Men der er rigtig rigtig mange gode penge i, at være på din side af krigen. Så derfor er der flere og flere, der godt ved, hvad de skal mene. Mennesket er et snu dyr, men måske ikke nødvendigvis et så klogt dyr, som vi selv synes at mene.

      Desuden har jeg slet ikke nævnt noget om fossile brændstoffer eller grøn fremtid. Så ingen grund til at vride min kommentar over til noget andet. Det viser bare dårlig debatstil.

     5. Niels Poulsen

      Ja, der er penge i skidtet. På gode dage er Danmark næsten selvforsynende med el fra vindmøller og solceller. Forleden dag fik man penge for at bruge el.

      Putin har fået en lang næse. Han troede, at han kunne bruge gassen som våben mod Europa. Det er selvfølgelig hårdt for højrefløjen at få skåret navlestrengen over til ondskabens imperium. Det er en kold tyrker, og hermed tænkes ikke på Erdogan.

      Det går kun én vej. Det er slut for olie-, gas- og kulindustrien at skabe klimakatastrofer.

 32. Der var engang et yndigt land

  Niels Poulsen er som en struds der
  iført skyklapper og solbriller med tykke mørkerøde glas
  stikker hovedet i busken og lukker øjne og ører, hvorefter den gør sig
  klog på hvad der foregår i mange miles omkreds. Inde i busken er der
  også andre strudse, de har dannet et rødt strudseparti, og de synes alle
  sammen at strudsen med de smarte og moderigtige skyklapper lyder
  vældig klog, og bekræfter solbrille-strudsen i at den er klog og begavet
  og har forstand på alt muligt.

  Det er derfor denne struds, hver gang den kommer ud af busken, går
  i gang med at belære alle i omverdenen om at de har misforstået det
  hele, og at alt forholder sig lige modsat af hvad de tror.

  Hvis de f.eks. tror at 2+2 ltid er 4, kan den kloge struds
  fortælle dem at den nyeste videnskab har oplyst at det
  er 3 eller 5 alt efter hvilken vej klima-vinden blæser.
  Kun i vindstille er det 4. Hvis man ikke tror på det
  er man racist, fascist og konspirations-teoretiker.

 33. Niels Christian Sauer

  Hvis jeg som Asger Aamund var en mand på 83 år, ville jeg tænke mig godt om, inden jeg begyndte at latterliggøre en 80-årig mands åndsevner.

  1. Der er heldigvis forskel på folk

  2. Henrik Pedersen

   Hallo Niels Sauer,

   jeg må konstatere, at du som 73-årig i skoledebatten mentalt ældes langt hurtigere end din fremskrevne alder og har vist dig vissen. Du burde reflektere (hvis du kan – jeg er optimist på dine vegne) over dine egne tvivlsomme evner.

   I skoledebatten var du et underlødigt fjols.

 34. Fra velfærdsstater til terror-stater

  Der har i den sidste uges tid været
  nogle meget barske og hårrejsende videoer hos Snaphanen og Hodja
  om hvad WHO og EU pønser på. Hvis man ikke ser dem, går man glip
  af vigtige og afgørende oplysninger. Oplysninger der betyder noget
  for en selv på det personlige plan, og for landet Danmark og hele befolkningen.

 35. Fra velfærdsstater til terrorstater

  Der har i den sidste uges tid været
  nogle meget barske og hårrejsende videoer hos Snaphanen og Hodja
  om hvad WHO og EU pønser på. Hvis man ikke ser dem, går man glip
  af vigtige og afgørende oplysninger. Oplysninger der betyder noget
  for en selv på det personlige plan, og for landet Danmark og hele befolkningen.

 36. Sæbekassebiler kører uden co2

  NIELS O har fat i noget. Allerede for 1000
  år siden, 5000 år siden og 50.000 år siden
  var der voldsomme regnskyl, tordenvejr,
  oversvømmelser, jordskælv, vulkanudbrud,
  orkaner og tyfoner samt flodbølger. Det var
  også pga, menneskeskabte klimaforandringer.
  Det er fastslået af Rosa Lund, Mai Villadsen
  og Martin Lidegaard samt klima-ministeriet
  på baggrund af den nyeste videnskabelige forskning.
  Bl.a. har man fundet resterne af mange forhistoriske
  paraplyer tæt på pyramiderne, og det tyder på at regn-
  vejr og co2 var en plage allerede for mange, mange
  år siden, pga. af udledning af co2 ved bygningen af
  disse ret ærværdige monumenter.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *