KRINGSATT AV FIENDER GÅ INN I DIN TID

I dag den 1. januar 2022 udtalte en tidligere politisk taleskriver til TV2 NEWS, at den ideelle nytårstale fra statsministeren var en tale, hvor lytteren følte sig taget ved hånden. Det skal nok være rigtigt. Voksne kan gå selv, men børn er trygge ved en voksens hånd, der fører dem sikkert på vej. Dertil er det altså kommet. Den voksne kan frit bestemme sin færd. Barnet – og nu også den danske vælger – opgiver gerne sin frihed for at få en tryg hånd, der bestemmer, hvor vi skal hen.

I sine næsten fire år som statsminister udsatte Helle Thorning Schmidt vælgerne for et næsten dagligt hjernevaskermantra:  ” I må vælge mellem skattelettelser til de rige eller mere velfærd til os alle sammen!” Danskerne hørte godt efter, fordi de fleste af os lever af overførselsindkomster eller er ansat af det offentlige. Så det forekommer logisk nok, at et maksimalt skattetryk og en stor offentlig sektor er den bedste garant for tryghed og velfærd. Den udvikling er vi selv skyld i. Op til omkring 1970 var et flertal af os i arbejde, og det blev anset for skamfuldt og ydmygende ikke at kunne forsørge sig selv. De efterfølgende tyve år blev arbejdssamfundet afløst af socialstaten, hvor det offentlige gradvist overtog ansvaret for velfærd og sociale ydelser. Da vi samtidig tillod en fri indvandring af migranter fra især islamiske kultursamfund, gled vi gradvis over i klientstaten, da en stor del af tilflytterne ikke kunne eller ville arbejde. I øjeblikket koster det årligt skatteyderne 90 milliarder kroner at finansiere livet for disse migranter og deres efterkommere. Og nu er klientstaten ved at blive udskiftet med formynderstaten, der under Corona-epidemien er skabt gennem et tæt og solidarisk samarbejde mellem regeringen og embedsværket. Borgernes liv bliver nu detailstyret gennem et fintmasket net af forbud og påbud. Ingen protesterer. Tryghed er blevet det bedste guld. Det var Viggo Hørup, der udtalte de berømte ord: ” Ingen over, ingen ved siden af Folketinget”. Med et suk kunne man tilføje: ” Ikke engang Folket”. En anden politiker gik et skridt videre: ” Intet over, intet ved siden af og intet uden staten”. Det var såmænd Benito Mussolini. Er det virkeligt kommet dertil?

Landspolitikken retter sig efter vælgernes sammensætning. Og da det arbejdende Danmark nu er i mindretal, vil også de borgerlige partier orientere sig mod vælgerflertallet. Man kan ikke blive statsminister her i landet uden at erobre et stort antal stemmer fra de borgere, der enten arbejder for den offentlige sektor eller som er på overførselsindkomst. Det ved Venstre, og det ved de Konservative. Begge partier har i praksis forladt alle borgerlige mærkesager og sælger sig på velfærd og social ansvarlighed. Da Lars Løkke op til valget i 2019 foreslog, at hele det fremtidige økonomiske råderum på 75 milliarder kroner skulle anvendes til en udbygning af velfærdssamfundet, blev dette varmt støttet af Jakob Ellemann- Jensen, der på DR TV2 ’Debatten’ udtalte, at Venstre nok er et liberalt parti, men også et socialt ansvarligt parti. De konservative har taget kollektivt Valium og er tavse som graven, mens de diskret samler stemmer op fra  konfliktramte Venstre og Dansk Folkeparti. Den eneste tilbageværende nationalliberale modstandslomme i det danske politiske landskab er nu Nye Borgerlige, der forhåbentlig står fast på deres politik og ikke ender i samme fælde som Liberal Alliance, der holdt brandudsalg på deres politik for at komme i regering, hvor de var fuldstændig uden for indflydelse.

Danmark er således blevet til et socialdemokratisk samfund uden fremtid for borgerlige liberale holdninger, som ikke mere findes hos de moderne eks-borgerlige partier, der har byttet idealerne ud med politisk konsensus for enhver pris. Det svindende antal borgerlige, liberale frihedskæmpere er således omringet af socialdemokrater fra alle sider. Men som Nordahl Grieg formanede i sit berømte digt: ” Kringsatt av fiender gå inn i din tid!” Og det gør vi så.

25 Thoughts to “KRINGSATT AV FIENDER GÅ INN I DIN TID”

 1. tavsen

  ” Intet over, intet ved siden af og intet uden staten”. Det var såmænd Benito Mussolini. Er det virkeligt kommet dertil?”

  Ja, den kooperative stat har sejret, andelstanken fuldført. ALLE borgere er gjort til andele via afhængighed af statstilskud. Så har man styr på mennesker.

  Mussolini var også udnævnt til bære Islams Spyd.

  Why Mussolini Received the “Sword of Islam”
  How the leader of the country which contains the heart of Christianity received one of the most prestigious titles within the Muslim faith
  https://historyofyesterday.com/why-mussolini-received-the-sword-of-islam-7b7e800d8a25
  By owning Ottoman Libya, Mussolini declared that he inherited the authority of the Caliph. As such this gave Mussolini the right to award himself the title of ‘The Protector of Islam‘.

  1. tavsen

   Kringsat af fake-news media. Statsaflønnede journalister ønsker indvandring for at splitte befolkningen, der gøder grunden for revolution

   Det samme i USA.. Efter 37 år i journalisme sagde hun stop, og hamrer løs på MSM.. EFFEKTIVT

   Sådan laver man en troværdig reklame for at blive guvernør

   A SLEDGEHAMMER TO MEDIA LIES – THE KARI LAKE SHOW
   https://www.bitchute.com/video/Q4HycfzU2O6g/

 2. De syv små dværge

  Mette Frederiksens nytårstale:

  Der var ikke meget at glæde sig over i talen. Bestod den af andet end floskler, postulater, misforståelser, tomme løfter og selvmodsigende snak?

  Den startede med at Danmark er et godt land geografisk og landskabsmæssigt. Men det er jo ikke Mettes fortjeneste, men naturens.

  Dernæst blev det påstået at økonomien er bomstærk. Såh? Den er forringet med mange
  milliarder årligt, pga. mink-skandalen, indvandringen, lån i udlandet, restriktioner, 25 milliarder mere til EU, milliarder til Afrika og Afghanistan, vaccinekøb , frås og dyrere forvaltning mv.

  Så mente Mette at den påståede klima-“krise” eller co2-“krise” er ved at ødelægge jordkloden. Men er sandheden ikke at krisen mest eksisterer inde i hysteriske og umodne aktivisters hoveder? Typer som Greta Thunberg, Selma Montgomery, Rosa Lund og Ida Auken osv. Se Prager U, Lomborg, Svensmark og diverse solforskere.

  Men Mette vil ikke svigte os, sagde hun. Derfor skal danskerne pålægges ambitiøse afgifter
  på co2. I forvejen er en inflation i gang, alt bliver dyrere, ligesom bøderne, gebyrerne, lys, strøm, varme og vand m.m.

  Så var den med manglende arbejdskraft. Derfor skal i fremtiden flere berigere importeres og danske børn, patienter og gamle passes af muslimske afrikanere og arabere. Som også skal gøres til læger, sygeplejere, postbude, politibetjente, soldater, sagsbehandlere, dommere og medlemmer af styrelser, råd, nævn og boligforeningers ledelser. Eller er det kun rygter? Samtidig vil Mette forbedre danske lønmodtageres vilkår. (via løndumping?)

  Der mangler 7-8000 sygeplejersker, skolelærere, læger, fængselsbetjente og hjemmehjælpere, men S, SF, EL og R er klar med lappeløsninger.

  Vaccine-tvangen eller -presset, restriktionerne, nedlukningerne, konkurserne og kravene om mundkurve, utallige test-vatpinde op i næsen på folk, stik til børn på 5-11 år, planer om 4., 5. og 6. stik skal ikke aflyses, men bare fortsættes, selvom talrige virologer og læger advarer mod “vaccinerne”, og selvom Pfizer og Fauci nu er anklaget for forbrydelser mod menneskeheden. Og selvom Indien, Japan, Taiwan og diverse stater har påvist at Ivermectin er meget bedre til at stoppe smitten og sygdommen.

  Mette er også begejstret for EU. Som ønsker at afskaffe nationerne og demokratierne ved at afrikanisere og islamisere hele Europa.

  Aamund har jo ret i at et maksimalt skattetryk og en stor og voksende social-stat ikke er en garanti for ægte velfærd og højere livskvalitet, tværtimod. De røde partier og de falske borgerlige partier kvidrer og synger året rundt om at de vil skabe bedre forhold og vilkår til danskerne, samtidig med at de vil bruge tusinder af milliarder på mere indvandring, mere “integration”, klimaredning, verdensredning, rød omstilling osv. Sandheden er at danskerne i stigende omfang skal nøjes med almisser og status som skatteplagede, halvfattige, stressede, underbetalte og diskriminerede 3. klasses borgere, fordi de røde og borgerlige “humanister” flytter større og større summer fra velfærd til danskerne over til udanske og utopiske formål. EL, SF og R snakker altid om deres store næstekærlighed til syge, fattige, arbejdsløse, svage, hjemløse og vanskeligt stillede børn, unge og ældre, men i praksis ødsler de astronomiske milliard-beløb ud på projekter som danskerne ikke har mindste gavn af, fordi projekterne er landsskadelige, marxistiske og asociale. Og indvandringspolitikken har ALDRIG været stram, mener 24nyt.

  Og S har nedskåret antallet af intensive sengepladser fra 400 til 210 siden 2020. Er det ikke tankevækkende. Og V,K og DF havde også travlt med forringelser af hospitalsvæsnet.
  Bl.a. blev universitetshospitalet i Århus pålagt at spare 1.2 milliarder. Og stribevis af sygehuse og skadestuer mv. blev lukket. Danske skatteydere og alle almindelige danskere er til grin.

  De uvidende, naive og godtroende risikerer at stemme sig selv ihjel. Det var det som skete for tyskerne da de stemte nazisterne til magten. I dag har de fleste vel glemt de ildstorme der hærgede tyske byer. En sådan kostede 50.000 indbyggere i Hamborg livet. I Dresden blev vist ca. 80.000 civile brændt levende. Ved fronten dræbtes 5000 unge tyskere hver dag i en lang periode.

  Bliver vælgerne ved med at stemme kortsynet, vil de være uden rettigheder, land og fremtid om få år.

 3. Thorkild Ramussen

  Jeg sætter pris på gode oplysende indlæg.

 4. Thomas Poulsen

  Stor stat lille borger.

  1. Morten Agervold

   90 mia.? Det offentlige tal er vidst 33 mia. Hvori består forskellen? Uanset hvad er det for meget. Et ansvarligt folketing ville sikre, at det gik i nul. Som worst case scenario. Godt nytår.

   1. Det reelle tal, som fremgår af bilagene i Finansministeriets Økonomiske Redegørelse er 90 milliarder kroner. Inde i selve rapporten er tallet
    imidlertid friseret til kun 30 mia, idet man har fratrukket migranternes anslåede indbetaling af skatter og afgifter. Sådan regner man normalt ikke i fremlæggelsen af offentlige udgifter. Forsvarsbudgettet er på godt 20 mia, og det koster omkring 7 mia om året at drive Rigshospitalet. Anvender vi samme metode, kunne disse tale reduceres til henholdsvis 8 og 3 mia.

 5. De syv små dværge

  PS: Hos Berlingske og Document er der artikler om hvilke djævelske metoder de røde nyfascister har taget i anvendelse for at kue og nedgøre danskerne. (Selsing og Tim ?)

 6. S. Hansen

  Der er ikke så meget andet at gøre end at tage fåreklæderne på og foregive at være medspillere i det socialdemokratiske velfærdsparadis. De røde er jo ikke kendt for at være specielt skarpe, så der er rige muligheder.

  Slaget er tabt rent politisk her i Danmark for mange år siden. Men hvis man snor sig som ålen, skal man nok klare sig.

  Midtvejsvalget i USA her i 2022 kommer til at skabe jordrystelser hos socialisterne. Republikanerne spås en jordskredssejr og kan vinde både Senatet og Repræsentanternes Hus. Dette kan bane vejen til Det Hvide Hus for Trump i 2024. Når fornuften sejrer i USA, vil der blæse milde vinde over Europa og Danmark.

  Godt nytår!

 7. De syv små dværge

  Det er rigtigt at man ikke skal give op på forhånd. Det bevises af Wiens fortsatte modstand i 1683 selvom situationen så håbløs ud gennem lang tid. Da det hele virkede allermest håbløst og nogle få hundrede forsvarere stod overfor en kæmpestor invasionshær, blev Wien og Europa alligevel reddet, da soldater og ryttere fra Polen kom til undsætning og på en halv time fejede de muslimske fjender væk og sendte dem på vild flugt.

  Men hvis et samfund først bliver vanvittigt og totalitært, kan det blive svært eller umuligt for selv de bedst begavede at klare sig. Det lærte russerne i Stalin-perioden. Stats-terroren ramte høj som lav, kommunister og ikke-kommunister, bønder og byboere, børn og voksne, rige og fattige, smarte og mindre smarte, højtuddannede og uvidende harmløse landsbyfamilier der ikke havde gjort nogetsomhelst forkert. Den røde parti-top var utilregnelig og uberegnelig. Over 100 millioner russere blev ofre for politistaten, for den røde galskab og blodtørst.

  Det gælder om at gøre modstand INDEN samfundet bliver til et “1984” samfund eller en
  “fagre nye verden”. Og derfor er det på tide at danskerne tager sig sammen, uddeler flyveblade og støtter GI og NB og lignende på fuld kraft. For ellers bliver samfundet en løgneverden, et rædselskabinet, et kæmpefængsel, et torturkammer og en dødslejr.
  Studér verdenshistorien, Aamunds artikler og netaviserne inden det er for sent.

 8. P O M Petersen

  § S. Hansen

  Når hele statsapparatet går amok, som i minksagen, er det svært at sno sig.

  Efter navlepilleri, mavefornemmelser og lidt venindesnak besluttede en, to eller tre politikere at alle mink skulle aflives. Hverken statsministeriet, fødevarestyrelsen, sundhedsforstyrrelsen eller lignende gad bruge tid på at tale med folk med forstand på tingene. Myndigheder, politi og sågar militæret blev sat ind. Resultatet blev en skandale uden lige, med lovbrud, milliardtab, menneskelige tragedier, tvangsarbejde, nedgravningskaos, opgravningskaos, vild forvirring. De politiske amatører gættede sig frem, der var ikke et sekund at spilde, da slet ikke på at høre på dem som hastværket skulle gå ud over. Det hele viste sig at være falsk alarm.

  Men selv nu hvor det er blevet klart at det var en kæmpefejl at smadre en hel branche med tusindvis af arbejdspladser, fortsætter hysteriet. Når avlsdyr opdages, skal de også slås ihjel. Man vil sikre sig at erhvervet aldrig kommer op at stå igen. Så hellere lade andre lande med mindre dyrevelfærd tage over.

  Mink-ejerne havde ikke gjort noget galt. Alligevel blev de trynet, nedgjort, skubbet til side
  og fik deres ejendom og erhverv raseret. De kunne have snoet sig nok så meget, det ville ikke have hjulpet. Og hele eller næsten hele skandalen kunne have været undgået, hvis visse politikere og bureaukrater havde været mindre arrogante og hovskisnovski og havde brugt nogle få timer på at tale med branchekendte fagfolk og virologer.

  I stedet blev det hele tromlet igennem, udenom branchen, loven, grundloven, folketinget, fagfolk og eksperter. Og sms’er blev slettet.

  Men de radikale, enhedslisten og sf og visse andre gned sig i hænderne, klukkede og slog sig på lårene af fryd. Skadefryd.

 9. S. Hansen

  Min pointe er, at slaget for længst er tabt. Minksagen og hekseafbrændingen af Inger Støjberg er glimrende eksempler. Asgers indlæg siger det også meget tydeligt. Vi er omringet af fjender, som er i et knusende overtal.

  Derfor må man ændre strategi og hyle med de ulve, man er i blandt. Være en medspiller på overfladen og bevare sandheden i hjertet. De binder os på mund og hånd, men de kan ikke binde ånd.

  Det er svært at sno sig, men det kan lade sig gøre. Og det vil til enhver tid, under ethvert regime, være den kloge, som narrer den mindre kloge.

 10. Corona-tyranniet truer folkesundheden

  Mink-sagen udstiller ganske rigtigt diktator-Mettes magtfuldkommenhed og uvillighed til at tage sagkundskaben med på råd. For Mette véd altid bedre.

  Den samme bedrevidenhed ses mht. vaccinerne. Selvom det nu er kommet tydeligt frem gennem netaviserne at vaccinerne er særdeles tvivlsomme og sandsynligvis farlige og overflødige, drøner man bare videre derudad med indtrængende opfordringer til at småbørn, unge, lidt ældre og helst alle stiller sig til rådighed som forsøgskaniner i verdens
  største “medicinske” eksperiment. Alle nærmere oplysninger om livsfarlige bivirkninger i form af forringet immunforsvar, blodpropper, hjertestop og andet, forties eller undertrykkes. Producenterne har fraskrevet sig alt ansvar, og langtidsvirkningerne er ukendte. Muligvis er der tale om iskold spekulation i de milliarder af dollars og euroer som
  præparaterne kan indbringe til Pfizer, Moderna og lignende vaccine-fabrikker.

  Hvis man ikke følger godt med på nettet, risikerer man at blive snydt og narret noget så grusomt. Det budskab burde gives videre til alle godtroende danskere.

 11. E. Frederiksen

  Godt nytår til alle
  Det er fantastiske indlæg i alle – Asger og ovennævnte kommentatorer – har skrevet.
  Rædselsfulde men sande er ordene, hvis al denne vanvid fortsætter.
  Håber, S. Hansen’s ord:
  “Det er svært at sno sig, men det kan lade sig gøre. Og det vil til enhver tid, under ethvert regime, være den kloge, som narrer den mindre kloge.”
  kan blive en realitet, men det bliver måske snart for sent, så vi, der ønsker en normal tilværelse, bliver narret.
  Havde ikke forestillet mig, at vi skulle stå i den situation, vort land og EU er i nu.

 12. Bent A

  # S. Hansen skriver at slaget for længst er tabt. Men det er det måske ikke! Det er rigtigt at vi er omringet af fjender, men hvor hvor mange er de egentlig? Der er cirka 165 i folkemordstinget, men mange af dem er ikke rigtige fjender, men mest snakkehoveder, fjolser, klimatosser, kolbøtter og medløbere som har fået sig en velbetalt loppetjans hvor parti-disciplin, flokmentalitet, plidder-pladder og medhyleri sikrer at man har det godt og kan nyde en række privillegier. Men det er trods alt nok et mindretal som er rigtig onde, hensynsløse og magtsyge. De fleste er bare smådumme eller fra barnsben opdraget til at tro på alt hvad politikere og journalister siger.

  Så er der nogle rødkålshoveder i DR, papiraviserne, i skoler og styrelser…….. men hvor mange af dem ønsker virkelig at samfundet skal forvandles til et totalitært helvede? Mange af dem vil jo selv blive ofre hvis regimet bliver helt vanvittigt.

  Danskernes og vælgernes værste fjender er måske dem selv. Flertallet ønsker ikke at Danmark skal ødelægges og deres børn være uden fremtid. Det er pga. propaganda, løgn og valgflæsk at de stemmer som de gør. Hvis dem som har set skriften på væggen, og det er mange titusinder, sætter sig i bevægelse og sørger for at sandheden om totalitær politik
  kommer ud til alle danskere, vil de fleste i egen interesse antagelig give de gamle uduelige partier den kolde skulder.

  Jo flere der læser Aamund, Snaphanen, Hodja og andre blogs/netaviser, jo færre vil blive ved med at lade sig manipulere af DR, TV2, Politiken, BT og “Information” mv.

  I Sovjet-unionen, DDR, Rumænien og diverse andre lande har man også kunnet “fastslå” at slaget for længst var tabt. Men pludselig faldt Sovjet-unionen fra hinanden, og regimerne i DDR og Rumænien osv. gik i opløsning. Fordi den folkelige modstand blev for stor.

  Hvis danskerne bliver bedre og mere sandfærdigt oplyst, vil kun skueprocesser og valgsvindel kunne forhindre at vi får et ægte og mere direkte demokrati sat til at lede landet. Og juridisk humbug og valgsvindel er der næppe plads til i en oplyst befolkning.

  I forhold til majoriteten på knap fem millioner danskere, er betonhovederne ikke ret mange. Der er endnu håb om en civiliseret fremtid.

 13. Den Nervøse

  90 mia. ? Vi tudes ellers øre fulde af at indvandringen koster 33 mia.
  Det kræver vist en forklaring!
  En reservelæge i min bekentskabskreds blev bedt tage ekstra vagter, pga. flere langtidssygemeldinger på den afdeling han arbejdede. Hans hustru var selvstændig og arbejdede derfor stort set 24/7. Men grundet de mange timer væk fra hjemmet og 2 skolesøgende børn, måtte familien søge hjælp til rengørring, børne afhentning og havearbejde, så hjem og have ikke groede helt til.
  Ekstra arbejdet stod på et lille års tid og da regnskabet skulle gøres op, viste det sig at det havde kostet ægteparret en net sum, skatten havde gjort et grumt indhug og den nødvendige hjælp havde taget mere end resten og havde havemanden ikke været uden regning, havde det set værre ud. Børne havde betalt prisen, de havde ikke set meget til deres forældre i løbet af året. Nu er reservelægen igen blevet bedt tage ekstra vagter, men denne gang sagde han nej. Hustruen var selvstændig og arbejder fortsat 24/7, for det gør man som selvstændig. Begge sidder med en følelse af at være blevet straffet for at gøre en ekstra indsats.

 14. Corona-tyranniet truer folkesundheden

  Det som den Nervøse skriver, er et eksempel ud af mange, på hvordan danskerne plyndres og tyranniseres. Vi lever faktisk ikke i en demokratisk velfærdsstat, men i et fjernstyret, sygt og skørt samfund. Se her:

  Vi tyranniseres med masseindvandring, besættelse, afrikanisering og velfærdsforringelser.

  Vi tyranniseres af skattesystemet som påvist af den Nervøse.

  Vi tyranniseres med corona-politik som er baseret på navlepilleri, mavefornemmelser og venindesnak. Og med en vaccine-politik som synes drevet af lyssky interesser. Unødvendige restriktioner, nedlukninger og påbud hagler ned over os. Og i DR er der agressiv stik-propaganda og kvarte sandheder døgnet rundt.

  Vi tyranniseres med hetzkampagner rettet mod hvide mænd i almindelighed og højreorienterede nationalkonservative i særdeleshed.

  Vi tyranniseres med millioner af regler, cirkulærer, paragraffer, påbud, forbud, fartfælder, fartbøder, parkeringsbøder og bøder for selv at rense sin egen tagrende som man har gjort
  i 30 år.

  Vi tyranniseres med at skulle søge om tilladelse til alt muligt som var frit og selvfølgeligt før i tiden.

  Vi tyranniseres med politisk korrekthed og tiltagende censur.

  Vi tyranniseres af et retssystem som lader grove voldsforbrydere slippe meget, meget billigt fra deres ondskab, mens ofrene lades i stikken, eller de hånes med latterlige erstatninger for deres lidelser.

  Vi tyranniseres med en co2 politik som bygger på nonsens, og som ikke desto mindre bruges som påskud til at ødsle og fjolle utallige milliarder af kroner væk på 300 meter høje vindmøller, el-biler, rød omstilling og tvangsordninger overfor landbruget, firmaerne og virksomhederne.

  Forsvaret, politiet, fængselsvæsnet, sundhedsvæsnet, erhvervslivet, skolerne og kommunerne osv. tyranniseres med “reformer”, besparelser, omlægninger, krav, lukninger og forringelser i et sådant omfang, at store dele af infrastrukturen befinder sig i en jammerlig tilstand.

  Vi tyranniseres med en rød familiepolitik som går ud på at opløse og splitte så mange familier som muligt, ved at belønne kvinderne for at smide manden ud af hjemmet, hvor han altid kun er på tålt ophold. Og selvfølgelig beholder kvinden børnene, for manden er jo nok værdiløs, overflødig og underlødig, og det er sikkert bedst at gøre børnene faderløse. Det er de kvindestyrede bureaukratiers hovedsynspunkt.

  Vi tyranniseres direkte af familie-bureaukratier der er rødfeministiske, familiefjendske, mandsfjendske, børnefjendske, uretfærdige, diskriminerende og betonagtige plus at de pisser på forældrenes og børnenes menneskerettigheder. Sagsbehandlingen er i mange tilfælde så forrykt, fladpandet, langsommelig, svindelagtig og svinsk, at man tror det er løgn. Det kan tage systemet syv-otte måneder at vælge en dato for hvornår børn må begynde en sommerferie hos deres far, selvom det eneste der mangler er datoen. Når en ex-kone er modvillig, er børnene og mændene retsløse. Resultatet er at ferien aldrig bliver til noget, og man kan begynde forfra året efter. Og flygter børnene hen til deres far, træder politi-staten omgående i funktion. Folk gør sig ingen forestilling om hvilken trøsket og fluesvamp-slimet råddenskab der trives i det marxistiske system. Og som har bragt skilsmisse-procenten op i verdensrekord højde.

  Man kunne blive ved. Danskerne flest er ikke mere frie, men udnyttede, manipulerede og undertrykte 3. -5. klasses borgere i deres eget land. Den skumle anti-danske højborg er et moralsk og intellektuelt hul i jorden.

 15. Ja Asger borgerne er blevet reduceret til et middel
  Det er her, socialismen bliver et mål i sig selv. Borgerne er ikke længere et mål, men et middel til at opnå kollektive tilfredshedsgarantier. For at sikre, at borgerne ikke bliver unødvendige byrder for flertallet.

  Godt nytår

  1. tavsen

   Jens Engelbrechtsen

   HELENA EDLUND har formuleret det så flot

   “Media har sluttet å granske makthaverne på vegne af innbyggerne.

   I stedet har de begynt å granske innbyggwerne på vegne af makthaverne”

 16. Ursula Overgaard

  TÆNK, HVIS FORNUFTEN VANDT….!!! – Iflg. Finansministeriets forsigtige beregning koster indvandringen i dag 36 milliarder kroner NETTO per år, når der IKKE tages højde for den hær af socialarbejdere, som vi ansætter til at hjælpe de nyankomne, endvidere sundhedsvæsen, tolkebistand, skolevæsen, advokater, dommere, fængsler m.m.m.

  MEN – BRUTTO koster ikke-vestlige indvandrere og efterkommere ca 100 mia kr årligt indtil år 2100. Velfærdsforringelser kan derfor næppe undgås de næste mange år. –

  JA, TÆNK, HVIS FORNUFTEN VANDT….!!!

  ALLIGEVEL BØR DET IKKE GLEMMES AT NÆVNE, AT MANGE INDVANDRERE UDDANNER SIG, KLARER SIG GODT – OG BETALER SKAT, SKØNT DET ALTID ER MINORITETEN, DER SLÅR TONEN AN OG INKLUDERER RELIGIØSE INDVIRKNINGER FRA ISLAM I DANSKERNES DAGLIGDAG.

  Læs her: Udgifterne til ikke-vestlige er på 84 milliarder: Er steget med…ksdha.wordpress.com/2018/02/22/udgifterne-til-ikke…
  Bruttoudgifterne til ikke-vestlige indvandrere og efterkommere var på 84 milliarder kroner i 2015. Det viser en ny beregning fra Finansministeriet. Se her på side …

 17. Jørgen Jørgensen

  Hvordan vi end vender og drejer det, så er folkemordstinget i gang med en politik som kan ruinere Danmark og ende med at udrydde danskerne. En udryddelse af kristne er i hvert fald i gang i flere lande hvor islamister og boko haram klaner har magten, eller har startet guerilla-krig mod oprindelige folkegrupper . Og i Sverige er antallet af anmeldte forbrydelser steget fra 250.000 til 1.6 millioner pr. år.

  Jeg har et hjemmelavet regnestykke: Der er ca. 1.5 millioner indvandrere i DK nu. De koster i snit mindst 100.000 kr. om året i husleje, forsørgelse, transport, lægehjælp, skolegang, pasning, pensioner, retssager, svindelsager, advokater, tolkehjælp, start-på-en-frisk-beløb, støtte til fritidssysler, fængsler, særlige ydelser osv. 1.5 millioner gange 100.000 er 150 milliarder. Hvis alt regnes med, kan det så ikke være udgiften pr. år? Noget kan nok trækkes fra, men er det ikke en relativt lille del?

  ot: Der er nu tre blog-aviser som både er frie, uden censur og uden facebook tvang, nemlig Asgers blog, Hodja og Snaphanen. De øvrige netaviser burde vel bruge dem som
  forbilleder !

  Hvorfor advarer nettet om at forbindelsen til UP er usikker? Hvorfor er et sikkerheds-certifikat ikke blevet opdateret i over et år? Og hvorfor bliver konservative bloggere bortcensureret eller smidt ud, pga. af små harmløse fodnoter, mens rabiate venstrefløjsere kan fortsætte?

 18. Bent A

  Det bliver vildere og vildere. Nu er der udbrudt voldsomme uroligheder i Australien pga. regeringens forbryderiske politik. Og 79.000 australiere har anmeldt vaccineskader. Og Tim Pallis og Selsings beretter om marxistisk ondskab her i Danmark. En ondskab så infam, afsindig, ækel og morderisk, at hårene rejser sig på ens hoved.

  Der er kæmpestore protester i gang i mange lande, men det forties af samtlige danske medier, undtagen net-aviserne. Se Snaphanen og Document.

 19. GUD BEVARE DANMARK

  Mange ting vedr. corona bliver sat på plads af professor i biologi Morten Petersen, i en artikel i Information. Den følges op i Week-end avisen. Iflg. M.P. er epidemien ovre, og alle restriktioner, test-pinderier og vaccineringer bør ophøre straks. Hvis jeg har forstået artiklerne rigtigt.

 20. Bent A

  Der er mange fjender, men politikerne har ikke tænkt sig at forsvare danskerne mod hverken det ene eller det andet. Måske fordi de selv er fjender?

  Det forlyder nu at vores forsvar, hæren, flåden, flyvevåbnet og hjemmeværnet mangler ammunition, missiler, granater, patroner osv. Det kan der ikke gøres noget ved før om to år, er politikerne enige om. Forsvaret skal altså være som en tandløs tiger i to år yderligere.

  Det er ikke det eneste forsvaret mangler. Det mangler også droner og forsvar mod droner, felt-robotter, forsvar mod electronisk krigsførelse, forsvar mod indkommende missiler og bomber, forsvar mod kemiske og biologiske våben, forsvar mod faldskærmstropper, beskyttelse af kampvogne osv. Krigsskibene er uden effektivt luftværn mv.

  Forsvaret er kun en skygge af sig selv efter talløse besparelser og nedskæringer. Meget af materiellet er forældet og ubrugeligt. Forsvarsministeren er en kvinde som mener at forsvarets største problem er sexisme og manglende begejstring for woke feminister.

  Krigen for kort tid siden mellem Tyrkiet/Aserbadjan og Armenien, viste at bare med droner kunne den armenske hær skydes og bombarderes sønder og sammen, fordi den ikke havde noget forsvar mod dronerne.

  Hvis man ser på hvad lande som Indien, Israel, Tyrkiet, Rusland og Kina mfl. har af avancerede våben, ligner det danske forsvar noget der kan løbes over ende på en halv time. Relativt set er vi langt svagere end 9. april 1940. Politikerne har vanrøgtet Danmarks forsvar. Det virker på ingen måde afskrækkende, og svagheden øger meget betydeligt risikoen for et angreb.

  Det passer fint sammen med at de samme politikere går ind for folkeudskiftning og udslettelse af folkehjemmet, hjemstavnen og den danske kultur.

 21. Bent A

  PS: Udlændingestyrelsen oplyser at den årlige enhedspris pr. asylANSØGER er 334.532 kr.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *