JEPPE KOFOD: RIDDER AF DEMOKRATIETS BEDRØVELIGE SKIKKELSE

Da Jeppe Kofod tiltrådte som udenrigsminister erklærede han til lyden af trommehvirvler og trompetfanfarer, at nu skulle Danmark til at føre socialdemokratisk værdipolitik på den internationale politiske front. Kofod stod klar med demokratiets dragne lanse rede til kamp for frihed og folkestyre mod klodens mange tyranner. Vi var nok mange, der smilede diskret gennem knaphullet vel vidende, at det ikke kom til at ske, og at alt ville blive ved det gamle, sådan som det altid har været.

I de sidste hundrede år har dansk udenrigspolitik været styret af en ufravigelig formel, der ikke er offentliggjort, men som virker fint i praksis: DANMARK SKAL BEKÆMPE TYRANNI, UNDERTRYKKELSE OG DIKTATUR OVERALT PÅ KLODEN. MEDMINDRE DETTE ER TIL FARE FOR DET DANSKE SAMFUND ELLER SKADER LANDETS KOMMERCIELLE ELLER INDENRIGSPOLITISKE INTERESSER. Dette dogme medfører, at vi kryber for store og farlige lande, men er med på tæskeholdet mod dem, der ikke kan skade os. Sådan gik det til, at Danmark blev Nazi-Tysklands næststørste handelspartner (efter Italien) under hele krigen, at vi med fagbevægelsens velsignelse sendte 130 000 danske gæstearbejdere til Tyskland, for at de kunne give et nap med i rustningsindustrien. Med Stauning-regeringens velvillige accept sendte vi en brigade på 8000 mand til uddannelse i tyske SS-kaserner og derefter til indsats på Østfronten.

 Derfor blev vi af angst for Sovjetunionen til atomvåbenfri zone, blev fodslæbende medlem af NATO og slog store knuder på os selv for ikke at provokere den nærtagende russiske bjørn. Da ayatollah Khomeini efter sin magtovertagelse i Iran i 1979 iværksatte en omfattende bølge af fængsling, tortur og drab på den iranske befolkning, var modtrækket fra udenrigsminister Niels Helveg Petersen, at præstestyret skulle konfronteres med ’ kritisk dialog’. Man ville jo nødig miste den store eksport af feta ost til Iran. Til gengæld var vi med på de virkningsløse sanktioner mod Chiles Pinochet, Rumæniens Ceausescu (som ellers havde fået Elefantordenen) og militærjuntaen i Burma.

Men vi turde ikke protestere, da Saudi-Arabien efter Muhammed-tegningerne lancerede et total statsboycot af danske produkter, hvad der var en grov overtrædelse af alle internationale konventioner. Dog hoppede vi glade med på EU’s sanktioner mod Østrig, fordi det ikke stuerene Frihedspartiet i år 2000 var blevet medlem af den østrigske regering. Og i år måtte frihedens Ridder Jeppe drage bukkende og skrabende ud til det brutale diktatur i Pakistan for at overbringe det danske folks hjertelige tak, fordi tyrannerne i Islamabad allernådigst havde stillet en lufthavn til disposition for danskernes paniske flugt fra Afghanistan. De foregående 20 år har Pakistan ellers været en yderst gæstfri vært for både Taliban og Al-Qaeda. Men den slags ting taler man ikke om blandt venner. Og nu er Pakistan udnævnt til ven af Danmark. Mette Frederiksen skyndte sig derefter til Indien for at understrege, at Indien er skam også vores ven, selv om deres dødsfjende hedder Pakistan. Denne udenrigspolitik flugter vist mere med Socialdemokratiets  sande værdier. Vi kan ånde lettet op. Alt er ved det gamle.

7 Thoughts to “JEPPE KOFOD: RIDDER AF DEMOKRATIETS BEDRØVELIGE SKIKKELSE”

 1. Peter Winther Soerensen

  Godt beskrevet – “å så er det ikke engang løvn”

  1. E. Frederiksen

   Ja Peter fantastisk godt beskrevet, få kan som Asger ramme plet.
   Min dybe respek for Asger.

 2. Bent A

  Overfor danskerne er der ingen frygt, tilbageholdenhed eller hensyntagen. Overfor sit eget land og sin egen befolkning går man modigt, hensynsløst og hæmningsløst frem. Man importerer hundredtusindvis af kulturfremmede, man ignorerer konsekvenserne……blodet flyder, udgifterne, ulykkerne og overfaldene hober sig op, men det ignorerer man bare. Og enhedslisten og dens medløbere har et brændende ønske om at beskatte, dirigere, ruinere og nedlægge mange brancher og erhverv. Minkbranchen var kun begyndelsen. Og den danske befolkning vil man have UDSKIFTET med arabere og afrikanere. DR bruger man til at manipulere og ensrette danskerne, efter at de er blevet tæmmet, feminiseret og hjernevasket i børnehaverne og skolerne mv.

  Det Danmark vi kender og har kendt, er ved at forsvinde. Snart vil Danmark være en filial af Afrika, eller en kopi af Sverige, Venezuela, Somalia eller Libanon. Vanvittige, kafkaske og udemokratiske/totalitære tilstande er begyndt at indfinde sig. Ødelæggelsen af normer, traditioner, mennesker og menneskelige værdier griber om sig.

  Læs selv videre i diverse bøger som “1984” og “Kommunismens sorte bog”, og se PragerUs og Hodjas videoer.

  1. GEJO

   Aamund og Bent A:
   BINGO for begge jeres indlæg. Helt enig !

 3. tavsen

  Den mand var fejlcastet, som mange andre i DSU-regeringen

 4. Knud Madsen

  Hvilket herligt skrift. Det rammer så 100% plet i den danske socialdemokratiske folkesjæl, som er så uendelig slap og sørgelig. Og så med denne kedelige, pædofile slambert som bannerfører.

 5. Per Dalgaard

  Islam er den største trussel mod verdensfreden siden kommunismens fald. Intet mindre

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *