PÅ JOBCENTRET FÅR DU KONTROL MEN INTET ARBEJDE

I en gammel reklamefilm prædiker Karl Marx med busket hår og skæg, at i det socialistiske samfund deler alle alt med alle. Det gælder dog ikke hans pose med Werthers Echte, som han flår til sig, da en bedende hånd bliver rakt frem. Men ellers passer valgkampen godt med princippet om den ubegrænsede uddeling. Vi får her i slutspurten præsenteret alle de forkromede velfærdsløsninger, der ikke var råd til før valget. Vi kan i næste valgperiode glæde os over høj løn til alle i offentligt arbejde, ingen ventetider på hospitalerne og en syndflod af sygeplejersker og sosu-assistenter, der sørger for, at de lykkelige gamle på plejehjemmet har adgang til mad og bad døgnet rundt. Vi ved godt, at de gyldne løfter er væk den 2.november, men indtil da har vi jo forventningens glæde, der efter sigende skulle være den største.

Jobcentrenes skæbne har været en af de få reelle uenigheder i valgkampen, som helt har været domineret af sundheds- og omsorgssektoren. Venstre og Nye Borgerlige er fast besluttet på, at jobcentrene skal nedlægges. Det er Dansk Folkeparti og selv Enhedslisten enige i, mens Socialdemokratiet og SF ikke er det. Det kan dog ikke skjules, at jobcentrene er en flåde af dødssejlere, frygtet og forhadt af de ledige. I 2021 kunne Berlingske afsløre, at  de tre københavnske jobcentre i både 2020 og 2021 ikke en eneste gang havde henvist en ledig til et job. Rengøringsfirmaet De 5 Stjerner henvendte sig i 2021 til Jobcenter København, hvor der på det tidspunkt var 24 000 jobsøgende ledige. Der var hele 450 arbejdspladser at få hos rengøringsfirmaet. Jobcentret kunne ikke anvise en eneste ledig, men sende en liste på 80 navne på mulige kandidater til firmaet. Kun to ønskede ansættelse.

Jobcentrene koster 13 milliarder kroner om året. Sammenholder man dette tal med det antal ledige, der kommer i arbejde enten ved egen hjælp eller gennem centret, er omkostningen ifølge CEPOS 500 000 kroner pr. arbejdsplads. Da jeg for nogle år siden var vært på 14 dokumentar tv-programmer til DR2 om de  langtidsledige og de nye danskere, havde jeg min hyppige gang rundt på landets jobcentre med tæt kontakt til en række langtidsledige. En erfaring der blev udbygget af en del år som formand for Center for Boligsocial Udvikling, der bragte mig rundt til de mange almene boligområder med mange migrantfamilier. Jobcentrene bliver af de ledige konsekvent omtalt som kontrolcentre, fordi deres tid går med aktiveringskurser, der skal lære dem at skrive en ansøgning eller etablere en hjemmeside. Der skal udfyldes et hav af indberetninger og cirkulærer. Jobcentrene har lidt eller ingen kontakt til virksomhederne i området og ved således ikke, om der er nye jobs på vej.

Jeg mødte under optagelserne en regnskabsmedarbejder, der havde været ledig i flere år, og som havde indset, at håndværkere hader at lave regnskaber og administration. Nogle er heldige at have en kone, der tager sig af opgaven. Andre må gøre det selv eller hyre en dyr revisor. Regnskabsmanden havde vurderet, at hvis han kunne få måske 10 håndværksfirmaer som kunde, ville han kunne klare regnskab, moms og anden administration til omkring 60 000 kroner om året pr. firma. En fin forretning for håndværkeren og ham selv. Og også for samfundet, som fik flyttet en borger fra offentlig forsørgelse til selvforsørgelse. Jobcentret fik nys om hans planer og truede med at inddrage hans ydelse, da han jo ikke kunne stå til rådighed for arbejdsmarkedet og samtidig fise rundt for at hyre kunder. Der røg den iværksætter. Det samme skete for en yngre kvinde, der efter en længere periode som ledig ønskede at starte en lille virksomhed som konsulent i butiksindretning. Jeg var rundt med hende i et storcenter, hvor hun med kompetence og begejstring fortalte, hvad hun ville gøre i de respektive butikker for at udstille varerne bedre og mere kundevenlige. Hun var klar til at gå i gang med at skaffe sig kunder, da jobcentret slog til og dræbte hendes initiativ med truslen om stop for kontanthjælpen.

Jobcentrenes kontrolvanvid har nu antaget nærmest komiske former, da man nu også truer ledige med økonomiske repressalier, hvis de smutter over grænsen og køber tilbudsvarer i tyske butikker. En kontanthjælpsmodtager har ikke meget at rutte med, og det burde være i alles interesse, at de ledige kan udvise et initiativ, der kan strække kronerne lidt mere. Jobcentrene burde vise samfundsansvar og arbejde fra morgen til aften på at løfte ledige fra offentlig forsørgelse til selvforsørgelse og meget gerne som iværksættere, der jo ansætter flere medarbejdere, hvis der kommer gang i forretningen. Men det sker ikke. Alt handler om kontrol og fastholdelse af de ledige i systemet.  Job centrene er også upopulære i fagbevægelsen, der via A-kasserne og samarbejde med tillidsfolk i virksomhederne er bedre til jobformidling end jobcentrene, som skal væk, men det kommer de ikke.

Efter valget vil alt være som før. Ingen tør nedlægge jobcentrene, som rummer dejligt mange offentlige arbejdspladser, der kan fastholdes og vokse. Og et finere og ædlere motiv findes ikke i det moderne Danmark.

52 Thoughts to “PÅ JOBCENTRET FÅR DU KONTROL MEN INTET ARBEJDE”

 1. tavsen

  For mange år siden her på Vestegnen frygtede jeg for apotekernes fremtid. Mon de ansatte havde samme høje uddannelse og danskkundskaber??

  https://folketidende.dk/artikel/lokalt-apotek-lukker-vi-mangler-simpelthen-h%C3%A6nder
  Manglen på kvalificeret faglært personale er så stor, at Løve Apotek har set sig nødsaget til at lukke sin filial i Lindholmcentret på Østerbro i Nykøbing. I hvert fald for en periode.”

  “I Aarhus er der 28 måneders ventetid på retssager.”

  Længe siden vi har hørt jubelidioterne galpe: Kriminaliteten falder

 2. Den Nervøse

  Jeg så en morsom youtube video netop med dig, den var 8 år gammel og du kunne vise en bog, hvis 23.000 sider indeholdte de regler og forordninger, som jobcentrene skulle administreres efter. Du tog bogen på ca. 1 1/2 meters penge med ind på borgen, hvor du fik en yngre Sofie Carsten Nielsen til i forargelse, at bedyrer at det måtte der gøres noget ved.
  Det må man så sige at hun og hendes allierede har gjort, for i dag er bogen på lige under 30.000 sider.
  Nu er det således at manglende kendskab til loven ikke er nogen undskyldning for at bryde den, så de arbejdsløse må bruge døgnets 25 timer til at sætte sig ind i samtlige 30.000 sider!

  1. Ja, det er korrekt. Den dag talte jeg med mange politikere, der alle var forargede over dette vanvittige bureaukrati. Det var ikke alle, der ville udtale sig til kamera, men der var enighed i alle partier om, at det var en skandale, som skulle rettes op på lige her og nu. Ikke engang når alle partier er enige, kan de åbenbart gøre noget for at beskære den dybe stats ekspansion. Den er kun vokset siden og vokser endnu.

   1. Den Nervøse

    Hvad med at konfronterer de politikere med deres manglende handling, her i valgkampens slutfase? Hvis journalisterne ellers vil være med.

  2. Michael Andersen

   Det er mig en gåde hvorfor Danmark ikke for længst har indført et fra-vugge-til –grav uddannelses og opkvalificerings system. Private og offentlige virksomheders behov ændrer sig og uddannelser forældes.

   Man kan aldrig få for meget praktisk og teoretisk viden, og man bliver aldrig for gammel til noget nyt.

   I Tyskland har man givet op og indført ”Bürgergeld”, hvilket er en katastrofe for indvandrere og udsatte, der således parkeres.

   Moralen må være, at når man tager imod, må man også følge til dørs.

 3. Michael Andersen

  Problemer og kriser løses ikke med bestikkelse.

  Det var valgkampens pinligste øjeblik, da statsministeren ved onsdagens pressemøde ville have os alle til at tro på, at et løfte om at strø ekstra kroner i lønposen til offentligt ansatte intet har med valgkampen at gøre.

  I stedet for regeringens bestikkelse af udvalgte vælgergrupper i det offentlige, kunne den have lanceret en drøm, i stedet valgte regeringen at skabe et mareridt.

  De mørkeblå gør drømme til virkelighed med viden og innovation.

  En drøm om en offentlig sektor, som fungerer, og hvor man faktisk belønner dygtige mennesker, effektive arbejdsprocesser, fuldtidsarbejde og lavt sygefravær.

 4. Fra velfærdsstater til terrorstater

  Det som fortidsøgle partierne byder danskerne, er efterhånden
  så gak-gak, at man næsten må tro at de fleste politikere er
  åndssvage eller sindssyge eller begge dele. For 50 år siden
  havde man ikke denne vanvittige og betonbureaukratiske
  overkontrol, og tingene fungerede fornuftigt. Den emsige,
  nidkære og nævenyttige praksis der er indført, har ikke haft
  nogensomhelst positive effekter for de arbejdssøgende.
  Og kontrollen er blevet så overdreven og bygget på så
  åndssvage regler, at den opleves som tyranni og
  bureaukratisk terror af mange af “kunderne”. At job-
  centrene bør nedlægges helt, er klart. Nogle mener
  at det vil spare op mod 14 milliarder pr. år.

  I Aabenraa har en kvinde nu fået en bøde på 37.000 kr.
  for at have bevæget sig 350 meter over grænsen til et
  indkøbscenter, hvor momsen på mad kun er 7% i for-
  hold til den danske moms på 25%. Nu véd kvinden
  ikke hvordan hun skal betale sin husleje, eller om hun
  har råd til at få noget at spise juleaften. (iflg. EB)
  Hendes “forbrydelse” er at hun ikke fik lært de 30.000
  sider udenad, inden hun smuttede over grænsen i en
  halv time.

  (det er naturligvis kun danskere man behandler så frækt.
  Overfor “berigere” ville det jo være racisme at kræve at
  de skulle kende 30.000 siders idioti)

  EB fortæller også om en anden gak-gak sag. Men lovede
  100 millioner kr. som hjælp til danskere der var ved at
  miste deres hjem. Men Mette beholder de 99.9 millioner
  af de 100, fordi reglerne er så stramme at de er håbløse
  at have med at gøre. Kun 1 person har fået en smule
  hjælp, vistnok en socialdemokrat der fik 25oo kr. Det
  krævede revisorassistance, og revisoren fik så 5ooo kr.
  Hele ordningen er et flop uden lige.

  Overalt i Europa tiltager tyranniseringen af borgerne,
  fordi demokratierne er blevet overtaget af gamle for-
  stenede partier hvor parti-egoismen er alt og befolk-
  ningerne/borgerne blot er størrelser der skal manipu-
  leres, udnyttes, besnyltes og udsuges så effektivt
  som muligt.

 5. Susanne Kjær laursen

  Kan kun være enig i dit skriv Asger! Et godt og objektivt skriv, som passer helt til virkeligheden, af jobcentrene!
  Jobcenterne er noget fanden og politikerne har skabt!!
  Jobcenterne er ikke lavet for, at hjælpe de ledige, syge, langtidsledige osv..
  Nej, de er lavet for at skaffe job til mennesker der elsker, at have kontrol over svage mennesker, og det er fuldstændig galimatias. at HK’er og folk, der ikke har omsorgs og hjælpe gener og kæmper for deres eget job og kommunernes kassetænkning!! Vi må håbe, at de bliver lukket de forbandede dyre jobcentre!
  Ville ønske. Vi havde flere af dig Asger og ligeledes Suzanne ❤️❤️

 6. Fra velfærdsstat til terrorstat

  Hvis det så kun var jobcentrene
  der tyranniserer danskerne og holder
  dem for nar. Men mange andre
  dele af systemet og statsapparatet
  snyder, sjofler og mishandler borgerne.
  Danmark er blevet et sygt, dekadent,
  depraveret og perverst samfund i mange
  retninger, efter at 68’ere, feminister
  og røde journalister har fået lov til
  at dominere udviklingen. Og fortsætter
  det på samme måde, er Dannevang
  fortid inden længe, og vi bliver et land
  i flammer ligesom Sverige. Om ti år
  er måske kun en rygende ruin tilbage.
  Se Hodja om Malmø, se Snaphanen
  om blodig hverdagsterror m.m.

 7. Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

  Når man har et stort propaganda-apparat
  til sin rådighed, kan man skalte og valte med
  sandheden og videnskaben efter forgodtbefindende.
  Man kan skabe falske kriser og skjule de virkelige kriser.

  Til de falske kriser hører pandemien, corona-influenzaen,
  mink-“smitten” og nedlukningerne. Med hysteri fik man
  “krisen” til at køre helt af sporet, og fik lokket danskerne
  til at lade børn og voksne fylde sig med falske “vacciner”.

  En anden falsk krise er co2-“krisen”. Den er en ikke
  eksisterende krise. Men når tilstrækkelig mange naive
  og uvidende vælgere hopper ombord i klima-løgnen,
  kan den udnyttes politisk og forretningsmæssigt. Læs
  “Klimadebattens sataniske vers”. Og se PragerU om
  co2, el-biler, vindmøller, “grøn” omstilling og woke galskab.

  En tredje falsk krise er den med at landbruget er ved at
  ødelægge alting. I både Holland og Danmark prøver de
  røde og radikale partier nu at smadre landmændenes
  økonomi og ejendom. De mest giftige løgne tages i an-
  vendelse. Se youtube hos Hodja om hvordan politikere
  i Holland er gået til angreb på fødevareproduktionen.
  Det næste kan blive politi-staten og kunstigt skabt
  inflation og hungersnød. Der er ingen landbrugskrise
  undtagen inde i de røde betonhoveder.

  Der er en virkelig krise i form af indvandring, besættelse
  og stigende udgifter og kriminalitetet. Det har DR, TV2
  og papiraviserne fortiet eller bagatelliseret det meste
  af valgkampen. Selvom det er en krise som hele tiden
  bliver værre og selvom den har potentiale til at ruinere
  og ødelægge Danmark fuldstændig. Foreløbig har den
  sendt tusinder af danskere ud i elendighed eller i døden.

  Der er også en virkelig krise i form af rasende prisstig-
  ninger, som risikerer at sende titusinder af danskere
  ud i hjemløshed. I betragtning af hvor alvorlig krisen
  er, i betragtning af at det er regeringens ødsle og
  ideologiske pengeforbrug der har skabt krisen,
  går MSM stille med dørene. Men hundreder og
  tusinder af konkurser og tvangsauktioner kan være
  på vej.

  Der er også en hæslig krise i form af den umenneskelige
  og marxistiske familiepolitik som undergraver, opløser,
  adskiller og splitter tusinder af familier, og som mishandler børn
  og unge og gør mændene til retsløse pariaer.

  Ligestillingskvinderne har etableret et terror-regime
  hvor mænds værdi er under en tiendedel af kvinders,
  og hvor børn gøres rodløse og faderløse med bureau-
  kratisk og ideologisk svindel og magtmisbrug.

  Endnu en virkelig krise er sundhedsvæsnets enorme
  nedtur. I MSM handler det mest om “den danske
  model” og mangel på sygeplejersker. Men hvor slemt
  det står til, er endnu ikke kommet frem. Men overlæger
  advarer om kaos og over 100.000 aflyste behandlinger.
  Regeringens corona-hysteri har skabt vanvittige forhold
  på hospitalerne. Og problemerne løses ikke ved at S og
  Mette vil begynde at bruge af 3 milliarder på mere i
  løn, i årene 2024 til 2035. Sandheden er at de gamle
  partier ikke har vilje til at gøre noget effektivt. Og i
  tiden 2018 til nu har de intet foretaget sig for at rette
  op på de horrible og jammerlige forhold. Med mange
  rædsler til følge.

  Staten sidder med ved bordet når det drejer sig om
  personalets vilkår. Foreløbig har staten/regeringen
  ikke vist skygge af vilje til at løse problemerne, hvorfor
  tusindvis af sygeplejersker er søgt til Norge og andre
  lande hvor forholdene er langt bedre. Bare i 2021 og i
  år er 2500 sygeplejere og læger rejst væk fra det
  syge væsen.

  Krigen i Ukraine er også en virkelig krise. Og den kan
  brede sig. Men selvom Danmark er uden forsvar og
  civilbeskyttelse, har Mette Mink næsten erklæret Rus-
  land krig. Måske går det godt, men at Rusland er
  bragt til at betragte Danmark som et fjendeland
  er måske ikke klogt? Raketter kan nå København
  på to minutter.

  At tro på de mosgroede partiers valgløfter er naivt.
  At stemme på R, EL, SF, V og “Moderaterne” osv.
  er også naivt. Og måske det også er naivt at stemme
  på NB, DD eller DF, men det er det eneste der er at
  gøre, hvis Danmark skal have en chance for at undgå
  samme skæbne som Sverige, Venezuela og Libanon.
  De gamle politikere er håbløse.

  1. Piotr

   @ Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik!
   Helt enig!
   NB, DD eller DF er de eneste der virker til at være realistiske & ærlige.

   Stem NB! SIAD! “Start to Resist or Cease to Exist”!

  2. E. Frederiksen

   Træt af bedragerisk politik og uærlig journalistik

   DESVÆRRE SÅ ENIG.

 8. Piotr

  Vi har ikke længere kolbøTTer på hoPPeBorgen, der vil danskerne og Danmark.
  Det til enhver tid siddende Regime opretter institutioner som Arbejds-FM, kun fordi så kan man sikre sig nogle af de 13000 ansattes stemmer + nogle stemmer fra alle dem de forsørger.
  Dette gælder for hele puljen af offentligt ansatte(>850000) samt alle dem der er afhængige af disse.
  (For sjov, prøv at Google Offentlige styrelser i DK (der er ikke sjov det er hærværk!))

  MetteFUSK forsøger nu helt skamløst, at købe flere stemmer, ved at love visse grupper af offentligt ansatte bedre løn.
  2000 mere om måneden! jeg håber at de offentligt ansatte tager det som en fornærmelse.
  Hvad giver 2000 extra om måneden med en trækprocent på 85% + at mange af dem allerede betaler topskat.
  FUSKen tvang sygeplejerskerne tilbage på job de strejkede sidste gang, og helt forståeligt var der mange der skred! Resultatet ses i dag.

  Jeg håber det samme sker, når FUSKen deler ud med rund hånd, til de faggrupper hvis stemmer hun tror hun kan købe.
  OG, de faggrupper der får en lang næse, siger pænt tak for denne gang og får sig et job i den private sektor.

  Desværre har majoriteten af “die dumme dänen” besluttet at sætte, det de har tilbage af hjernen, på autopilot. Således lapper de ukritisk alt i sig, hvad socialisterne byder dem og accepterer dermed at flere&flere bliver klienter i det sociale system, samt får en diagnose.

  Flere&flere søger at arbejde på del-tid eller mindre(specielt i det offentlige), fordi de ikke bliver belønnet for deres slid, i deres job(sygeplejerskerne), og, ikke mindst af den simple årsag at skatter& afgifter er så sindssygt høje, at det ikke er sliddet værd, det kan ikke betale sig!

  At opleve specielt MetteFUSK på Tv er både uanstændigt & skamløst, om ikke “die dumme dänen” stemmer anderledes på tirsdag 1/11, jamen, så ligger de som de har redt.
  Det bliver med kraftige forringelser på det sociale område samt en tårnhøj inflation, og som prikken over I´et, mange flere skatter & afgifter, fordi vi skal forsørge tusindvis af dovne indvandre.

  Om vi skal bevare vort fædreland stemt på NB, DD eller DF.
  Stem NB! SIAD! “Start to Resist or Cease to Exist”!

 9. Politik er tit organiseret ondskab plus idioti

  Det er vist meget uhyggelige planer den
  nye britiske-indiske premierminister har
  for englændernes fremtid. Planer der
  kan komme til at smitte af på Danmark.
  Se Lars Hedegaards artikel hos Document.
  Og læs under flaget hos Hodja.

  Se også Snaphanen om de uhyrligheder
  der kan være på vej til danskerne.

  1. Piotr

   @ Politik er tit organiseret ondskab plus idioti!

   “Oh yes! the UK is fucked big time”!
   Soon they are back in EU!

   Stem NB! SIAD! “Start to Resist or Cease to Exist”!

 10. Michael Andersen

  Der er et problem med de mindst 16 reformer siden 2001 og det er når de forøger uligheden.

  Bent Greve siger til akademikerbladet:

  “Vi ved fra forskellige undersøgelser, at lande med stor ulighed har en stor risiko for mindre social sammenhængskraft, mere kriminalitet, flere overvægtige, mindre lyst til at uddanne sig og en voksende utilfredshed med det politiske system i det hele taget. Og internationalt set har høj økonomisk ulighed reduceret den økonomiske vækst. Så i et samfundsperspektiv er der nogle klare risici forbundet med højere ulighed – selv om vi ikke ved, hvornår filmen for alvor knækker”.

  Vælgerne bør satse på politikere der løfter jobskabelsen og fremmer innovationen, og vælgerne bør sige farvel til politikere der mest kan reformer og omfordeling.

  Måske man må foreslå Lars Løkke at blive folkepensionist, mens pensionsbegrebet stadig eksisterer. Fordi reformer der skaber ulighed, ikke bringer danskerne tættere sammen.

  Man kunne ønske at CEPOS får en bedre regnemaskine, med modeller der regner i afledede effekter af menneskers livsglæde. Fordi det er samme motivation der driver rig som fattig. Mest mulig livsglæde.

  Livsglæde kommer af jobskabelse, uddannelse og læring, fordi det giver mennesker økonomisk håb for fremtiden.

  Vi bør ledes af politikere som er villige til at investere i danskerne og særligt af politikere der forstår motivation og innovation.

 11. Piotr

  @ MA!
  ER enig med meget af det du skriver, Men!
  “Livsglæde kommer af jobskabelse, uddannelse og læring, fordi det giver mennesker økonomisk håb for fremtiden.”
  Jeg mener at Livsglæde opstår når vi bliver belønnet for det arbejde vi har udført eller at vi har opnået et mål.
  Dette medføre automatisk at vi bliver motiveret til at arbejde.
  Hvis vi bliver belønnet er vi motiverede og derved opstår livsglæde.
  Men, det under socialisterne os ikke og derfor er det hele ved at knække midtover pt.

  Stem NB! SIAD! “Start to Resist or Cease to Exist”!

  1. Michael Andersen

   Enig. Tak for venligheden.

 12. Privatdetektiven

  Kvinden der fik en bøde af Aabenraa kommune
  på 37.500 kr, samt Lars Findsen og Mink-branchen
  og mange andre danskere, har nu erfaret hvad det
  vil sige at leve i en overvågnings-stat hvor danskernes
  ret til privatliv er afskaffet, og hvor danskernes
  menneskerettigheder dagligt trædes under fode,
  af et system hvor magtarrogance fylder meget
  og hvor fornuft og konduite er uglesete egenskaber.

  En lillebitte bagatelagtig fejl, og en fattig borger på kontant-
  hjælp får en bøde på 37.500 kr. Et regel-tyranni bygget på
  tåbelige regler og 30.000 siders fjollede forskrifter. 100
  sider burde have været rigeligt.

  Ekstrabladet er vist pt. den eneste avis som
  forsvarer danskerne mod magtmisbrug og
  politiske svigt og udskejelser. Men hvis borgerne
  ikke følger op på det, hjælper det jo ikke ret meget.

  Det er nok på tide at lære noget af hollænderne,
  italienerne og franskmændene. Eller af 1. og 2.
  verdenskrig m.m.

 13. Kommunisme/nazisme/islamisme har ødelagt mange millioner menneskers liv

  Der er både opmuntrende og skræmmende nyheder
  på nettet. Til de opmuntrende hører at nu har amerikanerne
  fået nok af de røde demokrater og Biden. Republikanerne
  stormer frem, og democrats er i rivende tilbagegang oven-
  på deres kolossale fejltagelser og de mange blodige skandaler.

  Det er også opmuntrende at millioner af borgere i Holland,
  Belgien, Italien, Polen, Frankrig og Tjekkiet har været i gaderne
  for at protestere mod kommunistiske og socialistiske angreb
  og overgreb på befolkningens økonomier og rettigheder. Og
  specielt er der kraftige protester mod de klimahysteriske
  angreb på landbruget, butikkerne og små og mellemstore
  virksomheder. Og i Italien har et nationalkonservativt parti
  vundet regeringsmagten. Et parti der vil beskytte familie-
  værdierne, lønmodtagerne, de erhvervsdrivende, demokratiet
  og fædrelandet mv. Et parti der også vil stoppe indvandringen
  fra Afrika osv.

  Blandt de dårlige nyheder er iflg. morgenradioen at de røde
  og radikale partier nu vil i gang med at angribe danskernes
  pensionsopsparinger, for at skaffe 55 milliarder kroner til
  den fortsatte krig mod co2. En anden dårlig nyhed er at
  “Alternativet”/de frie grønne måske kommer over spærre-
  grænsen. Partiet er det mest klimahysteriske af samtlige
  partier, og det kan ikke få nok af indvandring og islamisering.
  Med Uffe Elbæk, Siddiq og Francisca R. i spidsen er partiet
  et klart kommunistisk og ekstremistisk parti. Som DR nu
  gør alt for at tale op, så det kommer over spærregrænsen.

  Det er også grimt at “Moderaterne” med Lars Ulykke har
  medvind. Sammen med de Radikale og Enhedslisten kan
  Ulykkes parti være med til at cementere Danmarks udvikling
  i retning af et totalitært og menneskefjendsk samfund.
  Hr. Ulykke er som bekendt en varm tilhænger af mere
  indvandring, islamisering og centralisering. Han svigtede
  sine valgløfter 2015 til 2019. Og han rejste til Marokko for
  at skrive under på Danmarks dødsattest.

  Hos Snaphanen og Hodja er der mere om hvordan de
  fleste partier ikke har andet til danskerne end endeløse
  ulykker, udgifter, problemer og frygtelige skuffelser.
  Se under dannebrogs-flaget mv.

 14. De syv små dværge

  Tænke sig, nu har klimaet klaret
  sig selv i flere millioner år, uden politikernes hjælp,
  og nu vil man så bilde os ind at hvis vi ikke betaler
  en masse milliarder i klimaskat og co2 skat, vil vejr-
  guderne blive så vrede på os, at de vil sende os en
  dommedag og verdensundergang på halsen.
  Læs videre under dannebrogsflaget i dag på
  Hodjas blog.

 15. Ivan Dybdal

  Godt blogindlæg. Det er jo ikke noget nyt at arbejdsformidlingen ikke formidler arbejde. Det er måske slet ikke meningen.
  I gamle dage i forrige århindrede hed det “at gå til kontrol”. Kontrollen bestod i at kontrollere, at man reelt var arbejdsløs. Man skulle møde til kontrol hver dag. Hvis der havde været snestorm, blev man sendt ud at skovle sne på gader og stræder.
  Tro det eller ej. Oprindeligt skulle arbejdsløse møde til kontrol hos politiet.
  Arbejdsløse har aldrig kunnet lide at gå til kontrol.
  Der er noget paradoksalt i, at vi stadig har et arbejdsMARKED, der fordeler arbejdskraften efter virksomhedernes aktuelle efterspørgsel, hvis det MARKED ikke må have afgørende indflydelse på arbejdskraftens jobsøgnings muligheder.
  Det minder i bund og grund lidt om livegenskabet. I Rusland blev loven om livegenskabet ophævet i 1861, ser jeg i Wikipedia. Fæstebønder i Danmark, som havde pligt til tvangsarbejde for herremanden forsvandt med jordlovene i 1919.

  Der er en samfundsmekanisme her, som har været vanskelig at forene med tankerne om et velfærdssamfund ? 🙂

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Den tidligere behandling af arbejdsløse var ordentlig
   og de blev ikke behandlet som white trash. Og det var
   nok at de mødte op og stemplede ind et par gange
   om ugen. De blev ikke mistænkeliggjort uafbrudt, og
   de blev ikke udspioneret. Og de fik slet ikke den beskidte
   behandling som arbejdsløse i Åbenrå i denne uge har
   været udsat for. Og de blev ikke tvunget ud i arbejde hvor
   de var uden indflydelse på løn og vilkår = slavearbejde.
   Sådan var det 1950 til 1968 cirka. Endelig var det sådan
   at der var arbejde til alle som ikke var syge eller invalide.
   Og skatten var lav, huslejerne var lave og een indtægt
   var nok til at forsørge en hel familie. En fin ny bil kunne
   købes for 8000-15.000 kr. En fin villa kunne fås til meget
   lille pris, og studerende kunne leve fint en hel måned i
   København for 5oo kr. Et værelse kostede 15o kr. Der var
   ingen boligmangel og masser af billige lejligheder. Og
   der var trygt i alle Københavns gader, selv om natten.
   Og sundhedsvæsnet/hospitalerne var i topklasse. Nu
   er de gået fra nr. 1 eller 2 i verden til en 15. eller 20. plads.
   Frankrig er f.eks. langt foran i kvalitet. Bare siden 2018
   er vi raslet ned ad brættet.

   Kommunistisk politik, masseindvandring og radikale
   vanvidsprojekter har smadret stort set alle de positive
   værdier og rettigheder danskerne dengang kunne nyde
   godt af. Og storangreb på vores kultur og økonomi er
   under opsejling. Og løgnepropaganda og billig under-
   holdning bombarderes vi med døgnet rundt.

 16. Michael Andersen

  Indenrigsminister Lars Løkke var den politiske drivkraft bag kommunalreformen i 2007, der ifølge Altinget, fik nærheden og nærdemokratiet til at forsvinde og meget værdifulde ting til at smuldre.

  Udgangspunktet var “mennesker først” men det blev “systemet først”. Danmark blev centraliseret, mindre byer og landsbyer blev mange steder tømt for funktioner. Der blev sagt farvel til skoler, plejehjem, biblioteker og daginstitutioner.

  Antallet af DJØF ansatte i kommunerne steg fra 2.221 til 6.373 i perioden 2001 til 2014.
  1. januar 2007 åbnede Jobcentrene.

  Ny forskning viser at gevinsten ved stordrift blev….. nul.

  Et ekspertudvalg fastslog før reformen, at de bedst drevne kommuner var dem med 20-50.000 indbyggere.

  Hvad med flere og mindre kommuner?

  legacy dot altinget dot dk/misc/kommunalreformen.pdf
  Ansatte i kommunerne. Side 24. Altinget: kommunalreformen.

  1. Danmark er et misrøgtet og misregeret land

   Ja, Lars Ulykke har ikke gjort noget godt for danskerne.
   Han har centraliseret og centraliseret, og har været
   førende i nedrivning af skoler, sygehuse, skadestuer
   og udmærkede boliger/lejligheder. Han svigtede sine
   valgløfter 100%, og han rejste til Marokko og skrev
   under på fri indvandring m.m. Og nu vil han også
   afskaffe folkepensionen og regionerne. Han kan
   slet ikke få centralisering og stordrift nok. De lokale
   og nationale værdier foragter han.

 17. Hvor er vi på vej hen?

  Alternativet og de frie grønne har nu fremlagt en
  politik som er fuldstændig gak-gak. Bl.a. har
  Sikandar Siddiq foreslået at omdanne motorvejene
  til cykelstier. Francisca Rosenkilde og Uffe Elbæk
  støtter ham. Følges forslaget vil der kun være et smalt
  spor til overs til biler. Det vil betyde at folk ikke kan
  komme på arbejde til tiden. Han vil også forbyde
  flyvning. Han påstår at verden/jorden går under lige
  om lidt pga. co2, hvis vi ikke griber til ekstreme
  midler for at bekæmpe co2. Oveni er man et anti-
  racistisk parti der har en negativ holdning til danskere
  der er modstandere af islamisering. Og kvinder øn-
  sker man på længere sigt sat helt udenfor indflydelse.

  Læs hvad PragerU fortæller om el-biler, vindmøller
  og co2. Og se Snaphanens chokerende oplysninger
  om totalitære aktiviteter m.m.

 18. Michael Andersen

  Man bør fravælge den kontrolstat, der opstod efter konkurrencestaten.

  JP’s blogunivers er forsvundet. EU regulerer ytringsfriheden i 2023 med DSA lovgivningen. Tyskland regulerer loven om hetz og hadsk tale, med nye tilføjelser uden definitioner.

  Årsagerne til usikkerhed er mangel på vækst og mangel på innovation. Løsningen ud af kriserne er ikke mere stat og mere kontrol, men mindre stat og mindre regulering. Man bør fravælge den kontrolstat der har til opgave at fremme røde mærkesager, der er grønne.

  Man bliver ikke klogere af at gå i takt, kun grøn.

 19. Hvad har globalisterne, WEF, Mette og folkemordstinget gang i?

  Det er opsigtsvækkende så mange skandaler
  der er omkring regeringen og den støttepartier
  SF, R og EL. Der er stribevis af disse skandaler.

  Den værste er nok at man intet har gjort for at
  rette op på det syge sundhedsvæsen, trods de
  store løfter i 2018 og 19. Tværtimod har man
  skabt en nedtur uden lige på de 3½ år. Og mange
  steder i hospitalsvæsnet er der nu u-lands agtige
  tilstande. Som har været til skade og ulykke for
  tusinder af patienter.

  Den næstværste skandale er måske mink-skandalen
  som har kostet samfundet 20-30 milliarder eller mere.
  Og mange virksomheder venter stadig på de lovede
  erstatninger. Og mange af de 10.000 der mistede deres
  job, lider stadig under følgerne.

  Den tredje skandale er den inflation der er skabt af
  kortsynet “grøn” omstilling og forrykt co2 hysteri.
  Mange danskere vil blive ramt af konkurser og tab
  af deres bolig. Nogle må allerede vælge mellem
  at sulte eller fryse.

  En fjerde skandale er corona- og “vaccine”-håndteringen.
  Over 100 milliarder kr. blev kastet ud af vinduet. Soltau
  og virologer beskriver hos Snaphanen og Hodja hvor
  dilettantisk og talentløst regeringen styrede tingene.
  Og der ser ud til at have været en helt unødvendig
  overdødelighed.

  En femte skandale er Lars Findsen sagen. Bogen om
  den giver et rystende indblik i noget som ligner en total
  fejlhåndtering af en sag der aldrig burde være blevet
  en sag. Nu er Danmarks samarbejde med andre landes
  efterretningstjenester kompromitteret, noget der svækker
  bekæmpelsen af terror, og øger risikoen for at almindelige
  danskere for at blive ofre for terror.

  En sjette skandale er boligstøtte-skandalen. Mette Fupsen
  proklamerede at 100 millioner skulle bruges til at hjælpe
  betrængte danskere. Men hun har selv beholdt de 99.9 millioner.

  Planerne om at pålægge landbruget, små og mellemstore
  virksomheder tunge co2-afgifter og et utal af nye regler,
  vil føre til en masse bøvl og besvær og mange fallitter.

  Man kunne blive ved længe endnu.

 20. Niels Poulsen

  Det er også for galt, at Fattig-Carina og Dovne-Robert ikke kan tage på ugentlig shopping -tur til Flensborg for at købe billige bajere, smøger, og hundemad til deres rottweilere for statens penge. Aabenraa Kommune må fremover tvinges til at leje nogle luksusbusser til kontanthjælpsmodtagerne, finansieret ved massefyring af kommunale ansatte.

  Det er også for galt, at man ikke kan starte privat virksomhed for statens penge, mens andre har to jobs for at spare op til det samme.

  Det er også for galt, at det er muligt for staten at kontrollere folk på overførselsindkomster, så socialt bedrageri undgås. Drop al kontrol, så de bevidst arbejdssky elementer kan holde ferie i ti år for deres naboers skatteindbetalinger.

  “Efter valget vil alt være som før. Ingen tør nedlægge jobcentrene, som rummer dejligt mange offentlige arbejdspladser, der kan fastholdes og vokse.”

  Hvorfor dette sortsyn? Det mest sandsynlige resultat efter folketingsvalget vil en mindretalsregering bestående af V, K og Moderaterne. Det vil være en af de mest liberalistiske regeringer i mange år, hvis ikke nogensinde. Der vil være al mulighed for at nedlægge eller reformere jobcentrene og begrænse den socialdemokratiske velfærdsstat.

  Og endelig: Werthers Original har aldrig nogen sinde brugt Karl Marx i deres nostalgiske og totalt humorforladte reklamer, hvor en bedstefar og et barnebarn er helt op at køre over en karamel. De eneste, der mig bekendt har turdet gøre nar af Karl Marx, er Monty Python med en sketch, hvor den mundlamme Marx dumper i paratviden om engelsk fodbold.

  https://www.youtube.com/watch?v=vZ9myHhpS9s

  1. Der var engang et yndigt land

   At Niels Poulsen er et massivt betonhoved har vi
   længe vidst. Vi troede allerførst at han bare var et
   rødkålshoved, men længe har det været tydeligt
   at han er en gammelt forbenet og forstenet 68’er.
   Måske er han kun 18-25 år, men hans tankegang
   er stivnet som hos en ældgammel marxist. NP
   ser alt fra systemets og statens synspunkt, og
   intet fra folkets side. Han er nok socialist, men af
   det sociale liv forstår han intet. Og hans tankegang
   er så rå, så smålig og så indskrænket, at han slet
   ikke kan se noget uretfærdigt i at en fattig borger
   får en bøde på 37.500 kr. for nærmest ingenting.
   Hun var 350 m på den anden side af grænsen i
   30-40 minutter. Åbenrå kommune burde skamme
   sig, sammen med dem der har fyldt 30.000 sider
   med åndssvage regler. Men for NP der er et rødt
   pernittengryn som foragter syge eller arbejdsløse
   danskere, er det fint og godt når en kommune
   tvinger dem til at sulte, fryse eller blive hjemløse.
   Synd for NP at DDR er nedlagt, men han kan da
   stadig nå at slå sig ned i Kina eller Nordkorea.

   1. Der var engang et yndigt land

    Rettelse: en gammel forbenet og forstenet 68’er.

 21. Michael Andersen

  Politikkerne siger de gerne vil have mennesker i arbejde men lægger bureaukratiet ind som hindring.

  Politikkerne siger de ønsker at behandle mennesker værdigt men folk på overførsel må ikke købe billige dagligvarer, der hvor det er billigst.

  Politikkerne siger de ønsker at alle får en uddannelse men skoler og institutioner er fyldt med uro, trusler, sabotage og vold.

  Politikkerne siger de ønsker et trygt samfund, alligevel har de importeret utrygheden.

  Politikkerne siger de ønsker en sund befolkning, alligevel er de skyld i sundhedskrisen.

  Det er besynderligt med debattører der tror at udskamning og latterliggørelse, er debat. Måske er nogle debattører i virkeligheden politikere.

  Det er gode argumenter for at samfundet er besynderligt.

 22. Partiers og mediers mangel på ærlighed er en bombe under velfærdsstaten, dens fred, økonomi og kultur

  Europas EU-bureaukrater vil forbyde
  danske partier, fri debat samt benzin-
  og dieselbiler m.m. Se M. Jalvings artikel hos JP.

  Bortset fra denne artikel ser det ud til at Jalvings
  blog er blevet udrenset fra JP, der vistnok har en
  hårdkogt marxist som chefredaktør. Også andre
  bloggere er blevet fjernet. JP ser ud til at være
  blevet opslugt af Politikens hus.

  Moderaterne og Ulykke er ramt af stort fald i
  vælger tillid, efter at det er kommet frem at
  man vil afskaffe folkepensionen.

 23. Elisabeth

  KONTROL er lige efter hovedet på Danmarks farligste mand: Claus Hjort Frederiksen, som opfandt Jobcentrene.
  Ene mand fik han desuden mandat til at indlemme danskerne i den ultimative kontrol, først NemID efterfulgt af SkitID
  LBK nr 801 af 13/06/2016, Finansministeriet.
  Dette livsfarlige individs synderegister er alenlangt. Kan muligvis matche omtalte bog, der er vokset til 30.000 sider.

  1. Karsten Lund

   Her i Rødmark der bør ordet KONTROL i disse tider forståes korrekt.
   Dette gøres ved at læse ordet bagfra!

 24. Ivan Dybdal

  Mindre stat. Mere marked. Det er den vej DK må, hvis vi ikke skal drukne i bureaukrati og kommunalt formynderi. Vi må stoppe før vi ender i “Fagre nye verden*”! 🙂
  Ser ikke statsradiofoniens politiske debatprogrammer i mere end glimt/klip i 5 -10
  minutter. Men så i tv da jeg kom forbi (i Debatten på DR, var det vist), at Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh – helt utilstedeligt fornemmede man – afbrød ‘gavefesten’, hvor politikere fra flere partier forsøgte at overgå hinanden i at love lønforhøjelser til offentligt ansatte.
  “Der skal jo også være råd til den private sektor. Det er jo dem der tjener pengene, vi kræver op i skat og deler ud af til de offentligt ansatte. Uden indtjening beskæftigelse og indtjening i private virksomheder, bliver der jo ikke noget at dele ud af!” (Mit referat er efter hukommelsen ‘Ohne Gewähr’, som de siger, når de nævner lotto-tallene på tysk tv)
  Det blev næsten stille et par sekunder i studiet. Det var som om Alex Vanopslagh havde myrdet julemanden på live tv! 🙂

  * Fagre nye verden (originaltitel: Brave New World, 1932) er en roman af Aldous Huxley. Handlingen foregår i London i år 2540. Romanen er en dystopi og baserer sig på tendenser Huxley så ved industrialiseringen af samfundet, og i særdeleshed hos den amerikanske ungdom under et besøg i USA. I romanen er jorden blevet til et verdenssamfund, ledet af 10 verdenspræsidenter.
  Alle børn udklækkes i reagensglas på fødselsanstalter og rangeres efter arveanlæg, intelligens og fysik i 5 kaster, navngivet fra det græske alfabet – fra alphaer (højeste og mest intelligente) til epsiloner (laveste intelligens og fysik). Forældre i nutidig forstand findes ikke, og ord som “moder” og “fader” betragtes som stærkt upassende og vulgære.
  Efter at være kommet ud af flasken opfostres børn af plejepersonale og indoktrineres via hypnopædiske læresætninger (indoktrinering under søvn) og pavlovske metoder til at hade alt, hvad der er naturligt, og elske alt, der er kunstigt fremstillet. Dybere følelser, såsom kærlighed, sorg og forelskelse, forsøges undertrykt til fordel for flygtige glæder i form af erotik, spil, følefilm og det opiumslignende stof soma. Promiskuitet opmuntres fra en tidlig alder, og længerevarende forhold anses for stærkt upassende, ligesom isolation, individualitet og kritisk tænkning.
  Det afsløres senere, at disse forhold tjener til at sikre verdenssamfundets stabilitet. (mit klip fra Wikipedia)

  1. Prins Valiant fra Thule

   DYBDALS kommentar er aktuel nu hvor
   vi lever i en skør og woke tid, hvor normale
   mennesker er trængt i defensiven af frådende
   aktivister. Majoriteten er på vej til at blive
   tromlet ned af nogle små, men utroligt
   aggressive minoriteter. Nok på tide at fler-
   tallet også bliver lidt aktivistisk.
   i

 25. Massemedierne skjuler og fortier alt muligt

  De allermest alvorlige og påtrængende problemer
  ignoreres i vidt omfang af DR, TV2 og aviserne.

  Danmark er ved at blive besat og islamiseret. Det kan
  ende med svenske tilstande, hverdagsterror,
  velfærdskollaps, kommuner der går fallit, vold og
  mord i gaderne, brændende byer, folkeudskiftning
  og folkedrab. Det fylder ikke meget i valgkampen.
  Kun NB, DF og DD vil gøre noget ved det.

  Det andet problem der forties, er den kommunistiske
  familiepolitik der forpester eller ødelægger livet for
  tusinder af børn, forældre, familier.

  Det tredje ting er at sundhedsvæsnet er kollapset på
  flere områder, iflg. overlæger, pårørende og patienter.
  Regeringen har i snart fire år ikke vist skygge af vilje
  til at løse problemerne. Først her få dage før valgdagen
  kommer man viftende med en ti-års plan for forbedringer
  engang i fremtiden.

  Den fjerde ting er energi-krisen og inflationen, som
  skyldes kortsynet politik, og som er blevet en stor
  trussel mod tusinder af danskeres trivsel og økonomi.
  Butikker, firmaer, landbrug og almindelige private
  danskere risikerer at ende i social elendighed.

  Når man som vælger skal beslutte sig, vil det nok
  være klogt at kassere de partier og politikere der
  har bragt Danmark ud på overdrevet hvor ingen
  kan vide sig sikker, tryg eller fri.

 26. Gud bevare Danmark

  …som dronningen siger.

  Marianne Karlsmose, en radikaler der har forklædt
  sig som kristendemokrat, har nu meddelt at hun
  er glad for og stolt over at have fået opstillet en
  islamist som folketingskandidat for sit parti. Et
  parti der åbenbart er i splid med sig selv, og nok
  må betragtes som et anti-dansk parti.

 27. Aamund skriver berettiget om DK’s jobcentre. Indrømmet selv om jeg aldrig har været medlem af en fagforening i DK – men i U.S., i en faglig forening og ditto i Tyskland – forstår jeg ikke betydningen i DK.

  Pt. er det vigtigste i Danmark bekæmpelse inflationen. Det er vanskeligt, fordi den er international, men der er absolut ingen grund til at hælde benzin på inflationsbålet med skingre valg tilsagn om lønforbedringer for udvalgte grupper i en tid, hvor enhver burde kunne se, at det kun bidrager til øget inflation og dermed til vore alles fattigdom.

  På sigt er det derfor i f.eks. sygeplejerskers interesse på nuværende sigt at afstå fra de benærende tilbud, fordi de på langt sigt vil blive fattigere pga. den inflation, som valgkampens løfter afstedkommer. Det er en appel til sund fornuft.

  Vores største udfordring er ikke Aamunds jobcentre, men derimod Putins (ikke størstedelen af den russiske befolknings) ATOM-trusler både mod vesten og Ukraine. Havde Rusland ikke haft atomvåben, havde NATO sikkert for længe siden grebet ind og smidt Putins pjaltehær ud af Ukraine.

  Uanset Putins atomvåben er det min holdning, at vi bør støtte Ukraine ikke blot materielt med også med en regulær NATO-hær, så vi kan smide Putins aggressorer ud af det land, der i mange, mange år har lidt under Ruslands hegemonistiske feberfantasier om verdensherredømme.

  Det starter muligvis et atom ragnarok. Men det får vi før eller siden medmindre vi nu griber ind.

  PS.: I øvrigt udlover jeg en dusør på kr. 100.000,- til den eller de personer, der fjerner Lucifers repræsentant i Danmark fra jordens overflade. Helt i overensstemmelse med Luthers og den danske Folkekirkes ønsker.

  1. SpørgeJørgen

   Petitesse afdelingen

   Er det Sofus på høloftet, Maren i kæret, den
   politiske kandestøber eller konen i muddergrøften
   der mener at det er underordnet om der startes
   et atomragnarok, ved at lade Nato gå ind i Ukraine
   for fuld musik? Og det med en dusør for at fjerne
   Lucifers repræsentant, hvilken fornuft er der i det?
   Iflg. Gravitas er krigens årsager komplicerede.5

 28. Michael Andersen

  Hvorfor har Danmark en lønmodtagerkultur og ikke en iværksætterkultur?

  SMV Danmark skriver i en analyse fra april 2021, at der i 2019 var historisk få selvstændige og antallet er faldet fra 329.000 i 1983 til 192.000 i 2019.

  Tidligere var 12,9 % beskæftiget i egen virksomhed som selvstændige, i 2019 er tallet faldet til 6,6 %.
  Danmark har det laveste antal selvstændige i EU. Citat slut.

  Hvad er betydningen heraf?

  Det er et socialdemokratisk mindset der siden 1983 har lagt låg på iværksætterudviklingen og politisk laden stå til, der styrede Danmark mod en lønmodtagerkultur. Der blev skabt et tag-selv-bords samfund med arbejdsuger til lønmodtagere.

  Jobcentrene udviklede sig til et politisk værktøj til fastholdelse i lønmodtagerkulturen, hvor centrene burde have fremmet og forøget iværksætterkulturen.

  Jobcentrene er en systemfejl, der har bidraget negativt til den økonomiske vækst og deltagerne i Løvens hule, er en truet race.

  1. Niels Poulsen

   Retten til offentlige hjælp, som Grundlovens paragraf 75 sikrer personer, som opholder sig i Danmark, og som ikke kan forsørge sig selv, er en ting. Iværksætteri og egen virksomhed er en anden. Man vil aldrig kunne kombinere de to ting, da dagpenge vil kunne tolkes som direkte eller indirekte erhvervsstøtte og dermed konkurrenceforvridende.

   10,4 pct. af ikke-vestlige indvandrere i Danmark er selvstændige. 6,6 pct. af etniske danskere er selvstændige. Tal fra 2010.

   Øverst på listen over andele af de beskæftigede, som er selvstændige, er indvandrere fra Libanon, hvor hele 20 pct. af de beskæftigede er selvstændige. Herefter følger pakistanere, men ellers er det personer med mellemøstlig baggrund – irakere, tyrkere og iranere – som placerer sig i toppen:

   ”Der er en enorm stolthed forbundet med at skabe sit eget. Det handler om friheden til at være herre i eget hus. Selvom der er en overrepræsentation i gruppen af personer på overførselsindkomst, så er det ikke noget, de synes, er fedt. Deres motivation kan ligge i at blive befriet fra kommunen.”

   https://www.dst.dk/da/Statistik/nyheder-analyser-publ/bagtal/2012/2012-12-19-hoejst-andel-af-selvstaendige-blandt-indvandrere

   Mange ikke-vestlige indvandrere ejer restauranter, pizzeriaer, kebab-kiosker. De er kioskejere med pakkeservice, små købmænd, grønthandlere, frisører, cykelhandlere …

   Tak for din varme støtte til disse selvstændige og deres private initiativ, som holder hjulene i gang i Danmark, modsat de etnisk danske lønmodtagere. Tak for din varme støtte til indvandringen, muslimerne og muslimernes iværksætteri …

   1. Michael Andersen

    Nej, Hr. Niels Poulsen, det er ikke en støtte til middelalderkulturen og ej heller til globalisternes åbne og ukontrollerbare grænser. Det er en kritik af reformisternes manglende forståelse for, hvad der skaber et rigt og fremtidsholdbart samfund.

    Det er tragikomisk, for således kunne handlen fra boderne i fristaden og initiativet fra de hvide bude også karakteriseres som iværksætterkultur, sammen med leasing karruseller og momskonkurser.

    Danmark er fattigt fordi det ikke hænger sammen og fordi Danmark ikke forpligter alle dets borgere. Vi lever i et frivilligt apartheid hvor integration er umulig. Det fortsætter og det er uklogt at invitere flere til og det er tankeløst at rejse hertil.

    Med mindre altså at middelalderkulturen vil opdateres til nutiden, indordne sig under kristendommen og tilpasse sig dansk tillidskultur?

   2. Niels Poulsen

    “Det fortsætter og det er uklogt at invitere flere til og det er tankeløst at rejse hertil.”

    Hvis man mener det, så der det i hvert fald ikke Nye Borgerlige, man skal stemme på, på tirsdag. Nye Borgerlige ønsker at sænke beløbsgrænsen, så tusindvis af udlændinge kan komme til Danmark for at arbejde.

    Det kan man læse i Nye Borgerliges principprogram, hvor partiet begejstret fastslår, at udenlandsk arbejdskraft bidrager med 200 milliarder kroner om året.

    Pernille Vermund har i interviews udtalt, at hun ønsker, at arbejdskraften skal komme fra Asien.

    https://nyeborgerlige.dk/faktabasen/udenlandsk-arbejdskraft-bidrager-med-200-milliarder-kroner-om-aaret/

 29. Privatdetektiven

  Lars Findsen sagen ligner
  en stor SKANDALE

  Politisk forfølgelse og karaktermord
  på danskere der forsvarer folket og
  fædrelandet, er der mange eksempler
  på. Måske er Lars Findsen sagen det
  sidste nye eksempel. Har lige læst den
  nye bog om sagen “SPIONCHEFEN”, og
  rigtig meget tyder på at Lars Findsen
  er offer for magtmisbrug. Som kan
  tænkes at være startet i justits- eller
  statsministeriet. Der har været nogle
  uenigheder med Trine Bramsen, den
  noget hidsige Barbara Bertelsen og
  måske med den magtarrogante Mette
  Fupsen.

  Og så er der måske en justits-
  minister som lader sig styre af visse
  damer der mangler forståelse for
  at hemmelige tjenester ikke kan være
  offentlige. Det er artige ting der kom-
  mer frem i bogen, og man kan godt
  få det indtryk at Lars Findsens menneske-
  rettigheder og privatliv er blevet krænket
  på det groveste, i en hæsblæsende jagt
  på at finde et eller andet man kan hænge
  ham op på. Sagen synes uden substans.

  Det sandsynliggøres også at krigen mod
  Libyen næppe var en krig der hjalp landet,
  selvom det officielt var formålet. Danske
  fly kastede over 900 bomber, men til
  gavn for hvem?

  Alt i alt kaster bogen et skarpt lys på
  vores retssystem, fængselsvæsen og
  såkaldte “demokrati”.

 30. De syv små dværge

  AFLADSBREVENE ER TILBAGE

  I middelalderen kunne man købe afladsbreve
  af den katolske kirke. De skaffede køberne
  syndsforladelse, så de kunne nøjes med en kort
  tid i skærsilden eller helvede.

  Nu kan man så bruge penge, især andres penge,
  på at skaffe sig tilgivelse for sine klima-synder.
  Politikerne er ved at segne under deres klima-
  forbrydelser, så de er villige til at bruge milliarder
  og atter milliarder på at føre krig mod luften.
  Luftens atomer og molekyler er det nye krigsmål.
  Feberhede aktivister taler som vandfald om de
  mange millioner, milliarder, billoner, trillioner
  og fantasillioner af luftatomer der nu skal “uskadeliggøres”.

  Det hele er kejserens nye klæder, men det er uden betydning
  når hele befolkninger lader sig narre af klima-fantasternes
  snedige snak om verdensmål, 70% og 90% klima-reduktion,
  en verden i brand, co2 som en klima-gas og jordens under-
  gang hvis ikke politikerne overtager styringen af luftmasserne.
  Klimaet har klaret sig selv i millioner af år, men pludselig er
  luften blevet svag og hjælpeløs og må have bistandshjælp
  og hjælpepakker og økonomiske støtteordninger, i form
  af co2 afgifter. For millioner af tons luft og co2 vil ellers
  mase os alle flade som pandekager. Derfor er det også
  på tide at afskaffe landbruget, fødevareproduktionen og
  90-95% af landenes befolkninger.

  Men betaler vi nok, er vi fromme nok og co2 bevidste
  nok, vil staten kunne udstede afladsbreve til
  borgerne, så de kan få noget at spise lidt endnu, og
  måske endda blive optaget i den hellige klima-kirke,
  hvor særlig udvalgte med egne jetfly kan opnå helgen-
  kåring og en status som overvismænd og Guds eller
  djævelens udvalgte klima-håndlangere.

  Hvis man kan tro Politiken, Information, DR og TV2 osv.
  er redningen nær. Vi skal bare begå økonomisk selvmord,
  så skal alt nok ordne sig. Politiske genier som Greta
  Tunfisk, Mai Villadsen, Sofie Carsten og Rosa Lund har
  vist os vejen, udvejen fra co2’s rædselsherredømme.
  Og Mette Mink vil nu gå fra et 70% mål til et endnu
  højere mål. Så vi alle kan føle os trygge.

  I Holland er de allerede kommet langt i krigen mod luften,
  landbruget, borgerne og landets civiliserede værdier, og
  når de kan, så kan vi også. Se blot Youtube og Hodja om
  hvordan kloge politikere nedkæmper dumme hollændere
  som ikke vil deres eget bedste. Også Snaphanen fortæller
  om hvordan humanister og klima-eksperter osv. er ved at
  frelse os allesammen fra klima-spøgelserne og andre
  fantasi-uhyrer.

  Lad os nu alle gå en syndfri fremtid i møde uden frygt for
  planetens totale sammenbrud. Hvis vi bare betaler, betaler
  og betaler uden at mukke, bliver fremtiden så grøn, så grøn,
  og vi vil alle få det noget så dejligt. Bare stem på de blod-
  røde klimakloge partier, så er redningen nær.

  Husk at se under flaget “Danmark i disse dage” hos Hodja
  i går den 28. oktober, og se hvad PragerU skriver om co2,
  el-biler og vindmøller osv. Og læs “Klima-debattens
  sataniske vers”.

  1. Michael Andersen

   Enig.
   I middelalderen byggede man katedraler.
   I dag opfører man vindmøller.

  2. Karsten Lund

   “de blod-røde klimakloge partier”, burde retteligt kaldes dét, som de er: Melonpartierne.
   De er nemlig grønne udenpå og røde indvendigt!

 31. De tre musketerer

  Der er muligvis store mængder af MYSTISKE
  dødsfald i anmarch. Se hvad “Redacted”
  med Clayton Morris fortæller. Og se de
  mange videoer om lyssky udskejelser i
  Europa, USA og Australien hos Gravitas,
  Snaphanen, Hodja, Youtube, 24nyt,
  Document og den korte avis m.fl.

  Muligvis kan man ikke se dem så længe
  endnu. EU rumler med censur-planer, og
  JP, Berlingske og andre aviser er allerede
  i gang med at indskrænke den demokratiske
  debat. Ytringsfriheden ønskes afskaffet
  af visse redaktører og politikere.

  (Der er en del danskere der har reddet livet,
  eller skånet sig selv for mange ting, ved at
  holde sig orienteret via netaviserne mv.)

 32. Sæbekassebiler kører uden co2

  Klokken seks her til morgen startede
  de gakkede DR-kvinder med at valget
  burde være et klima-valg, og de havde
  indkaldt to meget unge piger til at påstå
  at hvis Danmark ikke blev “klima-neutralt”
  i en fart, var det helt forfærdeligt, så nu
  ville de ud og demonstrere for en 100%
  reduktion af co2 i luften over Dannevang.

  Mange af de helt unge klima-aktivister
  DR holder mikrofon for, lyder som Hitler-
  Jugend eller Bund Deutcher Mädel. Det er
  den samme begejstring, den samme hjerne-
  døde fanatisme, den samme papegøjesnak
  og den samme ensrettede gengivelse af
  hvad propaganda har fyldt dem med. Der
  er ikke mere omtanke eller viden end i
  en grammofonplade. De kører konstant
  i samme rille. De er ikke nazister eller
  kommunister, de er bare manipulerede
  propaganda-ofre der ekkoer videre hvad
  MSM eller pædagoger har fyldt dem med.
  Men at DR vil være bekendt at bruge
  børn og unge piger på den måde, vidner
  om at DR er et kynisk og skruppelløst
  foretagende som hellere vildleder end
  oplyser publikum.

  Får man endelig renset luften over de
  43.093 kvadratkilometer, blæser den
  væk ud over Atlanterhavet eller Østersøen
  lidt efter, og man kan starte forfra.
  Desuden er co2 en nyttig, uskadelig og
  nødvendig luftart. Co2 hysteriet bygger
  på løgn og humbug.

  1. Michael Andersen

   Man bliver nødt til at spørge, hvad der er på den anden side af vestens klima-neutralitet og på hvilke betingelser samfundene skal fungere?

   Det kan børn og unge umuligt vide, for det mest fornuftige svar er formentlig anarki.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *