2015: igen-igen

Da to millioner migranter væltede ind over EU’s åbne grænser i 2015, fortalte politikere og medier os, at det hovedsageligt drejede sig om børnefamilier på flugt fra den onde præsident Assad og borgerkrigen i Syrien. Man bedyrede, at flygtningene var højtuddannede personer, typisk atomfysikere og hjernekirurger.

Aviser og tv flød over med billeder af far, mor og børn, der med rædsel i blikket bringes frelst i land fra en synkende gummibåd. Kunne man få billeder af et druknet flygtningebarn, var det top nyhed på tv og på avisernes forside.

Som sædvanlig var virkeligheden en anden. Det tyske arbejdsministerium påviste senere, at 80 procent af den million migranter der strømmede ind i Tyskland, var unge, enlige mænd fra Mellem- og Fjernøsten og fra Afrika. Ligeledes 80 procent af de flygtende ungersvende var ufaglærte daglejere og gedehyrder, der ikke havde en chance for at få arbejde i det nye værtsland. Det viste sig også, at den såkaldte ’borgerkrig’ i Syrien netop ikke var en borgerkrig, men en stedfortræderkrig mellem det sunni-muslimske Saudi-Arabien og det shia-muslimske Iran om det militære, politiske og religiøse overherredømme i Mellemøsten. Krigen føres ikke direkte mellem de to parter, men af loyale og velbetalte militser, støttet af internationale deltagere som Rusland, Tyrkiet og Islamisk Stat, der alle med tilfredshed ser en stor del af civilbefolkningen flyttet til Europa, hvor de med deres blotte tilstedeværelse underminerer demokratiet og styrker islams sag.

Nu gentager eventyrfortællingen sig denne gang om Afghanistan. Medier og politikere fortæller os dagligt om de stakkels undertrykte afghanere på flugt fra Talibans voldsdrukne mujahediner, der nu tyranniserer den sagesløse befolkning ikke mindst kvinderne. Kravet stiger fra den offentlige mening om at give alle afghanske flygtninge en frisk start i EU med fast arbejde eller på støtten, så de kan blive ligesom os andre.

Også denne gang er virkeligheden en anden. En PEW meningsmåling fra 2013 blandt et stort antal afghanere viste, at hele 99 procent ønskede islamisk sharia som landets officielle forfatningsmæssige grundlag. 77 procent af de adspurgte mente, at sharia var Allahs personlige og direkte budskab. De millioner af migranter, der i de kommende år strømmer fra Afghanistan ind i Europa vil være fjender af folkestyret og retsstaten, som for en muslim aldrig kan stå over Allahs lov. De vil gerne have vores tryghed, men ikke vores frihed, vores humane levevis og vores tolerance. Wilke har for Jyllandsposten dokumenteret, at 77 procent af alle muslimer i Danmark ønsker den demokratiske retsstat udskiftet med en totalitær islamisk stat. Det var Abraham Lincoln, der sagde, at man kan narre alle mennesker én gang, man kan narre mange mennesker mange gange, men man kan ikke narre alle mennesker hver gang. Dette gælder dog ikke i Danmark

4 Thoughts to “2015: igen-igen”

 1. tavsen

  Det er dybt tragisk statslig ansatte “journalister” fortsat bestemmer den offentlige mening.

  Kommunister vil selvfølgelig vedblive at tro på, at revolutionen kommer, når bare befolkningen bliver splittet til atomer, og kriminelle indvandrere har flere menneskerettigheder end lovlydige.

  Søndag den 3. november 2019 gik over 1000 muslimer i demo på Rådhuspladsen, krævede at sharia skulle stå over Grundloven. Men EB opdagede ingenting, som alle andre statslige medier, der også var tavse.

  GOOD LUCK NYDANMARK

 2. Ursula Overgaard

  Vesten er mislykkedes med at eksportere demokrati bl.a. til Afghanistan – og Vesten er nu på vej til en større udfordring. Den massive ikke-vestlige indvandring til Europa vil ændre den vestlige kultur vidtgående. Selv om Vesten fortsat har stor militær magt, så svækkes Vestens fundament, fordi Vesten står ikke tilstrækkeligt fast på sine egne værdier.

  I mellemtiden styrkes Islams magt i den vestlige verden gennem bl.a. indvandringen fra muslimske lande, som vil resultere i betydelige og varige forandringer i vores kultur.

  Uvidende, godtroende og politisk korrekte mennesker bliver ved med at lukke øjnene for denne kendsgerning.

 3. Ole B. Jensen

  BIDENs og democrats og Merkels kolossale, rablende og galopperende inkompetence og uduelighed er ved at vælte hele den vestlige verden. Katastrofen i Afghanistan kan ende med at blive en katastrofe for Vesten. Biden regeringen har nu forsynet Taliban-barbarerne med en overflod af moderne våben, noget med 70-80.000 biler og pansrede vogne, op mod en million våben og over 200 fly og helikoptere.

  Det eneste Biden kunne finde ud af, var at proklamere en dato. Trump havde en plan for HVORDAN tilbagetrækningen skulle finde sted, og havde en aftale med Taliban om at de skulle holde sig i ro til de amerikanske soldater var ude. For ellers! Og det var en aftale som selv Taliban forstod og var med på. Biden derimod fattede ikke hvor vigtigt det var med en velordnet tilbagetrækning, og nu er alt kaos.

  Og herhjemme fisker Enhedslisten, R, V og DR nu i rørte vande. De kræver at tusindvis af afghanere får lov til at slå sig ned i Danmark, af humanistiske årsager. At det nemt kan ende med en humanitær katastrofe for danskerne, som i forvejen er presset af over en million indvandrere, ser de røde verdensfrelsere kynisk bort fra.

  Valgsvindlen i USA kan ende med at skade hele verden. Vestens økonomi og civilisation kan blive skyllet bort af den flodbølge af voldsparate migranter der kan være på vej. Og som EU næppe har vilje til at lægge effektive hindringer i vejen.

 4. tavsen

  Røde Kors fortæller i hver timenyhed, at afghanerne afviger fra tidligere fupflygtninge ved, at de er veluddannede, og for at sætte trumf på.

  De leger med deres børn.

Leave a Comment