BIDEN HAR BRUG FOR EN KOLD KRIG MOD RUSLAND

Præsident Bidens regeringsførelse har været en uafbrudt meget lang serie af katastrofer og nederlag siden han tiltrådte for godt et år siden. Der er ingen udsigt til forbedring, og det vigtige midtvejsvalg til Kongressen i november tegner til at blive en nedsmeltning af det Demokratiske parti. ” Hvad indad tabes, må udad vindes”, tænker Biden. En farlig international krise, der gør amerikanerne bange, kan fjerne deres opmærksomhed fra forrygende inflation, grænseløs illegal indvandring og tomme hylder i supermarkedet. Hertil kommer, at skrivebordsgeneralerne i Washington og det militærindustrielle kompleks kræver en storkonflikt, der kan øge bevillingerne og fylde ordrebøgerne. Og få amerikanerne til at glemme den militære ydmygelse i Afghanistan.

USA’s regering har derfor mobiliseret sine spytslikkende medier og venner i EU og NATO, der nu alle som med én mund løber skrigende rundt med budskabet om, at Putin angriber Ukraine i morgen. Ukraines præsident Zelensky opfordrer dagligt de ophidsede vestlige regeringer til at dæmpe sig, da deres krigshysteri absolut ikke løser hans reelle problemer. Men alle vestlige regeringer har nu købt den amerikanske version af sandheden, nemlig at den russiske invasion er uafvendelig og kun et spørgsmål om tid. De seneste fem års dæmonisering af præsident Putin har haft effekt. Ikke kun i USA, men også i Europa, hvor han anses for en lunefuld tyran i familie med Hitler, Stalin og fanden selv. Også i Danmark tror folk på, at Putin hjalp Donald Trump med at svindle sig til valgsejren i 2016, og at Trump som præsident blev afpresset til at virke for russiske interesser. Denne skrøne, der blev bragt til torvs af Hillary Clinton og gentaget i uendelighed af Demokraterne og de amerikanske hovedmedier, er for længst afsløret som en fed løgn, men dementierne er udeblevet. Og der går vel næppe røg af en brand uden, at der er ild, tænker alt for mange.

Putin og hans udenrigsminister har samstemmende erklæret, at krisen vil være forbi og problemerne løst, hvis Rusland kan få et bindende tilsagn om, at Ukraine ikke optages i NATO. Det er et rimeligt forlangende, da NATO intet har at gøre så langt mod øst. Men det løfte nægter USA, NATO og også Ukraine at afgive. Præsident Zelensky gemmer sig bag skørterne på vestmagterne og håber på en løsning, der indebærer en russisk tilbagetrækning, et ukrainsk medlemskab af NATO og af EU, der så kan finansiere landets sammenbrudte og korrupte økonomi. Når man spiller poker og har gode kort på hånden, hæver man indsatsen. Det har russerne også gjort og forlanger nu, at alle amerikanske styrker i Østeuropa trækkes hjem, og at man vil have garanti for at hverken Sverige eller Finland optages som medlemmer af NATO. Man skal jo have noget at forhandle med, så mon ikke at russerne vil være tilfredse med at Ukraine holdes ude af alliancen. Det er jo ikke sandsynligt, at Rusland invaderer Ukraine, hvis Sverige bliver optaget i NATO.

Tyske og franske diplomater har ventileret en løsning, hvor Ukraine af principielle grunde fastholder sin frihed til at søge om optagelse i NATO, men samtidig forpligter sig til ikke at gøre det. Denne aftale ville opløse konflikten, men er foreløbigt blevet afvist af både USA og EU, der hellere vil fortsætte pokerspillet en tid endnu. Nøgterne militære iagttagere afviser tanken om en krig mellem Rusland og Ukraine, som kan blive en dyrekøbt sejr for Rusland, da Ukraine har omkring 100 000 mand under våben. Rusland kan knække Ukraine ved at lukke for naturgassen, ved at lamme landets elektroniske styrings-og kommunikationssystemer og ved at isolere Ukraine fra tre sider, så kun grænsen til Polen er åben.

Nøglen til løsningen på krisen ligger altså hos os selv. USA har nok frasagt sig en militær intervention i Ukraine, men vil gerne have en langvarig kold krig rettet mod Rusland, som kan bære Bidens Demokrater frelst gennem midtvejsvalget til november. Hvis krisen i mellemtiden bliver løst fredeligt, kan vi være sikre på, at præsident Biden af medier og EU-politikere skamløst vil blive markedsført som vor tids John Kennedy, hvis mod og handlekraft under Cuba-krisen førte verden tilbage fra atomkrigens afgrund. Det bliver ikke til at bære.

72 Thoughts to “BIDEN HAR BRUG FOR EN KOLD KRIG MOD RUSLAND”

 1. tavsen

  løber skrigende rundt med budskabet om, at Putin angriber Ukraine i morgen. ”

  Ja, det har vi efterhånden hørt på hele året. Krigsopviglerne i medierne håber på det store brag, så de har noget at fylde MSM med. Mediestøtten skulle gerne bevares.

  Nu Trump er væk fra Det hvide Hus, har medierne brug for den anden prygelknabe

  Og de samme danske partier sværger, ingen amerikanske tropper på dansk jord. Samtidig med de ikke har noget problem med at stemme for danske tropper i Mali osv.

  Hykleriet er monumentalt. Lad cirkusset fortsætte. Journalistbranchen skulle gå samme vej som typograferne, der i 70’erne lavede mange hvide pletter i aviserne. Simpelthen fordi artiklen indeholdt noget, som kommunistiske typografer ikke kunne acceptere.

  1. tavsen

   Kom til at tænke på et andet journalistisk trick. Havde en politiker en uønsket holdning, blev de altid fotograferet nedefra. Ren Hitchcock uhygge.

   Uffe Ellemann Jensen, som gammel journalist kendte det infame trick

   https://www.youtube.com/watch?v=Yd-JtwaNBhs
   – Jeg vil kraftedme ikke fotograferes nedefra!!, siger han og afbryder øjeblikkeligt interviewet.#

  2. Per Jørgensen

   Grunden til de ikke vil have danske soldater i Mali.

   Er pga af vores udenrigs minister: og dette han lavede til et ungdoms møde.

   I dette land kan de have en anden alders grænse og derved sender det et forkert signal at have dansker der.

  3. Michael Andersen

   Hvordan får man gratis penge og gratis våben?

   Man skal være et land tæt på en stormagt med lidt smuds på attesten. Man aftaler en militærøvelse og samtidig at der flyttes rundt på noget isenkram.

   Så sker der det her:

   200 millioner dollars i sikkerhedsstøtte
   En last med maskingeværer, overvågningsudstyr og rifler
   En udbetaling på 350 millioner dollars
   (Husk billeder af en missilaffyring)
   Der sendes flere våben og halv milliard dollar
   En donation på 164 millioner kroner

   Det virker også selvom man er på størrelse med Frankrig. (I 1940 brugte tyskerne 141 divisioner og 3,3 millioner soldater)

   Der er sket meget siden. I dag bruger man medier.

   Ps. Bare det bare en ide

 2. Michael Andersen

  Vi lever i en tid hvor fred er krig og hvor intriger er politik.

  I det tyske “Die Welt” kan der læses at et flertal af befolkningen afviser Ukraines optagelse i NATO.

  Irak krigens grundlag med falske beviser for WMD spøger i tysk bevidsthed og der spørges om USA er på vej til en gentagelse?
  Mange husker Udenrigsminister Joschka Fischers skepsis til grundlaget for Irak krigen og fører det over på Udenrigsminister Blinken der står med et troværdighedsproblem. Nogle kalder det der kommer ud for løgne.

  Breitbart skriver at Bettina Klein fra German National Public Radio spurgte Forsvarsminister Austin om beviser for USA’s påstande om Ruslands eskalering og fortsatte troppeopbygning?
  Austin svarede at USA havde været meget transparent og at oplysningerne ikke skulle ses som konkurrerende narrativer.

  Associated Press’s Matt Lee pressede State Departments pressesekretær Ned Price for beviser for Ruslands angivelige “false-flag” angreb, der skulle give grundlag for et russisk angreb. Der blev ikke fremlagt beviser. Det er således uklart hvem der iværksætter “false-flag” angreb, også de kommende.

  Ukrinform skriver at vesten overdriver frygten.

  Nytimes skriver at Præsident Zelensky ikke udelukker at droppe ønsket om medlemskab af NATO men at det forbliver en drøm.

  Det er et faktum at frygten fylder i overskrifterne. Det vil være konstruktivt at overskrifterne handlede om løsninger.

  Demokraternes politik føres ud i livet ved Biden regimets “management by fear”. Indtil nu er succeshistorierne verdens tyndeste bog. Går man til kilderne tyder meget på et snarligt flertal for “management by reason”.

 3. DER VAR ET YNDIGT LAND

  En perfekt analyse af situationen,
  medmindre Putin er utilregnelig som Anna
  Libak fra en papiravis hævder. Men hidtil
  har han hverken optrådt ubegavet eller
  skrigende, frådende og totalt ubehersket
  som i sin tid Hitler. Hidtil har han været
  rationel i alle konferencer hvor tv har
  været tilstede. Derfor kan det selv-
  følgelig ikke helt udelukkes at han er
  uberegnelig.

  Men går vi ud fra at han er ved sine fulde
  fem, hvad meget tyder på, bliver der ingen
  krig om Ukraine, medmindre Biden og de
  nærmeste omkring ham IKKE er ved deres
  fulde fem, hvad meget tyder på. De burde
  forlængst have indgået en aftale med
  Rusland om at Ukraine ikke blev optaget
  i NATO. Bidens politik kan føre hele
  verden i ulykke.

  Desværre er der mange politikere og
  magthavere mv. som ikke tænker rationelt.
  Som f.eks. vores egne politikere, myndigheder
  og journalister. Man behøver blot at se på
  hvad der er foregået i Danmark siden 2015
  eller siden 1968 og 1983. Deres moral er
  flosset og deres røde ideologi og uvidenhed
  er skræmmende.

  Danmark har bevæget sig fra at være et
  trygt, frit, rigt, demokratisk, familie –
  og menneske-venligt samfund i tresserne,
  til nu at være et samfund med utryghed,
  ufrihed, skatteplyndring, EU-fjernstyring og
  brutale former for overgreb mod familier,
  børn og forældre samt syge, pårørende,
  voldsofre, trafikofre, ældre og socialt udsatte.

  Og titusinder af danskere har oplevet
  uretfærdighed og diskrimination samt
  diverse arter af vold og hverdagsterror.

  Og organiseret undertrykkelse af danskerne
  synes ikke at være langt væk.

 4. Der var et yndigt land

  Ovenstående 19.07 var et svar til Aamunds analyse.

  1. E. Frederiksen

   DER VAR ET YNDIGT LAND
   Er så 100% enig med jer begge.
   Vanvid at hele verden skal være truet af en 3. verdenskrig,
   fordi man ikke vil afprøve, om Putin stopper, hvis det loves,
   at Ukraine ikke indlemmes.
   Vi vil jo alligevel ikke have Ukraine med inden for mange år.
   Grusomt, at hele verden er truet p.g.a. af få andre personers
   personlige magtlidenskaber.

 5. Michael Andersen

  Kære Regering,

  Netop nu oplyser Der Spiegel og Die Welt om dokumenter der bekræfter aftalen om begrænsning af NATOs østudvidelse fra 1991. Dermed bliver Ruslands krav om et NATO frit Ukraine legitimt.
  Traktaten om Nato binder Danmark. I Danmark er en skriftlig aftale bindende. I loven om samtykke er en påtvungen handling ulovlig. I international lovgivning gælder traktater, konventioner og domstole.

  Såfremt Danmark forholder sig i tavshed?

  Betyder det så at vi lader som om internationale aftaler ikke gælder? Nogen gange? En enkelt gang?

  Hvad så med konventionerne?

  Det ligner nu det tyndeste grundlag nogensinde for en konflikt.

  Archivfund bestätigt Sicht der Russen bei Nato-Osterweiterung
  Die Welt 18/2 2022
  Neuer Aktenfund von 1991 stützt russischen Vorwurf
  Der Spiegel 18/2 2022

  1. Magga

   Såvel NATO som EU har længe arbejdet med såkaldte østudvidelser, og det hele synes efterhånden at være blevet rodet gevaldigt sammen.

   I hvert fald for Danmarks vedkommende synes jeg, at det er helt uoverskueligt på grund af på den ene side vort forsvarsforbehold overfor EU og på den anden side vort store aktive engagement ift. NATO.

   Ukraine er ikke medlem af NATO, og trusler mod Ukraine er derfor ikke trusler mod NATO. Det eneste land i vor del af verden, der indtil nu har oplevet noget, som indtil de seneste trusler mod os er blevet opfattet som russiske trusler, er vort kære naboland Sverige, der som bekendt ikke er medlem af NATO men af EU, og vi sendt hurtigt fregatten Peter Willemoes ind i Østersøen. Da var EU’s største kampskib allerede sejlet i samme retning.

   Hvad vi oplever i disse dage er det modsatte af, hvad man hos Dansk Institut for iinternationale studier tidligere forudså, og som jeg linker til. Vor regering har taget en militær NATO kasket på for at forsvare EU¨s militære interesser, som vi ikke må blande os i.

   Det udnytter USA nu til at true vores suverænitet. i dronningeriget. Næste gang på Grønland, som man er yderst interesseret i, og hvis udenrigspolitik stadig er et omtvistet emne, når vi taler om rigsfællesskabet. Det minder indtil videre om den nye udgave af “Borgen”.

   Vor udenrigsminister ser ud, som om han elsker sit job, men er vi tjent med, hvad han suser rundt og laver?

   Og er fru Statsministeren også i denne sag kun delvist informeret? Den undskyldning må vist siges at være misbrugt så grundigt, at den ikke mere eksisterer.

   https://pure.diis.dk/ws/files/58083/nra_ostudvidelse_forsvarsforbehold.pdf

   1. Michael Andersen

    De europæiske venstrefløjspartier har med årelange krav om Co2 reduktion, nedlæggelse af kulkraftværker og udfasning af atomkraft skabt grundigt rod i butikken for energiforsyning. Der er få varer tilbage og prisen er høj.

    Demokraterne har med deres politik nedlagt Keystone pipelinen, nedlagt bore projekter i Alaska og forhindret nye projekter i den mexicanske golf, dermed blev der også her skabt grundigt rod i butikken for energiforsyning. I demokraternes butik er der ingen varer, kun tomme hylder.

    Venstrefløjen og demokrater er blevet misbrugt til at føre en hysterisk klimakamp der er gået alt for stærkt. Konsekvenser er der nu rigeligt af.

    Selv de bedste kan blive narret, det er fair nok. Nu er det tid til at komme videre. Der er forventninger til at der bliver ryddet op og krav om at der kommer styr på kaos.

    I realiteten af tomme hylder og genforsyning til en alt for høj pris, er der skabt en åbning for politikere der kan holde balancen.

   2. E. Frederiksen

    Magga
    BRAVO for et indlæg med fine hentydninger.

 6. Der var et yndigt land

  Hvilken fremtid
  venter mon danskerne?

  Hvis man ser kritisk og realistisk på Chrborgs
  politik, kan man næsten kun blive pessimist.
  Den samlede politik er forvirret, hovedløs, anti –
  dansk, asocial og kommunistisk. Lovsjusk er det
  normale, mange EU-direktiver tager ikke hensyn
  til lokale forhold, der svines med danskernes
  penge i et fantastisk omfang, og der er nu cirka
  1.5 millioner kulturfremmede i vores land.
  Islamiseringen, afrikaniseringen, fordrivelsen
  og folkeudskiftningen er i fuld gang. Danskerne
  kan om få år være et fredløst folk uden land, på
  samme måde som svenskerne.

  Der er ikke meget sammenhold mellem danskerne.
  Dels pga. mediernes manipulation der vildleder
  folk, og spiller dem ud mod hinanden, dels pga.
  de mange femte-kolonner og trolde fra udanske
  og marxistiske kliker. Hvortil kommer agenter
  fra godheds-industrien.

  Enhedslistens og de Radikales politik går klart og
  tydeligt ud på at lade fremmede folkeslag overtage
  Danmark. Det er i længden ren folkemordspolitik.
  De øvrige partier tager ikke engang afstand fra de
  to landsskadelige/forræderiske partier, men sam-
  bejder gladeligt med dem. Og de borgerlige i V, K,
  LA og DF er næsten lige så woke og radikale som
  dem i R.

  Om få år er danskerne i samme situation som
  svenskerne, der som bekendt er så godt
  som færdige og på vej ned i en stor sort gryde.

 7. Ivan Dybdal

  Enig i de fleste af artiklens pointer, men den her er jeg ikke så sikker på: “det vigtige midtvejsvalg til Kongressen i november tegner til at blive en nedsmeltning af det Demokratiske parti”. Den omfattende adgang til uden ID-kontrol at putte stemmesedler i postkasserne, var nok det ‘trick’, der sikrede at Biden fik flest stemmer (selvom Trump fik flere stemmer end nogen præsidentkandidat nogensinde før havde fået! 🙂 ) Det var især i demokratisk dominerede byer, der blev givet adgang til uden ID-kontrol at putte stemmesedler i postkasserne. Demokraterne vil sikkert igen prøve at bruge det samme afstemnings ‘trick’? 🙁

  1. Gunnar Johansen

   Mange af stemmesedlerne blev puttet i stemmeboksene af velbetalte “muldyr”. Se traileren til den kommende dokumentar her: 2000mules.com

   1. Ivan Dybdal

    Tak for linket, Gunnar Johansen. Traileren lover godt for den færdige dokumentar 🙂

  2. asger aamund

   Efter det omstridte præsidentvalg i 2020 har en del borgerlige delstater strammet op på valgreglerne, men vi kan være sikre på, at der også ved det kommende midtvejsvalg vil være omfattende uregelmæssigheder og ‘ ballot harvesting’.

 8. Skjoldungen

  Aamund har selvfølgelig ret i at den amerikanske overklasse – ‘oligarkerne’, om man vil – bruger den senilkonfuse bugtalerdukke, Biden, til at udføre det ældste trick bogen: er der indvortes problemer, så skab nogle udvortes.
  Ulykkeligvis har vore hjemlige politikere og deres medier – man fristes til at sige: som sædvanlig – glemt enhver viden, de nogensinde måtte have haft, om historie og fordums fejltagelser. Nu stoltserer vor egen udenrigsminister i skyggen af Joe Biden, med hvem han deler fælles interesse for at pille ved små piger, som feltherre, der nok skal sætte de fæle russere en skræk i livet.

  Til den ende har han, med mor Mette’s tilladelse, mobiliseret hele den danske hær – alle 600 piger og drenge – i Slagelse. Herfra skal de så af den berømte vognmand i Slagelse køres til Korsør, hvor de snarest skal borde pirattransportskibet ‘Esbern Snare’ og sejles til fronten. Medbringende et assorteret udvalg af antikveret, militært ragelse, samt – forhåbentligvis – et stort antal djøffere og sjovernalister. Tilbage til Danmarks lokalforsvar bliver så heldigvis både Vagtparaden og Tivoligarden.

  Hvor denne formidable styrke skal indsættes, er indtil videre uklart, men et godt gæt er Krim. Halvøen ganske vist altid har været russisk, men hvor tidligere vestlige forsøg på overtagelse er konstant slået så grueligt fejl. Det kan den danske Leibstandarte Jeppe Kofod givetvis råde bod på, så århundreders ydmygelser på Østfronten kan hævnes. Så kan Putin lære det, kan han…

  Og mens vor tapre slagstyrke stævner henover ‘du danskes vej til ros og magt’ kunne en og anden herhjemme måske driste sig til at genlæse Alfred, Lord Tennyson’s kendte digt fra 1854 om Krimkrigen: “The Charge of the Light Brigade”:

  Half a league, half a league,
  Half a league onward,
  All in the valley of Death
  Rode the six hundred.
  “Forward, the Light Brigade!
  Charge for the guns!” he said:
  Into the valley of Death
  Rode the six hundred.

  “Forward, the Light Brigade!”
  Was there a man dismay’d?
  Not tho’ the soldier knew
  Some one had blunder’d:
  Theirs not to make reply,
  Theirs not to reason why,
  Theirs but to do and die:
  Into the valley of Death
  Rode the six hundred.

  Cannon to right of them,
  Cannon to left of them,
  Cannon in front of them
  Volley’d and thunder’d;
  Storm’d at with shot and shell,
  Boldly they rode and well,
  Into the jaws of Death,
  Into the mouth of Hell
  Rode the six hundred.

  Læs hele Tennyson’s digt her.

  1. Tveskæg

   Hvad skulle vi da gøre uden Janteloven.

   Fortæl os hellere, hvor Bidens politik overfor Putin afviger fra Trumps?

   1. piotr

    OH dear, really Tveskæg?

    P.

   2. Nielsen

    På samtlige punkter fladpandede båtnakke.

 9. De syv små dværge

  DR beretter om en doping-sag med en 15-årig
  skøjteprinsesse. Man tværer rundt i det med
  dopingen, som om det var en normal og typisk
  dopingsag, men undlader fuldstændig at nævne
  at der muligvis var tale om en fejl med noget
  kompliceret medicin som pigen havde brug
  for pga. et helbredsproblem. DRs mål var
  tilsyneladende at appellere til billig og letkøbt
  forargelse.

  Så var der som sædvanlig noget kraftigt regn-
  vejr. Det er der hver eneste dag et eller andet
  sted på kloden. Denne gang var det i Brasilien.
  DR ser det som sin opgave at bidrage til det
  almindelige klima-hysteri. Hver dag skal man
  høre om storm, regn, torden og andre vejr-
  fænomener i fjerne lande. Fænomener der
  har været almindelige de sidste 100.000 år.

  DR er vældig forarget over at en formand fra
  3F havde to veninder. Men hvis en asylant
  fra Afrika ankommer med fire koner og 17 børn,
  så er det helt i orden og manden får straks en
  stor villa foræret helt gratis, og oveni tusinder
  af kroner pr. måned. Børnepenge til 17 børn
  plus general forsørgelse og ekstra ydelser af
  forskellig art, taxakørsel, skolepenge osv.

  Dækningen af hvad der foregår i USA, Canada
  og Ukraine-Rusland samt EU er også tvivlsom
  eller skævvredet i en grad, så man ikke får ret
  meget andet serveret end halve sandheder,
  eller kvarte.

  Det danske forsvar mangler krudt og kugler og
  missiler og et droneforsvar Iflg. nogle medier.
  Men iflg. DR er man klar til at sende krigsskibe
  afsted for at skræmme Rusland. Men skibene
  har ikke noget forsvar mod fjendtlige fly og
  skibe. Eller har de? Hvad skal man tro?
  Hvorfor omtaler DR konsekvent militært
  materiel og udstyr som isenkram? Er kanoner,
  tanks og atomraketter købt hos en isenkræmmer?

  A pro pos raketter, blev en raket engang affyret
  ved en fejltagelse, eller pga. en elektronik-fejl.
  Den ramte så blot nogle sommerhuse i Nord-
  sjælland, og ingen kom til skade.

  Men hvis en stor raket ved en fejl affyres i en
  ophedet atmosfære, kan det få katastrofale
  konsekvenser. Og mange sikkerheds-
  mekanismer er sparet væk siden 1990.
  Biden & co. spiller hasard med hele verdens
  sikkerhed.

  Men i DR-propagandaen går det ud på at
  Biden er klog, normal og hel rigtig, mens Putin
  er tosset, agressiv og på speed og steroider.

 10. Henrik Wegmann

  Ja, det er i sandhed et bizart skuespil at være vidne til. Og sørgeligt at erkende, at det er vores egen side i denne meningsløse konflikt, der er den løgnagtige og uansvarlige aggressor. Men heldigvis ganske uden de militære muskler der skulle have understøttet den gadedrenge-agtige adfærd og brovtende retorik.

  1. Tveskæg

   “gadedrenge-agtige adfærd og brovtende retorik”

   Det er arven fra psykopaten Donald Trump. Han er i høj kurs her på stedet.

   1. Knud Madsen

    Hvor mange kriser var det nu lige, at Trump søsatte?

   2. Piotr

    Det eneste psykopatiske almindelige friheds-elskende personer oplever for tiden er venstrefløjen, de såkaldte venstreliberale, “the leftards”.

    Disse venstreliberale er SÅ magtliderlige& totalitære, at så snart der kommer mindste bevis for at almindelige friheds-elskende personer, der er istand til at tænke selvstændigt, som mange gudskelov indikerer på dette fine site, så sender venstrefløjen straks en nyttig idiot/”spoiler”, for at skabe kaos!

    Venstrefløjen frygter simpelthen, at der kan skabes en bevægelse af frihedselskende, selvstændigt tænkende, patriotiske personer.
    Dette må for alt i verdenen ikke ske, da det kolliderer med den socialistiske doktrin om total magt, ved at opretholde frygten for regimet.
    Det er bedre at folket frygter regimet, end regimet frygter folket.

    Denne gang kalder den nyttige idiot sig således Tveskæg alias Magga!
    Hen har hjemme fra fået besked på at jorde alle! uanset hvilke midler der skal tages i brug. Alt kan bruges, intet er for småt!
    Påstande som alle ved er løgn, selvmodsigelser blot for at forvirre, for at skabe kaos, slå en kile ind blandt site´s skribenter for at skabe frygt, en rigtig “spoiler”!

    JO-vist sidder venstrefløjen på flæsket i DK pt.
    På gr. af inkompetence, forudsigelighed og underbemidlet tankesæt er det(heldigvis) ikke til evig tid.

    Stem NB! SIAD! P.

    1. Michael Andersen

     Hej Piotr,
     Tak for sprogblomsterne i “ET ÅR MED SMADREMANDEN”
     den 20/01/2022 at 16:27 og 21/01/2022 at 01:36.
     Disse har jeg læset flere gange.
     Samt tak for at give siderne kulør.
     Venligst

     1. Mikael Emmertsen

      Det er morsomt at læse de mange afmægtige kommentarer fra mennesker, der ikke har evner for at praktisere politisk håndværk, og som derfor nedsætter sig som selvbestaltede ideologer med det ene formål at tale ned til dem, de politisk er uenige med. Keep up the good work. Tak for underholdningen.

    2. Ole B Jensen

     PIOTR

     Det er let at forstå at røde betonhoveder laver
     personangreb på bloggere som ikke går ind for
     kommunisme, indvandring, skatteplyndring,
     tyranni og woke politik. Men er det ikke lidt sært
     at visse bloggere som skriver som om de er
     modstandere af rød folkefjendsk politik, også laver
     personangreb hvor de smæder medbloggere
     under alle mulige latterlige påskud. Er de mon
     dobbelt-agenter eller bare nogle forvirrede
     bodega-typer?

 11. Thomas Poulsen

  Russerne kommer i morgen, sådan har det efterhånden lydt i nogen tid fra de amerikanske MSM medier. I Danmark kopieres dette en til en, jeg kan ikke finde et eneste størrer medie i landet, som forsøger sig med en selvstændig analyse.

  Det er dybt pinligt at vores land har så piv elendige journalister.

  At man så her i dag kan læse at Kofoed truer Rusland er så abstrakt og bizart, at man ikke tror sine egne øjne.

  Heldigvis læser jeg sjældent MSM og DR TV og TV2 har jeg droppet for nogen tid siden.

  Det er på tide, at Danmark får et stort borgerligt nationalkonservativt medie (TV, radio og web), og jeg vil foreslå at det bliver med Asger Aamund ved bordenden.

 12. Morten

  Det er så tæt på mine egner tanker at jeg næsten fælder en tåre.

  Jeg frygter at USA tager teten når Biden bliver utålmodig, og efter flere ugers skrigeri om at russerne kommer, går hen og bliver rastløs

  Hvis USA tager teten og angriber. Så er jeg overbevist om at Kina slår sig sammen med Russerne. For hvis Usa begynder at angribe russerne uden egentlig belæg, hvor længe kan andre lande så føle sig sikre i denne verden?

  Desuden ville Kina nok ikke vinke farvel til muligheden for at få en større magt imod Vesten. Samtidig så står de for 80.90% af vores vareproduktion. Så de ville kunne knuse vesten ved deres deltagelse.

  Man troede 2020 og 21 var spændende. 22 kan blive RIGTIG spændende.

  1. Ole B Jensen

   Da USA og Europa sendte masser af penge og produktion
   til Kina for to-tre årtier siden, tjente mange store firmaer på
   det. Men millioner af USA arbejdere mistede deres
   arbejde, og nu har vi så et Kina der er oprustet til tænderne
   med atombomber, raketter, fly og krigsskibe, og den gule
   nation er nu en farlig fjende for Vesten. Kina-politikken
   var kortsynet.

   Med de mange milliarder der pumpes ind i Afrika og Arabien,
   risikerer vi at få endnu et par meget farlige fjender.

   Læs om Europas selvmord hos Eric Semmour og Black Pigeon.

   1. Morten

    Ja det sjove er jo at vesten stadig render rundt og tror de er den seje dreng i klassen.

    Se hvordan folk rundt omkring sidder og håner dem med disse holdninger/fakta.

 13. Ursula Overgaard

  Ønsker Rusland overhovedet en diplomatisk løsning? – Eller kunne krisen evt. løses ved en erklæring fra NATO om, at man ikke vil optage Ukraine som medlem i de næste xxx år?

  OG – er en evt. russisk invasion af Ukraine kun toppen af et voksende isbjerg med nye, skjulte geopolitiske konflikter, der vil blusse op?

  DESUDEN: Måske burde de vestlige politikere have en vis forståelse for, at Ruslands præsident Putins ikke vil acceptere, at Ukraine bliver en del af NATO, ”hvis offensive raketter opstillet i Kiev kun behøver få minutter for at tilbagelægge de kun 700 kilometer til Moskva”.

 14. Magga

  Og hvorfor tror du så, at de større medier ikke forsøger sig med selvstændige analyser?

  Du behøver ikke at svare, for jeg ved det godt.

  1. Magga

   Min kommentar var et svar til Thomas Poulsen 15:44-

  2. Tveskæg

   Et hold-kæft-bolche på 12 år gør indtryk.

 15. Ole B Jensen

  Ursula Overgaard

  Ja, i betragtning af at USA ikke vil finde sig i atomraketter på Cuba
  eller i andre lande tæt på, burde USA have let ved at forstå Rusland.

  Det er en skandale at vores egne MSM bare aflirer hvad Biden-regimet
  udsender af vrøvl og propaganda.

  Det er forøvrigt også en skandale at MSM skjuler hvad der sker i Canada
  af folkelige protester. Ligesom de fortier de enorme protestbevægelser
  i mange EU-lande plus Australien og New Zealand m.v. Millioner af borgere
  har været på gaden for at sige fra overfor vaccinering med giftige “vacciner”,
  og overfor masseindvandring.

  MSM er blevet Christiansborgs bugtalerdukker og røde lejesvende. Kun en
  smule kritik slipper ud, og det er mest for at MSM ikke skal miste de sidste
  rester af troværdighed. Men nogen 4. statsmagt og vagthund er de ikke mere,
  nu hvor de lever af de kødben politikerne smider til dem.

 16. Ole B Jensen

  PS: Lige nu har Hodja en masse gode videoer om Canada og USA m.m.

 17. Birger Bro

  Det er set før at USA har startet en krig enten pga en gasledning eller pga én som man ikke vil lave (Syrien)
  Det lå ikke lige for at North Stream 2 ville føre til krig.

 18. Michael Andersen

  Først købte vi olie

  Så købte vi den om klima

  Nu køber vi grøn energi

  Måske det hele bare er gas

 19. De syv små dværge

  OT: Vi er flere som den sidste uges tid ikke har kunnet
  få vores mobiler til at fungere normalt. Lyden er væk,
  eller er kun een-vejs så samtale ikke kan lade sig gøre.
  Har andre oplevet det samme? Efter nogle timer eller
  en dag fungerer de igen ok, men kun kort tid, osv. Har
  andre oplevet det samme?

  1. Tveskæg

   Jeg håber, at nogen holder øje med jer.

   Hvad Asger Aamund angår har det været en skuffelse at besøge hans blog. Jeg husker, hvordan han under Muhammedkrisen udtalte eller skrev, at nu skulle vi stå fast. Det var der også mange andre, der gjorde, og de havde siden min sympati.

   Jeg læste først forleden,, hvad Aamund mener om Trumps nederdrægtige og desværre vellykkede ophidselse af den bærme, der stormede kongressen. Der fik Trump blod på hænderne.

   Når jeg skriver sådan, tror bloggens bærme straks, at jeg er tilhænger af Jo Biden, for så primitivt er niveauet her. Men det er jeg ikke, jeg ved blot så meget om amerikansk politik, at det kunne være gået helt galt under Trump, hvis ikke en hær af republikanere konstant havde ligget vandret for at yde damage control. Jeg håber, at der i blandt dem findes en person, som kan stille op til næste valg og vinde det.

   Jo Bidens politik overfor Rusland minder meget om det, der kom ud af tiden under Trump. Det er jeg ikke ene om at kontatere, det er der i vid udstrækning enighed om i både indenlandske og udenlandske medier, men dem læser man jo ikke på dette sted – med få undtagelser – så det kan de ophidsede jo ikke vide.

   1. Michael Andersen

    Jeg håber du bliver og holder øje med os. Indsigt og gode argumenter virker på alle. Nogen gange har vi alle brug for at også nuancer lige hjælpes på plads.

    Venligst

 20. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD

  Mon ikke “Ukrainekrisen” mere er et element i realiseringen af den nye verdensorden, hvor det er Rusland og Kina, der svinger taktstokken?

  Rusland er jo blevet Kinas strategiske partner.
  Så præsident V. Putins drømme om en revitalisering med sigte på et “storrusland” burde være ret tydeligt – begyndende med Ukraine og fortsætter givetvis med bl.a. Sverige og Finland.

  “Hvis du vil have fred, skal du være forberedt på krig”.
  Hovedparten af NATO landene har jo glemt den lære.

  Man kan i den forbindelse spørge, hvorfor mon fx Sverige har øget sit forsvarsbudget for første gang i adskillige år?
  Endda voldsomt – med 65%?

  1. Michael Andersen

   Siger du at klimaforandringspolitikken, grøn omstilling og co2 kvoter i virkeligheden var en strategi for Rusland og Kina til underminering af vesten?

   At klimaforandringspolitikken, grøn omstilling og co2 kvoter har ført til at gas fortrænger olie?

   At klimaforandringspolitikken, grøn omstilling og co2 kvoter har opretholdt de to landes frie energivalg til produktion?

   At klimaforandringspolitikken, grøn omstilling og co2 kvoter har givet de to lande volumen på eksporten?

   Venligst

 21. Lars Sommer

  Tak for opsummeringen.

  Det er nu ved at være sådan at hele COVID-19 materien er ved at blive trevlet op, også med medier og sociale medier i en tydelig og grim rolle.

  Var det ikke muligt at få en enkel, verificerbar 1-pager lavet med medie-fødekæden? Det tror jeg også her vil være et stærkt kort ifm offentlige OG private diskussioner om hvad der egentlig er mis-information. Hvem vil kunne lave den ? For den vil “man” ikke kunne gemme sig for. Det er som bekendt de, der kke gør noget, der er grunden til at undertrykkelsen overhovedet er muligt.

  Tak igen!

 22. Thomas Poulsen

  Den inkompetente Biden-administration har panisk brug for en afledningsmanøvre når alt hvad de har stået for i de forgangne 13 måneder er den ene fiasko efter den anden, og nu hvor sagen med Killarys bagvaskelse også kommer for dagen.

  Tænk hvor meget man kan smadre på den korte tid og der er stadig 3 år tilbage!

  Mange andre landes regeringer i vesten har tillige også mange ting de gerne vil fjerne opmærksomheden fra.

  Fra vores eget lille multikulturelle paradis kan f.eks. nævnes:

  De “effektive” og “sikre” “vacciner”,
  Minkskandalen, med brud på grundloven, og forsvundne “rockertelefoner”,
  FE-skandalen,
  Stigende kriminalitet, fra I ved hvem
  Osv.

  Tyskland har også deres at se til, blandt andet svindel hos De Grønne og sådan er der mange regeringer hvor en lille kold- eller lunken krig gør godt.

 23. J. Luechau

  Med al respekt Asger, så tror jeg at du tager fejl for en gangs skyld. 🙂

  Ukraine-krisen specifik og dæmoniseringen af Rusland i almindelighed, handler om naturgas. Det har det gjort siden Israel fandt enorme mængder af det i det østlige Middelhav og mangler et marked.

  USA har netop lavet aftale med von der Leyen om at overtage gasleverancerne med LNG (fra Israel), Det er ikke hemmeligt!

  Lige nu søger USA/Israel at skabe et påskud for at udløse sanktioner mod Rusland, så de kan få en større luns af markedet. Sanktionerne vil fokusere på naturgas. De vil med alle midler prøve at narre Putin til at foretage sig noget dumt som kan udløse sanktionerne, men indtil videre har Putin været for klog til at ryge i fælden. Hans trick med at evakuere de russisk-sindede til Rusland, må irritere USA voldsomt.

  Jeg tror vi kan regne med et fingeret angreb med et kemisk våben eller måske vil USA/Israel udføre en terroraktion i Kiev, med civile ofre. De har gjort det før og der står meget på spil, så de vil garanteret gøre det igen.

  1. Michael Andersen

   Det kan være at skiftet lykkes. Men i Tyskland er infrastrukturen ikke på plads til import af LNG. Importen skal komme fra nabolandene.

   “Germany currently has no infrastructure for the direct import of liquefied natural gas (LNG). However, there have been attempts to set up a domestic LNG import infrastructure, which so far have failed due to lack of economic interest. Germany can currently be supplied via terminals in neighbouring countries, where the LNG is regasified and fed into the natural gas pipeline infrastructure”

   11 Feb 2022
   cleanenergywire

   1. J. Luechau

    Yes, tyskerne får det fra Holland i gas-form.

    Læg mærke til at Hollands egen produktion af naturgas nu er nærmest nul, men deres eksport er steget. Et mirakel! 😉

    1. Michael Andersen

     Så er butikken fyldt op med en vare. Det havde været smart med flere:-)

     Europe Is Running Out Of Space For LNG

     “The European Union has a limited capacity of LNG import terminals where the superchilled gas is regasified before it is sent along pipelines to its final destinations. Spain and France have the biggest import capacity in the EU, with the UK coming in second in Europe as a whole with 50 billion cubic meters in annual nameplate LNG import capacity. Germany, on the other hand, the biggest gas market in Europe, has zero LNG import terminals”

 24. De syv små dværge

  Erhvervslivet i Danmark vil tabe mange milliarder
  kr. på sanktioner mod Rusland. Men regeringen
  og Kofod går ikke i små sko, for dem er EUs “værdier”
  og “principper”…..hvad de så går ud på?…..vigtigere
  end om der er penge til virksomheder, ansatte og
  social velfærd m.m.

  Socialistisk politik plus indvandring, klima-
  og verdensredning, kommer til at koste skatte-
  borgerne over 2000 milliarder kr inden for en
  kort årrække.

  Mette Mink regeringen plus V, K, R og EL osv. vil
  gøre Danmark til et fattigt land. Langt fattigere
  end nødvendigt.

  Med utallige nedskæringer og besparelser vil
  Danmark gå fra en såkaldt velfærdsstat til et
  land i stil med Venezuela eller Sverige.

  PS: Er et cyber-angreb på mobil-nettet i gang?
  Stribevis af mobil-telefoner er uden lyd?

 25. Ole Madsen

  Asger har igen lavet et serve-es. Man kan iøvrigt spørge, hvorfor Biden er så interesseret i Ukraine. Er det p.gr.af Biden-familiens store investeringer i Ukraine? Investeringer, som måske mister værdi, hvis de to russisk sindede provinser får status af selvstændige republikker?

 26. WIENS REDNING SKETE 1683

  En opinions-undersøgelse påstås at vise at V og Jacob Elleman
  mister ca. 20 mandater, mens K og Pape vinder ca. 20 mandater.

  Er mange vælgere virkelig så dumme at de tror at Danmark
  kommer ovenpå ved at skifte mellem V og K? Begge partier
  er rødradikale, går ind for EU- fjernstyring, masseindvandring,
  rigsretter og politisk forfølgelse, asocial boligpolitik, brand-
  beskatning og familie-fjendsk politik osv.

 27. Henrik Wegmann

  Ja, Wiens Redning, nøjagtig så dumme er utrolig mange vælgere. Danmark har de facto et et-parti system, men flertallet tror stadig, at der findes en rød og en blå blok.

 28. Michael Andersen

  Hvor er Rusland på vej hen?

  Som vicepræsident talte Biden om en genstart af forholdet og et fokus på samarbejde med Rusland. Der kom en ny START aftale og et samarbejde om transport af soldater og materiel ind og ud af Afghanistan (NDN). Siden var der russisk støtte i FNs sikkerhedsråd til sanktioner mod Iran og en ophævelse af salget af S-300 til Iran. Efter 19 år med forhandlinger blev Rusland medlem af WTO.

  Efter krigen med Georgien pressede Rusland på for nye forhandlinger om en begrænsning af NATOs udvidelse men det blev afvist. Spændingerne fortsatte efter at Viktor Yanukovych flyttede Ukraine tættere på Rusland og afviste NATO medlemskab. Listen er lang over russisk utilfredshed over Libyen, Syrien, retningen på USA’s missiler og NATO udvidelser. Rusland er kun til dels blevet taget seriøst.

  Rusland beskylder USA for at ville omdanne det russiske samfund og der tales om at USA har et empati underskud. Mitt Romney har kaldt Rusland for USA’s geopolitiske fjende nr. 1. Hillary Clinton har talt om svindel ved valget til Dumaen.

  Der ligger meget gemt i forhistorien, der tages med frem til i dag. I de her dage sendes der nogle tydelige signaler. Rusland vil tages seriøst og anerkendes som en ligeværdig partner. Det kan vi se på to begivenheder.
  I 2018 afholdt Rusland og Kina fælles militærøvelser i Sibirien med 300.000 soldater. I fredags kom det frem at Rusland sælger 100 millioner tons kul til Kina.

  I USA bliver Biden ført af WOKE demokrater, stater med interesse i energieksport og katastrofale meningsmålinger. I Rusland er man træt af vestens hykleri. For Rusland handler verden om realpolitik.

  I EU og Tyskland kommer slagsmålet til at stå mellem de grønne, socialdemokrater og andre røde om energiforsyning, her er der absolut uenighed. De grønne vil have Nordstream 2 nedlagt.

  Realpolitisk er olieprisen på vej i retning af 100 USD og nogle spår den i retning af 150 USD. En konklusion er at kampen for klimaforandringer er gået for stærkt og nu fører os nærmere på bilfrie søndage og andet godt fra 1973erne.

  Realpolitik vil være at forhandle med Rusland og vise Rusland seriøsitet. Man kunne f.eks. spørge Marinechef Kay-Achim Schönbach. Realpolitik vil være at stoppe hysteriet om klimaforandringer, hidtil har det kun gavnet Rusland og Kina. Realpolitisk er Biden ”a dollar short and a day late”.

 29. Michael Nielsen

  Biden har brug for en kold krig mod Rusland

  Sådan kan man godt fortolke situationen. Det virker oplagt. Når det er sagt, så befinder USA sig vel allerede, i en kold krig mod Rusland. Sanktionerne efter Kuppet på Krim, er et udtryk for den tilstand. Hele dæmoniseringen af Putin ligeså.

  Skal ikke kunne sige om jeg ha ret, men måske er den reelle forandring, at USA og dele af vesten, er gået fra en Kold Krig Light, til nu, en Kold Krig Max?

 30. WIENS REDNING SKETE 1683.

  Hvis senile, psykisk ustabile eller uduelige, uvidende og historieløse politikere
  fulde af kommunistiske, woke- og storheds-vanvittige idéer når frem til at
  dominere et land, kan det land eller evt. hele verden, sagtens være på vej
  mod total ødelæggelse. Især her i folkevandrings- og atom-alderen.

  Behandlingen af Rusland har længe været komplet tåbelig. Visse politikere
  i USA og Europa har på kunstig vis gjort Rusland, verdens største land og en
  atommagt af 1. rang, til en fjende. Selvom man siden 1991 har haft masser
  af lejlighed til at gøre Rusland til en ven og allieret.

  Men tåbelighed synes at være på vej til at opsluge verden. Tag f.eks. klima-
  og co2 hysteriet som udspringer af nonsens-fantasier som dem Greta Thun-
  berg, Eva Flyvholm, Mai Villadsen og Mette F osv. boltrer sig med.

  Aner Mette Mink, Trine Bramsen og deres veninder hvad de har med at gøre?
  Mink-sagen, corona-håndteringen, angrebene på børns og forældres rets-
  sikkerhed, indbydelsen til USA-tropper, krigsskibe, jetbombere og missiler
  om at oprette baser i Danmark, overilede juridiske og politi-mæssige skridt
  mod embedsmænd i FE, milliarder af kroner sendt til fjerne lande, og mange
  andre ting, synes at vise at man regerer på mavefornemmelser og tilfældige
  overfladiske og nærmest tankeløse indskydelser.

  Dog virker den fortsatte indvandring og folkeudskiftning som et nøje gennem-
  tænkt projekt som man konstant, stabilt og beslutsomt arbejder på at virkelig-
  gøre, koste hvad det vil. Og viljen til hykleri og løgn omkring projektet har været
  urokket i årtier.

  Selv DR har rettet en sønderlemmende kritik mod Mette F via Birthe Rønn og
  Bjarne Corydon mfl. Men det er vel for at flytte stemmer fra S til R, EL og SF.

  Hos Hodja kan man finde videoer som direkte eller indirekte er en knusende
  kritik af visse magthavere eller myndighedspersoner som opfører sig som
  idioter eller galninge.

 31. Magga

  Jeg tillader mig et par små indskud af citron og bitter appelsin sorbét.

  Dels synes jeg, at Asger Aamunds oplæg hører til i den trivielle ikke-europæiske genre, som Document har købt grydeklar fra Nordamerika og solgt sin sjæl til. Dels er de fleste kommentarer så trivielt forudsigelige, at det er gabende kedeligt. Ikke den mindste tvivl sniger sig ind i dem, ingen vilje eller evne til at se en sag fra flere sider. Dvs. ingen egentlig diskussion, kun tilsvining af deltagere med andre meninger.

  Men altså. For det første må man tage sig til hovedet, når det påstås. at Vesten ikke tager Vladimir Putin alvorligt. Det gider jeg slet ikke argumentere for, at Vesten jo gør, da statmænd og diplomater ligger vandret for at kontakte Putin.

  Derimod kniber det med at forstå, at Vesten har så svært ved at indse, at russerne har mange dårlige erfaringer med os. Måske er det slet ikke så meget, der skal til for at vende bøtten. Hvor havde vi været, hvis ikke Sovjetunionen havde modstået og vundet på Østfronten under WW2? Den kendsgerning kunne vi gøre mere ud af at anerkende offentligt.

  Endelig ærgrer det mig, at vi partout skal være uvenner med russerne, når nu vi kunne have så meget glæde af hinanden og siden vikingetiden har haft det indtil Den russiske revolution.

  Når der tidligere var fred i Danmark, var det ikke usædvanligt, at danske officerer gik i udenlandsk tjeneste, og en af vore helte i 1864 general du Plat, der faldt ved Dybbøl, havde knap en snes år tidligere tjent i den russiske livgarde og var blevet højt dekoreret efter deltagelse i krig i Kaukasus. Du Plat var gift med en datter af Peter v Scholten, og deres kærlighedshistorie var vist tidens mest omtalte og som sådan langstrakte.

  Så mellem diskussionerne om higen efter en ny russisk storhed og energikilder, vil jeg lige gøre opmærksom på, at der sideløbende med de intellektuelle udlægninger af årsager og virkning til store historiske begivenheder også findes personlige historier, om private forhold, der kan have været afgørende men er blevet betragtet som uegnede til historiebøgerne, som stadig for det meste skrives af mænd.

  Hvor om alting er, fylder Putin i år 70, og det er svært for sådan en machotype, der har lært spionhåndværket fra grunden og sikkert har dræbt på tæt hold, i hvert har lært at gøre det. Han blev også jurist og gift med en russisk stewardesse, der studerede spansk filologi. Rygterne taler om hustruvold og masser af utroskab men først efter mange år skilsmisse. De to døtre i ægteskabet er blevet holdt meget uden for mediernes søgelys, de har begge opholdt sig i Vesten, og det skulle være ganske vist, at den ene er gift med en hollænder og bor i Holland. Der på Nato’s og vel også EU’s vegne har sendt krigsskibet “Rotterdam” ind i Østersøen.

  Lad Putin nyde sin tvivlsomme storhed, mens Vesten holder vejret og indbyder ham til diplomati. Mon ikke det hollandske efterretningsvæsen holder øje med putinaen, og hendes far er helt klar over det. Børnebørn kan der også være.

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/nato-har-sendt-hollandsk-krigsskib-til-oestersoeen

 32. Michael Andersen

  Hvor havde vi været, hvis ikke Sovjetunionen havde modstået og vundet på Østfronten under WW2? Den kendsgerning kunne vi gøre mere ud af at anerkende offentligt.

  ”The more he saw of the Soviets, the stronger Patton’s conviction grew that the proper course of action would be to stifle communism then and there, while the chance existed”

  Det var dengang, i dag er vi et andet sted. Mange erfaringer rigere.

 33. Piotr

  For nylig skrev Steen Raaschou/SR, ejer af Snaphanen, endnu et indlæg/artikel i en uendelig række af velorienterde observationer, på foranledning af “the Freedom Convoy” i Canada, om hvad de danske medier IKKE skriver, om dette ulmende opgør, der pt tager fart i Canada.

  SR virkede overmådeligt træt af (og det ligner ham ikke!), at konstant skulle høre på argumentation, der udelukkende fremkommer af danske MSM, DDR samt TV2.

  Disse medier er så subjektive i deres formidling, idet de har ladet sig købe for ussel
  mammon, af det til enhver tid siddende Regime, der blot følger endnu et EU direktiv!

  SR kom frem til flg. konklusion, Citat:
  “Konklusionen jeg har måttet drage efter de seneste år, at hvis mennesker der vil diskutere med mig, kun er informeret af dansk MSM på emner som Trump, indvandring, Canada, Covid og vaccineskader (og dermed EU, WHO og WEF/ min indskydelse), er de som regel så fejl- eller underinformerede, at jeg vælger, at det ikke er værd at diskutere med dem.
  Det er spildtid, og jeg er ikke i sjælefrelserbranchen”.

  Dette er en superformulering! Det er præcis sådan jeg føler, når jeg støder på nyttige idioter som Magga. En TROLL der ikke kan diskuteres med, alle er dumme! thi hen alene vide.
  Denne TROLL, Magga er helt tydeligt sendt i byen af venstre-liberale kredse, for at agiterer for et opfundet fakta der helt klart er løgn.

  Du står alene med dine teser, synspunkter der skal afdække 360 grader kan man ikke kalde et synpunkt, da det er diskussion kun for diskussionens skyld!
  Du har end ikke et standpunkt, men forsøger lidt landvinding her & der, og alt hvad der bevæger sig skal bare skydes ned.

  Hvis du syntes at Aamund er skuffende triviel, hvorfor er du her så? Du virker temmelig ophidset med din fremturende argumentation, fordi du konstant bliver modsagt.

  Dit sidste skriv(læs ævl!) 20:19 er skabt i panik over at du kan se det ebber ud, du er simpelthen U-interessant, da majoriteten her på sitet ikke orker Trolle.
  OG, gudhjælpemig om du ikke forsøger dig med historiefortælling ala H.C.Andersen, blot for at udlægge et røgslør, om en general fra 1864, noget sladder om Putin og hans børn, “det er ganske vist” WOW M……….. !

  Det venster-liberale Danmark går panik når de bliver taget i deres løgne.

  Stem NB! SIAD! Piotr.

 34. Ole Madsen

  Jeg så en gang Magnus Carlsen spille mod Nigel Short; det var spændende. Lige så spændende er det at se EU-USA (hvid) spille mod RF (Russian Federation, sort). Sort forsøger at forsvare to bønder, der er inde på hvidt territorie, og som trues af hvid løber og springer. Sort bringer både løber og tårn i forsvarsposition, hvilket i høj grad irriterer hvid. Tilskuerne holder helt klart med hvid.

 35. PRINS VALIANT FRA THULE

  Hvis man studerer kvindebevægelsen,
  Kvinfo, Danske kvinders nationalråd, DR-kvinderne,
  kvinderne i de gamle partier, og i bred almindelighed
  de politiserende kvinder rundt om i styrelser, råd og
  bevægelser osv., vil man opdage at flertallet af disse
  kvinder er i gang med en slags krig mod mændene.

  Og dér stopper det ikke. De fører også krig mod børn,
  familier, forældre, normer, traditioner, demokratiet
  og nationalstaten.

  Bevares, det er “kun” en politisk og juridisk og lovmæssig
  krig, men konsekvenserne er ikke desto mindre enorme,
  og på sigt altødelæggende.

  De politiserende kvinder ligner ikke de almindelige gode
  og ordentlige kvinder. De politiserende er næsten en art
  eller race for sig. De synes at have fået MAGT på hjernen.
  Magt for magtens egen skyld. Magt til at vende bunden i
  vejret på samfundet, magt til at bytte civilisation ud med
  barbari, magt til at hævne sig på mændene (for 100.000
  år undertrykkelse), magt til at herse med og hundse med
  borgerne og børnene ned i mindste detalje. Som når Mette
  F vil tvangsbortadoptere folks børn, selvom der er afsløret
  grove fejl i 8 eller 9 af ti sager. Og selvom det er i strid
  med MR. (og nu har over 800 borgere krævet erstatning
  for vaccine-skader, og det er kun begyndelsen)

  Sidste nye er at EU-kvinderne og Trine Bramsen kræver
  kvindekvoter, når det drejer sig om snakke-jobs og særlig
  højtlønnede jobs. Politik-kvinderne vil gøre en masse for
  andre politik-kvinder, men intet for mændene, familierne
  og landene.

  De politiserende kvinder har undergravet økonomien
  friheden og sikkerheden både i USA og Europa. Vesten
  er destabiliseret i et omfang at kultur og eksistens hænger
  i en tynd tråd. De woke kvinders magt er at finde overalt,
  men den bruges fortrinsvis til nedbrydning af landenes
  traditioner, familier, fred, sikkerhed og folkelige
  balancer.

  Alle mænd og alle fornuftige kvinder burde sige fra
  overfor de woke feminister, kommunister og “humanister”.

  Se “Why women destroy families, nations and civilizations”

 36. PRINS VALIANT FRA THULE

  PS: Man kan tilføje at de
  woke kvinder (og feminiserede mænd) også har
  fået magt til at gennemføre alle mulige klart SKØRE
  OG VANVITTIGE PROJEKTER, som helt tydeligt er til
  skade for almindelige mennesker, eller som påfører
  dem død og ulykke. Eller tab af forskellig art, fordi
  “ligestilling”, positiv særbehandling af kvinder =
  negativ særbehandling af mænd. Og man kan se
  hvordan flertallet af politik-kvinder går ind for
  masseindvandring og folkeudskiftning. Der vel
  vanskeligt kan betegnes som andet end pervers
  og forræderisk politik overfor danskerne.

  Man kan nævne Merkels politik gående ud på at
  flytte millioner af muslimer og islamister fra Afrika
  til Europa. Man kan nævne det rablende vanvid med
  at ville styre verdens klima med co2 afgifter og alle
  mulige forbud, påbud og krav. Man kan se på den
  menneskefjendske udvikling i USA og Canada, Østrig
  og Australien. Man kan se på den unødvendige og
  farlige krise i Ukraine, som langt hen ad vejen er
  gjort værre af typer som Nancy Pelosi, Kamala Harris
  og mange andre kvinder i democrats, der bruger den
  syge Biden som bugtalerdukke. Og man kan betragte
  hvordan danske politik-kvinder tit er med på den
  værste hvad ufornuft og umoral angår. Og går man
  tilbage i tiden kan man se at millioner af tyske
  kvinder var vildt begejstrede for galningen Hitler
  og hjalp med at stemme ham til magten.

  Og man kan tilføje at de røde og woke kvinder endda
  har formået at smitte mange af de ellers fornuftige
  og ordentlige kvinder med deres perverse idéer om
  at skilsmisser, familieopløsning, splid og splittelse
  og faderløse/retsløse børn er noget positivt.

  I ugeblade, dameblade, i aviser, i radio og tv har
  kvindelige journalister travlt med at lufte deres syge
  fjendskab mod mænd, familier, børn og alle normer.
  Det kan bevises at megen af propagandaen er base-
  ret på løgn, misforståelser, myter, uvidenhed og
  kommunistisk og socialistisk ideologi.

  I dagens Danmark er 700.000 på “lykke-piller” og
  angst-dæmpende eller anti-depressiv medicin,
  eller de bruger alkohol og hash i alt for store
  mængder. Og mindst en million er stressede,
  ensomme eller på anden måde utrygge eller
  belastede med tunge sociale problemer mv.
  der gør at de vantrives og er ulykkelige. Og
  enhver véd at vi har grimme rekorder i skatte-
  tryk, skilsmisser og besparelser, lukninger
  og nedskæringer. Og snart også i vaccine-
  skader, konkurser, overfald og mord m.m.,
  i stil med Sverige, Libanon og England.

  Tyder det på at politikere og visse journalister har
  ret når de nærmest hver dag praler af hvor dygtige
  de er, og hvordan de har gjort Danmark til en
  fantastisk velfungerende velfærdsstat?

  Er der ikke meget mere som tyder på at de gamle
  partier er ved at smadre alt og alle omkring sig?

  Hvis danskerne/vælgerne ikke snart vågner op, er
  det 100% sikkert at Danmark ender som en fejlslagen
  stat: som en terroristisk diktaturstat eller som et kalifat
  med etnisk udrensning af danskerne, på samme måde
  som hvide, kristne, kvindesagskvinder og “afvigere”
  udrenses på blodig vis i Mellemøsten og Afrika.

 37. Poul Erik Møller

  Asger Aamund støtter de 2 antidemokratiske, neofascistiske diktatorer Putin og Trump (would be) HalleLuJah ! – Hvis de baltiske lande ikke havde været med i NATO ville Putin tage dem også “to make Russia Great again”. Putin er ikke rationel – han er paranoid og en gal mand. Jeg har hele tiden vidst at han ville angribe Ukraine da han er følelsesmæssigt besat af at tanken om at få sin kronjuvel tilbage. Aamund tage helt og aldeles fejl – allerede bevist ved at han er gået ind i Ukraine helt officielt.

  1. P. Skov

   Fuldstændig enig! Dette handler ikke om amerikansk indenrigspolitik. Det er svært at ignorere, at Putin aggressivt har omringet Ukraine på de tre af siderne med talrige tropper – det kan Biden næppe have iscenesat for at bortlede opmærksomheden fra noget som helst. Og begivenhederne det seneste døgn tyder desværre på, at Putin har større planer.

 38. Jytte Harkjaer

  Helt enig i din analyse. Det her handler ikke om Ukraine/Rusland, men i langt højere grad om den Ukraine/USA korrupte forbindelse, som Biden for enhver pris forsøger at skjule. Og metoden er, som vanligt, at pege fingre ad Rusland.
  Det virkelige drama skal findes bag kulissen.
  Biden familien er korrumperet (Barisma/Hunter Biden) Denne korruption har stået på mindst 10 år og involverer Obama, Clintons og Soros.
  Trump har gennem EO 13818 sikret, at de alle kan straffes alvorligt.
  Patel Patriot er en brilliant researcher og har gravet sig ned i, hvad “Rusland/Ukraine” egentlig handler om. Hvilket kan ses her:
  https://patelpatriot.substack.com/p/devolution-part-17?token=eyJ1c2VyX2lkIjo1MDQzODI3NywicG9zdF9pZCI6NDcwNjk5MTEsIl8iOiJCVDllaiIsImlhdCI6MTY0NTU4ODUzNiwiZXhwIjoxNjQ1NTkyMTM2LCJpc3MiOiJwdWItMzk2NzY0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.HWphBtXNPjyhl7rG1BFdfH4j6DA0bwPbX4FaZCH1aYI&utm_source=url

 39. henning

  “Det er jo ikke sandsynligt, at Rusland invaderer Ukraine, hvis Sverige bliver optaget i NATO.” Mon ikke der skulle staa: “fordi Sverige bliver……”?

 40. Arne Jørgensen

  Må man godt dele dine tekster på sin facebook profil med link til din hjemmeside før og efter teksten?

 41. Bente petereen

  Jeg er en ren novice hvad angår udenrigspolitik, men interesserer mig for det.

  Hvordan ville situationen mon være, hvis Donald trumf havde været ved magten? Og

  Er det kun putin der er skurken? Hvad med nato?

 42. JG

  Kære Asger,

  Jeg sidder tilbage med skuffelse efter at have læst din blog (og den skuffelse bliver kun større, når man læser mange af de håbløse kommentarer). Du har et ansvar, når du som kendt erhvervsperson skriver en blog. Min skuffelse med dit indlæg skyldes både det, du har inkluderet, og det du har udeladt.

  Jeg er enig i at krisen i Ukraine er en appelsin i turbanen for demokraterne (såvel som den amerikanske våbenindustri). Særligt de meget store pengeinteresserer i våbenindustrien og deres lobbyarbejde er en ubehagelig virkelighed. Men jeg ser derudover ikke noget påtaget krigshysteri og dit brug af den ”amerikanske version af sandheden” bidrager kun til forvirring. Selvfølgelig har amerikanerne en interesse i at blande sig i konflikten, men at antyde, at amerikanerne er skyld i dæmoniseringen af Putin, anser jeg som latterlig.

  Det er velrapportereret at Putin og Rusland følger andre – til tider uhyggelige – strategier for at opnå deres mål. Uden at google men bare frit fra hukommelsen så husker jeg et angreb på og indlemmelse af Krim, en russisk Wagner gruppe (lejemordere med dokumenteret forbindelse til Putin), drab og forsøg på drab af politiske modstandere i andre lande, nedskydning af civilt passagerfly, en organiseret hacker-virksomhed/industri, som terroriserer verdens virksomheder og som kun kan eksistere i det omfang med viden/godkendelse fra Putin, dokumenteret forsøg på indblanding i andre landes (herunder USA’s) valg – og det er farligt, når du sætter det så farverigt og hånligt op at Putin pressede Trump eller at de to herrer aftalte, hvilket ikke er bekræftet. Det var der historier om dengang, og de historier eksisterer stadig i dag. Men du fjerner fokus fra ”sandheden” – nemlig at Rusland ved de to seneste valg forsøgte at manipulere valg (herunder det amerikanske). Desuden husker jeg også en koordineret dopingindsats, som skulle få det stolte Rusland til at stråle over andre stater, og senest har der været mange historier om forbrydelser mod menneskeheden i forbindelse med deres krigsførelse i direkte og indirekte i Syrien. Jeg mindes også at politiske modstandere ”forsvinder”, dræbes eller fængsles med diverse tvivlsomme anklager. Og som en af dine følgere skriver (som du har et medansvar for), så er Putin demokratisk valgt 😉 ja tak.

  Så nej, det er ikke USA, som er skyld i skræmmebilledet af Rusland. Det betyder ikke, at USA og andre ikke har en interesse i at storforbruge det narrativ. Men man kan godt forvente lidt sondring mellem de to kasser – fra dig i hvert fald.

  Ja USA er ingen helgen (men fri mig fra whataboutism), og nej Europa er ikke kendt for at tale med én tunge men når de så endelige er enige, så er det også forkert, for så skal de også kritiseres for at bruge samme narrativ. Af ren nysgerrighed, hvordan ligger nøgler hos os selv til at løse krisen? Hvad så du gerne at EU gjorde i stedet?

  Slutteligt synes jeg det er en spændende (men farlig) diskussion; hvordan skal historiske grænser prioriteres vs. suveræne lande og deres ret til selvstændighed? Hvor langt tid skal der gå fra et stykke land har tilhørt et andet land til at man må bruge militær magt til at få det tilbage?

  I det 21. århundrede må vi kunne forvente mere af hinanden.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *