JAMES BOND: TIME TO DIE

Siden den første James Bond film, Dr. No havde premiere i 1962 er mænd over hele kloden strømmet i biografen for at følge superhelten over alle helte og hans forrygende eventyr med skurke og kvinder. Alle raske drenge i alle aldre ville gerne være ligesom Bond: en flot fyr, intelligent, modig, elegant og komplet uimodståelig for kvinder, ven som fjende. Måske lige undtaget den kvindelige sovjetoberst Klepp i ’From Russia with love’. James Bond er jo en fiktiv person, som kan det hele og mere til. Det er svært at leve op til som mand, men i to timer i biografens mørke kunne vi drømme om det, og det var godt nok for de fleste.

Men nu har kvinderne ud over alt det andet, de har sat sig på, nu også erobret vores Bond univers. I Danmark har kvindemagten erobret den offentlige sektor, det politiske liv, medierne og familielivet. Man skal ikke bebrejde kvinderne, at de søger magten. Man skal i stedet bebrejde mændene, at de har ladet det ske uden kamp. Moderne mænd er pudseklude, som kvinder koster rundt med efter forgodtbefindende. Den stærke, maskuline James Bond var vores måske sidste bastion, redningsflåden i amazonernes ocean.

Det er jo typisk for kvindebevægelsen, at den ikke kan nøjes med fair konkurrence. Nej, sejren er først i hus, når modstanderen ikke bare er besejret, men likvideret og fjernet fra jordens overflade. Det, der netop er sket med agent 007. Vi var mange, der med frygt så denne udvikling komme, da Bond blev udstyret med en kvindelig chef i form af Judi Dench, der nok spillede fremragende som ’M’, men alligevel. Det lå i kortene, at der var en ildevarslende udvikling i gang. Det var stor symbolværdi for kvindemagten, at nok var Bond den maskuline superhelt, men han måtte tage sine ordrer fra en kvindelig chef. Der fik vi den.

Nu er ydmygelsen fuldbyrdet. Den nye agent 007 er en kvinde spillet af Lashana Lynch, der naturligvis også er sort, hvad man jo helst skal være i dag. Ikke bare er Daniel Craig færdig som Bond. Det er selve James Bond, der forsvinder, da kvinderne nu har erobret 007 og ’licence to kill’. Den nye kvindelige Bond skal dog nok ikke glæde sig for tidligt. Regnbuefolket er i bevægelse og vil stille det ufravigelige krav, at i den næste 007-film skal netop agent 007 være en Thai Lady Boy, så vi kan oprette diversitetsbalancen i filmkunsten.

James Bonds skaber, forfatteren Ian Fleming vender sig i sin grav. Han udtalte engang, at Bond figuren var sammensat af de bedste hemmelige agenter og kommandosoldater, han selv havde mødt i sin egen karriere i det britiske efterretningsvæsen. Ligesom James Bond var Fleming Commander i Royal Navy. En sort dame som agent 007 var vist ikke lige, hvad han havde tænkt sig. Men det standser nok ikke her. Hvad med julemanden? Hvem siger, at han overhovedet er en mand? Hvad med i stedet at gøre ham til julekvinden? Eller endnu bedre til julepersonen, som så vil være inkluderende og rumme alle med en flydende seksualitet? Det må da blive fremtiden.

10 Thoughts to “JAMES BOND: TIME TO DIE”

 1. Peter

  For at gøre det kort: trist udvikling

 2. Bent A

  En glimrende beskrivelse af den moderne woke feminisme, der har som mål at nedbryde alle normer, traditioner og værdier.

  Vil vove den påstand at der først og fremmest er tale om en kommunistisk/marxistisk bevægelse, selvom den camouflerer sig som en bred folkelig bevægelse som kæmper for retfærdighed, ligestilling, frihed, humanisme, kvinders rettigheder og jordklodens, naturens og hele menneskehedens redning m.m.

  Men bagved den humanistiske/idealistiske snak skjuler der sig andre hensigter. Man bekæmper mændene, familierne, børnene, demokratiet, nationen, økonomien og civilisationen.

  I Sverige har feministerne vist hvor effektive de er når mænd lader sig feminisere og forvandle til vatnisser og dresserede pudelhunde. Sverige er på kun 25 år blevet til en galeanstalt, en jungle, en krigszone og et fallitbo.

  (se snaphanen, uriasposten, document, 24.nyt, 180 grader, hodja, den korte avis og black pigeon. Læs bøger som Kafkas “Processen”, “En dag i en sibirisk fanges liv” af Solsjenitsyn”, ” Anden Verdenskrig” af Beevor, “Parkinsons lov” og bøger af Steen Steensen)

  1. Thomas Poulsen

   Du har så evigt ret og når vi nu et ved Sverige, læg mærke til at 9 ud af 10 gange når det skal komme udtalelser om en eller anden hændelse så er tals”manden” fra politiet en kvinde.

 3. Thomas Poulsen

  Velskrevet Asger, moderne mænd tør ikke træffe et selvstændigt valg, hjemmefronten skal høres uanset om det er i supermarkedet hvor man lige ringer hjem for at få accept af, at det er ok at købe rigtigt kød den pågældende dag, eller der skal bønnepesto i indkøbskurven, eller om det er ok at tage en ekstra time på kontoret.

  Som du selv skriver er det hele sket uden kamp, utroligt at mange flere ikke har sat sig til modværge.

  Og når selv samme mand, som fumler med pesto og vegansk “kød” ved køledisken skal skilles 6-7 år senere, så lyder begrundelsen sikkert, at han er for uselvstændig og ikke tager initiativ.

  Joh joh, den næste 007 er en sort kvinde måske endda med med flydende identitet (jeg ved ikke præcist hvad det er), men den slår nok ingen rekorder og det bliver 00sex.

 4. asger aamund

  En flydende seksualitet betyder, at du kan være til mænd eller damer eller begge dele. Du kan være transseksuel med fuldskæg eller pædofil eller til dyr. Der er nogle, der vil det hele og ikke dø nysgerrige. Den moderne danske kvinde, vælger sig en elsker, der senere bliver til samlever. Derefter ven og skaffedyr. Til sidste ender den forhenværende elsker som husassistent, hvorefter han bliver fyret, da der ikke er mere mandfolk i ham. Kvinden tager sig en ny elsker………………

 5. Bent A

  Der er nu hos Urispostens nyeste opslag om Vibeke Borbjerg, i kommentar nr. 28, lidt mere om skilsmisse-systemet og de piv-falske ligestillings-feminister.

 6. Knud Madsen

  Gudskelov er jeg så gammel, at jeg ikke skal ud og støve kvindfolk op. Jeg misunder dæleme ikke de unge mænd, der skal igennem utallige ydmygelser, før de kan komme i bukserne på de sure trunter. Jeg ser dog til min store glæde, at visse unge mænd med en klar maskulin attitude, bestemt ikke har noget problem med at score. Sært nok har jeg gamle sure støder ikke noget problem med at tale med de fleste trunter fraset teenagere, selv om jeg bestræber mig på at provokere mest muligt! 😀

 7. john M

  for 3 år siden , i akademisk engelsk “re woke” podcast , forudsagde jeg dette som den ultimative joke.
  Nu virkelighed. De ødelægger ALT.
  Selv akademikere , siger nu stop, men generation

 8. En af mine femisønner overdængede mig forleden med en forargelse over at gud absolut skulle være en mand. Fadervor. Hvorfor ikke en kvinde, spurgte han fortørnet.

Leave a Comment

Bekræft at du ikke er en robot *