METTE FREDERIKSEN BRÆNDER BROERNE FORAN SIG

Når der er ballade med efterretningstjenesterne plejer man at holde slagmålene inden døre langt væk fra

presse og offentlighed. Det kan man imidlertid ikke, hvis der forligger vaskeægte landsforræderi, altså hvis nogen har videregivet hemmelige oplysninger til magter, der kan true statens sikkerhed. Her træder straffelovens § 109 i kraft, og hvis anklagemyndigheden kan løfte tilstrækkelige beviser i sagen, kan den skyldige se frem til op til 12 år bag tremmer. I tidens løb er mange sager om inkompetence og almen forsømmelighed blevet klaret måske brutalt, men altid diskret på de indre linjer. Det var derfor en stor overraskelse, da Tilsynet med Efterretningstjenester i august 2020 udsendte en pressemeddelelse med en skarp kritik af Forsvarets Efterretningstjeneste (FE). En efterfølgende kommission bestående af tre landsretsdommere konkluderede dog, at der ikke var noget at komme efter. Ingen grund til kritik af hverken FE eller enkeltpersoner. Ikke desto mindre blev FE-chefen Lars Findsen under dramatiske omstændigheder anholdt i Kastrup lufthavn, som var han en terrorist på flugt efter et massemord. Findsen sidder varetægtsfængslet siden december. Sigtelsen efter § 109 er hemmeligholdt og omfatter nu også tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen.

Man må gå ud fra, at anklagemyndigheden ikke sigter prominente personer uden at kunne fremlægge beviser, der fører til en tiltale og en retssag. Derfor skal folketingets flertal nu godkende, at Hjort Frederiksens immunitet ophæves, men det kommer næppe til at ske. Det er aldrig et problem i banale, strafferetlige sager, men her skal folketingets medlemmer ophæve immuniteten med bind for øjnene, da sigtelsen er hemmelig. Det kommer ikke til at ske, da hele den borgerlige fløj i folketinget kræver indsigt i sigtelse og anklageskrift som forudsætning for en mulig ophævelse af Hjort Frederiksens immunitet.

Regeringen har været mere tillukket om denne sag end en østers på bunden af Limfjorden, men vigtige oplysninger om sagens substans er nu sluppet ud til en kreds af tidligere nøglepersoner i dansk politik og administration. Hvis Lars Findsen havde videregivet hemmeligt materiale til en fjendtlig magt, ville Anders Fogh Rasmussen og Uffe Ellemann aldrig have rejst den nu offentliggjorte hårde kritik af regeringens sagsbehandling. Det gælder også den barske kritik fra tidligere departementschef Michael Lunn og flere andre højt placerede tidligere embedsmænd. Anders Fogh omtaler sagen til Børsen som ’påståede lækager’, som åbenbart er så små og betydningsløse, at hele tre landsretsdommere i undersøgelseskommissionen ikke kunne få øje på dem. En ’påstået lækage’ til 12 års fængsel?

Der er således ikke noget, der tyder på, at hverken Findsen eller Hjort har bedrevet strafbar landsskadelig virksomhed. Derimod er der en hel del, der tyder på, at Mette Frederiksen i virkeligheden vil have dem straffet for ’regeringsfjendtlig virksomhed’, som man i diktaturer godt kan komme i fedtefadet for, men ikke i demokratiske retsstater. Fogh, Ellemann og Lunn har ret i, at balladen som sædvanlig burde være afklaret inden døre og ikke som nu, hvor Danmark over for vore allierede fremstår som en bananrepublik, der kaster sine bedste folk i fangehullet, fordi de ikke behager regeringen. Mette Frederiksen kan endnu nå at bremse regeringens kurs mod afgrunden, da hun har magt til at stoppe sagen ved domstolene. Det har hun nok ikke lyst til. Sagen har rullet for længe og for langt, og et stop vil betyde et voldsomt tab af ansigt for statsministeren både personligt og politisk. Men udviklingen tyder på, at Mette Frederiksen kommer til at vælge mellem tab af ansigt eller tab af regeringsmagten.

79 Thoughts to “METTE FREDERIKSEN BRÆNDER BROERNE FORAN SIG”

  1. Jette Breitenstein

    Kære Asger
    Tusind tak for dine altid gode artikler , det er jo her man henter de sande nyheder. Har slukket for alle de andre kanaler.
    BH
    Jette

    1. Helle Rigmor Petersen

      Ja, det er også her jeg henter information om, hvad der virkelig foregår, og hvordan tingene virkelig hænger sammen.

  2. Magga

    Lad os håbe, at tab af ansigt også vil medføre tab af regeringsmagten.

    Mette Frederiksen har slet og ret udviklet sig uhyggeligt og i fascistisk retning. Intet tyder på, at hun selv er opmærksom på det eller tager sig af det.

  3. Michael Andersen

    Måske de brændte broer er strømninger i dansk politik.
    Der er tanker i tiden om at jura skal anskues pragmatisk, at der skal tænkes bort fra lovens ånd, bort fra kultur og bort fra den historiske baggrund i paragraffer og lovgivning.
    Der er tanker om at etik skal underlægges ideologi og at sandheden altid kan gradbøjes. Der er også tanker om at alt er lige meget værd og dermed at værdier kan afskaffes.
    Nogle tanker er tænkt langt væk fra almindelige danskeres virkelighed. Fælles er nok en universel tanke om global retfærdig.
    Her kan det blive tanken der fælder…

  4. Nana

    Lidt rigeligt vagt konkluderet.
    Hun burde tabe begge dele med et brag på jorden, hvis den danske befolknings flertal har øjne i hovedet og noget som helst vestligt demokratisk tilbage i sig. Noget feministerne er i gang med at prøve at udrydde med massiv import af alt andet end vestligt frihedsorienteret folkefærd, tvangsfjernelser og frivillig-tvangs-coronapas-propaganda, som en mental Schwabsk haremshær.

    Hvis nogen har tendens til at organisere sig i harem er det feminister. Paradoksalt nok. Det et nok primitiviteten, der giver resultatet.

  5. Flemming kjær

    Tak igen for Klar tale. Banana republic.

  6. Knud Madsen

    Tak for en velafbalanceret vurdering af denne åndssvage sag. Det er jo ganske forfærdeligt, at vi nu er blevet totalt til grin for vore samarbejdspartnere ikke mindst i denne bøvlede situation vi befinder os med Putins trusler. Hvis Putin skulle føre sine trusler ud i livet, er det ikke videre smart, at vore allierede ikke tør stole på os.

  7. Jette

    Mette Frederiksens troværdighed, kan ligge på et meget lille sted og det har den kunnet længe!
    Det er helt ubegribeligt at hun kan omgås sandheden så lemfældigt – og så længe, uden større besvær!
    Flere sager, viser med al tydelighed – at hun reagerer hysteriskt, og når der efterfølgende kommer kritik – afviser hun med stor arrogance.
    Størrepartierne skal tage de røde briller af, hellere idag end i morgen!

  8. SUS

    Her midt i regeringens FE-skandale, sker der så noget andet historisk.
    Soc.dem har altid været stærkt imod stationering af udenlandsk militært personel i DK.
    Fra den ene dag til den anden er amerikansk militærpersonel pludseligt blevet inviteret. Ikke i NATO-regi, men bilateralt. Hvorfor?
    Er det prisen, som regeringen må betale for at udstille amerikansk efterretningsvæsen for alverden.

    1. Magga

      Eller et tilbud fra en tryghedsliderlig dansk regering, der dermed sælger vor suverænitet.

      På den anden side gik der ikke mange sekunder, førend Jakob Ellemann-Jensen og Morgenavisen Jyllands-Posten jublede.

  9. Magga

    Jeg har som andre bidt mærke i, at Lars Finsen med stor sandsynlighed forsøgte at fortælle os noget, da han under et retsmøde medbragte Anthony Doerrs prisbelønnede bog “ALT DET LYS VI IKKE SER”, der er et studie i, hvordan mennesker mod alle odds forsøger at finde ud af, hvad der er rigtigt og godt. Dette må jo være dilemmaer, som han kender godt fra sit arbejde.

    Ang. Claus Hjort Frederiksen ligger det uden for min horisont at forestille mig, at han skulle være landsforræder. Claus Hjort Frederiksen har altid forekommet mig at være “solid as the Rock of Gibraltar”, og det gør mig ondt for ham, at han nu også skal have den sag at slås med, medens hans ægtefælle er alvorligt syg.

    Det er ingen hemmlighed, at Claus Hjort Frederiksen har været Venstres strateg i mange år, og hvis han forsvinder ud af billedet, er der ingen oplagt arvtager. Er spillet så lurvet og luset, at dette er årsagen til sagen mod ham?

  10. Michael Andersen

    Få danskere har accepteret det grænseløse samfund, for her er der lagt op til konflikter og en uvis fremtid.
    Få danskere har besluttet at løsningen på konflikter er grænseløs overvågning og kontrol. To fejlbeslutninger gør ingen ret, kun umådelig uret.

    1. Jens Peter Kronborg

      Hvem er det der kommer med så forvrøvlede tanker!!!
      Jeg bøjer mig for drengen, som af læreren blev spurgt: ” Ole, hvad vejer så mest! 1 kg. uld eller 1 kg. jern?” Ole : ” 1 kg. jern!” Lærer: ” Er du sikker!” Ole: ” Lad den falde ned på din storetå! Så ved du det!!!”

    2. Tveskæg

      Du har ganske ret, og der er grund til, at vi hver især gennemtænker, hvad vi giver internettet indblik i.

      For nogle måneder siden skrev en dataekspert uden nærmere beskrivelse af sit hjems isenkram, hvordan familien havde diskuteret en rejse til en bestemt destination, og vips begyndte reklamer for netop den destination at dukke op på skærmene. En anden gang var det en bestemt is, som familien havde diskuteret, så intet er åbenbart for småt.

      For mit eget vedkommende er jeg pt. dagligt belemret med reklamer fra en af landets ældste virksomheder, som de færreste har hørt om, og som er meget lille. Dette begyndte umiddelbart efter, at jeg havde tjekket, om virksomheden stadig eksisterer, så man må sige, at det er med på noderne. Det troede jeg,også, at jeg var, jeg har frabedt mig reklamer, men nu er de der igen.

      Min smartphone er under afvikling og det meste af tiden slukket.

      1. Michael Andersen

        Tak:-)

  11. Elizabeth

    Enig i Mette F-analysen, dog med undtagelse af mistet regeringsmagt.

    CHF har ikke bare taget friheden fra folk, gjort ubodelig skade på den enkelte dansker, men koster den dag i dag samfundet langt mere end de omtalte 90 milliarder p.a. til analfabeterne.

    Tag et kik på hans perlerække af ministerposter. Der klæber sig milliardskandaler til hver eneste: Som beskæftigelsesminister – CHF opfandt bl.a. Jobcentrene, savet over af Aamund 15.01.2022. Som skatteminister reducerede han mandskabet i SKAT, der bl.a. medførte stop for inddrivelse af borgernes gæld og lagde fundamentet til Dubai-skandalen. Som finansminister har han sørget for, at NETS toppen personligt scorer milliarder på bekostning af den enkelte borger, som de facto har mistet ”retssikkerheden”. Læs LOV nr 528 af 11/06/2012 citat: “Offentlig Digital Post: § 2. Finansministeren (ene mand!) bemyndiges til at anvise én digital postløsning, der betegnes Offentlig Digital Post og er omfattet af lovens bestemmelser. Stk. 2. Finansministeren udpeger en systemansvarlig, som har til opgave at varetage driften af Offentlig Digital Post”.
    Det har i dag udviklet sig til milliardkatastrofen MitID.

    Gå selv tilbage i CHF-historien og find de øvrige skandaler. X-forsvarsministeren CHF, Danmarks farligste mand, kan slippe af sted med hvad-som-helst på trods af (eller fordi) den omtalte ”rock” sidder mellem ørerne på ham og optager pladsen for en evt. hjerne.

    CHF kan se frem til at blive renset kridhvid.

    Mette F kan læne sig trygt tilbage, endda svøbe sig i bløde, døde mink.

    4 more years. Med alle broer bag sig.

  12. Elizabeth

    Beklager – hermed RETTELSE: CHF har ikke været skatteminister, men som Venstres ideolog og chefstrateg har han et betydeligt medansvar i Dubau-skandalen (Kristian Jensen/Troels Lund Poulsen/Peter Christensen).

  13. Magga

    Hvis statsministeren havde ventet, at medierne ville eksplodere efter hendes medelse om, at hun arbejder for at tillade amerikanske baser på dansk jord, tog hun fejl. Der blev gennemgående meget stille.

    Jakob Ellemann-Jensen kunne som nævnt ikke tøjle begejstringen og demonstrerede dermed som ofte før sin mangel på politisk tæft, og at han blot er en medløber og nikkedukke, der mangler evner til at lede den borgerlige opposition.

    Men modreaktionen skal nok komme, når folk har fået vejret efter denne mavepuster.

    Hvad Claus Hjort Frederiksen og alle andre angår, er der en verden til forskel på at have begået fejl, hvor store de end måtte være, og at være en landsforræder, de to ting kan overhovedet ikke sidestilles.

    På de underlødige sociale medier skelnes der ganske vist ikke, men eftersom betegnelsen landsforræder betegner en person, der skader sit eget land ved at samarbejde med dets fjender, så håber jeg, at de fleste på dette sted trods alt har indset, at amerikanerne ikke er vores fjender.

    Selv om USA i denne sammenhængende trænger sig på som et alt ædende monster og store Mette og lille Jakob har brug for at blive passet på. Begge synes at blæse på. at USA i vid udstrækning er præget af opløsende tendenser og har vist sig ude af stand til at præstere værdige og egnede præsidentkandidater. For slet ikke at tale om krige, der fra starten var håbløse.

    Stod det til mig, skulle de nordiske lande og gerne sammen med de baltiske lande gøre mere ud af et fælles forsvar. Eventuelt sammen med Polen, men Tyskland kan man jo ikke rigtigt regne med, for der synes Hitlers spøgelser altid at svæve over vandene.

    1. SUS

      Enig i meget af det du skriver, men en nordisk forsvarsunion er ikke attraktiv. Specielt Sverige er afskrækkende af flere grunde.
      Svenskerne har forlængst afskaffet deres forsvar. De skulle bruge pengene til et andet specielt formål. Deres samfund er i opløsning.
      Norge kunne være mere interessant, men sammen med USA som tredjepart (storebror).

  14. Peter Krogsten

    Mette Frederiksen prøver nu at relancere sig selv som ‘grøn’, efter hendes eklatante fiasko med coronaen. Hun er hverken rød eller grøn, hun er kulsort. Totalitær helt ind til marven.
    Vi kan kun slippe af med hende for langsomt, og hun kan tage sin departementchef, Barske Barbara vi giver 3 mio om året i løn, med sig.

  15. Thomas Poulsen

    Nu skal man passe på med at foruddiskontere fremtiden. Vi ved ikke en kæft om hvad sigtelsen nærmere går på, vi har intet set udover at vi ved hvilke bestemmelse i straffeloven de pågældende er sigtet efter.

    At en afdanket udenrigsminister støttet en af sine egne folk kommer vel næppe som en overraskelse, men han kender jo intet til beviserne heller.

    Når dette så er sagt så forekommer det mig helt absurd, at Lars Findsen skulle have bedrevet landsforræderri, han er kendt som en ekstrem loyal og dygtig mand med en lang karriere i nationens tjeneste.

    Det er en enkelt ting som dog gør mig endog særdeles betænkelig og det er det indbrud, som var i Lars Findsens hjem, hvor der blev skaffet adgang til huset via en ulåst kælderdør, som de skriver.

    Hvad dette handler om ved jeg ikke, men man kan have sine værste formodninger.

    1. Tveskæg

      Hvem er den afdankede udenrigsminister, du henviser til?

  16. DER VAR ET YNDIGT LAND

    Nogle uhyggelige sager.

    Men egentlig ikke overraskende. For Danmark er på
    mange måder blevet et uhyggeligt land. Det med et yndigt
    land gælder snart kun landskaberne og geografien.

    Vores folkestyre er noget af en illusion. Det har
    udviklet sig i en meget uheldig retning gennem de sidste
    tre-fire årtier. Det er begyndt at ligne et fjernstyret pamper –
    vælde, et kleptokrati, et sammenrend af landsby- og
    storby-tosser, konfirmander, skoletøser, hysteriske
    aktivister og gustne levebrødspolitikere. Christiansborg
    har købt og betalt massemedierne, så de er blevet
    følgagtige og underdanige overfor politikerne. Medierne
    er ikke længere befolkningens vagthunde overfor magt-
    haverne, men magthavernes blodhunde overfor borgerne.
    At komme igennem med kritik der virkelig bider, for –
    hindres systematisk af papiraviserne.

    Det kan ses på mange områder, men er alligevel ofte kun
    synligt for dem som kender f.eks. skoleverdenen, univer-
    siteterne, hospitalsvæsnet, forsvaret, politiet, retsvæsnet,
    velfærdssystemet, skilsmisse- eller børneværns-systemet,
    en kommune, en avis eller et parti indefra. Gør man det,
    er det let at se at aviser, radio og tv ustandselig fordrejer,
    fortier og forvrænger hvad der foregår. Vi manipuleres
    året rundt. F.eks. med corona-influenzaen, med klima –
    og co2 propaganda, med EU-, FN- og konventions-snak,
    med pral om at Danmark er verdens førende nation mht.
    lykke, trivsel, velfærd, humanisme, menneskerettigheder,
    undervisning, retfærdighed, kønsforskning, miljø og 117
    andre ting. Ifølge propagandaen er Danmark et uhyre
    velordnet og velfungerende land, et strålende forbillede
    for hele verden. Der mangler blot enkelte bittesmå
    justeringer, så er Danmark perfekt hele vejen igennem.
    Og når den røde omstilling af landbruget, virksomhederne,
    vej- og bane transporten og familieværdierne er gennemført,
    og når folkeudskiftningen og die endlösung er tilendebragt,
    vil Danmark være det frieste, smukkeste, bedste og mest
    menneskevenlige folkehjem i universet. Simpelthen.

    Men indtil da må vi selvfølgelig se om vi kan klare os igennem
    i et samfund som – når sandheden skal frem – er så sygt og skørt
    som aldrig før set. Et samfund som Christiansborg har ført frem
    til kanten af den samme afgrund som Sverige er ved at forsvinde
    ned i. Et samfund hvor tusinder og atter tusinder af danskere har
    fået deres liv og tilværelse forpestet eller ødelagt af politikernes
    dumheder, svigt og svinestreger. Eller af beton-bureaukrati.
    Eller af importerede forbrydere. Eller ved at sundhed, velfærd,
    infrastruktur, indfødsret og borgerrettigheder er blevet
    fjernet og sparet væk.

    Vi er nu 3. klasses borgere i vores eget land.

    Utallige forældre, børn, patienter, pårørende, lønmodtagere,
    pensionister, trafikofre, voldsofre, boligsøgende, ansatte i
    forsvaret og politiet, ansatte i virksomheder og landbrug osv.
    er blevet snydt, narret, sjoflet og tyranniseret af politikere så
    uduelige, selvglade, kyniske, korrupte, folkefjendske og
    landsskadelige at man skulle tro det var løgn.

    Men når vælgerne flest lader deres tænkning styre af MSM
    bliver det vel aldrig bedre? Tænke sig at selv røde
    kommunistpartier som EL, R, SF og V mv. bakkes op af
    hundredtusindvis af vælgere.

  17. DER VAR ET YNDIGT LAND

    PS: Hvordan kan det være at den nyeste artikel
    skjules eller forsinkes, så den 4-5 dage gamle
    artikel fremtræder som den nyeste?

  18. Mikael Emmertsen

    Mette Frederiksen er et sørgeligt eksempel på misbrug af demokrati. Vælgerne bliver kun hørt, når politikerne vil vælges. Derefter er det et totalitært diktatur, der holdes ved lige gennem pakkeløsninger. Så kan politikerne beholde deres vælgerbestemte magt ved at opnå parlamentarisk flertal. De forskellige folkevalgte diktatorer skal bare sørge for ikke at afvige for meget fra hinanden. Hermed har vi det flertalsdiktatur, som Platon advarede imod. Han kaldte demokrati for flertalstyranni. Vi kan ikke komme af med tyrannen. Han skifter bare navn og form.

  19. Sæbekassebiler kører uden co2

    Var Trine, Mettes veninde, ikke også en meget speciel
    forsvarsminister. Hun mente vistnok at forsvarets
    største problem var at nogle kvindelige soldater kunne
    blive udsat for at nogen forsøgte at flirte med dem.
    Og så mente hun at forsvarschefen og de øverste
    officerer blot var en underordnet “styrelse” på linje
    med dem i en kommune eller region som bestemmer
    hvornår sne skal ryddes eller hvilken slags mad der
    skal serveres i kantinen.

    Og så var der Trine-sagen hvor hun uden videre og
    alt for forhastet hjemsendte embedsfolk. Og der
    har været flere andre forløb hvor Trines dømmekraft
    har været ganske utilstrækkelig.

    Hos Snaphanen er der i dag den 15. feb. nogle videoer
    om vaccine-dødsfald og Trudeau som er meget
    opsigtsvækkende. Hos Hodja er der noget om at
    USA er ved at blive til en bananstat med tankepoliti
    og brutal undertrykkelse.

  20. Tveskæg

    Prins Valiant Bent Ole Jensen Pedersene af Thule, der var et yndigt land.

    Det mest påfaldende ved dig er, at du formulerer dig udmærket på et korrekt dansk og uden stavefejl, samtidig med at du fremfører så mange overdrivelser og ubegavede påstande, at man lynhurtigt når frem til ikke at gide at læse dine kommentar, hvilket man også roligt kan undlade, da indholdet altid er det samme.

    Ingen er i tvivl om, at du og andre forsøger at jage Asger Aamunds kommentatorer over til Snaphanen eller Hodjanerne. Sådan har det hele tiden været med de blogge, der ikke tåler, at andres blogge opfattes som mere interessante. Du var også pest og kolera hos Berlingske, hvor du dagligt i flere år udbredte dig om, at du ikke havde tilladelse til at se dine børn, hvilket læserne hurtigt forstod årsagen til. Ikke at det nogensinde gjorde et indtryk på dig, du må have skrevet flere tusinde næsten enslydende indlæg alene på det sted.og efterlod også der et ludomant indtryk.

    Din favorit den såkaldte snaphane driver en stærkt underlødig blog, og han er en af dem, som – formoder jeg – efterretningstjenesten heldigvis for længst har taget på sengen for at undersøge hans computere. Desuden venter en retssag, hvor jeg håber, at han bliver dømt for hensynsløs adfærd.

    Snaphanen voksede op som professorsøn, hans forældre boede i mange år i Hellerup, mens sønnen blev smidt ud af skolen, kom til søs og siden underholdt sine læsere med sin store respekt for prostitutions ”faget”, som han som fik et godt indblik i, da han strandede i Singapore og flyttede sammen med en prostitueret. Det er omgærdet af tåger, hvad han senere levede af. Han var tidligt på nettet, hvor han underholdt folk med beretninger om sine sygdomme og sin stærke medicin, som nogen må have fundet grund til at udskrive til ham, og han syntes altid at have oceaner af tid.

    Under overskriften ”Er vaccinerede farlige for uvaccinerede” skriver denne tvivlsomme kapacitet for de små i ånden i dag:

    ”Jeg har set videnskabsfolk påstå det, men sandheden er, at vi ikke ved det endnu. Jeg havde selv Covid her en uges tid, og trods det at jeg får cancermedicin, der stærkt forringer mit immunforsvar, kom jeg let igennem det. Jeg havde ikke engang feber eller hovedpine, så frygt ikke Covid.”

    Læg mærke til brugen af ordet endnu, han er ved at opbygge endnu en af sine kunstige sensationer, hvor han forventer, at ”sandheden” snart vil se dagens lys og bidrage til hans konspirationsteorier.

    Men sandheden er jo for længst kendt og ganske udramatisk og positiv for os andre, For selvfølgelig kan en vaccineret person, der af oplagte grunde ikke er vaccineret imod det uendelige antale af covid-variationer, smitte en uvaccineret For den vaccinerede gælder dog, at denne har store chancer for anden eller tredje gang at slippe nemt om ved infektionen, som det er tilfældet med dronning Margrethe. Snaphanen beskriver, at han for nylig er sluppet uhyre nemt om ved have corona, men glemmer i denne ombæring, at han tidligere har berettet, at han forrige jul var ved at tage billetten af samme grund. Da han blev smittet anden gang, var han derfor i besiddelse af immunstoffer. Masser af mennesker har været ramt af coronavirus flere gange og berettet, at anden gang ikke var noget at tale om. Som Aamund for længst har været inde på, bliver det formodentlig sådan, at vi i fremtiden får en vaccination mod corona og dermed bliver i stand til en ret høj succesrate i bekæmpelsen.

    Man skal hverken underdrive eller overdrive, hvad coronavirus allerede har kostet verdens befolkning. Alene i USA er 72.000 børn blevet forældreløse, og med mit kendskab til sådanne tilfælde, ville sorgreaktionerne følge de stakkels børn resten af deres liv, selv i de situationer, hvor de får nye og gode hjem.

    Det er stærkt provokerende dagligt at opleve, hvordan sensationshungrende personer som dig tisser på disse børns og andres skæbne, fordi I ikke kan finde andet at give jer til.

    1. Tveskæg

      P.S. Jeg ved godt, at dronningen ikke er testet positiv mere end én gang, men hun er vaccineret tre gange, og dette er i realiteten en kunstig smitte for at fremkalde immunstoffer.

  21. Michael Andersen

    Meget af det uheldige starter med Snowden sagen fra 2013. Snowden blev af Obama betegnet som en person der afslørede processor der var på vej til at blive rettet men efter to perioder var de processer endnu ikke rettet. Jesselyn Radack of the Government Accountability Project kaldte Snowden en helt, begrundet i at den lovgivning der skulle regulere amerikanernes ret til privatliv var blevet brudt.

    Etikken i anvendelsen af de data der opsamles betyder alt. Historisk har vi set lande og bevægelser associeret med demokrati og socialisme have de bedste intentioner men den mest umenneskelige udførelse.
    Det er et faktum at vi tvinges over på digitale platforme. Det er et faktum at vi er overvåget. Det er et faktum at vores ytringsfrihed indskrænkes. Det er et faktum at indsamlede data bruges til manipulering af vores meninger.

    Mange mærker konsekvenser af at regeringer har åbnet op for fremmede. Både de voldelige og de ikke voldelige. I Sverige er mange kritiske bloggere og indlæg på grænsen eller over. Der har de et socialdemokratisk samfund.

    Tænk over hvor flydende definitionen er på en terrorist, en kriminel eller en anderledes tænkende, tilsæt herefter en portion identitetspolitik.
    Næste gang er det måske dig der er skyldig i at have en mening og det bliver helt sikkert opdaget.

    1. Tveskæg

      Jeg har også tænkt på Snowden i de senere dage. Den 22. januar læste jeg flg. i Politiken, som jeg ellers sjældent gæster:

      “Den danske stat bevæger sig i en autoritær retning ved at sigte whistleblowere efter paragraffer, som bør være forbeholdt landsforrædere. Det siger den verdenskendte aktivist og whistleblower Edward Snowden i et eksklusivt interview med Politiken, hvor han opfordrer den danske befolkning til at sige aktivt fra. For ifølge Snowden forsøger regeringen at straffe folk for at fortælle sandheden til en befolkning, som har brug for at kende den.
      ,
      »Ideen om, at de her programmer skal holdes hemmelige, handler i virkeligheden om at undgå, at magthaverne kan holdes ansvarlige. Det handler ikke om at beskytte staten eller folket«, siger Edward Snowden”

      Gud ved, hvordan Edward Snowden har det. Han har betalt en høj pris for at være whistleblower.

      1. Michael Andersen

        Ideen om, at de her programmer skal holdes hemmelige, handler i virkeligheden om at undgå, at magthaverne kan holdes ansvarlige.

        Uansvarligt:

        Østre Landsret standsede ikke ulovlig logning af teledata.

        EU-dom tvinger regeringen til at sende lovforslag om logning af borgere i høring

        10 år med bandepakker men banderne er her stadig

        Høj kriminalitet blandt ikke-vestlige efterkommere

        Uansvarligt:

        Staten kan lukke privathospitaler, beslaglægge respiratorudstyr samt tvangsvaccinere borgere.

        Regeringen ville give Styrelsens for Patientsikkerhed mulighed for at indhente oplysninger om private borgeres dankorttransaktioner uden en dommer-kendelse.

        Styrelsen ville oprette ’angiverlinje’, hvor bekymrede borgere kunne anmelde ”risikofyldt adfærd hos andre borgere”, som det hed sig.

        Regeringen kom med et forslag om at lade politiet tiltvinge sig adgang til private hjem uden en dommerkendelse.

  22. Virologer advarer mod Pfizer og Moderna

    Der sker så meget i disse dage,
    at man kun kan overkomme
    at kommentere en brøkdel, selv om de fleste ting der er gang
    i, er til skade for danskerne, så de burde have kommentarer
    med på vejen.

    Mere og mere tyder på at Trine har været en fiasko som for –
    svars minister. Hun synes at have kvajet sig gang på gang.
    Måske i samarbejde med Mette Mink? Der er nu kommet
    ting frem i Berlingske mv., som underbygger Aamunds
    artikel. Fængslingen af FE-chefen er nok endnu en brøler,
    hvis man kan tro diverse kilder. En stor fejl der ligesom
    følger op på den fejl der blev begået af et rødt tilsyn som
    fejlagtigt anklagede FE, hvorefter Trine med brask og bram
    hjemsendte de chefer som siden blev pure frifundet.

    Det begynder næsten at se ud som om de røde ønsker at
    blamere sig selv så meget som muligt, ved at udsende presse-
    meddelelser så de er sikre på at skade forsvaret så meget
    som muligt. Eller fatter Trine og andre ikke at diskretion er
    vigtig, og at fuld offentlighed omkring hemmeligheder ikke
    passer sammen. Dog har også Claus Hjorth dummet sig.
    Og som “Elizabeth” beskriver det, er det langt fra første gang.

    Men det er ved at være som om ideologiske og politiske
    forrædere går fri, lige meget hvor landsskadelige de er, mens
    andre anklages ved brug af juridiske spidsfindigheder.

    Så er der oplysninger som påviser at Mette Fs, Søren
    Brostrøms, DRs og andres håndtering af corona –
    influenzaen har været en skandale og sundhedsmæssig
    katastrofe. Oveni er mange milliarder kr. gået til spilde.
    Mette F har ikke reddet et eneste liv, men tværtimod
    været med til at sende invaliditet og død ind i danske hjem.
    Som også Punditokraterne fortæller på 24nyt. Og som det
    bl.a. fremgår af hundredvis af dødsfald blandt sportsfolk
    og unge mennesker. Se Snaphanen.

    Mettes invitation af Biden tropper med fly, krigsskibe,
    bomber og missiler til luftbaser og havne i Danmark kan
    også få skæbnesvangre konsekvenser.

    Og hendes og feministers felttog mod vordende mødre har
    ført til at flere og flere kvinder flygter ud af Danmark. Ligesom
    mange flere børn end tidligere nu mister al kontakt med både
    far og mor, søskende og skolekammerater.

    Hvad Tveskæg angår, er han tydeligt en femtekolonne, en
    nyttig idiot og sladrehank eller stikker, i stil med dem som
    opererer alle steder, hvor de kan få lejlighed til at nedrakke
    eller mistænkeliggøre ikke-marxister, ikke-radikale,
    ikke-europater, ikke-socialister, ikke-korrupte og
    ikke-antidanske.

    Tveskæg skriver, ligesom andre af samme slags, om andre bloggere
    som om de véd en masse. De véd ingenting, men påtager sig
    alligevel at beskrive deres privatliv i detaljer, at de er ludomaner,
    at de blev smidt ud af skolen osv.

    Tveskæg lyver frækt og vrøvler skamløst. Hvis nogen skriver om at
    hjemløse eller arbejdsløse behandles dårligt af systemet, er det
    fordi de selv er hjemløse og ikke gider arbejde. Hvis de skriver
    om at der sker noget uretfærdigt i retssager, er de selvfølgelig
    kriminelle. Hvis de skriver at familiepolitikken er kommunistisk,
    er det fordi de er så asociale at selv deres egne forældre smed
    dem på gaden inden de fyldte 14 år. Kritiserer folk kommunismen
    er det for at skjule at de selv er kommunister og lystmordere.
    Kritiserer de masseindvandringen, er det fordi de er kolde
    og smålige egoister som ikke under de fremmede en madpakke,
    og fordi de hellere lader 1000 islamister lide ondt, end at de
    selv skal undvære een enkelt frokost med kaviar, østers, champagne
    og mørbradbøf på en michelin-restaurant.

    Bemærk også Tveskægs tilsvining af Snaphanen som bringer mange
    værdifulde oplysninger frem. Hans omtale af “vaccinerne” er også
    præget af uvidenhed. Hans skriverier er en blanding af løgn og digt.
    Han er næsten med garanti en venstrefløjser som ser det som en
    stor opgave at bekæmpe folk som er på danskernes, demokratiets
    og frihedens side. Imod typer som Merkel, Trudeau, Biden, Macron,
    Pernille Skipper, Pernille Weiss, Nancy Pelosi, Hillary osv.

    Aamunds blog er en blog med ytringsfrihed for alle undtagen
    trolde og debatsabotører, og en værdifuld udvidelse af mulig –
    hederne for at sætte lys på at “There is something rotten in
    the state of Denmark”. Så vi er flere som mener at det vil være
    godt hvis denne her blog får så mange læsere som muligt. Gerne
    50 eller 100 gange flere, så den får den størst mulige indflydelse.
    Det er Tveskæg naturligvis imod, ligesom andre lignende
    forvirrede halv- og helkommunister.

    1. tavsen

      “Der sker så meget i disse dage, at man kun kan overkomme at kommentere en brøkdel, ”

      Så hold dig til Asgers emne. Med mindre du anser bloggen som din egen opslagstavle

  23. Privatdetektiven

    Lige nu er der undtagelses-tilstand i Canada, Frankrig,
    Sverige og Østrig. Og store friheds-bevægelser er på
    gaden i 12-15 lande. Millioner af mennesker protesterer
    mod restriktioner, tvangsvaccinering og masseindvandring.
    Danske medier fortier eller forvrænger hvad der sker.

  24. Ole B Jensen

    Ekstrem overdødelighed pga. vaccinerne?
    Vigtige oplysninger censureret væk af youtube,
    twitter, facebook, DR og papiraviserne etc.
    Se hvad Thomas Soltau, Kim Warming, Yeadon,
    dr. Malone og mange andre seriøse personer
    har fremlagt af chokerende oplysninger.
    Der er hundredvis af vidneudsagn og kendsgerninger
    som peger på at corona-panikken er blevet frembragt i den hensigt at bruge den til at sætte demokratierne ud af kraft, og til at skaffe big
    pharm milliard-indtægter.
    Snaphanen og Hodja har en masse videoer som
    tilsammen beviser at der er noget rivende galt
    med håndteringen af kineser-influenzaen,
    “vaccinerne” og pcr-testene m.m.

    PS: Der findes en midt- eller sønderjysk æblekage som smager fantastisk godt. Den er med store æblestykker, og den pensles med æggehvide eller -blommer, og overstrøs med hakkede mandler eller nødder.
    Kender nogen opskriften på dejen? Kagen er gyldenbrun når den er bagt, og dejen er en smule porøs og sprød som ved napoleons-hatte.

    1. tavsen

      Hej “Ole”

      Står B for Bent eller Brumbasse?

      Hvor mange ip-numre benytter du?

  25. DER VAR ET YNDIGT LAND

    Danmark er nok sammen med Sverige det land
    i verden hvor politikere, journalister og myndigheder
    hykler og lyver mest.

    Iflg. Berlingske har der lige været en demonstration
    hvor bl.a. Trine Bramsen deltog. Et par hundreder
    andre kvinder var også mødt op, i protest mod drab
    på kvinder. Det blev fortalt at mænd myrder kvinder
    fordi de er kvinder. De danske mænd fik tildelt
    hovedskylden. Ikke eet ord om at de fleste drab
    på danske kvinder begås af kulturfremmede.

    Og Trines medfølelse med danske kvinder, var det
    andet end politisk skuespil? Man kan i hvert fald
    konstatere at de både de røde og blårøde partier
    gennem mange år har været ligeglade med at dusin-vis, snesevis, hundredvis og tusindvis af danske
    kvinder og mænd er blevet dræbt, lemlæstet og
    slået, sparker, stukket og skudt af importerede
    kulturfremmede.

    Så sent som her til aften var DR i gang med at
    klynke og jamre over at levestandarden i
    Afghanistan var blevet ringere efter Talibans
    magtovertagelse. Hvorfor Danmark burde
    modtage mange flere afghanere til evig for-
    sørgelse, plus at vi burde sende flere penge
    derned (vi har allerede sendt mindst 550
    millioner kr. siden 2020).

    Næsten alle politiske “humanister” og verdens-
    frelsere er halvskøre og svagt begavede nyttige
    idioter for marxisterne, og dermed er de også
    det danske folks fjender.

  26. DER VAR ET YNDIGT LAND

    Michael Andersen har
    et interessant indlæg kl. 20.20
    Det handler om former for
    magtmisbrug der i nær fremtid kan blive
    en stor belastning for danskerne. Endnu
    nogle grunde til at være yderst skeptisk
    overfor politikerne.

    Og hvorfor fortsætter Den korte avis,
    Document og 24nyt dog med at være
    afhængig af den berygtede facebook
    der via logning udspionerer og
    censurerer borgerne.

  27. Morten Dreyer

    Spionchefen – i Dragør vinkel.

    Kunne sagen om fængslingen af Lars Findsen “bare” være en forskellig faglig vurdering om hvad som er hemmeligt og hvad som kan offentliggøres.

    For ca 10 år siden oplevede Dragør Lokalhistoriske Forening, at chefen for FE give en ganske åbenhjertig indføring i principper og i faktuelle sager for FE.

    Foreningen havde efter år formået at få Sandagergårds kassernens chef til en dialog, hvor hans krav var at det kun var om bebyggelsen der skulle tales.

    Dagen før blev foreningen ringet op af kaptajnen for Tys/tys, som ønskede at forvisse sig om, at foredraget kun var for medlemmer. Med det oplyste spurgte han om FE kunne stille med 2 mand i stedet for bare ham. Hvilket han fik OK til.

    For os ca 30 deltagere blev det en overraskelse da de 2 ankom. Kaptajnen i fuld uniform var suppleret med Forsvarets Efterretnings Chef i civil.
    FE chefen talte gennem ca 2 timer, hvor han gennemgik en lang række aktuelle emner, herunder enkelte emner rejst via spørgsmål fra salen. Meget spændende.
    Det var ret interessant også at følge kaptajnens skiftende ansigtsudtryk under seancen. Det faldt ikke ind i hans holdning til dialog med FE kunne man se. Han virkede under visse emner som aldeles paf. For ikke at sige lamslået.

    Kan Lars Findsen sagen skyldes noget så enkelt, som en forskellig holdning til begrebet hemmelighed. Der er naturligvis emner, som er dybt fortroelige, og som skal behandledes som sådan. Ingen tvivl.
    Men sager, som tidligere er påstemplet “Top Secret” kan jo have skiftet status gennem tiden.
    Morten Dreyer DF Dragør

    1. Magga

      Hej igen. Ja, der tror jeg virkelig, at du har fat i noget og tilsæt så en masse brødnid og kævlende alfahanner.

      Ifm. Lars Findsens 50 års fødselsdag bragte Euroman et interview, der stadig ligger på nettet og bekræfter din tese. Nogen besluttede i årene efter jægerbogskandalen, hvor Findsen mente, at Thomas Rathacks bog skulle forbydes, at der skulle være mere åbenhed omkring efterretningstjenesten. Desuden var det en torn i øjet på forsvaret, at Findsen ikke var militær.¨¨¨¨

      Omkring 2010 læste jeg “jægerbogen” og senere andre af samme type skrevet af vore udsendte. Især Thomas Rathsacks bog gjorde mig ilde til mode, for man kan ikke undgå at få et veldokumenteret indblik i, at noget var galt i toppen hjemme i Danmark, og at nogen behandlede vore soldater skødesløst luset og ikke anerkendte deres indsats. Det var der så andre, der gjorde. ¨¨

      https://da.wikipedia.org/wiki/J%C3%A6ger_%E2%80%93_i_krig_med_eliten

  28. Jette

    Udenrigsminister afviser, at amerikanske soldater på Bornholm vil være et brud på en dansk-russisk aftale.
    Kan man stole på udenrigsministeren?
    Efterhånden er det svært at sige hvem der har mest troværdighed, russerne eller den danske regering….

  29. De syv små dværge

    JETTE

    Christiansborgs og regeringens troværdighed
    ligger på et meget lille sted. Se Thomas Soltaus
    video fra 2. ds. hos Hodja. Eller læs “Folket mis-
    informeres”. Eller se hvad M. Yeadon og virolog
    dr. Malone fortæller. (There’s Something Much
    Bigger Going On Here)

    Er regeringen og dens støttepartier overhovedet
    på danskernes side? Ikke meget tyder på det.
    Man er jo i gang med en folkeudskiftning. Et lang –
    somt, men sikkert folkemord. I det hele taget har
    Christiansborgs samlede politik været til stor skade
    for hundredtusindvis af danskere.

    Men da danskerne finder sig i alt, kommer de til
    at finde sig i endnu mere og meget mere. Poli –
    tikere har ingen respekt for vælgere som villigt
    sluger alle arter af valgflæsk.

    Under alle omstændigheder er det tåbeligt af
    Mette Mink at provokere Rusland med USA-baser
    i Danmark. Når Bidens styrker først har sat sig
    fast med fly, missiler og krigsskibe, kan Mette ikke
    kontrollere hvad Biden, Nancy og Kamala vil
    bruge styrkerne til. Og den russiske ambassadør
    har advaret om alvorlige konsekvenser. For nu
    hvor Mette-veninden Trine er trådt tilbage som forsvarsminister er russerne holdt op med at være
    bange for Danmark, og vil gå til modangreb med
    det samme, hvis de bliver sure nok.

  30. De syv små dværge

    Det er meget afslørende, virkelig afslørende.

    Da den røde Mikael Emmertsen for ikke længe
    siden skrev over 100 indlæg på to tråde, havde
    hverken Skjoldungen eller Tavsen indvendinger.
    Selvfølgelig fordi de er på samme hold som
    Emmertsen.

    Men hvis nogen er dansksindede og ægte
    konservative, så er de straks fremme i skoene
    med beskyldninger og snak om at bruge
    tråden eller bloggen som opslagstavle.

    Med andre ord, hvis man ikke er rød og
    marxistisk nok efter deres smag, skal man
    kanøfles, nedgøres og mistænkeliggøres.

    At argumentere mod det der skrives, evner
    de ikke. Men de kan godt klare at bagtale,
    lyve og vrøvle. Eller de finder små bobler
    i suppen som de puster op til spærre-balloner.

    Det de går efter er censur overfor dem som
    mener noget der ikke er “politisk korrekt”.
    Og de mener at Asger Aamund ikke selv kan
    finde ud af at redigere. Derfor optræder de
    som selvbestaltet tankepoliti og debat-politi.
    De håber som Emmertsen på at kunne
    skræmme læsere og bloggere væk, så de
    ikke-kommunistiske danskeres sag svækkes.

  31. tavsen

    “Det er meget afslørende, virkelig afslørende.”

    At du svarer med endnu et alias. Mikael Emmertsen skrev dem alle under samme navn, mens du spammer med det enslydende under utallige “navne”. Højst sandsynligt med samme IP-nummer som afsender.

    DET ER UÆRLIGT. Det er uanstændigt at nasse på andres arbejde.

    Prøv at google, Oprette en blog
    Der findes mange GRATIS muligheder.

  32. Magga

    Forsinket svar til SUS_

    Jeg mener blot, at Østersølandene har enestående strategiske muligheder for selv at genere Rusland til større medgørlighed.. Det er for sølle blot at lægge sig fladt og overgive alt til USA. Finnerne er på vej mod NATO, tror jeg, og næsten halvdelen af Sveriges befolkning ligeså.

    Norge har i de senere år investeret milliarder i forsvaret langs grænsen i Nordland til Rusland, hvor der i mange år har været jævnlig ballade, som Jens Stoltenberg ofte har være involveret i. Jeg tvivler ikke om, at Stoltenberg og Mette F, har stukket hovederne sammen, men det var vrøvlet, da hun. forleden forsøgte at få det til at se ude, som om vi er i samme båd.

    Det er vi ikke. Der er lige så langt fra Oslo til Nordkap, som der er fra Oslo til Rom, dvs. meget langt. Hvis der bliver stationeret amerikanske kernevåben på norsk jord eller på fartøjer i norske havne, og det vil være voldsomt naivt at tro andet, bliver de altså populært sagt ikke anbragt på skødet af nordmændene og i kerneområder, som de i givet fald vil blive det i lillebitte Danmark.

    Jeg ved ikke, hvor du har fra, at Sverige skulle være ved at kollapse. Det socialistiske folkehjem er ganske vist kommet til kort, indvandrerproblemerne er enorme, men man er begyndt at returnere flere og at opruste. Noget nyt er opstået, og økonomien er i absolut topform og bedre end vores. Blandt svenske pensionister har langt flere langt bedre økonomiske kår end i Danmark. Dette er veldokumenteret, men måske ikke den sang, der er blevet sunget for dig. 😉

    I går kunne man i JP´s leder læse, at i The Economists seneste måling af forholdene i verdens demokratier er Danmark under Mette F. sakket bagud og ligger nu ikke mere i toppen sammen med de øvrige nordiske lande og derunder Sverige. ”Præcis samme tendens ses i den årlige undersøgelse fra den demokratiske vagthund Freedom House, også her rangerer Danmark lavere end de andre nordiske lande og lande som Australien og New Zealand”, skriver JP:

    Jeg forestiller mig, at fremtidens hære bliver professionelle, og at man før eller siden må sluge den kamel, at religiøse og etniske forhold kan udelukke egnede kandidater, da de må formodes at have højere mål end de nationale eller er mulige at afpresse familiært. Moderne krig er stærkt specialiseret, og man kan ikke sende tilfældige bondekarle med pirke og iført træsko af sted mod en moderne og veludstyret hær, som det sidst skete i Danmark i 1807. Bønderkarlene var stærke nok til at bære den tunge udrustning, som de slæbte rundt med i 1864, og som ville have fået nutidens soldater til at segne. De udholdt også at overnatte udendørs på jorden i sne og frost, men mange af dem græd, da de måtte rømme Dannevirke. I dag overlader politikerne det hele til USA.

    Vores udsendte har i de senere år været bedre udstyrede, men slet ikke godt nok, og på det mentale plan blev de svigtet af overfladiske levebrødspolitikere, som gav sig ud for at vide mere, end de vidste og stolede naivt på USA. Det skulle jo nødigt hedde sig …. Man kan endda få sig selv til at invitere en muslim, der få år tidligere reklamerede offentligt med at være glødende tilhænger af Det muslimske broderskab, ind i de lønligste af de politiske lønkamre, hvor beslutninger om hjerteblod tages. Senere kan han så frit tage for sig blandt landets døtre og true dem til tavshed.

    1. Michael Andersen

      Interessant:-)

      Aggression eller sameksistens?
      Edward Grey – britisk udenrigsminister 1905-16 – udtalte, at “nationer altid begår fejltagelser, fordi de ikke forstår hinandens psykologi”
      Det vil sige, at man tillægger sin mulige modstander mere eller mindre velunderbyggede holdninger.

      I dag vil man sige at en stat indretter sit forsvar efter modpartens erklærede eller tillagte hensigter. Statsraison er også historisk. Historisk bevidsthed udtrykkes i adfærd – eller psykologi, om man vil.
      Sikkerhed hviler i højere grad på psykologi end på antallet af missiler, sprænghoveder og ubåde.
      Det er i sidste instans, hvad man tror om sig selv og hvilke egenskaber og motiver, man tillægger modstanderen, der er afgørende for ens handlinger.

      Min redigering men Ebbe Juul-Heiders pointer. Fordi erfaringer er universelle.
      Militært tidsskrift, 116 årgang, nr. 7.

      Ps.
      Det er set at man kan give et bud på et lands forhold ved at definere indhold og vurdering til nogle bærende søjler. Feks: økonomi, retssikkerhed, kulturel homogenitet, sociale forhold, politisk stabilitet, demografi, tilhørsforhold til unioner og militær.
      For Sverige kunne man undersøge demografiske forhold og vurdere konsekvenser.
      Bare et bud:-)
      Venligst

  33. Michael Andersen

    Et forsvar af tiden
    I USA transformeres forsvaret progressivt og kampen forskydes til en progressiv slagmark med flere fronter. Fronterne er på vej til at blive kønskamp, racekamp og kampen om privilegier. Med begreber som diversitet og inklusion. Samlet kaldes det WOKE.

    WOKE er en venstreorienteret social dagsorden. Et militær der er WOKE, er ikke længere et militær. De opmærksomme i USA har opdaget det.

    Det er enhver efterretningstjenestes opgave at identificere trusler. Gad vide om truslen er blevet bemærket uden for USA?

    “Biden’s ‘woke’ agenda costs military 6 million man-hours, Republicans say”
    foxnews dot com

  34. Tveskæg

    For god ordens skyld skal understreges, at hvad jeg ovenstående har skrevet om bloggeres privatliv udelukkende bygger på de oplysninger, som de ofte og ganske frivilligt har underholdt deres læsere med på nettet for at få opmærksomhed.

  35. De syv små dværge

    Tavsen er en af disse femtekolonnere som ikke har et eneste argument mod det der skrives.

    Han slynger om
    sig med beskyldninger om at bloggere hvis indlæg
    ikke passer til hans beton-ideologi, er uærlige, at de
    er spammere, at de er selvglade, at de er alt muligt, at de er uærlige, at de er nassere, at de bruger blogs
    som opslagstavler, osv. Igen og igen bruger han tid på at være debat-opsynsmand, selvom Asger
    Aamund sagtens selv kan finde ud af det. Tavsen
    fatter ingenting, men blander sig ivrigt i ting der
    ikke rager ham. Bagtaler, sladrehank, emsig og
    nævenyttig idiot er han også. Og så tror han at de
    syv små dværge er et navn. Det er da ret sjovt at
    han ikke kender forskel på et navn og en lille flok
    dværge.

    Hans store mission synes at være at korrekse
    og irettesætte andre. Og at skrive indlæg på
    een linje rundt om. Selvfølgelig fandt han det
    helt i orden at Emmertsen skrev 100 indlæg
    på to tråde og dermed brugte bloggen som
    opslagstavle. Når det er “vennerne” der
    skriver, er alting OK. Når det er konservative
    der skriver, bliver Tavsen vildt forarget over
    blot 4-5 kommentarer i samme tråd.

    Tavsen er også forarget over OT indlæg, men
    skriver selv det ene OT indlæg efter det andet.
    Men Tavsen er anstændig når han selv skal sige
    det, hvorimod folk der forsvarer danskerne
    mod elendighed og svenske tilstande, iflg.
    Tavsen er uanstændige.

    Hvad er der iøvrigt galt med opslagstavler. De
    plejer da at være ganske nyttige og harmløse.

  36. De syv små dværge

    MAGGA 16.49

    Det du skriver om Sverige forstår vi ikke.
    I hvert fald tegner Snaphanen et helt, helt
    andet billede af Sverige. Og det samme
    gør flere andre netaviser. Hvorfra har du
    hentet dine oplysninger om forholdene
    i Sverige?

    Ser du ingen risiko for at krig kan komme
    ud af kontrol, så det ender med atomkrig?

  37. Magga

    Jeg er ikke dum nok til at læse Snaphanen og Lars Hedegaard, dem overlader jeg gerne til jer,

    Holder mig derimod løbende orienteret via kritisk daglig læsning af førende skandinaviske og britiske aviser, derunder erhvervsstof, som ligger helt og aldeles udenfor dine yndlinges horisont.

    De amerikanske medier har jeg opgivet. Det er USA, der er ved at kollapse mentalt på mange måder. Forfængelige hysterikere som Tucker Carlsson, Ezra Levant og Hans Rustad bruger jeg ikke tid på. Så forøvrigt en interessant video, hvor en tidligere ansat hos Fox news berettigede om, hvordan alle var købt og betalt i den gesjæft. Gider ikke bruge tid på at finde den frem, for I tror mig alligevel ikke.

    Her er et af mange eksempler, det er at finde i dagens Berlingske:

    “Svensk økonomi brager afsted med højeste vækst nogensinde

    Svensk økonomi er kommet stærkt fra start i år og har nu indhentet tabet af aktivitet under coronatiden. Samtidig bobler optimismen i både erhvervslivet og husholdningerne, hvilket giver lyse udsigter for vækst og beskæftigelse i det kommende halvår. Men stærk vækst, faldende ledighed og et rødglødende boligmarked står i skærende kontrast til meldingerne fra den svenske centralbank, der har låst renten fast på nul. Det kan give bulder og brag, for medvind kan også blive for meget af det gode.”

      1. Skjoldungen

        Hvis du tror på Berlingske Tidende, tror du også på Julemanden, Tandfeen og at Jorden er flak.

  38. De syv små dværge

    MAGGA

    Ok, men hvad mener du så om
    Helena Edlunds artikel hos Hodja.
    Den beskriver Sverige som et
    katastrofe-land hærget af komplet
    vanvittige og mareridtagtige
    tilstande. Tager hun helt fejl?

  39. Magga

    Som sagt, jeg er ikkle dum nol til at læse Snaphanen og Lars Hedegaard, og jeg har allerede skrevet, at Sverige har enorme indvandrerproblemer. Men også pt. enorm økonomisk fremgang, der i Berlingskes artikel er illustreret med mange detaljerede oplysninger.

    Da I jo også er fulde af ondskabsfuld snak om JP, kan jeg oplyse, at der er dagens leder tæt på at kunne karakteriseres som et rasende brøl over syriske flygtninge og over regeringens behandling af befolkning som børn. Men det kan I selvfølgelig være ligeglade med. I har jo snaphanen og Hedegaard.

    I morgen vil jeg vende tilbage til Morten Dreyers interessante beretning fra Dragør, og da jeg er et liberalt menneske, har jeg ikke spor imod, at I råhygger på snaphanen. Jeg mener vel at mærke klassisk liberal, som Anna Libak redegjorde for i Berlingske forleden. Det ved Hedegaard og snaphanen ikke, hvad er. De tror, at de er noget med Biden.

  40. Michael Andersen

    Af hensyn til klima håbes der på et bedre blandingsforhold mellem kold og varm luft. Der er nu lejlighedsvis spredt tåge med udsigt til forhøjet dis-information;-)

    1. Tveskæg

      Altså en lind grød, som glider nemt ned, og hvor du tilsætter en smørklat?

      Det er mit gæt, at I snart er back to business, fordi det er for meget op ad bakke for andre.,

      Tak til Deadlines Steen Nørskov for to dage med glimrende og intelligent information. I dag endda tilsat finkultur. Atomvåben er på vej.

      1. Michael Andersen

        Taktiske? ICBM er stationære.
        Kilder?
        Venligst
        Ps. Biden Claims Kentucky Tornado Linked to ‘Climate Change:-)

        1. Tveskæg

          Kilder til hvad? Du kan jo selv se Deadline på dr.dk.

          Jeg er ikke i servicebranchen men blot ude for at lede efter et nyt parti at stemme på. Havde ikke ventet at finde Aamunds blog blive druknet i dværge og tegneseriefigurer.

          1. Michael Andersen

            På Trustpilot får Danmarks radio, således i anmeldelser:
            Fremragende 4 %, God 4 %, Middel 2 %, Under middel 2 %, Dårlig 88 %.
            Hvis det var en online butik, var den gået konkurs.

          2. Magga

            For min skyld må _DR gerne forsvinde, men jeg må give Tveskæg ret i, at Deadline i aftes var glimrende information.

            Jeg vil gerne fremhæve, at den flabede fyr, der repræsenterede regeringen, indsnævrede Mette Frederiksens oplysninger om, at forhandlingen med amerikanerne vil komme til at tage år, og at forhandlingerne med Norge tog tre år. I aftes var det ændret til måneder eller år. og jeg gætter på måneder og et snarligt valg.

            Steen Nørskov havde fået fremskaffet en kopi af Norges traktat, og den var præcis så upræcis, som man kunne frygte, at vores bliver. Jeg tror, at regeringen kommer til at kopiere den og allerede har bestemt sig for at gøre det.

            En ekspert på området oplyste os desuden om, at amerikanerne i omkring 70 år aldrig har oplyst, hvilket kernevåben og atomubåde de har haft placeret hvor og hvornår.

            Hvilken skidden facon at behandle især Bornholm men måske også andre dele af Danmark.

  41. Den Nervøse

    Da vi ikke anser hvad sagen drejer sig om, er det unægteligt svært, at have en mening om sagen.

    1. Tveskæg

      Hvilken sag?

  42. SÆBEKASSEBILER KØRER UDEN CO2

    Her går det godt,
    fru kammerherreinde. Slottet er brændt, men
    ellers går det godt.

    Alene region Midtjylland købte for 825 millioner
    kroner testkits, pcr-, lyn- og hjemmetest-kits.
    I alt købte man 43 millioner test-kits som ikke
    duede til ret meget.

    Pengene var stort set smidt ud ad vinduet. For
    hele landet bliver det til mange milliarder kr.
    smidt i skraldespanden, når det hele
    regnes med.

    Og håndteringen af kina-influenzaen var komplet forfejlet, iflg. Thomas Soltau, den 2. februar hos
    Hodja. Og iflg. hundredvis af læger, virologer og
    andre eksperter. Bl.a. Yeadon, dr. Malone og Kim
    Warming (Folket misinformeres i N.J.Stiftstidende)

    Man har nu nedlagt så mange hospitaler og skade-
    stuer for at spare penge, at hvor der før var nødhjælp lige i nærheden, kan der nu være 35-45
    km til nærmeste hjælp, efter en trafik-ulykke, et
    overfald eller pludselig sygdom. Det er det samme
    med politi-stationer og andre institutioner. Infra-strukturen har aldrig været ringere. Det kan vi
    takke de gamle partier for, eller Lars Ulykke.
    Nogle steder i landet kan det vare meget lang tid
    før ambulancen eller politiet når frem.

    S, R, V, K og EL er nu enige om at EU gerne må
    mobbe Polen og Ungarn, fordi de to lande ikke
    retter ind efter hvad EU og Ursula, Ylva, Merkel
    og Vestager mener om kvinderettigheder, om
    BLM, om LGBTQ+ rettigheder, om migranters,
    talibaneres, islamisters og andre asylanters
    rettigheder, om børns rettigheder mht. at
    skifte køn, om mediers og domstoles aktivistiske
    virksomhed.

    Som Kofod siger: De krænker EUs grundlæggende
    værdier, velfungerende retsstatsprincipper og
    moralske standarder. Så Kofod er højt til hest.

    I DR-radioen fryder man sig over at mænd uden
    skygge af beviser kan gøres til tabere for påståede
    krænkelser ved julefrokoster for 20-25-35 år siden.
    De kvinder der vinder sådanne sager, kan få mange
    millioner i erstatning. Men pengeafpresning og
    kynisk udnyttelse er naturligvis en utænkelig ting
    i sådanne sager, med heltinder på den ene side, og
    skurke på den anden side.

    Indvandringen og berigelsen fortsætter.
    Og snart kan millioner af talibanere fra
    Afghanistan være på vej. Så vi slipper
    nok snart af med den vilde mangel på
    arbejdskraft. 🙂 Og i Sverige går det
    pludselig superfint, iflg. en papiravis.

    På Bornholm og Sjælland kan man blive
    tryg og sikker ved hjælp af USA tropper,
    USA kampfly og USA krigsskibe som Biden
    og Nancy har kommandoen over. Det kan
    betyde at russiske missiler rettes ind mod
    danske områder. Men bare rolig, Mette og
    hendes veninder har styr på det hele.

    Så der er lys i mørket.

    Her går det godt, fru kammerherreinde.

  43. Wiens redning skete 1683

    Hej. Serveren præsenterer en ældre
    artikel som den nyeste. Kan det mon
    ikke justeres?

  44. Michael Andersen

    Mediestøtte nedstemt i Schweiz

    Folkeafstemning afviser forslag til 1,1 mia. godkendt af både regering og parlament.
    Borgerlige partier havde på forhånd advaret om at medierne blive “købt” og “afhængige” af regeringen.

    Læser kommentar: “Vi har mere end nok statslig mediefinansiering og indflydelse i Tyskland. For os kaldes dette Public Service Broadcasting”

    Schweizer lehnen staatliche Medienförderung ab
    Jungefreiheit dot de

    1. tavsen

      Utroligt positiv, lad det endelig brede sig til Danmark. Ingen grund til at belønne journalister for at splitte befolkningen

  45. Privatdetektiven

    En int. undersøgelse har
    påvist at der også er korruption i Danmark.
    En stor del af denne korruption er
    mediestøtten hvormed Christiansborg har
    korrumperet DR og MSM.

  46. Privatdetektiven

    Man burde nok
    også se på HVEM der ejer
    aviserne. F. eks. forlyder det at
    Berlingske ejes af et udenlandsk
    selskab, som igen ejes af et andet
    selskab med SOROS-kapital i ryggen.
    Så Berlingske og de øvrige aviser
    er kun danske af navn, men ikke
    af gavn. Det er måske derfor de
    censurerer så emsigt, og er holdt op
    med at forsvare danskernes værdier
    og interesser.

  47. Wien redning skete 1683

    Fortielser og fordrejninger
    kan være lige så slemme som direkte
    løgne. I DR betjener de sig af både
    fortielser, forvrængninger og løgne.
    Hvorfor får Maria Rørby Rønn over
    4 millioner kr. om året i løn? DR er
    en latterlig og løgnagtig institution.
    Også dens udvælgelse af emner har
    en rød og feministisk slagside.

    Hvordan kan politikerne forsvare at
    støtte et så manipulerende foretagende
    med tusindvis af millioner af kroner
    pr. år…??

    Også EB finder det besynderligt med
    den høje løn til forkvinden MRR. Hvad
    gør hun af godt for pengene? Ville DR
    ikke fungere på cirka samme måde hvis
    hun fik 1 eller 2 millioner kr. i løn?

    Hver en krone er taget fra skatteyderne.
    Hvorfor er der ingen respekt for det?

  48. Michael Andersen

    Mens vi venter – Borgen

    Historien tegner til at blive om alt det besvær, de globaliseringsparate og instagramvenlige anywheres har med de socialt konservative og bagstræberiske somewheres.
    Verden er på vej til at gå under på grund af udledning af fossile brændsler og jydeleflende provinspopulisme.

    Kan de globaliseringsparate redde verden?

    Borgens nyeste sæson er som at se globaliseringsparate Politiken-læsere tale med hinanden
    B dot dk

    1. Michael Andersen

      Det rigtige afsnit af Borgen.

      Vi vælter den administrative stat. Forsvarsudgifterne forøger vi, for vi skal passe på eventyret i Grønland. Vi gør Danmark stolt igen, med fugt i øjenkrogen når det rød-hvide hejses. Olien og naturgassen har vi i Nordsøen, den bruger vi selv. At NATO er til forsvar det bliver vi enige om med naboerne og sammen udvikler vi teknik og ingeniørkunst.
      Vi har en leder med udstråling og med styrke. Særligt bliver han ikke hysterisk, men argumenterer klogt. En med et sympatisk smil og kloge øjne. Sådan Anders S-agtigt og naturligvis har han en klog og stærk kone, sådan en Pernille V-type. Selvfølgeligt skal de onde sættes på plads. Dem der vil tage vores biler, vores værdier og vores hjerteblod.

      I den kamp er der rigeligt til mange afsnit.

      1. Tarzan

        Jaaa, og snaphanen har en megafed nyhed. Cornonavacciner giver Aids.

        Læs vores fører og helt snaphanen!!!!!!!!

        1. Tveskæg

          Selv for din helt og fødre synes der at være en nedre grænse, og hvem skulle nu have troet det.

          Han ser i hvert fald ud til at have fjernet indlægget om Aids igen, men det lå i lang tid på Snaphanen i går og meddelte, at vi får Aids af corona-vacciner.

  49. Prins Valiant fra Thule

    Det er forbløffende så frækt DR manipulerer os.
    Der har i dag været 2×30 minutter hvor “Genstart”
    skildrede Trump som umulius og hans medarbejder
    Roger Stone som en dinosaurus. Republikanerne
    havde stormet kongressen, og valget af Biden var
    foregået på ærlig vis, påstod DR.

    I “Orientering” blev det fortalt at Polen og Ungarn
    var helt forkert på den, mens EU blot forsvarede de
    fællesdemokratiske værdier og retsstats-principper.
    At de ikke vil anerkende at EU skal have overret til
    at bestemme mere end landenes egne demokratier,
    blev fordømt af Pernille Weiss og Kia Marie Hansen
    m.fl. fra V, SF og S mener at de to lande skal
    straffes for ikke at være underdanige overfor
    rets-staten EU og EUs demokratiske “værdier”.

    Pernille Weiss mener at Danmark har plads til 5-10
    millioner indvandrere oveni i dem vi har i forvejen.

    I Canada er Trudeau udsat for hårde angreb. Men han
    hyldes af DR, og de canadiere der demonstrerer for
    frihed og imod tvangs-vaccinering med giftige kemikalier,
    påstås at være nazi-sympatisører og kriminelle der stjæler
    fra hjemløse canadiere. Youtube har optagelser fra et
    oprørt canadisk parlament, hvor Trudeau ikke er langt
    væk fra et mistillids votum.

    Hvad Ukraine angår, får Rusland hele skylden, mens Biden
    og NATO har 100% ret i at være stejle og blankt afvise at give
    Rusland indrømmelser. Hvorfor en forhandlings-løsning
    måske bliver udskiftet med krig.

    DR presser på for at der skal være omvendt bevisbyrde
    når en kvinde anklager en mand for en “krænkelse”. Og for
    at der skal mindre og mindre til før noget er en “krænkelse”.
    Og man vil have særlige domstole hvor kvinderne får ret på
    forhånd. Og at der er 527 forskellige køn skal det gøres
    ulovligt at betvivle. Og EU-kritik skal kriminaliseres.

    I det hele taget er DR en næsten renlivet woke propaganda-station
    hvor der handler om kvindekamp, krænkelser, metoo, ligestilling,
    kønskamp, kønsforskning, kvinderettigheder, glaslofter, kvoter,
    positiv særbehandling, afskaffelse af normer og traditioner og
    danske mænds fejl og mangler osv. Mænd udråbes nærmest
    til at være samfundets største problem.

    Rundt om den slags handler det om co2, “grøn” omstilling, indvandring, minoriteter og kvinders alt for lille magt.

    Og om at menneskerettigheder, Sex og samfund, BLM,
    Kvinfo, LGBT+, co2-beskatning, statsovervågning og censur
    samt røde og grønne kvinders store bedrifter og
    fortjenester ikke fylder nok i politik og lovgivning.

    Ind i mellem alt det andet har DR nogle gange om
    ugen hug til den kristne kulturarv, danskernes “racisme”
    og forældres og familiers små evner i forhold til de
    professionelle børnevenner og -eksperter.

  50. Wiens redning skete 1683

    Det som foregår på Christiansborg, påvirker jo
    alle danskeres liv og hverdag, ofte på særdeles
    negative måder. Også MSM er med til at ødelægge
    meget for befolkningen. Derfor er det temmelig
    mærkeligt at danskerne er så passive som de er,
    i forhold til folk i Canada, USA, Frankrig, Østrig,
    Tyskland, Polen og Ungarn osv., hvor millioner
    af borgere har deltaget i kæmpedemonstrationer
    mod indvandring, “vacciner” og restriktioner m.m.

    Kan det være fordi vores egne medier fortier både
    hvad der sker i udlandet, og hvad der sker herhjemme?
    Det meste af tiden får vi intet at vide, eller man giver os
    en sludder for en sladder og noget billig underholdning.
    Går man endelig i dybden med noget, er det fordi
    emnet er en indirekte støtte til de partier som ønsker
    rød omstilling, globalisering, feministisk dominans,
    masseindvandring og folkeudskiftning.

    Uden net-aviser som Aamunds blog mv. havde
    situationen allerede været fuldstændig håbløs, og vi
    havde befundet os i et tæt mørke. Nu er der håb
    endnu. Læs f.eks. Lars Hedegaards opmuntrende
    artikel hos Document. Og se i Aamunds og Hodjas
    mange artikler hvordan modstanden mod falske
    vacciner, ensretning, islamisering og etnisk
    udrensning af danskerne trods alt er voksende.

  51. Tveskæg

    En uge med mange spørgsmålstegn lakker mod weekenden, og her kommer en opmuntring til alle jer, der ikke kan få øje på noget godt.

    Det er endda så særpræget en video som et kæmpe norsk skulderklap fra en historisk velfunderet person, og hvem skulle nu have troet, at en nordmand ville give os mere kredit for vore vikingeforfædre, end han giver sine egne. Kampen plejer i så henseende at være benhård ubøjelig fra begge sider, hvor vi almindeligvis – uden at vige en my af en millimeter trække os fornemt tilbage, fordi modpartens holdninger opfattes som pinlige. Samme interskandinaviske slagsmål som man kan opleve mellem nordmænd og svenskere om, hvem der fortjener flest medaljer ved vinter olympiaden.

    I kan roligt droppe “Borgen”, der er kedelig ud over alle grænser, hvis den da ikke udarter til en fuldblods satire over karrierefræsende kvinder, der forsøger at udradere hinanden og drypper af hedeture. Samt et fjog af en mandlig spindoktor, der hælder tabletter i sig, fordi han får panikangst af at flyve og bliver sendt til Grønland med næste fly. Hans guru og hjælper i nøden Aura-Hugo har desværre ferie. Billederne fra Grønland er nu flotte.

    https://www.youtube.com/watch?v=73Xb4STUupI

  52. P O M Petersen

    Ifølge den russiske ambassadør er Rusland
    meget utilfreds med Mettes planer om at få
    USA-kampfly og krigsskibe (med atom-bomber?)
    placeret i Jylland og på Sjælland mv. Han siger
    det vil medføre alvorlige ændringer af Ruslands
    syn på Danmark. Dvs. at russiske missiler kan
    blive rettet ind mod Danmark.

    Situationen kunne have været undgået, hvis de
    gamle partier ikke havde sjoflet forsvaret de
    sidste 25 år i træk.

    Nu er det kommet frem, at milliarder af kroner
    er blevet spildt på test’s der ikke duede. Formanden
    for apotekerforeningen var nærmest til grin, da han
    var i radioen i dag. Men regeringen er også til grin,
    for det er jo den der har presset på med test’s i
    massevis plus meningsløse restriktioner og vacci-
    neringer. (Se Th. Soltau den 2. ds. hos Hodja)

  53. P O M Petersen

    Antallet af uvidende
    og kortsynede tosser i partier og
    medier er vokset meget de senere
    år. Joe Biden, Nancy P. og Kamala
    i USA, frau Merkel, Ursula og Ylva i
    Tyskland, politikerne i Frankrig,
    Østrig, Sverige, England etc. er
    eksempler. I forhold til hvad der
    findes af oplysning og erfaringer,
    burde tiderne nu være fornuftigere
    end før, men det ser ud som om
    mængden af uduelighed tværtimod
    vokser og vokser. Og i en atomalder
    er det jo ekstra farligt.

    Vælgerne burde oprustes med ærlig
    og ordentlig oplysning. Og Aamund
    gør sit bedste. Men mange flere burde
    støtte denne blog, og folkeoplysningen
    i bred almindelighed.

    Og de tosser i partierne og medierne
    som har travlt med woke agendaer og
    klima-aktivisme osv. burde holde nogle
    pauser med deres løgne-kampagner.
    Men det er naturligvis håbløst at tro
    at man kan nå dem med argumenter.
    De vil fremture til danskerne er slaver
    og trælle, eller er blevet udryddet.
    Medmindre vælgerne udskifter dem.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *