FORFRA PÅ DEN GRØNNE MARK

Mange historikere har konkluderet, at første verdenskrig blev udløst af et diplomatisk spil, der gled stormagterne af hænde. Det samme ser ud til at blive tilfældet med den verserende konflikt om Ukraine. Anført af en svækket og hjælpeløs præsident søger USA’s regering desperat efter at præsentere en livsfarlig international trussel, der skal få Amerikas befolkning til at samle sig om andet end vreden mod præsident Biden og hans jammerlige forvaltning af regeringsmagten. USA’s regering har derfor i samarbejde med lydige medier lanceret en kampagne, der skildrer Ruslands præsident Putin som en Hitler-figur, der kræver ’Lebensraum’ mod øst for de russiske masser. Putin er i den amerikanske optik i gang med at tromle sig ind over Ukraine og senere formentlig Belarus og muligvis også de baltiske lande, hvis ikke den russiske tyran bliver standset af et beslutsomt USA og dets allierede.

Denne version af begivenhederne er blevet adopteret kritikløst af europæiske politikere og medier- også de danske-, der loyalt hyler med på myten om Putin som en moderne og utilregnelig Hitler. Hele krisen kan dog løses ved en erklæring fra NATO om, at man ikke vil optage Ukraine som medlem. Og det manglede da også bare. NATO blev dannet for at forhindre en sovjetisk invasion af de vesteuropæiske demokratier, hvilket blev løst med succes. I dag er Sovjetunionen væk, deres socialistiske lydstater er omdannet til frie demokratier, og der er ikke behov for det gammeldags koldkrigs-NATO. Alligevel ser de vestlige demokratier det som deres ansvar at finde nye opgaver til det gamle, forstenede NATO i stedet for at ændre hele NATOs organisation og opbygning svarende til moderne tiders behov og krav.

I moderne erhvervsledelse arbejder vi med et begreb, der kaldes ’The Green Field Concept’ eller på dansk ’Forfra på den grønne mark’. Vi sidder for eksempel med en uoverskuelig koncern, der gennem årene har udviklet sig til en labyrint af søster- og datterselskaber, afdelinger og distributører mange steder kombineret med tunge og omstændelige administrative afdelinger.  Så spørger vi os selv: ” Hvis vi skulle udvikle og producere det samme som nu, men skulle begynde helt forfra ’på den grønne mark’, hvordan ville vi organisere virksomheden”? Så udarbejder ledelsen en helt ny organisationsplan, der næsten altid vil føre til en modernisering og forenkling af den forældede koncernstruktur.

Det er lige nøjagtig den øvelse, NATO har brug for: ” Hvis ikke NATO eksisterede, hvordan ville vi organisere et effektivt og topmoderne Europa/USA-forsvar, der beskytter mod russisk og kinesisk aggression, men som ikke provokerer unødigt?” Hvis et militært ’Green Field Concept’ blev gennemført professionelt, ville et moderne NATO rejse sig af asken præget af mobilitet, høj slagkraft og korte kommandoveje. Det ville stå klart, at Ukraine ikke skulle være en del af det nye NATO, som ville være en god platform til konstruktive forsvarsforhandlinger med Rusland, der på den ene side har krav på sikkerhedsgarantier, men som til gengæld også må forpligte sig til ikke at mobbe sine naboer.

Præsident Biden og de europæiske ledere og medier er ved at blæse Ukraine-konflikten op til en gigantisk varmluftballon, der hvert øjeblik truer med at revne. NATO må besinde sig og iværksætte ’Forfra på den grønne mark’. Ellers ser det mest ud til, at vi alle havner på Herrens mark.

85 Thoughts to “FORFRA PÅ DEN GRØNNE MARK”

 1. Jette

  De europæiske ledere er inde i stime – hvor de blæser småtterier op til gigantiske katastrofer!!
  Mette Frederiksen, har udnyttet situationen max, først med Corona – hvor hun lykkedes med at få den røde menighed med m.f. til at ryste i bukserne af skræk ( de er såmænd ikke kommet sig endnu). Nu hvor Corona ikke kan trække mere – har Frederiksen begejstret kastet sig over Ukrainekonflikten.
  Vi kan kun håbe på, at alle ikke handler ligeså hysterisk og overilet som Statsministeren, her tænkes specielt på den hårde nedlukning og minkfadæsen. Vi må sætte vores lid til – at der trods alt findes en smule fornuft tilbage, blandt de europæiske ledere og de vælger at klappe hesten!

 2. Peter Winther

  Altid godt med sund EFTERTANKE. Tak igen Asger

 3. Michael Andersen

  I Kongressens forskermedie ”IN FOCUS” fra 20/8 2020 kan der om Rusland læses:

  Rusland har udvidet sine militære kapaciteter i løbet af det seneste årti, som vist med invasionen af Ukraine og intervention i Syrien. Forbedrede militære kapaciteter har gjorde det muligt for den russiske regering at udvide sine politiske muligheder og gennemføre flere aggressive udenrigspolitiske beslutninger. Disse ændringer parres med de seneste udsagn og justeringer af den russiske militære doktrin, der giver indsigt i, hvordan russiske ledere tænker på at bruge magt til at fremme udenrigspolitiske mål.

  USA forbinder altså Rusland med invasion, intervention, aggressivitet og magt.

  Lars H. Ehrensvärd Jensen, Major, skriver om Rusland således:

  Rammen om styrkeforholdet er bl.a. geografi, økonomi, industriel kapacitet og naturressourcer. Her er Rusland stærkt underlegent. Hvordan skulle Rusland kunne besætte bare en lille del af Europa, når USA ikke evnede at holde Afghanistan eller Irak besat? Ruslands økonomi er kun 12 pct. større end Italiens – faktisk kun 5 gange Danmarks. Ruslands forsvarsbudget er kun 12 pct. større end Storbritanniens og 1/13 del af Natos 5 højeste. Befolkningen er kun 1/5 af Europas og Nordamerikas. Det er simpelthen irrationelt at anse Rusland som en eksistenstrussel.

  Det er altså irrationelt at anse Rusland som en eksistenstrussel.

  Vi har med andre ord to meget forskellige bedømmelser.

  Nu gælder det alle på rød stue: Afslut “Operation Dagsværk” og kald på en voksen!

 4. Michael Nielsen

  Rigtig god, ja, eftertanke.

  Og jo, NATO er et fortidslevn. Den globale tyngde er rykket til asien. Her har Storbritannien, USA og Australien taget det første skridt, til en asiens alliance.

  Her i Europa. Østlandende ser en mulighed i at skabe deres egen øst-union. Og når NATO ebber ud; tja, om det bliver geopolitikken eller kulturfællesskabet, der bliver nøglen til næste alliance, hvem ved?

  Måske Det Blå Danmark bliver vort udgangspunkt?

 5. Bent A

  Noget som ikke kan bortforklares, er at Rusland råder over
  hundredvis af atombombe og brintbombe bærende raketter,
  og hvis blot nogle få af dem når frem, kan de forvandle Europa
  og USA til askedynger, og måske oveni skabe en atomvinter
  som vil påvirke hele jordkloden med en så kold og giftig atmosfære,
  at menneskehedens eksistens vil være truet.

  Det er resultatet af den gensidige afskrækkelses politik der blev
  udviklet under den kolde krig. USA har endnu flere atom- og
  brintbomber. (og de samme uhyggelige våben findes i Pakistan,
  Indien, Kina, England, Frankrig mv. Og Iran arbejder på at
  skaffe sig bomber der kan udslette Israel)

  Det er derfor ikke betryggende hvis galninge eller senile får lov til
  at have fingre på atomknapperne.

  Under alle omstændigheder virker det dumt at lægge op til strid
  eller krig med Rusland. Ukraine er ikke et vestligt land, det er ikke
  medlem af NATO, og krisen kan løses hvis NATO og USA viser
  forhandlingsvilje og en vis imødekommenhed og forståelse,
  overfor at Rusland ikke vil have atombombe-raketter 5 minutters
  flyvetid fra Moskva.

  At visse danske politikere også puster sig op overfor Rusland er
  rendyrket idioti. Hvis vi provokerer, kan russerne så let som
  ingenting ramme Danmark med kraftige repressalier, eftersom
  forsvaret er sparet ned til en yderst svag og symbolsk størrelse
  af de mange anti-danske partier.

  Som sædvanlig har Aamund ret i sit syn på tingene. Vi må håbe
  at også politikere og journalister læser med her. Og at stadig
  flere danskere opdager dette debatforum.

  1. Ole Hjort

   Godt indlæg

 6. Magga

  Allerede den berømte og højt respekterede amerikanske diplomat og historiker George Kennan, der i 1951 blev ambassadør i Moskva, var under den kolde krig inde på det samme som major Lars Ehrensvärd Jensen skriver om i sin kronik i Berlingske igår. Men selv om Kennan fik stor indflydelse følte han sig misforstået, og ikke hørt, når han forsøgte at få amerikanske politikere til at se situationen fra sovjetisk side. Stalins økonomi havde jo fx allerede længe været i laser.

  Som jeg skrev i går. Det er os i Vesten , der er russernes arvefjende. Tre gange har europæerne invaderet Rusland, Napoleon var den første, og når vi taler om Anden Verdenskrig, taler russerne om Den store fædrelandskrig. Alene slaget om Stalingrad var så rædselsfuldt,at vi burde forstå, at den slags giver ar.

  FN, Europarådet og EU burde også ud på grønsværen og indrettes efter den tid, vi lever i. Og mest af alt de forbandede konventioner, der dagligt har en destruktiv effekt på vore samfund.

  1. Michael Andersen

   Tænk hvis der var nogen der gravede i hvordan Kosovo blev løsrevet fra Serbien…

   1. Magga

    Det har jeg tidligere gjort, og ingen ville lytte. Min eneste “allierede” var i denne som en anden sag Hans Hækkerup, som jeg aldrig har haft kontakt med endsige delt politiske holdninger med. Hækkerup fik på den hårde måde øjnene op for, hvad der foregik, og da han begyndte at sige fra, blev han truet på livet og forlod Kosovo.

    Det var en snigende proces,der foregik over mange år, som det er typisk, når islam er i “krigens hus”, dvs. ifærd med at erobre territorium. Samme metoder, som vi også oplever komme snigende, og hvor man nåede frem til, hvad professoer emeritus Uffe Østergaard kalder en tikkende bombe fpr et oprør. Nemlig mange arbejdsløse akademiskere, der var uddannet indenfor albanistik og andet brødløst, som gav idel kævl og splid og ikke bidrog til at skabe praktiske værdier og sammenhold. tværtimod.

    Kosovo manglede og mangler sikkert fortsat i usædvanlig grad fx ingeniører, idet hele taget praktisk knowhow og vilje til nytænkning for slet ikke nævne initiativer. Landet er pilråddent korrupt og trøstesløst ikke mindst set med unge øjne.

    Clinton og Madeleine Albright solede og soler sig fortsat i dette promuslimske projekt, der skabte muligheder for et nyt muslimsk Storalbanien.

    Den muslimske metode med at true og myrde folk til underkastelse praltiseres stadig i Kosovo, der ikke gik en bedre fremtid i møde med NAtO’s hjælp. Den muslimske befolkning fik ekstra vind i sejlene i sejlene, og udrensningen af serbere foregår derfor stadig. Serbien er et af de europæiskle lande, der har båret store byrder under islams udbredelse, som NATO bidrog til med Danmarks hjælp.

    I dag er Madeleine Albrigth en heltinde for den muslimske befolkning i Kosovo, der har rejst en statue for at hædre hende. Det var hendes finest hour

    1. Magga

     Jeg beklager de mange skrivefejl. Er meget ophængt af andre ting og bør holde mig til dem.

     1. Michael Andersen

      Det var modigt og det kom fra hjertet. Hvad mere kan man forlange. Tak:-)

     2. E. Frederiksen

      Pyt med nogle stavefejl, det er indholdet, der er vigtigst Magga.
      Blot det ikke er meningsforstyrrende fejl.

 7. Ursula Overgaard

  EN LØSNING? – For at undgå krig, så bliver Danmark nødt til, at se Ukrainekrisen også med Ruslands øjne. Måske burde de vestlige politikere have en vis forståelse for, at Ruslands præsident Putin ikke vil acceptere, at Ukraine bliver en del af NATO, ”hvis atomraketter opstillet i Kiev, kun behøver 5-7 minutters flyvetid, for at tilbagelægge de kun 700 kilometer til Moskva”?

  Ansvarlige politikere bør huske, at Rusland har en enorm ødelæggelseskraft med sine atomvåbner. ”Rusland råder over hundredvis af atom- og brintbomber bærende raketter”, som kan forvandle Europa og dens folk til askedynger. – Desuden kan Russerne så let som ingenting ramme Danmark ved cyberangreb m.m.m.

  Udenrigsminister Sergej Lavrov sagde: ”Nøglen til alt er en garanti, at NATO ikke ekspanderer østover”. Mon ikke krisen kunne løses hvis NATO, EU og USA viser en vis imødekommenhed og forståelse, at Rusland ikke ønsker atombombe-raketter 5-7 minutters flyvetid fra Moskva?

  1. E. Frederiksen

   Lad os håbe det Ursula, verdensfreden er da vigtigst.
   Hvis Putin så ikke holder ord, så har vi i det mindste forsøgt
   for fredens skyld. NATO vil jo ikke have Ukraine med i de første
   mange år.

 8. Michael Andersen

  På Breitbart har en kommentar om USA’s forhold til Rusland/Ukraine konflikten fået topplacering:

  Not woke:
  Vi vil ikke kæmpe for vores egen grænse, men vi skal gøre det for Ukraines grænse???

  Synspunktet er afledt af demokraternes kritisable politik om at tillade flere millioner illegale indvandrere ind over USA’s sydlige grænse.

 9. Bent A

  Christiansborg misbruger i forvejen
  danske soldater, ved at sende dem til Mali, Afghanistan,
  Irak og Libyen osv. Og nu vil man sende vistnok sende
  soldater til de baltiske lande. De radikale gider ikke
  forsvare deres eget land, de vil hellere forråde det.
  Men de synes at danskere skal risikere liv og lemmer
  i fjerne lande. De radikale og deres følgere er nogle
  uslinge, tosser og folkefjender. Nu kan en bataljon
  med kampvogne blive sendt afsted, hvorefter forsvaret
  af Danmark mod ydre og indre fjender er tæt på nul.
  Resten af forsvaret mangler både krudt og kugler,
  og har intet forsvar mod droner. Ubådene er afskaffet
  og det meste materiel forældet.

  Iøvrigt har Vesten brug for Ruslands venskab, og det er
  kortsynet at drive dem i armene på kineserne.

  Nå, under alle omstændigheder er det minimalt hvad
  Danmark kan udrette i denne sag. Vi bør måske vende
  vores opmærksomhed mod hvordan de gamle partier
  ødelægger vores land og samfund indefra og “ovenfra”?
  Se NB gå i rette med Mette F, bl.a. i en sag hvor S, SF, R og EL
  er klar til at bruge 200 millioner kr. på at få 250 muslimske
  kvinder i arbejde. (videoer med FT-debatter)

  I en anden sag påviser NB at påståede stramninger er
  bluff og varm luft.

  1. E. Frederiksen

   Altid så enig med dig Bent og Asger
   Meget interessant at se, hvordan dette ender.

 10. Henrik Wegmann

  Der er en rød tråd mellem muslimsk indvandring (hvor frygten i det mindste er velbegrundet), myten om menneskeskabte klimaforandringer, Corona-hysteri og nu senest en krigstrussel skabt af den onde Putin. Frygt. Og frygt er et formidabelt styringsværktøj. Især hvis man som statsleder vil forklare nødvendigheden af stadig større statskontrol og stadig mindre personlig frihed. Alt for at sikre befolkningens ve og vel, naturligvis.

  Og med et Orwellsk sprogbrug hamrer de statskontrollerede massemedier løs døgnet rundt med med skrækhistorier om snart det ene snarts det andet skrækscenarie. Langsomt men sikkert masseres folkesjælen til – i håb om tryghed – at acceptere uhørte indskrænkninger i den personlige frihed.

  Vi skal bare huske, at vi er ikke i en situation. Vi er i en process. Og den stopper ikke af sig selv.

 11. Michael Andersen

  ”Mette Frederiksen om mulig flygtningestrøm efter krisemøde i Berlin: »Ukraine er meget, meget tæt på os”

  Hvis løsningen på problemer medfører flygtningestrømme til Danmark, hvad har vi så løst?

  Vi gider ikke flere selvskabte problemer, vi har rigeligt

  “Sundhedsvæsnet forlader februar med pukkel på 100.000 operationer”
  “Nedlukningerne har været den største regeringsfejl siden anden verdenskrig”
  “Vi skal 36 år tilbage for at finde en lige så stor stigning i forbrugerpriserne”
  “Civilsamfundet lider under coronakrisen”

  Vi gider ikke flere selvskabte møgsager, vi har rigeligt

  Minksagen
  Sygeplejerske strejken
  Sandvad-Langeland-Kærshovedgård
  Flerkoner-lovforslaget
  Bramsen-Pet sagen

  Vi gider ikke mere frygt, vi har rigeligt

  Frygt for krig
  Frygt for Corona

  Vi gider et valg!

  Hvor vi siger Ja til løsninger, Tryghed og Sundhed og LA det blive Nye tider
  og
  Nej til problemer, Nej til Frygt og Co2, Nej til at Flere skal dele dine penge. Lev med det!

  1. E. Frederiksen

   Enig Michael.

 12. Bent A

  Næsten alt hvad hvad gammel-partierne tilbyder er
  gennemsyret af falskhed. De tilbyder tryghed via total
  overvågning og udspionering af samtlige borgere.
  Justitsminister Hækkerup kan ikke forstå at nogen er
  modstandere af fuld statslig kontrol med alle borgere,
  konstant og ned i små detaljer. Han glemmer at som
  værn mod forbrydelser kommer overvågningen og
  politiet næsten altid for sent. Og han glemmer at
  erfaringen viser at får staten for megen magt, ender
  det i undertrykkelse, tyranni , ufrihed og utryghed.
  Men han sælger sine planer om politi-staten og statslig
  blanden sig i alting, som om de vil skabe mere frihed
  og mere tryghed.

  Det falder ham heller ikke ind at trygheden først og
  fremmest er på vej væk, pga. den massive indvandring.
  Som Hækkerup og regeringen ikke vil bremse op for.

  Også når det gælder den sociale velfærd, hospitalsvæsnet,
  økonomien, klimaet, infrastrukturen, den grønne omstilling
  osv. driver hykleriet og falskheden ned ad væggene. Og MSM
  har manipuleret med os gennem årtier.

  Kun net-aviserne, G.I og NB er i gang med ærlig folkeoplysning,
  men mængden af oplysning eller antallet af læsere skal ti-dobles
  hvis det skal batte noget.

 13. Bent A

  LA er et halvradikalt parti, så det er også lige til lossepladsen.
  Van Opslagh stemte ja til rigsretssagen mod Støjberg, og han
  er pladderhumanist mht. indvandring.

  1. Tveskæg

   Med al respekt for din ytringsfrihed, – du efterlader dagligt det indtryk, at Pernille -Vermunds vælgere er dumme og platte. I vor digitale tidsalder må ethvert parti frygte, at du kaster din kærlighed på dem.

 14. Piotr

  @ TveSkæg: hvorfor spreder du løgne og rygter om Bent A?
  Ingen har bedt dig om at være overdommer, den plads klare Aamund fint.

  Fornylig skrev du et indlæg hvor du rakkede ned på alt og alle herinde, med: “enhver skribent skriver som hen har forstand til”!

  Det kan man i sandhed konstaterer, at det samme gælder for dig!

  Stem NB! SIAD!
  P.

  1. Tveskæg

   Hallo, hallo. Eksisterer SIAD stadig, hvem skulle nu have troet det!

   Jeg troede ellers, at SIAD gik nedenom og hjem, da det kom frem i Deadline. at I modtog penge til hotelophold og dyre rejser styret af jødiske penge fra Nordamerika.Var det også Pamela Geller, der finansierede jer som hun finasierer Tommy Robinson?

   Henrik Ræder Clausen, der nu er opstillet for Nye Borgerlige var også indviklet,som boss for et jødisk projekt, og den pengeliderlige nordmand, som Asger Aamund er alt for god til at skrive for, er det definitivt.

   Danmarks bør ikke indirekte købes til at være involvert i israelsk politik. Det er både dødsensfarligt og dødsens uanstændigt.

   1. Piotr

    Servere Deadline andet end “fake news”?

    Ja-ja hvorfor ikke? så oplever vi igen en “spoiler” der er agerer som nyttig idiot for et eller andet venstre-socialistisk-feministisk rundkreds initiativ, denne gang i form af Tveskæg, tidligere var det Emmerts, der kun deltager for at skabe kaos, fremsætte usaglig kritik og misinformation på denne ellers sobre blog.

    Jeg kan bare konstaterer at socialisterne i DK, i den grad frygter sandheden samt de kommentatorer der på denne blog, giver udtryk for, samt kan se i hvilken total destruktiv retning vores fædreland er på vej.

    Stem NB! SIAD!
    P.

    1. Tveskæg

     Jeg er født liberal og dør liberal. Men ikke af Lars Tvede og Pernille Verumnd typen.

     Jeg sælger heller ikke mit land for en håndfuld judaspenge.

 15. Thomas Poulsen

  Utroligt godt og præcist skrevet.

  Jeg er helt på linie med skribenten, det her kan meget vel blive rigtigt farligt. Heldigvis er Putin indtil videre besindig, det kan man ikke sige om USA og medløbere som fx. Danmark, som i denne her sammenhæng, heldigvis ikke har andet end ubrugelige veteran-våben og gamle feltmadrasser som ingen kan bruge.

  At Danmark puster sig op overfor Rusland er ikke blot dumt set ud fra de synspunkter skribenten anfører, men også dumt ud fra den betragtning at Danmark stadig, selvom det er delvis embargo, har en stor eksport til Rusland. Denne eksport bliver naturligvis og helt unødvendigt påvirket hvis vi skruer op for retorikken. Det er muligt, at mange politikere og danskere generelt ser Danmark som en supermagt, men i virkelighedens verden er Danmark komplet ligegyldig, derfor lever vi bedst under radaren.

  I øjeblikket ser det ud til, at vores regering er på vej ud i endnu en vildfarelse, blot for at tækkes en senil hånddukke i Washington, som har brug for at puste sig op.

  Lortelandet Ukraine er russisk interessesfære ligesom lortelandet Cuba er amerikansk interesseområde.

  Ville USA accepteret Cubas medlemskab af Warszawapagten (Cubakrisen), hvis den stadig eksisterede, nej naturligvis ikke og derfor skal og vil Rusland selvsagt ikke acceptere Ukraines indtræden i NATO.

  Når man læser MSM nyheder om emnet får man følelsen af at “journalisterne” nærmest er historieløse. Det er beskæmmende for dagens journalister at leverer så ringe et produkt.

  Heldigvis har Putin luret det her og han er ikke en hovedløs fasan, som dem i Washington og København m.fl.

  Sender NATO et brev til Moskva om, at Ukraine aldrig bliver optaget i NATO er sagen slut og vi kan igen fokusere på de virkelige problemer, men det er netop det Vesten ikke ønsker, thi da står kejseren uden klæder.

  1. Ole Hjort.

   På flere måder enig i det du skriver. Lad dog Rusland beholde Ukraine. Havde de allerede været medlem nu havde vi også haft 3. Verdenskrig. Til gengæld er jeg lykkelig for at Baltikum og Polen er med i Nato. De er værd at risikere livet for. ,lm

  2. Putin Er En Taber

   ja, Asgers skriv og dit svar er vist ikke modnet særligt godt.

 16. Bent A

  PIOTR

  Tak for støtten. Men man må jo som dansksindet nationalkonservativ
  finde sig i at blive beskyldt for alt muligt. Femte kolonnen argumenterer
  aldrig, men nøjes med personangreb. Jeg er snart vant til det. Sådan
  var det også hos Kim Møllers UP, hvor man både blev mobbet af trolde
  og KM selv. Og hvor KM sluttede med at gå amok over en positiv
  kommentar om Eric Zemmour plus to korte bemærkninger om en
  bog og en tekst-fejl. Tveskæg er endda en ret civiliseret kritiker i
  forhold til hvad visse typer kan finde på af nedrakning og
  skældsord m.m.

  Selv Asger Aamund er der nogen som forsøger at nedgøre, selvom Asgers artikler altid er saglige, præcise og meget oplysende.

  1. Magga

   Er Nye Borgerlige stadig et nationalkonservivt parti?

   På mig virkede det indtil for nylig som en blanding af et konservativt og liberalt parti, og det kunne jeg godt lide. Men med ønsket om at importere 84.000 indere og østasiatere, som vi aldrig vil blive af med igen, og som vil vokse til at udgøre en betragtelig del af befolkningen, har jeg ændret mening. For dette er yderligtgående grisk.

   Desuden er det jo latterligt at ville undgå indvandring fra muslimske lande for derefter ligefrem at indbyde indere til at komme her til. Mange indere er jo muslimer.

  2. Skjoldungen

   Du blev ekskluderet fra Uriaspostens kommentarfelt p.g.a. massiv spamming, ikke for indholdet. Se iøvrigt en kommentar til sagen her:
   http://www.uriasposten.net/archives/122067#comment-5566152

   1. Tveskæg

    Dvs. at den samme person har skrevet de fleste kommentarer og blot fortsætter uanfægtet, Hvor længe har det stået på?

    1. Skjoldungen

     BENT A (alias Privatdetektiven, alias De Syv Små Dværge, alias o.s.v.) overspammede Uriasposten i hvert fal et års tid inden det blev blogejeren – Kim Møller – for meget. Spammingen bestod i at benytte Uriaspostens kommentarfelt som Bent A’s personlige opslagstavle med alenlange indlæg om alt muligt, som kun havde ringe – eller slet ingen – relevans for emnet. Bent A modtog talrige opfordringer til at begrænse udgydelserne, både fra andre kommentatorer og blogejeren selv. Det eskalerede til direkte advarsler om udelukkelse, alt sammen forgæves. Mange opfordrede ham til at oprette sin egen blog, hvor han så kunne udbrede sig af hjertens lyst, men Bent A – hvis meninger iøvrigt er fornuftige og velformulerede – fortsatte ganske uanfægtet. Og da han nu er blokeret på Uriasposten beklager han sig – med pluralis majestatis – altså på nærværende blog over sin grumme skæbne…

 17. Michael Andersen

  Bliver Rusland røvrendt?

  Hvis Tyskland blev genforenet på et uhæderligt grundlag, hvilken ret har vi så til at dømme i Ruslands forhold til Ukraine?

  Dokumenter viser at på et vigtigt møde i februar 1990 mellem USAs udenrigsminister James baker, og den sovjetiske leder Mikhail Gorbatjov blev det præciseret at NATO rykkede sig “ikke en tomme mod øst”. Forsikringen var med til at sikre Tysklands genforening.

  Dokumenterne forstærker den tidligere CIA-direktør Robert Gates’ kritik af at “presse på med udvidelsen af NATO mod øst i 1990’erne, da Gorbatjov og andre blev forledt til at tro, at det ikke ville ske.” Nøgleordet, der understøttes af dokumenterne, er at Gorbatjov blev “forledt til at tro.”

  National Security Archive
  Declassified documents show security assurances against NATO expansion to Soviet leaders from Baker, Bush, Genscher, Kohl, Gates, Mitterrand, Thatcher, Hurd, Major, and Woerner
  https://nsarchive.gwu.edu/briefing-book/russia-programs/2017-12-12/nato-expansion-what-gorbachev-heard-western-leaders-early

 18. Bent A

  Nu er Mette F så i gang med at stationere USA-soldater og
  -krigsmateriel i Danmark. Det vil selvfølgelig i høj grad påkalde
  sig russisk opmærksomhed og russiske modforanstaltninger.
  Amerikanske krigsskibe med atomvåben ombord i danske
  havne, USA-fly med mulige taktiske atomvåben, USA-tropper
  med diverse våbentyper på Sjælland og Fyn osv.

  Vil det styrke danskernes tryghed? Næppe.

  Nogen mener at Rusland er et lidet fattigt land. De tager fuldstændig
  fejl. Rusland er klodens største land, og dets militære styrke er
  enorm. Det kan godt være at Rusland kun kan udslette Vesten 10
  gange, mens Vesten kan udslette Rusland 50 gange, men det
  betyder jo ingenting i praksis.

  Er Mette igen egenrådig, alt for selvsikker, alt for hastig og alt
  for letsindig? Hun siger at vi nu skal have en helt ny politik, for
  at danskerne skal få mere frihed, fred og sikkerhed.

  Er det ikke rørende? Det lykkedes ikke Mette at redde een eneste
  danskers liv med sit corona-tyranni (iflg. Punditokraterne), men
  nu vil hun til gengæld redde os alle sammen fra krig og bomber.
  Det er da sødt af hende.

 19. Ursula Overgaard

  https://borsen.dk/nyheder/politik/stottepartier-siger-nej-til-amerikanske-soldater-paa-dansk-grund?utm_source=borsen&utm_medium=row_1&utm_campaign=list_5&fbclid=IwAR0xuugGi0BOwRMrTH9ZPDfWCAEUmztnsWegAtDDY03KvnMpd7hf4lEXWLA

  ”Når de amerikanske tropper går i land i Danmark, ændrer det hele Danmarks rolle i NATO”, lyder det fra lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier på Forsvarsakademiet. Peter Viggo Jakobsen.

  1. Michael Andersen

   Nice, tak:-)

   “Skulle man som iagttager være fristet til at tænke, er den bilaterale aftale med USA har til formål at hjælpe Danmark med at snige sig uden om to procent-målsætningen i Wales-erklæringen, er man dog galt afmarcheret, understregede Mette Frederiksen”

   Vi holder øje med 2% pengene. De 30-90 mia ligger lige til højre benet.

   https://olfi.dk/2022/02/10/regeringen-indgaar-historisk-aftale-og-inviterer-amerikanske-tropper-til-danmark/

 20. Bent A

  Skjoldungen alias Tavsen, er en af de mavesure, en af
  kværulanterne, et af de røde betonhveder, en af de
  femtekolonner der forklæder sig som borgerlige.
  Og mine venner og jeg har aldrig spammet UP. Det er Skjoldungens/Tavsens løgnagtige udlægning.

  Sagen er at vi udsættes for mange sure opstød, fordi
  modstanderne af danskhed og ægte nationalkonservative
  ikke forstår hvad der foregår, ikke forstår hvorfor vi
  skriver, ikke forstår hvordan tingene går for sig, plus at
  de ingen argumenter har. Ikke een eneste gang har de
  formået at levere nogle bare en smule seriøse argumenter
  mod vores indlæg. Fordi vi holder os til sandheden, fordi
  vi altid bestræber os på at være saglige vedr. samfunds –
  forholdene, og fordi vi altid er på Danmarks og det danske
  folks side.

  Det vi har været udsat for er konstant mobning og bagtalelse,
  sletning af massevis af harmløse bemærkninger og nyttige
  oplysninger, selv rent humoristiske indlæg er blevet slettet
  med hård hånd. Vi er blevet forfulgt med en censur så smålig
  og indskrænket at man tror det er løgn, og med talrige person –
  angreb så uhumske, at de var som hentet fra en rendesten.
  Ærlig debat mellem os og vores modstandere har aldrig kunnet
  etableres. Vi skulle bare svines til og mistænkeliggøres.

  Det eneste de sure har kunnet diske op med er at vi spammer
  og at vi skriver under flere navne. Men når man nærmest hver
  gang leverer argumenter og oplysninger, er det da ikke spam,
  og når vi er flere som i fællesskab udarbejder vores budskaber,
  har vi vel lov til at bruge flere navne. Iøvrigt er Hodja og andre
  gået bort fra at blande sig i hvad folk kalder sig.

  Det som betyder mest, er jo HVAD der skrives. Hvem der skriver
  er vel ret ligegyldigt. Det afgørende er jo om der skrives noget
  klogt, gavnligt og oplysende, eller noget dumt, skadeligt
  og vildledende.

  Vi nedgøres, selvom vores ærinde blot er at oplyse om at
  tusinder af danskere vil få en tragisk skæbne hvis visse
  misforhold ikke rettes. Ja, hele Danmark vil gå til grunde
  hvis Christiansborg fortsætter sin kortsynede og anti-danske
  politik.

 21. Michael Andersen

  Wishes
  Hr. Aamunds blog er tæt på sandheden, faktisk kan der ikke sniges en my imellem. De bedste gaver her, er dem der på ønskeseddelen står. Pakkes pænt ind, det gør gode gaver, guld er indholdet, skarp er leveringen, for da bliver allerstørst glæden.
  Happy

  1. Tveskæg

   Min glæde er til at overse.

   1. Michael Andersen

    Ups. Jeg arbejder videre med nuancer og eftertænksomhed. Det skal lykkes på et tidspunkt. Tak:-)

 22. Ole Madsen

  Jeg er glad for at se, at jeg ikke er den eneste, der er immun over for russofobi. I 1920 løste man problemet med det danske mindretal syd for kongeåen ved en folkeafstemning, hvorefter grænsen kom til at ligge lidt nord for Flensborg. Hvorfor kan man ikke løse problemet med det russiske mindretal i Donetsk ved en folkeafstemning?

 23. Præsident Biden prøver at vise muskler han ikke har. De Røde (republikanerne) i USA kræver at han skal have et sundhedseftersyn da han ikke opfører sig som de forventer en præsident skal opføre sig.

  Ukraine er tidligere gammelt russisk land siden ca.1720, de skal da ikke på sigt med i Nato.

 24. Michael Andersen

  Hej Ole,
  Jeg håber det er ok, at svare direkte. Det er komplekst. Det hele er filtret ind i kultur, historie og interesser. Det bedste jeg har fundet til afklaring er ved nedenstående. Både spændende og interessant. Hvis du er frisk på at give et bud efter du har læst? Så er jeg med.
  Venligst
  Michael

  Belfer Center for Science and International Affairs John F. Kennedy School of Government

  Crimea and the Black Sea Fleet in Russian-Ukrainian Relations
  Victor Zaborsky
  https://www.belfercenter.org/sites/default/files/files/publication/disc_paper_95_11.pdf

 25. Bent A

  DR fortsætter sine udsendelser om at vi ikke skal finde
  os i noget fra russerne. Man holder mikrofonen for
  forskellige røde hoveder som mener at man skal sætte
  hårdt mod hårdt, og opruste mest muligt, så DK er
  med til at afskrække russerne. Men hvorfor skal
  Danmark absolut lade sig styre af Biden og USA?
  Mette tror at Danmark skal blande sig i striden om
  Ukraine. Det er 99% sikkert en fejlbedømmelse.

  Der var dog også mere besindige røster med i dagens
  P1 debat.

  Så er endnu en ung pige blevet myrdet. Og der har igen været
  knivstik, skyderier, spark og slag rundt om. Men det gør ikke
  mindste indtryk på det store flertal af politikere og journalister.
  De vil fortsætte afrikaniseringen og islamiseringen af vores land,
  uanset hvad det påfører danskerne af død og ødelæggelse.

  DR fortsætter sin hjernedøde propaganda for co2-vanvid. Nu
  påstår DR og dem fra EL at hybrid biler slet ikke er grønne.
  Men det er de da sålænge man kører på el. Når strømmen
  ikke slår til længere, må man fortsætte på brændstof. Men
  skal man ikke specielt langt, kan man køre både ud og hjem
  på el. ( 100% el-biler er heller ikke grønne, som påvist af
  PragerU mfl. Det “grønne” er det rene selvmodsigende
  vrøvl når man ser nærmere efter)

  Mette Tyran vil være børnenes minister. Hun har derfor
  sat antallet af tvangsfjernelser i vejret med over 2000 procent.
  Vordende mødre er begyndt at flygte ud af landet. Nogle
  til Tyskland. Nord for grænsen er man en uduelig og uegnet
  mor, syd for grænsen er man en god mor.

  Mette blæser selvfølgelig på at staten plejer at være en
  utrolig dårlig, kold og tarvelig mor. Hvad der er utallige
  eksempler på.

  1. Michael Andersen

   Interessant:-) og hvis man må tilføje:

   ”Der er et politisk flertal på Christiansborg for at pålægge regeringen at lave en politisk handleplan for at nedbringe antallet af kvindedrab”

   I siger det handler om køn – Vi siger det handler om kultur.

   Ung kvinde dræbt og smidt i vandet
   Det femte skudoffer i år
   Kørte om kap og dræbte en fodgænger
   Dræbt af flere knivstik
   21-årige Ida blev dræbt i dødsulykke
   22-årig skudt og dræbt i sin bil
   Mand dræbt på Vesterbro
   Osv….

 26. Bent A

  PS: Noget tyder på at voldsomt stigende priser på
  at varme hjemmet op, eller tænde for lyset m.m.,
  har en vis sammenhæng med “grønne” dumheder.

 27. De syv små dværge

  Hvis man vil forstå hvordan en konflikt kan løbe løbsk, og ende i en storkrig som ingen har ønsket, bør man læse “Kanonerne i August 1914”.

  Gravitas hos youtube har nu noget om Trudeau og
  de enorme friheds- demonstrationer i Canada. Dem
  som vores egne medier fortier.

  Der var en P1 udsendelse hvor Steffen Kretz og andre “forklarede” at der ikke havde været valgsvindel i USA, og at mange republikanere havde indset at Biden var en bedre præsident
  end Trump.

  Og der var en masse snak om en kortfilm som fortalte en rørende historie om en afghansk indvandrer der havde haft det hårdt inden
  han kom til Danmark med sin kone
  og fem børn. Noget i den stil.

  Magga: Hvorfra har du det med 84.000 indere?

 28. Michael Andersen

  Beboere i den fjerntliggende ukrainske landsby Blahovishchenka, der grænser op til Rusland, fortalte Radio Free Europe / Radio Liberty (RFE / RL) mandag, at de ikke har set nogen beviser i de seneste dage, der tyder på Moskva planer om at iscenesætte en ny militær invasion af Ukraine.

  Kommentar med flest likes: ”No one believes joe biden on any issue”

  https://www.breitbart.com/politics/2022/02/09/ukraine-border-villagers-no-one-believes-joe-biden-war-hype-here/

  1. tavsen

   Michael Andersen

   Tak for det indlæg. Dejligt at høre, der findes mennesker i centrum, der ikke lytter til krigsopviglerne i medierne.

   they have seen no evidence in recent days indicating Moscow plans to stage a new military invasion of Ukraine.

   MSM har vist heller ikke dokumenteret deres påstand om, at over 100.000 (senest opgraderet til 130.000) russiske tropper er opstillet i grænseområdet. Da Polen blev invaderet, var der dagligt synlige beviser, men findes der dokumentation for mediernes påstande?

 29. Privatdetektiven

  Nu bryder Mette Frederiksen med 70 års politik. Hun vil sammen med V. K og DF give USA ret til at
  have fly, våbendepoter, skibe og soldater i
  Danmark. Fra Karup Skrydstrup og Ålborg mv. skal
  USA-kampfly have lov til at angribe mål i Ukraine, hvis det kommer til krig. Og i diverse havnebyer
  skal amerikanske krigsskibe som muligvis har
  atomvåben ombord have ret til ophold
  og diverse faciliteter.

  Mette har ikke fantasi til at forestille sig at
  russerne kan finde på at angribe baser hvorfra
  der udgår angreb på russiske styrker og skibe.
  Hun kan nok heller ikke forestille sig luftkampe
  over danske byer, når jetbombere og jagere
  tørner sammen.

  I visse kredse vil man hellere have krig end give
  Rusland garanti for at Ukraine ikke bliver
  medlem af NATO, og dermed garanti for at der
  aldrig vil blive stationeret atombombe bærende
  missiler tæt på Moskva og andre russiske byer

  Det lyder vældig “fornuftigt”. Krig er da
  meget bedre end fred. I fredstid risikerer
  man at komme til at kede sig.

  Mette er en klog politik-kvinde.

 30. Michael Andersen

  ”Vesten svigtede i 1956 og 1968. Hvis vi gør det igen, taber vi idéen om Europa”
  Vesten svigtede i 2015 og tabte ideen om Europa
  Danmark svigtede i 1983 og tabte ideen med danskerne

 31. Thomas Poulsen

  Ja nu kommer så reaktionerne fra Rusland. Som jeg skrev tidligere vil vores virksomheder, som handler med Rusland blive de første som straffes.

  Det kommer til at koste milliarder, helt unødvendigt blot for at Mette kan puste sig op og lade op til næste folketingsvalg.

  Vi må derudover forvente yderligere destabilisering.

  Man tar sig til hovedet.

 32. Bent A

  Mette Mink synes
  at Danmark skal være en frontlinjestat i
  forhold til Rusland. Danmark er jo i virkeligheden en stormagt.
  Vi er foregangsland og forbillede for hele verden, og i 197 lande
  ser befolkningerne fulde af beundring på hvordan danske
  politikere løser alverdens problemer, og finansierer alt det som
  verden ellers ikke har råd til.

  På den baggrund er tiden nu inde til at Danmark sætter Rusland
  på plads, og belærer Putin om hvor skabet skal stå. Mette skal
  bare stikke hovedet og næsen helt op i ansigtet på Putin og for –
  klare ham at hvis han ikke er artig, vil Metter personlig trække
  ham i ørerne eller give ham en endefuld.

  Ved brug af amerikanske soldater, kampfly og krigsskibe som
  skal operere fra baser i Danmark og på Bornholm.

  Det lyder som en god og klog plan, og Rusland vil naturligvis
  straks falde til føje, efter en snak med Mette. Dog er det lidt
  trist at Trine er holdt op med at være forsvarsminister. Det
  havde sikkert gjort et dybt indtryk på russerne hvis begge
  damerne var ankommet til Kreml med noget dobbelt
  opdragelse i bagagen. Eller hvis de bare havde skiftedes til
  at give ham en opsang via telefon.

  Nå, men Mette har nok alligevel fuldt styr på situationen.
  Hun ordner sikkert både Biden og Putin på samme tid.

  Danmark er i trygge hænder. Så nu kan vi læne os
  tilbage og slappe af.

 33. Gitte Tved

  Mettes seneste aftale med USA sætter Danmark i rollen som en lus mellem 2 negle og det er på ingen måde en fordel for os. På samme måde, er hendes “tilbud” til Ukramie om flere våben, en unødig provokation, som i længden ikke hjælper den ukrainske civilbefolkning.

 34. Bent A

  Ser nu at Skjoldungen alias Tavsen osv. fremturer med sine
  personangreb og usandheder. Ellers hører man ikke meget
  til Skjoldungen, men når han ser en lejlighed til at nedgøre
  andre bloggere med perfide beskyldninger, slår han til.

  Men det er vrøvl og bagtalelse han leverer. Ligesom andre af
  samme slags, ønsker han censur overfor dem som kritiserer
  kommunisterne og deres afrikanisering og islamisering af
  Danmark. De røde har et komplet netværk som på skift
  angriber dem hvis meninger de ikke kan lide. Hvis de ikke
  har noget stort de kan angribe med, finder de hår i suppen
  og gør ligegyldige detaljer til store dyr i åbenbaringen. Deres
  metode er lidt ligesom den teknik Jacob Sprællemand brugte
  overfor Støjberg.

  Hos UP der skal forestille at være dansksindet og ægte
  dansksindet nationalkonservativ, er det ikke nok at være
  det samme. Man kan slutte 100% op om UP, og alligevel
  blive mobbet næsten konstant. Særlig hvis man ind imellem
  skriver noget som er OT. Det er noget som er forhadt hos
  UP. KM véd ikke noget værre, og for røde kværulanter som
  hos Up kan boltre sig næsten som de vil, bruger det som et
  hår i suppen og påstår så at man ødelægger UP og al debat
  ved at belyse et emne som ligger uden for dagens emne.
  Det bliver de hysteriske over ligesom klima-tosserne bliver
  hysteriske over at der er en uskadelig, nyttig, vigtig og helt
  nødvendig luftart som co2.

  Men hvordan kan man undgå OT-indlæg når der er mange
  vigtige emner som aldrig kommer op hos UP, eller først efter
  flere års venten? F.eks. var flere af kværulanterne meget
  sure over at vi var nogle som skrev om corona og vaccine-
  problemer, om sundheds- eller skilsmisse-skandaler, eller
  om den tiltagende statslige udspionering af privatlivet,
  eller de tragedier der er en følge af velfærds skandaler
  m.m., eller om den tiltagende statslige udspionering
  af privatlivet, som f.eks. den groteske overkontrol
  med om folk bruger 10, 20 eller 30 kr. på tipsspil eller
  oddset. Det blev så til at man nok var ludoman
  eller narkoman osv.

  I stedet for at være glade for at blive bibragt nyttige
  oplysninger som kunne blive til storgavn for læserne,
  ønskede kværulanterne, agenterne eller troldene så meget
  censur som muligt. Og i årevis er vi blevet censureret så
  nidkært, emsigt og småligt at det aldrig lykkedes os at
  komme igennem med andet end antydninger. Man
  blokerede for en belysning af samfundets skyggesider.
  Og da KM slettede et positivt indlæg om Eric Zemmour
  og tre fire andre indlæg på andre tråde, selvom der
  ikke var tale om noget med OT, havde vi fået nok. I
  forvejen var mange indlæg blevet opgivet på forhånd.

  UP kunne have været en guldmine af oplysninger, men
  når indlæg kun kan bruges når de svarer ganske nøje
  til KMs kæpheste og meninger, kan det godt blive træls
  for dem som mener at der er behov for en bredere og
  mere alsidig belysning af hvor katastrofal udviklingen
  er. Vores oplysninger tror vi kunne have sparet mange
  af UPs læsere for store personlige ulykker. Og vi tror
  at UP havde fået mange flere læsere, fordi mange
  flere interesser så var blevet tilgodeset.

  Til sidst i denne omgang: Skjoldungen påstår hvadsomhelst,
  men forstår kun lidt. F.eks. fatter han ikke at hvis nogle
  arbejder tæt sammen og er fra samme egn, kan der sagtens
  opstå en fælles jargon hvor man låner udtryk hos hinanden.
  Eller man har en eller flere som renskriver andres oplæg.
  Og hvad forkert er der i at sætte sentenser på i stedet for
  navne, som det sker hos Hodja.

  Utak er verdens løn, og frænde er frænde værst, det véd vi
  godt, men at man systematisk skal tilsvines af smalsporede
  eller kværulantiske typer er alligevel træls.

  Manglen på sammenhold er nok danskernes største problem.

 35. Den Nervøse

  Kære Asger
  Jeg plejer at være enig med dig, men ikke her. Skal ethvert land da ikke selv bestemme sin egen sikkerhedspolitik? Og med 100.000 agresive russiske soldater på dørtrinet, kan man ikke fortænke mindre lande i at ønske sig ind under NATO’s paraply. Både Finnerne og svenskerne vil formodentligt søge om optagelse og det ville Ukraine og Georgien også hvis de fik muligheden. Faktisk syntes jeg at NATO ‘s svar er afbalanceret, USA sender og har sendt omkring 10-12000 mand og briterne i omegnen af 1500 fordelt rundt omkring i Østeuropa. En lille styrke overfor russernes armeer.
  Sammenligningen med Hitler holder faktisk vand, Hitler tog først Sudeterland og derpå et lille års tid senere resten af Tjekkiet og allierede sig med Slovakiet! Putin har taget Krim og kribler det i fingrene på ham for at tage yderlige to russiskvenlige provinser i Øst Ukraine, og hvad der så sker med resten af Ukraine, må vi vente og se, men Putin mener sig tilsyneladende berettiget til at dominerer landet. Broderlandet kalder han det!
  Vi bør se på historien, for da Sovjetunionen brød sammen stemte man i Ukraine om løsrivelse og selv i de østlige provinser og på Krim var der flertal for løsrivelse, ikke så stort flertal, som i den vestlige del af landet, men flertal. Putin lavede en folkeafstemning på Krim efter erobringen, og flertallet for at hører til Rusland var så stort, at den slags lugter langt væk af svindel.
  De østlige provinser ville i dag formodentligt stemme sig til Rusland, for de Ukrainsksindede er rejst, de er bulliet ud af russiske separatister.
  Putin gør den fejl at han tror at fordi folk er russisktalende, så vil de gerne hører under Rusland, helt som Tyskerne i 1938, der ville samle alle tysktalende under Tyskland! Så sammenligningen holder!

  1. Hej Nervøse,
   Som den russiske udenrigsminister har udtalt : ” Hvis vi får en aftale om, at Ukraine ikke bliver medlem af NATO, er problemet løst!” Vi har haft 30 år til at optage Ukraine i NATO, men har ikke villet gøre det, fordi NATO er ikke skabt til at starte 3. verdenskrig for en stat, der fra 1653 til 1990 var en del af først Zar-imperiet og senere Sovjetunionen, som Ukraine var med til at stifte i 1922. Hverken NATO eller Danmark har noget at gøre i den hvepserede.

   1. Den Nervøse

    Det hele står og falder med om man tror på russerne, som der er nu har deres ubåde i stillehavet, forladt havnen, der er flåde øvelse i Sortehavet og endnu en flådeøvelse syd vest for Irland, ikke lige det sted hvor man forventer en russisk flåde skulle holde øvelse. Det er jo ikke ligefrem trykhedsskabende adfærd!
    Skal vi accepterer at russerne bestemmer i Ukraine, på samme måde som vi veg tilbage da Hitler tog sudeterland og senere Tjekket. Hvornår siger man stop overfor lommediktatorer?
    Nok har Ukraine været en del af diverse russiske imperier, men de har været undertvunget, og Stalins forbrydelser gik i særdeleshed ud over Ukraine! Så broderland ****?

   2. E. Frederiksen

    Super godt svar Asger. 100% enig. TAK

 36. Michael Andersen

  Kære “Den nervøse”

  I USA hælder mange til den teori at Biden har optrappet retorikken, pga dårlige meningsmålinger. Det er således problemerne der kigges væk fra, der er problemet.

  Venligst

 37. Michael Andersen

  Der er satellitbilleder af militære opsamlingsområder, 25-100 km fra grænsen til Ukraine og fra Krim.
  Der er ikke satellitbilleder af Ruslands luftvåben.
  Rusland og Hviderusland har siden 1995 haft fælles militærøvelser. Styrketallet har varieret fra 7.500 til 12.500. Militærøvelsen i Hviderusland har et styrketal på ca. 30.000.

  Der er på nuværende tidspunkt ingen sikre tegn på intentionen.

  https://www.rferl.org/a/satellite-photos-russia-ukraine-troop-buildup/31662944.html

  https://news.sky.com/story/the-final-pieces-three-new-signs-of-russian-invasion-plans-for-ukraine-12533199

 38. Bent A

  De nervøse
  skriver mange fornuftige og udmærkede indlæg, men
  på det her punkt har Asger 100% ret. Når Rusland
  blot kræver en aftale om at Ukraine ikke optages i NATO,
  bør det naturligvis imødekommes. At risikere en krig
  ved blankt at afvise russerne er dybt åndssvagt og
  sindssygt. En krig kan hurtigt koste titusinder af
  menneskeliv, og den kan løbe ud af kontrol. Man kan
  frygte at Biden og sekten omkring ham ikke tænker
  rationelt.

  Det gør Mette F måske heller ikke. Det virker ret
  ekstremistisk at hun ikke holder lav profil, men
  stiller Danmark frem som en fjende af Rusland. Ved
  at stille baser til rådighed for amerikanske krigsskibe
  og krigsfly. Det er overhovedet ikke smart.

  Det her viser også at det var dumt at forsømme og
  nedspare det danske forsvar til nul og nix. Som et
  gammelt ord siger: Enten har folket sin egen hær
  i landet, eller en fremmed hær. Nu fremkalder
  det største nybrud i 70 år stor opmærksomhed
  og russiske modforanstaltninger.

  Det er skuffende at Marcus Knuth fandt det klogt
  at opruste Danmark og oprette USA-baser, hvorfra
  USA kan gøre hvadsomhelst det finder opportunt,
  uden at regeringen eller Christiansborg kan stille
  nogetsomhelst op.

  Først og sidst: Europa har brug for Ruslands venskab,
  ikke dets fjendskab. At det ser NATO som en mulig
  angrebspagt, kan vi ikke bebrejde dem. NATO har
  ved flere lejligheder optrådt temmelig offensivt og
  uhensigtsmæssigt. NATO har sikkert været til stor
  gavn i årtier, men nu må tiden være inde til at søge
  frem mod en løsning som både Rusland og Vesteuropa
  kan være tilfreds med. Alt andet vil være vanvittigt.

 39. Bent A

  PS: Alle bør straks se video med canadisk major, hos Snaphanen.

  1. Tveskæg

   Snaphanen er gået bananas og tror som Hedegaard og Rustad, at det er “folket”, der rejser sig i Canada. De genoplever ungdommen med Trotskij, Stalin, Lenin og Mao., Faktum er, at 90pct. af chaufførerne er vaccineret.

   Jeg synes Bent Ole Jensen, prins af Thule og de 50 små dumme dværge skal smutte permanent over til Snaphanen. Han kan jo lege, at Fjordmand er Aleta, og Uwe er Snehvide. Eller omvendt.

 40. Ole B Jensen

  Hvad får man
  når man kradser lidt i overfladen af en
  venstreorienteret? Spørger Lars Hedegaard.
  Og giver selv svaret: Man får en fascist.

  Men kan det virkelig være rigtigt?
  Er venstrefløjserne ikke verdens og Danmarks
  bedste og allerfineste mennesker?

  De røde og de radikale er jo så hellige så
  hellige. Deres godhed og næstekærlighed
  omspænder hele kloden. Derfor er de
  bedre mennesker end andre mennesker,
  logisk set. Og når de er villige til at
  ofre deres eget folk og land på den universelle
  og internationale godheds alter, er det for
  venstrefløjserne og os andre vel blot endnu et
  bevis på at deres godhed er næsten overjordisk
  i renhed, klarhed, klogskab og ædel stræben
  efter at redde klimaet, multikulturen, miljøet,
  jordkloden og hele menneskeheden.

  Det er derfor nok kun rimeligt at denne
  godhed gennemtvinges ved brug af andre folks
  penge, ligesom det kun er rimeligt at
  dem som er i spidsen for godhedsbevægelserne
  får lønninger på det 10 dobbelte eller 100
  dobbelte af hvad menige borgere må nøjes
  Kun dem som er modvillige til
  at betale for de skønne syner og utopier,
  og kun dem som er tøvende, skeptiske,
  kritiske, gammeldags, borgerlige,
  frihedsorienterede og lignende, skal
  straffes.

  Og kun dem som står i vejen for godheds –
  apostlene og deres ambitiøse, storslåede
  og vidunderlige visioner skal udryddes.
  Som f.eks. de danskere som mener at en
  folkeudskiftning er en rigtig dårlig idé.
  Folk i så små sko hører jo ikke hjemme i
  et moderne og progressivt samfund.

  Så når man skraber i overfladen på de
  woke og venstreorienterede, er det vel
  kun hjertevarme, humane og fremad-
  tænkende gut-menchen og anti-fascister
  man får frem?

  1. tavsen

   Står B for Bent eller Brumbasse ??????

 41. tavsen

  Nu er det en fastslået kendsgerning af MSM, at der er over 100.000 russiske tropper ved grænsen til Ukraine. MEN hvis googler i billeder den sidste måned, ser det noget pauvert ud.

  russian troops ukraine
  https://www.google.dk/search?q=russian%20troops%20ukraine&tbm=isch&tbs=qdr:m&hl=da&sa=X&ved=0CAQQpwVqFwoTCKjU1O2p-vUCFQAAAAAdAAAAABAJ&biw=952&bih=472

 42. Der var et yndigt land

  Det er ret klart
  at Mette Frederiksens politik er temmelig
  hasarderet, ekstremistisk og udsætter befolkningen
  for mange alvorlige ulykker

  Det er ikke svært at regne ud at hendes planer om
  USA militær i Danmark ikke skaber mere tryghed,
  tværtimod. Og der 100 andre ting

  Det er meget tydeligt at co2- og klimabevægelsen er
  en fanatisk kommunistisk bevægelse. Som bl.a.
  ønsker et højere skattetryk via co2 afgifter

  Det er indlysende at DR langt hen ad vejen er et
  woke, feministdomineret kommunistisk foretagende

  Det er også soleklart at skilsmisse-politikken
  og børne-politikken er kommunistisk

  Det burde være åbenbart for de fleste, (men er det
  nok ikke) at mediernes dækning af den canadiske
  frihedskamp er helt elendig. Men se Fox news,
  Snaphanen, youtube og Hodjanerne

  Det kan fastslås at “Pandemien” er blevet udnyttet
  på den mest skamløse måde af korrupte og magt –
  misbrugende kræfter. Se Punditokraterne,
  Snaphanen og Hodja

  Alle bør også vide at co2 hysteriet ikke er andet
  end hysteri og vanvid. Se PragerU, Lomborg,
  Svensmark og bøger om solen

  Der er ingen tvivl om at den “grønne” omstilling
  af virksomhederne og landbruget og meget mere,
  i virkeligheden er en knaldrød omstilling

  Den grønne studenterbevægelse er også rød. Og
  brugen af Greta Thunberg og andre teenagere
  som sandhedsvidner er til grin

  Alt tyder på at de fleste danskeres økonomi vil
  blive kraftigt forringet i de kommende år. Og tusinder
  af jobs kan forsvinde pga. co2 galskaben

  Det er bevisligt at den stigende afrikanisering og
  islamisering af samfundet, har påført tusinder og atter
  tusinder af danskere store tab, voldsomme overgreb
  og dybe tragedier

  Sundhedsvæsnet, forsvaret, folkeskolen,
  universiteterne og andre dele af infrastrukturen
  er systematisk blevet mishandlet, nedsparet og
  forringet gennem de sidste tre årtier

  Demokratiet er udhulet, og konventioner og
  diskrimination og andet er ved at køre det
  danske folk ud på et sidespor. Hvor
  endestationen kan blive en “endlösung”

  Analyserer man på hvad der er tilbage af
  social velfærd, familieværdier, ærlig folke –
  oplysning, indfødsret, borgerrettigheder
  og personlig frihed og sikkerhed, kan
  man konstatere at det mest handler
  om ynkelige rester

  Man kunne blive ved. De gamle partier har
  fejlet, svigtet og snydt igen og igen og igen

 43. Privatdetektiven

  Der er nu læger, forskere og virologer som
  mener at der kan komme en tsunami af
  kræft-tilfælde, fordi “vaccinerne” fra
  Pfizer og Moderna osv. kan have svækket
  det naturlige immun-forsvars evne til at
  nedkæmpe bittesmå begyndende kræft –
  forekomster, som derfor får lov til at
  vokse til kræftsvulster der yderligere kan
  brede sig.

 44. Privatdetektiven

  Snaphanen har netop sat en video på
  om kræft fremkaldt af spike-proteiner mv.
  i “vacciner”

 45. De syv små dværge

  Det ser ud til at der er kaos i energiforsyningen
  i energipriserne. Først pressede politikerne på
  for at folk skulle anskaffe gasfyr. Nu er prisen
  på gas så steget til det ti-dobbelte.

  Nu vil politikerne have alle gasfyr pillet ned igen.
  Og de vil forbyde brændeovne.

  Så ville man have folk til at anskaffe el-biler. Nu er
  prisen på el steget til det dobbelte eller tredobbelte.
  Oveni er der en stor mangel på ladestandere.

  Krigen mod co2 kommer til at koste over 1000
  milliarder, og der er ingen garanti for at pengene
  ikke er spildt. (Tværtimod er der fuld sikkerhed
  for at krigen mest bliver et slag i luften)

  Den “grønne” omstilling bliver også meget dyr. Igen
  er der ingen sikkerhed for at det ikke er pengespild.

  Kommer der angreb på russiske styrker fra
  amerikanske baser, er der ingen sikkerhed
  for at der ikke kommer modangreb fra Rusland.
  F.eks. i form af bomber mod danske byer.
  Mettes krigseventyr kan komme til at koste dyrt.

  Måske burde politikerne holde op med at ville
  styre alt og blande sig i alt. De dummer sig jo
  næsten hvergang de vil spille kloge.

  Bemærk f.eks. hvordan EL, R, SF, V og DF mv.
  kvajer sig dag ud og dag ind. De er bl.a. hoppet på
  co2 vognen, og de støtter nu Mettes tåbelige pusten
  sig op overfor Rusland.

  Læs PragerU om el-biler og vindmøller.

 46. De syv små dværge

  I DR rabler man videre med det rene skære
  idioti om co2.

  1: For det første er det en videnskabelig kendsgerning at
  det er komplet ligegyldigt for verdens klima om der er 100
  eller 30 co2 molekyler pr. luftenhed. Det er også ligegyldigt
  for Danmarks klima.

  2: Der snakkes om millioner af tons co2. Men vægten af co2
  har jo ingen praktisk betydning når molekylerne svæver
  rundt i luften. Det er bluff og meningsløs humbug at ævle
  løs om millioner af tons.

  3: Det er en kendsgerning at co2 er af afgørende betydning
  for blomster, planter, træer og landbrug at der er co2 i luften.
  De visner uden co2.

  4: Der har i tidligere tider været meget mere co2 i luften,
  samtidig med at det var meget koldt.

  Vi har klima-ministre, klima-råd, klima-planer og
  klima-bevægelser. Det er altsammen kejserens
  nye klæder.

  Men nogen vil bruge hysteriet til udplyndring
  af skatteyderne , og til at omdanne
  Danmark til en kommunist-stat.

  1. Michael Andersen

   Bidens Co2 plan blev fredag blokeret af en føderal domstol pga. urealistiske omkostninger til virksomhederne.
   Det bliver mere relevant at se på omkostninger afledt af det store antal injektioner af mennesker med en eksperimentel vaccine. Her er kausaliteten i det mindste overbevisende.

 47. Michael Andersen

  Vi lever i en kold tid.

  I en klog fremtid udnytter vi de nære ressourcer. Derfor tak fordi vi ikke solgte Grønland.
  En tak til danske Tyra der snart igen leverer gas til danske husstande. En tak til USA for at øge eksporten af naturgas til Europa.
  En tak til EU-Kommissionen for at naturgas bliver bæredygtig.
  En tak til dem der sørger for at den samlede pris bliver til at betale.

  Vi har det godt i et varmt hus og bedst når det er vort eget.

 48. Sæbekassebiler kører uden co2

  TVESKÆG 12.03

  Det ER da det canadiske folk som protesterer mod
  Trudeaus tyranni. Det ses af den enorme opbakning
  truckerne har fået. Millioner af canadiere er på gaden
  for at tilkendegive deres utilfredshed med den forrykte
  svans, kommunist og tyran. Som vil have falske og
  giftige “vacciner” sprøjtet ind i samtlige canadiere.
  Det sidste nye er at “vaccinerne” også er KRÆFT-
  FREMKALDENDE. Virologer forudser at der kan
  komme en TSUNAMI af kræft-tilfælde.

  Oveni har Trudeau pudset politiet på gode forældre
  som har søgt at skærme og beskytte deres børn mod
  kommunistiske og pædofile eksperimenter med
  deres børn. Sådanne forældre er blevet arresteret
  og smidt i fængsel, så grusomhederne mod deres
  drenge og piger kunne fortsætte uforstyrret.

  Tveskæg og Skjoldungen er kun med for at sætte lus
  i skindpelsen. Venstrefløjsere som dem ønsker censur
  og sletninger, så sandheden og friheden kan udryddes
  og folkestyret og folket afskaffes.

 49. H Andersen

  Det kan godt undre at debatten er gået i stå, når man tænker
  på at Danmark befinder sig i den største krise i over 50 år. Her har danskerne mulighed for at fortælle om deres iagttagelser og
  bekymringer mht. samfundets smuldring og fremtid. Hvorfor
  benytter mange sig ikke af muligheden?

  Krisen nu er så alvorlig at Danmark kan blive ramt af store
  ulykker, eller blive udslettet som danskernes land og
  folkehjem, inden for få år.

 50. Der var et yndigt land

  Det er ikke godt med senile eller inkompetente politikere.

  Der er nu stor risiko for at det lykkes Biden at forkludre
  forhandlingerne med Rusland, så krigen ikke undgås, men
  bryder ud. Iøvrigt er det jo en vanvittig situation at man har
  en senil og syg mand til at stå i spidsen for USA.

  Man kan også frygte at Mette Mink forkludrer Danmarks
  fred og sikkerhed, ved at gøre vores land til en base for
  Bidens militær. Det giver ikke mere sikkerhed, men mindre
  sikkerhed at provokere Rusland og indblande Danmark
  i Ukraine konflikten. Det kan resultere i bomber mod
  København og andre byer.

  Hvad enten Bent Jensen har ret eller ej (artikel hos Document)
  er det ikke smart at udstationere USA-styrker på Bornholm. Det
  er nærmere dumt.

  Der er snart ikke det som ikke forkludres af Christiansborg. Cirka
  160 af de 179 medvirker til at køre Danmark i sænk. Vores
  samfund bliver ringere og ringere for hver dag eller uge. Men
  både partier og medier mener det går den rigtige vej.

 51. Michael Andersen

  Hr. Aamunds artikel afsluttes med et spørgsmål, som der nu kan angives en retning for. I den nyligt udkomne ”U.S. ARMY CLIMATE STRATEGY” er der nogle pointer:

  Fjenden er klima, da klimafarer resulterer i mindre økonomisk og social stabilitet, færre varer til at opfylde grundlæggende behov og en mindre sikker verden.

  USA skal optimere brugen af brændstof, vand, elektricitet og andre ressourcer, spare skatteydernes dollars og reducere indvirkningen på planeten.

  Afbøde og tilpasse sig klimaændringerne og dermed opnå en strategisk fordel og fortsætte med at overhale konkurrenterne.
  Afbøde ved at reducere emissionerne af varmefangende gasser eller fjerne kuldioxid fra atmosfæren.

  Klimaændringer er variationer i de gennemsnitlige vejrforhold, der varer ved i flere årtier eller længere, omfatter stigninger og fald i temperaturen, ændringer i nedbør og ændring af risikoen for visse typer alvorlige vejrforhold.

  (Min kommentar) For Danmark, strategisk:
  Vi skal sikre at der ved reduktion af Co2 ikke sker en utilsigtet påvirkning af landbrugets høstudbytter, med konsekvenser for forsyning, stabilitet, eksport og import.

  Vedtages referencerne i NATO, fører det til et diffust fjendebillede, diffuse målopfyldelseskrav og nedsat effektivitet. Så hvad er målet reelt?

 52. Privatdetektiven

  Hele det store co2 og klima-halløj bygger på vås
  og særinteresser. Så hvor vil M.A. hen med
  ovenstående?

  1. Michael Andersen

   Identitetspolitik. Biden’s ‘woke’ agenda costs military 6 million man-hours” Der skal argumenter til og fakta frem. Hvad ligner det?

 53. Privatdetektiven

  Her den 15. står “Forfra på den grønne mark”
  stadig som den sidste nye artikel, selvom den
  nyeste kom på i går. Er det min pc det er galt
  med, eller er det noget andet?

 54. Jytte Harkjaer

  Ja, de slår på krigstrommer for at aflede. Og ikke blot aflede fra Biden-administrationens katastrofale ledelse. Men i allerhøjeste grad aflede fra John Durhams indictments – som nu viser en klar retning, der peger på, hvem der sandsynligvis stod bag spionering af Trump og flere af hans nære medarbejdere: Hillary Clinton/The Clinton Campaign. Og da aflytningen startede mens Obama stadig var in office, er der jo et væsentligt spørgsmål, som ikke må stilles i medier: Godkendte Obama Spygate? Var han underrettet? Man kan vel næppe forestille sig, at agenturer udførte en sådan operation uden at Obama i det mindste var underrettet.
  Så de korrupte medier kører i stedet krigspropaganda – og viser selvfølgelig ikke Putin interviews, hvor han klargør, at han ingen intentioner har om at invadere Ukraine.
  Kors, hvor vi trænger til at få kritisk journalistik tilbage på verdens skærme!

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *