FORSVARET GÅR TIL ANGREB

Det danske forsvar ligner i dag et afpillet, forblæst fugleskræmsel, der ikke ville kunne skræmme selv den ængsteligste fugl. Vi havde ellers højtideligt lovet kollegerne i NATO, at vi ville stille med en kampklar brigade på sølle 5000 mand, men det har overkommandoen nu meddelt, at det er der ikke ressourcer til. Alt er således som det plejer. Op gennem trediverne afrustede Stauning-regeringen det danske forsvar, fordi man troede, at når vi ikke udgjorde en trussel og lagde os fladt ned, ville Hitler lade os være i fred. Hvis vi i stedet havde spurgt Føreren selv, ville han have fortalt os, at Nazi-Tyskland ønskede et troværdigt dansk forsvar, der kunne forhindre en besættelse fra fremmede magter, sådan som det var tilfældet i første verdenskrig. Hitler var inderligt imod en besættelse af Danmark, men han havde militært ikke råd til en sårbar nordflanke, der ikke kunne forsvare sin erklærede neutralitet. Så ’die dummen Dänen’ røg med i købet, nu da Norge alligevel skulle besættes med det formål, at Tyskland kunne opretholde de militært uundværlige transporter af svensk jernmalm fra den norske havn Narvik.

I begyndelsen af halvtredserne fik det danske forsvar en kortvarig opblussen af sin kampkraft gennem billige våbenforsyninger fra de amerikanske overskudslagre, men herefter gik det gradvist ned ad bakke til det nuværende lavpunkt, hvor Danmark reelt er passivt medlem af NATO og kun kan mønstre spredte lommer af kampkraft og militær kompetence. Men som vi altid siger, når vi har tabt et slag: ” Hvad udad tabes, skal indad vindes”. Og når vi ikke kan vinde slag, kan vi i hvert fald skrive rapporter. Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) har således slået til med en rapport, der afslører ekstremistiske kredse i det danske forsvar. FE ser meget alvorligt på sagen, da militært personel er trænet i at dræbe med moderne våben, og forsvarschefen Flemming Lentfer, der med titel af general er en slags assistent for forsvarsministeriets departementschef, kalder til kamp mod højreekstremistiske grupperinger i forsvaret. Auditørkorpset har siden med lys og lygte ledt efter nazistiske kampgrupper, men har ikke kunnet finde en eneste.

 Dog har man afsløret en racistisk episode på fregatten Iver Huitfeldt, hvor et besætningsmedlem var kommet med nedsættende udtalelser om en alternativt pigmenteret kollega. En lignende kæmpeskandale blev afsløret, da et medlem af frømandskorpset blev set i en demonstration gennemført af Men in Black, der dog ikke er en nazistisk kampgruppe af varulve. Bevægelsen er derimod en protestaktion, der gennem demonstrationer bekæmper de stramme restriktioner og nedlukninger i forbindelse med Covid19 epidemien. I øjeblikket ser vi lignende folkelige protester i Holland og Østrig. Da forsvaret ikke kunne finde en eneste nazist, måtte man jo opfinde en, og det blev så den stakkels frømand, der ikke har gjort andet end, at han er sur på Mette Frederiksen. Men det er jo også alvorligt nok og sikkert grænsende til fascisme.

Hverken general Lentfer eller forsvarsminister Trine Bramsen har ønsket at lade sig interviewe til pressen. Og det kan man godt forstå. Vi har utvivlsomt radikaliserede miljøer i Danmark, men de befinder sig ikke i forsvaret, men udenfor. Vi finder dem i migranttætte områder, der er hærget af arbejdsvægring, had til folkestyret og høj kriminalitet. Bander med islamisk kulturbaggrund har netop tre dage i træk likvideret deres modstandere i de radikaliserede miljøer. Folk på Nørrebro og på Vestegnen kan næppe gå uden for en dør uden frygt for få en kugle gennem hovedet. Men det er jo typisk dansk at rette smed for bager. Indvandrerbanderne hærger og dræber, mens medierne og forsvaret målrettet og tappert jager den nye Hitler i kongens klæder. Vi er nok mange, der ønsker dem god jagt og glæder os til resultatet.

23 Thoughts to “FORSVARET GÅR TIL ANGREB”

 1. Henrik Wegmann

  Det danske forsvar er ikke et forsvar. Det er bare noget vi kalder det, og det ville ikke kunne forsvare Danmark mod selv den mest ydmyge militærmagt. Og det har vi tilfælles med hele resten af Vesteuropa.

  Ingen militærmagt. Ingen uafhængighed. Og som “sidegevinst” Ingen politisk magt. Men vi har et stort arsenal af storskrydende politikere, som foregiver at være nøglepersoner i den storpolitiske arena.

  Ynkeligt.

  1. Michael Nielsen

   Ikke hele Vesteuropa. Frankrig har en stærk hær. Stående styrke:

   -Hæren 130.000
   -Flåden 37.000
   -Flyve & Rumvåbnet 40.000

   Ydermere, så er de franske soldater også klar over at deres land koloniseres. De fleste ved efterhånden godt at en militær kamp forstår. Så de kommer ikke sovende ind i en borgerkrig,

   Finland bør vi heller ikke glemme. Stærk hær. Stærke traditioner. Vilje og lyst til at kæmpe. Ånden fra Feltmarskal Mannerheim eksisterer stadigvæk.

   Field Marshal Mannerheim | Speech to the Swedish Volunteers 1940 |
   https://www.youtube.com/watch?v=FC1e1BINTTM

   Med hensyn til Danmark, så skal vi havde banket noget mod ind politikerne. Jeg har forsøgt at gøre nogle af dem opmærksom på risikoen for borgerkrig. Men jeg tror ikke at der var virkning i målet.

   Måske vi bør stille et borgerforslag, om at firdoble antallet af værnepligtige? – mener at forslaget skal bruge 50.000 underskrifter, så skal politikerne tage det op i folketingssalen. Det vil lægge pres på dem. For pengene er der, det er viljen der mangler, og, som Asger Aamund beskriver, fornuften.

   Jeg er desværre ikke selv i en position til at stille et borgerforslag, men måske andre herinde kender nogen der vil?

 2. Bent A

  Tænkende danskere er nok begyndt at forstå at Danmark er ved at være kaput. Christiansborg synes fast besluttet på at det yndige land skal omdannes til en hæslig blanding af Afghanistan, Congo, Libanon, Sverige, Kina og Iran, mens danskerne skal uskadeliggøres med hjernevask, hverdags-terror og folkeudskiftning. Det er som om man i visse kredse har en enorm appetit på at al politik og forvaltning skal være så skør, woke, landsskadelig, blodtørstig og folkefjendsk som overhovedet muligt.

  Det sidste nye er at vi for klimaets skyld skal begynde at spise insekter og melorme. Og for at få ram på co2 molekyler så små at der kan være millioner og atter millioner af dem i et fingerbøl, skal skatteborgerne til at stå model til at aflevere hundredvis af milliarder af kroner til bygning af kæmpevindmøller, solcelle-parker og energi-øer langt til havs. Og vi skal alle køre i el-biler. Har vi ikke råd til sådan en, skal vi tage bussen eller toget, hvis vi ikke forinden er blevet slået ned på stationen. (se PragerU, Lomborg, Svensmark og bøger om solen)

  Propaganda-fabrikkerne, med DR og Pølletiken i spidsen , påstår at 99% af alle videnskabsmænd mener at co2 kan medføre planetens og menneskehedens undergang, men det er en propagandaløgn. Tværtimod er co2 en nødvendig, livsvigtig og uskadelig luftart. Og det er massevis af videnskabsmænd enige i. Men propagandisterne og Greta Tunfisk kværner videre, og 100% af enhedslisten og 75% af danskerne har ladet sig ensrette og hypnotisere af DR, tv2 og klima-aktivisterne.

  Selv DF-Tulle som burde være klogere, er hoppet med på vognen. Men han er åbenbart uforbederlig levebrødspolitiker og opportunist.

  Alt i alt er Borgens politik dødsensfarlig, katastrofal, alt-ødelæggende. Det kommer vi tilbage til.

 3. Bent A

  Forsvaret viser i en nøddeskal, hvilken operette-stat og feminist-stat Danmark er blevet. Det er ikke soldaternes og officerernes skyld, men 100% politikernes og journalisternes skyld. Forsvaret i dag mangler nærmest alt. Mandskab, moderne udstyr og materiel og resourcer til at gennemføre øvelser og vedligeholdlse. Der mangler droner, kaserner, lasere, luftværn, midler til electronisk krigsførelse og meget mere. Trine Bramsen tror at sexisme er forsvarets største problem.

  1. E. Frederiksen

   Hej Bent A.
   100% enig med dig i ovennævnte 2 indlæg.
   Tak for Asger og personer som jer.

 4. Finn A. Skov

  Jah Asger, som sædvanlig rammer du sømmet på hovedet!
  Hvad skal vi egentlig med en “Forsvarsminister” hvis eneste kvalifikation er en opvækst i Socialdemokratisk ungdom og et fra dengang et lidet flatterende øgenavn?
  Regeringen består for størsteparten af inkompetente tåber, tildelt resort områder de ingen forstand har på.
  Blot et enkelt eksempel:
  Finansministeren, tidligere borgmester i Århus fik pludselig hverv som finans minister.
  Manden havde kørt kommenens økonomi i sænk, og forlod den synkende skude med en kæmpemæssig gæld.
  Det er i sandhed en kvalifikation der der gør sig.
  Forsvaret som du påpeger, er en vits, når man med 5,5 millioner, ikke engang kan mønstre en brigade. Frelsens Hær kan vel mønstre flere.
  Hvordan er den så udrustet, med Paint ball geværer?
  Nu ligger vores dyre fregat og sejler rundt som lighus, med levede og døde kadavere som man ikke kan slippe af med.
  Hvorfor Frømænd ombord?
  Der er mandskab nok ombord til at fylde en sådan opgave.
  Vi tidligere Grøndlandsfarere betragtede Søværnet, Danmarks “Knyttede næve mod Nord” som rene amatører.
  De håbløst overbemandede skibe, brugte mere tid i havn end på havet.
  Nå, man kunne blive ved, men tak til Asger for at sætte kikkerten på det raske øje.

 5. Bent A

  Her en ret grundig og måske træls oversigt over hvad der er galt i Danmark mv . De ikke interesserede bedes springe den over.

  I landet lidt øst for København føres der nu en kommunistisk/feministisk, dødbringende og folkemorderisk politik. Det kan ingen være i tvivl om, hvis de har fulgt med på net-aviserne. På over 100 forskellige samfunds-områder er det “systemets” politik at undertrykke, udplyndre, fattiggøre , tyrannisere, terrorisere og udskifte svenskerne. Det bliver ihvertfald nemt slutresultatet indenfor få år. I velfærdens, ligestillingens, humanismens og næstekærlighedens navn vil svenskerne blive fordrevet eller udryddet. Sossernes mål er et islamiseret og svenskerfrit Sverige.

  Lige nu fortæller Snaphanen om hvordan den svenske regering overlader tusinder af patienter til døden, eller man “hjælper dem på vej” med giftige indsprøjtninger. Og tusinder af svenskere lever nu på gaden, efter at være drevet ud af deres hjem af bander eller bombeeksplosioner.

  Det er noget af det samme herhjemme. Men med censur, fortielser og løgne skjules det. Og med kæmpekampagner om klima-“kriser”, racisme, corona-mutationer og “vacciner”………. samt med udsendelser om ulykker og MR-krænkelser i fjerne lande og danske mænds frygtelige undertrykkelse af danske kvinder, bortledes opmærksomheden fra Danmarks virkelige problemer.

  Som bl.a. drejer sig om en fremadskridende smadring af økonomien, velfærdsstaten, kernefamilien, hjemmets fred, retsstaten, politiet, forsvaret og demokratiet. Velfærden til syge, arbejdsløse, hjemløse og boligsøgende danskere udhules igen og igen. Og en række hospitaler er pålagt besparelser i milliardklassen. Bagefter kommer politikerne så med lappeløsninger på nogle millioner, og det fremstilles af medierne som storslåede og generøse bevillinger til forbedring af hospitalsvæsnet. At skilsmisse-tallet er i rekordhøjde, at at utallige børn og mænd tyranniseres og gøres retsløse, forties eller bortforklares.

  Sundhedsvæsnet, ældreplejen, jordemoder-hjælpen, fængselsvæsnet, skattevæsnet, grænsebevogtningen m.m. ligger nu delvis i ruiner. Og lægerne har mindre og mindre tid til patienterne pga. bureaukrati. Og folkeskolen, folkekirken, universiteterne, partierne, medierne samt råd, styrelser og bureaukratier er infiltreret af kommunister og woke typer.

  Erhvervslivet, virksomhederne, butikkerne, iværksætterne, landbruget og skatteborgerne, lider under restriktioner, tvangsordninger, titusinder af regler, afgifter og gebyrer samt et verdensrekord-skattetryk. Derimod blomstrer indvandrings-industrien samt stribevis af røde godheds-foretagender.

  Og GreenPeace, Amnesty, Red Barnet, Børns vilkår, Røde Kors, Kvinfo, Afrika-hjælpen, Klimarådet, Concito, Refugees are welcome, diverse advokatkontorer, institut for MR, udlændingestyrelsen osv. stortrives. Og indvandringen, besættelsen, udgifterne, talibaniseringen, overfaldene, skyderierne og knivstikkene fortsætter.

  Europa og Skandinavien destabiliseres i rasende fart, og Danmark er også en nation på vej ind i skumle og blodige tider. Hvor grusomt og rædselsfuldt det kan blive, bør vi prøve at forstå inden det er for sent. Læs om hvad der sker i England, Frankrig, Libanon og Afghanistan.

  1. E. Frederiksen

   “De ikke interesserede bedes springe den over “, skriver du.
   NEJ, DE IKKE INTERESSEREDE BURDE TVINGES TIL AT LÆSE DIT
   DESVÆRRE SÅ SANDE INDLÆG.
   Hvis de ikke vil læse dette, er der slet intet håb for bedring.
   Men det er måske for sent???????
   Tak for dit indlæg.

 6. Bent A

  PS: Under den foregående blog: Overlever Dansk Folkeparti, er der mere om danskernes utrygge og mistrøstige situation. Og hos Hodja kan man den 2. december læse om hvordan censuren breder sig, selv hvor man mindst venter det. Se posteringen “Hvad skete der i virkeligheden i Wuhan”. (illustreret med stor rødlig corona-virus)

 7. Frihed er det bedste guld

  Regeringen vil ikke forsvare os, forsvaret kan ikke forsvare os, politiet kan ikke nå at forsvare os, vi må heller ikke selv forsvare os. Vi må knap nok eje en hårspray eller hundeproppistol. For gaderøvere, hjemmerøvere og invasive arter er vi nemme ofre. Vi er som grydeklare kyllinger. Hvordan er det dog kommet så vidt? Hvorfor tager politikerne vores land, frihed og liv fra os? Hvorfor? Hvorfor må vi ikke forsvare os selv og vores kære? Hvorfor?

 8. Thomas Poulsen

  Sikkerhed og forsvar er noget man selv skal sørge for.

  Sørg derfor for at være beredt, så du kan forsvare dit hjem, din familie og dig selv.

  Forvent ikke hjælp fra myndighederne.

 9. Frihed er det bedste guld

  Var inde på Hodjanernes blog for at se på den video der anbefales af Bent A kl. 00.01, “Hvad skete der i virkeligheden i Wuhan”. (2. december, med Tucker Carlson) At der er sket lyssky ting i Wuhan og WHO er ved at være glasklart. Den efterfølgende debat med 12-14 indlæg er også interessant, selvom emnet er anderledes.

 10. Ole B Jensen

  Vi danskere har brug for et militært forsvar mod ydre og indre fjender. Derfor er det et tegn på uansvarlighed, sløseri og laden stå til, at man har forsømt og misligholdt forsvaret i et sådant omfang, at Danmark ligger hen som et land som næsten enhver kan overtage uden videre, indefra eller udefra. Nogle få hundreder af beslutsomme guerillaer vil kunne lamme samfundet og overtage vigtige samfundsfunktioner med sabotage, trusler, terror eller direkte angreb. Der skal ikke særlig meget til for at skabe kaos og sammenbrud. Nogle gange vil blot trusler eller hacker angreb kunne sætte strøm, lys, vand og varme samt andre vigtige dele af infrastrukturen ud af funktion. For at citere en klog tænker og feltherre der vandt alle sine slag: “undervurdér aldrig din fjende”. Det var hans vigtigste råd blandt mange.

  Vi har også brug for at anvende de borger-rettigheder vi endnu har tilbage. Hvis vælgerne bliver ved med at rende efter valgflæsk, og bliver ved med at glemme hvordan bestemte partier har bedraget dem, snydt dem og påført dem ulemper, tab og besværligheder eller ligefrem stress, smerte, ulykke og sorg, vil vi alle ende i det kommunistiske paradis der er så fuldt af slanger, at man ikke kan gå et skridt uden at træde på en.

  At forsvaret er i den tilstand som det nu er tilfældet, er en skandale og et forræderi. Og med tiden kan det vise sig at blive en katastrofe som fører til Danmarks udslettelse som vi danskeres land, livsgrundlag og folkehjem.

 11. Bent A

  E FREDERIKSEN. Tak for de pæne ord. Når man lige er blevet bandlyst og sortlistet af K.M. for at skrive en positiv kommentar om Eric Semmour på ca. 25 linjer plus 1.6 linjer med en rettelse og en bog-henvisning, er det da en opmuntring at ikke alle synes at man bør censureres og have sin ytringsfrihed annulleret.

 12. Bent A

  Er Australien, Østrig og Tyskland ved at forvandle sig til brutale og skånselsløse diktatur-stater? Hvor normale og fredelige borgere kan blive fængslet, pint og plaget til at lade sig tvangsbehandle med blodprop-, hjertebetændelse- og kræftfremkaldende kemikalier? Læs de sidste nye aldeles chokerende og rystende snaphane- og document-nyheder om hvad visse politikere mener at de kan tillade sig overfor borgerne.

  Måske man bør starte med Nordjyske Tidendes sensationelle artikel om corona- og covid-håndteringen, skrevet af Kim Warming mfl. Og man kan se videoen med eksperten M. Yeadon fra Pfizer . Eller de talrige hodja-videoer om virusser og “vacciner”, hvor læger og virologer uddeler stærke advarsler.

  1. Thomas Poulsen

   Der har aldrig været en pandemi, og “vaccinerne” virker ikke, det må da efterhånden stå klart for de fleste.

   Glem ikke at det tyske og østrigske folk har tradition for at gøre hvad der bliver sagt.

   Som en engelsk topanklager sagde da han blev spurgt om hvad tyskerne mente om Nürnberg processen:”Tyskerne mener det vi siger de skal mene”.

   “Pandemien” bliver brugt flittigt især af de regeringer, som i forvejen hænger i en tynd tråd.

   Vores egen Mette Mengele vil derfor fortsat bruge dette skuespil til sin egen fordel hver gang presset på hendes inkompetente regeringen stiger.

   Når vi ser endnu et pressemøde kan det være at lidt af opmærksomheden går fra andre skandaler.

   Gode referencer du henviser til, Michael Yeadons gennemgang af “pandemien” varer ca. 60 minutter, han skyder simpelthen alt ned, det er en video alle bør se

 13. Jørgen Jørgensen

  Det bliver dyrere og dyrere, dårligere og dårligere, farligere og farligere at opholde sig i Danmark og EUs medlemslande.

 14. Den Nervøse

  Det er en klassisk manøvre, vi leder efter højrenationale i forsvaret, på den måde kan en del af det fokus, der er på bandeskyderier i København måske gå under raderen! Vi skal jo helst ikke opdage hvor slemt det står til! Nej så hellere lede bekymringen hen mod Corona, Klima og Nazister.

  En ting der undre mig er at Nazisme placeres på højrefløjen! Nazisme en forkortelse for National Socialistiske deutsche arbejderpartei!
  Hvis man går partiprogrammet igennem finder man i høj grad, at det er socialistisk!
  Det er et planøkonomisk program.
  Det vil bekæmpe karteldannelser, det socialisterne kalde monopolkapitalisme.
  Du må ikke tjene penge på arbejdsfri gevinster!
  Nazisterne er tilhængere af overskudsdeling, det Anker Jørgensen kaldte Økonomisk demokrati – ØD.
  Listen er længere men Nazisme er ikke højreorienteret, det er derimod venstreorienteret!
  I virkeligheden er det venstrefløjens største sejr, at det er lykkedes den at placerer Nazismen på højrefløjen, og det helt uden at blive modsagt!

 15. Bent A

  Sidder man på propaganda-apparatet, kan man bilde 80% af befolkningen hvadsomhelst ind. F.eks. at nazisterne var højreorienterede. F.eks. at co2 er en kæmpemæssig trussel mod menneskeheden. Osv. F.eks. at mænd er dårlige, sølle, undertrykkende og altid skyldige, mens kvinder er gode, dygtige, retfærdige og altid uskyldige. (DRs metoo-kampagner) F.eks. at selv småbørn bør have sprøjtet “vacciner” ind i blodbanen af hensyn til almenvellet. F.eks. at oldgamle julefrokoster er et stort samfundsproblem. F.eks. at masseindvandring er dejlig og berigende. Osv.

  PS: Det sidste nye er at corona- “vaccinerne” har fået antallet af dødfødte børn til at stige til det 7-8 dobbelte, iflg. Snaphanen

 16. Bent A

  Nå, undskyld, det med de dødfødte børn er på Hodjanernes blog. På Snaphanen er der noget om et globalt statskup ved brug af klima-og corona-humbug.

 17. tavsen

  Det kan stadig undre, at Nato slet ikke stiller krav til medlemslandenes forsvarsministre. Tilsyneladende er slyngveninde til statsministeren tilstrækkelig kompetence her i Danmark

  1. tavsen

   Læste fornylig en overskrift af vor kompetente “Forsvarsminister”. At vi kunne blive besat af Rusland. Trump trussel er væk, så Putin må skamrides. MSM har brug for scapegoats, så de har noget at skvadre om

   “Forsvarsminister Trine Bramsen (S) er lørdag i Ukraine for at vise Danmarks solidaritet med landet i konflikten med Rusland.18. dec. 2021

   Det virkede. Fredsaftale undertegnet.

   December 22, 2021
   https://www.oann.com/osce-says-ceasefire-agreement-reached-for-eastern-ukraine/
   KYIV (Reuters) – Negotiators from Ukraine, Russia and the Organisation of Security and Cooperation in Europe (OSCE) agreed to restore a full ceasefire between the Ukrainian government forces and Russia-backed separatists in eastern Ukraine, the OSCE said on Wednesday.

   1. Hvis Putin angreb Danmark, måtte vi bede Tivoligarden om at forsvare fædrelandet. Vores afpillede militær har mangel på alt, selv kampuniformer og støvler. Bramsens militære hjælp til Ukraine består af IT-assistance fra FE, som ikke engang kunne finde ud af at genoplive Mette Frederiksens likviderede sms’er. Det danske militære beredskab er en vits.

Leave a Comment