POLEN OG UNGARN ER DE MODIGE VAGTPOSTER VED EUROPAS PORT

Den konflikt i Syrien og omegn, som medier og politikere betegner som ’borgerkrigen i Syrien’, er i virkeligheden en stedfortræderkrig mellem Iran og Saudi-Arabien om det militære, politiske og religiøse overherredømme i Mellemøsten. Syriens præsident Assad er kun en ubetydelig bonde på det militære skakbræt, hvor de vigtigste brikker ud over Iran og Saudi-Arabien er Rusland, Tyrkiet og i stigende grad også Kina. Konflikten rammer ikke bare Syrien, men også Yemen, Libanon og ikke mindst Irak, der nu reelt er en iransk vasalstat. De omfattende politiske intriger og kamphandlinger producerer millioner af flygtninge, som de krigsførende parter ikke vil tage ansvaret for. Da Vietnam krigen var forbi, erkendte USA sit medansvar for den 1,3 million store flygtningestrøm og modtog 900 000 vietnamesere, der nu er integreret i USA. På samme måde kunne man forvente, at Iran ville modtage de shiamuslimske flygtninge til beskyttelse og integration, og at Saudi-Arabien ville gøre det samme med de sunnimuslimske flygtninge. Det er dog ikke sket. Saudi-Arabien udbygger og moderniserer løbende sin grænsebevogtning med pigtråd vagttårne, helikopterovervågning og væbnet patruljering. Det samme sker i Iran.  I stedet sørger de krigsførende parter for, at flygtninge og migranter fra konfliktområderne hjælpes eller presses til Europa, der ikke har kunnet mobilisere et modtræk, men hjælpeløst har fundet sig i en folkevandring uden ende.

Til glæde for både Iran og Saudi-Arabien er den islamiske tilstedeværelse i Europa nu så omfattende, at vores forfatningsmæssige ytringsfrihed er afløst af ytringsangst. Domstolene især i Tyskland og Østrig giver islam-rabat ved strafudmåling for voldtægt og ’æresdrab’ begået af muslimer. I Spanien slipper islamiske kriminelle migranter med ultrakorte domme og slippes hurtigt ud i samfundet igen. I Frankrig tillades islamisk chikane af kristne og jøder samt fredagsbøn på gader og pladser med efterfølgende trafikpropper uden at politiet griber ind. I Sverige har migrant- kriminaliteten nået et omfang, hvor politiet reelt har givet op.

Succes avler succes, og vi oplever nu et stigende antal afrikanske migranter, der følger i kølvandet på de unge mænd fra Mellemøsten, Pakistan og Afghanistan. 75 procent af migranterne der væltede ind over Europas grænser i 2015, var ikke familier til atomfysikere og hjernekirurger, som medierne ville have os til at tro, men derimod enlige unge mænd uden faglige kompetencer. Islamiske lande, der er plaget af økonomisk lavvækst og ringe beskæftigelse kunne således eksportere tusindvis af daglejere og gadesælgere til livsvarigt ophold i EU, hvor de rige svin jo har penge nok til at klare forsørgerbyrden.

EU-kommissionen og medierne har travlt med at udstille de tusinder af migranter, der nu forsøger at mase sig ind i Polen og de baltiske lande som nødstedte og forfulgte krigsflygtninge, som vi naturligvis må lukke ind i varmen til evig forsørgelse. Hvis det ikke lige var for de onde polakker og ungarere, umenneskelige fascist-typer uden hjerte i livet. Det er nok børnefamilier, vi ser i tv-nyhederne, men næsten alle migranterne, der strømmer ind i Øst-europa, er unge mænd uden faglig uddannelse, der for en hver pris vil ind i det rige Europa. Få af dem kan yde, men de er også tilfredse med bare at nyde. Vi der lever i, hvad der er tilbage af vores demokratiske retsstater, skal være taknemmelige for at, regeringerne i Polen og Ungarn tager had og prygl fra EU og medier med oprejst pande og stædigt forsvarer deres landegrænser og dermed vores fælles kultur og livskvalitet. De bliver mødt med utak fra vores generation, men vil blive takket og respekteret af vores børn og børnebørn.

18 Thoughts to “POLEN OG UNGARN ER DE MODIGE VAGTPOSTER VED EUROPAS PORT”

 1. tavsen

  “Da Vietnam krigen var forbi, erkendte USA sit medansvar for den 1,3 million store flygtningestrøm og modtog 900 000 vietnamesere, der nu er integreret i USA.”

  Mon der er nogle, der kan huske det forfærdelige billede i aviserne af tvangsfjernede børn fr Vietnam? De var kommet med Henning Becker. Søn af arbejderforfatteren Knuth Becker, den fantastiske romanserie Det daglige Brød. (anbefalet af en kommunist med partinummer under 50)

  Henning Becker var raget uklar med myndighederne, fordi han havde været længe væk fra Danmark, og derfor ikke vidste, at hans positive udmeldinger om Glistrup, var ildeset af den herskende klasse.

  Lise Østergaard fik gennemtrumfet tvangsfjernelsen af de over 200 børn. Der var et billede i avisen af børnene, der hang skrigende ud af vinduerne. De var i ukendt land og nu fjernede man dem fra deres eneste holdepunkt.

  Det ulykkelige billede brændte sig ind i hukommelsescenteret. Viste, hvor megen ondskab Gutmenschen kan frembringe i deres magtbrynje.

  https://www.berlingske.dk/internationalt/fra-binh-long-til-livoe 02. maj 2015
  »Henning Becker var ikke bare en far for os. Han bandt det hele sammen, og mistede vi ham, så mistede vi det hele,«

  Næste weekend afholder Chuck og de andre flygtningebørn en jubilæumsfest for at mindes ankomsten til Danmark og fejre Henning Becker. For som Chuck siger:

  »Han reddede os fra helvede til himlen.«

 2. Bent A

  Hvis Europas civilisation stadig eksisterer om 25 eller 50 år, vil hovedårsagen nok være at i lande som Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Serbien, Bulgarien, Rusland, Østtyskland og Rumænien er man blevet “vaccineret” mod kommunisme/socialisme. De har haft skrækkelige erfaringer med den forældede, forrykte, nihilistiske og tyranniske ideologi, og ønsker ikke de onde tider tilbage. Derfor er de også meget skeptiske overfor EU, den røde pladderhumanisme og de totalitære planer som præger EU.

  Marxisterne er blevet dygtige til at camouflere deres altødelæggende politik som humanisme, ligestilling, kvinders ret, social velfærd, borgerlighed, sundhed, familie-omsorg, barnets tarv, klimaredning og verdensredning osv., men bag de smukke ord og løfter finder man det sædvanlige hykleri og fantasteri som hver eneste gang i 40-50 lande er endt i kaos, statsterror, fattigdom, elendighed, sygdom, gangstervælde og komplet vanvid. Selv ren ondskab kan blive forklædt som næstekærlighed.

  I Rusland sørgede kommunisterne for at millioner af uskyldige sultede ihjel. Eller de blev henrettet eller arbejdet ihjel i KZ-lejre. 27.000 polske officerer der var krigsfanger, blev kynisk myrdet med nakkeskud. I Kina kostede bare en enkelt rød “reform” 40 millioner kinesere livet. De tyske socialister startede krige mod alle nabolandene. Uden grund bombede nazisterne Warzawa sønder og sammen. Millioner af civile er omkommet i de kommunistiske lande, fordi statsmagten var blodtørstig og ville deres udryddelse.

  Fortsat masseindvandring fra Afrika og Mellemøsten vil ruinere, smadre og udslette Europas økonomi, infrastruktur, kultur og civilisation. Men det rører ikke marxisterne. De vil fremture til den bitre ende.

  Europæerne og danskerne, svenskerne og de norske kan kun bevare deres lande og demokratier, deres frihed, velfærd, fred og sikkerhed hvis de organiserer sig imod de totalitære kræfter. Ellers vil det ende med hverdagsterror, brændende byer og endeløse tab og rædsler. Millioner af familier vil blive ødelagt, millioner af hjem vil blive til grusbunker.
  Og fremtiden vil for børn og unge blive et grufuldt og dødbringende mareridt.

  Sandheden er en lille urt som sprænger sig op gennem selv asfalt og beton. Men løgnen er en damptromle der kan knuse alt hvis den ikke stoppes. Og vi lever nu i en løgneverden hvor sandheden aktivt må opsøges af borgerne. F.eks. kan de læse Aamunds artikler, Snaphanen, Hodja, Den korte avis, UP, Document, PragerU og hvad der ellers findes af netaviser. Derimod er DR, TV2 og Politiken mv. manipulerende medier.

  Bogen “1984” kan anbefales. Det samme kan bøger om uhyrerne Stalin, Hitler og Mao. Eller se hvad nettet oplyser om Eric Semmour, Sverige, ISIS/ISIL etc. Viden og modstand er det eneste som kan redde Europa fra at synke ned i et totalitært helvede.

  1. E. Frederiksen

   Husk også det fantastiske nyhedsmiddel
   24nyt.dk,
   hvor også vores uundværlige Asger Aamund skriver.
   Disse nyhedsformidlere er livsvigtige, hvis vi vil være orienterer om
   de grufuldheder, som DR, TV2 og Politiken mv. (manipulerende medier) skjuler for os.
   Virkeligheden vil ramme som et chok for dem, der lukker øjnene.

   1. tavsen

    E. Frederiksen

    Er bange for anbefalingen af 24nyt.dk kommer for sent. De har ikke leveret nyt siden starten af november.

    Mediestøtte kan IKKE forventes af en rød regering, ej heller en blå

    Måske Asger kan kaste lys over deres situation?

    1. tavsen

     Det hjalp, så kom der godt læsestof igen

 3. Bent A

  PS: Allerede fra 1917 begyndte marxisterne at udgive deres løgne for at være videnskabelige sandheder. Den gang var det ret sporadisk, nu om dage foregår det uafbrudt og på alle områder.

 4. Bent A

  E. Frederiksen: Ja, godt du fik det tilføjet. Hos 24nyt.dk er der mange rigtig gode klummer af Klaus Ewald og flere andre. Også JP-Jalving bør nævnes, og 180grader. (Vi tyranniseres med falske kriser)

  Oveni de falske kriser trækkes vi rundt ved næsen med politisk forfølgelse af “ubekvemme” politikere, såsom Støjberg og Messerschmidt. Der er tale om skueprocesser, ligesom i sin tid retssagerne mod Ninn Hansen og Glistrup.

  Hele vores demokrati begynder også at ligne en skueprocés. Eftersom EU fjernstyrer de fleste partier og det meste af lovgivningen mv. Ligesom massemedierne fører befolkningen bag lyset året rundt, når det drejer sig om danskernes vigtigste værdier og interesser.

 5. Ursula Overgaard

  POLENS KAMP MOD MIGRANTSTRØMMEN ER OGSÅ EUROPAS OG DERVED DANMARKS KAMP! – Forsvaret af de danske grænser begynder i Polen, Litauen og på Middelhavet. – Dette er og bør være en opgave for EU-Kommissionen til – uden tøven – at hjælpe den polske regering med at sikre sin ydre grænse.

  POLEN, TJEKKIET, SLOVAKIET OG UNGARN – Polen og Ungarn er lande, som har fået ødelagt mindst to generationer af deres befolkning med et diktatur fra sovjettiden. Nu forsøger EU-kommissionen at irettesætte Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn, som ikke ønsker at huse indvandrere/muslimer i deres lande, efter at de har set, hvor galt det er gået i andre EU lande. EU-kommissionen truer at straffe Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og Grækenland økonomisk for at forsvare egne territorier. I mange tilfælde arbejder EU-kommissionen direkte imod nationalstaternes demokrati og retsstat.

 6. Thomas Poulsen

  Du glemte Litauen.

  Bortset fra det så er central- og Østeuropa om 25 år “Vesteuropa” idet alle os, der ikke har råd til at flytte til Schweiz må rykke øst på for at kunne leve i sikkerhed.

  Et besynderligt fænomen, men disse lande nægter at underkaste sig disse primitive kulturer.

 7. Den Nervøse

  Vores, den danske og den Europæiske – Ja den Vesteuropæiske – venstrefløj og værdiliberale midte, er i fuld gang med Udskamningen af os arme danskere og europæere. De ser det som en pligt, at vi skal tage de flygtninge som mellemøstens kamphaner har skabt, men som de ikke selv vil tage.
  Nu er muslimsk arabisk kultur indrettet så de har en særlig evne til at få ting til ikke at fungerer, og vi få rigtig mange af vores migranter fra Libanon og Syrien.
  Libanon blev af den Franske kolonimagt udskilt fra Syrien fordi der var flertal af kristne, landet var op gennem 50-60-70’erne en vellykket stat, folk var velhavende og levede stort set en vestlig tilværelse, men demografi er skæbne. Muslimerne fik og får flere børn end de kristne og muslimske arabere sivede over grænserne, som følge af de allestedsnærværende krige i Mellemøsten. Efterhånden skiftede flertallet, landet blev et muslimsk land og når muslimer kommer bare i nærheden af at være i flertal, så skifter stemningen! Lander har været gennem en blodig langvarig borgerkrig, det er lykkedes med ihærdighed at ødelægge et af de eneste vellykkede lande i regionen. Det er indtil videre kulmineret med den uhyggelige eksplosion i Beirut, som skyldtes uduelighed og sløseri. Landet er i dag fallit og et beskæmmende bevis på hvad der sker for et land der tillader muslimer at blive dominerende. En skæbne som efter min bedste vurdering vil overgå ikke bare Sverige og Frankrig, men hele Europa, hvis ikke vi lytter til Polen og Ungarn!

 8. Bent A

  Den Nervøse har ret: Det bliver hele Vestens skæbne at komme ind i en dødsspiral, hvis marxisterne får lov til at bestemme den videre udvikling. Familiepolitikken har længe været kommunistisk og feministisk, og det er hovedårsagen til at der er mangel på danske børn. Lovgivning og praksis er familiefjendsk og mandsfjendsk. Over en million børn er blevet dræbt inden de nåede at se dagens lys.

  Endnu flere er gjort retsløse og faderløse i forbindelse med verdensrekorden i skilsmisser. Kvinder opfordres til og belønnes for at opløse familien. Mændene nedværdiges og er kun på tålt ophold i hjemmet. “Systemet” udnytter og tyranniserer både forældre og børn. Og familieværdier, normer og traditioner nedbrydes på tusind måder. Danmark er blevet lidt af en feminiseret terrorstat overfor tusinder af mænd og mindre børn.

  Familieretshuset fungerer som en standret der stort set altid dømmer til ex-konens fordel.

 9. Bent A

  Sidste nyt: Meget tyder på at Pfizer og andre “vacciner” er nærmest nytteløse plus farlige. Se Hodja og hør Nigel Farage. Kan man stole på sundhedsmyndighederne og Big Pharm? Det ser ikke sådan ud. Og hvorfor forties og skjules det at Ivermectin er bedre end “vaccinerne”??!!!

  1. K.Haulrich

   …og hvad har det med emnet at gøre?

 10. Bent A

  Asger Aamunds blog og dens fremragende og klare analyser handler vel i bred forstand om hvordan vores samfund i disse år er under nedbrydning. En ødelæggelse der foregår på mange måder, hvad også fremgår af de vidtforskellige temaer som Aamund så mesterligt behandler i sine artikler, fra Støjberg sagen til klimahysteriet osv. Vi andre prøver så i al beskedenhed at supplere med nyheder, oplysninger og emner som også kan være vigtige. Man kan da ikke forlange at Aamund skal være forfatter og folkeoplyser 24/7/365.

  Familie- og skilsmissepolitikken er en del af den marxistiske undergravning af vores samfund. Det er corona-politikken måske også osv. Danmark ligner nu et skib med flere huller i skroget. Skal man så nøjes med at lappe een af utæthederne, eller skal man forsøge at tætne det skib som er ved at synke under os?

 11. Ole Brum Jensen

  Det er bedst at den demokratiske debat er så bred og alsidig som muligt. Derfor er det beklageligt når nogle medier censurerer og smider ytringer og læserbreve i papirkurven under alle mulige påskud. Det er også uheldigt at nogle netaviser forlanger oplysninger om navn og adresse m.v., for nu om dage er det risikabelt hvis man ikke er politisk korrekt, men selvtænkende. Derfor bør visse netaviser doppe face-book , så vidt muligt. Desuden er mange udelukket fra face-book fordi de engang skrev et navn eller et ord som FB eller Helle T-S ikke kan lide.. Og der er også noget med at mange face-book brugeres private oplysninger og fotos er blevet misbrugt.

  Der er nu mange afsløringer som indikerer at corona-politikken har ramt helt ved siden af.
  De mange tests, restriktioner, branche-nedlukninger og vaccinations-runder har måske været spild af tid og penge.

  Hodjanerne har bragt et væld af indicier og beviser for at der både er foregået korruption og svindel i forb. med den kinesiske influenza. Og f.eks. er det mere end mystisk at man har forbudt og bekæmpet brugen af medicinen ivermectin, som i Indien og flere andre lande har været en bragende succés. I Indien er sygdommen udryddet i enorme områder.
  Og læger har opnået helbredelses-procenter på tæt ved 100. Hvorfor skal danske patienter snydes for den bedst mulige behandling?

 12. Ole Jensen

  Det er bedst at den demokratiske debat er så bred og alsidig som muligt. Derfor er det beklageligt når nogle medier censurerer og smider ytringer og læserbreve i papirkurven under alle mulige påskud. Det er også uheldigt at nogle netaviser forlanger oplysninger om navn og adresse m.v., for nu om dage er det risikabelt hvis man ikke er politisk korrekt, men selvtænkende. Derfor bør visse netaviser doppe face-book , så vidt muligt. Desuden er mange udelukket fra face-book fordi de engang skrev et navn eller et ord som FB eller Helle T-S ikke kan lide.. Og der er også noget med at mange face-book brugeres private oplysninger og fotos er blevet misbrugt.

  Der er nu mange afsløringer som indikerer at corona-politikken har ramt helt ved siden af.
  De mange tests, restriktioner, branche-nedlukninger og vaccinations-runder har måske været spild af tid og penge.

  Hodjanerne har bragt et væld af indicier og beviser for at der både er foregået korruption og svindel i forb. med den kinesiske influenza. Og f.eks. er det mere end mystisk at man har forbudt og bekæmpet brugen af medicinen ivermectin, som i Indien og flere andre lande har været en bragende succés. I Indien er sygdommen udryddet i enorme områder.
  Og læger har opnået helbredelses-procenter på tæt ved 100. Hvorfor skal danske patienter snydes for den bedst mulige behandling?

 13. Ole Jensen

  Har hørt at der er en netavis som bringer Aamunds artikler INCLUSIVE kommentarerne. Er der nogen som véd hvad det er for en avis?

 14. Ian Cridland

  Praktiserende religiøse muslimer overhalede Danske praktiserende Kristne for et par år siden, – tænk liige på det.
  Og hvorfor er der næsten 200 moskeer i et kristent land, betalt af fanatikere, – for at ødelægge Danmark ?
  Men der er jo heldigvis endnu ikke nogen der har spildt svinegylle udenfor moskeerne fredag morgen . . .. …

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *